Kevät / kesä connect play. Network WALKMAN & tarvikkeet.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kevät / kesä 2005. connect play. Network WALKMAN & tarvikkeet. www.sony.fi/walkman"

Transkriptio

1 Kevät / kesä 2005 connect play Network WALKMAN & tarvikkeet

2 Musiikin tähden Musiikin saaminen PC-tietokoneelle ei ole koskaan ollut helpompaa. Mutta mitä iloa on suuresta musiikkikokoelmasta, jos käytössä on huono soitin? Ei mitään! Sony WALKMAN on laadultaan omaa luokkaansa. On aina ollut ja on sitä tulevaisuudessakin.

3 Soittimet Tutustu Sony-soittimiin Musiikki Näin löydät musiikkia ja teet omat kokoelmasi Laatustandardit Näihin voit luottaa Network WALKMAN, jossa flash-muisti Pikkuruinen vain ulkomitoiltaan Network WALKMAN, jossa kiintolevy Valtavasti tilaa: jopa 900 CD-levyllistä musiikkia Hi-MD WALKMAN Entistäkin parempilaatuisia kannettavia laitteita, joilla voit myös äänittää CD WALKMAN Yhdelle CD-R-levylle mahtuu jopa 30 CD-levyllistä ATRAC3plus-muotoon pakattua musiikkia Kannettavat CD-radiot Soita kovaa, niin kaverisikin ihastuvat Tarvikkeet Valtava valikoima stereokuulokkeita, PC-kaiuttimia ja mikrofoneja.

4 Network WALKMAN, jossa flash-muisti Niin pieni, että voit pitää sitä kaulassa. Laitteeseen mahtuu silti jopa gigatavu eli noin 45 CD-levyllistä musiikkia. Network WALKMAN, jossa kiintolevy CD-levyjen tallentaminen 20 gigatavun kiintolevylle on tosi käytännöllistä. Tilaa riittää jopa 900 CD-levylle se on enemmän kuin useimmilla on levyjä kotihyllyillään!

5 Musiikki on henkilökohtaista Niin on myös WALKMAN. Jos rakastat musiikkia, oikea valinta on kiintolevyllä varustettu soitin. Jos taas haluat mahdollisimman pienen laitteen, flash-muistisoitin on paras. Jos haluat myös äänittää, tarvitset Hi-MD-soittimen. Mitä ikinä haluatkin, Sonylla on tarpeisiisi sopiva WALKMAN Hi-MD WALKMAN MiniDisc on hämmästyttävän monipuolinen. Pikkuruiselle gigatavun Hi-MD-levylle sopii jopa 45 CD-levyllistä musiikkia, joko ATRAC3plus- tai MP3-muodossa. Käyttämällä erillistä mikrofonia voit tehdä omia äänityksiä helposti missä haluat. CD WALKMAN Nauti itse CD-R-levyille polttamistasi musiikkikokoelmista tai valmiista CD-levyistä tyylikkäästi. Uppoudu täysillä erinomaiseen äänentoistoon.

6 Pakkaamisen jalo taito Ensimmäiseksi voit unohtaa sanan vaikea. Aloita oman digitaalisen musiikkiarkistosi rakentaminen ottamalla nämä kolme helppoa askelta: 1. Lataa musiikkia PC-tietokoneellesi. Poimi kappaleita joko omilta CD-levyiltäsi tai lataa musiikkitiedostoja Internetistä*. Kokeile vaikka osoitetta 2. Kokoa valitsemasi kappaleet kokoelmiksi tietokoneesi kiintolevylle käyttäen soittimien vakiovarusteena olevaa SonicStage-ohjelmaa. 3. Siirrä tiedostot vilauksessa suoraan WALKMAN -soittimeesi tai polta ne CD-R-levylle. Siinä kaikki. Lisätietoja saat osoitteesta *Varoitus: Tekijänoikeuslailla suojatun musiikin toistaminen ja tallentaminen saattaa olla laitonta ilman tekijänoikeuksien omistajan lupaa. Sound check On ihan jees, jos sinulla on jo entuudestaan paljon MP3-muodossa olevaa musiikkia. Sonyn kaikki Network WALKMAN -soittimet nimittäin toistavat sitä. Jos kuitenkin haluat paremman äänenlaadun ja lisää tallennustilaa, käytä ATRAC3pluskoodausta. MP3:n lailla se on äänenpakkausformaatti, mutta kehittyneen koodausmenetelmän ansiosta se säilyttää paremmin musiikin yksityiskohdat. Kuulet eron millä tahansa WALKMAN -soittimella.

7

8 Höristä korviasi Koska kyse on musiikista, jokaisen WALKMAN -soittimen suunnittelussa on pyritty hyvään äänenlaatuun. ATRAC-tekniikka osoittaa, että Sony kehittää koko ajan uusia menetelmiä, jotta sinä voisit nauttia musiikista entistä enemmän. Voit siis luottaa siihen, että WALKMAN -soittimesi toistaa musiikin upeasti. Luottamuksesi arvoinen Jokainen Sony WALKMAN joutuu ennen myyntiin hyväksymistään tiukkoihin laatutarkastuksiin. Sinä voit olla varma siitä, että Sony-soittimesi kestää. Anna palaa WALKMAN -soittimen akussa riittää virtaa jopa 100 tunniksi. Se on yli neljä vuorokautta musiikkia yhteen menoon. Eli todennäköisesti soittimesi kestää pitempään kuin sinä itse. Tunne sen laatu Koska sinä haluat pitää soittimen aina mukanasi, olemme rakentaneet WALKMAN -soittimet mahdollisimman pieniksi ja kevyiksi, tinkimättä materiaalien tai rakenteiden laadusta. WALKMAN on rakennettu kestämään useiden vuosien käytön. Tyylin tähden Olet aina tottunut odottamaan WALKMAN -soittimeltasi tyylikästä ulkonäköä. Tästä et varmaan halua tinkiä jatkossakaan, sillä trendikäs WALKMAN on tärkeä imagosi osatekijä. Miksi WALKMAN Kaikki tietävät, että Sony WALKMAN aloitti kannettavien musiikkisoittimien aikakauden. Jokainen nykyisen malliston WALKMAN on tulosta 25 vuoden suunnittelu- ja kehitystyöstä. Tämä merkitsee laatua isolla alkukirjaimella. WALKMAN - tuoteperhe on nyt laajempi kuin koskaan, mutta kaikilla malleilla on erityispiirre, joka erottaa ne muista kannettavista laitteista. Lue ylläolevista teksteistä, mitä tarkoitamme.

9

10 Network WALKMAN, jossa flash-muisti Onko vapaus sinulle kaikki kaikessa? Kokeile Sonyn MDR-NX1- korvakuulokkeita, joissa on tyylikäs ja kätevä niskapidike. Huomaa: Kaikkia malleja ja värejä ei välttämättä myydä Suomessa. Tarkista laitteiden saatavuus lähimmästä Sony-liikkeestä.

11 Monitaiturit Siro ja tyylikäs E100 Network WALKMAN on varsinainen huomion herättäjä. Voit valita haluamasi värin ja nauttia musiikista yhdellä latauksella jopa 70 tunnin ajan. Valitse sisäisen flash-muistin koko omien tarpeidesi mukaan NW-E103:ssa on 256 MB flash-muisti, johon mahtuu jopa 11 CDlevyllistä musiikkia (NW-E105: 512 MB 22 CD-levyä, NW-E107: 1 GB 45 CD-levyä). Kaikissa malleissa on kätevä LCD-näyttö, joka helpottaa käyttöä, ja SonicStage 3.0 -musiikkiohjelmisto, jolla hallitset kätevästi tietokoneesi musiikkiarkistoa.

12 Musa mukana E400/E500-sarjan Network WALKMAN saa sydämesi sykkimään. Siinä on suuri muisti sekä kirkas ja selkeä 3-rivinen orgaaninen näyttö. 500-sarjan malleissa on jopa ULA-radio! Akussa riittää virtaa viihdyttämään sinua yhtäjaksoisesti jopa 50 tunnin ajan.

13 Uuden NW-E507-mallin ominaisuudet ovat kerrassaan hämmästyttävät: sen gigatavun flash-muistiin mahtuu jopa 45 CD-levyllistä musiikkia ja halutessasi voit kuunnella tuoreimmat uutiset soittimen FMradiosta.Värivaihtoehdot ovat hopea, sininen, kulta ja vaaleanpunainen. Saatavana myös mallit, joissa muistia 256 MB (NW-E503) ja 512 MB (NW-E505). Ellet koskaan kuuntele radiota, sinulle sopiva Network WALKMAN on jokin E400-malleista, joiden värit ovat musta, sininen, punainen ja vihreä. Käytön helppous, akun kesto ja muistikoot ovat samat kuin radiollisissa E500-soittimissa. Kaikki mallit sopivat myös JPEG-, MPEGja muiden digitaalisten tiedostojen tallennukseen. Turbolataus Silloin kun mielesi tekee mennä, et varmaan halua tyhjän akun hidastavan vauhtia. Siksi E400- ja E500- soittimissa on supernopea lataus. Vain kolmen minuutin latauksella soittimissa riittää puhtia kolmen tunnin kuunteluun! Huomaa: Kaikkia malleja ja värejä ei välttämättä myydä Suomessa. Tarkista laitteiden saatavuus lähimmästä Sony-liikkeestä..

14 Network WALKMAN, jossa kiintolevy Mustana, hopeisena ja punaisena saatavassa NW-HD5:ssä on irrotettava akku. Näin voit vaihtaa sen lennossa, mikäli yhden akun antama 40 tunnin käyttöaika ei riitä. Säästä niskaasi NW-HD5 huomaa, milloin käännät sen sivuttain ja mukauttaa salamannopeasti kaikki painikkeet ja erittäin suuren 7-rivisen näytön sen mukaan. Tämä Network WALKMAN varastoi sisäänsä jopa musiikkikappaletta, mutta mahtuu silti kämmenelle. Sonyn MDR-Q66LW W.ear -kuulokkeet sopivat ihanteellisesti tähän kehittyneeseen Network WALKMAN -soittimeen. Kuulokkeet ovat huippumukavat päässä. Lisätarvikkeena myytävän sovittimen avulla voit ohjata NW-HD5-soitinta Sony-autoradiolla ja kuunnella digitaalisia sointuja autosi kaiutinjärjestelmän kautta! Huomaa: Kaikkia malleja ja värejä ei välttämättä myydä Suomessa. Tarkista laitteiden saatavuus lähimmästä Sony-liikkeestä.

15 NW-HD5:n edistyksellisen kääntyvän näytön ansiosta soitin on aina oikein päin kädessäsi. Musa-arkisto taskussa Kun käytössäsi on 20 gigatavun kiintolevy, sinun ei tarvitse koskaan tinkiä musiikin määrästä. NW-HD5:ssä on tilaa peräti musiikkikappaleelle. Soittimen nerokas G-Sensor-järjestelmä suojaa kiintolevyä (ja musakokoelmaasi), jos soitin sattuisi putoamaan.

16 Hi-MD WALKMAN Sonyn vallankumoukselliset MDR-EX71SL ja MDR-EX51LP ovat paljon enemmän kuin tavanomaiset korvakuulokkeet, sillä niiden stereovaikutelma on poikkeuksellisen avara. Jos haluat herättää ystäväpiirissäsi hiukan kateutta, hanki MZ-RH710. Näytä, kuinka tallennat musiikkia ja muokkaat ääntä 6-kaistaisella taajuusmuokkaimella. Älä pelkää mielimusiikkisi katoamista, vaikka yhdelle gigatavun Hi-MD-levylle mahtuukin satoja kappaleita. MZ-RH910-soittimesta löydät kappaleet helposti Jog Dial -hakupyörän ja selkeän 5-rivisen LCD-näytön avulla. Sonyn uudistetut Hi-MD-levyt ovat paljon muutakin kuin gigatavun siirrettäviä musiikkikirjastoja. Niille voi nimittäin tallentaa yhtä lailla JPEG-, MPEG- ja PC-datatiedostoja. Erittäin kestävinä levyt ovat turvallinen tapa säilöä kallisarvoiset musiikkikokoelmat ja muut tärkeät tiedostot. Mikrofoniliitännällä sekä digitaalisin ja analogisin tuloliitännöin varustettu MZ-RH10 on kuin taskukokoinen äänitysstudio, jossa on orgaaninen EL-näyttö. Mainitsimmeko jo,että MZ-DH10P:ssä on salamalla varustettu 1,3 megapikselin digikamera, jonka kuvat tallentuvat Hi-MD-levylle! Äänitä missä vain! Kytke mikrofoniliittimeen esimerkiksi Sonyn minikokoinen ECM-DS70P-stereomikrofoni. Huomaa: Kaikkia malleja ja värejä ei välttämättä myydä Suomessa. Tarkista laitteiden saatavuus lähimmästä Sony-liikkeestä.

17 Äänitä, jos se kuulostaa hyvältä Omien CD-levyjen ja Internetin musiikkitiedostojen lisäksi voit tallentaa MiniDisc - soittimella vaikka rockbändisi soiton. On tosi kova juttu, että yhdelle gigatavun Hi- MD-levylle mahtuu jopa 45 CD-levyllisen verran musiikkia ja että voit itse valita MP3- tai ATRAC3plus-formaatin. MZ-DH10P:n sisäänrakennetulla digikameralla voit näppäillä upeita kuvia.

18 ATRAC CD WALKMAN CD-swingiä Jos luulet jo nähneesi kaiken, sinun on syytä tutustua Sonyn uusimman sukupolven ATRAC CD WALKMAN -soittimiin. Uudet mallit ovat pienintäkin yksityiskohtaa myöten aivan upeita. Ne sietävät tärinää, ja virta riittää jopa 100 tunniksi! Luonnollisesti nämä kaunokaiset soittavat myös MP3-tiedostosi. 1. D-NE319:ATRAC / MP3 CD WALKMAN, jossa mukana verkkolaite (D-NE320- mallissa lisäksi kauko-ohjain, D-NF420- mallissa FM-radio). 2. D-NE520: soittimessa viiden rivin näyttö CD-tekstille ja ID3-tageille. 3. MDR-G74SL: Street Style -kuulokkeet, joiden Twin Turbo -rakenne antaa erittäin tukevat bassot. 4. D-NE720: erittäin litteä soitin, jonka soittoaika jopa 100 tuntia! 5. D-NE920: suuri LCD-näyttö ja kätevä monitoimiohjain lisäävät käyttömukavuutta. 6. MDR-G64SL:W.ear Street Style -kuulokkeet, joissa täyteläinen bassotoisto. 7. D-NE20: maailman pienin, littein ja kevein CD-soitin*. 8. D-EJ119: jos et kuuntele MP3-tiedostoja, niin tämä on sinun soittimesi (D-EJ120-mallissa lisänä kauko-ohjain) Huomaa: Kaikkia malleja ja värejä ei välttämättä myydä Suomessa. Tarkista laitteiden saatavuus lähimmästä Sony-liikkeestä. * Tilanne joulukuussa 2004 Sonyn omien tietojen mukaan.

19

20

21 Vauhdikkaaseen menoon Jos olet spontaania tyyppiä ja aina valmis lähtemään baanalle, varmista uskottava matkavarustus. ATRAC3plus- ja MP3-toistolla varustetut Sonyn CD-radiot viihdyttävät sinua ja ystäviäsi minne tahansa menettekin ZS-YN7 on ehdoton kannettava musiikkimestari, joka CD-levyjen ja radion lisäksi toistaa siihen kytketyn MiniDisc -soittimen musiikin. ZS-SN10 on niin pieni, että se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Ääneltään se kuitenkin riittää kunnon bileiden vauhdittamiseen.

22 MDR-Q22LP MDR-Q66 MDR-J20 Sanka Jos musiikki saa sinut liikkumaan, tarvitset sankatyyppiset kuulokkeet. Niitä käyttäessäsi sinun ei näet tarvitse pelätä, että kuulokkeet putoaisivat korvilta kesken kappaleen. Parasta sinunkin korvillesi MDR-V700DJ MDR-V300 MDR-XD400 MDR-XD300 Suljetut Suljetut kuulokkeet ovat sopivin vaihtoehto, jos haluat keskittyä musiikkiin ilman ulkopuolisia häiriöitä. Ne sulkevat hälyn korvien ulkopuolelle. Kääntyvien korvakuppien ansiosta Sonyn MDR-V700DJ-kuulokkeet sopivat erinomaisesti miksaukseen ja monitorointiin.

23 MDR-E931 MDR-NX1 MDR-ED31LP MDR-EX71SL Fontopia Mikäli mukavuus on kuulokkeiden ensisijainen valintaperuste, sinun kannattaa kokeilla Sonyn Fontopiakuulokkeita. Ne istuvat niin huomaamattomasti korvissasi,että voit kuunnella musiikkia yhtäjaksoisesti tuntikausia. Avoimet Avoimet kuulokkeet ovat oikea valinta, jos haluat musiikin ohella olla perillä siitä,mitä ympärilläsi tapahtuu.ne eivät sulje ulkopuolisia ääniä kokonaan kuulumattomiin ja kätevän niskalenkin ansiosta voit liikkua vapaasti. MDR-G74SL MDR-G64SL MDR-G54LP

24 Lisäpuhtia ääneen Etsitkö aktiivikaiuttimia, joilla saat kunnon stereotoiston tietokoneestasi tai WALKMAN -soittimestasi? Kenties tarvitset hyvän mikrofonin. Sonyn laajasta WALKMAN -tarvikevalikoimasta löydät hyvin toimivat ratkaisut. ECM-MS907: monipuolinen stereomikrofoni, joka voidaan suunnata äänilähteen mukaan. Jalusta ei kuulu hintaan. ECM-719: tämän stereomikrofonin voit kiinnittää melkein mihin tahansa. ECM-DS70P: monikäyttöinen stereomikrofoni Hi-MD WALKMAN -tallentimiin. Huomaa: Kaikkia malleja ja värejä ei välttämättä myydä Suomessa. Tarkista laitteiden saatavuus lähimmästä Sony-liikkeestä.

25 WALKMAN - ja PC-kaiuttimet 1. SRS-T10PC: USB-väylään kytkettävät yhden kotelon PC-kaiuttimet. 2. SRS-T80: yhden kotelon matkakaiuttimet. 3. SRS-Z30/31: laadukkaat pöytäkaiuttimet. Väri hopea, valkoinen tai musta. 4. SRS-P11Q: monikäyttöiset passiivikaiuttimet. 5. SRS-ZP1000: erillisellä diskanttielementillä varustetut hifikaiuttimet. 6. SRS-T33: pienet yhden kotelon matkakaiuttimet. 7. SRS-DZ10: laadukkaat metalliviimeistellyt kaiuttimet monikanavaiseen äänentoistoon. 8. SRS-D511: tehokas 5.1-kanavainen kaiutinjärjestelmä. 8

26 Nauti täydestä VIP-palvelusta Jos kiinnostuit tämän esitteen tuotteista ja haluat mahdollisuuden kokea vielä enemmän, liity My Sony -jäseneksi. Pääset nauttimaan seuraavista eduista: etuoikeus saada uusimmat Sony-uutiset joka kuukausi ilmestyvä sähköinen uutiskirje erikoistarjouksineen kilpailuja kutsuja tapahtumiin haastatteluja online-tuotekoulutusta ja paljon muuta.

27 Apua vailla? Jos käyttöohje on hukassa tai tarvitset varaosia, soita meille! Autamme mielellämme sinua virka-aikaan puhelimitse numerossa ja muulloin osoitteessa: Uusinta tietoa! Kannettavat laitteet ovat kuuma juttu. Jos haluat lisätietoja Sonyn muista uusista tuotteista, tutustu muihin Sony-esitteisiin.Nouda omasi lähimmästä Sony-liikkeestä*. *experience-yleisesite, shoot&share-kameraesite ja drive&desire-autohifiesite ilmestyvät loppukevään aikana.televisiot ja kotiteatterilaitteet sisältävä look&listen-esite ilmestyy alkusyksyllä.

28 Sony Finland Itsehallintotie ESPOO FIN Pidätämme oikeuden muutoksiin. like.no.other on tavaramerkki, jonka omistaa Sony Corporation.

DVD-VIRITINTÄ 7 ERILAISTA. DVD-soittimet ovat yleistyneet

DVD-VIRITINTÄ 7 ERILAISTA. DVD-soittimet ovat yleistyneet T 7 ERILAISTA DVD-VIRITINTÄ Axion DVD-2012 Centurio CENDVDLFM JVC KD-DV6101 JVC KD-AVX1 MDS MP9 DVD Pioneer DVH-P5000MP Sony MEX-R1 DVD-soittimet ovat yleistyneet kotikäytössä todella nopeasti. Lähes kaikki

Lisätiedot

Acer Aspire 2020 -Sarja. Käyttöohjekirja

Acer Aspire 2020 -Sarja. Käyttöohjekirja Acer Aspire 2020 -Sarja Käyttöohjekirja Tekijänoikeudet 2004 Kaikki Oikeudet Pidätetään Acer Aspire 2020 -Sarjan Kannettavan Tietokoneen Käyttöohjekirja Julkaistu Ensimmäisen Kerran: Maalis 2004 Näihin

Lisätiedot

ipod nano Ominaisuudet

ipod nano Ominaisuudet ipod nano Ominaisuudet 1 Sisältö Luku 1 4 ipod nanon perusasiat 5 ipod nano yhdellä silmäyksellä 5 ipod nanon säätimien käyttö 8 ipod nanon säätimien lukitseminen 9 ipod nanon valikoiden käyttö 10 ipod

Lisätiedot

a3799-dvdrecorder_fi 9/9/03 12:02 PM Page 1 DVD-tallentimet

a3799-dvdrecorder_fi 9/9/03 12:02 PM Page 1 DVD-tallentimet DVD-tallentimet PIONEERIN UUDET DVD-TALLENTIMET Seuraava DVD-sukupolvi on saapunut. Pioneerin esittelee kaksi uutta, erittäin helppokäyttöistä ja ohutta DVD-tallenninta. Malliston lippulaiva sisältää 80

Lisätiedot

Tietokone avuksi ja iloksi

Tietokone avuksi ja iloksi Tietokone avuksi ja iloksi - myös omien luovien tuotosten teossa Ensimmäinen Tietokone avuksi ja iloksi opasti käyttämään tietokonetta, hakemaan tietoa verkosta ja käyttämään verkkopalveluita. Nyt käsissäsi

Lisätiedot

2. Luku Digitaalista kuvitusta...5 Kuvan siirto kamerasta tietokoneelle Kuvankäsittely Sähköposti ja Internet Kuvien esittäminen Tulostaminen

2. Luku Digitaalista kuvitusta...5 Kuvan siirto kamerasta tietokoneelle Kuvankäsittely Sähköposti ja Internet Kuvien esittäminen Tulostaminen SISÄLTÖ Johdanto...1 Tietokone avuksi ja iloksi - myös omien luovien tuotosten teossa 1. Luku Osaatko imuroida, polttaa ja skannata?...2 Tiedon tallentaminen CD:lle ja DVD:lle Ohjelmien asennus Windows-ympäristössä

Lisätiedot

Kotiviihteen ennakkokatsaus 2005

Kotiviihteen ennakkokatsaus 2005 Kotiviihteen ennakkokatsaus 2005 VIIHTEEN AJOITUSTEN TUOE PUOEN SISÄYS.2 DVD-TAENTIMET S. 3 DIGITAAISET KOTITEATTEIJÄJESTEMÄT S. 8 DVD-SOITTIMET S. 3 A/V-VASTAANOTTIMET S. 5 KOTITEATTEIKAIUTTIMET S. 8

Lisätiedot

Esittelyssä luonnollinen ääni

Esittelyssä luonnollinen ääni 2007 / 2008 Esittelyssä luonnollinen ääni Kotiteatteri- ja HiFi-laitteet 2 Luonnollisen äänen tuottavat laitteetkaikkiin elämäntyyleihin Yamaha on omistautunut musiikin luomiselle ja sen toistamiselle

Lisätiedot

+ kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Tuote. + kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille!

+ kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Tuote. + kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Extra! Extra! Opticam Outdoor FI8903W Pohjolan sääolosuhteita varten suunniteltu vankka metallirunkoinen langalliseen tai langattomaan verkkoon liitettävä valvontakamera pimeännäöllä. Automaattinen liikkeentunnistus,

Lisätiedot

DVD 25 DVD-soitin OMISTAJAN KÄSIKIRJA

DVD 25 DVD-soitin OMISTAJAN KÄSIKIRJA DVD 25 DVD-soitin OMISTAJAN KÄSIKIRJA DVD 25 Power for the Digital Revolution Sisällys 3 Esittely ja terminologia 4 Ominaisuudet ja pakkauksen sisältö 5 Etulevyn säätimet 6 Etulevyn näyttö 7 Kauko-ohjain

Lisätiedot

DIGITAALINEN SANELULAITE YKSITYISKOHTAISET OHJEET

DIGITAALINEN SANELULAITE YKSITYISKOHTAISET OHJEET DIGITAALINEN SANELULAITE YKSITYISKOHTAISET OHJEET Kiitos, että ostit Olympuksen digitaalisen äänitallentimen. Näissä ohjeissa on lisätietoja tuotteen oikein käyttämisestä ja turvallisesti. Säilytä ohjeet

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. APPLE POWERBOOK G4 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3677838

Käyttöoppaasi. APPLE POWERBOOK G4 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3677838 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Shanghain virallinen base hyppy kilpailu. Luvassa extreme-elämyksiä.

Shanghain virallinen base hyppy kilpailu. Luvassa extreme-elämyksiä. Shanghain virallinen base hyppy kilpailu. Luvassa extreme-elämyksiä. Kotiviihdeopas 2006-2007 Teräväpiirtotelevisiot DVD-tallentimet DVD-soittimet A/V-vastaanottimet sivu 4 sivu 14 sivu 24 sivu 32 2 Tervetuloa

Lisätiedot

ipod classic Ominaisuusopas

ipod classic Ominaisuusopas ipod classic Ominaisuusopas 2 Sisältö Luku 1 4 ipod classicin perusasiat 5 ipod classic yhdellä silmäyksellä 5 ipod classicin säätimien käyttäminen 9 ipod classicin säätimien lukitseminen 9 ipod classicin

Lisätiedot

RDS-RADIO / MP3/WMA/AAC

RDS-RADIO / MP3/WMA/AAC FI RDS-RADIO / MP3/WMA/AAC CD-soitin CDE-9880R CDE-9882Ri Käyttö- ja asennusohje Lue tämä ohje huolellisesti ennen laitteen käyttämistä. Tämä soitin on tarkoitettu vain autokäyttöön! Tämän laitteen käyttöjännite

Lisätiedot

Aspire 9100-Sarja. Käyttöohjekirja

Aspire 9100-Sarja. Käyttöohjekirja Aspire 9100-Sarja Käyttöohjekirja Tekijänoikeudet 2005. Acer Incorporated. Kaikki Oikeudet Pidätetään Aspire 9100-Sarja Käyttöohjekirja Ensimmäinen Julkistus: Helmikuu 2005 Näihin tietoihin saattaa tulla

Lisätiedot

Urbaanit löytöretkeilijät

Urbaanit löytöretkeilijät Urbaanit löytöretkeilijät Autonavigointilaitteet 2006 Urbaaniin elämään NAVIGOINTI- RATKAISUT 4-13 AV-RATKAISUT 14-15 TARVIKKEET 16 MUUT PIONEER- TUOTTEET 17 SANASTO 18-19 OMINAISUUDET JA TEKNISET TIEDOT

Lisätiedot

Aspire 1650-sarja. Käyttöohjekirja

Aspire 1650-sarja. Käyttöohjekirja Aspire 1650-sarja Käyttöohjekirja Tekijänoikeudet 2005. Acer Incorporated. Kaikki Oikeudet Pidätetään. Aspire 1650-sarja Käyttöohjekirja Ensimmäinen Julkistus: Syyskuu 2005 Näihin tietoihin saattaa tulla

Lisätiedot

Sinulla on nyt loistava tilaisuus

Sinulla on nyt loistava tilaisuus . osa esittäydy netissä simplesiten avulla: Uudet kotisivut tietoja Voit perustaa ilmaiseksi omat kotisivut, jos olet KotiMikron tilaaja. Sivuilla voit pitää esimerkiksi valokuva-albumia, päiväkirjaa,

Lisätiedot

MUKANA OSTAJAN OPAS Huhtikuu 2013 No. 2

MUKANA OSTAJAN OPAS Huhtikuu 2013 No. 2 TESTIT JA LAITE-ESITTELYT MobiiliMaailma ÄLYPUHELIMET H TABLETIT H SOVELLUKSET TE IT ST ST IT TE Samsung Galaxy Note 2 H Näppäimistöt tableteille Apple iphone 5 H Nokia Lumia 620 H VERTAILU: iphone 5 vastaan

Lisätiedot

Aspire 1690-Sarja. Käyttöohjekirja

Aspire 1690-Sarja. Käyttöohjekirja Aspire 1690-Sarja Käyttöohjekirja Tekijänoikeudet 2004. Acer Incorporated. Kaikki Oikeudet Pidätetään Aspire 1690-Sarja Käyttöohjekirja Ensimmäinen Julkistus: Joulukuu 2004 Näihin tietoihin saattaa tulla

Lisätiedot

DVD- ja CD-levyjen luonti. DVD-/CD-tallentimella

DVD- ja CD-levyjen luonti. DVD-/CD-tallentimella DVD- ja CD-levyjen luonti DVD-/CD-tallentimella Tämän asiakirjan tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Hewlett-Packard Company ei anna minkäänlaista tätä materiaalia koskevaa takuuta, mukaan

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas Pikaopas ja vianmääritysopas SISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 3 Tietokoneen peruskäyttö 4 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 4 Turvallisuusohjeet... 4 Tietokoneen turvallinen käyttäminen... 4 Tutustuminen

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas Pikaopas ja vianmääritysopas S ISÄLLYSLUETTELO Tuotteen rekisteröinti 2 Tärkeitä tietoja 2 Tietokoneen peruskäyttö 4 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 4 Turvallisuusohjeet... 4 Tietokoneen turvallinen

Lisätiedot

BD-SP309. Sisältö. Blu-ray Disc -soitin. Käyttöohje FI-1. Esittely... 2. Kytkeminen... 15. Toisto... 19. Asetukset... 39

BD-SP309. Sisältö. Blu-ray Disc -soitin. Käyttöohje FI-1. Esittely... 2. Kytkeminen... 15. Toisto... 19. Asetukset... 39 Sisältö Blu-ray Disc -soitin Esittely... 2 BD-SP309 Kytkeminen... 15 Toisto... 19 Käyttöohje Asetukset... 39 Ongelmatilanteen ratkaisu...50 Lisäohjeita... 54 Kiitos Onkyo BLU-RAY DISC -soittimen hankkimisesta.

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas S ISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 2 Tietokoneen peruskäyttö 3 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 3 Turvallisuusohjeet... 3 Tietokoneen turvallinen käyttäminen... 3 Tutustuminen omaan tietokoneeseen...

Lisätiedot

NO. 2 2013. Partylite Nordic. magazine. Syksy 2013. Täynnä väriä ja energiaa! WORLDWIDE

NO. 2 2013. Partylite Nordic. magazine. Syksy 2013. Täynnä väriä ja energiaa! WORLDWIDE NO. 2 2013 Partylite Nordic magazine Syksy 2013 Täynnä väriä ja energiaa! Panosta PÄÄLLIKÖITYMISEEN - Se kannattaa! TH www.partylite.fi A NNIVERSARY 1 WORLDWIDE DRAMAATTISTA TUNNELMAA TH A NNIVERSARY WORLDWIDE

Lisätiedot

Aspire 1690-Sarja. Käyttöohjekirja

Aspire 1690-Sarja. Käyttöohjekirja Aspire 1690-Sarja Käyttöohjekirja Tekijänoikeudet 2005. Acer Incorporated. Kaikki Oikeudet Pidätetään Aspire 1690-Sarja Käyttöohjekirja Ensimmäinen Julkistus: Maaliskuu 2005 Näihin tietoihin saattaa tulla

Lisätiedot

MAS 101/102/111. Musiikkijärjestelmä Käyttöohje. iphone/ipod ei sisälly tuotteeseen.

MAS 101/102/111. Musiikkijärjestelmä Käyttöohje. iphone/ipod ei sisälly tuotteeseen. MAS 101/102/111 Musiikkijärjestelmä Käyttöohje iphone/ipod ei sisälly tuotteeseen. Sisältö TurvallisuusohjeeT 3 Johdanto ja ominaisuudet 4 Suorituskykyinen Harman Kardon MAS -äänentoistojärjestelmä 4 Etulevyn

Lisätiedot

Sisältö. Squeezebox Boomin käyttöohje 1

Sisältö. Squeezebox Boomin käyttöohje 1 Logitech Käyttöohje Squeezebox Boomin käyttöohje 1 Sisältö Kiitos!...3 Tuki...3 Pakkauksen sisältö...4 Järjestelmävaatimukset...4 Nopea vilkaisu Boom-laitteistoon...5 Kauko-ohjaus...5 Etupaneeli...6 Vihjeitä

Lisätiedot