TEHOSTA NÄKYVYYTTÄSI TAPAHTUMASSA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TEHOSTA NÄKYVYYTTÄSI TAPAHTUMASSA"

Transkriptio

1 TEHOSTA NÄKYVYYTTÄSI TAPAHTUMASSA

2 MIKSI TAPAHTUMASSA KANNATTAA NÄKYÄ? Olette tekemässä tai jo tehneet päätöksen osallistua Easyfairsin tapahtumaan. Hienoa! Tapahtumat ovat todennetusti yksi merkittävin media ja yritysten syyt osallistua niihin vaihtelevat suuresti. Fakta kuitenkin on, että aktiivisimmat ja näkyvimmät yritykset varmistavat suurimmat liidilistat. Näkyvyyksien kautta keräätte vieraan huomion ja olette kärkisijoilla vierailijoiden mielessä. Näkyvyydet ja laajemmat sponsoroinnit ovat omiaan lisäämään myyntiä alan merkittävien päättäjien ja vaikuttajien keskuudessa. Mikäs sen parempaa! ROI:n varmistaminen tapahtumassa Tapahtumat ovat oivia paikkoja pohjustaa merkittäviä tulevaisuuden yhteistyökuvioita ja tavoitteenanne onkin varmasti lähteä tapahtumasta monin tavoin rikkaampana kuin sinne tullessa. Aloitettujen yhteistyökuvioiden avulla varmistatte kaiken kaikkiaan tapahtumainvestoinnin kannattavuutta sekä ennen kaikkea omia tulevaisuuden näkymiä. Osallistumisen eri osa-alueet on kuitenkin syytä suunnitella huolella niin, että ne peilaavat suoraan tavoiteltavaan hyötyyn sekä teidän osallistumisen kärkeen.

3 TAVOITTEENANNE SAATTAA OLLA: 1. Brändin tunnettuuden kasvattaminen / lanseeraus Tunnettuuden kasvattamisen ja lanseerauksen yhteydessä on tärkeää tavoittaa tietty kohderyhmä. Tapahtumamme ovat erinomaisia foorumeita kohdata haluttu yhteisö. Nämä näkyvyydet on suunniteltu tavoittamaan massoja ja pystymme rakentamaan teille kokonaisuuden, joka tukee tapahtumaosallistumisen jokaista vaihetta (ennen, aikana ja jälkeen). 2. Liidien generointi Tapahtumat ovat liidienkeräämisen kultakaivoksia. Kuinka paljon myyjillänne menee aikaa tavata 10, 50 tai 100 laadukasta potentiaalista asiakasta kasvotusten? Entä siihen liittyvään oheistyöhön; prospektointiin, kontaktointiin ja oikean henkilön löytämiseen? Tapahtumamme ovat targetoituja B2B kokonaisuuksia, jotka tuovat saman katon alle juuri ne alan merkittävät päättäjät ja vaikuttajat, jotka etsivät kohdennettuja ratkaisuja oman liiketoimintansa tueksi. Kasvokkain kohtaamista ei korvaa mikään ja liidi onkin lähtökohtaisesti aina kuumempi, kun pohjalla on henkilökohtainen kohtaaminen. Näiden näkyvyyksien avulla varmistatte liidit, oikeiden ihmisten kohtaamisen, yhteydenotot ja tulevat kaupat. 3. Kumppaniverkoston kasvattaminen Jokainen yritys tarvitsee toimintansa tueksi kumppaneita ja verkostoja. Tapahtumat ovat erinomaisia paikkoja näiden yhteistyökuvioiden käynnistämiseen sekä syventämiseen. Tapahtumamme keräävät alan vaikuttajat mediasta, yrityksistä, päättäjistä, liitoista aina puhujiin asti saman katon alle, ja nämä näkyvyydet mahdollistavat erilaisia tapoja kohdata heitä. Tutustuttehan seuraavilla sivuilla esimerkkeihin näkyvyys- ja sponsorointimahdollisuuksiin tapahtumissamme erilaisten teemojen kautta. Autamme teitä löytämään sopivimman kokonaisuuden vaihtoehtojen joukosta. Otathan yhteyttä Easyfairsin yhteyshenkilöönne!

4 VERKKONÄKYVYYS Display-näkyvyys tapahtuman kotisivuilla Nosta brändisi tai tuotteesi esille vieraille jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa tapahtuman kotisivuilla. Sisällön jakaminen tapahtuman uutiskirjeissä Jaa uutisia ja tietoa yrityksestänne ennen tapahtumaa tuhansille potentiaalisille vierailijoille ja asiakkaille tapahtuman uutiskirjeissä. Näin viestinne tavoittaa kohdeyleisön jo ennen tapahtumaa. Logonäkyvyys rekisteröintivahvistuksessa Brändinäkyvyyttä, jonka jokainen ennakkorekisteröitynyt vierailija saa sähköpostiinsa sekä printtaa itsellensä mukaan tapahtumaan. Sisällön jakaminen tapahtuman kotisivuilla Jaa uutisia ja korosta asiantuntijuutta tapahtuman verkkosivuilla jo ennen tapahtumaa Kysy lisää eri vaihtoehdoista tapahtumatiimiltäsi!

5 PRINTTINÄKYVYYS Logo tapahtumaoppaassa oman osaston kohdalla Nouse selkeästi esille hallikartassa, jolloin kävijät myös löytävät helposti osastollenne. Mainospaikka tapahtumaoppaassa Nosta brändisi tai tuotteesi esiin tapahtumaoppaassa. Näkyvyys tapahtuman markkinoinnin yhteydessä alan mediassa Merkittävää brändi- ja tuotenäkyvyyttä suurelle yleisölle tapahtuman markkinoinnin yhteydessä. EasyInvitation Lähetämme puolestanne printtikutsuja teidän asiakkaille ja potentiaalisille kontakteille. Varmistakaa näin tärkeimpien asiakkaiden saapuminen tapahtumaan. Kysy lisää eri vaihtoehdoista tapahtumatiimiltäsi!

6 TAPAHTUMA-AIKAINEN NÄKYVYYS Roll-up -näkyvyys aulassa tai tapahtuma-alueella Herätä kävijän huomio jo heti tapahtumaan tullessa tai vilkkaimmilla kulkuväylillä. Vihkot ja kynät seminaarivieraille yrityksen grafiikoilla Tarjoa seminaarivieraille brändätyt muistiinpanovälineet ja ole näin osa seminaarikokonaisuutta sekä asiakkaan onnistunutta vierailukokemusta. Esitteiden jako tapahtumassa Jaa tietoa tapahtuman vierailijoille sisäänkäynneillä tai tapahtuma-alueella. Näin saat tehokkaasti näkyvyyttä, kerättyä liidejä koko tapahtuma-alueelta sekä houkuteltua asiakkaita osastollenne. Brändätyt kaulanauhat Yrityksenne brändin mukaiset kaulanauhat jokaisen tapahtumakävijän kaulaan. Ole näin merkittävä osa koko tapahtuman visuaalista kokonaisuutta. Tervetuliais-/läksiäislahja vieraille Tarjoa vieraille mieleenpainuva tervetuliais -tai läksiäislahja sisäänkäynneillä tai tapahtuma-alueella. Ainutlaatuinen mahdollisuus jakaa tietoa ja materiaalia vierailijoille tehden heistä samalla käveleviä mainoksia niin tapahtumassa kuin sen jälkeenkin. Lattiatarrat Lisää näkyvyyttä ja ohjaa kävijät suoraan teidän osastollenne. Innovation Seeker Opastetut kierrokset kävijöille, jonka aikana vierailemme näytteilleasettajien osastoilla. Yrityksellä on mahdollisuus kertoa omista innovaatioistaan ja tuotteistaan ryhmälle sekä kerätä näiden yhteystiedot talteen. Kysy lisää eri vaihtoehdoista tapahtumatiimiltäsi!

7 SISÄLTÖNÄKYVYYS Puheenvuoro Oman erikoisosaamisenne ja asiantuntijuuden esitteleminen sekä tiedon jakaminen tapahtuman seminaarilavalla Oma asiakastilaisuus Järjestä oma asiakastilaisuus tapahtuman yhteydessä valitulle kohderyhmälle. Toolbox sessions Valitun puhujan seminaaripuheenvuoron yhteyteen liitettävä keskustelutilaisuus, jossa syvennytään tarkemmin aiheeseen ja tarjotaan konkreettisia työkaluja vierailijoiden ja potentiaalisten asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseksi. Easy Talks EasyTalks kokoaa vierailijoista koostuvan pienryhmän syventymään alan eri teemoihin ja ratkomaan ajankohtaisia haasteita yrityksenne valitsemien asiantuntijoiden avulla. Korosta asiantuntijuuttanne sekä kerää kiinnostavimmat liidit talteen järjestämästänne sessiosta. Bites & Talks After work -tilaisuuden sponsorointi ensimmäisen tapahtumapäivän päätteeksi, jolloin vierailijat ja yritykset verkostoituvat rennossa ilmapiirissä. Kysy lisää eri vaihtoehdoista tapahtumatiimiltäsi!

8 ERIKOISALUEET Materiaalin jakopiste Jaa esitteitä, näytteitä tai muuta materiaalia kylmäosastolla. Näin tavoitatte tehokkaasti kohdeyleisön sekä voitte samalla houkutella heidät omalle osastollenne. EasyMeet-alueen isännöinti Erotu EasyMeet alueen isäntänä. Jää tapahtumavieraiden mieleen käytännönläheisissä merkeissä tarjoa rauhallinen kokouspaikka hyville neuvotteluille ja brändää kokousmökki pelkästään yrityksenne omaan neuvottelukäyttöön tapahtumapaikalla. Erikoisalueen sponsorointi Brändää tapahtuman erikoisalue (esim. tapahtumakahvila, verkostoitumisalue yms.) yrityksesi ilmeen mukaan ja markkinoi samalla omia palvelujanne. Sponsorointi sisältää myös verkko- ja printtinäkyvyyden sekä esitteiden jaon. Seminaarilavan sponsorointi Brändää seminaarilava yrityksesi ilmeellä ja saavuta merkittävää näkyvyyttä asiantuntijapuheenvuorojen yhteydessä. Seminaarilavat ovat usein myös tapahtuman merkittävimpiä kokoontumisalueita sekä suurimpia rakennelmia, joiden avulla yrityksenne brändi erottuu koko tapahtuma-alueella. Sponsorointi sisältää myös puheenvuoron, verkko- ja printtinäkyvyyden sekä esitteiden jaon. Ulko-osasto Vastaanota kävijät jo ennen saapumista tapahtumahalliin. Ulko-osastot mahdollistavat myös erilaisia ratkaisumahdollisuuksia kuin perinteiset osastot tapahtumahallissa. Co-working Arean sponsorointi Brändää vieraille ja näytteilleasettajille tarkoitettu Co-working -alue yrityksesi brändin näköiseksi. Co-working -alue on tarkoitettu työskentelyalueeksi, jossa vieras voi tehdä päivän aikana niin etätöitä kuin vaihtaa ajatuksia kollegoiden kanssa. Kysy lisää eri vaihtoehdoista tapahtumatiimiltäsi!

9 Näkyvyys- ja sponsorointimahdollisuuksia on lukuisia erilaisia ja kaikki on räätälöitävissä teidän toiveidenne mukaisesti. Esimerkkien lisäksi voimme yhdessä kehittää juuri teidän tavoitteitanne tukevan kokonaisuuden. Olettehan yhteydessä Easyfairsin yhteyshenkilöönne tai Ideoidaan yhdessä ainutlaatuinen kokonaisuus tapahtumaan!

10

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO NÄYTTEILLEASETTAJAINFO 17-04-18 1 2 TULEVIA TAPAHTUMIAMME 3 TAPAHTUMAT MEDIANA HOT! Tapaamiset ovat vahvimmin kasvava markkinointikeino digitaalisten kanavien ohella HENKILÖKOHTAINEN: UFI:n tutkimuksen

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS Opas onnistuneeseen osallistumiseen Suunnittele! Toteuta! Seuraa! Arvioi! = Paras ikinä saatu tulos! easyfairs.com easyfairs työkalupakki Tervetuloa näytteilleasettajaksi easyfairs

Lisätiedot

Tervetuloa näytteilleasettajainfoon! Fastfood & Café & Ravintola 2015 Myymälä 2015 ja e-commerce 2015

Tervetuloa näytteilleasettajainfoon! Fastfood & Café & Ravintola 2015 Myymälä 2015 ja e-commerce 2015 Tervetuloa näytteilleasettajainfoon! Fastfood & Café & Ravintola 2015 Myymälä 2015 ja e-commerce 2015 Riitta Peitsala & Oona Rissanen 16.1.2011 Faktaa & lukuja Aktiivinen näytteilleasettaja = tyytyväinen

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO NÄYTTEILLEASETTAJAINFO 15-06-18 1 EASYFAIRS 2 TULEVIA TAPAHTUMIAMME 3 A KEY PILLAR IN THE MARKETING UNIVERSE 78% of exhibitors rank exhibitions as the medium with the best return on investment.* Tapaamiset

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO NÄYTTEILLEASETTAJAINFO ESIMIES&HENKILÖSTÖ, MEETINGS&EVENTS, EMPACK JA SISÄLOGISTIIKKA 2015 Anne Peuraniemi, Annika Puotsaari 11/08/2015 1 FAKTAA JA LUKUJA Aktiivinen näytteilleasettaja = tyytyväinen näytteilleasettaja

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJIEN KICK-OFF

NÄYTTEILLEASETTAJIEN KICK-OFF NÄYTTEILLEASETTAJIEN KICK-OFF NHTEF 2015 Annika Puotsaari, Tiia Paananen 01-12-15 1 FAKTAA JA LUKUJA Aktiivinen näytteilleasettaja = tyytyväinen näytteilleasettaja Aktiivinen näytteilleasettaja saa jopa

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO NÄYTTEILLEASETTAJAINFO ICTEXPO & TALOUS 2015 Oona Rissanen, Annika Puotsaari 28/01/2015 1 FAKTAA JA LUKUJA Aktiivinen näytteilleasettaja = tyytyväinen näytteilleasettaja Aktiivinen näytteilleasettaja saa

Lisätiedot

Markkinointia, joka tuottaa myyntimahdollisuuksia!"#$%&'%(()*+,-'.#%/0

Markkinointia, joka tuottaa myyntimahdollisuuksia!#$%&'%(()*+,-'.#%/0 Markkinointia, joka tuottaa myyntimahdollisuuksia!"#$%&'%(()*+,-'.#%/0 Markkinoinnin tehtävät 1. Liidien tuottaminen 2. Liidien laadullistaminen 3. Tuotteiden ja palveluiden tunnettuuden kehittäminen

Lisätiedot

Terveysteknologia 2014 -infotilaisuus

Terveysteknologia 2014 -infotilaisuus Terveysteknologia 2014 -infotilaisuus 22.10.2013 Faktaa & lukuja Aktiivinen näytteilleasettaja = tyytyväinen näytteilleasettaja Aktiivinen näytteilleasettaja saa jopa 300 % enemmän kävijöitä osastolleen

Lisätiedot

Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt

Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt 2018 WWW.PITKOSPUU.FI Sosiaalisen median mahdollisuudet Sosiaalinen media eli some, on tuonut tulleessaan muutoksen markkinointiin niin suunnittelussa kuin toteutuksessa.

Lisätiedot

MENESTYMISEN EVÄÄT MESSUILLA

MENESTYMISEN EVÄÄT MESSUILLA MENESTYMISEN EVÄÄT MESSUILLA 4.5.2017 @HelenaWallo #tapahtumatohtori 5.5.2017 TAVOITTEITA uusia ideoita ja ajatuksia messuosallistumiseen liittyen rohkeutta tavoitteiden asettamiseen ja mittaamiseen messujen

Lisätiedot

Löydä oikeat osaajat. ja vahvista työnantajamielikuvaa

Löydä oikeat osaajat. ja vahvista työnantajamielikuvaa Löydä oikeat osaajat ja vahvista työnantajamielikuvaa Täytämme tyhjän paikan. in kautta tavoitat työnhakijat kattavasti ympäri Suomea, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Työpaikkailmoitukset Perushaku....

Lisätiedot

Facebook-opas tilitoimistoille

Facebook-opas tilitoimistoille Facebook-opas tilitoimistoille Joko tilitoimistollanne on Facebook-sivu? Jos ei, tähän oppaaseen on koottu 10 askeleen polku, jota seuraamalla sivu on helppo perustaa. MUUTAMA FAKTA SOSIAALISESTA MEDIASTA

Lisätiedot

LISÄTEHOJA ASIAKASHANKINTAAN. MicroMedia auttaa asiakkaiden hankinnassa ja lisämyynnin tekemisessä

LISÄTEHOJA ASIAKASHANKINTAAN. MicroMedia auttaa asiakkaiden hankinnassa ja lisämyynnin tekemisessä LISÄTEHOJA ASIAKASHANKINTAAN MicroMedia auttaa asiakkaiden hankinnassa ja lisämyynnin tekemisessä Timo Häkkinen @HakkinenTimo Timo Häkkinen www.micromedia.fi www.liidijalostamo.fi www.renable.fi/blogi

Lisätiedot

OVATKO LIIDIT KIVEN ALLA?

OVATKO LIIDIT KIVEN ALLA? OVATKO LIIDIT KIVEN ALLA? SISÄLTÖMARKKINOINTI HELPOTTAA LIIDIEN LAPIOINTIA Eroon kylmäsoitoista. Yritysten välisessä kaupassa hyvien liidien löytäminen on usein kovan työn takana. Joskus voi tuntua siltä,

Lisätiedot

Eväitä hankkeesta tiedottamiselle. Kenelle, mitä, miksi ja miten? Aino Kivelä / CIMO 2015

Eväitä hankkeesta tiedottamiselle. Kenelle, mitä, miksi ja miten? Aino Kivelä / CIMO 2015 Eväitä hankkeesta tiedottamiselle Kenelle, mitä, miksi ja miten? Aino Kivelä / CIMO 2015 Miksi tiedottaa (median kautta)? Tulosten levittäminen on osa hanketta Hankkeen tulokset saadaan nopeasti ja tasapuolisesti

Lisätiedot

Helpoin tapa hoitaa yrityksesi näkyvyys. Markkinointipalvelusi verkossa

Helpoin tapa hoitaa yrityksesi näkyvyys. Markkinointipalvelusi verkossa Helpoin tapa hoitaa yrityksesi näkyvyys. Markkinointipalvelusi verkossa Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. markkinointitoimet ovat nyt omassa hallinnassasi yhden, helppokäyttöisen sähköisen

Lisätiedot

HANKIMME TEILLE ASIAKKAITA

HANKIMME TEILLE ASIAKKAITA HANKIMME TEILLE ASIAKKAITA Timo Häkkinen Technopolis Tampere 21.11.2014!"#$%&'%(()*+,-'.#%/0 MicroMedia Palvelut PÄÄTTÄJÄ- TIEDOT TÄSMÄ- MARKKINOINTI ASIAKAS- DIALOGI MARKKINOINTI- KONSULTOINTI MARKKINOINTI-

Lisätiedot

Messukeskus looginen kohtaamispaikka

Messukeskus looginen kohtaamispaikka Messukeskus looginen kohtaamispaikka Kehityksen kiihtyvä vauhti, informaatiotulva ja ihmisten kasvava ajanpuute lisäävät tapahtumien merkitystä kohtaamispaikkana Kävijät tulevat tapahtumaan saadakseen

Lisätiedot

Sisältömarkkinoinnilla vauhtia pkyritysten. Katri Tanni / Differo Oy Maaliskuu 2014

Sisältömarkkinoinnilla vauhtia pkyritysten. Katri Tanni / Differo Oy Maaliskuu 2014 Sisältömarkkinoinnilla vauhtia pkyritysten kaupan käyntiin Katri Tanni / Differo Oy Maaliskuu 2014 Differosta Autamme yrityksiä jalkauttamaan myynnin puhetta verkkoon sisältöstrategian avulla Differosta

Lisätiedot

Mitä on markkinointiviestintä?

Mitä on markkinointiviestintä? Mitä on markkinointiviestintä? Tiina Karppinen 17.3.2011 Markkinointiviestintä on yrityksen ulkoisiin sidosryhmiin kohdistuvaa viestintää, jonka tarkoituksena on välillisesti tai suoraan saada aikaan kysyntää

Lisätiedot

Inspiraatiota hankeviestintään! Helsinki Viestinnän suunnittelija Aino Kivelä / CIMO

Inspiraatiota hankeviestintään! Helsinki Viestinnän suunnittelija Aino Kivelä / CIMO Inspiraatiota hankeviestintään! Helsinki 15.9.2016 Viestinnän suunnittelija Aino Kivelä / CIMO Miksi tiedottaa? Tulosten levittäminen on osa hanketta Hankkeen tulokset saadaan nopeasti ja tasapuolisesti

Lisätiedot

Uusimaa-viikko. Uusmaalaisten oma toukokuinen tapahtumakimara, jota koordinoi Uudenmaan liitto

Uusimaa-viikko. Uusmaalaisten oma toukokuinen tapahtumakimara, jota koordinoi Uudenmaan liitto Uusimaa-viikko Uusmaalaisten oma toukokuinen tapahtumakimara, jota koordinoi Uudenmaan liitto Nostaa esille maakunnan hyväksi tehtävää työtä ja tekijöitä Yhdistää uusmaalaisia toimijoita vuosittain vaihtuvan

Lisätiedot

Mittaa, kohdenna ja optimoi näkyvyytesi verkossa. Janne Stude Tuotepäällikkö, Omakaupunki.fi Oma Yritys-tapahtuma 27.3.

Mittaa, kohdenna ja optimoi näkyvyytesi verkossa. Janne Stude Tuotepäällikkö, Omakaupunki.fi Oma Yritys-tapahtuma 27.3. Mittaa, kohdenna ja optimoi näkyvyytesi verkossa Janne Stude Tuotepäällikkö, Omakaupunki.fi Oma Yritys-tapahtuma 27.3.2012, Wanha Satama Ennen kuin aloitat mieti seuraavia: Kohderyhmä Tavoitteet Mitä on

Lisätiedot

Onnistu sisällöissä ja somessa Differo Oy. Riikka Seppälä @seppalar1 Riikka.Seppala@Differo.fi 11.3.2015

Onnistu sisällöissä ja somessa Differo Oy. Riikka Seppälä @seppalar1 Riikka.Seppala@Differo.fi 11.3.2015 Onnistu sisällöissä ja somessa Differo Oy Riikka Seppälä @seppalar1 Riikka.Seppala@Differo.fi 11.3.2015 Differosta Autamme yrityksiä jalkauttamaan kohderyhmää kiinnostavaa puhetta verkkoon sisältöstrategian

Lisätiedot

LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ MESSUKESKUKSEN TAPAHTUMISSA

LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ MESSUKESKUKSEN TAPAHTUMISSA HOUKUTTELE OHJAA LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ MESSUKESKUKSEN TAPAHTUMISSA KASVATA TUNNETTUUTTA MUISTUTA LISÄÄ MYYNTIÄ VARAA MAINOSPAIKKASI HELSINGIN MESSUKESKUKSEN TAPAHTUMISTA Näytteilleasettajana yritykselläsi on

Lisätiedot

Messujen merkitys. Forma Messujen Face to Face seminaari Sari Auranen, markkinointipäällikkö, Suomen Messut

Messujen merkitys. Forma Messujen Face to Face seminaari Sari Auranen, markkinointipäällikkö, Suomen Messut Messujen merkitys Messujen merkitys Forma Messujen Face to Face seminaari 24.5.2010 Sari Auranen, markkinointipäällikkö, Suomen Messut sari.auranen@finnexpo.fi Messuilla kohtaat kasvotusten Messujen merkitys.

Lisätiedot

Inspiraatiota hankeviestintään! Viestinnän suunnittelija Aino Kivelä / CIMO

Inspiraatiota hankeviestintään! Viestinnän suunnittelija Aino Kivelä / CIMO Inspiraatiota hankeviestintään! Viestinnän suunnittelija Aino Kivelä / CIMO Sopimukselliset velvoitteet velvoite tiedottaa hankkeesta ja sen saamasta rahoituksesta tarkoituksenmukaisesti, avoimesti ja

Lisätiedot

Hakukone digitaalisen mainonnan työkaluna

Hakukone digitaalisen mainonnan työkaluna Hakukone digitaalisen mainonnan työkaluna Digizer Oy - Asiantuntijapalveluita toteuttava kumppani verkkokaupoille sekä muille digitaalista liiketoimintaa harjoittaville yrityksille - Palvelumme: - Varastointi-

Lisätiedot

Brändinäkyvyyselementtien aineisto-ohje

Brändinäkyvyyselementtien aineisto-ohje Brändinäkyvyyselementtien aineisto-ohje Hyödynnä brändinäkyvyyspakettimme kaikki mahdollisuudet ja rakenna brändiäsi pitkäjänteisesti: varmista yrityksesi ja kohteidesi erottuva ja laadukas näkyvyys kaikilla

Lisätiedot

Tapahtumatuottajan ABC

Tapahtumatuottajan ABC Tapahtumatuottajan ABC Elina Nieminen Elina.ae.nieminen@gmail.com 1 Tämän työpajan jälkeen Teet hemmetin hyvän tapahtumaprojektisuunnitelman Budjettisi ei koskaan petä Tiedät miten houkutella sponsoreita

Lisätiedot

MYYDÄÄN Sisustamisesta Rakentamisesta ja remontoinnista Pihasta ja puutarhanhoidosta KIINNOSTUNEITA. Asumisen mediat 2014

MYYDÄÄN Sisustamisesta Rakentamisesta ja remontoinnista Pihasta ja puutarhanhoidosta KIINNOSTUNEITA. Asumisen mediat 2014 MYYDÄÄN Sisustamisesta Rakentamisesta ja remontoinnista Pihasta ja puutarhanhoidosta KIINNOSTUNEITA Asumisen mediat 2014 MONIA MAHDOLLISUUKSIA YHDEN KATON ALTA Otavamedian avulla tavoitat sisustamisesta,

Lisätiedot

Tämä opas on luotu verkkosivujen omistajille, verkkosivujen hankkimista

Tämä opas on luotu verkkosivujen omistajille, verkkosivujen hankkimista Tämä opas on luotu verkkosivujen omistajille, verkkosivujen hankkimista suunnitteleville sekä kaikille verkkosivujen kehittämisestä kiinnostuneille. Tässä oppaassa keskitytään perusasioihin, joiden korjaaminen

Lisätiedot

Lisää asiakkaita. - Näin ohjaat kävijävirtoja -

Lisää asiakkaita. - Näin ohjaat kävijävirtoja - Lisää asiakkaita - Näin ohjaat kävijävirtoja - Theodor Arhio Sisältöjohtaja, TBWA\Helsinki Pari sanaa dinosauruksista MUUTOS. (on hyväksi jos sen hyödyntää) Tietokoneet Sisällön organisointi Uutiset

Lisätiedot

Verkkolöydettävyys lisäsi asiakkaita CASE HS-Works

Verkkolöydettävyys lisäsi asiakkaita CASE HS-Works Verkkolöydettävyys lisäsi asiakkaita CASE HS-Works Toimiala: IT-palvelut Yritys: HS-Works Oy Liiketoiminta on yleisesti ottaen kasvanut koko vuoden ja ennätyskuukausiakin on mahtunut joukkoon. Fonectalla

Lisätiedot

Tiesittekö, että. alueella toimii menestyksekäs voimisteluseura? Tai, että yrityksellänne on mahdollisuus olla mukana rakentamassa tätä menestystä?

Tiesittekö, että. alueella toimii menestyksekäs voimisteluseura? Tai, että yrityksellänne on mahdollisuus olla mukana rakentamassa tätä menestystä? Tiesittekö, että alueella toimii menestyksekäs voimisteluseura? - toiminut vuodesta 1998 - useita mitalisijoja SM-kisoissa - lajeina naisten- ja miesten telinevoimistelu, TeamGym, trampoliinivoimistelu,

Lisätiedot

Vine markkinoinnin automaatio Käyttöönotto 3kk starttipakettina LISÄÄ MYYNTIÄ MARKKINOINNIN AUTOMAATIOLLA

Vine markkinoinnin automaatio Käyttöönotto 3kk starttipakettina LISÄÄ MYYNTIÄ MARKKINOINNIN AUTOMAATIOLLA Vine markkinoinnin automaatio Käyttöönotto 3kk starttipakettina LISÄÄ MYYNTIÄ MARKKINOINNIN AUTOMAATIOLLA Vine 3kk starttipaketti Saatte myyntivalmiita liidejä käyttämällä markkinoinnin automaatiota Autamme

Lisätiedot

Näytteilleasettajien infotilaisuus

Näytteilleasettajien infotilaisuus Näytteilleasettajien infotilaisuus Faktaa & lukuja Aktiivinen näytteilleasettaja = tyytyväinen näytteilleasettaja Aktiivinen näytteilleasettaja saa jopa 300 % enemmän kävijöitä osastolleen Aktiivinen näytteilleasettaja

Lisätiedot

YouTube videonjakopalvelu

YouTube videonjakopalvelu YouTube videonjakopalvelu DigiReWork 12.12.2017 Nina Thomenius Työpajan sisältö Mitä ovat videonjakopalvelut, mihin niitä käytetään YouTube ja sen ominaisuudet Bränditilin luominen yritykselle & ylläpito-oikeudet

Lisätiedot

TAPAHTUMAT MYYNTIKANAVANA JOHANNA JYLHÄ-OLLILA

TAPAHTUMAT MYYNTIKANAVANA JOHANNA JYLHÄ-OLLILA TAPAHTUMAT MYYNTIKANAVANA JOHANNA JYLHÄ-OLLILA Tapahtumat: kysymyksiä Minkälaisissa tapahtumissa käyvät (tapahtumaprofiili) Kuinka monessa tapahtumassa / vuosi Tapahtumamyyntikanavan merkitys yrityksessä

Lisätiedot

Sähköpostimarkkinointi Spämmistä liidikoneeksi

Sähköpostimarkkinointi Spämmistä liidikoneeksi Sähköpostimarkkinointi Spämmistä liidikoneeksi Kuinka teet ÄLYKÄSTÄ sähköpostimarkkinointia ja onnistut? Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa. Tervehdys ystävät, Tiina Räisänen Toimitusjohtaja

Lisätiedot

Vinkkejä hankeviestintään

Vinkkejä hankeviestintään Vinkkejä hankeviestintään Viestintä vs. tiedottaminen Tiedon siirto ja vaihdanta kokonaisuutena Kanavina esim. nettisivut, intrat, uutiskirjeet, esitteet ja logot, kokoukset ja tilaisuudet, sosiaalinen

Lisätiedot

Miksi tiedottaa (median kautta)?

Miksi tiedottaa (median kautta)? Eväitä hankkeesta tiedottamiselle Kenelle, mitä, miksi ja miten? Aino Kivelä / CIMO 2015 Miksi tiedottaa (median kautta)? Tulosten levittäminen on osa hanketta Hankkeen tulokset saadaan nopeasti ja tasapuolisesti

Lisätiedot

60% 10% 1. MIKSI IHMEESSÄ VERKKOASIAKASPALVELUUN KANNATTAA PANOSTAA? Ole läsnä ja tavoitettavissa. Suomalaisista noin 90 % käyttää nettiä viikoittain.

60% 10% 1. MIKSI IHMEESSÄ VERKKOASIAKASPALVELUUN KANNATTAA PANOSTAA? Ole läsnä ja tavoitettavissa. Suomalaisista noin 90 % käyttää nettiä viikoittain. Tavoita ja vaikuta Oletko koskaan ollut epätietoinen siitä, mitä tuotteita tai palveluita yritys, jonka sivuilla vierailet, oikeasti tarjoaa? Jos olet, niin on todennäköisesti asiakkaasikin. Hän voi olla

Lisätiedot

Liikevaihto kasvuun paremmalla näkyvyydellä ja palvelulla verkossa CASE Hormex

Liikevaihto kasvuun paremmalla näkyvyydellä ja palvelulla verkossa CASE Hormex Liikevaihto kasvuun paremmalla näkyvyydellä ja palvelulla verkossa CASE Hormex Toimiala: Savupiippuja ja korjaustöitä Yritys: Hormex Oy Verkkomainonta ja -näkyvyys tuo paljon etua meille. Ilman palveluita

Lisätiedot

Energiansäästöviikko

Energiansäästöviikko Energiansäästöviikko verkossa Energiansäästöviikon suunnitteluseminaari Motiva Oy, 2012 Nina Alsi ja Leila Timonen Aitoja tekoja joka päivä Energiansäästöviikko on aina lokakuussa viikolla 41 Tänä vuonna

Lisätiedot

Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille. Facebook, Twitter & Instagram

Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille. Facebook, Twitter & Instagram Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille Facebook, Twitter & Instagram Sosiaalista mediaa kannattaa hyödyntää tiedottamisessa ja markkinoinnissa monipuolisesti. Somen avulla tieto tapahtumastanne voi

Lisätiedot

Some, tapahtumat ja kumppanuudet. Pirkanmaan ja Keski-Suomen kirjastot

Some, tapahtumat ja kumppanuudet. Pirkanmaan ja Keski-Suomen kirjastot Some, tapahtumat ja kumppanuudet Pirkanmaan ja Keski-Suomen kirjastot Kohtaaminen verkossa Mikä on sosiaalinen media? Ostopolku inspiraatiopolku Kiinnostavin tarina ja vakuuttavin sisältö johtaa parhaisiin

Lisätiedot

Haloo - Kuuleeko kukaan? Innostu viestinnästä!

Haloo - Kuuleeko kukaan? Innostu viestinnästä! Haloo - Kuuleeko kukaan? Innostu viestinnästä! Innostu ja innosta viestintä on kivaa! Viestintä ei ole pakollinen paha, vaan huikea mahdollisuus. Pienillä askelilla eteenpäin, hyvä viestintä sujuvoittaa

Lisätiedot

Uuden palvelun globaali lanseeraus LinkedIn-markkinoinnin avulla CASE Naava

Uuden palvelun globaali lanseeraus LinkedIn-markkinoinnin avulla CASE Naava Uuden palvelun globaali lanseeraus LinkedIn-markkinoinnin avulla CASE Naava Toimiala: Terveysteknologia Yritys: Naava Meidän tulee tavoittaa B2B-päättäjät Suomessa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa tehokkaasti

Lisätiedot

APUVÄLINE Tampere

APUVÄLINE Tampere 7.-9.11. Tampere Apuväline - enemmän kuin nimensä Apuväline on enemmän kuin nimensä. Toimiva apuväline on mahdollistaja. Oivalluksille on Suomessa suuret markkinat. Tuoko teidän tuote tai palvelu helpotusta

Lisätiedot

Sosiaalisen median mahdollisuudet matkailualalla

Sosiaalisen median mahdollisuudet matkailualalla @MeltwaterFIN Sosiaalisen median mahdollisuudet matkailualalla Maria Sundström Managing Director Meltwater Group 0 Agenda @MeltwaterFIN MELTWATER I. SOSIAALISEN MEDIAN SEURANTA JA RAPORTOINTI Sosiaalisen

Lisätiedot

MARKKINOINNIN MUUTTUMINEN SISÄLTÖ- OHJAUTUVAKSI

MARKKINOINNIN MUUTTUMINEN SISÄLTÖ- OHJAUTUVAKSI MARKKINOINNIN MUUTTUMINEN SISÄLTÖ- OHJAUTUVAKSI CASE: SOCIAL HERO & MICROSOFT JAANA VUORI MICROSOFT OY SATU YRJÄNEN SEK LOYAL OY PÄIVÄN SISÄLTÖ 1 2 3 4 5 6 Markkinoinnin ja ostokäyttäytymisen muutos Sisältöohjautuva

Lisätiedot

Tervetuloa Expokeskukseen. Virtuaalitapahtumat netissä 24/7 - aina avoinna

Tervetuloa Expokeskukseen. Virtuaalitapahtumat netissä 24/7 - aina avoinna Tervetuloa Expokeskukseen Virtuaalitapahtumat netissä 24/7 - aina avoinna WWW.NETEXPO.CENTER aukeaa lokakuussa 2015 Netexpo näkyy ja kuuluu 15.10 alkaen Virtuaalisen Expokeskuksen maailma kutsuu vierailijaa

Lisätiedot

Kuva: Tuula Palaste-Eerola

Kuva: Tuula Palaste-Eerola Kuva: Tuula Palaste-Eerola Näkyvyyttä alueen toimijoille! Uusimaa-viikko on Uudenmaan liiton koordinoima tapahtumaviikko, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi maakunnan hyväksi tehtyä työtä ja nostaa

Lisätiedot

KUINKA VIESTIN HANKKEEN Tampere

KUINKA VIESTIN HANKKEEN Tampere KUINKA VIESTIN HANKKEEN TULOKSISTA? @LKairesalo Tampere 15.2.2018 Viestintää hankkeen alusta loppuun ja sen jälkeen Hyvä viestintä on jatkuvaa Hyvä hankeviestintä ei keskity vain hankkeen tuloksista viestimiseen.

Lisätiedot

MEDIA- KORTTI 2019 NÄY ISÄNNÖINTILIITON MEDIOISSA KOTITALO & ISÄNNÖINTI-LEHTI

MEDIA- KORTTI 2019 NÄY ISÄNNÖINTILIITON MEDIOISSA KOTITALO & ISÄNNÖINTI-LEHTI MEDIA- KORTTI 2019 NÄY ISÄNNÖINTILIITON MEDIOISSA KOTITALO & ISÄNNÖINTI-LEHTI Tavoita taloyhtiön molemmat päättäjätahot Isännöintiliiton kautta tavoitat yleisön, joka tekee vuosittain yli 6 miljardin edestä

Lisätiedot

PUUPÄIVÄ 27.10.2011. Wanha Satama, Katajanokka Pikku Satamakatu 3-5, 00160 Helsinki

PUUPÄIVÄ 27.10.2011. Wanha Satama, Katajanokka Pikku Satamakatu 3-5, 00160 Helsinki PUUPÄIVÄ 27.10.2011 Wanha Satama, Katajanokka Pikku Satamakatu 3-5, 00160 Helsinki Puupäivän lisänäkyvyys yrityksille Puuinfo tarjoaa yrityksille mahdollisuutta näkyä puupäivässä. Näkymisvaihtoehtoja alla

Lisätiedot

Ohjaamo-toiminnan ja Kohtaamon viestinnän vuosikello ja toimintamalli, vers. 2. Työryhmä ja Kohtaamo/MT Tammi-/maaliskuu 2017

Ohjaamo-toiminnan ja Kohtaamon viestinnän vuosikello ja toimintamalli, vers. 2. Työryhmä ja Kohtaamo/MT Tammi-/maaliskuu 2017 Ohjaamo-toiminnan ja Kohtaamon viestinnän vuosikello ja toimintamalli, vers. 2 Työryhmä ja Kohtaamo/MT Tammi-/maaliskuu 2017 OHJAAMO- TOIMINNAN VIESTINNÄN VUOSIKELLO 2017 v. 2 Kausityöt Korkeakouluvalinnat

Lisätiedot

Huomioi nämä 8 asiaa valitessasi affiliateverkostoa

Huomioi nämä 8 asiaa valitessasi affiliateverkostoa Huomioi nämä 8 asiaa valitessasi affiliateverkostoa Affiliate- eli kumppanuusmarkkinointi on tulospohjaista, verkossa tapahtuvaa markkinointia, jossa ns. julkaisijat välittävät kävijöitä mainostajan sivustolle.

Lisätiedot

Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille. Facebook, Twitter & Instagram

Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille. Facebook, Twitter & Instagram Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille Facebook, Twitter & Instagram Sosiaalista mediaa kannattaa hyödyntää tiedottamisessa ja markkinoinnissa monipuolisesti. Somen avulla tieto tapahtumastanne voi

Lisätiedot

MEDIA- KORTTI 2019 NÄY ISÄNNÖINTILIITON MEDIOISSA KOTITALO & ISÄNNÖINTI-LEHTI

MEDIA- KORTTI 2019 NÄY ISÄNNÖINTILIITON MEDIOISSA KOTITALO & ISÄNNÖINTI-LEHTI MEDIA- KORTTI 2019 NÄY ISÄNNÖINTILIITON MEDIOISSA KOTITALO & ISÄNNÖINTI-LEHTI TARJOA RATKAISUJA TALOYHTIÖN PÄÄTTÄJILLE: NÄY ISÄNNÖINTILIITON MEDIOISSA 2 Tavoita taloyhtiön molemmat päättäjätahot Isännöintiliiton

Lisätiedot

E N E M M Ä N I R T I M E S S U I S T A R E I J A K Ö N Ö N E N

E N E M M Ä N I R T I M E S S U I S T A R E I J A K Ö N Ö N E N E N E M M Ä N I R T I M E S S U I S T A R E I J A K Ö N Ö N E N 21.3.2019 TEEMAT TAVOITTEET ENNAKKOMARKKINOINTI TOIMINTA OSASTOLLA SADONKORJUU TAVOITTEET M I T Ä H A L U AT M E S S U O S A L L I S T U

Lisätiedot

Kansainvälisten myyntiliidien määrä nousuun LinkedIn-markkinoinnilla CASE AAC Global

Kansainvälisten myyntiliidien määrä nousuun LinkedIn-markkinoinnilla CASE AAC Global Kansainvälisten myyntiliidien määrä nousuun LinkedIn-markkinoinnilla CASE AAC Global Toimiala: Kansainvälinen viestintä, sen koulutus ja konsultointi Yritys: AAC Global Lähdimme testaamaan LinkedIn-markkinoinnin

Lisätiedot

Kuva: Tuula Palaste-Eerola

Kuva: Tuula Palaste-Eerola Kuva: Tuula Palaste-Eerola Näkyvyyttä alueen toimijoille! Uusimaa-viikko on Uudenmaan liiton koordinoima tapahtumaviikko, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi maakunnan hyväksi tehtyä työtä ja nostaa

Lisätiedot

Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa

Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa 7.5 2014 Anu Korkiakangas Myynninmaailma Oy www.myynninmaailma.fi Miksi sähköinen markkinointi? Tukemaan myyntiä Tavoitat oikeat kohderyhmät

Lisätiedot

MAINOSPAIKAT MESSUKESKUKSESSA HYÖDYNNÄ MAINOSPAIKAT JA VARMISTA ONNISTUMISESI MESSUILLA!

MAINOSPAIKAT MESSUKESKUKSESSA HYÖDYNNÄ MAINOSPAIKAT JA VARMISTA ONNISTUMISESI MESSUILLA! MAINOSPAIKAT MESSUKESKUKSESSA HYÖDYNNÄ MAINOSPAIKAT JA VARMISTA ONNISTUMISESI MESSUILLA! A A1 OSASTOT SISÄÄNKÄYNNEILLÄ A3 A2 A4 A5 A KOHTAA KÄVIJÄT JO SISÄÄNKÄYNNEILLÄ OSASTOT SISÄÄNKÄYNNEILLÄ A1. Osasto

Lisätiedot

Sanoma Reach CPM Fact Sheets

Sanoma Reach CPM Fact Sheets Sanoma Reach CPM Fact Sheets Sanoma Reach CPM Jatkuva näkyvyys Sanoman verkostossa mainoshuutokaupassa Kustannustehokas ratkaisu jatkuvaan brändin rakentamiseen Mainonta näkyy Sanoman laatumedioista koostuvassa

Lisätiedot

Markkinoinnin automaatio. Parempia liidejä myynnille! Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa.

Markkinoinnin automaatio. Parempia liidejä myynnille! Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa. Markkinoinnin automaatio Parempia liidejä myynnille! Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa. Tervehdys ystävät, Markkinoinnin automaatio on tämän hetken kuumimpia termejä digitaalisessa markkinoinnissa.

Lisätiedot

Miksi mukaan? Kuvaus. Mitä? Sisältö ja ajankohta

Miksi mukaan? Kuvaus. Mitä? Sisältö ja ajankohta Järjestäjän opas Kuvaus Mitä? Tervetuloa meille -viikko on osa Suomalaisen Työn Liiton Suomi 100 -juhlavuoden Made by Finland -kampanjaa. Tavoitteena on innostaa mukaan suomalaiset yritykset ja yhteisöt

Lisätiedot

Uusien kanavien haasteet ja mahdollisuudet mediaviestinnässä. Kasper Stenbäck Johtaja, verkko ja teknologiat Cocomms Oy 30.5.2012

Uusien kanavien haasteet ja mahdollisuudet mediaviestinnässä. Kasper Stenbäck Johtaja, verkko ja teknologiat Cocomms Oy 30.5.2012 Uusien kanavien haasteet ja mahdollisuudet mediaviestinnässä Kasper Stenbäck Johtaja, verkko ja teknologiat Cocomms Oy 30.5.2012 Cocomms lyhyesti Vahvuuksiamme ovat yritys-, talous-, terveys- ja lääke-

Lisätiedot

Sisältömarkkinointi Turun Sanomien kanavissa 2018

Sisältömarkkinointi Turun Sanomien kanavissa 2018 Sisältömarkkinointi Turun Sanomien kanavissa 2018 Miksi tehdä sisältömarkkinointia? Sisältömarkkinointikampanja on loistava ratkaisu, kun Haluat luoda positiivista mielikuvaa yrityksestäsi Haluat ylläpitää

Lisätiedot

A n ttoni Ke r k ko n e n Ke s k i s u o m a l a i n e n O y j

A n ttoni Ke r k ko n e n Ke s k i s u o m a l a i n e n O y j Monikanavainen markkinointi A n ttoni Ke r k ko n e n Ke s k i s u o m a l a i n e n O y j Markkinoinnin karkkikauppa Mikä minun yritykselle sopii parhaiten Potentiaalisten asiakkaiden määrä Konversiohinta

Lisätiedot

Mistä kannattaa aloittaa?

Mistä kannattaa aloittaa? Olet saanut yritysidean ja päättänyt perustaa yrityksen. Yhtä aikaa muiden perustamistoimenpiteiden kanssa täytyy alkaa miettimään yrityksen markkinointia. Ilman markkinointia yrityksellä ei ole yhtään

Lisätiedot

#näkemystehdas. Sisällöntuotanto on myynti- ja markkinointikoneiston

#näkemystehdas. Sisällöntuotanto on myynti- ja markkinointikoneiston #näkemystehdas Sisällöntuotanto on myynti- ja markkinointikoneiston sydän. Sisältömarkkinointi on tehokas keino tarjota asiakkaallesi ostopäätöstä helpottavaa tietoa. Kiteytettynä sisältömarkkinointi tarkoittaa

Lisätiedot

Seurat mukaan Suunnistajan palveluun

Seurat mukaan Suunnistajan palveluun Hyödyt seuroille Seurat mukaan Suunnistajan palveluun Kesä 2017 - Palvelun tekeminen käynnistyy ja pilottiin ilmoittautuneet seurat (10-15 seuraa) pääsevät mukaan kehittämiseen. - Kehittämisessä kuullaan

Lisätiedot

Ruukki sosiaalisessa mediassa

Ruukki sosiaalisessa mediassa Ruukki sosiaalisessa mediassa Sosiaalinen media ja yhteisölliset toimintatavat teknologiateollisuudessa - Facebook-hömpästä bisneksen tueksi 26.1.2011 Petri Kyrönviita Ruukki tänään Rakentamisen liiketoiminta

Lisätiedot

SMTL Markkinatutkimuspäivä Muuttuva markkinatutkimus

SMTL Markkinatutkimuspäivä Muuttuva markkinatutkimus SMTL Markkinatutkimuspäivä Muuttuva markkinatutkimus Keinovalikoima lisääntyy - miten rakentaa mahdollisimman optimaalinen kokonaisuus yrityksen consumer insight tarpeisiin 23.4.2015 Hanna Hiekkamies Sisältö

Lisätiedot

Keuruun tapahtumayhteistyö. Haastattelujen tulokset 05/2017

Keuruun tapahtumayhteistyö. Haastattelujen tulokset 05/2017 Keuruun tapahtumayhteistyö Haastattelujen tulokset 05/2017 Haastattelujen toteutus Haastattelut toteutettiin puhelimitse keuruulaisille tapahtumanjärjestäjille huhti toukokuussa 2017 16 tapahtumanjärjestäjää

Lisätiedot

Vinkkejä viestintään yhdistystoimijoille VIESTI HUKASSA? (TIIVISTELMÄ) SILMU-KYLÄT / SILMU-BYAR LI-MARIE SANTALA 2016 1

Vinkkejä viestintään yhdistystoimijoille VIESTI HUKASSA? (TIIVISTELMÄ) SILMU-KYLÄT / SILMU-BYAR LI-MARIE SANTALA 2016 1 VIESTI HUKASSA? (TIIVISTELMÄ) Vinkkejä viestintään yhdistystoimijoille SILMU-KYLÄT / SILMU-BYAR LI-MARIE SANTALA 2016 1 VIESTINTÄ Sanomien lähettämistä ja vastaanottamista Yhteisöjen välistä monimuotoista

Lisätiedot

Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi

Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi Palvelun tuottavat yhteistyössä oikeusministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö ja Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Nuorten vaikuttamispalvelu

Lisätiedot

Levikkimarkkinointi Itellan hoitamana. Jakelun ajankohtaispäivä 26.11.2009 Hanne Bergholm

Levikkimarkkinointi Itellan hoitamana. Jakelun ajankohtaispäivä 26.11.2009 Hanne Bergholm Levikkimarkkinointi Itellan hoitamana Jakelun ajankohtaispäivä 26.11.2009 Hanne Bergholm Postiluukku on mieluinen i media Suoramainonnalla puhuttelet henkilökohtaisesti ja erotut joukosta aktivoit it asiakkaasi

Lisätiedot

VIESTINTÄSUUNNITELMA VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUS

VIESTINTÄSUUNNITELMA VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUS VIESTINTÄSUUNNITELMA VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUS VIESTINTÄSUUNNITELMA VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUS 2016 Maakunnan viestintäryhmä Varsinais-Suomen liitto YDINVIESTIT Suodatamme

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN JÄRJESTÖTREFFIT

MÄNTSÄLÄN JÄRJESTÖTREFFIT MÄNTSÄLÄN JÄRJESTÖTREFFIT Yhdistysten viestintä 07.09.2017 @yverkosto #yhdistysverkosto KESKI-UUDENMAAN YHDISTYSVERKOSTO Sosiaali- ja terveysalan yhdistysten yhteistyöjärjestö Edistää yhdistysten välistä

Lisätiedot

Baarit & kahvilat WW.SIGNALPARTNERS.FI

Baarit & kahvilat WW.SIGNALPARTNERS.FI Baarit & kahvilat WW.SIGNALPARTNERS.FI Signal WiFillä saatat tehokkuuden ja hyvän asiakaskokemuksen yhteen Signal WiFi sopii esimerkiksi vierailijaverkoksi tai mobiilien maksupäätteiden yhteydeksi. Raportointityökalun

Lisätiedot

Onnistuneeseen omistajanvaihdokseen Mika Haavisto. Hyrrät-Metropolia 23.5.2014

Onnistuneeseen omistajanvaihdokseen Mika Haavisto. Hyrrät-Metropolia 23.5.2014 Onnistuneeseen omistajanvaihdokseen Mika Haavisto Hyrrät-Metropolia 23.5.2014 Omistajanvaihdosnäkymät 2010-2020 Yrittäjät ikääntyvät, 50 % yrittäjistä iältään 50+ Myyntiin (ulkop.) 28 000 yritystä Sukupolvenvaihdos

Lisätiedot

Kasvua ja näkyvyyttä uudelle yritykselle CASE LVI Lämpöpaja

Kasvua ja näkyvyyttä uudelle yritykselle CASE LVI Lämpöpaja Kasvua ja näkyvyyttä uudelle yritykselle CASE LVI Lämpöpaja Toimiala: Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Yritys: LVI LÄMPÖPAJA "En suosittelisi kilpailijoille, koska saisivat liikaa näkyvyyttä 45

Lisätiedot

Maksa vain tuloksista - Näin affiliatemarkkinointi toimii

Maksa vain tuloksista - Näin affiliatemarkkinointi toimii Maksa vain tuloksista - Näin affiliatemarkkinointi toimii Affiliatemarkkinointi on tulospohjainen verkossa toimiva markkinointimuoto, jossa julkaisijat välittävät mainostajan sivuille kävijöitä, joista

Lisätiedot

Verkkomarkkinoinnin tehokeinot 31.08.2012. Jussi Vesterinen

Verkkomarkkinoinnin tehokeinot 31.08.2012. Jussi Vesterinen Verkkomarkkinoinnin tehokeinot 31.08.2012 Jussi Vesterinen Markkinoinnin pelikirja Markkinoinnin pelikirja on mennyt uusiksi Keskeytysmarkkinointi vs. Vetomarkkinointi VS. Keskeytysmarkkinointi vs. Vetomarkkinointi

Lisätiedot

Näkyvyyttä alueen toimijoille!

Näkyvyyttä alueen toimijoille! Näkyvyyttä alueen toimijoille! Uusimaa-viikko on Uudenmaan liiton koordinoima tapahtumaviikko, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi maakunnan hyväksi tehtyä työtä ja nostaa esille uusmaalaisia toimijoita.

Lisätiedot

Maksullisen sisällöt tulevat katoavatko silmäparit, paraneeko laatu? Maksullisen sisällön vaikutus median yleisöön. Johanna Suhonen 26.2.

Maksullisen sisällöt tulevat katoavatko silmäparit, paraneeko laatu? Maksullisen sisällön vaikutus median yleisöön. Johanna Suhonen 26.2. Maksullisen sisällöt tulevat katoavatko silmäparit, paraneeko laatu? Maksullisen sisällön vaikutus median yleisöön Johanna Suhonen 26.2.2013 Sisältöasiakkuudet palaavat Printtilevikkien lasku on saanut

Lisätiedot

MAAILMA KYLÄSSÄ Subject. PETS 14.3.2015 Lauttasaari Pertti Huitu

MAAILMA KYLÄSSÄ Subject. PETS 14.3.2015 Lauttasaari Pertti Huitu MAAILMA KYLÄSSÄ Subject PETS 14.3.2015 Lauttasaari Pertti Huitu OSALLISTUMISEN LÄHTÖKOHDISTA 2014 ROTARYA EI TUNNETA ROTARY NÄKYVÄKSI - TEEMA TULOSSA MITEN SAADA NÄKYVYYTTÄ? HYVIN ETABLOITUNUT, RENTOHENKINEN

Lisätiedot

Google AdWords. mainonta tehokäyttöön

Google AdWords. mainonta tehokäyttöön Google AdWords mainonta tehokäyttöön Opi tekemään hakukonemainontaa kuin ammattilaiset. Opas antaa sinulle vinkkejä, kuinka vältät sudenkuopat ja säästät mainoseurojasi sekä kuinka tavoitat asiakkaasi

Lisätiedot

Maaseutuviestintää ja verkostotyötä kokeilevassa hengessä. Jenni Tiainen Sykettä-viestintähanke, JyväsRiihi ry

Maaseutuviestintää ja verkostotyötä kokeilevassa hengessä. Jenni Tiainen Sykettä-viestintähanke, JyväsRiihi ry Maaseutuviestintää ja verkostotyötä kokeilevassa hengessä Jenni Tiainen Sykettä-viestintähanke, JyväsRiihi ry Pari pointtia Sykettä-hankkeesta Viestitään maaseutuohjelmasta, lisätään viestintäosaamista

Lisätiedot

Miten digimarkkinoinnilla tehdään tulosta?

Miten digimarkkinoinnilla tehdään tulosta? Miten digimarkkinoinnilla tehdään tulosta? OSA 1 /2 idealmainos.fi Miten verkkosivut toimivat myynnin käynnistäjänä? Miten mittaamme Digitaalisen markkinoinnin tuloksia? Voiko digitaalinen markkinointi

Lisätiedot

Ohjeita alueverkostojen tapahtumaviestintään. Kirsi Sjöholm, hankekoordinaattori

Ohjeita alueverkostojen tapahtumaviestintään. Kirsi Sjöholm, hankekoordinaattori Ohjeita alueverkostojen tapahtumaviestintään Kirsi Sjöholm, hankekoordinaattori Sisällysluettelo Ennen tapahtumaa (dia 3) Ennakkoviestintä (dia 4) Mediaviestintä (dia 5) Tapahtuman aikana (dia 6) Tapahtuman

Lisätiedot

S Ä H K Ö I N E N L I I K E T O I M I N T A S U O M I O Y

S Ä H K Ö I N E N L I I K E T O I M I N T A S U O M I O Y D I G I T A L I S A A T I O N H Y Ö D Y N T Ä M I S E N N Y K Y T I L A N N E J A V A I K U T U S M E N E S T Y M I S E E N M A A S E U D U N M A T K A I L U Y R I T Y K S I S S Ä S Ä H K Ö I N E N L I

Lisätiedot

MEDIAKORTTI 2011. Mediatiedot. Paranormaaliblogi.net on Suomen suosituin paranormaaliin uutisointiin keskittyvä sivusto.

MEDIAKORTTI 2011. Mediatiedot. Paranormaaliblogi.net on Suomen suosituin paranormaaliin uutisointiin keskittyvä sivusto. Mediatiedot Paranormaaliblogi.net on Suomen suosituin paranormaaliin uutisointiin keskittyvä sivusto. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä jo vuodesta 2007 lähtien. Tarjoamme

Lisätiedot

Tule mukaan kumppaniksi Bioaikaan!

Tule mukaan kumppaniksi Bioaikaan! Tule mukaan kumppaniksi Bioaikaan! Bioaika-tapahtumakiertue on koko metsäsektorin yhteinen lahja 100-vuotiaalle Suomelle ja Suomen nuorille. Kiertueen ytimen muodostaa pyörillä - ja biopolttoaineella -

Lisätiedot

Sosiaalinen media markkinointivälineenä

Sosiaalinen media markkinointivälineenä Sosiaalinen media markkinointivälineenä Sosiaalinen media on hyvä apuväline brändin kannatuksen kasvattamiseksi ja tietoisuuden levittämiseksi. B2B-yrityksessä, jossa sosiaalista mediaa edelleen vain ihmetellään

Lisätiedot