HUIPPUHINNAT PAKETTIIN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HUIPPUHINNAT PAKETTIIN"

Transkriptio

1 Tee kannattava kauppa HUIPPUHINNAT PAKETTIIN SOITA JA TILAA Säästä 461 Maksimoitu tarjous Solosahapaketista! Talvihattu kaupan päälle! Talviversio suositusta Logosol-hatusta on lämmittävä jäsenetu pienimuotoisen puunjalostuksen parissa työskenteleville. UUSI TARVIKELUETTELO PÄIVITÄ SOLOSAHASI! LUMBERLITE HUIPPU-UUTUUS!

2 Päätä vuotesi hyvään tarjoukseen Joulu lähestyy, tuo maaginen aika, jolloin toiveet voivat toteutua. Joulukampanjalla annamme sinulle ylimääräisen mahdollisuuden täyttää toiveita, varsinkin jos toiveesi koskee Logosol-tuotteita. Sinulle, joka aiot tehdä tilauksen, on erityisen tärkeää tehdä se ajoissa, jotta saat toimituksen ennen uutta vuotta. Tarjoamme sinulle: Rahtivapaan toimituksen uudeksi vuodeksi Tarjoushintaiset kampanjapaketit 60 pv:n avokaupan 2 vuoden takuun Tarjoamme kokonaisvaltaisen paketin, jotta voit valita aina Logosolin, mikäli työskentelet puunjalostuksen parissa. Tutki uutta tuoteluetteloamme. 150 sivua täysin uudistettua valikoimaa puunjalostuksen työvälineistä yhteistyössä Toolboxin kanssa. Soita myyjällemme tai katso kotisivumme osoitteessa mikäli haluat tietää lisää. Me Logosolilta toivotamme sinulle hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!! SOLOSAHA M7 + BS350 Logosol M7 ja MS350 on tehokas ja helppokäyttöinen yhdistelmä, varsinkin jos työskentelet puutavaran kanssa aina 40 cm asti. Paksummat puut hoidat ketjusahalla alkuun. SÄÄSTÄ 769 PAKETTIHINTA: 4154 SOLOSAHA m7 täysin valmiissa paketissa + sähkösaha E Kulmatuki x 2 + Sähkösyöttö + Saksituki SÄÄSTÄ 461 PAKETTIHINTA: Tukkirulla x 2 SOITA JA TILAA Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

3 MikSI valita SOLOSaha: Kevyt ja helppo käyttää, yksinkertainen tekniikka Vakaa toimintavarmuus ja minimaalinen ylläpitotarve Sahaketju antaa paremman pinnan kuin vannesaha Lyhyt asennusaika. Säästät aikaa jokaisella sahauksella Suora sahausrako ja ohut ketju tuottavat laadukkaan lopputuloksen Mahdollisuus täydentää vannesahalla saadaksesi parhaat hyödyt molemmista tekniikoista Täysin säänkestävä, huoltovapaa rakenne 4 Sisältää laipan ja ketjun 3714 SOLO- SAHA m7 + E5000 Optimaalinen pihasaha. Vahva sähkömoottori on hiljaisempi ja nopeampi kuin bensiinikäyttöiset sahat. Tukki rullataan sahalle mukavasti puolen metrin korkeudelta ja sahatut lankut nostetaan suoralta pinnalta. Asetukset sahausten välillä ovat nopeita ja tarkkoja, kiitos meidän nopeiden asetusaskelten ja itselukittuvin toiminnoin. Automaattinen öljypumppu ja kevyt sahakelkka tekevät sahaamisesta yksinkertaisempaa. SOLOSAHA m5 + MS391 Solosaha vahvalla bensiinisahalla, MS391, antaa sinulle vapauden toimia missä vain. Voit viedä sahan tukkien luokse, eikä toisinpäin. Tämä paketti on paras sinulle, joka haluat vapauden liikkua, mutta myös sahata tukkia vuodessa. SÄÄSTÄ 4 Sisältää laipan ja ketjun Katso Filmi logosol.fi PAKETTIHINTA: 1747 HIRSITALOPAKETTI Tee se yksinkertaiseksi ja rakenna kerralla talosi valmiiksi. Tässä on kaikki, mitä tarvitset täydellisten hirsien tekoon. Sahalaitos tekee myös lankkua ja lautaa. Sekä saha, että jyrsin toimivat nopeasti ja ilman ponnistelua. Sekä saha, että jyrsin toimivat E37 automaattisyötöllä. Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

4 PÄIVITÄ SOLOSahaSI! Vannesaha bs350 Kokovalettu runko ja korkea teränopeus tekee sahaamisesta hienompaa. Vannesahalla sahaat tukit aina 45 cm paksuuteen asti. Jos haluat sahata paksumpaa puuta, voit tehdä leveimmät sahaukset bensiinitai sähkösahalla. SO 04 SÄÄSTÄ SÄHKÖ- SYÖTTÖ Voimakas, automaattinen syöttölaite sähkösahoille, hirsijyrsimille ja vannesahoille. Solosaha vannesahalaitoksena Mikäli sinulla on Solosaha, voit päivittää sen ketju- ja vannesahalaitosyhdistelmäksi. Voit hyödyntää parhaat puolet molemmista: Tarkat, leveät lankut ketjusahalla ja nopeat, ohuet sahaukset vannesahalla. Saha leikkaa kevyesti tukin läpi käsin tai automaattisesti E37 syöttölaittella. E37 Friction 824 Täydennä sahalaitostasi 0,5 m linjarilla, johon voit pysäyt tää ylimääräisen sahasi. SÄHKÖSAHA Ympäristöystävällinen vaihtoehto sinulle, jolla on kiinteä työpiste. Hiljaisempi, vahvempi ja kevytkäyttöisempi kuin bensiinisaha. Saatavana myös automaattisyötöllä. Sähkösaha E Sähkösaha E Sähkösaha E5000e* 1451 Sähkösaha E Sähkösaha E8000e* 1747 *E37 automaattisyötölle MOOTTORISAHA Moottorisaha bensiinimoottorilla antaa vapauden työskennellä missä vain. Voit sahata pihalla tai keskellä metsää, missä ikinä haluatkin. Stihl MS Stihl MS Stihl MS Kelkka 143 moottorisahalle HIRSIJYRSIN Nopea ja yksinkertainen jyrsin hirsien tekoon. Jyrsii ylä- ja alapuolen ilman, että sinun tarvitsee siirtää sahaa tai jyrsintä. 3 kw kw e* kw kw e* 1406 Moottorisahalle 1000 (yli 50 cc) *E37 automaattisyötölle Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

5 ITA JA TILAA BIG MILL SYSTEEMI Timmerjiggen on yksinkertainen laite, jolla voit työstää tukit siellä, missä ne ovat. Täydellinen sinulle, jolla on pienempi määrä sahattavaa. Meillä on kaksi mielenkiintoista pakettia, joihin sisältyy moottorisaha, laippa ja ketju. Aloita Timmerjigillä tai suoraan Big Millsysteemillä. TIMMERJIGGEN Hyödynnä pihapuusi. BIG MILL BASIC Säästä rahaa teräpaketilla Teräpaketti 40 cm Logosol-laippa ja neljä ketjua sähkösahaan tai Stihl MS660- moottorisahaan VINKKI! Teroituspaketti 1 Minihiomakone. Profiloija, lattaviila ja viilanpidike sisältyy Koko laippa- ja ketjuvalikoima löytyy uudesta Logosol Toolbox-luettelosta. Teroita ketjut ajoissa! 796 Ketjuteroitusrobotti Teroitusrobotti sahaketjuille. Teroittaa sekä terät että hammasvälit. Kaikille tavallisille ketjuille. Oikea sahalaikka sisältyy. 12V. SÄÄSTÄ Laipan teroitin Penkkihiomakone jalustalla, vanne, kiillotuslaikka ja vakaa pidike oikeaan hiontaan. Sahalaipan ylläpitoon. Teroituspaketti 2 Voimakas teroituskone sahaketjuille. Profiloija, lattaviila ja viilanpidike sisältyy. 346 Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

6 Kuinka kannattava höylä on sinulle? PH m/min Neliterähöylä pieniin yrityksiin tai isompaan harrasteluun. Oikohöylää ja profiloi kerralla aihion kaikilta neljältä sivultaan. Olemme sitä mieltä, että kone joka näyttää pakastearkulta, voi todellisuudessa olla erittäin korkealaatuinen höylä. SÄÄSTÄ Syöt töpöytä sisält yy! PAKETTIHINTA 7242 Katso Filmi logosol.fi Solohöylä SH230 Vaakakutterit pyörösahanterän kanssa. Yksinkertainen asennus, helppo käyttää. Dimensioi ja profiloi puutavaran hetkessä. Samalla kertaa monikäyttöinen ja varma rakennussaha.! Hinnankorotusvaroitus PH360 Teollisuuslaite mutkattomassa muodossa. Vakaa nelikutterihöylä yritystason tuotantoon, jossa voidaan vaihtaa profiilista toiseen nopeasti. Kone voi höylätä jopa 30m /minuutissa, mutta silloin tarvitset itse apua ehtiäksesi koneen mukaan! Yksi ja sama kone tekee kaiken jalkalistoista hirsipalkkeihin upein tuloksin Solohöylä on minun paras nikkarointikaverini. Syöttöpöytä ja pyöräsarja tarvikkeena. Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

7 OIKEA PUUN TUNTU! Multihöylä MF30 Täydellinen kone puusepänverstaaseesi pöytäjyrsin tiiviistä valumateriaalista, kuulalaakeroidulla pöydällä. Karoja kuttereineen voidaan käyttää molempiin suuntiin. Voit myös nostaa ne ylös ja kiertää ympäri, jolloin ne riippuvat pöydän yläpuolella. Voit myös jyrsiä materiaalia ylhäältä päin! Asenna se vaakaan, jos haluat tasohöylätä, profiloida listoja tai käyttää sitä syvyysporana.! Hinnankorotusvaroitus! Hinnankorotusvaroitus 3642 TEE LATTIAT ITSE! On kannattavaa tehdä pontattua puutavaraa ja päätyponttauksen avulla jopa puulattian materiaalit. Voit käyttää lyhyitä pätkiä ja poistaa vialliset kohdat. Se on helppoa ja nopeaa ja lopputulos on hieno. Laske itse palkkiosi raakasahatusta valmiiseen tuotteeseen! Kong joka sopii työ pajoille: pora, höylää ja liittäb. Pyjöräsarja tarvikkeena! Hinnankorotusvaroitus Oiko- ja tasohöylä H410 SOITA JA TILAA Logosol H410 oiko- ja tasohöylä samassa paketissa, ilman uudelleenasetuksia. Vakaa oikohöyläpöytä pienellä toleranssilla. Erillinen syöttömoottori tasohöyläykseen. Tasohöyläys 410 x 260 mm Kaksikutterihöylä dh410 Vaaka- ja pystykutteri. Höylää kaiken, myös pontin ja uran. Hintansa arvoinen vaihtoehto nelikutterihöylälle. Ainoa ero nelikutterihöylään on, että saat neljältä sivulta höylätyn puutavaran kahdella höyläyksellä. Samalla kone on myös suuri tasohöylä 410 mm yläkutterilla Nopea syöttö. Syöttöpöytä ja pyöräsarja tarvikkeena. Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

8 SUPERSUOSIO JA LM PRO Iso sahapyörä, keraamiset terän ohjaimet ja itsetoimiva asennus ovat vakiona. Valitse omasi sähkö- tai bensiinimoottorivaihtoehdoistamme. Automaattinen syöttö ja nopea sahan palautus. Lisävarusteita saatavissa mmm. hirsijyrsin, kuljetuspaketti, purunkäsittelylaitteet ja paljon muuta. LM Pro on yritystason vaihtoehto suurten puumäärien sahaukseen ja dimensiointiin. Säästää selkää sekä metsässä, että sahalaitoksella työskennellessäsi.! Hinnankorotusvaroitus Tomitetaan LM Pro 8 kw kaksois moottorilla SÄÄSTÄ 341! Kuljetuspaketti Aja sahalaitoksesi metsään. Täydellinen paketti aisoineen, pyörinee, valoineen ja tukijalkoineen (6kpl). Maksiminopeus 30 km/h Jatkokset Siirrettävä 0,6 m jatkos. 1,2 metrin kiinteä jatkos. Syöttölaite E37 Automatisoi sahalaitoksesi. Ohjauspaneelista käynnistät ja sammutat sahan sekä ohjaat sitä sekä eteen että taakse Tukkinostin Tasaa tukit, jotka ovat päistään eri paksuiset. 87 Vakaa, säädettävä tukijalka. Nostaa sahapöydän oikeaan työskentelykorkeuteen Tukijalka Tukinkäännin Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

9 TKUU Maailman Uutuus! lumberlite Uskomaton pihasahalaitos sinulle, joka sahaat mieluummin vanne- kuin ketjusahalla. Sahalaitos hoitaa tukit aina 65 cm paksuuteen. Suurin osa tekniikasta on samaa, testattua laatua kuin LM40-sahalaitoksessa. Sekä bensiini- että sähkömoottorilla. Logosolin 410 mm Hirsijyrsin sopii samoille raiteille. Yksinkertainen ja monitoiminen sahalaitos, joka tekee hienoa jälkeä. Ota yhteyttä Logoslin myyjään, niin saat lisätietoa laitteesta Hinta koskee Lumberliteä 9 hv:n Hondan bensiinimoottorilla Katso Filmi logosol.fi SOITA JA TILAA HIRSIJYRSIMET Hirsijyrsimet vannesahoille. Sopii Wood-Mizer LT10 ja LT15, Lennartsforsin ja monien muiden valmistajien sahoihin, kiitos meidän säädettävän sahausleveyden. Hirsijyrsimet sähkö 3286 Hirsijyrsimet sähkö XL, LM Pro 3352 Vannesahanterästäsi tulee kuin uusi teroituskoneen ansiosta. Sama rakenne kuin yllä, mutta ympäristöystävällisellä bensiinimoottorilla, 270 ccc. Kuttereissa voidaan käyttää sekä taso- että profiiliteriä. Enemmän kuin pelkkä hirsijyrsin. Oiko- ja tasohöylää 600x600 mm palkit. Hirsijyrsimet Bensiini 3505 Hirsijyrsimet Bensiini XL, LM Pro Teroitusrobotti Logosol vannesahanterien teroitusrobotti teroittaa automaattisesti sahanteräsi 22 m hammasjaolla, kuten Logosol LM40/ Pro. Toimitetaan jalustan ja vannepidikkeen kanssa. 12V. Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

10 TÄYSI TEOLLISUUSKAPASITEETTI LOGOSOL LÅKS För dig som redan har en cirkelsåg, ett bandsågverk eller en Solosåg är ramsågen ett steg i rätt riktning när du vill öka din kapacitet. Logosol-Låks tar hand om plankoch brädsågningen tyst och eff ektivt. Såga block i ramsågen så får du färdigkantade brädor. Kapaciteten är imponerande upp till 13 löpmeter brädor per minut vilket ger en kapacitet på 780 löpmeter/timme eftersom blocken kan matas in ände mot ände. LÅKS 330 LÅKS ! Hinnankorotusvaroitus Se on helppoa, kun kaikki tarvittava sisältyy pakettiin: Sahanterä, teroituskone, rahti, asennus, opastus ja koneen esiasetus, kun haluat sen. Toimitus ei ole viimeistelty ennen kuin raamisaha on täydessä tuotannossa! Molemmat koneet saatavana 4-tahti bensiinimoottorilla Syöttöpöytä tarvikkeena. KLYYVISAHA KS Tehokas ja varma klyyvisaha kuivan puun käsittelyyn. Sahanterä on täysin suojattu ja vakaa syöttölaite pitää hankalimmatkin aihiot paikoillaan. Investointi henkilökohtaiseen työturvallisuuteen, laatuun ja kapasiteettiin. Katko paketit paikallaan! PAKETTISAHA PK1500 Tehokas pakettisaha renkailla, jonka siirrät helposti sahausten välillä. Erittäin tehokas kone pallettien tekoon sekä muiden kokonaisten puutavarapakettien katkaisuun. Saatavissa 1200, 1350 ja 1500 mm terällä. Toimitetaan ilman laippaa Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

11 SOITA JA TILAA TIENAA PURULLA! Sinulla on paljon voitettavaa, kun hankit kunnollisen purunkäsittelylaitteen. Sahalaitteestasi tulee tehokkaampi, saat paremman lopputuloksen ja muka vamman työympäristön. PURUIMURI 4kW Puruimuri PH260 ja PH360. Sopii myös suurempiin purunpoistojärjestelmiin puusepänverstaassa. Erittäin suuri imuteho. Ilman sähköjärjestelmää. 400V. 16A 1198 PURUIMURI 3kW Edullinen puruimuri PH260- höylään. 2500m3/tunti. 4 x 100 mm sisäänottoaukot pikaasennukseen ja 200 mm ulostulo. 400V. Paino 42 kg. 978 PURULIITIN 4x100 Sopii 4kW koneistoon ja PH360. 4x100mm ja 125 mm aukko yläkutterille. 246 PURUIMURI Tuplapurusäkit. Kolme liitintä 100mm letkulle. 3 hv. Sopii puusepänkoneisiin. 400V. 414 PURUIMURI 1,1 kw Sopiva puruimuri DH m3/ tunti. 125 mm vaihtoehtoinen 2x100 tai 1x125 mm sisäänotto ja 125 mm ulostulo. 1-vaihe 230V. 253 PURULETKUT 100 ja 125 mm. Vahva ja taipuisa. Sopii kaikkiin Logosol-höyliin. Puruletku 3 m. 100 mm. 46 Puruletku 6 m. 100 mm. 91 Puruletku 12 m. 100 mm 182 Letkupuristin, 100 mm 3 Puruletku 3 m. 125 mm 56 Puruletku 6 m. 125 mm 112 Letkupuristin, 125 mm 4

12 Uusi työkaluluettelo! - kaikki mitä tarvitset puusepänverstaassasi Logosol on ottanut suuren askeleen parantaakseen monipuolista tarjontaansa puuntyöstäjille. Lanseeraamme laajan valikoiman työstövälineitä sekä yrityksille että puuntyöstön harrastajille. Yhteistyö tärkeimpien toimittajiemme kanssa vahvistuu ja esittelemme Logosol-Toolboxin. Kutkuttava jälleenmyyntisopimus CMT:n ja meidän oma korkealaatuinen ja ansiokas LOG21- valikoimamme tarjoaa sinulle nyt täydellisen valikoiman höylänteriä, kuttereita, jyrsimiä ja muita puuntyöstölaitteita ympäri maailman. TOOLBOX Sisältää mm. Mene kotisivuillemme ja selaa meidän yli 150-sivuinen kuvastomme. Ilmainen rahti ennen vuodenvaihdetta tehtyihin tilauksiin! Vannesahan terät Laipat ja ketjut Pyörösahan terät SOITA JA TILAA Höylänterät ja jyrsimet Kutterit TOOLBOX

13 Ammattilaisen valinta Markkinoiden paras työvälinevalikoima, kiitos meidän huippulaatuisen kovametallin ja käänteentekevän teflonpinnoitteen 1 Kulmajyrsin ohjauslaakerilla 9,5 mm 44 2 Kourujyrsin, D19 mm 43 3 Urajyrsin ohjainlaakerilla 16 mm 42 4 Urajyrsin 10mm 30 5 Piirtojyrsin, D12,7mm 35 6 Piirtojyrsin, D 28mm 43 7 Keittiöjyrsinsarja, 3 osaa Puuporasarja 3,4,5,6,7,8,9,10 mm 28 9 Yleisterä, 315 mm Rakennusterä, 400mm Hyviä työkaluja oikeaan hintaan Lajitelma tarkkaan testattuja työvälineitä sinulle, joka vaadit korkeaa laatua ja suorituskykyä. 1 Talttaporalisäsarja pylväsporakoneelle Talttapora 11mm 24 3 Karmipora, D1 5mm, D2 14mm Porasovite 13mm 29 5 Pallopora D: 20mm Senkkaus kiinnite, 3-7mm 10 7 Ikkuna jyrsin TB Ohjuri, D:80mm 43 9 Profiili terät Oksa porasarja 15,20,25,30,35mm Vielä suu rempi profiili terä valikoima Olemme tuplanneet lajitelmaume. Valitse yli 100 eri mallia teristä. HSS terästä soita meille tai valitse luette losta tai tee oha mallisi. Profiiliteräsetti Ura & Pontti 14 teräparia, mm puutavaralle. Hinta: 662 Profiiliteräsetti PH paria profiiliteriä, 3 paria kiinnityspaloja. Hinta: 796 Profiiliteräsetti TOLPPA & TRALLITAVARALLE 10 teräparia, mm Hinta: 476 Profiiliteräsetti dh410 7 paria profiiliteriä, 2 paria kiinnityspaloja. Hinta: 387 Profiiliteräsetti päätyponttaukseen 4 paria profiiliteriä, 4 paria turvateriä Hinta: 389 Profiiliteräsetti Solohöylään 8 paria profiiliteriä, 3 paria kiinnityspaloja. Hinta: 455

14 PUUTAVARAN KUIVAUS Sauno Virkestork Sauno-kuivuri kuivaa höyryn ja korkean lämpötilan avulla. Vähentää puutavaran jännityksiä ja kuivaa puutavaran ilman halkeamia ja vääntymiä. Kuivaa puutavaran höyläyskuivaksi viikossa. Hinta sisältää aggregaatin, kaapin voit rakentaa itse styroksista. Toimitukseen sisältyy aina myös helat ja rakennusohjeet. Energiatehokasta kuivausta! Katso Filmi logosol.fi Kuivauskaapin rakennuspaketti, ilman aggregaattia 385 Kuivausaggregaatti SaunoVT3, 2 kw 571 Kuivausaggregaatti Sauno VT5, 4kW 973 TEROITUSKONEET JA JIGIT Tormek jigit T7 ja T3 malleihin. Tormek T7 Tehokas vesijäähdytetty hiomakivi yrityskäyttöön. Suuri valikoima jigejä tarkkaan teroitukseen, löytyvät oikealta sivulta. SÄHKÖTARVIKKEET Tormek T3 Hieman pienempi ja yksinkertaisempi versio alkuperäismalli T7 sinulle, joka haluat pitää keittiöveitset terävinä. Kaikki oikealla listatut jigit sopivat tähän malliin Kulmajigi 28 Jigi lyhyille työvälineille 7 Jigi kourutaltoille 41 Jigi lyhyille työvälineille 12 Multijigi 30 Jigi saksille 23 Jigi veitsille 18 Jigi suorille höylänterille* 86 Jigi pitkille ja paksuille veitsiller 25 Jigi profiiliterille* 77 * Logosol-höylien terät, parhaat yhdessä T7-mallin kanssa. Yksivaihe-jatkojohto Jatkojohto yksivaihevirralle. Ympäristöystävällinen kaapeli vesisuojatuin kontaktipinnoin. 14 Master-slave 3-vaihe Jakorasia ajoituksella. Tuplaa 3-vaiheliitännät, vähentää kuormitusta käynnistettäessä ja alentaa tehontarvetta. Kosteussuojaus IP Pääkeskus 16A sisään, 2 x 16 A ulos sekä neljä 1-vaihevirtapistoketta. Vikavirtasuoja. 75 Master-slave 1-fas Tukeva 1-vaihe Maste-slave jokrasia. Itseajoittava, esimerkiksi puruimurille parin sekunnin viiveellä. Vähentää kuormitusta ja säästää aikaa. Kosteussuojaus IP vaihevir- TAKAAPELIT 3-vaihevirtakaapeli. Laatukaapeli pienempään tehohävikkiin pitkissä johdoissa. 5, 10 tai 25 metriä. Hinta 10 metrille. 3-faskabel 16A, 2,5 mm faskabel 16A, 4 mm faskabel 32A, 6 mm 2 77 Vinkki! 4 mm 2 Logosolin ketjusahoille ja vannesahalaitoksille valitse erikoiskaapeli 4mm2 saadaksesi täyden tehon. Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

15 LISÄVARUSTEET SOLOSAHAAN Kärkiohjaus sähkö Kärkiohjaus Logosolin sähkösahoille. Ruuvataan suojakaareen. Vahva magneetti kiinnittyy laipan kärkeen. Kärkiohjaus bensa Kärkiohjaus Logosolin bensiinisahoille. Ruuvataan suojakaareen. Vahva magneetti kiinnittyy laipan kärkeen. Vesijäähdytys Automaattinen lisäys. Sis. tyylikkään tuplasäiliön öljylle ja vedelle. Sähkösahalle. Sahatuki Asennetaan tukkipiikin alle. Toimii kuin ylimääräinen tukkihylly, säädettävissä ¼ askelin Pyörösahauslisälaite Sahaa tukit 16 kantilta. Suunniteltu Logosol Solosahaan, mutta sopii myös kaikkiin muihin ketju- ja vannesahalaitoksiin ja hirsijyrsimiin. Saksituki M7 Toimitetaan parina. Tarjoaa kaksi ylimääräistä tukkihyllyä ja parantaa pitkien aihioiden sahaustarkkuutta. Siirrettävä sahatuki Asennetaan helposti mihin tahansa kohtaan linjaria. Säädöt ¼ askelin. Tukkihyllyn tuki M7 Varmistaa tukkihyllyn kestävyyden raskaita aihioita käsitellessä. Sopii M7- solosahaan Olemme valmiit paluelemaan, soita lähetä sähköposti tai kirjoita! Kulmatuki Myydään pareittain. Sopii M7-solosahaan. SOITA JA TILAA Kulmatuki kiristysvarrella Voidaan nostaa 15 cm tukkihyllyn yläpuolelle. Kiinnitys nopeasti ja tarkasti. Hinta per kappale. Sopii M7-malliin. Tukkirulla Asennetaan Solosahan poikkipalkkiin tukkihyllyn eteen. Helpottaa tukkien siirtämistä sivusuunnassa /st Kaksi tukkirappua Helpottaa tukkien lastausta ilman tukkipöytää. Myydään pareittain. Tukkivinssi 405/pari Hyvä apuväline raskaiden tukkien käsittelyyn. Parantaa myös turvallisuutta puunkaadossa. 212 Vakaa tukijalka Ylimääräinen tukijalka tassulla. Asennetaan linjarin päähän. Tukeva malli. 32 Helppo ja siirrettävä, metsässä tai pihalla miten sinulle sopii. PIDENNÄ sahalaitostasi Linjarit Solosahoihin (M2-M7) voidaan pidentää päistään 0,5 m tai 1,0 metrin jatkoksilla. M7 voidaan jatkaa myös 0,5 m jatkoksella keskeltä, jolloin tukkihyllyjen etäisyyskin pitenee. Sitä paitsi linjarijatkokset 0,5 m keskijatkos M ,5 m M7 63 0,5 m M m tukijalalla M ,0 m ilman tukijalkaa M7 91 1,0 m tukijalalla M5 115 Puolikas sahalaitos M7 934 Puolikas sahalaitos M5 639 ovat ihan yhtä vakaita kuin itse sahalaitoskin. Pidentääksesi sahalaitostasi 2,5 m (M7 2m), asennetaan sahaan puolikas sahalaitos lisää, sisältää tukkinostimen. Kaikki jatkosten hinnat sisältävät jatkoliittimen. Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

16 GRÄNSFORS-KIRVEET Gränsforskubben Käsintehty pieni kirves Gränforsilta. 24 cm varsi, paino 0,73 kiloa. Nahkainen suojus Retkikirves Pieni, kevyt kirves joka kulkee helposti rinkassa mukana. 35 cm varsi, paino 0,6 kg. Nahkainen suojus. Puusepänkirves Käsintethyt kirves Gränsforsilta, sunniteltu kuivan puutavaran käsittelyyn. 45 cm kahva, paino 0,9 kg. Nahkainen suojus. Iso metsäkirves Käsintehty kirves Gränsforsilta, perinteiseen metsätyöskentelyyn. 64 cm kahva, paino 1,2 kg. Nahkainen suojus VOITELUAINEET testatut tuotteet! Silbergleit, pullo Silbergleit on testattu ja hyväksi havaittu voitelumenetelmä sahateollisuuskoneille, joita käytetään teollisuudessa tai harrastuksena. MUUTA 20 Silbergleit, purki Silbergleit är ett beprövat smörjmedel för träbearbetningsmaskiner, används både inom industri, hantverk och hobby. 20 Teräketjuöljy Meillä on oma sekoitus ketjuöljyä, jolla on erinomainen viskositeetti. 1 tai 10 litran astia. 4/1 l Spraypaketti Sisältää: Super-Flo, silikoniöljy, universaaliöljy ja Klisterolja. Kaikki mitä tarvitset voiteluun 35 Halkopaketti Sahapukki Smartholderilla ja Stihl MS391-moottorisahalla. Tällä paketilla teet polttopuusavotasta helpompaa. Tukkivelho Lisälaite, jolla teet moottorisahastasi korkeatehoisen puuntyöstökoneen. Terän pää, erikoislaippa, ketju ja suojus. Kylpytynnyripaketti Sisältää mm. alumiinisen kamiinan, piipun, piipunhatun,vanteet, poistoaukot ja koristeet. 65 Tukinkäännin Patentoitu ja rahanarvoinen tukinkäännin. Säästää selkääsi ja tekee työstäsi helpompaa Alkuperäis hinta 80 Näin tilaat Odotamme soittoasi. Kätevimmin hoidat tilauksen sähköpostilla, joka toimii vuorokauden ympäri. Henkilökohtainen palvelu: arkisin klo Maahantuonti: Stammholz Oy Myynti: / Sähköposti: Internet: / Laisniementie 10, MUURIKKALA Rahtikulut Rahtikulumme ovat painoperusteiset ja toimitukset tapahtuvat pääosin varastoltamme. Kampanja-aikoina toimitusajat saattavat olla normaalia pidemmät. Hintaesimerkkejä: Postipaketti painon mukaan 10-30, Solosahat 100, höylät 300, pakettisaha 200. Soita ja kysy tarkemmat hintatiedot. Avoin kauppa, takuu, tuki ja paras hinta Aina 60 pv avoin kauppa 2 vuoden takuu Tuki ilman rajoituksia Paras hinta. Mikäli löydät saman laitteen halvemmalla joltain muulta ruotsalaiselta valmistajalta, hyvitämme erotuksen. Näytä meille ilmoitus, nettisivu tai tarjous. Hintatakuu on voimassa kaksi kuukautta tilauspäivän jälkeen. Ei koske käytettyjä koneita. Logosol pidättää oikeuden määrittää hintatakuun voimassaolon tapauskohtaisesti Hinnat voimassa saakka. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin tai painovirheisiin. Talvihattu kaupan päälle! Talviversio suositusta Logosol-hatusta on lämmittävä jäsenetu pienimuotoisen puunjalostuksen parissa työskenteleville.

25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290. farmers m8 Uusi sahalaitos Logosolilta! 25 Vuotta

25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290. farmers m8 Uusi sahalaitos Logosolilta! 25 Vuotta LOGOSOL 25 Vuotta 25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290 Me olemme ylpeitä! 25 vuodesta, jonka aikana asiakkaamme ovat valmistaneet mahtavia rakennusprojekteja ja

Lisätiedot

PUUNTYÖSTÖKONEET JO YLI MILJOONA AMMATTILAISTA KAIKKIALLA MAAILMASSA LUOTTAA METABON SAHOIHIN

PUUNTYÖSTÖKONEET JO YLI MILJOONA AMMATTILAISTA KAIKKIALLA MAAILMASSA LUOTTAA METABON SAHOIHIN PUUNTYÖSTÖKONEET JO YLI MILJOONA AMMATTILAISTA KAIKKIALLA MAAILMASSA LUOTTAA METABON SAHOIHIN Samantekevää, millaista puuta sinun on työstettävä: Metabon valikoimasta löytyy oikea saha kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

OHJEKIRJA Omistajan käsikirja

OHJEKIRJA Omistajan käsikirja OHJEKIRJA Omistajan käsikirja Asennus Turvamääräykset Käyttöohjeet Ylläpito VAROITUS! Noudata aina Omistajan käsikirjan turvamääräyksiä laitteen väärä käyttö voi aiheuttaa vakavia vammoja! 1 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 2011 Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 Tervetuloa in maailmaan! Pohjolan kesä tuntuu usein kovin lyhyeltä, mutta se on pidempi kuin uskotkaan.

Lisätiedot

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme.

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme. KUVASTO 2015 / 2016 Unelmasi. Työkalumme. Suomessa vuodesta 1993 toiminut K.A.Rasmussen Oy kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan jalometalliyritykseen, Norjalaiseen vuonna 1872 perustettuun K.A.Rasmussen-konserniin.

Lisätiedot

Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto

Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto 1 2 Merkitsemme eniten energiaa säästävät tuotteemme perhossymbolilla. sisällysluettelo 05 / 06 / 08 / 10 / 12 / 14 / 16 / LÄMPÖÄ, JOKA

Lisätiedot

Kylpytynnyrin asennus- ja hoito-ohjeet

Kylpytynnyrin asennus- ja hoito-ohjeet Kylpytynnyrin asennus- ja hoito-ohjeet VAROITUS! Takaamme SpaDealers -kylpytynnyrien korkean laadun vain, kun asentaminen on tehty annettujen ohjeiden mukaisesti. Selkeän käsityksen saamiseksi suosittelemme

Lisätiedot

Siirreltävät pölynerottimet Ilmanpuhdistimet Imusuojat Vesi-imurit

Siirreltävät pölynerottimet Ilmanpuhdistimet Imusuojat Vesi-imurit 2011 Siirreltävät pölynerottimet Ilmanpuhdistimet Imusuojat Vesi-imurit Dustcontrol 1 Asiakkaat 2 Siirreltävät pölynerottimet 3 Siirreltävät neste-erottimet 4 Ilmanpuhdistimet 5 Esierottimet 6 Imusuojat

Lisätiedot

Mukavamman mökkielämän puolesta!

Mukavamman mökkielämän puolesta! TUOTELUETTELO 2015 / 2016 ï $XULQNRSDQHHOLM UMHVWHOP W ï.ddvxodlwwhhw ï 2PD9RLPDODUDWNDLVXW ï 0 NNLN \P O W ï 9 M NDDSLW ï 0 NLQ O PPLW\V Mukavamman mökkielämän puolesta! Sisällysluettelo 5 ENERGIA 8 15

Lisätiedot

SW ENERGIA OY TUOTELUETTELO 2013/2014. Tykistökatu 4 D 20520 Turku Puh. 010 666 7696. info@swenergia.fi www.swenergia.fi. SW Energia Oy 2013-2014

SW ENERGIA OY TUOTELUETTELO 2013/2014. Tykistökatu 4 D 20520 Turku Puh. 010 666 7696. info@swenergia.fi www.swenergia.fi. SW Energia Oy 2013-2014 SW ENERGIA OY Tykistökatu 4 D 20520 Turku Puh. 010 666 7696 info@swenergia.fi www.swenergia.fi TUOTELUETTELO 2013/2014 SW Energia Oy 2013-2014 Sisällysluettelo SW ENERGIA 5 ENERGIA 8 Aurinkopaneelijärjestelmät

Lisätiedot

GARDENA robottileikkurimallisto

GARDENA robottileikkurimallisto PUUTARHAKONEET 2015 RUOHONLEIKKURIT PUU TARHA JYRSIMET TRIMMERIT RAIVURIT PENSASLEIKKURIT MOOTTORISAHAT PUUTARHATRAKTORIT JOHN DEERE RUOHONLEIKKURIT JOHN DEERE PUUTARHATRAKTORIT KLAPIKONEET PESURIT AGGREGAATIT

Lisätiedot

Uutta lämpöä elämääsi

Uutta lämpöä elämääsi Uutta lämpöä elämääsi Sinun taloutesi ja ympäristömme takia IVT lämpöpumppu hyödyntää kallioon, maahan, veteen tai ilmaan varastoitunutta aurinkoenergiaa, tuottaen lämpöä ja käyttövettä taloosi. Hyödyntämällä

Lisätiedot

UUTUUS! 10 VUODEN TAKUU ON VASTA ALKUA VALITSE LG! UNELMAPARI ON TÄÄLLÄ! KÄYTÄ AIKASI PAREMMIN TAHRANPOISTO ON HELPPOA!

UUTUUS! 10 VUODEN TAKUU ON VASTA ALKUA VALITSE LG! UNELMAPARI ON TÄÄLLÄ! KÄYTÄ AIKASI PAREMMIN TAHRANPOISTO ON HELPPOA! LG:n pyykinpesukoneiden ja kuivausrumpujen valikoima 2012 INSPIRAATIO / YMPÄRISTÖ / KESTÄVYYS / INNOVAATIOT / ELÄMÄNTAPA 10 VUODEN TAKUU ON VASTA ALKUA VALITSE LG! F1480QDS - Testivoittaja!! Maailman innovatiivisin

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

BetoninSekoittimet. Kalustossa saattaa esiintyä vaihtelua paikkakunnittain. 13

BetoninSekoittimet. Kalustossa saattaa esiintyä vaihtelua paikkakunnittain. 13 TYÖKALUT TYÖKALUT Kärryt ja vaunut Kärryt, vaunut ja trailerit Moniin rakennustyömaan kuljetuksiin liittyy suurten ja raskaiden tavaroiden nostamista ja siirtämistä. Selän säästämiseksi ja kuljetettujen

Lisätiedot

NUMATIC- TUOTEKUVASTO

NUMATIC- TUOTEKUVASTO NUMATIC- TUOTEKUVASTO Numatic International Ltd. Numatic Historia Numatic perustettiin vuonna 1969 Somersetin maakunnassa Crewcernin kaupungissa Lounais-Englannissa. Ensimmäiset imurimallit valmistettiin

Lisätiedot

2010/2011. Tuoteluettelo Siirreltävät laitteet ja Kiinteät imujärjestelmät. www.dustcontrol.com

2010/2011. Tuoteluettelo Siirreltävät laitteet ja Kiinteät imujärjestelmät. www.dustcontrol.com 2010/2011 Tuoteluettelo Siirreltävät laitteet ja Kiinteät imujärjestelmät www.dustcontrol.com Sisällysluettelo Dustcontrol Asiakkaat Siirreltävät pölynerottimet Siirreltävät neste-erottimet Ilmanpuhdistimet

Lisätiedot

Messu- ja näyttelytelineet

Messu- ja näyttelytelineet Messu- ja näyttelytelineet Kuvatelineillä näkyvyyttä tiloihin ja tapahtumiin PixMill tarjoaa tulosteiden esillepanoon kattavaa valikoimaa laadukkaita Euroopassa valmistettuja kuvatelineitä ja tulostaa

Lisätiedot

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture LELY LOTUS Pöyhimet Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta www.lely.com innovators in agriculture Hyvä ote sadosta Enemmän kuin pelkkä suojus Kaikki suojukset on yhdistetty toisiinsa kestävästi

Lisätiedot

TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013

TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013 TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013 Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme. Kaikki kalusteet myydään osina. 2 Kestäviä ja tyylikkäitä keittiöapulaisia Tässä

Lisätiedot

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin VAPAASTI SEISOVAT TAKAT Takkoja kaikkiin koteihin Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suuren osan vuodesta.

Lisätiedot

NIBE Poistoilma. Uuden sukupolven lämpöpumput

NIBE Poistoilma. Uuden sukupolven lämpöpumput NIBE Poistoilma Uuden sukupolven lämpöpumput 2 NIBE Poistoilma + Miksi puhaltaa energiaa ulos kun voit ottaa sen talteen? Poistoilmalämpöpumppu on periaatteessa energiankierrätysjärjestelmä. Se kerää energiaa

Lisätiedot

Tervetuloa kodin lämpöön HISSILUUKULLISET TAKKASYDÄMET JA TAKAT

Tervetuloa kodin lämpöön HISSILUUKULLISET TAKKASYDÄMET JA TAKAT Tervetuloa kodin lämpöön HISSILUUKULLISET TAKKASYDÄMET JA TAKAT 2 Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten tääll ä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat

Lisätiedot

Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa. Puhaltimet Tuloilmaventtiilit Ilmanvaihtolaite LTO Eos

Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa. Puhaltimet Tuloilmaventtiilit Ilmanvaihtolaite LTO Eos Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa Puhaltimet Tuloilmaventtiilit Ilmanvaihtolaite LTO Eos Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa Tärkeissä asioissa sinä ja talosi olette hyvin samankaltaisia.

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Käyttöohje. 345 346XP 353 TAC Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen kuin alat käyttää konetta. Suomi

Käyttöohje. 345 346XP 353 TAC Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen kuin alat käyttää konetta. Suomi Käyttöohje 345 346XP 353 TAC Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen kuin alat käyttää konetta. Suomi Symbolit MERKKIEN SELITYKSET VAROITUS! Moottorisahat saattavat olla vaarallisia!

Lisätiedot

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset 7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset JOONA LUOSTARINEN & TIMO HYVÄRI Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO...2 7 turmiollista ajatteluvirhettä...8 #1

Lisätiedot

kesän maatalouskoneet Inofama vesivaunut Optimal ketjumurskaimet

kesän maatalouskoneet Inofama vesivaunut Optimal ketjumurskaimet puh. 020 7459 700 www.turunkonekeskus.fi puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi kesän maatalouskoneet Rysky yleisvaunut Pöttinger noukinvaunut Inofama vesivaunut Bergmann täsmälevittimet FUSION VARIO -MUUTTUVAKAMMIOINEN

Lisätiedot