Vihreät Hetket 2011 KAMPANJAKUVASTO. Rahoita hankintasi kätevästi Aktiiviraha MasterCard -kortilla!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vihreät Hetket 2011 KAMPANJAKUVASTO. www.stiga.fi. Rahoita hankintasi kätevästi Aktiiviraha MasterCard -kortilla!"

Transkriptio

1 Vihreät Hetket 2011 KAMPANJAKUVASTO Rahoita hankintasi kätevästi Aktiiviraha MasterCard -kortilla!

2 ETULEIKKURIT Kurvaile vaivattomasti pihallasi! Haluatko kauniin nurmikon mahdollisimman vähäisellä vaivalla? Niin mekin. Silloin Stigan ajettavat etuleikkurit ovat erinomainen valinta. Etuleikkurimme ovat uskomattoman helposti ajettavia ja Park-mallien aito runkoohjaus mahdollistaa leikkaamisen aivan puiden, puskien ja aitojen vierestä. Miksi valita Stigan etuleikkuri. Ohjattavuus Runko-ohjattavuus etuleikkuulaitteen kanssa mahdollistaa parhaimman ohjattavuuden. Nyt sinulla on päätösvalta mistä paikoista ruohoa todella leikataan. Joka vuodenajalle Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta saat etuleikkuristasi ympärivuotisen apurin. Keräät ruohon ja lehdet, harjaat, hiekoitat, auraat ja luot lumet, lähes mitä vain haluat. Primo Kerralla valmista Uuden sukupolven ajoleikkuri, design tietoisille pienten pihojen omistajille. Kompakti ja helposti ajettava, Combi 78 cm leikkuulaitteella ja Stigan WM 720 moottorilla. Etuleikkuulaitteella pääset leikkaamaan aivan puiden, pensaiden ja aitojen vierestä, jolloin nurmikon reunojen viimeistelyä ei tarvita. Leikkaat kerralla valmista, jolloin säästät aikaa ja vaivaa. 090,- 179,- tai 180,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 8,88% Luottohinta 186,- Villa 12 Klassikko, jossa on kestävä Briggs & Strattonin 11 AVS moottori ja manuaalinen vaihteisto, sekä Combi 8 cm leikkuulaite, jossa multiclip ja taaksepuhallus leikkuumenetelmät. Lisävarusteina löytyvät harjalaite, lumilevy sekä lumiketjut. Villa 12 HST Kuin Villa 12, mutta varustettuna hydrostaattisella vaihteistolla joka mahdollistaa portaattoman nopeudensäädön. Villa Silent Ärhäkkäämpi Villa, laadukkaalla Hondan GXV 90 moottorilla ja Combi 8 cm leikkuulaiteella. Varusteina myös comfort-istuin sekä säädettävä ohjauspyörä. Villa 1 HST tai 29,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 6,07% Luottohinta 2660,- tai 279,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,6% Luottohinta 2860,- tai 29,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,7% Luottohinta 60,- Laadukas etuleikkuri erittäin edulliseen hintaan. Hyvä vaihtoehto isolle puutarhatraktorille. B&S 10 AVS moottori, hydrostaattinen vaihteisto ja Combi 8 cm leikkuulaite. 290,- 2790,- 290,- tai 09,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,07% Luottohinta 160,- Lisää etenevyyttä Vahvempien moottorien ja parempien renkaiden ansiosta etuleikkurimme pärjäävät vaikeassa maastossakin. Nelivetomallit takaavat parhaimman pidon ja pääset helposti liikkeelle myös rinteissä sekä märällä nurmikolla. Maksuaikaa 10 kk, korko 0%, tilinhoitopalkkio euroa/kk. Maksuaikakampanjan perustamismaksu 0 euroa, veloitetaan 1. laskulla. Kortin vuosimaksu on 0 euroa toisesta vuodesta alkaen. Perusehtoisen Aktiiviraha MasterCard Kortti -luoton todellinen vuosikorko on 17,9% (0/11), kun luoton määrä on 100 euroa.

3 Selkeä ja helppokäyttöinen hallintapaneeli. 16x6," leveät renkaat takaavat hyvän pidon. Korkea, jousitettu ja kaadettava comfort-istuin. Säädettävä ratti ohjausnupilla. Hydraulinen ohjaustehostin. Ajovalot, hyvät kun teet töitä illalla. Park Residence WD Myyntimenestys! Nelivedolla ja aidolla runkoohjauksella oleva etuleikkuri. B&S 1 AVS moottori, hydrostaattinen vaihteisto, hydraulinen ohjaustehostin sekä työtuntimittari. Mukana Combi 9 cm leikkuulaite. 890,- tai 89,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 2,6% Luottohinta 960,- Combi-etuleikkuulaite, multiclip ja taaksepuhallus leikkuumenetelmillä. Aito runko-ohjaus, takarenkaat kulkevat täysin eturenkaiden jäljissä. Park Pro 16 WD Uudistunut Park Pro ammattikäyttöön! Nelivedolla ja aidolla runko-ohjauksella pääset helposti vaikeisiinkin paikkoihin, vaikka piha olisi märkä tai luminen. Hydraulinen ohjaustehostin sekä parannettu istuimen tärinänvaimennus. B&S Vanguard V-Twin ja Combi 9 cm leikkuulaite. Park Compact 16 WD Kompakti nelivetomalli. Briggs & Strattonin 1 AVS moottorilla, hydrostaattisella vaihteistolla ja mekaanisella ohjaustehostimella sekä laajalla lisävarustevalikoimalla keräät lehdet, harjaat, hiekoitat ja luot lumet. Combi 9 cm leikkuulaitteella. tai 79,- / kk Luottoaika 10 kk, Tod. vuosikorko 1,9%, Luottohinta 8020,- Park Compact 16 Sama kuin Compact 16 WD, mutta takavetoisena. Mukana Combi 9 cm leikkuulaite. Park Compact 1 Briggs & Strattonin 10 AVS moottorilla, hydrostaattisella vaihteistolla sekä laajalla lisävarustevalikoimalla. Mukana Combi 9 cm leikkuulaite. Park Royal WD Ympäristöystävällinen voimanpesä. Hondan GCV 0 moottori, neliveto ja hydrostaattinen vaihteisto sekä ohjaustehostin. Mukana Combi 9 cm leikkuulaite. Park Plus tai 69,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,1% Luottohinta 760,- tai 69,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,22% Luottohinta 760,- tai 9,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,7% Luottohinta 60,- tai 710,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 2,17% Luottohinta 7170,- Työkone huippuominaisuuksilla! Briggs & Strattonin Intek 18 moottorilla, hydrostaattisella vaihteistolla, sekä mekaanisella ohjaustehostimella. Mukana Combi 9 cm leikkuulaite. 0,- tai,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,9% Luottohinta 20,- Ruohon- ja lehtienkeruulaite 2" Ruohon- ja lehtienkeruulaite 8" Pro-peräkärry Harjalaite Lumilevy Lumilinko, 1-vaihe 7100,- 690,- 90,- 690,- 790,-,- 266,- 0,- 1276,- 98,- 170,- Osta nyt, maksa 10 erässä!

4 multiclip Miten saat kauniimman nurmikon? Viettämällä aikaa pihakeinussa. Stigan ainutlaatuinen multiclip-menetelmä leikkaa ja lannoittaa samalla kertaa. Säästät aikaa ja kasteluvettä, eikä sinun tarvitse haravoida leikkuujätettä saat kauniin nurmikon vähemmällä vaivalla ja voit nauttia enemmän puutarhastasi. Handyclip Ekologinen. Dino 7 Voittamaton ruohonleikkaaja pitkälle ruoholle. Sivulle puhaltava, cm leikkuuleveydellä ja kuulalaakeroiduilla pyörillä. Multiclip 0 EURO B Ergonominen ja helposti työnnettävä, hyvien kuulalaakereiden ansiosta. Taittuva aisasto auttaa kuljetuksessa. Teräsrunko kestävällä Hammerite pinnoitteella ja vahvalla B&S 00 XMH moottorilla. Multiclip 0 S Special B Itsevetävä malli! Varustettu Briggs & Stratton 67 XVS Ready Start moottorilla kevyt käynnistää! Leikkuuleveys 8 cm. Galvanoitu teräsrunko, Pro-työntöaisa ja leikkuukorkeuden keskussäätö. Isot kuulalaakeroidut alumiinipyörät. tai,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 2,0% Luottohinta 619,- Multiclip Pro 0 Svan Joutsenmerkitty ammattikone. Hondan GCV 160 moottori ja tärinänvaimennus tekee työskentelystä mukavaa. Galvanoitu teräsrunko ja leikkuukorkeuden keskussäätö. tai 6,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 26,7% Luottohinta 71,- Multiclip Pro 0 S Svan Itsevetävä malli. 269,- 9,- 69,- 299,- 29,- 699,- tai 70,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 2,0% Luottohinta 796,- Multiclip 0 Rental B Briggs & Stratton 62 XVS moottori. Galvanoitu teräsrunko ja leikkuukorkeuden keskussäätö. tai,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 0,8% Luottohinta 19,- Multiclip 0 El Luokkansa hiljaisin (87 dba) 1600 W sähkömoottorilla. Kun haluat ajatella ympäristöä, mutta et tinkiä suorituskyvystä. Leikkuuleveys on 8 cm ja leikkuukorkeutta voit säätää viiteen eri asentoon. Joutsenmerkitty. 6,- 9,- Maksuaikaa 10 kk, korko 0%, tilinhoitopalkkio euroa/kk. Maksuaikakampanjan perustamismaksu 0 euroa, veloitetaan 1. laskulla. Kortin vuosimaksu on 0 euroa toisesta vuodesta alkaen. Perusehtoisen Aktiiviraha MasterCard Kortti -luoton todellinen vuosikorko on 17,9% (0/11), kun luoton määrä on 100 euroa.

5 turbo Aika on rahaa. Leikkaa turbolla. Haluatko saada parhaan leikkuutuloksen jokaisella kerralla ja mahdollisimman vähällä vaivalla? Silloin valintasi on Turbo. Kolmella eri leikkuumenetelmällä sekä lehtien imurointi ominaisuudella, teet myös raskaasta haravoinnista helppoa ja mukavaa. Sinulle, jolla on muutakin tekemistä kuin ajatella ruohonleikkausta. Turbo S BW Plus B Vahvalla Briggs & Stratton 67 XVS Ready Start moottorilla kevyt käynnistää! Kolme laitetta yhdessä, keräys, taaksepuhallus ja multiclip. Isot kuulalaakeroidut Dryflex-pyörät. Galvanoitu teräsrunko ja leikkuukorkeuden keskussäätö. Leikkuuleveys 1 cm. tai 6,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 27,17% Luottohinta 70,- Turbo 8 S BW Plus B Hieman pienempi leikkuri, Briggs & Strattonin 62 XVS moottorilla. Isot itsevetävät takapyörät kulkevat helposti puskien ja puiden ympäri. Leikkuuleveys 6 cm. tai 8,- / kk Luottoaika 10 mån Tod. vuosikorko 0,16% Luottohinta 69,- Combi 8 S B Erittäin edullinen, itsevetävä ja kolme leikkuumenetelmää yhdessä: keräys, taaksepuhallus ja multiclip. Keruusäiliön tilavuus 60 litraa. Leikkuuleveys 6 cm. Kuulalaakeroidut pyörät sekä leikkuukorkeuden keskusäätö. 299,- 99,- tai 0,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 6,60% Luottohinta 69,- Combi 8 B Työnnettävä malli. Turbo 9 El Hyvä ympäristölle sekä naapureille! Täydellinen niille, jotka haluavat kerätä lehdet ja ruohojätteen. 100 W sähkömoottori, 7 cm leikkuuleveys ja leikkuukorkeuden keskussäätö. 6,- 79,- 179,- Multiclip Stigan ylivertaisen leikkuutuloksen salaisuus. Parempi leikkuutulos Korret leikataan niin pieniksi paloiksi, että ne vajoavat helposti ruohon juurelle. Siellä ne maatuvat kaikkein luonnonmukaisimmaksi lannoitteeksi! Tuloksena on vihreä ja kaunis nurmikko. Myös: - Säästää aikaa ja rahaa - Pienempi kulutus ja päästöt - Leikkaa myös lehdet

6 traktorit Ruoho, lehdet tai lumi helppoja tehtäviä Stigan puutarhatraktoreille. Runsaasti voimaa ja leikkuutehoa. Täydellisiä sinulle, jolla on suuri piha-alue hoidettavana. Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta traktorimme muuttuvat ympärivuotisiksi työkoneiksi. Syksyllä keräät lehdet ja talvella luot lumet mikään tehtävä ei ole liian vaikea niille. Voit valita manuaalisen tai hydrostaattisen vaihteiston, nelivedolla tai ilman. Estate Tornado 1 Erinomainen leikkuuteho sivullepuhalluksella ja 98 cm leikkuuleveydellä, leikkaat helposti myös pitkää ruohoa. Varustettu Briggs & Strattonin 10 AVS moottorilla ja multicliplisälaitteella sekä vetokoukulla. Estate Tornado HST 17 Sivulle puhaltavana ja hydrostaattisella vaihteistolla täydellinen pitkässä ruohossa. Briggs & Strattonin 16 AVS moottorilla, multiclip-lisälaitteella sekä vetokoukulla. Leikkuuleveys 98 cm. Varustettu myös sähköisellä leikkuulaitekytkimellä sekä ajovaloilla. Estate Grand Tornado HST 19 Samoilla ominaisuuksilla kuin Tornado HST 17, mutta vahvemmalla B&S 18 AVS moottorilla sekä suuremmalla 108 cm leikkuuleveydellä. SC 921 tai 10,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 11,6% Luottohinta 16,- tai 180,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 8,88% Luottohinta 186,- tai 19,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 8,1% Luottohinta 2020,- Tehokas, keräävä ja taaksepuhaltava puutarhatraktori. Stigan 700 sarjan moottorilla sekä manuaalisella vaihdelaatikolla. Sähköinen leikkuulaitteenkytkin sekä 90 cm leikkuuleveys. Helppo puhdistaa pesusuuttimien avulla. Multiclip -laite saatavana lisävarusteena. tai 220,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 7,20% Luottohinta 226,- Estate Senator 1 HST Niille, jotka haluavat kerätä leikkuujätteen ja lehdet. Briggs & Stratton 10 AVS moottori, 92 cm leikkuuleveys sekä hydrostaattinen vaihteisto. Iso 260 litrainen keruusäiliö on helppo tyhjentää myös kuljettajan paikalta. 179,- 190,- 219,- 19,- 299,- tai 00,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko,2% Luottohinta 06,- Maksuaikaa 10 kk, korko 0%, tilinhoitopalkkio euroa/kk. Maksuaikakampanjan perustamismaksu 0 euroa, veloitetaan 1. laskulla. Kortin vuosimaksu on 0 euroa toisesta vuodesta alkaen. Perusehtoisen Aktiiviraha MasterCard Kortti -luoton todellinen vuosikorko on 17,9% (0/11), kun luoton määrä on 100 euroa.

7 käsityökalut SE 180 EL Sähkökäyttöinen pikkusaha, 1800 W. Laipanpituus 1 / cm. (Kuvassa SE 180 EL Q 8,-) SHT 600 EL Sähkökäyttöinen 600 W pensasleikkuri, cm kaksoisterällä. Kevyt käyttää. SBL 260 H Näppärä ja kevyt lehtipuhallin. 2, cc moottori ja 7.8 cu.m/min puhallusteholla. Mukana imusarja. SHJ 0 Pensasleikkuri, laser-hiotulla kaksoisterällä. Tärinävaimennettu 2, cc moottori. Varustettu teräjarrulla sekä säädettävällä kahvalla (180 ). ST 26 J SB 26 J SB D Tehokas ja edullinen trimmeri. Tap n Go -siimapää sekä 2. cc moottori. Katkaistava runkoputki on helppo kuljettaa. Olkahihnalla. 169,- 19,- 1,- Kevyt ja helppokäyttöinen ruohoraivuri, 2. cc moottorilla. Tap n Go -siimapää sekä olkahihna vakiona. Katkaistava runkoputki. 179,- Tehokas ruohoraivuri, 2,6 cc moottorilla. Helppokäyttöinen, ergonomisella kaksoiskahvalla ja valjailla. Tap n Go -siimapää sekä vesakkoterä. SB 1 DS Ergonominen ja tehokas raivaussaha. Mitsubishi 7,1 cc moottori ja Easy Start -käynnistys. Vakiona Tap n Go -siimapää, vesakko- ja sahaterä. 199,- 2,- SP 0 Q Hiljainen ja tehokas pikkusaha cc moottorilla. Laipanpituus 1 / cm. Easy Start -käynnistys sekä helppo ketjun pikakiristys ilman työkaluja. 9,- 169,- SGT 600 EL Ergonominen ja erittäin kevyt 600 W sähkötrimmeri. Säädettävä varsi ja Tap n Go -siimapää. SGT 2220 A Ergonominen ja erittäin kevyt 20 V akkutrimmeri. Tap n Go -siimapäällä sekä pitkällä toiminta-ajalla. 7,- 6,- 1,- VINKKEJÄ, JOLLA SAAT NURMIKKOSI Stiga LUOKKAAN Mielestämme jokaisen nurmikon tulisi olla hyvinvoiva ja kaunis. Se tosin vaatii hieman työtä. Eikä haittaa, jos et ole ammattilainen meidän neuvoilla ja laitteilla saat nurmikon jota naapurisikin ihailevat. Onnea matkaan! Leikkaaminen Miten leikata oikein? Leikkaa nurmikkoasi säännöllisesti ja vähennä leikkaamista kuivina kausina. Ruoho tulisi leikata aina terävillä terillä ja perussääntö on, että älä leikkaa ruohoa - cm lyhyemmäksi, äläkä enempää kuin kolmannes sen pituudesta kerralla. Näin ruoho pysyy juuresta vahvana. Stigan silppuava Multiclip -leikkuumenetelmä levittää leikkuujätteen tasaisesti koko leikkuualueelle ja samalla se lannoittaa sekä sitoo kosteutta ja ravinteita maaperään. Kastelu Kuinka paljon ja miten usein kastelet nurmikkoasi, määräytyy sen mukaan onko se uusi vai hieman vanhempi. Uudet nurmikot tulisi kastella säännöllisesti, mutta vain vähän vettä kerralla. Vanhemmat nurmikot eivät tarvitse vettä niin usein, mutta sinun tulisi kastella niitä kauan - jopa kaksi tuntia. Näin nurmikko kastuu myös syvältä juurista ja se kasvattaa sitä vahvemmaksi. Maaperä ja lannoittaminen Tasalaatuinen maaperä ja hyvä multakerros sen päällä on alku kohti kaunista ja hyvinvoivaa nurmikkoa. Kannattaa miettiä haluatko kylvää sen itse vai käytätkö valmista mattoa. Lannoita typpipitoisesti keväällä ja kesällä. Voit käyttää myös nurmikon lannoitetta keväällä ja alkukesästä, mutta ei enää heinäkuussa - silloin ruohon on aika valmistautua kylmään talveen. Ilmaaminen Nurmikon maapohja tiivistyy, kun sitä käytetään paljon. Silloin olisi hyvä ilmata eli rei ittää sitä, jolloin maa-aines pehmenee ja juuristo saa paremmin happea. Ilmaamista kannattaa tehdä kasvukauden alettua, muutaman leikkuukerran jälkeen. Voit samalla parantaa maaperän rakennetta ja lannoittaa sitä. Sinun tarvitsee vain ilmaamisen jälkeen levittää ohut kerros hiekan ja mullan seosta nurmikon päälle.

8 Itella Green Leluleikkuri 6 6 Työnnettävä leluleikkuri perheen pienemmille. Tällä kupongilla tarjoushintaan. 189,- 12,- Bio Quiet Hiljainen silppuri, joka tekee oksista haketta. Vahva valssiterä murskaa jopa 0 mm paksut oksat. Mukana keruupussi. 19,- Silex 7 R B Ammattimainen puutarhajyrsin 7 cm työleveydellä ja vahvalla Briggs & Strattonin moottorilla. Laaja lisävarustevalikoima. tai 77,- / kk Luottoaika 10 kk, tod. vuosikorko 21,9% Luottohinta 89,- VE 2 Sähkökäyttöinen ilmaaja, 12 pyörivällä terällä. Teho 100 W. Työleveys 2 cm ja keruusäiliö 0 litraa. 769,- Osta nyt, maksa 10 erässä! Maksuaikaa 10 kk, korko 0%, tilinhoitopalkkio euroa/kk. Maksuaikakampanjan perustamismaksu 0 euroa, veloitetaan 1. laskulla. Kortin vuosimaksu on 0 euroa toisesta vuodesta alkaen. Perusehtoisen Aktiiviraha MasterCard Kortti -luoton todellinen vuosikorko on 17,9% (0/11), kun luoton määrä on 100 euroa. VALTUUTETUT STIGA-JÄLLEENMYYJÄT: Hinnat ovat maahantuojan suositushintoja ja sisältävät veroa 2%. Jokainen jälleenmyyjä määrittää itse myyntihintansa. Hinnat, valikoima ja mahdolliset toimituskulut vaihtelevat paikkakunnittain. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hinnat ovat voimassa asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Vihreät Hetket 2015 KAMPANJAKUVASTO

Vihreät Hetket 2015 KAMPANJAKUVASTO Vihreät Hetket 2015 KAMPANJAKUVASTO Rahoita hankintasi kätevästi Aktiivirahakortilla! Etuleikkurit Oletko koskaan leikannut ruohoa ja toivonut että pääsisit lähemmäs puutarhasi kauniita elementtejä? Olet

Lisätiedot

Vihreät Hetket 2013 KAMPANJAKUVASTO. Nauti vapaaajasta! UUTUUS! UUTUUS! Rahoita hankintasi kätevästi Aktiiviraha-kortilla!

Vihreät Hetket 2013 KAMPANJAKUVASTO. Nauti vapaaajasta! UUTUUS! UUTUUS! Rahoita hankintasi kätevästi Aktiiviraha-kortilla! Vihreät Hetket 2013 KAMPANJAKUVASTO Uuden sukupolven Villa! Rahoita hankintasi kätevästi Aktiiviraha-kortilla! Nauti vapaaajasta! Etuleikkurit Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella

Lisätiedot

HETKET VIHREÄT. Villa 12 HST (B&S 12,5, 85 cm Combi) 2690. www.stiga.fi. Made in Tranås Sweden Laadukas etuleikkuri nyt edullisesti!

HETKET VIHREÄT. Villa 12 HST (B&S 12,5, 85 cm Combi) 2690. www.stiga.fi. Made in Tranås Sweden Laadukas etuleikkuri nyt edullisesti! VIHREÄT HETKET KESÄ 2010 KAMPANJAKUVASTO www.stiga.fi Estate Tornado nyt vain 1295 Stiga Multiclip leikkaa ja lannoittaa luonnonmukaisesti! Stiga tuotteisiin edullista maksuaikaa, lisätietoa sisäsivuilla

Lisätiedot

HETKET VIHREÄT. Stiga Primo (12,5 hv, 78 cm Combi) 1850. www.stiga.fi KESÄ 09 KAMPANJAKUVASTO

HETKET VIHREÄT. Stiga Primo (12,5 hv, 78 cm Combi) 1850. www.stiga.fi KESÄ 09 KAMPANJAKUVASTO VIHREÄT HETKET KESÄ 09 KAMPANJAKUVASTO www.stiga.fi Stigan 75vuotisjuhlan kunniaksi runsaasti erikoistarjouksia! Uusi Estate Tornado nyt vain 1295. Lue lisää sivulta 3 Stiga tuotteisiin edullista maksuaikaa,

Lisätiedot

GARDENA robottileikkurimallisto

GARDENA robottileikkurimallisto PUUTARHAKONEET 2015 RUOHONLEIKKURIT PUU TARHA JYRSIMET TRIMMERIT RAIVURIT PENSASLEIKKURIT MOOTTORISAHAT PUUTARHATRAKTORIT JOHN DEERE RUOHONLEIKKURIT JOHN DEERE PUUTARHATRAKTORIT KLAPIKONEET PESURIT AGGREGAATIT

Lisätiedot

AMMATTILAISEN KONEET. Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille. www.agrimarket.fi www.deere.fi

AMMATTILAISEN KONEET. Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille. www.agrimarket.fi www.deere.fi AMMATTILAISEN KONEET Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille www.agrimarket.fi www.deere.fi Sisällysluettelo Myyjäverkosto palveluksessanne...3 John Deere -kiinteistötraktorit...4

Lisätiedot

HUIPPU TAKUU! Markkinoiden kattavin 4-tahti kelkkamallisto. Esittelyssä 2014 uutuudet: SR Viper XTX SE s. 16. 2014 Uutuus: Lumilinko YT 1070

HUIPPU TAKUU! Markkinoiden kattavin 4-tahti kelkkamallisto. Esittelyssä 2014 uutuudet: SR Viper XTX SE s. 16. 2014 Uutuus: Lumilinko YT 1070 Markkinoiden kattavin 4-tahti kelkkamallisto s. 15 Esittelyssä 2014 uutuudet: SR Viper XTX SE s. 16 2014 Uutuus: Lumilinko YT 1070 s. 30 Esittelyssä 2014 uutuus: Grizzly 700 EPS WTHC s. 3 Hyödynnä Öhlins

Lisätiedot

kesän maatalouskoneet Inofama vesivaunut Optimal ketjumurskaimet

kesän maatalouskoneet Inofama vesivaunut Optimal ketjumurskaimet puh. 020 7459 700 www.turunkonekeskus.fi puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi kesän maatalouskoneet Rysky yleisvaunut Pöttinger noukinvaunut Inofama vesivaunut Bergmann täsmälevittimet FUSION VARIO -MUUTTUVAKAMMIOINEN

Lisätiedot

HUIPPUMERKIT TIEN PÄÄLLÄ LISÄTIETOJA JA KIERTUE PAIKKA KUNNAT OSOITTEESSA BRP-TOUR.COM

HUIPPUMERKIT TIEN PÄÄLLÄ LISÄTIETOJA JA KIERTUE PAIKKA KUNNAT OSOITTEESSA BRP-TOUR.COM HUIPPUMERKIT TIEN PÄÄLLÄ LISÄTIETOJA JA KIERTUE PAIKKA KUNNAT OSOITTEESSA BRP-TOUR.COM KEVÄTTILAAJAN ETU SAAT 500 EURON ARVOSTA polttoainetta tai alkuperäisiä ajo- tai lisävarusteita, kun tilaat 2016 Lynx-

Lisätiedot

NUMATIC- TUOTEKUVASTO

NUMATIC- TUOTEKUVASTO NUMATIC- TUOTEKUVASTO Numatic International Ltd. Numatic Historia Numatic perustettiin vuonna 1969 Somersetin maakunnassa Crewcernin kaupungissa Lounais-Englannissa. Ensimmäiset imurimallit valmistettiin

Lisätiedot

Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli.

Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli. Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli. 2 Se on erilainen. Se on parempi. Niitä löytyy joka lähtöön. John Deere Gator -lava-ajoneuvo on työkalu. Jotkut hankkivat sen viedäkseen

Lisätiedot

2012 Maastoajoneuvot traktorimönkijät tieliikennemönkijät lisävarusteet

2012 Maastoajoneuvot traktorimönkijät tieliikennemönkijät lisävarusteet 2012 Maastoajoneuvot traktorimönkijät tieliikennemönkijät lisävarusteet Markkinoiden Laajin mallisto. Missä sinä haluat ajaa? 1. Maastomallit kun käyttö on pääosin maastossa. 2. Traktorimallit kun käyttö

Lisätiedot

25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290. farmers m8 Uusi sahalaitos Logosolilta! 25 Vuotta

25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290. farmers m8 Uusi sahalaitos Logosolilta! 25 Vuotta LOGOSOL 25 Vuotta 25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290 Me olemme ylpeitä! 25 vuodesta, jonka aikana asiakkaamme ovat valmistaneet mahtavia rakennusprojekteja ja

Lisätiedot

Referenssikäännös. Lynx 2003 Pole Position -esite, ruotsi - suomi

Referenssikäännös. Lynx 2003 Pole Position -esite, ruotsi - suomi Kaisu Jääskö Dokumentointi- ja käännöspalvelut Christensberg CH-3556 Trub i.e. Sveitsi Tel. +41 (34) 495 66 63 Fax +41 (34) 495 66 62 GSM +41 (79) 743 72 10 kaisu@hellwach.ch www.hellwach.ch Referenssikäännös

Lisätiedot

Valtra Team. Parantunut näkyvyys ja ketteryys. Uudet N-sarjan pienet mallit. T-sarja uudistuu Uusi ilme ja EcoPower sivu 3

Valtra Team. Parantunut näkyvyys ja ketteryys. Uudet N-sarjan pienet mallit. T-sarja uudistuu Uusi ilme ja EcoPower sivu 3 + T-sarja uudistuu Uusi ilme ja EcoPower sivu 3 + Asiakkaiden suunnittelema Tulevaisuuden traktori sivu 12 Valtran asiakaslehti + Valtra kestää Kokemuksia Etelä-Afrikasta sivu 16 Uudet N-sarjan pienet

Lisätiedot

PIHA 13.4. - 20.6.2015

PIHA 13.4. - 20.6.2015 rautian PIHA 13.4. - 20.6.2015 Rautiakaupan myyjä ratkaisee kotipiha RAUTIAN KOTIPIHA INNOSTAA NAUTTIMAAN! Kesä on kovaa vauhtia tulossa ja katseet kääntyvät pihaan ja puutarhaan. Mielessä siintää jo kesälaitumet

Lisätiedot

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 2011 Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 Tervetuloa in maailmaan! Pohjolan kesä tuntuu usein kovin lyhyeltä, mutta se on pidempi kuin uskotkaan.

Lisätiedot

Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme.

Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme. Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme. Tervetuloa Jungheinrichille! Helsinki Jo vuosikymmenten ajan trukkimme ovat olleet luotettavia ja tehokkaita työjuhtia varastojen pinoamis-

Lisätiedot

Käyttöohje. Rider 112C Rider 112C5. Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen kuin alat käyttää konetta.

Käyttöohje. Rider 112C Rider 112C5. Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen kuin alat käyttää konetta. Käyttöohje Rider 112C Rider 112C5 Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen kuin alat käyttää konetta. Finnish SISÄLTÖ Sisältö SISÄLTÖ Sisältö... 2 JOHDANTO Hyvä asiakas... 3 Ajo ja kuljetus

Lisätiedot

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture LELY LOTUS Pöyhimet Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta www.lely.com innovators in agriculture Hyvä ote sadosta Enemmän kuin pelkkä suojus Kaikki suojukset on yhdistetty toisiinsa kestävästi

Lisätiedot

Volkswagen. Etumatkaa. 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. up! Volkswagen

Volkswagen. Etumatkaa. 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. up! Volkswagen Volkswagen 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa up! Volkswagen Sisältö 4 Lähivaloissa Volkswagen Etumatkaa 4/2011 8 7 Bratislavassa valmistetaan sekä isoja että pieniä Volkswageneita.

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh -sarja volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Tulevaisuuden kuormaauto on nyt entistäkin edistyksellisempi. Sanotaan, että voittavaa konseptia ei kannata muuttaa. Silti

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö Uusi Atego 4 25 Ohjaamot 6 11 Työskentely, käyttömukavuus 8 9 Varustus 10 11 Taloudellisuus, tekniikka 12 19 Moottoriteknologia 14 15 Vaihteensiirto,

Lisätiedot

KONEKUVASTO 2014. K-maatalouden työkoneet. Tehokkaat ja luotettavat koneet Toimiva huolto- ja varaosapalveluverkosto Ammattitaitoiset myyjät

KONEKUVASTO 2014. K-maatalouden työkoneet. Tehokkaat ja luotettavat koneet Toimiva huolto- ja varaosapalveluverkosto Ammattitaitoiset myyjät KONEKUVASTO 2014 Maanmuokkaus 4-19 Kylvö, lannoitus 20-29 Kasvinsuojelu 30-35 Rehunkorjuu 36-61 Lannankäsittely 62-69 Viljankäsittely 70-78 Kuljetus, lastaus 79-89 Tienhoito 90-101 Metsäkoneet 102-107

Lisätiedot

HUIPPUHINNAT PAKETTIIN

HUIPPUHINNAT PAKETTIIN Tee kannattava kauppa HUIPPUHINNAT PAKETTIIN SOITA JA TILAA 0400-29 33 41 Säästä 461 Maksimoitu tarjous Solosahapaketista! Talvihattu kaupan päälle! Talviversio suositusta Logosol-hatusta on lämmittävä

Lisätiedot

Huoltokorjaamossa on mahdollista tehdä kaikki asiakkaan toivomat tai huoltosuunnitelmaan kuuluvat huollot ja korjaukset niin moottoriin,

Huoltokorjaamossa on mahdollista tehdä kaikki asiakkaan toivomat tai huoltosuunnitelmaan kuuluvat huollot ja korjaukset niin moottoriin, VOLVO CE FINLAND ASIAKASLEHTI 1/2014 VOLVO PANOSTAA PALVELUUN, VAASAN UUDET TILAT! Vaasan uuden hallin pihalla komeilee Suomen suurin Volvo pyloni joka näkyy komeasti moottoritielle. Volvo CE avasi 2013

Lisätiedot

Uutta lämpöä elämääsi

Uutta lämpöä elämääsi Uutta lämpöä elämääsi Sinun taloutesi ja ympäristömme takia IVT lämpöpumppu hyödyntää kallioon, maahan, veteen tai ilmaan varastoitunutta aurinkoenergiaa, tuottaen lämpöä ja käyttövettä taloosi. Hyödyntämällä

Lisätiedot

UUTUUS! 10 VUODEN TAKUU ON VASTA ALKUA VALITSE LG! UNELMAPARI ON TÄÄLLÄ! KÄYTÄ AIKASI PAREMMIN TAHRANPOISTO ON HELPPOA!

UUTUUS! 10 VUODEN TAKUU ON VASTA ALKUA VALITSE LG! UNELMAPARI ON TÄÄLLÄ! KÄYTÄ AIKASI PAREMMIN TAHRANPOISTO ON HELPPOA! LG:n pyykinpesukoneiden ja kuivausrumpujen valikoima 2012 INSPIRAATIO / YMPÄRISTÖ / KESTÄVYYS / INNOVAATIOT / ELÄMÄNTAPA 10 VUODEN TAKUU ON VASTA ALKUA VALITSE LG! F1480QDS - Testivoittaja!! Maailman innovatiivisin

Lisätiedot

Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto

Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto 1 2 Merkitsemme eniten energiaa säästävät tuotteemme perhossymbolilla. sisällysluettelo 05 / 06 / 08 / 10 / 12 / 14 / 16 / LÄMPÖÄ, JOKA

Lisätiedot