Söderkullan kartano, hinnasto, maksuehdot ja vuokrausehdot

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Söderkullan kartano, hinnasto, maksuehdot ja vuokrausehdot"

Transkriptio

1 Söderkullan kartano, hinnasto, maksuehdot ja vuokrausehdot Vuokrattavat tilat: Söderkullan kartanon on vuokrattavissa juhlia varten. Yleensä vuokrataan ensimmäisen kerroksen juhlasali, jonka yhteyteen kuuluvat samalla vuokralle molemmat päätykabinetit, ensimmäisen kerroksen baari/lämpiö, sekä alakerran wc:t ja naulakkotilat sekä tuloaula. Keittiö ja tarjoiluvälikkö eivät ole yleensä vuokrattavissa, ne on vuokrattu pitokeittiöyritykselle, ja ovat normaalisti lukittuina vuokrauksenne ajan. Toisen kerroksen salit ja kokoushuoneet ja kolmannen kerroksen saunan saa vuokrattua lisähinnasta. Vuokra-aika ja tapa: Vuokra-aika on 7:00 03:30. Terassilla ja ulkotiloissa on vahvistettu äänentoisto kielletty klo 23 jälkeen. Vuokra-ajan päättyessä tulee tilojen olla tyhjät, lukittu ja omat (sekä oman orkesterin) tavarat tiloista poistettuna. Mikäli tilat on vuokrattu seuraavaksi päiväksi, tulee siivooja paikalle klo 3:30 ja hänen pitää silloin päästä työskentelemään esteettä. Tiloja voi tulla järjestelemään edellisenä päivänä mikäli tiloissa ei silloin varauksia. Tila vuokrataan peruskalustuksella, ja tuolit ja pöydät perusmuodossa, mikäli asiakas haluaa muutoksia tähän henkilökuntamme voi tehdä sen tuntiveloituksella. Vuokrauksen lopussa tulee kaluteet olla aseteltu takaisin perusmuotoon, jos niitä on välissä siirrelty. Vuokraus muuttuu molempia osapuolia sitovaksi ja vuokrasopimus syntyy, kun tilavuokra tai sen ensimmäinen erä maksetaan.

2 Vuokra: Yleensä kartano vuokrataan peruspalveluiden kera, silloin juhlasalin vuokran lisäksi tulee peruspalvelut 15 /henkilö Peruspalveluihin sisältyy: -Astiavuokra: --ruoka-astiat esim. 2*ruoka-lautanen + aterimet. --lasit 3 kpl esim. kuohuviini-, viini- ja vesilasit tai glögilasi tms. --kahviastiasto -Astioiden tiskaus -Kangaspöytäliinat henkilömäärän mukaan (4/hlö pöytä) -Valkoinen paperiservietti sekä valkoinen kahviservietti -Paikanpäällä keitetty tuore Juhla-mokka kahvi & tee (yksi toimituskerta) -Siivous -Jätemaksu jätehuoneeseen viedystä jätteestä 240l Tilavuokrat: 1) varattaessa peruspalvelut: Minivuokraus (lyhyt aika tai pieni henkilömäärä) sopimuksen mukaan alk 250 Saunatilat Juhlasalin vuokra talvella su-to 500 /vrk Juhlasalin vuokra talvella pe tai la 700 Juhlasalin vuokra kesällä su-to 700 /vrk Juhlasalin vuokra kesällä pe tai la 1500 (kesähäiden yleisin hinta) Juhlasali, toinen kerros, sauna ) Joskus tarvitaan vain pelkkä tilanvuokraus ilman mitään palveluita, silloin hinnat ovat: Minivuokraus (lyhyt aika tai pieni henkilömäärä) sopimuksen mukaan alk 350 Saunatilat Juhlasalin vuokra talvella su-to 600 /vrk Juhlasalin vuokra talvella pe tai la 800 Juhlasalin vuokra kesällä su-to 800 /vrk Juhlasalin vuokra kesällä pe tai la 1900 (kesähäiden hinta) Juhlasali, toinen kerros, sauna Siivous on pakollinen kulu pelkän tilavuokrauksen yhteydessä Siivous 150 juhlasali, 250 juhlasali ja toinen kerros. Pelkkään tilavuokraukseen ei sisälly lisäpalveluita. Ruoka: Asiakkaat voivat tilata kartanolle catering-palvelut haluamastaan paikasta, tai tilata ruoat meiltä, yritykset käyttävät yleensä talon juhlapalveluita helppouden takia. Jos käytätte talon ulkopuolista pitopalvelua, on heidän parasta purkaa kuormat baaritilassa.

3 Juomat: Söderkullan kartanossa ei ole anniskeluoikeuksia, eli asiakas järjestää alkoholijuomat tilaisuuteen itse parhaaksi katsomallaan tavalla. Asiakas voi tuoda juomat tullessansa. Juomille on käytössä baarin kylmävetolaatikosto ja kaksi kylmäkaappia. Asiakas voi itse laittaa juomat kylmäkaappeihin, tai voimme nostaa juomat kaappeihin tuntiveloituksella. Huomaattehan viranomaisohjeen: Mikäli kyseessä on suljettu yksityistilaisuus, joka järjestetään ns. yleisessä huoneistossa, joita vuokrataan juhlien ja tilaisuuksien pitopaikaksi ilman ruokapalveluja, tulee ottaa huomioon alkoholilain 59. Yleisessä huoneistossa järjestettävistä maksuttomista yksityistilaisuuksista (kuten perhejuhla, työyhteisön/järjestön tms. tilaisuus) tulee tehdä ilmoitus alkoholijuomien nauttimisesta poliisiviranomaiselle Alkoholijuomista ei tällöin voi periä osanottajilta minkäänlaista maksua tai sen osaa. Virvoitusjuomat onnistuvat kauttamme kulutuksen mukaan laskutettuna. Virvoitusjuomista kulutuksen mukaan myytynä veloitamme 3 pullo Henkilökunta: Juhlapalvelulumme kautta saa henkilökunnan juhliin, esim. 45 hlö juhliin voidaan mitoittaa 2 tarjoilijaa 8 tuntia, jolloin henkilökuntakulu on 16 tuntia * 36 =576 Henkilökunnan työtunnit 36, iltalisä (18-24)4, yö lisä (24-)8, pyhälisä*2. Miniminä työpäivän pituus on 5 tuntia. henkilökunta tarvitaan yleensä paikalle 2 tuntia ennen aloitusta kattamaan pöydät ym. Henkilömäärän vahvistus: Tilaisuuden henkilömaksun ja kauttamme tilatun ruoan lopullinen henkilömäärä on vahvistettava viimeistään 10 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen emme huomioi henkilömäärän laskua tilaisuuden loppuhinnassa. Maksutavat: Yleensä kaikki maksetaan laskulla, erikseen etukäteen sovittaessa myös käteisellä. Kartanolla ei ole vaihtokassaa eikä korttimaksupäätettä. Kaikki tilaisuuden kulut laskutetaan yleensä samaan osoitteeseen. Maksuehdot yksityishenkilöt: Yksityishenkilöiden vuokratessa kartanon on vuokra ja henkilömaksu oltava maksettuna tilillämme hyvissä ajoin ennen tilauuden alkua, kartanon avaimet voidaan luovuttaa vain jos maksut näkyvät tilillämme. Yksityishenkilöiden tilavuokra maksetaan varattaessa laskulla, jossa maksuaikaa on 14 vrk varauspäivästä. Tilavuokran voi maksaa myös maksuajalla tai erissä, jolloin hintaan lisätään: 7 luottosopimusmaksua ja 2,88 % korko 30 päivän maksuajalle ja 4,75 % korko 60 päivän maksuajalle.

4 Henkilömaksu maksetaan ennen tilaisuutta kartanon tilille. Ilmoitahan henkilömäärän viimeistään 10 vrk ennen tilaisuutta, että ehdimme laskuttaa, ja maksu ehtii vielä näkyä tilillämme ennen tilaisuuden alkua. Catering laskutetaan erikseen 10pv ennen tilaisuutta ja se maksetaan etukäteen ennen tilaisuutta. Limonadit ja mahdolliset lisäpalvelut laskutetaan jälkikäteen. Maksuehdot yritykset: Yritykset voivat maksaa kaikki kulut laskulla jälkikäteen. Laskut maksetaan lähetettävän laskun mukaan, yleensä laskurahoitusyhtiön tilille. Maksuehto on 7vrk netto, laskutuslisä 6 /lasku, uuden asiakkaan luottotilin avaus 10. Laskutuksessa on mahdollista etukäteen valita pidemmät maksuajat, jolloin 2,88% rahoituskulu 30 päivän maksuajalle ja 4,75% rahoituskulu 60 päivän maksuajalle. Laskutusosoite, mielellään OVT-tunnuksineen on ilmoitettava 10 vrk ennen tilaisuuden alkua. Laskutuslupa vaatii puhtaan luottotietotilanteen. Astiavuokraus: Astiavuokraus 0,40/astia, sisältää tiskauksen. Lisäpöytäliinat vuokralle 7. Peruspakettiin (14 /hlö) kuuluu astioita. Jätemaksut: Mikäli asiakas jättää juhlatilaan pantittomia pulloja/tölkkejä, tai muuta jätettä veloitamme jätteen siivousmaksua 40 + jätteenkäsittelymaksun. Henkilöhintaan sisältyy jätemaksua 240l sekajätettä jätehuoneeseen vietynä, lisämaksu menee tämän ylittävästä jätemäärästä. Jätteenkäsittely: sekajäte, jätemaksu 15 /säkki, Biojätettä sisältävät painavat jätesäkit 30 /kpl. Siivous: Juhliin mukana tuodut tavarat tulee siivota periaatteella mitä tuot, viet pois. Ilmoitetut siivoushinnat ovat normaalisiivoukselle, johon kuuluu mm tavanomainen imurointi ja lattian pesu, sekä siivousaineet. Muu siivous tehdään erikseen laskutettavana tuntityönä. Tavanomaista siivousta ei ole esimerkiksi pääoven edustan siivoaminen pihalle heitellyistä olutpurkeista. Lisätunnit laskutetaan työn mukaan, esim. pienen oksennuksen siivous kaakelipinnalta maksaa noin 45 + oksennuksen kuivatusjauhe 14 / käyttöpullo. Tupakantumppien ja kertakäyttölasien kerääminen pääoven edustalta alk. 25. Isompi kuivunut punaviinivahinko salin parketilla vaatii jo yli tunnin työn, vahaa ja koneet (=n.70 +vahat 30 ). Rikkoutuneet astiat ja irtaimisto laskutetaan uushankinnan kulujen mukaan. Kauttamme palkatun henkilökunnan aiheuttamat vahingot ja rikkomat astiat eivät kuulu korvausvelvollisuuden piiriin, vaan ne kuuluvat kartanon vahingoksi.

5 Tilaisuuden lopetus: Tilat tulee olla sovitussa palautuskunnossa, ja pöydät järjesteltyinä vuokrauksen perusmuotoon, (sama muoto missä ne olivat vuokrauksen aluksi). Roskat viedään jätehuoneeseen, (palkattu henkilökunta voi tehdä nämä). Kaikki omat tavarat otetaan mukaan koska tilat voivat olla jo seuravana aamuna varattu toiselle. Avain jätetään baarin pöydälle ja kaikki avoimet ovet ja ikkunat suljetaan ja lukitaan. Avoimista ikkunoista syntyy täysi korvausvelvollisuus mahdollisten irtaimistovahinkojen varalta. Vakuutukset: Asiakaan tavarat ovat tiloissa asiakkaan vastuulla eikä niitä ole kartanon toimesta vakuutettu, eikä kartano vastaa asiakkaan tavaroista. Asiakas on korvausvelvollinen myös kartanon irtaimistosta vuokra-ajalta, eikä irtaimistoa ole vakuutettu. Kartanon kiinteistöä ei ole vakuutettu asiakkaan vahinkojen varalta (esim. parketin vaurioituminen). Järjestyksen valvonta, ilmoitusvelvollisuus: Tilan vuokraaja yleensä on tapahtumanjärjestäjä. Tapahtuman järjestäjä on vastuussa tapahtumastaan sekä kartanosta tilaisuuden ajan ja kaikkine jälkiseuraamuksineen. Parhaat Juhlat -juhlapalvelumme voi olla tilaisuuden järjestäjä tilaisuuksissa, joissa tilan lisäksi myös tarjoilut, henkilökunta ja järjestyksenvalvonta on tilattu meiltä koko tilaisuuden ajaksi. Tästä on sovittava erikseen. Tapahtuman järjestäjän on tehtävä juhlista tarvittavat ilmoitukset viranomaisille, tällaisia ovat esim. Ilmoitus alkoholitarjoilusta, (Alkoholitarjoilut juhlissa, alkoholilain 59 :n mukainen ilmoitus) esim. häihin. (ilmoituksen voi tehdä poliisin verkkosivuilla) Ilmoitus yleisötilaisuuden järjestämisestä on tehtävä jos kyseessä on julkinen tilaisuus (avoimet ovet, esim. näyttely tms.) Asiakas vastaa itse tilaisuutensa järjestyksenvalvonnasta. JV-palvelut voi tilata meiltä erikseen, esim. järjestyksenvalvojat alk. 38 Yleisötapahtuman turvallisuussuunnitelmat valmiiksi tehtyinä alk. 190 (ei tarvita esim. häihin). Henkilökunnan tai vartijan ylimääräinen paikallakäynti 70 arkisin 8-16, 140 muut ajat. Muuta: Tilojen varaajan on oltava vähintään 23 vuotta. Vuokraajalla on oikeus kieltäytyä vuokraamasta tiloja. Tiloja ei esimerkiksi vuokrata vanhojenpäivien juhliin eikä penkkarijuhliin. Tupakointi sisätiloissa on kielletty, kynttilöitä saa polttaa. Ulkotulia saa pitää pihalla, mutta niiden siivoaminen ei kuulu normaalisiivoukseen.

6 Peruuntuminen: Asiakkaan peruuttaessa tilaisuuden: Jos tilaisuus peruuntuu enemmän kuin 45 vrk ennen tapahtumaa on asiakkaalla mahdollisuus saada tilavuokra takaisin, mikäli kartano saadaan vielä uudelleen myytyä toiselle varaajalle. Tällöin tilavuokrasta saa takasin uuden vuokrauksen hinnan, joka voi olla pienempi kuin alkuperäinen vuokra (lyhyellä ajalla voimme esim. joutua myymään tilaa alennuksella), vähennettynä 300 maksulla joka kattaa siihen saakka syntyneet kulumme (esim. pidetyt tila-esittelyt, laskutukset, peruuntumiskulut ym.). Jos tilaisuus peruuntuu 45 vrk-10 vrk ennen tapahtumaa jää tilavuokra kartanolle. Alle 10 päivän peruutuksista tai saapumatta jäämisestä laskutetaan myös peruspaketti viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Mahdollisesti tilattu catering laskutetaan täysimääräisenä jos se perutaan alle 10 päivää ennen tilausuutta. Vuokralle antaja ei vastaa siitä, mikäli tilan käyttäminen estyy sopimuksen rikkomisen tai viranomaisten toimien vuoksi. Ylivoimaisesta esteestä johtuen (esim. vesivahinko, tulipalo tai ilkivalta) Kartano voi joutua perumaan varauksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Kartanolla on oikeus siirtää kaikkia sovittuja palveluita alihankijoilleen tai kolmansille osapuolille samoin ehdoin kun asiakaan kanssa on sovittu. Tiloihin tutustuminen: Tiloihimme voi käydä tutustumassa erikseen sovittavana aikana. Toivomme tarjouksen miellyttävän Teitä ja olisimme iloisia saadessamme toivottaa Teidät tervetulleiksi tunnelmalliseen kartanoomme.

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty ja voimassa 25.1.2019 alkaen. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty 14.10.2018. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille (myöhemmin tilaaja) on

Lisätiedot

Hinnat alkaen 01.01.2011 31.12.2011 Ilmoitamme tilojemme vuoden 2011 vuokrahinnat mahdollisimman pian.

Hinnat alkaen 01.01.2011 31.12.2011 Ilmoitamme tilojemme vuoden 2011 vuokrahinnat mahdollisimman pian. Tervetuloa juhlimaan täysin uusiin juhla- ja edustustiloihin Helsingin Salmisaareen! Annin Juhlapalvelu rakennuttaa yhteistyössä YIT:n kanssa Helsingin Salmisaareen (os. Energiakatu 5) täysin uusia juhla-

Lisätiedot

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa 1. Tiloja voi vuokrata ainoastaan luonnollinen henkilö (vuokralainen), joka tekee VYY Holding Oy:n (VYH)

Lisätiedot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot Majoitusmyynti Varaus- ja peruutusehdot Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Tämä varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Puhelintilauksissa

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen.

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Rovanperän kelomökkien varausehdot Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Varaus on sitova, kun ennakkovaraus, 20% varauksen hinnasta, on maksettu vahvistuskuitissa

Lisätiedot

Juhlapalvelut vaihtoehdot ja hinnasto

Juhlapalvelut vaihtoehdot ja hinnasto Juhlapalvelut vaihtoehdot ja hinnasto Länsi-Suomen opistolla tilaisuudet onnistuvat. JÄRJESTÄ JUHLAT OPISTON TILOISSA Viihtyisät tilat historiallisessa rakennuksessa sekä luonnonkaunis ympäristö sopivat

Lisätiedot

TOIMITILAN KÄYTTÖSÄÄNTÖ JA VUOKRAUS OHJE

TOIMITILAN KÄYTTÖSÄÄNTÖ JA VUOKRAUS OHJE TOIMITILAN KÄYTTÖSÄÄNTÖ JA VUOKRAUS OHJE HINTA Toimitalon vuokra, 2 vrk (sisältää valmistelu- ja tilaisuuspäivänä tilojen ja keittiön vuokrauksen) Yhdistyksen jäsenet: 100 /tilaisuus Muut: 200 /tilaisuus

Lisätiedot

SEURAKUNNAN TILOJEN KÄYTTÖ JA KÄYTTÖKORVAUKSET

SEURAKUNNAN TILOJEN KÄYTTÖ JA KÄYTTÖKORVAUKSET SEURAKUNNAN TILOJEN KÄYTTÖ JA KÄYTTÖKORVAUKSET SAVONLINNAN SEURAKUNTA Tiloja voidaan luovuttaa/vuokrata: - Seurakunnan jäsenille perhejuhlia varten. Savonlinnan seurakunnan jäseniltä ei peritä vuokraa

Lisätiedot

Tarjoa ystävillesi tai yhteistyökumppaneillesi unohtumaton ilta taiteen ja hyvän ruuan parissa!

Tarjoa ystävillesi tai yhteistyökumppaneillesi unohtumaton ilta taiteen ja hyvän ruuan parissa! Base Catering on laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja cateringpalveluita tarjoava catering-yritys. Luomme yritys- ja yksityistilaisuuksiin tasokkaat ja makunautintoja tarjoavat cateringpalvelut.

Lisätiedot

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT Myyntisivustolta varattavien kohteiden osalta noudatetaan Rukan Salonki Varausehdot osiota seuraavissa kohteissa: Ruka Noro, Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki

Lisätiedot

HAIHARAN KARTANORAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT

HAIHARAN KARTANORAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT Vuokrausehdot Sivu 1 / 5 HAIHARAN KARTANORAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT 1. YLEISET EHDOT Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut vuokraa Kaukajärvellä Haiharan taidekeskuksen alueella sijaitsevaa kartanorakennusta,

Lisätiedot

MAJA- KANSIO. Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille

MAJA- KANSIO. Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille MAJA- KANSIO Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille SIJAINTI Linkki Google Maps palveluun: https://goo.gl/maps/gvyk9nvxuqm2 Linkki Kansalaisen karttapaikkapalveluun: http://bit.ly/2cjallm

Lisätiedot

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA Lue tämä dokumentti tarkasti ja välitä se Skanssiin paikalle tuleville promootiohenkilöille. Ohjeista heitä ottamaan dokumentti

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään

Lisätiedot

OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE

OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE SISÄLLYSLUETTELO 1 Hinnasto... 3 2 Lukeman vuokrauskäytännöt ja ohjeistukset... 5 3 Tilojen varaaminen... 6 4 Siivousohjeet:... 7 5 Muita ohjeita... 10 6 Tilat... 11 7 Lukeman

Lisätiedot

OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE

OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE SISÄLLYSLUETTELO 1 Hinnasto... 3 2 Lukeman vuokrauskäytännöt ja ohjeistukset... 5 3 Tilojen varaaminen... 6 4 Siivousohjeet... 7 5 Muita ohjeita... 10 6 Tilat... 11 7 Lukeman

Lisätiedot

JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS

JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS JUUAN KUNTA 2 Sisällysluettelo Käyttötarkoitus ja yleiset ohjeet... 4 Leirikeskuksen käytön varaaminen... 4 Vahingon sattuessa... 4 Varauksen vahvistaminen/peruutus...

Lisätiedot

Monden nuoriso ja järjestötalo

Monden nuoriso ja järjestötalo Monden nuoriso ja järjestötalo Sali + kahvio (koko alakerta) Monden salin ja kahvion vuokraaja voi käyttää varaamansa ajan salia, kahviotilaa ja WC tiloja. Monden muiden tilojen, kuten yläkerran käyttö

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Luettelossa esitetään yleiset maksutiedot, ei sopimuskohtaisia

Tekninen lautakunta Luettelossa esitetään yleiset maksutiedot, ei sopimuskohtaisia NAANTALIN KAUPUNKI Tekninen lautakunta MAKSULUETTELO Luettelossa esitetään yleiset maksutiedot, ei sopimuskohtaisia Maksun nimi Maksuluokka, veloitusperuste, päätöksentekijä Nykyinen yksikköhinta (tai

Lisätiedot

HINNASTOT. Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet. Hyväksytty kirkkoneuvostossa

HINNASTOT. Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet. Hyväksytty kirkkoneuvostossa HINNASTOT 2019 Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet Hyväksytty kirkkoneuvostossa 4.12.2018 Nurmijärven seurakunnan jäseneksi kastettavan kastetilaisuuteen tarjotaan ilman vuokraa seuraavat tilat: Nurmijärvi:

Lisätiedot

Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015)

Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015) Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään tällä

Lisätiedot

Juhlapalvelu muistotilaisuuteen

Juhlapalvelu muistotilaisuuteen Reissutie 4, 52700 Mäntyharju Puh. Sähköposti: info@ravintolarosmarin.com www.ravintolarosmarin.com muistotilaisuuteen Laskutus Maksuehdot Henkilömäärä Hinta sisältää Laskutus tilatessa ilmoitetusta henkilömäärästä.

Lisätiedot

Cumulus Hämeenpuisto, Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere Email. hameenpuisto.cumulus@restel.fi

Cumulus Hämeenpuisto, Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere Email. hameenpuisto.cumulus@restel.fi Tampereen aluemyyntikeskus VAHVISTUS Päivi Laukkanen Rautatienkatu 21 33100 Tampere 13.11.2013 puh. +358 3 2392 2950 email. tampere.aluemyynti@restel.fi Tappara ry Kari Aaltonen Sudenkatu 7 33520 Tampere

Lisätiedot

Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka

Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka Lomarengas Ukkohalla-Paljakka noudattaa lomakohteen vuokrauksessa näitä sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut

Lisätiedot

Liite nro NILSIÄN KAUPUNGIN KOULU- JA OPETUSTILOJEN VUOKRAUKSEN OHJEET JA KÄYTÖSTÄ PERITTÄVÄT TILAVUOKRAT 1.1.

Liite nro NILSIÄN KAUPUNGIN KOULU- JA OPETUSTILOJEN VUOKRAUKSEN OHJEET JA KÄYTÖSTÄ PERITTÄVÄT TILAVUOKRAT 1.1. Liite nro 11 35 12.4.2011 NILSIÄN KAUPUNGIN KOULU- JA OPETUSTILOJEN VUOKRAUKSEN OHJEET JA KÄYTÖSTÄ PERITTÄVÄT TILAVUOKRAT 1.1.2011 ALKAEN Koulujen tiloja luovutetaan järjestöjen, yhteisöjen ja yksityisten

Lisätiedot

MATKAILUN VERTAISPALVELUIDEN VAKUUTTAMINEN. Heli Kallio

MATKAILUN VERTAISPALVELUIDEN VAKUUTTAMINEN. Heli Kallio MATKAILUN VERTAISPALVELUIDEN VAKUUTTAMINEN Heli Kallio 21.3.2017 VAI VAKUUTTAMATTOMUUS? MATKAILUN VERTAISPALVELUJA Majoitus Liikkuminen Ruokailu Elämykset Airbnb HBB Uber Shareit Blox Car Bonappetour Rentaguide

Lisätiedot

HINNASTOT Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet.

HINNASTOT Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet. HINNASTOT 2016 Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet www.nurmijarvenseurakunta.fi Nurmijärven seurakunnan kirkkoneuvoston kokouksessaan 8.12.2015 vahvistama vuokrattavien tilojen ja tarvikkeiden hinnasto. Kastetilaisuuksiin

Lisätiedot

OHJEITA SUVAS KOKOUS- JA SAUNATILAN KÄYTTÄJILLE

OHJEITA SUVAS KOKOUS- JA SAUNATILAN KÄYTTÄJILLE OHJEITA SUVAS KOKOUS- JA SAUNATILAN KÄYTTÄJILLE SISÄLLYSLUETTELO 1 Hinnasto... 3 2 Suvaksen vuokrauskäytännöt ja -ehdot... 4 3 Tilojen varaaminen... 5 4 Käyttöohjeita... 6 5 Siivousohjeita... 6 6 Tilat...

Lisätiedot

Juhlapalvelu muistotilaisuuteen

Juhlapalvelu muistotilaisuuteen Reissutie 4, 52700 Mäntyharju Puh. Sähköposti: info@ravintolarosmarin.com www.ravintolarosmarin.com muistotilaisuuteen Laskutus Maksuehdot Henkilömäärä Hinta sisältää Laskutus tilatessa ilmoitetusta henkilömäärästä.

Lisätiedot

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. TILAVUOKRAHINNASTO Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Murula on tunnelmallinen ja toimiva tila, joka muuntuu moneksi. Arkisin tilan täyttävät kokoukset

Lisätiedot

, Kallion virastotalolla ja Oiva-akatemian tiloissa

, Kallion virastotalolla ja Oiva-akatemian tiloissa Timo Linden Veera Reuna Kiitos mielenkiinnostanne kokous- ja ravintolapalveluitamme kohtaan. Tarjoamme teille seuraavia palveluitamme: Aika: Tilavuokra: 8.4.-10.4.2017, Kallion virastotalolla ja Oiva-akatemian

Lisätiedot

Kylätalot käyttöön. Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa?

Kylätalot käyttöön. Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa? Kylätalot käyttöön Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa? Anna Kulmakorpi 9.10.2013 Kylätalo-opas idea Kylätalot kuntoon hankkeesta, tarve kyselyn pohjalta toteutus 2011 KyläNyt-hankkeessa,

Lisätiedot

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto Länsi-Suomen opistolla tilaisuudet onnistuvat. JÄRJESTÄ KOKOUS OPISTON TILOISSA Viihtyisät tilat historiallisessa rakennuksessa sekä luonnonkaunis ympäristö sopivat

Lisätiedot

BIARRITZ - Loma-asuntoja kaupungin keskustassa Kevät, kesä ja syksy 2015

BIARRITZ - Loma-asuntoja kaupungin keskustassa Kevät, kesä ja syksy 2015 BIARRITZ - Loma-asuntoja kaupungin keskustassa Kevät, kesä ja syksy 2015 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan

Lisätiedot

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA Lue tämä dokumentti tarkasti ja välitä se Skanssissa paikalla oleville promootiohenkilöille. Ohjeista heitä ottamaan dokumentti mukaan

Lisätiedot

OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE

OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 TILOJEN VARAAMINEN... 3 2 LUKEMAN HINNASTO 1.1.2017 LÄHTIEN... 4 3 LUKEMAN VUOKRAUSKÄYTÄNNÖT JA OHJEET KÄYTTÄJILLE... 5 4 SIIVOUSOHJEET... 6 5 LUKEMAN SIIVOUSHINNASTO...

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) VUOKRASOPIMUS TMI MERCARTON KANSSA LAUTTASAAREN UIMARANNAN KIOSKI- JA VARASTOTILOISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-000717 Liikuntajohtaja (.2015) Vuokra-alueen

Lisätiedot

TECHNOPOLIS KOKOUS-, VIDEO- JA BUSINESS LOUNGE VARAUKSIEN SOPIMUSEHDOT

TECHNOPOLIS KOKOUS-, VIDEO- JA BUSINESS LOUNGE VARAUKSIEN SOPIMUSEHDOT TECHNOPOLIS KOKOUS-, VIDEO- JA BUSINESS LOUNGE VARAUKSIEN SOPIMUSEHDOT 1. Kokousvaraus ja vahvistus Kokousvaraus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu. Vahvistettu varaus muodostaa tilaajan

Lisätiedot

Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä.

Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä. Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä. Lomailijoille tarkoitettuja terassiasuntoja Välimeren ranta-alueella Six

Lisätiedot

113 x kahden hengen hengen standard huonetta varattuna (huoneista 10 invahuoneita) 57 x kahden hengen superior- huonetta varattuna

113 x kahden hengen hengen standard huonetta varattuna (huoneista 10 invahuoneita) 57 x kahden hengen superior- huonetta varattuna Paperiliitto Ry Os.50 Mika Lahtinen puh. +358 40 5576790 email. mika.lahtinen@ppp.inet.fi TARJOUS 18.7.2017 Restel Hotellit Länsi-Suomen aluemyynti Pekka Laitinen Rautatienkatu 21 B, 9. krs 33100 TAMPERE

Lisätiedot

Juhlapalvelu muistotilaisuuteen

Juhlapalvelu muistotilaisuuteen Reissutie 4, 52700 Mäntyharju Puh. Sähköposti: info@ravintolarosmarin.com www.ravintolarosmarin.com muistotilaisuuteen Laskutus Maksuehdot Henkilömäärä Hinta sisältää Laskutus tilatessa ilmoitetusta henkilömäärästä.

Lisätiedot

ISLE-SUR-LA-SORGUE 2016

ISLE-SUR-LA-SORGUE 2016 1/6 ISLE-SUR-LA-SORGUE 2016 Vauclusen departtementissa sijaitseva L Isle-sur-la-Sorgue on kuin Venetsia Provencessa lukuisine kanaaleineen ja idyllisine kahviloineen. Mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja

Lisätiedot

Hääjuhlien järjestämisohjeet, menuvaihtoehdot ja hinnasto

Hääjuhlien järjestämisohjeet, menuvaihtoehdot ja hinnasto Hääjuhlien järjestämisohjeet, menuvaihtoehdot ja hinnasto 1.1. 31.12.2014 Etelä-Pohjanmaan Opistolla järjestät onnistuneet juhlat YLEISTÄ Vanhan päärakennuksen juhlasalissa on tilat noin 150 henkilölle

Lisätiedot

KAUPPAKESKUS. Promootio / tapahtuma Kauppakeskus Stellassa

KAUPPAKESKUS. Promootio / tapahtuma Kauppakeskus Stellassa KAUPPAKESKUS Promootio / tapahtuma Kauppakeskus Stellassa Kauppakeskus Stella promootio / tapahtumapaikkana Stella sijaitsee keskeisellä paikalla Mikkelin keskustassa. Stellan viihtyisät tilat soveltuvat

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN Koulukatu 19 Skolhusgatan PL 2 PB, Vaasa 65101 Vasa faksi/fax (06) 325 3629, www.pikipruukki.com Pvm TÄYTÄ JA TULOSTA. Palauta allekirjoitettuna osoitteeseen: Koy Pikipruukki,

Lisätiedot

Tervetuloa Villa Hillaan!

Tervetuloa Villa Hillaan! Villa Hilla Tervetuloa Villa Hillaan! Olet lämpimästi tervetullut lomailemaan YTYn Villa Hillaan Kittilän Leville. Tutustuthan ohjeisiin huolella ja muista ilmoittaa tuloaikasi avainpalveluumme. Perustiedot

Lisätiedot

KEIKALLA KYLÄTILASSA. Ohjeet talkoisiin

KEIKALLA KYLÄTILASSA. Ohjeet talkoisiin KEIKALLA KYLÄTILASSA Ohjeet talkoisiin Ilmari Mansikkamäki 2014 Salin järjestys Kuusi (vain joulukonsertit) Äänityslaitteet Naulakko Käsiohjelmien mynti Luiska Nuottiteline Kaiutin Lavat Sohva Arpajaispöytä

Lisätiedot

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2017

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2017 BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2017 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin

Lisätiedot

Tämä on perusohje sinulle, joka asut vastaanottokeskuksen vuokraamassa asunnossa. Asumiseen liittyviä ohjeita

Tämä on perusohje sinulle, joka asut vastaanottokeskuksen vuokraamassa asunnossa. Asumiseen liittyviä ohjeita Tämä on perusohje sinulle, joka asut vastaanottokeskuksen vuokraamassa asunnossa. Asumiseen liittyviä ohjeita Asuminen vastaanottokeskuksen asunnossa Vastaanottokeskus järjestää sinulle tilapäisen majoituksen

Lisätiedot

Ohjeet ja säännöt 11.8.2014. Oikeudet muutoksiin pidätetään

Ohjeet ja säännöt 11.8.2014. Oikeudet muutoksiin pidätetään Ohjeet ja säännöt 11.8.2014 Oikeudet muutoksiin pidätetään Sisällysluettelo Vapaa-ajantoimiston ohjeet... 1 Hakuajat säännöllisiin salivuoroihin ovat seuraavat:...2 Käyttöä koskevat ohjeet ja säännöt...

Lisätiedot

TERVETULOA SALOHALLIIN! Ohjeita Salohallin käyttäjille

TERVETULOA SALOHALLIIN! Ohjeita Salohallin käyttäjille TERVETULOA SALOHALLIIN! Ohjeita Salohallin käyttäjille TERVETULOA SALOHALLIIN! TEKNISET TIEDOT Palloiluhalli Koko 52x32 m, yhteensä 1.664 m 2. Vapaa korkeus 12,5 m. Tila jaettavissa väliverhoin kolmeen

Lisätiedot

Puutarharavintola Kääntöpöytä

Puutarharavintola Kääntöpöytä Puutarharavintola Kääntöpöytä Palvelut yksityistilaisuuksiin Kuvaus ja hinnasto Tilat Pasilan veturitallien vanhaan veturinkääntöpöytään rakennettu kasvihuone soveltuu ruokailu- ja kokoustilaksi 15-40

Lisätiedot

Häkkilän tilan vuokraus häihin muihin tilaisuuksiin 2017

Häkkilän tilan vuokraus häihin muihin tilaisuuksiin 2017 Häkkilän tilan vuokraus häihin muihin tilaisuuksiin 2017 Yleistä tilasta Häkkilän tilaa vuokrataan ympäri vuoden häihin sekä pienempiin perhejuhliin, tilaisuuksiin sekä kokouksiin. Vuokrattavat tilat ovat

Lisätiedot

Sivistystoimen perimät maksut ja korvaukset 01.08.2015 lukien

Sivistystoimen perimät maksut ja korvaukset 01.08.2015 lukien Sivistystoimen perimät maksut ja korvaukset 01.08.2015 lukien KOULUTOIMI Yksittäiskäyttö Säännölliset käyttäjät Koulujen tilat Yksikkö /h Yksikkö /vrk Yksikkö /h Salit Koko sali lohko Koko sali lohko Koko

Lisätiedot

HEINOLAN WPK-TALON VUOKRAAJAN OHJEET

HEINOLAN WPK-TALON VUOKRAAJAN OHJEET HEINOLAN WPK-TALON VUOKRAAJAN OHJEET Heinolan WPK-talon vuokraajalle Pyydämme ystävällisesti huomioimaan seuraavat ohjeet yleisön turvallisuuden varmistamiseksi ja ylimääräisten kustannusten välttämiseksi.

Lisätiedot

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi Mäntsälän Messut 2014 PL 2O 04601 Mäntsälä Irma Pesonen Puh 045 2090700 irma.peso@gmail.com Mäntsälän Messut 2014 järjestetään elokuussa Mäntsälän Suurlavalla. Messut tarjoavat yrittäjille, yhdistyksille

Lisätiedot

Majoituspakettihinta (sis. täysihoidon) alkaen /vuorokausi/henkilö on: * Lounaalla ja iltaruokailussa suomalaista kotiruokatyyppistä ruokaa

Majoituspakettihinta (sis. täysihoidon) alkaen /vuorokausi/henkilö on: * Lounaalla ja iltaruokailussa suomalaista kotiruokatyyppistä ruokaa SPORTTIPAKETTI Hinnat voimassa 10.1. 23.12.2014 Henkilömäärä/ryhmän koko vähintään 11 henkeä Majoitus tulopäivänä klo 15.00 jälkeen kylpyläosaston vapaa käyttöoikeus kuntosalin vapaa käyttöoikeus runsaat

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimen hallinnoimien tilojen vuokraamisen periaatteet

Sosiaali- ja terveystoimen hallinnoimien tilojen vuokraamisen periaatteet 0 Sosiaali- ja terveystoimen hallinnoimien tilojen vuokraamisen periaatteet 1 1. SISÄLLYS 1. SISÄLLYS... 1 2. YLEISTÄ... 2 3. KÄYTTÖVUOROT... 2 4. VUOROJEN HAKEMINEN JA HAKEMUSTEN KÄSITTELY... 2 4.3.1.

Lisätiedot

Tilavuokrahinnasto 2015 Kokous- ja juhlatilat

Tilavuokrahinnasto 2015 Kokous- ja juhlatilat hinnasto 2015 Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. 330 / kokous 650 / juhlat Selinin Sali 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen Dataprojektori,

Lisätiedot

Huojennettu maksuluokka /h. Hinta liikuntakäytössä. Hinta sis. alv *) 24% sis. alv *)

Huojennettu maksuluokka /h. Hinta liikuntakäytössä. Hinta sis. alv *) 24% sis. alv *) Liikuntatilat Huojennettu maksuluokka liikuntakäytössä 24% liikuntakäytössä 10 % 10 % Päiväkotien, koulujen, oppilaitosten ja Pointin liikuntatilat: sis. alv *) 24% - alle 250 m² 7,00 7,70 8,68 20,00 22,00

Lisätiedot

Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot

Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot 1. Vuokralaisen vastuu Vuokralainen on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Vuokralainen vastaa kaikista vahingoista, jotka vuokralainen,

Lisätiedot

URJALAN KUNTA. Sivistyspalvelukeskuksen tilavuokrauksen periaatteet ja tilavuokrat

URJALAN KUNTA. Sivistyspalvelukeskuksen tilavuokrauksen periaatteet ja tilavuokrat URJALAN KUNTA Sivistyspalvelukeskuksen tilavuokrauksen periaatteet ja tilavuokrat Voimaantulo 1.4.2017 (vuokrat 1.6.2017) Hyväksytty: sivistyslautakunta 16.2.2017 8 Sisällys 1. Yleistä:... 2 2. Vuokrattavissa

Lisätiedot

TILAVUOKRAHINNAT, HALLITASO päivitetty TILAVUOKRAHINNAT, KOKOUSTILAT RAVINTOLAPALVELUT KOKO LAHDEN KAUTTA

TILAVUOKRAHINNAT, HALLITASO päivitetty TILAVUOKRAHINNAT, KOKOUSTILAT RAVINTOLAPALVELUT KOKO LAHDEN KAUTTA 1 TILAVUOKRAHINNAT, HALLITASO päivitetty 29.6.2018 TILA RAVINTOLAPALVELUT KOKO LAHDEN KAUTTA VAPAA CATERING RAKENNUS/ PURKUPÄIVÄ ASIAKASPAIKAT M² Lahti Halli 4 950 6 600 2 750 3 000 3 850 Vesijärvi Halli

Lisätiedot

Vesilahden kunta, liikunta- ja nuorisotoimen taksat 2019

Vesilahden kunta, liikunta- ja nuorisotoimen taksat 2019 Vesilahden kunta, liikunta- ja nuorisotoimen taksat 2019 SIVISTYSLAUTAKUNTA TAKSAT 1.1.2019 ALKAEN VUOKRAUSEHDOT Maksut, koskevat kaikkia liikuntatiloja. Vesilahtelaisten urheiluseurojen ja yhdistysten

Lisätiedot

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2016

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2016 BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2016 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin

Lisätiedot

OUNASVAARAN MAJA PERINTEISESTI JUHLATUULELLA

OUNASVAARAN MAJA PERINTEISESTI JUHLATUULELLA OUNASVAARAN MAJA PERINTEISESTI JUHLATUULELLA OUNASVAARAN MAJA PERINTEISESTI JUHLATUULELLA JUHLA- JA KOULUTUSPAIKKA JO VUODESTA 1949 Majan jopa 200 hengen tilat ovat ihanteelliset: Hääjuhlille Syntymäpäiville

Lisätiedot

KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT

KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT Hotelli Cumulus Hämeenpuisto Hämeenpuisto 47 33200 Tampere hameenpuisto.cumulus@restel.fi Tel: +358 3 386 2000 Fax: +358 3 386 2299 Ajankohta 20.2. - 21.2.2016 Majoitus Varaukset

Lisätiedot

Osapuolet. a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja. b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ).

Osapuolet. a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja. b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ). Osapuolet a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ). Siivousyritys ja Asiakas jäljempänä myös yhdessä Sopijapuolet ja erikseen Sopijapuoli.

Lisätiedot

käyttövuorot (1.9.2011 alkaen)

käyttövuorot (1.9.2011 alkaen) Z J t U L T T U U R I JA V A P A A- A IK A nuorisolautakunta Nuorisotilojen käyttövuorot (1.9.2011 alkaen) 1. KÄYTTÖVUOROJEN HINNAT 2. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU- JA JAKOPERUSTEET 3. KÄYTTÖVUOROJEN EHDOT JA OHJEET

Lisätiedot

Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet

Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet Tekninen lautakunta Valmistelija: Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden esimies Anu Sorvari- Happonen, anu.sorvari-happonen@salo.fi,

Lisätiedot

TILAUSMENUT. Syksy 2014

TILAUSMENUT. Syksy 2014 TILAUSMENUT Syksy 2014 Tilausmenut toimivat niin, että koko ryhmälle valitaan yhtenäinen menu, ja ruokavalinnat ilmoitetaan ravintolan myyntipalveluun etukäteen. Menut ovat tilattavissa min. 8hlö ryhmille.

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Dataprojektori, valkokangas ja fläppitaulu Tilavuokra 250 / kokous Tilavuokra 500 / juhlat Kokous- ja juhlatilat Selinin

Lisätiedot

Kiinteistöön liittyvissä hätätapauksissa Palmian päivystys palvelee teitä 24h, puh

Kiinteistöön liittyvissä hätätapauksissa Palmian päivystys palvelee teitä 24h, puh TALOON PEREHDYTYS Osoite: Knutersintie 915 00890 Helsinki Puhelinnumero: 09 310 79784 Sähköposti: ostersundom.leirikeskus@hel.fi Kotisivut: ostersundom.munstadi.fi Facebook: ostersundominleirikeskus KOORDINAATIT:

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Yhdistysten talot seiniä ja palveluja. Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kyläpäällikkökoulutus 13.10.2015 Mellilä

Yhdistysten talot seiniä ja palveluja. Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kyläpäällikkökoulutus 13.10.2015 Mellilä Yhdistysten talot seiniä ja palveluja Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kyläpäällikkökoulutus 13.10.2015 Mellilä Yhdistystalojen nykytila Mikä on yhdistystalo? Kylätalo, seurantalo, vanha koulu,

Lisätiedot

Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot Varaus- ja peruutusehdot Palvelujen tai tuotteiden varaus voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai sähköisen varausjärjestelmän kautta. Majoitusvuorokausi Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 15 ja

Lisätiedot

YLEISET KOKOUKSET. - Kokoontumislaki

YLEISET KOKOUKSET. - Kokoontumislaki YLEISÖTILAISUUDET JA YLEISET KOKOUKSET - Kokoontumislaki KOKOONTUMISLAKI Lain tarkoituksena perustuslaissa säädetyn kokoontumisvapauden turvaaminen Lakia sovelletaan sekä yleisötilaisuuksiin että yleisiin

Lisätiedot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowene noudattaa omien ja välittämiensä majoitus-, kuljetus- ja aktiviteettijärjestelyiden ja lisäpalveluiden

Lisätiedot

Vuokrataan etupäässä vain viikoittaisia vakiovuoroja varten. Vuokrahintaan sisältyy ainoastaan salin ja pukuhuoneiden/wc:n käyttö.

Vuokrataan etupäässä vain viikoittaisia vakiovuoroja varten. Vuokrahintaan sisältyy ainoastaan salin ja pukuhuoneiden/wc:n käyttö. Nuorisopalveluiden hinnastot vuodelle 2012 Monden nuoriso- ja järjestötalo Sali + kahvio (koko alakerta) Monden salin ja kahvion vuokraaja voi käyttää varaamansa ajan salia, kahviotilaa ja WC-tiloja. Monden

Lisätiedot

TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI

TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI Tähän mökkikansioon on kerätty hyödyllistä tietoa ja toimintaohjeita, jotta lomasi sujuisi turvallisesti ja parhaissa mahdollisissa tunnelmissa. Toivomme, että viihdytte

Lisätiedot

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2019

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2019 BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2019 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1. Kalliopirtin pohjapiirros ja turvallisuus ja pelastusohjeet

Sisällysluettelo. 1. Kalliopirtin pohjapiirros ja turvallisuus ja pelastusohjeet 1 Sisällysluettelo 1. Kalliopirtin pohjapiirros ja turvallisuus ja pelastusohjeet 2. Ohjeita tilojen käyttäjille 2.1. pysäköinti Kalliopirtin piha-alueella ja ympäristössä 2.2. sähköt / valot 2.3. pelastus

Lisätiedot

JYYn tapahtumanjärjestäjäkoulutus 2016. Anna Silvola Priska Pennanen Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

JYYn tapahtumanjärjestäjäkoulutus 2016. Anna Silvola Priska Pennanen Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn tapahtumanjärjestäjäkoulutus 2016 Anna Silvola Priska Pennanen Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Sisältö Tapahtuman suunnittelu ja valmistelu Vastuunjako Talousarvion laatiminen & avustukset Tiedottaminen

Lisätiedot

Kylätalo seiniä ja palveluja. Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kansalaiskunta hanke 2.9.2014 Laitilan kylätaloilta Yhdistysiltamat part I

Kylätalo seiniä ja palveluja. Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kansalaiskunta hanke 2.9.2014 Laitilan kylätaloilta Yhdistysiltamat part I Kylätalo seiniä ja palveluja Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kansalaiskunta hanke 2.9.2014 Laitilan kylätaloilta Yhdistysiltamat part I Kylätalojen nykytila Mikä on kylätalo? Seurantalo, vanha

Lisätiedot

Timmi-varausjärjestelmän ja hyvinvointitoimialan vuokrattavien tilojen käyttöehdot

Timmi-varausjärjestelmän ja hyvinvointitoimialan vuokrattavien tilojen käyttöehdot Ohje 1 (5) Timmi-varausjärjestelmän ja hyvinvointitoimialan vuokrattavien tilojen käyttöehdot Sopijapuolet Palveluntarjoaja Asiakas Turun kaupunki, hyvinvointitoimiala Yksityishenkilö, joka rekisteröityy

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87)

KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87) KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87) 1 Vapaa-aikakeskusalue on sivistyslautakunnan / liikuntatoimen hallinnassa. Sen

Lisätiedot

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 Sopimuksen synty ja soveltamisala Kun asiakas varaa :ltä huoneiston majoittumista varten ja vahvistaa varauksen, syntyy osapuolten

Lisätiedot

yrityksen tiedot tähän. 3. Vuokra-aika 1.6.2012 30.9.2012 (Kesäaukioloajat vähintään: ti-su klo 11-17)

yrityksen tiedot tähän. 3. Vuokra-aika 1.6.2012 30.9.2012 (Kesäaukioloajat vähintään: ti-su klo 11-17) - 1 - VUOKRASOPIMUS 1. Osapuolet 1.1. Vuokranantaja Ii-instituutti liikelaitos, Y-tunnus: 2054621-1 PL 24, 91101 Ii (Kiinteistöt omistaa Iin kunta) 1.2. Vuokralainen Irja ja Kari Kiuttu yrityksen tiedot

Lisätiedot

Häät Kyyhkylän Kartanossa 2013

Häät Kyyhkylän Kartanossa 2013 Häät Kyyhkylän Kartanossa 2013 Kartano ja tilat Kyyhkylän kartano sijaitsee Saimaan rannalla, Porrassalmen vehreissä harjumaisemissa 7 km Mikkelin keskustasta. Kyyhkylän Kartanolla on pitkät perinteet

Lisätiedot

Toimitusehdot. Muuttomiehet K Niskanen Oy sopimusehdot. Palvelut

Toimitusehdot. Muuttomiehet K Niskanen Oy sopimusehdot. Palvelut Toimitusehdot Muuttomiehet K Niskanen Oy sopimusehdot Palvelut Työsuorituksiksi ja palveluiksi lasketaan ilman poikkeuksia kaikki ne tilaisuudet, joita Muuttomiehet K Niskanen Oy tai sen alihankkija ovat

Lisätiedot

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat turun museokeskuksen vuokrattavat tilat Turun museokeskuksesta löytyvät vuokrattavat tilat ovat ihanteellisia paikkoja juhlien, tapahtumien ja kokouksien järjestämiselle. Kun haluat tarkemmin tutustua

Lisätiedot

Vuokrausehdot. 1. Sopijaosapuolet

Vuokrausehdot. 1. Sopijaosapuolet Vuokrausehdot 1. Sopijaosapuolet Seuraavia ehtoja sovelletaan vuokralleantajan, Kuopionpakut.fi (Digimainostoimisto Makee) Rantaraitti 11-13 a 3, 70820 Kuopio, Y-tunnus: 2730267-4 (jäljempänä Vuokraamo)

Lisätiedot

Hääjuhlien järjestämisohjeet, menuvaihtoehdot ja hinnasto

Hääjuhlien järjestämisohjeet, menuvaihtoehdot ja hinnasto Hääjuhlien järjestämisohjeet, menuvaihtoehdot ja hinnasto 1.1. 31.12.2015 Etelä-Pohjanmaan Opistolla järjestät onnistuneet juhlat! YLEISTÄ ETELÄ-POHJANMAAN OPISTOSTA Etelä-Pohjanmaan Opisto on yksi Suomen

Lisätiedot

RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 18.11.2015 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2.

Lisätiedot

6. HINNASTO, voimassa alk.

6. HINNASTO, voimassa alk. 6. HINNASTO, voimassa 1.1.2017 alk. 1. LEIRI- JA KURSSIMAKSUT, seurakunnallinen toiminta RIPPIKOULUJEN LEIRIMAKSUT (hinta sisältää täysihoidon) Omien seurakuntien jäseniltä Muiden seurakuntien jäseniltä

Lisätiedot

Toripaikkojen, virkistysalueiden, kasvimaapalstojen ja polttopuun hintojen muuttaminen

Toripaikkojen, virkistysalueiden, kasvimaapalstojen ja polttopuun hintojen muuttaminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 347/02.05.00/2013 42 Toripaikkojen, virkistysalueiden, kasvimaapalstojen ja polttopuun hintojen muuttaminen Kaupunginpuutarhuri Olli Punta 27.2.2013: Toripaikat:

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Nro 3060

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Nro 3060 LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. VUOKRAN- ANTAJA 2. VUOKRA- LAINEN 3. VUOKRAUS- KOHDE ESPOON KAUPUNKI / TILAKESKUS -LIIKELAITOS Virastopiha 2B, 5.krs 02070 Yhteyshenkilö Pankki ja tilinumero Y-tunnus Puhelin

Lisätiedot