EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014"

Transkriptio

1 NRO 3/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto KOKOUSTIEDOT AIKA Keskiviikko klo PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta Raimo Kiviranta Mikko Kylämarttila Hilkka Lammila Tapani Lähteenoja Juha, varajäsen Nurmi Veikko Paavilainen Hannu Ranne Auli Saarinen Tuula Vahanen Hannu, varajäsen Viilto Tero Wikström Virpi, varajäsen POISSA Jalava Taina Tuuppa Riikka Vahanen Veera MUUT SAAPUVILLA OLLEET Juhola Seppo, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Koivunen Simo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Järvinen Anneli, pöytäkirjanpitäjä ASIAT ALLEKIRJOITUKSET Jukka Kemppainen puheenjohtaja Anneli Järvinen pöytäkirjanpitäjä N TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Eurassa Mikko Kiviranta Hannu Vahanen ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Seurakunnan taloustoimistossa klo 9-14 kirkkoherra Jukka Kemppainen Pöytäkirjan nähtävillä olosta ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla ennen nähtävillä oloa, todistaa Euran kirkkoherranvirastossa Jukka Kemppainen, puheenjohtaja

2 KOKOUSKUTSU Sivu 2 Kirkkoneuvosto 3/2014 KOKOUSAIKA Keskiviikkona klo 18.00, kahvitus KOKOUSPAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali Käsiteltävät asiat Asia no Liite no Asia 36 KOKOUKSEN AVAUS 37 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 38 N TARKASTUS 39 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 40 1 VUODEN 2013 TILINPÄÄTÖS 41 SEURAKUNTAVAALIT VUONNA SANNA KEINÄSEN ERONPYYNTÖ HONKILAHDEN PIIRI- NEUVOSTON JÄSENYYDESTÄ JA PIIRINEUVOSTON JÄSENEN VALINTA 43 HONKILAHDEN PAPPILAN MYYMINEN 44 ILMOITUS ELÄKKEELLE JÄÄMISESTÄ 45 TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRAN TÄYTTÄMINEN 46 2 EURAN KIRKKOPIIRIN PIIRINEUVOSTON NRO 1/ HONKILAHDEN KIRKKOPIIRIN PIIRINEUVOSTON 1/ LÄHETYSTYÖN VASTUURYHMÄN KOKOUSMUISTIO NRO 1/ KASVATUSTYÖN VASTUURYHMÄN KOKOUSMUISTIO DIAKONIATYÖN VASTUURYHMÄN KOKOUSMUISTIO LAPSI- JA PERHETYÖN VASTUURYHMÄN KOKOUSMUISTIO MUSIIKKITYÖN VASTUURYHMÄN KOKOUSMUISTIO KULUVAN VUODEN TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 54 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 55 ILMOITUSASIAT 56 MUUT MAHDOLLISET ASIAT 57 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Pöytäkirjan nähtävillä pito Seurakunnan taloustoimistossa klo 9-14 Kirkkoneuvoston puheenjohtaja Jukka Kemppainen

3 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu 3 36 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja julistaa kirkkoneuvoston kokouksen avatuksi. Puheenjohtaja julisti kirkkoneuvoston kokouksen avatuksi. 37 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokouskutsut on lähetetty kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaisesti. Kokouskutsut on postitettu Kokouksen asialuettelo on lähetetty myös kirkkovaltuuston jäsenille. Suoritetaan nimenhuuto ja todetaan läsnäolijat. Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Suoritettiin nimenhuuto ja todettiin läsnäolijat. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 38 N TARKASTUS Kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjan tarkastajaa. Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan Taina Jalava ja Mikko Kiviranta. Pöytäkirjan tarkastajat toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoina. Koska Taina Jalava ei ollut kokouksessa läsnä, pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin yksimielisesti Hannu Vahanen ja Mikko Kiviranta. Pöytäkirjan tarkastajat toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoina. 39 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Hyväksytään kokouksen työjärjestys esityslistan mukaisena. Hyväksyttiin kokouksen työjärjestys esityslistan mukaisena. Lisäksi päätettiin yksimielisesti ottaa käsittelyyn seuraavat lisäasiat: 1. Talouspäällikön yksi ilmoitusasia sekä kaksi lisäasiaa. 2. Auli Rannen ilmoittamat kaksi lisäasia.

4 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu 4 40 VUODEN 2013 TILINPÄÄTÖS Euran seurakunnan vuoden 2013 tilinpäätös, tasekirja, on esityslistan liitteenä. LIITE 1. Tasekirja sisältää toimintakertomukset, tilinpäätöslaskelmat, tilinpäätöksen liitetiedot ja tilinpäätösmerkinnät sekä kirjanpitokirjoja ja tositteita koskevat luettelot. Seurakunnan tilinpäätöksen liitetietona esitetään omana taseyksikkönä hautainhoitorahaston tuloslaskelma, rahoituslaskelma ja tase. Talousarvion toteutuminen esitetään kustannuspaikkatasolla. Tilinpäätöksen allekirjoittavat päätösvaltainen kirkkoneuvosto ja talouspäällikkö. Tilinpäätöksen hyväksymisen yhteydessä kirkkoneuvosto tekee esityksen tilikauden tuloksen käsittelystä. Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä seurakunnan tilinpäätöksen vuodelta 2013 liitteen mukaisena sekä samalla tilinpäätöksen liitetietona esitetyn hautainhoitorahaston tilinpäätöksen vuodelta 2013, ja allekirjoittaa tilinpäätöksen. LIITE 1 Vuoden 2013 tilinpäätöksen tuloslaskelman mukaan Toimintakate on ,75 euroa Vuosikate on ,50 euroa Poistot ovat ,40 euroa Tilikauden tulos on ,10 euroa Kirkkoneuvosto hyväksyy tilikauden tuloksen käsittelyerät: 1. Tilikauden positiivisesta tuloksesta siirretään taseeseen euroa Hinnerjoen kirkon peruskorjauksen investointivaraukseen. 2. Seurakuntakeskuksen peruskorjauksen poistoeroa puretaan tuloslaskelmaan 8 114,28 euroa. 3. Honkilahden kirkon peruskorjauksen poistoeroa puretaan tuloslaskelmaan ,80 euroa. 4. Kauttuan seurakuntakodin peruskorjauksen poistoeroa puretaan tuloslaskelmaan ,96 euroa. 5. Seurakuntakeskuksen taloustoimiston peruskorjauksen poistoeroa puretaan tuloslaskelmaan euroa. Edellä esitettyjen rahastosiirtojen jälkeen tilikauden ylijäämä on ,14 euroa. Tilikauden ylijäämä kirjataan taseen omaan pääomaan tilikauden ylijäämätilille, jossa se lisää seurakunnan vapaata omaa pääomaa ,14 eurolla. Hautainhoitorahaston vuoden 2013 tilikauden ylijäämä on 979,94 euroa. Kirkkoneuvoston hyväksymä tilinpäätös vuodelta 2013 jätetään tilintarkastuksen jälkeen kirkkovaltuuston vahvistettavaksi.

5 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu 5 Kirkkoneuvosto hyväksyy tilintarkastajalle annettavan vahvistusilmoituskirjeen liittyen tilintarkastajan suorittamaan tilintarkastukseen, jonka kohteena on Euran seurakunnan kirjanpito, tilinpäätös ja hallinto tilikaudelta ja jonka tarkoituksena on antaa lausunto siitä, 1) onko seurakunnan hallintoa hoidettu laillisesti ja kirkkovaltuuston päätösten mukaisesti; 2) onko seurakunnan tilinpäätös laadittu tilinpäätöksen laatimista koskevien säännösten ja määräysten mukaisesti sekä antaako se oikeat ja riittävät tiedot tilikauden toiminnasta, taloudesta, taloudellisesta kehityksestä ja taloudellisista vastuista; sekä 3) onko seurakunnan sisäinen valvonta järjestetty asianmukaisesti. Kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja talouspäällikkö allekirjoittavat vahvistusilmoituskirjeen. Hyväksyttiin päätösehdotus yksimielisesti. Kirkkoneuvosto ja talouspäällikkö allekirjoittivat tilinpäätöksen vuodelta 2013.

6 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu 6 41 SEURAKUNTAVAALIT VUONNA 2014 Seurakuntavaalit järjestetään joka neljäs vuosi. Vaalissa valitaan seurakunnan kirkkovaltuusto. Kirkkovaltuusto on seurakunnan päättävä elin. Euran seurakunnan kirkkovaltuustossa on 27 jäsentä. Ehdokkaaksi voivat asettua kaikki 18-vuotiaat konfirmoidut seurakunnan jäsenet. Äänioikeutettuja ovat kaikki 16 vuotta täyttäneet seurakunnan jäsenet. Vaalien järjestämistä ohjaa Kirkkolaki. Seurakuntavaalit toimittaa vaalilautakunta, jonka kirkkovaltuusto valitsee viimeistään toukokuussa. Kirkkovaltuusto nimeää vaalilautakunnan puheenjohtajan. Vaalilautakunta valitsee ensimmäisessä kokouksessaan itselleen varapuheenjohtajan. Vaalia varten on kirkkoneuvoston toimesta laadittava vaaliluettelo. Vaaliluettelo on laadittava seurakuntavaaleja varten syyskuun 1. päivään mennessä. KVJ 2 luku 15 Vaaliluettelon tarkistaa vähintään kaksi kirkkoneuvoston keskuudestaan valitsemaa jäsentä. Seurakuntavaalien vaaliluettelo on tarkistettava viimeistään syyskuun 1. päivänä. KVJ 2 luku 17 Vaaliehdokkaiden ehdokasasettelu päättyy ja viiden päivän ennakkoäänestysaika on Varsinainen äänestyspäivä on Vaalitoimitus alkaa sunnuntaina jumalanpalveluksen jälkeen. Seurakunnan kirkko on varsinainen äänestyspaikka. KVJ 2 luku 51 Jos kirkkovaltuusto määrää useamman äänestyspaikan, vaalilautakunta siirtyy äänestyspaikasta toiseen toimittamaan äänestyksen ilmoitettuina aikoina. KVJ 2 luku 52 Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että 1. se valitsee seurakuntavaalien 2014 vaalilautakunnan puheenjohtajan ja vaalilautakuntaan 6 jäsentä ja 6 varajäsentä, 2. vaalikuulutukset ja ilmoitukset julkaistaan Alasatakunta lehdessä, 3. varsinaisen äänestyspäivän äänestyspaikka on Euran kirkko. Kirkkoneuvosto päättää, että vaaliluettelon laativat kirkkoherranviraston toimistosihteerit siten, että vaaliluettelo on laadittu ja tarkastettu viimeistään mennessä. Kirkkoneuvosto valitsee keskuudestaan kaksi vaaliluettelon tarkastajaa, jotka tarkastavat vaaliluettelon viimeistään syyskuun 1. päivänä. Mikko Kiviranta ehdotti vaaliluettelon tarkastajaksi Raimo Paassiltaa. Hannu Vahanen ehdotti vaaliluettelon tarkastajaksi Mikko Kivirantaa. Muita ehdotuksia ei tehty.

7 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu 7 Päätettiin yksimielisesti esittää kirkkovaltuustolle, että 1. se valitsee seurakuntavaalien 2014 vaalilautakunnan puheenjohtajan ja vaalilautakuntaan 6 jäsentä ja 6 varajäsentä, 2. vaalikuulutukset ja ilmoitukset julkaistaan Alasatakunta lehdessä, 3. varsinaisen äänestyspäivän äänestyspaikka on Euran kirkko. Kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti, että vaaliluettelon laativat kirkkoherranviraston toimistosihteerit siten, että vaaliluettelo on laadittu ja tarkastettu viimeistään mennessä. Kirkkoneuvosto valitsi yksimielisesti vaaliluettelon tarkastajiksi Mikko Kivirannan ja Raimo Paassillan. 42 SANNA KEINÄSEN ERONPYYNTÖ HONKILAHDEN PIIRINEUVOSTON JÄSENYYDESTÄ JA PIIRINEUVOSTON JÄSENEN VALINTA Honkilahden piirineuvoston jäsen Sanna Keinänen pyytää päivätyllä kirjeellään eroa Honkilahden piirineuvoston jäsenyydestä. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se myöntää Sanna Keinäselle eron Honkilahden kirkkopiirin piirineuvoston jäsenyydestä ja valitsee hänen tilalleen jäsenen Honkilahden piirineuvostoon. Hyväksyttiin päätösehdotus yksimielisesti.

8 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu 8 43 HONKILAHDEN PAPPILAN MYYNTI Kirkkovaltuusto päätti pitämässään kokouksessaan, että Honkilahden pappila ilmoitetaan myytäväksi. Kiinteistönvälitystarjoukset on pyydetty mennessä kolmelta kiinteistönvälittäjältä. Kirkkoneuvosto päättää 1. kiinteistönvälittäjästä, ja siitä 2. myydäänkö kiinteistö tarjousten perusteella vai määritelläänkö myyntihinta. Kiinteistönvälittäjiltä saadut tarjoukset olivat seuraavat: 1. Pyhäjärviseudun OP-Kiinteistökeskus, välityspalkkio 2,9 % + alv 24 %, minimipalkkio alv 24 %. 2. Euran Kiinteistönvälitys LKV, välityspalkkio 3,0 % + alv 24 %. 3. Euran Asuntopalvelu Oy, välityspalkkio 3,35 % + alv 24 % Todettiin, että Pyhäjärviseudun OP-Kiinteistökeskuksen jättämä tarjous on seurakunnalle edullisin. Talouspäällikön ehdotus: Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä 1. OP-Kiinteistökeskuksen jättämän tarjouksen, välityspalkkio 2,9 % + alv 24 %, minimipalkkio alv 24 %, ja 2. että ko. kiinteistö myydään tarjousten perusteella. : Hyväksyttiin päätösehdotus yksimielisesti.

9 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu 9 44 ILMOITUS ELÄKKEELLE SIIRTYMISESTÄ Talouspäällikkö Anneli Järvinen ilmoittaa jäävänsä eläkkeelle lähtien. Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi talouspäällikkö Anneli Järvisen ilmoitus eläkkeelle siirtymisestä lähtien. Anneli Järvisen eläkkeelle siirtyminen saatetaan kirkkovaltuustolle tiedoksi. Talouspäällikkö Anneli Järvisen ilmoitus eläkkeelle siirtymisestä saatetaan kirkkovaltuustolle tiedoksi.

10 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRAN TÄYTTÄMINEN Kirjanpitäjä Outi Töykkälä on ilmoittanut halukkuutensa siirtyä kirjanpitäjän virasta talouspäällikön virkaan. Sosionomi (kunnallistutkinto) Outi Töykkälä on toiminut Euran seurakunnan kirjanpitäjänä 22 vuotta. Hänellä on pätevyys talouspäällikön virkaan ja seurakunnan talouden tuntemus. Euran seurakunta on päättänyt, että sen kirjanpito, palkanlasku, laskutus ym. siirretään Kirkon palvelukeskukseen Tämän jälkeen taloustoimistossa ei enää tarvita kirjanpitäjää. Seurakuntarakenteiden mahdollinen uudistaminen tulee myös vähentämään taloustoimiston työntekijöitä. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että talouspäällikön virkaa ei julisteta haettavaksi vaan kirjanpitäjä Outi Töykkälä siirretään talouspäällikön virkaan lähtien. Perusteluina 1. KL 6 luvun 38, viranhaltijan siirtäminen toiseen virkasuhteeseen, ja 2. KL 5 luvun 11 :n 7) kohta menettelyyn on muu erityisen painava syy. Se olisi tässä tapauksessa Kirkon palveluskeskukseen siirtyminen , jolloin Euran seurakunnan taloustoimistoon jää vain yksi työntekijä (talouspäällikkö). Kirkkoneuvosto päättää, että lähtien kirjanpitäjän virkaa ei enää täytetä vaan palkataan määräaikainen työsopimussuhteinen kirjanpitäjä ajalle , palkkaus KirVesTes:n mukainen, vaativuusryhmänä on 501. Koeaika 4 kuukautta. Päätettiin yksimielisesti esittää kirkkovaltuustolle, että kirjanpitäjä Outi Töykkälä siirretään talouspäällikön virkaan lähtien. Perusteluina 1. KL 6 luvun 38, viranhaltijan siirtäminen toiseen virkasuhteeseen, ja 2. KL 5 luvun 11 :n 7) kohta menettelyyn on muu erityisen painava syy. Se olisi tässä tapauksessa Kirkon palveluskeskukseen siirtyminen , jolloin Euran seurakunnan taloustoimistoon jää vain yksi työntekijä (talouspäällikkö). Jos kirkkovaltuusto hyväksyy kirkkoneuvoston esityksen kirjanpitäjä Outi Töykkälän siirtämisestä talouspäällikön virkaan, kirjanpitäjän virkaa ei enää lähtien täytetä, vaan palkataan määräaikainen työsopimussuhteinen kirjanpitäjä ajalle Palkkaus KirVesTes:n mukainen, vaativuusryhmänä on 501. Koeaika 4 kuukautta.

11 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu EURAN KIRKKOPIIRIN PIIRINEUVOSTON NRO 1/2014 Euran kirkkopiirin piirineuvoston pidetyn kokouksen pöytäkirja nro 1/2014 on esityslistan liitteenä. Piirineuvoston kokous pidettiin Euran seurakuntakeskuksessa. LIITE 2 Kirkkoneuvoston tietoon saatetaan Euran kirkkopiirin piirineuvoston pidetyn kokouksen pöytäkirja nro 1/ HONKILAHDEN KIRKKOPIIRIN PIIRINEUVOSTON NRO 1/2014 Honkilahden kirkkopiirin piirineuvoston pidetyn kokouksen pöytäkirja nro 1/2014 on esityslistan liitteenä. Piirineuvoston kokous pidettiin Honkilahden seurakuntakodilla. LIITE 3 Kirkkoneuvoston tietoon saatetaan Honkilahden kirkkopiirin piirineuvoston pidetyn kokouksen pöytäkirja nro 1/ LÄHETYSTYÖN VASTUURYHMÄN KOKOUSMUISTIO NRO 1/2014 Lähetystyön vastuuryhmän pidetyn kokouksen kokousmuistio nro 1/2014 on esityslistan liitteenä. Lähetystyön vastuuryhmän kokous pidettiin Euran seurakuntakeskuksessa. LIITE 4 Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi lähetystyön vastuuryhmän kokousmuistio nro 1/2014.

12 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu KASVATUSTYÖN VASTUURYHMÄN KOKOUSMUISTIO Kasvatustyön vastuuryhmän kokousmuistio pidetystä kokouksesta on esityslistan liitteenä. Kasvatustyön vastuuryhmän kokous pidettiin Kauttuan seurakuntakodilla. LIITE 5 Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi kasvatustyön vastuuryhmän kokousmuistio pidetystä kokouksesta. 50 DIAKONIATYÖN VASTUURYHMÄN KOKOUSMUISTIO Diakoniatyön vastuuryhmän kokousmuistio pidetystä kokouksesta on esityslistan liitteenä. Diakoniatyön vastuuryhmän kokous pidettiin Euran seurakuntakeskuksessa. LIITE 6 Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi diakoniatyön vastuuryhmän kokousmuistio pidetystä kokouksesta. 51 LAPSI- JA PERHETYÖN VASTUURYHMÄN KOKOUSMUISTIO Lapsi- ja perhetyön vastuuryhmän pidetyn kokouksen kokousmuistio on esityslistan liitteenä. Vastuuryhmän kokous pidettiin Euran seurakuntakeskuksessa. LIITE 7 Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi lapsi- ja perhetyön vastuuryhmän kokousmuistio pidetystä kokouksesta.

13 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu MUSIIKKITYÖN VASTUURYHMÄN KOKOUSMUISTIO Musiikkityön vastuuryhmän pidetyn kokouksen kokousmuistio on esityslistan liitteenä. Vastuuryhmän kokous pidettiin Euran seurakuntakeskuksessa. LIITE 8 Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi musiikkityön vastuuryhmän kokousmuistio pidetystä kokouksesta. 53 KULUVAN VUODEN TALOUSARVION TOTEUTUMINEN Kuluvan vuoden talousarvion toteutuminen asti on esityslistan liitteenä. Toteutumisraportit ovat käyttötalouden toteutumavertailu, tuloslaskelma, rahoituslaskelma sekä investointien toteutumavertailu. LIITE 9 Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi kuluvan vuoden talousarvion toteutuminen asti. Toteutumisraportit ovat käyttötalouden toteutumavertailu, tuloslaskelma, rahoituslaskelma sekä investointien toteutumavertailu. Kirkkoneuvosto toteaa, että talousarvio on toteutunut suunnitelmien mukaisesti. Kuluvan vuoden talousarvion toteutuminen saatetaan edelleen kirkkovaltuustolle tiedoksi. Kirkkovaltuustolle esitetään talousarvion toteutuma asti. Hyväksyttiin päätösehdotus yksimielisesti.

14 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Kirkkoneuvosto merkitsee tietoon saatetuksi seuraavat viranhaltijapäätökset. Kirkkoneuvosto ei käytä siirto-oikeuttaan. 1. Talouspäällikön viranhaltijapäätökset: 2/2014: Siistijä Kaija Lammilalle myönnetty opintovapaata ajalle Vastaavan lastenohjaajan tekemät päätökset: 3/2014: Sijaisen ottaminen koululaisten iltapäiväkerhoon ajalle ja koululaisten aamupäiväkerhoon Hyväksyttiin päätösehdotus yksimielisesti. 55 ILMOITUSASIAT Kirkkoneuvoston tietoon saatetaan seuraavat asiat: 1. Kirkkohallituksen virastokollegio on päättänyt vahvistaa Euran seurakunnan kirkkovaltuuston tekemän päätöksen, 51, jonka mukaan kirkkovaltuusto päätti myydä Eurajoen kunnan Pappilan kylässä sijaitsevan tilan Ruokokari RN:o 2:21 tilalla sijaitsevine rakennuksineen Narmacon Oy:lle euron kauppahinnasta. Kirkkohallituksen virastokollegio toteaa, että seurakunnan asiasta esittämän selvityksen perusteella kauppahintaa voidaan pitää hyväksyttävänä. Kirkkovaltuuston päätöksen vahvistamiselle ei ole esteitä laillisuuden eikä tarkoituksenmukaisuudenkaan kannalta. Kirkkoneuvoston tietoon saatettiin myös talouspäällikön ilmoittamat tulevat kokousajat: Kirkkoneuvoston seuraava kokous pidetään klo 18. Kirkkovaltuuston kokoukset pidetään klo ja tarvittaessa myös klo

15 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu KIINTEISTÖ-, METSÄ- JA HAUTAUSMAATOIMEN VASTUURYHMÄN KOKOUSMUISTIO NRO 2/2014 Kiinteistö-, metsä- ja hautausmaatoimen vastuuryhmän pidetyn kokouksen kokousmuistio on jaettu kirkkoneuvoston jäsenille ennen kokousta. Vastuuryhmän kokous pidettiin Euran seurakuntakeskuksessa, taloustoimistossa. LIITE 10 Kirkkoneuvosto merkitsee tietoon saatetuksi kiinteistö-, metsä- ja hautausmaatoimen vastuuryhmän kokousmuistion nro 2/2014.

16 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu METSÄTIEN LEVENTÄMINEN Juho Mäki-Arvela Lännen Koneurakointi Oy:stä anoo seurakunnalta metsätien käyttöoikeutta lohkon kautta turpeen kuljettamista varten. Lännen Koneurakointi Oy kunnostaisi ja leventäisi metsätien, enimmillään 8 m sisältäen ojat ja maksaisi turpeen kuljetuksista johtuvat tienparannus- ja hoitokustannukset. Muista tiehen liittyvistä asioista sovittaisiin tarpeen tullen. Lohko kuuluu Pappila -nimiseen tilaan ja sijaitsee Hinnerjoella. Ko. metsätie alkaa Tarvaistentieltä ja halkoo seurakunnan metsälohkon noin 460 metrin matkalta. Kiinteistö-, metsä- ja hautausmaatoimen vastuuryhmä on käsitellyt asiaa pitämässään kokouksessaan. Vastuuryhmän päätöksen mukaisesti kiinteistö-, metsä- ja hautausmaatoimen vastuuryhmän puheenjohtaja Mikko Kiviranta sekä vastuuryhmän jäsenet Antero Ryhti ja Simo Koivunen ovat käyneet paikan päällä tarkastamassa kyseisen tien sijainnin maastossa. Vastuuryhmän jäsenet toteavat, että ko. metsätie kulkee kallioisessa maastossa ja sen kunnostamiselle ei ole estettä. Kirkkoneuvosto päättää, että Lännen Koneurakointi Oy:lle annetaan lupa kunnostaa ja leventää em. metsätie enimmillään 8 m sisältäen ojat. Lännen Koneurakointi Oy:lle annetaan metsätien käyttöoikeus lohkon kautta edellyttäen, että se maksaa turpeen kuljetuksista johtuvat tienparannus- ja hoitokustannukset. Lännen Koneurakointi Oy maksaa myös kaikki Maanmittauslaitoksen tietoimitusta koskevat kustannukset. Hyväksyttiin päätösehdotus yksimielisesti.

17 Kirkkoneuvosto 3/ Tark. Sivu AULI RANNEN KOKOUKSELLE TUOMAT ASIAT 1. Auli Ranne huomautti lumilingon käytöstä hautausmaalla. Lumilinko ei saa heittää lunta hautakivien päälle. 2. Auli Ranne ilmoitti, että tulevan kesän touko-kesäkuun ajan pidetään Panelian meijerillä motoristikahvilaa. Kahvila on avoinna tiistaisin klo Suunnitelmissa on myös motoristihartauden pitäminen syksyllä Panelian kirkossa. 59 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Puheenjohtaja antoi oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen liitettäväksi pöytäkirjaan.

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 NRO 4/2011 Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.3.2011 Maanantai klo 18 20.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo Kerola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 NRO 2/ 2013 Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013 NRO 8/2013 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013 KOKOUSTIEDOT AIKA 2.12.2013 Maanantaina klo 18 18.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2016 Kirkkovaltuusto 13.4.2016 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.4.2016 klo 18.30 19.26 PAIKKA Euran seurakuntakeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Hinkkanen Pirkko, varajäsen Isotalo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2018 Kirkkovaltuusto 28.2.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.2.2018 klo 18.30 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 5.7.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 5.7.2017 Keskiviikko klo 17.00 17.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Kirkkovaltuusto 27.5.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.5.2015 klo 18.30 19.35 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 2/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 4.3.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 4.3.2015 Keskiviikko klo 18 19.15 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 NRO 3 / 2010 Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2017 Kirkkovaltuusto 19.4.2017 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 19.4.2017 klo 18.30 19.41 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Ala-Hakula Vesa, varajäsen

Lisätiedot

pöytäkirjanpitäjä pöytäkirjanpitäjä 150

pöytäkirjanpitäjä pöytäkirjanpitäjä 150 NRO 7/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 3.10.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 3.10.2018 Keskiviikko klo 18.00 19.10 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 NRO 2/ 2012 Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 18.5.2016 Keskiviikko klo 18.00 18.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2011. AIKA 21.11.2011 Maanantai klo 18.00 21.55

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2011. AIKA 21.11.2011 Maanantai klo 18.00 21.55 NRO 11/2011 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 21.11.2011 KOKOUSTIEDOT AIKA 21.11.2011 Maanantai klo 18.00 21.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 3/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 25.3.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 25.3.2015 Keskiviikko klo 18 19.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2015. Kirkkovaltuusto 29.4.2015 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2015. Kirkkovaltuusto 29.4.2015 Sivu 1 NRO 2/2015 Kirkkovaltuusto 29.4.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.4.2015 klo 18.44 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 1/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 3.2.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 3.2.2016 Keskiviikko klo 18.00 20.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 16.3.2016

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 16.3.2016 NRO 2/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 16.3.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 16.3.2016 Keskiviikko klo 18.00 19.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2018 Kirkkovaltuusto 23.5.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 23.5.2018 klo 18.00 19.43 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Heinonen Jaana, varajäsen Hinkkanen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 1/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 11.1.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 11.1.2017 Keskiviikko klo 18.00 20.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 8/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 21.9.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 21.9.2016 Keskiviikko klo 19.35 20.50 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.1.2015 Keskiviikko klo 18 19.30 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2012 NRO 3/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.5.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 2.5.2012 Keskiviikko klo 18 19.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Kiviranta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 3/2019 Kirkkovaltuusto 15.5.2019 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 15.5.2019 klo 18.00 20.03 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja Haavisto

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2008. AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2008. AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01 NRO 6 / 2008 Sivu 1 Kirkkovaltuusto 10.12.2008 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 10/2008. AIKA 29.12.2008 Maanantai 18.00 19.40

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 10/2008. AIKA 29.12.2008 Maanantai 18.00 19.40 NRO 10/2008 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 29.12.2008 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.12.2008 Maanantai 18.00 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Einola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2009 NRO 3/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 26.3.2009 KOKOUSTIEDOT AIKA 26.3.2009 Torstai 18.15 20.45 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Haapanen Marketta Jalonen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2010

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2010 NRO 8/2010 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 22.9.2010 KOKOUSTIEDOT AIKA 22.9.2010 Keskiviikko klo 17 18.22 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Järviö Markku, puheenjohtaja Haapanen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 3/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 22.3.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 22.3.2017 Keskiviikko klo 18.40 20.15 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2015. Kirkkovaltuusto 26.11.2015 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2015. Kirkkovaltuusto 26.11.2015 Sivu 1 NRO 5/2015 Kirkkovaltuusto 26.11.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 26.11.2015 klo 18.30 19.53 PAIKKA Euran seurakuntakeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 9.10.2013

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 9.10.2013 NRO 6/2013 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 9.10.2013 KOKOUSTIEDOT AIKA 9.10.2013 Keskiviikkona klo 18 20.10 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 9/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 8.11.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 8.11.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.53 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 8/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.10.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 18.10.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.15 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2019 Kirkkovaltuusto 27.2.2019 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.2.2019 klo 18.00 19.02 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 12/2011. AIKA 27.12.2011 Maanantai klo 18.00 20.31

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 12/2011. AIKA 27.12.2011 Maanantai klo 18.00 20.31 NRO 12/2011 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 27.12.2011 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.12.2011 Maanantai klo 18.00 20.31 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 Aika keskiviikko 26.03.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 18 4 19 4 TILINPÄÄTÖS 2013 20 4 RUHTINANSALMEN PAPPILAN

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2015 Kirkkovaltuusto 14.1.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 14.1.2015 klo 18.30 19.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.10.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.10.2015 NRO 9/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.10.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 7.10.2015 Keskiviikko klo 18.00 19.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 2/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 21.3.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 21.3.2018 Keskiviikko klo 18.00 20.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pienryhmätila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 4/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.5.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.5.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.07 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2011. Kirkkoneuvosto 6.9.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2011. Kirkkoneuvosto 6.9.2011 Sivu 1 NRO 9/2011 Kirkkoneuvosto 6.9.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 6.9.2011 Tiistai klo 18 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2013

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2013 NRO 1/2013 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 9.1.2013 KOKOUSTIEDOT AIKA 9.1.2013 Keskiviikko klo 18.00 19.16 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 4/2017 Kirkkovaltuusto 29.11.2017 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.11.2017 klo 18.50 20.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Heinonen Jaana, varajäsen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2012 NRO 6/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.9.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.9.2012 Maanantai klo 18 19.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Jalonen Sanna, varajäsen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 30 Aika: 27.3.2018 klo 18.00 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 3/2016 Kirkkovaltuusto 12.10.2016 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.10.2016 klo 18.45 19.46 PAIKKA Euran seurakuntakeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Hinkkanen Pirkko, varajäsen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 9/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.11.2016 _ KOKOUSTIEDOT AIKA 2.11.2016 Keskiviikko klo 18.00 20.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto 9.1.2019 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 9.1.2019 klo 18.00 19.22 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2009 NRO 6 / 2009 Kirkkovaltuusto 29.10.2009 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.10.2009 Torstai klo 17.30 19.55 PAIKKA Honkilahden seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen Simo,

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2010

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2010 NRO 11/2010 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 29.12.2010 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.12.2010 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Järviö Markku, puheenjohtaja Jalonen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2017 Kirkkovaltuusto 25.1.2017 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 25.1.2017 klo 18.30 19.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 17.11.2014

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 17.11.2014 NRO 8/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 17.11.2014 KOKOUSTIEDOT AIKA 17.11.2014 Maanantai klo 18 20.22 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 5/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 14.6.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 14.6.2018 Torstai klo 19.00 20.42 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg 27 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012 KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012 KOKOUSPAIKKA JÄSENET seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 1/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.1.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.1.2018 Keskiviikko klo 18.00 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 17.8.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 17.8.2016 Keskiviikko klo 18.00 19.15 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 3/2018 Kirkkovaltuusto 12.9.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.9.2018 klo 18.00 18.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Elovaara Riitta Heinonen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 2/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 15.2.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 15.2.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Kirkkoneuvosto 26.4.2017 1 KOKOUSAIKA 26.4.2017 kello 17.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo, musiikkihuone OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Timo Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KN11/3-1 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 23.03.2011. Seurakuntakeskus, Vääksy. Kokoushuone.

ASIKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KN11/3-1 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 23.03.2011. Seurakuntakeskus, Vääksy. Kokoushuone. ASIKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KN11/3-1 Kokousaika 23.03.2011 klo 16.30 18.00. Kokouspaikka Seurakuntakeskus, Vääksy. Kokoushuone. Läsnä Heinola Heikki, kirkkoherra, puheenjohtaja Lahtinen Laura, varajäsen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 4/2018 Kirkkovaltuusto 28.11.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.11.2018 klo 18.00 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 18-19.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja LÄSNÄ Sorjonen Liisa Haapsaari Tuula Hyttinen Mauri

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot