PUPUTTAJA & HELMIPÖLLÖ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PUPUTTAJA & HELMIPÖLLÖ"

Transkriptio

1 ESOO LNTUVAARA/UUSMÄK UUTTAJA & HELMÖLLÖ Luonnon kynnyksellä Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään

2 yörät, sukset ja pulkat säilytät kätevästi omassa pihavarasdtossasi. JM pidättää oikeuden muutoksiin. Kuvat ja mallinnokset eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

3 UUTTAJA & HELMÖLLÖ Helmipöllönmäki on tyylikäs puutaloalue rauhallisella ja lapsiystävällisellä paikalla. Täältä löydät tarpeitasi palvelevan kodin, oli haaveissasi pienemmän tai suuremman perheen neliöt. Elämänmakuista elämää luonnon kynnyksellä Helmipöllönmäen upean luonnonmaiseman sylistä löydät Helmipöllön ja uputtajan ihastuttavat rivi-, pari- ja erillistaloyhtiöt. Valittavissasi on joko pienempiä tai isompia neliöitä, ja useampia pohjaratkaisuja. Jokainen talo sijaitsee yhtiön omalla valmiiksi suunnitellulla tontilla, harmoniassa ympäröivän luonnon kanssa. Uusi JM koti Helmipöllönmäessä tarkoittaa huoletonta, mutta samalla turvattua asumista mitä parhaimmassa ympäristössä. Kaikki on valmista muuttoasi varten. Vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin Kaikki yhtiön talot noudattavat harmonista väriskaalaa, joka istuu ympäröivään luontoon. Yhdessä talot muodostavat kylämäisen yhteisön. Jokaisen asunnon pohjaratkaisu on huolella suunniteltu. Konseptin suunnittelussa ei ole säästelty, eikä kompromisseihin tyydytty. Avoimet tilat ovat valoisia ja ilmavia. Makuuhuoneet on sijoitettu yläkerroksiin rauhallisuuden takaamiseksi. Kylpytilat ovat tilavia ja raikkaita. Omalla pihalla nautit aurinkokylvyistä ja kestitset vieraita lämpimästi. Lapsiystävällinen lähiympäristö Helmipöllönmäen ympäristö tarjoaa jännittävän kasvuseudun pienelle ihmiselle. Täällä lapset leikkivät mielellään ulkosalla joko omalla yhtiön leikkipaikalla tai lähimetsässä, josta löytyy kiipeilypuita ja luontoelämyksiä. Ja kun tulee aika harjoitella pyöräilyä, käy se helposti turvallisessa puutalomiljöössä.

4 Hämeenkyläntie HELMÖLLÖNMÄK LNTUVAARA Elämänlaadun rakentaja Ala-aste Lintumetsäntie Luistelu-/ pelikenttä Helmipöllönmäki Sotilastorpantie KONALA Lähikauppa äiväkoti äiväkoti ja ala-aste Lintulaaksontie ohjoinen Lintuvaarantie 101 KEHÄ 1 VALLKALLO Uimahalli Sello URHELU- UO jäähalli skeittiparkki urheilukentät ladut ja pururata Mestarintie Turuntie UUELLNMÄK Turuntie LEÄVAARA Vermo alvelut Kauppakeskus Sellossa on monipuolisten ostosmahdollisuuksien lisäksi runsaasti päivittäispalveluita sekä viihdetarjontaa kuten elokuvateatteri, keilahalli ja lukuisia ravintoloita kirjastopalveluja unohtamatta. Lintuvaarassa SÄTER vain pyörä-/kävelymatkan päästä löytyvät lähikaupat sekä viihtyisiä ruokapaikkoja. Nähtävyydet Rinteeseen rakennettu punatiilinen vuonna 1979 valmistunut Leppävaaran kirkko nivoutuu kauniisti ympäristöönsä. Rakennus kiertyy ympyränmuotoisen pihan ympärille sulkien samalla liikenteen äänet rakennuksen toiselle puolelle. Julkisivussa on paljon holvikaaria, jotka antavat romanttisen vaikutelman. Turunväylä galundintie Liikenneyhteydet aikallisliikenteen bussi 23 kuljettaa sinut reilussa vartissa Leppävaaraan, josta halutessasi voit jatkaa Helsinkiin U-, A-, E- tai S- junilla. Ulkoilu ja luonto Metsäisillä ulkoilualueilla on mukava kävellä yksin tai yhdessä koiran kanssa. Jätä auto kotipihalle ja nouse satulaan: Espoossa on yli 600 kilometriä pyöräilyreittejä. Läheltä Leppävaaran urheilupuistosta löytyvät niin uimakuin jäähallikin. Koulut ja päiväkodit ja urheilu Helmipöllönmäen lähinaapurista Lintuvaarasta löytyvät Lintumetsän ja Lintulaakson koulut sekä päiväkodit. Koulujen yhteydessä on myös leikkipaikkoja sekä 1pelikenttiä, jotka talvella toimivat luistelukenttinä.

5 KANNELMÄK LNTUVAARA Omaa idylliä ja paljon puuhaa aivan vieressä 101 Helmipöllönmäki on valloittava paikka keskellä kehittyvää Kuninkaankolmioksi kutsuttua aluetta, jossa Espoon, Helsingin ja Vantaan rajat kohtaavat. Helmipöllön ja uputtajan yhtiöitä ympäröivät saniaisistaan tunnettu Huhuilijanpuisto idässä ja uputtajanpuisto pohjoisessa. Täällä olet aina luonnon keskellä lähellä ulkoilureittejä, tai vaikkapa jännittävää iltapäivän piknikretkeä lasten kanssa. Talot muodostavat yhdessä kyläyhteisömäisen asuinympäristön. Sisäänajot ja tulot ovat lapsille turvallisia. Energiatehokkaat asunnot, hyvät pohjaratkaisut ja materiaalivalinnat takaavat täydellisen asuinmukavuuden sinulle ja perheellesi. Vihdintie Shoppailua ja hyvät lähipalvelut aikallisliikenteen bussi 23 kuljettaa sinut reilussa vartissa 120 Leppävaaraan, josta löytyy kauppakeskus Sellon ohella esimerkiksi urheilupuisto uima- ja jäähalleineen. Halutessasi voit jatkaa runsaan kymmenen minuutin matkan Helsinkiin U-, A-, E- tai S- junilla. Helmipöllönmäen lähinaapurissa Lintuvaarassa on runsaasti kouluja ja päiväkoteja. TÄJÄNMÄK Espoo on aivan erityinen paikka asua: kansallispuiston maisemat ja monenlaista viihdettä samassa paketissa Jo kotikaupunki Espoossa riittää mukavaa tekemistä. Ulottuvillasi ovat esimerkiksi Nuuksion kansallispuisto, Oittaan ulkoilukeskus, useita golfkenttiä ja kymmeniä uimarantoja, venesatamia ja ulkoilusaaria. Vai lähtisitkö mieluummin Tapiola Sinfoniettan konserttiin, April Jazziin, Kivenlahti Rockiin, Espoo Ciné-festivaaleille tai Sellon elokuvateatteriin? 110 MUNKKVUOR 1

6 Arkkitehtuuria ja luontoarvoja Koko Helmipöllönmäen asuinalue on suunniteltu niin, että sen asukkaat voivat nauttia mahdollisimman paljon sekä omasta pihastaan että yhteisistä viheralueista. Tontin sydän on ohikulkijoiden katseilta suojassa. Myös talojen ympäristö on rauhallinen. Energiatehokkaat, lämmityskuluja säästävät puutalot noudattavat sinisen, harmaan, ruskean sekä okran eri sävyjä. Yhdessä talot muodostavat kodikkaan, tunnelmallisen kyläyhteisön persoonallisella tvistillä. Luonnon kynnyksellä Kun valitset kotipaikaksesi Helmipöllönmäen, pääset nauttimaan alueen useista eduista. idätkö sienestyksestä, marjastuksesta vai rakastatko reippailuretkeä tai juoksulenkkiä kuulaassa syysilmassa? Helmipöllönmäessä luonto on aina sinua lähellä sinua varten. Jokaisella asunnolla on oma piha, josta on näkymät lähiluontoon. Kevätauringon kurkistaessa saat oivasti ekstratilaa omasta terassipihasta. Nautit lämmöstä hyvä kirja sylissäsi tai vain istut ja oleskelet omassa rauhassa. Myös lapset nauttivat leikeistä omassa vihreässä salaisessa maailmassaan. aljon tilaa sitä tarvitseville Tarvitsetko paljon leikkitilaa lapsille vai haluatko kodin, jossa viihdyttää vieraita? Kaikkien asuntojen pohjaratkaisut antavat tilaa muutoksille ja joustavat asukkaan tarpeiden mukaan. Asuntojen kalustettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. JM pidättää oikeuden muutoksiin. Kuvat ja mallinnokset eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

7 JM VALNTA Tilava keittiö, jossa paljon työskentelytilaa TÄMÄ KAKK SSÄLTYY JM VALNTAAN ETENEN Vaatenaulakko, sekä siivouskaappi, joiden edessä tilaa säästävät peililiukuovet. Osassa asunnoista on oma varasto. Näppärät säilytystilat KETTÖ Helppohoitoiset pintamateriaalit, kuten laminaattitaso ja allas ruostumatonta terästä. Ajattomat mdf-pintaiset kalusteovet, sekä tyyliin sopiva vedin. Helposti pyyhittävä kiiltävä välitilan laatoitus. Kalusteeseen sijoitettu erillisuuni, sekä tasoon upotettu keraaminen liesitaso. Astianpesukone ja jääkaappipakastin yhdistelmä. Tilavaraus mikroaaltouunille. Oma sauna ESUHUONE Täysin laatoitetut pesutilat. Allaskaappi ulosvedettävin laatikostoin, sekä peilikaappi. yykkikaappi ja tilavaraus pesukoneelle, sekä kuivausrummulle. SAUNA Haapalauteet, sekä sähkökiuas. Kokolasinen saunan ovi. Saunassa myös ikkuna. MUUTA Seinäpinnat ovat maalatut, katossa mdf-paneeli tai kipsilevy. Makuuhuoneiden vaatekaapeissa on liukuovet. Lattiapinnat parkettia. Autopaikka, sekä lämmittämätön irtaimistovarasto. Asuntopihoilla on painekyllästetystä puusta tehty terassi. Luonnollinen tammiparketti

8 ESMERKKASUNTO Rivitalo 3 4 h + k + s 96,5 m 2 Tässä muunneltavissa olevassa rivitaloasunnossa on hyvin tilaa pienemmän ja vähän suuremmankin perheen tarpeisiin. Erillinen keittiö sekä iso ruokailutila ja olohuone luovat loistavat puitteet yhteisille perheen oleskeluhetkille. Täällä nautitte yhdessä ihanista perhepäivällisistä tai järjestätte mukavan seurusteluillan ystäville. AUTAMME MYÖS ROTUS- ASOSSA KYSY LSÄÄ!* Tämä 96,5 m2:n asunto muuntautuu tarpeittenne mukaan 3-4 asuinhuoneeksi. Asunto on kahdessa kerroksessa. Modernissa ja kauniissa keittiössä on työtasot leivontaan ja ruoanlaittoon. Keittiöön mahtuu hyvin neljä henkilöä ruokailemaan. Keittiön vieressä on isompi ruokailutila ja valoisa olohuone. Asunnon lattiapinnat lukuun ottamatta eteistä sekä saunaa, wc:tä ja pesutiloja ovat valkomattalakattua tammilautaparkettia. Olohuoneesta on käynti länteen antavalle terassille, missä on mukava jatkaa lämpimiä kesäiltoja tai nauttia aurinkokylvyistä. Tilaa perheen isommille ja pienemmille erheen yhteiset tilat + sauna ja pesutila sijaitsevat alakerrassa. esutila noudattaa ajatonta klassista linjaa kauniine laattoineen ja sauna laadukkaine kuusipaneeleineen. Lauteet ovat haapaa. Alakerrassa on myös kodinhoitohuone. Yläkerta on pyhitetty rauhallisille omille hetkille tai vaikkapa lasten peli-illoille. Myös yläkerrassa on suihkutila. Tästä asunnosta näkymät ovat esteettömät. Muita rakennuksia kuin asunnon oma varastotila ei ole asunnon takana terassilta katsottuna. *Yhteystiedot löydät takakannesta.

9 ESMERKKASUNTO ARtalo 5 h + k + s 118,0 m 2 SVU 26 hastuttava paritaloasunto isommallekin perheelle. Valoisat yhteiset tilat toivottavat perheesi lämpimästi tervetulleeksi kotiin. Tilan tunnetta lisäävä keittiö /olohuoneratkaisu. Olohuone jatkuu intiimimpään, tunnelmalliseen ruokailutilaan, jossa järjestätte ihanan illan ystäville tai suvulle. Tässä valoisassa 118 m 2 :n asunnossa on 5 huonetta, keittiö ja sauna. Yhteiset tilat ja yksi makuuhuone sijaitsevat alakerrassa. Alakerrassa on myös erillinen wc suihkuineen vaikkapa vieraskäyttöön. Olohuoneesta kulku länteen antavalle terassille, jossa nautitte lämpimistä illoista pidemmällekin syksyyn. Seurustelutiloissa on runsaasti ikkunoita useampaan ilmansuuntaan. Asunnon lattiapinnat lukuun ottamatta eteistä sekä saunaa, wc:tä ja pesutiloja ovat valkomattalakattua tammilautaparkettia. Fiksut neliöt ja viihtyisyyttä molemmissa kerroksissa Yläkerrasta löytyvät perheen muut asuinhuoneet sekä sauna ja pesutilat. Yläkerrassa on myös erillinen kodinhoitohuone sekä aula, joka on kalustettavissa lisähuoneeksi. Klassisen kauniit pintamateriaalit märkätiloissa sekä saunan lämpimänsävyiset kuusipaneelit ja haapalauteet luovat tunnelmallisen kylpyelämyksen. Omaa rauhaa ulkotiloissa Alakerran suojaisalla terassilla lasten on mukava leikkiä ja aikuisten grillata tai vain nauttia lämpimistä kesäpäivistä. Myös yläkerrasta on pääsy ulkotiloihin. arvekkeelta tuuletat helposti petivaatteet tai katsot pihalla leikkivien lasten perään.

10 L JVK A AK (MU) SK JM VALNTA Harkittu ja trendikäs pohjaratkasu kotisi sisustukselle Kodikkuutta hehkuvat kodit Harkituilla materiaalivalinnoilla koteihin on luotu raikasta ja vaaleaa skandinaavista ilmettä. Kalusteiden vaaleat pinnat ja kattoon upotetut tunnelmalliset ledvalot saavat uuden kotisi hehkumaan! Asuinhuoneiden kaunis tammiparketti on kestävä, mutta samalla silmiähivelevän kaunis lattiamateriaali. Kylpyhuoneessa ja keittiöissä on selkeät, tyylikkäät ja vaaleat pintamateriaalit. Kosteiden tilojen kauniit, ajattomat laatoitukset täydentävät kotisi tyylin. AS OY ESOON HELMÖL Helmipöllönkatu 6, Espoo 1-KERROS 5 HUONETTA + KETTÖ + SAUNA 118,0 M 2 5h+k+s!! 118,5 Asunto B9!! 1.krs. TT K OH Valoisa ja avara keittiö Olohuoneessa runsaasti tilaa oleskeluun TK ET Erillinen ruokailutila TERASS WC VH RT Lisätilaa terassilta B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 so ikkunallinen tuulikaappi 2-KERROS Saunassa ikkuna Tarvittaessa jopa 4 makuuhuonetta TT E S Erillinen kodinhoitotila KHT K Y LTO AULA SARVÖLLÖNKUJA sija Valoisa aula, josta käynti parvekkeelle ARVEKE

11 uputtajanpuisto Kvillrarparken TM TE TM TM RA RA TE TE RA RA V V4 AR. B SS B3 44 V V5 AR. B 311 SS SS BB111 1 B TE TE RA RA SS SS BB2 TER BB ASS 299 TER BB99 ASS. BB1133 B24 B15 B23 B22 B21. V1. V3 B17 B17 TERA SS är ASS TER BB44 V3. B2B2 B1 TER ASS B19 TER B16 B18 B19 ASS V1. ASS SS B20. V3 BB77 TER TERA B20 TERA V1. B15 B23 SS. TERASS V4 TERA SS TM SS TERA SS TERA Fågeldalsvägen TERA ASS V1. B24. V4 BB88 TER B1. V1 SS. V3 A17 ASS 6 A1 TERASS TERASS TERA. SS V4 TE RASS TER B2B25 5 B1122 B V3. atu lönk B2B ap ipöl B5 Helm SS SS BB66 B5 TM RA TERA V3. V1. TE ASS VA V3 R. ASS TER B11 44 TER AK1 1 AK1 2 AK6 AK7 AK8 AK9 AK1 0 SS TM RA TE BB BB2 ASS VA V3 R. AK1 AK2 AK3 AK4 AK5 300 V1 Lin tula aks ont ie V V4 AR. B SS A7 HALLNTA-ALUEET Huoneiston hallinnassa oleva alue Taloyhtiön hallinnassa oleva alue 6 ap JÄTE RA SS lugg lega tan TE TE TER ASEMARROS

12 L 3-4 huonetta & keittiö ja sauna 96,5 m 2 Aulaan voi sisustaa vaikkapa vierashuoneen. Olohuoneeseen mahtuu suuri, jatkettava ruokapöytä. AS He 2. kerros E AULA AULA /() AS He 1. kerros ATA ATA TERASS TERASS WC K Y LTO KHT S ET TK SK OH noin 1:100 VNO KATTO K AK (MU) JVK A B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B28

13 3-4 huonetta & keittiö ja sauna 96,5 m 2 Suihku molemmissa kerroksissa. Aulatila on mahdollista muuttaa asuinhuoneeksi. A H 2. kerros AULA /() AULA E A H 1. kerros (MU) AK A JVK VNO KATTO L K OH SK ET TK noin 1:100 ATA TERASS KHT S WC K Y LTO B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: 1 15

14 3-4 huonetta & keittiö ja sauna 96,5 m 2 Aulaan voi sisustaa vaikkapa vierashuoneen. Olohuoneeseen mahtuu suuri, jatkettava ruokapöytä. 2. kerros E AULA AULA /() 1. kerros ATA TERASS TERASS WC K Y LTO KHT S ET TK OH noin 1:100 VNO KATTO K Asunto: B22 B22 16 AS OY ESOON UUTTAJA

15 3-4 huonetta & keittiö ja sauna 96,5 m 2 AS OY ESOON UUTTAJA Helmipöllönkatu 6, Espoo Erillinen keittiö, johon mahtuu ruokapöytä. Olohuoneessa tilaa perheen ja vieraiden yhdessäoloon. Yläkerrassa tila muunneltavissa makuuhuoneeksi tai työhuoneeksi. Kodinhoitotila 3-4h+k+s! alakerrassa.! 96,5 m2 Asunto B21!! 2.krs. A H AULA /() AULA E Asunto B21 2. kerros E B26 B25 B24 B23 B22 B21 B20 B19 B18 AULA Asunto B25 2. kerros B15 B16 B17 UUTTAJAN- UO AS OY ESOON UUTTAJA K B2 B1 HELMÖLLÖNKATU A H HELMÖLLÖNKATU VNO KATTO 1. kerros OH noin 1:100 SARVÖLLÖNKUJA sijaintikaavio S K Y LTO ATA TERASS KHT ET TK TERASS WC B25 Asunnot: B21 ja B25 B21 AS OY ESOON UUTTAJA 17

16 L JVK A AK (MU) 5huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 Erillinen kodinhoitotila. so ikkunallinen tuulikaappi. Takkamahdollisuus. 1. kerros K OH SK SK TK ET WC VH RT 2. kerros TERASS AS OY E Helmipöllö E S K Y LTO noin 1:100 VH AULA ARVEKE B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B10 E

17 5huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m2 Erillinen kodinhoitotila. so ikkunallinen tuulikaappi. ATA SK RT TERASS AS OY ESOON HELMÖLLÖ Helmipöllönkatu 6, Espoo OH K JVK 5h+k+s!! 118,5 m2 A ET VH Asunto B5!! 2.krs. L AK (MU) WC TK S SK E KHT AULA Y LTO K ARVEKE 1. kerros KULKU KELLARN B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU noin 1: kerros B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B SARVÖLLÖNKUJA HELMÖLLÖNKATU sijaintikaavio 19

18 5huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 TT Sauna ja kylpyhuone yläkerrassa. Erillinen ruokailutila. AS OY ESOON HELMÖLLÖ Helmipöllönkatu 6, Espoo 2. kerros 5h+k+s!! 118,5 m2 Asunto B6!! 2.krs. 1. kerros S K Y LTO TT E VH AULA ARVEKE ATA TERASS L OH K B29 B28 B27 B14 JVK A AK (MU) SK ET B12 B13 TK B11 B10 RT UUTTAJAN- UO B8 WC VH B7 SARVÖLLÖNKUJA B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU HELMÖLLÖNKATU sijaintikaavio 20 noin 1: B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B6

19 5 huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 Sauna ja kylpyhuone yläkerrassa. Erillinen ruokailutila. AS OY ESOON HELMÖLLÖ Helmipöllönkatu 6, Espoo TT 5h+k+s 118,0 m2 Asunto B12 2.krs. KHT K Y LTO ARVEKE 2. kerros E AULA 1. kerros S TT B29 B28 B27 B14 SK TK B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 HELM B6 L (MU) AK WC K JVK A ET VH TERASS OH SARVÖLLÖNKUJA RT sijaintika ATA noin 1: B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B12 21

20 L JVK A AK (MU) SK 5huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 Erillinen kodinhoitotila. so ikkunallinen tuulikaappi. 1. kerros TT K OH TK ET WC VH RT 2. kerros TERASS AS OY E Helmipöllö TT E S KHT noin 1:100 K Y LTO AULA ARVEKE B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B9 E

21 L (MU) AK JVK A 5huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 Erillinen kodinhoitotila. so ikkunallinen tuulikaappi. 1. kerros TT OH K SK ET TK RT VH WC 2. kerros TERASS AS OY ESO Helmipöllönka 5h+k Asun TT S K Y LTO E noin 1:100 AULA VH ARVEKE B2 B B28 B B29 B28 B27 B14 B12 B13 UUTTAJAN- UO B11 B10 B8 B7 B9 B4 B5 B6 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B11 23 E

22 5huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 Sauna ja kylpyhuone yläkerrassa. Erillinen ruokailutila. 1. kerros WC VH RT () KULKU KELLARN TK ET K OH 2. kerros TERASS TERA ARVEKE AS OY ES Helmipöllön ATA K KHT Y LTO AULA 5 A TT E S noin 1: AS OY ESOON UUTTAJA B2 Asunto: B2 B26 B25 B24 B23 B22 B21 B20 B19

23 ARVEKE 5 huonetta & keittiö ja sauna 118,0 m 2 Erillinen kodinhoitotila. so ikkunallinen tuulikaappi. Takkamahdollisuus. 1. kerros ATA TERASS RT OH 2. kerros AS OY ESOON VHUUTTAJA Helmipöllönkatu 6, Espoo K ET 5h+k+s! WC! 118,0 m2 Asunto B17!! 2.krs. S E noin 1:100 TT KHT AULA Y LTO K TT B26 B25 B24 B23 B22 B21 B20 B19 TK B15 B18 B16 B17 UUTTAJAN- UO AS OY ESOON UUTTAJA B2 B1 HELMÖLLÖNKATU Asunto: B17 HELMÖLLÖNKATU B17 AS OY ESOON UUTTAJA SARVÖLLÖNKUJA 25 sijaintikaavio

24 NÄN HELOA on OAA ASUNTO JM:LTÄ 1. Esittely Löydät asuntokohteemme osoitteesta tai välittäjämme lehti-ilmoituksista. Asuntoesittelyssä voit tutustua piirustuksiin ja valittuun sisustustyyliin. 2. Varaus Kun olet löytänyt haluamasi, teet kirjallisen varauksen ja maksat 1000 euron varausmaksun. 3. Kauppakirjan allekirjoittaminen Tässä yhteydessä maksetaan kauppa- eli myyntihinnan ensimmäinen erä, jossa huomioidaan jo maksamasi varausmaksu. 4. Sisustusvalinnat Varauksen tehtyäsi saat Sisustusvalinnatesitteen, jossa esitellään maksuttomat valintavaihtoehdot sekä lisähintaiset valinnat. Saat tarkat ohjeet ja hintatiedot kaikista valinnoistamme. Sisustuskoordinaattorimme käy kanssasi läpi valintasi ja antaa vinkkejä väreistä ja materiaaleista. 5. Kokoukset idämme rakennusaikana osakkeenostajien alkukokouksen, kun vähintään 25 prosenttia asunnoista on myyty. Rakentamisen aikana kutsumme sinut tutustumaan myös tulevaan asuntoosi. 6. Vakuudet Asunnon ostaminen meiltä on turvallista. Kaikki rakentamamme asunnot kuuluvat Asuntokauppalain mukaisen RS-järjestelmän piiriin. Niille otetaan vakuudet rakennusajaksi ja sen jälkeiselle ajalle sekä vakuutus, joka korvaa mahdolliset piilevät rakennusvirheet. Vuositarkastuksessa korjataan mahdolliset rakennusvalvontaviranomaisten tarkastuksen jälkeen ilmenneet puutteet. 7. Muutto Kun muuttoajankohta alkaa lähestyä, tapaamme muuttoinfossa, jossa sovimme asuntoosi tehtävistä tarkastuksista ennen muuttoa. Vahvistamme muuttopäivän viimeistään kuukautta ennen muuttoa. Maksat kauppahinnan loppuosan sekä mahdolliset lisävalinnat ja tapaamme sinut avainten luovutuksen merkeissä. Asuntosi käyttö- hoito-ohjeet käydään läpi muuton jälkeen pidettävässä Asumisen illassa. 8. Rahoitus Asuntolainapankkisi tilaa lainan vakuudeksi osakekirjan RS-pankista. Maksat osakkeistasi varainsiirtoveron eli 2,0 prosenttia kauppahinnasta viimeistään kahden kuukauden kuluttua valmistumispäivästä. Kun toimitat verotoimistossa leimatun ilmoitusosan sekä kopion kauppaja osakekirjasta isännöitsijälle, sinut kirjataan osakasrekisteriin ja saat äänioikeiden yhtiökokouksissa. JM pidättää oikeuden muutoksiin. Kuvat ja mallinnokset eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

25 V-ASAKKAANA ON MUKAVAA OLLA ETUSJALLA! V-asiakas saa ensikäden tietoa kaikista asuntohankkeistamme sekä erilaisten kyselyiden myötä mahdollisuuden vaikuttaa uusien kohteiden kehittämiseen. Vasiakas saa myös tuntuvan edun varatessaan uuden asunnon ennen kohteen julkisen ennakkomarkkinoinnin alkua.

26 MUNANOJA

27

28 JM Kotipolku suorin tie omaan kotiin Älä kulje onnesi ohi, kulje JM:n Kotipolkua kohti hyvän asumisen unelmaa. Tie siihen on tasoitettu huolellisen suunnittelun ja harkittujen pohjaratkaisujen avulla. Toimivia koteja, kauniita pintoja, pihoja ja parvekkeita. JM-kodissa koet skandinaavista asumisen tyyliä ja viihtyisyyttä ilman hukkaneliöitä, ilman niiden tuomia ylimääräisiä kustannuksia. Ohjaamme ja tuemme myös rahoitus- ja vakuusasioissa. olku kohti onnellista asumista on silotettu puolestasi! Design ja tuotanto: Mainostoimisto BrandX Oy Kuvat: Toni Sainio ja JM kuvapankki ainatus: 1/2015 JM pidättää oikeuden muutoksiin. Kuvat ja mallinnokset eivät välttämättä vastaa todellisuutta. Kysy lisää, ota yhteys sähköpostitse tai soita asuntomyyjällemme Liisa Nuutiselle puh Elämänlaadun JM SUOM rakentaja OY Osoite: Sinimäentie 8b, Espoo uhelin: Faksi: Sähköposti: Kotisivut:

ESPOO LINTUVAARA/UUSMÄKI HUUHKAJA. Skandinaavisia koteja vehreään ympäristöön. Asuntoja, joissa viihdytään. Elämänlaadun rakentaja

ESPOO LINTUVAARA/UUSMÄKI HUUHKAJA. Skandinaavisia koteja vehreään ympäristöön. Asuntoja, joissa viihdytään. Elämänlaadun rakentaja ESPOO LINTUVAARA/UUSMÄKI HUUHKAJA Skandinaavisia koteja vehreään ympäristöön Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Helmipöllönmäellä luontoa rakastavat saavat iloa ja piristystä arkensa keskelle.

Lisätiedot

ESPOO LINTUVAARA HUHUILIJA. Kaunis ja funktionaalinen koti ilman turhia neliöitä. Asuntoja, joissa viihdytään. Elämänlaadun rakentaja

ESPOO LINTUVAARA HUHUILIJA. Kaunis ja funktionaalinen koti ilman turhia neliöitä. Asuntoja, joissa viihdytään. Elämänlaadun rakentaja ESPOO LINTUVAARA HUHUILIJA Kaunis ja funktionaalinen koti ilman turhia neliöitä Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään JM pidättää oikeuden muutoksiin. Kuvat ja mallinnokset eivät välttämättä

Lisätiedot

Ammattitaidolla, varmalla kädellä

Ammattitaidolla, varmalla kädellä ESPOO LEPPÄVAARA MESTARI Ammattitaidolla, varmalla kädellä Asuntoja, joissa Elämänlaadun rakentaja viihdytään 2 MESTARI MESTARIN JALANJÄLJISSÄ Uusi kotisi odottaa Leppävaaran Mestarinkadulla. Nimen kaiku

Lisätiedot

HELSINKI MELLUNKYLÄ KESÄNIITTY. Sinun kotisi odottaa. viihdytään

HELSINKI MELLUNKYLÄ KESÄNIITTY. Sinun kotisi odottaa. viihdytään HELSINKI MELLUNKYLÄ KESÄNIITTY Sinun kotisi odottaa Elämänlaadun Asuntoja, joissa rakentaja viihdytään TERVETULOA UNELMIEN KOTIIN! Mistä unelmiesi koti on tehty? Haaveiletko rentouttavasta tunnelmasta,

Lisätiedot

ASUNTOINFO AS OY ESPOON HELMIPÖLLÖ

ASUNTOINFO AS OY ESPOON HELMIPÖLLÖ ESOO LNTUVAARA/UUSMÄK ASUNTONFO AS OY ESOON HELMÖLLÖ Asuntoja, joissa Elämänlaadun rakentaja viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 4 Sisustusvalinnat sivu 16 JM-Valinta sivu

Lisätiedot

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, RIVITALO 2 5h+k+2 kph+s+wc, 131 m, 447 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Tässä asunnossa on

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Jokivillat. Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Jokivillat. Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä As Oy Jyväskylän Jokivillat Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä Ver 8.5.2014 Nykyaikainen unelmakoti Jokivarren viihtyisälle alueelle valmistuu tasokkaita ja nykyaikaisia kaupunkivilloja. Kohteen viisi lämminhenkistä

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

AS OY ESPOON PUPUTTAJA AS OY ESPOON HELMIPÖLLÖ

AS OY ESPOON PUPUTTAJA AS OY ESPOON HELMIPÖLLÖ ESPOO LINTUVAARA/UUSMÄKI AS OY ESPOON PUPUTTAJA AS OY ESPOON HELMIPÖLLÖ Vihreä koti keskellä elämää Elämänlaadun rakentaja Pienikokoinen helmipöllö (Aegolius funereu) on Suomessa yleinen lintu. Se tunnetaan

Lisätiedot

ASUNTOINFO AS OY ESPOON PUPUTTAJA

ASUNTOINFO AS OY ESPOON PUPUTTAJA ESOO LINTUVAARA/UUSMÄKI ASUNTOINFO Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 4 Sisustusvalinnat sivu 16 JM-Valinta sivu 17 Asunnon pintamateriaalit

Lisätiedot

ESPOO SAUNALAHTI KAARNAPURJE Hyvän tuulen kerrostalokoteja Saunalahdenporttiin. Elämänlaadun rakentaja. Asuntoja, joissa viihdytään

ESPOO SAUNALAHTI KAARNAPURJE Hyvän tuulen kerrostalokoteja Saunalahdenporttiin. Elämänlaadun rakentaja. Asuntoja, joissa viihdytään ESPOO SAUNALAHTI KAARNAPURJE Hyvän tuulen kerrostalokoteja Saunalahdenporttiin Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään JM Kotipolku suorin tie omaan kotiin Älä kulje onnesi ohi, kulje JM:n Kotipolkua

Lisätiedot

SATO VuokraKoti. Espoo, Soukka Soukankaari 5, Espoo. koti kuten haluat

SATO VuokraKoti. Espoo, Soukka Soukankaari 5, Espoo. koti kuten haluat SATO VuokraKoti Espoo, Soukka 5, 02360 Espoo koti kuten haluat Kauniiksi kunnostetut kodit erinomaisella paikalla Haluatko asua merellisessä ympäristössä ulkoilu- ja virkistysalueiden tuntumassa? Remontoidut

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINTI AS OY ESPOON PORTTITIE JOULUKUUTA Havainnekuva

ENNAKKOMARKKINOINTI AS OY ESPOON PORTTITIE JOULUKUUTA Havainnekuva ENNAKKOMARKKINOINTI A OY EPOON PORTTITIE 13 14. JOULUKUUTA 2017 Havainnekuva A OY EPOON PORTTITIE 13 KAUNIAINEN JUNA-AEMA ELLO Asunto-osakeyhtiö Espoon Porttitie 13 on rauhallisen Mankkaan keskelle sijoittuva

Lisätiedot

ASUNTOINFO AS OY ESPOON KREIVINMAA

ASUNTOINFO AS OY ESPOON KREIVINMAA ESOO TILLINMÄKI ASUNTOINFO AS OY ESOON KREIVINMAA Asuntoja, joissa Elämänlaadun rentaja viihdytään Kreivinmaa C5 D7 E9 F1 J17 K19 M Kuvassa esitetty talojen sijainti yhtiön tontilla. Ympäröivä näkymä ei

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

ASUNTOINFO AS OY ESPOON KREIVINMAA

ASUNTOINFO AS OY ESPOON KREIVINMAA ESPOO TILLINMÄKI ASUNTOINFO AS OY ESPOON KREIVINMAA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään As Oy Espoon Kreivinmaa E9 F12 Kuvassa esitetty talojen sijainti yhtiön tontilla. Ympäröivä näkymä

Lisätiedot

HELSINKI VUOSAARI AURINGONSILTA. Koti keskellä elämää. viihdytään

HELSINKI VUOSAARI AURINGONSILTA. Koti keskellä elämää. viihdytään HELSINKI VUOSAARI AURINGONSILTA Koti keskellä elämää Elämänlaadun Asuntoja, joissa rakentaja viihdytään 2 JM Suomi Oy rakentaa terassitalon sekä piha-alueet. Terassitalo valmistuu arviolta loppuvuodesta

Lisätiedot

153,0 m², 6H+K+S,

153,0 m², 6H+K+S, Kohteen ilmoittaja Nimi: Mikko Mäkelä Puh: 040 5444399 Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Espoo Keilaranta 19 D 02150 Espoo Puh: 0207802270 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) Valoisa ja hyväkuntoinen omakotitalo

Lisätiedot

ESPOO YMMERSTA ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON VICTORIA. Elämänlaadun rakentaja. Asuntoja, joissa viihdytään

ESPOO YMMERSTA ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON VICTORIA. Elämänlaadun rakentaja. Asuntoja, joissa viihdytään ESOO YMMERSTA ASUNTOINFO ASUNTO OY ESOON VICTORIA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 4 Sisustusvalinnat sivu 16 JM-Valinta sivu 17

Lisätiedot

239,0 m², 6h+k+2kph+s+...,

239,0 m², 6h+k+2kph+s+..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Sven Schlegel Puh: 045 885 4900 RE/MAX Star Star Oy LKV Suolakivenkatu 15 00810 Helsinki Puh: 045 885 4900 KUNTOTARKASTETTU SUURI OMAKOTITALO LAPSIPERHEIDEN SUOSIMASTA YLÄSTÖSTÄ

Lisätiedot

83,5 m², 3-4h, avok., s,

83,5 m², 3-4h, avok., s, Kohteen ilmoittaja Sp-Koti l Turku, Välitysliike Turku Oy LKV Humalistonkatu 2b 20100 Turku Puh: 010 288 9888 Vain yksi jäljellä!! Ennakkomarkkinointi tuotti kovan kysynnän ja nyt jäljellä on enää yksi

Lisätiedot

VÄTINTIE 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄTINTIE 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄTINTIE 5, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO h+k+s, 7 m, 96 000 Vastaava välittäjä Sirpa Sobral Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 040 670 7440 sirpa@bolkv.fi Tämä Vätintien kaunis ja tilava kaksio

Lisätiedot

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa upea rivitalo järven rannalla! As Oy Kotaranta rakennetaan omalle tontille Leppäveden rantaan. Yhtiö on vapaarahoitteinen ja käsittää yhden

Lisätiedot

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Aito puu on luonnollinen ja ekologinen valinta. Hirsitalosta on helppo sisustaa lämmin ja ajattoman tyylikäs koti. Rakennamme kaksi modernia hirsitaloa Soittajankankaalle

Lisätiedot

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 2-3h+k (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k), 76 m, 335 000 Vastaava välittäjä Annika Virtanen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, PARTNER 050 540 4524 annika@bolkv.fi

Lisätiedot

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu Valoisat kodit Uudessa Alppilassa Alppilan Kaisla, Oulu Muuttovalmiita koteja Alppilan Kaislassa Kodikkaan Kaislan valoisat läpitalonhuoneistot sijaitsevat osoitteessa Muottikatu 10, 90530 Oulu. Ota meihin

Lisätiedot

Kaunis koti viihtyisällä alueella

Kaunis koti viihtyisällä alueella Kaunis koti viihtyisällä alueella Rakennamme valoisan kodin omakotitaloon Ylöjärven Kangasniemeen. Ympäristö on viihtyisä. Lähialueen tiet ja puistot on rakennettu valmiiksi. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti,

Lisätiedot

Taideteos sisältä ja ulkoa

Taideteos sisältä ja ulkoa ESPOO LEPPÄVAARA MAESTRO Taideteos sisältä ja ulkoa Asuntoja, joissa viihdytään 2 MAESTRO MESTARIN TARINA JATKUU! Leppävaaran Mestarinkadulle rakentuva Asunto Oy Espoon Maestro on taideteos monella tapaa:

Lisätiedot

AS OY ESPOON PUPUTTAJA AS OY ESPOON HELMIPÖLLÖ

AS OY ESPOON PUPUTTAJA AS OY ESPOON HELMIPÖLLÖ ESPOO LINTUVAARA/UUSMÄKI AS OY ESPOON PUPUTTAJA AS OY ESPOON HELMIPÖLLÖ Vihreä koti keskellä elämää Elämänlaadun rakentaja Pienikokoinen helmipöllö (Aegolius funereu) on Suomessa yleinen lintu. Se tunnetaan

Lisätiedot

HELSINKI - LINTUVAARA/UUSMÄKI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON HUUHKAJA. Elämänlaadun rakentaja. Asuntoja, joissa viihdytään

HELSINKI - LINTUVAARA/UUSMÄKI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON HUUHKAJA. Elämänlaadun rakentaja. Asuntoja, joissa viihdytään HELSINKI - LINTUVAARA/UUSMÄKI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON HUUHKAJA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 Asunnon pintamateriaalit sivu

Lisätiedot

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE VANTAA, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.parveke, 75 m, 299 000 Vastaava välittäjä Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi

Lisätiedot

150,0 m², 4h, avok, kp...,

150,0 m², 4h, avok, kp..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Timo Lindström Puh: 040 170 2011 Solid House Oy LKV Helsinki Erottajankatu 1-3 00130 Helsinki Puh: 044 282 0038 Vuonna 2013 vanha, 40-luvulla rakennettu talo Aulangolla, Vanajaveden

Lisätiedot

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 4h+k+vh+kh+kph+s+erill.wc+las.p., 182 m, 719 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

136,0 m², 6h,k,s, at,...,

136,0 m², 6h,k,s, at,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Tarja Pitkänen Puh: +358 50 555 5418 Helsingin KOTI LKV Oy Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 9A (5. krs) 02320 Espoo Puh: 0207 351 222 Rauhallisella luonnonläheisellä paikalla

Lisätiedot

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, kt, s, 72,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,12 Vh ,00

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, kt, s, 72,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,12 Vh ,00 Kerrostalo Sastamala, Keskusta Kohdenumero 565603 3h, kt, s, 72,0 m² Kov. 2016 Energialuokka C Mh. 67 691,12 Vh. 226 000,00 Lapinmäenkatu 3 A 8. Asunto Oy Sastamalan Tähtirannan asunto A8 etsii ensimmäisiä

Lisätiedot

Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero h, k, s, 73,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00

Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero h, k, s, 73,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero 627959 3h, k, s, 73,5 m² Kov. 2019 Energialuokka B 2018 Mh. 85 319,00 Vh. 213 297,00 Uus-Aittaluodontie 3. RAKENTEILLA. Valmiille, vehreälle asuinalueelle tulossa

Lisätiedot

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Lauttasaaren paras sijainti loistavien kulkuyhteyksien ja kauniin merenrannan läheisyydessä Tehokas pohjaratkaisu käyttää 45 m 2 tilan tehokkaasti monikäyttöinen

Lisätiedot

RADANSIVUNKATU 10, LAHTI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

RADANSIVUNKATU 10, LAHTI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. RADANSIVUNKATU 10, LAHTI MYYNTIESITE LAHTI, ASEMANTAUSTA 2 3h+k+kph/s+p, 71 m 189 000 Asuntoa myy Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi Tervetuloa tutustumaan

Lisätiedot

Ennen peruskorjausta otettu kuva, parvekelasitukset puuttuvat. SATO VuokraKoti. Vantaa, Myyrmäki Vaahtokuja 8, Vantaa.

Ennen peruskorjausta otettu kuva, parvekelasitukset puuttuvat. SATO VuokraKoti. Vantaa, Myyrmäki Vaahtokuja 8, Vantaa. Ennen peruskorjausta otettu kuva, parvekelasitukset puuttuvat. SATO VuokraKoti Vantaa, Myyrmäki Vaahtokuja 8, 01600 Vantaa koti kuten haluat Kauniiksi kunnostetut kodit vehreällä paikalla Haluatko asua

Lisätiedot

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

Kuopio, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 59,5 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 59,5 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Keskusta Kohdenumero 638063 2h,k,s, 59,5 m² Kov. 2016 Energialuokka C 2018 Mh. 93 556,00 Vh. 239 400,00 Sammonkatu 20. Upealla paikalla, omalla Kallaveden rantatontilla valmis huoneisto

Lisätiedot

Kerava, Savio Kohdenumero h,k,s, 86,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kerava, Savio Kohdenumero h,k,s, 86,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Paritalo Kerava, Savio Kohdenumero 604539 3h,k,s, 86,0 m² Kov. 2008 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 257 000,00 Vh. 257 000,00 Virpitie 11. Upeilla näkymillä ja korkealla paikalla hyväkuntoinen sekä viihtyisä

Lisätiedot

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, OMAKOTITALO 7h, k, ruokasali, 3 kph, wc, spa-/saunaosasto, kodinhoitohuone, walk-in-closet, autotalli, 2 462 m, 4 600 000 Vastaava välittäjä Linda Fagerström Kiinteistönvälittäjä,

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

MATINKYLÄ Leenankuja 3 3h, k, kph ja wc, las. parv. 76m2

MATINKYLÄ Leenankuja 3 3h, k, kph ja wc, las. parv. 76m2 MATINKYLÄ Leenankuja 3 3h, k, kph ja wc, las. parv. 76m2 Asunnossa tehdään kokonaisvaltainen remontti huhti-toukokuussa 2015. Remontissa uusitaan kaikki asunnon pinnat sekä keittiö ja kylpyhuone. Asunnon

Lisätiedot

279,0 m², 5h+k+rt+kph+...,

279,0 m², 5h+k+rt+kph+..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Julia Jäppinen Puh: 050 301 0027 Kiinteistömaailma, Helsinki-Etelä, KKNeliöt Oy LKV, Kruununhaka Liisankatu 12 00170 Helsinki Puh: 050 300 9985 Prikitiellä, Jollaksen Laajasalon

Lisätiedot

ASUNTAMAANRAITTI TAMPERE

ASUNTAMAANRAITTI TAMPERE 1 AUNTAMAANRAITTI 1 3387 TAMERE As Oy Vuoreksen Apollo koostuu arkkitehtonisesti tyylikäistä 1- ja 2-kerroksisista puuverhoilluista rivija luhtitaloasunnoista. Asuntoyhtiön tontti rajautuu kauniiseen Vuoreksen

Lisätiedot

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 26,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 26,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero 658781 1h,kt, 26,0 m² Kov. 2020 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 30 210,00 Vh. 100 700,00 Matkusniemenkatu 13. ENNAKKOMARKKINOINNISSA Asunto Oy Kuopion Kippari. Rakentaja

Lisätiedot

Turku, Suikkila Kohdenumero h,kt,s,p, 56,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Turku, Suikkila Kohdenumero h,kt,s,p, 56,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Turku, Suikkila Kohdenumero 647087 2h,kt,s,p, 56,5 m² Kov. 2016 Energialuokka C 2013 Mh. 219 000,00 Vh. 219 000,00 Gränsbackankuja 1 as 22. Tilava, valoisa uuden veroinen vaaleasävyinen kaunis

Lisätiedot

104,0 m², 3h, k,

104,0 m², 3h, k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Teppo Tuijula Puh: 0500 530 942 Solid House Oy LKV, Turku Eerikinkatu 13, 3 krs. 20100 Turku Puh: 044 282 0038 MAASEUDUN RAUHAA JA VÄLJÄÄ ASUMISTA Tässä paikassa voit yhdistää

Lisätiedot

Pukkila, Kirkonkylä Kohdenumero h, k, s, 53,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Pukkila, Kirkonkylä Kohdenumero h, k, s, 53,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Pukkila, Kirkonkylä Kohdenumero 674455 2h, k, s, 53,0 m² Kov. 2016 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 68 650,00 Vh. 134 900,00 Lillukkapolku 2. Ennakkomarkkinoinnissa Pukkilan kirkonkylällä hyvän rakentajan

Lisätiedot

Kenttäkatu 17 B as 10 Mäki-Matti, 40700 Jyväskylä

Kenttäkatu 17 B as 10 Mäki-Matti, 40700 Jyväskylä Kenttäkatu 17 B as 10 Mäki-Matti, 40700 Jyväskylä 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa luhtitalohuoneistot aitiopaikalta! As Oy Jyväskylän Kenttäkadun Kruunu rakennetaan omalle tontille Harjun kupeeseen. Yhtiö

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Levin Stara

Kiinteistö Oy Levin Stara Kiinteistö Oy Levin Stara Torikuja, 0 Sirkka Moderneja lomahuoneistoja ainutlaatuisella paikalla Levin ydinkeskustassa. LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA JO VUODESTA Levin Stara - A-TALO, m, m Huoneisto A0 h+takkah+ak+s

Lisätiedot

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella Miksei elämästä voisi nauttia joka päivä? Ihanteellinen sijainti, ekologiset ratkaisut ja luksuksen tuntu. Kaikki nämä toteutuvat As. Oy

Lisätiedot

KOTKANTIE 12, MASKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KOTKANTIE 12, MASKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KOTKANTIE 12, MASKU MYYNTIESITE MASKU, PIIKSVUORI 2 6h+k+khh+s+ph+3wc+at+var, 249 m 498 000 Asuntoa myy Annika Virtanen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, PARTNER 050 540 4524 annika@bolkv.fi Todellinen lapsiperheen

Lisätiedot

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, s, 107,0 m² Kov Energialuokka G Mh ,00 Vh ,00

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, s, 107,0 m² Kov Energialuokka G Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Sastamala, Keskusta Kohdenumero 597422 3-4 h, k, s, 107,0 m² Kov. 1997 Energialuokka G Mh. 226 000,00 Vh. 226 000,00 Saarikatu 3. Näitä on harvoin tarjolla! Kauniilta paikalta Pororannan vierestä,

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

50,5 m², 2h, k, s, psh...,

50,5 m², 2h, k, s, psh..., Kohteen ilmoittaja Nimi: NINA KANTELE Puh: 0408383002 Ninan Neliöt Oy LKV 02100 Espoo Puh: 040 838 3002 Hyvien palveluiden läheisyydessä läpitalon kaksio luhtitalon toisessa kerroksessa! Koko huoneiston

Lisätiedot

Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy

Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy Asunto Oy Kauniaisten Jalavapiha Asematie 2 Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy Palvelut ja luonto lähellä Kauniaisten Jalavapiha mahdollistaa asumisen

Lisätiedot

LEIVONLAULU Ympäristöään kunnioittava moderni asuinalue luonnon helmassa.

LEIVONLAULU Ympäristöään kunnioittava moderni asuinalue luonnon helmassa. VANTAA KIVISTÖ LEIVONLAULU Ympäristöään kunnioittava moderni asuinalue luonnon helmassa. Elämänlaadun Asuntoja, joissa rakentaja viihdytään Jos haaveidesi koti sijaitsee luonnon helmassa ja arvostat hyviä

Lisätiedot

PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU

PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU Syväkiventie 3 B7 ja B8 90240 OULU Juuri valmistuneessa taloyhtiössä on vapaana kaksi paritalokotia. As Oy Oulun Knuutilanrinne on rakennettu Syväkiventielle Knuutilankankaalle.

Lisätiedot

Uusia koteja tunnelmalliseen Savelaan Jyväskylän Postipoika Savela

Uusia koteja tunnelmalliseen Savelaan Jyväskylän Postipoika Savela Uusia koteja tunnelmalliseen avelaan Jyväskylän Postipoika avela Uusia koteja tunnelmalliseen avelaan Postipojan uudet kodit nousevat vehreään avelaan. Tuomme suositulle alueelle lisää hyvän asumisen mahdollisuuksia.

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 19.07.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Nissiläntie 11, 90650 Oulu Oulu Ranta-Saarela Kokonaisala: 220 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Vuokra-asuntoja. Palvelut parhaalta paikalta

Vuokra-asuntoja. Palvelut parhaalta paikalta Koti kaiken keskellä alvelut parhaalta paikalta Vuokra-asuntoja Sellonhuipun vuokrauksesta vastaa Ovenia sännöinti p. 0201 774 500 asuntovuokraus@ovenia.fi www.oveniaisannointi.fi ASUNTO OY SOON SONHUU

Lisätiedot

Helsinki, Kannelmäki Kohdenumero h,k,khh,s, 99,5 m² Kov Energialuokka E Mh ,00 Vh ,00

Helsinki, Kannelmäki Kohdenumero h,k,khh,s, 99,5 m² Kov Energialuokka E Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Helsinki, Kannelmäki Kohdenumero 596386 4h,k,khh,s, 99,5 m² Kov. 2008 Energialuokka E Mh. 329 000,00 Vh. 329 000,00 Pasuunakuja 3. Valoisa ja tyylikäs perheasunto Kannelmäessä. Koti, jonne voit

Lisätiedot

RUSTHOLLINKATU 6, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

RUSTHOLLINKATU 6, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. RUSTHOLLINKATU 6, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 5h+k+kph+wc+p, 102 m, 156 000 Vastaava välittäjä Maija Maunula Asuntomyyjä, KiAT, Partner 044 252 9733 maija@bolkv.fi Avara ja aurinkoinen koti Uittamon

Lisätiedot

KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE PÖYTYÄ, RIIHIKOSKI 2 4h+k+khh+erill.wc+kph/wc+s, ak, varasto, 180 m 205 000 Asuntoa myy Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

76,5 m², 3h+k+kph+wc+s...,

76,5 m², 3h+k+kph+wc+s..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Kaija Oksala Puh: 041 528 0334 Myyntiturva LKV [A] (vuokrakohteiden osalta katso Vuokraturva) Ilmalankuja 2 00240 Helsinki Puh: 010 2327 400 Haaveiletko paritalosta viihtyisältä

Lisätiedot

OMAKOTITALO, PERÄVAINIO, OULU

OMAKOTITALO, PERÄVAINIO, OULU OMAKOTITALO, PERÄVAINIO, OULU Jarvantie 12B 90410 OULU 126m² 5h+k + varasto ja autokatos Myyntihinta: 329 800 Koti on viihtyisällä vanhalla asuinalueessa lähellä kaupungin keskustaa. Naapureiden talot

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä Keskustan ja luonnon läheisyydessä Jyväskylän Aholaitaan, vain kivenheiton päähän keskustasta ja lenkkipoluilta, nousee omaleimainen kerrostalojen korttelikokonaisuus As. Oy Aholankulma, jonka viehättävänä

Lisätiedot

TORPANNIITYNTIE 5, TUUSULA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TORPANNIITYNTIE 5, TUUSULA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TORPANNIITYNTIE 5, TUUSULA MYYNTIESITE TUUSULA, OMAKOTITALO 2 4-5h+k+rt+kph/s+2wc+at, 326 m, 448 000 Vastaava välittäjä Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi

Lisätiedot

182,0 m², 5-6h + k + sa,

182,0 m², 5-6h + k + sa, Kohteen ilmoittaja Nimi: Tarmo Lotvonen Puh: 050 438 8132 Lotvonen Brothers LKV Oy Uusikatu 35 LH 104 B 90100 Oulu Puh: 0504388132 Oulun ydinkesustasta ainutlaatuinen ylimmän 6/6 krs:n kattoterassihuoneisto,

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100. 253 000 Jokivarrentie 7 91900, Liminka 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA tilava omakotitalo, jossa yläkerta varaus valmiina. Kokonaisuus on suunniteltu niin että

Lisätiedot

134,0 m², Yläkrs: h,as...,

134,0 m², Yläkrs: h,as..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mika Lehtonen Puh: 050 476 2332 Hämeen Laatu LKV Pakkastie 5 13500 Hämeenlinna Puh: 0504525254 Myllymäessä tunnelmallinen 2000-luvun alkupuolella täysin nykyaikaiseksi remontoitu

Lisätiedot

OMAKOTITALOT, KIULUKANGAS, OULU

OMAKOTITALOT, KIULUKANGAS, OULU OMAKOTITALOT, KIULUKANGAS, OULU Lakeisentie 7 A ja B Koti on viihtyisällä uudella asuinalueessa lähellä kaupungin keskustaa. Naapureiden talot ja pihat ovat rakennettu jo valmiiksi. Taloilla on oma tontti,

Lisätiedot

AS OY VANTAAN LEIVONSIIPI

AS OY VANTAAN LEIVONSIIPI VANTAA KIVISTÖ AS OY VANTAAN LEIVONSIIPI Ympäristöään kunnioittava moderni asuinalue luonnon helmassa. Asuntoja, joissa Elämänlaadun rakentaja viihdytään Jos haaveidesi koti sijaitsee luonnon helmassa

Lisätiedot

21,0 m², 1h+kt,

21,0 m², 1h+kt, Kohteen ilmoittaja Kiinteistömaailma, Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy, Tikkurila Peltolantie 2 01300 Vantaa Puh: 09-8387210 Esittely naapuriyhtiössä. Valoisa uusi koti Vantaan Rekolanmäessä on valmistumassa

Lisätiedot

Iisalmi, keskusta Kohdenumero h,k,s, 60,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Iisalmi, keskusta Kohdenumero h,k,s, 60,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Iisalmi, keskusta Kohdenumero 641473 2h,k,s, 60,0 m² Kov. 2020 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 100 500,00 Vh. 201 000,00 Virrankatu 8b. ASUNTO OY IISALMEN VIRRANLOISTE! Virranpuiston alueen seuraavan

Lisätiedot

Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero Poukamankatu 23.

Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero Poukamankatu 23. Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero 594915 3h, kt, s (2-3h+kt+s yhtiöjärjestyksen mukaan), 63,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 55 950,00 Vh. 191 400,00 Poukamankatu 23. Juuri valmistuneessa

Lisätiedot

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa RANTA-TAMPELLA Tampereen Näsinkeula Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa Uusi koti rannalla. Lepoa silmille ja sielulle. Koti, jossa taivas, vesi ja maa kohtaavat Ranta-Tampellan uuden asuinalueen rakentaminen

Lisätiedot

Asunto Oy Kuunariranta

Asunto Oy Kuunariranta Asunto Oy Kuunariranta Asunto Oy Kuunariranta Parainen Kirkkosalmenkatu 9 11 1600 Parainen Uusi Kirkkosalmenranta Meren rannalla keskellä kaupunkia Paraisille rakennetaan uniikki pientalokokonaisuus, jossa

Lisätiedot

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ TERVETULOA LEMPÄÄLÄN HAKKARIIN! Lempäälän Hakkariin aivan Hakkarinkartanon viereen

Lisätiedot

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, kht, s, 92,0 m² Kov Energialuokka A Mh ,00 Vh ,00

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, kht, s, 92,0 m² Kov Energialuokka A Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Sastamala, Keskusta Kohdenumero 556499 3h, k, kht, s, 92,0 m² Kov. 2014 Energialuokka A Mh. 144 337,00 Vh. 335 700,00 Onkiniemenkatu 12 A 10. Asunto Oy Sastamalan Exlibris sijaitsee Sastamalan

Lisätiedot

Rivitalo Kuopio, Savolanniemi Kohdenumero Kotirannankuja 7.

Rivitalo Kuopio, Savolanniemi Kohdenumero Kotirannankuja 7. Rivitalo Kuopio, Savolanniemi Kohdenumero 603769 4h, k, s/kh, terassi (4h+k+s yhtiöj.mukaan), 116,0 m² Kov. 2003 Energialuokka C 2007 Mh. 237 779,18 Vh. 239 000,00 Kotirannankuja 7. Persoonallinen, avara

Lisätiedot

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 4h+k+tkh+khh+kph/wc+erill.wc+s+terassi, 180 m, 295 000 Vastaava välittäjä Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

Seinäjoki, Kärki Kohdenumero h,k,s, 53,0 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00

Seinäjoki, Kärki Kohdenumero h,k,s, 53,0 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00 Luhtitalo Seinäjoki, Kärki Kohdenumero 635684 2h,k,s, 53,0 m² Kov. 2007 Energialuokka C 2007 Mh. 105 000,00 Vh. 105 000,00 Koulutaival 1. Toisen kerroksen hyväkuntoinen kaksio etsii uusia asukkaita. Asuinhuoneiden

Lisätiedot

Tuusula, Riihikallio Kohdenumero h,k,s, 80,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,93 Vh ,00

Tuusula, Riihikallio Kohdenumero h,k,s, 80,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,93 Vh ,00 Rivitalo Tuusula, Riihikallio Kohdenumero 597983 3h,k,s, 80,0 m² Kov. 1983 Energialuokka D Mh. 207 117,93 Vh. 209 000,00 Marsuntie 10. Viehättävä yhden tason rivitalohuoneisto Tuusulan Riihikalliosta toimivalla

Lisätiedot

Turku Kohdenumero h,k,kph,2wc,khh,vh,sauna,lasit.p, 72,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Vh ,00

Turku Kohdenumero h,k,kph,2wc,khh,vh,sauna,lasit.p, 72,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Turku Kohdenumero 596609 2-3h,k,kph,2wc,khh,vh,sauna,lasit.p, 72,0 m² Kov. 2012 Energialuokka D Mh. 259 000,00 Vh. 259 000,00 Helsinginkatu 13. Ainutlaatuisessa kulttuurimaisessa Aurajoen rannassa

Lisätiedot

166,5 m², 5h+k+th+s+au...,

166,5 m², 5h+k+th+s+au..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Thea Tontti Puh: 044 050 2300 Kiinteistömaailma, Espoon Kodit Oy LKV, Espoonlahti Finnoonlaaksontie 9 02270 Espoo Puh: 050 433 0963 Edustava paritalokoti Laaksolahden rauhallisella

Lisätiedot

Hyvän olon koti. Pielisjoen rannalla.

Hyvän olon koti. Pielisjoen rannalla. Hyvän olon koti. Pielisjoen rannalla. Kaiken keellä Pielisjoen rannalle, Penttilänrantaan, rakennetaan As Oy Joensuun Poiju, johon valmistuu 25 korkealaatuista asuntoa. Veden läheisyys ja upeat näkymät

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Helppo resepti unelmakeittiöön BoKlok-kodin keittiöön saat lisää säilytystilaa pienilläkin muutoksilla. Jos kaipaat enemmän säilytystilaa, tutustu

Lisätiedot

AS Oy Jyväskylän Viherpeippo. Rauhaisaa asumista Äijälän rantamaisemissa

AS Oy Jyväskylän Viherpeippo. Rauhaisaa asumista Äijälän rantamaisemissa A Oy Jyväskylän Viherpeippo Rauhaisaa asumista Äijälän rantamaisemissa Luotettavaa rakentamista jo vuodesta 1985 HUOLONTA JA HELPPOA AUMITA VÄINÖLÄÄ As Oy Jyväskylän Viherpeippo koostuu kolmesta rivitalosta

Lisätiedot

Koti lähellä kaupungin keskustaa

Koti lähellä kaupungin keskustaa Koti lähellä kaupungin keskustaa Laadustaan tunnettu Jopera rakentaa upeita koteja viihtyisään ja pidettyyn Haapalehtoon. Alueella on runsaasti palveluja ja hyvät liikenneyhteydet. Matkaa Oulun kaupungintalolle

Lisätiedot

88,0 m², 4h,k,kph,s,vh...,

88,0 m², 4h,k,kph,s,vh..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Sari Solkio Puh: 040 191 6161 OP Koti Päijät-Häme Oy LKV Lahti Aleksanterinkatu 20 15140 Lahti Puh: 010 256 7700 Tätä kaunista, yhdessä tasossa olevaa, v.2006 valmistunutta kotia

Lisätiedot

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.p+2at., 193 m, 2 360 000 Vastaava välittäjä Matias Von Schantz Myyntineuvottelija, Partner 0500 870872 matias@bolkv.fi Harvinaisuus!

Lisätiedot

Huittinen Kohdenumero h,tupakeittiö,s+autokatos ja varasto, 45,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh.

Huittinen Kohdenumero h,tupakeittiö,s+autokatos ja varasto, 45,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh. Rivitalo Huittinen Kohdenumero 585794 1h,tupakeittiö,s+autokatos ja varasto, 45,5 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 69 900,00 Vh. 139 800,00 Emauksenkuja 5 as. NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA ASUNTO

Lisätiedot