KOIVUNIEMEN VERKKOPALVELUITA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOIVUNIEMEN VERKKOPALVELUITA"

Transkriptio

1 KOIVUNIEMEN VERKKOPALVELUITA

2 KOIVUNIEMI PORTAALIKUMPPANINA INVESTOI VERKON MAHDOLLISUUKSIIN Juuri nyt on paras aika ottaa uusia kehitysaskelia ja investoida verkon tarjoamiin mahdollisuuksiin. Oikein suunnatuilla kehitystoimenpiteillä on mahdollista saavuttaa suuria hyötyjä nyt, kun sekä käyttäjien valmiudet että verkon teknologioiden kehitys ovat kypsässä vaiheessa. Oletteko jo kattavasti selvittäneet mahdollisuutenne kehittää tuottavuuttanne, parantaa asiakaspalveluanne tai laajentaa vaikutusalaanne verkkopalvelujen, mobiilin ja muiden sähköisten kanavien tarjoamien mahdollisuuksien avulla? Entä mitä etua toisi sähköisten palvelujenne ja samalla koko verkkoviestintänne sulauttaminen ehyeksi portaalikokonaisuudeksi? VALITSE OIKEA KUMPPANI Tarjoamme yrityksille ja julkishallinnolle monialaisen palvelukokonaisuuden organisaation kehittämiseen, nykyaikaiseen viestintään ja kehittyvän informaatiotekniikan hyödyntämiseen. Menestyvä verkkopalvelukehitys edellyttää näiden kaikkien osa-alueiden huomioon ottamista ja yhteen sovittamista. Siksi Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi on varma kumppanivalinta! PALVELUT KOKO ELINKAARELLE Koivuniemen kumppanina hallitsette kaikki portaalikehityksen elinkaaren vaiheet: Tunnistatte mahdollisuudet, jotka nopeasti kehittyvät sähköiset teknologiat, infrastruktuuri ja käyttäjäkulttuuri tarjoavat toiminnallenne Tuotatte huolella tehtyyn analyysiin perustuvan etenemisstrategian ja vaatimusmäärittelyn onnistunutta päätöksentekoa, toteutusvaiheen resursointia ja suunnittelua varten Laaditte toteutusmäärittelyt mahdollisimman teknologiariippumattomasti säilyttäen valinnanvapautenne ja mahdollisuuden hyödyntää kehittyneimpiä ratkaisuja Toteutatte ratkaisunne tarkoituksenmukaisimmilla välineillä ja infrastruktuurilla Verkkopalvelunne toimivat luotettavasti ja järkevillä resursseilla. Konsultointi ja koulutus Aito integraatio kehittämisessä Tarjoamme korkean lisäarvon ja kehittämisinvestoinnin tuoton. Palvelulupauksemme perustuu ainutlaatuiseen liikeideaamme yhdistää laaja-alainen tuote- ja palveluosaamisemme asiakaskohtaisiksi ratkaisuiksi, jotka sopivat täsmällisesti asiakkaan tilanteeseen, toimintaympäristöön ja tavoitteisiin. Olemme luotettava kehittämiskumppani, joka sitoutuu rakentamaan kanssanne menestystä.

3 SÄHKÖISEN ASIOINNIN PALVELUT Asiakkaanne ja sidosyhmänne ovat siirtyneet pysyvästi verkkoon. On aika tarjota heille ajanmukainen sähköinen näkymä kumppanuuteen ja mahdollisuus asioida kanssanne ajasta ja paikasta riippumattomasti. MITKÄ OVAT TEIDÄN MAHDOLLISUUTENNE? Kartoittakaa omat mahdollisuutenne tarjota uniikkia lisäarvoa, parantaa asiakasuskollisuutta, tehostaa omaa toimintaanne, yhtenäistää asiakaspalveluprosessit saumattomaksi kokonaisuudeksi tai luoda kokonaan uutta liiketoimintaa verkkoon! HYVIN MÄÄRITELTY ON PUOLIKSI TEHTY Tarjoamme osaavat ja huippulaadukkaat palvelut uusien sähköisten palvelujenne suunnittelemiseksi niin, että ne vastaavat käyttäjienne tarpeita, tuottavat tavoitellut hyödyt ja ovat kustannustehokkaita toteuttaa. TEHOKKAAT TOTEUTUKSET Koivuniemen tuotteistetut ratkaisut ja pitkälle viedyt konseptit asiointipalvelujen, asiakas- ja sidosryhmäportaalien ja virtuaalikonttori-integraatioiden toteuttamiseen tekevät määrittelyistä totta nopeasti ja kustannustehokkaasti. Mobiilia unohtamatta. TURVALLISESTI AINA AVOINNA Vaivaton ja luotettava sijainti palveluillenne on Koivuniemen laadukas käyttöpalvelu. Asiantunteva henkilökunta ja korkeatasoinen infrastruktuuri huolehtivat asioinnin sujuvuudesta myös virka-ajan ulkopuolella. MENESTYSTÄ VERKOSSA Lukuisat asiakkaamme eri toimialoilta ovat menestyksellä hyödyntäneet Koivuniemen sähköisen asioinnin palveluita. Moni suomalaisille kriittinen verkkopalvelu on saanut alkunsa ja löytänyt kodin Koivuniemen osaavan kehittäjä- ja ylläpitohenkilökunnan varmoissa käsissä. Kertokaa meille, millaisen huomisen tahtoisitte asiakkaillenne verkkoon. Me kerromme, miten se saavutetaan. Konsultointi ja koulutus Integroidut palvelut ja konseptit Tarjoamme korkean lisäarvon ja kehittämisinvestoinnin tuoton. Palvelulupauksemme perustuu ainutlaatuiseen liikeideaamme yhdistää laaja-alainen tuote- ja palveluosaamisemme asiakaskohtaisiksi ratkaisuiksi, jotka sopivat täsmällisesti asiakkaan tilanteeseen, toimintaympäristöön ja tavoitteisiin. Olemme luotettava kehittämiskumppani, joka sitoutuu rakentamaan kanssanne menestystä.

4 KOIVUNIEMEN VERKKOKAUPPARATKAISU LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ, LISÄÄ ASIAKKAITA Verkkokauppa on väline, paitsi tehdä aitoa liiketoimintaa verkossa, myös tukea kivijalkaliiketoimintaa parantamalla tuotteiden löydettävyyttä ja näkyvyyttä, antamalla asiakkaille ajantasaista tietoa, välittämällä kuva uskottavasta ja palvelevasta toimijasta ja houkuttelemalla käyttäjiä asioimaan heille parhaiten soveltuvalla tavalla kanssanne. KATTAVA KUMPPANUUS Koivuniemi on oikea kumppaninne verkkokaupan kehittämiseen, olipa kyse b2c- tai b2bliiketoiminnasta. Toimitamme liiketoimintalähtöiset määrittelyt ja selvitykset, laadukkaan, tuhansissa verkkokauppatoimitusissa koulitun avoimen teknisen alustan, tarvittavat räätälöinnit, toimivat integraatiot muihin järjestelmiinne, liittymät yleisimpiin maksu- ja logistiikkaratkaisuihin sekä tietysti teknisen tuen ja ylläpidon toimitetulle verkkokaupalle. OPTIMIPAINOTUKSIN TULEVAISUUTEEN Käytössänne on huippuosaamisemme. Kohdistatte kehittämisaskeleet optimaalisesti, tuotatte markkinoille juuri oikeanlaisen palvelun ja tunnistatte jo ennakkoon tulevaa kehittämistä ohjaavat asiakastarpeet ja mahdollisuudet. Ratkaisut ovat erittäin taipuisia ja laajennettavia, ja tuemme aktiivisesti jatkuvaa kehittämistänne. Monipuolisesti osaavien tiimiemme ansiosta tarvittaessa vaativatkin integraatiot järjestelmiinne saadaan onnistumaan. Konsultointi ja koulutus Integroidut palvelut ja konseptit Tarjoamme korkean lisäarvon ja kehittämisinvestoinnin tuoton. Palvelulupauksemme perustuu ainutlaatuiseen liikeideaamme yhdistää laaja-alainen tuote- ja palveluosaamisemme asiakaskohtaisiksi ratkaisuiksi, jotka sopivat täsmällisesti asiakkaan tilanteeseen, toimintaympäristöön ja tavoitteisiin. Olemme luotettava kehittämiskumppani, joka sitoutuu rakentamaan kanssanne menestystä.

5 SISÄLLÖT MATKAPUHELIMIIN Matkapuhelin on monipuolinen viestintäväline ja tehokas tietojenkäsittely-ympäristö, ja mikä parasta, se löytyy lähes jokaiselta ja on aina mukana. Mahdollisuudet hyödyntää sitä laajasti ja kustannustehokkaasti arjen liiketoiminnassa ovat nopean kehityksen myötä moninkertaistuneet. MOBIILI ON MEDIA Internet on nyt mobiili media. Tämä tarkoittaa, että teillä on ensimmäistä kertaa historiassa elävä pääsy sähköisen median kautta kohderyhmienne luo reaaliaikaisesti missä vain, milloin vain ja tarvittaessa erittäin henkilökohtaisesti. Autamme teitä hyödyntämään tämän uuden mahdollisuuden! MOBIILIPORTAALI TAVOITTAA Webin käyttö matkapuhelimella on lisääntynyt räjähdysmäisesti, ja webin tulo matkapuhelimiin täydessä laajuudessa on enää vain pienen kehitysaskeleen päässä. Suurin osa webin sisällöistä ja sovelluksista toimii erinomaisesti matkapuhelimessa. Voittajia ovat ne, jotka kykenevät saavuttamaan mobiilit asiakkaat jo nyt. Autamme teitä niin nykyisten sivustojenne mobilisoinnissa kuin mobiilin asiointiportaalin synnyttämisessäkin. KENTÄN PROSESSIT HALTUUN Onko organisaatiollanne tai arvoketjussanne kentällä, tien päällä tai tuotantohallien lattioilla prosesseja, joihin reaaliaikainen toiminnanohjaus ei yllä, koska kannettava tietokonekin on liian kömpelö? Kuluuko aikaa raportointiin jälkikäteen tai työn lomassa raapustettujen paperilomakkeiden tallentamiseen? Tiesittekö, että kevyellä, tavallista matkapuhelinta hyödyntävällä ratkaisulla voitte säästää pitkän sentin ja samalla parantaa toimintanne laatua? Kysykää meiltä, miten asiakkaamme ovat hyötyneet mobiili-integraatioratkaisuistamme. KOULUTUKSET TEHOKKAASTI Matkapuhelin on erinomainen väline koulutuksille erityisesti silloin, kun työntekijät käyttävät paljon aikaa matkustellen tai odotellen. Etsimme mielellämme kanssanne mahdollisuudet tehostaa koulutustoimintaanne! Konsultointi ja koulutus Aito integraatio kehittämisessä Tarjoamme korkean lisäarvon ja kehittämisinvestoinnin tuoton. Palvelulupauksemme perustuu ainutlaatuiseen liikeideaamme yhdistää laaja-alainen tuote- ja palveluosaamisemme asiakaskohtaisiksi ratkaisuiksi, jotka sopivat täsmällisesti asiakkaan tilanteeseen, toimintaympäristöön ja tavoitteisiin. Olemme luotettava kehittämiskumppani, joka sitoutuu rakentamaan kanssanne menestystä.

6 ELÄVÄÄ KUVAA ZOOMAA BISNEKSEEN Monia kuvia mahtuu lyhyeen mainoselokuvaan. Se pitää sisällään loistokkuutta, koko joukon iloisia ilmeitä ja suuria tunteita. Joskus paras lopputulos saadaan sähköisten raporttien ja haastatteluiden kautta uutisdynamiikkaa hyödyntäen. Pidemmässä yritysvideossa pääsee maalaamaan vielä laveammalla pensselillä. Mukaan otetaan runsaasti tunnevaikuttamista, historiaa, taustoja, tekijöitä, osaamista ja arvoja. VALAISE MAHDOLLISUUKSIIN Elokuvantekijöille menestyksen resepti on ollut tuttu jo kauan tarvitaan tarina, johon voi samastua. Tarina, joka tempaa mukaansa. Tarina, joka pitää tuolin reunalla, valmiina lähtemään lentoon. Vasta sitten alkaa viestintä. Hyvä yritysvideo käyttää emootion avaamaa viestintäkanavaa välittämään mielikuvaa ja informaatiota syvällä ja erittäin muistettavalla tavalla. Tämä on Koivuniemen ydinosaamista. Me rakennamme tunnevaikuttavia tarinoita, jotka myyvät, viestivät ja aktivoivat! TARKENNA ASIAKKAASEEN Visuaalisuus stimuloi ja kuljettaa faktaa. Ääni on tunteiden tulkki, se muuttaa asenteita. Koivuniemen ammattilaiset luovat näistä menestysreseptin ja maustavat yrityksenne ainutlaatuisen tarinan. Monikäyttöinen, ammattitaidolla ja suurella sydämellä tehty elegantti videoteos säilyy avattuna huoneenlämmössä pitkään. Se välittää Teidän tarinaanne lakkaamatta vastustamattoman taidollisesti suoraan sydämiin. KAMERAT KÄY! Yritysvideo on mainio ja edullinen viestintätuote kaikkiin business-suuntiin. Digitaalinen sisällöntuotanto mahdollistaa aineiston monipuolisen hyödyntämisen ja jakelun eri medioihin. Siinä, missä asiakas vakuuttuu, henkilökunta sitoutuu. Ja missä internet syventää, mobiili yllättää. Minkä asian Te haluaisitte saada Koivuniemen videokeilaan?

7 Alkupaloja herättämään ruokahalua. Näiden ohella tarjoamme aina myös räätälöityjä ratkaisuja. Videokatsaukset Dokumenttivideot Videokatsaus on yritysjohdon tai asiantuntijoiden esittämä tilannekatsaus. Sparraamme käsikirjoituksen, valmennamme esiintyjät, kuvaamme esityksen tiloissanne ja editoimme tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Näin viesti välittyy suoraan ja uskottavasti nykyaikaisin keinoin. Koivuniemen kokenut ulkotuotanto tallentaa tapahtuman, tilaisuuden tai kohteen ikimuistoiseksi videoksi. Kun viesti tarvitsee syventämistä, käytössänne ovat huipputoimittajamme. Tarvittaessa editoimme ja esitämme teoksen suoraan paikan päällä. Muisto, lyhytelokuva tai viraali takaamme, että yllätyt positiivisesti. Imagovideot Upea yritys- tai tuotekuvaa tukeva audiovisuaalinen elämys, joka soveltuu erityisen hyvin sähköisen viestinnän käyttöön. Imagovideo toteutetaan joko asiakaskohtaisesti räätälöiden tai valikoimasta valmiita tuotantovaihtoehtojamme. Tehokas tunneviestintä jättää pitkään kestävän, positiivisen tunnejäljen. Koulutusvideot Mainoselokuvat Video auttaa oppimisessa ja kertauksessa. Se palvelee jakelukanavasta riippumatta vuorokaudet ympäri silloin, kun oppijalle sopii. Osana elearning-konseptiamme se minimoi koulutustyön rutiinit, optimoi omaksumisajan ja tarjoaa ainutlaatuisen tehokkaan työkalun syväoppimiseen. 30 ratkaisevaa sekuntia, jotka voivat painaa tuotteesi tai palvelusi tarinan lähtemättömästi prospektisi mieleen. Toteutus voi olla eeppinen visio tai oivaltavan askeettinen, oikean mielikuvan ja tunnetilan on silti synnyttävä heti. Se on laatumme mitta. Siksi voit uskoa meille tärkeimmät sekuntisi. Jakelukanavia Verkkovideot Videoiden ryntäys verkkoviestintään on synnyttänyt kokonaan uuden tavan käsikirjoittaa, tuottaa ja jaella videoviestiä. Koivuniemen avulla välität viestiäsi upeana, päättymättömänä videosarjana. Mobiilivideot Koivuniemi suunnittelee ja toteuttaa kanssanne innovatiiviset ja laadukkaat videoviestit liikkuville ihmisille. Yhdessä muiden mobiilimediatuotteidemme kanssa voitte helposti saavuttaa merkittävän jalansijan nykyaikaisimmassa viestivälineessä.... Ja kaikki muut Toimita tyylikkäästi pakattu tallenne asiakkaalle USB-tikulla tai DVDlevyllä, pysäytä messuilla. Rakenna TV-mainos tai säväytä podcastilla. Tervehdi vieraitasi aulavideolla. Videon mahdollisuudet ovat loppumattomat! Koulutus ja konsultointi Aito integraatio kehittämisessä Rakennamme huipputehokasta monimediaviestintää ja tarjoamme ennennäkemätöntä tuottoa viestintäinvestoinneille. Palvelulupauksemme perustuu ainutlaatuiseen liikeideaamme yhdistää laaja-alainen tuote- ja palveluosaamisemme asiakaskohtaisiksi ratkaisuiksi, jotka sopivat täsmällisesti asiakkaan tilanteeseen, toimintaympäristöön ja tavoitteisiin. Olemme luotettava ja innovatiivinen viestintäkumppani, joka sitoutuu rakentamaan kanssanne menestystä.

8

ASIAKAS- PALVELUN KEHITTÄMINEN

ASIAKAS- PALVELUN KEHITTÄMINEN ASIAKAS- PALVELUN KEHITTÄMINEN TYYTYVÄINEN ASIAKAS MERKITSEE TULOSTA Tyytyväinen asiakas haluaa pitää yhteyttä, tehdä kauppaa, on sitoutunut toimittajaan ja kehuu vielä kaverilleenkin. Tyytyväinen asiakaspalvelija

Lisätiedot

Sähköinen ensihoitokertomus. Case: Satakunnan sairaanhoitopiiri

Sähköinen ensihoitokertomus. Case: Satakunnan sairaanhoitopiiri Sähköinen ensihoitokertomus Case: Satakunnan sairaanhoitopiiri Palvelumme Konsultointi ja koulutus Viestintä IT Strateginen kumppani kaikissa toimintaympäristön muutoksissa Kaikkea viestintää kaikkiin

Lisätiedot

Parempaa liiketoimintaa henkilöstöjohtamisen uusilla välineillä

Parempaa liiketoimintaa henkilöstöjohtamisen uusilla välineillä Parempaa liiketoimintaa henkilöstöjohtamisen uusilla välineillä Sirpa Huuskonen ja Harri Nikander ISS Palvelut ISS Palvelut Oy 12 000 työtekijää Suomessa Siivous Kiinteistön ylläpito Turvallisuuspalvelut

Lisätiedot

STRATEGIA Hallituksen vahvistama esitys syysliittokokoukselle

STRATEGIA Hallituksen vahvistama esitys syysliittokokoukselle STRATEGIA 2016-2018 Hallituksen vahvistama esitys syysliittokokoukselle 19.11.2015 1 STRATEGISET TAVOITTEET 2016-2018 VISIO 2020 MISSIO ARVOT RIL on arvostetuin rakennetun ympäristön ammattilaisten verkosto.

Lisätiedot

Visma L7 Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.2013 VISMA L7 ASIAKASPALVELU

Visma L7 Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.2013 VISMA L7 ASIAKASPALVELU Visma L7 Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.2013 VISMA L7 ASIAKASPALVELU Page 1 Asiakaspalvelupäällikkö Anne Välimaa Visma L7 asiakaspalvelun tarkoitus ja tavoite Tarjoamme luotettavan ja ammattitaitoisen

Lisätiedot

Mitä on markkinointiviestintä?

Mitä on markkinointiviestintä? Mitä on markkinointiviestintä? Tiina Karppinen 17.3.2011 Markkinointiviestintä on yrityksen ulkoisiin sidosryhmiin kohdistuvaa viestintää, jonka tarkoituksena on välillisesti tai suoraan saada aikaan kysyntää

Lisätiedot

VRK strategia

VRK strategia VRK strategia 2016-2020 Digitalisoimme yhteiskuntaa yhdessä onnistumme Visio 2020 Toimintaympäristön muutostekijöitä (1/3) Pääministeri Juha Sipilän hallitus aloitti toimintansa keväällä 2015. Uuden hallitusohjelman

Lisätiedot

Sähköiseen maailmaan siirtyminen; Yritys-Suomi -palvelukokonaisuus ml. Yritys-Suomi visio 2020 Yritys-Suomi Innosta menestykseen - seminaari 10.9.

Sähköiseen maailmaan siirtyminen; Yritys-Suomi -palvelukokonaisuus ml. Yritys-Suomi visio 2020 Yritys-Suomi Innosta menestykseen - seminaari 10.9. Sähköiseen maailmaan siirtyminen; Yritys-Suomi -palvelukokonaisuus ml. Yritys-Suomi visio 2020 Yritys-Suomi Innosta menestykseen - seminaari 10.9.2014 Sirpa Alitalo & Jaana Lappi, TEM Yritys-Suomen visio

Lisätiedot

Tulevaisuuden sisällöt ja joustava printtikonsepti

Tulevaisuuden sisällöt ja joustava printtikonsepti 2 4. 1 1. 2 0 1 6 Tulevaisuuden sisällöt ja joustava printtikonsepti Hanna Repo, Asiakkuusjohtaja Risto Laine, Myyntijohtaja Otavamedia OMA Autamme asiakkaitamme luomaan merkityksellistä vuorovaikutusta

Lisätiedot

Internetpalvelut. matkalla. 03.05.2012 Mikko Sairanen

Internetpalvelut. matkalla. 03.05.2012 Mikko Sairanen Internetpalvelut matkalla 03.05.2012 Mikko Sairanen Täyden palvelun mobiilitoimisto Suunnittelu Toteutus Tuki & ylläpito Jatkokehitys 2 Palvelut Mobiilisivustot ja sovellukset Tabletsovellukset Smart-TV

Lisätiedot

VIDEO FOR HEARTS AND MINDS

VIDEO FOR HEARTS AND MINDS VIDEO FOR HEARTS AND MINDS LIIKKUVAN KUVAN MONINAISUUS VEIKKAUKSESSA SCREENFORCE DAY 29.5.2018 SUVITUULI TUUKKANEN, VEIKKAUS Vaikuttavuutta tulosten jännittämiseen Lisää viestinnän kiinnostavuutta ja tavoittavuutta

Lisätiedot

Matkailutoimialan aamu. 1.4.2009 Design Hill, Halikko Riikka Niemelä

Matkailutoimialan aamu. 1.4.2009 Design Hill, Halikko Riikka Niemelä Matkailutoimialan aamu 1.4.2009 Design Hill, Halikko Riikka Niemelä Asiakaskäyttäytyminen internetissä asiakkaan tietotarpeet ja ostopäätökseen vaikuttavat tekijät Internet on noussut vallitsevaksi viestintävälineeksi.

Lisätiedot

DIGITAALINEN LIIKETOIMINTA JA ASIAKASKOKEMUS FRESHUP,

DIGITAALINEN LIIKETOIMINTA JA ASIAKASKOKEMUS FRESHUP, DIGITAALINEN LIIKETOIMINTA JA ASIAKASKOKEMUS FRESHUP, 26.5.2016 1 Miksi asiakas valitsee juuri sinun tuotteesi? Mistä asiakas oikeastaan maksaa? ARVOKETJU Raaka-aineet Tuotteet Palvelut Kokemus 0,2 5,9

Lisätiedot

MONTAASI MEDIA OY DIGIVIESTINNÄN SUUNNITTELU- JA TUOTANTOYHTIÖ

MONTAASI MEDIA OY DIGIVIESTINNÄN SUUNNITTELU- JA TUOTANTOYHTIÖ MONTAASI MEDIA OY DIGIVIESTINNÄN SUUNNITTELU- JA TUOTANTOYHTIÖ Nopeasti ja elävästi viestivä yritys voittaa asiakkaan kiinnostuksen. Yritysesittelyt Käytönopastus Rekrytointivideot Palveluesittelyt Projektivideot

Lisätiedot

MAINOSTAJIEN LIITTO KAMPANJAKUVAUS

MAINOSTAJIEN LIITTO KAMPANJAKUVAUS 1/9 KAMPANJAKUVAUS Tähdellä (*) TÄRKEÄÄ 1. Tallenna lomake ensin omalle koneellesi. 2. Täytä tallentamasi lomake. 3. Tallenna ja palauta. Täytä kampanjakuvaus huolella! Kampanjakuvaus on tuomareiden tärkein

Lisätiedot

TIETOTEKNIIKKAVALMIS TOIMISTO

TIETOTEKNIIKKAVALMIS TOIMISTO Ready for Business + Tarjoamme valmiiksi valikoituja vaihtoehtoja toimiston työkaluiksi ja moderneiksi yhteydenpitovälineiksi + Olemme valinneet parhaiden kumppaneiden palvelut korkealla palvelutasolla

Lisätiedot

Kun vain paras rekrytointi on kyllin hyvä.

Kun vain paras rekrytointi on kyllin hyvä. Kun vain paras rekrytointi on kyllin hyvä. Rekrytointi voi tulla kalliiksi ilman luotettavaa kumppania. Onnistuneen ja epäonnistuneen rekrytoinnin ero on taloudellisesti merkittävä. Rekrytointi on kriittinen

Lisätiedot

Palvelukonsepti suurasiakkaille

Palvelukonsepti suurasiakkaille Palvelukonsepti suurasiakkaille Merplast Oy on vuonna 2005 perustettu työpaikkojen työturvallisuuteen ja siihen liittyvään konsultointiin keskittyvä yhtiö. Asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret yritykset,

Lisätiedot

Sosiaalisen median käyttö autokaupassa. Autoalan Keskusliitto ry 3/2012 Yhdessä Aalto Yliopisto, Helsingin kauppakorkeakoulu opiskelijatiimi

Sosiaalisen median käyttö autokaupassa. Autoalan Keskusliitto ry 3/2012 Yhdessä Aalto Yliopisto, Helsingin kauppakorkeakoulu opiskelijatiimi Sosiaalisen median käyttö autokaupassa Autoalan Keskusliitto ry 3/1 Yhdessä Aalto Yliopisto, Helsingin kauppakorkeakoulu opiskelijatiimi Sosiaalinen media suomessa Kaikista suomalaisista yli % on rekisteröitynyt

Lisätiedot

ICT Palvelut Juhani Suhonen

ICT Palvelut Juhani Suhonen ICT Palvelut Juhani Suhonen Megatrendejä ICT-maailmassa Mobiili Social Pilvipalvelut Kuluttajistuminen Big data 2 2 Taustoitus : Yritysmaailman ICT kysely Kuinka merkittävinä pidätte seuraavia kehityssuuntia

Lisätiedot

Suomi.fi-palvelutietovaranto

Suomi.fi-palvelutietovaranto Suomi.fi-palvelutietovaranto Kaikki oleellinen julkishallinnon palveluista yhdessä paikassa PTV:n perusteet ja hyödyt -tiivistetty tietopaketti 29.11.2017 Esimerkkejä Suomi.fi-palvelutietovaranto on yksi

Lisätiedot

Merlin Systems Oy. Kommunikaatiokartoitus päätöksenteon pohjaksi. Riku Pyrrö, Merlin Systems Oy 8.11.2007

Merlin Systems Oy. Kommunikaatiokartoitus päätöksenteon pohjaksi. Riku Pyrrö, Merlin Systems Oy 8.11.2007 Merlin Systems Oy Kommunikaatiokartoitus päätöksenteon pohjaksi Riku Pyrrö, Merlin Systems Oy 8.11.2007 Merlinin palvelujen toimittaminen ja Asiakasratkaisuyksikön tehtäväkenttä Merlin Asiakasratkaisut

Lisätiedot

Dialogisuutta sähköisillä palveluilla. Leena Latva-Rasku

Dialogisuutta sähköisillä palveluilla. Leena Latva-Rasku Dialogisuutta sähköisillä palveluilla Kuka minä olen? Sähköisen asioinnin projektisuunnittelija Espoon kaupungilla 06/2009- Aikuisten sosiaalipalvelut 2 Työpajan ohjelma Espoo-tarina Sähköisen asioinnin

Lisätiedot

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA.

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. 2 Talous, työelämä ja markkinat muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Pääoma ja teknologia

Lisätiedot

YHTIÖKOKOUS 9.4.2015 Finlandia-talo, Helsinki. Teleste Proprietary. All rights reserved.

YHTIÖKOKOUS 9.4.2015 Finlandia-talo, Helsinki. Teleste Proprietary. All rights reserved. YHTIÖKOKOUS 9.4.2015 Finlandia-talo, Helsinki VISIO - Alamme johtavana toimijana luomme modernia verkottunutta maailmaa uusien laajakaista- ja videoratkaisujen avulla. 1 Teleste lyhyesti 2 Vuosi 2014 keskeiset

Lisätiedot

Voimakkaasti kasvava markkinoinnin edelläkävijä TOIMITUSJOHTAJA JYRKI VAITTINEN NASDAQ, 18/03/2019

Voimakkaasti kasvava markkinoinnin edelläkävijä TOIMITUSJOHTAJA JYRKI VAITTINEN NASDAQ, 18/03/2019 Voimakkaasti kasvava markkinoinnin edelläkävijä TOIMITUSJOHTAJA JYRKI VAITTINEN NASDAQ, 18/03/2019 2 Tavoitteellista markkinointia asiakkaan strategian toteuttamiseen Strategian ydin MARKKINOINTI PALVELUNA

Lisätiedot

KAMPANJAKUVAUS Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

KAMPANJAKUVAUS Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. KAMPANJAKUVAUS Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. OSALLISTUJATIEDOT Kilpailutyön nimi* Mainostoimisto* Mainostava yritys / yhteisö* Mediatoimisto* Muut KILPAILULUOKKA* Vuoden paras lanseeraus

Lisätiedot

Verkkokauppaalustojen oppimäärä. LADEC Verkkokaupan ABC Jussi Kujansuu / Head of ecommerce / Solita

Verkkokauppaalustojen oppimäärä. LADEC Verkkokaupan ABC Jussi Kujansuu / Head of ecommerce / Solita Verkkokauppaalustojen lyhyt oppimäärä LADEC Verkkokaupan ABC 1.2.2019 Jussi Kujansuu / Head of ecommerce / Solita Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja 94

Lisätiedot

Vitec Healhtcare, PSSV, KTK, Suse, Oma Säästöpankki, Kuntarahoitus, Fimlab, Samlink. ASIAKKAAT

Vitec Healhtcare, PSSV, KTK, Suse, Oma Säästöpankki, Kuntarahoitus, Fimlab, Samlink. ASIAKKAAT Kumppania on hyvinvointia ja terveyttä edistävien organisaatioiden viestinnän kehittäjä, sisällöntuottaja ja asiakaskokemuksen muotoilija kymmenen vuoden kokemuksella. VIESTINTÄ Vitec Healhtcare, PSSV,

Lisätiedot

Savon koulutuskuntayhtymän Strategia 2022

Savon koulutuskuntayhtymän Strategia 2022 Savon koulutuskuntayhtymän Strategia 2022 1 muuttuva toimintaympäristö Huomioimme toiminnassamme globalisaation, yhteiskunnalliset muutokset ja nopeasti muuttuvat lähiympäristön tarpeet. Olemme aktiivinen

Lisätiedot

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat?

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut - Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Suurin osa kaikista uusista it-sovelluksista ja -ohjelmistoista toteutetaan pilvipalveluna.

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Sosiaalinen media muuttaa maailman. Nyt! Heti! Nopeasti!

Sosiaalinen media muuttaa maailman. Nyt! Heti! Nopeasti! Sosiaalinen media muuttaa maailman Nyt! Heti! Nopeasti! Sara-Maria Forsberg Syyskuu 2014: 2 elokuvaa ja kansainvälinen levytys-sopimus Maaliskuu 2014: Kassaneiti Sosiaalinen Media YouTube Tuotetaan sisältöä

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

Ensisijaisesti sähköisesti tarjottavien palvelujen tiekartta

Ensisijaisesti sähköisesti tarjottavien palvelujen tiekartta Ensisijaisesti sähköisesti tarjottavien palvelujen tiekartta 2017-2021 4.4.2017 JUHTA Marjukka Saarijärvi Julkisen hallinnon ICT-osasto Julkisen sektorin palvelukehityksen lähtökohdaksi ihmisten ja yritysten

Lisätiedot

Bishop tekee sähköisestä viestinnästä tehokasta, mitattavaa ja yksinkertaista

Bishop tekee sähköisestä viestinnästä tehokasta, mitattavaa ja yksinkertaista Bishop tekee sähköisestä viestinnästä tehokasta, mitattavaa ja yksinkertaista Bishop on sähköinen viestintäratkaisu, jolla parannat viestintääsi ja voit seurata jokaisen yksittäisen kampanjan ja viestin

Lisätiedot

ecome Markkinoiden kehittynein julkaisujärjestelmä

ecome Markkinoiden kehittynein julkaisujärjestelmä ecome Ecome Finland Oy Itämerenkatu 3 p. 020 7749 580 00180 Helsinki p. 020 7749 585 Suomi - Finland ecome@ecome.fi y. 2193874-3 www.ecome.fi Ecome-järjestelmä pähkinänkuoressa Ecome on suomalaisen yhtiön

Lisätiedot

KYSELYTUTKIMUS: Yritysten verkkopalvelut sekä hankaluudet niiden hankinnassa ja määrittelyssä

KYSELYTUTKIMUS: Yritysten verkkopalvelut sekä hankaluudet niiden hankinnassa ja määrittelyssä KYSELYTUTKIMUS: Yritysten verkkopalvelut sekä hankaluudet niiden hankinnassa ja määrittelyssä TUTKIMUKSEN TOTEUTUS Aihe: Yritysten verkkopalvelut ja hankaluudet niiden hankinnassa ja määrittelyssä Ajankohta:

Lisätiedot

TIETOTEKNIIKAN HYÖDYNTÄMINEN OSANA LIIKETOIMINTAPROSESSEJA: Toiminnan raportointi ja seuranta, tapahtuneisiin poikkeamiin nopea reagointi.

TIETOTEKNIIKAN HYÖDYNTÄMINEN OSANA LIIKETOIMINTAPROSESSEJA: Toiminnan raportointi ja seuranta, tapahtuneisiin poikkeamiin nopea reagointi. TIETOTEKNIIKAN HYÖDYNTÄMINEN OSANA LIIKETOIMINTAPROSESSEJA: Sähköisen liiketoiminnan mahdollisuudet: Sisäiset ja ulkoiset prosessit Toiminnan tehostaminen, reaaliaikaisuus Toiminnan raportointi ja seuranta,

Lisätiedot

Ensisijaisesti sähköisesti tarjottavien palvelujen tiekartta

Ensisijaisesti sähköisesti tarjottavien palvelujen tiekartta Ensisijaisesti sähköisesti tarjottavien palvelujen tiekartta 2017-2021 31.3.2017 Digi arkeen neuvottelukunta Marjukka Saarijärvi Julkisen hallinnon ICT-osasto Julkisen sektorin palvelukehityksen lähtökohdaksi

Lisätiedot

Social Media Newsroom Olet jo sosiaalisessa mediassa, halusit tai et. Ota keskustelun ohjat omiin käsiisi.

Social Media Newsroom Olet jo sosiaalisessa mediassa, halusit tai et. Ota keskustelun ohjat omiin käsiisi. Social Media Newsroom Olet jo sosiaalisessa mediassa, halusit tai et. Ota keskustelun ohjat omiin käsiisi. MAINEENHALLINTA KUNTOON SOSIAALISESSA MEDIASSA. OSALLISTU JA JOHDA KESKUSTELUA BRÄNDISI YMPÄRILLÄ.

Lisätiedot

Hyvät eväät ETEENPÄIN

Hyvät eväät ETEENPÄIN Hyvät eväät ETEENPÄIN YRITYKSILLE SIIVET Yritysten kehittämispalvelut kaikissa ELY-keskuksissa UUSI PALVELUKOKONAISUUS pk-yrityksille Olipa yrityksesi minkä tahansa haasteen tai muutoksen edessä, saat

Lisätiedot

Kyselytutkimus sosiaalialan työntekijöiden parissa Yhteenveto selvityksen tuloksista

Kyselytutkimus sosiaalialan työntekijöiden parissa Yhteenveto selvityksen tuloksista Kyselytutkimus sosiaalialan työntekijöiden parissa Yhteenveto selvityksen tuloksista Aula Research Oy toteutti Pelastakaa Lapset ry:n toimeksiannosta kyselytutkimuksen lasten ja nuorten kanssa työskenteleville

Lisätiedot

Expert in insulation and scaffolding

Expert in insulation and scaffolding Expert in insulation and scaffolding Hyvät asiakkaat Olemme kohta 30 vuotta toiminut perheyritys. Tällä hetkellä kuulumme pohjoismaiden suurimpiin yrityksiin, joka tarjoaa sekä eristystä että telineratkaisuja.

Lisätiedot

Toiminnanohjaus ja tiedolla johtaminen tänään ja tulevaisuudessa

Toiminnanohjaus ja tiedolla johtaminen tänään ja tulevaisuudessa Toiminnanohjaus ja tiedolla johtaminen tänään ja tulevaisuudessa Tietohallintojohtaja Riku Moisio Hämeenlinnan kaupunki 27.3.2015 Ennuste 2000-luvun vaihde Asiat, joita ei osattu kuvitella: * Mobiili *

Lisätiedot

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa.

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. www.acravintolat.fi ARTS & CRAFTS RESTAURANTS OY:N ASIAKKAAT VOIVAT NAUTTIA NYKYAJAN MUKAVUUKSISTA MENNEEN AJAN HENGESSÄ. www.acravintolat.fi

Lisätiedot

Keiturin Sote Oy. Strategia Asiakas, palvelut ja yhteistoiminta-alue 1

Keiturin Sote Oy. Strategia Asiakas, palvelut ja yhteistoiminta-alue 1 Keiturin Sote Oy Strategia 2018-2021 17.12.2017 Asiakas, palvelut ja yhteistoiminta-alue 1 Strategiatyön perusta Strategian perustana työ, joka on tehty yhdessä kuntalaisten, henkilöstön ja luottamushenkilöiden

Lisätiedot

Yhteisöllinen tapa työskennellä

Yhteisöllinen tapa työskennellä Yhteisöllinen tapa työskennellä Pilvipalvelu mahdollistaa uudenlaisten työtapojen täysipainoisen hyödyntämisen yrityksissä Digitalisoituminen ei ainoastaan muuta tapaamme työskennellä. Se muuttaa meitä

Lisätiedot

Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa

Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa 7.5 2014 Anu Korkiakangas Myynninmaailma Oy www.myynninmaailma.fi Miksi sähköinen markkinointi? Tukemaan myyntiä Tavoitat oikeat kohderyhmät

Lisätiedot

ANVIA PILVI. kotimaisia pilvipalveluita yrityksille 24/7

ANVIA PILVI. kotimaisia pilvipalveluita yrityksille 24/7 ANVIA PILVI kotimaisia pilvipalveluita yrityksille 24/7 Anvia Pilvi TIESITKÖ, ETTÄ YLI PUOLET SUOMALAISYRITYKSISTÄ KÄYTTÄÄ PILVIPALVELUITA? Anvia Pilvi on suomalaisille yrityksille tarkoitettu palvelu,

Lisätiedot

TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA

TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA Tilitalo Emma Oy TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA Tilitalo Emman erikoisosaamista ovat taloushallinnon palvelut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille. Palvelemme mielellämme myös pieniä ja keskisuuria

Lisätiedot

ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI

ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI ASCOM MIRATEL LUONTEVA YHDISTYMINEN Suomalaisen terveydenhuollon alalla nimi Miratel tarkoittaa samaa kuin laadukkaat viestintätuotteet, -ratkaisut

Lisätiedot

Partnerbook. Pohjois-Suomen koulutusverkoston digitaalinen työtila

Partnerbook. Pohjois-Suomen koulutusverkoston digitaalinen työtila Partnerbook Pohjois-Suomen koulutusverkoston digitaalinen työtila Pohjois-Suomen koulutusverkoston kokous Aika: keskiviikko 27.5.2015 klo 14-16 Paikka: Raahen ammattiopisto, Tervahovinkatu 2, Raahe Asiakkuusjohtaja

Lisätiedot

Oulun kaupunki Sosiaali- ja terveysministeriö PPSHP Tekes Sitra 17.9.2012 Oulun kaupunki Sosiaali- ja terveysministeriö Tekes PPSHP

Oulun kaupunki Sosiaali- ja terveysministeriö PPSHP Tekes Sitra 17.9.2012 Oulun kaupunki Sosiaali- ja terveysministeriö Tekes PPSHP 17.9.2012 Oulun kaupunki Sosiaali- ja terveysministeriö PPSHP Tekes Sitra 17.9.2012 Oulun kaupunki Sosiaali- ja terveysministeriö Tekes PPSHP Vuonna 2020 Oulussa on sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmä,

Lisätiedot

Hotellit WW.SIGNALPARTNERS.FI

Hotellit WW.SIGNALPARTNERS.FI Hotellit WW.SIGNALPARTNERS.FI Signal WiFillä saatat tehokkuuden ja hyvän asiakaskokemuksen yhteen Signal WiFi sopii esimerkiksi vierailijaverkoksi tai mobiilien maksupäätteiden yhteydeksi. Raportointityökalun

Lisätiedot

Technopolis Business Breakfast Technopolis, Kuopio

Technopolis Business Breakfast Technopolis, Kuopio Technopolis Business Breakfast Technopolis, Kuopio 27.9.2012 Oskari Uotinen Intosome Oy on yhteisöllisen bisneskehityksen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään ja hyödyntämään yhteisöllisiä

Lisätiedot

Paikkatietostrategiaa Tampereella

Paikkatietostrategiaa Tampereella Paikkatietostrategiaa Tampereella 17.5.2013 Anna Mustajoki Paikkatietostrategia 2013-2015 OHJAAVAT PERIAATTEET Kansallinen paikkatietostrategia 2010 2015 Tampereen pormestariohjelmasta 2013 2016 ja kaupunkistrategiasta.

Lisätiedot

Tarjoamme näkemystä, joka kantaa myös tulevaisuudessa.

Tarjoamme näkemystä, joka kantaa myös tulevaisuudessa. Ole aina parempi. Tarjoamme näkemystä, joka kantaa myös tulevaisuudessa. Huomisen menestystä rakennetaan nyt. Olemme edelläkävijä, jonka valmennustyö kasvattaa sekä yksilön että organisaation osaamista

Lisätiedot

YritysSuomi verkko- ja puhelinpalvelun kehittäminen 15.11.2007

YritysSuomi verkko- ja puhelinpalvelun kehittäminen 15.11.2007 YritysSuomi verkko- ja puhelinpalvelun kehittäminen 15.11.2007 Jaana Lappi KTM, Elinkeino-osasto, TE-keskusryhmä 11/19/2007 1 YritysSuomi verkko- ja puhelinpalvelun kehittämisen lähtökohtana YritysSuomi

Lisätiedot

Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt

Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt 2018 WWW.PITKOSPUU.FI Sosiaalisen median mahdollisuudet Sosiaalinen media eli some, on tuonut tulleessaan muutoksen markkinointiin niin suunnittelussa kuin toteutuksessa.

Lisätiedot

mikä sen merkitys on liikkuvalle ammattilaiselle?

mikä sen merkitys on liikkuvalle ammattilaiselle? artikkeli WWAN-verkko WWAN-verkko: mikä sen merkitys on liikkuvalle ammattilaiselle? Nopeiden, saumattomien yhteyksien merkitys minkä tahansa yrityksen menestykseen sekä liikkuvan ammattilaisen tehokkuuteen

Lisätiedot

Vierumäki Esit itys 14.01.2009 www.vierumaki.fi

Vierumäki Esit itys 14.01.2009 www.vierumaki.fi Vierumäki Esitys 14.01.2009 VIERUMÄKI COUNTRY CLUB OY Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on vuodesta 1937 lähtien ollut suomalaisen urheilun ja liikunnan koulutuksen osaamisen lippulaiva. Vierumäki Country

Lisätiedot

Uusien kanavien haasteet ja mahdollisuudet mediaviestinnässä. Kasper Stenbäck Johtaja, verkko ja teknologiat Cocomms Oy 30.5.2012

Uusien kanavien haasteet ja mahdollisuudet mediaviestinnässä. Kasper Stenbäck Johtaja, verkko ja teknologiat Cocomms Oy 30.5.2012 Uusien kanavien haasteet ja mahdollisuudet mediaviestinnässä Kasper Stenbäck Johtaja, verkko ja teknologiat Cocomms Oy 30.5.2012 Cocomms lyhyesti Vahvuuksiamme ovat yritys-, talous-, terveys- ja lääke-

Lisätiedot

TUOREET ELÄKELÄISET VERKOSSA. Minna Hakkarainen, asiakaspalvelujohtaja, Ilmarinen @minnahakka65 iareena 5.2.2016

TUOREET ELÄKELÄISET VERKOSSA. Minna Hakkarainen, asiakaspalvelujohtaja, Ilmarinen @minnahakka65 iareena 5.2.2016 TUOREET ELÄKELÄISET VERKOSSA Minna Hakkarainen, asiakaspalvelujohtaja, Ilmarinen @minnahakka65 iareena 5.2.2016 1 MIKSI TÄMÄ TUTKIMUS? Kuudes iareena ja neljäs julkistettu tutkimus Tutkimuksen teemana

Lisätiedot

Inkoo 2020 18.6.2015

Inkoo 2020 18.6.2015 Inkoo 2020 18.6.2015 Inkoon missio Inkoon kunta luo edellytyksiä inkoolaisten hyvälle elämälle sekä tarjoaa yritystoiminnalle kilpailukykyisen toimintaympäristön. Kunta järjestää inkoolaisten peruspalvelut

Lisätiedot

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi!

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Coffeebrewer miten se toimii? Coffeebreweriä voidaan parhaiten kuvata kertakäyttöiseksi

Lisätiedot

Asiantuntijapalveluiden palvelukäsikirja Palveluluettelo

Asiantuntijapalveluiden palvelukäsikirja Palveluluettelo Asiantuntijapalveluiden palvelukäsikirja Palveluluettelo Versiotieto: 1.0 / 2017-10-05 SISÄLLYSLUETTELO 1 PROJEKTINHALLINTAPALVELUT... 3 1.1 Projektinhallinta... 3 2 ASIANTUNTIJAPALVELUT... 3 2.1 Tiedolla

Lisätiedot

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ BRANDS Lisää myyntiä Vahvista BRÄNDIÄ VIESTINTÄ myymälässä MIKSI SE ON TÄRKEÄÄ? Hyödyntämällä näitä tietoja voit lisätä myyntiä melkoisesti Haluatko lisätä myyntiä? Viesti enemmän Haluatko kasvattaa MARKKINAOSUUTTASI?

Lisätiedot

Kuva: Hannes Heikura

Kuva: Hannes Heikura Kuva: Hannes Heikura Hei, tsekataan, missä jamassa ovat sun erp, crm, web, infra, bii tu bii -pisnekset Sitten kartoitetaan koko henkilöstön tvtosaaminen ja koulutustarpeet, tehdään tilastot ja piirretään

Lisätiedot

Health Intelligence - Parempaa informaatiota terveydenhuollon päätöksentekoon. Terveydenhuollon ATK päivät 24.-25.5.2011 Sibelius Talo, Lahti

Health Intelligence - Parempaa informaatiota terveydenhuollon päätöksentekoon. Terveydenhuollon ATK päivät 24.-25.5.2011 Sibelius Talo, Lahti Health Intelligence - Parempaa informaatiota terveydenhuollon päätöksentekoon Terveydenhuollon ATK päivät 24.-25.5.2011 Sibelius Talo, Lahti Innofactor Oyj: Suomen johtava Microsoft ratkaisutoimittaja

Lisätiedot

Osaat kehittää oman pk-yrityksen liiketoimintastrategiaa ottaen huomioon Osaamistavoitteet digitalisaation tuomat mahdollisuudet.

Osaat kehittää oman pk-yrityksen liiketoimintastrategiaa ottaen huomioon Osaamistavoitteet digitalisaation tuomat mahdollisuudet. OPINTOJAKSOKUVAUKSET Kaikille yhteiset opinnot (yhteensä 10 op) Digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä erikoistumiskoulutus (30 op) Opintojakso Strategiana digitaalinen liiketoiminta tunnistaa oman liiketoimintasi

Lisätiedot

Case: Aronet & Huntteri B2B maahantuonti ja tukkukauppa digitalisoituvat vauhdilla.

Case: Aronet & Huntteri B2B maahantuonti ja tukkukauppa digitalisoituvat vauhdilla. WE CARE AND IT MATTERS Case: Aronet & Huntteri B2B maahantuonti ja tukkukauppa digitalisoituvat vauhdilla. Teleforum-seminaari 12.3.2013 Hanna Kivelä ANDERS INNO Sähköisen liiketoiminnan ammattilainen

Lisätiedot

ELÄKETURVAKESKUKSEN STRATEGIA

ELÄKETURVAKESKUKSEN STRATEGIA ELÄKETURVAKESKUKSEN STRATEGIA 2017-2021 Työeläke on keskeinen osa hyvinvointia ja siihen luotetaan. Se on rahoituksellisesti kestävä, edistää talouden vakautta ja on tehokkaasti järjestetty. on lakisääteinen

Lisätiedot

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Lehdistötiedote 8.1.2014 Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Julkistettu Dell XPS 13 on maailman pienin[1] 13-tuumainen kannettava, jossa on lähes reunaton näyttö ja jopa 15 tuntia

Lisätiedot

3. Arvot luovat perustan

3. Arvot luovat perustan 3. Arvot luovat perustan Filosofia, uskonto, psykologia Integraatio: opintojen ohjaus Tässä jaksossa n Omat arvot, yrityksen arvot n Visio vie tulevaisuuteen Osio 3/1 Filosofia Uskonto 3. Arvot luovat

Lisätiedot

Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta osaaminen olisi nähtävissä tuotteena. Aluksi jako neljään.

Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta osaaminen olisi nähtävissä tuotteena. Aluksi jako neljään. 28.12.2007 HN Palvelun tuotteistaminen, palvelutuote Miksi on oltava tuote? Jotta olisi jotain myytävää! Voiko osaaminen olla tuote? Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta

Lisätiedot

MAINOSTAJIEN LIITTO KAMPANJAKUVAUS

MAINOSTAJIEN LIITTO KAMPANJAKUVAUS 1/9 KAMPANJAKUVAUS Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. TÄRKEÄÄ 1. Tallenna lomake ensin omalle koneellesi. 2. Täytä tallentamasi lomake. 3. Tallenna ja palauta. Täytä kampanjakuvaus huolella!

Lisätiedot

Fiblonin tarina Meidän tapamme toimia

Fiblonin tarina Meidän tapamme toimia Fiblonin tarina Meidän tapamme toimia Ainutlaatuinen tapa toimia Fiblonilla on alalla ainutlaatuinen tapa toimia paneudumme asiakkaidemme liiketoimintaan ja kehitämme jatkuvasti uusia, innovatiivisia palvelu-

Lisätiedot

Vauhtia Venäjänliiketoimintaan. Palvelut yrityksille

Vauhtia Venäjänliiketoimintaan. Palvelut yrityksille Vauhtia Venäjänliiketoimintaan Palvelut yrityksille Oikeita vastauksia oikeisiin kysymyksiin Suomalais-Venäläinen kauppakamari auttaa yrityksiä onnistumaan kaikissa Venäjän-liiketoiminnan elinkaaren vaiheissa.

Lisätiedot

LovOne tutkimushankkeen johtopäätöksiä /jm

LovOne tutkimushankkeen johtopäätöksiä /jm LovOne tutkimushankkeen johtopäätöksiä /jm24.1.2018 Heti PoC-projektin alusta alkaen oli selvää, että Loviisan Sanomat kaipaa osin kiirellisiäkin toimenpiteitä, joiden avulla se pystyy vastaamaan erityisesti

Lisätiedot

Tietomallin hyödyntäminen asiakkaan investoinnin suunnittelussa

Tietomallin hyödyntäminen asiakkaan investoinnin suunnittelussa Tietomallin hyödyntäminen asiakkaan investoinnin suunnittelussa buildingsmart Finland ja Rakennustieto Tuotetiedon hallinta rakennusprojektin vaatimusten hallinnasta suunnitteluun 13.11.2014 Lauri Kaunisvirta

Lisätiedot

Huippuasiakaskokemuksen rakentaminen Alkossa

Huippuasiakaskokemuksen rakentaminen Alkossa Huippuasiakaskokemuksen rakentaminen Alkossa Juha Laanti Aluepäällikkö Itä-Suomen alue HENKILÖN NIMI Projektin nimi Alkon historiaa 1932 1944 2013 2014 2015 1969 1998 2000 1999 2 Palvelun laadun kehittäminen

Lisätiedot

Kaupat WW.SIGNALPARTNERS.FI

Kaupat WW.SIGNALPARTNERS.FI Kaupat WW.SIGNALPARTNERS.FI Signal WiFillä saatat tehokkuuden ja hyvän asiakaskokemuksen yhteen Signal WiFi sopii esimerkiksi vierailijaverkoksi tai mobiilien maksupäätteiden yhteydeksi. Raportointityökalun

Lisätiedot

PK.NET Verkosta vauhtia bisnekseen. Aki Parviainen 7.10.2013

PK.NET Verkosta vauhtia bisnekseen. Aki Parviainen 7.10.2013 PK.NET Verkosta vauhtia bisnekseen Aki Parviainen 7.10.2013 PK.NET Verkosta vauhtia bisnekseen Rahoitusta kasvuhaluisille pk-yrityksille liiketoiminnan uudistamiseen uusimman tietotekniikan ja internetin

Lisätiedot

Oppimateriaalikustantamisen uusi aika alkaa

Oppimateriaalikustantamisen uusi aika alkaa & Oppimateriaalikustantamisen uusi aika alkaa Hannu Laukkanen johtaja, Yksityissijoittajien pääomamarkkinapäivä Sanomatalo, 2 Esityksen runko Yleiskatsaus Strategiset mahdollisuudet Integroidut oppimisjärjestelmät

Lisätiedot

60% 10% 1. MIKSI IHMEESSÄ VERKKOASIAKASPALVELUUN KANNATTAA PANOSTAA? Ole läsnä ja tavoitettavissa. Suomalaisista noin 90 % käyttää nettiä viikoittain.

60% 10% 1. MIKSI IHMEESSÄ VERKKOASIAKASPALVELUUN KANNATTAA PANOSTAA? Ole läsnä ja tavoitettavissa. Suomalaisista noin 90 % käyttää nettiä viikoittain. Tavoita ja vaikuta Oletko koskaan ollut epätietoinen siitä, mitä tuotteita tai palveluita yritys, jonka sivuilla vierailet, oikeasti tarjoaa? Jos olet, niin on todennäköisesti asiakkaasikin. Hän voi olla

Lisätiedot

Ensisijaisesti sähköisesti tarjottavien palvelujen tiekartta

Ensisijaisesti sähköisesti tarjottavien palvelujen tiekartta Ensisijaisesti sähköisesti tarjottavien palvelujen tiekartta 2017-2021 23.3.2017 Digikuntakokeilun tukiryhmä Marjukka Saarijärvi Julkisen hallinnon ICT-osasto Digitalisaatio ja julkinen hallinto strateginen

Lisätiedot

Paikkatietoasiain neuvottelukunta Viestintäsuunnitelma 1 (5) Paikkatietoverkosto Viestintä-kärkihanke

Paikkatietoasiain neuvottelukunta Viestintäsuunnitelma 1 (5) Paikkatietoverkosto Viestintä-kärkihanke Paikkatietoasiain neuvottelukunta Viestintäsuunnitelma 1 (5) Paikkatietoasiain neuvottelukunnan ja n Viestintä ja osallistaminen -kärkihanke: Viestintäsuunnitelma 1. Johdanto Viestintä-kärkihankkeen avulla

Lisätiedot

AV-Group Russia. Linkki tulokselliseen toimintaan Venäjän markkinoille

AV-Group Russia. Linkki tulokselliseen toimintaan Venäjän markkinoille AV-Group Russia Linkki tulokselliseen toimintaan Venäjän markkinoille AV-Group Russia tausta Asiantuntemus sekä tieto-taito Venäjän kaupasta ja markkinoista Halu auttaa ja tukea suomalaista liiketoimintaa

Lisätiedot

IT Service Desk palvelun käyttöönotto palvelukeskuksissa

IT Service Desk palvelun käyttöönotto palvelukeskuksissa IT Service Desk palvelun käyttöönotto palvelukeskuksissa ValtioExpo 7.5.2009 Antti Karjalainen, Johtaja Hankkeen taustaa Tavoitteena yhden talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen perustaminen vuonna

Lisätiedot

Sosiaalinen media rekrytoinneissa näkemyksiä maailmalta. Johanna Uusitalo

Sosiaalinen media rekrytoinneissa näkemyksiä maailmalta. Johanna Uusitalo Sosiaalinen media rekrytoinneissa näkemyksiä maailmalta Johanna Uusitalo xkcd.com Työnhaku Yhdysvalloissa Valtava markkina TOP 3 rekrytointikanavat (syyskuu 2010): careerbuilder.com (14 M uniikkia kävijää

Lisätiedot

Yhteisöllisen tuotekehyksen avoin verkkolaboratorio. Asta Bäck

Yhteisöllisen tuotekehyksen avoin verkkolaboratorio. Asta Bäck Yhteisöllisen tuotekehyksen avoin verkkolaboratorio Asta Bäck Sosiaalisen median mahdollisuuksia Palvelu voi rakentua kokonaan käyttäjien tuottaman aineiston ja käyttäjien aktiviteetin ympärille Flickr

Lisätiedot

STRONGER HRM TOOL. 1. Henkilöstöjohtamisesta 2. STRONGER HRM TOOL. Yleiskuvaus Toimitussisältö Demo (tapaamisen yhteydessä) 3. Yritys ja yhteystiedot

STRONGER HRM TOOL. 1. Henkilöstöjohtamisesta 2. STRONGER HRM TOOL. Yleiskuvaus Toimitussisältö Demo (tapaamisen yhteydessä) 3. Yritys ja yhteystiedot Huippu-uutuus! STRONGER HRM TOOL 1. Henkilöstöjohtamisesta 2. STRONGER HRM TOOL Yleiskuvaus Toimitussisältö Demo (tapaamisen yhteydessä) 3. Yritys ja yhteystiedot STRONGER OY Miksi henkilöstöjohtamisesta

Lisätiedot

Seurat mukaan Suunnistajan palveluun

Seurat mukaan Suunnistajan palveluun Hyödyt seuroille Seurat mukaan Suunnistajan palveluun Kesä 2017 - Palvelun tekeminen käynnistyy ja pilottiin ilmoittautuneet seurat (10-15 seuraa) pääsevät mukaan kehittämiseen. - Kehittämisessä kuullaan

Lisätiedot

Oppijan polku - kohti eoppijaa. Mika Tammilehto

Oppijan polku - kohti eoppijaa. Mika Tammilehto Oppijan polku - kohti eoppijaa Mika Tammilehto Julkisen hallinnon asiakkuusstrategia Yhteistyössä palvelu pelaa määritellään julkisen hallinnon asiakaspalvelujen visio ja tavoitetila vuoteen 2020 Asiakaspalvelun

Lisätiedot

Ajankohtaista sähköisessä asioinnissa. Jorma Flinkman 12.2.2015

Ajankohtaista sähköisessä asioinnissa. Jorma Flinkman 12.2.2015 Ajankohtaista sähköisessä asioinnissa Jorma Flinkman 12.2.2015 Maatila ICT hanke lyhyesti Etelä-Savon Maatila ICT -hanke on maakunnallinen, vuosina 2013 2015 toteutettava tiedonvälityshanke, jonka keskeisinä

Lisätiedot

ordica on Suomeen erikoistunut matkailun myynti ja arkkinointiagentuuri. Tänään neljä vakituista työntekijää ja kv. artneriverkosto.

ordica on Suomeen erikoistunut matkailun myynti ja arkkinointiagentuuri. Tänään neljä vakituista työntekijää ja kv. artneriverkosto. Jyrki Oksanen 9 vuotta maailmalla ja 16 v Suomessa. semat: Helsinki, Lontoo, Turku, Salo, Tukholma, Helsinki, ampuri, Frankfurt, Heidelberg, Amsterdam, Mainz, Berliini. atkailualalla vuodesta 1988 jatkuvasti

Lisätiedot

Ennakoinnin digitaalinen ekosysteemi valtakunnallisen osaamis- ja koulutustarpeiden ennakoinnin näkökulmia

Ennakoinnin digitaalinen ekosysteemi valtakunnallisen osaamis- ja koulutustarpeiden ennakoinnin näkökulmia Ennakoinnin digitaalinen ekosysteemi valtakunnallisen osaamis- ja koulutustarpeiden ennakoinnin näkökulmia 10 Valtakunnallinen alue-ennakoinnin seminaari Oulu 2132018 Projektipäällikkö, opetusneuvos Samuli

Lisätiedot

Tehokkuutta ja vaikuttavuutta tiedonhallintaa kehittämällä. Kohti avoimempaa ja digitaalisempaa työskentelykulttuuria

Tehokkuutta ja vaikuttavuutta tiedonhallintaa kehittämällä. Kohti avoimempaa ja digitaalisempaa työskentelykulttuuria Tehokkuutta ja vaikuttavuutta tiedonhallintaa kehittämällä Kohti avoimempaa ja digitaalisempaa työskentelykulttuuria Miikka Saarteinen Valtikka-hanke? Tärkein tavoite: Yhteinen tietomme kaikkien sitä työssään

Lisätiedot

Missiona Pohjoisen menestys. Timo Rautajoki,

Missiona Pohjoisen menestys. Timo Rautajoki, Missiona Pohjoisen menestys Timo Rautajoki, 27.4.2017 Esityksen nimi Tekijän nimi 31.08.15 2 Esityksen nimi Tekijän nimi 31.08.15 3 Esityksen nimi Tekijän nimi 31.08.15 4 Kansainvälisyys Lappi on jo nyt

Lisätiedot