Vice President for Seminars & Conferences

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vice President for Seminars & Conferences"

Transkriptio

1 European Law Students Association ELSA Turku ry Oikeustieteellinen tiedekunta Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 4/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: klo Paikka: KH116 Caloniankuja Turun yliopisto Lauri Havia Maria Riihimäki Jussi Väätäinen Noora Wilén Elina Stenroth Elina Ryymin Suvi Kankare Emmi Simonen Maija Terho Maija Simola Mirva Arvola Lauri Ikonen Pinja Oksanen Sanni Nevala President Secretary General Treasurer Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Academic Activities Vice President for Marketing Vice President for Student Trainee Exchange Programme Director for ELSA News Director for Academic Activities Director for ELSA Spirit Director for External Relations Director for Institutionals Visits Director for Contact & Career ************ 1 Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja avasi kokouksen Laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Esityslistan hyväksyminen ja mahdolliset muutokset Hyväksyttiin esityslista sellaisenaan.

2 4 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Hyväksyttiin yksimielisesti pöytäkirja 2/ Ilmoitusasiat Showroom - kutsu. Yökerho Showroom oli lähettänyt hallituksen sähköpostiin kutsun virallisiin tervetuliaisbileisiin 29.1 klo 20 alkaen. Ilmoittautumiset tähän kutsuvierastilaisuuteen täytyy tehdä 27.1 mennessä. Havia ja Ikonen aikovat lähteä käymään tervetuliaisbileissä ja Havia lupasi ilmoittaa heidät. TYYn koulutukset. Havia muistutti välittäneensä hallitukselle sähköpostia TYYn koulutuksista. Kansainvälisten asioiden koulutus on Havian mukaan alustavasti 29.1 klo 16.15, mutta asia ei ole vielä varma. Havia kertoi saaneensa kutsun TYYn puheenjohtajien neuvoston kokoukseen maanantaiksi 26.1 klo 18. Havialla on kuitenkin samana ajankohtana ELSA in kokous. Riihimäki lupautui lähtemään kokoukseen Havian puolesta. Terho tiedusteli, onko TYYn toimittajakokouksesta tullut tietoa. Havia kertoi talouskokouksesta tulleen tietoa, mutta toimittajakoulutusta ei hänen mukaansa ole vähään aikaan TYYn sähköposteissa mainittu. Toimittajakoulutus saattaisi olla Havian mukaan ehkä viikolla 7. Havia muistutti lisäksi maanantaina 26.1 pidettävästä TYYn yhdistystoiminnan ABC koulutuksesta, joka järjestetään Turun kauppakorkeakoulussa. Stadgan hallituksenvaihtositsit ja hallitusjuliste. Stadgan hallitus oli lähettänyt ELSA Turulle kutsun hallituksenvaihtositseille Ilmoitus lähtemisestä tulee tehdä 3.2 mennessä ja hallitus sopi laittavansa lähtiessään viestiä Havialle 1.2 mennessä.havia ilmoitti hallituksen saaneen postissa uudelta Stadgan hallitukselta hallitusjulisteen, jossa hallitus toivotti ELSA Turulle hyvää uutta vuotta. Jäsenistön kahvitus. Hallitus totesi jäsenistön kahvituksen menneen todella hyvin. Pullaa oli riittänyt ja ihmisiä kävi paljon. Oli ja meni ja meni ihan hyvin. Oli menestys, pullaa oli paljon ja ihmisiä kävi hyvin. Jäsenkysely. Ei uutta tiedotettavaa. OYOP suunnitteluilta. Tiistaina 20.1 hallitus oli pitänyt suunnitteluillan, jossa paikallaolijat olivat käyneet läpi tulevan kevään tapahtumia ja OYOPin yhteistä osuutta. Havia oli julkaissut hallituksen Facebook ryhmässä linkin hallituksen Google Driveen, josta löytyy OYOP, johon jokaisen tulisi lisätä oma osuutensa ja tarvittaessa muokata yhteistä osuutta. Tiedekunnan kahvitus. Havia ilmoitti käyneensä tapaamassa dekaani Mähöstä ja kertoi tapaamisen menneen mukavasti. Dekaani kertoi toivoneensa yhteydenotot tiedekuntaan ELSA Turulta mieluiten käymällä paikan päällä sähköpostittelun sijaan, koska kaikki ovat helposti samassa rakennuksessa.

3 KAM ja SAM. Havia kertoi Key area meetingin ja Support area meetingin ajankohtien tulleen nyt selville. KAM ja SAM on suunniteltu erityisesti uusille hallituslaisille. Havia kertasi KAMin ja SAMin toimihenkilöt. Havialla oli hyviä kokemuksia meetingistä ja hän suositteli lähtemistä KAMiin tai SAMiin. Puheenjohtajien Skype kokous. Havia ilmoitti Suomen ELSA ryhmien puheenjohtajien Skype kokouksen olleen maanantaina Kokouksessa oli käyty läpi yleisiä asioita ja NCM:n käytännön asioita. 6 Academic Activities Yhteistyö ESN:n kanssa. Ryymin kertoi yhteisen tapahtuman ESN:n kanssa helmikuulta peruuntuvan, koska aikataulu on liian kireä ja Kirkkotie on jo varattu. Yhteistä tapahtumaa yritetään järjestää syksyllä uudelleen. Vaihto- oppilaat. Ryymin kertoi, että vaihto- oppilaisiin ei ole saatu yhteyttä, mutta Oksanen ilmoitti saaneensa tiedon, että sähköpostit heille ovat menneet perille. Karonkka. Ryymin ehdotti karonkkaa pidettäväksi 11.4 TYYn saunaosastolla, kunnes Terho ehdotti karonkkaa pidettäväksi hänen tilavassa opiskelija- asunnossaan. Hallitus kannatti ideaa ja Havia ehdotti kyselyä tehtäväksi ELSA Turun transitio ryhmässä. 7 Seminars&Conferences IV. Havia ilmoitti Institutional Visitin olleen vuoden kurssi, josta tuli myös palkintorahaa. Dekaani Mähönen oli suhtautunut positiivisesti ajatukseen, että palkintorahoja voisi käyttää ELSAn hyväksi esimerkiksi IV:n rahoitukseen. Wilénin kyselyjen mukaan moni kannattaisi IV:n matkustamisessa linja- autolla matkustamista. Ilmoittautuminen matkalle tulee tehdä keväällä. Osallistujamaksun summaa ei ole lyöty vielä lukkoon. Wilén kertoi soittaneensa toissapäivänä Euroopan parlamenttiin ja kertoi parlamentin avustuksen olevan vaikeasti saatavissa. SV. Stenroth ilmoitti Study Visitin sijoittuvan mahdollisesti niin, että turkulaiset lähtisivät Georgiaan ennen vappuviikkoa ja majoittaisivat sieltä tulevia ELSA Kutaisin jäseniä vappuviikon jälkeen. Fimsic seminaari ja jatkot. Stenroth ilmoitti tilanteen olevan edelleen avoinna, järjestyykö puhuja. Hallitus päätti yksimielisesti omalta osaltaan, että seminaari perutaan, mutta jatkot järjestetään. Stenroth kertoi lipunmyyjiä puuttuvan jatkoilta ja Kankare lupautui lipunmyyjäksi. 8 Student Trainee Exchange Programme Skype kokous. Simonen ilmoitti keskustelleen Suomen STEP vastaavien kanssa Skype kokouksessa job huntingista ja yrityksistä, joihin voisi ottaa yhteyttä. Simonen ehdotti viikolla 6 pidettäväksi tapaamista, jossa soiteltaisiin yrityksille STEPiä varten. Simonen harkitsi perustavansa työryhmän soittoja varten.

4 9 Markkinointi Kankare totesi, että FIMSICin jatkojen juliste on lähetetty eteenpäin ja Calonian ilmoitustaulun kalenteri vaihdettu uuteen. ELSA Turun oma hallitusjuliste on viimeistä hiomista vaille valmis. Sunnuntaimailissa oli ollut joitakin ongelmia, koska osa jäsenistöstä oli saanut erilaisia versioita. Nyt ongelmat on käyty läpi ja kaikilla tulisi olla samanlainen sunnuntaimaili. Kankare oli miettinyt pitäisikö linjaa jatkaa yhä vapaamuotoisena vai pitäisikö tilin olla virallisempi. Kankare kysyi hallituksen kantaa ELSA Turun Instagram tilin linjaan. Wilén sanoi toivovansa, että kuvatekstit kirjoitusvirheiden välttämisen takia tarkistetaan kunnolla ja tilille ladattaisiin vain laadukkaita kuvia. Hallitus oli sitä mieltä, että nykyinen hieman vapaamuotoisempi linja oli hyvä, eikä sen suhteen tarvita muutoksia. 10 ELSA News Terho kertoi Lemposen luvanneen 3000 merkin messujutun lehteen. NCM Helsingistä kertovan jutun voi Terhon mielestä jättää poiskin, koska lehteen tulee niin paljon muita kirjoituksia. Dahlström oli luvannut tehdä jutun nettipoliisi Marko Fobba Forssista. Terho ilmoitti ladanneensa uuden taitto- ohjelman ELSA Newsille ja hylänneen vaaliteeman ja muuttavansa seuraavan numeron teemaksi valtiosääntöoikeuden. Hallitus keskusteli takasivun mahdollisesta mainonnasta, mutta tuli siihen tulokseen, että toistaiseksi vain filosofi statement jätetään takasivulle. Terho totesi miettineensä ELSA Newsille uutta ständiä. Kankareen mielestä markkinoinnin näkökulmasta nykyinen ständi ei ole kovinkaan edustava. Terho lupasi selvittävänsä uuden ständin hintaluokkaa ja palaavansa sitten asiaan. Terho ilmoitti seuraavaan numeroon saatavan jo kansainvälisiä juttuja ja ehdotti, että vastaan toiseen numeroon liitetään jutut puolalaisista. 11 Talous Väätäinen ilmoitti haluavansa hallituksen keskustelevan yleisesti taloustilanteesta. Hän painotti rahojen järkevää käyttöä ja tarvetta uusille varainhankintakeinoille. Väätäisen mielestä nykyiset tulot ovat liikaa kiinni C&C messuissa. Hallitus keskusteli lisätulojen mahdollisuudesta mainonnan kautta, mutta Havia kertoi, että sitä on jo aikaisemmin yritetty, eikä yrityksiltä löydy vielä tarpeeksi mielenkiintoa osallistua mainontaan. Stenroth ehdotti jäsenistön Study Visit - osallistujamaksua nostettavaksi Krakovan matkan hinnasta ja hallitus kannatti idea. Simonen ehdotti perustettavaksi varainkeruulle työryhmää. Havia neuvoi hallitusta yleensäkin katsomaan kulujen perään ja miettimään aktiivisesti mahdollisia uusia tulolähteitä. Hyväksyttiin yksimielisesti seuraavat kuitit: PERUSTE Nimenkirjoitusoikeuksien rekisteröinti C&C messujen tarjoilutarvikkeet SUMMA 20,00 euroa 4,49 euroa

5 Maitoa jäsenistön kahvitukseen ELSA News ja C&C messulehtien postituskulut Toimiston lisäavaimien teettäminen Kahvia ja teetä C&C messuille Puhujalahjat C&C messuille Fuksipiparihaalarimerkit C&C messujen pöydät, aulapalvelut, äänentoisto yms. Leivontatarpeita jäsenistön kahvitukseen Leivontatarpeita jäsenistön kahvitukseen Hannes Snellmannin puhujien junaliput STEP ständitarpeet C&C messuille Juliste, kartonki ja muovikassi Kahvitarvikkeita jäsenistön kahvitukseen Toimistotarvikkeita 9,45 euroa 6,80 euroa 24,00 euroa 23,80 euroa 102,00 euroa 121,40 euroa 3778,70 euroa 6,03 euroa 6,63 euroa 172 euroa 32,20 euroa 15,13 euroa 4,43 euroa 6,45 euroa 12 Contact & Career messut. Nevala ilmoitti, että hänellä on huomenna transitio Lemposen kanssa. Nevala on kysellyt tuttaviltaan työnhakuun liittyen kysymyksiä ja miettii siltä pohjalta nyt teemaa seuraaville messuille. Juuri järjestettyjen messujen palautetta vielä kerätään. Nevalan mielestä messujen ajankohtaa ei kannata siirtää syksyyn, koska kukaan ei hae silloin kesätöitä. Hallitus miettii ajankohtaa tarkemmin myöhemmin. 13 NCM Turku Riihimäki kertoi NCM:n paikaksi harkinnassa olevan kaksi leirikeskusta. Hallitus keskusteli leirikeskusten hyvistä ja huonoista puolista. Hallitus päätti, että seuraavana päivänä soitetaan yhteen uuteen leirikeskukseen ja vielä molempiin kahteen mahdolliseen leirikeskukseen lisätietojen saamiseksi ja tehdään lopullinen päätös. 14 Tiedekunnan kahvitus Hallitus päätti tiedekunnan kahvituksen pidettäväksi tiistaina 27.1 klo Paikkana on KH OYOP OYOPin deadlineksi sovittiin 8. helmikuuta. 16 Yhdistyksen I sääntömääräinen kokous Sääntömääräisen kokouksen alustavaksi ajankohdaksi päätettiin 24.3.

6 17 Muut esille tulevat asiat Stenroth ilmoitti FIMSICin suostuneen myös perumaan seminaarin. Wilén muistutti, ettei toimistopäivystyksen aikaan saa pitää ovea auki. 18 Seuraavan kokouksen ajankohta Seuraava kokous järjestetään 28.1 klo Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen Pöytäkirjan vakuudeksi Turussa 28.1 Lauri Havia President Maria Riihimäki Secretary General

3 Esityslistan hyväksyminen ja mahdolliset muutokset

3 Esityslistan hyväksyminen ja mahdolliset muutokset 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 32/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 11.11.2015 klo 14.30. Paikka: KH116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences

Vice President for Seminars & Conferences 1 European Law Students Association ELSA Turku ry Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 5/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 28.1.2015 klo 17.30 Paikka: KH116

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 34/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 11.12.2014 klo 8.00 Paikka: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Antti Malmberg Johanna Mäkitalo Tuomas

Lisätiedot

Vice President Academic Activities. Vice President Seminars&Conferences. Director for Contact & Career

Vice President Academic Activities. Vice President Seminars&Conferences. Director for Contact & Career European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto 1 VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 28/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 6.10.2015 klo 16.15 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

European Law Students Association - ELSA Turku ry. Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 11/2016

European Law Students Association - ELSA Turku ry. Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 11/2016 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 11/2016 Päivämäärä ja aika: 29.3.2016 klo 16.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto

Lisätiedot

European Law Students Association - ELSA Turku ry. Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 12/2016

European Law Students Association - ELSA Turku ry. Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 12/2016 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto 1 VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 12/2016 Päivämäärä ja aika: 5.4.2016 klo 16.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Academic Activities

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Academic Activities 1 European Law Students Association ELSA Turku ry Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 9/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 27.2.2015 klo 14.00. Paikka: KH116

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Academic Activities Vice President for Marketing

Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Academic Activities Vice President for Marketing 1 European Law Students Association ELSA Turku ry Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 14/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 1.4.2015 klo 16.15 Paikka: KH

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Academic Activities Vice President for Marketing

Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Academic Activities Vice President for Marketing 1 European Law Students Association ELSA Turku ry Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 6/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 4.2.2015 klo 16.00 Paikka: Kh116

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme 1 European Law Students Association ELSA Turku ry Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 18.2.2015 klo 16.00 Paikka: KH116

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto 1 VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 33/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 18.11.2015 klo 14.30 Paikka: KH116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 8/2016 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 1.3.2016 klo 16.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

Vice President for Marketing Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Marketing Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Student Trainee Exchange Programme European Law Students Association - ELSA Turku ry Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 2/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 12.1.201 klo 14.15 Paikka: SH

Lisätiedot

Lisättiin kohdaksi 6 NCM Strasbourg. Hyväksyttiin esityslista tällä muutoksella.

Lisättiin kohdaksi 6 NCM Strasbourg. Hyväksyttiin esityslista tällä muutoksella. HALLITUKSEN KOKOUS 17/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 5.5.2014 klo 16.30 Paikka: Vanha mikroluokka, Calonia Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Elena Lukkarinen

Lisätiedot

European Law Students Association - ELSA Turku ry. Oikeustieteellinen tiedekunta Turun yliopisto

European Law Students Association - ELSA Turku ry. Oikeustieteellinen tiedekunta Turun yliopisto European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto 1 VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 5/2016 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 9.2.2016 klo 16.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

European Law Students Associa4on - ELSA Turku ry Oikeus4eteellinen 4edekunta 20014 Turun yliopisto

European Law Students Associa4on - ELSA Turku ry Oikeus4eteellinen 4edekunta 20014 Turun yliopisto European Law Students Associa4on - ELSA Turku ry Oikeus4eteellinen 4edekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 3/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 15.1.201 klo 14.00 Paikka: KH 116

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Marketing Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Marketing Vice President for Student Trainee Exchange Programme 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 36/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 7.12.2015 klo 13.00 Paikka: KH116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto 1 VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 17/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 28.4.2015 klo 9.30 Paikka: SH1B Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Student Trainee Exchange Programme European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto 1 VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 15/2016 Päivämäärä ja aika: 3.5.2016 klo 16.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 35/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 15.12.2014 klo 9.00 Paikka: Kokoushuone Silja Galaxy Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Johanna Kirveskoski Elena Lukkarinen Antti Malmberg Johanna

Lisätiedot

Illanvietto. Raitanen järjestää luonaan illanvieton 25.9. klo 18 alkaen.

Illanvietto. Raitanen järjestää luonaan illanvieton 25.9. klo 18 alkaen. HALLITUKSEN KOKOUS 25/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 24.9.2014 klo 9.00 Paikka: Seminaarisali 3 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jenni Jalonen Johanna Kirveskoski Elena Lukkarinen Antti Malmberg Tuomas

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 28/2014 PÖYTÄKIRJA. Aika: 17.10.2014 klo 15.00. Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto. Läsnä:

HALLITUKSEN KOKOUS 28/2014 PÖYTÄKIRJA. Aika: 17.10.2014 klo 15.00. Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto. Läsnä: HALLITUKSEN KOKOUS 28/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 17.10.2014 klo 15.00 Paikka: Läsnä: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Jussi Raitanen Noora Hyvönen Antti Malmberg Elena Lukkarinen Markus

Lisätiedot

Päätettiin lisätä kohdaksi 6 Jäsenrekisteri ja hyväksyä esityslista tällä muutoksella.

Päätettiin lisätä kohdaksi 6 Jäsenrekisteri ja hyväksyä esityslista tällä muutoksella. HALLITUKSEN KOKOUS 29/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 31.10.2014 klo 12.00 Paikka: Läsnä: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Antti Malmberg Elena Lukkarinen

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto 1 VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 13/2016 Päivämäärä ja aika: 12.4.2016 klo 17.30 Paikka: KH 116 Caloniankuja 20014 Turun yliopisto

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 7/2014 PÖYTÄKIRJA. Aika: 10.2.2014 klo 16.00. Paikka: Huone 116, Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto.

HALLITUKSEN KOKOUS 7/2014 PÖYTÄKIRJA. Aika: 10.2.2014 klo 16.00. Paikka: Huone 116, Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto. HALLITUKSEN KOKOUS 7/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 10.2.2014 klo 16.00 Paikka: Huone 116, Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Antti Malmberg

Lisätiedot

Kristiina Arpiainen Secretary General Sirissa Lönnroth Treasurer Vice President for Seminars & Conferences

Kristiina Arpiainen Secretary General Sirissa Lönnroth Treasurer Vice President for Seminars & Conferences 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 4/2016 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 25.1.2016 klo 15.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 3/2014 PÖYTÄKIRJA

HALLITUKSEN KOKOUS 3/2014 PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 3/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 20.1.2014 klo 16.00 Paikka: Huone 116, Calonia Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen President Jenni Jalonen Secretary General

Lisätiedot

Susanna Hakala Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Susanna Hakala Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 16/2016 Päivämäärä ja aika: 9.5.2016 klo 14.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 31/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 11.11.2014 klo 16.00 Paikka: Läsnä: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Jussi Raitanen Noora Hyvönen Elena Lukkarinen Antti Malmberg Johanna

Lisätiedot

Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto 1 VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 10/2016 Päivämäärä ja aika: 17.3.2016 klo 8.30 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 26/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 2.10.2014 klo 14.15 Paikka: Seminaarisali 4 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Johanna Kirveskoski Johanna

Lisätiedot

4 Edellisten kokouksien pöytäkirjojen hyväksyminen Hyväksyttiin yksimielisesti kokousten 11/2016, 12/2016 ja 13/2016 pöytäkirjat.

4 Edellisten kokouksien pöytäkirjojen hyväksyminen Hyväksyttiin yksimielisesti kokousten 11/2016, 12/2016 ja 13/2016 pöytäkirjat. 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 14/2016 Päivämäärä ja aika: 19.4.2016 klo 16.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto

Lisätiedot

Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme 1 VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 9/2016 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 9.3.2016 klo 16.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Noora Wilén Kristiina Arpiainen Sirissa Lönnroth Anna

Lisätiedot

Poistetaan esityslistalta kohta 7 National Council Meeting Rovaniemi ja käsitellään kohtana 7 Seminars & Conferences.

Poistetaan esityslistalta kohta 7 National Council Meeting Rovaniemi ja käsitellään kohtana 7 Seminars & Conferences. HALLITUKSEN KOKOUS 12/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 24.3.2014 klo 15.30 Paikka: Huone 116, Vanha Mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Antti Malmberg Johanna Kirveskoski

Lisätiedot

ELSA Day. Raitanen ilmoitti Elisa Vornasen odottavan yhteydenottoa Turussa ELSA Daystä vastaavalta. Kirveskoski lähettää viestin Vornaselle.

ELSA Day. Raitanen ilmoitti Elisa Vornasen odottavan yhteydenottoa Turussa ELSA Daystä vastaavalta. Kirveskoski lähettää viestin Vornaselle. HALLITUKSEN KOKOUS 27/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 7.10.2014 klo 16.00 Paikka: Seminaarisali 4 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Johanna Kirveskoski Elena

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 32/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 18.11.2014 klo 16.00 Paikka: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Johanna Kirveskoski Elena

Lisätiedot

1 Kokouksen avaaminen ELSA Turku ry:n varapuheenjohtaja Kristiina Arpiainen avasi kokouksen

1 Kokouksen avaaminen ELSA Turku ry:n varapuheenjohtaja Kristiina Arpiainen avasi kokouksen European Law Students Association ELSA Turku ry Yo-talo B, 2.kerros Rehtorinpellonkatu 4 B 20500 Turku YHDISTYKSEN III SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KOKOUS VUONNA 2016 Aika: 13.12.2016 klo 17.00 Paikka: Publicum 2-auditorio

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 30/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 3.11.2014 klo 15.00 Paikka: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Noora Hyvönen Elena Lukkarinen Antti Malmberg Johanna

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Academic Activities. Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Academic Activities. Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 16/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 24.4.2014 klo 12.15 Paikka: Vanha mikroluokka, Calonia Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Johanna Kirveskoski

Lisätiedot

3 Kokouksen sihteerin valinta Wilén ehdotti Bjuggia kokouksen sihteeriksi. Hyväksyttiin ehdotuks yksimielisesti.

3 Kokouksen sihteerin valinta Wilén ehdotti Bjuggia kokouksen sihteeriksi. Hyväksyttiin ehdotuks yksimielisesti. European Law Students Association ELSA Turku ry Yo-talo B, 2.kerros Rehtorinpellonkatu 4 B 20500 Turku VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 24/2016 Päivämäärä ja aika: 27.9.2016 klo 17.30 Paikka: Läsnä: Noora

Lisätiedot

Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 19.1.2016 klo 17.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Seminars & Conferences Vice President for Academic Activities Vice President for Student Trainee Exchange Programme VUVDENO2016OHALLITUKSENOKVKVUSO28/2016O PäivämääräOjaOaika: 3.11.2016 klo 18.00 Paikka:O Rehtoripellonkatu 4B Yo-talo B, 2. kerros 20500 Turku Läsnä:OO Noora Wilén Kristiina Arpiainen Sirissa Lönnroth

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 9/2014 PÖYTÄKIRJA. Aika: 26.2.2014 klo 14.15. Paikka: Huone 116, Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto.

HALLITUKSEN KOKOUS 9/2014 PÖYTÄKIRJA. Aika: 26.2.2014 klo 14.15. Paikka: Huone 116, Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto. HALLITUKSEN KOKOUS 9/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 26.2.2014 klo 14.15 Paikka: Huone 116, Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen President Jenni Jalonen Secretary General

Lisätiedot

Lisättiin kohdaksi 14 Ulkosuhteet ja hyväksyttiin esityslista tällä muutoksella.

Lisättiin kohdaksi 14 Ulkosuhteet ja hyväksyttiin esityslista tällä muutoksella. HALLITUKSEN KOKOUS 13/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 2.4.2014 klo 14.15 Paikka: Huone 116, Vanha Mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Antti Malmberg

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 33/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 26.11.2014 klo 08.00 Paikka: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Johanna Kirveskoski Elena

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 21/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 18.8.2014 klo 16.00 Paikka: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Johanna Kirveskoski Antti

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen 14.17 ja toivotti erityisesti uudet direktorit lämpimästi tervetulleeksi.

Puheenjohtaja avasi kokouksen 14.17 ja toivotti erityisesti uudet direktorit lämpimästi tervetulleeksi. HALLITUKSEN KOKOUS 6/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 5.2.2014 klo 14.15 Paikka: Huone 116, Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen President Jenni Jalonen Secretary General Lauri

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme. Puheenjohtaja avasi kokouksen 8.18. ja huomautti, että kokouksiin on tultava ajoissa.

Vice President for Student Trainee Exchange Programme. Puheenjohtaja avasi kokouksen 8.18. ja huomautti, että kokouksiin on tultava ajoissa. HALLITUKSEN KOKOUS 23/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 12.9.2014 klo 08.00 Paikka: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Johanna Kirveskoski Antti

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Student Trainee Exchange Programme. Vice President for Academic Activities

Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Student Trainee Exchange Programme. Vice President for Academic Activities European Law Students Association ELSA Turku ry Yo-talo B, 2.kerros Rehtorinpellonkatu 4 B 20500 Turku VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 33/2016 Pöytäkirja Päivämäärä ja aika: 13.12.2016 klo 15.00 Paikka:

Lisätiedot

Lisättiin kohdaksi 5 Kokouksen järjestäytyminen ja kohdaksi 7 Jäsenrekisteri.

Lisättiin kohdaksi 5 Kokouksen järjestäytyminen ja kohdaksi 7 Jäsenrekisteri. HALLITUKSEN KOKOUS 10/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 3.3.2014 klo 14.30 Paikka: Seminaarisali 7 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Johanna Kirveskoski Antti Malmberg Johanna

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 23.2.2016 klo 16.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 PÖYTÄKIRJA. Aika: 8.1.2014 klo 14.15

HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 PÖYTÄKIRJA. Aika: 8.1.2014 klo 14.15 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 8.1.2014 klo 14.15 Paikka: Vanha mikroluokka, huone 116 Calonia, Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Antti Malmberg Noora

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto 1 VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2016 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 13.1.2016 klo 16.30 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

Lisättiin kohdaksi 6 Jäsenrekisteri. Hyväksyttiin esityslista tällä muutoksella.

Lisättiin kohdaksi 6 Jäsenrekisteri. Hyväksyttiin esityslista tällä muutoksella. HALLITUKSEN KOKOUS 18/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 14.5.2014 klo 15.00 Paikka: Seminaarisali 3, Calonia Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Elena Lukkarinen

Lisätiedot

European Law Students Association - ELSA Turku ry. Yo-talo B, 2.kerros Rehtorinpellonkatu 4 B Turku VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 20/2016

European Law Students Association - ELSA Turku ry. Yo-talo B, 2.kerros Rehtorinpellonkatu 4 B Turku VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 20/2016 1 European Law Students Association ELSA Turku ry Yo-talo B, 2.kerros Rehtorinpellonkatu 4 B 20500 Turku VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 20/2016 Päivämäärä ja aika: 22.8.2016 klo 17.00 Paikka: Kuuvuorenkatu

Lisätiedot

Yo-talo B, 2. kerros Turku. Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Yo-talo B, 2. kerros Turku. Vice President for Student Trainee Exchange Programme European Law Students Association ELSA Turku ry Yo-talo B, 2.kerros Rehtorinpellonkatu 4 B 20500 Turku VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 22/2016 Päivämäärä ja aika: 14.9.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnä: Noora

Lisätiedot

Lisättiin kohdaksi 8 IFP Conference ja kohdaksi 5 Puhe- ja läsnäolo-oikeuden myöntäminen.

Lisättiin kohdaksi 8 IFP Conference ja kohdaksi 5 Puhe- ja läsnäolo-oikeuden myöntäminen. HALLITUKSEN KOKOUS 14/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 8.4.2014 klo 13.00 Paikka: Huone 116, Vanha Mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Antti Malmberg

Lisätiedot

Vice President for Seminars & Conferences

Vice President for Seminars & Conferences 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 37/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 16.12.2015 klo 15.00 Paikka: KH116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

20500 Turku Finland. Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Student Trainee Exchange Programme

20500 Turku Finland. Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Student Trainee Exchange Programme European Law Students Association ELSA Turku ry Yo-talo B, 2.kerros Rehtorinpellonkatu 4 B 20500 Turku VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 25/2016 Päivämäärä ja aika: 11.10.2016 klo 16.00 Paikka: Läsnä: Noora

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 3/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 19.3.2007. Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 3/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 19.3.2007. Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A 1(6) Aika 19.3.2007 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt,

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 22/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 1.9.2014 klo 16.30 Paikka: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Johanna Kirveskoski Elena Lukkarinen Antti

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä:

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Varsinaiset jäsenet: Matias Kassala,

Lisätiedot

European Law Studente Aeeociation - ELSA Turku ry. Yo-talo B, 2.kerroe Rehtorinpellonkatu 4 B Turku

European Law Studente Aeeociation - ELSA Turku ry. Yo-talo B, 2.kerroe Rehtorinpellonkatu 4 B Turku European Law Studente Aeeociation ELSA Turku ry Yo-talo B, 2.kerroe Rehtorinpellonkatu 4 B 20500 Turku VUVDEN2016HALLITUKSENKVKVUS26/2016 Päivämääräjaaika: 19.10.2016 klo 15.00 Paikka: Läsnä: Noora Wilén

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 8/2014 PÖYTÄKIRJA. Aika: 19.2.2014 klo 14.30. Huone 116, vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto.

HALLITUKSEN KOKOUS 8/2014 PÖYTÄKIRJA. Aika: 19.2.2014 klo 14.30. Huone 116, vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto. HALLITUKSEN KOKOUS 8/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 19.2.2014 klo 14.30 Paikka: Huone 116, vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen President Noora Hyvönen Vice President Marketing

Lisätiedot

Yo-talo B, 2. kerros Turku Finland

Yo-talo B, 2. kerros Turku Finland European Law Students Association ELSA Turku ry Yo-talo B, 2.kerros Rehtorinpellonkatu 4 B 20500 Turku VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 23/2016 Päivämäärä ja aika: 20.9.2016 klo 17.30 Paikka: Rehtoripellonkatu

Lisätiedot

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Sivu 1/5 Pöytäkirja 8/2016 Aika: 25. helmikuuta 2016 klo 10.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Riina Lumme, puheenjohtaja Miika Tiainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkosken kyläyhdistys ry Vuolenkosken kyläyhdistys ry PÖYTÄKIRJA Kylätoimikunnan kokous 2/2015 Aika: 16.2.2015 klo 18.00 Paikka: Kyläpiste, Vuolenkoskentie 1430 Liite: Läsnäolijat 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Todettiin Studia Iuridican pidetyn. Kiitettiin kaikkia puhujia.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Todettiin Studia Iuridican pidetyn. Kiitettiin kaikkia puhujia. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 27.4. klo 18.30 Paikka: Läsnä: Leppäsuonkatu 9 B Iina-Mari Supperi, puheenjohtaja Kristiina Lindholm, sihteeri Johanna Säteri Sini Paajanen Jesse Viljanen

Lisätiedot

Puheenjohtaja kertoi edellisen viikon olleen tietoturvaviikko.

Puheenjohtaja kertoi edellisen viikon olleen tietoturvaviikko. PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 2/2012 AIKA: 16.02.2012 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhdistyksen toimisto Mannerheimintie 3 B 5, Helsinki Outi Iso-Markku (puheenjohtaja) Otto Pulkkinen (sihteeri) Noora Kinnunen Maria

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 3/2016 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 3/2016 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto 2.02.2016 klo 14 sh209, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016 Läsnä: Pauliina, Iida, Helmi, Tinja, Ville, Tiina K., Inari, Marika, Essi R. Poissa: Katri, Piia, Nella, Hanna-Kaisa 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄTYMINEN

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Nuorisovaltuusto AIKA 12.3.2015 klo 17:05-18:40 PAIKKA Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Mäkinen Anni Jäsen Bertling Hannu Puheenjohtaja Hillberg

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007 1(6) Aika 13.6.2007 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Fredman & Månsson Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt, hallituksen jäsen Salla Korhonen,

Lisätiedot

Aika lauantai 14.11.2015 klo 12.05-12.55 Paikka Ruissalon Kylpylä, Ruissalon puistotie 640, Turku

Aika lauantai 14.11.2015 klo 12.05-12.55 Paikka Ruissalon Kylpylä, Ruissalon puistotie 640, Turku 16.11.2015 1(5) YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika lauantai 14.11.2015 klo 12.05-12.55 Paikka Ruissalon Kylpylä, Ruissalon puistotie 640, Turku 1 Kokouksen avaus 2 Läsnäolijoiden toteaminen 3

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 Aika 24.02.2015 klo 17.00 Paikka HO / Osakuntabaari Paikalla: Petri Pellikka Pekka Hassinen Maija Häkkinen Taneli Laine Ville Timonen inspehtori

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja 1/6

Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja 1/6 Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja 1/6 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2016 Aika: Maanantai klo 18:00 Paikka: Radikaalin Koppi Läsnä: Toni Lamminaho puheenjohtaja Jonas Hammarström sihteeri Niko Sihvo Sara

Lisätiedot

NATIONAL COUNCIL MEETING DECISION BOOK

NATIONAL COUNCIL MEETING DECISION BOOK NATIONAL COUNCIL MEETING DECISION BOOK Kansallisen liittokokouksen päätöskokoelma 27. painos, maaliskuu 2015 ELSA Finland ry 27th Edition, March 2015 Sisällysluettelo 1 YLEINEN OSA... 1 1.1 National Council

Lisätiedot

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello18.23. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello18.23. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 19.01.2004 03/2004 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 19.01.2004 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen huoneisto Särkiniementie 7 Tatu Oikarinen, puheenjohtaja Kristina Schmidt, sihteeri Laura

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätty kohdat 12. Työelämäpäivät, 16. Kevätkokous, 11. Opintotukikannanotto ja 7. Ruutisalaliiton tuomitseminen.

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätty kohdat 12. Työelämäpäivät, 16. Kevätkokous, 11. Opintotukikannanotto ja 7. Ruutisalaliiton tuomitseminen. TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 06/2013 4.3.2013 klo 12.00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnäolijat: Ilkka Peuna Noora Alatainio Anton Kurttila Taneli Sihvonen Riku Yliviuhkola Aleksi Oja Tuomas Timonen

Lisätiedot

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja 1/2016 Aalto yliopiston Arkkitehtikilta ry Hallituksen kokous 1/2016, 5.1.2016, klo 16.00 Metallimiehenkuja 4, 02150 Espoo Paikalla: Puheenjohtaja Miia Suomela Varapuheenjohtaja Hanna Mari Ikonen

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 4/2005 HALLITUKSEN KOKOUS Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 4/2005 HALLITUKSEN KOKOUS Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki 1(5) Aika 6.4.2005 Paikka Läsnä Poissa Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Olli Kärkkäinen, hallituksen

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005 1(5) Aika 11.5.2005 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Auhto Laitinen Tuominen Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

Mannerheimin Lastensuojeluliiton. Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.16

Mannerheimin Lastensuojeluliiton. Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.16 Mannerheimin Lastensuojeluliiton Toijalan yhdistys ry Hallituksen kokous Laaksola 9.12.2014 klo 17.30 PÖYTÄKIRJA nettiversio PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaaminen Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Esityslistaa muokattiin. Ops-asiat lisättiin kohtaan 6. Tämän jälkeen esityslista hyväksyttiin.

Esityslistaa muokattiin. Ops-asiat lisättiin kohtaan 6. Tämän jälkeen esityslista hyväksyttiin. Nefa-Jyväskylä Ry. Esityslista Historian ja etnologian laitos 6/2014 Historica PL 35 40014 Jyväskylän yliopisto nefa-hallitus@lists.jyu.fi 7.5.2014 Hallituksen kokous Aika: 7.5.2014 Klo 16.00 Paikka: Yliopiston

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5.8.2013 24/2013

PÖYTÄKIRJA 5.8.2013 24/2013 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 5.8.2013 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Suvi Syvänen, puheenjohtaja Julia Parikka, sihteeri Tommi Kolehmainen Tuomas Haavikko

Lisätiedot

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla:

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla: (1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää Paikalla: Tapio Hatakka Olga Penkkilä Maija Häkkinen Ville Timonen Juhana Järviö Jukka Heliö

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 03/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 03/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 28.01.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 209, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 03/2015 Läsnä: Poissa: Inari, Eetu V., Tiina, Tinja, Katri, Saara, Veera, Maija V., Johanna H., Riikka, Eetu A., Liisa. Arttu 16.15.

Lisätiedot

Ymmerstan koulu, opettajainhuone, Ristihaantie 5, 02750 Espoo

Ymmerstan koulu, opettajainhuone, Ristihaantie 5, 02750 Espoo YMMERSTAN KOTI- JA KOULUYHDISTYS RY:N JOHTOKUNNAN KOKOUS 2 / 2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 11.3.2014 klo 18.15 Paikka: Läsnä: Ymmerstan koulu, opettajainhuone, Ristihaantie 5, 02750 Espoo Hallikas Sami-Pekka Hovila

Lisätiedot

Taloudenhoitaja Ahsanullah kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Ahsanullahia ruuasta.

Taloudenhoitaja Ahsanullah kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Ahsanullahia ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Anita Kritsos, sihteeri Elmiira Kutvonen Julius Viherkenttä

Lisätiedot

European Law Students Association ELSA Turku ry:n säännöt

European Law Students Association ELSA Turku ry:n säännöt European Law Students Association ELSA Turku ry:n säännöt 1 Nimi Yhdistyksen nimi on European Law Students Association ELSA Turku ry. 2 Kielet Yhdistyksen kielet ovat suomi ja ruotsi, mutta rekisteröimis-

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 26.3.2007 15/2007

PÖYTÄKIRJA 26.3.2007 15/2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 26.3.2007 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Tuomas Rytkönen

Lisätiedot

Siirryttiin käsittelemään kohtaa 8.4 Haalaritoimikunnan puheenjohtajan vierailu.

Siirryttiin käsittelemään kohtaa 8.4 Haalaritoimikunnan puheenjohtajan vierailu. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 25.10.2010 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Tuomas Rytkönen, puheenjohtaja Liina Kujala, sihteeri Panu Ståhlberg (saapui

Lisätiedot

The European Law Students' Association Turku Uuden oikeustieteen opiskelijan opas 201 5. ELSA Turku ry

The European Law Students' Association Turku Uuden oikeustieteen opiskelijan opas 201 5. ELSA Turku ry The European Law Students' Association Turku Uuden oikeustieteen opiskelijan opas 201 5 ELSA Turku ry Copyright 2015 ELSA Turku ry Toimitus pidättää oikeuden lyhentää ja muokata tekstejä ISSN 1458-185X

Lisätiedot

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 21/ (5) Vesilinnantie Turku

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 21/ (5) Vesilinnantie Turku Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 21/2017 1 (5) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 29.8.2017 klo 16.00 Paikka Asteriskin toimisto, Agoran kellari Läsnä Tiina Nokelainen Puheenjohtaja Mirva Tapola Sihteeri Marko

Lisätiedot

ELSA Turku ry:n hallituksen puheenjohtaja Noora Wilén avasi kokouksen klo

ELSA Turku ry:n hallituksen puheenjohtaja Noora Wilén avasi kokouksen klo 1 European Law Students Association ELSA Turku ry. 20014 Turun yliopisto YHDISTYKSEN I SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KOKOUS VUONNA 2016 Aika: 30.3.2016 klo 15.00 Paikka: Calonian luentosali 2 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituslaisista. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi.

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituslaisista. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 20/2013, 11.9.2013 klo 8.15 Olkkarilla Paikalla: Emmi Peltonen, Sofia Ahanen, Vesa Laakso, Lotta Ahanen, Pietari Keskinen, Christian Mohn, Otso

Lisätiedot

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet:

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Paikka: Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: Kaisa Köykkä Jeremias Mäkinen Outi Korpiluoma (poistui kohdassa 10) Jeremias

Lisätiedot

Paikka Proffan kellari, alakerta, Rehtorinpellonkatu 6

Paikka Proffan kellari, alakerta, Rehtorinpellonkatu 6 Kehitysyhteistyösiiven kokouksen pöytäkirja Paikka Proffan kellari, alakerta, Rehtorinpellonkatu 6 Aika 20.04.2015 klo 18.00 Läsnä: Juvonen Anni Lehtelä Petronella Paijula Laura Paunonen Eveliina Ristolainen

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 10/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 12.10.2006

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 10/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 12.10.2006 1(5) Aika 12.10.2006 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Olli

Lisätiedot

Virva Viljanen, varapuheenjohtaja Ilona Häsänen Timo Kovala Mikko Mononen Matti Vähä-Heikkilä Kukka-Maaria Wessman

Virva Viljanen, varapuheenjohtaja Ilona Häsänen Timo Kovala Mikko Mononen Matti Vähä-Heikkilä Kukka-Maaria Wessman Sivu 1/5 Pöytäkirja Aika: 8. toukokuuta 2014 klo 9.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Jussi Nieminen, puheenjohtaja Virva Viljanen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot