Iberian niemimaan kierros

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Iberian niemimaan kierros"

Transkriptio

1 Iberian niemimaan kierros

2 Esittely Iberian niemimaan kierros , 9 yötä Malaga (Espanja) Oporto (Portugali) Lissabon (Portugali) Cádiz (Espanja) Casablanca (Marokko) Gibraltar (Iso-Britannia) Malaga (Espanja) Vietä piristävän merellinen loma Iberian niemimaan houkutuksissa! Risteilyä Atlantin rannikolla rytmittävät monet hurmaavat kaupungit joka päivä kiertelet uudessa kiehtovassa kohteessa. Ohjelmallisten päivien vastapainoksi saat nauttia rauhallisista aterioista ja oleilusta viihtyisällä risteilylaivalla. Málagan vehreät puistot ja historialliset monumentit jäävät taa, kun suuntaat kohti Portugalia ja sen charmikasta viinikaupunkia, Portoa. Menneen maailman tunnelma löytyy sen riipaisevan kauniista jokimaisemista ja ajan kuluttamilta kujilta. Lissabonissa voit tutustua löytöretkien ajoilta juontuviin mahtirakennuksiin tai omaleimaisiin kaupunginosiin ja herkutella kahviloiden suussasulavilla vaniljakreemileivoksilla. Cádizissa kirkot ovat komeita ja ravintoloiden terassit täynnä ihmisiä. Casablancassa kohtaat modernin Marokon. Vieraile loisteliaassa moskeijassa, poikkea kauppakujille ja si e lasillinen minttuteetä. Matkan lopulla pyörähdät vielä brittitunnelman sävyttämällä Gibraltarilla, jonka kallion uumenissa piilottelevat tippukiviluolat ja salaperäiset tunnelit. Risteilyn päätteeksi sinulla jää vielä aikaa nauttia Malagan leppoisasta tunnelmasta. Elämysvinkkejä risteilylle Si e lasillinen portviiniä kakkupalan kera Porton lähes satavuotiaassa Café Majesticissa se on Portugalin upein vanhanajan kahvila huikean koristeellisine tiloineen. Katsele kukkuloille rakennettua Lissabonia raitiovaunun kyydistä. Linja 28 vie vanhimman kaupunginosan, Alfaman, jyrkille ja tunnelmallisille kujille sekä hienoille näköalapaikoille. Cádizin viehättävä vanhakaupunki levittyy meren saartamalla kannaksella. Tavira-tornin näköalaterassilta voit ihailla komeaa maisemaa kattojen yli merelle. Rantalinnoituksissa on näyttelyitä, ja kujat ja aukiot ovat täynnä kahviloita ja ravintoloita.

3 Kristina -matkanjohtajasi

4 Matkaohjelma Hintaan sisältyvät ateriat on merkitty matkaohjelmaan (A=aamiainen, L= lounas, P=päivällinen, TH=täysihoito). Lauantai 7.3. Helsinki Malaga (Espanja) (P) Iltapäivällä suora reittilento Malagaan. Majoitumme hyvätasoiseen hotelliin ja nautimme yhteisen illallisen. Sunnuntai 8.3. Malaga (Espanja) laiva lähtee klo (A,P) Aurinkorannikon suosittu lämmin matkakohde tarjoaa rantojen lisäksi myös kurkistuksen antiikin ajan historiaan. Alcazaban linnoitus, Malagan renessanssityylinen katedraali ja 1800-luvun rakennukset ovat kaupungin tärkeitä nähtävyyksiä. Pablo Picasson synnyinkaupungissa vastakohdat törmäävät modernin kaupunkiarkkitehtuurin ja vanhankaupungin tunnelmallisten kujien ja vanhojen rakennusten välillä. Aamiaisen jälkeen hieman vapaa-aikaa. Kuljetus satamaan ja laivaan nousu.

5 Maanantai 9.3. Päivä merellä (TH) Rentouttavaa meripäivää voi viettää nauttien laivan palveluista. Tiistai Leixoes/Oporto (Portugali) klo (TH) Portugalin toiseksi suurin kaupunki Porto levittyy Douro-joen varrella lähellä Atlantin suuta. Kauniisti ikääntyneessä Portossa on menneen maailman viehätystä. Unescon maailmanperintökohteisiin lukeutuvan historiallisen keskustan kadut nousevat rinteessä joen vierellä rantakadun värikkäissä taloissa on ravintoloita, jotka toimivat kivimuureihin tehdyissä vanhoissa viinivarastoissa. Joen vastarannalta löytyvät maistiaisille kutsuvat tunnelmalliset portviinikellarit. Porton kauneimpia nähtävyyksiä ovat koristeelliset kirkot, sekä perinteisen tyylinsä säilyttäneet kahvilat ja erikoisliikkeet. Laiva kiinnittyy Leixoesin satamaan, josta Oportoon on matkaan noin 15 km. Lisämaksullisen retkipaketin retki: Porton kohokohdat (n. 4 h) Keskiviikko Lissabon (Portugali) klo (TH) Lissabon on yksi maailman vanhimmista kaupungeista. Sen mainio satama oli looginen kaupan keskittymä jo foinikialaisten aikana sekä tietysti luonnollinen lähtöpaikka portugalilaisille löytöretkille 1400-luvulla. Ominaista tälle Portugalin pääkaupungille ovat sen valkoiset talot. Historiallinen Alfaman alue sekä Lissabonin tuomiokirkko ovat lyhyen kävelymatkan päässä laivalta. Lissabonin symbolina tunnettu löytöretkeilijöiden muistomerkki Belémin torni on myös UNESCOn maailmanperintölistalla. Lisämaksullisen retkipaketin retki: Lissabonin kaupunkikierros ja Mosteiro dos Jeronimus -hieronymousluostari (n. 4 h) Torstai Cadiz (Espanja) klo (TH) Etelä-Espanjassa Atlantin rannalla levittyvä viihtyisä Cádiz on Euroopan vanhimpia yhtäjaksoisesti asutettuja kaupunkeja. Ajan patinoima, mutta komea vanhakaupunki sijaitsee aivan sataman läheisyydessä, meren ympäröimällä niemellä. Katedraali ja muut kirkot ovat koristeellisia. Tunnelmallisilla kujilla ja aukioilla on paljon suosittuja kahviloita ja tapasbaareja, meren äärellä kauniita rantapuistikoita ja museoiksi muutettuja linnakkeita. Vanhankaupungin pienellä hiekkarannalla nautitaan auringosta vuoden ympäri ja friteeratut merenherkut tuoksuvat joka paikassa.

6 Voit lähteä laivayhtiön lisämaksulliselle englanninkieliselle retkelle tai tutustua omatoimisesti kohteeseen Kristina -matkanjohtajan avustuksella. Perjantai Casablanca (Marokko) klo (TH) Marokon pohjoisrannikolla, Atlantin puolella, sijaitseva Casablanca on maan suurin kaupunki, tärkein satama ja talouselämän keskus. Kaupunki on vuosisatoja vanha, mutta nykyään hyvin moderni metropoli. Hallintorakennusten arkkitehtuurissa näkyy yhä siirtomaa-ajalta juontuva ranskalainen hienostuneisuus. Arabialainen kulttuuri näyttäytyy markkinoilla ja basaareissa. Casablancasta löytyy palmujen reunustamia bulevardeja ja ruuhkaisia katuja, houkuttelevia kaupunkipuistoja ja tyylikkäitä ravintoloita. Upein nähtävyys on massiivinen Hassan II moskeija, jonka minareetti on maailman korkein. Lisämaksullisen retkipaketin retki: Kiehtova Casablanca (n. 4,5 h) Lauantai Gibraltar (Gibraltar, Iso-Britannia) klo (TH) Euroopan reunalla sijaitseva pieni Gibraltar on Ison-Britannian itsehallintoalue, jossa brittiläisyys näkyy vahvasti katukuvassa; kaksikerroksisina busseina, punaisina postilaatikkoina ja monina pubeina. Pienestä koostaan huolimatta Gibraltarilla on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten Pyhän Mikaelin tippukiviluolat ja kallioihin kaivettu, sotilashistoriallinen tunneliverkosto. Köysiradalla pääsee villiapinoiden asuttamalle Gibraltarinvuorelle. Sen maisemapaikalta avautuu hieno panoraama. Voit lähteä laivayhtiön lisämaksulliselle englanninkieliselle retkelle tai tutustua omatoimisesti kohteeseen Kristina -matkanjohtajan avustuksella. Sunnuntai Malaga (Espanja) tulo klo (A, P) Aamiaisen ja laivasta nousun jälkeen Malagan kaupunkikierros, joka päättyy hotelille. Sisäänkirjautuminen ja vapaa-aikaa omatoimiseen tutustumiseen. Yhteinen illallinen. Maanantai Malaga (Espanja) Paluulento Suomeen (A) Aamiainen ja hotellista uloskirjautuminen. Kuljetus lentokentälle ja paluulento Suomeen. Lentoaikataulut sitoumuksetta

7 Menolento AY1673 Helsinki Malaga Paluulento AY1672 Malaga Helsinki Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

8 Hintatiedot Hinnat / hlö Hytti 2 hlö Sisähytti 4. tai 5. kansi Ulkohytti 5. tai 6. kansi Ulkohytti Plus 7., 8., 9. tai 10. kansi Ulkohytti Deluxe 9. kansi Yhden hengen ulkohytti 1 hlö Hintaan sisältyy Risteily Marella Dreamilla valitussa hyttiluokassa Reittilennot economy-luokassa Helsinki Malaga Helsinki lentokenttäkuljetuksineen Hotelliyöpymiset (2 kpl) aamiaisineen ja illallisineen Malagassa Malagan kaupunkikierros Matkaohjelman mukaiset satamakuljetukset Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset, välipalat) Juomapaketti laivalla (hanaolut, talon viini, valikoima virvoitusjuomia, drinkkejä, väkeviä alkoholijuomia ja aperitiiveja) Risteilyn tervetulo- ja päätöstilaisuudet sekä kapteenin gaalaillallinen Viihde ja ohjelma laivalla Laivan kuntosalin käyttö Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut Palvelumaksut laivalla Kristina -matkanjohtajan palvelut Pidätämme oikeuden muutoksiin.

9 Retket Risteilylle myydään ennakkoon lisämaksullinen Kristina retkipaketti. Retket tehdään yhdessä matkanjohtajan ja paikallisoppaan kanssa ja tulkataan suomeksi. Retkipaketti 189 / henkilö, sisältää 3 retkeä Tiistai Porton kohokohdat (n. 4 h) Tämän retkipäivän aikana tutustut Portugalin toiseksi suurimman kaupungin merkittävimpiin nähtävyyksiin. Opastetun kierroksen aikana näemme mm. Clérios tornin, Avenida dos Aliadoksen, kaakelimaalauksista kuuluisan Sao Benton aseman ja Ribeiran aukion, vierailemme Sao Fanciscon kirkossa ja upealla Dom Luis I:n sillalla, jossa takorauta-arkkitehtuurin lisäksi voi ihailla kaupunkinäkymää Porto joen yllä. Ennen paluuta laivalle meillä on hetki vapaa-aikaa, jonka voi käyttää vaikkapa ihaillen paikallisia Rabelo-veneitä Ribeiran alueella. Keskiviikko Lissabonin kaupunkikierros ja Mosteiro dos Jeronimus -hieronymusluostari (n. 4 h) Retkellä tutustumme Lissabonin eri kaupunginosiin ja kuuluisimpiin nähtävyyksiin. Bussikierroksella näemme historiallisen Alfaman vanhankaupungin ja tutustumme merta ja matkustamista ihannoivaan emanuelintyyliä edustavaan Belémin kaupunginosaan. Täällä on Lissabonin symbolina tunnettu löytöretkeilijöiden muistomerkki ja Belémin torni ja juuri täältä portugalilaiset löytöretkeilijät lähtivät ja 1500-luvulla purjehtimaan kohti uusia maita. Tutustumme arkkitehtonisesti kauniiseen 1600-luvulla rakennettuun Hieronymus-luostariin, joka on nimetty Pyhän Hieronimuksen säätökunnan mukaan. Rakennustyylinä on sekoitettu gotiikkaa ja renessanssia, joten ei ole ihme, että luostari kuuluu myös UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Luostarin läheisyydessä voi omakustanteisesti maistella kuuluisia Belémin pasteijoita paikallisessa kahvilassa. Huom! Hinta sisältää sisäänpääsyn Hieronymus-luostariin sekä pakolliset kuulokkeet. Perjantai Kiehtova Casablanca (n. 4,5 h) Marokon suurin kaupunki Casablanca on yksi maan värikkäimmistä kohteista, jossa pääsee nauttimaan mielenkiintoisista nähtävyyksistä ja vilkkaasta elämänmenosta. Casablancan kadut ovat erikoinen yhdistelmä eleganttia Pariisia ja afrikkalaista eksotiikkaa. Osittain ranskankielinen kulttuuri tekee kaupungista helposti lähestyttävän ja kansainvälinen tunnelma näkyy myös siirtomaahenkisessä arkkitehtuurissa. Kaupunkikierroksella ihastelemme keskustan tärkeimpiä maamerkkejä, kuten muurien ympäröimää kuninkaallista palatsia ja Mohammed V:n aukiota. Vierailemme Hassan II:n suuressa moskeijassa, jonka symboliksi muodostunut minareetti näkyy lähes kaikkialle kaupunkiin. Kiehtovat basaarit ovat pullollaan kauniita esineitä, mausteita, tuoksuja ja

10 aitoa marokkolaista tunnelmaa. Ennen paluuta laivalle jää hieman vapaata aikaa ostoksia varten. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Huomioithan seuraavat seikat Usein retkillä kävellään paljon tutustumiskohteissa, joten osallistujilta edellytetään normaalia liikuntakykyä. Retkille kannattaa varata mukaan hyvät jalkineet! Retkien toteutuminen edellyttää vähimmäisosallistujamäärää (10 hlöä). Retkille voidaan ottaa vain rajoitettu määrä osallistujia. Muutokset retkiohjelmissa ovat mahdollisia. Retkivaraukset ovat sitovia. Kohteissa, joissa ei ole suomenkielistä retkeä, on mahdollista lähteä laivayhtiön lisämaksulliselle englanninkieliselle retkelle tai tutustua omatoimisesti kohteeseen Kristina -matkanjohtajan avustuksella.

11 Laiva Marella Dream Marella Cruises varustamo Marella Dreamilla voi vielä aistia klassisten risteilijöiden tunnelmaa, sillä alus on seilannut maailman meriä vuodesta Useat uudistukset (viim. marraskuu 2014) ovat pitäneet Marella Dreamin nykyaikaisena palveluiltaan ja sisustuksiltaan mutta klassisemman ja perinteisemmän näköisenä ulkomuodoiltaan. Tähän keskikokoiseen alukseen mahtuu noin matkustajaa ja se on kokoluokassaan yksi asiakastiloiltaan tilavimpia risteilylaivoja. Laajat aurinkokansitilat tiikkikansineen, monipuoliset palvelut, viihtyisät hytit ja ystävällinen henkilökunta tekevät parhaansa risteilyloman onnistumiseksi. Kanssamatkustajat laivalla ovat pääasiassa Iso-Britanniasta ja Skandinaviasta. LYHYT

12 VARUSTAMOESITTELY (

13 Laiva Palvelut Marella Dreamilla on tarjolla palveluja moneen makuun. Neljä ravintolaa tarjoilee niin perinteisiä noutopöytäruokia kuin pöytiin tarjoiltuja 6 ruokalajin illallisia. Lisäksi laivalla on aasialaisen ruokaan erikoistunut ja pihviravintola Terrace Grill. Kolme eri Loungea antavat tilat risteilyn viihteelle: upeista West End tyyppisistä musikaaleista klassiseen musiikkiin ja stand up -komiikkaan. Virkistäviä juomia voi nauttia joissain aluksen kuudesta baarista. Aikaa voi viettää myös laajoilla aurinkokansilla, nauttia uusitun Span hoidoista tai polttaa päivän kalorit kuntosalilla. Tarkemmat tiedot palveluista selviää laivalla.

14

15 Laiva Majoitus M/s Marella Dreamilla on 753 matkustajahyttiä. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, 2 vaatekaappia, tallelokero (lisämaksusta), TV, wc ja suihku, sekä hiustenkuivaaja. Hyttien hinnoittelu vaihtelee kansien ja sijainnin mukaan.

16 Laiva Tekniset tiedot ja laivakartta Rakennettu: 1986 Meyer Werft / Papenburg, Saksa, uudistettu vuosina 1990, 2012, 2014 Pituus: 243 metriä Leveys: 20 metriä Syväys: 6,05 metriä Bruttovetoisuus (GRT): Ilmastointi: Kyllä Hissi: Kyllä Matkustajamäärä: 1506 Miehistöä: 600 Alusrekisteri: Malta Sähkö: 110 / 220 V Matkustajahyttejä: 753 (501 ulkohyttiä) Aluksen kieli: Englanti Valuutta aluksella: Englannin punta Palvelut ja mukavuudet 4 ravintolaa, 6 baaria, 3 loungea, yökerho, casino, 2 poreallasta, 2 uima-allasta, korttipelihuone, kauneushoitola, putiikkeja, hyvinvointikeskus, aurinkokansi, lasten kerho, sauna, kirjasto, sairaanhoito, internet MARELLA DREAM LAIVAKARTTA (PDF) (

17 Huomioitavaa Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Tällä risteilyllä passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa. Retkillä ja lentokentillä on paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille. Pidätämme oikeuden reittimuutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun. Joissain satamissa laiva ei välttämättä pääse kiinnittymään laituriin ja jää ankkuriin. Tällöin maihinmeno tapahtuu venekuljetuksella, joka vaatii normaalia fyysistä kuntoa ja tukevia jalkineita. Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Matkavarauksiin sovelletaan :n erityis- ja peruutusehtoja. Kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton. Matkan vähimmäisosallistujamäärä on 15 hlö. KRISTINA CRUISESIN ERITYIS- JA PERUUTUSEHDOT ( YLEISET MATKAPAKETTIEHDOT ( HYVÄ TIETÄÄ MATKUSTAJILLE ( Powered by TCPDF (

Esittely. Atlantin rannikon aarteet , 7 yötä

Esittely. Atlantin rannikon aarteet , 7 yötä Atlantin rannikon aarteet 28.9.2019 Esittely Atlantin rannikon aarteet 28.9.2019, 7 yötä Palma de Mallorca (Espanja) Portimão (Portugali) Lissabon (Portugali) Cádiz (Espanja) Malaga (Espanja) Alicante

Lisätiedot

Esittely. Atlantin rannikon aarteet , 7 yötä

Esittely. Atlantin rannikon aarteet , 7 yötä Atlantin rannikon aarteet 18.5.2019 Esittely Atlantin rannikon aarteet 18.5.2019, 7 yötä Palma de Mallorca (Espanja) Portimão (Portugali) Lissabon (Portugali) Cádiz (Espanja) Malaga (Espanja) Alicante

Lisätiedot

Normandian Jouluristeily Seinejoella

Normandian Jouluristeily Seinejoella 23.12.2018 Normandian Jouluristeily Seinejoella Esittely 23.12.2018 Normandian Jouluristeily Seinejoella 5 pv Pariisi Rouen Duclair Honfleur Rouen Pariisi Vietä hurmaavan huoleton ja ikimuistoinen joulu

Lisätiedot

Esittely. Länsi-Välimeren risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Länsi-Välimeren risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Länsi-Välimeren risteily 17.9.2018 Esittely Länsi-Välimeren risteily 17.9.2018, 7 yötä Palma (Mallorca, Espanja) Propriano (Korsika, Ranska) Piombino (Italia) Santa Margherita (Italia) Séte (Ranska) Tarragona

Lisätiedot

Kanariansaaret, Madeira & Marokko

Kanariansaaret, Madeira & Marokko 17.11.2018 Kanariansaaret, Madeira & Marokko Esittely 17.11.2018 Kanariansaaret, Madeira & Marokko 1 vko Gran Canaria La Palma Madeira Marokko (Agadir) Lanzarote Teneriffa Vehreitä jyrkänteitä, hienoja

Lisätiedot

Risteily Israeliin, Egyptiin & Turkkiin

Risteily Israeliin, Egyptiin & Turkkiin Risteily Israeliin, Egyptiin & Turkkiin 25.3.2020 Esittely Risteily Israeliin, Egyptiin & Turkkiin 25.3.2020, 7 yötä Limassol (Kypros) Alanya (Turkki) Alexandria (Egypti) Port Said / Kairo Ashdod / Jerusalem

Lisätiedot

Hansaristeily Hampuriin ja Lyypekkiin

Hansaristeily Hampuriin ja Lyypekkiin Hansaristeily Hampuriin ja Lyypekkiin Esittely Hansaristeily Lyypekkiin ja Hampuriin Lähde rentoutumaan Itämerelle ja viihtyisään Saksaan! Irrottaudu arjesta piristävällä risteilylomalla, joka ilahduttaa

Lisätiedot

Esittely. Juhannusmatka Pohjois-Saksaan , 5 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Juhannusmatka Pohjois-Saksaan , 5 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Juhannusmatka Pohjois-Saksaan 18.6.2019 Esittely Juhannusmatka Pohjois-Saksaan 18.6.2019, 5 yötä Vain 4 paikkaa vapaana! Helsinki Travemünde Geestland Jork Duhnen Neuwerk Cuxhaven - Reinbek Lyypekki -

Lisätiedot

Risteily Mainjoelta Tonavalle

Risteily Mainjoelta Tonavalle 22.4.2019 Risteily Mainjoelta Tonavalle Esittely 22.4.2019 Risteily Mainjoelta Tonavalle 1 vko Frankfurt Miltenberg Karlstad Würzburg Schweinfurt Bamberg Nürnberg Kellheim Regensburg Passau Keväisellä

Lisätiedot

Hollannin ja Belgian helmet 6 pv

Hollannin ja Belgian helmet 6 pv 20.9.2018 Hollannin ja Belgian helmet 6 pv Esittely 20.9.2018 Hollannin ja Belgian helmet 6 pv Amsterdam Rotterdam Antwerpen Bryssel Kaipaatko taukoa ja elämyksiä syksyyn? Hae iloa ja energiaa Alankomaista

Lisätiedot

Malaga & Läntisen Välimeren risteily

Malaga & Läntisen Välimeren risteily Malaga & Läntisen Välimeren risteily 28.3.2020 Esittely Malaga & Läntisen Välimeren risteily 28.3.2020, 9 YÖTÄ Malaga (Espanja) Palma (Mallorca) Toulon (Ranska) Barcelona (Espanja) Valencia (Espanja) Cartagena

Lisätiedot

Eurooppa - vaaran vuosi 2019", "Macron - Ranskan uusi Aurinkokuningas ja Euroopan pelastaja?" "Ranskalaisten käyttöohjeet"

Eurooppa - vaaran vuosi 2019, Macron - Ranskan uusi Aurinkokuningas ja Euroopan pelastaja? Ranskalaisten käyttöohjeet Seinen risteily 12.5.2019 Esittely Seinen risteily 12.5.2019, 6 yötä Pariisi Poissy La Roche Rouen Duclair Caudebec Honfleur https://www.youtube.com/watch?v=unqumyvuivu Tutustu Seinen varrella oleviin

Lisätiedot

Kanariansaarilta Välimerelle hurmaava Iberia , 10 yötä

Kanariansaarilta Välimerelle hurmaava Iberia , 10 yötä Kanariansaarilta Välimerelle hurmaava Iberia 27.4.2019 Esittely Kanariansaarilta Välimerelle hurmaava Iberia 27.4.2019, 10 yötä Las Palmas (Kanariansaaret, Espanja) La Palma (Kanariansaaret, Espanja) Funchal

Lisätiedot

Esittely. Länsi-Välimeren risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Länsi-Välimeren risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Länsi-Välimeren risteily 16.7.2019 Esittely Länsi-Välimeren risteily 16.7.2019, 7 yötä Palma (Malloca, Espanja) Tarragona (Espanja) Sète (Ranska) St. Margherita (Italia) Piombino (Italia) Propriano (Korsika,

Lisätiedot

Esittely. Lissabon & Dourojoen risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Lissabon & Dourojoen risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Lissabon & Dourojoen risteily 17.10.2019 Esittely Lissabon & Dourojoen risteily 17.10.2019, 7 yötä Lissabon Obidos Coimibra Oporto Régua Pinhao Vega de Teron Salamanca Ferradosa https://youtu.be/fpx4wchhrdu

Lisätiedot

Esittely. Kolmen joen risteily , 6 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Kolmen joen risteily , 6 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Kolmen joen risteily 21.9.2019 Esittely Kolmen joen risteily 21.9.2019, 6 yötä Strasbourg (Ranska) Frankfurt (Saksa) Cochem (Saksa) Koblenz (Saksa) Rüdesheim (Saksa) Mannheim (Saksa) Strasbourg (Ranska)

Lisätiedot

Esittely. Lissabon & Dourojoen risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Lissabon & Dourojoen risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Lissabon & Dourojoen risteily 3.5.2019 Esittely Lissabon & Dourojoen risteily 3.5.2019, 7 yötä Lissabon Obidos Coimibra Oporto Régua Pinhao Vega de Teron Salamanca Ferradosa https://www.youtube.com/watch?v=fpx4wchhrdu

Lisätiedot

Seinen risteily ja Maihinnousurannikko , 5 yötä

Seinen risteily ja Maihinnousurannikko , 5 yötä Seinen risteily ja Maihinnousurannikko 30.7.2019 Esittely Seinen risteily ja Maihinnousurannikko 30.7.2019, 5 yötä Pariisi Les Andelys Honfleur Duclair Rouen Pariisi Vietä kesää nautinnollisella jokiristeilyllä

Lisätiedot

Esittely. Norjan Vuonot , 8 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Norjan Vuonot , 8 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Norjan Vuonot 24.8.2019 Esittely Norjan Vuonot 24.8.2019, 8 yötä Newcastle Flåm Geiranger Hellesylt Olden Bergen Haugesund Newcastle Tutustu majesteettiseen vuonojen Norjaan. Kuljeskele vuorten reunustamissa

Lisätiedot

Pohjois-Saksan helmet 5 yötä

Pohjois-Saksan helmet 5 yötä Pohjois-Saksan helmet 5 yötä Esittely Pohjois-Saksan helmet 5 yötä Koe samalla matkalla viihdyttävä risteily Itämerellä ja virkistävä kaupunkiloma kiehtovassa Berliinissä. Rattoisaa laivamatkaa rytmittävät

Lisätiedot

Champagne & Marne kanavaristeily samppanjan kotiseudulle , 6 yötä

Champagne & Marne kanavaristeily samppanjan kotiseudulle , 6 yötä Champagne & Marne kanavaristeily samppanjan kotiseudulle 23.7.2019 Esittely Champagne & Marne kanavaristeily samppanjan kotiseudulle 23.7.2019, 6 yötä https://www.youtube.com/watch?v=hpphttytdp8 Pariisi

Lisätiedot

Läntisen Välimeren risteily

Läntisen Välimeren risteily 2.10.2018 Läntisen Välimeren risteily Esittely 2.10.2018 Läntisen Välimeren risteily 1 VKO Mukava, välimerellinen risteilyviikko tarjoilee värikkään kattauksen Läntisen Välimeren huippukohteita. Risteily

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Jouluristeily Saksaan

Jouluristeily Saksaan 22.12.2018 Jouluristeily Saksaan Esittely 22.12.2018 Jouluristeily Saksaan 5 pv Helsinki Travemünde Hampuri Travemünde Helsinki Vietä joulu kanssamme rennossa ja kotoisassa tunnelmassa perinteisellä jouluristeilyllä

Lisätiedot

Matka Savonlinnan Oopperajuhlille Sevillan parturi - oopperaan , 2 pv

Matka Savonlinnan Oopperajuhlille Sevillan parturi - oopperaan , 2 pv Matka Savonlinnan oopperajuhlille Sevillan parturi -oopperaan 9.7.2019 Esittely Matka Savonlinnan Oopperajuhlille Sevillan parturi - oopperaan 9.7.2019, 2 pv https://www.youtube.com/watch?v=sgn-28lnjry

Lisätiedot

ROPAX-risteily Pohjois-Saksan helmet & Bauhaus 100 vuotta , 5 yötä

ROPAX-risteily Pohjois-Saksan helmet & Bauhaus 100 vuotta , 5 yötä ROPAX-risteily Pohjois-Saksan helmet & Bauhaus 100 vuotta 1.10.2019 Esittely ROPAX-risteily Pohjois-Saksan helmet & Bauhaus 100 vuotta 1.10.2019, 5 yötä Helsinki Travemünde Ludwigslust Berliini Schwerin

Lisätiedot

Romanttinen Rein, Mosel & Main Kolmen joen risteily

Romanttinen Rein, Mosel & Main Kolmen joen risteily 15.4.2019 Romanttinen Rein, Mosel & Main Kolmen joen risteily Esittely 15.4.2019 Romanttinen Rein, Mosel & Main Kolmen joen risteily 1 vko Amsterdam Nijmegen Düsseldorf Köln Cochem Koblenz Rüdesheim Frankfurt

Lisätiedot

Champagne & Marne kanavaristeily samppanjan kotiseudulle , 6 yötä

Champagne & Marne kanavaristeily samppanjan kotiseudulle , 6 yötä Champagne & Marne kanavaristeily samppanjan kotiseudulle 14.5.2020, 6 yötä Esittely Champagne & Marne kanavaristeily samppanjan kotiseudulle 14.5.2020, 6 yötä Pariisi Lagny-Sur-Marne Meaux Saint-Jean-Les-Deux-Jumeaux

Lisätiedot

Champagne & Marne kanavaristeily samppanjan kotiseudulle , 6 yötä

Champagne & Marne kanavaristeily samppanjan kotiseudulle , 6 yötä Champagne & Marne kanavaristeily samppanjan kotiseudulle 21.5.2019 Esittely Champagne & Marne kanavaristeily samppanjan kotiseudulle 21.5.2019, 6 yötä Épernay Dormans Château Thierry Saint-Jean-Les-Deux-Jumeaux

Lisätiedot

REININ JOKIRISTEILY

REININ JOKIRISTEILY REININ JOKIRISTEILY 8.4. 15.4.2019 Rentoudu, inspiroidu ja herkuttele viikko Reinillä! Tunnelmoi jokilaakson keväisillä maisemilla ja sen varrella olevien kaupunkien rattoisalla elämänmenolla. Matkan aloittaa

Lisätiedot

Jokiristeily 1 vko alk Tonavan risteily, m/s Swiss Diamond OMA LAIVA

Jokiristeily 1 vko alk Tonavan risteily, m/s Swiss Diamond OMA LAIVA 30.4.2018 Jokiristeily 1 vko alk. 1 995 Tonavan risteily, m/s Swiss Diamond OMA LAIVA Budapest Bratislava Wien Dürnstein Melk Linz Passau Rentoudu viikko mukavalla jokilaivalla, ympärilläsi syksyyn pukeutunut,

Lisätiedot

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, Viehättävä ja satumaisen kaunis Alsace sijaitsee Ranskassa, Saksan ja Sveitsin rajalla. Alue tunnetaan keskiaikaisista kylistään, värikkäästä

Lisätiedot

Läntisen Välimeren risteily

Läntisen Välimeren risteily 9.4.2019 Läntisen Välimeren risteily Esittely 9.4.2019 Läntisen Välimeren risteily 1 vko Palma (Espanja) Livorno (Italia) Savona (Italia) Toulon (Ranska) Marseille (Ranska) Barcelona (Espanja) Palma (Espanja)

Lisätiedot

Tonavan risteily

Tonavan risteily 6.5.2019 Tonavan risteily Esittely 6.5.2019 Tonavan risteily 7 yötä Budapest Bratislava Wien Dürnstein Melk Linz Passau Rentoudu viikko mukavalla jokilaivalla, ympärilläsi keväinen, kaunis Tonava. Nauti

Lisätiedot

Esittely. Dourojoen risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Dourojoen risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Dourojoen risteily 27.5.2019 Esittely Dourojoen risteily 27.5.2019, 7 yötä https://www.youtube.com/watch?v=fpx4wchhrdu Oporto Régua Vega de Teron Salamanca Ferradosa Pinhão Oporto Jokiristeily Dourolla

Lisätiedot

Kanariansaaret, Madeira & Marokko

Kanariansaaret, Madeira & Marokko 2.2.2019 Kanariansaaret, Madeira & Marokko Esittely 2.2.2019 Kanariansaaret, Madeira & Marokko 1 vko Varaukset tälle risteilylle viimeistään pe 18.1. klo 14.00 mennessä! Gran Canaria La Palma Madeira Marokko

Lisätiedot

Esittely. Adrianmeren risteily , 8 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Adrianmeren risteily , 8 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Adrianmeren risteily 2.10.2019 Esittely Adrianmeren risteily 2.10.2019, 8 yötä Dubrovnik (Kroatia) Hvar (Kroatia) Ancona (Italia) Venetsia (Italia) Koper (Slovenia) Rijeka (Kroatia) Split (Kroatia) Dubrovnik

Lisätiedot

Pohjois-Saksan Helmet & Viulunsoittaja katolla -musikaali , 5 yötä

Pohjois-Saksan Helmet & Viulunsoittaja katolla -musikaali , 5 yötä Pohjois-Saksan Helmet & Viulunsoittaja katolla -musikaali 9.7.2019 Esittely Pohjois-Saksan Helmet & Viulunsoittaja katolla -musikaali 9.7.2019, 5 yötä Helsinki Travemünde Ludwigslust Berliini Schwerin

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Hansaristeily Hampurin ja Lyypekin joulutoreille

Hansaristeily Hampurin ja Lyypekin joulutoreille Hansaristeily Hampurin ja Lyypekin joulutoreille Esittely Hansaristeily Hampurin ja Lyypekin joulutoreille, 4 yötä. LÄHDÖT 27.11. ja 4.12.2019 Juhlista adventtiaikaa parhaalla mahdollisella tavalla; lähde

Lisätiedot

Pääsiäisristeily Saksaan, linnoja ja maaseudun makuja , 5 yötä

Pääsiäisristeily Saksaan, linnoja ja maaseudun makuja , 5 yötä Pääsiäisristeily Saksaan, linnoja ja maaseudun makuja 17.4.2019 Esittely Pääsiäisristeily Saksaan, linnoja ja maaseudun makuja 17.4.2019, 5 yötä Helsinki Travemünde Bad Malente Malente Eutin Malente Pöln-

Lisätiedot

Esittely. Länsi-Välimeren risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Länsi-Välimeren risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Länsi-Välimeren risteily 3.8.2019 Esittely Länsi-Välimeren risteily 3.8.2019, 7 yötä Palma de Mallorca (Espanja) Messina (Sisilia, Italia) Salerno (Italia) Porto Torres (Sardinia, Italia) Roses (Espanja)

Lisätiedot

Loirejoen kanavaristeily Ranskan sydämessä , 6 yötä

Loirejoen kanavaristeily Ranskan sydämessä , 6 yötä Loirejoen kanavaristeily Ranskan sydämessä 19.9.2019 Esittely Loirejoen kanavaristeily Ranskan sydämessä 19.9.2019, 6 yötä Nevers Marseilles-Les-Aubigny Herry Ménétreol-Sous-Sancerre Léré Briare Lähde

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

Romanttinen Reinjoen laakso ja Hollanti , 5 yötä

Romanttinen Reinjoen laakso ja Hollanti , 5 yötä Romanttinen Reinjoen laakso ja Hollanti 8.6.2019 Esittely Romanttinen Reinjoen laakso ja Hollanti 8.6.2019, 5 yötä Strasbourg Rüdesheim Köln Düsseldorf Amsterdam Aloita kesä Reinin varren kutsuvilla kaupungeilla

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Pohjois-Saksan helmet ja Berliinin joulutorit 5 yötä

Pohjois-Saksan helmet ja Berliinin joulutorit 5 yötä Pohjois-Saksan helmet ja Berliinin joulutorit 5 yötä Esittely Pohjois-Saksan helmet & Berliinin joulutorit 5 yötä. LÄHDÖT 26.11. JA 3.12.2019 Karista loppuvuoden kiire ja pimeys uppoudu mieluummin Pohjois-Saksan

Lisätiedot

Esittely. Norjan Vuonot , 13 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Norjan Vuonot , 13 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Norjan Vuonot 9.6.2019 Esittely Norjan Vuonot 9.6.2019, 13 yötä Newcastle Bergen Olden Molde Honningsvåg Alta Tromssa Bodø Flåm Newcastle Ihaile keskiyön aurinkoa Jäämeren rannalla, nauti Pohjolan kesän

Lisätiedot

Esittely. Länsi-Välimeren risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Länsi-Välimeren risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Länsi-Välimeren risteily 14.9.2019 Esittely Länsi-Välimeren risteily 14.9.2019, 7 yötä Palma (Mallorca, Espanja) Napoli (Italia) Olbia (Sardinia, Italia) Livorno (Italia) Villefrance (Ranska) Palamós (Espanja)

Lisätiedot

Itäisen Karibian saaria

Itäisen Karibian saaria Itäisen Karibian saaria 29.2.2020 Esittely Itäisen Karibian saaria 29.2.2020, 9 yötä Bridgetown (Barbados) - Road Town, (Brittiläiset Neitsytsaaret) Philipsburg (St Maarten) - St. John's (Antigua) Basseterre

Lisätiedot

Reinin risteily Hollannista Sveitsiin

Reinin risteily Hollannista Sveitsiin 1.4.2019 Reinin risteily Hollannista Sveitsiin Esittely 1.4.2019 Reinin risteily Hollannista Sveitsiin 1 vko Kiehtovia suurkaupunkeja ja pikkupaikkojen charmia, vehreitä kukkuloita viiniviljelmineen ja

Lisätiedot

Tonavan risteily

Tonavan risteily 1.10.2018 Tonavan risteily Esittely 1.10.2018 Tonavan risteily 1 vko Passau (Saksa) - Melk (Itävalta) - Wien (Itävalta) - Budapest (Unkari) - Bratislava (Slovakia) Dürnstein (Itävalta) - Linz (Itävalta)

Lisätiedot

Esittely. Jouluristeily Tonavalla , 6 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Jouluristeily Tonavalla , 6 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Jouluristeily Tonavalla 21.12.2019 Esittely Jouluristeily Tonavalla 21.12.2019, 6 yötä Wien Bratislava Budapest Novi Sad Belgrad Tee joulustasi aivan erityinen vietä se Keski-Euroopan nostalgiaa huokuvilla

Lisätiedot

Esittely. Länsi-Välimeren risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Länsi-Välimeren risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Länsi-Välimeren risteily 8.6.2019 Esittely Länsi-Välimeren risteily 8.6.2019, 7 yötä Palma de Mallorca (Espanja) Messina (Sisilia, Italia) Salerno (Italia) Piombino (Italia) Porto Torres (Sardinia, Italia)

Lisätiedot

Kanariansaaret, Madeira & Marokko , 7 yötä

Kanariansaaret, Madeira & Marokko , 7 yötä Kanariansaaret, Madeira & Marokko 16.11.2019 Esittely Kanariansaaret, Madeira & Marokko 16.11.2019, 7 yötä Gran Canaria La Palma Madeira Marokko (Agadir) Lanzarote Teneriffa Vehreitä jyrkänteitä, kauniita

Lisätiedot

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015 OHJELMA*: Lauantai Lauantai 4:30 kokoontuminen Helsinki-Vantaa lentokentälle 6:30-8:30 omakustanteinen lento Helsinki-Split* 9:00-9:30 kuljetus satamaan 10-12 lounas

Lisätiedot

Kanariansaaret & Madeira uuden vuoden risteily , 7 yötä

Kanariansaaret & Madeira uuden vuoden risteily , 7 yötä Kanariansaaret & Madeira uuden vuoden risteily 28.12.2019 Esittely Kanariansaaret & Madeira uuden vuoden risteily 28.12.2019, 7 yötä Gran Canaria Fuerteventura Lanzarote Madeira La Palma Teneriffa Gran

Lisätiedot

Maailman makuja ja hyvinvointia

Maailman makuja ja hyvinvointia 22.1.2019 Maailman makuja ja hyvinvointia Esittely 22.1.2019 Maailman makuja ja hyvinvointia! 6 pv Helsinki Travemünde Schwerin Elstal Berlin Schwerin Travemünde Helsinki Lähde mukaan aivan uudenlaiselle

Lisätiedot

Hampuri Beatlesien tapaan

Hampuri Beatlesien tapaan 6.3.2019 Hampuri Beatlesien tapaan Esittely 6.3.2019 Hampuri Beatlesien tapaan! 5 pv Helsinki Travemünde Hampuri Travemünde Helsinki Maaliskuun musiikkiteemaisella risteilyllä Saksassa otamme haltuun Hampurin

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

Esittely. Läntisen Välimeren risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Läntisen Välimeren risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Läntisen Välimeren risteily 16.4.2019 Esittely Läntisen Välimeren risteily 16.4.2019, 7 yötä Palma (Espanja) Palamós (Espanja) Ajaccio (Ranska) Civitavecchia (Italia) Napoli (Italia) Olbia (Italia) Mukava,

Lisätiedot

Jouluristeily Tonavalla

Jouluristeily Tonavalla 21.12.2018 Jouluristeily Tonavalla Esittely 21.12.2018 Jouluristeily Tonavalla 7 pv Wien Bratislava Budapest Novi Sad Belgrad Tee joulustasi aivan erityinen vietä se Keski-Euroopan nostalgiaa huokuvilla

Lisätiedot

Hurmaava Elbe

Hurmaava Elbe 30.3.2019 Hurmaava Elbe Esittely 30.3.2019 Hurmaava Elbe 1 vko 7 hyttiä enää vapaana! Äkkilähtöetuna 1 hh lisämaksu nyt vain 100! Tarjoushinta nyt vain 2 095. Tarjoushinnat kokevat vain uusia varauksia.

Lisätiedot

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg-

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan 11.-15.9.2019 -Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- Elämäniloinen ja Saksan Riviera kuvaavat parhaiten tätä osaa maasta, joka on Saksan viininviljelyn tärkeimpiä

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

Monen valtakunnan Berliini

Monen valtakunnan Berliini 26.3.2019 Monen valtakunnan Berliini Esittely 26.3.2019 Monen valtakunnan Berliini 6 pv Helsinki Travemünde Spornitz Sachsenhausen Oranienburg Berliini SchwerinTravemünde Helsinki Tutustu Berliiniin aivan

Lisätiedot

Tonavan suistoalue Romania, Moldova & Bulgaria

Tonavan suistoalue Romania, Moldova & Bulgaria Tonavan suistoalue Romania, Moldova & Bulgaria 18.4.2020 Esittely Tonavan suistoalue Romania, Moldova & Bulgaria 18.4.2020, 7 yötä Alle 10 hyttiä enää vapaana! Giurgiu (Romania) Tulcea Moldova Chernavoda

Lisätiedot

Atlantin ylitys ja Karibian saaria , 19 yötä

Atlantin ylitys ja Karibian saaria , 19 yötä Atlantin ylitys ja Karibian saaria 30.10.2019 Esittely Atlantin ylitys ja Karibian saaria 30.10.2019, 19 yötä Napoli (Italia) Palma (Mallorca, Espanja) Cartagena (Espanja) Gibraltar (Iso-Britannia) Funchal

Lisätiedot

Dubrovnik & Joonianmeren risteily

Dubrovnik & Joonianmeren risteily Dubrovnik & Joonianmeren risteily 13.5.2020 Esittely Dubrovnik & Joonianmeren risteily 13.5.2020, 9 yötä Helsinki Dubrovnik (Kroatia) Valletta (Malta) Messina (Sisilia, Italia) Argostoli (Kefalonia, Kreikka)

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Esittely. Kanariansaarten jouluristeily , 7 yötä. Vain 5 paikkaa enää vapaana! Gran Canaria Madeira Lanzarote La Gomera

Esittely. Kanariansaarten jouluristeily , 7 yötä. Vain 5 paikkaa enää vapaana! Gran Canaria Madeira Lanzarote La Gomera Kanariansaarten jouluristeily 21.12.2019 Esittely Kanariansaarten jouluristeily 21.12.2019, 7 yötä Vain 5 paikkaa enää vapaana! Gran Canaria Madeira Lanzarote La Gomera Fuerteventura Teneriffa Gran Canaria

Lisätiedot

Atlantin ylitysmatka & ItäKaribian saaria

Atlantin ylitysmatka & ItäKaribian saaria 27.10.2018 Atlantin ylitysmatka & ItäKaribian saaria Esittely 27.10.2018 Atlantin ylitysmatka & Itä-Karibian saaria 17 pv Espanja Portugali Antigua St. Lucia Grenada Barbados Suuntaa huikealle saarihyppelylle

Lisätiedot

Ranska, Seine & Kanaalisaaret kesäpuutarhojen kukkiessa

Ranska, Seine & Kanaalisaaret kesäpuutarhojen kukkiessa 12.4.2019 Ranska, Seine & Kanaalisaaret kesäpuutarhojen kukkiessa Esittely 12.4.2019 Ranska, Seine & Kanaalisaaret kesäpuutarhojen kukkiessa 1 vko Lontoo (Iso-Britannia) Bristol (Iso-Britannia) Honfleur

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Karibian risteily ABC-saarille

Karibian risteily ABC-saarille Karibian risteily ABC-saarille 8.2.2020 Esittely Karibian risteily ABC-saarille 8.2.2020, 9 yötä Barbados Aruba Curaçao Bonaire Grenada St. Lucia Barbados Lekottele liidunvalkeilla palmurannoilla, pulahda

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 24.-30.3.2019 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Esittely. reinin ja moseljoen risteily , 6 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. reinin ja moseljoen risteily , 6 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Reinin ja Moseljoen risteily 16.8.2019 Esittely reinin ja moseljoen risteily 16.8.2019, 6 yötä Remich & Luxemburg Saarburg Trier Cochem Rüdesheim Heidelberg Strasbourg Lähde kesäiselle Reinille ja Moselille

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 1 8.9.2014 8 CHARTER LENNOT HKI, TRE JA KUOPIO HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Dubrovnik & Adrianmeren risteily

Dubrovnik & Adrianmeren risteily Dubrovnik & Adrianmeren risteily 20.5.2020 Esittely Dubrovnik & Adrianmeren risteily 20.5.2020, 9 yötä Helsinki Dubrovnik (Kroatia) Hvar (Kroatia) - Port Corsini/Ravenna (Italia) Venetsia (Italia) Koper

Lisätiedot

Seinen risteily

Seinen risteily Seinen risteily 6.5.2020 Esittely Seinen risteily 6.5.2020, 6 yötä Helsinki Pariisi Honfleur Duclair Rouen Poissy Pariisi Helsinki Tutustu Seinen varrella oleviin historiallisiin kaupunkeihin, syvenny

Lisätiedot

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 4 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 8 WWW.AIKAMATKAT.FI P2 ALKUSARJA, LYHYT 5 8.9.2014 4 VRK ALK 790 SUORA LENTO HELSINGISTÄ HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Adrianmeren risteily

Adrianmeren risteily 17.10.2018 Adrianmeren risteily Esittely 17.10.2018 Adrianmeren risteily 9 pv Ihastu Kroatiaan ja sen naapureihin! Vietä erilainen kaupunkiloma Adrianmerellä astu joka aamu uuteen, hienoon kohteeseen.

Lisätiedot

Risteily Kuuban ympäri

Risteily Kuuban ympäri 5.11.2018 Risteily Kuuban ympäri Esittely 5.11.2018 Risteily Kuuban ympäri 11 pv Kuuba Jamaika Koe myyttinen, muuttuva Kuuba! Lähde elämänilon ja salsan hurmaavaan kotimaahan, jossa menneisyys ja nykyisyys

Lisätiedot

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa.

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa. BALKANIN KIERROS 3-10.10.2015 : Albania, Makedonia, Kosovo Kuvassa Tirana 1. matkapäivä 3.10.2015 Helsinki - Tirana Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja

Lisätiedot

Esittely. Joonianmeren kierros , 8 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Joonianmeren kierros , 8 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Joonianmeren kierros 25.9.2019 Esittely Joonianmeren kierros 25.9.2019, 8 yötä Dubrovnik (Kroatia) Valletta (Malta) Catania (Sisilia, Italia) Argostoli (Kefalonia, Kreikka) Brindisi (Italia) Kotor (Montenegro)

Lisätiedot

Länsi-Välimeren kierros

Länsi-Välimeren kierros Länsi-Välimeren kierros 10.6.2020 Esittely Länsi-Välimeren kierros 10.6.2020, 7 yötä Helsinki Napoli (Italia) Valletta (Malta) Trapani (Sisilia) Porto Torres (Italia) Ajaccio (Korsika, Ranska) Piombino

Lisätiedot

Esittely. Kuorot kohtaavat Itämerellä! , 5 pv. ilmoille! Huhtikuun musiikkiteemainen risteilymme Saksaan on kuoromusiikin ystävien

Esittely. Kuorot kohtaavat Itämerellä! , 5 pv. ilmoille! Huhtikuun musiikkiteemainen risteilymme Saksaan on kuoromusiikin ystävien Kuorot kohtaavat Itämerellä 3.4.2019 Esittely Kuorot kohtaavat Itämerellä! 3.4.2019, 5 pv Helsinki Travemünde Lyypekki Travemünde Helsinki Lähde laulamaan keväät ilmoille! Huhtikuun musiikkiteemainen risteilymme

Lisätiedot

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN *, **, **, , JA

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN *, **, **, , JA HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN 13.-19.4.*, 15.-21.5.**, 1.-7.8.**, 22.-28.8., 3.-10.9. JA 14.-20.9.2017 Hurtigruten on Norjan rannikon alkuperäinen laivareitti, joka

Lisätiedot

Etelämantereen risteily

Etelämantereen risteily 2.1.2019 Etelämantereen risteily Esittely 2.1.2019 Etelämantereen risteily 14 pv Tervetuloa Antarktiksen satumaailmaan ikijään ja lumen kotiin, jonka hyisillä vesillä seilaavat laivaakin suuremmat jäävuoret.

Lisätiedot

Itä-Karibian risteily

Itä-Karibian risteily Itä-Karibian risteily 25.1.2020 Esittely Itä-Karibian risteily 25.1.2020, 9 yötä Bridgetown (Barbados) Scarborough (Tobago) St. George's (Grenada) Bequia (St Vincent & the Grenadines) Roseau (Dominica)

Lisätiedot

Komeasta Kanadasta karismaattiseen Kuubaan

Komeasta Kanadasta karismaattiseen Kuubaan 21.10. Komeasta Kanadasta karismaattiseen Kuubaan Esittely Nyt saat kokea uljaan Kanadan ja hurmaavan huolettoman Karibian samalla lomalla. Luvassa on viihtyisiä kaupunkeja ja hienoa luontonähtävää, lämmön

Lisätiedot

Esittely. Islanti & Färsaaret , 11 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle. Lue matkailutoimittaja Mira Jalomiehen BLOGISTA kokemuksia Färsaarilta

Esittely. Islanti & Färsaaret , 11 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle. Lue matkailutoimittaja Mira Jalomiehen BLOGISTA kokemuksia Färsaarilta Islanti & Färsaaret 9.7.2019 Esittely Islanti & Färsaaret 9.7.2019, 11 yötä Liverpool (Iso-Britannia) Dublin (Irlanti) Reykjavik (Islanti) Isafjordur (Islanti) Akureyri (Islanti) Klaksvik (Färsaaret) Torshavn

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

ROPAX-risteily Ruotsiin

ROPAX-risteily Ruotsiin ROPAX-risteily Ruotsiin Esittely ROPAX-risteily Ruotsiin Historiallinen Uppsala & Sigtuna, 3 yötä (Helsinki) - Naantali - Kapellskär - Uppsala - Sigtuna - Norrtelje -Kapellskär - Naantali (Helsinki) Rentoudu

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Dourojoen risteily

Dourojoen risteily Dourojoen risteily 15.4.2020 Esittely Dourojoen risteily 15.4.2020, 7 yötä Oporto (Portugali) Régua (Portugali) Vega de Teron (Espanja) Barca d Alva (Portugali) Salamanca (Espanja) Ferradosa (Portugali)

Lisätiedot

Esittely. Tonavan risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Tonavan risteily , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Tonavan risteily 30.9.2019 Esittely Tonavan risteily 30.9.2019, 7 yötä Budapest (Unkari) Bratislava (Slovakia) Dürnstein (Itävalta) Melk (Itävalta) Linz (Itävalta) Wien (Itävalta) Budapest (Unkari) Rentoudu

Lisätiedot

Esittely. Joonianmeren kierros , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Joonianmeren kierros , 7 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Joonianmeren kierros 16.5.2019 Esittely Joonianmeren kierros 16.5.2019, 7 yötä Dubrovnik (Kroatia) Valletta (Malta) Catania (Sisilia, Italia) Argostoli (Kefalonia, Kreikka) Brindisi (Italia) Kotor (Montenegor)

Lisätiedot