Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 43"

Transkriptio

1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta AIKA klo 18:00 PAIKKA Hailuodon peruskoulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta Harkinnanvarainen yksityisen päivähoidon tuki Sopimus koulupsykologipalveluista Sivistyspalvelujen talousarvio Esiopetuksen opetussuunnitelman laadinnan aikataulu Etätyölupa-anomus esiopetuksen opetussuunnitelman laadintaan Suomen Kultturirahaston lahjoitus Apurahahakemus Viranhaltijapäätökset Muut asiat Ilmoitusasiat Kokouksen päättäminen 59

2 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ OSALLISTUJAT Nimi Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Nissilä Päivi puh.joht. Välimäki Marko vpj Blomqvist Petri jäsen Henttu Taru jäsen Iljana Mikko jäsen Kittilä Charlotta jäsen Tanskanen Oiva Kh puh.joht. Haataja Hannu Esit. siht. POISSA Rapinoja Susanna jäsen ALLEKIRJOITUKSET ^^nimi Puheenjohtaja ^^nimi Pöytäkirjanpitäjä KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS ^^paikka ja aika ^^nimi Pöytäkirjantarkastaja ^^nimi Pöytäkirjantarkastaja PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ ^^paikka ja aika

3 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Sivltk 33 Kunnan hallintosäännön 48 :n mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai -velvollisuus, toimielimen päättämällä tavalla. Jäsenten lisäksi kokouksissa on läsnäolo- ja puheoikeus kunnanhallituksen puheenjohtajalla ja kunnanjohtajalla sekä osastopäälliköllä. Muiden kuin edellä mainittujen henkilöiden läsnäolosta ja puheoikeudesta päättää asianomainen toimielin (Hallintosääntö 54 ). Hallintosäännön 4 :n mukaan kunnanhallitus voi harkintansa mukaan määrätä muihin lautakuntiin kuin tarkastus- ja keskusvaalilautakuntaan edustajansa ja hänelle varaedustajan, jolla on läsnäolo- ja puheoikeus toimielimen kokouksessa. Kutsu sivistyslautakunnan kokoukseen on toimitettu sivistyslautakunnan jäsenille, kunnanjohtajalle ja kunnanhallituksen puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. Kokous on kuntalain 58 :n mukaan päätösvaltainen, mikäli läsnä on enemmän kuin puolet jäsenistä. Päätösehdotus: Sivistyslautakunta toteaa kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi sekä hyväksyy esityslistan kokouksen työjärjestykseksi. Sivistyslautakunta hyväksyi päätösesityksen.

4 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Pöytäkirjantarkastajien valinta Sivltk 34 Hallintosäännön 59 :n mukaan pöytäkirjan kirjoittaa puheenjohtajan johdolla pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja varmentaa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Päätösehdotus: Sivistyslautakunta valitsee kaksi jäsentä tarkastamaan pöytäkirjan. Pöytäkirja tarkastetaan kunnan keskusvirastossa viraston aukioloaikana viiden kokousta seuraavan arkipäivän kuluessa. Edellisen pöytäkirjan tarkastivat Mikko Iljana ja Susanna Rapinoja. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Charlotta Kittilä ja Petri Blomqvist.

5 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Harkinnanvarainen yksityisen päivähoidon tuki Sivltk 35 Sivistyslautakunta on päättänyt myöntää harkinnanvaraista yksityisen hoidon tukea sitä hakeneille perheille asti yksityisissä päiväkodeissa hoidettavista hailuotolaisista lapsista (sivistyslautakunta ). Yksityisen hoidon tukea on maksettu tarveharkintaisesti. Päiväkoti OnnenSaaren lisäosa Pikkuluoto valmistui joulukuussa 2014 ja viimeistelytyöt valmistuivat kesällä 2015 perhepäiväkoti Tuomikan tiloiksi. Päivähoitojärjestelyiden myötä päivähoitopaikkoja pystytään myöntämään joustavammin perheiden tarpeisiin Hailuodossa. Kuluva päivähoitokausi päättyy , joten perheiden ja lasten etu on jatkaa tukea päivähoitokauden loppuun saakka. Toimintakauden jälkeen ei ole enää tarvetta jatkaa harkinnan varaista yksityisen hoidon tukea. Talousarvioon 2016 varataan määräraha asiakaspalveluiden ostoon muilta ajalle Valmistelu: päiväkodinjohtaja Eija Salonpää, p Koulutoimenjoht.-rehtori: Sivistyslautakunta päättää myöntää harkinnanvaraista tukea sitä hakeneille perheille asti yksityisissä päiväkodeissa hoidettavista hailuotolaisista lapsista. Sivistyslautakunta hyväksyi päätösehdotuksen.

6 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Sopimus koulupsykologipalveluista Sivltk 36 Oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) 9 :n mukaan koulutuksen järjestäjä vastaa siitä, että opetussuunnitelman mukainen opiskeluhuoltosuunnitelma toteutuu. Oppilaitoksen sijaintikunta vastaa opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelujen järjestämisestä alueellaan sijaitsevien esi- ja perusopetusta antavien oppilaitosten opiskelijoille. Hailuodon kunnalla on ollut usean vuoden ajan sopimus koulupsykologipalveluiden ostamisesta psykologi Jonna Brunnsteinerilta. Sopimus koskee 1 (yhden) päivän työajan käyttöä kuukaudessa, yhteensä 10 päivää vuodessa. Suurin osa palveluista on kohdistunut peruskoululle, loppuosa perusturvapalveluihin. Koulun oppilashuollon kannalta on nähtävissä koulupsykologitarpeiden mahdollista kasvua, ottaen huomioon tiedot nykyisestä ja tulevasta oppilasaineksesta. Koulupsykologin tutkimuksia pystyttäisiin myös tekemään nopeammalla tahdilla, mikäli psykologi olisi ajoittain paikalla kahtena peräkkäisenä päivänä kuukaudessa. Koulun oppilashuollon toiminnan suunnittelun ja jatkuvuuden kannalta olisi edullisempaa tehdä sopimus, joka ulottuisi tulevan lukuvuoden loppuun saakka. Neuvotteluissa perusturvajohtaja Arja Rantapelkosen ja koulukuraattori Mirja Seinijoen kanssa todettin, että palveluja on tarpeen hankkia lisää myös perusturvapalveluiden puolelle, joka mahdollistaisi mm. koulupsykologin säännöllisen osallistumisen sosiaalitoimen lapsityöryhmän tapaamisiin. Neuvottelujen pohjalta laadittu suunnitelma tulevasta sopimuksesta: sopimus laaditaan ajalle (eli 15 koulun työkuukautta) ja palveluja ostetaan 15 päivää; palveluja ei käytetä koulun kesälomakuukausien aikana (kesä-heinäkuu) lisäksi ostetaan 5 (viisi) työpäivää lisää, jotka ajoittuvat ajalle ostetaan tarpeen mukaan lisäpäiviä, joista neuvotellaan erikseen marraskuussa 2016 eli sopimukseen tulee optio niistä Palvelunmyyjä on valmis jatkamaan sopimusta neuvottelujen mukaisesti, ja koulupsykologikustannusten lisäys on huomioitu talousarviossa Lisäpäivien kustannus vuodelle 2016 jakautuu tasan perusturvapalvelujen ja koulun kesken, koulun osuuden ollessa noin 1900 euroa. Valmistelu: rehtori-koulutoimenjohtaja Hannu Haataja, p Koulutoimenjoht.-rehtori: Sivistyslautakunta päättää, että osastopäällikkö voi tehdä ostosopimuksen koulupsykologipalveluista ajalle psykologi Jonna Brunnsteinerin kanssa. Sivistyslautakunta hyväksyi päätösehdotuksen.

7 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Sivistyspalvelujen talousarvio 2016 Sivltk 37 Sivistyspalvelujen talousarvio on laadittu kunnanhallituksen antaman talousarvion yleisen laadintaohjeen mukaan, jonka keskeiset kunnan talousarvion tavoitteet: euron vuosikate euron maksimi toimintakatteen alijäämä 0 euron tulostavoite Verotulojen arvioidaan supistuvan -4,6 %, valtionosuuksien arvioidaan kasvavan 2,9 % ja yleisen kustannustason arvioidaan nousevan 0,8 %. Käyttömenojen kasvu saa olla korkeintaan vuoden 2015 arvioidusta tasosta 0,0 %, mikä on käytännössä alle yleisen kustannustason kasvun. Toiminnallisten tavoitteiden tulee perustua hyväksyttyyn kuntastrategiaan 2025 ja palvelualueita kootaan kokonaisuuksiksi. Sivistyspalveluissa siivous ja koulun keittiön ruokapalvelut siirtyvät perusturvapalveluiden alaisuuteen ja muuttuvat siten sisäisesti ostettaviksi palveluiksi. Sivistyspalvelujen talousarvio on tehty pääosin kuluvan vuoden toiminnan laajuudessa. Kokonaisuutena palkkakulut laskevat -6,0 %, mikä osaltaan selittyy 2015 talousarvioon verrattuna koulusihteerin palkan siirtymisestä kokonaisuudessaan teknisiin palveluihin ja siivoojan ja keittäjän palkkojen siirtymisestä perusturvapalveluihin. Suunniteltua kolmannen kouluavustajan palkkausta ei toteuteta. Palkoissa on huomioitu KVTES:n ja OVTES:n korotukset (keskimäärin n. 0,50 %) ja henkilöstön palveluvuosien mukaiset korotukset. Peruskoulun oppilasmäärä noussee yhdellä ollen siten 73. Merkittävimmät kuluvähennykset vuoden 2015 talousarvioon verrattuna kohdistuvat nuoriso-, kulttuuri ja liikuntatoimen avustuksiin (4000 eurosta 1500 euroon) ja museon ylläpitoon (n eurosta euroon). Sivistyspalvelujen sisäiset ja ulkoiset toimintatuotot ovat yhteensä euroa, jossa on vähenemistä 2015 talousarvioon -42,3 %, johtuen ruokapalveluista saatujen sisäisten tuottojen (n euroa) siirtymisestä perusturvaan, OUTI-kirjastoprojektiin vuodelle 2015 saadun kertaluonteisen avustuksen ( euroa projektityöntekijän palkkaan) loppumisesta sekä vuodelle 2016 kolmannen kouluavustajan palkkaukseen saadun käyttämättömän avustuksen (+7000 euroa) takaisinmaksuvelvoitteesta, mikäli avustusta ei käytetä. Sivistyspalvelujen toimintakulut ovat yhteensä euroa, jossa on vähenemistä 2015 talousarvioon -2,4 %. Sivistyspalvelujen toimintakate on yhteensä euroa, joka on vuoden 2015 toimintakatteen suuruinen eli muutosta 0 %. Valmistelu: rehtori-sivistystoimenjohtaja Hannu Haataja, p Koulutoimenjoht.-rehtori: Sivistyslautakunta päättää hyväksyä liitteiden mukaisen esityksen talousarvioksi 2016 ja esittää sen kunnanhallitukselle ja -valtuustolle hyväksyttäväksi. Sivistyslautakunta hyväksyi päätösehdotuksen.

8 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Liitteet Liite 1 Sivistyspalvelujen talousarvion 2016 tekstiosa laadittu Liite 2 Sivistyspalvelujen talousarviolukujen koonti 2016 laadittu Liite 3 Sivistyspalvelujen talousarvio 2106 lautakuntataso (TY) laadittu Liite 4 Sivistyspalvelujen talousarvio 2016 valtuustotaso (TA) laadittu

9 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Esiopetuksen opetussuunnitelman laadinnan aikataulu Sivltk 38 Esiopetuksen opetussuunnitelman perusteiden 2014 mukaan uudet esiopetussuunnitelmat tulee ottaa kunnissa käyttöön Hailuodon esiopetuksen laadinnan aikataulu: : esiopetussuunnitelman työstäminen (Eija Salonpää, Minna Paulamäki) : vanhempainilta uudesta esiopetussuunnitelmasta ja pienryhmätyöskentelyä : kysely kunnan nettisivuille: esioppilaiden ja päivähoidon vanhemmat, päivähoidon henkilökunta, luokkalaisten vanhemmat, alkuopetuksen opettajat, erityisopettaja, rehtori, sivistyslautakunnan jäsenet, neuvola, sosiaalityöntekijä ja perhetyöntekijä : pienryhmätehtäviä esioppilaiden kanssa esiopetussuunnitelmaa varten touko-kesäkuu 2016: esiopetussuunnitelma sivistyslautakuntaan uusi Hailuodon esiopetussuunnitelma otetaan käyttöön Valmistelu: päiväkodinjohtaja Eija Salonpää, p Koulutoimenjoht.-rehtori: Sivistyslautakunta päättää hyväksyä esiopetuksen opetussuunnitelman laadinnan aikataulun. Sivistyslautakunta hyväksyi päätösehdotuksen.

10 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Etätyölupa-anomus esiopetuksen opetussuunnitelman laadintaan Sivltk 39 Opetushallitus on määrännyt esiopetuksen opetussuunnitelman perusteista. Määräys edellyttää opetuksen ja koulutuksen järjestäjiltä opetussuunnitelmien muuttamista. Esiopetuksen järjestäjien tulee ottaa perusteiden mukaiset paikalliset opetussuunnitelmat käyttöön viimeistään alkaen. Päiväkodinjohtaja Eija Salonpää ja lastentarhanopettaja Minna Paulamäki anovat sivistyslautakunnalta etätyölupaa ajalle uuden esiopetussuunnitelman työstämiseen. Etätyötä tehdään esikoulun loma-aikoina, jolloin päivähoidon lapsiryhmä on pienempi ja mahdollistaa siten työskentelyn kotoa käsin. Esiopetussuunnitelman tekeminen edellyttää soveltuvaa työtilaa ja poissaoloa lapsiryhmästä. Päiväkodilla ei ole tiloja tätä varten. Salonpäätä ja Paulamäkeä koskevan työehtosopimuksen (KVTES, liite 5, päivähoidon henkilöstö, 3 ) mukaan säännöllisestä viikkotyöajasta (38,25 tuntia) varataan n. 8 % lapsiryhmän ulkopuolisiin tehtäviin, kuten esiopetuksen laatimiseen. Salonpää ja Paulamäki ovat mainitun sopimuksen mukaisesti käyttäneet 3,25 h viikkotyöajasta (eli 8,50 %) lapsiryhmän ulkopuolisiin tehtäviin. Valmistelu: päiväkodinjohtaja Eija Salonpää, p Koulutoimenjoht.-rehtori: Sivistyslautakunta päättää hyväksyä Eija Salonpään ja Minna Paulamäen etätyölupa-anomuksen ajalle Sivistyslautakunta hyväksyi päätösehdotuksen.

11 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Suomen Kultturirahaston lahjoitus Sivltk 40 Sivistystoimenjohtaja Hannu Haataja ja kunnanjohtaja Tero Karinen tapasivat Suomen Kulttuurirahaston edustajia Tapaamisessa edustajat kertoivat, että kulttuurirahasto järjestää 48. vuosijuhlansa Hailuodossa ja että juhlan yhteydessä rahasto julkistaa euron lahjoituksen, joka kohdistuu hailuotolaiseen taiteeseen. Lahjoituksella rahoitetaan hailuotolaisen taiteilijan palkkio ja taideteoksen materiaalikulut, ja lahjoitus myönnetään kunnan tekemän esittelyn pohjalta. Mahdolliset muut kulut kuten taideteoksen pystytys ym. tulevat kunnan vastattaviksi. Taideteoksen tulisi mahdollisuuksien mukaan olla valmis ja asennettuna julkistamispäivänä. Lahjoituksen voi kohdistaa kunnassa mahdollisesti keskeneräisenä olevaan taidehankintaan, ja lahjoituksen kohteena oleva taiteilija ei voi olla sellainen, joka olisi saanut rahastolta tukea viime aikoina.taideteoksen tulisi lisäksi olla mahdollisimman näkyvä kuntalaisille. Kokonaisuutena edustajat antoivat tapaamisessa kunnalle hyvin vapaat kädet taideteoksen valinnassa. Tapaamisessa kunnan edustajat toivat esille kunnan koulurakennuksen uudisrakentamishankkeen , jonka yhteydessä sivistyslautakunta valmisteli ja esitti kunnanhallitukselle taiteilija Anni Rapinojan hirviteosta pystytettäväksi koulun ympäristöön.kunnanhallitus jätti esityksen 2013 pöydälle ( Khall 140 ), eikä asiaa ole sen jälkeen käsitelty. Rapinojan hirviteoksen kokonaiskustannus olisi ollut euroa, josta. materiaalikulut euroa teospalkkio euroa Kuluista olisi katettu Aino ja Matti Hällin kulttuurirahastosta, loput kunnan budjettirahoituksella ajoittuen vuosille Sivistystoimenjohtaja tapaa Rapinojan loppuviikosta 49 sivistyslautakunnan kokouksen jälkeen, koska aiempi tapaaminen ei ollut mahdollinen taiteilijan ollessa ulkomailla. Vaihtoehtoisia jatkovalmistelulinjoja Rapinojan osalta: a) alkuperäisen koulun taidesuunnitelman toteuttamismahdollisuuksien selvittäminen b) alkuperäisen koulun taidesuunnitelman muokkaaminen c) kokonaan uuden taideteoksen suunnittelu koulun ympäristöön Vaihtoehdossa a) on haasteena kunnan taloustilanne, b-c) voisivat olla taloudellisesti mahdollisia, mikäli löydetään yhteisymmärrys taiteilijan kanssa asiassa. Muita jatkovalmistelulinjoja: d) sivistystoimenjohtaja kartoittaa yhteistyössä kultturisihteerin ja sivistyslautakunnan kanssa muita mahdollisia hailuotolaisia taiteilijoita e) sivistyslautakunta perustaa keskuudestaan työryhmän hoitamaan asiaa. Valmistelu: rehtori-koulutoimenjohtaja Hannu Haataja, p Koulutoimenjoht.-rehtori: Sivistyslautakunta keskustelee lahjoituksesta ja päättää jatkovalmistelusta. Sivistyslautakunta päätti, että sivistystoimenjohtaja keskustelee

12 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta lahjoituksen toteuttamisesta taiteilija Anni Rapinojan kanssa ja pyrkii löytämään yhteistyössä hänen kanssaan toteuttamiskelpoisen ratkaisun. Mikäli ratkaisua ei löydy, sivistystoimenjohtaja tukeutuu kulttuurisihteeriin ja selvittää lahjoituksen kohdistamismahdollisuuksia muihin hailuotolaisiin taiteilijoihin.

13 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Apurahahakemus Sivltk 41 Hailuoto-seura ry hakee Aino ja Matti Hällin kulttuurirahastosta 3544 euron tukea Tarinoiden saari -projektiinsa. Projektissa on taltioitu vuoden 2015 aikana hailuotolaisten tarinoita Hailuodon historian tapahtumista. Projektin tavoitteena on saada kerättyä tarinat kirjaksi (arviolta noin 100 sivun mittainen), joka julkaistaisiin vuoden 2016 aikana Hailuoto-seuran 20-vuotisjuhlassa. Kustannusarvio kirjasta: painokustannukset (500 kpl kirjoja) 1044 euroa taittajan palkkio 1250 euroa tekijöiden suunnittelupalkkio 1250 euroa Valmistelu: rehtori-koulutoimenjohtaja Hannu Haataja, p Koulutoimenjoht.-rehtori: Sivistyslautakunta päättää käsitellä hakemuksen sen jälkeen, kun kunnanhallituksessa valmisteilla oleva rahastouudistus on saatettu loppuun ja uusi Hailuodon kunnan yhdistettyjen lahjoitusrahastojen sääntö on astunut voimaan. Oiva Tanskanen poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi. Charlotta Kittilä esitti päätösehdotusta muutettavaksi seuraavasti: Sivistyslautakunta päättää olla myöntämättä anottua tukea, koska hakemuksesta käy ilmi, että projektin tavoitteena olevasta painettavasta kirjasta on tarkoitus saada tuottoja, joilla olisi mahdollista kattaa kustannusarviossa esitettyjä kuluja. Muutettu päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Sivistyslautakunta hyväksyi muutetun päätösehdotuksen. Liitteet Liite 5 Apurahahakemus Hailuotoseura

14 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Viranhaltijapäätökset Sivltk 42 1) Päiväkodin johtajan tekemät viranhaltijapäätökset: 26/2015 Perhepäivähoitajan määräaikainen työsuhde (Helka Pehkonen) 27/2015 Perhepäivähoitajan määräaikainen työsuhde (Ulla Korpela) 2) Vapaa-aikasihteerin tekemät viranhaltijapäätökset: Hailuodon Palomiehet ry:n tarjous liikuntatoimen kaukalon pystytyksestä Koulutoimenjoht.-rehtori: Sivistyslautakunta merkitsee viranhaltijapäätökset tiedoksi ja päättää, ettei käytä kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeutta. Mikko Iljana jääväsi itsensä kohdan 2) käsittelystä. Sivistyslautakunta hyväksyi päätösehdotuksen. Liitteet Liite 6 Sivistyspalvelujen viranhaltijapäätökset

15 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Muut asiat Sivltk 43 1) Vapaa-aikasihteeri on pyytänyt tarjoukset kunnan liikuntatoimen kaukalonhoidosta vuodelle Touhu-Palvelut Oy oli ainoa tarjouksen jättänyt ja tarjoaa kaukalon jäädytyksen ja hoidon hintaan 55 euroa/tunti + alv. 2) Vapaa-aikasihteeri on pyytänyt tarjoukset hiihtolatujen kunnossapiodosta (säävaraus). Mikko Palosaari oli ainoa tarjouksen jättänyt ja tarjoaa hiihtolatujen kunnossapitoa omalla moottorikelkallaan 27,50 euroa/tunti + moottorikelkan kulut 1,06 euroa/km. Valmistelu: vapaa-aikasihteeri Petri Partala, p Koulutoimenjoht.-rehtori: Sivistyslautakunta päättää hyväksyä tarjoukset kaukalon jäädytyksestä ja hoidosta sekä hiihtolatujen kunnossapidosta. Sivistyslautakunta hyväksyi päätösehdotuksen. Liitteet Liite 7 Muut asiat: kaukalon ja hiihtolatujen kunnossapito

16 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Ilmoitusasiat Sivltk 44 1) Koulunkäynninohjaaja Sirpa Kartimo-Pramilan esitys koulunkäynninohjaajan työsuhteen kokoaikaisesta vakinaistamisesta vuoden 2016 alusta. Asia on valmisteilla. 2) Sivistystoimenjohtaja esitteli peruskoulun kevätlukukauden 2016 kokousaikataulut ja opetussuunnitelmatyön aikataulut. Koulutoimenjoht.-rehtori: Sivistyslautakunta merkitsee asian tiedoksi. SIvistyslautakunta hyväksyi päätösehdotuksen. Liitteet Liite 8 Peruskoulun OPS-työstämisen aikataulu kevätlukukausi 2016

17 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Kokouksen päättäminen Sivltk 45 Puheenjohtaja toteaa kokouksen päättyneeksi. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19:08.

18 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ OIKAISUVAATIMUSOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kunnallisasiat Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa: Pykälät: 37, 38, 39, 40 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n mukaaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät: Oikaisuvaatimusoikeus Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Oikaisuvaatimusviranomanien ja -aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen: Pykälät: 35, 36, 41, 42, 43 Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite: Sivistyslautakunta, Luovontie 176, HAILUOTO Oikaisuvaatimusaika ja sen alkaminen Oikaisuvaatimuksen sisältö ja toimittaminen Pöytäkirjan nähtäväksiasettaminen Tiedoksianto asianosaiselle 1) Oikaisuvaatimuksen voi tehdä myös sähköisesti osoitteeseen: tai telefaxilla puhelinnumeroon Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Kun-nan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava. Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusviranomaiselle ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa oikaisuvaatimusasiakirjat toimittaa oikaisuvaatimusviranomaiselle ensim-mäisenä sen jälkeisenä arkipäivänä. Omalla vastuulla oikaisuvaatimusasiakirjat voi lähettää postitse tai lähetin välityksellä. Postiin oikaisuvaatimusasiakirjat on jätettävä niin ajoissa, että ne ehtivät perille ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä. Pvm: Hailuodossa Asianosainen Lähetetty tiedoksi kirjeellä (kuntalaki 95 ) Annettu postin kuljetettavaksi, pvm/tiedoksiantaja Asianosainen Luovutettu asianosaiselle Paikka, pvm ja tiedoksiantajanallekirjoitus Vastaanottajan allekirjoitus Muulla tavoin, miten 1) 1) Täytetään otteeseen, jos päätös annetaan erityistiedoksiantona tiedoksi Kunta 92 1 mom:ssa tarkoitetulle asianosaiselle.

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2013 63

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2013 63 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2013 63 Sivistyslautakunta 27.11.2013 AIKA 27.11.2013 klo 18:30-20:10 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2015 28

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2015 28 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2015 28 Sivistyslautakunta 15.09.2015 AIKA 15.09.2015 klo 18:30 PAIKKA Peruskoulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 22 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Tarkastuslautakunta 05.11.2013 AIKA 05.11.2013 klo 16:45 PAIKKA KPMG:n toimist, Isokatu 32 B, Oulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 Kokouksen avaus 3 16 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 2/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 2/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 12 Sivistyslautakunta 25.02.2013 AIKA 25.02.2013 klo 18:30-19:00 PAIKKA Johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 10 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2013 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 Tarkastuslautakunta 03.10.2013 AIKA 03.10.2013 klo 16:50-19:10 PAIKKA KPMG:n toimisto, Isokatu 32, Oulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 18

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 18 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 18 Sivistyslautakunta 17.06.2014 AIKA 17.06.2014 klo 18:00-19:44 PAIKKA KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 16 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Sivistyslautakunta 13.02.2013 AIKA 13.02.2013 klo 18:30-19:35 PAIKKA Johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kaavoitustyön tarjouspyynnöt

Kaavoitustyön tarjouspyynnöt HAILUODON KUNTA KOKOUSKUTSU 8/11 Kokousaika: 29.06.2011 klo 18.30 Kokouspaikka: Kunnantoimisto, Teknisen toimen kokoustila Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Ira Toppinen Päätöspvm Pykälä Sivistysjohtaja

Ira Toppinen Päätöspvm Pykälä Sivistysjohtaja KÄRSÄMÄEN KUNTA VIRANHALTIJAPÄÄTÖ S Sivistyspalvelut Hankintapäätös Ira Toppinen Päätöspvm Pykälä Sivistysjohtaja 5.6.2019 Asia Koulupsykologipalvelut lukuvuonna 2019-2020 Asianosaiset Tarjouksen tehneet

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2016 72 Tekninen lautakunta 08.12.2016 AIKA 08.12.2016 klo 18:30-20:30 PAIKKA KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 74 42 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2014 33

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2014 33 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2014 33 Sivistyslautakunta 15.09.2014 AIKA 15.09.2014 klo 18:35-19:30 PAIKKA Johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 28 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy 134 Kokousaika Tiistai 28.6.2011 kello 17.50 18.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat nro liite 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi

Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi LIPERIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Tarkastuslautakunta 02.02.2015 Aika 02.02.2015 klo 12:30-13:45 Paikka Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2015 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 Perusturvalautakunta 04.11.2015 AIKA 04.11.2015 klo 16:30-18:47 PAIKKA Palvelukoti Saarenkartano ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 66 Kokouksen laillisuus 3 67

Lisätiedot

44 HAILUODON KUNTA 3.11.2011 Perusturvalautakunta Kokouspöytäkirja 5/2011. Asia Sivu. 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46

44 HAILUODON KUNTA 3.11.2011 Perusturvalautakunta Kokouspöytäkirja 5/2011. Asia Sivu. 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 44 KOKOUSAIKA Torstaina 3.11.011 klo 18.00 20.20 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, johtokeskus Käsitellyt asiat: Asia Sivu 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 48 valinta 47 49 Perusturvan ajankohtaiskatsaus

Lisätiedot

Kokousasian otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 45 Pöytäkirjantarkastajat 4 46 Lipertek Oy omavelkainen takaus 5

Kokousasian otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 45 Pöytäkirjantarkastajat 4 46 Lipertek Oy omavelkainen takaus 5 LIPERIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Kunnanhallitus 24.02.2014 Aika 24.02.2014 klo 16:30-16:35 Paikka Liperin kunnanvirasto Käsitellyt asiat :t 44-46 Kokousasian otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4. Toimintakertomus ja tilinpäätös 2011. 5 Lautakunnan jäsenten esittämät kysymykset

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4. Toimintakertomus ja tilinpäätös 2011. 5 Lautakunnan jäsenten esittämät kysymykset KOKOUSAIKA Tiistai 10.04.2012 klo 16 KOKOUSPAIKKA Palvelukoti Saarenkartano Käsiteltävät asiat: Asialista 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 valinta 3 Perusturvan ajankohtaiskatsaus 4. Toimintakertomus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 Tarkastuslautakunta 29.04.2016 AIKA 29.04.2016 klo 16:00-19:15 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Perusturvalautakunta 10.06.2015 AIKA 10.06.2015 klo 17:30-19:30 PAIKKA Palvelukoti Saarenkartano ruokahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 46 Kokouksen laillisuus 3 47

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Sivistyslautakunta 24.03.2015 AIKA 24.03.2015 klo 18:00-18:48 PAIKKA KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Otsikko Sivu 27 Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen ja

Otsikko Sivu 27 Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen ja KITTILÄN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 Koululautakunta Aika 26.08.2015 klo 09:00-12:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Linda Suokas ja Merja Mälkiä.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Linda Suokas ja Merja Mälkiä. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 111 Koululautakunta Aika 09.12.2015 klo 18:05-19:20 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2017 31 Sivistyslautakunta 04.05.2017 AIKA 04.05.2017 klo 17:34-18:17 PAIKKA Hailuodon peruskoulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Sumpun leirintäalueen vuokrasopimus/lisäys

Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Sumpun leirintäalueen vuokrasopimus/lisäys HAILUODON KUNTA KOKOUSKUTSU 11/11 Kokousaika: 21.09.2011 klo 19.00 Kokouspaikka: Kunnantoimisto, Johtokeskus Käsiteltävät asiat: 1 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Sumpun leirintäalueen vuokrasopimus/lisäys

Lisätiedot

Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Lapinjärventie 25 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Lapinjärventie 25 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kokousaika 22.10.2014 klo 18.42 20.20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Lapinjärventie 25 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Aksels Tuulikki Jäsen

Aksels Tuulikki Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 11 Tarkastuslautakunta 2009-2012 AIKA 29.04.2013 klo 14:00-15:00 PAIKKA Pyhtään kirjasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Saarinen Sami Varapuheenjohtaja Aksels Tuulikki

Lisätiedot

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 4/2014 1 (9)

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 4/2014 1 (9) Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 4/2014 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 16:00-16:45 Paikka Itkonniemen vesilaitos, Itkonniemenkatu 81 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Eero Eloranta,

Lisätiedot

ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 1 ESITYSLISTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA Kappelineuvosto NRO 1/2016 AIKA: Maanantai 15.2.2016 klo 18.00 19.27 PAIKKA: Seurakuntatalon ruokasali LÄSNÄ: Flinkkilä Anne- paikalla Katila Anne - paikalla Katila

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (12) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (12) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:40 Paikka Hotelli Scandic Kuopio Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Ilkka Raninen, puheenjohtaja Pasi Lepistö,

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1. Sivu. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 23 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1. Sivu. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 23 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.03.2016 klo17:00-19:34 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 23

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Kokousaika 19.12.2012 klo 18.00-19.05 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Yhteispalvelupiste KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 28.9.2011 klo 16-16.25 Kokouspaikka Virastotalo Saapuvilla Seppo Alatörmänen pj olleet jäsenet Jyri Hautamäki vpj Mika Vaari vj Sirpa-Liisa Korva

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Nimi Tehtävä Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Nimi Tehtävä Lisätiedot ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Itäinen aluejohtokunta Aika 30.11.2017 klo 19:34-19:54 Paikka Valtuustosali Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Taavila Marko pj. Koskimaa Päivi vpj. Autio Raimo

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Galina Punkkinen ja Jarkko Hirvikallio.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Galina Punkkinen ja Jarkko Hirvikallio. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 101 Koululautakunta Aika 11.11.2015 klo 18:03-19:00 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2014 46 Sivistyslautakunta 24.11.2014 AIKA 24.11.2014 klo 18:30-20:00 PAIKKA Peruskoulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 48 37 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sivistyslautakunnan suomenkielinen jaosto nro 1/2012 8.2.2012 SISÄLLYSLUETTELO

Sivistyslautakunnan suomenkielinen jaosto nro 1/2012 8.2.2012 SISÄLLYSLUETTELO nro 1/2012 SISÄLLYSLUETTELO SIVLSUOJ 1 Kokouksen järjestäytyminen SIVLSUOJ 2 Viranhaltijapäätökset tiedoksi SIVLSUOJ 3 Aleksis Kiven koulun toimintakertomuksen hyväksyminen vuodelta 2011 SIVLSUOJ 4 Päivärinteen

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2015 1 (10) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 13:00-16:05 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10,

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Ote: Yhtymähallitus Yhtymävaltuuston kokouksen päätösten täytäntöönpano

SISÄLLYSLUETTELO Ote: Yhtymähallitus Yhtymävaltuuston kokouksen päätösten täytäntöönpano SISÄLLYSLUETTELO Ote: Yhtymähallitus 30.01.2018 1 Yhtymävaltuuston 18.12.2017 kokouksen päätösten täytäntöönpano Osallistujat, laillisuus ja päätösvaltaisuus/ yhtymähallitus... 1 1 Yhtymävaltuuston 18.12.2017

Lisätiedot

Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen.

Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen. Toivakan kunta Pöytäkirja 9/2014 1 / 12 Kunnanhallitus 14.04.2014 Aika 14.04.2014 klo 19:55-20:36 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen. Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä:

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 25.04.2019 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 25.04.2019 klo 12.30 Vastaukset: torstai 25.4.2019 klo 22.00

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.2.2016 kello 15.15 16.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29 Maaseutulautakunta 26.04.2011 AIKA 26.04.2011 klo 19:00-19:25 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 Ympäristölautakunta Kokousaika: 23.11.2015 ke llo 18.00-18.35 Kokouspaikka: Kunnanhallitukse n kokoushuone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Kangas Antti

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 3/2015 21 29

Tekninen lautakunta 3/2015 21 29 SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 3/2015 21 29 Aika Keskiviikko 22.04.2015 klo 18.00 19.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1. Sivu 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1. Sivu 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Joensuun Työterveysliikelaitoksen johtokunta Aika 08.10.2014 klo 17:00-17:35 Paikka Penttilänkatu 7-9, 80220 Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Virkamiespäätökset Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuriavustusten julistaminen haettavaksi Kirjastonjohtajan virka

Virkamiespäätökset Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuriavustusten julistaminen haettavaksi Kirjastonjohtajan virka nro 3/2010 SISÄLLYSLUETTELO SIVLTK 22 SIVLTK 23 SIVLTK 24 SIVLTK 25 SIVLTK 26 Kokouksen järjestäytyminen Taloustilanne Virkamiespäätökset Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuriavustusten julistaminen haettavaksi

Lisätiedot

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Ympäristölautakunta 06.02.2014 AIKA 06.02.2014 klo 16:00-17:10 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 24.01.2018 AIKA 24.01.2018 klo 17:00-19:50 PAIKKA Otsonmäen päiväkoti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 18:00-20:12 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2017 AIKA 27.04.2017 klo 18:30-21:05 PAIKKA Yleishallinnon kahvihuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(9) Keuruun Vuokra-asunnot Liikelaitoksen johtokunta 02.03.2016 AIKA 02.03.2016 klo 16:00-16:45 PAIKKA Kaupungintalo, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (8) Tarkastuslautakunta 21.05.2018 AIKA 21.05.2018 klo 15:00-18:00 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

4 Laskujen hyväksyjät ja asitarkastajat v. 2016 / tekninen lautakunta

4 Laskujen hyväksyjät ja asitarkastajat v. 2016 / tekninen lautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Aika 26.01.2016, klo 17:00-17:46 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vuoden

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 49 PERUSTURVAPALVELUT / VUODEN 2015 TALOUSARVIO JA VUOSIEN

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 49 PERUSTURVAPALVELUT / VUODEN 2015 TALOUSARVIO JA VUOSIEN PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kokousaika 22.10.2014 klo 16.00 21.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 31 Vapaa-aikalautakunta Aika 26.05.2016 klo 18:16-18:45 Paikka Kunnantalo, alakerran kokoushuone Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka PÖYTÄKIRJA Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 1/2015 1-11

Sivistyslautakunta 1/2015 1-11 SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta 1/2015 1-11 Aika Tiistai 3.2.2015 klo 17.30 Paikka Heikintalo Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen Kuusisto

Lisätiedot

LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Yhtymähallitus Sivu 1 ( 10 ) 04.05.2016

LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Yhtymähallitus Sivu 1 ( 10 ) 04.05.2016 Yhtymähallitus Sivu 1 ( 10 ) KOKOUSAIKA 02.05.2016 - klo 14.00 KOKOUSPAIKKA OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Sähköpostikokous Maarit Junttila Arto Leppälä Outi Marttila Veikko Virtanen Manu Friman Tuovi Karvonen

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 Kokousaika 8.10.2013 klo 18.00 21.45 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1. Kunnanvirasto, valtuustosali. 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1. Kunnanvirasto, valtuustosali. 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1 KOKOUSAIKA Perjantai 08.04.2016 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen Kokouksen

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2015 181

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2015 181 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2015 181 Sivistyslautakunta 24.11.2015 Aika 24.11.2015 klo 17:30-19:25 Paikka Kunnantalo, kokoustila 1-2 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1 Ammattiopisto Novidan johtokunta 10.08.2010 Aika 10.08.2010 klo 18:00 Paikka Uudenkaupungin ammattiopisto Novida Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 21 Kokouksen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2015 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 Aika 16.06.2015 klo 16:00-19:20 Paikka Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1 Tarkastuslautakunta 13.11.2017 AIKA 13.11.2017 klo 17:00-19:53 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, Tampereentie 6, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 87 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto klo

Pyhtään kunnanvirasto klo PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 24 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 26.04.2017 klo 16:00-18:20 PAIKKA Kunnanvirasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Piispa-Jespars Seija Varapuheenjoht. Aksels Tuulikki

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Henkilöstöjaosto 16.05.2017 AIKA 16.05.2017 klo 12:00-13:42 PAIKKA Villa Hakkari KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 33 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Pykälät: 357-362, 366-367, 369-372, 374. Seuraaviin päätöksiin haetaan muutosta oikaisuvaatimuksella.

Pykälät: 357-362, 366-367, 369-372, 374. Seuraaviin päätöksiin haetaan muutosta oikaisuvaatimuksella. Muutoksenhakuohje Muutoksenhakukiellot Päätöksistä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, jos päätös koskee kuntalain 91 :n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa työ- tai virkaehtosopimuksen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Henkilöstö- ja työllisyysjaosto Aika 12.04.2017 klo 18:00-19:25 Paikka Henkilöstöjohtajan työhuone, Rantakatu 20, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 17 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

6 hyväksyminen 48 Maastopyöräilyyn liittyvän kartta-aineiston liittäminen

6 hyväksyminen 48 Maastopyöräilyyn liittyvän kartta-aineiston liittäminen Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2012 1 Elinkeinolautakunta Aika 13.12.2012 klo 11:00-12:10 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 45

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 28.04.2015 AIKA 28.04.2015 klo 15:15-18:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone Pinsetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

JUANKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2015 71

JUANKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2015 71 JUANKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2015 71 Sivistyslautakunta Aika 30.10.2015 klo 15:00-15:30 Paikka Kaupungintalo 3 krs. kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 29.11.2017 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (6) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 29.11.2017 klo 9.00 Paikka LYNC-kokous MERK. JORMA PENTTINEN Jorma Penttinen puheenjohtaja Käsiteltävät

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Perusturvalautakunta 24.11.2014 AIKA 24.11.2014 klo 17:30-19:51 PAIKKA Kunnanvirasto johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 74 Kokouksen laillisuus 3 75 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma Mäntyharju Pöytäkirja 3/2018 1 (11) Aika 20.03.2018, klo 18:01-18:36 Paikka Kunnantalo, Kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Kirjaston

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Joensuun kaupunginhallituksen huone, Rantakatu 20, Joensuu. Sivu 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Joensuun kaupunginhallituksen huone, Rantakatu 20, Joensuu. Sivu 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 Aika 05.06.2014 klo 16:00-18:40 Paikka Joensuun kaupunginhallituksen huone, Rantakatu 20, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 44 Kokouksen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 14:00-16:22

PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 14:00-16:22 PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 25 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 30.03.2016 klo 14:00-16:22 PAIKKA Kunnanvirasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Piispa-Jespars Seija Varapuheenjoht. Aksels Tuulikki

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, kokoushuone 40 (rak. 4, 0. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, kokoushuone 40 (rak. 4, 0. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 7/2018 1 (11) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 13:00-15:45 Paikka Kuopion yliopistollinen sairaala, kokoushuone 40 (rak. 4, 0. krs) Läsnä Ilkka

Lisätiedot

4 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat 2017 / sivistyslautakunta. 5 Kunnallisen perhepäivähoidon kustannuskorvaukset 2017

4 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat 2017 / sivistyslautakunta. 5 Kunnallisen perhepäivähoidon kustannuskorvaukset 2017 Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 17:59-18:18 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Sivistyslautakunnan

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 07.03.2017 klo 14:00-17:20 Paikka Rautjärven kunnantalo, valtuustosali, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 8/ / 11. Sivistystoimenlautakunta Aika klo 16:30-17:10. Toivakan kirjasto.

Toivakan kunta Pöytäkirja 8/ / 11. Sivistystoimenlautakunta Aika klo 16:30-17:10. Toivakan kirjasto. Toivakan kunta Pöytäkirja 8/2015 1 / 11 Sivistystoimenlautakunta 22.09.2015 Aika 22.09.2015 klo 16:30-17:10 Paikka Toivakan kirjasto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 70 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 71

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

EDUPOLI, Ammattitie 1, Porvoo

EDUPOLI, Ammattitie 1, Porvoo 18.10.2012 1 KOKOUSAIKA 18.10.2012 klo 17.15-18.58 KOKOUSPAIKKA EDUPOLI, Ammattitie 1, Porvoo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no Yh 123 : Kokouksen avaus... 3 Yh 124 : Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

M/S Mariella, konferenssikansi, kabinetti C41 (Tukholman satama)

M/S Mariella, konferenssikansi, kabinetti C41 (Tukholman satama) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 7/2015 1 (11) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika torstai klo 13:00-14:30 Paikka Läsnä M/S Mariella, konferenssikansi, kabinetti C41 (Tukholman satama) Ilkka

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 10.04.2017 AIKA 10.04.2017 klo 16:00 PAIKKA Kunnanvirasto, Luotosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 58 Kokouksen avaus 3 59 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu Päivämäärä Sivistyslautakunta 25.02.2016 19

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu Päivämäärä Sivistyslautakunta 25.02.2016 19 Sivistyslautakunta 25.02.2016 19 KOKOUSAIKA Torstai 25.02.2016 klo 17.00 17.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 2/18 1 (7) KEINUMÄEN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 30.5.2018 klo 16.30-17.40 Paikka: Keinumäen koulu, opettajainhuone Läsnä: Aaro Partanen (pj), Mari Silvennoinen, Jaana Nopola-Hemmi,

Lisätiedot

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 107 Tarkastuslautakunta AIKA 14.05.2013 klo 08:00-12:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 17.5.2017 1 (5) Tarkastuslautakunnan kokous 17.5.2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 klo 9.00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia ja otsikko 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2010 1. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone nro 115. Otsikko Sivu

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2010 1. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone nro 115. Otsikko Sivu ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2010 1 Opetuslautakunta AIKA 02.09.2010 kello 17:00-19:25 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone nro 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 45 Kokouksen

Lisätiedot

KOULUTUSKESKUKSEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 52 TOIMINNALLINEN TILANNEKATSAUS 3

KOULUTUSKESKUKSEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 52 TOIMINNALLINEN TILANNEKATSAUS 3 KOULUTUSKESKUKSEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kokousaika 13.9.2012 klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat C-talon kabinetti KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2012 1 Tekninen lautakunta Aika 13.07.2012 klo 10:00-11:02 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 74 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot