Söderkullan kartano, hinnasto, maksuehdot ja vuokrausehdot

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Söderkullan kartano, hinnasto, maksuehdot ja vuokrausehdot"

Transkriptio

1 Söderkullan kartano, hinnasto, maksuehdot ja vuokrausehdot Vuokrattavat tilat: Söderkullan kartanon on vuokrattavissa juhlia varten. Yleensä vuokrataan ensimmäisen kerroksen juhlasali, jonka yhteyteen kuuluvat samalla vuokralle molemmat päätykabinetit, ensimmäisen kerroksen baari/lämpiö, sekä alakerran wc:t ja naulakkotilat sekä tuloaula. Keittiö ja tarjoiluvälikkö eivät ole yleensä vuokrattavissa, ne on vuokrattu pitokeittiöyritykselle, ja ovat normaalisti lukittuina vuokrauksenne ajan. Toisen kerroksen salit ja kokoushuoneet ja kolmannen kerroksen saunan saa vuokrattua lisähinnasta. Vuokra-aika ja tapa: Vuokra-aika on 7:00 03:30. Terassilla ja ulkotiloissa on vahvistettu äänentoisto kielletty klo 23 jälkeen. Vuokra-ajan päättyessä tulee tilojen olla tyhjät, lukittu ja omat (sekä oman orkesterin) tavarat tiloista poistettuna. Mikäli tilat on vuokrattu seuraavaksi päiväksi, tulee siivooja paikalle klo 3:30 ja hänen pitää silloin päästä työskentelemään esteettä. Tiloja voi tulla järjestelemään edellisenä päivänä mikäli tiloissa ei silloin varauksia. Tila vuokrataan peruskalustuksella, ja tuolit ja pöydät perusmuodossa, mikäli asiakas haluaa muutoksia tähän henkilökuntamme voi tehdä sen tuntiveloituksella. Vuokrauksen lopussa tulee kaluteet olla aseteltu takaisin perusmuotoon, jos niitä on välissä siirrelty. Vuokraus muuttuu molempia osapuolia sitovaksi ja vuokrasopimus syntyy, kun tilavuokra tai sen ensimmäinen erä maksetaan.

2 Vuokra: Yleensä kartano vuokrataan peruspalveluiden kera, silloin juhlasalin vuokran lisäksi tulee peruspalvelut 15 /henkilö Peruspalveluihin sisältyy: -Astiavuokra: --ruoka-astiat esim. 2*ruoka-lautanen + aterimet. --lasit 3 kpl esim. kuohuviini-, viini- ja vesilasit tai glögilasi tms. --kahviastiasto -Astioiden tiskaus -Kangaspöytäliinat henkilömäärän mukaan (4/hlö pöytä) -Valkoinen paperiservietti sekä valkoinen kahviservietti -Paikanpäällä keitetty tuore Juhla-mokka kahvi & tee (yksi toimituskerta) -Siivous -Jätemaksu jätehuoneeseen viedystä jätteestä 240l Tilavuokrat: 1) varattaessa peruspalvelut: Minivuokraus (lyhyt aika tai pieni henkilömäärä) sopimuksen mukaan alk 250 Saunatilat Juhlasalin vuokra talvella su-to 500 /vrk Juhlasalin vuokra talvella pe tai la 700 Juhlasalin vuokra kesällä su-to 700 /vrk Juhlasalin vuokra kesällä pe tai la 1500 (kesähäiden yleisin hinta) Juhlasali, toinen kerros, sauna ) Joskus tarvitaan vain pelkkä tilanvuokraus ilman mitään palveluita, silloin hinnat ovat: Minivuokraus (lyhyt aika tai pieni henkilömäärä) sopimuksen mukaan alk 350 Saunatilat Juhlasalin vuokra talvella su-to 600 /vrk Juhlasalin vuokra talvella pe tai la 800 Juhlasalin vuokra kesällä su-to 800 /vrk Juhlasalin vuokra kesällä pe tai la 1900 (kesähäiden hinta) Juhlasali, toinen kerros, sauna Siivous on pakollinen kulu pelkän tilavuokrauksen yhteydessä Siivous 150 juhlasali, 250 juhlasali ja toinen kerros. Pelkkään tilavuokraukseen ei sisälly lisäpalveluita. Ruoka: Asiakkaat voivat tilata kartanolle catering-palvelut haluamastaan paikasta, tai tilata ruoat meiltä, yritykset käyttävät yleensä talon juhlapalveluita helppouden takia. Jos käytätte talon ulkopuolista pitopalvelua, on heidän parasta purkaa kuormat baaritilassa.

3 Juomat: Söderkullan kartanossa ei ole anniskeluoikeuksia, eli asiakas järjestää alkoholijuomat tilaisuuteen itse parhaaksi katsomallaan tavalla. Asiakas voi tuoda juomat tullessansa. Juomille on käytössä baarin kylmävetolaatikosto ja kaksi kylmäkaappia. Asiakas voi itse laittaa juomat kylmäkaappeihin, tai voimme nostaa juomat kaappeihin tuntiveloituksella. Huomaattehan viranomaisohjeen: Mikäli kyseessä on suljettu yksityistilaisuus, joka järjestetään ns. yleisessä huoneistossa, joita vuokrataan juhlien ja tilaisuuksien pitopaikaksi ilman ruokapalveluja, tulee ottaa huomioon alkoholilain 59. Yleisessä huoneistossa järjestettävistä maksuttomista yksityistilaisuuksista (kuten perhejuhla, työyhteisön/järjestön tms. tilaisuus) tulee tehdä ilmoitus alkoholijuomien nauttimisesta poliisiviranomaiselle Alkoholijuomista ei tällöin voi periä osanottajilta minkäänlaista maksua tai sen osaa. Virvoitusjuomat onnistuvat kauttamme kulutuksen mukaan laskutettuna. Virvoitusjuomista kulutuksen mukaan myytynä veloitamme 3 pullo Henkilökunta: Juhlapalvelulumme kautta saa henkilökunnan juhliin, esim. 45 hlö juhliin voidaan mitoittaa 2 tarjoilijaa 8 tuntia, jolloin henkilökuntakulu on 16 tuntia * 36 =576 Henkilökunnan työtunnit 36, iltalisä (18-24)4, yö lisä (24-)8, pyhälisä*2. Miniminä työpäivän pituus on 5 tuntia. henkilökunta tarvitaan yleensä paikalle 2 tuntia ennen aloitusta kattamaan pöydät ym. Henkilömäärän vahvistus: Tilaisuuden henkilömaksun ja kauttamme tilatun ruoan lopullinen henkilömäärä on vahvistettava viimeistään 10 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen emme huomioi henkilömäärän laskua tilaisuuden loppuhinnassa. Maksutavat: Yleensä kaikki maksetaan laskulla, erikseen etukäteen sovittaessa myös käteisellä. Kartanolla ei ole vaihtokassaa eikä korttimaksupäätettä. Kaikki tilaisuuden kulut laskutetaan yleensä samaan osoitteeseen. Maksuehdot yksityishenkilöt: Yksityishenkilöiden vuokratessa kartanon on vuokra ja henkilömaksu oltava maksettuna tilillämme hyvissä ajoin ennen tilauuden alkua, kartanon avaimet voidaan luovuttaa vain jos maksut näkyvät tilillämme. Yksityishenkilöiden tilavuokra maksetaan varattaessa laskulla, jossa maksuaikaa on 14 vrk varauspäivästä. Tilavuokran voi maksaa myös maksuajalla tai erissä, jolloin hintaan lisätään: 7 luottosopimusmaksua ja 2,88 % korko 30 päivän maksuajalle ja 4,75 % korko 60 päivän maksuajalle.

4 Henkilömaksu maksetaan ennen tilaisuutta kartanon tilille. Ilmoitahan henkilömäärän viimeistään 10 vrk ennen tilaisuutta, että ehdimme laskuttaa, ja maksu ehtii vielä näkyä tilillämme ennen tilaisuuden alkua. Catering laskutetaan erikseen 10pv ennen tilaisuutta ja se maksetaan etukäteen ennen tilaisuutta. Limonadit ja mahdolliset lisäpalvelut laskutetaan jälkikäteen. Maksuehdot yritykset: Yritykset voivat maksaa kaikki kulut laskulla jälkikäteen. Laskut maksetaan lähetettävän laskun mukaan, yleensä laskurahoitusyhtiön tilille. Maksuehto on 7vrk netto, laskutuslisä 6 /lasku, uuden asiakkaan luottotilin avaus 10. Laskutuksessa on mahdollista etukäteen valita pidemmät maksuajat, jolloin 2,88% rahoituskulu 30 päivän maksuajalle ja 4,75% rahoituskulu 60 päivän maksuajalle. Laskutusosoite, mielellään OVT-tunnuksineen on ilmoitettava 10 vrk ennen tilaisuuden alkua. Laskutuslupa vaatii puhtaan luottotietotilanteen. Astiavuokraus: Astiavuokraus 0,40/astia, sisältää tiskauksen. Lisäpöytäliinat vuokralle 7. Peruspakettiin (14 /hlö) kuuluu astioita. Jätemaksut: Mikäli asiakas jättää juhlatilaan pantittomia pulloja/tölkkejä, tai muuta jätettä veloitamme jätteen siivousmaksua 40 + jätteenkäsittelymaksun. Henkilöhintaan sisältyy jätemaksua 240l sekajätettä jätehuoneeseen vietynä, lisämaksu menee tämän ylittävästä jätemäärästä. Jätteenkäsittely: sekajäte, jätemaksu 15 /säkki, Biojätettä sisältävät painavat jätesäkit 30 /kpl. Siivous: Juhliin mukana tuodut tavarat tulee siivota periaatteella mitä tuot, viet pois. Ilmoitetut siivoushinnat ovat normaalisiivoukselle, johon kuuluu mm tavanomainen imurointi ja lattian pesu, sekä siivousaineet. Muu siivous tehdään erikseen laskutettavana tuntityönä. Tavanomaista siivousta ei ole esimerkiksi pääoven edustan siivoaminen pihalle heitellyistä olutpurkeista. Lisätunnit laskutetaan työn mukaan, esim. pienen oksennuksen siivous kaakelipinnalta maksaa noin 45 + oksennuksen kuivatusjauhe 14 / käyttöpullo. Tupakantumppien ja kertakäyttölasien kerääminen pääoven edustalta alk. 25. Isompi kuivunut punaviinivahinko salin parketilla vaatii jo yli tunnin työn, vahaa ja koneet (=n.70 +vahat 30 ). Rikkoutuneet astiat ja irtaimisto laskutetaan uushankinnan kulujen mukaan. Kauttamme palkatun henkilökunnan aiheuttamat vahingot ja rikkomat astiat eivät kuulu korvausvelvollisuuden piiriin, vaan ne kuuluvat kartanon vahingoksi.

5 Tilaisuuden lopetus: Tilat tulee olla sovitussa palautuskunnossa, ja pöydät järjesteltyinä vuokrauksen perusmuotoon, (sama muoto missä ne olivat vuokrauksen aluksi). Roskat viedään jätehuoneeseen, (palkattu henkilökunta voi tehdä nämä). Kaikki omat tavarat otetaan mukaan koska tilat voivat olla jo seuravana aamuna varattu toiselle. Avain jätetään baarin pöydälle ja kaikki avoimet ovet ja ikkunat suljetaan ja lukitaan. Avoimista ikkunoista syntyy täysi korvausvelvollisuus mahdollisten irtaimistovahinkojen varalta. Vakuutukset: Asiakaan tavarat ovat tiloissa asiakkaan vastuulla eikä niitä ole kartanon toimesta vakuutettu, eikä kartano vastaa asiakkaan tavaroista. Asiakas on korvausvelvollinen myös kartanon irtaimistosta vuokra-ajalta, eikä irtaimistoa ole vakuutettu. Kartanon kiinteistöä ei ole vakuutettu asiakkaan vahinkojen varalta (esim. parketin vaurioituminen). Järjestyksen valvonta, ilmoitusvelvollisuus: Tilan vuokraaja yleensä on tapahtumanjärjestäjä. Tapahtuman järjestäjä on vastuussa tapahtumastaan sekä kartanosta tilaisuuden ajan ja kaikkine jälkiseuraamuksineen. Parhaat Juhlat -juhlapalvelumme voi olla tilaisuuden järjestäjä tilaisuuksissa, joissa tilan lisäksi myös tarjoilut, henkilökunta ja järjestyksenvalvonta on tilattu meiltä koko tilaisuuden ajaksi. Tästä on sovittava erikseen. Tapahtuman järjestäjän on tehtävä juhlista tarvittavat ilmoitukset viranomaisille, tällaisia ovat esim. Ilmoitus alkoholitarjoilusta, (Alkoholitarjoilut juhlissa, alkoholilain 59 :n mukainen ilmoitus) esim. häihin. (ilmoituksen voi tehdä poliisin verkkosivuilla) Ilmoitus yleisötilaisuuden järjestämisestä on tehtävä jos kyseessä on julkinen tilaisuus (avoimet ovet, esim. näyttely tms.) Asiakas vastaa itse tilaisuutensa järjestyksenvalvonnasta. JV-palvelut voi tilata meiltä erikseen, esim. järjestyksenvalvojat alk. 38 Yleisötapahtuman turvallisuussuunnitelmat valmiiksi tehtyinä alk. 190 (ei tarvita esim. häihin). Henkilökunnan tai vartijan ylimääräinen paikallakäynti 70 arkisin 8-16, 140 muut ajat. Muuta: Tilojen varaajan on oltava vähintään 23 vuotta. Vuokraajalla on oikeus kieltäytyä vuokraamasta tiloja. Tiloja ei esimerkiksi vuokrata vanhojenpäivien juhliin eikä penkkarijuhliin. Tupakointi sisätiloissa on kielletty, kynttilöitä saa polttaa. Ulkotulia saa pitää pihalla, mutta niiden siivoaminen ei kuulu normaalisiivoukseen.

6 Peruuntuminen: Asiakkaan peruuttaessa tilaisuuden: Jos tilaisuus peruuntuu enemmän kuin 45 vrk ennen tapahtumaa on asiakkaalla mahdollisuus saada tilavuokra takaisin, mikäli kartano saadaan vielä uudelleen myytyä toiselle varaajalle. Tällöin tilavuokrasta saa takasin uuden vuokrauksen hinnan, joka voi olla pienempi kuin alkuperäinen vuokra (lyhyellä ajalla voimme esim. joutua myymään tilaa alennuksella), vähennettynä 300 maksulla joka kattaa siihen saakka syntyneet kulumme (esim. pidetyt tila-esittelyt, laskutukset, peruuntumiskulut ym.). Jos tilaisuus peruuntuu 45 vrk-10 vrk ennen tapahtumaa jää tilavuokra kartanolle. Alle 10 päivän peruutuksista tai saapumatta jäämisestä laskutetaan myös peruspaketti viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Mahdollisesti tilattu catering laskutetaan täysimääräisenä jos se perutaan alle 10 päivää ennen tilausuutta. Vuokralle antaja ei vastaa siitä, mikäli tilan käyttäminen estyy sopimuksen rikkomisen tai viranomaisten toimien vuoksi. Ylivoimaisesta esteestä johtuen (esim. vesivahinko, tulipalo tai ilkivalta) Kartano voi joutua perumaan varauksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Kartanolla on oikeus siirtää kaikkia sovittuja palveluita alihankijoilleen tai kolmansille osapuolille samoin ehdoin kun asiakaan kanssa on sovittu. Tiloihin tutustuminen: Tiloihimme voi käydä tutustumassa erikseen sovittavana aikana. Toivomme tarjouksen miellyttävän Teitä ja olisimme iloisia saadessamme toivottaa Teidät tervetulleiksi tunnelmalliseen kartanoomme.

uunin käytön takia veloiteta erillistä vuokraa, jos käyttötarve on vasta Gardenia-salin vuokraajan

uunin käytön takia veloiteta erillistä vuokraa, jos käyttötarve on vasta Gardenia-salin vuokraajan Lisäohjeita Gardenia-salin vuokraajalle Tältä sivulta löydät lisäohjeita Gardenia-salin vuokraamiseen. Tutustu ohjeisiin ja ota meihin yhteyttä kaikissa lisäkysymyksissäsi. Varaaminen ja maksaminen Varauksen

Lisätiedot

TÄRKEITÄ LISÄOHJEITA GARDENIA-SALIN VUOKRAAJALLE

TÄRKEITÄ LISÄOHJEITA GARDENIA-SALIN VUOKRAAJALLE TÄRKEITÄ LISÄOHJEITA GARDENIA-SALIN VUOKRAAJALLE VARAAMINEN JA MAKSAMINEN Asiakas voi ensin tehdä alustavan varauksen, jonka hän vahvistaa tai peruu erikseen sovittuun aikaan mennessä. Jos samalle illalle

Lisätiedot

Max Rent vuokrasopimus

Max Rent vuokrasopimus Max Rent vuokrasopimus Sisällysluettelo 1. Matka-auto vuokrasopimuslomake...2 2. Yleiset vuokraehdot...4 3. Max Rent:n ohjeet ja säännöt...7 MATKA-AUTON VUOKRASOPIMUSLOMAKE VUOKRALLEANTAJA / VUOKRAAMO

Lisätiedot

TECHNOPOLIS KOKOUS-, VIDEO- JA BUSINESS LOUNGE VARAUKSIEN SOPIMUSEHDOT

TECHNOPOLIS KOKOUS-, VIDEO- JA BUSINESS LOUNGE VARAUKSIEN SOPIMUSEHDOT TECHNOPOLIS KOKOUS-, VIDEO- JA BUSINESS LOUNGE VARAUKSIEN SOPIMUSEHDOT 1. Kokousvaraus ja vahvistus Kokousvaraus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu. Vahvistettu varaus muodostaa tilaajan

Lisätiedot

MAJOITUSPALVELUJEN VARAUSEHDOT

MAJOITUSPALVELUJEN VARAUSEHDOT MAJOITUSPALVELUJEN VARAUSEHDOT Yleiset sopimusehdot Posioshop.com -verkkokaupassa olevat majoitusyrittäjät (jäljempänä omistaja) noudattavat vuokraamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin

Lisätiedot

TALONOHJE. Sisällysluettelo. Kiinteistö Oy Kaapelitalon yleisohje v009 22-3-2010

TALONOHJE. Sisällysluettelo. Kiinteistö Oy Kaapelitalon yleisohje v009 22-3-2010 Kiinteistö Oy Kaapelitalon yleisohje v009 22-3-2010 TALONOHJE Sisällysluettelo 1. Johdanto...2 1.1 Tilan kunto...2 1.2 Loppusiivous...2 1.3 Järjestyksen noudattaminen...3 1.4 Vuokralaisen vastuu ja vakuutukset...3

Lisätiedot

I YLEISET SÄÄNNÖT MIKKELIN KAUPUNGIN TORISÄÄNTÖ 1. TORIPAIKAN SAAJAN VELVOLLISUUDET 1.1. YLEINEN JÄRJESTYS

I YLEISET SÄÄNNÖT MIKKELIN KAUPUNGIN TORISÄÄNTÖ 1. TORIPAIKAN SAAJAN VELVOLLISUUDET 1.1. YLEINEN JÄRJESTYS MIKKELIN KAUPUNGIN TORISÄÄNTÖ Hyväksytty: Tekninen lautakunta 21.4.2015.. Voimassa : 1.5.2015 alkaen, torikartta 1.5.2014 alkaen Tämä torisääntö koskee Mikkelin Hallitustoria sekä Anttolan, Haukivuoren

Lisätiedot

Matkaehdot. Seat24 Erityisehdot

Matkaehdot. Seat24 Erityisehdot Matkaehdot Seat24 Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevfat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Seat24, me, Seat24.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

MATKAILUAUTON VUOKRASOPIMUS Dethleffs Advantage i 5841 / Fiat Ducato 2,8 JTD KBF-856

MATKAILUAUTON VUOKRASOPIMUS Dethleffs Advantage i 5841 / Fiat Ducato 2,8 JTD KBF-856 2013 Juha Laitala Y-tunnus: 1995421-8 Ahmantie 6, 85100 Kalajoki puh. 0400-680807 MATKAILUAUTON VUOKRASOPIMUS Dethleffs Advantage i 5841 / Fiat Ducato 2,8 JTD KBF-856 VUOKRAAJA: Henkilön/ Yrityksen nimi:

Lisätiedot

TravelPartner erityisehdot

TravelPartner erityisehdot TravelPartner erityisehdot TravelPartnerin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (TravelPartner, me, TravelPartner.fi)

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin

Lisätiedot

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Koska tarjoamme matkoja vain

Lisätiedot

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

Kylätalot käyttöön Vinkkejä ja ohjeita kylätaloille

Kylätalot käyttöön Vinkkejä ja ohjeita kylätaloille Kylätalot käyttöön Vinkkejä ja ohjeita kylätaloille Kuva: Timo Mäki, Vesilahti 1 Kylätalot käyttöön Vinkkejä ja ohjeita kylätaloille Ilona Hussi 14.9.2011 Pieniä lisäyksiä ja muotoiluja 28.9.2011, Anna

Lisätiedot

Kylätalot käyttöön Vinkkejä ja ohjeita kylätaloille

Kylätalot käyttöön Vinkkejä ja ohjeita kylätaloille 2011 Kylätalot käyttöön Vinkkejä ja ohjeita kylätaloille 1 Kuva: Timo Mäki, Vesilahti Kylätalot käyttöön Vinkkejä ja ohjeita kylätaloille Ilona Hussi 14.9.2011 2 Sisällys Johdanto 4 Markkinointi 5 Hinnoittelu

Lisätiedot

Travelstartin Erityisehdot

Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin

Lisätiedot

Nuorten asunnottomuuden ennaltaehkäisyhanke (2012 2015) TOSITARINOITA ASUMISESTA. pohdittavaksi nuorten kanssa

Nuorten asunnottomuuden ennaltaehkäisyhanke (2012 2015) TOSITARINOITA ASUMISESTA. pohdittavaksi nuorten kanssa TOSITARINOITA ASUMISESTA pohdittavaksi nuorten kanssa Nuorten asunnottomuuden ennaltaehkäisyhanke 2012 2015 Koonneet Inka Talvitie ja Niina Kaksonen Alkuasuntojen isännöitsijän Satu Sainion avustuksella

Lisätiedot

TRAVELLINKIN MATKAEHDOT

TRAVELLINKIN MATKAEHDOT TRAVELLINKIN MATKAEHDOT Pidätämme itsellämme oikeuden palata asiakkaalle 24 tunnin sisällä varauksen teosta, mikäli lippua ei pystytä kirjoittamaan lipunkirjoituksessa ilmenneen teknisen syyn tai hinnoitteluongelmien

Lisätiedot

SOPIMUSTYYPIT JA NIIDEN KESKEISIMMÄT OMINAISUUDET

SOPIMUSTYYPIT JA NIIDEN KESKEISIMMÄT OMINAISUUDET SOPIMUSTYYPIT JA NIIDEN KESKEISIMMÄT OMINAISUUDET JÄSENKORTIT Jäsenkortit sisältävät ryhmäliikunnan sekä kuntosalin käytön. Norm Aleryhmät 12 perhediili jäsenkortti - Hinnoittelua käytetään, kun vähintään

Lisätiedot

Emme voi taata, että sylilapsen voi varauksen teon jälkeen lisätä varaukseen. Suosittelemme, että teet varauksen vasta vauvan syntymän jälkeen.

Emme voi taata, että sylilapsen voi varauksen teon jälkeen lisätä varaukseen. Suosittelemme, että teet varauksen vasta vauvan syntymän jälkeen. OPODON MATKAEHDOT Pidätämme itsellämme oikeuden palata asiakkaalle 24 tunnin sisällä varauksen teosta, mikäli lippua ei pystytä kirjoittamaan lipunkirjoituksessa ilmenneen teknisen syyn tai hinnoitteluongelmien

Lisätiedot

Matkailuauton rekisterinumero FJR-644 vuokrasopimus

Matkailuauton rekisterinumero FJR-644 vuokrasopimus 1 (6) Matkailuauton rekisterinumero FJR-644 vuokrasopimus Polttoaine Polttoaine ja kaasu eivät kuulu hintaan. Auto luovutetaan ja vastaanotetaan tankki täynnä. Vuokran maksu Arvioitu vuokra peritään etukäteen.

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (14) Konsernihallinto Nro 894/02.08.00/2011 10.10.2011

Kirkkonummen kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (14) Konsernihallinto Nro 894/02.08.00/2011 10.10.2011 Kirkkonummen kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (14) KIRKKONUMMEN UUDEN KUNNANTALON RAVINTOLAPALVELUT Hankintayksikkö Kirkkonummen kunta PL 20 (Vanha Sairaalantie 5) 02401 Kirkkonummi 1 Yleistä Kirkkonummen kunta (myöhemmin

Lisätiedot

OPPAITA 2:2006. Alkoholiasiat ravintolassa. Terveydeksenne.

OPPAITA 2:2006. Alkoholiasiat ravintolassa. Terveydeksenne. OPPAITA 2:2006 Alkoholiasiat ravintolassa Terveydeksenne. Tässä painoksessa on huomioitu annetut uudet lait. Eduskunnan hyväksymä laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta tulee voimaan 1.10. 2006. Elintarvikelaki

Lisätiedot

ky:n kerho opas helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ky:n kerho-opas / tervetuloa ky:lle / 1

ky:n kerho opas helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ky:n kerho-opas / tervetuloa ky:lle / 1 ky:n kerho opas helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ky:n kerho-opas / tervetuloa ky:lle / 1 sisällys 1. Tervetuloa KY:lle! 4 1.1 Helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry KY 5 1.2 ky-säätiö 7 1.3 Yleistä

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

MMD.Net Sopimusehtopaketti 24.6.2014 1! (! 16) MMD.Net -palveluiden yleiset sopimusehdot!

MMD.Net Sopimusehtopaketti 24.6.2014 1! (! 16) MMD.Net -palveluiden yleiset sopimusehdot! MMD.Net Sopimusehtopaketti 24.6.2014 1 ( 16) MMD.Net -palveluiden yleiset sopimusehdot 1. Sopijaosapuolet Tämän sopimuksen osapuolet ovat MMD Networks Oy (myöhemmin MMD) sekä sopimuksen tekevä yksityishenkilö,

Lisätiedot

SAVOLAISTEN YLIOPPILAIDEN SÄÄTIÖN ASUKASINFO

SAVOLAISTEN YLIOPPILAIDEN SÄÄTIÖN ASUKASINFO SAVOLAISTEN YLIOPPILAIDEN SÄÄTIÖN ASUKASINFO 1 1 TÄRKEITÄ YHTEISTIETOJA...3 2 SISÄÄNMUUTTO... 4 Takuumaksu... 4 Asunnon avain ja muuttoilmoituslomake... 4 Muuta muistettavaa... 4 3 ASUMINEN... 4 Vuokranmaksu...

Lisätiedot

aquablue charter kuluttaja-asiakkaiden purjehdusten lisä- ja erityisehdot

aquablue charter kuluttaja-asiakkaiden purjehdusten lisä- ja erityisehdot aquablue charter kuluttaja-asiakkaiden purjehdusten lisä- ja erityisehdot Järjestäjä kehottaa asiakasta erityisesti tutustumaan huolella peruutusehtoihin, kohta 7, ja kohdan 5 asiakkaan vastuu kohtiin,

Lisätiedot