HUIPPUHINNAT PAKETTIIN

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HUIPPUHINNAT PAKETTIIN"

Transkriptio

1 Tee kannattava kauppa HUIPPUHINNAT PAKETTIIN SOITA JA TILAA Säästä 461 Maksimoitu tarjous Solosahapaketista! Talvihattu kaupan päälle! Talviversio suositusta Logosol-hatusta on lämmittävä jäsenetu pienimuotoisen puunjalostuksen parissa työskenteleville. UUSI TARVIKELUETTELO PÄIVITÄ SOLOSAHASI! LUMBERLITE HUIPPU-UUTUUS!

2 Päätä vuotesi hyvään tarjoukseen Joulu lähestyy, tuo maaginen aika, jolloin toiveet voivat toteutua. Joulukampanjalla annamme sinulle ylimääräisen mahdollisuuden täyttää toiveita, varsinkin jos toiveesi koskee Logosol-tuotteita. Sinulle, joka aiot tehdä tilauksen, on erityisen tärkeää tehdä se ajoissa, jotta saat toimituksen ennen uutta vuotta. Tarjoamme sinulle: Rahtivapaan toimituksen uudeksi vuodeksi Tarjoushintaiset kampanjapaketit 60 pv:n avokaupan 2 vuoden takuun Tarjoamme kokonaisvaltaisen paketin, jotta voit valita aina Logosolin, mikäli työskentelet puunjalostuksen parissa. Tutki uutta tuoteluetteloamme. 150 sivua täysin uudistettua valikoimaa puunjalostuksen työvälineistä yhteistyössä Toolboxin kanssa. Soita myyjällemme tai katso kotisivumme osoitteessa mikäli haluat tietää lisää. Me Logosolilta toivotamme sinulle hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!! SOLOSAHA M7 + BS350 Logosol M7 ja MS350 on tehokas ja helppokäyttöinen yhdistelmä, varsinkin jos työskentelet puutavaran kanssa aina 40 cm asti. Paksummat puut hoidat ketjusahalla alkuun. SÄÄSTÄ 769 PAKETTIHINTA: 4154 SOLOSAHA m7 täysin valmiissa paketissa + sähkösaha E Kulmatuki x 2 + Sähkösyöttö + Saksituki SÄÄSTÄ 461 PAKETTIHINTA: Tukkirulla x 2 SOITA JA TILAA Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

3 MikSI valita SOLOSaha: Kevyt ja helppo käyttää, yksinkertainen tekniikka Vakaa toimintavarmuus ja minimaalinen ylläpitotarve Sahaketju antaa paremman pinnan kuin vannesaha Lyhyt asennusaika. Säästät aikaa jokaisella sahauksella Suora sahausrako ja ohut ketju tuottavat laadukkaan lopputuloksen Mahdollisuus täydentää vannesahalla saadaksesi parhaat hyödyt molemmista tekniikoista Täysin säänkestävä, huoltovapaa rakenne 4 Sisältää laipan ja ketjun 3714 SOLO- SAHA m7 + E5000 Optimaalinen pihasaha. Vahva sähkömoottori on hiljaisempi ja nopeampi kuin bensiinikäyttöiset sahat. Tukki rullataan sahalle mukavasti puolen metrin korkeudelta ja sahatut lankut nostetaan suoralta pinnalta. Asetukset sahausten välillä ovat nopeita ja tarkkoja, kiitos meidän nopeiden asetusaskelten ja itselukittuvin toiminnoin. Automaattinen öljypumppu ja kevyt sahakelkka tekevät sahaamisesta yksinkertaisempaa. SOLOSAHA m5 + MS391 Solosaha vahvalla bensiinisahalla, MS391, antaa sinulle vapauden toimia missä vain. Voit viedä sahan tukkien luokse, eikä toisinpäin. Tämä paketti on paras sinulle, joka haluat vapauden liikkua, mutta myös sahata tukkia vuodessa. SÄÄSTÄ 4 Sisältää laipan ja ketjun Katso Filmi logosol.fi PAKETTIHINTA: 1747 HIRSITALOPAKETTI Tee se yksinkertaiseksi ja rakenna kerralla talosi valmiiksi. Tässä on kaikki, mitä tarvitset täydellisten hirsien tekoon. Sahalaitos tekee myös lankkua ja lautaa. Sekä saha, että jyrsin toimivat nopeasti ja ilman ponnistelua. Sekä saha, että jyrsin toimivat E37 automaattisyötöllä. Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

4 PÄIVITÄ SOLOSahaSI! Vannesaha bs350 Kokovalettu runko ja korkea teränopeus tekee sahaamisesta hienompaa. Vannesahalla sahaat tukit aina 45 cm paksuuteen asti. Jos haluat sahata paksumpaa puuta, voit tehdä leveimmät sahaukset bensiinitai sähkösahalla. SO 04 SÄÄSTÄ SÄHKÖ- SYÖTTÖ Voimakas, automaattinen syöttölaite sähkösahoille, hirsijyrsimille ja vannesahoille. Solosaha vannesahalaitoksena Mikäli sinulla on Solosaha, voit päivittää sen ketju- ja vannesahalaitosyhdistelmäksi. Voit hyödyntää parhaat puolet molemmista: Tarkat, leveät lankut ketjusahalla ja nopeat, ohuet sahaukset vannesahalla. Saha leikkaa kevyesti tukin läpi käsin tai automaattisesti E37 syöttölaittella. E37 Friction 824 Täydennä sahalaitostasi 0,5 m linjarilla, johon voit pysäyt tää ylimääräisen sahasi. SÄHKÖSAHA Ympäristöystävällinen vaihtoehto sinulle, jolla on kiinteä työpiste. Hiljaisempi, vahvempi ja kevytkäyttöisempi kuin bensiinisaha. Saatavana myös automaattisyötöllä. Sähkösaha E Sähkösaha E Sähkösaha E5000e* 1451 Sähkösaha E Sähkösaha E8000e* 1747 *E37 automaattisyötölle MOOTTORISAHA Moottorisaha bensiinimoottorilla antaa vapauden työskennellä missä vain. Voit sahata pihalla tai keskellä metsää, missä ikinä haluatkin. Stihl MS Stihl MS Stihl MS Kelkka 143 moottorisahalle HIRSIJYRSIN Nopea ja yksinkertainen jyrsin hirsien tekoon. Jyrsii ylä- ja alapuolen ilman, että sinun tarvitsee siirtää sahaa tai jyrsintä. 3 kw kw e* kw kw e* 1406 Moottorisahalle 1000 (yli 50 cc) *E37 automaattisyötölle Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

5 ITA JA TILAA BIG MILL SYSTEEMI Timmerjiggen on yksinkertainen laite, jolla voit työstää tukit siellä, missä ne ovat. Täydellinen sinulle, jolla on pienempi määrä sahattavaa. Meillä on kaksi mielenkiintoista pakettia, joihin sisältyy moottorisaha, laippa ja ketju. Aloita Timmerjigillä tai suoraan Big Millsysteemillä. TIMMERJIGGEN Hyödynnä pihapuusi. BIG MILL BASIC Säästä rahaa teräpaketilla Teräpaketti 40 cm Logosol-laippa ja neljä ketjua sähkösahaan tai Stihl MS660- moottorisahaan VINKKI! Teroituspaketti 1 Minihiomakone. Profiloija, lattaviila ja viilanpidike sisältyy Koko laippa- ja ketjuvalikoima löytyy uudesta Logosol Toolbox-luettelosta. Teroita ketjut ajoissa! 796 Ketjuteroitusrobotti Teroitusrobotti sahaketjuille. Teroittaa sekä terät että hammasvälit. Kaikille tavallisille ketjuille. Oikea sahalaikka sisältyy. 12V. SÄÄSTÄ Laipan teroitin Penkkihiomakone jalustalla, vanne, kiillotuslaikka ja vakaa pidike oikeaan hiontaan. Sahalaipan ylläpitoon. Teroituspaketti 2 Voimakas teroituskone sahaketjuille. Profiloija, lattaviila ja viilanpidike sisältyy. 346 Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

6 Kuinka kannattava höylä on sinulle? PH m/min Neliterähöylä pieniin yrityksiin tai isompaan harrasteluun. Oikohöylää ja profiloi kerralla aihion kaikilta neljältä sivultaan. Olemme sitä mieltä, että kone joka näyttää pakastearkulta, voi todellisuudessa olla erittäin korkealaatuinen höylä. SÄÄSTÄ Syöt töpöytä sisält yy! PAKETTIHINTA 7242 Katso Filmi logosol.fi Solohöylä SH230 Vaakakutterit pyörösahanterän kanssa. Yksinkertainen asennus, helppo käyttää. Dimensioi ja profiloi puutavaran hetkessä. Samalla kertaa monikäyttöinen ja varma rakennussaha.! Hinnankorotusvaroitus PH360 Teollisuuslaite mutkattomassa muodossa. Vakaa nelikutterihöylä yritystason tuotantoon, jossa voidaan vaihtaa profiilista toiseen nopeasti. Kone voi höylätä jopa 30m /minuutissa, mutta silloin tarvitset itse apua ehtiäksesi koneen mukaan! Yksi ja sama kone tekee kaiken jalkalistoista hirsipalkkeihin upein tuloksin Solohöylä on minun paras nikkarointikaverini. Syöttöpöytä ja pyöräsarja tarvikkeena. Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

7 OIKEA PUUN TUNTU! Multihöylä MF30 Täydellinen kone puusepänverstaaseesi pöytäjyrsin tiiviistä valumateriaalista, kuulalaakeroidulla pöydällä. Karoja kuttereineen voidaan käyttää molempiin suuntiin. Voit myös nostaa ne ylös ja kiertää ympäri, jolloin ne riippuvat pöydän yläpuolella. Voit myös jyrsiä materiaalia ylhäältä päin! Asenna se vaakaan, jos haluat tasohöylätä, profiloida listoja tai käyttää sitä syvyysporana.! Hinnankorotusvaroitus! Hinnankorotusvaroitus 3642 TEE LATTIAT ITSE! On kannattavaa tehdä pontattua puutavaraa ja päätyponttauksen avulla jopa puulattian materiaalit. Voit käyttää lyhyitä pätkiä ja poistaa vialliset kohdat. Se on helppoa ja nopeaa ja lopputulos on hieno. Laske itse palkkiosi raakasahatusta valmiiseen tuotteeseen! Kong joka sopii työ pajoille: pora, höylää ja liittäb. Pyjöräsarja tarvikkeena! Hinnankorotusvaroitus Oiko- ja tasohöylä H410 SOITA JA TILAA Logosol H410 oiko- ja tasohöylä samassa paketissa, ilman uudelleenasetuksia. Vakaa oikohöyläpöytä pienellä toleranssilla. Erillinen syöttömoottori tasohöyläykseen. Tasohöyläys 410 x 260 mm Kaksikutterihöylä dh410 Vaaka- ja pystykutteri. Höylää kaiken, myös pontin ja uran. Hintansa arvoinen vaihtoehto nelikutterihöylälle. Ainoa ero nelikutterihöylään on, että saat neljältä sivulta höylätyn puutavaran kahdella höyläyksellä. Samalla kone on myös suuri tasohöylä 410 mm yläkutterilla Nopea syöttö. Syöttöpöytä ja pyöräsarja tarvikkeena. Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

8 SUPERSUOSIO JA LM PRO Iso sahapyörä, keraamiset terän ohjaimet ja itsetoimiva asennus ovat vakiona. Valitse omasi sähkö- tai bensiinimoottorivaihtoehdoistamme. Automaattinen syöttö ja nopea sahan palautus. Lisävarusteita saatavissa mmm. hirsijyrsin, kuljetuspaketti, purunkäsittelylaitteet ja paljon muuta. LM Pro on yritystason vaihtoehto suurten puumäärien sahaukseen ja dimensiointiin. Säästää selkää sekä metsässä, että sahalaitoksella työskennellessäsi.! Hinnankorotusvaroitus Tomitetaan LM Pro 8 kw kaksois moottorilla SÄÄSTÄ 341! Kuljetuspaketti Aja sahalaitoksesi metsään. Täydellinen paketti aisoineen, pyörinee, valoineen ja tukijalkoineen (6kpl). Maksiminopeus 30 km/h Jatkokset Siirrettävä 0,6 m jatkos. 1,2 metrin kiinteä jatkos. Syöttölaite E37 Automatisoi sahalaitoksesi. Ohjauspaneelista käynnistät ja sammutat sahan sekä ohjaat sitä sekä eteen että taakse Tukkinostin Tasaa tukit, jotka ovat päistään eri paksuiset. 87 Vakaa, säädettävä tukijalka. Nostaa sahapöydän oikeaan työskentelykorkeuteen Tukijalka Tukinkäännin Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

9 TKUU Maailman Uutuus! lumberlite Uskomaton pihasahalaitos sinulle, joka sahaat mieluummin vanne- kuin ketjusahalla. Sahalaitos hoitaa tukit aina 65 cm paksuuteen. Suurin osa tekniikasta on samaa, testattua laatua kuin LM40-sahalaitoksessa. Sekä bensiini- että sähkömoottorilla. Logosolin 410 mm Hirsijyrsin sopii samoille raiteille. Yksinkertainen ja monitoiminen sahalaitos, joka tekee hienoa jälkeä. Ota yhteyttä Logoslin myyjään, niin saat lisätietoa laitteesta Hinta koskee Lumberliteä 9 hv:n Hondan bensiinimoottorilla Katso Filmi logosol.fi SOITA JA TILAA HIRSIJYRSIMET Hirsijyrsimet vannesahoille. Sopii Wood-Mizer LT10 ja LT15, Lennartsforsin ja monien muiden valmistajien sahoihin, kiitos meidän säädettävän sahausleveyden. Hirsijyrsimet sähkö 3286 Hirsijyrsimet sähkö XL, LM Pro 3352 Vannesahanterästäsi tulee kuin uusi teroituskoneen ansiosta. Sama rakenne kuin yllä, mutta ympäristöystävällisellä bensiinimoottorilla, 270 ccc. Kuttereissa voidaan käyttää sekä taso- että profiiliteriä. Enemmän kuin pelkkä hirsijyrsin. Oiko- ja tasohöylää 600x600 mm palkit. Hirsijyrsimet Bensiini 3505 Hirsijyrsimet Bensiini XL, LM Pro Teroitusrobotti Logosol vannesahanterien teroitusrobotti teroittaa automaattisesti sahanteräsi 22 m hammasjaolla, kuten Logosol LM40/ Pro. Toimitetaan jalustan ja vannepidikkeen kanssa. 12V. Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

10 TÄYSI TEOLLISUUSKAPASITEETTI LOGOSOL LÅKS För dig som redan har en cirkelsåg, ett bandsågverk eller en Solosåg är ramsågen ett steg i rätt riktning när du vill öka din kapacitet. Logosol-Låks tar hand om plankoch brädsågningen tyst och eff ektivt. Såga block i ramsågen så får du färdigkantade brädor. Kapaciteten är imponerande upp till 13 löpmeter brädor per minut vilket ger en kapacitet på 780 löpmeter/timme eftersom blocken kan matas in ände mot ände. LÅKS 330 LÅKS ! Hinnankorotusvaroitus Se on helppoa, kun kaikki tarvittava sisältyy pakettiin: Sahanterä, teroituskone, rahti, asennus, opastus ja koneen esiasetus, kun haluat sen. Toimitus ei ole viimeistelty ennen kuin raamisaha on täydessä tuotannossa! Molemmat koneet saatavana 4-tahti bensiinimoottorilla Syöttöpöytä tarvikkeena. KLYYVISAHA KS Tehokas ja varma klyyvisaha kuivan puun käsittelyyn. Sahanterä on täysin suojattu ja vakaa syöttölaite pitää hankalimmatkin aihiot paikoillaan. Investointi henkilökohtaiseen työturvallisuuteen, laatuun ja kapasiteettiin. Katko paketit paikallaan! PAKETTISAHA PK1500 Tehokas pakettisaha renkailla, jonka siirrät helposti sahausten välillä. Erittäin tehokas kone pallettien tekoon sekä muiden kokonaisten puutavarapakettien katkaisuun. Saatavissa 1200, 1350 ja 1500 mm terällä. Toimitetaan ilman laippaa Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

11 SOITA JA TILAA TIENAA PURULLA! Sinulla on paljon voitettavaa, kun hankit kunnollisen purunkäsittelylaitteen. Sahalaitteestasi tulee tehokkaampi, saat paremman lopputuloksen ja muka vamman työympäristön. PURUIMURI 4kW Puruimuri PH260 ja PH360. Sopii myös suurempiin purunpoistojärjestelmiin puusepänverstaassa. Erittäin suuri imuteho. Ilman sähköjärjestelmää. 400V. 16A 1198 PURUIMURI 3kW Edullinen puruimuri PH260- höylään. 2500m3/tunti. 4 x 100 mm sisäänottoaukot pikaasennukseen ja 200 mm ulostulo. 400V. Paino 42 kg. 978 PURULIITIN 4x100 Sopii 4kW koneistoon ja PH360. 4x100mm ja 125 mm aukko yläkutterille. 246 PURUIMURI Tuplapurusäkit. Kolme liitintä 100mm letkulle. 3 hv. Sopii puusepänkoneisiin. 400V. 414 PURUIMURI 1,1 kw Sopiva puruimuri DH m3/ tunti. 125 mm vaihtoehtoinen 2x100 tai 1x125 mm sisäänotto ja 125 mm ulostulo. 1-vaihe 230V. 253 PURULETKUT 100 ja 125 mm. Vahva ja taipuisa. Sopii kaikkiin Logosol-höyliin. Puruletku 3 m. 100 mm. 46 Puruletku 6 m. 100 mm. 91 Puruletku 12 m. 100 mm 182 Letkupuristin, 100 mm 3 Puruletku 3 m. 125 mm 56 Puruletku 6 m. 125 mm 112 Letkupuristin, 125 mm 4

12 Uusi työkaluluettelo! - kaikki mitä tarvitset puusepänverstaassasi Logosol on ottanut suuren askeleen parantaakseen monipuolista tarjontaansa puuntyöstäjille. Lanseeraamme laajan valikoiman työstövälineitä sekä yrityksille että puuntyöstön harrastajille. Yhteistyö tärkeimpien toimittajiemme kanssa vahvistuu ja esittelemme Logosol-Toolboxin. Kutkuttava jälleenmyyntisopimus CMT:n ja meidän oma korkealaatuinen ja ansiokas LOG21- valikoimamme tarjoaa sinulle nyt täydellisen valikoiman höylänteriä, kuttereita, jyrsimiä ja muita puuntyöstölaitteita ympäri maailman. TOOLBOX Sisältää mm. Mene kotisivuillemme ja selaa meidän yli 150-sivuinen kuvastomme. Ilmainen rahti ennen vuodenvaihdetta tehtyihin tilauksiin! Vannesahan terät Laipat ja ketjut Pyörösahan terät SOITA JA TILAA Höylänterät ja jyrsimet Kutterit TOOLBOX

13 Ammattilaisen valinta Markkinoiden paras työvälinevalikoima, kiitos meidän huippulaatuisen kovametallin ja käänteentekevän teflonpinnoitteen 1 Kulmajyrsin ohjauslaakerilla 9,5 mm 44 2 Kourujyrsin, D19 mm 43 3 Urajyrsin ohjainlaakerilla 16 mm 42 4 Urajyrsin 10mm 30 5 Piirtojyrsin, D12,7mm 35 6 Piirtojyrsin, D 28mm 43 7 Keittiöjyrsinsarja, 3 osaa Puuporasarja 3,4,5,6,7,8,9,10 mm 28 9 Yleisterä, 315 mm Rakennusterä, 400mm Hyviä työkaluja oikeaan hintaan Lajitelma tarkkaan testattuja työvälineitä sinulle, joka vaadit korkeaa laatua ja suorituskykyä. 1 Talttaporalisäsarja pylväsporakoneelle Talttapora 11mm 24 3 Karmipora, D1 5mm, D2 14mm Porasovite 13mm 29 5 Pallopora D: 20mm Senkkaus kiinnite, 3-7mm 10 7 Ikkuna jyrsin TB Ohjuri, D:80mm 43 9 Profiili terät Oksa porasarja 15,20,25,30,35mm Vielä suu rempi profiili terä valikoima Olemme tuplanneet lajitelmaume. Valitse yli 100 eri mallia teristä. HSS terästä soita meille tai valitse luette losta tai tee oha mallisi. Profiiliteräsetti Ura & Pontti 14 teräparia, mm puutavaralle. Hinta: 662 Profiiliteräsetti PH paria profiiliteriä, 3 paria kiinnityspaloja. Hinta: 796 Profiiliteräsetti TOLPPA & TRALLITAVARALLE 10 teräparia, mm Hinta: 476 Profiiliteräsetti dh410 7 paria profiiliteriä, 2 paria kiinnityspaloja. Hinta: 387 Profiiliteräsetti päätyponttaukseen 4 paria profiiliteriä, 4 paria turvateriä Hinta: 389 Profiiliteräsetti Solohöylään 8 paria profiiliteriä, 3 paria kiinnityspaloja. Hinta: 455

14 PUUTAVARAN KUIVAUS Sauno Virkestork Sauno-kuivuri kuivaa höyryn ja korkean lämpötilan avulla. Vähentää puutavaran jännityksiä ja kuivaa puutavaran ilman halkeamia ja vääntymiä. Kuivaa puutavaran höyläyskuivaksi viikossa. Hinta sisältää aggregaatin, kaapin voit rakentaa itse styroksista. Toimitukseen sisältyy aina myös helat ja rakennusohjeet. Energiatehokasta kuivausta! Katso Filmi logosol.fi Kuivauskaapin rakennuspaketti, ilman aggregaattia 385 Kuivausaggregaatti SaunoVT3, 2 kw 571 Kuivausaggregaatti Sauno VT5, 4kW 973 TEROITUSKONEET JA JIGIT Tormek jigit T7 ja T3 malleihin. Tormek T7 Tehokas vesijäähdytetty hiomakivi yrityskäyttöön. Suuri valikoima jigejä tarkkaan teroitukseen, löytyvät oikealta sivulta. SÄHKÖTARVIKKEET Tormek T3 Hieman pienempi ja yksinkertaisempi versio alkuperäismalli T7 sinulle, joka haluat pitää keittiöveitset terävinä. Kaikki oikealla listatut jigit sopivat tähän malliin Kulmajigi 28 Jigi lyhyille työvälineille 7 Jigi kourutaltoille 41 Jigi lyhyille työvälineille 12 Multijigi 30 Jigi saksille 23 Jigi veitsille 18 Jigi suorille höylänterille* 86 Jigi pitkille ja paksuille veitsiller 25 Jigi profiiliterille* 77 * Logosol-höylien terät, parhaat yhdessä T7-mallin kanssa. Yksivaihe-jatkojohto Jatkojohto yksivaihevirralle. Ympäristöystävällinen kaapeli vesisuojatuin kontaktipinnoin. 14 Master-slave 3-vaihe Jakorasia ajoituksella. Tuplaa 3-vaiheliitännät, vähentää kuormitusta käynnistettäessä ja alentaa tehontarvetta. Kosteussuojaus IP Pääkeskus 16A sisään, 2 x 16 A ulos sekä neljä 1-vaihevirtapistoketta. Vikavirtasuoja. 75 Master-slave 1-fas Tukeva 1-vaihe Maste-slave jokrasia. Itseajoittava, esimerkiksi puruimurille parin sekunnin viiveellä. Vähentää kuormitusta ja säästää aikaa. Kosteussuojaus IP vaihevir- TAKAAPELIT 3-vaihevirtakaapeli. Laatukaapeli pienempään tehohävikkiin pitkissä johdoissa. 5, 10 tai 25 metriä. Hinta 10 metrille. 3-faskabel 16A, 2,5 mm faskabel 16A, 4 mm faskabel 32A, 6 mm 2 77 Vinkki! 4 mm 2 Logosolin ketjusahoille ja vannesahalaitoksille valitse erikoiskaapeli 4mm2 saadaksesi täyden tehon. Kaikki hinnat ovat verottomia. Turvallinen, 60 pv:n avokauppa, 2 vuoden takuu ja elinikäinen tuki.

15 LISÄVARUSTEET SOLOSAHAAN Kärkiohjaus sähkö Kärkiohjaus Logosolin sähkösahoille. Ruuvataan suojakaareen. Vahva magneetti kiinnittyy laipan kärkeen. Kärkiohjaus bensa Kärkiohjaus Logosolin bensiinisahoille. Ruuvataan suojakaareen. Vahva magneetti kiinnittyy laipan kärkeen. Vesijäähdytys Automaattinen lisäys. Sis. tyylikkään tuplasäiliön öljylle ja vedelle. Sähkösahalle. Sahatuki Asennetaan tukkipiikin alle. Toimii kuin ylimääräinen tukkihylly, säädettävissä ¼ askelin Pyörösahauslisälaite Sahaa tukit 16 kantilta. Suunniteltu Logosol Solosahaan, mutta sopii myös kaikkiin muihin ketju- ja vannesahalaitoksiin ja hirsijyrsimiin. Saksituki M7 Toimitetaan parina. Tarjoaa kaksi ylimääräistä tukkihyllyä ja parantaa pitkien aihioiden sahaustarkkuutta. Siirrettävä sahatuki Asennetaan helposti mihin tahansa kohtaan linjaria. Säädöt ¼ askelin. Tukkihyllyn tuki M7 Varmistaa tukkihyllyn kestävyyden raskaita aihioita käsitellessä. Sopii M7- solosahaan Olemme valmiit paluelemaan, soita lähetä sähköposti tai kirjoita! Kulmatuki Myydään pareittain. Sopii M7-solosahaan. SOITA JA TILAA Kulmatuki kiristysvarrella Voidaan nostaa 15 cm tukkihyllyn yläpuolelle. Kiinnitys nopeasti ja tarkasti. Hinta per kappale. Sopii M7-malliin. Tukkirulla Asennetaan Solosahan poikkipalkkiin tukkihyllyn eteen. Helpottaa tukkien siirtämistä sivusuunnassa /st Kaksi tukkirappua Helpottaa tukkien lastausta ilman tukkipöytää. Myydään pareittain. Tukkivinssi 405/pari Hyvä apuväline raskaiden tukkien käsittelyyn. Parantaa myös turvallisuutta puunkaadossa. 212 Vakaa tukijalka Ylimääräinen tukijalka tassulla. Asennetaan linjarin päähän. Tukeva malli. 32 Helppo ja siirrettävä, metsässä tai pihalla miten sinulle sopii. PIDENNÄ sahalaitostasi Linjarit Solosahoihin (M2-M7) voidaan pidentää päistään 0,5 m tai 1,0 metrin jatkoksilla. M7 voidaan jatkaa myös 0,5 m jatkoksella keskeltä, jolloin tukkihyllyjen etäisyyskin pitenee. Sitä paitsi linjarijatkokset 0,5 m keskijatkos M ,5 m M7 63 0,5 m M m tukijalalla M ,0 m ilman tukijalkaa M7 91 1,0 m tukijalalla M5 115 Puolikas sahalaitos M7 934 Puolikas sahalaitos M5 639 ovat ihan yhtä vakaita kuin itse sahalaitoskin. Pidentääksesi sahalaitostasi 2,5 m (M7 2m), asennetaan sahaan puolikas sahalaitos lisää, sisältää tukkinostimen. Kaikki jatkosten hinnat sisältävät jatkoliittimen. Kaikki hinnat verottomia. Hinnat voimassa asti.

16 GRÄNSFORS-KIRVEET Gränsforskubben Käsintehty pieni kirves Gränforsilta. 24 cm varsi, paino 0,73 kiloa. Nahkainen suojus Retkikirves Pieni, kevyt kirves joka kulkee helposti rinkassa mukana. 35 cm varsi, paino 0,6 kg. Nahkainen suojus. Puusepänkirves Käsintethyt kirves Gränsforsilta, sunniteltu kuivan puutavaran käsittelyyn. 45 cm kahva, paino 0,9 kg. Nahkainen suojus. Iso metsäkirves Käsintehty kirves Gränsforsilta, perinteiseen metsätyöskentelyyn. 64 cm kahva, paino 1,2 kg. Nahkainen suojus VOITELUAINEET testatut tuotteet! Silbergleit, pullo Silbergleit on testattu ja hyväksi havaittu voitelumenetelmä sahateollisuuskoneille, joita käytetään teollisuudessa tai harrastuksena. MUUTA 20 Silbergleit, purki Silbergleit är ett beprövat smörjmedel för träbearbetningsmaskiner, används både inom industri, hantverk och hobby. 20 Teräketjuöljy Meillä on oma sekoitus ketjuöljyä, jolla on erinomainen viskositeetti. 1 tai 10 litran astia. 4/1 l Spraypaketti Sisältää: Super-Flo, silikoniöljy, universaaliöljy ja Klisterolja. Kaikki mitä tarvitset voiteluun 35 Halkopaketti Sahapukki Smartholderilla ja Stihl MS391-moottorisahalla. Tällä paketilla teet polttopuusavotasta helpompaa. Tukkivelho Lisälaite, jolla teet moottorisahastasi korkeatehoisen puuntyöstökoneen. Terän pää, erikoislaippa, ketju ja suojus. Kylpytynnyripaketti Sisältää mm. alumiinisen kamiinan, piipun, piipunhatun,vanteet, poistoaukot ja koristeet. 65 Tukinkäännin Patentoitu ja rahanarvoinen tukinkäännin. Säästää selkääsi ja tekee työstäsi helpompaa Alkuperäis hinta 80 Näin tilaat Odotamme soittoasi. Kätevimmin hoidat tilauksen sähköpostilla, joka toimii vuorokauden ympäri. Henkilökohtainen palvelu: arkisin klo Maahantuonti: Stammholz Oy Myynti: / Sähköposti: Internet: / Laisniementie 10, MUURIKKALA Rahtikulut Rahtikulumme ovat painoperusteiset ja toimitukset tapahtuvat pääosin varastoltamme. Kampanja-aikoina toimitusajat saattavat olla normaalia pidemmät. Hintaesimerkkejä: Postipaketti painon mukaan 10-30, Solosahat 100, höylät 300, pakettisaha 200. Soita ja kysy tarkemmat hintatiedot. Avoin kauppa, takuu, tuki ja paras hinta Aina 60 pv avoin kauppa 2 vuoden takuu Tuki ilman rajoituksia Paras hinta. Mikäli löydät saman laitteen halvemmalla joltain muulta ruotsalaiselta valmistajalta, hyvitämme erotuksen. Näytä meille ilmoitus, nettisivu tai tarjous. Hintatakuu on voimassa kaksi kuukautta tilauspäivän jälkeen. Ei koske käytettyjä koneita. Logosol pidättää oikeuden määrittää hintatakuun voimassaolon tapauskohtaisesti Hinnat voimassa saakka. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin tai painovirheisiin. Talvihattu kaupan päälle! Talviversio suositusta Logosol-hatusta on lämmittävä jäsenetu pienimuotoisen puunjalostuksen parissa työskenteleville.

USKOMATTOMAT HINNAT - TEE ELÄMÄSI PARHAAT

USKOMATTOMAT HINNAT - TEE ELÄMÄSI PARHAAT Tee kannattava kauppa USKOMATTOMAT HINNAT - TEE ELÄMÄSI PARHAAT 1130 Todella hieno kauppa - Osta hyvä kone, hyvään hintaan, josta sinulle on iloa vuosiksi. 10140 Hinta 16.5. jälkeen: 11270 Tee hyvät Tästä

Lisätiedot

Talvi on olemassa, jotta voimme ottaa hyödyn irti kesällä

Talvi on olemassa, jotta voimme ottaa hyödyn irti kesällä 60 PV AVOIN KAUPPA Talvi on olemassa, jotta voimme ottaa hyödyn irti kesällä JATKUVA TUKI 2 VUODEN TAKUU Kaikki mitä tarvitset kannattavaan puunjalostukseen Juhlavuoden paketin loppukiri 1399 + alv ja

Lisätiedot

Kevään tarjoukset. Osta Logosolin vannesaha LMPRO ja saat lisävarusteita. kaupan päälle, 350 arvosta. säästä jopa 400. Sahaa itse ja hanki

Kevään tarjoukset. Osta Logosolin vannesaha LMPRO ja saat lisävarusteita. kaupan päälle, 350 arvosta. säästä jopa 400. Sahaa itse ja hanki Sahaa itse ja hanki Logosolin kevät kampanja antaa sinulle uusia mahoallisuksia tienaa rahaa. Myrskyn jälkeen kaarnakuoriaiset, jotka uhkaavat tuhota metsän, on tärkeämpään kuin koskaan varautua sahasesonkiin.

Lisätiedot

SUURIA UUTISIA, PIENIÄ HINTOJA! ENSIESITTE- LYSSÄ SOLO- SAHA M8

SUURIA UUTISIA, PIENIÄ HINTOJA! ENSIESITTE- LYSSÄ SOLO- SAHA M8 SUURIA UUTISIA, PIENIÄ HINTOJA! ENSIESITTE- LYSSÄ SOLO- SAHA M8 ILMAINEN TARVIKKEITA PUUSEPÄNK- ONEEN OSTAJALLE! Arvo vähintään 265 Ensiesittelyssä SH410! ILMAINEN pieni tukkinostin sahan mukana SÄÄSTÄ

Lisätiedot

25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290. farmers m8 Uusi sahalaitos Logosolilta! 25 Vuotta

25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290. farmers m8 Uusi sahalaitos Logosolilta! 25 Vuotta LOGOSOL 25 Vuotta 25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290 Me olemme ylpeitä! 25 vuodesta, jonka aikana asiakkaamme ovat valmistaneet mahtavia rakennusprojekteja ja

Lisätiedot

www.logosol.fi TUOTELUETTELO

www.logosol.fi TUOTELUETTELO www.logosol.fi TUOTELUETTELO 2013 Asiakkaamme ovat ystäviämme. Byström perhe Takuu turvallisesta kaupasta Näin teet tilauksen Tilaa tuotteita meiltä internetkaupasta www.logosol.se tai puhelimitse, faksilla,

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. www.logosol.fi

TUOTELUETTELO. www.logosol.fi TUOTELUETTELO 2008 logosol TUOTELUETTELO 2008 www.logosol.fi 2 Logosol > Työnilo on parasta, mitä voimme asiakkaillemme antaa! Logosolin toimitusjohtajana on hyvä olla. Hyvät keksinnöt ja ideat syntyvät

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna 1993.

Lisätiedot

N S. ta tai m ä. BLÄUER 2003 www.kasityo.com versio 1.0

N S. ta tai m ä. BLÄUER 2003 www.kasityo.com versio 1.0 N S ta tai m ä BLÄUER 2003 www.kasityo.com versio 1.0 ONNISTUNUT SALKKU Salkkuja on eri kokoisia, muotoisia ja värisiä. Huomiota kiinnitetään seuraaviin kohtiin. SALKUN AUKAISEMINEN PYÖRÖSAHALLA JA SEN

Lisätiedot

PÖYTÄTYÖKONEET 2009/2010

PÖYTÄTYÖKONEET 2009/2010 PÖYTÄTYÖKONEET 2009/2010 JMS-8 Katkaisusaha JMS-10 Katkaisusaha Pöytä kääntyy 45 vas. / oik. 17 pikalukitusta Helpot koneen kallistuksen säädöt stoppareilla 0 ja 45 Pöydän levikeraudoilla 730 mm:n kokonaisleveys

Lisätiedot

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V 2016 SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V ST2661300 350 W 2-13 mm 520-2620 rpm 13 mm pikaistukka 575 mm 19 kg Kevyt ja kompakti penkkiporakone niin kotiverstaalle kuin autotalliinkin. Kone on varustettu

Lisätiedot

kampanja 549, 769, www.fagimex.fi Kampanja 2/2010 ts 315 GT, katkaisuohjaimella ts 315 GT, liukupöydällä Hinnat sisältävät alv:n

kampanja 549, 769, www.fagimex.fi Kampanja 2/2010 ts 315 GT, katkaisuohjaimella ts 315 GT, liukupöydällä Hinnat sisältävät alv:n Das ist Spitzen-Qualität RAKENNUSSAHA ts 315 GT 5277 0901 moottori 230 V, 2,2 kw 5277 0902 moottori 400 V, 3,0 kw 5277 0903 moottori 400 V, 4,2 kw Vakiovarusteena joko katkaisuohjain tai liukupöytä. Tukeva

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

Rakenna oma puukuivuri

Rakenna oma puukuivuri Rakenna oma puukuivuri Sauno puutavarankuivuri Rakennusohje Kuivaimen osat ruuvataan yhteen erikoisruuveja käyttämällä. Tämän ohjeen avulla voit rakentaa omia tarpeitasi vastaavan kuivaimen. Katso ohjeen

Lisätiedot

Pippuri/suolamylly 1: Kantikas/epäsäännöllinen muoto/ tms. Pekka Pikkarainen 2015

Pippuri/suolamylly 1: Kantikas/epäsäännöllinen muoto/ tms. Pekka Pikkarainen 2015 Pippuri/suolamylly 1: Kantikas/epäsäännöllinen muoto/ tms. Pekka Pikkarainen 2015 Ohje on 195 ja 245mm akselilla oleville koneistoille. Pyri tekemään mahdollisimman tarkasti ohjeen mukaan, silloin ei tarvitse

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Malli Työpituus Kokonaispituus Standardi mm mm

Lisätiedot

Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon

Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon Teollisuusnosturit Ydinvoimalanosturit Satamanosturit Raskaat haarukkatrukit Kunnossapito Työstökonehuolto MATERIAALINHALLINTA Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon 2 Konecranes Agilon

Lisätiedot

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com www.manum-tools.com Puulla on Suomessa pitkät perinteet rakentamisen ja teollisuuden raaka-aineena. Puu on edelleen ainutlaatuinen luonnonmateriaali, joka sopii moniin käyttökohteisiin. isäksi puun työstäminen

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat 2016 Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna

Lisätiedot

Kotisivuillamme paljon lisää puuuntyöstökoneita. Sieltä löytyy myös koneiden tekniset tiedot. www.johe.fi

Kotisivuillamme paljon lisää puuuntyöstökoneita. Sieltä löytyy myös koneiden tekniset tiedot. www.johe.fi Kotisivuillamme paljon lisää puuuntyöstökoneita. Sieltä löytyy myös koneiden tekniset tiedot. Lehtisaha JSS-16 199,00 Kitakork. 50 mm Kitasyv. 406 mm Katkaisusaha JMS-8L 197,00 Teho 1200 W Terä 210 mm

Lisätiedot

45 90 45 30 mm mm mm mm 305 305 x 335 305 x 305. Moottori Nopeus Pienin Ø kw AC m/min mm

45 90 45 30 mm mm mm mm 305 305 x 335 305 x 305. Moottori Nopeus Pienin Ø kw AC m/min mm Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi Meba Eco-Line 335 DGA 600 45 90 45 30 305 305 x 335 305 x 305 335 500 x 335 335 x 335 330 320 x 335 320

Lisätiedot

Tarkista puunrunko lian, kivien ja vanhojen ruuvien varalta estääksesi sahan ketjua rikkoutumasta. MUITA TURVASUOSITUKSIA

Tarkista puunrunko lian, kivien ja vanhojen ruuvien varalta estääksesi sahan ketjua rikkoutumasta. MUITA TURVASUOSITUKSIA LUE SEURAAVAT OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT UUTTA GRANBERG-SAHALAITOSTA. SÄHKÖTYÖKALUJEN, KUTEN MOOTTORISAHOJEN, KÄYTTÖ VOI OLLA VAARALLISTA JA TUO MUKANAAN LOUKKAANTUMISEN TAI KUOLEMAN VAARAN.

Lisätiedot

Apollo SPEEDY Syöttölaite

Apollo SPEEDY Syöttölaite Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi Apollo SPEEDY Syöttölaite PLC - Ohjaus Askelmoottori Syöttö pituus : 1 12 m Vahva, alumiini rakenne Moottori

Lisätiedot

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi.

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Iveco Daily Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa. Pakettiauto on kuitenkin vain kuori, ja sinun tulee miettiä

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN

TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN RAUTAKATU 10 21110 NAANTALI puh: 02-435 2011 fax: 02-435 2101 naasky@naasky.fi www.naasky.fi BETONILETKUT Meiltä saat laadukkaat pumppausletkut haluamillasi mitoilla. Naasky

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

SSM-2 KONEEN RAKENNE. havainnekuva koneen rakenteesta

SSM-2 KONEEN RAKENNE. havainnekuva koneen rakenteesta Lähde: http://sjh.sporttisaitti.com/ Luistimien teroittaminen on huoltajan tärkeimpiä tehtäviä ehkä tärkein. Jotta tehtävän pystyy hoitamaan ja suoriutumaan siihen liittyvistä monista vaiheista, tulee

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

SAHAT. Rensi Finland Oy Yrittäjäntie 28 01800 KLAUKKALA www.rensi.fi

SAHAT. Rensi Finland Oy Yrittäjäntie 28 01800 KLAUKKALA www.rensi.fi SAHAT AUTOMAATTINEN URANTYÖSTÖKONE JIH-AUTO 10SM JIH-AUTO 10SM URANTYÖSTÖKONE Syöttö Kuularuuvi Uran maksimikoko vaakasyöttö 200mm, leveys 50mm, korkeus 50mm Terän koko 255x25.4 mm Työpöydän koko 835 mm

Lisätiedot

Käyttöohje/ohjekirja Sahalaitteisto E 4000 / E 5000 / E6000. Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen

Käyttöohje/ohjekirja Sahalaitteisto E 4000 / E 5000 / E6000. Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen Käyttöohje/ohjekirja Sahalaitteisto E 4000 / E 5000 / E6000 Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen Kiitos kun valitsit laitteesi LOGOSOLILTA LOGOSOL aloitti 1988 Solosahan valmistuksen ja on siitä

Lisätiedot

SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ. metalli

SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ. metalli SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ 100 kg puu metalli Näyttävä ja viimeistelty ratkaisu liukuovelle Täydellinen ratkaisu myös varasto- ja tarviketiloihin sairaaloissa. Helasarja 655 sisältää kaikki

Lisätiedot

M E T A L L I N T Y Ö S T Ö

M E T A L L I N T Y Ö S T Ö Seite 1 M E TA L L I N T YÖ S T Ö 2009/2010 Seite 9 MCS-275 / MCS-315 Kylmäpyörösahat Karkaistut ja hiotut hammaspyörät pidentävät käyttöikää Pää kääntyy 0 45 oikealta vasemmalle Säädettävä määrämittarajoitin

Lisätiedot

e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05

e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05 e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05 WWW.KASITYO.COM ONNISTUNUT JAKKARA 1. Listat ovat tasaisin välein ja naulat suorassa rivissä. Naulojen päät ovat puun sisässä, eikä yhtään naulaa vinossa. Naulauksessa

Lisätiedot

päivää vapaa pistorasiasta!

päivää vapaa pistorasiasta! 365 päivää vapaa pistorasiasta! Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen

Lisätiedot

WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET

WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET Sivu 1/8 WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET Puh: 02-4870258, Web: www.wenda.fi, E-Mail: sales@wenda.fi Sivu 2/8 Kamiinan perustiedot: Kamiina on valmistettu merivettä kestävästä alumiinista,

Lisätiedot

Siipiratasalus. Petri Sinivuori 92

Siipiratasalus. Petri Sinivuori 92 Siipiratasalus Petri Sinivuori 92 Tehtävänä on tehdä annettujen ohjeiden mukaan siipiratasalus, joka sopivalla moottorilla toimii myös sähkövoimalana. Silloin voima voidaan ottaa esim. vesihanasta ja patteri

Lisätiedot

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI UUSI Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen -

Lisätiedot

KEVÄTKAMPANJA! SAHAA JA RAKENNA KEVÄÄN PROJEKTIT TEE RAKENNUSPUUT FARMERS SAHALAITOS VANNESAHA HD

KEVÄTKAMPANJA! SAHAA JA RAKENNA KEVÄÄN PROJEKTIT TEE RAKENNUSPUUT FARMERS SAHALAITOS VANNESAHA HD KAMPANJA ON VOIMASSA 31. TOUKOKUUTA 2016 ASTI. KEVÄTKAMPANJA! SAHAA JA RAKENNA KEVÄÄN PROJEKTIT LOGOSOL-LIPPIS KAIKISTA OSTOKSISTA KAMPANJAN AIKANA VARASTOMME ON TÄYNNÄ KONEITA! SOITA TÄNÄÄN NIIN SAAT

Lisätiedot

OHJEKIRJA LOGOSOL DH410. Kaksikutterihöylä. Lue käyttöohje huolellisesti ja ennenkuin käytät konetta. Tämä käyttöohje sisältää tärkeitä turvaohjeita.

OHJEKIRJA LOGOSOL DH410. Kaksikutterihöylä. Lue käyttöohje huolellisesti ja ennenkuin käytät konetta. Tämä käyttöohje sisältää tärkeitä turvaohjeita. OHJEKIRJA Kaksikutterihöylä LOGOSOL DH410 Lue käyttöohje huolellisesti ja ennenkuin käytät konetta. Tämä käyttöohje sisältää tärkeitä turvaohjeita. VAROITUS! Virhekäyttö saattaa johtaa tapaturmaan tai

Lisätiedot

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän.

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Uusi KASTOwin Mestariteos sarjatuotantona www.astowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Enemmän uin ainutlaatuinen: Uusi KASTOwin. Kannattavan automaattisahausen asi täreintä teijää ovat: suuri leuuteho

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ. metalli

SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ. metalli SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ 100 kg puu metalli Näyttävä ja viimeistelty ratkaisu liukuovelle Täydellinen ratkaisu myös varasto- ja tarviketiloihin sairaaloissa. Helasarja 655 sisältää kaikki

Lisätiedot

Suomi. Henkilönostimet. Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160. Member of AVANT Group

Suomi. Henkilönostimet. Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160. Member of AVANT Group Suomi Henkilönostimet Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160 Member of AVANT Group Leguan henkilönostimet on suunniteltu vaativaan ammatti- ja vuokrauskäyttöön. Leguanin kehittämä konsepti

Lisätiedot

Tuotteet voi tilata A-Kaupasta osoitteesta www.a-rehu.fi tai puhelimitse 06 416 8324

Tuotteet voi tilata A-Kaupasta osoitteesta www.a-rehu.fi tai puhelimitse 06 416 8324 Tuotteet voi tilata A-Kaupasta osoitteesta www.a-rehu.fi tai puhelimitse 06 416 8324 Verkkopaimenet 230V Verkkosivuilta löydät myös lisätietoja High Tensile aidoista! AKO PAIMENILLA 3 VUODEN TÄYSI TAKUU

Lisätiedot

UrbanoTM uusi IP44 mallisto

UrbanoTM uusi IP44 mallisto UrbanoTM uusi IP44 mallisto Urbano TM Uudet IP44 mallit Urbano tarjoaa parasta nykyteknologiaa. IP44 kotelointiluokan ansiosta se täyttää kaikki vaatimukset sisä- ja ulkoasennuksiin. Urbano on Legrand-laatua

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen!

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Carlton on USA:ssa toimiva laadukas valmistaja, jonka tuotteet tuovat tehokkuudellaan yritykseesi kilpailukykyä ja uusia mahdollisuuksia. Kaikki

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

Kiinteiden ja liukukattojen yhdistelmä.

Kiinteiden ja liukukattojen yhdistelmä. Kiinteiden ja liukukattojen yhdistelmä. Tarkasta aina ennen asennuksen aloittamista, että toimitus sisältää oikean määrän tarvikkeita. Katso tarvikeluettelo seuraavalta sivulta. HUOM! Ruuvit ovat Torx-ruuveja.

Lisätiedot

Volkswagen Caddy Transporter Crafter

Volkswagen Caddy Transporter Crafter Volkswagen Caddy Transporter Crafter Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa. Pakettiauto on kuitenkin vain kuori,

Lisätiedot

Fiskars Boordilävistäjä

Fiskars Boordilävistäjä Fiskars Boordilävistäjä Paperi on helppo kohdistaa oikeaan kohtaan boordilävistäjän apuviivojen avulla. Suuri painike, jota on helppo käyttää. Useita eri kuviovaihtoehtoja Maksimipaperinpaksuus 180 g,

Lisätiedot

Betonirakentamisen talvituotteet VARAUDU TALVEEN. Meiltä saat tarvittavat betonirakentamisen talvituotteet

Betonirakentamisen talvituotteet VARAUDU TALVEEN. Meiltä saat tarvittavat betonirakentamisen talvituotteet VARAUDU TALVEEN Meiltä saat tarvittavat betonirakentamisen talvituotteet - Pakkassuojamatot - Roudansulatusmatot - Led työvalot - Betoninkovetuskaapelit - Betonilämpömittarit - Lumennostopeitteet - Muottiöljyt

Lisätiedot

Tutustu. Innostu. Luo! www.villihelmi.fi. 2013 VilliHelmi Oy

Tutustu. Innostu. Luo! www.villihelmi.fi. 2013 VilliHelmi Oy 1 Yhteen kaulakoruun tarvitset: 40 cm makeanvedenhelminauha TAI vastaava/haluttu määrä irtohelmiä 2 m valmiiksi neuloitettu helmisilkki 0,6 0,65 mm TAI paksuutta, joka mahtuu kerran helmien läpi helmilukko,

Lisätiedot

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg 05 MOOTTORISAHAT. CS-00 SÄHKÖSAHA Teho 00 W Paino, kg Jännite 0 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 0 cm Ketju /8 sh. 65 Sähkösaha vaativaan käyttöön Kevyt yläkahvasaha ammattilaisille YLÄKAHVASAHAT.

Lisätiedot

UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN &

UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN & NOPEA SILTATYYPPINEN PYSTYKARAINEN KONEISTUSKESKUS UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN & Rensi Finland Oy Yrittäjäntie

Lisätiedot

Tynnyrisaunan asennusohje (1013)

Tynnyrisaunan asennusohje (1013) Tynnyrisaunan asennusohje (1013) 1 Asenna tynnyri suoralla alustalla Huom: Osa no: 1 ei kuulu toimitukseen. Asenna saunan tukiosa, osat sopivat jyrsittyihin uriin. Ruuvaa kiinni osat (ruuvien reijät merkittyinä,

Lisätiedot

Loglift Lyhytpuunosturit

Loglift Lyhytpuunosturit Loglift Lyhytpuunosturit Uusi ote puunkäsittelyyn! www.hiab.com Ammattilaisen valinta Määrämittaan katkottua puuta käsiteltäessä nopea ja kestävä nosturi on arvossaan; sillä työ sujuu ja puuta siirtyy.

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS. ver. 1.2

KÄYTTÖOPAS. ver. 1.2 KÄYTTÖOPAS ver. 1.2 VAROITUS Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu alle kolme (3) vuotiaille lapsille. VAROITUS Emme kanna mitään vastuuta mahdollisista onnettomuuksista tai vahingoista, jotka johtuvat laiminlyönnistä

Lisätiedot

Timantinluja kumppanisi Together Strong as Diamond. GÖLZ-sahat.

Timantinluja kumppanisi Together Strong as Diamond. GÖLZ-sahat. Timantinluja kumppanisi Together Strong as Diamond GÖLZ-sahat Sisällysluettelo GÖLZ laattasahat TS200/250 3 GÖLZ siltasaha GS350 4 GÖLZ siltasahat GS350A 5 GÖLZ pöytäsaha MS350 6 GÖLZ pöytäsahat MS400

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 Tuotekoodi: 4933431245 n suunnittelema hiiliharjaton POWERSTATE moottori tarjoaa jopa 10x pidemmän moottorin käyttöiän ja jopa 25% enemmän voimaa Yksittäisten kennojen

Lisätiedot

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin Liikuteltava suodatinyksikkö 18.10..2017 Joustavuutta työpisteisiin OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex@ourex.fi ourex.fi 1 LF liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta

Lisätiedot

Dolmar syksy 2013 UUTUUS PS eur 795,- VOIMAKAS. 61 cm3 / 3,4 kw / 6,0 kg PS-6100

Dolmar syksy 2013 UUTUUS PS eur 795,- VOIMAKAS. 61 cm3 / 3,4 kw / 6,0 kg PS-6100 Dolmar syksy 2013 VOIMAKAS UUTUUS PS-6100 Dolmar PS-6100 tarjoaa 3,4 kw voimalla vääntöä kaatoon ja katkontaan, mutta on myös kevyt ja ketterä karsinnassa! Uudella ilmahuuhtelutekniikalla toteutettu moottori

Lisätiedot

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912 PASSION IN CRANES PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI Since 1912 PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä on maailman kehittynein työpajanosturi. Sen ainutlaatuiset

Lisätiedot

Otsikkoteksti. Golfkentät: Sadettimet, Ohjaimet, Venttiilit & Apuvarusteet

Otsikkoteksti. Golfkentät: Sadettimet, Ohjaimet, Venttiilit & Apuvarusteet Golfkentät: Sadettimet, Ohjaimet, Venttiilit & Apuvarusteet D50/55 Golf Sadetin Lyhyen ja keskipitkän matkan sadetin Ympäripyörivä tai säädettävä sektori Heittosäde 11-22 metriä Tuotto 41 125 litraa minuutissa

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Letkukeloja (ilman letkuja) maksimipituudet referenssejä, pituus riippuu letkun paksuudesta. 2-tie letkukelat 3/8 letkuille Kätisyys Paino kg A Ø mm B mm C mm maksimipituus 1,8-2 m vasen 9,7 270 65 148

Lisätiedot

LISÄTIEDOT JA TILAUKSET

LISÄTIEDOT JA TILAUKSET SCL virtakiskostot LISÄTIEDOT JA TILAUKSET Lisätietoja tuotteesta tai tuotteen tilaus, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista: KOTISIVU www.oem.fi ASIAKASPALVELU Puh. 0207 499 499 SÄHKÖPOSTI info@oem.fi

Lisätiedot

Terä ja terien huolto

Terä ja terien huolto Terä ja terien huolto EUROPE woodmizer.eu I Suomi woodmizer.fi Terät Laadun historia Terät Pian sen jälkeen kun Wood-Mizer ensimmäisenä oli aloittanut siirrettävien sahojen valmistamisen ilmeni, että parannuksia

Lisätiedot

NIMI & RYHMÄ TEKNINEN TYÖ KASTUN KOULU

NIMI & RYHMÄ TEKNINEN TYÖ KASTUN KOULU OPPILAAN VIHKO 2005-2006 Kalle Kastulainen 7X NIMI & RYHMÄ TEKNINEN TYÖ KASTUN KOULU MISTÄ NUMERO TULEE? Numero tulee vihosta, kalalaudasta, pulmapelistä ja sähköopin harjoituksista. Esim: Ensimmäisen

Lisätiedot

Rehun siirtojärjestelmiä

Rehun siirtojärjestelmiä Rehun siirtojärjestelmiä Täydellinen valikoima rehun siirtojärjestelmiä Ideaalinen tapa kuljettaa rehua tuotantoeläimille. 1 LAAJA VALIKOIMA SOVELLUKSIA! Kapasiteetti 500-6300 kg tunnissa. Kuljettaa turvallisesti

Lisätiedot

M. Alander Oy Helsingintie 406 TARJOUSHINNASTO 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 1.4.2011 GSM 040-5455 601 www.malander.fi

M. Alander Oy Helsingintie 406 TARJOUSHINNASTO 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 1.4.2011 GSM 040-5455 601 www.malander.fi M. Alander Oy Helsingintie 406 TARJOUSHINNASTO 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 1.4.2011 GSM 040-5455 601 www.malander.fi SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT Saris hydraulisia kippivaunuja on kokonaispainoluokat

Lisätiedot

Työohje: sahaaminen käsikäyttöisillä sahoilla (käsisaha, selkäsaha, askartelusaha

Työohje: sahaaminen käsikäyttöisillä sahoilla (käsisaha, selkäsaha, askartelusaha POM1YTN Teknologiakasvatus ja tekninen työ Työohje Eveliina Rantala ja Katja Riivari Työohje: sahaaminen käsikäyttöisillä sahoilla (käsisaha, selkäsaha, askartelusaha ja lehtisaha) kahvat sahojen terät

Lisätiedot

Työmaapalvelut. Timanttiporaus Vaijerisahaus Roilot. Hionnat Jyrsinnät Betonin purku. Brokk-työt Konetyöt

Työmaapalvelut. Timanttiporaus Vaijerisahaus Roilot. Hionnat Jyrsinnät Betonin purku. Brokk-työt Konetyöt Työmaapalvelut Timanttiporaus Vaijerisahaus Roilot Hionnat Jyrsinnät Betonin purku Brokk-työt Konetyöt Käy katsomassa hinnat ja lisätiedot - www.gles.fi SOITA JA KYSY Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä

Lisätiedot

juha.haavisto@suomen-vibrakone.inet.fi http://www.vibrakone.com BETONITÄRYKALUSTO SUOMEN VIBRAKONE OY

juha.haavisto@suomen-vibrakone.inet.fi http://www.vibrakone.com BETONITÄRYKALUSTO SUOMEN VIBRAKONE OY SUURTAAJUUSSAUVAT SUURTAAJUUSMUUTTAJAT MEKAANISET- JA PAINEILMASAUVAT SAUVAPAKETIT DUO SCREED HIERTOKONEET TÄRYPALKIT BETONITÄRYKALUSTO SUURTAAJUUSSAUVAT PEA MINI 4 Invertterillä varustetut suurtaajuussauvat

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 Hitsauskoneet muoviputkistoille ja muoveille Meiltä saat työkalut ja ohjeet, jotta putkiston

Lisätiedot

2. CS-260TES moottorisaha... 3. CS-350TES moottorisaha... 4. CS-280WES moottorisaha... Yläkahvasaha ammattilaisille. Yläkahvasaha ammattilaisille

2. CS-260TES moottorisaha... 3. CS-350TES moottorisaha... 4. CS-280WES moottorisaha... Yläkahvasaha ammattilaisille. Yläkahvasaha ammattilaisille 0 SAHAT raivaussahat puhaltimet pensasleikkurit ruiskut MONITOIMIKONEET porakoneet Laikkaleikkurit Japanilaisten tuotteiden, Echon ja Shindaiwan valmistajat yhdistivät voimansa ja muodostivat Yamabiko-yhtymän.

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

Antilta odotettu UUTUUS

Antilta odotettu UUTUUS Antilta odotettu UUTUUS Tehokas, nopea ja edullinen vaunukuivuri Saatavana myös E-suoravetoelevaattorilla Antti VACBOOST vaunukuivurit C205-20.5m 3 C5-.5 m 3 C320-32.0 m 3 C365-36.5 m 3 Kätevin ratkaisu

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

VÄLISEINÄT. Leca väliseinät. Leca EasyLex 88 Leca Lex. www.e-weber.fi 4-20/1.9.2012

VÄLISEINÄT. Leca väliseinät. Leca EasyLex 88 Leca Lex. www.e-weber.fi 4-20/1.9.2012 VÄLISEINÄT Leca väliseinät Leca EasyLex 88 Leca Lex 4-20/1.9.2012 www.e-weber.fi Leca väliseinät Leca EasyLex Leca Lex markkinoiden nopein väliseinäratkaisu Nopea rakentaa ja helppo tasoittaa Sisältö Leca

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. www.danfoss.fi/kylma

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. www.danfoss.fi/kylma Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Optyma Plus New Generation koneikko Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% % lyhyempi

Lisätiedot

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Column Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Hintakuvasto TwinColumn sivu -1- TwinColumn II videoneuvotteluun sivu -2- TwinC lisätarvikkeet sivu -3- Kiinnikkeet sivu -4- TwinColumn Double 2-puolinen

Lisätiedot

Volkswagen Caddy Transporter T6 Crafter

Volkswagen Caddy Transporter T6 Crafter Autokalusteet ammattilaisille Volkswagen Caddy Transporter T6 Crafter Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa.

Lisätiedot

VÄISTÄMÄTTÄ PARAS PYLVÄSRATKAISU

VÄISTÄMÄTTÄ PARAS PYLVÄSRATKAISU 1 VÄISTÄMÄTTÄ PARAS PYLVÄSRATKAISU Ajathan silti varovasti. JRK Tekniikka on parantanut liikenneturvallisuutta kehittämällä markkinoiden edistyksellisemmän turvapylvästuotteen. Yrityksellä on käytännön

Lisätiedot

Käsityökaluja muovivannehtimiseen

Käsityökaluja muovivannehtimiseen Käsityökaluja muovivannehtimiseen Akkukäyttöiset käsityökalut Yhdistelmätyökalu Käsikiristin/lukitsin Strapexin edut Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina Oikea työkalu Sovellukset käsin

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

RUUVIKULJETIN. Laatua, vahvuutta, tehokkuutta. Ruuvit ja Kuljettimet sadollesi

RUUVIKULJETIN. Laatua, vahvuutta, tehokkuutta. Ruuvit ja Kuljettimet sadollesi RUUVIKULJETIN Laatua, vahvuutta, tehokkuutta Ruuvit ja Kuljettimet sadollesi Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@sukup-eu.com // WWW.Sukup-eu.com Uskomaton ruuvikuljetin Kapasiteetti

Lisätiedot

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut Kuivain Futura Kuivain Futura Eurooppalainen patentti EP nro. 1029211 19 patenttia todistavat laitteen teknisten ratkaisujen omaperäisyyden pistettä ja teknisten ratkaisujen Futura, kansainväliset innovatiivisuuspalkinnot

Lisätiedot

Palautuslaite Boomerang ZHR

Palautuslaite Boomerang ZHR Boomerang palautuslaitteen avulla yksi mies voi käyttää listoituskoneita ja/tai muita koneita ja laitteita puuntyöstössä. Ominaisuudet Arvot Työkappaleen mitat ilman kääntöyks. (mm) Pituus min. 300 max.

Lisätiedot