Vihreät Hetket 2011 KAMPANJAKUVASTO. Rahoita hankintasi kätevästi Aktiiviraha MasterCard -kortilla!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vihreät Hetket 2011 KAMPANJAKUVASTO. www.stiga.fi. Rahoita hankintasi kätevästi Aktiiviraha MasterCard -kortilla!"

Transkriptio

1 Vihreät Hetket 2011 KAMPANJAKUVASTO Rahoita hankintasi kätevästi Aktiiviraha MasterCard -kortilla!

2 ETULEIKKURIT Kurvaile vaivattomasti pihallasi! Haluatko kauniin nurmikon mahdollisimman vähäisellä vaivalla? Niin mekin. Silloin Stigan ajettavat etuleikkurit ovat erinomainen valinta. Etuleikkurimme ovat uskomattoman helposti ajettavia ja Park-mallien aito runkoohjaus mahdollistaa leikkaamisen aivan puiden, puskien ja aitojen vierestä. Miksi valita Stigan etuleikkuri. Ohjattavuus Runko-ohjattavuus etuleikkuulaitteen kanssa mahdollistaa parhaimman ohjattavuuden. Nyt sinulla on päätösvalta mistä paikoista ruohoa todella leikataan. Joka vuodenajalle Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta saat etuleikkuristasi ympärivuotisen apurin. Keräät ruohon ja lehdet, harjaat, hiekoitat, auraat ja luot lumet, lähes mitä vain haluat. Primo Kerralla valmista Uuden sukupolven ajoleikkuri, design tietoisille pienten pihojen omistajille. Kompakti ja helposti ajettava, Combi 78 cm leikkuulaitteella ja Stigan WM 720 moottorilla. Etuleikkuulaitteella pääset leikkaamaan aivan puiden, pensaiden ja aitojen vierestä, jolloin nurmikon reunojen viimeistelyä ei tarvita. Leikkaat kerralla valmista, jolloin säästät aikaa ja vaivaa. 090,- 179,- tai 180,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 8,88% Luottohinta 186,- Villa 12 Klassikko, jossa on kestävä Briggs & Strattonin 11 AVS moottori ja manuaalinen vaihteisto, sekä Combi 8 cm leikkuulaite, jossa multiclip ja taaksepuhallus leikkuumenetelmät. Lisävarusteina löytyvät harjalaite, lumilevy sekä lumiketjut. Villa 12 HST Kuin Villa 12, mutta varustettuna hydrostaattisella vaihteistolla joka mahdollistaa portaattoman nopeudensäädön. Villa Silent Ärhäkkäämpi Villa, laadukkaalla Hondan GXV 90 moottorilla ja Combi 8 cm leikkuulaiteella. Varusteina myös comfort-istuin sekä säädettävä ohjauspyörä. Villa 1 HST tai 29,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 6,07% Luottohinta 2660,- tai 279,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,6% Luottohinta 2860,- tai 29,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,7% Luottohinta 60,- Laadukas etuleikkuri erittäin edulliseen hintaan. Hyvä vaihtoehto isolle puutarhatraktorille. B&S 10 AVS moottori, hydrostaattinen vaihteisto ja Combi 8 cm leikkuulaite. 290,- 2790,- 290,- tai 09,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,07% Luottohinta 160,- Lisää etenevyyttä Vahvempien moottorien ja parempien renkaiden ansiosta etuleikkurimme pärjäävät vaikeassa maastossakin. Nelivetomallit takaavat parhaimman pidon ja pääset helposti liikkeelle myös rinteissä sekä märällä nurmikolla. Maksuaikaa 10 kk, korko 0%, tilinhoitopalkkio euroa/kk. Maksuaikakampanjan perustamismaksu 0 euroa, veloitetaan 1. laskulla. Kortin vuosimaksu on 0 euroa toisesta vuodesta alkaen. Perusehtoisen Aktiiviraha MasterCard Kortti -luoton todellinen vuosikorko on 17,9% (0/11), kun luoton määrä on 100 euroa.

3 Selkeä ja helppokäyttöinen hallintapaneeli. 16x6," leveät renkaat takaavat hyvän pidon. Korkea, jousitettu ja kaadettava comfort-istuin. Säädettävä ratti ohjausnupilla. Hydraulinen ohjaustehostin. Ajovalot, hyvät kun teet töitä illalla. Park Residence WD Myyntimenestys! Nelivedolla ja aidolla runkoohjauksella oleva etuleikkuri. B&S 1 AVS moottori, hydrostaattinen vaihteisto, hydraulinen ohjaustehostin sekä työtuntimittari. Mukana Combi 9 cm leikkuulaite. 890,- tai 89,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 2,6% Luottohinta 960,- Combi-etuleikkuulaite, multiclip ja taaksepuhallus leikkuumenetelmillä. Aito runko-ohjaus, takarenkaat kulkevat täysin eturenkaiden jäljissä. Park Pro 16 WD Uudistunut Park Pro ammattikäyttöön! Nelivedolla ja aidolla runko-ohjauksella pääset helposti vaikeisiinkin paikkoihin, vaikka piha olisi märkä tai luminen. Hydraulinen ohjaustehostin sekä parannettu istuimen tärinänvaimennus. B&S Vanguard V-Twin ja Combi 9 cm leikkuulaite. Park Compact 16 WD Kompakti nelivetomalli. Briggs & Strattonin 1 AVS moottorilla, hydrostaattisella vaihteistolla ja mekaanisella ohjaustehostimella sekä laajalla lisävarustevalikoimalla keräät lehdet, harjaat, hiekoitat ja luot lumet. Combi 9 cm leikkuulaitteella. tai 79,- / kk Luottoaika 10 kk, Tod. vuosikorko 1,9%, Luottohinta 8020,- Park Compact 16 Sama kuin Compact 16 WD, mutta takavetoisena. Mukana Combi 9 cm leikkuulaite. Park Compact 1 Briggs & Strattonin 10 AVS moottorilla, hydrostaattisella vaihteistolla sekä laajalla lisävarustevalikoimalla. Mukana Combi 9 cm leikkuulaite. Park Royal WD Ympäristöystävällinen voimanpesä. Hondan GCV 0 moottori, neliveto ja hydrostaattinen vaihteisto sekä ohjaustehostin. Mukana Combi 9 cm leikkuulaite. Park Plus tai 69,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,1% Luottohinta 760,- tai 69,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,22% Luottohinta 760,- tai 9,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,7% Luottohinta 60,- tai 710,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 2,17% Luottohinta 7170,- Työkone huippuominaisuuksilla! Briggs & Strattonin Intek 18 moottorilla, hydrostaattisella vaihteistolla, sekä mekaanisella ohjaustehostimella. Mukana Combi 9 cm leikkuulaite. 0,- tai,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,9% Luottohinta 20,- Ruohon- ja lehtienkeruulaite 2" Ruohon- ja lehtienkeruulaite 8" Pro-peräkärry Harjalaite Lumilevy Lumilinko, 1-vaihe 7100,- 690,- 90,- 690,- 790,-,- 266,- 0,- 1276,- 98,- 170,- Osta nyt, maksa 10 erässä!

4 multiclip Miten saat kauniimman nurmikon? Viettämällä aikaa pihakeinussa. Stigan ainutlaatuinen multiclip-menetelmä leikkaa ja lannoittaa samalla kertaa. Säästät aikaa ja kasteluvettä, eikä sinun tarvitse haravoida leikkuujätettä saat kauniin nurmikon vähemmällä vaivalla ja voit nauttia enemmän puutarhastasi. Handyclip Ekologinen. Dino 7 Voittamaton ruohonleikkaaja pitkälle ruoholle. Sivulle puhaltava, cm leikkuuleveydellä ja kuulalaakeroiduilla pyörillä. Multiclip 0 EURO B Ergonominen ja helposti työnnettävä, hyvien kuulalaakereiden ansiosta. Taittuva aisasto auttaa kuljetuksessa. Teräsrunko kestävällä Hammerite pinnoitteella ja vahvalla B&S 00 XMH moottorilla. Multiclip 0 S Special B Itsevetävä malli! Varustettu Briggs & Stratton 67 XVS Ready Start moottorilla kevyt käynnistää! Leikkuuleveys 8 cm. Galvanoitu teräsrunko, Pro-työntöaisa ja leikkuukorkeuden keskussäätö. Isot kuulalaakeroidut alumiinipyörät. tai,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 2,0% Luottohinta 619,- Multiclip Pro 0 Svan Joutsenmerkitty ammattikone. Hondan GCV 160 moottori ja tärinänvaimennus tekee työskentelystä mukavaa. Galvanoitu teräsrunko ja leikkuukorkeuden keskussäätö. tai 6,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 26,7% Luottohinta 71,- Multiclip Pro 0 S Svan Itsevetävä malli. 269,- 9,- 69,- 299,- 29,- 699,- tai 70,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 2,0% Luottohinta 796,- Multiclip 0 Rental B Briggs & Stratton 62 XVS moottori. Galvanoitu teräsrunko ja leikkuukorkeuden keskussäätö. tai,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 0,8% Luottohinta 19,- Multiclip 0 El Luokkansa hiljaisin (87 dba) 1600 W sähkömoottorilla. Kun haluat ajatella ympäristöä, mutta et tinkiä suorituskyvystä. Leikkuuleveys on 8 cm ja leikkuukorkeutta voit säätää viiteen eri asentoon. Joutsenmerkitty. 6,- 9,- Maksuaikaa 10 kk, korko 0%, tilinhoitopalkkio euroa/kk. Maksuaikakampanjan perustamismaksu 0 euroa, veloitetaan 1. laskulla. Kortin vuosimaksu on 0 euroa toisesta vuodesta alkaen. Perusehtoisen Aktiiviraha MasterCard Kortti -luoton todellinen vuosikorko on 17,9% (0/11), kun luoton määrä on 100 euroa.

5 turbo Aika on rahaa. Leikkaa turbolla. Haluatko saada parhaan leikkuutuloksen jokaisella kerralla ja mahdollisimman vähällä vaivalla? Silloin valintasi on Turbo. Kolmella eri leikkuumenetelmällä sekä lehtien imurointi ominaisuudella, teet myös raskaasta haravoinnista helppoa ja mukavaa. Sinulle, jolla on muutakin tekemistä kuin ajatella ruohonleikkausta. Turbo S BW Plus B Vahvalla Briggs & Stratton 67 XVS Ready Start moottorilla kevyt käynnistää! Kolme laitetta yhdessä, keräys, taaksepuhallus ja multiclip. Isot kuulalaakeroidut Dryflex-pyörät. Galvanoitu teräsrunko ja leikkuukorkeuden keskussäätö. Leikkuuleveys 1 cm. tai 6,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 27,17% Luottohinta 70,- Turbo 8 S BW Plus B Hieman pienempi leikkuri, Briggs & Strattonin 62 XVS moottorilla. Isot itsevetävät takapyörät kulkevat helposti puskien ja puiden ympäri. Leikkuuleveys 6 cm. tai 8,- / kk Luottoaika 10 mån Tod. vuosikorko 0,16% Luottohinta 69,- Combi 8 S B Erittäin edullinen, itsevetävä ja kolme leikkuumenetelmää yhdessä: keräys, taaksepuhallus ja multiclip. Keruusäiliön tilavuus 60 litraa. Leikkuuleveys 6 cm. Kuulalaakeroidut pyörät sekä leikkuukorkeuden keskusäätö. 299,- 99,- tai 0,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 6,60% Luottohinta 69,- Combi 8 B Työnnettävä malli. Turbo 9 El Hyvä ympäristölle sekä naapureille! Täydellinen niille, jotka haluavat kerätä lehdet ja ruohojätteen. 100 W sähkömoottori, 7 cm leikkuuleveys ja leikkuukorkeuden keskussäätö. 6,- 79,- 179,- Multiclip Stigan ylivertaisen leikkuutuloksen salaisuus. Parempi leikkuutulos Korret leikataan niin pieniksi paloiksi, että ne vajoavat helposti ruohon juurelle. Siellä ne maatuvat kaikkein luonnonmukaisimmaksi lannoitteeksi! Tuloksena on vihreä ja kaunis nurmikko. Myös: - Säästää aikaa ja rahaa - Pienempi kulutus ja päästöt - Leikkaa myös lehdet

6 traktorit Ruoho, lehdet tai lumi helppoja tehtäviä Stigan puutarhatraktoreille. Runsaasti voimaa ja leikkuutehoa. Täydellisiä sinulle, jolla on suuri piha-alue hoidettavana. Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta traktorimme muuttuvat ympärivuotisiksi työkoneiksi. Syksyllä keräät lehdet ja talvella luot lumet mikään tehtävä ei ole liian vaikea niille. Voit valita manuaalisen tai hydrostaattisen vaihteiston, nelivedolla tai ilman. Estate Tornado 1 Erinomainen leikkuuteho sivullepuhalluksella ja 98 cm leikkuuleveydellä, leikkaat helposti myös pitkää ruohoa. Varustettu Briggs & Strattonin 10 AVS moottorilla ja multicliplisälaitteella sekä vetokoukulla. Estate Tornado HST 17 Sivulle puhaltavana ja hydrostaattisella vaihteistolla täydellinen pitkässä ruohossa. Briggs & Strattonin 16 AVS moottorilla, multiclip-lisälaitteella sekä vetokoukulla. Leikkuuleveys 98 cm. Varustettu myös sähköisellä leikkuulaitekytkimellä sekä ajovaloilla. Estate Grand Tornado HST 19 Samoilla ominaisuuksilla kuin Tornado HST 17, mutta vahvemmalla B&S 18 AVS moottorilla sekä suuremmalla 108 cm leikkuuleveydellä. SC 921 tai 10,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 11,6% Luottohinta 16,- tai 180,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 8,88% Luottohinta 186,- tai 19,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 8,1% Luottohinta 2020,- Tehokas, keräävä ja taaksepuhaltava puutarhatraktori. Stigan 700 sarjan moottorilla sekä manuaalisella vaihdelaatikolla. Sähköinen leikkuulaitteenkytkin sekä 90 cm leikkuuleveys. Helppo puhdistaa pesusuuttimien avulla. Multiclip -laite saatavana lisävarusteena. tai 220,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 7,20% Luottohinta 226,- Estate Senator 1 HST Niille, jotka haluavat kerätä leikkuujätteen ja lehdet. Briggs & Stratton 10 AVS moottori, 92 cm leikkuuleveys sekä hydrostaattinen vaihteisto. Iso 260 litrainen keruusäiliö on helppo tyhjentää myös kuljettajan paikalta. 179,- 190,- 219,- 19,- 299,- tai 00,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,2% Luottohinta 06,- Maksuaikaa 10 kk, korko 0%, tilinhoitopalkkio euroa/kk. Maksuaikakampanjan perustamismaksu 0 euroa, veloitetaan 1. laskulla. Kortin vuosimaksu on 0 euroa toisesta vuodesta alkaen. Perusehtoisen Aktiiviraha MasterCard Kortti -luoton todellinen vuosikorko on 17,9% (0/11), kun luoton määrä on 100 euroa.

7 käsityökalut SE 180 EL Sähkökäyttöinen pikkusaha, 1800 W. Laipanpituus 1 / cm. (Kuvassa SE 180 EL Q 8,-) SHT 600 EL Sähkökäyttöinen 600 W pensasleikkuri, cm kaksoisterällä. Kevyt käyttää. SBL 260 H Näppärä ja kevyt lehtipuhallin. 2, cc moottori ja 7.8 cu.m/min puhallusteholla. Mukana imusarja. SHJ 0 Pensasleikkuri, laser-hiotulla kaksoisterällä. Tärinävaimennettu 2, cc moottori. Varustettu teräjarrulla sekä säädettävällä kahvalla (180 ). ST 26 J SB 26 J SB D Tehokas ja edullinen trimmeri. Tap n Go -siimapää sekä 2. cc moottori. Katkaistava runkoputki on helppo kuljettaa. Olkahihnalla. 169,- 19,- 1,- Kevyt ja helppokäyttöinen ruohoraivuri, 2. cc moottorilla. Tap n Go -siimapää sekä olkahihna vakiona. Katkaistava runkoputki. 179,- Tehokas ruohoraivuri, 2,6 cc moottorilla. Helppokäyttöinen, ergonomisella kaksoiskahvalla ja valjailla. Tap n Go -siimapää sekä vesakkoterä. SB 1 DS Ergonominen ja tehokas raivaussaha. Mitsubishi 7,1 cc moottori ja Easy Start -käynnistys. Vakiona Tap n Go -siimapää, vesakko- ja sahaterä. 199,- 2,- SP 0 Q Hiljainen ja tehokas pikkusaha cc moottorilla. Laipanpituus 1 / cm. Easy Start -käynnistys sekä helppo ketjun pikakiristys ilman työkaluja. 9,- 169,- SGT 600 EL Ergonominen ja erittäin kevyt 600 W sähkötrimmeri. Säädettävä varsi ja Tap n Go -siimapää. SGT 2220 A Ergonominen ja erittäin kevyt 20 V akkutrimmeri. Tap n Go -siimapäällä sekä pitkällä toiminta-ajalla. 7,- 6,- 1,- VINKKEJÄ, JOLLA SAAT NURMIKKOSI Stiga LUOKKAAN Mielestämme jokaisen nurmikon tulisi olla hyvinvoiva ja kaunis. Se tosin vaatii hieman työtä. Eikä haittaa, jos et ole ammattilainen meidän neuvoilla ja laitteilla saat nurmikon jota naapurisikin ihailevat. Onnea matkaan! Leikkaaminen Miten leikata oikein? Leikkaa nurmikkoasi säännöllisesti ja vähennä leikkaamista kuivina kausina. Ruoho tulisi leikata aina terävillä terillä ja perussääntö on, että älä leikkaa ruohoa - cm lyhyemmäksi, äläkä enempää kuin kolmannes sen pituudesta kerralla. Näin ruoho pysyy juuresta vahvana. Stigan silppuava Multiclip -leikkuumenetelmä levittää leikkuujätteen tasaisesti koko leikkuualueelle ja samalla se lannoittaa sekä sitoo kosteutta ja ravinteita maaperään. Kastelu Kuinka paljon ja miten usein kastelet nurmikkoasi, määräytyy sen mukaan onko se uusi vai hieman vanhempi. Uudet nurmikot tulisi kastella säännöllisesti, mutta vain vähän vettä kerralla. Vanhemmat nurmikot eivät tarvitse vettä niin usein, mutta sinun tulisi kastella niitä kauan - jopa kaksi tuntia. Näin nurmikko kastuu myös syvältä juurista ja se kasvattaa sitä vahvemmaksi. Maaperä ja lannoittaminen Tasalaatuinen maaperä ja hyvä multakerros sen päällä on alku kohti kaunista ja hyvinvoivaa nurmikkoa. Kannattaa miettiä haluatko kylvää sen itse vai käytätkö valmista mattoa. Lannoita typpipitoisesti keväällä ja kesällä. Voit käyttää myös nurmikon lannoitetta keväällä ja alkukesästä, mutta ei enää heinäkuussa - silloin ruohon on aika valmistautua kylmään talveen. Ilmaaminen Nurmikon maapohja tiivistyy, kun sitä käytetään paljon. Silloin olisi hyvä ilmata eli rei ittää sitä, jolloin maa-aines pehmenee ja juuristo saa paremmin happea. Ilmaamista kannattaa tehdä kasvukauden alettua, muutaman leikkuukerran jälkeen. Voit samalla parantaa maaperän rakennetta ja lannoittaa sitä. Sinun tarvitsee vain ilmaamisen jälkeen levittää ohut kerros hiekan ja mullan seosta nurmikon päälle.

8 Itella Green Leluleikkuri 6 6 Työnnettävä leluleikkuri perheen pienemmille. Tällä kupongilla tarjoushintaan. 189,- 12,- Bio Quiet Hiljainen silppuri, joka tekee oksista haketta. Vahva valssiterä murskaa jopa 0 mm paksut oksat. Mukana keruupussi. 19,- Silex 7 R B Ammattimainen puutarhajyrsin 7 cm työleveydellä ja vahvalla Briggs & Strattonin moottorilla. Laaja lisävarustevalikoima. tai 77,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 21,9% Luottohinta 89,- VE 2 Sähkökäyttöinen ilmaaja, 12 pyörivällä terällä. Teho 100 W. Työleveys 2 cm ja keruusäiliö 0 litraa. 769,- Osta nyt, maksa 10 erässä! Maksuaikaa 10 kk, korko 0%, tilinhoitopalkkio euroa/kk. Maksuaikakampanjan perustamismaksu 0 euroa, veloitetaan 1. laskulla. Kortin vuosimaksu on 0 euroa toisesta vuodesta alkaen. Perusehtoisen Aktiiviraha MasterCard Kortti -luoton todellinen vuosikorko on 17,9% (0/11), kun luoton määrä on 100 euroa. VALTUUTETUT STIGA-JÄLLEENMYYJÄT: Hinnat ovat maahantuojan suositushintoja ja sisältävät veroa 2%. Jokainen jälleenmyyjä määrittää itse myyntihintansa. Hinnat, valikoima ja mahdolliset toimituskulut vaihtelevat paikkakunnittain. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hinnat ovat voimassa asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

Vihreät Hetket 2015 KAMPANJAKUVASTO

Vihreät Hetket 2015 KAMPANJAKUVASTO Vihreät Hetket 2015 KAMPANJAKUVASTO Rahoita hankintasi kätevästi Aktiivirahakortilla! Etuleikkurit Oletko koskaan leikannut ruohoa ja toivonut että pääsisit lähemmäs puutarhasi kauniita elementtejä? Olet

Lisätiedot

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa XC 43 B 199,- Runko: Kaasusäädin: Leikkuukorkeudet: Pyörät: Aisa: Keruusäiliö: 450 E series 125 cc Teräs 41 cm Työnnettävä Kiinteä kierrosluku 4 vivulla 5 kpl, 27 80 mm 180 / 180 mm - kuulalaakereilla

Lisätiedot

Vihreät Hetket 2012 KAMPANJAKUVASTO. Rahoita hankintasi kätevästi Akviiviraha MasterCard-kortilla!

Vihreät Hetket 2012 KAMPANJAKUVASTO. Rahoita hankintasi kätevästi Akviiviraha MasterCard-kortilla! Vihreät Hetket 2012 KAMPANJAKUVASTO Rahoita hankintasi kätevästi Akviiviraha MasterCard-kortilla! ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja

Lisätiedot

Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää

Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää FOR GREAT MOWMENTS CASTELGARDEN MALLISTO 2013 PUUTARHATRAKTORIT 2013 Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää muotoilua Loistava ajonautinto sopusoinnussa mahtavan suorituskyvyn kanssa. Juuri se erottaa Castelgardenin

Lisätiedot

Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää

Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää FOR GREAT MOWMENTS CASTELGARDEN MALLISTO 2015 PUUTARHATRAKTORIT 2015 Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää muotoilua Loistava ajonautinto sopusoinnussa mahtavan suorituskyvyn kanssa. Juuri se erottaa Castelgardenin

Lisätiedot

Villa. Etuleikkurit. Sopii parhaiten:

Villa. Etuleikkurit. Sopii parhaiten: Etuleikkurit ja puutarhatraktorit 2016 Etuleikkurit Villa Oletko ajatellut hankkivasi kohtuuhintaisen etuleikkurin ilman kompromisseja laadussa? Mikäli olet, harkitse Stiga Villaa, siinä yhdistyvät monipuolisuus

Lisätiedot

Sylinteriluku 1 1. Huoltoluukku Helppo pääsy huoltopisteisiin. Selkeästi näkyvä polttoainemittari. Teho 7,1 kw, 414 cc 7,3 kw, 344 cc

Sylinteriluku 1 1. Huoltoluukku Helppo pääsy huoltopisteisiin. Selkeästi näkyvä polttoainemittari. Teho 7,1 kw, 414 cc 7,3 kw, 344 cc Etuleikkurit ja puutarhatraktorit 2015 Etuleikkurit Etuleikkurit Villa Villa on todella suunnittelun huipentuma. Tämän modernin laitteen hämmästyttävän matala äänitaso sekä ergonomisesti sijoitetut hallintalaitteet

Lisätiedot

Vihreät Hetket 2013 KAMPANJAKUVASTO. Nauti vapaaajasta! UUTUUS! UUTUUS! Rahoita hankintasi kätevästi Aktiiviraha-kortilla!

Vihreät Hetket 2013 KAMPANJAKUVASTO. Nauti vapaaajasta! UUTUUS! UUTUUS! Rahoita hankintasi kätevästi Aktiiviraha-kortilla! Vihreät Hetket 2013 KAMPANJAKUVASTO Uuden sukupolven Villa! Rahoita hankintasi kätevästi Aktiiviraha-kortilla! Nauti vapaaajasta! Etuleikkurit Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella

Lisätiedot

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Murray mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Työnnettävä ruohonleikkuri - Työnnettävät ruohonleikkurit ovat yleensä hieman kevyempiä kuin itsevetävät. Ne ovat ideaali valinta pienille ja

Lisätiedot

PIHASI PARHAAKSI! Maahantuoja: TUOTEKUVASTO

PIHASI PARHAAKSI! Maahantuoja: TUOTEKUVASTO PIHASI PARHAAKSI! Maahantuoja: TUOTEKUVASTO 2014 SISÄLLYS Ruohonleikkurit 3 Miniriderit 4 Ajoleikkurit 5 Trimmerit, raivaussahat 6 Pensasleikkurit 6 Silppurit ja jyrsimet 7 Lehtipuhaltimet ja erikoislaitteet

Lisätiedot

HETKET VIHREÄT. Villa 12 HST (B&S 12,5, 85 cm Combi) 2690. www.stiga.fi. Made in Tranås Sweden Laadukas etuleikkuri nyt edullisesti!

HETKET VIHREÄT. Villa 12 HST (B&S 12,5, 85 cm Combi) 2690. www.stiga.fi. Made in Tranås Sweden Laadukas etuleikkuri nyt edullisesti! VIHREÄT HETKET KESÄ 2010 KAMPANJAKUVASTO www.stiga.fi Estate Tornado nyt vain 1295 Stiga Multiclip leikkaa ja lannoittaa luonnonmukaisesti! Stiga tuotteisiin edullista maksuaikaa, lisätietoa sisäsivuilla

Lisätiedot

CASTELGARDEN MALLISTO

CASTELGARDEN MALLISTO CASTELGARDEN MALLISTO 2017 PUUTARHATRAKTORIT TOIMINTAVARMUUTTA JA PUOLEENSAVETÄVÄÄ MUOTOILUA Loistava ajonautinto sopusoinnussa mahtavan suorituskyvyn kanssa. Juuri se erottaa Castelgardenin muista. Mallistomme

Lisätiedot

E10 ja pienkoneet ja moottoripyörät Tiedot Teknisen Kaupan ja Palveluiden jäsenyrityksiltä (www.tekninen.fi)

E10 ja pienkoneet ja moottoripyörät Tiedot Teknisen Kaupan ja Palveluiden jäsenyrityksiltä (www.tekninen.fi) E10 ja pienkoneet ja moottoripyörät Tiedot Teknisen Kaupan ja Palveluiden jäsenyrityksiltä (www.tekninen.fi) Aprilla Moottoripyörät ja mopot *E10 käy 4t-moottoripyöriin ja maksiskoottereihin *E10 ei käy

Lisätiedot

E10 ja pienkoneet ja moottoripyörät Tiedot Teknisen Kaupan ja Palveluiden jäsenyrityksiltä (www.tekninen.fi)

E10 ja pienkoneet ja moottoripyörät Tiedot Teknisen Kaupan ja Palveluiden jäsenyrityksiltä (www.tekninen.fi) E10 ja pienkoneet ja moottoripyörät Tiedot Teknisen Kaupan ja Palveluiden jäsenyrityksiltä () Aprilla Moottoripyörät ja mopot *E10 käy 4t-moottoripyöriin ja maksiskoottereihin *E10 ei käy 2t-moottoreilla

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

HETKET VIHREÄT. Stiga Primo (12,5 hv, 78 cm Combi) 1850. www.stiga.fi KESÄ 09 KAMPANJAKUVASTO

HETKET VIHREÄT. Stiga Primo (12,5 hv, 78 cm Combi) 1850. www.stiga.fi KESÄ 09 KAMPANJAKUVASTO VIHREÄT HETKET KESÄ 09 KAMPANJAKUVASTO www.stiga.fi Stigan 75vuotisjuhlan kunniaksi runsaasti erikoistarjouksia! Uusi Estate Tornado nyt vain 1295. Lue lisää sivulta 3 Stiga tuotteisiin edullista maksuaikaa,

Lisätiedot

Kesä 2014. Uusi! Makita ja Dolmar puutarhatuotteet. Dolmar PS-32C Moottorisaha. Makita PLM4627 Ruohonleikkuri

Kesä 2014. Uusi! Makita ja Dolmar puutarhatuotteet. Dolmar PS-32C Moottorisaha. Makita PLM4627 Ruohonleikkuri Makita ja Dolmar puutarhatuotteet Kesä 2014 Dolmar PS-32C Moottorisaha 4 002829 765616 Kevyt ja helppokäyttöinen moottorisaha mökkikäyttöön. Moderni 2-tahtimoottori: pienempi kulutus ja alhaiset päästöt.

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2013. Maahantuoja:

TUOTELUETTELO 2013. Maahantuoja: TUOTELUETTELO 2013 Maahantuoja: SISÄLLYS Ruohonleikkurit 3 - Kelaleikkurit 3 - Sähkökäyttöiset ruohonleikkurit 3 Akkuleikkurit 4 Työnnettävät ruohonleikkurit 5 Vetävät/keräävät ruohonleikkurit 6 Niittoleikkurit

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

Stiga VoltAge. Akkuleikkurit

Stiga VoltAge. Akkuleikkurit 2017 Akkuleikkurit Stiga VoltAge Haasta ennakkoluulosi ja astu puutarhanhoidon uuteen aikakauteen VoltAgeen. Stigan tehokas 80V akkukäyttöinen tuoteperhe muuttaa lopullisesti käsityksesi akkukäyttöisistä

Lisätiedot

Villa. Etuleikkurit. Sopii parhaiten:

Villa. Etuleikkurit. Sopii parhaiten: Ajoleikkurit 2017 Etuleikkurit Villa Oletko ajatellut hankkivasi kohtuuhintaisen etuleikkurin ilman kompromisseja laadussa? Mikäli olet, harkitse Stiga Villaa, siinä yhdistyvät monipuolisuus sekä erittäin

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

Kekkilä Kompostoiva 160 L. Kekkilä Ekomatic Kuivikekäymälä 110 L. Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg

Kekkilä Kompostoiva 160 L. Kekkilä Ekomatic Kuivikekäymälä 110 L. Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg PIHAPIIRIIN Kompostoiva 160 L Puutarhalannoite 6 kg Nurmikkolannoite 10 kg Duomatic kompostoiva kuivikekäymälä esikompostoi käymäläjätteesi kätevästi kahden sisäastian ansiosta. Toinen astia on käytössä,

Lisätiedot

Trimmerit ja raivurit

Trimmerit ja raivurit 2016 Trimmerit ja raivurit Mikäli sinun täytyy työskennellä kompaktilla alueella tai tiheässä kasvustossa, tai pitää puutarhasi nurmikon siistinä, tai vain viimeistellä yksityiskohtia pensaiden ja aitojen

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -leikkurit Myyjän opas

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -leikkurit Myyjän opas Tehokkuutta ja valinnanvaraa John Deere -leikkurit Myyjän opas JD_leikkuriesite_A5.indd 1 29.4.2014 14.15 Sisällys John Deere JM36... 4 John Deere RUN46... 5 John Deere RUN51... 6 John Deere R43... 7 John

Lisätiedot

Uusi. SÄÄSTÄÄ RAHAA Stiga VoltAge on hyvä sijoitus latauksen aikajaksolla akku säästää 400 litraa polttoainetta.

Uusi. SÄÄSTÄÄ RAHAA Stiga VoltAge on hyvä sijoitus latauksen aikajaksolla akku säästää 400 litraa polttoainetta. 2016 Akkuleikkurit Stiga VoltAge Ruohonleikkuun uusi aika alkaa nyt Stiga VoltAge muuttaa täysin käsityksesi akkukäyttöisistä ruohonleikkureista. Leikkurit on varustettu ainutlaatuisella, pitkäkestoisella

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Hinnasto 2013-2014 SN822E 55 CM, B&S Snow Series 800, 205cc, OHV yksivaiheinen kumipäällysteinen syöttökierukka, halkaisija 25,4 cm 230v startti heittoputken sivusäätö kahvassa 200 astetta korkeuden pikasäätöheittoputkessa

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

IHMINEN KONE HUSQVARNA HIGHLIGHTS KEVÄT/KESÄ

IHMINEN KONE HUSQVARNA HIGHLIGHTS KEVÄT/KESÄ IHMINEN KONE HUSQVARNA HIGHLIGHTS KEVÄT/KESÄ 2015 Husqvarna Automower -robottileikkurit haastaville nurmikoille Rider 214TC Limited Edition - erikoishintaan UUDET akkukoneet HAASTAVA NURMIKKO KATOS KAUPAN

Lisätiedot

Kerrankin jotain uutta! AVANT heittää haasteen AVANT kehitti kokonaan uuden koneen, jollaista markkinoilla ei ole ollut. Nykyaikaista hydrauliikkaa hyödyntäen syntyi edullinen, kompakti nelivetoinen peli,

Lisätiedot

Trimmerit ja raivurit

Trimmerit ja raivurit 2017 Trimmerit ja raivurit Mikäli sinun täytyy työskennellä kompaktilla alueella tai tiheässä kasvustossa, tai pitää puutarhasi nurmikon siistinä, tai vain viimeistellä yksityiskohtia pensaiden ja aitojen

Lisätiedot

Hvordan fejrer en Klippo 60 år? Ved at arbejde som sædvanligt.

Hvordan fejrer en Klippo 60 år? Ved at arbejde som sædvanligt. Hvordan fejrer en Klippo 60 år? Ved at arbejde som sædvanligt. Tästä Klippo tunnetaan Klippo on kovis, joka pitää työnteosta. Vuodesta toiseen se on aina valmiina käynnistymään. Kun Klippo nyt täyttää

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V 1581 PRO Vaativalle käyttäjälle, vaativiin olosuhteisiin kehitetty tehokas kaksivaihelinko. Puhdistaa lumen tehokkaasti ajoväylältäsi. Pureutuu läpi kovan ja jäisen lumivallin. Varustettu tehokkaalla kaksivaihemekanismilla.

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

Kesä 2015. Uusi! Nyt hankitaan kunnon vehkeet! eur 299,- Makita PLM4817 Ruohonleikkuri

Kesä 2015. Uusi! Nyt hankitaan kunnon vehkeet! eur 299,- Makita PLM4817 Ruohonleikkuri Nyt hankitaan kunnon vehkeet! Kesä 2015 Makita PLM4817 Ruohonleikkuri Polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri. Moottori 140 cm3. Bioleikkaava ja sivulle heittävä, leikkuuleveys 48cm. Keskitetty leikkuukorkeuden

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2013. Maahantuoja: http://tuotteet.sgnieminen.fi

TUOTELUETTELO 2013. Maahantuoja: http://tuotteet.sgnieminen.fi TUOTELUETTELO 2013 Maahantuoja: SISÄLLYS Robottileikkurit 3 Ruohonleikkurit 4 - Työnnettävät nurmikkoleikkurit 4 - Vetävät nurmikkoleikkurit 4 Pystyleikkurit 5 Jyrsimet 5 Ajoleikkurit & Pientraktorit 6

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Niin on, mutta niitä tulee lisää Ja silloin kaikki on taas niin kuin ennen. Ulkokalusteet on saatava ulos jo keväällä, samoin grilli ja

Niin on, mutta niitä tulee lisää Ja silloin kaikki on taas niin kuin ennen. Ulkokalusteet on saatava ulos jo keväällä, samoin grilli ja Muotoonvalettu Kesä on lyhyt Niin on, mutta niitä tulee lisää Ja silloin kaikki on taas niin kuin ennen. Ulkokalusteet on saatava ulos jo keväällä, samoin grilli ja puutarhakalusto. Ja ruohonleikkuri,

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

Yksi kone - monta käyttötapaa

Yksi kone - monta käyttötapaa Yksi kone - monta käyttötapaa Tuotekehittely onnistuu parhaiten tiiviissä yhteistyössä loppukäyttäjän kanssa. Ventrac on toiminut tällä periaatteella siitä asti kun ensimmäinen kone valmistui. Käyttäjien

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

LI-ION POWER 72V AKKUKONEET. suorituskykyä ilman johtoja

LI-ION POWER 72V AKKUKONEET. suorituskykyä ilman johtoja LI-ION POWER 72V AKKUKONEET suorituskykyä ilman johtoja Yksinkertaisesti tehokas: 72V Akku PAREMPI SINULLE, PUUTARHALLE JA YMPÄRISTÖLLE ieb ed ing ungen (abrufbar unte us* lakk se ch a ar erg rw w tell

Lisätiedot

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg 05 MOOTTORISAHAT. CS-00 SÄHKÖSAHA Teho 00 W Paino, kg Jännite 0 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 0 cm Ketju /8 sh. 65 Sähkösaha vaativaan käyttöön Kevyt yläkahvasaha ammattilaisille YLÄKAHVASAHAT.

Lisätiedot

VAATIVAN KÄYTTÄJÄN VALINTA

VAATIVAN KÄYTTÄJÄN VALINTA cubcadet.fi VAATIVAN KÄYTTÄJÄN VALINTA Maahantuoja: TUOTEKUVASTO http://tuotteet.sgnieminen.fi 2014 SISÄLLYS Robottileikkurit 3 Ruohonleikkurit 4 - Työnnettävät nurmikkoleikkurit 4 - Vetävät nurmikkoleikkurit

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet. Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20

Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet. Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20 Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet Maredo: PuT 20 -pystyleikkuri Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20 PuT 20 pystyleikkurissa on vakiona 0,8 cm paksu kovametalli pystyleikkuuterä.

Lisätiedot

R uohonjuuritasolla. Kevät/Kesä 2012

R uohonjuuritasolla. Kevät/Kesä 2012 R uohonjuuritasolla Kevät/Kesä 2012 Haluatko, että ruoho on vihreämpää omalla puolellasi aitaa. Toro on ruohonleikkuun ammattilainen. Vuosikymmenien aikana Toro on kehittänyt useita leikkurimalleja erilaisiin

Lisätiedot

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V 1581 PRO Vaativalle käyttäjälle, vaativiin olosuhteisiin kehitetty tehokas kaksivaihelinko. Puhdistaa lumen tehokkaasti ajoväylältäsi. Pureutuu läpi kovan ja jäisen lumivallin. Varustettu tehokkaalla kaksivaihemekanismilla.

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

2015 RUOHONJUURITASOLLA RUOHONLEIKKURIT - LEHTIPUHALLIN - KERÄÄJÄT JA PERÄKÄRRYT

2015 RUOHONJUURITASOLLA RUOHONLEIKKURIT - LEHTIPUHALLIN - KERÄÄJÄT JA PERÄKÄRRYT 2015 RUOHONJUURITASOLLA RUOHONLEIKKURIT - LEHTIPUHALLIN - KERÄÄJÄT JA PERÄKÄRRYT HALUATKO, ETTÄ RUOHO ON VIHREÄMPÄÄ OMALLA PUOLELLASI AITAA. Toro on ruohonleikkuun ammattilainen. Vuosikymmenien aikana

Lisätiedot

Miimo-robottileikkurit 2013. Honda Miimo. Robotti, joka leikkaa ruohosi.

Miimo-robottileikkurit 2013. Honda Miimo. Robotti, joka leikkaa ruohosi. Miimo-robottileikkurit 2013 Honda Miimo. Robotti, joka leikkaa ruohosi. Honda Miimo robotti, joka leikkaa ruohosi. Miimo on ihanteellinen laite heille, jotka haluavat kauniin ja huolitellun nurmikon, mutta

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Honda pelaa varmasti.

Honda pelaa varmasti. Lumilingot 2011 Honda pelaa varmasti. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Jokaisessa mallissa on leveä ja korkea linkopesä, työvalo

Lisätiedot

HUSQVARNA READY WHEN YOU ARE MYYNTIJAKSO, KEVÄT Myynti PPT-katsaus

HUSQVARNA READY WHEN YOU ARE MYYNTIJAKSO, KEVÄT Myynti PPT-katsaus HUSQVARNA READY WHEN YOU ARE MYYNTIJAKSO, KEVÄT 2018 JAKSOSUUNNITTELU 1.10. 30.11.2017 KAMPANJAT 15.4. 31.7.2018 TOIMITUKSET 1.2. 30.6.2018 Myynti PPT-katsaus Kohderyhmä: vaativat kuluttajat Pääkampanjat

Lisätiedot

VOITA! Huippulaatua tarjoushintaan POSEIDON Katso takakansi! ATTIX SCRUBTEC. Raskaan sarjan kylmävesipesuri vaativiin kohteisiin - katso sivu 3

VOITA! Huippulaatua tarjoushintaan POSEIDON Katso takakansi! ATTIX SCRUBTEC. Raskaan sarjan kylmävesipesuri vaativiin kohteisiin - katso sivu 3 Huippulaatua tarjoushintaan POSEIDON 7-66 Raskaan sarjan kylmävesipesuri vaativiin kohteisiin - katso sivu 3 625 VOITA! Katso takakansi! ATTIX 30-21 XC Märkä-/kuivaimuri - katso sivu 4 180 SCRUBTEC 553

Lisätiedot

GARDENA-ROBOTTIRUOHONleikkurit R40Li/R70Li/R160. MITEN NURMIKKO NYKYÄÄN LEIKATAAN Ihan rennosti!

GARDENA-ROBOTTIRUOHONleikkurit R40Li/R70Li/R160. MITEN NURMIKKO NYKYÄÄN LEIKATAAN Ihan rennosti! GARDENA-ROBOTTIRUOHONleikkurit R40Li/R70Li/R160 MITEN NURMIKKO NYKYÄÄN LEIKATAAN Ihan rennosti! ANNA ROBOTIN TEHDÄ TYÖT Anna robottiruohonleikkurin tehdä työ puolestasi Toimii myös käytännössä. Sopii monille

Lisätiedot

PGRANGE. Etuleikkuri imurilla varustetulla kerääjällä

PGRANGE. Etuleikkuri imurilla varustetulla kerääjällä PGRANGE Etuleikkuri imurilla varustetulla kerääjällä PGRANGE Etuleikkuri imurilla varustetulla kerääjällä PG-mallisto PG-mallistossa on saatavana monia vaihtoehtoja: bensiini tai diesel tehoalue 20-30

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

Indego leikkaa nurmikon puolestasi,

Indego leikkaa nurmikon puolestasi, Säästä aikaa! Indego leikkaa nurmikon puolestasi, ja sinä voit sillä aikaa keskittyä muihin tehtäviin Älykkäällä Logicut-navigointijärjestelmällä varustettu Indego-robottiruohonleikkuri. Leikkaa nopeasti

Lisätiedot

199,- MS170D Paras mökkisaha! 30,1 cm 3-1,2 kw / 1,6 hv - 4,2 kg. GE150 2500 W - 230 V - Suosittu TESTIVOITTAJA oksahakkuri - oksakoko 35 mm

199,- MS170D Paras mökkisaha! 30,1 cm 3-1,2 kw / 1,6 hv - 4,2 kg. GE150 2500 W - 230 V - Suosittu TESTIVOITTAJA oksahakkuri - oksakoko 35 mm KEVÄÄN MERKIT MB2RC Kohler XT 6,75 -moottori- Kevyt käynnistys - leikkuuleveys 46 cm - 200 mm renkaat GE150 2500 W - 230 V - Suosittu TESTIVOITTAJA oksahakkuri - oksakoko 35 mm 495,- MS170D Paras mökkisaha!

Lisätiedot

CASTELGARDEN MALLISTO

CASTELGARDEN MALLISTO CASTELGARDEN MALLISTO 2016 PUUTARHATRAKTORIT TOIMINTAVARMUUTTA JA PUOLEENSAVETÄVÄÄ MUOTOILUA Loistava ajonautinto sopusoinnussa mahtavan suorituskyvyn kanssa. Juuri se erottaa Castelgardenin muista. Mallistomme

Lisätiedot

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro STIGA PARK 2WD 110 Combi Pro 125 Combi Pro 8211-0546-02 1 2 2 1 3 4 5 6 7 8 C A B 2 9 10 1/3 11 12 D 13 14 24 Nm 45 Nm 3 SUOMI FI 1 YLEISTÄ Tämä kuvake tarkoittaa VAROITUS- TA. Ohjeita on noudatettava

Lisätiedot

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro STIGA PARK 2WD 110 Combi Pro 125 Combi Pro 8211-0546-03 1 2 2 1 3 4 5 6 7 8 C A B 2 9 10 1/3 11 12 D 13 24 Nm 3 SUOMI FI 1 YLEISTÄ Tämä kuvake tarkoittaa VAROITUS- TA. Ohjeita on noudatettava tarkasti

Lisätiedot

2. CS-260TES moottorisaha... 3. CS-350TES moottorisaha... 4. CS-280WES moottorisaha... Yläkahvasaha ammattilaisille. Yläkahvasaha ammattilaisille

2. CS-260TES moottorisaha... 3. CS-350TES moottorisaha... 4. CS-280WES moottorisaha... Yläkahvasaha ammattilaisille. Yläkahvasaha ammattilaisille 0 SAHAT raivaussahat puhaltimet pensasleikkurit ruiskut MONITOIMIKONEET porakoneet Laikkaleikkurit Japanilaisten tuotteiden, Echon ja Shindaiwan valmistajat yhdistivät voimansa ja muodostivat Yamabiko-yhtymän.

Lisätiedot

STIGA VILLA 85 M 8211-3013-10

STIGA VILLA 85 M 8211-3013-10 STIGA VILLA 85 M 8211-3013-10 A 1. 5. B 2. 6. 3. 7. 4. 8. 2 9. 10. Z X 11. V W Y Denna produkt, eller delar därav, omfattas av följande mönsterskydd: This product, or part of it, is covered by the following

Lisätiedot

ruohonjuuritasolla Kevät/Kesä 2011

ruohonjuuritasolla Kevät/Kesä 2011 RUOHONJUURITASOLLA Kevät/Kesä 2011 Haluatko, että ruoho on vihreämpää omalla puolellasi aitaa? Toro on ruohonleikkuun ammattilainen. Vuosikymmenien aikana Toro on kehittänyt useita leikkurimalleja erilaisiin

Lisätiedot

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen!

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Carlton on USA:ssa toimiva laadukas valmistaja, jonka tuotteet tuovat tehokkuudellaan yritykseesi kilpailukykyä ja uusia mahdollisuuksia. Kaikki

Lisätiedot

Miten hoidat ja istutat nurmikkoasi

Miten hoidat ja istutat nurmikkoasi Miten hoidat ja istutat nurmikkoasi Nurmikon käyttäminen Hemmanetin valmiit nurmikot kestävät heti että niitten päälle kävellään. Mutta alussa kannattaa olla vähän varovainen ettei rasita nurmikkoa liikaa

Lisätiedot

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi Numatic, WV-470 Erinomainen, tehokas imuri veden imurointiin. Vakiovarusteena alumiiniputkisarja. Alumiiniputket ovat ruostumattomat ja teräsputkia kevyemmät. Tritex suodatinta käytettäessä myöskin pöly

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Tuottavuutta ja kustannussäästöjä vieskanmetalli.com Tarkka kylvösyvyys kylkipyörällä Parempi oljen katkaisu Tarkka syöttömääränsäätö Suuri rengaskoko Pieni vetotehontarve 2 3 Patentoitu tarkkuusvannas

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

Ei bensiiniä, ei johtoa, täysi voima UUTUUS! UUTUUS! UUTUUS! Boschin litiumioniteknologialla varustetut akkupuutarhatyökalut

Ei bensiiniä, ei johtoa, täysi voima UUTUUS! UUTUUS! UUTUUS! Boschin litiumioniteknologialla varustetut akkupuutarhatyökalut Ei bensiiniä, ei johtoa, täysi voima UUTUUS! UUTUUS! UUTUUS! Boschin litiumioniteknologialla varustetut akkupuutarhatyökalut Täysi teho kokonaan ilman johtoa Innovatiivisella litiumioniteknologialla varustetut

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

STIGA VILLA 92 M 107 M

STIGA VILLA 92 M 107 M STIGA VILLA 92 M 107 M 8211-3037-03 1. 2. A C B 3. 4. 5. 6. A+5 A B+5 B 7. 8. 2 9. 10. R L L+R Z X Y 11. 12. W V 3 SUOMI FI SYMBOLIT Koneeseen on kiinnitetty seuraavat symbolit, joiden tarkoitus on muistuttaa

Lisätiedot

Bad Boy Diesel. Tämä suurteholeikkurien paha poika on varustettu Caterpillar-dieselmoottorilla. MOWERS. Mow with an attitude

Bad Boy Diesel. Tämä suurteholeikkurien paha poika on varustettu Caterpillar-dieselmoottorilla. MOWERS. Mow with an attitude Classic Bad Boy Diesel MOWERS Mow with an attitude Tämä suurteholeikkurien paha poika on varustettu Caterpillar-dieselmoottorilla. AC 5+ RE S Paikallaankääntyvien ruohonleikkurien kuningas QU COM AL M

Lisätiedot

Kaikki Toro lumingot on varustettu OHV moottoreilla, jotka takaavat tehokkuuden, pitkän käyttöiän, tärinättömän ja ennen kaikkea hiljaisen käynnin.

Kaikki Toro lumingot on varustettu OHV moottoreilla, jotka takaavat tehokkuuden, pitkän käyttöiän, tärinättömän ja ennen kaikkea hiljaisen käynnin. UMET POIS LLumilingot 2012/2013 Oletko kyllästynyt talviaamuihin, jolloin joudut yllättäen lapioimaan itsellesi kulkutien esiin kinoksesta? On aika kesyttää talvi ja keventää lumitöitä.toron pääedustajana

Lisätiedot

STIGA PARK. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro

STIGA PARK. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro STIGA PARK 110 Combi Pro 125 Combi Pro BRUKSANVISNING KÄYTTÖOHJEET BRUGSANVISNING BRUKSANVISNING GEBRAUCHSANWEISUNG INSTRUCTIONS FOR USE MODE D EMPLOI GEBRUIKSAANWIJZING ISTRUZIONI PER L USO INSTRUCCIONES

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

PAINEPESURIT CITYKÄYTTÖÖN

PAINEPESURIT CITYKÄYTTÖÖN PAINEPESURIT CITYKÄYTTÖÖN CLEN 1.150 Kiva kannettava korkeapainepesuri kotikäyttöön. Kätevä koko ja tehokas käytössä Perinteinen hiiliharjamoottori, joka käynnistyy hyvin myös aggregaatilla Alumiinipumppu

Lisätiedot

Painepesurit kotikäyttöön C 100.6

Painepesurit kotikäyttöön C 100.6 C 100.6 -malli sopii hyvin tyypillisiin kodin puhdistustehtäviin kuten kiveyksen, portaiden, auton ja mattojen pesuun. Lisäksi, kun ostat C 100.6-pesurin se on melkein valmis käytettäväksi - sinun tarvitsee

Lisätiedot

STIGA PARK 92 M 107 M

STIGA PARK 92 M 107 M STIGA PARK 92 M 107 M 8211-3036-04 1. Park -1993 5. 2. Park -1993 6. 3. Park -1993 7. 4. Park -1993 8. 2 9. 13. 10. 14. R L 11. 15. Z L+R A+5 A B+5 B Y X W V 12. 16. 3 SUOMI FI SYMBOLIT Koneeseen on kiinnitetty

Lisätiedot

Täydelliseen puhdistukseen

Täydelliseen puhdistukseen T 12/1 eco!efficiency Täydelliseen puhdistukseen Tehokas, taloudellinen, hiljainen 40% energiansäästö hiljainen vain 56 db(a) Ei mikä tahansa imuri Uusi T 12/1 eco!efficiency on erilainen pölynimuri. Se

Lisätiedot

LAKAISULAITE TS150. ilman lakaisulaitetta ja sen avulla voidaan koota suuria määriä lehtiä ja roskia paikoista, joihin koneella ei pääse.

LAKAISULAITE TS150. ilman lakaisulaitetta ja sen avulla voidaan koota suuria määriä lehtiä ja roskia paikoista, joihin koneella ei pääse. Luokkansa paras! LAKAISULAITE TS150 Lisää koneesi Turbo 1, 2 ja 4 monikäyttöisyyttä eri vuodenaikoina. Uusi lakaisulaite TS150 on ihanteellinen lehtien, paperiroskien, peltipurkkien ja muovipullojen keräämiseen

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna 1993.

Lisätiedot

Dolmar ja Makita PUUTARHA. puutarhatuotteet kesä 2012. CAT Catalytic Converter. BLM430Z Akkukäyttöinen ruohonleikkuri

Dolmar ja Makita PUUTARHA. puutarhatuotteet kesä 2012. CAT Catalytic Converter. BLM430Z Akkukäyttöinen ruohonleikkuri Dolmar ja Makita puutarhatuotteet kesä 22 PS-32C moottorisaha C CA T Easystart, primerpumppu Terälaippa: 4 /35 cm 32 cm3 /,35 kw / 4, kg 4 2829 6566 Saatavana myös PS-32CTLC jossa Easystart, primerpumppu

Lisätiedot

imop Lite Ketterää siivousta

imop Lite Ketterää siivousta imop Lite Ketterää siivousta Tervetuloa mukaan vallankumoukseen imop Lite imop Lite on kevyempi kuin i-mop XL. Se on i-mop-sarjan pienin ja kevyin yhdistelmäkone. Laajentamalla nykyistä i-mop-valikoimaa

Lisätiedot

4.8.2011 Euroopan unionin virallinen lehti L 201/3

4.8.2011 Euroopan unionin virallinen lehti L 201/3 4.8.2011 Euroopan unionin virallinen lehti L 201/3 Metallista ja muovista valmistettu tavara, jolla lasten turvaistuin kiinnitetään moottoriajoneuvoon (ns. lasten turvaistuimen alusta). Siinä on pituudeltaan

Lisätiedot

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO MS / MX 4 MXL / MXL PREMIUM 5 RCW / RCW PLUS 6 APOLLO / APOLLO PREMIUM 7 UNIA-esite Huhtikuu 2019 Unia pidättää oikeuden

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot