RAUTALAMMIN KUNTA 1/2013 Kunnanvaltuusto. Tiistai klo Kunnanvirasto, valtuustosali

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAUTALAMMIN KUNTA 1/2013 Kunnanvaltuusto. Tiistai 29.1.2013 klo 19.00 20.20. Kunnanvirasto, valtuustosali"

Transkriptio

1 RAUTALAMMIN KUNTA 1/2013 Kunnanvaltuusto Tiistai klo Kunnanvirasto, valtuustosali 1 Kokouksen avaus 2 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 3 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 Pöytäkirjan tarkastajat 5 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 6 Valtuuston vaalilautakunnan vaali 7 Valtuuston puheenjohtajan vaali 8 Kunnanhallituksen ten vaali 9 Tarkastuslautakunnan vaali 10 Keskusvaalilautakunnan vaali 11 Perusturvalautakunnan vaali 12 Teknisen lautakunnan vaali 13 Ympäristölautakunnan vaali 14 Sivistyslautakunnan vaali 15 Käräjäoikeuden lautamiesten vaali 16 Jäsenen vaali Pohjois-Savon poliisilaitoksen neuvottelukuntaan 17 Jäsenten valinta Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuustoon 18 Jäsenen valinta Savon koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuustoon 19 Jäsen valinta Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymän yhtymävaltuustoon 20 Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymän yhtymäkokousedustajien valinta

2 RAUTALAMMIN KUNTA 1/2013 Kunnanvaltuusto Tiistai klo Kunnanvirasto, valtuustosali 21 Kunnan edustajien valinta Sisä-Savon kuntayhtymän yhtymäkokouksiin 22 Kunnan edustajien valinta Vaalijalan kuntayhtymän yhtymäkokouksiin 23 Maanjakotoimitusten uskottujen miesten vaali 24 Ympäristöterveyslautakunnan en ja henkilökohtaisen varaen valinta 25 Maaseutulautakunnan en ja varaen valinta 26 1 Savon Kuituverkko Oy:n lainan takaaminen 27 Talousarviolainojen ottovaltuuden myöntäminen kunnanhallitukselle Rautalammin kunnanvirastossa maanantaina 4. helmikuuta 2013 klo Pekka Hintikka Tarja Hämäläinen

3 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/2013 Kunnanvaltuusto Sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Paikka Tiistai klo Kunnanvirasto, valtuustosali Puranen Pentti Kukkonen Jorma Annala Pirkko Haukka Raija Herranen Tauno Hintikka-Varis Sari Hirvonen Janne Hänninen Jarmo Jalkanen Anneli Korhonen Sinikka Koukkari Mika Kuikka Joni-Matti Kukkonen Jorma Laitinen Kari Pahajoki Juho Puranen Pentti Puranen Tiina Räsänen Sami Satuli Kaija Satuli Timo Vepsäläinen Matti Weide Ari Huuskonen Matti puheenjohtaja :t 1-7 puheenjohtaja :t 8-27 :t 1-7 :t 8-27 vara Muut osallistujat ALLEKIRJOITUKSET Niemelä Risto Kataja Tapio Ruotsalainen Eeva Laasonen Mira Savolainen Tuure Leskinen Marita Jyrkkänen Hannu Puheenjohtaja kunnanjohtaja hallintojohtaja koulutusjohtaja klo perusturvajohtaja klo tekninen johtaja klo elinkeinoasiamies klo maaseutuasiamies klo Sihteeri KÄSITELLYT ASIAT :t 1-27 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Pentti Puranen Jorma Kukkonen Maanantai klo 9.00 kunnanvirasto Tapio Kataja Allekirjoitukset Sari Hintikka-Varis Sinikka Korhonen PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka Maanantai klo kunnanvirasto Pöytäkirjanpitäjä Tapio Kataja

4 Kunnanvaltuusto Ennen kokouksen alkua johtoryhmän et esittäytyivät uudelle valtuustolle ja kertoivat toimialansa ajankohtaisista asioista klo Kokouksen avaus Kv 1 Kunnanvaltuuston työjärjestyksen 1 :n mukaan valtuuston toimikauden ensimmäisen kokouksen kutsuu koolle kunnanhallituksen puheenjohtaja. Kokouksen avaa iältään vanhin valtuutettu ja hän johtaa kokouksessa puhetta siihen saakka, kunnes valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat on valittu. Rautalammin kunnanvaltuustossa iältään vanhin valtuutettu on Pentti Puranen. Valtuuston työjärjestyksen 14 :n mukaan kokous aloitetaan nimenhuudolla, mikä toimitetaan aakkosjärjestyksessä. Puheenjohtaja suorittaa nimenhuudon. Iältään vanhin valtuutettu Pentti Puranen avasi kokouksen ja toivotti samalla uudelle valtuustolle hyvää yhteistyöhalukkuutta uudelle valtuustokaudelle.

5 Kunnanvaltuusto Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen Kv 2 Kunnanvaltuuston työjärjestyksen 11 :n mukaan valtuutetun, joka on estynyt hoitamasta valtuutetun tointaan tai esteellinen ottamaan osaa päätöksen tekemiseen jossakin asiassa, on viipymättä ilmoitettava esteestä valtuuston puheenjohtajalle. Tämä ilmoitus voidaan jättää myös kunnanvirastoon niin hyvissä ajoin, että vara voidaan kutsua valtuutetun sijaan. Työjärjestyksen 11 :n mukaan varaen kutsuminen on puheenjohtajan tehtävä. Varaelle on ilmoitettava mikäli mahdollista se aika, jonka hän hoitaa valtuutetun tointa. Kunnanvaltuuston työjärjestyksen 11 :n mukaan puheenjohtaja toteaa esteen ilmoittaneet valtuutetut ja heidän saapuvilla olevat varaensä. Puheenjohtaja totesi, että valtuutettu Kirsi Mannila oli ilmoittanut olevansa estynyt saapumaan kokoukseen ja sen vuoksi hän pyysi ao. valtuustoryhmän varavaltuutettua Matti Huuskosta ottamaan paikkansa tässä valtuuston kokouksessa.

6 Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kv 3 Kuntalain 58 :n mukaan kunnanvaltuusto on päätösvaltainen, kun vähintään 2/3 valtuutetuista on saapuvilla. Valtuuston työjärjestyksen 8 :n mukaan kutsu valtuuston kokoukseen on vähintään 4 päivää ennen kokousta lähetettävä erikseen kullekin valtuutetulle, kunnanhallituksen elle ja kunnanjohtajalle sekä samassa ajassa annettava yleisesti tiedoksi julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty em. henkilöille sekä samana päivänä julkaistu julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Ilmoitus kokouksen ajasta ja paikasta on julkaistu Paikallislehti Sisä-Savossa Valtuuston työjärjestyksen 14 :n mukaan puheenjohtajan on todettava, onko valtuusto laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

7 Kunnanvaltuusto Pöytäkirjan tarkastajat ja pöytäkirjan nähtävillä pito Kv 4 Valtuuston työjärjestyksen 34 :n mukaan valitaan kaksi valtuutettua tarkastamaan kokouksen pöytäkirja. Tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kunnanvirastossa tarkastusta seuraavasta päivästä alkaen 30 päivän ajan. Tarkastus suoritetaan maanantaina 4. helmikuuta 2013 klo Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin yksimielisesti Sari Hintikka-Varis ja Sinikka Korhonen.

8 Kunnanvaltuusto Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Kv 5 Kunnanvaltuusto päättää, että tässä kokouksessa 1. asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä, 2. muut mahdolliset kokouksen osanottajien esittämät asiat otetaan huomioon tulevaa valmistelua varten. Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

9 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Valtuuston vaalilautakunnan vaali Kh 13 Valtuuston työjärjestyksen 26 :n mukaan valtuusto valitsee toimikaudekseen suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan. Lautakunnassa on kolme tä ja kullakin henkilökohtainen vara. Valtuusto valitsee iksi valituista lautakunnan puheenjohtajan ja yhden varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto valitsisi suhteellisten vaalien vaalilautakunnan ja valitsisi lautakunnan iksi valituista lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen. Kv 6 Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti valita valtuuston vaalilautakuntaan seuraavat et ja varaet toimikaudeksi : Varsinainen Pirkko Annala Timo Satuli Tauno Herranen Henk.koht. vara Tiina Puranen Jarmo Hänninen Raija Haukka Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Pirkko Annala ja varapuheenjohtajaksi Timo Satuli.

10 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Valtuuston puheenjohtajien vaali Kh 15 Kuntalain 12 :n mukaan valtuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia toimikaudekseen, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan samassa vaalitoimituksessa. Valtuuston työjärjestyksen 1 :n mukaan valtuustossa on kaksi varapuheenjohtajaa. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että se toimittaisi valtuuston puheenjohtajan sekä I ja II varapuheenjohtajan vaalin sekä vahvistaisi toimikauden. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen. Kv 7 Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti valita kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi Jorma Kukkosen, I varapuheenjohtajaksi Tiina Purasen ja II varapuheenjohtajaksi Timo Satulin toimikaudeksi Uusi puheenjohtaja Jorma Kukkonen otti paikkansa puheenjohtajana tämän asian käsittelyn jälkeen ja kiitti valtuutettuja luottamuksesta. Samalla hän piti avauspuheensa valtuutetuille, viranhaltijoille ja läsnä oleville kuntalaisille ja toivoi yhteistyön merkitystä koko valtuustokaudelle.

11 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallituksen ten vaali Kh 16 KunL 23 :n nojalla kunnanhallitus vastaa kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta sekä valtuuston päätösten valmistelusta, täytäntöönpanosta ja laillisuuden valvonnasta. Kunnanhallitus valvoo kunnan etua ja, jollei johtosäännössä toisin määrätä, edustaa kuntaa ja käyttää sen puhevaltaa. Kunnanhallituksen johtosäännön 3 :n mukaan kunnanhallituksessa on 7 tä ja 7 henkilökohtaista varatä. Varsinaisten ten keskuudesta valitaan kunnanhallituksen puheenjohtaja sekä I ja II varapuheenjohtaja. Kuntalain 35 :n mukaan vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: 1. kunnan keskushallinnossa kunnanhallituksen alaisena toimivat kunnan palveluksessa oleva henkilö; 2. kunnan palveluksessa oleva henkilö, joka lautakunnan esittelijänä tai muuten vastaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi tulevien asioiden valmistelusta eikä; 3. henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen enä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle kunnanhallituksessa tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa; 4. henkilöstön edunvalvonnasta ao. kunnassa huolehtivan yhteisön hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen puheenjohtaja ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen. Vaalikelpoinen ei myöskään ole henkilö, joka yhteisön neuvottelijana tai muussa vastaavassa ominaisuudessa vastaa edunvalvonnasta. Enemmistön kunnanhallituksen istä on oltava muita kuin kunnan tai kunnan määräämisvallassa olevan yhteisön tai tämän palveluksessa olevia henkilöitä.

12 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että kunnanvaltuusto toimittaisi kunnanhallituksen ten vaalin ja valitsisi valituista istä kunnanhallituksen puheenjohtajan sekä I ja II varapuheenjohtajan sekä vahvistaisi toimikauden. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen. Kv 8 Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti valita kunnanhallitukseen seuraavat et ja henkilökohtaiset varaet toimikaudeksi : Varsinainen Anneli Jalkanen Sari Hintika-Varis Ari Weide Jarmo Hänninen Kari Laitinen Kirsi Mannila Kaija Satuli Henk.koht.vara Anu Hotti Jouko Pispala Matti Huuskonen Pentti Puranen Jarmo Karjalainen Katarina Kiviluoto-Pakarinen Heikki Korhonen Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Anneli Jalkanen, I varapuheenjohtajaksi Sari Hintikka-Varis ja II varapuheenjohtajaksi Ari Weide.

13 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tarkastuslautakunnan vaali Kh 17 Kuntalain 71 :n mukaan valtuusto asettaa tarkastuslautakunnan toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastuksen järjestämistä varten. Lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tulee olla valtuutettuja. Tarkastuslautakunnan on valmisteltava valtuuston päätettävät hallinnon ja talouden tarkastusta koskevat asiat sekä arvioitava, ovatko valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet toteutuneet. Vaalikelpoinen tarkastuslautakuntaan ei ole: 1. kunnanhallituksen ; 2. kunnanhallituksen een tai kunnanjohtajaan hallintolain 28 :n 2 momentissa tarkoitetussa suhteessa oleva henkilö; 3. kuntaan tai kunnan määräämisvallassa olevaan yhteisöön tai säätiöön pysyväisluonteisessa palvelussuhteessa oleva henkilö eikä; 4. henkilö, joka ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen. Hallintosäännön 50 :n mukaan lautakunnassa on puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja viisi muuta tä. Jokaisella ellä on henkilökohtainen vara. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tulee olla valtuutettuja. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto toimittaisi tarkastuslautakunnan vaalin sekä valitsisi lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen

14 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kv 9 Kunnanvaltuusto valitsi yksimielisesti tarkastuslautakuntaan seuraavat et ja henkilökohtaiset varaet toimikaudeksi : Varsinainen Tauno Herranen Matti Vepsäläinen Emma Ilomäki Sini Kultalahti Unto Siikström Henk.koht.vara Marita Rönkä Heikki Kokkonen Tapio Hänninen Markku Sahlman Jouni Lund Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Tauno Herranen ja varapuheenjohtajaksi Matti Vepsäläinen.

15 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Keskusvaalilautakunnan vaali Kh 18 Vaalilain 13 :n mukaan valtuuston on asetettava toimikaudekseen kunnan keskusvaalilautakunta, johon kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kolme muuta tä sekä tarpeellinen määrä varaiä, joita on kuitenkin oltava vähintään viisi. Varaet on asetettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat ten sijaan. Sekä ten että varaten tulee mahdollisuuksien mukaan edustaa kunnassa edellisissä kunnallisvaaleissa ehdokkaita asettaneita äänestäjäryhmiä. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto toimittaisi keskusvaalilautakunnan vaalin sekä valitsisi lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 10 Kunnanvaltuusto valitsi yksimielisesti keskusvaalilautakuntaan seuraavat et ja varaet toimikaudeksi : Varsinainen Pekka Saarikko Harri Päärnilä Tapio Hänninen Sinikka Korhonen Inari Ruotanen Vara 1. Jouko Pispala 2. Jarmo Karjalainen 3. Tiina Puranen (Kaleva) 4. Ulla Möller 5. Pentti Sahlberg Puheenjohtaja valittiin yksimielisesti Pekka Saarikko ja varapuheenjohtajaksi Harri Päärnilä.

16 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Perusturvalautakunnan vaali Kh 19 Rautalammin perusturvaosaston johtosäännön 3 :n mukaan lautakuntaan tulee valita seitsemän tä ja heille henkilökohtaiset varaet. Kunnanvaltuuston tulee lisäksi valita varsinaisten ten joukosta puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto toimittaisi perusturvalautakunnan vaalin sekä valitsisi lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 11 Kunnanvaltuusto valitsi yksimielisesti perusturvalautakuntaan seuraavat et ja henkilökohtaiset varaet toimikaudeksi : Varsinainen Matti Vepsäläinen Tiina Puranen Anu Hirvonen Anne Pärnänen Markku Sahlman Eeva-Liisa Tossavainen Veijo Vesterinen Henk.koht.vara Harri Päärnilä Hannu Keinänen Irene Pakkanen Paula Varis Sauli Syngelmä Annikki Kaipainen Satu Liimatainen Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Matti Vepsäläinen ja varapuheenjohtajaksi Tiina Puranen.

17 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Teknisen lautakunnan vaali Kh 20 Teknisen toimen vastuualuesäännön 3 :n mukaan teknisessä lautakunnassa on seitsemän tä ja kullakin henkilökohtainen vara.. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto toimittaisi teknisen lautakunnan vaalin sekä valitsisi lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 12 Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti valita tekniseen lautakuntaan seuraavat et ja henkilökohtaiset varaet toimikaudeksi : Varsinainen Juho Pahajoki Jouko Pispala Raija Hänninen Annikki Kaipainen Joni-Matti Kuikka Eeva-Liisa Puranen Sami Räsänen Henk.koht.vara Kimmo Karvinen Pasi Raatikainen Jussi Herranen Tiina Puranen Matti Huuskonen Reino Jäntti Juhani Lehmonen Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Juho Pahajoki ja varapuheenjohtajaksi Jouko Pispala.

18 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Ympäristölautakunnan vaali Kh 21 Teknisen toimen vastuualuesäännön 3 :n mukaan ympäristölautakunnassa on seitsemän tä ja kullakin henkilökohtainen vara. Rakennuslain 10 :n mukaan rakennuslautakunnan kahden en tulee olla rakennustoimintaan hyvin perehtyneitä. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto toimittaisi ympäristölautakunnan vaalin sekä valitsisi lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 13 Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti valita ympäristölautakuntaan seuraavat et ja henkilökohtaiset varaet toimikaudeksi : Varsinainen Mika Koukkari Pentti Puranen Sisko Gråsten Erkki Hänninen Katarina Kiviluoto-Pakarinen Irene Pakkanen Harri Päärnilä Henk.koht.vara Kimmo Karvinen Lauri Lundberg Raija Haukka Jaakko Karjalainen Airi Heimonen Janne Hirvonen Aimo Huovinen Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Mika Koukkari ja varapuheenjohtajaksi Pentti Puranen.

19 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Sivistyslautakunnan vaali Kh 22 Sivistystoimen vastuualueen johtosäännön 3 :n mukaan sivistyslautakuntaan kuuluu seitsemän tä ja yhtä monta henkilökohtaista varatä, jotka kunnanvaltuusto valitsee toimikauttaan vastaavaksi ajaksi. Lisäksi valtuusto valitsee iksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto toimittaisi sivistyslautakunnan vaalin sekä valitsisi lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 14 Kunnanvaltuusto valitsi yksimielisesti sivistyslautakuntaan seuraavat et ja henkilökohtaiset varaet toimikaudeksi : Varsinainen Anu Hotti Riitta Hiironen Pirkko Annala Helena Hänninen Reima Kultalahti Jouni Lund Tero Räsänen Henk.kohta.vara Heikki Kokkonen Tauno Herranen Annikki Kaipainen Johanna Siikavirta Eeva-Liisa Puranen Unto Siikström Anu Hirvonen Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Anu Hotti ja varapuheenjohtajaksi Riitta Hiironen.

20 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Käräjäoikeuden lautamiesten vaali Kh 23 Käräjäoikeuslain 7 :n mukaan kunnanvaltuusto valitsee lautamiehet kunnanvaltuuston toimikautta vastaavaksi ajaksi. Kunnasta valittavien lautamiesten tulee mahdollisimman tasapuolisesti edustaa kunnan väestön ikä-, elinkeino-, sukupuoli- ja kielijakautumaa. Lautamiehen tulee olla käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvassa kunnassa asuva Suomen kansalainen, joka ei ole konkurssissa, jonka toimintakelpoisuutta ei ole rajoitettu ja jota on pidettävä sopivana toimimaan lautamiehenä. Lautamieheksi ei saa valita henkilöä, joka on alle 25-vuotias tai joka on täyttänyt 63 vuotta. Lautamiehenä ei saa olla henkilö, jolla on virka yleisessä tuomioistuimessa tai rangaistuslaitoksessa taikka joka virassaan suorittaa ulosottotehtäviä, rikoksen esitutkintaa taikka tulli- taikka poliisivalvontaa eikä myöskään virallinen syyttäjä, asianajaja taikka muu ammatikseen asianajoa harjoittava henkilö. Oikeusministeriö on antanut asiasta uuden päätöksensä ja sen mukaan Rautalammilta valitaan kaksi käräjäoikeuden lautamiestä Pohjois-Savon käräjäoikeuteen. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto valitsisi kaksi käräjäoikeuden lautamiestä toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 15 Kunnanvaltuusto valitsi yksimielisesti käräjäoikeuden lautamiehiksi Seija Karjalaisen ja Jussi Herrasen toimikaudeksi

21 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Jäsenen vaali Pohjois-Savon poliisilaitoksen neuvottelukuntaan Kh 24 Paikallishallintouudistuksen jälkeen paikallispoliisissa säilyi neuvottelukuntajärjestelmä. Kunkin poliisilaitoksen yhteydessä toimii poliisin neuvottelukunta, johon kunnanvaltuustot valitsevat et ja näille henkilökohtaiset varaet. Jäseniä neuvottelukunnissa on vähintään viisi ja enintään viisitoista. Lääninhallitus vahvistaa neuvottelukuntien määrän ja sen, montako tä ja varatä kukin kunnanvaltuusto valitsee neuvottelukuntaan. Vuoden 2009 alusta lukien Pohjois-Savoon tuli ainoastaan yksi poliisilaitos eli Pohjois-Savon poliisilaitos. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto valitsisi Pohjois-Savon poliisilaitoksen neuvottelukuntaan yhden varsinaisen en ja hänelle henkilökohtaisen varaen toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 16 Kunnanvaltuusto valitsi yksimielisesti Pohjois-Savon poliisilaitoksen neuvottelukuntaan varsinaiseksi eksi Jouko Pispalan ja hänen henkilökohtaiseksi varaeksi Anu Hotin toimikaudeksi

22 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Jäsenten valinta Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuustoon Kh 25 Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän perussopimuksen 9 :n mukaan Rautalammin kunta voi valita yhtymän valtuustoon kaksi edustajaa sekä heille kummallekin henkilökohtaiset varaet. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto valitsisi Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuustoon kaksi varsinaista tä ja heille henkilökohtaiset varaet toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 17 Kunnanvaltuusto valitsi yksimielisesti Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuuston seuraavat et ja henkilökohtaiset varaet toimikaudeksi : Varsinainen Jorma Kukkonen Ari Weide Henk.koht.vara Timo Satuli Kirsi Mannila

23 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Jäsenen valinta Savon koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuustoon Kh 26 Savon koulutuskuntayhtymän perussopimuksen 6 :n mukaan yhtymävaltuustossa on Kuopiosta neljä, Varkaudesta kolme, Iisalmesta ja Siilinjärveltä kaksi ja muista kunnista yksi kustakin kunnasta. Kullakin ellä on henkilökohtainen vara. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto valitsisi Savon koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuustoon yhden en ja hänelle henkilökohtaisen varaen toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 18 Kunnanvaltuusto valitsi yksimielisesti Savon koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuustoon ja sen I varapuheenjohtajaksi Sari Hintikka-Variksen ja hänen henkilökohtaiseksi varaeksi Juho Pahajoen toimikaudeksi

24 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Jäsenen valinta Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymän yhtymävaltuustoon Kh 27 Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymän perussopimuksen 4 :n mukaan kuntayhtymän ylintä päätösvaltaa käyttää yhtymävaltuusto, johon kukin kunta valitsee yhden en ja tälle henkilökohtaisen varaen valtuustojen toimikautta vastaavaksi ajaksi. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto valitsisi Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymän yhtymävaltuustoon yhden en ja hänelle henkilökohtaisen varaen toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 19 Kunnanvaltuusto valitsi yksimielisesti Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymän yhtymävaltuustoon varsinaiseksi eksi Emma Ilomäen ja hänen henkilökohtaiseksi varaeksi Unto Siikströmin.

25 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymän yhtymäkokousedustajien valinta Kh 20 Kuntayhtymän perussopimuksen mukaan Suonenjoki saa yhtymäkokoukseen neljä edustajaa ja Rautalampi kaksi edustajaa. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että se valitsee kaksi edustajaa ja heille henkilökohtaiset varaedustajat Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymän yhtymäkokouksiin toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen. Kv 20 Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti jättää asian pöydälle.

26 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnan edustajien valinta Sisä-Savon kuntayhtymän yhtymäkokouksiin Kh 29 Sisä-Savon kuntayhtymän (ent. Sisä-Savon seutuyhtymä) perussopimuksen 4 :n mukaan kunnat käyttävät päätösvaltaansa yhtymäkokouksessa, johon valitaan jokaisesta kunnasta yksi edustaja alkavaa tuhatta asukasta kohden valintaa edeltävän vuoden viimeisen päivän väkiluvun mukaan. Perussopimuksen mukaan yhtymäkokousedustajat valitaan valtuustokaudeksi, joten edustajien valinnan tekee kunnanvaltuusto. Näin ollen Rautalammin kunta voi valita edustajikseen yhtymäkokoukseen neljä edustajaa ja heille henkilökohtaiset varaedustajat. Päätös Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että Sisä-Savon kuntayhtymän yhtymäkokouksiin valitaan neljä edustajaa ja heille henkilökohtaiset varaedustajat toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 21 Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti jättää asian pöydälle.

27 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnan edustajien valinta Vaalijalan kuntayhtymän yhtymäkokouksiin Kh 30 Vaalijalan kuntayhtymän perussopimuksen 11 :n mukaan kunnat käyttävät kuntayhtymässä päätösvaltaansa yhtymäkokouksessa, johon kukin kunta nimeää yhden edustajan. Kunnan äänimäärän ylittäessä yhden sadasosan kuntien yhteenlasketusta äänimäärästä, voi kunta nimetä kaksi edustajaa. Kullekin edustajalle voidaan valita henkilökohtainen varaedustaja. Rautalammin kunnan osuus äänistä on 1,92 %, joten Rautalammin kunnan edustajien määrä on siten kaksi. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että Vaalijalan kuntayhtymän yhtymäkokouksiin valitaan kaksi edustajaa ja heille henkilökohtaiset varaedustajat toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 22 Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti jättää asian pöydälle.

28 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Maanjakotoimitusten uskottujen miesten vaali Kh 31 Kiinteistönmuodostuslain (554/1995) 6 :n mukaan kunnanvaltuuston tulee valita kuntaan uskotuiksi miehiksi vähintään kuusi henkilöä valtuuston toimikautta vastaavaksi ajaksi. Uskotun miehen tulee olla kiinteistöasioihin perehtynyt ja paikalliset olot tunteva henkilö. Vaalikelpoisuudesta uskotun miehen toimeen on lisäksi voimassa mitä käräjäoikeuden lautamiehistä säädetään. Tämä vuoksi uskotuksi mieheksi ei saa valita henkilöä, joka on alle 25-vuotias tai joka on täyttänyt 63 vuotta. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto valitsisi kuusi uskottua miestä toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 23 Kunnanvaltuusto valitsi yksimielisesti maanjakotoimitusten uskotuiksi miehiksi toimikaudeksi Sari Hintikka-Variksen, Axel Hämäläisen, Marja-Liisa Kaikkosen, Virpi Koivistoisen, Timo Lindsbergin ja Markku Sahlmanin.

29 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Ympäristöterveyslautakunnan en ja henkilökohtaisen varaen valinta Kh 32 Suonenjoen, Keiteleen, Pielaveden, Rautalammin, Tervon ja Vesannon kunnanvaltuustot ovat hyväksyneet ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen muodostamista koskevan sopimuksen, jonka isäntäkuntana on Tervo. Yhteistoiminta-alue aloitti toimintansa Sopimuksen mukaan yhteistoiminta-alueen tehtävistä vastaa Tervon kunnan hallinto-organisaatioon perustettava ympäristöterveyslautakunta, jonka Tervon kunnanvaltuusto asettaa toimikaudekseen. Lautakunnassa on kuusi tä. Sopimuskuntien valtuustot nimittävät yhteiseen lautakuntaan yhden en ja hänelle henkilökohtaisen varaen. Lautakunnan puheenjohtajana on tervolainen luottamushenkilö ja varapuheenjohtajana muiden sopimuskuntien nimeämä edustaja kaksivuotiskauden vuorollaan kustakin kunnasta. Koska kyseessä on lautakunta, joka koostuu eri kuntien edustajista ja jokainen edustaa kuntaansa ainoana varsinaisena enä, on toivottavaa, että lautakunnan ten valinnassa kiinnitettäisiin erityistä huomiota yhteistyökykyyn, aktiivisuuteen ja keskustelevaan työotteeseen. Lisäksi erikoisalan ollessa kyseessä vähintään kiinnostus ja ymmärrys alaa kohtaan ja siihen liittyvien tehtävien järjestämiseen on suotavaa. Valinnassa tulee ottaa huomioon myös tasa-arvolain vaatimukset. Valtuuston päätöksen mukaan edustajan valinnassa tulee ottaa huomioon poliittisten paikkajakojen lisäksi tasa-arvolain vaatimukset. Lisäksi kuntien toivotaan kiinnittävän edustajiensa nimeämisessä erityistä huomiota edustajiensa yhteistyökykyyn, aktiivisuuteen ja keskustelevaan työotteeseen sekä mielellään kiinnostukseen ja ymmärrykseen alaa kohtaan. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että ympäristöterveyslautakuntaan valitaan Rautalammin kunnan edustaja ja hänelle henkilökohtainen varaedustaja toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen

30 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kv 24 Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti jättää asian pöydälle.

31 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Maaseutulautakunnan en ja varaen valinta Kh 33 Maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alue aloitti toimintansa Siilinjärven kunnanvaltuusto asettaa maaseutulautakunnan toimikaudekseen. Jokaisesta kunnasta valitaan edustaja ja varaedustaja maaseutulautakuntaan. Lautakunnassa on 14 tä. Lautakunnan puheenjohtajana toimii siilinjärveläinen luottamushenkilö ja varapuheenjohtaja sopimuskuntien nimeämä edustaja. Varapuheenjohtajuus vaihtuu sopimuskuntien asukasluvun mukaisessa suhteessa suurimmasta pienimpään. Jäseneltä toivotaan yhteistyökykyä, aktiivisuutta ja keskustelevaa työotetta, erikoisalan kiinnostusta ja ymmärrystä alaa kohtaan ja tehtävien järjestämiseen. Kysymyksessä on maaseutuhallinnon, maaseudun kehittämiseen sekä muuhun maaseudun toimintaan liittyvä yhteistoimintalautakunta, jonka ten tulee huolehtia myös siitä, että toimialan kehittämistä tapahtuu koko yhteistoiminta-alueella. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että maaseutulautakuntaan valitaan varsinainen ja hänelle henkilökohtainen vara toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 25 Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti valita maaseutulautakuntaan toimikaudeksi varsinaiseksi eksi Kari Laitisen ja hänen henkilökohtaiseksi varaekseen Timo Lindsbergin.

32 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Savon Kuituverkko Oy:n lainan takaaminen Kh 34 Liite 1 Kansallisen laajakaista 2015 hankkeen Rautalammin kunnan hankealueiden toteuttajaksi on valittu joulukuussa 2010 sekä toukokuussa 2011 Pohjois-Savon kuntien omistama tietoverkkoyhtiö, Savon Kuituverkko Oy. Yhtiö hakee Rautalammin kunnan takausta rakentaakseen vuoden 2014 loppuun mennessä valokuituverkon Rautalammin kunnan hankealueille ( Pohjoinen ja Eteläinen). Kuituverkko Oy hakee takausta lainalle, jonka pääoma on euroa. Rautalammin kunnan omavelkainen takaus tästä summasta tulee olla 40 % eli euroa. Järjestelyssä Finvera Oyj takaa samoin 40 % osuuden ko. lainasta ja Pohjois-Savon Osuuspankin oma vastuuosuus on 20 % ( ). Tämä vastaa yhtiön omaa maksuosuutta hankkeiden arvioiduista tukikelpoisista kustannuksista ja se perustuu yhtiön liiketoimintasuunnitelmaan ja ennusteisiin, joissa on huomioitu liittymismaksujen kertymä, valtion/eu- avustuksen ja kunnan avustuksen sekä muun liiketoiminnan kertymät suhteessa verkon rakentamiseen. Kunnalta haettava takaus on myös edellytys yhtiön ja Rautalammin kunnan välisille hankintasopimuksille. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että se myöntäisi Savon Kuituverkko Oy:n valokuituverkon hankealueiden Rautalampi- Pohjoinen ja Rautalampi-Eteläinen rakentamiskustannuksiin Pohjois- Savon Osuuspankista otettavalle enintään euron lainalle takauksen 40 %:n osuudelle lainan määrästä eli eurolle. Lainan laina-aika on enintään 15 vuotta. Muut ehdot ovat liitteen 1 mukaiset. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

33 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kv 26 Liite 1 Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen. Lisäksi kokous totesi, että kunnassa tulee turvata myös langattoman verkon käyttö.

34 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Talousarviolainojen ottovaltuuden myöntäminen kunnanhallitukselle Kh 35 Kunnanvaltuusto on kokouksessaan hyväksynyt talousarvion vuodelle Talousarvion investointiosan nettomenot ovat euroa. Velalla katettavaksi investoinneista jää euroa. Vuoden 2012 investoinneista jää katettavaksi n euroa. Lisäksi vuodelta 2012 jää muuta katettavaa yli euroa sekä mm lainojen takaisinmaksun aiheuttama vajaus. Talousarviolainojen ottovaltuudeksi tulee määritellä euroa. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto antaa kunnanhallitukselle valtuudet ottaa pitkäaikaista talousarviolainaa vuoden 2013 aikana enintään euroa. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kv 27 Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen Kokouksen jälkeen kunnanhallituksen puheenjohtajaksi valittu Anneli Jalkanen kiitti kunnanvaltuustoa omasta ja muiden valittujen puolesta tehdyistä valinnoista.

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2013 Kunnanhallitus. Maanantai 21.1.2013 klo 16.00 17.12. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2013 Kunnanhallitus. Maanantai 21.1.2013 klo 16.00 17.12. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 21.1.2013 klo 16.00 17.12 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Pakarilan Hintikka Pöytäkirjan Sivu 10 11 12 13 14 15 16 17

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.2.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 9 10 11 12 13 1 Valtuutettujen

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 19.6.2017 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 7.7.2015 klo 19.00 20.22 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 38 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen esteet

Lisätiedot

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 1 Valtuusto LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 2017-2020 Valtuuston on valittava henkilöt kunnallisiin ja eräisiin valtiollisiin luottamustoimiin. HALLITUS Valtuusto valitsee hallitukseen yhdeksän jäsentä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 31.10.2017 klo 16.30 19.45 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 93 94 95 96 97 98

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (1) 55 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Valtioneuvosto on tehnyt 16. kesäkuuta 2016 päätöksen Kuopion ja Juankosken

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 1/2009 Kunnanvaltuusto. Tiistai 27.1.2009 klo 19.00 19.50. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 1/2009 Kunnanvaltuusto. Tiistai 27.1.2009 klo 19.00 19.50. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 1/2009 Kunnanvaltuusto Tiistai 27.1.2009 klo 19.00 19.50 Kunnanvirasto, valtuustosali 1 Kokouksen avaus 2 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 3 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat 55 21.11.2016 40 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 189 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 1 / 2018 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 1 / 2018 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 1 / 2018 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.1.2018 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 1 2 3 4 5 6 7 1 Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 5/2012 Kunnanvaltuusto. Tiistai 28.8.2012 klo 19.00 19.25. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 5/2012 Kunnanvaltuusto. Tiistai 28.8.2012 klo 19.00 19.25. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 5/2012 Kunnanvaltuusto Tiistai 28.8.2012 klo 19.00 19.25 Kunnanvirasto, valtuustosali 40 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 41 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 6/2011 Kunnanvaltuusto. Tiistai 27.9.2011 klo 15.00 15.30 Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 6/2011 Kunnanvaltuusto. Tiistai 27.9.2011 klo 15.00 15.30 Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 6/2011 Kunnanvaltuusto Tiistai 27.9.2011 klo 15.00 15.30 Kunnanvirasto, valtuustosali 47 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 48 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan:

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: Kunnanhallitus 179 06.06.2017 Valtuusto 63 14.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021 KH 06.06.2017 179 Kuntalain 32 :n mukaan tulee valtuuston suorittaa kunnanhallituksen, tarkastuslautakunnan ja

Lisätiedot

Siun sote neuvottelukunta

Siun sote neuvottelukunta Siun sote neuvottelukunta VALTUUSTON PÖYTÄKIRJAN 12.6.2017 liite nro 38 / 1 Siun sote neuvottelukunnassa on viisi (5) valtuuston valitsemaa jäsentä, joista yksi valitaan puheenjohtajaksi ja yksi varapuheenjohtajaksi.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 189 29.5.2017 5 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 189 Yleistä

Lisätiedot

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies Kaupunginhallitus 187 23.05.2017 Valtuusto 39 05.06.2017 Kaupunginhallitus 224 27.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021/Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies 1323/01.45/2017

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2015 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 7.6.2016 klo 19.00 20.20 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 29 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen esteet

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 29.4.2014 klo 19.00 20.20 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 20 21 22 23 24 25

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Vesannon kunnanviraston yläsali Pöytäkirjan Sivu 57 58 59

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 8/2013. Torstai 7.11.2013 kello 17.30-18.15. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 8/2013. Torstai 7.11.2013 kello 17.30-18.15. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 8/2013 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 7.11.2013 kello 17.30-18.15. Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 3/2013. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 3/2013. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. [Kirjoita teksti] RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 28.2.2013 kello 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1 2 3 4 16 17 18 19 20 21 22

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2014 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 30.9.2014 klo 19.00 19.50 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 55 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2014 klo 19.10 20.20 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 19 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen esteet

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 13) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2014. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2014 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 8.12.2014 klo 19.00 20.05 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 80 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 2/2009 Kunnanvaltuusto. Tiistai 17.2.2009 klo 19.00 19.20. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 2/2009 Kunnanvaltuusto. Tiistai 17.2.2009 klo 19.00 19.20. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 2/2009 Kunnanvaltuusto Tiistai 17.2.2009 klo 19.00 19.20 Kunnanvirasto, valtuustosali 24 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 29.8.2017 klo 18.00 19.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 76 77 78 79 80 81

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 5/2010 Kunnanvaltuusto. Tiistai 12.10.2010 klo 19.00 20.05. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 5/2010 Kunnanvaltuusto. Tiistai 12.10.2010 klo 19.00 20.05. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 5/2010 Kunnanvaltuusto Tiistai 12.10.2010 klo 19.00 20.05 Kunnanvirasto, valtuustosali 37 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 38 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4 /2013

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4 /2013 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4 /2013 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.4.2013 klo 19.00 19.45 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 52 53 54 55 56 57

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.2.2015 klo 19.00 20.40 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 1 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen esteet

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 1/2012 Kunnanvaltuusto. Tiistai 3.1.2012 klo 19.00 19.08. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 1/2012 Kunnanvaltuusto. Tiistai 3.1.2012 klo 19.00 19.08. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 1/2012 Kunnanvaltuusto Tiistai 3.1.2012 klo 19.00 19.08 Kunnanvirasto, valtuustosali 1 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.2.2017 klo 19.00 20.03 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 9 10 11 12 13 14 1-2

Lisätiedot

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu.

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. -3, KV 30.5.2013 18:00 Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. Huom!!!!! Kokouskin pidetään Niva-Kaijan koululla

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.8.2015 klo 19.00 19.17 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 45 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 388 389

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 5/2013. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 5/2013. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 5/2013 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 23.5.2013 kello 17.30. Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 32 33 1 34 2 35 36 37 Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2013

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2013 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2013 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.5.2013 klo 17.00 18.25 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Sanomatalo, Alvar Aallonkuja 2, Helsinki 62

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 12.6.2017 klo 19.00 20.20 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 44 45 46 47 48 49

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2015 Kunnanhallitus. Maanantai 9.11.2015 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2015 Kunnanhallitus. Maanantai 9.11.2015 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 9.11.2015 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 11.12.2014 klo 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia KOKOUSKUTSU Laatimispäivä 04.12.2014 Nro 9/ 2014 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Liikelaitoskuntayhtymä Meri-Lapin kuntapalvelut yhtymäkokouksen kokouskutsu

Liikelaitoskuntayhtymä Meri-Lapin kuntapalvelut yhtymäkokouksen kokouskutsu LIITE 151a Kunnanhallitus 18/28.10.2008 457 Liikelaitoskuntayhtymä Meri-Lapin kuntapalvelut yhtymäkokouksen kokouskutsu AIKA 2.12.2008 klo 10.00- PAIKKA Länsi-Pohjan keskussairaala, Selkäsaarikabinetti

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 31.3.2015 klo 19.00 20.55 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 11 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 17.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30 Valtuusto 28.4.2015 30 1. MÄÄRÄALAN MYYMINEN RISTO MOISIOLLE Kh. 20.4.2015 35 Esityslistan liite 1 Risto Moisio haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Simola-nimisestä

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 3/ 2018 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 3/ 2018 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 3/ 2018 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 27.3.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 16 17 18 19 20 21 22 23

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2016. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2016. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 6.9.2016 klo 13.00 14.23 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 38 Matti Lohen koulu Valtuutettujen esteet ja varaten

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

ESITYSLISTA Nro 6 / 2017

ESITYSLISTA Nro 6 / 2017 EVIJÄRVEN KUNTA Aika 19.6.2017 ESITYSLISTA Nro 6 / 2017 KOKOUSAIKA 19.6.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, valtuustosali Läsnä Juha Alkio, pj Jari Anttikoski Rita Haapasaari

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 4/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 4/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 4/2017 52 KOKOUSAIKA Maanantai 12.6.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keiteleranta, Laituritie

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2011. Torstai 11.8.2011 kello 16.00-16.31. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Eeva-Liisa Puranen

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2011. Torstai 11.8.2011 kello 16.00-16.31. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Eeva-Liisa Puranen 13 14 15 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2011 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 22 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Torstai 11.8.2011 kello 16.00-16.31 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Perjantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Perjantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivä 8.6.2017 KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 09.06.2017 klo 13.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 7/2013. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 7/2013. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 7/2013 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 3.10.2013 kello 17.30. Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. 49 Kokouksen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 1/2013. Perjantai 4.1.2013 kello 16.30. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 1/2013. Perjantai 4.1.2013 kello 16.30. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 1/013 KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 4.1.013 kello 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1-1 3 4 Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Lisätiedot

VALTUUSTON TYÖJÄRJESTYS

VALTUUSTON TYÖJÄRJESTYS TAIVASSALON KUNTA VALTUUSTON TYÖJÄRJESTYS 1. LUKU YLEISET MÄÄRÄYKSET 1 Valtuuston toiminnan järjestelyt Valtuuston toimikauden ensimmäisen kokouksen kutsuu koolle kunnanhallituksen puheenjohtaja, ja kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 5.7.2010 klo 17.00 18.45. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 5.7.2010 klo 17.00 18.45. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 5.7.2010 klo 17.00 18.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 4/2019 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 4/2019 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 4/2019 1 Kunnanvaltuusto Aika 04.06.2019 16:00-16:13 Paikka Ruoveden kunnanviraston valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) ASIALISTA 1/2015 Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 3 Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksen sihteerin

Lisätiedot

Kunnallisten luottamustoimien täyttäminen toimikaudeksi Valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala

Kunnallisten luottamustoimien täyttäminen toimikaudeksi Valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala Kunnanhallitus 94 05.06.2017 Kunnanvaltuusto 49 12.06.2017 Kunnallisten luottamustoimien täyttäminen toimikaudeksi 1.6.2017-31.5.2021 Kh 05.06.2017 94 Valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala Alla lueteltuja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 190 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Esityslista 2/2016 1. Yhtymävaltuusto. Kokouskutsu. 02.03.2016 kello

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Esityslista 2/2016 1. Yhtymävaltuusto. Kokouskutsu. 02.03.2016 kello PohjoisKarjalan sosiaali ja terveyspalvelujen Esityslista 2/2016 1 Kokouskutsu Aika Paikka Toimielimen jäsenet 02.03.2016 kello Nurmes Heinävesi Suhonen Maija Happonen Aarno Ilomantsi Urjanheimo Hannu

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus

Kuntayhtymän hallitus Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2017 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 129 11.9.2017 7 334/00.00.01.00.00/2017 Kuntayhtymän hallituksen jäsenten vaali Päätöshistoria Kuntayhtymän hallitus 11.9.2017

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 12 V 7.6.2017, Keskusvaalilautakunnan asettaminen ja jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002991 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 1/2012. Torstai 15.3.2012 kello 18.00. Kunnanvirasto, alakerran varakokoushuone

Tekninen lautakunta Nro 1/2012. Torstai 15.3.2012 kello 18.00. Kunnanvirasto, alakerran varakokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 1/2012 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.3.2012 kello 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1 2-4 1 2 3 4 5 6 Kunnanvirasto, alakerran varakokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 63 19.02.2018 Tarkastuslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 63 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 170 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 24.4.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 132

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 Kokouspaikka Seurakuntakoti Läsnäolleet jäsenet Kauko Kenttä puheenjohtaja :t 1-4 Maija-Stiina Rahkonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika 15.1.2019 kello 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Aitto-oja Piia Marttinen Kari Eerola Pirkko Mustalahti Satu Eriksson Niko Mylly Joona Hakala Pentti Mäkelä

Lisätiedot

Valtuuston toiminnan sisäistä järjestelyä koskevien asioiden valmistelua johtaa valtuuston puheenjohtaja, jollei valtuusto toisin päätä.

Valtuuston toiminnan sisäistä järjestelyä koskevien asioiden valmistelua johtaa valtuuston puheenjohtaja, jollei valtuusto toisin päätä. KANGASALAN KUNTA KANGASALAN VALTUUSTON TYÖJÄRJESTYS 1. LUKU YLEISET MÄÄRÄYKSET Kangasalan kunnanvaltuusto hyväksynyt 19.6.1995 42. Voimaantulo 1.7.1995. Valtuusto muuttanut 20.1.1997 6 ja 9.9.2002 48.

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan varajäsenen valinta

Keskusvaalilautakunnan varajäsenen valinta SAVUKOSKEN KUNTA Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 2.2.2015 klo 15.00-15.37 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Asiano Liite no Savukosken kunnanvirasto 1 1 Järjestäytymisasiat 2 2 oheismateriaali Keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 6/2009 Kunnanvaltuusto. Tiistai 8.9.2009 klo 19.00 19.22. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 6/2009 Kunnanvaltuusto. Tiistai 8.9.2009 klo 19.00 19.22. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 6/2009 Kunnanvaltuusto Tiistai 8.9.2009 klo 19.00 19.22 Kunnanvirasto, valtuustosali 76 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 77 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto 1 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

KESKUSVAALILAUTAKUNTA

KESKUSVAALILAUTAKUNTA KESKUSVAALILAUTAKUNTA Vaalilain 13 :n mukaan keskusvaalilautakuntaan valitaan viisi jäsentä ja tarpeellinen määrä varajäseniä, kuitenkin vähintään viisi. Varajäsenet on asetettava siihen järjestykseen,

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017 Kaupunginhallitus 269 29.05.2017 Kaupunginvaltuusto 10 05.06.2017 Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/00.00.01.00/2017 Kaupunginhallitus 29.05.2017 269 Valmistelija: kansliapäällikkö Irma Nieminen,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Ympäristölautakunta Sivut Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Ympäristölautakunta Sivut Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Ympäristölautakunta Sivut 18-22 KOKOUSAIKA Torstai 10.3.2016 klo.16.00 17.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 26.4.2016 klo 19.00 20.35 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 21 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76 KOKOUSAIKA Torstai 25.6.2015 klo.16.00 16.40. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 190 29.5.2017 6 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 190

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.1.2013 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

Espoon kaupunki Kokouskutsu Asia 7. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Kokouskutsu Asia 7. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 29.05.2017 Sivu 1 / 1 1978/2017 00.00.01.00 7 Kaupunginhallituksen ja sen jaostojen vaali (Kv-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Katja Rytilahti, puh. 050 382 6951 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 21.6.2010 kello 18.00 18.35 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I

Lisätiedot