PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600"

Transkriptio

1 (11) PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2012 Kokousaika: Tiistai kello Paikka: Alppilan kirkossa, Kotkankatu 2 Jäsenet: Riitta Männistö, puheenjohtaja Ahonen Kari, jäsen Aromaa Eekku, jäsen Hautakorpi Johanna, jäsen Huttula Tapio, jäsen Kurka Kari, jäsen Niinivaara Leena, jäsen Rankinen Tiina, jäsen Laura Rissanen, jäsen Simonen-Kässi Anna-Riitta, jäsen Stålström Olli, jäsen, saapui :n 1 kohdalla. Tolonen Saara E., jäsen Vesa Jukka, jäsen Anna-Liisa Hyvönen, sihteeri Poissa: Varalla: Mariella Asikanius, Eeva-Liisa Haimelin, Eero Minkkinen, Juhana Pulli. Jouko Berghäll, Kristiina Hehku, Risto Rantakari ja Juhani Salonen. 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. 2 Päätösvaltaisuus Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (KL 7:4). Kutsu ja luettelo käsiteltävistä asioista toimitetaan jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta (Seurakuntaneuvoston ohjesääntö 1:2). Päätös: Kokous on päätösvaltainen. Läsnä 17/17 jäsentä.

2 2 (11) 3 Pöytäkirjan tarkistajat Esitys: Pöytäkirjan tarkistajiksi valittaneen Laura Rissanen ja Anna-Riitta Simonen-Kässi. Päätös: Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. 4 Kokouksen työjärjestys Esityslista hyväksyttäneen kokouksen työjärjestykseksi. Päätös: Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi muuttamalla pykälien järjestystä siten, että uusi 16 koskee suntio Armi Riekkiselle eläkkeelle siirtymistä ja kohtaan muut mahdolliset asiat lisättiin Tiia Hauhion eroanomus, Anneli Nahkolan palkkaaminen päivä- ja iltapäiväkerhonohjaajan määräaikaiseen toimeen sekä saapuneen seurakuntaneuvoston puheenjohtajuutta koskevan aloitteen tiedoksi merkitseminen. 5 Kirkkoherran päätökset Luettelo kirkkoherran viranhaltijapäätöksistä. Esitys: Merkitään tiedoksi. Puheenjohtaja esitteli päätökset. Päätösluetteloon sisältyy lyhyiden virkavapauksien lisäksi kirkkoherran tuomiokapitulille osoittama virkamääräyspyyntö pastori Terttu Siljanderille vs. seurakuntapastoriksi ajalle ja vs. kappalaiseksi ajalle Päätös: Merkittiin tiedoksi. 6 Kirkkokolehdit vuodelle 2013 Seurakuntaneuvosto päätti pitämässään kokouksessaan, että vuoden 2011 kolehtien valmistelutyöryhmä Eekku Aromaa, Tapio Huttula, Juhana Pulli ja Heikki Ahonen jatkavat tehtävässään myös vuoden 2012 osalta johtoryhmä käsitteli kolehtisuunnitelman laatimista ja esitti, että jatkossa seurakunnan messusuunnitelmaa käytettäisiin apuna kolehtisuunnitelmaa laadittaessa. Tarvittaessa Riitta Männistö voisi olla työryhmässä mukana. Esitys: Seurakuntaneuvosto päättänee antaa vuoden 2013 kolehtien valmistelun kolehtityöryhmälle.

3 3 (11) Puheenjohtaja esitteli asian. Päätös: Päätettiin esityksen mukaisesti siten, että työryhmään tulee Heikki Ahosen tilalle kirkkoherra lukien. 7 Kirkkoherran vaali Kirkkoherran vaalit on pidetty Vaalilautakunnan puheenjohtaja Kari Ahonen kertoo vaalien tuloksesta ja vaaleista sekä vaalilautakunnan vaalin jälkeisistä tehtävistä. Esitys: Merkitään tiedoksi. Vaalilautakunnan puheenjohtaja Kari Ahonen kertoi kirkkoherran vaalista ja osanottajille jaettiin tilaisuudesta tehty erillinen muistio. Todettiin, että Teemu Laajasalo sai 1055 ääntä, Marja Heltelä 523, Juha Ropponen 144, hylättyjä ääniä oli 3. Ääniä annettiin yhteensä 1725, joka oli 9 % :sta äänioikeutetusta. Vaalituloksen selvittyä vaalilautakunta kävi onnittelemassa Teemu Laajasaloa Café Agricolassa. Seuraavassa pidettävässä seurakuntaneuvoston kokouksessa tiedetään, milloin uusi kirkkoherra ottaa viran vastaan. Päätös: Merkittiin kirkkoherran vaalin vaalitulos ja Kari Ahosen laatima muistio tiedoksi. 8 Kirje yhteiselle kirkkoneuvostolle Seurakuntaneuvosto hyväksyi pitämässään kokouksessaan talousarvion vuodelle 2013 ja toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle puheenjohtajan liitteenä olevan esityksen mukaisesti, jossa kehyksen ylitys on euroa. Samalla päätettiin liittää päätökseen ponsi, jonka mukaan Kallion seurakunta lähettää yhteiselle kirkkoneuvostolle kirjeen seurakunnan taloustilanteesta ja vieraskielisen toiminnan vaikutuksesta talouteen. Taloustyöryhmä tulee valmistelemaan pitämässään kokouksessa yhteiselle kirkkoneuvostolle lähetettävää kirjettä. Esitys: Puheenjohtaja esittelee asian ja siitä käydään keskustelua. Puheenjohtaja esitteli asian ja siitä käytiin keskustelua. Tapio Huttula esitti, ettei kirjelmää lähetettäisi. Yhtymässä on perustettu työryhmä, jonka tehtävänä on tutustua vieraskieliseen työhön. Ensi vuoden budjetit on jo tässä vaiheessa tehty, joten edellisessä kokouksessa ehdotettu ponsi voitaisiin peruuttaa. Kari Ahonen kannatti Tapio Huttulan esitystä.

4 4 (11) Päätös: Päätettiin perua aikaisemmassa seurakuntaneuvoston kokouksessa esitetyn ponnen laatiminen. 9 Työntekijöiden jäljellä olevat vuosilomat Kirkkoherra myöntää vuosiloman seurakunnan viranhaltijalle tai työntekijälle, jos sen pitämisajasta ei ole määrätty muun viranomaisen vahvistamassa lomajärjestyksessä. Kirkkoherra myöntää vuosiloman muulle papille ja lähettää päätöksestään tiedon lääninrovastille. Oman vuosilomansa osalta kirkkoherra lähettää suunnitelman tuomiokapitulin sekä lehtorin ja kanttorin osalta kirkkoneuvoston päätettäväksi. (Seurakuntaneuvoston ohjesääntö 3.8.i, Kirkon säädöskokoelma nro 68, 2 ). Esitys: Merkitään tiedoksi seurakunnan työntekijöiden jäljellä olevat vuosilomat ja päätetään niistä siltä osin kuin asia kuuluu seurakuntaneuvoston päätösvaltaan (kanttorien lomat). Päätös: Päätettiin kanttorien lomista liitteenä olevan esityksen mukaisesti ja merkittiin tiedoksi seurakunnan työntekijöiden jäljellä olevat vuosilomat. 10 Henkilöstön koulutussuunnitelman 2013 hyväksyminen Koulutussuunnitelman laatimisen pohjana ovat yhteisesti sovitut pelisäännöt koulutuksien määrästä ja pituudesta. Yleisperiaatteena on, että koulutus kehittää työntekijän valmiuksia työtehtävien toteuttamisessa ja on linjassa seurakunnan toimintasuunnitelmassa esitettyjen tavoitteiden ja painopistealueiden kanssa. Johtoryhmä on käsitellyt koulutusehdotukset pidetyssä kokouksessa ja esittää koulutussuunnitelmaa hyväksyttäväksi. Ehdotettu koulutussuunnitelma alittaa tarkoitukseen varatun budjettikehyksen. Liitteenä Terhi Varjorannan yhtymän ulkopuolisen työnohjauksen tarpeen perustelut. Yhteisen koulutussuunnitelman lisäksi johtoryhmä esittää, että sille myönnettäisiin johtoryhmätyöskentelyn kehittämisen valmennusta. Vuonna 2013 Helsingin seurakuntayhtymän henkilöstöpalvelut tarjoaa johtoryhmätyöskentelyn kehittämisen valmennusta (yhteensä 3 pv/johtoryhmä). Ohjelma räätälöidään johtoryhmän tarpeista käsin. Punaisena lankana kulkee kehittyminen johtoryhmänä (mm. johtoryhmän rooli, tavoitteet ja tehtävät, johtoryhmätyöskentelyn toimintatapojen ja yhteisten käytäntöjen selkiinnyttäminen, johtoryhmän jäsenten keskinäisen vuorovaikutuksen ja yhteistyön kehittäminen). Valmennuksen suunnitteluun ja arviointiin osallistuvat työnohjaaja Seija Riekkinen ja koulutussuunnittelija Anitta Huttunen. Valmennuksen toteuttaa johtoryhmävalmennukseen erikoistunut kouluttaja yhdessä koulutussuunnittelija Anitta Huttusen kanssa. Johtoryhmän oma osuus kustannuksista on 800 euroa + mahdolliset tila- ja ruokailu- ym. kustannukset. Henkilöstöpalvelut on varannut option vuodelle 2013 Kallion seurakunnan johtoryhmän käyttöön vs. kirkkoherra Riitta Männistön toiveesta. Tulevalla kirkkoherralla on mahdollisuus ottaa optio käyttöönsä mihin aikaan tahansa vuonna 2013 tai jättää optio käyttämättä.

5 5 (11) - Liitteet Ehdotus: Keskustellaan ja hyväksyttäneen henkilöstön koulutussuunnitelma vuodelle Puheenjohtaja esitteli asian ja avasi keskustelun. Keskusteltiin mm. Terhi Varjorannan yhtymän ulkopuolisen työnohjauksen tarpeellisuudesta ja Marja Kotakorven Pyhät tanssi kurssista. Kristiina Hehku totesi, että seurakunnan suurin ongelma on, miten me löydetään uusia työmuotoja, jotka tavoittavat erilaisia seurakuntalaisia seurakunnan yhteyteen. Kaikki koulutukset ovat niitä, joilla on mahdollisuus tavoittaa ihmisiä, joita ei muuten tavoiteta. Huolestuttavaa on se, miksi on niin monta työntekijää, jotka eivät ole hakeutuneet koulutukseen. Ei ole neuvoston asia käsitellä yksittäisiä koulutusasioita. Tapio Huttula muistutti, että koulutussuunnitelmasta on keskustelu aikaisemminkin ja siitä päättäminen on haasteellista. Henkilöstön kouluttaminen liittyy johtamiseen. Neuvosto voisi jatkossa linjata osaamisen ja kehittämisen suunnitelman, minkälaista osaamista me tarvitaan. Mitkä ovat osaamistarpeet, tavoitteet ja perusteet. Puheenjohtaja kertoi, että seurakuntayhtymässä on valmistellaan yhtenäistä henkilöstön kehittämissuunnitelmaa. Seurakunnissa on tällä hetkellä hyvin erilaisia käytäntöjä. Päätös: Hyväksyttiin henkilöstön koulutussuunnitelma vuodelle Saara Tolosen jätti eriävän mielipiteen Terhi Varjorannan työnohjauksesta (1450 euroa) ja Marja Kotakorven Pyhät tanssi kurssista (1200 euroa). 11 Lausunnon antaminen Helsingin seurakuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelmasta ja vuoden 2013 talousarviosta Yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan käsitellyt Helsingin seurakuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelman ja vuoden 2013 talousarvion. Talousarviokirjat jaetaan seurakuntiin viikon 44 alussa, jonka jälkeen ne toimitetaan postitse seurakuntaneuvostojen jäsenille. Seurakuntaneuvostoja pyydetään antamaan toiminta- ja taloussuunnitelmasta ja vuoden 2013 talousarviosta lausuntonsa yhteiselle kirkkoneuvostolle mennessä. Esitys: Käydään keskustelu ja annettaneen puoltava lausunto. Puheenjohtaja esitteli asian ja siitä käytiin keskustelua. Päätös: Kallion seurakuntaneuvosto antaa Helsingin seurakuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelmasta ja vuoden 2013 talousarviosta puoltavan lausunnon.

6 6 (11) 12 2.seurakuntapastorin virkamääräys Seurakuntaneuvosto päätti täyttää 2. seurakuntapastorin viran ajalle ja valitsi pitämässään kokouksessa työryhmän valmistelemaan viran täyttämistä. Työryhmään kuuluivat puheenjohtaja, Mariella Asikanius ja Eero Minkkinen. Seurakuntaneuvosto päätti pitämässään kokouksessaan pyytää tuomiokapitulilta virkamääräystä Ilkka Sariolalle Kallion seurakunnan seurakuntapastorin virkaan määräaikaisesti Tuomiokapituli on ilmoittanut, että se ei hyväksy määräaikaista seurakuntapastorin virkamääräystä taloudellisin perustein vaan haluaa jatkuvan virkamääräyksen. Esitys: Puheenjohtaja esittelee asian. Käydään keskustelua ja päätetään asiasta. Puheenjohtaja esitteli asian. Tuomiokapitulin päätöksestä käytiin keskustelua. Kirkkoherra luki Kallion papiston seurakuntaneuvostolle laatiman lausunnon. Päätös: Merkittiin tiedoksi tuomiokapitulin ilmoitus 2. seurakuntapastorin virkamääräyspyynnöstä ja päätettiin, että kirkkoherra pyytää tuomiokapitulilta Ilkka Sariolalle virkamääräystä 2. seurakuntapastorin virkaan siihen asti kunnes virka vakinaisesti täytetään. 13 Diakonian virka Diakoni Anna-Kaisa Tanskan irtisanouduttua diakonian virasta seurakuntaneuvosto päätti pitämässään kokouksessaan valita työryhmän: kirkkoherra, Eeva-Liisa Haimelin, Anne Mäki-Kokkila, Leena Niinivaara ja Juhani Salonen valmistelemaan diakonian viran täyttämistä. Virkaan tuli määräaikaan mennessä12 hakemusta. Työryhmä on käsitellyt hakemukset pitämässään kokouksessa ja kutsunut hakijoista neljä haastatteluun. Työryhmä on valmistellut liitteen mukaisen esityksen diakonian viran täyttämisestä. Diakonian virkaan esitetään valittavaksi sosionomi-diakoni Maarit van Santen ja hänen varalleen diakonissa Arja Tuunela. Palkkaus vaativuusryhmä 502 mukainen. Esitys: Puheenjohtaja esittelee työryhmän ehdotuksen. Käydään keskustelua ja päätetään diakonian viran täyttämisestä. Puheenjohtaja esitteli asian ja avasi keskustelun. Työryhmän jäsen Leena Niinivaara kertoi työryhmän esityksestä ja valintaan vaikuttaneista tekijöistä.

7 7 (11) Päätös: Valittiin yksimielisesti Kallion seurakunnan diakonian virkaan sosionomi-diakoni Maarit van Santen ja hänen varalleen diakonissa Arja Tuunela. Palkkaus vaativuusryhmä 502 mukainen. 14 Tiedotussihteerin työsuhde Seurakuntaneuvosto päätti pitämässään kokouksessaan tiedotussihteerin toimen perustamisesta alkaen. Valittiin työryhmä Johanna Hautakorpi, Tapio Huttula, Anna-Riitta Simonen-Kässi ja kirkkoherra valmistelemaan tiedotussihteerin rekrytointia. Määräaikaan mennessä tuli 92 hakemusta. Työryhmä on kokoontunut ja käsittelyt hakemukset pidettyyn haastatteluun kutsuttiin 8 hakijaa. Työryhmä esittää, että tehtävään valitaan valtiotieteiden maisteri Mari Kangasmaa ja hänen varalleen filosofian maisteri Mirja Argillander. Tehtävän vaativuusryhmä 501 mukainen. Esitys: Puheenjohtaja esittelee työryhmän ehdotuksen. Käydään keskustelua ja päätettään tiedotussihteerin valinnasta. Puheenjohtaja esitteli asian ja avasi keskustelun. Työryhmän jäsen Johanna Hautakorpi kertoi haastattelutilanteesta. Päätös: Päätettiin yksimielisesti valita tiedotussihteerin toimeen valtiotieteiden maisteri Mari Kangasmaa ja hänen varalleen filosofian maisteri Mirja Argillander. Tehtävän vaativuusryhmä 501 mukainen. 15 Diakoni Kati Helinin anomus osa-aikaisesta virkavapaudesta Diakoni Kati Helin anoo osa-aikaista 20 % virkavapautta henkilökohtaisista syistä diakonian virasta ajalle siten, että hän työskentelisi viiden työpäivän sijasta neljä päivää viikossa hoitaen viran keskeiset tehtävät. Esitys: Myönnetään Kati Helinille osa-aikainen 20 %:n virkavapaus. Puheenjohtaja esitteli asian ja siitä käytiin keskustelua. Päätös: Myönnettiin diakoni Kati Helinille osa-aikainen 20 %:n virkavapaus diakonian virasta ajalle Armi Riekkisen siirtyminen eläkkeelle Seurakunnan pitkäaikaiselle työntekijälle, suntio Armi Riekkiselle on myönnetty eläke alkaen.

8 8 (11) Puheenjohtaja esitteli asian. Päätös: Merkittiin tiedoksi. 17 Kirjelmä Helsingin seurakuntayhtymän viestintäyksikölle seurakunnan kotisivujen tapahtumatiedotuksesta Helsingin seurakuntien kotisivut uudistuivat vuosi sitten. Sen jälkeen Kallion seurakunnan sivujen tapahtumat -osiossa ollut samanaikaisesti kahden eri kieliryhmän tapahtumia, viroksi ja suomeksi. Tämä tilanne on sekavoittanut tiedottamista eikä tyydytä kumpaakaan kieliryhmää. Vironkieliset toivovat omaa sivua ja suomenkieliset omaansa. Viestintäyksiköstä on kerrottu, että teknisesti tämä ei onnistu. Muut vieraskieliset ryhmät kuitenkin ovat voineet järjestää tiedotuksensa eri tavoin omana kokonaisuutenaan. Esitys: Kallion seurakuntaneuvosto pyytää viestintäyksikköä järjestämään vironkielisen työn tapahtumatiedotuksen molempia kieliryhmiä tyydyttävällä tavalla. Puheenjohtaja esitteli asian ja siitä käytiin keskustelua. Tapio Huttula esitti, että asia hoidettaisiin normaalisti virkateitse eikä lähetettäisi erillistä kirjelmää. Puheenjohtaja kertoi, että asiaa on yritetty hoitaa ja siihen on kulunut jo vuosi. Kotisivujen ulkoasu on tällä hetkellä sekava, se ei tällä hetkellä palvele vironeikä suomenkielisiä. Todettiin, että yhtymään perustettu vieraskielisen työn työryhmä tulee vierailemaan seurakunnassa, asia voitaisiin ottaa esille tässä yhteydessä. Päätös: Päätettiin, että viestintäyksikölle ei lähetetä erillistä kirjelmää kotisivujen tapahtumatiedotuksesta vaan asia yritetään hoitaa toisella tavalla. 18 Ilmoitusasiat Helsingin Hallinto-oikeuden päätös kirkollisvalituksesta Hallinto- oikeudelta on tullut ratkaisu kolehtipykälään ja asia on palautettu takaisin seurakuntaneuvostolle. Päätös: Asia merkitään tiedoksi ja se käsitellään joulukuun kokouksessa Rovastikuntailta Paavalin kirkolla Rovastikuntailta klo 17 Paavalin kirkolla, Sammatintie 5. Ilmoittautuminen mennessä tai puhelimitse Päätös: Merkittiin tiedoksi.

9 9 (11) Seuraava kokous Seuraava kokous pidetään ti klo 18 Paasitornin Lasikabinetissa, ruokailu klo 19 alkaen. Sitovat ilmoittautumiset erityisruokavalioineen sihteerille viimeistään pidettävässä kokouksessa Eläkkeelle siirtyvien työntekijöiden lähtöjuhlat vietetään kappalaisen Heikki Sippolan läksiäiset Kallion kirkossa, messun jälkeen on lähtöjuhla ja kahvitarjoilu. Kanttori Sirkka-Liisa Jussila-Gripentrog jää eläkkeelle , läksiäisiä vietetään Kallion kirkon jumalanpalveluksessa ja illalla pidettävässä urkukonsertissa. 19 Muut mahdolliset asiat Tiia Hauhion irtisanoutuminen päiväkerhonohjaajan toimesta Tiia Hauhio on irtisanoutunut päiväkerhonohjaajan määräaikaisesta toimesta (13h/vko) lukien. Päiväkerhon- ja iltapäiväkerhonohjaajan määräaikaiseen osa-aikaiseen toimeen on palkattu alkaen lasten iltapäiväkerhonohjaaja Anneli Irene Nahkola. - Liitteet Puheenjohtaja esitti, että tehtävään Päiväkerhon- ja iltapäiväkerhonohjaajan määräaikaiseen osa-aikaiseen toimeen valitaan teologian yo Anneli Nahkola. Päätös: Todettiin, että Anneli Nakola on aloittanut työnsä ja asia merkittiin tiedoksi Neuvoston kokouksen johtaminen varapuheenjohtajan voimilla Eekku Aromaa kertoi, että on vs. kirkkoherralle jätetty aloite koskien neuvoston kokousten johtamista varapuheenjohtajan voimin kirkkoherran suostumuksella. Kari Ahonen esitti, että aloite merkitään saapuneeksi ja siitä neuvotellaan uuden kirkkoherran kanssa. Päätös: Merkitään tiedoksi, että kyseinen aloite on merkitty saapuneeksi ennen kirkkoherran vaalia. 20 Valitusosoitus Puheenjohtaja antoi kirkkolain mukaisen valitusosoituksen. 21 Kokouksen päätös Loppurukouksen piti puheenjohtaja. Puheenjohtaja päättää kokouksen klo

10 10 (11) Riitta Männistö puheenjohtaja Anna-Liisa Hyvönen sihteeri Olemme tarkistaneet tämän pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun mukaiseksi. / 2012 / 2012 Laura Rissanen Anna-Riitta Simonen-Kässi Pöytäkirja on ollut julkisesti nähtävillä kirkkoherranvirastossa / / välisen ajan kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina. Riitta Männistö vs. kirkkoherra

11 11 (11) KALLION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO PL HELSINKI p. (09) Ilmoitus julkipanosta Kallion seurakunnan seurakuntaneuvoston 6. päivänä marraskuuta 2012 pidetyn kokouksen tarkistettu pöytäkirja on julkisesti nähtävillä kirkkoherranvirastossa välisen ajan kirkkoherranviraston aukioloaikoina, osoite Neljäs linja 18. Helsingissä päivänä marraskuuta 2012 Riitta Männistö vs. kirkkoherra

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 31.10.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2012 Kokousaika: Tiistai 6.11.2012 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkossa, Kotkankatu 2 Kahvitarjoilu ennen

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 28.11.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2012 Kokousaika: Tiistai 4.12.2012 kello 18.00- Paikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Mahdollisesta esteestä

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 2.5.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 Kokousaika: Tiistai 8.5.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012 19.4.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012 Kokousaika: Tiistai 24.4.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09)

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 24.9.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2012 Kokousaika: Maanantai 1.10.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 1.8.2014 1 (4) 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2014 Kokousaika: Maanantai 28.7.2014 kello 12-12.55 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 27.3.2014 1 (12) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 11.3.2014 kello 18.00-20.40 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 25.9.2013 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2013 Kokousaika: Tiistai 17.9.2013 kello 18.00-18.36 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 13.5.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2013 Kokousaika: Tiistai 14.5.2013 kello 18.00- Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu 2, käynti

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09)

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 16.9.2011 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 08/2011 Kokousaika: Tiistai 6.9.2011 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Läsnä:

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 7.6.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2013 Kokousaika: Jäsenet: Tiistai 11.6.2013 kello 17.00 (HUOM! AIKA) Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 19.11.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2012 Kokousaika: Tiistai 11.9.2012 kello 18.00-19.35 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa Jäsenet: Poissa:

Lisätiedot

Johanna Hautakorpi, Elina Koivu, Anna-Riitta Simonen-Kässi, SaaraTolonen.

Johanna Hautakorpi, Elina Koivu, Anna-Riitta Simonen-Kässi, SaaraTolonen. 13.10.2011 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 09/2011 Kokousaika: Tiistai 4.10.2011 kello 18.00-19.08 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 22.8.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2013 Kokousaika: Tiistai 27.8.2013 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkko, Kotkankatu 2 (HUOM paikka) Jäsenet:

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 28.2.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00-19.42 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 30.5.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2013 Kokousaika: Tiistai 14.5.2013 kello 18.00-19.03 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2012

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2012 19.6.2012 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2012 Kokousaika: Tiistai 5.6.2012 kello 18.00-20.28 Paikka: Alppilan kirkon seurakuntasalissa, Kotkankatu

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 4.4.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2014 Kokousaika: Tiistai 8.4.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09)

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 20.2.2013 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2013 Kokousaika: Tiistai 5.2.2013 kello 18.00-19.35 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09)

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 13.12.2012 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2012 Kokousaika: Tiistai 4.12.2012 kello 18.00-19.35 Paikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Jäsenet: Riitta

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 28.11.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2013 Kokousaika: Tiistai 3.12.2013 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkon seurakuntasali, Kotkankatu 2 (HUOM!

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 7.3.2013 1 (13) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2013 Kokousaika: Tiistai 12.3.2013 kello 18.00- Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu 2,

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 20.3.2013 1 (15) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2013 Kokousaika: Tiistai 12.3.2013 kello 18.00-20.30 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 11.9.2013 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2013 Kokousaika: Tiistai 27.8.2013 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkko, Kotkankatu 2 Jäsenet: Laajasalo Teemu,

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 24.2.2014 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2014 Kokousaika: Tiistai 21.1.2014 kello 18.00-19.50 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2012

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2012 16.4.2012 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2012 Kokousaika: Tiistai 27.3.2012 kello 18.00 20.10 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 12.12.2013 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2013 Kokousaika: Tiistai 3.12.2013 kello 18.40 19.32 Paikka: Alppilan kirkon seurakuntasali, Kotkankatu 2

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 8.5.2014 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2014 Kokousaika: Tiistai 8.4.2014 kello 18.00-21.01 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 29.1.2013 1 (11) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2013 Kokousaika: Tiistai 22.1.2013 kello 18.00-20.25 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 22.7.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2013 Kokousaika: Tiistai 11.6.2013 kello 17.00 19.13 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 10.1.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 Kokousaika: Tiistai 3.1.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015 VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 8.4.2015 klo 16.30-18.50 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko pj/khra/, esteell. 45, poistui

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 3.2.2014 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 2.6.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2014 Kokousaika: Tiistai 13.5.2014 kello 18.30 20.18 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (1) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2013 Aika: maanantai 7.10.2013 klo 18 19.03 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2011 Kokousaika 1.11.2011 klo 18.00 21.18 Kokouspaikka Seurakuntatalo Läsnä: Tuomas Alaterä Juha Ilonen, puheenjohtaja (puheenjohtajana

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2017 klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poissa Liisa Berghäll

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 8.5.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2014 Kokousaika: Tiistai 13.5.2014 kello 18.00 HUOMIO KLO 17 ALKAEN seurakuntaneuvoston ja johtoryhmän yhteinen

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 5.11.2013 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2013 Kokousaika: Tiistai 22.10.2013 kello 18.00-20.25 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 19:15-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 19:15-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 15.05.2018 klo 19:15-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Eeva-Liisa Hurmerinta, vt. kirkkoherra Liisa Berghäll

Lisätiedot

Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki.

Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2012 Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

Päätettiin pyytää Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräystä

Päätettiin pyytää Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräystä 70/2016 90 Seurakuntapastorin valinta Päätetään pyytää Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräystä pastori Visa Viljamaalle Kallion seurakunnan seurakuntapastorin virkaan 1.10.2016 alkaen vaativuusryhmään

Lisätiedot

Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki

Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9 /2013 Aika: maanantai 4.11.2013 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2015 Aika ja paikka Ti 25.8.2015 klo 18 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta), kahvit

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015 AIKA Tiistai 11.8.2015 klo 18 21.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:50 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:50 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 18.09.2018 klo 18:00-19:50 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Riikka Reina, kirkkoherra Liisa Berghäll Eeva-Liisa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika 24.02.2015 klo 18:00-21:25 Kallion kirkon Kappelisali. Saapuvilla olleet jäsenet

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika 24.02.2015 klo 18:00-21:25 Kallion kirkon Kappelisali. Saapuvilla olleet jäsenet Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 24.02.2015 klo 18:00-21:25 Paikka Kallion kirkon Kappelisali Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, puheenjohtaja Liisa Berghäll Lasse Karjalainen

Lisätiedot

Johanna Hautakorpi, Olli Stålström, Saara E. Tolonen.

Johanna Hautakorpi, Olli Stålström, Saara E. Tolonen. 10.2.2012 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2012 Kokousaika: Tiistai 7.2.2012 kello 18.00 19.54 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

Viranomainen UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69

Viranomainen UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69 PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69 Kokousaika Ti 13.11.2012 klo 17.00 19.50 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto, Multiantie 3, 41230 Uurainen Saapuvilla olleet jäsenet Heinola Antti, kirkkoherra,

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Aika 19.4.2016 klo 16.30-17.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 8.9.2014 Aika maanantaina 8.9.2014 klo 17 19.10 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 18.1.2012 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 Kokousaika: Tiistai 3.1.2012 kello 18.00 19.43 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 6 / 2012 Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan vierailusta Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2015 Aika ja paikka Ke 15.4.2015 klo 19.00-20.24, Korian seurakuntasali, Alakouluntie 23 Tutustumis- ja suunnitteluilta sekä kahvit

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 168 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2014 KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali JÄSENET Sari Heiskanen 189-195 Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon taukohuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri 1 KOKOUSAIKA Maanantai 21.3.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Virasto Läsnä: Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Malmberg Erkki puheenjohtaja Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Peltomäki Eveliina jäsen Pusa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2017 Kirkkoneuvosto Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2017 Kirkkoneuvosto Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30 Seurakuntatalo/takasali 121 Kokouksen avaus 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 123 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.4.2015 klo 17.00-19.12 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 8.5.2013 1 (14) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2013 Kokousaika: Tiistai 23.4.2013 kello 18.00-21.05 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 38 ILMOITUSASIAT 3 39 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Aika: maanantai 1.9.2014 klo 18 19.47 ja 20.01 20.13. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen

Aika: maanantai 1.9.2014 klo 18 19.47 ja 20.01 20.13. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen 1 (10) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6 /2014 Aika: maanantai 1.9.2014 klo 18 19.47 ja 20.01 20.13 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 Kokousaika Tiistai 27.5.2014 kello 16.30-17.04 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 4.3.2013 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1. Läsnä Häkkänen Martti, puh. johtaja Ihalainen Hannu

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-21:30 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-21:30 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 12.09.2017 klo 18:00-21:30 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poistui klo 20.43 :n

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2018. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) poistui 17.

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2018. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) poistui 17. KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2018 Aika: ti 29.5.2018 klo 16.00 17.55 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Poissa: Erkkola Kari Aalto-Setälä

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1622016 1722016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1622016 klo 1700-1855 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :t 23

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31 24.08.2011 31 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Eskelinen Sanna Haataja Markku Huttunen Markku Huuskonen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 13.10.2015 kello 18.00 19.33 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 25.1.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 25.1. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Aika 23.1.2019 klo 16.30 17.20 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 1/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 1/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 1/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: Ti 20.1.2015 klo 18:00 Paikka: Länsi-Porin kirkko Jäsenet: Esa Anttila, poissa Katri Hirvola Petri Huru, poissa Aulis Juntunen Marja Kaanaa Simo

Lisätiedot

Rasa Markku jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Minna Kulmala sihteeri, talouspäällikkö

Rasa Markku jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Minna Kulmala sihteeri, talouspäällikkö 1 KOKOUSAIKA Maanantai 16.1.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila Läsnä: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Peltomäki Eveliina

Lisätiedot

59 Vironkielisen seurakuntatyön papinviran perustaminen päättyvän diakonian viran tilalle

59 Vironkielisen seurakuntatyön papinviran perustaminen päättyvän diakonian viran tilalle Yhteinen kirkkoneuvosto 318 24.10.2013 414/2013 59 Vironkielisen seurakuntatyön papinviran perustaminen päättyvän diakonian viran tilalle Päätösehdotus Yhteinen kirkkovaltuusto päättää perustaa 1.7.2014

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.04.2016, klo 17.45-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 48 KOKOUKSEN AVAUS 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 6.10.2015.

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 6.10.2015. YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2015 49 Aika Maanantaina 28.9.2015 klo 16.30-18.05 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poistui klo 17.45 Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai 12.10.2015 klo 18.00 Teljän kirkon Koivula-sali

Seurakuntaneuvosto Maanantai 12.10.2015 klo 18.00 Teljän kirkon Koivula-sali 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 8/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 12.10.2015 klo 18.00 Teljän kirkon Koivula-sali Huhtala, Kaisa Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: Ti 31.5.2016 klo 18.00 Paikka: Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori, seurakuntasali Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 7.11.2011 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1, Helsinki Läsnä Poissa Häkkänen Martti, puh.johtaja

Lisätiedot

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Lemberg Raija lähti klo 19.55

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous N:o 11-2015 Aika 09.12.2015 kello 18.00 19.30 Paikka Virastotalo Läsnä Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Ahonen Arto,

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 8/2018 Vuosaaren seurakunnan seurakuntaneuvosto. Helena Salo, ,

KOKOUSKUTSU 8/2018 Vuosaaren seurakunnan seurakuntaneuvosto. Helena Salo, , KOKOUSKUTSU 8/2018 Vuosaaren seurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 12.11.2018 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Jakelu Vuosaaren kirkko, Taivaanranta-sali Helena Salo, +358 923406512, helena.salo@evl.fi Jussi

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2011 Kokousaika 25.1.2011 klo 18.00-20.57 Kokouspaikka Seurakuntatalo Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergsrtöm Raila Degerholm Heidi Heikkilä

Lisätiedot

VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2011

VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2011 VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2011 Kokousaika: ma 12.12.2011 klo 18 (jouluateria klo 17.30 alkaen) Paikka: Ravintola Port (Rahtarinkatu 1) Läsnä: Mäkelä Jussi, puheenjohtaja Anttila Maria,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 7/2018 Aika Keskiviikko 6.6.2018 klo 18.00 20.10 Paikka Pertunmaan kirkko Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Aaltonen Pirjo jäsen

Lisätiedot