Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu. Yhtymähallitus

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu. Yhtymähallitus 23. 2.2010"

Transkriptio

1 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 2/2010 1(21) Kokousaika Tiistaina klo Kokouspaikka Siikajoen kunnan valtuustosali Saapuvilla olleet: Varsinaiset jäsenet: Läsnä: Varsinaiset jäsenet: Läsnä: Puheenjohtaja Lumiaho Kauko x Jäsen Pekkala Sari x I varapuheenjohtaja Kiviniitty Kalevi x Jäsen Pelkonen Reijo x II varapuheenjohtaja Flink Vesa x Jäsen Ronkainen Eero x Jäsen Ala-aho Ulla x Jäsen Törmänen Maarit x Jäsen Aunola Eija x Jäsen Hirsikorpi Vilho x Jäsen Hirvonen Maija-Leena x Jäsen Lintunen Pirkko x Jäsen Pahkala Matti x Muut saapuvilla olleet: Läsnä: Läsnä: Kuntayhtymän johtaja Kallunki Hannu x Hallinto- ja tukip:n tulosalu- Heikkinen Hannu x een johtaja, sihteeri Perusth:n tulosalueen joht. Tuunanen Jari x Erikoissh:n tulosalueen joht. Honkala Virpi x Hoitotyön tulosalueen joht. Alatalo Minna x Asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin Pirkko Lintunen ja Matti Pahkala. Allekirjoitus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja on tarkastettu Kauko Lumiaho Hannu Heikkinen Aika ja paikka Pöytäkirjan nähtävänäpito Yhtymähallituksen pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kuntayhtymähallinnon tiloissa, 4. krs:ssa kokousta seuraavan viikon tiistaina klo Pöytäkirja on ollut yleisesti Aika ja paikka nähtävänä Todistaa: virka-asema allekirjoitus

2 2 Yhtymähallitus TOIMINTA- JA TALOUSTIETOJA TAMMI- KUULTA 2010 Yhtymähall.8. Toiminta- ja taloustietoja tammikuulta 2010 on esityslistan mukana. Tietoja esitellään tarkemmin kokouksessa. Kuntayhtymän johtajan esitys: Yhtymähallitus merkitsee toiminta- ja taloustiedot tammikuulta 2010 tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

3 3 Yhtymähallitus ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRAN MUUTTAMINEN APULAISYLILÄÄKÄRIN VIRAKSI Yhtymähall.9. Röntgenylilääkäri Jarmo Reposen esitys: Radiologian yksikkö (röntgenosasto) toimii haasteellisessa ympäristössä, jossa toisaalta pitää vastata vuosittain kasvavaan palvelutarpeeseen sekä määrällisesti (vuosittaiset uusien ikäluokkien seulontapotilaat ja Vihannin vaikutus) että ajallisesti (hoito muuttunut entistä enemmän polikliiniseksi ja kiireelliseksi hoitotakuun myötä). Koulutusyksikön status edellyttää alueellisten ja valtakunnallisten laatukriteerien noudattamista. Prosesseja ja tietojärjestelmiä kehitetään jatkuvasti, jotta nykyhenkilöstöllä voidaan vastata tarpeeseen. Yksikön tehokas johtaminen edellyttää vastuutehtävien delegointia sekä myös työnjohdollista tukea ylilääkärille, mistä syystä esitetään erikoislääkäri Timo-Jussi Linnan vakanssin muuttamista apulaisylilääkärin vakanssiksi v aikana. Erikoislääkäri Linna on jo lakisääteisen auditoinnin yhteydessä määrätty säteilyn käytöstä vastaavan johtajan sijaiseksi, joten tehtävänsä tulisi olemaan radiologisen kuvantamisen laadusta vastaava apulaisylilääkäri ja radiologian yksikön johtajan hallinnollinen varamies. Erikoissairaanhoidon tulosalueen johtajan esitys: Radiologian yksikössä erikoislääkärin virka muutetaan apulaisylilääkärin viraksi. Kuntayhtymän johtajan esitys: Yhtymähallitus hyväksyy erikoissairaanhoidon tulosalueen johtajan esityksen. Esitys hyväksyttiin.

4 4 Yhtymähallitus JOHTAVAN YLIHOITAJAN PALKKA Yhtymähall.10. Yhtymähallitus on kokouksessaan valinnut johtavan ylihoitajan virkaan Minna Alatalon. Virkaan on noudatettu kuuden kuukauden koeaikaa. Viranhaltijan palkkausta on sovittu tarkasteltavaksi koeajan päättymisen ja uuden viran tehtävien selkiytymisen jälkeen. Viranhaltijan tehtäviin on lisätty laatupäällikön tehtävät. Kuntayhtymän johtajan esitys: Johtava ylihoitaja Minna Alatalon tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan lukien 250 eurolla. Esitys hyväksyttiin kuntayhtymän johtajan kokouksessa tekemän esityksen mukaisesti. Johtava ylihoitaja Minna Alatalo poistui kokouksesta esteellisenä asian käsittelyn ajaksi.

5 Yhtymähallitus HENKILÖKUNNAN PALKITSEMINEN Yhtymähall.11. Kuntayhtymän vuoden 2010 talousarvio on toimintakulujen määrärahojen osalta noin 1,4 milj. euroa pienempi kuin vertailukelpoinen tilinpäätös vuodelta Kuntayhtymän oman toiminnan osalta vuoden 2010 talousarvio on vuoden 2009 tilipäätöksen tasolla. Erikoissairaanhoidon ostot sairaanhoitopiiriltä ovat ensimmäisen kerran osana kuntayhtymän talousarviossa ja niihin on varattu vuoden 2009 lopulliseen toteutumaan verrattuna 1,4 miljoonaa euroa vähemmän. Talousarviossa pysyminen tulee olemaan haasteellista, kun sovitut palkankorotukset nostavat henkilöstön palkkoja yli 3 prosenttia. Tarvitaan yksikkökohtaista kuukausitason seurantaa ja reagointia poikkeamiin välittömästi ja keskittymistä olennaiseen. Koko henkilöstön sitoutuminen ideoimaan ja toteuttamaan toimenpiteitä ja yhdessä tekeminen ovat avaintekijöitä talousarviossa pysymiseksi. Henkilöstön näkemyksiä siitä, miten talousarviossa pysymisestä palkitaan, on kartoitettu laajennetun johtoryhmän ja yksikköjohtajien kokouksissa. Palkitsemista tasasuuruisena kaikille on pidetty sopivimpana. Palkitsemistapana ovat esillä olleet rahakorvauksen vaihtoehtona mm. jokin tavara jokaiselle tai liikuntasetelit. Palkitseminen noin 100 euron suuruisella korvauksella koko henkilöstölle on yhteensä noin euroa. Kuntayhtymän johtajan esitys: Yhtymähallitus hyväkyy, että kuntayhtymän henkilöstöä palkitaan noin 100 euron suuruisella korvauksella/työntekijä, jos vuoden 2010 talousarviomäärärahat kokonaisuudessaan eivät ylity ja asetetut tavoitteet toteutuvat pääsääntöisesti. Esitys hyväksyttiin.

6 Yhtymähallitus Yhtymähallitus PALVELUTARVEPÄÄTÖS SIIKAJOEN KUNTAKESKUKSEN TERVEYSASEMAN PALVELUISTA Yhtymähall.90. Vihannin terveysasema on rakennettu vuonna Tasakatto korjattiin harjakatoksi vuonna Vuonna 1995 tehtiin sisäilmaongelmien vuoksi sisäilmamittaus, jossa löytyi viitteitä mikrobiongelmista. Vuonna 2001 rakennukseen tehtiin kosteus- ja homevauriokartoitus. Tuolloin löytyi paikallisia vauriota ylä- ja alapohjassa. Pinnoilta löytyi kuituja. Rakennus salaojitettiin vuonna 2003, ilmanvaihtojärjestelmä osittain uusittiin ja lattian kosteusvaurioita korjattiin Vuonna 2008 tehtiin kuntoarvio, jossa suositeltu toimenpiteitä mm. pintavesien poisohjaamiseksi, seinä- ja yläpohjarakenteiden tutkimiseksi ja korjaamiseksi sekä vesipeltien korjaamiseksi. Näitä ei ole tehty. Alkuvuonna 2009 tehdyssä rakenteisiin menevässä kuntotutkimuksessa todettiin mittavat kosteus- ja homevauriot rakennuksen alapohjassa ja seinien alaosissa. Kosteusvaurioita myös harjakaton alle jätetyssä tasakatossa. Ulkoseinien tuuletus riittämätön. Kuituja löytyy ilmastointikanavasta. Rakennuksessa raskas ilma ja homeenhaju. Lääkärin vastaanotolla kaksi lääkärin huonetta, hoitajien kanslia, toimenpidehuone sekä aputiloja. Vastaanotolla työskentelee 1-2 lääkäriä, 2 sairaanhoitajaa, 1 perushoitaja ja kaksi sairaankuljettajaa. Päivystävällä hoitajalla ja työterveyshoitajalla on omat huoneensa. Terveysasemalla on laboratorionäytteenottohuone aputiloineen. Näytteitä otetaan 3 x viikossa. Tilassa työskentelee 2 henkilöä. Neuvolan käytössä on kaksi huonetta, joissa työskentelee kaksi terveydenhoitajaa. Lisäksi on huone vieraileville työntekijöille, mielenterveyshoitajan ja A-klinikan hoitajan huoneet. Terveysasemalla on lisäksi riittävästi aputiloja ja varastoja sekä asiakas WC:t. Terveysasemalla on ollut vuosia jatkunut sisäilmaongelma, joka on aiheuttanut vaikeutta olla työpaikalla. Sairaslomia on ollut jonkin verran. Tällä hetkellä hammashuolto toimii muissa toimipisteissä ja lastenneuvola on siirtymässä kunnantalolle.

7 Yhtymähallitus Yhtymähallitus Työterveyslaitoksen asiantuntijalääkärin lausunnon perusteella on perusteltua estää työntekijöiden altistuminen pitkään jatkuvalle työskentelylle kosteusvaurioituneessa rakennuksessa. Ruukin terveysasema on valmistunut vuonna Neuvolasiipi on rakennettu Vuonna 1987 aikaisempi matalakallisteinen katto on muutettu harjakatoksi. Pintamaalauksia tehtiin vuoden 1996 aikana. Vuonna 1999 on säädetty ja tasapainotettu ilmanvaihtoa. Ikkunat on tiivistetty vuonna Patteriventtiilit, verkostojen ja patterien säädöt on tehty vuonna Vuonna 2006 on korjattu piha-alueita ja asennettu salaojat sekä rännikaivot. Vuonna 2008 on tehty katon vuotovauriokohtien korjauksia, muun muassa aulan kattoikkunan juuria. Työpaikalle on tehty työsuojelupiirin tarkastus Selvitys ja lausunto rakennukseen tehdyistä tutkimuksista ja suunnitelmista on annettava työsuojelupiirille Ruukin terveysasemalle on suunniteltu peruskorjausta jo vuosia. Rakennuksen kunto on heikko ja perustamistapa ongelmallinen. Käyttäjäkyselyssä työntekijät ilmoittivat seuraavia oireita: Liian matala huonelämpötila. Vaihteleva huonelämpötila. Veto ikkunoista tai ilmanvaihtojärjestelmästä. Lattioiden kylmyys. Kuiva ilma. Silmien punoitus, kutina, kuivuus. Äänen käheys. Yskä, liman nousu. Toistuvat hengitystieinfektiot. Päänsärky. Sisäilmanäytteissä kosteusvauriota osoittavaa mittaustulosta ei tullut. Fysioterapian huoneessa, lääkärin huoneessa ja hammashoitajan huoneessa todettiin ilmanvaihtokanavassa reilusti kohonneita mineraalivillakuitupitoisuuksia. Lattiasta poraamalla todettiin märkä betonilattia kolmessa kohtaa. Materiaalinäytteissä todettiin runsaasti sädesieniä sekä lääkärin-vastaanoton että fysioterapian tiloissa lattian muovimaton alla olevasta liimasta. Kohonneita kosteusvaurioon viittavia homepitoisuuksia on ollut myös hammashoitolan kattoikkunassa, neuvolaan vievän käytävän katossa ja neuvolan wc:n viemärin tuuletukseen liittyvässä läpiviennissä. Lääkärinvastaanotolla on luettelon mukaiset 14 huonetta: Kolme lääkärinhuonetta, hoitajien kanslia, kaksi hoitajien vastaanottohuonetta, ekg:n ottohuone, toimenpidehuone, lääkehuone, ilmaisvälinejakelu-huone, aputiloja.

8 Yhtymähallitus Yhtymähallitus Neuvolassa on viisi huonetta ja leikkitila. Sisältää kaksi terveydenhoitajan huonetta ja yhden lääkärinhuoneen. Oma työtila on myös työterveyshoitajalla, psykiatrisella sairaanhoitajalla. Ruukin ta:lla työskentelee 3 lääkäriä, 2 perushoitajaa, 2 sairaanhoitajaa, 4 hammashoitajaa, 1 hammashuoltaja ja 2 hammaslääkäriä. Neuvolassa 2 terveydenhoitajaa. 1 psykiatrinen sairaanhoitaja. Terveysasemalla on sisäilmaongelma joka on aiheuttanut sairaslomia jonkin verran. Tällä hetkellä kosteusvaurion takia on pois käytöstä yksi lääkärinhuone ja fysioterapiaa ollaan vakavan sisäilmaoireilun takia siirtämässä toimimaan Mäkelänrinteen tiloissa. Työterveyslaitoksen asiantuntijalääkärin lausunnon perusteella todetut kosteusvauriot tulisi korjata välittömästi, kuitenkin tiloissa voidaan toimia ripeän suunnittelun ajan jos työntekijät pystyvät oireidensa perusteella tiloissa työskentelemään. Vihannin terveysaseman tila-asiasta on käyty keskustelua Vihannin kunnanhallituksen kanssa ja Ruukin terveysaseman osalta Siikajoen kunnanhallituksen kanssa Molemmissa tilaisuuk-sissa on esitelty tiloja koskevat työterveyslaitoksen ja muut aikaisemmat selvitykset. Molemmissa kunnanhallitusten kanssa käydyissä neuvotteluissa on pidetty lähtökohtana, että kokonaan uutta terveysasemakiinteistöä ei ole tarkoituksenmukaista rakentaa, vaan palvelujen turvaamiseen tulee etsiä ratkaisuja, jossa hyödynnetään kunnissa jo olevaa kiinteistömassaa. Terveysasemien henkilökuntaa on informoitu löydöksistä ja jatkotoimenpiteistä Siikajoen terveysasema on valmistunut vuonna Rakennuksessa on korkea harjakatto. Pintamaalauksia tehtiin vuosituhannen alussa. Sisäilmaongelman vuoksi rakennukseen tehtiin kuntotutkimus vuonna Kuntokartoituksessa löydettiin vähäisiä kosteusvauriota kylmistä sisänurkista henkilökunnan taukotilasta ja lääkärin huoneesta. Vauriot korjattiin kesällä 2004, samalla ilmanvaihto huollettiin, rakennuksen ympäristö salaojitettiin, sadevedet viemäröitiin ja pintamaiden kallistukset ja alennukset tehtiin. Rakennuksen perustus havaittiin kuivaksi.

9 Yhtymähallitus Yhtymähallitus Korjausten jälkeenkin rakennuksen sisäilma aiheuttaa edelleen oireita joillekin työntekijöille. Terveysasemalla on lääkärin huone, sairaanhoitajan huone, toimenpidehuone, neuvolahuone ja hammashoitajan huone. Lisäksi on tarvittavat tauko-, apu- ja huoltotilat. Rakennuksessa työskentelee sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, hammaslääkäri ja hammashoitaja. Satunnaisesti paikalle on saatu lääkäri. Siikajoen terveysasema on toiminnallisesti haastava. Viime vuosina ongelmana on ollut saada lääkäri työskentelemään pysyvästi terveysasemalla. Toiminta on erittäin haavoittuvaa ja aina yhden viranhaltijan varassa. Sairastapauksiin sijaista on vaikea saada. Rakennuksessa olevaa ongelmaa ei korjauksissa ole pystytty poistamaan. Kiinteistöpäällikkö Pekka Kastellin Vihannin ja Ruukin terveysasemarakennuksista laatima lausunto on liitteenä (LIITE 3). Kuntayhtymäjohtajan esitys: Yhtymähallitus päättää, että Ruukin ja Vihannin terveysasemakiinteistöissä ilmenneiden kosteus- ja homeongelmien ratkaisemiseksi ryhdytään seuraaviin toimenpiteisiin: 1. Molempien kuntien osalta tehdään tulevaisuuden palvelutarpeet huomioiva tilatarveselvitys, jonka pohjalta määritellään sekä Siikajoella että Vihannissa annettavien terveyspalvelujen vaatimien tilojen huonetilaohjelma. Huonetilaohjelma hyväksytetään kunnissa ja samalla etsitään yhdessä ratkaisukeinot tilatarpeiden toteuttamiseksi pitkällä aikavälillä. Huonetilaohjelma tuodaan yhtymähalli-tuksen hyväksyttäväksi viimeistään marraskuussa. 2. Vihannin terveysaseman kiinteistöä ei korjata sen huonon peruskunnon ja vaikeasti poistettavien sisäilmaongelmien vuoksi, vaan kiinteistö pyritään myymään mahdollisimman pian. Kiinteistön myynnin valmistelu annetaan kiinteistöpalvelujen tehtä-väksi. 3. Vihannin terveyspalveluille etsitään tarvittavat korvaavat tilat kunnassa tarjolla olevista vaihtoehdoista siten, että ainakin osalle toimintoja voisi löytyä pitempiaikainen vuokratilaratkaisu. Fysioterapia ja kotisairaanhoito on sijoitettu Vihannin kunnanvirastolla vapaana oleviin tiloihin. Mahdollisesti tarvittavat uudet tilat toteutetaan yhteishankkeena Vihannin kunnan kanssa sen

10 Yhtymähallitus Yhtymähallitus suunnitteleman vanhusten palveluasumisyksikön yhteyteen. 4. Ruukin terveysasemakiinteistöllä jatketaan toimintaa niissä tiloissa, joissa ei ole ilmennyt henkilöstön terveyshaittoja ja muilta osin etsitään korvaavat tilat jo olevista kiinteistöistä. Fysioterapia voidaan sijoittaa Mäkelänrinteelle ja muu osa toiminnasta sijoitetaan joko tyhjillään olevaan entiseen valtion virastotaloon tai mahdollisesti kunnanvirastolta vapautuviin tiloihin tai muihin vuokratiloihin. Lähtökohtana on, että ei rakenneta kokonaan uutta terveysasemaa, vaan mahdollisesti rakennettavat uudet tilat sijoitetaan muun toiminnan yhteyteen; mm. neuvola ja kouluterveydenhuolto koulutilojen yhteyteen ja vastaanottotoiminta Mäkelänrinteen palvelukeskuksen yhteyteen. Esitys hyväksyttiin. Yhtymähall. 12. Ruukin terveysaseman palvelualueella asuu noin 4400 asukasta. Terveysaseman lähipalvelua on lääkärin vastaanotto. Vastaanotto koostuu kiireettömästä lääkärin ja sairaanhoitajan ajanvarauksesta sekä päivystysvastaanotosta. Sairaankuljetusta tarvitsevat, vakavasti sairaat sekä potilaat, joilla on suuria haavoja tai murtumia ohjataan Raahen ensiapuun. Lähipalvelua on äitiysneuvola ja lastenneuvola. Lisäksi hoidetaan ehkäisyneuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa. Lähipalvelua on hammaslääkärin vastaanotto, joka hoitaa aluevastuisesti oman alueen kiireettömän ja kiireellisen hammashoidon. Lisäksi terveysasemalla työskentelee psykiatrinen sairaanhoitaja ja työterveyshoitaja. Työterveyslääkäri ja psykiatri käyvät pitämässä vastaanottoa terveysasemalla kuukausittain. Fysioterapia on siirtynyt pysyvästi terveysasemalta Mäkelänrinteen palvelukeskuksen tiloihin. Terveysasemalla on käytössä 3,3 terveydenhoitajan työpanos, joka käytetään äitiysneuvolaan, lastenneuvolaan, kouluterveydenhuoltoon, opiskeluterveydenhuoltoon, perhesuunnitteluneuvolaan, aikuisneuvolaan, terveystarkastuksiin, ja maahanmuuttajien tarkastuksiin. Terveysasemalla toimii 4:nä päivänä laboratorion näytteenotto. Hoitajia on terveysasemalla 4 ja lääkäreitä 3.

11 Yhtymähallitus Yhtymähallitus Aiempien vuosien kokemuksen perusteella sopiva lääkärimäärä terveysasemalla on 3 lääkäriä. Väestön hoitamisen lisäksi yksi lääkärityöpäivä menee Kaarnakodin ja Mäkelänrinteen asumispalveluyksikön ja hoivaosaston hoitamiseen. Palvelutarveselvitys on tehty käyttäen apuna olemassa olevaa tilannetta ja Sosiaali- ja terveysministeriön suosituksia. Suomen lääkäriliiton suosituksen mukaan väestövastuutilanteessa toimiva väestömäärä yhtä lääkäriä kohden olisi 1500 asukasta. Terveydenhoitajien määrä on muotoutunut kokemuksen perusteella. Terveydenhoitajamäärä on laskettu myös oppaiden perusteella. (Äitiys- ja lastenneuvolatyö Suomessa, Opiskeluterveydenhuollon opas ja Kouluterveydenhuollon laatusuositus). Valtioneuvoston uusi asetus neuvolatoiminnasta, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollosta sekä lasten ja nuorten ehkäisevästä suun terveydenhuollosta tulee vuonna 2011 lisäämään painetta terveydenhoitajien työhön. Hammaslääkäreitä terveysasemalla toimii 2, hammashoitajia 3,8 sekä yksi hammashuoltaja. Tämä määrä hammashuollossa on käytännössä ollut riittävä. Siikajoen terveysaseman palvelualueella asuu noin 1300 asukasta. Terveysaseman lähipalvelua on lääkärin vastaanotto. Vastaanotto koostuu kiireettömästä lääkärin (lääkäri 2 päivää viikossa) ja sairaanhoitajan ajanvarauksesta. Kiireellisiä tapauksia hoidetaan resurssien puitteissa. Sairaankuljetusta tarvitsevat, vakavasti sairaat sekä potilaat, joilla on suuria haavoja tai murtumia ohjataan Raahen ensiapuun. Lähipalvelua on äitiysneuvola ja lastenneuvola. Lisäksi hoidetaan ehkäisyneuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa. Lähipalvelua on hammaslääkärin vastaanotto, joka hoitaa aluevastuisesti oman alueen kiireettömän ja kiireellisen hammashoidon. Työterveyshoitaja käy terveysasemalla kuukausittain. Terveysasemalla on käytössä 1 terveydenhoitajan työpanos, joka käytetään äitiysneuvolaan, lastenneuvolaan, kouluterveydenhuoltoon, opiskeluterveydenhuoltoon, perhesuunnitteluneuvolaan, aikuisneuvolaan ja terveystarkastuksiin. Terveysasemalla on yksi sairaanhoitaja ja 0, 5 lääkärin työpanos. Terveysasemalla toimii yhtenä päivänä laboratorion näytteenotto.

12 Yhtymähallitus Yhtymähallitus Hammaslääkäri ja hammashoitaja toimivat terveysasemalla neljänä päivänä viikossa sekä hammashuoltaja yhtenä päivänä viikossa. Oheisena liitteenä on Ruukin terveysaseman toiminnan vaatima tilatarveselvitys. Perusterveydenhuollon tulosaluejohtaja esitys: Yhtymähallitus hyväksyy, että Ruukin terveysaseman lähipalvelua on lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotto, äitiysneuvola, lastenneuvola, ehkäisyneuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, hammaslääkärin vastaanotto ja psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotto. Näiden lähipalvelujen tuottamiseksi etsitään alla luetellut korvaavat tilat jo olemassa olevista kiinteistöistä Siikajoen kuntakeskuksesta. Kuntayhtymän johtajan esitys: Kuntayhtymän hallitus hyväksyy Siikajoen kuntakeskuksen palvelutarveselvityksen ja siihen pohjautuvan tilatarveselvityksen johtavan lääkärin esityksen mukaisesti. Tilaratkaisujen käytännön toteutuksessa tulee huomioida odotustilojen sekä osa-aikaisesti tarvittavien tilojen yhteiskäyttömahdollisuus, jolloin tarvittavien kokonaistilojen määrä ei tarpeettomasti kasva. Lääkärinvastaanotto - lääkärin huoneita 3 kpl - hoitajien kanslia (ajanvaraus/postitus) - toimenpidehuone - haavanhoitohuone (likaiset haavat) - välinehuoltohuone - odotustila asiakkaille - asiakas-wc Neuvola - terveydenhoitajan huone 2 3 kpl - lääkärin huone - mielenterveysneuvola - työterveyshoitaja - odotustila/lastenleikkihuone - asiakas-wc

13 Yhtymähallitus Yhtymähallitus Hoitajienvastaanotto - päivystävä hoitaja/lääkehuone - diabeteshoitaja - EKG-huone Hammashoitola - 3 hoitohuonetta - välinehuoltohuone ja tekninen työpiste (kipsityöt) - konehuone (kompressori ja imumoottori ja kohdepoistot, äänieristys) - asiakas-wc - varasto - odotustila asiakkaille - hampaiden pesupaikka - potilastoimisto Laboratorio - näytteeenottohuone - näytteenottowc Henkilökunnan tilat - taukotila - pukuhuoneet 2 kpl - henkilökunnan WC 2 kpl Varastot - kulutustavara varasto - arkisto Muut tilat - siivouskomero/siivouskeskus Esitys hyväksyttiin.

14 Yhtymähallitus VUODEN 2009 SISÄISEN LASKUTUKSEN HINTOJEN TARKISTAMINEN Yhtymähall.13. Yhtymähallitus on hyväksynyt talousarvion käyttösuunnitelman toimintaohjeessa sisäisen laskutuksen hinnat vuodelle Hinnat on laskettu siten, että ne kattavat kustannukset. Tilinpäätösvaiheessa sisäisiä laskutuksia on vuosittain tarkistettu siten, ettei synny yli- tai alijäämiä. Kuntayhtymän johtajan esitys: Yhtymähallitus hyväksyy vuoden 2009 sisäisiin laskutuksiin liitteen mukaiset tarkistukset. Liite (LIITE 1) jaetaan yhtymähallitukselle kokouksessa. Esitys hyväksyttiin.

15 Yhtymähallitus PERUSTERVEYDENHUOLLON VUODEN 2009 TUOTEHINTOJEN TARKISTUKSIA Yhtymähall. 14. Yhtymävaltuusto on vuoden 2009 talousarvion hyväksymisen yhteydessä päättänyt vuoden 2008 hinnoitteluperusteista seuraavasti: Kuntayhtymässä käytetään tuotekohtaista palveluhinnoittelua erikoissairaanhoidon tulosalueella sekä perusterveydenhuollon tulosalueella osastohoidon, mielenterveys- ja päihdepalvelujen, fysioterapian ja lääkinnällisen kuntoutuksen yksiköissä. Erikoissairaanhoidon hinnat ovat lopullisia ja ne peritään jälkikäteen todellisen käytön mukaan. Niitä voidaan kuitenkin muuttaa perussopimuksen määräysten mukaisesti. Muilta osin hinnat ovat ennakkolaskutushintoja ja niitä on mahdollista tarkistaa vuoden aikana jälkikäteen. Palveluja ulkopuolisille myytäessä ennakkolaskutushintoja käytetään lopullisina laskutushintoina. Avohoitokäyntien hinnat sisältävät käyntiin kuuluvat laboratorio- ja röntgentutkimukset, joista ei laskuteta erikseen. Osastohoidossa hoitopäivän hinta tai hoitopaketti sisältää samoin hoitoon sisältyvät laboratorio- ja röntgentutkimukset. Puhelinkonsultaatio tarkoittaa hoidon ja tutkimuksen vuoksi tapahtuvaa puhelin- ja kirjallista konsultaatiota, jonka perusteella potilaan sairauskertomukseen tehdään merkintä. Lähtökohtana hinnoittelussa on kustannusvastaavuuden periaate eli tuotteen hinta määräytyy sen tuottamisen aiheuttamien kustannusten perusteella. Hinnat sisältävät toiminnan välittömät kustannukset, hallinnon yleiskustannukset ja pääomakustannukset. Perusterveydenhuollon tulosaluekohtaisten perustelujen mukaan ennakkolaskutushinnat tarkistetaan toteutuneen käytön ja kustannusten mukaiseksi. Perusterveydenhuollon tulosalueen johtajan esitys: Yhtymähallitus hyväksyy liitteessä olevat muutokset perusterveydenhuollon vuoden 2009 hinnastoon. Liite (LIITE 2) jaetaan yhtymähallitukselle kokouksessa Kuntayhtymän johtajan esitys:

16 Yhtymähallitus Yhtymähallitus hyväksyy perusterveydenhuollon tulosalueen johtajan esityksen. Esitys hyväksyttiin.

17 Yhtymähallitus VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALTA Yhtymähall.15. Esityslistan mukana on luettelo viranhaltijapäätöksistä ajalta Kuntayhtymän johtajan esitys: Yhtymähallitus merkitsee päätökset tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

18 Yhtymähallitus POHJOIS-POHJANMAAN HYVINVOINTI- FOORUMI Yhtymähall.16. Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumi ja terveyden edistämistoimi-- joiden yhteistyöseminaari järjestetään Hotelli-ravintola Lasaretissa Oulussa. Järjestäjinä ovat Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointiohjelma, Pohjois-Pohjanmaan liitto, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Oulun kaupunki, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto sekä Suomen terveyttä edistävät sairaalat ry. Tiistaina iltatilaisuuden järjestää ja isännöi Oulun kaupunki. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on mukana molempien päivien järjestelyssä. Esityslistan mukana lähetetään foorumin ohjelma. Kuntayhtymän johtajan esitys: Yhtymähallitus nimeää osallistujat hyvinvointifoorumiin. Yhtymähallitus päätti, että jäsenet voivat osallistua mahdollisuuksiensa mukaan hyvinvointi-foorumiin.

19 Yhtymähallitus TIEDOKSIANTOASIAT Yhtymähall Tilastokeskus : Alueluokitukset suuria muutoksia! - Kalajoen kaupunki : Ympäristöterveydenhuollon tilojen siivous - Labtium Oy : Elintarvike- ja ympäristölaboratorion siivous - Kuntaliitto : Kopioston nauhoitukset vuodelle Kuntaliitto : Vuoden 2009 yleiskirjeluettelo - Lumijoen kunta : Sopimus johtavan lääkärin palveluista - Muistio Oulaisten ja Raahen kaupungin sekä Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän edustajien neuvottelusta Sairaanhoitopiirien johtajat ry: Sairaanhoitopiirien johtamisessa tarvittavat keskeiset tiedot Kuntayhtymän johtajan esitys: Yhtymähallitus merkitsee asiat tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

20 Kunta / kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu Hallitus / lautakunta Yhtymähallitus MUUTOKSENHAKUKIELLOT Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös Kieltojen perusteet koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät 8, 15 ja 17 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1. mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät 9 14, 16 HvalL 3 :n 1 mom. / muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet 10 (virkaehtosopimuslaki) OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen ja -aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite ja postiosoite. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Yhtymähallitus Rantakatu 4 PL 25, RAAHE Pykälät 9 14 ja 16 Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksiannosta. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava. Liitetään pöytäkirjaan

21 VALITUSOSOITUS 21 Valitusviranomainen ja valitusaika Seuraaviin päätöksiin voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Oikaisuvaatimuksen johdosta annettuun päätökseen saa hakea muutosta kunnallisvalituksin vain se, joka on tehnyt oikaisuvaatimuksen. Mikäli päätös on oikaisuvaatimuksen johdosta muuttunut, saa päätökseen hakea muutosta kunnallisvalituksin myös asianosainen sekä kunnan jäsen. Valitusviranomainen, osoite ja postiosoite Oulun hallinto-oikeus Isokatu 4 PL 189, OULU Kunnallisvalitus, pykälät Hallinto-oikeus Valitusaika 30 päivää Hallintovalitus, pykälät Muu valitusviranomainen, osoite ja postiosoite Pykälät Valitusaika 30 päivää Valitusaika päivää Valituskirja Valitusaika alkaa päätöksen tiedoksisaannista. Valituskirjassa on ilmoitettava - valittajan nimi, ammatti, asuinkunta ja postiosoite - päätös, johon haetaan muutosta - miltä osin päätöksestä valitetaan ja muutos, joka siihen vaaditaan tehtäväksi - muutosvaatimuksen perusteet. Valituskirja on valittajan tai valituskirjan muun laatijan omakätisesti allekirjoitettava. Jos ainoastaan laatija on allekirjoittanut valituskirjan, siinä on mainittava myös laatijan ammatti, asuinkunta ja postiosoite. Valituskirjaan on liitettävä päätös, josta valitetaan, alkuperäisenä tai viran puolesta oikeaksi todistettuna jäljennöksenä sekä todistus siitä päivästä, josta valitusaika on luettava. Valitusasiakirjojen toimittaminen Valitusasiakirjat on toimitettava valitusviranomaiselle ennen valitusajan päättymistä. Omalla vastuulla valitusasia kirjat voi lähettää postitse tai lähetin välityksellä. Postiin valitusasiakirjat on jätettävä niin ajoissa, että ne ehtivät perille ennen valitusajan päättymistä. Valitusasiakirjat voi toimittaa myös: nimi, osoite ja postiosoite Pykälät Valitusasiakirjat on toimitettava 1): nimi, osoite ja postiosoite Pykälät Lisätietoja Yksityiskohtainen oikaisuvaatimusohje / valitusosoitus liitetään pöytäkirjanotteeseen. 1) Jos toimitettava muulle kuin valitusviranomaiselle Liitetään pöytäkirjaan

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Yhtymähallitus 5/2010 1(11) Kokousaika

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Yhtymähallitus 5/2010 1(11) Kokousaika Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 5/2010 1(11) Kokousaika Tiistaina 25.5.2010 klo 16.00 17.45 Kokouspaikka Raahen sairaalan 5. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet: Varsinaiset jäsenet:

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 21.5.2013 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 15.4.2014 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 16.3.2010 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 3.3.2015 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 15.11.2016 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 16.2.2016 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 17.5.2016 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 1.3.2016 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 3.6.2014 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 7.11.2017 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 2.5.2017 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 24.01.2017 klo 11:05-11:15 Paikka Kaupungintalo, Vallinkoski (138) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 6.6.2017 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Yhtymähallitus 1/2010 1(13) Kokousaika

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Yhtymähallitus 1/2010 1(13) Kokousaika Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 1/2010 1(13) Kokousaika Tiistaina 26.1.2010 klo 14.00 17.00 Kokouspaikka Raahen sairaalan 5. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet: Varsinaiset jäsenet:

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 78 Kulttuurilautakunta Aika 30.08.2016 klo 18:00-18:44 Paikka Pääkirjasto Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 50 Kulttuurilautakunnan talousarvion toteutumisvertailu tammi-kesäkuulta

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Mervi Niemelä. Marika Niittykoski, Jouko Savikoski, Marko Törmälehto, LAILLISUUS JA Vapaa-aikatoiminnan lautakunta totesi kokouksen laillisesti

Mervi Niemelä. Marika Niittykoski, Jouko Savikoski, Marko Törmälehto, LAILLISUUS JA Vapaa-aikatoiminnan lautakunta totesi kokouksen laillisesti HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 5/2009 32 KOKOUSAIKA Tiistai 27.10. 2009 klo 14-14.20 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Mervi Niemelä. Jouko Savikoski, Marko Törmälehto. Mirva Möttönen, puheenjohtaja Marika Niittykoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä. Jouko Savikoski, Marko Törmälehto. Mirva Möttönen, puheenjohtaja Marika Niittykoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 3/2011 19 KOKOUSAIKA Keskiviikko 22.6.2011 klo 14-14.25 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Kunnantoimisto Kemiö, 26.2.2010

Kunnantoimisto Kemiö, 26.2.2010 1/2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika: Tiistaina klo 15.30-16.45 Kokouspaikka: Vretaantie 19 Päättäjät: Lars Nummelin Jörgen Törnqvist Merja Juvonen Kia Lundqvist Jari Lehtivaara Tomas Stenström puheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Keskusvaalilautakunta Aika 19.04.2015 klo 20:00-22:50 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.9.2007 KOKOUSAIKA Tiistai 2.10.2007 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 123 Kokouksen

Lisätiedot

Mervi Niemelä, Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto. Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä, Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto. Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 4/2010 16 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.6.2010 klo 14-14.25 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 09.03.2017 klo 15:00-15:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 22 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 07.05.2015 AIKA 07.05.2015 klo 15:35-20:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 10.04.2017 Aika 10.04.2017 klo 09:00-09:20 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 33 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 17.05.2016 klo 16:07-16:38 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 28.04.2015 AIKA 28.04.2015 klo 15:15-18:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone Pinsetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Perjantai 04.09.2015 klo 09.00-9.14

Perjantai 04.09.2015 klo 09.00-9.14 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika Kokouspaikka Perjantai klo 09.00-9.14 Puhelinkokous Läsnä Jäsen Uusitalo Merja, puheenjohtaja Keltto Pekka, varapj. Huhtamäki-Kuoppala Minna Kankaanpää Mauri Kuivila Leena Mäkinen

Lisätiedot

Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto, Mervi Niemelä, jäsen Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto, Mervi Niemelä, jäsen Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 3/2009 19 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.6.2009 klo 14.35-15.10 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 12.3.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna poissa, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 13.01.2017 Aika 13.01.2017 klo 14:00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 18:00-20:12 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1 09.04.2017 Aika 09.04.2017 klo 17:00-21:10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Rakennuslautakunta AIKA 03.03.2015 klo. 16:30 17:00 PAIKKA Kunnantalo, kaavoittajan huone ASIAT Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 7 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/2017 28 Tarkastuslautakunta Kokousaika 30.08.2017 klo 07:00-08:50 Kokouspaikka Kirjolan koulu,neuvotteluhuone, Kirjolankatu 5, 59100 Parikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 15

Lisätiedot

Merja Kolehmainen, Raili Kyllönen. kaupunginhallituksen edustaja. Sisko Isokoski, kulttuurisihteeri, esittelijä ja pöytäkirjanpitäjä

Merja Kolehmainen, Raili Kyllönen. kaupunginhallituksen edustaja. Sisko Isokoski, kulttuurisihteeri, esittelijä ja pöytäkirjanpitäjä HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 6/2008 44 KOKOUSAIKA Torstai 18.12.2008 klo 18-18.40 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (9 ) Tarkastuslautakunta 14.03.2017 AIKA 14.03.2017 klo 14:33-16:33 PAIKKA Valtuustosali 9. krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 50 Vapaa-aikalautakunta Aika 17.11.2016 klo 17:00-18:50 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone K1-2 Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 27 Tutustuminen Ulvilan liikuntapalveluihin

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 29.10.2012 klo 09:00-11:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 57 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mervi Niemelä. Simo Saastamoinen, Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen Marko Törmälehto, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä. Simo Saastamoinen, Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen Marko Törmälehto, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 4/2011 24 KOKOUSAIKA Keskiviikko 31.8. 2011 klo 14-15.30 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 9/2012 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 9/2012 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 9/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 28.10.2012 klo 18:30-22:50 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 52 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 10.04.2017 klo 12:00-14:25 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 36 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 18.5.2016 41 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2016 Kokousaika 18.5.2016 klo 15.00 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2017 AIKA 27.04.2017 klo 18:30-21:05 PAIKKA Yleishallinnon kahvihuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2017 KOKOUSAIKA Torstaina 2.2.2017 klo 17 17.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 Kokousaika 26.8.2010 klo 18.30-18.55 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.2.2008 KOKOUSAIKA Tiistai 4.3.2008 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 11/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 11/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 11/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 31.10.2012 klo 18:00-18:45 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 62 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mervi Niemelä, Simo Saastamoinen, Marko Törmälehto. Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä, Simo Saastamoinen, Marko Törmälehto. Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 1/2010 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.1.2010 klo 14-14.40 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 Kokousaika 09.11.2010 klo 19.00 19.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tekninen toimisto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 03.02.2012 klo 17:00-20:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 07.04.2017 klo 17:00-20:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 26 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Asko Torssonen jäsen. Hannu Leskinen sairaanhoitopiirin johtaja 50. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja

Asko Torssonen jäsen. Hannu Leskinen sairaanhoitopiirin johtaja 50. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kokousaika klo 11.00 12.30, 13.00 14.20 Kokouspaikka Bagh koulutuskeskus A6 Osallistujat Muut osallistujat Unto Valpas esittelijä, puheenjohtaja sihteeri 53 Henrik Hämäläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4 PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2014 Kokousaika 9.4.2014 klo 18.30 20.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Pyhäjoen kunnantalo, kunnahallituksen kokoushuone. Louhimaa Tyyne jäsen. Piukkala Juhani jäsen

Pyhäjoen kunnantalo, kunnahallituksen kokoushuone. Louhimaa Tyyne jäsen. Piukkala Juhani jäsen PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 34 Sivistyslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 14.04.2016 klo 18:00-18:30 Paikka Pyhäjoen kunnantalo, kunnahallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Flink Eija jäsen Salmela

Lisätiedot

Nousiainen Matti jäsen. kunnanhall.edustaja, poissa

Nousiainen Matti jäsen. kunnanhall.edustaja, poissa PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 221 Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT Aika ke 12.08.2015 klo 16:30-17:15 Paikka Kunnantalo, teknisen kokoustila OSALLISTUJAT Läsnä Helaakoski Matti puheenjohtaja Lintunen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Elinkeinolautakunta Aika 05.05.2014 klo 16:00-18:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Keskusvaalilautakunta Aika 23.05.2014 klo 17:00-19:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 22 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 06.09.2016 klo 17:15-17:30 Paikka Kaupungintalo Imatrankoski (h.308) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 8/2010 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika 25.8.2010 klo 13.00-15.02 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 101 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1 Keskusvaalilautakunta Aika 15.04.2011 klo 17:00-20:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 15.01.2018 AIKA 15.01.2018 klo 12:00-15:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 7/2013 48. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 7/2013 48. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 7/2013 48 Maaseutuelinkeinolautakunta Kokousaika 18.12.2013 klo 13:00-13:20 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2013 166

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2013 166 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2013 166 Tarkastuslautakunta 12.11.2013 AIKA 12.11.2013 klo 16:30-19:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 100 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Asialista/ Pöytäkirja. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. 22 SOTE-valmistelun kansallinen tilanne 4

Asialista/ Pöytäkirja. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. 22 SOTE-valmistelun kansallinen tilanne 4 Asialista/ Pöytäkirja Nro 5/2015 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 12.35 13.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Pykälä Asia 21 Kokouksen avaus 3 22 SOTE-valmistelun kansallinen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2012 1 Tekninen lautakunta Aika 13.07.2012 klo 10:00-11:02 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 74 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

3 Heikki Kotivuoren valitus koskien Kopola-Vuorela yksityistien vuosi-kokousta 2016

3 Heikki Kotivuoren valitus koskien Kopola-Vuorela yksityistien vuosi-kokousta 2016 MULTIAN KUNTA Lupa- ja valvontajaosto Lupa- ja valvontajaoston kokous torstaina 06.10.2016 klo 18.28 ASIAT: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien vaali 3 Heikki Kotivuoren

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 93 Tarkastuslautakunta 17.05.2017 AIKA 17.05.2017 klo 14:00-17:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kokousaika 22.5.2013 klo 17.00 17.18 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 Kokousaika 16.03.2010 klo 18.00 19.01 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tekninen toimisto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (13 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (13 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (13 ) Vapaan sivistystyön jaosto 13.09.2016 AIKA 13.09.2016 klo 18:00-19:14 PAIKKA Simon kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 2/2014 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 5.2.2014 KOKOUSAIKA Torstai 13.2.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (11 ) Vapaan sivistystyön jaosto 12.04.2017 AIKA 12.04.2017 klo 18:00-18:40 PAIKKA Tervolan kunnantalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 21 Elinkeinotoimikunta 27.11.2017 AIKA 17:00-19:30 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 23 12 ELINKEINOTOIMEN NEUVONTAPALVELUJA

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (9 ) Tarkastuslautakunta 22.03.2016 AIKA 22.03.2016 klo 14:30-17:14 PAIKKA Kaupungintalon 3. krs kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 4/2015 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 24.11.2015 klo 10:00-12:00 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 71 Tarkastuslautakunta AIKA 24.05.2016 klo 16:00-18:20 PAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 33 PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA

Lisätiedot

Mirva Möttönen, puheenjohtaja Raija-Liisa Lahti, varajäsen Mervi Niemelä, jäsen Marika Niittykoski, jäsen, saapui klo 14.20, 19.

Mirva Möttönen, puheenjohtaja Raija-Liisa Lahti, varajäsen Mervi Niemelä, jäsen Marika Niittykoski, jäsen, saapui klo 14.20, 19. HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 6/2009 39 KOKOUSAIKA Torstai 17.12.2009 klo 14-14.45 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2017 8 Tarkastuslautakunta Kokousaika 02.05.2017 klo 14:00-17:15 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Aika: 26.02.2014 klo 16:30-19:40 Paikka: Terveysasema LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 5 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 6 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 5 / 2017 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 5 / 2017 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 6.9. 2017 klo 18.15 Kokouspaikka Kosken Päiväkoti Naavatassu Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Muut saapuvilla Jalli Marja pj. :t 62- Hägg Anna Mikkola Laura vpj. :t 62- Mikkola

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 11.02.2015 Aika 11.02.2015 klo 18:00-19:45 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 37 OSA-AIKA ELÄKE (LIITE 1) 3

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 37 OSA-AIKA ELÄKE (LIITE 1) 3 TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 Kokousaika 28.05.20130 klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tekninen toimisto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64 19.08.2015 Aika 19.08.2015 klo 18:00-20:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 1. Tarkastuslautakunta AIKA 28.10.2014 klo 17:15-19:10

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 1. Tarkastuslautakunta AIKA 28.10.2014 klo 17:15-19:10 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Tarkastuslautakunta AIKA 28.10.2014 klo 17:15-19:10 PAIKKA Lautakuntien kokoushuone, Hallituskatu 4 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Yhtymähallitus Sivu 1 ( 10 ) 04.05.2016

LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Yhtymähallitus Sivu 1 ( 10 ) 04.05.2016 Yhtymähallitus Sivu 1 ( 10 ) KOKOUSAIKA 02.05.2016 - klo 14.00 KOKOUSPAIKKA OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Sähköpostikokous Maarit Junttila Arto Leppälä Outi Marttila Veikko Virtanen Manu Friman Tuovi Karvonen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 04.04.2016 AIKA 04.04.2016 klo 17:05-20:45 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 119

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 119 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 119 10.12.2014 Aika 10.12.2014 klo 18:00-20:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 79 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 21.01.2016 Aika 21.01.2016 klo 18:00-20:45 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot