JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "16.4.2012 JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT"

Transkriptio

1 KUUKAUSITIEDOTE HUHTIKUU 2012 Liittojen sähköinen kuukausitiedote välittää piirijärjestöjen toimi ja luottamushenkilöille tietoa järjestön ajankohtaisista asioista, tapahtumista, koulutuksista sekä muista järjestötoimintaan liittyvistä asioista. Järjestön ajankohtaiset asiat Kalevan Nuorten Liiton ja Suomen Nuorisoseurojen Liiton hallitusten kokoukset KN liiton ja SNL:n valtuustojen kokoukset Helsingissä Tiedot kesätapahtumista Nuorisoseura lehteen 2.5. mennessä Myy historiaa ja kerää varoja toiminnan tueksi Palvelutuuli hankkeessa kyläkierrokset käyntiin Teatteri, sirkus ja kansainvälisen sekä monikulttuurisen toiminnan kartoitus Tanssi, teatteri ja kansainvälisen toiminnan tiedotteet Tapahtumat Tanssipidot 2012 Tampere lähenee, oletko mukana? Kesän tapahtumat tulevat, tulevatko työntekijät? Lasten kansantanssiryhmien luokittelut Tiedotus Säpinää Sälleihin aineisto Avustukset Jenny ja Antti Wihurin rahasto Alfred Kordelinin yleinen edustus ja sivistysrahasto Henkilöuutisia Uusi toiminnanohjaaja Uudellemaalle Muuta Kesän merkkihakemukset toukokuun loppuun mennessä Yhteystiedot Jakelu Hyödyllisiä linkkejä JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT Kalevan Nuorten Liiton ja Suomen Nuorisoseurojen Liiton hallitusten kokoukset Hallitusten yhteiskokouksessa 1. Ilmoitusasioina merkittiin tiedoksi Uudenmaan KN piiri etsii toiminnanohjaajan sijaista. Uudenmaan keskusseuran toiminnanjohtajaksi on valittu Iija Filen. Asiantuntijatoimikuntien ja työryhmien kokoukset 1. Teatteritoimikunta Tanssitoimikunta Järjestötoimikunta Strategiatyöryhmä Kansainvälisten asioiden toimikunta KNoppitoimikunta Haetut ja saadut avustukset KUUKAUSITIEDOTE HUHTIKUU (7)

2 Lasten kansantanssiryhmien valtakunnalliseen luokitteluun on ilmoittautunut 39 ryhmää, 9 enemmän kuin edellisellä kerralla. Ramppikuume tapahtumaan on hakenut ennätykselliset 23 nuorisoteatteriryhmää eri puolilta Suomea. Hakeneista ryhmistä 11 valittiin katselmukseen. Liittojen Opetus ja kulttuuriministeriölle antama lausunto Taiteen edistämiskeskusta koskevaan lakiesitykseen. KN liiton kansainvälisen toiminnan hankkeet ja osallistumiset seminaareihin. 2. Todettiin Yhteisön voima kirjahankkeen tilanne ja päätettiin jatkotoimista. 3. Nimettiin Palvelutuuli hankkeen ohjausryhmä. 4. Tarkennettiin SNL:n sääntömuutosta Yhdistysrekisterin esityksestä. 5. Päätettiin valtuustojen kevätkokousten yhteisseminaarissa käsiteltävät asiat. 6. Merkittiin tiedoksi Nuorisoseurakokouksen valmistelutilanne. 7. Merkittiin tiedoksi Tanssipidot 2012 ilmoittautumistilanne. 8. Merkittiin tiedoksi Nuorisoseurastrategian 2020 valmistelutilanne. 9. Todettiin organisaatiouudistuksen valmistelutilanne ja päätettiin jatkotoimista. 10. Käytiin lähetekeskustelu vuoden 2013 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta. 11. Käytiin lähetekeskustelu jäsenmaksuista ja jäseneduista kaudelle Päätettiin Kansantanssi killan perustamisesta. 13. Hyväksyttiin Kalevan Nuorten Varsinais Suomen sääntömuutos. 14. Päätettiin hallitusten ja liittojen henkilöstön tapaamisista. 15. Myönnettiin 2 kultaista ansiomerkkiä. 16. Hallitusten seuraava yhteiskokous on Yhteiskokouksen jälkeen liittojen hallitusten omissa kokouksissa hyväksyttiin liittojen toimintakertomukset ja tilinpäätökset vuodelta Lisätiedot: Antti Kalliomaa, Ulla Konttinen KN liiton ja SNL:n valtuustojen kokoukset Helsingissä Kalevan Nuorten Liiton ja Suomen Nuorisoseurojen Liiton valtuustojen kevätkokoukset ovat Helsingissä hotelli Arthurissa. Kokous alkaa lounaalla klo ja päättyy klo 17 mennessä. (Huom! muuttunut päättymisaika). Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksissa on käsittelyssä organisaatiouudistuksen tilanne, yhdistyvän uuden liiton alustava toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2013 sekä strategialuonnos. Kokouksissa asetetaan vaalivaliokunta valmistelemaan nuorisoseurakokouksen henkilövalintoja. Lisätietoja kokouksista saat osoitteista kevätvaltuusto ja liitto kevätvaltuusto. Näille sivuille tullaan julkaisemaan kokousaineistot ja niiden kautta myös ilmoittaudutaan kokoukseen. Lisätietoja: Ulla Konttinen ja Antti Kalliomaa Tiedot kesätapahtumista Nuorisoseura lehteen 2.5. mennessä Nuorisoseura lehden kesänumeroon on perinteisesti koottu keskeiset nuorisoseurojen, keskusseurojen ja KN piirien kesätapahtumat: kesäteatterit ym. yleisötapahtumat. Tapahtumien tiedot tulee ilmoittaa sähköisesti 2.5. mennessä osoitteessa KUUKAUSITIEDOTE HUHTIKUU (7)

3 Lisätietoja Antti Kalliomaa Myy historiaa ja kerää varoja toiminnan tueksi Paikallisilla seuroilla ja harrastusryhmillä on mahdollisuus myydä Yhteisön voima kirjasarjoja ja ansaita myynnillä tuloja omaan toimintaansa. Yhden kirjasarjan myyntihinta nuorisoseurajärjestön ulkopuolisille on 350 euroa, josta paikalliselle seuralle jää myyntiprovisiota 110 euroa. Nuorisoseuran jäsenille kirjasarjan hinta on 295 euroa, jolloin yksittäisen kirjasarjan myyntiprovisio on 55 euroa. Bonuksena 10 kirjasarjaa myyneet seurat saavat 11. kirjasarjan maksutta. Näin seura voi ansaita 11 kirjasarjan myynnillä jopa 1450 euroa! Esimerkiksi suklaavohveleiden myynnissä saman tuoton saadakseen on myytävä yli 500 vohvelipussia. Tarkempia tietoja ja ohjeita löydät osoitteesta Lisätietoja: Antti Kalliomaa Palvelutuuli hankkeessa kyläkierrokset käyntiin Palvelutuuli hanke on päässyt Keski Suomessa vauhtiin. Tavoitteena hankkeessa on perustaa kylille monipalvelukeskuksia, joilla turvataan maaseudun palvelujen saatavuus yhdistysten, yritysten ja kuntien yhteistyöllä. Hankkeessa aloitti huhtikuun alussa yhteisövalmentajana Päivi Kaski (kulttuurituottaja AMK). Hankkeen pilottikylät valitaan kevään aikana, joten huhtikuussa hanke järjestää keskusteluillat kahdessa eri kylässä yhteistyön aloittamisesta. Kevään aikana tehdään selvitystä kylien palveluiden tarpeesta ja etsitään mukaan eri toimijoita, jotka voivat palveluntuotantoon osallistua. Hanke kestää vuoden 2013 loppuun asti. Lisätietoja osoitteesta Teatteri, sirkus ja kansainvälisen sekä monikulttuurisen toiminnan kartoitus Onko nuorisoseurassanne tai yhdistyksessänne teatteri, sirkus, kansainvälistä tai monikulttuurista toimintaa? Onko teillä kiinnostusta toiminnan käynnistämiseen? Teemme kyselyä ja kartoitusta harrastajateatteri, sirkus, kansainvälisen ja monikulttuurisen toiminnan verkoston vahvistamiseksi ja materiaalin sekä muun toiminnan tuen kehittämiseksi. Linkki kyselyyn: Kyselyyn vastaaminen vie n. 1 2 minuuttia. TANSSI, TEATTERI JA KANSAINVÄLISEN TOIMINNAN TIEDOTTEET Huhtikuun toimialatiedotteissa mm. Tanssitiedotteessa ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista sekä festivaalien hakuaikoja. Teatteritiedotteessa ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista sekä festivaalien hakuaikoja. Kansainvälisen toiminnan tiedotteessa tietoa koulutuksista, avustuksista ja kumppaninhakuilmoituksia. KUUKAUSITIEDOTE HUHTIKUU (7)

4 Kaikki tiedotteet löytyvät myös nettisivuiltamme Jos haluat liittyä jonkin tiedotteen postituslistalle, niin ilmoita sähköpostiosoitteesi: - tanssitiedote: Hannu Nipuli, etunimi.sukunimi@nuorisoseurat.fi - teatteritiedote: Fanny Vilmilä, etunimi.sukunimi@nuorisoseurat.fi - kansainvälisen toiminnan tiedote: Sirja Salminen, etunimi.sukunimi@kalevannuoret.fi TAPAHTUMAT Tanssipidot 2012 Tampere lähenee, oletko mukana? TANSSIPITOHIN ILMOITTAUTUNUT 4300 TANSSIJAA Ilmoittautuminen suomalaisvirolaiseen kansantanssin ja musiikin suurtapahtumaan Tanssipidot 2012 Tampere on päättynyt. Saldo järjestettävään tapahtumaan on huikeat 4300 tanssijaa. Keskustorin ohjelmalavalla, Tampere Areenalla ja Tullikamarin Pakkahuoneella voi nauttia vauhdikkaasta menosta yötä päivää. Keskustorilla on ohjelmalavan lisäksi myös Folktori. SUOMEN JA VIRON PRESIDENTIT TAPAHTUMAN SUOJELIJOINA Tanssipidot on herättänyt kiinnostusta myös molempien maiden valtionjohdossa. Presidentit Sauli Niinistö ja Toomas Hendrik Ilves ovat lupautuneet tapahtuman suojelijoiksi. Toivomme, että heidän aikataulunsa antavat myöten olla myös läsnä Tanssipidoissa. LASTEN JA NUORTEN KANSANTANSSIRYHMIEN KATSELMUKSESSA 32 RYHMÄÄ Lasten ja nuorten kansantanssiryhmien katselmus on saanut ryhmät liikkeelle. Katselmukseen osallistuu Tampereella 32 ryhmää. Tanssiralli 1 ja Tanssiralli 2 pistetään käyntiin Tullikamarin Pakkahuoneella keskiviikkona Konsertit jatkuvat torstaina, jolloin vuorossa ovat Tanssiralli 3 ja Tanssiralli 4. FOLKTORI KUTSUU KÄSITYÖLÄISIÄ JA PERINNETUOTTEIDEN MYYJIÄ Ohjelmallinen Tanssipitojen folktori järjestetään Tampereen Keskustorilla torstaista lauantaihin Keskustorin ohjelmalavalla esiintyvät kansainväliset ja kotimaiset tanssi ja musiikkiryhmät klo Myyntipaikat alk. 80 /3 päivää. Tiedustelut ja varaukset puh tai emma.littunen@etupa.fi. TANSSIPIDOT VIIKONLOPPUPAKETTI KAHDELLE HENKILÖLLE 150 Tanssipidot paketti sisältää kahden hengen majoituksen lauantaista sunnuntaihin kahden hengen huoneessa Hotelli Cumulus Hämeenpuistossa Tampereella. Hotellin lisäksi tarjolla on aamiainen sekä Velisinfonian pääsyliput kahdelle henkilölle. Normaalihinta 170. Tarjous voimassa saakka. puhelinpalvelu (1,96 euroa/min+pvm) tai (6,79 euroa/puhelu+pvm). Auki ma la 8 21, su ja pyhäisin TULE TALKOOLAISEKSI TANSSIPITOIHIN Kesän piristysruiske? Rattoisa rupeama mukavassa seurassa? Tarvitsemme nyt iloiseen joukkoomme talkoolaisia erilaisiin tehtäviin. Mikä olisi sinun juttusi? Haluaisitko ehkä ohjelma juontajaksi tai stage manageriksi vai olisitko parhaimmillasi järjestyksenvalvojana, oppaana tai tulkkina?kerrothan mahdollisimman pian, jos olet käytettävissä ja millaisiin tehtäviin. Sähköposti: info@sottiisi.net lisätietoja info@sottiisi.net, Kesän tapahtumat tulevat, tulevatko työntekijät? KUUKAUSITIEDOTE HUHTIKUU (7)

5 Kesä on täynnä nuorisoseurojen järjestämiä tapahtumia, joissa ahertaa valtava joukko vapaaehtoisia ja talkoolaisia. Lisävoimia tarvitaan kuitenkin aina, mutta mistä työntekijöitä? Leipää ja kulttuuria hankkeet auttavat työvoiman löytämisessä. Hankeen työntekijät opastavat rekrytoinnissa, palkkatuen hakemisessa, byrokratiassa sekä ylipäätään työllistämiseen liittyvissä asioissa. Kesä lähestyy ota siis yhteyttä pian! Lisätietoja Eija Kauniskangas Lasten kansantanssiryhmien luokittelut Kalevan Nuorten liiton järjestämiin valtakunnallisiin lasten kansantanssiryhmien luokitteluun Tampereelle ilmoittautui ennätysmäärä ryhmiä. Mukana on tällä hetkellä 31 ryhmää. Ryhmien suuren määrän vuoksi järjestämme neljännen Tanssiralli konsertin torstaille 14.6 klo Tarkempi konserttikohtainen tieto esiintyvistä ryhmistä julkaistaan parin viikon sisällä. Rovaniemellä järjestettävät luokittelut ovat jo ihan lähellä. Vauhdikasta menoa ja taitavaa tanssia on nähtävissä sunnuntaina klo Nivavaaran koululla Rovaniemellä. Konserttiin on ilmainen pääsy. TIEDOTUS Säpinää Sälleihin aineisto Kalevan Nuorten Liitto on tuottanut Säpinää Sälleihin aineiston poikien tanssitoiminnan, erityisesti kansantanssin tukemiseksi. Aineisto on tarkoitettu tanssinohjaajien ja opettajien käyttöön. Aineisto sisältää hyödyllisiä vinkkejä kausi ja tuntisuunnitelmien tekemiseen sekä runsaan määrän erilaisia harjoitteita ja tansseja tunneilla käytettäväksi. Perusajatuksena on prosessilähtöinen tanssikasvatus. Sen mukaan itse prosessi ja oppilaiden oma aktiivisuus toimivat tuntien sisältöinä ja kasvatuksen perusperiaatteina. Oppilaat tuottavat itse aktiivisesti eri liikkeisiin hyviä ideoita, joita ryhmän ohjaaja sitten hyödyntää. Asiantuntijoina ovat toimineet Jarmo Lehikoinen ja Jussi Kaijankangas. Piirrokset ovat Emmi Malkin käsialaa. Yksiin kansiin sen on koonnut Anu Kokkonen. Taiteen keskustoimikunta on tukenut aineiston tuottamista. Aineisto on ladattavissa osoitteesta: AVUSTUKSET Jenny ja Antti Wihurin rahasto Rahaston hakuaika päättyy toukokuun lopussa. Hakulomakkeet ja ohjeet löytyvät rahaston kotisivuilta osoitteesta Alfred Kordelinin yleinen edustus ja sivistysrahasto Apurahoja tieteen, kirjallisuuden, taiteen ja kansanvalistuksen edistämiseksi. Hakuaika päättyy elokuun lopussa. Lisätiedot ja hakulomakkeet: KUUKAUSITIEDOTE HUHTIKUU (7)

6 HENKILÖUUTISIA Uusi toiminnanohjaaja Uudellemaalle Pilvi Mikkonen aloitti uutena toiminnanohjaajana Uudenmaan Kalevan Nuorissa Hanna Falckin siirtyessä uusien haasteiden pariin. Mikkonen on koulutukseltaan liikunnanohjaaja AMK. Toimi on määräaikainen ja kestää marraskuun 2012 loppuun. Hänet tavoittaa puh tai pilvi.mikkonen(at)kalevannuoret.fi. MUUTA Kesän merkkihakemukset toukokuun loppuun mennessä Muistutuksena, että ansio ja tunnustusmerkkihakemukset täytyy olla Suomen Nuorisoseurojen Liitossa viimeistään kuusi viikkoa ennen aiottua antamispäivää paitsi heinä tai elokuussa annettavan merkin hakemuksen, jonka tulee olla Suomen Nuorisoseurojen Liitossa toukokuun loppuun mennessä. YHTEYSTIEDOT Ala Sankola Hannu, puh , hannu.ala sankola(at)nuorisoseurat.fi Harju Aaro, puh , aaro.harju(at)kansalaisfoorumi.fi Heinämäki Jukka, puh , jukka.heinamaki(at)sottiisi.net Hoppu Päivi, puh , päivi.hoppu(at)sottiisi.net Kaipiainen Leo, puh , leo.kaipiainen(at)nuorisoseurat.fi Kalliomaa Antti, puh , antti.kalliomaa(at)nuorisoseurat.fi Kauniskangas Eija, puh , eija.kauniskangas(at)nuorisoseurat.fi Kilpeläinen Pia, puh , pia.kilpelainen(at)nuorisoseurat.fi Kokkonen Anu, puh , anu.kokkonen(at)kalevannuoret.fi Konttinen Ulla, puh , ulla.konttinen(at)kalevannuoret.fi Lamminen Greetta, puh , greetta.lamminen(at)kalevannuoret.fi Liski Riitta, puh riitta.liski(at)kansalaisfoorumi.fi Matilainen Pia, puh , pia.matilainen(at)nuorisoseurat.fi Ortju Sari, puh. (03) tai sari.ortju(at)sottiisi.net Pihlaja Ritva, puh , ritva.pihlaja(at)pp.inet.fi Rantala Jaakko, puh , jaakko.rantala(at)kansalaisfoorumi.fi Saarelainen Maarit, puh , maarit.saarelainen(at)sottiisi.net Salminen Sirja, puh , sirja.salminen(at)kalevannuoret.fi Vilmilä Fanny, puh , fanny.vilmila(at)nuorisoseurat.fi TIEDOTTEEN JAKELU Keskusseurojen ja KN piirien toimistot KN liiton valtuutetut ja varavaltuutetut SNL:n valtuutetut ja varavaltuutetut Piirijärjestöjen puheenjohtajat Liittojen hallitukset Liittojen asiantuntijatoimikuntien puheenjohtajat Liittojen työntekijät KUUKAUSITIEDOTE HUHTIKUU (7)

7 Yhteistyöjärjestöjen puheenjohtajat ja toimihenkilöt HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ eduskunta valtioneuvosto opetusministeriö oikeusministeriö valtionhallinnon keskustelufoorumi kansanvaltaa koskevan tiedon kohtauspaikka Sivistysliitto Kansalaisfoorumi SKAF ry Suomen Kansanmusiikkiliitto ry Suomen Kanteleliitto ry Nuorten Areena ry Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi Suomen Kotiseutuliitto Suomen Kylätoiminta SYTY ry sekä maaseudun paikalliset kehittämisyhdistykset kansalaisjärjestöteemaryhmä Mun Vuoro! hanke Suomen Harrastajateatteriliitto Nuorten Akatemia Folklore Suomi Finland ry Kansainvälisen henkilövaihdon keskus CIMO Suomen Kulttuurirahasto Jenny ja Antti Vihurin rahasto Alfred Kordelinin säätiö SITRA kansalaisyhteiskuntasivusto kansantanssin ohjaajakoulutus tietoa seurantalotoimijoille ja taloja käyttäville KUUKAUSITIEDOTE HUHTIKUU (7)

Paikallisilla seuroilla ja harrastusryhmillä on mahdollisuus myydä Yhteisön voima kirjasarjoja ja ansaita myynnillä tuloja omaan toimintaansa.

Paikallisilla seuroilla ja harrastusryhmillä on mahdollisuus myydä Yhteisön voima kirjasarjoja ja ansaita myynnillä tuloja omaan toimintaansa. 15.3.2012 KUUKAUSITIEDOTE MAALISKUU 2012 Liittojen sähköinen kuukausitiedote välittää piirijärjestöjen toimi ja luottamushenkilöille tietoa järjestön ajankohtaisista asioista, tapahtumista, koulutuksista

Lisätiedot

15.5.2012 JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT

15.5.2012 JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT 15.5.2012 KUUKAUSITIEDOTE TOUKOKUU 2012 Liittojen sähköinen kuukausitiedote välittää piirijärjestöjen toimi ja luottamushenkilöille tietoa järjestön ajankohtaisista asioista, tapahtumista, koulutuksista

Lisätiedot

15.10.2012. Järjestön ajankohtaiset asiat

15.10.2012. Järjestön ajankohtaiset asiat 15.10.2012 KUUKAUSITIEDOTE LOKAKUU 2012 Liittojen sähköinen kuukausitiedote välittää piirijärjestöjen toimi ja luottamushenkilöille tietoa järjestön ajankohtaisista asioista, tapahtumista, koulutuksista

Lisätiedot

15.11.2012 JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT

15.11.2012 JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT 15.11.2012 KUUKAUSITIEDOTE MARRASKUU 2012 Liittojen sähköinen kuukausitiedote välittää piirijärjestöjen toimi ja luottamushenkilöille tietoa järjestön ajankohtaisista asioista, tapahtumista, koulutuksista

Lisätiedot

16.1.2012 JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT. Edustajien valitseminen KN-liiton valtuustoon vuosiksi 2012-2013

16.1.2012 JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT. Edustajien valitseminen KN-liiton valtuustoon vuosiksi 2012-2013 16.1.2012 KUUKAUSITIEDOTE TAMMIKUU 2012 Liittojen sähköinen kuukausitiedote välittää piirijärjestöjen toimi- ja luottamushenkilöille tietoa järjestön ajankohtaisista asioista, tapahtumista, koulutuksista

Lisätiedot

17.9.2012 JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT

17.9.2012 JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT 17.9.2012 KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU 2012 Liittojen sähköinen kuukausitiedote välittää piirijärjestöjen toimi ja luottamushenkilöille tietoa järjestön ajankohtaisista asioista, tapahtumista, koulutuksista

Lisätiedot

15.8.2012 JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT

15.8.2012 JÄRJESTÖN AJANKOHTAISET ASIAT 15.8.2012 KUUKAUSITIEDOTE ELOKUU 2012 Liittojen sähköinen kuukausitiedote välittää piirijärjestöjen toimi ja luottamushenkilöille tietoa järjestön ajankohtaisista asioista, tapahtumista, koulutuksista

Lisätiedot

TANSSITIEDOTE huhtikuu 2012 16.4.2012

TANSSITIEDOTE huhtikuu 2012 16.4.2012 TANSSITIEDOTE huhtikuu 2012 16.4.2012 Liittojen sähköinen tanssitiedote välittää alan harrastajille ja ohjaajille ajankohtaista tietoa järjestön tapahtumista ja koulutuksesta sekä muista harrastusalaan

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Organisaation uudistaminen 2011-2012. Keskusseurojen ja KN-piirien kevätkokoukset 2011

Organisaation uudistaminen 2011-2012. Keskusseurojen ja KN-piirien kevätkokoukset 2011 Organisaation uudistaminen 2011-2012 Keskusseurojen ja KN-piirien kevätkokoukset 2011 Nykyinen organisaatio Palvelut ja osaaminen Piirijärjestö esim. Keski-Suomen Nuorisoseurain Liitto ry Nuorisoseura

Lisätiedot

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 1 Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 Hyvä yhdistysväki Tässä kirjeessä kerrotaan seuraavista asioista: Liiton organisaatiouudistus Revanssin toimituksen uudet yhteystiedot Yhdistysten juhlista ja tapahtumista

Lisätiedot

Nuorisoseuroilla on mahdollisuus ilmoittaa kesän tapahtumistaan Nuorisoseurat lehden kesänumerossa, joka ilmestyy

Nuorisoseuroilla on mahdollisuus ilmoittaa kesän tapahtumistaan Nuorisoseurat lehden kesänumerossa, joka ilmestyy Seurakirje 3/2014 Kesätapahtumat kaiken kansan tietoisuuteen Nuorisoseuroilla on mahdollisuus ilmoittaa kesän tapahtumistaan Nuorisoseurat lehden kesänumerossa, joka ilmestyy 22.5.2014. Nuorisoseurat.fi

Lisätiedot

KUUKAUSITIEDOTE 8 2013 15.8.2013 SISÄLTÖ

KUUKAUSITIEDOTE 8 2013 15.8.2013 SISÄLTÖ KUUKAUSITIEDOTE 8 2013 15.8.2013 SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA... 1 Henkilövalinnat valtuuston syyskokouksessa... 1 Seurantalojen korjausavustus... 2 Harrastus ja toimintaryhmiin ilmoittautuminen nuorisoseurarekisterin

Lisätiedot

KUUKAUSITIEDOTE 11 2013 1 15.11.2013 SISÄLTÖ

KUUKAUSITIEDOTE 11 2013 1 15.11.2013 SISÄLTÖ KUUKAUSITIEDOTE 11 2013 15.11.2013 SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA... 1 Nuorisoseurojen oma verkkokauppa on avattu!... 1 Suomen Nuorisoseurat ry:n valtuuston kokous... 1 Tekemisen riemua arpajaiset... 2 Tee tanssikoreografia

Lisätiedot

Maakunnallinen kulttuuriyhteistyö Maria Helo

Maakunnallinen kulttuuriyhteistyö Maria Helo Maakunnallinen kulttuuriyhteistyö Maria Helo Lähtökohdat Toimijat etäällä toisistaan, maakunnallisen toiminnan lisääminen - ) eri toimijoiden kohtaamisia ja voimavarojen tehokkaampaa yhdistämistä Tahto

Lisätiedot

Liiton hallitus nimeää vuosittain Vuoden Nuorisoseuran, joka julkistetaan Marianpäivänä valtakunnallisessa nuorisoseurapäivän pääjuhlassa.

Liiton hallitus nimeää vuosittain Vuoden Nuorisoseuran, joka julkistetaan Marianpäivänä valtakunnallisessa nuorisoseurapäivän pääjuhlassa. Suomen Nuorisoseurojen Liitto OHJESÄÄNTÖ Hallitus LIITON HUOMIONOSOITUKSET 1. Vuoden Nuorisoseura Liiton hallitus nimeää vuosittain Vuoden Nuorisoseuran, joka julkistetaan Marianpäivänä valtakunnallisessa

Lisätiedot

Yhdistystiedote 7/2015

Yhdistystiedote 7/2015 Yhdistystiedote 7/2015 Tärkeimmät: - Jäsenjärjestöavustuksen haulla kiire. Ottakaa asia puheeksi hallituksessa! - Liittopäivät ilmoittautuminen lähestyy - Syksyn aikana runsaasti koulutusmahdollisuuksia

Lisätiedot

Lindholm Matias Jäsen. Kervinen Pinja Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja

Lindholm Matias Jäsen. Kervinen Pinja Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Nuorisovaltuusto AIKA klo 15:00-16:30 PAIKKA Huutjärven nuorisotila LÄSNÄ Bertling Nonna Puheenjohtaja Bertling Hannu 1.Varapuheenjohtaja Mäkinen Anni Jäsen Lindholm Matias

Lisätiedot

Nuorisoseuraliikkeen organisaatiouudistus. Uudenmaan keskusseuran ja piirin syyskokous 2011

Nuorisoseuraliikkeen organisaatiouudistus. Uudenmaan keskusseuran ja piirin syyskokous 2011 Nuorisoseuraliikkeen organisaatiouudistus Uudenmaan keskusseuran ja piirin syyskokous 2011 Uudistuksen tarkoitus Keventää hallintoa piiri ja liittotasolla Suunnata resursseja toimintaan (ei byrokratiaan)

Lisätiedot

Alue Toukokuu 2013. Menneet: Sekalaista: Ohjelma/koulutus/alue yhteinen valiokuntaviikonloppu. Seuraava aluevaliokunta jo elokuussa

Alue Toukokuu 2013. Menneet: Sekalaista: Ohjelma/koulutus/alue yhteinen valiokuntaviikonloppu. Seuraava aluevaliokunta jo elokuussa Alue Toukokuu 2013 Ohjelma/koulutus/alue yhteinen valiokuntaviikonloppu Ohjelman kanssa monimuotoisuudesta Avauksen loppu rutistus Projektin lopetus, ylijäämien käyttäminen yhdessä piirien projektien kanssa.

Lisätiedot

AJANKOHTAISTA... 1 Etsimme Suomen parasta nuorisoseuraa... 1. Suomen Nuorisoseurat ry:n valtuuston kokous 23.11.2013 Tampereella

AJANKOHTAISTA... 1 Etsimme Suomen parasta nuorisoseuraa... 1. Suomen Nuorisoseurat ry:n valtuuston kokous 23.11.2013 Tampereella KUUKAUSITIEDOTE 9 2013 16.9.2013 SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA... 1 Etsimme Suomen parasta nuorisoseuraa... 1 Suomen Nuorisoseurat ry:n valtuuston kokous 23.11.2013 Tampereella... 1 Henkilövalinnat valtuuston

Lisätiedot

Lauantai 11.6.2011. Sunnuntai 12.6.2011. Mannerheimin Lastensuojeluliiton varsinainen liittokokous 11.- 12.6.2011 Radisson Blu Hotel, Oulu

Lauantai 11.6.2011. Sunnuntai 12.6.2011. Mannerheimin Lastensuojeluliiton varsinainen liittokokous 11.- 12.6.2011 Radisson Blu Hotel, Oulu Mannerheimin Lastensuojeluliiton varsinainen liittokokous 11.- 12.6.2011 Radisson Blu Hotel, Oulu Alustava ohjelma Lauantai 11.6.2011 9.00 12.30 Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkastus 10.30 12.00

Lisätiedot

Tervehdys Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta, hyvät omaishoidon yhteyshenkilöt!

Tervehdys Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta, hyvät omaishoidon yhteyshenkilöt! Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry Kunta- ja seurakunta -kirje 1 (5) Tervehdys Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta, hyvät omaishoidon yhteyshenkilöt! Tässä kirjeessä kerrotaan ajankohtaista tietoa omaishoidon

Lisätiedot

SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2016

SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2016 SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Kesä on tullut, pääskyset ovat jälleen täällä! Suuret kiitokset kaikille ohjaajille menneestä kerhokaudesta. Olette tehneet arvokasta ja tärkeää työtä!! Kesä tuo tulleessaan

Lisätiedot

Mitä Nordplus ohjelmalla on tarjota opiskelijalle?

Mitä Nordplus ohjelmalla on tarjota opiskelijalle? Opiskelijoiden liikkuvuus Pohjoismaissa seminaari 3.12.2009 Kuopio Merja Kuokkanen/Kansainväliset opiskelijapalvelut, Itä Suomen yliopisto, Joensuun kampus Mitä Nordplus ohjelmalla on tarjota opiskelijalle?

Lisätiedot

SEURAPOSTI 1 / 2013. Seurapostissa tällä kertaa

SEURAPOSTI 1 / 2013. Seurapostissa tällä kertaa SEURAPOSTI 1 / 2013 Seurapostissa tällä kertaa Ansiomerkit 2013 haku viimeistään 28.2.2013 Ringeten Tukirahaston avustukset vuodelle 2013 Hae seuratoiminnan kehittämistukea 15.3. mennessä Lähde ringetteleirille!

Lisätiedot

Volter Kilpi Kustavissa - kirjallisuusviikko

Volter Kilpi Kustavissa - kirjallisuusviikko Volter Kilpi Kustavissa kirjallisuusviikko ja sen kehi5äminen Tapahtumatuotannon johtaminen Kustavin kirjallisuusyhdistys ry Voi5oa tavoi5elematon yleishyödyllinen yhteisö Volter Kilpi Kustavissa - kirjallisuusviikko

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous 22. 23.10.2016 Vesalan kurssi- ja leirikeskus, Vesalantie 136, Vesanka A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 22. 23.10.2016 ja niiden yhteydessä A-Kiltojen

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 10.4.2015 Sihteerin

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry. S ä ä n n ö t

Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry. S ä ä n n ö t Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry S ä ä n n ö t Merkitty yhdistysrekisteriin 9.12.2005 Nimi Yhdistyksen nimi on Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas

Lisätiedot

Keskiviikko 20.4.2011 klo 18.00 19.10

Keskiviikko 20.4.2011 klo 18.00 19.10 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2011 Sivistyslautakunta Sivu 1 (13) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 20.4.2011 klo 18.00 19.10 Matti Lohen koulu Emma Ilomäki Pertti

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 7/2016. Kokousaika: Maanantai klo Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302

KOKOUSKUTSU 7/2016. Kokousaika: Maanantai klo Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302 KOKOUSKUTSU 7/2016 Kokousaika: Maanantai 19.9.2016 klo 17.30 Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302 Saapuvilla olevat jäsenet: Varajäsenet: Haavisto Marika Salonen Leevi Mauriala Anni

Lisätiedot

LOPPIAISKILPAILUT KOUVOLAN JÄÄHALLISSA SUNNUNTAINA 6.1.2013

LOPPIAISKILPAILUT KOUVOLAN JÄÄHALLISSA SUNNUNTAINA 6.1.2013 KUTSU 17.11.2012 LOPPIAISKILPAILUT KOUVOLAN JÄÄHALLISSA SUNNUNTAINA 6.1.2013 Kouvolan Taitoluistelu ry./ktl kutsuu STLL:n jäsenseurojen rekisteröityjä yksinluistelijoita Kouvolan jäähallissa, Topinkuja

Lisätiedot

Klubisihteerin koulutus

Klubisihteerin koulutus Klubisihteerin koulutus 10.5.2017 Sihteerin koulutus 2017 1 Koulutuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus

Lisätiedot

Yhdistystiedote 8/2015

Yhdistystiedote 8/2015 Yhdistystiedote 8/2015 Tärkeimmät: - Jäsenjärjestöavustuksen päivämäärät s. 2 - Kuinka näytte aivovammaviikolla? s. 5 Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: Uutiset... 2 TÄRKEÄ: Jäsenjärjestöavustuksen

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1 KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 2 Klubin sihteeri,

Lisätiedot

Ehdotus Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan: Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kalenteri

Ehdotus Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan: Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kalenteri Ehdotus Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan: Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kalenteri Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kalenteri tuo esille lapset ja nuoret taiteen tekijöinä Ohjelmaidea, tarkoitus ja kohderyhmät

Lisätiedot

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE SOTTIISIMOVES 2014 ILMOITTAUTUMISOHJEET Tapahtumaan ilmoittaudutaan nettilinkin kautta. http://ilmoittautuminen.sottiisi.net/ilmoittaudu/index Olemme koonneet tähän ohjeistusta ilmoittautumiseen liittyen.

Lisätiedot

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta!

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta! Puheenjohtaja Sihteeri Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Irma Pakarinen Rita Varonen Laulutalo, Kauppakatu 51 Laulutalo, Kauppakatu 51 Kilpisenkatu 14 a 13 80100 Joensuu 80100 Joensuu 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

SUOMEN SOTAVETERAANILIITTO RY:N - FINLANDS KRIGSVETERANFÖRBUND RF:N SÄÄNNÖT

SUOMEN SOTAVETERAANILIITTO RY:N - FINLANDS KRIGSVETERANFÖRBUND RF:N SÄÄNNÖT SUOMEN SOTAVETERAANILIITTO RY:N - FINLANDS KRIGSVETERANFÖRBUND RF:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Sotaveteraaniliitto ry, ruotsiksi Finlands Krigsveteranförbund rf. Näissä säännöissä

Lisätiedot

Säätiöiden jakamat apurahat taiteelle ja kulttuurille 2010, 2013 ja Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta 2019

Säätiöiden jakamat apurahat taiteelle ja kulttuurille 2010, 2013 ja Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta 2019 Säätiöiden jakamat apurahat taiteelle ja kulttuurille 2010, 2013 ja 2017 Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta 2019 Taustaa tutkimukselle Aula Research on toteuttanut Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunnan

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010 SSqL:n hallituksen kokous 7. / 2010 pöytäkirja AIKA 17.6.2010 torstai klo 17.30 20.30 PAIKKA Helsinki, SLU, Kunto kabinetti Läsnä Leo Hatjasalo pj. Lars Ekholm (esittelijä) Tomi Niinimäki Juha Sarlund

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Yhteistä keskustelua moderoi kulttuurivaikuttaja, Nuori Kulttuuri -säätiön toiminnanjohtaja Panu Mäenpää.

Yhteistä keskustelua moderoi kulttuurivaikuttaja, Nuori Kulttuuri -säätiön toiminnanjohtaja Panu Mäenpää. Seurakirje 5/2014 Suomen Nuorisoseurat ry tiedottaa: Harrastajateatteriväen tapaaminen torstaina 21.8. Lämpimästi tervetuloa harrastajateatteriväen tapaamiseen Seinäjoen Harrastajateatterikesän aattona

Lisätiedot

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSIA SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N YHTEYSTIEDOT Suomen Monikkoperheet ry, Ilmarisenkatu 17 A, 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Tunnelmallista Joulun aikaa ja Onnea tulevalle vuodelle toivottavat Tuija-Liisa ja Minna.

Tunnelmallista Joulun aikaa ja Onnea tulevalle vuodelle toivottavat Tuija-Liisa ja Minna. Vuosi on kääntynyt kohti loppuaan, on aika rauhoittua viettämään joulua. Takana on jälleen tapahtumarikas vuosi, kiitos siitä kaikille teille, jotka olette olleet mukana toteuttamassa nuorisoseuratoimintaa

Lisätiedot

***************************************************************************

*************************************************************************** TEATTERITIEDOTE 2012 TAMMIKUU Liittojen sähköinen teatteritiedote välittää alan harrastajille ja ohjaajille ajankohtaista tietoa järjestön tapahtumista ja koulutuksesta sekä muista harrastusalaan liittyvistä

Lisätiedot

Hyvät omaishoitajien parissa toimivat,

Hyvät omaishoitajien parissa toimivat, 18.12.2015 1 / 5 Hyvät omaishoitajien parissa toimivat, Omaishoitajat ja läheiset -liiton omaishoitotiedotteessa kerrotaan omaishoitoon liittyvistä asioista, liiton ja sen paikallisyhdistysten toiminnasta

Lisätiedot

Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Perusta Toimintasuunnitelman perustana ovat yhdistyksen säännöt ja Suomen Reumaliiton vuoden toimintateema: Liikkeestä

Lisätiedot

Tulevaisuuden Menestysseurat ohjelma 2015-2016 Esittely

Tulevaisuuden Menestysseurat ohjelma 2015-2016 Esittely Tulevaisuuden Menestysseurat ohjelma 2015-2016 Esittely Ohjelman tavoite Osa seuroista haluaa rakentaa junioritoiminnan keskeiseen osaan koko seuran toiminnassa Tulevaisuuden Menestysseurat ohjelman tarkoituksena

Lisätiedot

Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2017 Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI!

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI! JÄSENKIRJE LOKAKUU 2017 KuPS juniorit myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS:n viimeinen kotiottelu Savon Sanomat Areenalla pelataan

Lisätiedot

JOENSUU. Joensuun Musllkkijuhlat ry. hakijana. Saapunut 1 1 L/ Käsitelty. Maksettu. Ii litetty. Raportoitu. Diaarinumero. Kulttuuri sihteeri

JOENSUU. Joensuun Musllkkijuhlat ry. hakijana. Saapunut 1 1 L/ Käsitelty. Maksettu. Ii litetty. Raportoitu. Diaarinumero. Kulttuuri sihteeri JOENSUU Joensuun kaupunki AVUSTUSHAKEMUS 2015 Kulttuuri palvelut Tarkoi 1 Kohdeavustus Taiteilijan työskentelyavustus /i ranomai sen tus IJ Kiihtelysvaaran kulttuurirahaston avustus merkintäjä (hdistys

Lisätiedot

PROFESSORILUENTO. Professori Leila Koivunen. Humanistinen tiedekunta. Yleinen historia

PROFESSORILUENTO. Professori Leila Koivunen. Humanistinen tiedekunta. Yleinen historia PROFESSORILUENTO Professori Leila Koivunen Yleinen historia Humanistinen tiedekunta 16.12.2015 Professori Leila Koivunen pitää professoriluentonsa Educariumin Edu 1 -salissa, Assistentinkatu 5 16. joulukuuta

Lisätiedot

Tähtiseurakahvit. Elokuu

Tähtiseurakahvit. Elokuu Tähtiseurakahvit Elokuu Tervetuloa Tähtiseurakahville! Ohjelma Tilannekatsaus syksyyn Työkaluja Tähtiseurojen verkkopalveluun Huippu-urheilun ja aikuisliikunnan Tähtiseuratoiminnan klinikat Tähtiseura-päivät

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (11 ) Vapaan sivistystyön jaosto 12.05.2016 AIKA 12.05.2016 klo 18:00-19:14 PAIKKA Tervolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MAJAOJA-SÄÄTIÖ MAIJA IKONEN

MAJAOJA-SÄÄTIÖ MAIJA IKONEN MAJAOJA-SÄÄTIÖ MAIJA IKONEN 24.1.2017 MAJAOJA-SÄÄTIÖSTÄ Säätiö perustettiin 14.12.2000 rakkaudesta kulttuuriin. Säätiön tarkoituksena on jakaa vuosittain apurahoja erilaisiin kulttuurikohteisiin. Etusijan

Lisätiedot

16.1.2012 KUUKAUSITIEDOTE TAMMIKUU 2012

16.1.2012 KUUKAUSITIEDOTE TAMMIKUU 2012 16.1.2012 KUUKAUSITIEDOTE TAMMIKUU 2012 Tiedote välittää ajankohtaista tietoa nuoriso ja kulttuurialan kansainvälisistä mahdollisuuksista, koulutuksista, tapahtumista ja avustuksista sekä muista kansainvälisyyteen

Lisätiedot

Lappeen Kotiseutuyhdistys ry. vuodelle 2017

Lappeen Kotiseutuyhdistys ry. vuodelle 2017 Lappeen Kotiseutuyhdistys ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Lappeen Kotiseutuyhdistys ry on vuonna 1991 uudelleen perustettu kotiseutuyhdistys, joka toimii Lappeenrannan kaupungissa. Suurin osa jäsenistä

Lisätiedot

Jytyn Itä-Suomen alueen Työhyvinvointipäivät

Jytyn Itä-Suomen alueen Työhyvinvointipäivät Jytyn Itä-Suomen alueen Työhyvinvointipäivät Aika ja paikka 6. - 7.5.2017 Scandic Kuopio Satamakatu 1, Kuopio Kohderyhmä Jytyn jäsenet Itä-Suomen alueelta OHJELMA Lauantai 6.5. 09.30-10.15 10.15-10.30

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 03/2013 Aika: Tiistai 12.3.2013 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.05. 2.

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2016/5 Hallitus 27.5.2016 Sivu 2 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2016/5 Hallitus 27.5.2016 Sivu 2 / 6 Hallitus 27.5.2016 Sivu 1 / 6 Aika: 27.5.2016 klo 12.30-15.15 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto, Kalevankatu 13 A, Helsinki Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander (x) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO. Perusopetus

KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO. Perusopetus 1 KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO Kirkkonummen musiikkiopisto on kaksikielinen kunnallinen musiikkioppilaitos, joka antaa opetusta kirkkonummelaisille ja siuntiolaisille lapsille ja nuorille. Musiikkiopistossa

Lisätiedot

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 Aika: Maanantai 29.8.2011 klo 18.00 Paikka: Vähä-Heikkilän yksikön ruokala Läsnä: Katrine Arbol-Lilleberg (saapui klo 18.35), Mia Enlund, Sanna Ketonen-Oksi,

Lisätiedot

50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere

50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere 50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere Ohjelmaryhmien vetäjät tutustumassa esiintymisareenaan! Tapahtumatiedote 2/2012 20.3.2012 Sisältö: 1. Tapahtumarannekkeiden ja ruokailujen tilaamisella

Lisätiedot

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n ja ISU:n kilpailusääntöjä kaudelle 2009-2010.

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n ja ISU:n kilpailusääntöjä kaudelle 2009-2010. KILPAILUKUTSU Jyväskylän Taitoluisteluseura ry kutsuu STLL:n jäsenseurojen SM-kilpailupaikan lunastaneet luistelijat Jyväskylän Synergia- areenalle yksinluistelun ja jäätanssin SMsenioreiden ja SM-junioreiden

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

TANSSIN OSAAMISKESKUS... 2 Kansantanssin ohjaajakoulutuksen perusopinnot vuonna 2013 2014... 2 Tapahtumakalenteri... 2

TANSSIN OSAAMISKESKUS... 2 Kansantanssin ohjaajakoulutuksen perusopinnot vuonna 2013 2014... 2 Tapahtumakalenteri... 2 TANSSITIEDOTE 16.9.2013 SISÄLTÖ TANSSIN OSAAMISKESKUS... 2 Kansantanssin ohjaajakoulutuksen perusopinnot vuonna 2013 2014... 2 Tapahtumakalenteri... 2 TAPAHTUMATUOTTAMISEN OSAAMISKESKUS... 2 Tanssimaniaa

Lisätiedot

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2016 Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Läsnä: Ari Immonen Jari Yltävä Tarja Myry Olli Lassinaro Anu Karrimaa Anna

Lisätiedot

SEURALAANEN 1/2012 ETELÄ-POHJANMAAN NUORISOSEURA JA KALEVAN NUORET

SEURALAANEN 1/2012 ETELÄ-POHJANMAAN NUORISOSEURA JA KALEVAN NUORET Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseura ry Kalevan Nuorten Etelä-Pohjanmaan piiri ry Opistontie 111A, 60800 Ilmajoki www.epns.fi 1/2012 SEURALAANEN HENKILÖSTÖN YHTEYSTIEDOT: Sanna Paloniemi, toiminnanjohtaja sanna.paloniemi@nuorisoseurat.fi

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry:ssä alkaa toiminnassa viideskymmenesensimmäinen vuosi. Toimintamme on hyvin monipuolista niin, että kaikilla

Lisätiedot

MATERIAALIPAKETTI NUORTENILTAAN OLE HYVÄ!

MATERIAALIPAKETTI NUORTENILTAAN OLE HYVÄ! MATERIAALIPAKETTI NUORTENILTAAN OLE HYVÄ! Nuortenillan toiminta-ajatus ja tavoite Kahden eri seurakunnan nuoret kohtaavat toisiaan ja tutustuvat seurakuntien nuorisotoimintaan, jakavat kokemuksia, ideoita,

Lisätiedot

Kalkkisten koulu 2015 2016

Kalkkisten koulu 2015 2016 Lukuvuosisuunnitelma Kalkkisten koulu 2015 2016 yhteystiedot koulu Lähiosoite Kenttätie 5 Postinumero 17240 Postitoimipaikka Kalkkinen Puhelin 03 7671008 Sähköposti kalkkistenkoulu@asikkala.fi Kanslia

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus ja osallistujien toteaminen. 2 Maankäyttö, asuminen ja liikenne -työryhmän palvelurakenneselvityksen tilannekatsaus (16.

1 Kokouksen avaus ja osallistujien toteaminen. 2 Maankäyttö, asuminen ja liikenne -työryhmän palvelurakenneselvityksen tilannekatsaus (16. SEUTUNEUVOTTELUKUNTA MUISTIO 2/2014 Kokousaika 20.3.2014 klo 16-18 Kokouspaikka Raatihuone, Valtuustosali Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja osallistujien toteaminen 2 Maankäyttö, asuminen ja liikenne

Lisätiedot

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA 2016 IPC WDS SUOMI OPEN, SUOMI OPEN 2016 EI-IPC, PYÖRÄTUOLITANSSIN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT Lohja, Finland 30. huhtikuuta 1. toukokuuta, 2016 Suomen pyörätuolitanssiliitto

Lisätiedot

Elämänlaatua ikäihmisille

Elämänlaatua ikäihmisille Elämänlaatua ikäihmisille kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluista kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut tukevat ikäihmisten elämänlaatua Kulttuuri on hyvin moninaista. Se kuuluu jokaisen arkeen. Tampereen kaupungin

Lisätiedot

Valtorin hallituksen vuosisuunnitelma 2014. Kari Pessi

Valtorin hallituksen vuosisuunnitelma 2014. Kari Pessi Valtorin hallituksen vuosisuunnitelma 2014 Kari Pessi Hallituksen kokouksien asialista 04-06/2014 Huhtikuu: 11.4. 2014 klo 10.00-14.00 Järjestäytyminen TAE2015 Työjärjestys luonnos Toimitusjohtajan valintamenettely

Lisätiedot

Torstai, 23. elokuuta 2012, Paikka: Kalliolan setlementti, Sturenkatu 11

Torstai, 23. elokuuta 2012, Paikka: Kalliolan setlementti, Sturenkatu 11 NUORISOTYÖN NEUVOTTELUPÄIVÄT 23. 24.8.2012 Helsinki Kalliolan setlementti, Sturenkatu 11, 00510 Helsinki YHTEISTYÖN MERKITYS Torstai, 23. elokuuta 2012, Paikka: Kalliolan setlementti, Sturenkatu 11 9.15

Lisätiedot

SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004

SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004 26.3.2004 SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004 PELISSÄ ELÄMÄ TAPAHTUMA 3.-4.4. VANTAALLA! KEVÄTKOKOUS 18.4. KUTSU, ESITYSLISTA JA VALTAKIRJA PELISÄÄNTÖPALAUTE Varaa aikaa ihmisille, jotka ovat Sinulle tärkeitä

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 6/2009. Aika Tiistai 8.9.2009, klo 18.00 Paikka Järvenpää-talo, Aino-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 6/2009. Aika Tiistai 8.9.2009, klo 18.00 Paikka Järvenpää-talo, Aino-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää KUUMA-HALLITUS Esityslista 6/2009 Aika Tiistai 8.9.2009, klo 18.00 Paikka Järvenpää-talo, Aino-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2016 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut

Lisätiedot

KUUKAUSITIEDOTE 12 2013 1 13.12.2013 SISÄLTÖ

KUUKAUSITIEDOTE 12 2013 1 13.12.2013 SISÄLTÖ KUUKAUSITIEDOTE 12 2013 13.12.2013 SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA... 1 Suomen Nuorisoseurojen valtuusto kokoontui Tampereella... 1 Kasvatusnäkemys... 2 Nuorisoseurojen oma verkkokauppa on avattu!... 2 Tekemisen

Lisätiedot

Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014

Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014 Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014 Jäsentiedote 1 Hallituksen kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Jyty Varkaus ry:n jäsenkampanja 4 Itä-Suomen alueen Työhyvinvointi-seminaari 22. - 23.11.2014 Vuorelan

Lisätiedot

Alfred Kordelinin säätiön säännöt 1 Nimi ja kotipaikka 2 Säätiön tarkoitus ja säätiön perustajan johtava aate 3 Tarkoituksen toteuttaminen

Alfred Kordelinin säätiön säännöt 1 Nimi ja kotipaikka 2 Säätiön tarkoitus ja säätiön perustajan johtava aate 3 Tarkoituksen toteuttaminen Alfred Kordelinin säätiön säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Säätiön nimi on Alfred Kordelinin Yleinen Edistys- ja Sivistysrahasto sr. Säätiön nimi on ruotsiksi Alfred Kordelins allmänna framstegs- och bildningsfond

Lisätiedot

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf SÄÄNNÖT

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf SÄÄNNÖT Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf Nämä sääännöt on hyväksytty piirin syyskokouksessa 28.10.2006 ja rekisteröity yhdistysreksiteriin 28.12.2006. SÄÄNNÖT Yhdistys ja sen tarkoitus

Lisätiedot

TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC

TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC NORDEA UNIONI SUOMI RY TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC Työpaikkaosastoille Järjestötoimikunta 2012 R A T A M E S T A R I N K A T U 12A 8.K R S, 00520 H E L S I N K I TYÖPAIKKATOIMINNAN TOIMINTAMALLI 1. TOIMIALUE

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Liite 1. Nuorisotoimi 2015

Liite 1. Nuorisotoimi 2015 Nuorisolain tarkoituksena on tukea nuorten kasvua ja itsenäistymistä, edistää nuorten aktiivista kansalaisuutta ja nuorten sosiaalista vahvistamista sekä parantaa nuorten kasvu- ja elinoloja. Näiden tavoitteiden

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

Kalevan Nuorten Liitto Toimintasuunnitelma 2012. Hyväksytty valtuuston kokouksessa Kuopiossa 27.11.2011

Kalevan Nuorten Liitto Toimintasuunnitelma 2012. Hyväksytty valtuuston kokouksessa Kuopiossa 27.11.2011 Kalevan Nuorten Liitto Toimintasuunnitelma 2012 Hyväksytty valtuuston kokouksessa Kuopiossa 27.11.2011 1 KALEVAN NUORTEN LIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 Sisällysluettelo JOHDANTO 1. JÄRJESTÖTOIMINTA

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 NAANTALIN 4H-YHDISTYS Sivu 1 (6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Sisällysluettelo Toiminnan painopistealueet... 2 Toiminnalliset avaintavoitteet... 2 Ryhmätoiminta... 2 Nuorten kurssit ja koulutukset...

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN ARVOT JA PAINOPISTEET 2013 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN HALLINTOMALLI PÄÄTÖKSENTEON VUODENKIERTO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN ARVOT JA PAINOPISTEET 2013 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN HALLINTOMALLI PÄÄTÖKSENTEON VUODENKIERTO Kokousaika Keskiviikko 24.4. klo 17 Kokouspaikka Lempoisten srk-talo, pieni sali 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 KOKOUKSEN AVAUS VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN ARVOT JA PAINOPISTEET

Lisätiedot

HERKKUMEILI 14.12.2011

HERKKUMEILI 14.12.2011 HERKKUMEILI 14.12.2011 Oikein rauhaisa Joulun aikaa Teille kaikille! Tässä vuoden 2011 viimeinen Herkkumeili, jossa perinteiseen tapaan sekalainen kattaus asioita tiedoksenne. Touhutaan taas yhdessä ensi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2/2010 9 Sivistyslautakunta. 15.2.2010 klo 18.00 19.22. Kunnanvirasto 1, valtuustosali

LEMIN KUNTA 2/2010 9 Sivistyslautakunta. 15.2.2010 klo 18.00 19.22. Kunnanvirasto 1, valtuustosali 2/2010 9 Sivistyslautakunta 15.2.2010 klo 18.00 19.22 Kunnanvirasto 1, valtuustosali Risto Pietiläinen Mervi Rings Jari Heikka Hannu Hakonen Tarja Kohonen Ari Alaoutinen Raija Liisa Tikka puheenjohtaja

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

ETELÄ-KARJALAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 KULTTUURITYÖRYHMÄ

ETELÄ-KARJALAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 KULTTUURITYÖRYHMÄ ETELÄ-KARJALAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Kulttuurityöryhmä 28.10.2015 AIKA 28.10.2015 klo 10.00 PAIKKA Imatra, Kulttuuritalo Virta, Kaleva-sali OSALLISTUJAT (x) Juha Iso-Aho, puheenjohtaja TKI-HUMAK Voima

Lisätiedot