HENKILÖKUNNAN PYSÄKÖINTI V. 2011

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HENKILÖKUNNAN PYSÄKÖINTI V. 2011"

Transkriptio

1 HENKILÖKUNNAN PYSÄKÖINTI V Pysäköintikorttien myynti ja välitys Meilahden sairaala-alue, Turvakeskus, Haartmaninkatu 4 (muut välityspaikat mainitaan jäljempänä) Turvakeskus myy ja välittää henkilökunnan maanpäällisiin pysäköintipaikkoihin ja Meilahden sairaala-alueen pysäköintilaitoksiin P1 ja P2 pysäköintiin oikeuttavia pysäköintikortteja. Pysäköintikortteja myydään ja välitetään Turvakeskuksen toimistossa työpäivinä klo Lisäksi välisenä aikana klo sekä maanantaina ja keskiviikkona ao. aikana klo Pysäköintikortteja myydään/välitetään alkaen. Maksulliset HYKS, Helsingin sairaaloiden ja Jorvin sairaalan pysäköintikorttien hinnat v Hintoihin sisältyy arvonlisävero (23 %). Kaikkiin kortteihin merkitään voimassaoloaika sekä ajoneuvon rekisterinumero. Voimassa- Ulkoalueet sekä Pysäköintilaitokset oloaika Jorvin sairaalan P1 ja P2 Meilahti, pysäköintitalo etälukukortti 1 kk:n kortti 15 e 24 e 2 kk:n kortti 20 e 38 e 3 kk:n kortti 25 e 52 e 4 kk:n kortti 30 e 66 e 5 kk:n kortti 35 e 80 e 6 kk:n kortti 40 e 94 e 7 kk:n kortti 45 e 108 e 8 kk:n kortti 50 e 122 e 9 kk:n kortti 55 e 136 e 10 kk:n kortti 60 e 150 e 11 kk:n kortti 65 e 164 e 12 kk:n kortti 70 e 178 Kortit myydään/välitetään kertakortteina ostopäivästä eteenpäin (esim. 1 kk:n kortti ). Voimassaoloaika on korkeintaan vuoden 2011 loppuun. Pysäköintilaitosten P1 ja P2 etälukukortti tulee säilyttää. Samaan korttipohjaan aktivoidaan jatkossa lisää aikaa. Etälukukortti tulee olla mukana ostettaessa lisää aikaa. Kadonneesta etälukukortin pohjasta veloitetaan 15 e. Pysäköintikorttien myynti/välitys nopeutuu ruuhka-aikana huomattavasti, jos lomake pysäköintikorttitiedot on täytetty etukäteen ja pysäköintikortin maksu on suoritettu etukäteen HUS-Kiinteistöt Oy:n Sampo Pankin tilille Maksukuitissa tulee näkyä maksajan nimi, että kyseessä on p-korttimaksu, maksettu euromäärä ja viitenumero. Käytettävät viitenumerot Helsingin alue ja Jorvin alue Alkuperäinen kuitti jää myyjälle. Valokopiomahdollisuutta ei ole

2 Pysäköintikorttitiedot lomake Pysäköintikortin yhteydessä tarvittava lomake pysäköintikorttitiedot on poimittavissa intranetistä: Liiketoiminta ja tukipalvelut, HUS-Kiinteistöt, tulostettavat lomakkeet ja pysäköintikorttitiedot. Lomakkeita on myös myynti- ja välityspisteissä. Pysäköintikorteilla, jotka olivat voimassa saa luvallisesti pysäköidä saakka. Korttia ei saa antaa toisen henkilön käyttöön, kuten jäljempänä ohjeissa sanotaan, kortti on henkilökohtainen. PYSÄKÖINTIKORTIN VOIVAT LUNASTAA Pysäköintikortin voivat lunastaa ainoastaan HUS:n, HYKS-instituutin, HYKS-säätiön, HUS-Kiinteistöt Oy:n, Uudenmaan Sairaalapesula Oy:n ja seuraavien liikelaitosten henkilökuntaan kuuluvat: HUS-Apteekki, HUS-Desiko, HUS-Logistiikka, HUS-Lääkintätekniikka, HUS-Röntgen, HUS-Tilakeskus, HUS-Servis, HUS-Tietotekniikka, HUSLAB, Ravioli sekä Haartmanin sairaalan henkilökuntaan kuuluvat. Jorvin sairaala-alueen pysäköintiin oikeuttavan kortin voivat lunastaa edellä mainitut HUS-Kuntayhtymän, sekä sen omistamien liikelaitosten ja yhtiöiden ja Jorvin sairaalassa toimivien Espoon kaupungin yksiköiden sekä Jorvin päiväkodin henkilökuntaan kuuluvat. Henkilökunnan P-kortteja ei myydä/välitetä opiskelijoille, amanuensseille tai muille harjoittelijoille. Jorvin sairaalassa opiskelijat ja harjoittelijat voivat tiedustella Jorvin sairaala-alueella pysäköinnistä Turvakeskuksen Jorvin toimipisteestä. PYSÄKÖINTIKORTTIEN ENNAKKOTILAUS (mahdollista jo joulukuussa 2010) Meilahden alueella 12 kk:n kortin ostavat, joiden kortti on voimassa asti, voivat lähettää turvakeskukseen täytetyn pysäköintikorttitietolomakkeen ja selkeän valokopion maksutositteesta, josta ilmenee maksajan nimi ja viitenumero, jolloin kortit pyritään aktivoimaan etukäteen. Jorvin sairaala-alueen pysäköinnissä noudatetaan ennakkomaksujärjestelmää, jossa maksukuitti ja lomake tulee lähettää aina etukäteen, osoitteella Turvapalvelut/pysäköinti, Jorvin sairaala PL 800. Erityistapauksissa pysäköintikortin voi maksaa turvavalvomossa pankkikortilla tai käteisellä. P-kortteja välitetään esittämällä etukäteen maksettu kuitti. Kuitti jää kortteja myyvien/välittävien toimipisteiden haltuun. Kuitista tulee ilmetä maksajan nimi ja maksettu summa. Valokopion saantimahdollisuutta ei ole. Jorvin sairaala-alueen lisäpysäköintiajan jatkaminen edellyttää aina pysäköintikortin käyttämissä koodauslaitteessa.

3 P-KORTIN KÄYTTÖÖN LIITTYVÄT EHDOT: * kortti on henkilökohtainen * kortti oikeuttaa pysäköimään vain niillä alueilla, joissa sen käyttö on lisäkilvin osoitettu; * sallittu vain HYKS P-kortilla ja Maksuton vain HYKS P-kortilla tässä ohjeessa mainituilla alueilla sikäli kuin tilaa on. Samalla tulee kuitenkin huomioida tieliikennelain pysäyttämistä ja pysäköintiä koskevat muut kiellot ja rajoitukset. * ulkoalueille pysäköitäessä kortti on pidettävä selkeästi esillä tuulilasin sisäpuolella * pysäköintipaikkoja ei ole tarkoitettu pitkäaikaispysäköintiin tai ajoneuvojen säilytykseen. * pysäköinti omalla vastuulla * kadonneen kortin uusimisesta peritään 10 euron toimistokulut. * kadonneen etälukukorttipohjan uusimisesta peritään 15 euroa. * ajoneuvon kuljettaja huolehtii, että hänellä on pysäköitäessä ao. pysäköintiin oikeuttava pysäköintikortti Muut myynti ja välityspaikat HYKS, Helsingin ja Jorvin sairaaloiden alueella tapahtuvaan pysäköintiin Jorvin sairaala, K-kerros, Turvavalvomo Pysäköintikorttien myynti ja välitys Jorvin sairaalan turvavalvomo myy ja välittää kortteja, jotka oikeuttavat pysäköimään Jorvin pysäköintitaloon. Kortti oikeutta pysäköimään myös kaikkiin henkilökunnan maanpäällisiin pysäköintipaikkoihin. Turvavalvomo sijaitsee Jorvin sairaalan K-kerroksessa. Asiakaspalvelu on avoinna: maanantai klo 8-15, keskiviikkona klo 9-12 ja perjantaina klo Muut sairaalat, pysäköintikorttien välitys Ainoastaan maanpäällisiä pysäköintikortteja välittävät, Kirurgisen sairaalan kahvio, Töölön sairaalan kahvio, Kätilöopiston sairaalan kahvio ja Iho- ja Allergiasairaalan kahvio. Sairaaloiden kahviot välittävät p-kortteja aukioloaikoinaan. PYSÄKÖINTIKORTIT OIKEUTTAVAT PYSÄKÖIMÄÄN Ulkoaluekortit oikeuttavat pysäköimään Maanpäällisillä pysäköintipaikoilla, jotka ovat lisäkilvin osoitettu henkilökunnan käyttöön liikennesääntöjä noudattaen sikäli kuin tilaa on, mm.: Meilahden sairaala-alue, Töölön sairaala, Kirurginen sairaala, Iho- ja allergiasairaala ja Kätilöopiston sairaalan kiinteistöjen alueet, Ulfåsa ja Paciuksenkatu 2 kiinteistöjen alueet sekä Jorvin sairaalan maanpäällisillä pysäköintialueiden henkilökuntapaikoilla. Pysäköintilaitosten P1 ja P2 kortit oikeuttavat pysäköimään Pysäköintilaitoksissa P1 ja P2 sekä yllä mainituilla maanpäällisillä henkilökunnan käyttöön lisäkilvin osoitetuilla pysäköintipaikoilla liikennesääntöjä noudattaen sikäli kuin tilaa on. Jorvin sairaalan kortit oikeuttavat pysäköimään Jorvin sairaalan pysäköintitalossa sekä kaikilla yllä mainituilla ulkopysäköintipaikoilla liikennesääntöjä noudattaen sikäli kuin tilaa on.

4 Muu pysäköinti HUS:ssa työskentelevät ulkopuoliset yritykset, urakoitsijat tms. voivat ostaa erillisen yrityksille tarkoitetun pysäköintikortin, hintaan 130 euroa /kk/kortti. Kortti oikeuttaa pysäköintiin maanpäällisillä huoltopaikoilla ja ulkoalueilla, jotka ovat lisäkilvin osoitettu henkilökunnan käyttöön.yritys P-korttien myyntipaikka on Turvakeskus Meilahdessa ja Jorvin sairaalan toimipiste. Katoamiset ja mahdolliset epäselvyydet Pysäköintikorttien katoamisiin ja mahdollisiin epäselvyyksiin liittyvät asiat hoidetaan Turvakeskuksessa, Haartmaninkatu 4, Helsinki. Rahojen palautusvaatimukset tulee esittää viimeistään yhden kuukauden kuluessa maksutapahtumasta. Jorvin sairaalasta lunastettujen korttien katoamisiin ja mahdollisiin epäselvyyksiin liittyvät asiat hoidetaan Jorvin sairaalan toimipisteessä. Pysäköintilaitoksen sekä maanpäällisen pysäköitiin oikeuttavan vuosikortin hinnasta palautetaan takaisin osa (5 e/14 e/kk) palautushetkestä seuraavien täysien kalenterikuukausien mukaan laskettuna. Kortin palauttajalle ei saman vuoden aikana myönnetä uutta pysäköintikorttia. Kaikki palautuksiin liittyvät asiat hoidetaan ainoastaan Meilahden sairaala-alueella sijaitsevassa turvakeskuksessa. Pysäköintikiekot, ladattavat pysäköintiaikaa antavat mittarit ja ennakkomaksuliput eivät ole käytössä HUS:n henkilökuntapysäköintipaikoilla lukuun ottamatta Jorvin sairaalan pysäköintialueilla toimivaa Parkit palvelua. Pysäköinnin valvontaa suoritetaan Helsingin kaupungin ja Espoon kaupungin pysäköinninvalvonnan toimesta. Pysäköitäessä ajoneuvon kuljettaja vastaa, että hänellä on asianmukainen pysäköintikortti. SATUNNAINEN TAI LYHYTAIKAINEN PYSÄKÖINTI HENKILÖKUNNALLE Meilahden sairaalan pysäköintilaitoksissa Lyhytaikapysäköintiin laitoksissa P1 ja P2 oikeuttavia raha-arvolipukkeita myydään Turvakeskuksessa. Raha-arvolippu toimii seuraavasti: Sisään ajettaessa puomikoneistolta otetaan nappia painamalla ns. asiakaslipuke, jolloin puomi aukeaa. Pois lähdettäessä automaattikassan lukijaan syötetään puomikoneistolta saatu lipuke. Kassalaite ilmoittaa pysäköintimaksun euromäärän, jonka jälkeen samaan lukijaan syötetään raha-arvolippu, jolla maksu suoriutuu ja kone palauttaa molemmat lipukkeet. Raha-arvolippuun tulostuu jäljellä oleva raha-arvo, joka on käytettävissä seuraavalla käynnillä. Jos raha-arvolipukkeen arvo ei riitä pysäköintimaksun suorittamiseen (euromäärä näkyy kassa-automaatin näytöllä) on jäljellä oleva pysäköintimaksu maksettava rahalla automaattiin. Maksun jälkeen ulosajo tulee tapahtua 15 minuutin kuluessa maksutapahtumasta. Ulosajokaistan puomi saadaan aukeamaan puomikoneistolta saadulla lipukkeella, joka syötetään puomikoneiston lukijaan.

5 Pysäköintimaksu on 1 euro alkava 45 minuuttia. Lyhytaikaisten pysäköintilippujen hinnat: Pysäköintilippu alennus hinta 10 euron lippu alennus 10 % 9 euroa 20 euron lippu alennus 20 % 16 euroa 30 euron lippu alennus 30 % 21 euroa 40 euron lippu alennus 40 % 24 euroa 50 euron lippu alennus 50 % 25 euroa Lyhytaikapysäköintikortit ovat voimassa asti. Lyhytaikapysäköinnin raha-arvolipukkeita ei lunasteta takaisin. Kadonnutta tai vaurioitunutta raha-arvolipuketta ei korvata. Edellä mainittu lyhytaikapysäköintimaksujärjestelmä on käytössä ainoastaan Meilahden alueen pysäköintilaitoksissa P1 ja P2. Ulkoalueilla sijaitsevat pysäköintipaikat ovat maksullisia arkisin ma-pe klo 7:00-16:00. Kirurgisen ja Töölön sairaalan pysäköintipaikat ovat aina maksullisia ma-su 24 h. Haartmanin sairaalan edessä olevat saattopaikat ovat maksullisia arkisin ma-pe e/h, enimmäispysäköintiaika yksi tunti. Meilahden sairaalan ajorampilla olevat saattopaikat ovat aina maksullisia ma-su 24 h/vrk 2 e/h, enimmäispysäköintiaika 2 tuntia. Lippuautomaatit toimivat kolikoilla (50 s, 1 ja 2 ). Lippuautomaatteja löytyy pääpaikoitusalueelta, lastentautien poliklinikan edustalta sekä pääovelle johtavan rampin alta. MEILAHDEN SAIRAALA-ALUEEN MAANALAISET PYSÄKÖINTILAITOKSET Meilahden sairaala-alue Pysäköintilaitos P1 Haartmaninkatu 4 Pysäköintilaitos P2 Stenbäckinkatu 9 Pysäköintilaitos P1 sijaitsee Biomedicum-rakennuksen kellaritiloissa. Laitoksessa on tilat 496 autolle, joista HUS:n käytössä on 374 paikkaa. Ajoyhteys pysäköintilaitokseen on Haartmaninkatu 4:n kohdalta. Pysäköintilaitoksesta ei ole tunneliyhteyttä Meilahden alueen klinikoille. Pysäköintilaitoksessa P2 on tilat 366 autolle. Ajoyhteys pysäköintilaitokseen on Stenbäckinkatu 9 kohdalta. Pysäköintilaitoksesta on tunneliyhteys Meilahden alueen klinikoille. Molemmat pysäköintilaitokset on tarkoitettu sekä henkilökunnan autojen että alueella asioivien asiakkaiden autojen paikoitukseen. Henkilökunnan kulkuavaimena toimii etäluettava pysäköintikortti, joka oikeuttaa pysäköimään myös HYKS, Helsingin sairaaloiden sairaala-alueiden ja Jorvin sairaala-alueen maanpäällisillä henkilökunnalle tarkoitetuilla pysäköintialueilla tässä ohjeessa aiemmin mainituilla alueilla. Henkilökunta pääsee pysäköintilaitoksiin sisään/ulos kaikkina viikonpäivinä ja kaikkina kellonaikoina etukäteen lunastamallaan etälukupysäköintikortilla. Ajaessasi sisään ja ulos, näytä etälukukortti puomikoneistojen kulunvalvonnanlukijalle. ÄLÄ PAINA PUOMI- KONEISTON NAPPIA, ÄLÄ SYÖTÄ ETÄLUKUKORTTIA LAITTEISTOON.

6 Pysäköintimaksun maksaminen Ellei henkilökunnan pysäköintilaitosten korttia ole, laitoksien puomikoneistoista saa sisäänajon yhteydessä pahvisen pysäköintilipukkeen, joka pois lähtiessä syötetään maksamista varten automaattikassaan. Tämän jälkeen on 15 min. aikaa poistua laitoksesta syöttämällä maksettu lipuke puomikoneiston kortinlukijaan. Kassojen sijainnit P1:n kassat sijaitsevat sisääntulotason hissiaulassa. P2:n kassat sijaitsevat pysäköintilaitoksesta johtavien henkilöliikenneväylien varrella. Kassoihin käyvät: kolikot; 50 senttiä, 1 euro ja 2 euroa setelit; 5 euroa, 10 euroa ja 20 euroa Pulmatilanteet Laitoksista saa pikapuhelinyhteyden valvomoon. Pikapuhelimia on kassa-automaattien ja puomilaitteistojen yhteydessä. Laitoksissa on videokameravalvontajärjestelmä. JORVIN SAIRAALAN PYSÄKÖINTITALO Pysäköintitaloon ajetaan Turuntieltä sairaalan huoltoliikenneliittymän kautta. Pysäköintitalosta ei ole tunneliyhteyttä Jorvin sairaalan tiloihin. Pysäköintitalo on tarkoitettu sekä henkilökunnan että alueella asioivien asiakkaiden autojen paikoitukseen. Pysäköintikorttia käyttämällä henkilökunta pääsee pysäköintitaloon ja sieltä ulos kaikkina vuorokauden aikoina ja viikonpäivinä. Kortti näytetään puomikoneistojen lukijaan, jolloin puomit nousevat. Puomikoneiston nappia ei tarvitse painaa. Pulmatilanteet Pysäköintitalon puomikoneistolta ja maksuautomaatilta saa pulmatilanteissa pikapuhelinyhteyden turvapalveluiden Jorvin toimipisteeseen. Pysäköintitalossa on tallentava kameravalvontajärjestelmä. Tarkempia sovellutusohjeita antaa Tuulikki Ehnlund, puh tai Leena Turunen, puh ja Jorvin sairaalan pysäköinnistä lisätietoja antaa virka-aikana turvapalvelujen Jorvin toimipiste, p. (09) Kaikki pysäköintiä (myös asiakaspysäköintiä) koskevat tiedotteet löytyvät HUS-intranetistä>Liiketoiminta ja tukipalvelut>hus-kiinteistöt Oy sekä internet-sivuiltamme Pysäköintiohjeet ja hinnat Pysäköintiohjeet ja -hinnat ovat voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Pidämme oikeuden muutoksiin Internetistä hakukoneilla vanhoista sivustoista haetut vanhat hinnat eivät ole voimassa. LIITTEET Meilahden alueen kartta Jorvin alueen kartta

TUOHI MasterCard -myyjäohje

TUOHI MasterCard -myyjäohje TUOHI MasterCard -myyjäohje Vain myyjien käyttöön (12/21) Liikkeen myyjätunnus: Pikaluottokeskus 8-95 faksi (9) 773 2453 ma - pe 8-2 la 9-17 Sisältö: 1. TUOHI MasterCard TUOHI MasterCard -kortti 4 TUOHI

Lisätiedot

PORTAALIN YLLÄPITÄJÄ (Suomen Rahoitusyhtiö Oy)

PORTAALIN YLLÄPITÄJÄ (Suomen Rahoitusyhtiö Oy) Yleiset lainaehdot 1. Yleistä 1.1. Suomen Rahoitusyhtiö Oy (jäljempänä Portaalin Ylläpitäjä) ja sen Verkkosivu www.suomenrahoitusyhtiö.fi, tai muu Suomen Rahoitusyhtiön kulloinkin ilmoittama verkkotunnus

Lisätiedot

Luotonantajalla on oikeus purkaa sopimus välittömästi, mikäli asiakas rikkoo olennaisesti sopimusehtoja.

Luotonantajalla on oikeus purkaa sopimus välittömästi, mikäli asiakas rikkoo olennaisesti sopimusehtoja. Puitesopimus limiittiluotosta (yleiset ehdot) Tässä sopimuksessa määritellään limiittiluottosopimukseen sovellettavat yleiset ehdot. Nostettavan luoton ja sen takaisinmaksuehdot tulee sopia osapuolten

Lisätiedot

FITS-julkaisuja 12/2002. Matkapuhelinpohjaiset pysäköinnin maksupalvelut

FITS-julkaisuja 12/2002. Matkapuhelinpohjaiset pysäköinnin maksupalvelut FITS-julkaisuja 12/2002 Matkapuhelinpohjaiset pysäköinnin maksupalvelut FITS-julkaisuja 12/2002 Matkapuhelinpohjaiset pysäköinnin maksupalvelut ISBN 951-723-772-3 FITS-julkaisuja Helsinki 2002 Julkaisija

Lisätiedot

LAHDEN KESKUSTAN PYSÄKÖINTIPOLITIIKKA 2014 LAHDEN KAUPUNKI TEKNINEN JA YMPÄRISTÖTOIMIALA

LAHDEN KESKUSTAN PYSÄKÖINTIPOLITIIKKA 2014 LAHDEN KAUPUNKI TEKNINEN JA YMPÄRISTÖTOIMIALA LAHDEN KESKUSTAN PYSÄKÖINTIPOLITIIKKA 2014 LAHDEN KAUPUNKI TEKNINEN JA YMPÄRISTÖTOIMIALA LAHDEN KESKUSTAN PYSÄKÖINTIPOLITIIKKA 2014 2 Hyväksytty Tekninen lautakunta 9.12.2014 Kaupunginhallitus 12.1.2015

Lisätiedot

1. Luottosopimuksen osapuolet Luottosopimus syntyy Suomen Rahoitusyhtiö Oy:n ja luottoa hakeneen asiakkaan välille, mikäli luotto myönnetään.

1. Luottosopimuksen osapuolet Luottosopimus syntyy Suomen Rahoitusyhtiö Oy:n ja luottoa hakeneen asiakkaan välille, mikäli luotto myönnetään. Luottoehdot Suomen Rahoitusyhtiö Oy 1. Luottosopimuksen osapuolet Luottosopimus syntyy Suomen Rahoitusyhtiö Oy:n ja luottoa hakeneen asiakkaan välille, mikäli luotto myönnetään. Luotonantaja Suomen Rahoitusyhtiö

Lisätiedot

Käyttäjän käsikirja TM6000

Käyttäjän käsikirja TM6000 Käyttäjän käsikirja TM6000 Mittariohjelma C30.BFI.00472B.100090 62928472 sivu ii Sisällysluettelo 1. Yleistä tästä dokumentista... 1 1.1 Tässä dokumentissa käytetyt graafiset symbolit... 1 1.2 Tässä dokumentissa

Lisätiedot

Semel EMV Sagem EFT930 Käyttäjän käsikirja

Semel EMV Sagem EFT930 Käyttäjän käsikirja painos 3. Semel 2009 Tämä dokumentti kuvaa mahdollisimman tarkasti kyseessä olevaa laitetta ja sen käyttöä. Mikäli eroavaisuuksia löytyy, Semel ei anna takuita siitä, että tämä dokumentti ja toisaalta

Lisätiedot

Semel IWL286 Maksupääte, Käyttöohje FI. Käyttöohje. Document ID 12710 FI ver. 6 Semel IWL286 Maksupääte, Käyttöohje FI 2.9.2014 / Semel Oy Page 1

Semel IWL286 Maksupääte, Käyttöohje FI. Käyttöohje. Document ID 12710 FI ver. 6 Semel IWL286 Maksupääte, Käyttöohje FI 2.9.2014 / Semel Oy Page 1 Semel IWL286 Maksupääte, Käyttöohje FI Käyttöohje 2.9.2014 / Semel Oy Page 1 Sisällys 1. TOIMITUSSISÄLTÖ 4 2. SEMEL IWL286 NÄYTTÖ, NÄPPÄIMISTÖ JA KORTINLUKIJAT 5 2.1 Näytön ikonit ja informaatio 5 2.2

Lisätiedot

fyysinen henkilökohtainen Kortti, jota voidaan käyttää online- ja offlinekorttitapahtumiin;

fyysinen henkilökohtainen Kortti, jota voidaan käyttää online- ja offlinekorttitapahtumiin; Bridgestone Prepaid MasterCard -kortin käyttöehdot Viimeksi muutettu: 23/10/2013 TÄRKEÄÄ: Lue tämä sopimus huolellisesti läpi ennen kuin otat tilisi käyttöön. Tämän sopimuksen mukaisia ehtoja ja maksuja

Lisätiedot

tarkoittaa päivämäärää, jolloin korttisi lakkaa toimimasta

tarkoittaa päivämäärää, jolloin korttisi lakkaa toimimasta Kortti Erääntymispäivä Tilin sulkeminen Arkipäivä Lista palkkioista ja rajoista Palkkio KYC KYB SDD -kortti Vanhentumisaika Sähköinen raha Kauppias Maksupalvelut Uudelleen lataaminen Käyttäjätunnus ja

Lisätiedot

Kh 22.6.2009, 416. Ydinkeskusta

Kh 22.6.2009, 416. Ydinkeskusta Pysäköintiyhtiön (Seipark Oy) perustamisen valmistelu/ Pysäköintitoiminnan järjestämiseen liittyvät muut toimenpiteet /Tarkennukset autopaikkojen järjestämisvelvoitteeseen ym. Kh 22.6.2009, 416 Seinäjoella

Lisätiedot

Yleiset ehdot PALVELU. 1. Yleistä

Yleiset ehdot PALVELU. 1. Yleistä Yleiset ehdot izettle AB, 556806-0734, ( izettle ), Kungsgatan 9, 111 43 Tukholma, tarjoaa palvelua, joka mahdollistaa tili- ja luottokorttimaksujen vastaanottamisen matkapuhelimen ja tabletin välityksellä

Lisätiedot

715/03/031/2013 TL 346

715/03/031/2013 TL 346 Tekninen lautakunta 346 24.09.2013 Tekninen lautakunta 379 01.10.2013 Tekninen lautakunta 427 12.11.2013 Tekninen lautakunta 462 10.12.2013 Tekninen lautakunta 133 08.04.2014 Pysäköintimaksut vuonna 2014;

Lisätiedot

Yleiset korttiehdot / Erityiset ehdot Master Card, MasterCard Prepaid 1 (8) Käytössä 01.06.2013 alkaen

Yleiset korttiehdot / Erityiset ehdot Master Card, MasterCard Prepaid 1 (8) Käytössä 01.06.2013 alkaen 1 (8) Käytössä 01.06.2013 alkaen Korttien yleiset ehdot koostuvat Maksupalveluiden yleisistä ehdoista ja korttien erityisistä ehdoista. Ehtojen ollessa ristiriidassa keskenään sovelletaan korttien erityisiä

Lisätiedot

OHJE JOUKKUEEN TALOUSASIOIDEN HOITAMISEEN

OHJE JOUKKUEEN TALOUSASIOIDEN HOITAMISEEN OHJE JOUKKUEEN TALOUSASIOIDEN HOITAMISEEN SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 1 Kuka hoitaa joukkueen talousasioita 1 Pankkitili 1 Pelaajien maksut 2 Kannatustuotteet 2 Talkootulot 2 Mainostulot 2 Puffettitulot 2

Lisätiedot

LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA

LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA Laskutus ja myyntireskontra Sisällys 1 Sisällys YLEISTÄ... 6 MYYNTIRESKONTRA KOKONAISUUTENA... 7 LASKUTUKSEN PERUSTIETOJEN ASETTAMINEN... 8 YLEISTÄ... 8 KASSA-ALENNUSTEN KÄYTTÖ

Lisätiedot

EMV-MAKSUPÄÄTEJÄRJESTELMÄ TOIMINNALLINEN KUVAUS 21.10.2011 / V 4.2

EMV-MAKSUPÄÄTEJÄRJESTELMÄ TOIMINNALLINEN KUVAUS 21.10.2011 / V 4.2 2(20) Sisällysluettelo: 1 JOHDANTO... 3 2 KÄSITTEET... 4 3 Maksupäätejärjestelmä... 7 4 Sopimukset ja hyväksyttävät kortit... 7 5 Korttien tunnistaminen ja aitouden varmistaminen... 8 6 OSTO- JA KÄTEISNOSTOTAPAHTUMA...

Lisätiedot

Finnairin ja yrityksen välinen sopimus on voimassa toistaiseksi. Yrityksen ei tarvitse erikseen uudistaa sopimusta jäsenyytensä aikana.

Finnairin ja yrityksen välinen sopimus on voimassa toistaiseksi. Yrityksen ei tarvitse erikseen uudistaa sopimusta jäsenyytensä aikana. YLEISTÄ Nämä ovat Finnair Corporate Programme -ohjelman (jäljempänä Ohjelma ) sopimusehdot. Ohjelma on yrityksille tarkoitettu lentomatkustuksen hallintaohjelma. Ohjelmaan voivat liittyä kaikki Suomessa

Lisätiedot

MASTERCARD -LUOTTOKORTTISOPIMUKSEN TUOTEKUVAUS

MASTERCARD -LUOTTOKORTTISOPIMUKSEN TUOTEKUVAUS MASTERCARD -LUOTTOKORTTISOPIMUKSEN TUOTEKUVAUS 1. Tietoja palveluntarjoajasta ja valvontaviranomaisen yhteystiedot Nimi: Pohjola Pankki Oyj Y-tunnus: 0199920-7 Osoite: PL 308, Teollisuuskatu 1 b, 00101

Lisätiedot

arvonlisäverotus ja ilmoitusmenettely viennissä ja tuonnissa

arvonlisäverotus ja ilmoitusmenettely viennissä ja tuonnissa Ahvenanmaan veroraja Arvonlisäverotus www.tulli.fi 24.2.2015 Korvaa ohjeen 10.12.2012 Ahvenanmaan veroraja arvonlisäverotus ja ilmoitusmenettely viennissä ja tuonnissa Sisällysluettelo 1 Johdanto... 3

Lisätiedot

ehdot ja K-Plussa MasterCard Debit kortin käyttöehdot

ehdot ja K-Plussa MasterCard Debit kortin käyttöehdot K-Plussa MasterCard Debit kortin käyttöehdot 1. Soveltamisala Näitä K-Plussa MasterCard Debit kortin käyttöehtoja sovelletaan :n (jäljempänä pankki ) henkilöasiakkaille myöntämiin kortteihin ja korttien

Lisätiedot

1. Luotonantajan/luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot

1. Luotonantajan/luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan/luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Blue Finance Oy Y-Tunnus 2431091-9 Osoite PL 40 20101 Turku Puhelinnumero

Lisätiedot

Näissä PINS-ohjelman ehdoissa määritellään PINS-etuohjelmaan osallistumista koskevat ehdot ja säännöt.

Näissä PINS-ohjelman ehdoissa määritellään PINS-etuohjelmaan osallistumista koskevat ehdot ja säännöt. PINS -ETUOHJELMAN EHDOT (PÄIVITETTY 29.4.2014) Näissä PINS-ohjelman ehdoissa määritellään PINS-etuohjelmaan osallistumista koskevat ehdot ja säännöt. Määritelmät 1.1 Coalition Rewards Coalition Rewards

Lisätiedot

LYONESS-JÄSENYYDEN YLEISET EHDOT

LYONESS-JÄSENYYDEN YLEISET EHDOT LYONESS-JÄSENYYDEN YLEISET EHDOT Muutettu: marraskuu 2014 Johdanto A. Lyoness Europe AG, joka on rekisteröity St. Gallenin kantonin kaupparekisteriin yhtiörekisterinumerolla CH 170.3.026.427-4 ja jonka

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

MITAX 21 taksamittari

MITAX 21 taksamittari MITAX 21 taksamittari Valmistaja : MITAX palvelupiste 3/2012 (ohjelma alk 1002xx) Hevosuontie 50 Puh (08) 6121 651 Pilvitie 6 Puh. (08) 512 165 Y-tunnus 0511390-1 87700 Kajaani 90620 Oulu ww.trippi.fi

Lisätiedot

Yleiset korttiehdot henkilöasiakkaille

Yleiset korttiehdot henkilöasiakkaille Yleiset korttiehdot henkilöasiakkaille 1 Soveltamisala Näitä yleisiä korttiehtoja henkilöasiakkaille sovelletaan :n (jäljempänä pankki ) henkilöasiakkaille myöntämiin kortteihin ja korttien käyttöön. Nämä

Lisätiedot

I YLEISET SÄÄNNÖT MIKKELIN KAUPUNGIN TORISÄÄNTÖ 1. TORIPAIKAN SAAJAN VELVOLLISUUDET 1.1. YLEINEN JÄRJESTYS

I YLEISET SÄÄNNÖT MIKKELIN KAUPUNGIN TORISÄÄNTÖ 1. TORIPAIKAN SAAJAN VELVOLLISUUDET 1.1. YLEINEN JÄRJESTYS MIKKELIN KAUPUNGIN TORISÄÄNTÖ Hyväksytty: Tekninen lautakunta 21.4.2015.. Voimassa : 1.5.2015 alkaen, torikartta 1.5.2014 alkaen Tämä torisääntö koskee Mikkelin Hallitustoria sekä Anttolan, Haukivuoren

Lisätiedot