HUIPPUHINNAT PAKETTIIN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HUIPPUHINNAT PAKETTIIN"

Transkriptio

1 Tee kannattava kauppa HUIPPUHINNAT PAKETTIIN SOITA JA TILAA Säästä 461 Maksimoitu tarjous Solosahapaketista! Talvihattu kaupan päälle! Talviversio suositusta Logosol-hatusta on lämmittävä jäsenetu pienimuotoisen puunjalostuksen parissa työskenteleville. UUSI TARVIKELUETTELO PÄIVITÄ SOLOSAHASI! LUMBERLITE HUIPPU-UUTUUS!

2 Päätä vuotesi hyvään tarjoukseen Joulu lähestyy, tuo maaginen aika, jolloin toiveet voivat toteutua. Joulukampanjalla annamme sinulle ylimääräisen mahdollisuuden täyttää toiveita, varsinkin jos toiveesi koskee Logosol-tuotteita. Sinulle, joka aiot tehdä tilauksen, on erityisen tärkeää tehdä se ajoissa, jotta saat toimituksen ennen uutta vuotta. Tarjoamme sinulle: Rahtivapaan toimituksen uudeksi vuodeksi Tarjoushintaiset kampanjapaketit 60 pv:n avokaupan 2 vuoden takuun Tarjoamme kokonaisvaltaisen paketin, jotta voit valita aina Logosolin, mikäli työskentelet puunjalostuksen parissa. Tutki uutta tuoteluetteloamme. 150 sivua täysin uudistettua valikoimaa puunjalostuksen työvälineistä yhteistyössä Toolboxin kanssa. Soita myyjällemme tai katso kotisivumme osoitteessa mikäli haluat tietää lisää. Me Logosolilta toivotamme sinulle hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!! SOLOSAHA M7 + BS350 Logosol M7 ja MS350 on tehokas ja helppokäyttöinen yhdistelmä, varsinkin jos työskentelet puutavaran kanssa aina 40 cm asti. Paksummat puut hoidat ketjusahalla alkuun. SÄÄSTÄ 769 PAKETTIHINTA: 4154 SOLOSAHA m7 täysin valmiissa paketissa + sähkösaha E Kulmatuki x 2 + Sähkösyöttö + Saksituki SÄÄSTÄ 461 PAKETTIHINTA: Tukkirulla x 2 SOITA JA TILAA Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

3 MikSI valita SOLOSaha: Kevyt ja helppo käyttää, yksinkertainen tekniikka Vakaa toimintavarmuus ja minimaalinen ylläpitotarve Sahaketju antaa paremman pinnan kuin vannesaha Lyhyt asennusaika. Säästät aikaa jokaisella sahauksella Suora sahausrako ja ohut ketju tuottavat laadukkaan lopputuloksen Mahdollisuus täydentää vannesahalla saadaksesi parhaat hyödyt molemmista tekniikoista Täysin säänkestävä, huoltovapaa rakenne 4 Sisältää laipan ja ketjun 3714 SOLO- SAHA m7 + E5000 Optimaalinen pihasaha. Vahva sähkömoottori on hiljaisempi ja nopeampi kuin bensiinikäyttöiset sahat. Tukki rullataan sahalle mukavasti puolen metrin korkeudelta ja sahatut lankut nostetaan suoralta pinnalta. Asetukset sahausten välillä ovat nopeita ja tarkkoja, kiitos meidän nopeiden asetusaskelten ja itselukittuvin toiminnoin. Automaattinen öljypumppu ja kevyt sahakelkka tekevät sahaamisesta yksinkertaisempaa. SOLOSAHA m5 + MS391 Solosaha vahvalla bensiinisahalla, MS391, antaa sinulle vapauden toimia missä vain. Voit viedä sahan tukkien luokse, eikä toisinpäin. Tämä paketti on paras sinulle, joka haluat vapauden liikkua, mutta myös sahata tukkia vuodessa. SÄÄSTÄ 4 Sisältää laipan ja ketjun Katso Filmi logosol.fi PAKETTIHINTA: 1747 HIRSITALOPAKETTI Tee se yksinkertaiseksi ja rakenna kerralla talosi valmiiksi. Tässä on kaikki, mitä tarvitset täydellisten hirsien tekoon. Sahalaitos tekee myös lankkua ja lautaa. Sekä saha, että jyrsin toimivat nopeasti ja ilman ponnistelua. Sekä saha, että jyrsin toimivat E37 automaattisyötöllä. Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

4 PÄIVITÄ SOLOSahaSI! Vannesaha bs350 Kokovalettu runko ja korkea teränopeus tekee sahaamisesta hienompaa. Vannesahalla sahaat tukit aina 45 cm paksuuteen asti. Jos haluat sahata paksumpaa puuta, voit tehdä leveimmät sahaukset bensiinitai sähkösahalla. SO 04 SÄÄSTÄ SÄHKÖ- SYÖTTÖ Voimakas, automaattinen syöttölaite sähkösahoille, hirsijyrsimille ja vannesahoille. Solosaha vannesahalaitoksena Mikäli sinulla on Solosaha, voit päivittää sen ketju- ja vannesahalaitosyhdistelmäksi. Voit hyödyntää parhaat puolet molemmista: Tarkat, leveät lankut ketjusahalla ja nopeat, ohuet sahaukset vannesahalla. Saha leikkaa kevyesti tukin läpi käsin tai automaattisesti E37 syöttölaittella. E37 Friction 824 Täydennä sahalaitostasi 0,5 m linjarilla, johon voit pysäyt tää ylimääräisen sahasi. SÄHKÖSAHA Ympäristöystävällinen vaihtoehto sinulle, jolla on kiinteä työpiste. Hiljaisempi, vahvempi ja kevytkäyttöisempi kuin bensiinisaha. Saatavana myös automaattisyötöllä. Sähkösaha E Sähkösaha E Sähkösaha E5000e* 1451 Sähkösaha E Sähkösaha E8000e* 1747 *E37 automaattisyötölle MOOTTORISAHA Moottorisaha bensiinimoottorilla antaa vapauden työskennellä missä vain. Voit sahata pihalla tai keskellä metsää, missä ikinä haluatkin. Stihl MS Stihl MS Stihl MS Kelkka 143 moottorisahalle HIRSIJYRSIN Nopea ja yksinkertainen jyrsin hirsien tekoon. Jyrsii ylä- ja alapuolen ilman, että sinun tarvitsee siirtää sahaa tai jyrsintä. 3 kw kw e* kw kw e* 1406 Moottorisahalle 1000 (yli 50 cc) *E37 automaattisyötölle Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

5 ITA JA TILAA BIG MILL SYSTEEMI Timmerjiggen on yksinkertainen laite, jolla voit työstää tukit siellä, missä ne ovat. Täydellinen sinulle, jolla on pienempi määrä sahattavaa. Meillä on kaksi mielenkiintoista pakettia, joihin sisältyy moottorisaha, laippa ja ketju. Aloita Timmerjigillä tai suoraan Big Millsysteemillä. TIMMERJIGGEN Hyödynnä pihapuusi. BIG MILL BASIC Säästä rahaa teräpaketilla Teräpaketti 40 cm Logosol-laippa ja neljä ketjua sähkösahaan tai Stihl MS660- moottorisahaan VINKKI! Teroituspaketti 1 Minihiomakone. Profiloija, lattaviila ja viilanpidike sisältyy Koko laippa- ja ketjuvalikoima löytyy uudesta Logosol Toolbox-luettelosta. Teroita ketjut ajoissa! 796 Ketjuteroitusrobotti Teroitusrobotti sahaketjuille. Teroittaa sekä terät että hammasvälit. Kaikille tavallisille ketjuille. Oikea sahalaikka sisältyy. 12V. SÄÄSTÄ Laipan teroitin Penkkihiomakone jalustalla, vanne, kiillotuslaikka ja vakaa pidike oikeaan hiontaan. Sahalaipan ylläpitoon. Teroituspaketti 2 Voimakas teroituskone sahaketjuille. Profiloija, lattaviila ja viilanpidike sisältyy. 346 Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

6 Kuinka kannattava höylä on sinulle? PH m/min Neliterähöylä pieniin yrityksiin tai isompaan harrasteluun. Oikohöylää ja profiloi kerralla aihion kaikilta neljältä sivultaan. Olemme sitä mieltä, että kone joka näyttää pakastearkulta, voi todellisuudessa olla erittäin korkealaatuinen höylä. SÄÄSTÄ Syöt töpöytä sisält yy! PAKETTIHINTA 7242 Katso Filmi logosol.fi Solohöylä SH230 Vaakakutterit pyörösahanterän kanssa. Yksinkertainen asennus, helppo käyttää. Dimensioi ja profiloi puutavaran hetkessä. Samalla kertaa monikäyttöinen ja varma rakennussaha.! Hinnankorotusvaroitus PH360 Teollisuuslaite mutkattomassa muodossa. Vakaa nelikutterihöylä yritystason tuotantoon, jossa voidaan vaihtaa profiilista toiseen nopeasti. Kone voi höylätä jopa 30m /minuutissa, mutta silloin tarvitset itse apua ehtiäksesi koneen mukaan! Yksi ja sama kone tekee kaiken jalkalistoista hirsipalkkeihin upein tuloksin Solohöylä on minun paras nikkarointikaverini. Syöttöpöytä ja pyöräsarja tarvikkeena. Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

7 OIKEA PUUN TUNTU! Multihöylä MF30 Täydellinen kone puusepänverstaaseesi pöytäjyrsin tiiviistä valumateriaalista, kuulalaakeroidulla pöydällä. Karoja kuttereineen voidaan käyttää molempiin suuntiin. Voit myös nostaa ne ylös ja kiertää ympäri, jolloin ne riippuvat pöydän yläpuolella. Voit myös jyrsiä materiaalia ylhäältä päin! Asenna se vaakaan, jos haluat tasohöylätä, profiloida listoja tai käyttää sitä syvyysporana.! Hinnankorotusvaroitus! Hinnankorotusvaroitus 3642 TEE LATTIAT ITSE! On kannattavaa tehdä pontattua puutavaraa ja päätyponttauksen avulla jopa puulattian materiaalit. Voit käyttää lyhyitä pätkiä ja poistaa vialliset kohdat. Se on helppoa ja nopeaa ja lopputulos on hieno. Laske itse palkkiosi raakasahatusta valmiiseen tuotteeseen! Kong joka sopii työ pajoille: pora, höylää ja liittäb. Pyjöräsarja tarvikkeena! Hinnankorotusvaroitus Oiko- ja tasohöylä H410 SOITA JA TILAA Logosol H410 oiko- ja tasohöylä samassa paketissa, ilman uudelleenasetuksia. Vakaa oikohöyläpöytä pienellä toleranssilla. Erillinen syöttömoottori tasohöyläykseen. Tasohöyläys 410 x 260 mm Kaksikutterihöylä dh410 Vaaka- ja pystykutteri. Höylää kaiken, myös pontin ja uran. Hintansa arvoinen vaihtoehto nelikutterihöylälle. Ainoa ero nelikutterihöylään on, että saat neljältä sivulta höylätyn puutavaran kahdella höyläyksellä. Samalla kone on myös suuri tasohöylä 410 mm yläkutterilla Nopea syöttö. Syöttöpöytä ja pyöräsarja tarvikkeena. Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

8 SUPERSUOSIO JA LM PRO Iso sahapyörä, keraamiset terän ohjaimet ja itsetoimiva asennus ovat vakiona. Valitse omasi sähkö- tai bensiinimoottorivaihtoehdoistamme. Automaattinen syöttö ja nopea sahan palautus. Lisävarusteita saatavissa mmm. hirsijyrsin, kuljetuspaketti, purunkäsittelylaitteet ja paljon muuta. LM Pro on yritystason vaihtoehto suurten puumäärien sahaukseen ja dimensiointiin. Säästää selkää sekä metsässä, että sahalaitoksella työskennellessäsi.! Hinnankorotusvaroitus Tomitetaan LM Pro 8 kw kaksois moottorilla SÄÄSTÄ 341! Kuljetuspaketti Aja sahalaitoksesi metsään. Täydellinen paketti aisoineen, pyörinee, valoineen ja tukijalkoineen (6kpl). Maksiminopeus 30 km/h Jatkokset Siirrettävä 0,6 m jatkos. 1,2 metrin kiinteä jatkos. Syöttölaite E37 Automatisoi sahalaitoksesi. Ohjauspaneelista käynnistät ja sammutat sahan sekä ohjaat sitä sekä eteen että taakse Tukkinostin Tasaa tukit, jotka ovat päistään eri paksuiset. 87 Vakaa, säädettävä tukijalka. Nostaa sahapöydän oikeaan työskentelykorkeuteen Tukijalka Tukinkäännin Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

9 TKUU Maailman Uutuus! lumberlite Uskomaton pihasahalaitos sinulle, joka sahaat mieluummin vanne- kuin ketjusahalla. Sahalaitos hoitaa tukit aina 65 cm paksuuteen. Suurin osa tekniikasta on samaa, testattua laatua kuin LM40-sahalaitoksessa. Sekä bensiini- että sähkömoottorilla. Logosolin 410 mm Hirsijyrsin sopii samoille raiteille. Yksinkertainen ja monitoiminen sahalaitos, joka tekee hienoa jälkeä. Ota yhteyttä Logoslin myyjään, niin saat lisätietoa laitteesta Hinta koskee Lumberliteä 9 hv:n Hondan bensiinimoottorilla Katso Filmi logosol.fi SOITA JA TILAA HIRSIJYRSIMET Hirsijyrsimet vannesahoille. Sopii Wood-Mizer LT10 ja LT15, Lennartsforsin ja monien muiden valmistajien sahoihin, kiitos meidän säädettävän sahausleveyden. Hirsijyrsimet sähkö 3286 Hirsijyrsimet sähkö XL, LM Pro 3352 Vannesahanterästäsi tulee kuin uusi teroituskoneen ansiosta. Sama rakenne kuin yllä, mutta ympäristöystävällisellä bensiinimoottorilla, 270 ccc. Kuttereissa voidaan käyttää sekä taso- että profiiliteriä. Enemmän kuin pelkkä hirsijyrsin. Oiko- ja tasohöylää 600x600 mm palkit. Hirsijyrsimet Bensiini 3505 Hirsijyrsimet Bensiini XL, LM Pro Teroitusrobotti Logosol vannesahanterien teroitusrobotti teroittaa automaattisesti sahanteräsi 22 m hammasjaolla, kuten Logosol LM40/ Pro. Toimitetaan jalustan ja vannepidikkeen kanssa. 12V. Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

10 TÄYSI TEOLLISUUSKAPASITEETTI LOGOSOL LÅKS För dig som redan har en cirkelsåg, ett bandsågverk eller en Solosåg är ramsågen ett steg i rätt riktning när du vill öka din kapacitet. Logosol-Låks tar hand om plankoch brädsågningen tyst och eff ektivt. Såga block i ramsågen så får du färdigkantade brädor. Kapaciteten är imponerande upp till 13 löpmeter brädor per minut vilket ger en kapacitet på 780 löpmeter/timme eftersom blocken kan matas in ände mot ände. LÅKS 330 LÅKS ! Hinnankorotusvaroitus Se on helppoa, kun kaikki tarvittava sisältyy pakettiin: Sahanterä, teroituskone, rahti, asennus, opastus ja koneen esiasetus, kun haluat sen. Toimitus ei ole viimeistelty ennen kuin raamisaha on täydessä tuotannossa! Molemmat koneet saatavana 4-tahti bensiinimoottorilla Syöttöpöytä tarvikkeena. KLYYVISAHA KS Tehokas ja varma klyyvisaha kuivan puun käsittelyyn. Sahanterä on täysin suojattu ja vakaa syöttölaite pitää hankalimmatkin aihiot paikoillaan. Investointi henkilökohtaiseen työturvallisuuteen, laatuun ja kapasiteettiin. Katko paketit paikallaan! PAKETTISAHA PK1500 Tehokas pakettisaha renkailla, jonka siirrät helposti sahausten välillä. Erittäin tehokas kone pallettien tekoon sekä muiden kokonaisten puutavarapakettien katkaisuun. Saatavissa 1200, 1350 ja 1500 mm terällä. Toimitetaan ilman laippaa Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

11 SOITA JA TILAA TIENAA PURULLA! Sinulla on paljon voitettavaa, kun hankit kunnollisen purunkäsittelylaitteen. Sahalaitteestasi tulee tehokkaampi, saat paremman lopputuloksen ja muka vamman työympäristön. PURUIMURI 4kW Puruimuri PH260 ja PH360. Sopii myös suurempiin purunpoistojärjestelmiin puusepänverstaassa. Erittäin suuri imuteho. Ilman sähköjärjestelmää. 400V. 16A 1198 PURUIMURI 3kW Edullinen puruimuri PH260- höylään. 2500m3/tunti. 4 x 100 mm sisäänottoaukot pikaasennukseen ja 200 mm ulostulo. 400V. Paino 42 kg. 978 PURULIITIN 4x100 Sopii 4kW koneistoon ja PH360. 4x100mm ja 125 mm aukko yläkutterille. 246 PURUIMURI Tuplapurusäkit. Kolme liitintä 100mm letkulle. 3 hv. Sopii puusepänkoneisiin. 400V. 414 PURUIMURI 1,1 kw Sopiva puruimuri DH m3/ tunti. 125 mm vaihtoehtoinen 2x100 tai 1x125 mm sisäänotto ja 125 mm ulostulo. 1-vaihe 230V. 253 PURULETKUT 100 ja 125 mm. Vahva ja taipuisa. Sopii kaikkiin Logosol-höyliin. Puruletku 3 m. 100 mm. 46 Puruletku 6 m. 100 mm. 91 Puruletku 12 m. 100 mm 182 Letkupuristin, 100 mm 3 Puruletku 3 m. 125 mm 56 Puruletku 6 m. 125 mm 112 Letkupuristin, 125 mm 4

12 Uusi työkaluluettelo! - kaikki mitä tarvitset puusepänverstaassasi Logosol on ottanut suuren askeleen parantaakseen monipuolista tarjontaansa puuntyöstäjille. Lanseeraamme laajan valikoiman työstövälineitä sekä yrityksille että puuntyöstön harrastajille. Yhteistyö tärkeimpien toimittajiemme kanssa vahvistuu ja esittelemme Logosol-Toolboxin. Kutkuttava jälleenmyyntisopimus CMT:n ja meidän oma korkealaatuinen ja ansiokas LOG21- valikoimamme tarjoaa sinulle nyt täydellisen valikoiman höylänteriä, kuttereita, jyrsimiä ja muita puuntyöstölaitteita ympäri maailman. TOOLBOX Sisältää mm. Mene kotisivuillemme ja selaa meidän yli 150-sivuinen kuvastomme. Ilmainen rahti ennen vuodenvaihdetta tehtyihin tilauksiin! Vannesahan terät Laipat ja ketjut Pyörösahan terät SOITA JA TILAA Höylänterät ja jyrsimet Kutterit TOOLBOX

13 Ammattilaisen valinta Markkinoiden paras työvälinevalikoima, kiitos meidän huippulaatuisen kovametallin ja käänteentekevän teflonpinnoitteen 1 Kulmajyrsin ohjauslaakerilla 9,5 mm 44 2 Kourujyrsin, D19 mm 43 3 Urajyrsin ohjainlaakerilla 16 mm 42 4 Urajyrsin 10mm 30 5 Piirtojyrsin, D12,7mm 35 6 Piirtojyrsin, D 28mm 43 7 Keittiöjyrsinsarja, 3 osaa Puuporasarja 3,4,5,6,7,8,9,10 mm 28 9 Yleisterä, 315 mm Rakennusterä, 400mm Hyviä työkaluja oikeaan hintaan Lajitelma tarkkaan testattuja työvälineitä sinulle, joka vaadit korkeaa laatua ja suorituskykyä. 1 Talttaporalisäsarja pylväsporakoneelle Talttapora 11mm 24 3 Karmipora, D1 5mm, D2 14mm Porasovite 13mm 29 5 Pallopora D: 20mm Senkkaus kiinnite, 3-7mm 10 7 Ikkuna jyrsin TB Ohjuri, D:80mm 43 9 Profiili terät Oksa porasarja 15,20,25,30,35mm Vielä suu rempi profiili terä valikoima Olemme tuplanneet lajitelmaume. Valitse yli 100 eri mallia teristä. HSS terästä soita meille tai valitse luette losta tai tee oha mallisi. Profiiliteräsetti Ura & Pontti 14 teräparia, mm puutavaralle. Hinta: 662 Profiiliteräsetti PH paria profiiliteriä, 3 paria kiinnityspaloja. Hinta: 796 Profiiliteräsetti TOLPPA & TRALLITAVARALLE 10 teräparia, mm Hinta: 476 Profiiliteräsetti dh410 7 paria profiiliteriä, 2 paria kiinnityspaloja. Hinta: 387 Profiiliteräsetti päätyponttaukseen 4 paria profiiliteriä, 4 paria turvateriä Hinta: 389 Profiiliteräsetti Solohöylään 8 paria profiiliteriä, 3 paria kiinnityspaloja. Hinta: 455

14 PUUTAVARAN KUIVAUS Sauno Virkestork Sauno-kuivuri kuivaa höyryn ja korkean lämpötilan avulla. Vähentää puutavaran jännityksiä ja kuivaa puutavaran ilman halkeamia ja vääntymiä. Kuivaa puutavaran höyläyskuivaksi viikossa. Hinta sisältää aggregaatin, kaapin voit rakentaa itse styroksista. Toimitukseen sisältyy aina myös helat ja rakennusohjeet. Energiatehokasta kuivausta! Katso Filmi logosol.fi Kuivauskaapin rakennuspaketti, ilman aggregaattia 385 Kuivausaggregaatti SaunoVT3, 2 kw 571 Kuivausaggregaatti Sauno VT5, 4kW 973 TEROITUSKONEET JA JIGIT Tormek jigit T7 ja T3 malleihin. Tormek T7 Tehokas vesijäähdytetty hiomakivi yrityskäyttöön. Suuri valikoima jigejä tarkkaan teroitukseen, löytyvät oikealta sivulta. SÄHKÖTARVIKKEET Tormek T3 Hieman pienempi ja yksinkertaisempi versio alkuperäismalli T7 sinulle, joka haluat pitää keittiöveitset terävinä. Kaikki oikealla listatut jigit sopivat tähän malliin Kulmajigi 28 Jigi lyhyille työvälineille 7 Jigi kourutaltoille 41 Jigi lyhyille työvälineille 12 Multijigi 30 Jigi saksille 23 Jigi veitsille 18 Jigi suorille höylänterille* 86 Jigi pitkille ja paksuille veitsiller 25 Jigi profiiliterille* 77 * Logosol-höylien terät, parhaat yhdessä T7-mallin kanssa. Yksivaihe-jatkojohto Jatkojohto yksivaihevirralle. Ympäristöystävällinen kaapeli vesisuojatuin kontaktipinnoin. 14 Master-slave 3-vaihe Jakorasia ajoituksella. Tuplaa 3-vaiheliitännät, vähentää kuormitusta käynnistettäessä ja alentaa tehontarvetta. Kosteussuojaus IP Pääkeskus 16A sisään, 2 x 16 A ulos sekä neljä 1-vaihevirtapistoketta. Vikavirtasuoja. 75 Master-slave 1-fas Tukeva 1-vaihe Maste-slave jokrasia. Itseajoittava, esimerkiksi puruimurille parin sekunnin viiveellä. Vähentää kuormitusta ja säästää aikaa. Kosteussuojaus IP vaihevir- TAKAAPELIT 3-vaihevirtakaapeli. Laatukaapeli pienempään tehohävikkiin pitkissä johdoissa. 5, 10 tai 25 metriä. Hinta 10 metrille. 3-faskabel 16A, 2,5 mm faskabel 16A, 4 mm faskabel 32A, 6 mm 2 77 Vinkki! 4 mm 2 Logosolin ketjusahoille ja vannesahalaitoksille valitse erikoiskaapeli 4mm2 saadaksesi täyden tehon. Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

15 LISÄVARUSTEET SOLOSAHAAN Kärkiohjaus sähkö Kärkiohjaus Logosolin sähkösahoille. Ruuvataan suojakaareen. Vahva magneetti kiinnittyy laipan kärkeen. Kärkiohjaus bensa Kärkiohjaus Logosolin bensiinisahoille. Ruuvataan suojakaareen. Vahva magneetti kiinnittyy laipan kärkeen. Vesijäähdytys Automaattinen lisäys. Sis. tyylikkään tuplasäiliön öljylle ja vedelle. Sähkösahalle. Sahatuki Asennetaan tukkipiikin alle. Toimii kuin ylimääräinen tukkihylly, säädettävissä ¼ askelin Pyörösahauslisälaite Sahaa tukit 16 kantilta. Suunniteltu Logosol Solosahaan, mutta sopii myös kaikkiin muihin ketju- ja vannesahalaitoksiin ja hirsijyrsimiin. Saksituki M7 Toimitetaan parina. Tarjoaa kaksi ylimääräistä tukkihyllyä ja parantaa pitkien aihioiden sahaustarkkuutta. Siirrettävä sahatuki Asennetaan helposti mihin tahansa kohtaan linjaria. Säädöt ¼ askelin. Tukkihyllyn tuki M7 Varmistaa tukkihyllyn kestävyyden raskaita aihioita käsitellessä. Sopii M7- solosahaan Olemme valmiit paluelemaan, soita lähetä sähköposti tai kirjoita! Kulmatuki Myydään pareittain. Sopii M7-solosahaan. SOITA JA TILAA Kulmatuki kiristysvarrella Voidaan nostaa 15 cm tukkihyllyn yläpuolelle. Kiinnitys nopeasti ja tarkasti. Hinta per kappale. Sopii M7-malliin. Tukkirulla Asennetaan Solosahan poikkipalkkiin tukkihyllyn eteen. Helpottaa tukkien siirtämistä sivusuunnassa /st Kaksi tukkirappua Helpottaa tukkien lastausta ilman tukkipöytää. Myydään pareittain. Tukkivinssi 405/pari Hyvä apuväline raskaiden tukkien käsittelyyn. Parantaa myös turvallisuutta puunkaadossa. 212 Vakaa tukijalka Ylimääräinen tukijalka tassulla. Asennetaan linjarin päähän. Tukeva malli. 32 Helppo ja siirrettävä, metsässä tai pihalla miten sinulle sopii. PIDENNÄ sahalaitostasi Linjarit Solosahoihin (M2-M7) voidaan pidentää päistään 0,5 m tai 1,0 metrin jatkoksilla. M7 voidaan jatkaa myös 0,5 m jatkoksella keskeltä, jolloin tukkihyllyjen etäisyyskin pitenee. Sitä paitsi linjarijatkokset 0,5 m keskijatkos M ,5 m M7 63 0,5 m M m tukijalalla M ,0 m ilman tukijalkaa M7 91 1,0 m tukijalalla M5 115 Puolikas sahalaitos M7 934 Puolikas sahalaitos M5 639 ovat ihan yhtä vakaita kuin itse sahalaitoskin. Pidentääksesi sahalaitostasi 2,5 m (M7 2m), asennetaan sahaan puolikas sahalaitos lisää, sisältää tukkinostimen. Kaikki jatkosten hinnat sisältävät jatkoliittimen. Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

16 GRÄNSFORS-KIRVEET Gränsforskubben Käsintehty pieni kirves Gränforsilta. 24 cm varsi, paino 0,73 kiloa. Nahkainen suojus Retkikirves Pieni, kevyt kirves joka kulkee helposti rinkassa mukana. 35 cm varsi, paino 0,6 kg. Nahkainen suojus. Puusepänkirves Käsintethyt kirves Gränsforsilta, sunniteltu kuivan puutavaran käsittelyyn. 45 cm kahva, paino 0,9 kg. Nahkainen suojus. Iso metsäkirves Käsintehty kirves Gränsforsilta, perinteiseen metsätyöskentelyyn. 64 cm kahva, paino 1,2 kg. Nahkainen suojus VOITELUAINEET testatut tuotteet! Silbergleit, pullo Silbergleit on testattu ja hyväksi havaittu voitelumenetelmä sahateollisuuskoneille, joita käytetään teollisuudessa tai harrastuksena. MUUTA 20 Silbergleit, purki Silbergleit är ett beprövat smörjmedel för träbearbetningsmaskiner, används både inom industri, hantverk och hobby. 20 Teräketjuöljy Meillä on oma sekoitus ketjuöljyä, jolla on erinomainen viskositeetti. 1 tai 10 litran astia. 4/1 l Spraypaketti Sisältää: Super-Flo, silikoniöljy, universaaliöljy ja Klisterolja. Kaikki mitä tarvitset voiteluun 35 Halkopaketti Sahapukki Smartholderilla ja Stihl MS391-moottorisahalla. Tällä paketilla teet polttopuusavotasta helpompaa. Tukkivelho Lisälaite, jolla teet moottorisahastasi korkeatehoisen puuntyöstökoneen. Terän pää, erikoislaippa, ketju ja suojus. Kylpytynnyripaketti Sisältää mm. alumiinisen kamiinan, piipun, piipunhatun,vanteet, poistoaukot ja koristeet. 65 Tukinkäännin Patentoitu ja rahanarvoinen tukinkäännin. Säästää selkääsi ja tekee työstäsi helpompaa Alkuperäis hinta 80 Näin tilaat Odotamme soittoasi. Kätevimmin hoidat tilauksen sähköpostilla, joka toimii vuorokauden ympäri. Henkilökohtainen palvelu: arkisin klo Maahantuonti: Stammholz Oy Myynti: / Sähköposti: Internet: / Laisniementie 10, MUURIKKALA Rahtikulut Rahtikulumme ovat painoperusteiset ja toimitukset tapahtuvat pääosin varastoltamme. Kampanja-aikoina toimitusajat saattavat olla normaalia pidemmät. Hintaesimerkkejä: Postipaketti painon mukaan 10-30, Solosahat 100, höylät 300, pakettisaha 200. Soita ja kysy tarkemmat hintatiedot. Avoin kauppa, takuu, tuki ja paras hinta Aina 60 pv avoin kauppa 2 vuoden takuu Tuki ilman rajoituksia Paras hinta. Mikäli löydät saman laitteen halvemmalla joltain muulta ruotsalaiselta valmistajalta, hyvitämme erotuksen. Näytä meille ilmoitus, nettisivu tai tarjous. Hintatakuu on voimassa kaksi kuukautta tilauspäivän jälkeen. Ei koske käytettyjä koneita. Logosol pidättää oikeuden määrittää hintatakuun voimassaolon tapauskohtaisesti Hinnat voimassa saakka. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin tai painovirheisiin. Talvihattu kaupan päälle! Talviversio suositusta Logosol-hatusta on lämmittävä jäsenetu pienimuotoisen puunjalostuksen parissa työskenteleville.

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V 2016 SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V ST2661300 350 W 2-13 mm 520-2620 rpm 13 mm pikaistukka 575 mm 19 kg Kevyt ja kompakti penkkiporakone niin kotiverstaalle kuin autotalliinkin. Kone on varustettu

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. www.logosol.fi

TUOTELUETTELO. www.logosol.fi TUOTELUETTELO 2008 logosol TUOTELUETTELO 2008 www.logosol.fi 2 Logosol > Työnilo on parasta, mitä voimme asiakkaillemme antaa! Logosolin toimitusjohtajana on hyvä olla. Hyvät keksinnöt ja ideat syntyvät

Lisätiedot

Rakenna oma puukuivuri

Rakenna oma puukuivuri Rakenna oma puukuivuri Sauno puutavarankuivuri Rakennusohje Kuivaimen osat ruuvataan yhteen erikoisruuveja käyttämällä. Tämän ohjeen avulla voit rakentaa omia tarpeitasi vastaavan kuivaimen. Katso ohjeen

Lisätiedot

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Malli Työpituus Kokonaispituus Standardi mm mm

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat 2016 Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna

Lisätiedot

Pippuri/suolamylly 1: Kantikas/epäsäännöllinen muoto/ tms. Pekka Pikkarainen 2015

Pippuri/suolamylly 1: Kantikas/epäsäännöllinen muoto/ tms. Pekka Pikkarainen 2015 Pippuri/suolamylly 1: Kantikas/epäsäännöllinen muoto/ tms. Pekka Pikkarainen 2015 Ohje on 195 ja 245mm akselilla oleville koneistoille. Pyri tekemään mahdollisimman tarkasti ohjeen mukaan, silloin ei tarvitse

Lisätiedot

WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET

WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET Sivu 1/8 WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET Puh: 02-4870258, Web: www.wenda.fi, E-Mail: sales@wenda.fi Sivu 2/8 Kamiinan perustiedot: Kamiina on valmistettu merivettä kestävästä alumiinista,

Lisätiedot

SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ. metalli

SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ. metalli SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ 100 kg puu metalli Näyttävä ja viimeistelty ratkaisu liukuovelle Täydellinen ratkaisu myös varasto- ja tarviketiloihin sairaaloissa. Helasarja 655 sisältää kaikki

Lisätiedot

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän.

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Uusi KASTOwin Mestariteos sarjatuotantona www.astowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Enemmän uin ainutlaatuinen: Uusi KASTOwin. Kannattavan automaattisahausen asi täreintä teijää ovat: suuri leuuteho

Lisätiedot

e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05

e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05 e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05 WWW.KASITYO.COM ONNISTUNUT JAKKARA 1. Listat ovat tasaisin välein ja naulat suorassa rivissä. Naulojen päät ovat puun sisässä, eikä yhtään naulaa vinossa. Naulauksessa

Lisätiedot

Käyttöohje/ohjekirja Sahalaitteisto E 4000 / E 5000 / E6000. Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen

Käyttöohje/ohjekirja Sahalaitteisto E 4000 / E 5000 / E6000. Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen Käyttöohje/ohjekirja Sahalaitteisto E 4000 / E 5000 / E6000 Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen Kiitos kun valitsit laitteesi LOGOSOLILTA LOGOSOL aloitti 1988 Solosahan valmistuksen ja on siitä

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS Jäykkien, paksujen tai korkeaviskositeettisten materiaalien (pinnoitteet, tiivisteet, liimat) käyttö vaatii oikeat laitteet, luotettavuuden ja voimakkaat pumput Päästäksemme

Lisätiedot

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter 50 Tähtää, paina nappia, lue tulos Pölyn ja veden kestävä Kompakti ja kevyt muotoilu Virheettömät korkeuden ja etäisyyden lukemat Toiminnot yhdellä painikkeella

Lisätiedot

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje TIMCO X10 1000w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje LUE TÄMÄ OHJE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ JA NOUDATA OHJEITA TARKASTI! TIMCO moottorinlämmitin on suunniteltu moottoriajoneuvojen moottorin

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

Terä ja terien huolto

Terä ja terien huolto Terä ja terien huolto EUROPE woodmizer.eu I Suomi woodmizer.fi Terät Laadun historia Terät Pian sen jälkeen kun Wood-Mizer ensimmäisenä oli aloittanut siirrettävien sahojen valmistamisen ilmeni, että parannuksia

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

Puukon valmistaminen. terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu

Puukon valmistaminen. terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu Puukon valmistaminen terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu Terän takominen kuumenna taottava rauta ahjossa keltaiseksi pidä rauta hehkuvan hiilikasan sisällä älä

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet. LÄMPÖÄ JA VETTÄ

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet.  LÄMPÖÄ JA VETTÄ Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet www.sentakia.com LÄMPÖÄ JA VETTÄ 3/2017 LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinkiputki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi sekä

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Naarvan otteessa useita puita. Moipu 400E

Naarvan otteessa useita puita. Moipu 400E BIOENERGIAA METSÄSTÄ 2003-2007 EUROOPAN UNIONIN osaksi rahoittama Interreg-projekti Projekti - INFO 106 Koneellinen raivaus Risutec III hydraulivetoinen raivauslaitteisto, joka myös on asennettu metsätraktorin

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

SolarMagic asennus ja sijoitusopas

SolarMagic asennus ja sijoitusopas SolarMagic asennus ja sijoitusopas Kesäkuu 2010 www.solarmagic.fi Tämä opas esittää erilaisia SolarMagic-aurinkolämmityslaitteen asennusvaihtoehtoja. On tärkeää että laitteesta saatava teho olisi mahdollisimman

Lisätiedot

UPM SILMU-Pergola IDEAKIRJA

UPM SILMU-Pergola IDEAKIRJA UPM SILMU-Pergola IDEAKIRJA Monipuolisesti ja nautittavasti Toteuta oma suosikkisi Puiden lehteen puhkeavista kasvupisteistä nimensä saanut UPM SILMU-Pergola tuo kesän puutarhaan nautittavan helposti.

Lisätiedot

Radio-ohjattavan F2007:n runko

Radio-ohjattavan F2007:n runko ASENNUS Radio-ohjattavan F2007:n runko Lehden nro 7 liitteenä on ominaisuuksiltaan ja mitoiltaan tärkeä osa. Se on pienoismallisi pohjalevy eli runko. Runko on suorakaiteen muotoinen, kärjestään kapeneva

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 10. Muut työkappaleen kiinnittimet 591-617. Jakolaitteet...593-594. Pyöröpöydät...595-596. Ristisyöttöpöydät...

Sisällysluettelo. 10. Muut työkappaleen kiinnittimet 591-617. Jakolaitteet...593-594. Pyöröpöydät...595-596. Ristisyöttöpöydät... Sisällysluettelo 10. Muut työkappaleen kiinnittimet 591-617 Jakolaitteet...593-594 Pyöröpöydät...595-596 Kaikki hinnat lv 0% Ristisyöttöpöydät...597-599 Kulmapöytä... 600 Kiinnitystasot... 601 Hienomekaaniset

Lisätiedot

Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla

Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla Ohjeisiin on tutustuttava aina ennen laitteen käyttöä Sarjanumero Valmistusvuosi PALAX Lahdentie 9 61400 Ylistaro, FINLAND Tel. +358 6 4745100 Fax. +358

Lisätiedot

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Maahantuoja: ISOJOEN KONEHALLI OY Keskustie 26, 61850 Kauhajoki

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

GRINDEX- IMUVAUNU Käyttöohjeet

GRINDEX- IMUVAUNU Käyttöohjeet GRINDEX- IMUVAUNU Käyttöohjeet 1. Toiminta...2 2. Tarkistukset ennen käyttöä ja kokoaminen...2 3. Käyttö ja rajoitukset...2 4. Tekniset tiedot...3 5. Asennus...5 6. Huolto...5 7. Johtimet...6 8. Merkinnät

Lisätiedot

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin. TwinColumn TwinColumn Rec REP, Com TwinTouch MultiColumn

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin. TwinColumn TwinColumn Rec REP, Com TwinTouch MultiColumn Column Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Hintakuvasto TwinColumn TwinColumn Rec REP, Com TwinTouch MultiColumn multimediavaunut edulliset näyttövaunut erikoismallit kosketusnäytöille Nelikko

Lisätiedot

TF 15HV TF 15 HV TF 15 HV

TF 15HV TF 15 HV TF 15 HV Käyttöohje TF 15HV TF 15 HV E87 264 08 TF 15 HV Tuotenro: E87 264 08 Täydellinen ilmanjakajalla varustettu kone. Turvallisuuden varmistamiseksi on koneen mukana toimitetut turvaohjeet luettava. Lue käyttöohje,

Lisätiedot

Betonirakentamisen talvituotteet

Betonirakentamisen talvituotteet VARAUDU TALVEEN Meiltä saat tarvittavat betonirakentamisen talvituotteet Betonirakentamisen talvituotteet - Pakkassuojamatot - Roudansulatusmatot - Led työvalot - Betoninkovetuskaapelit - Betonilämpömittarit

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Letkukeloja (ilman letkuja) Letkun maksimipituudet referenssejä, riippuu letkun paksuudesta. 2-tie letkukelat 3/8 letkuille Letkun Kätisyys Paino kg A Ø mm B mm C mm maksimipituus 1,8-2 m vasen 9,7 270

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Omni-Tract-hakasjärjestelmä

KÄYTTÖOHJE. Omni-Tract-hakasjärjestelmä KÄYTTÖOHJE Omni-Tract-hakasjärjestelmä JÄLLEENMYYJÄ Mediplast Fenno Oy Tähtäinkuja 9, 01530 Vantaa Asiakaspalvelu 09 276 360 mediplast.info@mediplast.com www.mediplast.com 1 SISÄLLYS Sisällys Sivu Tärkeää...

Lisätiedot

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet Monien mahdollisuuksien valonheittimet PoleLITE ja Keen ovat led-valonheittimiä, jotka voidaan asentaa yhtä hyvin uusiin, kuin vanhoihinkin, jo käytössä

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HydroHeater HW HydroHeater UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi Tuotantokyky: 103 kw 0-100 0 C Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HW HydroHeater Liikkuva yksikkö lämpimän veden nopeaan toimitukseen

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0 Tuotekoodi: 4933443500 Kompakti iskuporakone, vain 198 mm pitkä tekee siitä ideaalin ahtaissa tiloissa työskentelyyn Joustava akkujärjestelmä: Työkalu käy kaikkien Milwaukee

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

EAB Built to last Tarkkuus ja laatu ovat mukana kaikessa toiminnassamme, raakamateriaalin valinnassa,

EAB Built to last Tarkkuus ja laatu ovat mukana kaikessa toiminnassamme, raakamateriaalin valinnassa, KUORMALAVAHYLLY EAB KUORMALAVAHYLLY 1 EAB:n kuormalavahylly kattaa vakiona laajan valikoiman eri levyisiä, syvyisiä ja korkuisia hyllyjä. Monipuolisilla lisävarusteilla rakennetaan tehokas ja toimiva varasto.

Lisätiedot

1) Sivulasien asennus Valmistele alumiinilistat (sivu- ja alalistat U-, katonvastainen lista joko F- tai U-profiililla)

1) Sivulasien asennus Valmistele alumiinilistat (sivu- ja alalistat U-, katonvastainen lista joko F- tai U-profiililla) VIHTA-LASISEINÄN ASENNUSOHJE: Käymme tässä asennusohjeessa läpi lasiseinän asennuksen vaihe vaiheelta. Suorittamalla asennustyö huolella tämän ohjeen mukaan lasiseinän asennus sujuu vaivattomasti ja lasiseinän

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA.

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. www.sentakia.com 6/2016 LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinkiputki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi

Lisätiedot

lindab yksinkertaistamme rakentamista

lindab yksinkertaistamme rakentamista lindab yksinkertaistamme rakentamista Tämän toimintaperiaatteen jo tunnet... Fiksu järjestelmä! Lindab Safe Click Asenna ilman työkaluja helposti ja nopeasti Lindabin kanavajärjestelmä perustuu tuttuun

Lisätiedot

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä - 1 - Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä Geyser kuumakylpyaltaat sopivat niin matkailukeskukseen, kotipihaan kuin mökillekin. Nauti ulkona kylpemisen ilosta kesät talvet, säällä kuin säällä. Valmistamme ja

Lisätiedot

Tutustu. Innostu. Luo! www.villihelmi.fi. 2014 VilliHelmi Oy

Tutustu. Innostu. Luo! www.villihelmi.fi. 2014 VilliHelmi Oy 1 Säihkyvän kaulakorun teet näistä: Lajitelma erilaisia helmiä makusi mukaan 5 g 8/0 tai 6/0 siemenhelmiä lasihelmien väriin sopien 0,45 mm koruvaijeria haluttu pituus + 15 cm korupiikkejä kolmionmuotoisia,

Lisätiedot

OEM-tuotteet. Erillisliittimet teollisuussovelluksiin.

OEM-tuotteet. Erillisliittimet teollisuussovelluksiin. OEM-tuotteet Erillisliittimet teollisuussovelluksiin. Optimaalinen liitos alusta loppuun. Hyvä käytettävyys: pistotulppa, liitosjärjestelmä pienjännitealueelle. Käytettävyys on keskeinen tekijä, kun arvioidaan

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

Schauer Karjatalous tuotteet

Schauer Karjatalous tuotteet Schauer Karjatalous tuotteet Askeleen edellä olevat ratkaisut karjallesi AINA ASKELEEN EDELLÄ Makuuparret Pihattoihin Tarjoaa erinomaisen ja eläinystävällisen ympäristön. Komfort makuuparsi maksimaalinen

Lisätiedot

Kaksoisviisteinen liukuva jiirisaha (F DB malli) SISÄLTÖ

Kaksoisviisteinen liukuva jiirisaha (F DB malli) SISÄLTÖ Kaksoisviisteinen liukuva jiirisaha (F36-258 DB malli) SISÄLTÖ Turvallisuusohjeet 3 Yleiset turvallisuusohjeet 4 Jiirisahoja erityisesti koskevat turvallisuusohjeet 6 Laserosoitinlaitteen turvallisuusohjeet

Lisätiedot

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa.

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää, arjessa ja juhlassa. Se on huomioitu altaiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Neljän merkittävän

Lisätiedot

Vaakahaarukkavaunun HAVA2000V KÄYTTÖOHJE

Vaakahaarukkavaunun HAVA2000V KÄYTTÖOHJE Vaakahaarukkavaunun HAVA2000V KÄYTTÖOHJE Maahantuoja Haklift ABT Oy Asessorinkatu 3-7 20780 Kaarina Kiitos, että valitsit ABT Yellowline vaakahaarukkavaunun. Lue tämä käyttöopas ennen käyttöä. ABT Yellowline

Lisätiedot

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 TR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

Tarjoushinnat ovat voimassa 31.8.2013 saakka. Toimitusehto välimyyntivarauksin ja/tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tarjoushinnat ovat voimassa 31.8.2013 saakka. Toimitusehto välimyyntivarauksin ja/tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Turku, huhtikuu 2013 TMT Monitekniikka tarjouskirjepaketti 2013 Tässä kevään ja kesän tarjouksemme ammattilaisille: Pureva Hitachi Hero Wiha instablue Rollo MaxX Nupla katkaisu- ja hiomalaikat kulmahiomakoneet,

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS

VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Postios. Helsinki Rukkila Puh. Helsinki 847812 Rautatieas. Pitäjänmäki Koetusselostus 112 1952 JO-BU-SENIOR polttomoottorisaha Ilmoittaja: Oy Seanpor t A b, Helsinki.

Lisätiedot

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Se hoitaa homman Jotta pystyn hoitamaan omani Koska vain paras on riittävän hyvää... Uusi sukupolvi. Luokkansa paras. ATTIX 33- ja 44 -sarjan märkä-/kuivaimurit suunniteltiin

Lisätiedot

100-500 40-60 tai 240-260 400-600 tai 2 000-2 200 X

100-500 40-60 tai 240-260 400-600 tai 2 000-2 200 X Yleistä tilauksesta Yleistä tilauksesta Tilaa voimanotot ja niiden sähköiset esivalmiudet tehtaalta. Jälkiasennus on erittäin kallista. Suositellut vaatimukset Voimanottoa käytetään ja kuormitetaan eri

Lisätiedot

Kaapeliläpiviennit WWW.E-C.FI WWW.MURRI.FI. Murrilla on myös erittäin kattava varastovalikoima kaapeleita, johtimia ja niiden merkintöjä.

Kaapeliläpiviennit WWW.E-C.FI WWW.MURRI.FI. Murrilla on myös erittäin kattava varastovalikoima kaapeleita, johtimia ja niiden merkintöjä. Kaapeliläpiviennit Kaapeliläpivientien tarve on hyvin laaja ja siihen vaikuttaa useita tekijöitä. Me Murrilla olemme laajentaneet jatkuvasti valikoimaamme tällä saralla perustuen kasvaviin asiakastarpeisiin.

Lisätiedot

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää.

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää. 32 SKATEPAL PRO 3 PAKKAUKSEN PURKU JA ASENTAMINEN 1. Aseta kone vakaalle pöydälle 80 100 cm:n työskentelykorkeudelle. 2. Avaa yläkansi napsauttamalla koneen molemmilla puolilla olevia solkia. 3. Kannen

Lisätiedot

ALUMIININLUJAA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ

ALUMIININLUJAA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ ALUMIININLUJAA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ» TYYLIÄ, LAATUA JA KESTÄVYYTTÄ «LAITURIT LASITERASSIT VENETELAKAT UIMAPORTAAT TYÖLAUTAT KÄYNTISILLAT Puh. 050 517 4702 / info@esalaiturit.fi / www.esatuotteet.fi LAITURIT

Lisätiedot

E-kirjan kirjoittaminen

E-kirjan kirjoittaminen 1 E-kirjan kirjoittaminen Ohjeet e-kirjan kirjoittamiseen Tämän ohjeistuksen tavoitteena on auttaa sinua luomaan yksinkertainen e-kirja (pdftiedosto) asiakkaallesi. Kirja näyttää hänelle kuinka hyvin ymmärrät

Lisätiedot

AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Huhtikuu 2011 1 AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Huhtikuu 2011 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 1 PAKKAUS JA VARASTOINTI 2 TEKNISET TIEDOT. 3 ASENNUS.

Lisätiedot

Näin lisäeristät 2. Purueristeisen seinän ulkopuolinen lisäeristys. Eristeinä PAROC Renova tai PAROC WPS 3n

Näin lisäeristät 2. Purueristeisen seinän ulkopuolinen lisäeristys. Eristeinä PAROC Renova tai PAROC WPS 3n Näin lisäeristät 2 Purueristeisen seinän ulkopuolinen lisäeristys Eristeinä PAROC Renova tai PAROC WPS 3n Tammikuu 2012 Ulkopuolinen lisäeristys PAROC Renova levyllä Puurunkoinen, purueristeinen talo,

Lisätiedot

Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen

Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen Verkkoratkaisujen tarjoaminen pk-yrityksille muistuttaa hieman

Lisätiedot

SUOMI JOPRO 2200TV-2

SUOMI JOPRO 2200TV-2 SUOMI JOPRO 2200TV-2 JOPRO 2200TV-2 Puoliautomaattinen akunvaihtojärjestelmä. Trukkiakkujen vaakasuuntaiseen akunvaihtoon. Akun paino maks. 2200 kg. Sisällys Toimintojen yleiskatsaus...4 Ohjauspaneeli...6

Lisätiedot

RX JA RX VORTEX TYHJENNYSPUMPUT LAADUKAS VAIHTOEHTO TYHJENNYSPUMPUKSI. Myynti:

RX JA RX VORTEX TYHJENNYSPUMPUT LAADUKAS VAIHTOEHTO TYHJENNYSPUMPUKSI. Myynti: RX JA RX VORTEX TYHJENNYSPUMPUT LAADUKAS VAIHTOEHTO TYHJENNYSPUMPUKSI - RX JA RX VORTEX SARJAN PUMPUT OVAT TUNNETTUJA KESTÄVYYDESTÄÄN - TUPLA-AKSELITIIVISTEET TUOVAT HUOLETTOMIA KÄYTTÖTUNTEJA - LAADUN

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

Lue minut ensin! DM50 Series (K00 series) Pika-asennusohje. Uusi postimaksukoneenne on suunniteltu siten, että voit asentaa laitteen itse.

Lue minut ensin! DM50 Series (K00 series) Pika-asennusohje. Uusi postimaksukoneenne on suunniteltu siten, että voit asentaa laitteen itse. Lue minut ensin! DM50 Series (K00 series) Uusi postimaksukoneenne on suunniteltu siten, että voit asentaa laitteen itse. On tärkeää, että luet ohjeen läpi yksityiskohtaisesti. Pika-asennusohje Ennen kun

Lisätiedot

NESTEIDEN KÄSITTELY TYNNYRISUPPILOT & TYNNYRIKANNET

NESTEIDEN KÄSITTELY TYNNYRISUPPILOT & TYNNYRIKANNET NESTEIDEN KÄSITTELY TYNNYRI & TYNNYRIKANNET TYNNYRINKANSI SUOJAA NESTEET NOPEASTI JA YKSINKERTAISESTI Tynnyrinkansi, joka tekee tavallisesta 200 L tynnyristä paloturvallisen säiliön ongelmajätteille. Täyttää

Lisätiedot

Halkomakone 7 tn Käyttöohje

Halkomakone 7 tn Käyttöohje Halkomakone 7 tn Käyttöohje Lue kaikki ohjeet huolellisesti. Opi tuntemaan koneen käyttötarkoitus, rajoitukset ja mahdolliset vaarat ennen käyttämistä. Käytä työsylinterin käyttö vipua siten että vedät

Lisätiedot

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T TUOTE-ESITE 2014 Alumiinikynnykset Matalat alumiiniset kynnykset on helppo ylittää pyörätuolilla tai rollaattorilla, kokonaiskorkeus on 6 mm. Alumiiniset kynnykset ovat

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

HW 3600. - roudansulatusta uudella tasolla

HW 3600. - roudansulatusta uudella tasolla HW 3600 HW 3600 - roudansulatusta uudella tasolla HW 3600 - liikkuva lämmöntuottaja ympärivuotiseen käyttöön Liikkuva lämmöntuottaja > 100 0 C Tällä liikkuvalla lämmöntuottajalla voit toimittaa 100 0 C

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

Wallgard asennusohje 2014

Wallgard asennusohje 2014 Wallgard asennusohje 2014 1. Alusta 1.1 Alustan on oltava luja, puhdas, kuiva ja tasainen, imukykyinen, eikä halkeamia ei saa esiintyä. Kiinnitystä heikentävät maali- ja öljytahrat sekä pöly poistetaan.

Lisätiedot

Käyttöohje. Tämä käyttöohje sisältää tärkeitä turvallisuusohjeita

Käyttöohje. Tämä käyttöohje sisältää tärkeitä turvallisuusohjeita Käyttöohje käännös ALKUPERÄISESTÄ KÄYTTÖOHJEKIRJASTA LOGOSOL Speed Saw Lue huolella läpi tämä käyttöohje ennen kuin alat käyttää laitetta ja varmista, että olet ymmärtänyt kaiken. Tämä käyttöohje sisältää

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI 2000, SEFFI 1500, SEFFI 1000) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttöohjekirja malleille: SEFFI 2000 (24 paikkaa), SEFFI 1500 (18 paikkaa),

Lisätiedot

Olemme työskennelleet todella paljon viimeiset vuodet Iso-Britanniassa, ja ollakseni rehellinen, työ on vielä kesken.

Olemme työskennelleet todella paljon viimeiset vuodet Iso-Britanniassa, ja ollakseni rehellinen, työ on vielä kesken. Purjeet ja riki Olemme kääntäneet tämän tekstin ruotsinkielisestä artikkelista. http://www.swe.magicmicro.org/e107_files/public/segeltips.pdf Ruotsalaiset ovat keränneet eri MM-sivustoilta artikkeleita,

Lisätiedot

Varmista että maalattava pinta on kauttaaltaan puhdistettu ja kuiva ennen ja jälkeen esikäsittelyn.

Varmista että maalattava pinta on kauttaaltaan puhdistettu ja kuiva ennen ja jälkeen esikäsittelyn. GLOBAL REFINISH SYSTEM Joulukuu 2007 D8718 / D8719 ohenteella D8077 Valkoinen 2K HS Märkää Märälle Pohjamaali D8078 Harmaa 2K HS Märkää Märälle Pohjamaali D8237 HS Express Kovete D8238 HS Nopea Kovete

Lisätiedot

Pehmokäynnistimet. Tyyppi PSR. Uusi. Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801

Pehmokäynnistimet. Tyyppi PSR. Uusi. Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801 Pehmokäynnistimet Tyyppi PSR Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801 Uusi ABB-pehmokäynnistimet Yleistä Vasemmalla: yhdistelmä, jossa on PSR ja moottorinsuojakytkin MS116 Yllä: PSR16, PSR30 ja PSR 45 *) Moottorin

Lisätiedot

Niskahartiajumppa. Lämmittelyliikkeet:

Niskahartiajumppa. Lämmittelyliikkeet: Niskahartiajumppa Useimmat meistä kärsivät jossain vaiheessa matkan varrella niskahartiaseudun vaivoista. Syitä vaivoihin voi olla useita, huonot tai toispuoleiset työasennot, huono tyyny, huono nukkuma-asento,

Lisätiedot

JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet

JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet MSJ-WOOD OY JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet Kokoamisohjeet U-taloportaille MSJ-Wood 11.3.2013 http://www.jussi-portaat.fi Suunnittelu ja toteutus: Cadwill Oy Teit erinomaisen valinnan ostaessasi Jussi

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

Mirkan kokonaisratkaisut. rakentamiseen ja remontointiin

Mirkan kokonaisratkaisut. rakentamiseen ja remontointiin Mirkan kokonaisratkaisut rakentamiseen ja remontointiin RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI Mirkan tuotteet rakentamiseen ja remontointiin Tervetuloa pölyttömän hionnan uuteen maailmaan. Mirkan kokonaisratkaisu

Lisätiedot

SARJA 2000 ERITTÄIN RASKAAT LIUKUOVIJÄRJESTELMÄT. metalli

SARJA 2000 ERITTÄIN RASKAAT LIUKUOVIJÄRJESTELMÄT. metalli SARJA 2000 ERITTÄIN RASKAAT LIUKUOVIJÄRJESTELMÄT 2000 kg metalli Raskaan sarjan liukuovijärjestelmät ja sovellutukset Sarja 2000 on monikäyttöinen liukuovijärjestelmä, joka on suunniteltu suorille liukuoville

Lisätiedot

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ Max 6 GUARANTEED TOUGH. UUSI TSTAK KESKENÄÄN LUKITTAVA PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ DEWALTIN UUSI TSTAK -VALIKOIMA ON AMMATTILAISEN TÄYDELLINEN KUMPPANI.

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

Kodin tuntu tulee läheltä

Kodin tuntu tulee läheltä Kodin tuntu tulee läheltä Lämmin koti on arvokas, muttei kallis Hippu-kaukolämpö tuo arkeesi turvaa. Edullisesti ja ekologisesti Lapista. Miksi liittyä kaukolämpöön? Kaukolämpö tuo mukavuutta arkeen ihmisistä

Lisätiedot

Pizza ja kebab kebab laitteet

Pizza ja kebab kebab laitteet Profi Line -kaasukäyttöinen kebabgrilli Toimii maa- ja pullokaasulla arustettu turvaventtiilillä Paistinvartaan ja läönlähteen väli säädettävissä Polttimien teho 12 kw Paistinvartaan pituus 900, lihakapasiteetti

Lisätiedot

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm -runko 25 tonnia Voidaan asentaa työpöydälle tai lisävarusteena saatavalle jalustalle. Työpöytä asennusta varten tarvitaan 1.4 m 2 vapaata tilaa, jalustan kanssa tarvitaan 4 m 2 lattiatilaa. voin -runko

Lisätiedot