Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu 135 Kokousaika Pöytäkirja. Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu 135 Kokousaika 12.5.2015. Pöytäkirja. Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO"

Transkriptio

1

2 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu 135 Pöytäkirja Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO klo Pirkkalan seurakunnan toimisto

3 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen kun enemmän kuin puolet sen jäsenistä on saapuvilla, KL 7: 4. Kutsu tulee lähettää kirkkoneuvoston ohjesäännön 2.luvun 4 :n mukaan viimeistään 5 päivää ennen kokousta. n / 4 tekemän päätöksen mukaisesti kutsu laitetaan sähköpostitse ja esityslista kirjeenä ja sähköpostitse. Kokouskutsu on lähetetty , asialista ja esityslista on lähetetty Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja on nähtävillä seurakunnan taloustoimistossa PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan aakkosjärjestyksen mukaan Marko Ruusunoksa ja Jorma Schukoff ja varalla Elina Jääskeläinen. Tarkastus suoritetaan Esitys hyväksyttiin siten muutettuna, että pöytäkirjan tarkistajina toimivat Jorma Schukoff ja Elina Jääskeläinen. 138 ASIOIDEN KÄSITTELYJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Asiat käsitellään muutoin esityslistan esittämässä järjestyksessä, mutta kohdaksi 154 lisätään seurakunnan kerhohuoneistojen vuokraustilanne ja kohdaksi 155 lisätään molok jäteastioiden hankinta.

4 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu SÄHKÖPOSTIKOKOUKSEN OHJEISTUS n edellisen kokouksen yhteydessä puhuttiin tarpeesta luoda sähköpostikokousten osalta ohjeistusta. joutuu yhä useammin pitämään sähköpostikokouksia jonkin eteen asian tulevan asian ratkaisemiseksi. Kyseinen kokouskäytäntö vaatii kuitenkin selkeän yhteisesti sovitut periaatteet. Kirkkoherran ja talouspäällikön laatima ohjeistus lähetetään sähköpostitse maanantaina Kirkkoherran ja talouspäällikön esitys: käsittelee liitteenä olevan kirkkoneuvoston sähköisen kokouksen ohjeistuksen ja hyväksyy sen. Asiaan palataan seuraavassa kokouksessa.

5 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu OPINTOMATKA YHDYSVALTOIHIN Pirkkalan seurakunnan diakoni Päivi Löytty on anonut mahdollisuutta olla mukana Tampereen hiippakunnan piispan, Matti Revon johtamassa ryhmässä, joka tekee opintomatkan Tampereen hiippakunnan amerikkalaisen ystävyyshiippakunnan Delaware-Maryland:n Synod Assembly:yn. Hiippakuntakokouksen lisäksi matkan tavoitteena on tutustuminen jumalanpalveluselämään ja monikulttuuriseen seurakuntaelämään moniammatillisesta näkökulmasta. Opintomatkan ohjelma antaa laaja-alaisen mahdollisuuden tutkia ja vertailla paikallista seurakuntatoimintaa sekä maallikkojäsenten vastuuta ja osallisuutta toimintaan ystävyyshiippakunnan seurakunnissa. Keskustelujen ja vuorovaikutuksen kautta on mahdollista saada virikkeitä ja ideoita kotiin tuomisiksi ja Pirkkalassa jaettaviksi. Ohjelmaluonnos liitteenä. Päivi Löytylle on myönnetty tälle vuodelle 500 euroa käytettäväksi koulutusmäärärahaksi. Opintomatka tapahtuu vapaa-ajalla, mutta Päivi Löytty on anonut mahdollisuutta käyttää koulutusmääräraha kyseiseen matkaan. päättää hyväksyä diakoni Päivi Löytyn opintomatka-anomuksen Yhdysvaltoihin hakemuksen mukaisesti. myöntää matkaan 500 euron määrärahan, joka on myönnetty Päivi Löytylle koulutusmäärärahaksi tälle vuodelle. Matka tapahtuu vapaa-ajalla.

6 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu

7 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu PAPPILAN TIE- JA PARKKIPAIKKAHANKE Talousarviossa on varattu euroa määrärahaa pappilan tie- ja parkkipaikkahankkeeseen. Tämä ei riitä hankkeen toteuttamiseen tehdyn kustannusarvion ja kilpailutuksen perusteella. Hanke piti alun perin toteuttaa jo vuonna Toteuttamista on viivästyttänyt naapurien valitukset, väentuvan remontin pitkittyminen sekä toimenpideluvan ehdot. Lisäksi suunniteltiin Uittamon tiehankkeen toteuttamista samassa kilpailutuksessa, mutta tämä ei toteutunut Uittamon tieasian maaoikeuteen menon vuoksi. Alkuperäiseen suunnitelmaan on tullut myös muutoksia, kun väentuvan korjaushankkeesta siirrettiin väentuvan ja pappilan etupihan tie-, parkkipaikka- ja valaistustyöt tähän tiehankkeen yhteyteen. Väentuvan takapihan eli parkkipaikka- ja kokoontumisalueen pinnoitustyöt lisättiin hankkeeseen myös, kun todettiin alueen olevan mm. töiden jäljiltä korjaustarpeessa. Naapurien valitusten johdosta suunnitelmiin tehtiin myös muita lähinnä liittymäjärjestelymuutoksia. Näin ollen toteutettavan ja toimenpideluvan saaneen piirustusten mukaisen suunnitelman kustannusarvioksi saatiin rakennus- ja työmaatehtävien osalta yhteensä euroa (sis. alv). Suunnitteluja tilaajatehtävien kustannusarvioksi tuli euroa (sis. alv). Tarjouspyyntöasiakirjat lähetettiin viidelle yritykselle, joista kaksi jätti tarjouksen määräaikaan klo 14 mennessä. Tarjousten avaus suoritettiin liitteenä olevan muistion mukaisesti ja todettiin Konepalvelu Pertti Pirilän jättäneen edullisimman tarjouksen. Pirilän tarjous ,32 alittaa myös kustannusarvion. Pirilän kanssa on käyty urakkaneuvottelu Neuvottelujen perusteella todettiin, että urakan toteuttamiselle varataan aika Hankkeen toteuttaminen edellyttää vielä maakuntamuseolta puoltavan lausunnon ja kirkkoneuvoston päätöksen lisämäärärahasta. Hankkeen toteuttaminen on tärkeää ja kiireellistä sekä alueen nykyisen käytön että tulevien rakennushankkeiden vuoksi. Talouspäällikön esitys: päättää esittää kirkkovaltuustolle euroa lisämäärärahaa Pappilan tie- ja parkkipaikkahankkeen suunnittelu- ja rakentamiskustannuksiin. Kilpailutuksen voittanut Konepalvelus Pertti Pirilä toteuttaa urakan heinäkuussa 2015.

8 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu KIRKKOVERÄJÄN ALAKERRAN KORJAUSHANKE Kirkkoveräjän kosteusvaurioasiassa on kyseessä erittäin tarpeellinen korjaus seurakunnan toiminnan kannalta keskeiseen rakennukseen. Korjauksen suunnittelu käynnistämisellä on ollut seurakunnan kokonaistaloudellisen edun kannalta kiire. Kirkkoveräjän korjaussuunnittelu käynnistetty tapaamisella, jossa läsnä olivat talouspäällikkö Pekka Elomaa, Corbel Oy:stä tekninen isännöitsijä Ari Järvensivu ja A-Insinöörit Suunnittelu Oy:n edustus. Korjaustoimenpiteet kilpailutetaan normaalin käytännön mukaisesti. Tavoitteena on ollut kosteusvaurioiden korjausten valmistuminen ennen syksyn toimintakautta. Korjaussuunnittelutarjous (kattohinta alv24 %) hyväksyttiin jo aiemmin. Korjaussuunnitelmat ja siihen perustuva kustannusarvio ovat valmistumassa kokoukseen mennessä. Saatuun kustannusarviosummaan on syytä lisätä vielä 30%:n lisää määrärahapyynnössä kirkkovaltuustolle, koska kyseisen tyyppisissä korjaushankkeissa tulee usein yllätyksiä. Alustava kustannusarvio liitteenä. Talouspäällikön esitys: päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se myöntää euron määrärahan Kirkkoveräjän kosteusvaurion korjauksen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

9 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu TOIMINTASUUNNITELMAN JA TALOUSARVION VALMISTELUOHJE 2016 Talousarvion valmistelua on vuodesta 2013 alkaen aikaisempien vuosien kokemuksista johtuen aikaistettu niin, että tehtäväalueet antavat esityksensä toukokuun loppuun mennessä. Tämän takia kirkkoneuvosto joutuu ohjeistamaan talousarvioraamin jo tässä vaiheessa. Laajennettu johtoryhmä on käsitellyt toiminta- ja taloussuunnitelmaa vielä kokouksessaan ja sen perusteella esittää alustavan talousarvioraamin vuodelle TOIMINTASUUNNITELMAN JA TALOUSARVION VALMISTELU käsittelee alustavan talousarvioraamin vuodelle 2015 kokouksessaan Talousarvion valmisteluohje annetaan työntekijöille em. kokouksen jälkeen. Alustavat toimintasuunnitelmat palautetaan kirkkoherralle mennessä ja alustavat talousarvio-esitykset palautetaan seurakunnan verkkoon viimeistään Alustavat suunnitelmat käydään läpi kirkkoneuvoston, ohjausryhmien puheenjohtajien ja eri tehtäväalueiden vastaavien yhteisessä kokouksessa tiistaina 9.6. klo 17.30, jonka jälkeen neuvosto linjaa tarkemmin valmistelun jatkoa. TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN SUUNNITTELUPUITE Toimintasuunnitelma Painopiste 2016: Ollaan rohkeasti läsnä Pirkkalassa Toimintasuunnitelmassa määritellään työalan perustehtävä ja perustoiminnot, resurssit sekä tavoitteet. Tavoitteet pohjautuvat strategiaan, vuosisuunnitelmaan ja painopisteeseen. Tavoitteiden laadinnassa huomioidaan jäsenyys ja hyödynnetään Jäsen 360-materiaalin tietoja. Tavoitteiden tulee olla joko laadullisia tai määrällisiä. Niitä tulee olla vähintään kolme, ja niiden tulee olla selkeitä ja mitattavia. Yksi tavoite voi liittyä perustoimintoon ja yksi jäsenyyden vahvistamiseen (jäsen 360). Vähintään yhden tavoitteen tulee olla uusi. Tavoitteiden tulee olla arvioitavissa toimintakauden aikana. Toimintavuo-

10 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu 143 den aikana tehdään kaksi väliarviointia. Oman tehtäväalueen tavoitteiden lisäksi on mainittava erikseen yhteistyö jonkun muun tehtäväalueen kanssa. 146 TOIMINTASUUNNITELMAN JA TALOUSARVION VALMISTELUOHJE 2016 (jatkoa) Toimintasuunnitelmassa on myös mainittava keinot tavoitteiden saavuttamiseksi sekä arvioitava toiminnan kehitysnäkymät vuosille Toimintasuunnitelma laaditaan - vuodelle 2016 toimintasuunnitelma: perustehtävä, tavoitteet, keinot ja resurssit tavoitteiden saavuttamiseksi ja lisäksi - vuosille kuvaus tehtäväalueen toiminnan kehittymisestä ja tulevista painotuksista yms. Veroprosentti - veroprosentti on edelleen vuonna 2016 on 1,40 prosenttia. Talousarvioraami Henkilöstöresurssit: - Henkilöstökulujen kasvuksi arvioidaan 2,8 %. Verotuloennuste: - verotulokasvu 5,0 %:n vuoden 2014 tilinpäätöksestä (noin ) - toukokuussa tarkistetaan verotulokehitystä ja tehdään tarvittavat korjaukset. Seurakuntatyön ja tukitoimien käyttömäärärahat (palvelujen osto sekä aineet ja tarvikkeet) HUOM! ALUSTAVA. SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHTA! - seurakuntatyö korotus 2,0 % vuoden 2014 tilinpäätöksestä. - kiinteistötoimi ylläpitokustannusten kasvu 2,0 % vuoden 2014 tilinpäätöksestä - hautaustoimi kulujen kasvu 2,0 % vuoden 2014 tilinpäätöksestä - hallinto kulujen kasvu noin 1,5 % vuoden 2014 tilinpäätöksestä Investoinnit valmistellaan syksyllä huomioiden taloudelliset resurssit. Mahdollinen projektiraha: - Raha varataan viestinnän kehittämiseen. Enintään euroa. Hinnasto - Palvelujen hinnasto käsitellään kevään aikana.

11 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu TOIMINTASUUNNITELMAN JA TALOUSARVION VALMISTELUOHJE 2016 (jatkoa) Talousarvioraami on sitova pääluokkatasolla. - Talousarvion antamisesta vastuu kuuluu tehtäväalueista vastaavalle papille. Toiminnasta ja tehtäväalueiden määrärahapainotuksista toivotaan keskusteltavan ohjausryhmissä. Valmisteluohje on kokonaisuudessaan pöytäkirjan liitteenä. Puheenjohtajan ja talouspäällikön esitys: hyväksyy vuoden 2016 toimintasuunnitelman ja talousarvion alustavan valmisteluohjeen.

12 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu DIAKONIARAHASTON SÄÄNNÖT Pirkkalan seurakunnan diakoniarahaston säännöt ovat monelta osin vanhentuneet ja epäkäytännölliset, joten ne tulee saattaa ajan tasalle. Diakoniatyön ohjausryhmä on käsitellyt kokouksessaan diakoniarahaston sääntöuudistusta, jota esiteltiin myös alustavasti viime kirkkoneuvoston kokouksen yhteydessä. Muutoksissa keskeisimpiä ovat diakoniarahaston tukikohderyhmän tarkennus, erillisen katastrofirahan uudelleenmäärittely ja avustusten/katastrofirahan myöntämisvaltuuksien uudelleenjärjestely. Sääntömuutoksessa on käytetty apuna muiden seurakuntien vastaavia uudempia sääntöjä. Diakoniarahaston varoissa oli ,38 euroa. Diakoniarahaston vanhat ja uudet säännöt liitteenä. päättää esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi diakoniarahaston uudet säännöt.

13 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET Mahdollista siirtämistä varten kirkkoneuvoston puheenjohtaja ilmoittaa kirkkoneuvoston ohjesäännön 4 luvun 8 :n nojalla tehneensä seuraavat virkamiespäätökset. Päätökset ovat nähtävillä kokouksessa. Kirkkoherran päätösluettelo: 21/2015 Pienryhmärippikoulun avustajat 22/2015 Nuorisotyön kesätyöntekijä 23/2015 Sijaiskanttorin palkkaaminen 24/2015 Toimistonhoitajan koulutus 25/2015 Ohjelma- ja turvallisuusvastaava Nuorten pääsiäisleirillä /2015 Kolehtikohteen siirto 27/2015 Seurakunnan ilmoitus Näkö-, liikunta- ja kehitysvammaisten lehdessä merkitsee kirkkoherran tekemät päätökset tiedoksi. 150 TALOUSPÄÄLLIKÖN PÄÄTÖKSET Mahdollista siirtämistä varten talouspäällikkö ilmoittaa kirkkoneuvoston ohjesäännön 4 luvun 9 :n nojalla tehneensä seuraavat virkamiespäätökset. Päätökset ovat nähtävänä kokouksessa. Talouspäällikön päätösluettelo: 24/2015 Maksuvapautus rippikoulumaksusta. 25/2015 Valvontakameran hankinta 26/2015 Sijoitusten järjestely 27/2015 Vuosilomien vahvistaminen 28/2015 Vuosiloman siirto 29/2015 Kesätyöntekijän valinta 30/2015 Maakuntamuseon tutkimustarjouksen hyväksyminen merkitsee talouspäällikön tekemät päätökset tiedoksi.

14 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu OHJAUSRYHMIEN MUISTIOT JA TOIMIKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT keskustelee ja merkitsee tiedoksi: Ympäristötyöryhmän kokous Ympäristötyöryhmän kokous Yhteistyötoimikunnan kokous (sis. toimintakertomuksen v. 2014) Nuorisotyön ohjausryhmän kokous SEURAAVAT KOKOUKSET Käsitellään kohdassa mahdollisesti tulleet muutokset aikatauluun. Kirkkovaltuusto: ti klo 18 (varauksella ti 1.9. klo 18) ti klo 18 ti klo 18 : ti klo ti klo ke klo ti klo ti klo 17.30

15 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu ILMOITUSASIAT Merkitään tiedoksi: Kiinteistökaupan esisopimus/seurakunta-laamanen Luottamushenkilöiden neuvottelupäivä Asianomaisten vastaus maaoikeudelle asiassa Uittamon tonttien lohkominen Toimituspöytäkirja toimitus (Lotjan kiinteistöllä tieoikeusasia) Verotulot

16 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu SEURAKUNNAN KERHOHUONEISTOJEN VUOKRAUSTILANNE Seurakunnalla on vuokrattuna kerhotiloja seuraavissa paikoissa: Kurikan kerhopiste (Aittokorventie 2), Kyöstin kerhotalo (Kyöstintie 6), Pereen kerho (Isomäentie 3) ja Toivion kerho (Välitie 4 D 19). Toiviota lukuun ottamatta vuokranantajana toimii Pirkkalan kunta. Kurikan (125 m2, vuokra 1 288,36 /kk) ja Pereen (112,8 m2, vuokra 2 140,83 /kk) osalta kunta on vuosina pyytänyt seurakuntaa kumppaniksi ja sitouttanut pitkäaikaisella vuokrasopimuksella seurakunnan tiloihin (30 vuotinen sopimus). Seurakunta on tuolloin osallistunut myös tilojen suunnitteluun. Sopimukset ja vuokrat ovat sisältäneet myös muita tilakäyttöoikeuksia, sähkön, veden, vakuutukset, huollon, kunnossapidon ja siivouksen. Seurakunta on tehnyt toimintansa kannalta järkevän ja hyvän sopimuksen aikoinaan kunnan kanssa. Pirkkalan kunta on kuitenkin toistuvasti esittänyt seurakunnalle tarpeita ja pyyntöjä, että kunta voisi siirtää toimintaansa yhä enemmän seurakunnan vuokratiloihin tai että seurakunta luopuisi kokonaan tiloista (Kurikka ja Pere). Kirkkoherra ja talouspäällikkö ovat olleet pormestarin kutsumana myös kerhopistekierroksella, jossa tutustuttiin kunnan tilaongelmiin. Kierroksella oli todettavissa, että kunnan tarve lisätilalle on akuutti ja hyvin perusteltu. Vuokrasopimuksen purkamisesta voidaan päättää vain molemminpuolisella sopimuksella. Kurikankulmalla tarjottiin seurakunnalle tilojen vaihtoa rakennuksen sisällä. Kurikankulman osalta työala on tähän liittyen antanut lausunnon, joka aikaisemmin käsitelty neuvostossa. Lausunnon perusteella ei kyseistä tilavaihtoa voi hyväksyä. Kyöstin osalta ei ole maksettu vuokraa kunnalle, josta syystä Kyöstin toimintakin on ollut epäsäännöllisempää. Koska Kyöstin alueen lähettyvillä on sekä kysyntää toiminnalle ja väestönkasvuakin tiedossa, on seurakunnan intressissä pysyvämpien ja mielellään omien tilojen hankinta tullut ajankohtaiseksi. Voimassa olevien vuokrasopimusten purkamisen ehdottomana edellytyksenä on, että seurakunta saa toisaalta toimintaan sopivat tilat. Todennäköistä on myös, että taloudellisessa mielessä muutos ei ole seurakunnalle kannattavaa. Uusiin vuokrakohteisiin tulee väistämättä remonttikuluja, kalustekuluja ja todennäköisesti kalliimmat vuokra- ja hoitokulut. Koska nykyiset tilat ovat toimintaan hyvin soveltuvia ja muutos niistä on taloudellisesti epäedullinen seurakunnalle, niin muutokselle on haettava perusteet muualta. Kunnalle seurakuntatilojen käyttöönotto on sekä toiminnallisesti että taloudellisesti hyvin kannattavaa. Seurakunnalla on ollut perinteisesti kunnan kanssa hyvää yhteistyötä, johon viitaten hyvin isona palveluksena kunnalle, mahdollinen vuokrasopimusten purkukin voidaan katsoa kuuluvan. Kunnan kautta tosin muutoksesta hyötyvät tiloja tarvitsevat lapsiperheet, jotka ovat pääsääntöisesti seurakunnan jäseniä myös. Muutos luo myös mahdollisuuksia, josta esimerkkinä suunnitelma Pereen kerhotilan siirtämisestä Partolan liikekeskukseen. Kyöstin osalta on selvitetty vapaana olevan liikehuoneiston vuokraamista.

17 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu 150 Molempien tilojen osalta on käynnistetty viranomaisselvitykset tilojen soveltuvuu- 154 SEURAKUNNAN KERHOHUONEISTOJEN VUOKRAUSTILANNE (jatkoa) desta seurakunnan haluamaan tarkoitukseen. Partolan ja Kyöstin kohteissa vuokrataso ei ole ongelma. Partolan tilassa tilamuutosten tarve on vähäinen ja tilalle on nähtävissä monikäyttöisyyttä. Partolan on myös monella sijaintinsa vuoksi mielenkiintoinen vaihtoehto. Kyöstin kohteessa haasteen luo tilojen runsaat muutostarpeet, joista syntyvät merkittävät kustannukset joutuisi hoitamaan vuokraaja eli seurakunta. Tämä investointipuoli tuo lisää vaatimuksia vuokrasopimuksen sisältöön, jos vuokranantaja ei muutoksia halua kohteeseen tehdä. Muutokset lisäisivät kuitenkin tilojen jälleenvuokrattavuutta ja arvoa. Partolan tila on 97 m2 yhden ison huoneen, varaston ja wc:n liiketila toisessa kerroksessa, johon lähelle on sekä liukuporras- että hissiyhteydet. Tila sijaitsee liiketilan rauhallisemmassa osassa. Partolan tilan vuokra on n /kk, jonka lisäksi tulee yrittäjäyhdistyksen jäsenmaksu 62,47 /kk. Talouspäällikkö esittelee kokouksessa tilaa Kyöstin tila on entinen toimisto/eläinlääkäritila 171,5 m2 ja vuokra n /kk + sähkö ja vesi. Tila on nykyisessä muodossaan seurakunnan toimintaan soveltumaton, mutta suunnitelluin muutoksin hyvin soveltuva ja uusia toimintamuotoja mahdollistava. Talouspäällikkö esittelee kokouksessa tilaa ja tilaratkaisuvaihtoehtoja. Molempiin tiloihin ovat tutustuneet paikanpäällä kerhotyön edustajat, talouspäällikkö ja tekninen isännöitsijä ja kirkkoherra Partolan kohteeseen. Tekninen isännöitsijä suorittaa kustannusarviota Kyöstin tilamuutoksista, jotka perustuvat varhaiskasvatuksen tilaratkaisuesitykseen, josta neuvoteltu talouspäällikön kanssa. Talouspäällikkö on myös selvittänyt Kyöstin koko liiketilan tulevaisuutta sekä keskustellut tiloissa naapurivuokralaisena toimivan Siwan edustajien kanssa. Tarkoituksena oli selvittää mahdollisuus koko liikekiinteistön yhtiöittämiseen vuokralaisten taholta ja tilojen hallintaa omistusosuuksien kautta. Taustalla tieto siitä, että liiketila on ollut myynnissä vuonna 2014, joka täytyy myös huomioita jos vuokrasopimusta (ja saneerausta) liiketilasta aiotaan tehdä. Kurikankulman osalta ei ole löydetty vielä mitään vaihtoehtoista tilaa. Liitteenä selvitys kristillisen varhaiskasvatuksen tilatarpeista. Puheenjohtajan ja talouspäällikön esitys: valtuuttaa kirkkoherran ja talouspäällikön neuvottelemaan vuokrasopimuksesta Veskan tiloista. Kyöstin ja muiden tilojen osalta valmistelua jatkaa tilatarvetyöryhmä.

18 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu MOLOK JÄTEASTIOIDEN HANKINTA UUDELLE KIRKOLLE Kirkolle on suunniteltu ostettavan kaksi Molok syväkeräyssäiliötä tänä vuonna ja niihin on budjetoitu rahaa Tarkoituksena on ollut hankkia vuosittain kyseisiä säiliöitä lisää yhteensä tavoitteen mukainen määrä eli 7 kpl. Seurakuntapuutarhuri esittää kuitenkin seuraavaa: Kirkolle ostetaan kaksi MolokDomino-säiliötä. Pyydetty tarjous uudesta syväkeräyssysteemistä jossa 2 moduulia, joissa kartonki 2,5 m³, lasi 500l, metalli 500l, bio 500l x 2, paperi 1,3 m³ ja sekajäte 1,3 m³. Tarvittaessa säiliöitä voi vaihtaa keskenään tai jakaa useampiin "lokeroihin". Hinta rahteineen kirkolle on (sis. alv). Koska säiliö perustetaan kaivamalla, on kustannustehokkaampaa kaivaa molemmat säiliöt kerralla paikoilleen. Asennustyö maksaa 65 /h. Vastaavia säiliöitä on myös kunta hankkinut uuden senioritalon pihaan. Senioritalolla vierailtuaan koko kiinteistöväki on Dominon kannalla, mitä tulee kirkon pihaan ja sen arkkitehtuuriin. Värivaihtoehdoista ja Dominosta tarkemmin liitteessä. Säiliöt säästävät joka vuosi jätemaksuja vähentyneiden kuljetuskustannusten osalta ja lisäksi pienentävät sekajätteen määrää, kun lajittelumahdollisuudet lisääntyvät, mikä myös vähentää jätemaksuja. Talouspäällikkö puoltaa ratkaisua, koska MolokDominojen hankinta kerralla on kustannustehokkaampi ratkaisu ja seurakunnan ympäristödiplomihanketta tukevaa. Talouspäällikön esitys: päättää hankkia esitetyn mukaiset MolokDominojätesäiliömoduulit, joiden hinta rahteineen ja asennuksineen on Talousarvioon vuodelle 2015 kirjataan Molok-jäteastioiden hankintaan euron sijasta Määrärahan lisäys katetaan pääosin siirtämällä ulkovalojen uusinnan määräraha molokkeihin.

19 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT n jäsenillä on mahdollisuus esittää ehdotuksia asioista, joita he toivovat neuvoston käsittelevän. 1. Vuosilomat on delegoinut edellisellä toimintakaudellaan vuosilomien vahvistamisen talouspäällikölle taloustoimiston ja kiinteistöpuolen osalta sekä muiden työntekijöiden osalta kirkkoherralle. Pirkkalan seurakunnan kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan nykyisen kirkkoneuvoston tulee vahvistaa toimivaltaansa kuuluvat delegoinnit kirkkoherralle ja talouspäällikölle nykyisen toimikautensa osalta. 1. päätti jatkaa aikaisempaa käytäntöä vuosilomien vahvistamisen osalta 2. Seurakuntarakenteen muutos: Kirkkoherra selosti kirkolliskokouksen päätöstä seurakuntayhtymä -asiassa.

20 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 Sivu OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUSOSOITUS käsittelee oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen. Oikaisuvaatimusohje ja valitusosoitus ovat liitteenä. 158 KOKOUKSEN PÄÄTÖS Puheenjohtaja päättää kokouksen. Puheenjohtaja päätti kokouksen kello

119 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

119 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6 / 2015 Sivu 120 119 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla.

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 28.4.2014 klo 17.30. Pirkkalan kirkko

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 28.4.2014 klo 17.30. Pirkkalan kirkko KIRKKONEUVOSTO 28.4.2014 klo 17.30 Pirkkalan kirkko KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 Sivu 2 83 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 22.5.2013 klo 17.30. Pappila

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 22.5.2013 klo 17.30. Pappila KIRKKONEUVOSTO 22.5.2013 klo 17.30 Pappila KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 5 / 2013 Sivu 2 93 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen kutsuu

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 21.8.2012 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 21.8.2012 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 21.8.2012 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 7 / 2012 Sivu 2 Pirkkalan seurakunnassa vieraanamme ollut Tesfaye Niguse Etiopiasta kertoi kokouksen alussa

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 25.9.2014 klo 17.00. Pirkkalan kirkon aikuistyön tila

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 25.9.2014 klo 17.00. Pirkkalan kirkon aikuistyön tila KIRKKONEUVOSTO 25.9.2014 klo 17.00 Pirkkalan kirkon aikuistyön tila KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 Sivu 2 184 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 22.5.2013 klo 17.30. Pappila

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 22.5.2013 klo 17.30. Pappila KIRKKONEUVOSTO 22.5.2013 klo 17.30 Pappila KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 5 / 2013 Sivu 2 93 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen kutsuu

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS

KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS N KOKOUS 13.12.2011 klo 18.30 Ryhmäkokoukset klo 17.30 Pirkkalan kirkko, seurakuntasali ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA PIRKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2011 Sivu 2 48 KOKOUKSEN AVAUS n kokouksen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/2019 1 (10) Aika Keskiviikko 12.6.2019 klo 16.00 17.45 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 76 Kokouksen avaus 3 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 9.10.2014 klo 17.30. Pirkkalan seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 9.10.2014 klo 17.30. Pirkkalan seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 9.10.2014 klo 17.30 Pirkkalan seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11 / 2014 Sivu 2 200 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8-2012 Kirkkoneuvosto Aika: MA 26.11.2012 KLO 16.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2008 Aika: keskiviikkona 30.1.2008 klo 18.00 20.00 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä

Lisätiedot

aika torstaina kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 10.1.2019 aika torstaina 17.1.2019 kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009 Kirkkoneuvosto 26.11.2009 166 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 26. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo JÄSENET Sari Heiskanen 191-201 Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 14.5.2014 klo 17.15. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 14.5.2014 klo 17.15. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 14.5.2014 klo 17.15 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 6 / 2014 Sivu 2 Kokouksen alussa vs. seurakuntapastori Laura Tuhkanen-Jukkola ja aikuistyönohjaaja Maritta

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2019 1 (7) Aika Keskiviikko 20.2.2019 klo 16.00 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 32 Kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

178 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

178 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9 / 2015 Sivu 180 178 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla.

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 NEUVOSTO 31.10.2017 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ti 31.10.2017 klo 17.00 18.50 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Poissa Helistekangas Laura Huoponen Kari

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 26.4.2017 klo 17 18.10 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie 2 00820 HELSINKI. Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, 00830 Helsinki

ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie 2 00820 HELSINKI. Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, 00830 Helsinki 1 ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie 2 00820 HELSINKI Kokousaika Keskiviikkona 21.8.2013 kello 18.00 Kokouspaikka Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, 00830 Helsinki Osanottajat

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 7.11.2011 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1, Helsinki Läsnä Poissa Häkkänen Martti, puh.johtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

1 ( 6 ) 8/2008 29.10.2008

1 ( 6 ) 8/2008 29.10.2008 1 ( 6 ) Aika Keskiviikko klo 18.30 19.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo puheenjohtaja Johanna Hopeasaari Paavo Hurstinen Hannu Jolulan varajäsen Raija Hörkkö

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) KIRKKONEUVOSTO 7.12.2009 10/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) KIRKKONEUVOSTO 7.12.2009 10/2009 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) Aika Maanantai 7.12.2009 klo 16.00 16.40 Paikka Hautausmaat, Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Matti Kurvinen puheenjohtaja Hannu Hyttinen

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1. Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1. Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1 Aika tiistai 6.5.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 33 4 TILINPÄÄTÖS 2013 34 4 ÄMMÄNSAAREN SEURAKUNTAKESKUKSEN SISÄILMAONGLEMA

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kappelineuvosto 22.9.2014

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kappelineuvosto 22.9.2014 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 22.9.2014 klo 19.00 20.30 PAIKKA Lähivakuutuksen kokoustila, Kiputie 2, 2. krs., Virojoki läsnä/poissa OSALLISTUJAT Silander, Outi varapuheenjohtaja, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 17.4.2013 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 17.4.2013 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 17.4.2013 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 Sivu 2 74 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 Kirkkoneuvosto 19.7.2010 76 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 KOKOUSAIKA maanantai 19. päivänä heinäkuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja 4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO Tiistaina 27.11.2018 klo 18.30 Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, 08500 Lohja K O K O U S K U T S U Lohjan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 Kokousaika Torstai 31.5.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh.

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2007 Aika: tiistaina 13.11.2007 klo 18.00 19.55 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä ASIALISTA 67 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 KOKOUSAIKA keskiviikko 15. päivänä heinäkuuta 2009 kello 10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/ 31 28 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 30.05.2016 28 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2014. Kokousaika klo seurakuntatalo, Iso Kylätie 1, Sipoo

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2014. Kokousaika klo seurakuntatalo, Iso Kylätie 1, Sipoo SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2014 Kokousaika klo 18.00 20.12 Kokouspaikka seurakuntatalo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström Raila Degerholm

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 02/2013 8.4.2013

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 02/2013 8.4.2013 17 15 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 8.4.2013 15 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 Kokousaika Torstai 25.7.2013 klo 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 4.2.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.2.2014-11.3.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Esityslista. Klo 17 varainhoidosta puhumassa Arto Virtanen ja Lea Rajamäki Nordeasta

Esityslista. Klo 17 varainhoidosta puhumassa Arto Virtanen ja Lea Rajamäki Nordeasta KIRKKONEUVOSTO 3/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 4.5.2016 n. klo 17:20 - Kahvitarjoilu klo 16:45- Klo 17 varainhoidosta puhumassa Arto Virtanen ja Lea Rajamäki Nordeasta Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 6.11.2018 klo 17 17.45 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 8/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 8/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, perjantaina 2.8.2019 klo 18.00 kodilla. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa! Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2019 1 Urakunta.fi Aika 16.5.2019 klo 16:00 Paikka Seurakuntakoti, 95700 Pello Kutsutut Kirkkoneuvoston varsinaiset jäsenet Aino Pieskä, kirkkoherra, puheenjohtaja Kalervo

Lisätiedot

196 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

196 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2015 Sivu 204 196 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla.

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 3.11.2015

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 3.11.2015 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 NEUVOSTO 3.11.2015 NEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 3.11.2015 klo 17.00 18.45 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Poissa 53 Kokouksen avaus Ala-Reinikka

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 30. syyskuuta 2015 klo 12 14.15 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2015 25 KIRKKONEUVOSTO 23.3.2015

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2015 25 KIRKKONEUVOSTO 23.3.2015 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2015 25 Aika Maanantaina 23.3.2015 klo 16.30-18.16 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero, poissa Marja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 17:40-19:00 Mustasaari, Stidi -kokoustila.

PÖYTÄKIRJA. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 17:40-19:00 Mustasaari, Stidi -kokoustila. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 05.06.2018 klo 17:40-19:00 Paikka Mustasaari, Stidi -kokoustila. Saapuvilla olleet jäsenet Minna Hietamäki, puheenjohtaja Kari Kanala, kirkkoherra

Lisätiedot

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 20.01.2017 aika torstaina 26.01.2017 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 2 / 2017

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg 27 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012 KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012 KOKOUSPAIKKA JÄSENET seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1 / 2016 Sivu 2 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla.

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 SIVU 01/2015

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 SIVU 01/2015 KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 SIVU 01/2015 AIKA Tiistaina 27. lokakuuta 2015 klo 14 16.55 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha,

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 11.8.2016 klo 18.30-20.15 Pykälät 28-39 Osanottajat kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen Outi Tukia-Takala

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 11/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 11/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 11/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Keskiviikko 31.10.2018 klo 16 20.25 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen ,Aika 15.4.2014 klo 17.30 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Pyhämaan kappelineuvosto /7

Pyhämaan kappelineuvosto /7 Pyhämaan kappelineuvosto 4.2.2014 1/7 PYHÄMAAN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 Aika: Tiistaina 4.2.2014 klo 17.30 18.49 Paikka: Pyhämaan seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstai 22.09.2016 kello 18.00 18.20 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Varajäsen Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja on Pauli

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja 3.10.2017 SEURAKUNTA Nro 6/2017 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 17.30 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14

Lisätiedot