PUPUTTAJA & HELMIPÖLLÖ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PUPUTTAJA & HELMIPÖLLÖ"

Transkriptio

1 ESOO LNTUVAARA/UUSMÄK UUTTAJA & HELMÖLLÖ Luonnon kynnyksellä Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään

2 yörät, sukset ja pulkat säilytät kätevästi omassa pihavarasdtossasi. JM pidättää oikeuden muutoksiin. Kuvat ja mallinnokset eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

3 UUTTAJA & HELMÖLLÖ Helmipöllönmäki on tyylikäs puutaloalue rauhallisella ja lapsiystävällisellä paikalla. Täältä löydät tarpeitasi palvelevan kodin, oli haaveissasi pienemmän tai suuremman perheen neliöt. Elämänmakuista elämää luonnon kynnyksellä Helmipöllönmäen upean luonnonmaiseman sylistä löydät Helmipöllön ja uputtajan ihastuttavat rivi-, pari- ja erillistaloyhtiöt. Valittavissasi on joko pienempiä tai isompia neliöitä, ja useampia pohjaratkaisuja. Jokainen talo sijaitsee yhtiön omalla valmiiksi suunnitellulla tontilla, harmoniassa ympäröivän luonnon kanssa. Uusi JM koti Helmipöllönmäessä tarkoittaa huoletonta, mutta samalla turvattua asumista mitä parhaimmassa ympäristössä. Kaikki on valmista muuttoasi varten. Vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin Kaikki yhtiön talot noudattavat harmonista väriskaalaa, joka istuu ympäröivään luontoon. Yhdessä talot muodostavat kylämäisen yhteisön. Jokaisen asunnon pohjaratkaisu on huolella suunniteltu. Konseptin suunnittelussa ei ole säästelty, eikä kompromisseihin tyydytty. Avoimet tilat ovat valoisia ja ilmavia. Makuuhuoneet on sijoitettu yläkerroksiin rauhallisuuden takaamiseksi. Kylpytilat ovat tilavia ja raikkaita. Omalla pihalla nautit aurinkokylvyistä ja kestitset vieraita lämpimästi. Lapsiystävällinen lähiympäristö Helmipöllönmäen ympäristö tarjoaa jännittävän kasvuseudun pienelle ihmiselle. Täällä lapset leikkivät mielellään ulkosalla joko omalla yhtiön leikkipaikalla tai lähimetsässä, josta löytyy kiipeilypuita ja luontoelämyksiä. Ja kun tulee aika harjoitella pyöräilyä, käy se helposti turvallisessa puutalomiljöössä.

4 Hämeenkyläntie HELMÖLLÖNMÄK LNTUVAARA Elämänlaadun rakentaja Ala-aste Lintumetsäntie Luistelu-/ pelikenttä Helmipöllönmäki Sotilastorpantie KONALA Lähikauppa äiväkoti äiväkoti ja ala-aste Lintulaaksontie ohjoinen Lintuvaarantie 101 KEHÄ 1 VALLKALLO Uimahalli Sello URHELU- UO jäähalli skeittiparkki urheilukentät ladut ja pururata Mestarintie Turuntie UUELLNMÄK Turuntie LEÄVAARA Vermo alvelut Kauppakeskus Sellossa on monipuolisten ostosmahdollisuuksien lisäksi runsaasti päivittäispalveluita sekä viihdetarjontaa kuten elokuvateatteri, keilahalli ja lukuisia ravintoloita kirjastopalveluja unohtamatta. Lintuvaarassa SÄTER vain pyörä-/kävelymatkan päästä löytyvät lähikaupat sekä viihtyisiä ruokapaikkoja. Nähtävyydet Rinteeseen rakennettu punatiilinen vuonna 1979 valmistunut Leppävaaran kirkko nivoutuu kauniisti ympäristöönsä. Rakennus kiertyy ympyränmuotoisen pihan ympärille sulkien samalla liikenteen äänet rakennuksen toiselle puolelle. Julkisivussa on paljon holvikaaria, jotka antavat romanttisen vaikutelman. Turunväylä galundintie Liikenneyhteydet aikallisliikenteen bussi 23 kuljettaa sinut reilussa vartissa Leppävaaraan, josta halutessasi voit jatkaa Helsinkiin U-, A-, E- tai S- junilla. Ulkoilu ja luonto Metsäisillä ulkoilualueilla on mukava kävellä yksin tai yhdessä koiran kanssa. Jätä auto kotipihalle ja nouse satulaan: Espoossa on yli 600 kilometriä pyöräilyreittejä. Läheltä Leppävaaran urheilupuistosta löytyvät niin uimakuin jäähallikin. Koulut ja päiväkodit ja urheilu Helmipöllönmäen lähinaapurista Lintuvaarasta löytyvät Lintumetsän ja Lintulaakson koulut sekä päiväkodit. Koulujen yhteydessä on myös leikkipaikkoja sekä 1pelikenttiä, jotka talvella toimivat luistelukenttinä.

5 KANNELMÄK LNTUVAARA Omaa idylliä ja paljon puuhaa aivan vieressä 101 Helmipöllönmäki on valloittava paikka keskellä kehittyvää Kuninkaankolmioksi kutsuttua aluetta, jossa Espoon, Helsingin ja Vantaan rajat kohtaavat. Helmipöllön ja uputtajan yhtiöitä ympäröivät saniaisistaan tunnettu Huhuilijanpuisto idässä ja uputtajanpuisto pohjoisessa. Täällä olet aina luonnon keskellä lähellä ulkoilureittejä, tai vaikkapa jännittävää iltapäivän piknikretkeä lasten kanssa. Talot muodostavat yhdessä kyläyhteisömäisen asuinympäristön. Sisäänajot ja tulot ovat lapsille turvallisia. Energiatehokkaat asunnot, hyvät pohjaratkaisut ja materiaalivalinnat takaavat täydellisen asuinmukavuuden sinulle ja perheellesi. Vihdintie Shoppailua ja hyvät lähipalvelut aikallisliikenteen bussi 23 kuljettaa sinut reilussa vartissa 120 Leppävaaraan, josta löytyy kauppakeskus Sellon ohella esimerkiksi urheilupuisto uima- ja jäähalleineen. Halutessasi voit jatkaa runsaan kymmenen minuutin matkan Helsinkiin U-, A-, E- tai S- junilla. Helmipöllönmäen lähinaapurissa Lintuvaarassa on runsaasti kouluja ja päiväkoteja. TÄJÄNMÄK Espoo on aivan erityinen paikka asua: kansallispuiston maisemat ja monenlaista viihdettä samassa paketissa Jo kotikaupunki Espoossa riittää mukavaa tekemistä. Ulottuvillasi ovat esimerkiksi Nuuksion kansallispuisto, Oittaan ulkoilukeskus, useita golfkenttiä ja kymmeniä uimarantoja, venesatamia ja ulkoilusaaria. Vai lähtisitkö mieluummin Tapiola Sinfoniettan konserttiin, April Jazziin, Kivenlahti Rockiin, Espoo Ciné-festivaaleille tai Sellon elokuvateatteriin? 110 MUNKKVUOR 1

6 Arkkitehtuuria ja luontoarvoja Koko Helmipöllönmäen asuinalue on suunniteltu niin, että sen asukkaat voivat nauttia mahdollisimman paljon sekä omasta pihastaan että yhteisistä viheralueista. Tontin sydän on ohikulkijoiden katseilta suojassa. Myös talojen ympäristö on rauhallinen. Energiatehokkaat, lämmityskuluja säästävät puutalot noudattavat sinisen, harmaan, ruskean sekä okran eri sävyjä. Yhdessä talot muodostavat kodikkaan, tunnelmallisen kyläyhteisön persoonallisella tvistillä. Luonnon kynnyksellä Kun valitset kotipaikaksesi Helmipöllönmäen, pääset nauttimaan alueen useista eduista. idätkö sienestyksestä, marjastuksesta vai rakastatko reippailuretkeä tai juoksulenkkiä kuulaassa syysilmassa? Helmipöllönmäessä luonto on aina sinua lähellä sinua varten. Jokaisella asunnolla on oma piha, josta on näkymät lähiluontoon. Kevätauringon kurkistaessa saat oivasti ekstratilaa omasta terassipihasta. Nautit lämmöstä hyvä kirja sylissäsi tai vain istut ja oleskelet omassa rauhassa. Myös lapset nauttivat leikeistä omassa vihreässä salaisessa maailmassaan. aljon tilaa sitä tarvitseville Tarvitsetko paljon leikkitilaa lapsille vai haluatko kodin, jossa viihdyttää vieraita? Kaikkien asuntojen pohjaratkaisut antavat tilaa muutoksille ja joustavat asukkaan tarpeiden mukaan. Asuntojen kalustettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. JM pidättää oikeuden muutoksiin. Kuvat ja mallinnokset eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

7 JM VALNTA Tilava keittiö, jossa paljon työskentelytilaa TÄMÄ KAKK SSÄLTYY JM VALNTAAN ETENEN Vaatenaulakko, sekä siivouskaappi, joiden edessä tilaa säästävät peililiukuovet. Osassa asunnoista on oma varasto. Näppärät säilytystilat KETTÖ Helppohoitoiset pintamateriaalit, kuten laminaattitaso ja allas ruostumatonta terästä. Ajattomat mdf-pintaiset kalusteovet, sekä tyyliin sopiva vedin. Helposti pyyhittävä kiiltävä välitilan laatoitus. Kalusteeseen sijoitettu erillisuuni, sekä tasoon upotettu keraaminen liesitaso. Astianpesukone ja jääkaappipakastin yhdistelmä. Tilavaraus mikroaaltouunille. Oma sauna ESUHUONE Täysin laatoitetut pesutilat. Allaskaappi ulosvedettävin laatikostoin, sekä peilikaappi. yykkikaappi ja tilavaraus pesukoneelle, sekä kuivausrummulle. SAUNA Haapalauteet, sekä sähkökiuas. Kokolasinen saunan ovi. Saunassa myös ikkuna. MUUTA Seinäpinnat ovat maalatut, katossa mdf-paneeli tai kipsilevy. Makuuhuoneiden vaatekaapeissa on liukuovet. Lattiapinnat parkettia. Autopaikka, sekä lämmittämätön irtaimistovarasto. Asuntopihoilla on painekyllästetystä puusta tehty terassi. Luonnollinen tammiparketti

8 ESMERKKASUNTO Rivitalo 3 4 h + k + s 96,5 m 2 Tässä muunneltavissa olevassa rivitaloasunnossa on hyvin tilaa pienemmän ja vähän suuremmankin perheen tarpeisiin. Erillinen keittiö sekä iso ruokailutila ja olohuone luovat loistavat puitteet yhteisille perheen oleskeluhetkille. Täällä nautitte yhdessä ihanista perhepäivällisistä tai järjestätte mukavan seurusteluillan ystäville. AUTAMME MYÖS ROTUS- ASOSSA KYSY LSÄÄ!* Tämä 96,5 m2:n asunto muuntautuu tarpeittenne mukaan 3-4 asuinhuoneeksi. Asunto on kahdessa kerroksessa. Modernissa ja kauniissa keittiössä on työtasot leivontaan ja ruoanlaittoon. Keittiöön mahtuu hyvin neljä henkilöä ruokailemaan. Keittiön vieressä on isompi ruokailutila ja valoisa olohuone. Asunnon lattiapinnat lukuun ottamatta eteistä sekä saunaa, wc:tä ja pesutiloja ovat valkomattalakattua tammilautaparkettia. Olohuoneesta on käynti länteen antavalle terassille, missä on mukava jatkaa lämpimiä kesäiltoja tai nauttia aurinkokylvyistä. Tilaa perheen isommille ja pienemmille erheen yhteiset tilat + sauna ja pesutila sijaitsevat alakerrassa. esutila noudattaa ajatonta klassista linjaa kauniine laattoineen ja sauna laadukkaine kuusipaneeleineen. Lauteet ovat haapaa. Alakerrassa on myös kodinhoitohuone. Yläkerta on pyhitetty rauhallisille omille hetkille tai vaikkapa lasten peli-illoille. Myös yläkerrassa on suihkutila. Tästä asunnosta näkymät ovat esteettömät. Muita rakennuksia kuin asunnon oma varastotila ei ole asunnon takana terassilta katsottuna. *Yhteystiedot löydät takakannesta.

9 ESMERKKASUNTO ARtalo 5 h + k + s 118,0 m 2 SVU 26 hastuttava paritaloasunto isommallekin perheelle. Valoisat yhteiset tilat toivottavat perheesi lämpimästi tervetulleeksi kotiin. Tilan tunnetta lisäävä keittiö /olohuoneratkaisu. Olohuone jatkuu intiimimpään, tunnelmalliseen ruokailutilaan, jossa järjestätte ihanan illan ystäville tai suvulle. Tässä valoisassa 118 m 2 :n asunnossa on 5 huonetta, keittiö ja sauna. Yhteiset tilat ja yksi makuuhuone sijaitsevat alakerrassa. Alakerrassa on myös erillinen wc suihkuineen vaikkapa vieraskäyttöön. Olohuoneesta kulku länteen antavalle terassille, jossa nautitte lämpimistä illoista pidemmällekin syksyyn. Seurustelutiloissa on runsaasti ikkunoita useampaan ilmansuuntaan. Asunnon lattiapinnat lukuun ottamatta eteistä sekä saunaa, wc:tä ja pesutiloja ovat valkomattalakattua tammilautaparkettia. Fiksut neliöt ja viihtyisyyttä molemmissa kerroksissa Yläkerrasta löytyvät perheen muut asuinhuoneet sekä sauna ja pesutilat. Yläkerrassa on myös erillinen kodinhoitohuone sekä aula, joka on kalustettavissa lisähuoneeksi. Klassisen kauniit pintamateriaalit märkätiloissa sekä saunan lämpimänsävyiset kuusipaneelit ja haapalauteet luovat tunnelmallisen kylpyelämyksen. Omaa rauhaa ulkotiloissa Alakerran suojaisalla terassilla lasten on mukava leikkiä ja aikuisten grillata tai vain nauttia lämpimistä kesäpäivistä. Myös yläkerrasta on pääsy ulkotiloihin. arvekkeelta tuuletat helposti petivaatteet tai katsot pihalla leikkivien lasten perään.

10 L JVK A AK (MU) SK JM VALNTA Harkittu ja trendikäs pohjaratkasu kotisi sisustukselle Kodikkuutta hehkuvat kodit Harkituilla materiaalivalinnoilla koteihin on luotu raikasta ja vaaleaa skandinaavista ilmettä. Kalusteiden vaaleat pinnat ja kattoon upotetut tunnelmalliset ledvalot saavat uuden kotisi hehkumaan! Asuinhuoneiden kaunis tammiparketti on kestävä, mutta samalla silmiähivelevän kaunis lattiamateriaali. Kylpyhuoneessa ja keittiöissä on selkeät, tyylikkäät ja vaaleat pintamateriaalit. Kosteiden tilojen kauniit, ajattomat laatoitukset täydentävät kotisi tyylin. AS OY ESOON HELMÖL Helmipöllönkatu 6, Espoo 1-KERROS 5 HUONETTA + KETTÖ + SAUNA 118,0 M 2 5h+k+s!! 118,5 Asunto B9!! 1.krs. TT K OH Valoisa ja avara keittiö Olohuoneessa runsaasti tilaa oleskeluun TK ET Erillinen ruokailutila TERASS WC VH RT Lisätilaa terassilta B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 so ikkunallinen tuulikaappi 2-KERROS Saunassa ikkuna Tarvittaessa jopa 4 makuuhuonetta TT E S Erillinen kodinhoitotila KHT K Y LTO AULA SARVÖLLÖNKUJA sija Valoisa aula, josta käynti parvekkeelle ARVEKE

11 uputtajanpuisto Kvillrarparken TM TE TM TM RA RA TE TE RA RA V V4 AR. B SS B3 44 V V5 AR. B 311 SS SS BB111 1 B TE TE RA RA SS SS BB2 TER BB ASS 299 TER BB99 ASS. BB1133 B24 B15 B23 B22 B21. V1. V3 B17 B17 TERA SS är ASS TER BB44 V3. B2B2 B1 TER ASS B19 TER B16 B18 B19 ASS V1. ASS SS B20. V3 BB77 TER TERA B20 TERA V1. B15 B23 SS. TERASS V4 TERA SS TM SS TERA SS TERA Fågeldalsvägen TERA ASS V1. B24. V4 BB88 TER B1. V1 SS. V3 A17 ASS 6 A1 TERASS TERASS TERA. SS V4 TE RASS TER B2B25 5 B1122 B V3. atu lönk B2B ap ipöl B5 Helm SS SS BB66 B5 TM RA TERA V3. V1. TE ASS VA V3 R. ASS TER B11 44 TER AK1 1 AK1 2 AK6 AK7 AK8 AK9 AK1 0 SS TM RA TE BB BB2 ASS VA V3 R. AK1 AK2 AK3 AK4 AK5 300 V1 Lin tula aks ont ie V V4 AR. B SS A7 HALLNTA-ALUEET Huoneiston hallinnassa oleva alue Taloyhtiön hallinnassa oleva alue 6 ap JÄTE RA SS lugg lega tan TE TE TER ASEMARROS

12 L 3-4 huonetta & keittiö ja sauna 96,5 m 2 Aulaan voi sisustaa vaikkapa vierashuoneen. Olohuoneeseen mahtuu suuri, jatkettava ruokapöytä. AS He 2. kerros E AULA AULA /() AS He 1. kerros ATA ATA TERASS TERASS WC K Y LTO KHT S ET TK SK OH noin 1:100 VNO KATTO K AK (MU) JVK A B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B28

13 3-4 huonetta & keittiö ja sauna 96,5 m 2 Suihku molemmissa kerroksissa. Aulatila on mahdollista muuttaa asuinhuoneeksi. A H 2. kerros AULA /() AULA E A H 1. kerros (MU) AK A JVK VNO KATTO L K OH SK ET TK noin 1:100 ATA TERASS KHT S WC K Y LTO B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: 1 15

14 3-4 huonetta & keittiö ja sauna 96,5 m 2 Aulaan voi sisustaa vaikkapa vierashuoneen. Olohuoneeseen mahtuu suuri, jatkettava ruokapöytä. 2. kerros E AULA AULA /() 1. kerros ATA TERASS TERASS WC K Y LTO KHT S ET TK OH noin 1:100 VNO KATTO K Asunto: B22 B22 16 AS OY ESOON UUTTAJA

15 3-4 huonetta & keittiö ja sauna 96,5 m 2 AS OY ESOON UUTTAJA Helmipöllönkatu 6, Espoo Erillinen keittiö, johon mahtuu ruokapöytä. Olohuoneessa tilaa perheen ja vieraiden yhdessäoloon. Yläkerrassa tila muunneltavissa makuuhuoneeksi tai työhuoneeksi. Kodinhoitotila 3-4h+k+s! alakerrassa.! 96,5 m2 Asunto B21!! 2.krs. A H AULA /() AULA E Asunto B21 2. kerros E B26 B25 B24 B23 B22 B21 B20 B19 B18 AULA Asunto B25 2. kerros B15 B16 B17 UUTTAJAN- UO AS OY ESOON UUTTAJA K B2 B1 HELMÖLLÖNKATU A H HELMÖLLÖNKATU VNO KATTO 1. kerros OH noin 1:100 SARVÖLLÖNKUJA sijaintikaavio S K Y LTO ATA TERASS KHT ET TK TERASS WC B25 Asunnot: B21 ja B25 B21 AS OY ESOON UUTTAJA 17

16 L JVK A AK (MU) 5huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 Erillinen kodinhoitotila. so ikkunallinen tuulikaappi. Takkamahdollisuus. 1. kerros K OH SK SK TK ET WC VH RT 2. kerros TERASS AS OY E Helmipöllö E S K Y LTO noin 1:100 VH AULA ARVEKE B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B10 E

17 5huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m2 Erillinen kodinhoitotila. so ikkunallinen tuulikaappi. ATA SK RT TERASS AS OY ESOON HELMÖLLÖ Helmipöllönkatu 6, Espoo OH K JVK 5h+k+s!! 118,5 m2 A ET VH Asunto B5!! 2.krs. L AK (MU) WC TK S SK E KHT AULA Y LTO K ARVEKE 1. kerros KULKU KELLARN B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU noin 1: kerros B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B SARVÖLLÖNKUJA HELMÖLLÖNKATU sijaintikaavio 19

18 5huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 TT Sauna ja kylpyhuone yläkerrassa. Erillinen ruokailutila. AS OY ESOON HELMÖLLÖ Helmipöllönkatu 6, Espoo 2. kerros 5h+k+s!! 118,5 m2 Asunto B6!! 2.krs. 1. kerros S K Y LTO TT E VH AULA ARVEKE ATA TERASS L OH K B29 B28 B27 B14 JVK A AK (MU) SK ET B12 B13 TK B11 B10 RT UUTTAJAN- UO B8 WC VH B7 SARVÖLLÖNKUJA B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU HELMÖLLÖNKATU sijaintikaavio 20 noin 1: B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B6

19 5 huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 Sauna ja kylpyhuone yläkerrassa. Erillinen ruokailutila. AS OY ESOON HELMÖLLÖ Helmipöllönkatu 6, Espoo TT 5h+k+s 118,0 m2 Asunto B12 2.krs. KHT K Y LTO ARVEKE 2. kerros E AULA 1. kerros S TT B29 B28 B27 B14 SK TK B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 HELM B6 L (MU) AK WC K JVK A ET VH TERASS OH SARVÖLLÖNKUJA RT sijaintika ATA noin 1: B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B12 21

20 L JVK A AK (MU) SK 5huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 Erillinen kodinhoitotila. so ikkunallinen tuulikaappi. 1. kerros TT K OH TK ET WC VH RT 2. kerros TERASS AS OY E Helmipöllö TT E S KHT noin 1:100 K Y LTO AULA ARVEKE B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B9 E

21 L (MU) AK JVK A 5huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 Erillinen kodinhoitotila. so ikkunallinen tuulikaappi. 1. kerros TT OH K SK ET TK RT VH WC 2. kerros TERASS AS OY ESO Helmipöllönka 5h+k Asun TT S K Y LTO E noin 1:100 AULA VH ARVEKE B2 B B28 B B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B11 23 E

22 5huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 Sauna ja kylpyhuone yläkerrassa. Erillinen ruokailutila. 1. kerros WC VH RT () KULKU KELLARN TK ET K OH 2. kerros TERASS TERA ARVEKE AS OY ES Helmipöllön ATA K KHT Y LTO AULA 5 A TT E S noin 1: AS OY ESOON UUTTAJA B2 Asunto: B2 B26 B25 B24 B23 B22 B21 B20 B19

23 ARVEKE 5 huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 Erillinen kodinhoitotila. so ikkunallinen tuulikaappi. Takkamahdollisuus. 1. kerros ATA TERASS RT OH 2. kerros AS OY ESOON VHUUTTAJA Helmipöllönkatu 6, Espoo K ET 5h+k+s! WC! 118,0 m2 Asunto B17!! 2.krs. S E noin 1:100 TT KHT AULA Y LTO K TT B26 B25 B24 B23 B22 B21 B20 B19 TK B15 B18 B16 B17 UUTTAJAN- UO AS OY ESOON UUTTAJA B2 B1 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B17 HELMÖLLÖNKATU B17 AS OY ESOON UUTTAJA SARVÖLLÖNKUJA 25 sijaintikaavio

24 NÄN HELOA on OAA ASUNTO JM:LTÄ 1. Esittely Löydät asuntokohteemme osoitteesta tai välittäjämme lehti-ilmoituksista. Asuntoesittelyssä voit tutustua piirustuksiin ja valittuun sisustustyyliin. 2. Varaus Kun olet löytänyt haluamasi, teet kirjallisen varauksen ja maksat 1000 euron varausmaksun. 3. Kauppakirjan allekirjoittaminen Tässä yhteydessä maksetaan kauppa- eli myyntihinnan ensimmäinen erä, jossa huomioidaan jo maksamasi varausmaksu. 4. Sisustusvalinnat Varauksen tehtyäsi saat Sisustusvalinnatesitteen, jossa esitellään maksuttomat valintavaihtoehdot sekä lisähintaiset valinnat. Saat tarkat ohjeet ja hintatiedot kaikista valinnoistamme. Sisustuskoordinaattorimme käy kanssasi läpi valintasi ja antaa vinkkejä väreistä ja materiaaleista. 5. Kokoukset idämme rakennusaikana osakkeenostajien alkukokouksen, kun vähintään 25 prosenttia asunnoista on myyty. Rakentamisen aikana kutsumme sinut tutustumaan myös tulevaan asuntoosi. 6. Vakuudet Asunnon ostaminen meiltä on turvallista. Kaikki rakentamamme asunnot kuuluvat Asuntokauppalain mukaisen RS-järjestelmän piiriin. Niille otetaan vakuudet rakennusajaksi ja sen jälkeiselle ajalle sekä vakuutus, joka korvaa mahdolliset piilevät rakennusvirheet. Vuositarkastuksessa korjataan mahdolliset rakennusvalvontaviranomaisten tarkastuksen jälkeen ilmenneet puutteet. 7. Muutto Kun muuttoajankohta alkaa lähestyä, tapaamme muuttoinfossa, jossa sovimme asuntoosi tehtävistä tarkastuksista ennen muuttoa. Vahvistamme muuttopäivän viimeistään kuukautta ennen muuttoa. Maksat kauppahinnan loppuosan sekä mahdolliset lisävalinnat ja tapaamme sinut avainten luovutuksen merkeissä. Asuntosi käyttö- hoito-ohjeet käydään läpi muuton jälkeen pidettävässä Asumisen illassa. 8. Rahoitus Asuntolainapankkisi tilaa lainan vakuudeksi osakekirjan RS-pankista. Maksat osakkeistasi varainsiirtoveron eli 2,0 prosenttia kauppahinnasta viimeistään kahden kuukauden kuluttua valmistumispäivästä. Kun toimitat verotoimistossa leimatun ilmoitusosan sekä kopion kauppaja osakekirjasta isännöitsijälle, sinut kirjataan osakasrekisteriin ja saat äänioikeiden yhtiökokouksissa. JM pidättää oikeuden muutoksiin. Kuvat ja mallinnokset eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

25 V-ASAKKAANA ON MUKAVAA OLLA ETUSJALLA! V-asiakas saa ensikäden tietoa kaikista asuntohankkeistamme sekä erilaisten kyselyiden myötä mahdollisuuden vaikuttaa uusien kohteiden kehittämiseen. Vasiakas saa myös tuntuvan edun varatessaan uuden asunnon ennen kohteen julkisen ennakkomarkkinoinnin alkua.

26 MUNANOJA

27

28 JM Kotipolku suorin tie omaan kotiin Älä kulje onnesi ohi, kulje JM:n Kotipolkua kohti hyvän asumisen unelmaa. Tie siihen on tasoitettu huolellisen suunnittelun ja harkittujen pohjaratkaisujen avulla. Toimivia koteja, kauniita pintoja, pihoja ja parvekkeita. JM-kodissa koet skandinaavista asumisen tyyliä ja viihtyisyyttä ilman hukkaneliöitä, ilman niiden tuomia ylimääräisiä kustannuksia. Ohjaamme ja tuemme myös rahoitus- ja vakuusasioissa. olku kohti onnellista asumista on silotettu puolestasi! Design ja tuotanto: Mainostoimisto BrandX Oy Kuvat: Toni Sainio ja JM kuvapankki ainatus: 1/2015 JM pidättää oikeuden muutoksiin. Kuvat ja mallinnokset eivät välttämättä vastaa todellisuutta. Kysy lisää, ota yhteys sähköpostitse tai soita asuntomyyjällemme Liisa Nuutiselle puh Elämänlaadun JM SUOM rakentaja OY Osoite: Sinimäentie 8b, Espoo uhelin: Faksi: Sähköposti: Kotisivut:

ESPOO LINTUVAARA/UUSMÄKI HUUHKAJA. Skandinaavisia koteja vehreään ympäristöön. Asuntoja, joissa viihdytään. Elämänlaadun rakentaja

ESPOO LINTUVAARA/UUSMÄKI HUUHKAJA. Skandinaavisia koteja vehreään ympäristöön. Asuntoja, joissa viihdytään. Elämänlaadun rakentaja ESPOO LINTUVAARA/UUSMÄKI HUUHKAJA Skandinaavisia koteja vehreään ympäristöön Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Helmipöllönmäellä luontoa rakastavat saavat iloa ja piristystä arkensa keskelle.

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY VANTAAN LEIVONLAULU

ASUNTOINFO ASUNTO OY VANTAAN LEIVONLAULU VANTAA KIVISTÖ ASUNTOINFO ASUNTO OY VANTAAN LEIVONLAULU Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 Piha-alueet sivu 14 JM-Valinta sivu 16

Lisätiedot

ASUNTOINFO AS OY ESPOON KREIVINMAA

ASUNTOINFO AS OY ESPOON KREIVINMAA ESOO TILLINMÄKI ASUNTOINFO AS OY ESOON KREIVINMAA Asuntoja, joissa Elämänlaadun rentaja viihdytään Kreivinmaa C5 D7 E9 F1 J17 K19 M Kuvassa esitetty talojen sijainti yhtiön tontilla. Ympäröivä näkymä ei

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA ESPOO SAUNALAHTI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 JM-Valinta sivu 18 Asunnon pintamateriaalit

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA ESPOO SAUNALAHTI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 JM-Valinta sivu 18 Asunnon pintamateriaalit

Lisätiedot

AS OY ESPOON VICTORIA

AS OY ESPOON VICTORIA ESPOO YMMERSTA AS OY ESPOON VICTORIA Helmi lehtometsän siimeksessä Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Victoria sijaitsee Ymmerstassa, vain kivenheitonpäässä Kauniaisista! Monipuoliset palvelut

Lisätiedot

Hyvän olon järvenrantakoti

Hyvän olon järvenrantakoti Tampereen Härmälänrannan Tuisku Hyvän olon järvenrantakoti Osa Skanskan ympäristöhanketta Hyvän olon Härmälänranta on uuden kodin huolettomuutta, kaunista järvi luontoa ja puistokortteleiden urbaania tunnelmaa.

Lisätiedot

Sippulan- niemi. Ilmoittaja huomio! Kotipeilin SUURJAKELU 18.4. Jokaiseen kotiin Keski-Suomessa. Varaa ilmoitustilasi 040 7072 129.

Sippulan- niemi. Ilmoittaja huomio! Kotipeilin SUURJAKELU 18.4. Jokaiseen kotiin Keski-Suomessa. Varaa ilmoitustilasi 040 7072 129. Ilmoitusliite yhteistyössä asuntokaupan ammattilaisten kanssa. Lauantai 4.4.015 Katso myytävät kodit tästä lehdestä. 100 Suvun kotitilalla kuusien kätköissä Sippulan- niemi SIVUT 8 9 Asumisoikeustaloja

Lisätiedot

7153230 2 3 7136636 KODINVAIHTO SANOMAT 7190856 5 8 7184791

7153230 2 3 7136636 KODINVAIHTO SANOMAT 7190856 5 8 7184791 7153230 2 3 7136636 KODINVAIHTO SANOMAT 7190856 5 8 7184791 KANTA-HELSINKI, LAUTTASAARI JA MUNKKINIEMI KRUUNUNHAKA, KT, 1 h, alk., k 34,75 m 2 Huippu sijainnilla hyvä pohjainen koti jossa putkisaneeraus

Lisätiedot

www.kaleva.fi/koti Valoa tulvii eri ilmansuunnista

www.kaleva.fi/koti Valoa tulvii eri ilmansuunnista LAUANTAI 27. LOKAKUUTA 2012 41 www.kaleva.fi/koti Puhelin 050 5593 612 Sähköposti kotikaleva@kaleva.fi KotiYHTEYSTIEDOT: Kalevan vaihde 08 5377 111 Siivoa kasvihuone kesän jäljiltä kuntoon. Kasvihuoneesta

Lisätiedot

ASUNTO OY OULUN VILLA KOSKIPUISTO Asunto Oy Oulun Villa Koskipuisto Koskitie 25a, 90500 Oulu Rakentaja pidättää mahdollisuuden muuttaa tämän esitteen tietoja ja piirustuksia sekä materiaalitoimittajia.

Lisätiedot

www.kaleva.fi/koti Kaksi haapaa on tuotu vapaa-ajan asunnolta portaikkoon. Ruokapöydän Domus-tuolit on kunnostettu kuin uusiksi.

www.kaleva.fi/koti Kaksi haapaa on tuotu vapaa-ajan asunnolta portaikkoon. Ruokapöydän Domus-tuolit on kunnostettu kuin uusiksi. LAUANTAI 1. SYYSKUUTA 2012 41 www.kaleva.fi/koti Puhelin 050 5593 612 Sähköposti kotikaleva@kaleva.fi KotiYHTEYSTIEDOT: Kalevan vaihde 08 5377 111 Oulun kaunein piha julkistetaan tänään kello 13 Oulun

Lisätiedot

www.kaleva.fi/koti Kuin oma tontti kerrostalossa

www.kaleva.fi/koti Kuin oma tontti kerrostalossa LAUANTAI 19. TOUKOKUUTA 2012 41 www.kaleva.fi/koti Puhelin 050 5593 612 Sähköposti kotikaleva@kaleva.fi KotiYHTEYSTIEDOT: Kalevan vaihde 08 5377 111 Ensimmäistä kertaa talven jälkeen vapaa-ajanasunnolle

Lisätiedot

asuminen VÄHÄN ENEMMÄN. Asumisen erikoislehti Tässä kaikki 128 kotia, jotka myimme viime vuonna. Kiitos luottamuksesta.

asuminen VÄHÄN ENEMMÄN. Asumisen erikoislehti Tässä kaikki 128 kotia, jotka myimme viime vuonna. Kiitos luottamuksesta. Asumisen erikoislehti LAUANTAINA 4.1. 2014 Koti& asuminen Välityspalkkio sopimuksen mukaan. 3 % + alv 24 % = 3.72 % Minimi 2000 + asiakirjakulut. VÄHÄN ENEMMÄN. VÄHÄN ENEMMÄN. Tässä kaikki 128 kotia, jotka

Lisätiedot

Koti Kaivokselan parhaalta paikalta. As Oy Vantaan VASKIHEIKKI

Koti Kaivokselan parhaalta paikalta. As Oy Vantaan VASKIHEIKKI Koti Kaivokselan parhaalta paikalta As Oy Vantaan VASKIHEIKKI VARTE OY Malmin kauppatie 8 A 00700 Helsinki 029 080 4040 MYYNTI Harri Koho 050 501 6000 harri.koho@varte.fi www.varte.fi REV. III 17.3.2014

Lisätiedot

Turun Androksenranta, Telakkaranta. Koti Telakkarannan sydämessä

Turun Androksenranta, Telakkaranta. Koti Telakkarannan sydämessä Turun Androksenranta, Telakkaranta Koti Telakkarannan sydämessä 2 Tunnelmasta toiseen Aurajokisuun kulttuurimaisemaan liittyy monia muistoja ja tarinoita suomalaisen laivanrakennusteollisuuden kukoistuksen

Lisätiedot

ORANSSI ON ENEMMÄN ASUNTO- KAUPOILLA.

ORANSSI ON ENEMMÄN ASUNTO- KAUPOILLA. www.huoneistokeskus.fi KODINVAIHTOSANOMAT LOKAKUU 2014 ORANSSI ON ENEMMÄN ASUNTO- KAUPOILLA. ASUNNON OIKEA ARVO? Pyydä meidät arviokäynnille. huoneistokeskus.fi HUONEISTOKESKUS.FI UPEASSA OLOFSBORGISSA

Lisätiedot

Helppoudesta. Mutkattomuudesta. Taloudellisuudesta.

Helppoudesta. Mutkattomuudesta. Taloudellisuudesta. MUUTTOVALMIS Hei! Tervetuloa muuttovalmiiden Ainoakotien pariin. Istu alas, ota mukava asento ja anna talounelmiesi lähteä lentoon. Kun se oikea koti osuu kohdalle, ota yhteyttä talomyyjäämme lähellä sinua.

Lisätiedot

Koti Kaivokselan parhaalta paikalta. As Oy Vantaan VASKIHEIKKI

Koti Kaivokselan parhaalta paikalta. As Oy Vantaan VASKIHEIKKI Koti Kaivokselan parhaalta paikalta As Oy Vantaan VASKIHEIKKI VARTE OY Malmin kauppatie 8 A 00700 Helsinki 029 080 4040 MYYNTI Harri Koho 050 501 6000 harri.koho@varte.fi www.varte.fi REV. V 17.9.2014

Lisätiedot

Esittely ti 18.9 klo 17.30-18.00 Kari Kaksonen 050 599 0762

Esittely ti 18.9 klo 17.30-18.00 Kari Kaksonen 050 599 0762 Nro 19 15.9.-28.9.2012 SUOSITUIN, TUNNETUIN, PARAS VERKKOPALVELU Sarvivuori Rauhallinen asuinalue SIVUT 6 7 Me tiedämme mitä asunnostasi saa. Kutsu meidät ilmaiselle Kotikäynnille, niin kerromme sinun

Lisätiedot

www.kaleva.fi/koti RISTO RASILA Peerit Tähtinen Kaleva

www.kaleva.fi/koti RISTO RASILA Peerit Tähtinen Kaleva LAUANTAI 26. TOUKOKUUTA 2012 37 www.kaleva.fi/koti Puhelin 050 5593 612 ähköposti kotikaleva@kaleva.fi KotiYHTEYTIEDOT: Kalevan vaihde 08 5377 111 Taloyhtiön pyörävarasto kannattaa siivota säännöllisin

Lisätiedot

ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA SAUNALAHTI SISUSTUSVALINNAT. Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja

ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA SAUNALAHTI SISUSTUSVALINNAT. Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA SAUNALAHTI SISUSTUSVALINNAT Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja 2 2 MERIHIEKKA Nyt olen tullut kotiin Uusi asuntosi on tärkeä kaikille JM:ssä työskenteleville. Haluamme, että tulevan

Lisätiedot

Koti ja asuminen Asumisen

Koti ja asuminen Asumisen Koti ja asuminen Asumisen savonsanomat.fi Kiinteistökauppa Sisustus Remontointi Rakentaminen erikoislehti Sukutilan remontti Viljapelto näkyy myös tapetissa. Sivu 10 Vertailuportaalit: Nyt kilpailutetaan

Lisätiedot

Käsi kädessä Jyvässeudulla. Järvien keskellä Leppälahti. Asuntolainat käyvät kaupaksi. Varasto on myös sijoitus ASUNTO- KAUPPA

Käsi kädessä Jyvässeudulla. Järvien keskellä Leppälahti. Asuntolainat käyvät kaupaksi. Varasto on myös sijoitus ASUNTO- KAUPPA Ilmoitusliite yhteistyössä asuntokaupan ammattilaisten kanssa. Lauantai 18.4.2015 Nyt on ASUNTO- KAUPPA kuumimmillaan, tutustu suureen valikoimaan! Käsi kädessä Jyvässeudulla SIVUT 8 Järvien keskellä Leppälahti

Lisätiedot

Kuusijärven ulkoilualue savusaunoineen ja talvisine avantouintipaikkoineen. vain muutaman kilometrin päässä. 2 Vantaan Tähtisara Vantaan Tähtisara 3

Kuusijärven ulkoilualue savusaunoineen ja talvisine avantouintipaikkoineen. vain muutaman kilometrin päässä. 2 Vantaan Tähtisara Vantaan Tähtisara 3 Asunto Oy VANTAAN TÄHTISARA Kuusijärven ulkoilualue savusaunoineen ja talvisine avantouintipaikkoineen sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä. VANTAAN TÄHTISARA SYY TOTEUTTAA UNELMASI Vantaan Tähtisara

Lisätiedot

Kotipeili. Lutakko. Lähellä keskustaa näköalojen äärellä.

Kotipeili. Lutakko. Lähellä keskustaa näköalojen äärellä. LAUANTAINA 12.10.2013 Kotipeili Lutakko Lähellä keskustaa näköalojen äärellä. Sivut 6 7 Kylpyhuoneremontti: Vuorossa laattavalintojen tekeminen. Sivu 4 Rintamamiestalo uudistuu: Maalaisromantiikka valtasi

Lisätiedot

Koti ja asuminen Asumisen

Koti ja asuminen Asumisen Koti ja asuminen Asumisen savonsanomat.fi Kiinteistökauppa Sisustus Remontointi Rakentaminen erikoislehti Tutustu meihin tarkemmin ja ota yhteyttä osoitteessa opkk.fi/kuopio Tämän sivun kohteet ja monet

Lisätiedot

Uuden kotisi. Hiljainen Isolahti. löydät tästä lehdestä. Mistä syntyy luottamus asuntokaupassa? SIVU 21

Uuden kotisi. Hiljainen Isolahti. löydät tästä lehdestä. Mistä syntyy luottamus asuntokaupassa? SIVU 21 Ilmoitusliite yhteistyössä asuntokaupan ammattilaisten kanssa. Lauantai 8.3.2014 Uuden kotisi löydät tästä lehdestä. Hiljainen Isolahti SIVUT 8 9 Mistä syntyy luottamus asuntokaupassa? SIVU 21 KT Muurame,

Lisätiedot

Asuntouutisia. Enemmän. kotia, elämää

Asuntouutisia. Enemmän. kotia, elämää Asuntouutisia Myyntineuvottelija Annukka Uotinen: Yksityisessä asuntoesittelyssä sinä olet kunniavieras. Enemmän kotia, enemmän elämää Tiesitkö, että uuden YIT Kodin ostajana saat paljon etuja - joista

Lisätiedot

Kotipeili. Kinkomaa. Hyvän yhteishengen asuinalue. Sivut 6 7

Kotipeili. Kinkomaa. Hyvän yhteishengen asuinalue. Sivut 6 7 LAUANTAINA 11.5.2013 Kotipeili Kinkomaa Hyvän yhteishengen asuinalue. Sivut 6 7 Rakentaminen: Omakotitalo sai monipuolisen äänentoistojärjestelmän. Sivut 12-13 Remontointi: Osa toimista tarvitsee luvan,

Lisätiedot