Maanantai klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Maanantai 27.8.2012 klo 17.00 19.30"

Transkriptio

1 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Taisto Kröger, puheenjohtaja Ritva Puurunen, varapuheenjohtaja Antti Kuronen, jäsen Maija-Leena Räsänen, jäsen Irma Riekkinen, jäsen Kari Pitkänen, jäsen Matti Räsänen, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Valtuuston puheenjohtaja Terttu Kolari, I varapuheenjohtaja Pirjo Smolander ja II varapuheenjohtaja Pekka Martikainen, esittelijänä kunnanjohtaja Toni Auvinen ja pöytäkirjanpitäjänä hallintojohtaja Martti Kähkönen. LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Antti Kuronen ja Kari Pitkänen. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Taisto Kröger Tarkastusaika Tuusniemi Allekirjoitukset Antti Kuronen Paikka ja pvm Tuusniemi Virka-asema Martti Kähkönen Kari Pitkänen Allekirjoitus Vt. ilmoitustaulunhoitaja Eeva Mäkinen

2 Kunnanhallitus KESÄMÖKKITONTIN MYYMINEN VIHTANIEMESTÄ Kh 90 Tuusniemen kunnan ja ostajana Jussi Pöntisen ja Virpi Honkasen välillä on allekirjoitettu kauppakirja koskien kesämökkitontin myyntiä Vihtaniemestä. Kyseessä on toiseksi viimeinen tontti Vihtaniemestä ja kauppahinta on valtuuston hyväksymä euroa. Muutoinkin kauppa on tehty kunnanvaltuuston hyväksymän delegointipäätöksen mukaisesti. Tontin pinta-ala on m 2. Kunnanhallitus päättää hyväksyä ko. kaupan ja sitä koskevan kauppakirjan liitteen mukaisena. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

3 Kunnanhallitus LISÄMAAN MYYMINEN VIHTANIEMESTÄ Kh 91 Aviopari Juha Nieminen ja Mirjami Uotila-Nieminen Joensuusta ovat tarjoutuneet ostamaan kunnalta omistamansa vapaaajanasunnon vierestä lisämaata. Ostajat ovat omistaneet kesästä 2010 lähtien noin 2500 m 2 :n suuruisen tontin ja sillä kesämökin rakennuksineen Juojärven rannalla Vihtaniemen kärjessä. Lisämaan myymisen tiimoilta on neuvoteltu asiasta useaan otteeseen ja asia on ollut myös esillä kunnanhallituksen iltakoulussa. Valmistelun ja neuvottelujen jälkeen on päädytty siihen, että lisämaata myydään noin 2500 m 2, josta rantaviivaa on noin 45 m. Kunnan edustajat ovat käyneet ostajan kanssa paikanpäällä ja pitäneet katselmuksen. Hinnaksi on sovittu euroa, missä maanarvon lisäksi on huomioitu puusto ja ranta. Nyt myytävällä lisämaalla ei ole osayleiskaavan mukaan erillistä rakennusoikeutta, mutta alkuperäiselle rakennuspaikalle ja lisämaalle voidaan hyväksyä täydennysrakentamista osayleiskaavan ja rakennusjärjestyksen mukaisesti. Kaupat on tehty muutoin kunnanvaltuuston aiemmin hyväksymien ehtojen pohjalta. Kauppakirja allekirjoitetaan Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy ko. kaupan ja sitä koskevan kauppakirjan esityslistan liitteen mukaisena. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

4 Kunnanhallitus KOJANLAHDEN ENTISEN KOULUN TONTIN MYYMINEN KYLÄYHDISTYKSELLE Kh 92 Kojanlahti-Ruskila kyläyhdistys tiedusteli alkuvuonna kunnalta mahdollisuutta ostaa koulun tontti itselleen. Kojanlahden entinen koulurakennus on jo myyty useita vuosia sitten kyläyhdistykselle. Asiasta on neuvoteltu useaan otteeseen kyläyhdistyksen edustajien kanssa ja se on ollut käsittelyssä kunnanhallituksen iltakoulussa. Valmistelun ja neuvottelujen jälkeen on päädytty siihen, että kauppahinta on 700 euroa. Tällöin on verrattu tilannetta suurin piirtein vastaavanlaisiin aiempiin tapauksiin. Vuokrasopimuksessa kyläyhdistyksellä on etuosto-oikeus tonttiin, joka muodostuu Yrjönpelto-nimisestä tilasta ja se on pintaalaltaan 5100 m 2. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy ko. kaupan ja sitä koskevan kauppakirjan liitteen mukaisena. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

5 Kunnanhallitus MUUTOKSIA VUODEN 2012 TALOUSARVIOON Kh 93 Talousarviovuoden kuluessa talousarvioon tehtävistä muutoksista päättää kuntalain mukaan kunnanvaltuusto. Esityslistan liitteenä on luettelo niistä muutoksista, jotka ovat nyt ajankohtaisia ja tarpeellisia. Muutoksia on nyt tehty toimintamenoihin. Muutokset pitävät sisällään sekä määrärahojen siirtoja että muutoksia. Investoinnit käsiteltiin edellisessä kokouksessa Muutosten jälkeen tuloslaskelma on alijäämäinen euroa. Alkuperäinen talousarvio arvioitiin ylijäämäiseksi euroa. Siirrot ja muutokset on huomioitu liitteenä olevassa päivitetyssä talousarvion yhteenvedossa. Kunnanvaltuusto hyväksyi ensimmäisen kerran muutoksia kuluvan vuoden talousarvioon. Muutoin talousarviomuutoksia selostetaan tarvittaessa tarkemmin kokouksessa. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy kuluvan vuoden talousarvioon liitteen mukaiset määrärahojen siirrot ja muutokset. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

6 Kunnanhallitus KÄYTTÖTALOUSRAAMI VUODELLE 2013 SEKÄ TALOUSARVION LAADINTAOHJEET Kh 94 Taloustoimistossa on valmisteltu raamiesitys vuoden 2013 talousarvosta sekä talousarvion laadintaohjeet. Raamia koskevat tärkeimmät meno- ja tulokohdat on käsitelty johtoryhmän kokouksessa Tavoitteena on, että toimintamenojen kasvu saadaan pysähtymään noin 3,8 prosenttiin. Vuoden 2013 toiminnassa lisämenoja aiheuttaa mm. ensihoitouudistus, terveydenhuollon kasvavat kustannukset ja ikärakenne, joka aiheuttaa lisäpainetta myös sosiaalitoimessa. Tulopuolella on huomioitu, että ensi vuonna korotetaan maksuja, taksoja ja vuokria. Kunnan verotulojen on arvioitu ensi vuonna kasvavan 1,6 % tämän vuoden tasosta ja valtionosuudet nousevat n. 3,4 %. Tarkempia tietoja talouden kehityksestä saadaan koko loppuvuoden ajan, joten talousarvio joudutaan tekemään epävarmuuden vallitessa. Vuosikate alenee ja poistot sekä korkomenot kasvavat. Vuosikate ( ) ei enää kata poistoja ( ). Tilikauden arvioitu tulos on euroa. Talousarvion laadinta on tarkoitus hoitaa niin, että hallintokunnille annetaan liitteen mukaiset laadintaohjeet elo-syyskuun vaihteessa ja talousarvioesitykset pyydetään mennessä. Talousarvio on kunnanhallituksen käsittelyssä ja valtuustossa Raamiesitys ja laadintaohjeet sekä aikataulutus ovat liitteenä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä vuoden 2013 talousarvion laadintaohjeet ja aikataulut sekä käyttötalousraamin vuodelle Perusteet saattavat muuttua monista eri syistä talousarvion lopulliseen käsittelyyn mennessä ja tällaiset oleelliset muutokset otetaan huomioon valmistelussa jo talousarvion hyväksymisen yhteydessä. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

7 Kunnanhallitus INVESTOINTIRAAMI VUODELLE 2013 JA SUUNNITELMA VUOSILLE Kh 95 Vuosi 2013 on investointien suhteen euromääräisesti suuri, sillä investoinnit ovat lähes viisi miljoonaa euroa. Suurimmat investoinnit ovat 20-paikkaisen palveluasumisyksikön rakentaminen palvelukeskuksen ja terveyskeskuksen väliin. Tästä investoinnista on merkitty vuodelle 2013 kaksi miljoonaa euroa. Toinen iso rakennushanke on päiväkodin tilojen saneeraus, mikä on 0,5 miljoonaa euroa. Muita merkittävimpiä investointeja ovat laajakaistahanke, jonka kustannusvaikutus vuodelle 2013 on arvioitu euroksi sekä varautuminen uusien asuinalueiden hankintaan ja kunnallistekniikkaan euroa, ja kirkonkylän lähiliikuntapaikat euroa. Vesihuollon investoinnit ovat runsaat euroa ja vesihuollon avustukset vajaa euroa, yhteensä 0,5 miljoonaa euroa. Esityslistan liitteenä on investointiraami vuodelle 2013 ja suunnitelma vuosille Näitä asiakirjoja käydään vielä tarkemmin läpi kokouksessa. Kunnanhallitus päättää hyväksyä, että liitteen mukainen investointiraami 2013 ja investointisuunnitelma v ovat pohjana seuraavien vuosien talousarvioesityksien tekemiselle investointien osalta. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

8 Kunnanhallitus PERUSTERVEYDENHUOLLON TALOUSARVIOESITYS KUOPION KAUPUNGILLE Kh 96 Tuusniemen kunnan ja Kuopion kaupungin välisen perusterveydenhuoltoa koskevan sopimuksen mukaan Tuusniemen kunnan tulee tehdä esitys kunnalle tuotettavien palvelujen määrärahoista Kuopion Perusturvan ja Terveydenhuollon palvelualueelle. Edelleen todetaan sopimuksessa, että talousarvion valmistelua koskevat päätökset Tuusniemen kunnan palvelujen osalta tehdään lautakunnissa, kaupunginhallituksessa ja kaupunginvaltuustossa Tuusniemen kunnan esitysten mukaisesti ja annetaan tiedoksi Tuusniemen kunnalle. Esityslistan liitteenä on perusterveydenhuollon talousarvioesitys, joka toimitetaan Kuopion kaupungille. On huomioitava, että liitteen budjettiesitykseen merkittyjen määrärahojen lisäksi on sellaisia kunnan suoraan kustannettavia määrärahoja, jotka eivät sisälly Kuopiolle esitettäviin määrärahoihin. Näitä ovat mm. ruokahuolto, kiinteistöhuolto, eläkemaksut ja lisäksi ympäristöterveydenhuolto. Vuoden 2012 toteutuma tulee olemaan n. 3,0 milj. euroa. Korotus vuodelle 2013 on esityksen mukaan n. 5,9 %. Tiedossa olevat muutokset on huomioitu talousarvioesityksessä. Esityksen loppusumma on 3,18 milj. euroa. Ehdotetulla määrärahalla Tuusniemellä jatkuu suunnilleen nykyinen perusterveydenhuollon palvelutaso, lisättynä toisella hammaslääkärillä. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että vuoden 2013 perusterveydenhuollon määrärahojen osalta tehdään Kuopion kaupungille liitteen mukainen talousarvioesitys. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

9 Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Kunnanhallitus KIRJASTOAUTO- JA KIRJASTOYHTEISTYÖ Klk 4 Kh 97 Koulutuslautakunta käsitteli Koillis-Savon kirjastoyhteistyötä lokakuussa 2011 ( 44/2011), kunnanhallitus hyväksyi lautakunnan esityksen 137/2011. Tuusniemen kunnalla on yhteinen kirjastoauto Juankosken, Nilsiän ja Kaavin kanssa. Kirjastoauton osakkaista Nilsiä neuvottelee kuntaliitoksesta Kuopion kanssa. Nilsiän liitosselvitykseen kuuluu osaltaan kirjasto- ja kirjastoautopalvelujen järjestäminen. Kirjastoauto palvelee Tuusniemellä yhden päivän viikossa, pysäkkejä on 38, v kirjastoauton lainamäärä Tuusniemen osalta oli Suurin palvelujen käyttäjä on ollut Nilsiä. Alla olevasta linkistä löytyvät kirjastotilastot. Liitteenä olevassa/olevissa muistioissa on käyty läpi vaihtoehtoisia palvelujen järjestämistapoja. Osaratkaisua (kirjastoautopalvelut) mielekkäämpää on tarkastella kirjastopalveluja kokonaisuutena Nilsiässä pidetyssä yhteistyöneuvottelussa todettiin seuraavaa: Kuntaliitoksen toteutuessa kaikkien osapuolten näkökulmasta ainoa todellinen mahdollisuus järjestää kirjastoautopalvelu olisi Koillis-Savon kuntien kesken Kuopion johdolla toteutettava kirjastopalvelu, jossa Nilsiän, Juankosken, Kaavin ja Tuusniemen kirjastot olisivat Kuopion lähikirjastoja. Kunnat maksaisivat palvelusta, jonka budjettivastuu ja henkilöstö olisivat Kuopiolla. Tällöin koko alueella olisi yhteinen rekisteri sekä yhteisesti sovitut käyttösäännöt. Tällainen malli tukisi nykyistä maakuntakirjaston roolia alueen johtavana toimijana. Se myös säästäisi työtä (henkilöresurssia) sekä päällekkäisiä ja toistuvia toimintoja Maakuntakirjastot (Pohjois- ja Etelä-Savo sekä Pohjois- Karjala) suunnittelevat siirtymistä yhteiseen kirjastojärjestelmään, jolloin yhteinen toiminta Koillis-Savon alueella olisi maakuntakirjaston roolin mukainen

10 Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Kunnanhallitus Klk 4 jatkuu Koillis-Savon alueella on kehitetty mm. auton myötä yhteinen kokoelmapolitiikka, jolla poistetaan päällekkäisyyttä ja jonka myötä esim. kuljetuskustannuksissa syntyy säästöä; mikäli tämä purkautuu, kustannuserät kasvavat Pienemmille toimijoille tarjoutuisi ammatillinen työyhteisö, jossa erikoisosaamista voitaisiin jakaa ja hyödyntää laajemmalla alueella Käsillä olevaan kirjastoalan murrokseen voitaisiin näin varautua (kaikinpuolinen digitalisoituminen yms) Kustannussäästöjä syntyisi, kun käytössä olisi keskitetty kirjastojärjestelmä ja keskitetyt tuki- sekä etäpalvelut Kirjastopalveluun on jatkossa tulossa sekä järjestelmän että formaatinmuutoksia; tällä toimintamallilla selvittäisiin yhdellä muutoksella, mutta mikäli pelkkä Nilsiän kirjasto siirtyy, tarvitaan 2-3 erillistä muutosta (sama tilanne sopimuksissa ja tietyissä muissakin asioissa) Mallin toteuduttua kirjastoalan pätevyysvaatimusten mukainen henkilöstörakenne olisi mahdollista saada kuntoon Valtakunnalliset yleisten kirjastojen laatusuositukset toteavat kunnan tehtäväksi kuntalaisten tietohuollosta ja sivistyksellisistä tarpeista huolehtimisen ja korostavat kuntayhteistyöllä varmistettavaa asiantuntemusta sekä olosuhteiden mukaan suunnitelmallista aineistopolitiikkaa Asiakkaiden saamat palvelut eivät muuttuisi. esimerkiksi kaikilla kirjastoilla olisi omat jononsa nykyiseen tapaan. Kaiken fyysisen kirjastoaineiston kierrättäminen ympäri koko uuden toimintaalueen ei logistisista ja kustannussyistä ole mahdollista eikä tarkoituksenmukaista. Henkilöstön ja kirjaston lähiesimiesten asema ei muutu. Annetaan kokouksessa (esittelyosassa esitelty muistio-luonnos täsmentyy alkavalla viikolla) Liite 2 Lautakunta käy keskustelun yhteistyöstä. Varsinaiset päätökset tehdään myöhemmin. Koulutuslautakunta hyväksyi esityksen.

11 Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Kunnanhallitus Klk 19 Kevään 2012 aikana kirjastoyhteistyöneuvotteluja on jatkettu. Neuvottelussa oli mukana kirjastojen henkilökunnan edustus, kokoontuivat sivistystoimenjohtajat Kuopion edustuksen kanssa. Viime mainitussa neuvottelussa oli esillä luonnossopimus, jolla Tuusniemen (ja muiden Koillis-Savon kirjastokimpan) kirjastopalvelujen tuottaminen siirtyy Kuopion kaupungin tuotettavaksi (Liite 1 MUISTIO ) Sopimuksen lähtökohtana on aluekirjasto, johon (ent.) Nilsiäkin kuuluu. Aluekirjastonhoitajan toimipiste ratkeaa myöhemmin (Nilsiä/Juankoski). Näin Kaavin, Juankosken, Tuusniemen kirjastoistakin (ent.) Nilsiän kirjastoon tapaan tulisi Kuopion kaupunginkirjaston lähikirjastoja. Sopimuksessa on määritelty palvelujen minimitasoksi (kohta 2.2) vuoden 2011 lopun palvelutaso. Mittareina ovat toiminnan järjestämiseen liittyvät Opetus- ja kulttuuriministeriölle toimitetut vuoden 2011 tunnusluvut. Kokonaiskustannuksien arvioimista varten on Kuopiolle toimitettu Tuusniemen kirjaston vuoden 2012 talousarvio, josta on vähennetty kiinteistöön liittyvät kustannukset (ne jäävät kunnan maksettavaksi), yhteiset kustannukset (mm. taloushallinnon vyörytykset), muut yhteiset kustannukset (esim. ATK). Palvelut korvataan aiheuttamisperiaatteen mukaan. Yleiskustannusten jakoperuste on väkiluku. Henkilöstön asema turvataan, ei irtisanomisuhkaa. Palvelujen käyttäjän kannalta muutokset jäävät vähäisiksi. Koillis- Savossa säilyy oma jono, hankittavasta aineistosta päättää jokainen (lähi)kirjasto. Kunnan valtionosuuteen ratkaisu ei vaikuta.

12 Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Kunnanhallitus Klk 19 jatkuu Siirtymävaiheessa tulee joitakin kertaluonteisia lisäkustannuksia järjestelmien yhdistämisestä. Samoin hallinto- ja atk-kustannukset noussevat jonkin verran. Sopimus on ns. isäntäkuntamallin mukainen. Sopimusluonnoksen mukaan Tuusniemen koulutuslautakunnan nimeämällä edustajalla on läsnäolo- ja puheoikeus Kuopion hyvinvoinnin edistämisen lautakunnassa, kun käsittelyssä on tähän sopimukseen liittyvä asia. Sopimuksen seurantakokous järjestetään kerran vuodessa. Yhteistyön tavoitteet voidaan tiivistää seuraavasti: - Yleisellä tasolla varautuminen ja orientoituminen tulevaisuuteen, verkottuminen vs (mahdollinen) yksin jääminen - keskitetyn kirjastojärjestelmän ja sen tukipalvelun edut (toimintavarmuus) - Kirjastoautoyhteistyö edellyttää sopimuksia - Ammatillinen taustayhteisö työntekijöille - Kirjaston (aluekirjaston) henkilöstörakenteen kehittäminen asetuksen mukaiseksi. kirjastoa 4 Kunnan kirjastolaitoksen henkilöstöstä vähintään 45 prosentilla tulee olla korkeakoulututkinto ja vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Koulutetun henkilöstön osuutta koskevat vaatimukset tulee täyttää kuuden vuoden siirtymäajan kuluessa. Asetus tuli voimaan Koulutuslautakunta hyväksyy sopimuksen linjaukset ja esittää kunnanhallitukselle sopimuksen mukaisten yt-neuvottelujen käynnistämistä, kun sopimusteksti on tarkennettu yhdessä Kuopion edustajien kanssa. Selostusosasta ilmenevillä perusteluilla koulutuslautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle kirjastopalvelujen tuottamisen siirtämistä Kuopion kaupungille isäntäkuntamallin mukaisesti (ks sopimusluonnos).

13 Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Kunnanhallitus Klk 19 jatkuu Sopimusneuvotteluissa koulutuslautakuntaa edustaa sivistystoimenjohtaja ja lautakunnan puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja. Koulutuslautakunta hyväksyi esityksen seuraavalla lisäyksellä: Aiheuttamisperiaate kirjataan sopimukseen. Klk 29 Kirjastoyhteistyöhön liittyvä yt-neuvottelu on käyty Muistio on liitteenä 1. Kuopion kaupungin ja Tuusniemen kunnan kirjastoyhteistyöneuvottelu käytiin Neuvottelumuistio on liitteenä 2 ja kirjastopalvelujen järjestämissopimus liitteenä 3. Neuvottelujen jälkeen on Kuopiosta tullut toivomus: jos te haluatte sopimukseen lauseen Tuusniemen lähikirjastolla osana aluekirjastoa säilytetään oma varausjono, siihen olisi lisättävä perään jos se teknisesti on mahdollista. Toivomus perustuu siihen, että kirjastojärjestelmän toimittaja ei ole ratkaissut monen eri jonon rakentamista saman kirjastolaitoksen sisällä Suomessa vastaavan kaltaisissa usean kunnan alueella toimivissa kirjastoissa on käytössä yksi varausjono. Lähin esimerkki löytyy Pohjois-Karjalasta. Kokemuksia löytyy myös Varsinais- Suomesta, Jyväskylän seudulla on tehty selvitys yhden varausjonon eduista ja haitoista. Asiakaskokemukset ovat vaihtelevia, yksinomaisesti tyrmääviä eivät missään. Yhden varausjonon mallissa asiakas voi tilata kirjan mihin tahansa alueen kirjastoon. Yhden varausjonon kirjastojen kokoelmat ovat kelluvia, eli suurimmalla osalla aineistoa ei ole kotikirjastoa vaan kirja jää sinne, minne asiakas sen palauttaa. Asiakaskunnasta riippuen tietyn tyyppinen aineisto voi kasautua joihinkin kirjastoihin (Jyväskylän kokemukset). Tämä haastaa henkilökunnan seuraamaan oman toimipisteen aineistoa ja tilaamaan täydennykset muista pisteistä ja hoitamaan kasautuvan, ei-kiertämättömän aineiston pois.

14 Koulutuslautakunta Kunnanhallitus Klk 29 jatkuu Kirjastot voivat halutessaan asettaa suosituille uutuuskirjoille lyhyemmän laina-ajan (yleensä viikko) ja päättää, ettei niistä voi tehdä varauksia. Uutuuskirjan pikakierto kestää n. vuoden. Pikakierrossa ei voi olla kirjaston ainoa kappale vaan vähintään toinen on normaalissa lainauksessa (varattavanakin). Tuusniemen kirjastossa kutakin nimikettä hankitaan yksi kappale, vain harvoja uutuuskirjoja ostetaan kaksi kappaletta. Kuopiossa vastaavan kirjan hankintamäärä on 15 pääkirjastoon ja yhteensä 39 kpl. Kuopion kirjastotoimi selvittää varausjono-problematiikkaa yhdessä järjestelmätoimittajan Teknikhusetin kanssa. Kirjastojen yhdistymisneuvotteluissa on yhteisenä tahtotilana ollut maaseudun kirjastojen omat varausjonot. Koulutuslautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle liitteenä olevan kirjastosopimuksen hyväksymistä. Päätös Koulutuslautakunta hyväksyi esityksen. Kh 97 Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy kirjastosopimuksen liitteen mukaisena. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

15 Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus TUUSNIEMEN KUNNAN LÄHILIIKUNTAPAIKKOJEN RAKENTAMISTA KOSKEVIEN URAKKATARJOUSTEN KÄSITTELY Tekn. ltk 41 Kh 89 Kh 98 Kunnanhallitus on hyväksynyt Tuusniemen kunnan lähiliikuntapaikkoja koskevat suunnitelmat (Kv :t 11 ja 12). Talousarviossa Tuusniemen kunnan lähiliikuntapaikan rakentamiseen on varattu euron määräraha. Työt on aloitettava urakkaohjelman mukaisesti viimeistään ja hankkeen on oltava valmiina mennessä. Tarjoukset on pyydetty kokonaisurakasta (maanrakennustyöt + sähkötyöt (optio)). Hankintailmoitus on tehty HILMA:an tarjouspyynnöt on voinut tilata Tuusniemen kunnan tekniseltä osastolta. Tarjousten viimeinen jättöpäivä on ollut Tarjouspyyntöasiakirjat on pyynnöstä toimitettu seuraaville: - Tuusniemen Sora Oy, Tuusniemi - Maansiirto E. Huttunen Oy, Outokumpu - Pekka Räty / Savottamiehet, Joensuu - Joensuun Ympäristötuotanto Oy, Joensuu - Kompan Suomi Oy, Espoo - Carousel Oy, Rovaniemi - Maanrakennus Martikainen Oy, Kaavi - Petri Niinikoski / Lappset Oy, Suolahti - Autio Oy Infrapalvelut, Oulu - Maansiirto Luostarinen Ky, Kaavi Tarjoukset on saatu seuraavilta: Tarjoaja MU (alv 0 %) SU (alv. 0%) Maansiirto E. Huttunen Oy (osa kalusteista vaihtoehtoisia Kompan/ Puuha tuotteita) e --- e Maansiirto E. Huttunen Oy e --- e Tuusniemen Sora Oy e --- e

16 Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus Tekn.ltk. 41 jatkuu Tarjoukset on avattu avauspöytäkirja on liitteenä (liite 4). Sähköurakasta ei määräaikaan mennessä ( klo 15.30) saatu yhtään tarjousta. Edullisimman tarjouksen on maanrakennusurakan (MU) osalta tehnyt Tuusniemen Sora Oy tarjoushinta euroa (alv 0 %). Lautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle, että Tuusniemen lähiliikuntapaikkojen rakentaminen toteutetaan ja urakoitsijoiksi valitaan edullisimman tarjouksen tehnyt Tuusniemen Sora Oy. Urakkasopimuksen allekirjoittajiksi valitaan teknisen lautakunnan puheenjohtaja ja sihteeri. Lautakunta hyväksyi esityksen. Johanna Joukanen-Miettinen jätti eriävän mielipiteen asiasta. Kh 89 Kunnanhallitus päättää hyväksyä teknisen lautakunnan esityksen niin, että Tuusniemen lähiliikuntapaikkojen urakoitsijaksi valitaan Tuusniemen Sora Oy ja rakentaminen toteutetaan eurolla (alv 0 %). Esitetty summa ei vielä sisällä sähkötöitä, joiden osuudeksi vs. tekninen johtaja on arvioinut euroa (alv 0 %). Lähiliikuntapaikkojen yhteenlaskettu kustannusarvio (kv ) on ,24 euroa (alv 0 %).Koulukeskuksen lähiliikuntapaikkaan saatiin avustusta euroa ja vauvasta vaariin lähiliikuntapaikkaan ei saatu avustusta. Tuusniemen kunnan talousarviossa lähiliikuntapaikkojen rakentamiseen on varattu euroa (alv 0 %), jonka johdosta kunnanhallituksen on esitettävä valtuustolle investointiohjelman sisäinen euron määrärahasiirto.

17 Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kh 89 jatkuu Kunnanhallitus päätti yksimielisesti jättää asian pöydälle. Kh 98 Kunnanhallitus päättää hyväksyä teknisen lautakunnan esityksen niin, että Tuusniemen lähiliikuntapaikkojen urakoitsijaksi valitaan Tuusniemen Sora Oy ja rakentaminen toteutetaan eurolla (alv 0 %). Esitetty summa ei vielä sisällä sähkötöitä, joiden osuudeksi vs. tekninen johtaja on arvioinut euroa (alv 0 %). Lähiliikuntapaikkojen yhteenlaskettu kustannusarvio (kv ) on ,24 euroa (alv 0 %).Koulukeskuksen lähiliikuntapaikkaan saatiin avustusta euroa ja vauvasta vaariin lähiliikuntapaikkaan ei saatu avustusta. Tuusniemen kunnan talousarviossa lähiliikuntapaikkojen rakentamiseen on varattu euroa (alv 0 %), jonka johdosta kunnanhallituksen on esitettävä valtuustolle investointiohjelman sisäinen euron määrärahasiirto. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

18 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT Kh Pohjois-Savon väestönmuutosten ennakkotiedot tammiheinäkuussa Tuusniemi: elävänä syntyneet 14, kuolleet 40, kuntien välinen nettomuutto 23, nettomaahanmuutto 2. Kokonaismuutos em. ajalla -1. Ennakkoväkiluku Satama / kävijämäärät kesä Caravanalue: auto/vaunuvuorokausia 239 kpl (+109 kpl) ja henkilövuorokausia 509 kpl (+238 kpl) Vierasvenesatama: venevuorokausia 24 kpl (+2 kpl) ja henkilövuorokausia 42 kpl (+10 kpl). 3. Pohjois-Savon liiton EU-hankekoordinaattori Kari Tarkiainen on ilmoittanut, että PSL ei myönnä Tuusniemen kunnalle avustusta Keskitien-Kassatien perusparannukseen, koska kyse on kunnalle kuuluvasta tavanomaisesta kunnallisteknisestä hankkeesta. Kustannusarvio hankkeessa on noin 0,7 me (alv 0) ja avustusta haettiin n. 0,33 me. 4. Pohjois-Savon ELY-keskuksen raportti: Itä-Suomen liikenneturvallisuussuunnitelma Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirja Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Kunnanhallitus merkitsi ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Samalla merkittiin tiedoksi työnvälitystilasto Tuusniemen työttömyysaste oli 9,6 %, Koillis-Savon 9,5 % ja Pohjois-Savon 10,9 %. Merkittiin tiedoksi myös, että patentti- ja rekisterihallitus on päätöksellään hyväksynyt Tuusniemen Kehittämissäätiön säädekirjan ja säännöt. Edelleen merkittiin tiedoksi Tuusniemen käsityö- ja kulttuuriyhdistyksen edustajien vierailu kunnanhallituksen kokouksessa klo Heidän esityksensä merkittiin tiedoksi ja siihen palataan myöhemmin. Lähetystöön kuuluivat Anna-Liisa Happonen, Maija-Liisa Neuvonen ja Saara Hämäläinen.

19 Kunnanhallitus TIMO HOLOPAISEN EROANOMUS KESKUSVAALILAUTAKUNNAN VARAJÄSENYYDESTÄ JA UUDEN VARAJÄSENEN VALINTA Kh 100 Keskusvaalilautakunnan ensimmäinen varajäsen Timo Holopainen pyytää eroa keskusvaalilautakunnan varajäsenyydestä. Esteellisyystilanteiden välttämiseksi vaalilaissa on rajoitettu ehdokkaan kelpoisuutta toimia vaaliviranomaisena. Keskusvaalilautakunnan jäsen tai varajäsen, joka on ehdokkaana ko. vaaleissa, ei voi osallistua keskusvaalilautakunnan työskentelyyn kyseisissä vaaleissa (Vaalilaki mom.). Timo Holopainen on ehdolla tulevissa vaaleissa. Vaalilain 14 :n mukaan, jos keskusvaalilautakunnan varajäsen on kuollut taikka estynyt tai esteellinen, saa kunnanhallitus tarvittaessa määrätä väliaikaisen varajäsenen. Kunnanhallitus päättää määrätä kunnallisvaalien 2012 ajaksi väliaikaisen 1. varajäsenen, koska Timo Holopainen on esteellinen. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti määrätä kunnallisvaalien 2012 ajaksi keskusvaalilautakunnan 1. varajäseneksi Jouko Tuomaisen.

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 02.08.2011 kello 17.00 18.37 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2011 klo 17.00 18.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tuusniemen kunta Pöytäkirja 4 / 2012 Koulutuslautakunta 14.8.2012. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Tuusniemen kunta Pöytäkirja 4 / 2012 Koulutuslautakunta 14.8.2012. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone KOKOUSAIKA Tiistai 14.8.2012 klo 18.00 19.06 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Katarina Åsenbrygg, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Tuusniemen kunta Pöytäkirja 1 / 2012 Koulutuslautakunta 24.1.2012. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Tuusniemen kunta Pöytäkirja 1 / 2012 Koulutuslautakunta 24.1.2012. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone KOKOUSAIKA Tiistai 24.1.2012 klo 18.00 19.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Ritva Puurunen ( 103)

Ritva Puurunen ( 103) Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.08.2011 klo 17.00 18.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 /2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 08.11. 2010 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.8.2011 klo 17.00 19.43 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä)

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä) Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 9.5.2011 klo 10.00 11.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 12.00 15.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 01.11.2011 kello 17.00 20.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Tuusniemen kunta, valtuustosali

Tuusniemen kunta, valtuustosali Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (7) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 17.00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 22.12.2011 kello 17.00 19.23 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35.

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 05.09.2013 klo 9.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 -

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 - Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 2.5.2016 klo

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 6.6.2011 klo 17.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 15:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 15.3.2018 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Keskiviikkona klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Keskiviikkona klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 02.03.2016 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai 29.10.2012 klo 17.00 19.30

Maanantai 29.10.2012 klo 17.00 19.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.10.2012 klo 17.00 19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05. Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, varapuheenjohtaja Mustonen Annukka, jäsen

Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05. Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, varapuheenjohtaja Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 187 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 27.3.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 27.3.2013 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4 / 2011 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 7.11.2016

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 26.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.6.2014 klo 16.00 18.00 Pyhäniemi Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2016 Aika Ke klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 8/2016 ASIA LIITE 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 18/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 10.12.2012 klo 17.00 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9. Tekninen lautakunta 2.11.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9. Tekninen lautakunta 2.11.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Tekninen lautakunta 2.11.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 2.11.2011 klo 16.30 18.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 8/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 17.10.2013 klo 17 18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka Viranomainen No 2//2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Sivu 16 KOKOUSAIKA 16.4.2014 klo 17.00-18.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanviraston

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9 Tekninen lautakunta Nro 2/2015 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 1.4.2015 klo 17-18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 11.05.2010 klo 17.30 18.05

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 11.05.2010 klo 17.30 18.05 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.05.2010 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 16.8.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.8.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 53 43 Notkotien

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29 Tekninen lautakunta Nro 4/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 14.8.2014 klo 17-17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011. Perusturvalautakunta. 29.11.2011 klo 17.30-19.20

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011. Perusturvalautakunta. 29.11.2011 klo 17.30-19.20 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.11.2011 klo 17.30-19.20 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 4.12.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 4.12.2014 klo 16.30 17.10 Kunnanviraston kokoushuone Irja Keskinen Toni Aho Ossi Annala

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 09.11.2011 KOKOUSAIKA 09.11.2011 klo 17.00-17.17 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 32 ILMOITUSASIAT 48 33 SIIVOUSURAKOITSIJAN VALINTA 49 Tekninen lautakunta 09.11.2011

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.9.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 11.10.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 65 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI PORNAISTEN KUNTA Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 23.3.2015 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI Halla,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 5/2011 37 Kokousaika Keskiviikko 27.04.2011 klo 17.00 18.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot