Suomen Filatelistiliitto ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen Filatelistiliitto ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018"

Transkriptio

1 Suomen Filatelistiliitto ry 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 Suomen Filatelistiliiton toiminta on jäsentynyt toimikunnittain, joita ovat Kerhojen tuki toimikunta, nettitoimikunta, Filatelisti-lehden toimitusneuvosto, filateelinen toimikunta, aitoutustoimikunta ja taloustoimikunta. 1. KERHOJEN TUKI Kerhojen tuki -toimikunta koordinoi ja kehitti kerhojen tukitoimintoja sekä alue- että paikallistasolla. Sille kuuluivat myös koulutusasiat. Toimikuntaan ovat kuuluneet Petteri Hannula ja Seppo Salonen. Hannulan erityisenä vastuualueena toimikunnassa on ollut Opintokeskus Siviksen tukiasiat sekä liiton koulutusmateriaali Liiton kenttä- ja koulutustoiminta Liiton hallituksen jäsenet ja liiton nimeämät luennoitsijat vierailivat vuoden aikana useissa kerhoissa pitäen esitelmiä ja jakaen Pro Philatelia-mitaleita ja Pro Sodalitas ansiomerkkejä. Suomen Filatelistiliitolla oli vuonna 2018 yhteensä 29 luennoitsijaa keräilyn eri osa-alueilta, kts. liite 1 Liitto on Opintokeskus Sivis ry:n jäsen. Petteri Hannula toimi liiton koordinaattorina opintotoiminnan suhteen. Vuoden aikana kahdeksan (edellisenä vuonna neljä) yhdistystä haki ja sai avustusta toimintaansa, yhteensä 138 (100) opintotunnin osalta, saaden tukea (1.033 ). Liiton vuotuinen Opintokeskuksen jäsenmaksu on Jotta jäsenyhdistykset yhä laajemmin ryhtyisivät hyödyntämään Sivis-avustusta, toistamiseen julkaistiin varsin yksityiskohtaiset ohjeet muun hyödyllisen informaation kera asiasta niin Filatelistissa kuin suoraan kerhoille lähetettynä tiedotteena Kerhotoiminnan kehittäminen Kerhojen toimintaa on esitelty Filatelisti-lehdessä. Kerhoja on aktivoitu käyttämään liiton luennoitsijoita ja hallituksen jäseniä kokouksissaan esitelmöitsijöinä. Hallituksen jäsenten käynneistä ei ole kerhoilta veloitettu mitään kustannuksia VBO-toiminta Valintavihkojärjestelmän (VBO) keskusasiamiehenä toimi koko vuoden ajan Reijo Tiusanen. Vihkoja tuli kiertoon 399 kpl (251 kpl) arvoltaan ,40 (44129, 40 ). Vakuutusmaksut näistä 257,00 on maksettu Suomen Filatelistiliiton tilille. Myynnin kokonaisarvoksi tuli ,29 ja myyjille maksettiin tilityksiä kulujen jälkeen ,36 (summaan sisältyy osin tilityksiä v myynnistä). Paketteja lähti vuoden aikana yhteensä 31kpl, 22 vihkoa / paketti. Tämä oli 3 pakettia enempi, kun edellisenä vuonna VBO:n toimintaan osallistui koko vuoden 26 kerhoa. Tuo luku on ollut tasaisessa laskussa jo monta vuotta. Tulevaksi vuodeksi 2019 on yksi kerho ilmoittanut lopettavansa vihkojen vastaanoton ja yksi kerho on tulevan vuoden 2019 tauolla VBO- toiminnasta. Samaan aikaan kato on käynyt myös vihkojen tekijöissä. Onneksi entiset vihkojen laatijat olivat kuluneena vuonna entistä ahkerampia. Toistaiseksi VBO:lle saapuneet vihot riittävät kiertoon, mutta pakettien määrä tulee vähenemään.

2 Postimerkin Päivä Postimerkin päivää vietettiin 25 kerhon voimin viikolla Aiempien vuosien tapaan kerhoilla oli tapahtumien yhteydessä pienoisnäyttelyitä, omien postimerkkituotteiden myyntiä ja yleisöneuvontaa. Liitto tuki osallistuvia kerhoja palvelupaketilla, joka sisälsi 500 kpl postikortteja kerhon toimittamalla kuvalla, 50 kpl tuoreimpia mahdollisia Filatelisti-lehtiä ja postimerkin päivän alla ilmestyvässä Filatelistilehdessä julkaistiin tiedot päivän järjestävistä kerhoista yhteystietoineen. Palvelupaketti oli kerholle veloitukseton jäsenetu. Suomen posti ei osallistunut postimerkin päivään. Saimme kuitenkin pienen mainoksen jokaiseen talouteen jaettavaan Postinen-lehdykkään Postimerkkimessut Suomen Filatelistiliitto, Suomen Filatelistiseura ja Suomen Postimerkkikauppiaiden yhdistys järjestivät yhteistyössä Postimerkkimessut-Stamp Forum 2018 tapahtuman Helsingin Messukeskuksen Kirjamessuilla Messuilla vieraili yli kävijää, joista postimerkkiosastoihin tutustui ainakin henkeä. 2. LIITON KESKEISET VIESTIMET Filatelistiliiton viestimet olivat Filatelisti-lehti, liiton julkiset nettisivut ( liiton suljetut nettisivut eli FilatelistiForum ja jäsenkerhokirjeet. 2.1 Filatelisti-lehti Filatelisti-lehti ilmestyi vuoden 2018 aikana kahdeksan kertaa. Sivuja oli yhteensä 464 (v ). Lehdellä oli vuoden 2018 lopussa 243 kestotilaajaa (edellisvuonna 254). Filatelisti-lehden päätoimittajana toimi Lauri Poropudas. Ruotsinkielisistä käännöksistä ovat huolehtineet Carl Appelberg ja Harry Swanljung. Lehti painettiin Painotalo Plus Digital Oy:ssä. Filatelistin toimitusneuvostona toimi Finlandia 88 Oy:n hallitus, puheenjohtajana Marcus Olli ja jäseninä Jukka Mäkipää ja Petteri Hannula. 2.2 Julkiset nettisivut Filatelistiliiton Internet-sivut löytyvät osoitteesta Vuoden aikana sivustot uudistettiin. Internetin kautta tarjolla olevien palveluiden kehittämisestä on vastannut nettitoimikunta Jukka Mäkipään johdolla. Osa nettiaineistosta on tarkoitettu vain jäsenyhdistysten ja jäsenyhdistysten liittojäsenmaksun maksaneille jäsenille. Tällaisia ovat esimerkiksi esimerkkikokoelmat ja sähköiset julkaisut Muu julkaisutoiminta Filatelistiliitto tuotti filateelisen seinäkalenterin vuodelle 2019 sekä Petteri Hannulan ja Juha Valtosen kirjoittaman Selvitä postimerkin julkaisijamaa -kirjasen. Näitä tarjottiin jäsenyhdistysten jäsenille hankittavaksi edulliseen hintaan. Filatelistiliitto tuotti yhdessä Aihefilatelistien kanssa Johdatus aihefilateliaan -kirjasen. Lisäksi Filatelistiliiton yhdessä Postihistoriallisen yhdistyksen kanssa tuottamista kolmesta eri kirjasesta (Näyttelykokoelman rakentaminen, Paikalispostihistoriallisen kokoelman rakentaminen, Scribus näyttelykokoelman rakentajalle) on otettu print-on-demand-tyyliin lisäkappaleita. Kaikilla näillä kirjasille autetaan näyttelykokoelman rakentamisen alkutaipaleella olevia filatelisteja.

3 3 3. FILATEELISET ASIAT 3.1. Kansalliset näyttelyt Kansallinen postimerkkinäyttely Kesfila 2018 järjestettiin Jyväskylässä Messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljongissa Antiikki-, Hyvinvointi- ja Kädentaitomessujen yhteydessä Näyttelyn vastuullisena järjestäjänä toimi Keski-Suomen Filatelistiseura yhteistyökumppaninaan Mediapro Oy Pohjoismaiset näyttelyt Vuoden 2018 Nordia-näyttely järjestettiin Islannin Garðabærissa Suomen komissaarina toimi Jukka Sarkki. Näyttelyssä oli mukana yhdeksän suomalaista kokoelmaa Kansainväliset näyttelyt Vuonna 2018 järjestettiin kolme kansainvälistä FIP-näyttelyä: Israel 2018 Jerusalemissa , Praga 2018 Prahassa ja Thailand 2018 Bangkokissa Edellisten lisäksi kannattaa mainita Tallinnassa järjestetty Viron kansallinen näyttely Estex , joka keräsi runsaasti suomalaisia osanottajia. Kansainvälisiin FIP-näyttelyihin osallistui Suomesta yhteensä 10 kokoelmaa tai kirjallisuusluokan kohdetta (edellisvuonna 21 kokoelmaa). Suuri pudotus kokoelmien määrässä johtui siitä, että Israeliin ei hyväksytty yhtään kokoelmaa ja Prahaankin kymmenestä tarjolla olleesta suomalaiskokoelmasta vain kolme. Estex-näyttelyyn osallistui 26 kokoelmaa tai kirjallisuusluokan kohdetta. Suomen komissaareina toimivat Seija-Riitta Laakso (Israel), Jussi Murtosaari (Praha) ja Ari Muhonen (Thaimaa). Estex-näyttelyn komissaarina toimi Jukka Mäkinen. Yksityiskohtaiset tiedot näyttelyistä ja kokoelmista tuloksineen löytyvät näyttelyiden bulletiineista ja Palmares-luetteloista, liiton internet-sivuilta sekä Filatelisti-lehdestä Tuomaritoiminta Vuoden 2018 Tuomaripäivä pidettiin Helsingissä Suomen Filatelistiseuran tiloissa Tilaisuuteen osallistui 14 (edellisenä vuonna 16) näyttelytuomaria, joista yksi Virosta. Liiton vuonna 2017 hyväksymien tuomari- ja komissaaritoiminnan pelisääntöjen mukaisesti neljä tuomaria siirtyi seniorituomareiksi ja reserviin siirrettiin viisi tuomaria. Vuoden 2018 lopulla liitolla on kuusi FIP-tuomaria, yksi FEPA-tuomari, viisi pohjoismaisen tason ja kuusi kansallisen tason tuomaria. Luettelo liiton näyttelytuomareista on liitteenä Filateelinen toimikunta Filateeliseen toimikuntaan kuuluivat vuonna 2018 Ari Muhonen (pj), Jussi Murtosaari (siht), Jari Majander, Jukka Mäkinen sekä Jukka Mäkipää. Toimikunta työskenteli pääosin sähköpostitse ja kokoontui vuoden aikana kaksi kertaa. Toimikunta teki esityksiä liiton hallitukselle mm. tuomari- ja komissaarinimityksistä, Suomessa järjestettävien näyttelyiden säännöistä ja tuomaristojen kokoonpanoista sekä kansainvälisten arvostelusääntöjen suomennoksista. Toimikunnan tehtäviin kuuluivat lisäksi tuomarien, komissaarien ja näytteilleasettajien koulutus, Tuomaripäivän 2018 järjestelyt sekä FIP:n komissioiden Suomen edustajien toimintaan liittyvät tehtävät.

4 3.6. Aitoutustoiminta Aitoutustoimikunnassa oli vuonna 2018 yhteensä 17 jäsentä. Toimikuntaan kutsuttiin uusina jäseninä Markku Koivuniemi aitoutusalueenaan Suomen kotkamerkit ja Veli-Heikki Nieminen aitoutusalueenaan Suomen Zeppelin- merkki ja lennot. Toimikunta kokoontui vuoden aikana yhden kerran Jyväskylän Paviljongissa järjestetyn Kesfila näyttelyn yhteydessä lauantaina ja läsnä oli yhteensä 12 toimikunnan jäsentä. Kesfila näyttelyn experttinä toimi Kari Lehtonen. Vuoden aikana aitoutustoimikunnan jäsenet kirjoittivat yhteensä 924 aitoutustodistusta (v kpl) tai lausuntoa ja signeerasivat 138 kohdetta (147). Väärenteiksi leimattiin 53 kohdetta (45). Artikkeleita aitoutuksesta jäsenet kirjoittivat alan julkaisuissa yhteensä 26 kappaletta (14). Aitoutusta käsitteleviä esitelmiä kerhoissa aitouttajat pitivät yhteensä 13 kappaletta (13) ja huutokaupoille tehtiin yhteensä 27 ilmoitusta (64) väärenteistä tai epäilyttävistä kohteista. Ongelmana ovat edelleen kotimaiset ja ulkomaiset ns. vapaat nettihuutokaupat, joihin myyjät voivat kohteensa itse listata. Näihin epäilyttävät kohteet näyttävät siirtyvän yhä enenevässä määrin ja niissä jopa kotimaisissa valvonta on vaikeaa ja ulkomaisissa lähes mahdotonta. Vastuu näissä huutokaupoissa on pelkästään ostajalla. Erityisen vaarallisia ovat Taiwanilta tulevat Zeppelin- väärenteet. Varsinaisten kotimaisten postimerkkihuutokauppojen ja kerhohuutokauppojen asenne ilmoituksiin on edelleen erittäin hyvä ja ilmoituksiin reagoidaan lähes välittömästi. Ulkolaisten huutokauppojen osalta parannusta ei juuri ole tapahtunut. Lista aitouttajista liitteessä KANSAINVÄLINEN TOIMINTA 4.1. Fédération Internationale de Philatélie (FIP) Kansainvälisen filatelistiliittojen federaation (FIP) kongressi järjestettiin Bangkokissa, Thailand näyttelyn yhteydessä. Paikalla oli edustettuna joko suoraan tai valtakirjalla 88 FIP:n 95 jäsenmaasta. Kongressissa valittiin FIP:n uudeksi puheenjohtajaksi Bernard Beston Australiasta. Uudeksi jäsenmaaksi hyväksyttiin Moldova. Kongressissa myönnettiin FIP:n Patronage-status usealle kansainväliselle näyttelylle vuosille 2020 ja Luettelo kaikista suomalaisista edustajista FIP:n komissioissa sekä kansainvälisten näyttelyiden suomalaiskomissaareista on liitteenä Federation of European Philatelic Associations (FEPA) Euroopan filatelistiliittojen yhteisjärjestön FEPA:n vuosikokous järjestettiin Praga näyttelyn yhteydessä Prahassa Suomea edusti Ari Muhonen, joka Kuuluu FEPA:n hallitukseen ja toimii FEPA:n webmasterina Pohjoismainen yhteistyö Pohjoismaisten liittojen puheenjohtajat pitivät kokouksen tammikuussa Kööpenhaminassa ja Nordianäyttelyn yhteydessä Reykjavikissa Suomea edusti Klaus Juvas. Kokouksessa käsiteltiin mm. tulevia näyttelyjä, toimintamuotoja pohjoismaisissa liitoissa ja mahdollisia muita yhteistyömuotoja. 5. MUU TOIMINTA 5.1. Pro Philatelia-mitalit ja Pro Pro Sodalitas-ansiomerkit Toimintavuoden aikana jaettiin liiton myöntämiä Pro Philatelia -mitaleja yhteensä 13 kpl (63) jakautuen seuraavasti: pronssia 3 kpl (17), hopeoitua pronssia 2 kpl (10), hopeaa 6 kpl (14), isoa hopeaa 2 (12), kullattua hopeaa 0 (6) ja kultaa 2 kpl (2). Liitto perusti Pro Sodalitas -nimeä kantavan yksinomaan kerhotoiminnan ansioista myönnettävän ansiomerkin. Toimintavuoden aikana ansiomerkkejä jaettiin yhteensä 22 kpl jakautuen seuraavasti: pronssi 1 kpl, hopea 5 kpl ja kulta 16 kpl. Luettelo mitalien ja ansiomerkkien saajista kerhoittain on liitteenä 5.

5 Muut kunnianosoitukset Arvostetun Leo Linder -trophyn sai Jeffrey Stone. Palkinto luovutettiin hänelle Hellmanhuutokauppatilaisuuden yhteydessä Suomalaisen filatelian edistämissäätiö Suomalaisen filatelian edistämissäätiön myönsi liitolle ja Oy Finlandia 88 Ab:lle avustusta yhteensä (12 750) euroa. Säätiön hallituksen puheenjohtajana toimi Jussi Tuori ja muut hallituksen jäsenet olivat Marcus Olli, Risto Pitkänen ja Jukka Mäkinen sekä varajäseninä Kaarlo Hirvikoski ja Juhani Pietilä. Säätiön asiamiehenä toimi Jani Taskinen Muu yhteistyö Liiton sidosryhmiä kotimaassa ovat mm. Åland Post, Posti Group, Suomen Postimerkkikauppiaiden liitto, Postimuseo ja Postimuseon Ystävät ry ja Iisalmen postimerkkimuseo. 6. HALLINTO Kulukurin pitämiseksi tulo- ja menoseuranta on ollut aktiivista ja on suoritettu kuukausittain Jäsenasiat Suomen Filatelistiliitolla oli vuoden 2018 lopussa 67 (67) jäsenyhdistystä. Toimintavuoden 2018 aikana liittojäsenmaksun maksaneita kerhojäseniä oli yhteensä (1.134). Lisäksi nuoriso- ja perhejäseniä oli yhteensä 13 (13). Liittojäsenmaksu vuonna 2018 oli Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Virossa asuville 60 euroa, muualla Euroopassa asuville 69 euroa ja Euroopan ulkopuolella asuville 80 euroa. Liittojäsenmaksu perheenjäsenille oli 13 euroa ja nuoriso- jäsenmaksu 17 euroa. Luettelo liiton jäsenyhdistyksistä ja niiden liittojäsenmaksun maksaneiden jäsenten määristä on liitteenä Liittokokous Vuoden 2018 liittokokous pidettiin lauantaina Sokos hotelli Alexandrassa Jyväskylässä. Läsnä oli 43 jäsenyhdistysten edustajaa, joilla oli käytössään yhteensä 45 ääntä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Juha Niininen ja sihteerinä Ilkka Salonen Liiton hallitus Vuonna 2018 liiton hallitukseen kuuluivat seuraavat henkilöt (luvut oikealla osoittavat osallistumista hallituksen kokouksiin): Klaus Juvas, puheenjohtaja 7/7 Marcus Olli, hallituksen vpj 7/7 Petteri Hannula, hallituksen jäsen 7/7 Antero Lähteenmäki, hallituksen jäsen 7/7 Jukka Mäkipää, hallituksen jäsen 6/7 Seppo Salonen, hallituksen jäsen 7/7 Kai Varsio, hallituksen jäsen 5/7 Hallituksen kokouksen sihteerin tehtävää hoitivat jäsenet kukin vuorollaan. Hallitus kokoontui toimintavuonna 7 kertaa Liiton toimisto Suomen Filatelistiliitolla ei ollut varsinaista toimistoa. Liiton posti osoitettiin osoitteeseen c/o Hannula, Norokuja 5 L, 02770, Espoo. Liiton ja Oy Finlandia 88 Ab:n toimisto- ja taloushallintopalvelut hoiti Tmi Minna Nevala-Hannula Palvelut. Liiton ja Oy Finlandia 88 Ab:n kirjanpidon hoiti Pirkko Juntunen Tilitoimisto Eri tilit Oy:stä. Tilintarkastajana toimi HTM Jarmo Tähtinen ja varatilintarkastajana HTM Arto Hirvi.

6 6.5. Muut toiminnot Liiton omistamien näyttelykehysten varastoinnista, lähettämisestä vuokraajille, kunnossapidosta ja huollosta vastasi Kari Tapola, T:mi Kar-Tap, Forssa TALOUS Liiton lopullinen kirjanpidollinen tulos osoitti päättyneellä tilikaudella 6383 euron ylijäämää (edellisvuonna euron ylijäämää). Oy Finlandia 88 Ab:n tulos oli 3850 euroa ylijäämäinen (edellisenä vuonna euroa ylijäämäinen). Liiton jäsenmaksutulot olivat toimintavuonna yhteensä euroa (79.737), joista kerhojäsenmaksujen osuus oli euroa (9.424 euroa). Suomalaisen filatelian edistämissäätiöltä saatiin liitolle (8.550) euron avustus kansainvälisten järjestöjen jäsenmaksuihin sekä kehysten säilytyskuluihin ja Finlandia 88:lle (3.500) euron avustus messujärjestelyihin. Liitto maksoi Oy Finlandia 88 Ab:lle siirtohintana Filatelisti-lehden kustantamisesta 48 (46) euroa/vuosikerta eli yhteensä euroa ( euroa). Filatelisti-lehden ilmoitustuloja on saatu lisättyä noin 50 prosentilla edelliseen vuoteen verrattuna. Liiton muut menot olivat pääasiassa henkilöstö- ja hallintokustannuksia sekä jäsenkerhojen tukimateriaaleja Varainhoito Suomen Filatelistiliiton arvopaperisijoitukset olivat koko vuoden ajan talletettuina Aktia Pankin arvoosuustilille. Liiton sijoitukset ovat kotimaisissa, mahdollisimman hyvää osinkoa tuottavissa osakkeissa. Liiton sijoituksissa ei tapahtunut vuoden aikana muutoksia. Vuoden 2018 osinkotuotot olivat euroa (4.170). Sijoitustoiminnan tuotot olivat kaikkiaan vuonna euroa (4.123). Suomen Filatelistiliiton arvopaperisijoitukset olivat koko vuoden ajan talletettuina Aktia Pankin arvoosuustilille. Oy Finlandia 88 Ab:n koko osakekanta on liiton omistuksessa. Yhtiön osakepääoma on ,79 euroa Vakuutukset Liitolla oli vastuuvakuutus Vakuutusyhtiössä If:ssä Taloustoimikunta Liiton taloustoimikuntaan kuuluivat vuonna 2018 puheenjohtajanaan Marcus Olli ja jäsenenä Petteri Hannula.

7 7 Suomen Filatelistiliiton luennoitsijat 2018 LIITE 1 Aaltonen Esa Suomi ; postin varaleimat; viestilliset leimat. Elo Hannu Suomen kuvioleimat; Maailman suojarei'itykset; Suomen vanhat leimatyypit ennen itsenäisyyttä; Suomen väärenteitä, tekeleitä ja jälkileimauksia ennen kesää Hannula Petteri Postihistorian osa-alueet ja kerääminen; Postihistoriallisen kokoelman rakentaminen ja kehittäminen; Lontoon postihistoria; Tyynen valtameren ylittävät lentopostipalvelut (-1941); Näyttelykokoelman rakentaminen a) alusta lähtien (ajatuksella, miten välttää karikot ja saavuta ainakin hopeamitali) tai b) edelleen kehittäminen (mentorointiotteella); Paikallis(posti)historiallisen kokoelman rakentaminen. Heino Heikki Kotiseutufilatelia (useita ei aiheita); Nurkkapatriootti (kotiseutufilateliaa eri tavalla kuin tavallisesti); Kenttäposti (useita eri aiheita mm. Kenttäpostin koneleimat, varusmieskenttäposti, propaganda kenttäpostikorteilla, työn ja taistelun laina, ym.); Suomen YK-komppania Suezilla ; Aihefilatelia( mm. ristit, horoskoopit, Beethoven, teollinen vallankumous, Walt Disneyn fantasia-elokuva, festivaalit, ym.); Tampereen sensuurileimat ; Postin varaleimat; Meander-kuviot postilähetyksillä; Ehiöistä muutama esitelmä mm. vuoden 1945 ehiöiden 100- vuotis juhlaehiö; Intia; FIP:n kieltämät merkit; Tampere filateliassa; Suomi ulkomaisilla merkeillä; esitelmiä tilaajan toiveiden mukaan. Hirvikoski Kaarlo Postihistoria yleensä ja Viro yleensä; Kotiseutufilatelia; Avoin filatelia; Kuvakortit. Juvas Klaus Kerhotoiminnan kehittäminen; Filatelian perusteet; Avoin filatelia keräysmuotona; avoimesta filateliasta aiheina: Kaikenlaisia hampaita, Partioliike, Jean Sibelius, Suomen kultakauden kuvataide postimerkeillä, Parainen; aihefilateliasta aiheina; Suomi ulkolaisilla merkeillä; postikorttikokoelmista Mäyräkoirat; Liiton toiminnan esittely; Suomen ehiöt (3-osainen: kortit, kuoret, muut); Filateelinen tietokilpailu; Postimerkki-bingo; Mitä kerään ja miksi; Mikrofilateliaa: mitä et paljaalla silmällä näe; Erään postimerkin tarina vuodelta 1947; SPR:n postimerkkisarja, joka ei koskaan ilmestynyt; Ulkomaalaiset henkilöt suomalaisilla postimerkeillä; "Ulkomaalaiset" eläimet suomalaisilla postimerkeillä; Sankareita - suomalaiset olympiavoittajat postimerkeillä; Suomalaiset postimerkit 160 vuotta. Järvimäki Pertti Maksimifilatelia. Kauppinen Juha Etiopian postihistoria; Yleiskeräilijän Etiopia; Näin teen kultamitalikokoelman; Postin toiminta ja kulku kehitysmaissa; International Youth Service - laajin postihistorian kokoelman vuosikymmeniin; Aihemerkkejä maailmalta. Kähäri Heikki Suomalaiset vihkot; Pohjois-Inkeri. Laaksonen Seppo Egypti; Slovakia. Lehtonen Kari Vaasan malli 1918; Saarisen malli 1917; Aunus; Karjala Leppänen Jarkko Aihefilatelia: kokoelman rakentaminen; Suomalaiset sähkeet; Vihtorin kesämatka Suomeen (postikorttikokoelma). Majander Jari Aihefilatelia; Avoin filatelia; Kokomaailmakeräily. Muhonen Ari Suomen postihistoria ja postitaksat; Suomen lentoposti; Suomalainen filateelinen kirjallisuus; Kokoelman rakentaminen; Tuomaritoiminta; Kansainvälinen filateliayhteistyö. Murtosaari Jussi Suomi malli 1875; Perinteisen kokoelman rakentaminen. Mäkinen Jukka Leimamerkkien keräily; Suomen leimamerkit ; Ruotsin leimamerkit ; Näyttelykokoelman synopsiksen laatiminen; Kreikan Iso Hermes-kauden postihistoria; Aihefilatelia; Avoin filatelia. Mäkipää Jukka Perinteisen filatelian kokoelman rakentaminen; Saarisen malli

8 Olli Marcus Helsingin kaupunginposti; Tampereen paikallisposti; Suomalainen yksityisposti. 8 Pietilä Juhani Suomen ehiöt. Pitkänen Risto Eri aiheita postihistoriasta ja postikorteista; Postilähetyksien analysointi; Miksi postilähetykset kannattaa säilyttää kokonaisina; Suomen tuberkuloosijoulumerkit; Suomen vanhimmat postileimat; Ensipäivänkuorien kokoelman tekeminen. Pokela Timo Suomen lentoposti. Sarkki Jukka Leimamerkit; Vakuutusmerkit; Säästömerkit; Brittiläiset siirtomaat; Espanjan siirtomaat; Belgian siirtomaat; Portugalin siirtomaat; Tiibet; Brittiläinen Intia; Vapaakirjeet; Filateelinen kirjallisuus; Viron rautatieleimat. Swanljung Harry Kansainyhteisökeräily, erityisesti Tyynen meren alueen valtiot; Arabian niemimaa. Taitto Pekka Kotiseutufilatelia. Talvio Seppo Postihistorian keräily; Atlantin laivaposti. Tuori Jussi Suomi mallit 1917 & 1918; Isohampaiset leimamerkit; Leimapaperit; 1917 Saarisen ehiöt; Winning the Independence (Itsenäisyyden saavuttaminen) postihistorian 2C-kokoelma. Valtonen Juha Filatelian perusteet (useita eri kohteita); Ulkomaiden filatelia (maakohtaisesti useita eri alueita). Varsio Kai Miten tein postimerkeistä väitöskirjan; Maailman sotalaivapostimerkit keräilyn kohteena; Altavastaajasta tuhovoimaksi, sukellusveneen käyttöönotto ja kehitys; Apualuksesta merimahdiksi, lentotukialuksen käyttöönotto ja kehitys. Väätäinen Lauri Suomi 1975.

9 LIITE 2 9 Suomen Filatelistiliiton näyttelytuomarit 2018 FIP-näyttelyt Jari Majander, aihefilatelia, kansallisella tasolla myös avoin filatelia Ari Muhonen, postihistoria, pohjoismaisella tasolla myös kirjallisuus Jussi Murtosaari, perinteinen filatelia, kansallisella tasolla myös postihistoria Jukka Mäkinen, leimamerkit, aihefilatelia Jussi Tuori, perinteinen filatelia, ehiöt, leimamerkit, postihistoria; myös team leader FEPA-näyttelyt (eurooppalaiset näyttelyt, edellisten lisäksi) Raino Heino, aihefilatelia Pohjoismaiset näyttelyt (edellisten lisäksi) Petteri Hannula, postihistoria, kansallisella tasolla myös kirjallisuus Seija-Riitta Laakso, postikortit, kansallisella tasolla myös aihefilatelia Jukka Mäkipää, perinteinen filatelia Jukka Sarkki, perinteinen filatelia, leimamerkit Harry Swanljung, nuorisofilatelia Kansalliset näyttelyt (edellisten lisäksi) Esa Aaltonen, perinteinen filatelia Juha Kauppinen, postihistoria Jarkko Leppänen, aihefilatelia Allan Pihl, postikortit Risto Pitkänen, postihistoria Olli Turunen, maksimifilatelia, postikortit Seniorituomarit Eero Hellsten, aihefilatelia Kaarlo Hirvikoski, postihistoria, kirjallisuus, postikortit Risto-Matti Kauhanen, perinteinen filatelia, kirjallisuus Pekka Taitto, postihistoria, kirjallisuus Juhani Pietilä, perinteinen filatelia, ehiöt, postihistoria Tuomarit reservissä Raimo Hämäläinen, postihistoria Leo Konu, nuorisofilatelia Esko Seitsonen, postihistoria Tatu Untinen, nuorisofilatelia

10 Aitoutustoimikunta vuonna 2018 LIITE 3 10 Hannu Kauppi, pj Suomi malli 1930 ja erikoismerkit Hannu Elo Suomen kuvioleimat Pertti Hujala Viro Raimo Hämäläinen Itä-Karjala ja Suomen kenttäposti Risto Jämsä Suomi mallit 1954 ja 1963, erikoismerkit Markku Koivuniemi Suomen kotkamerkit Heikki Kähäri Suomen automaattivihkot, Pohjois-Inkerin merkit Kari Lehtonen Suomi mallit 1917 ja 1918, erikoismerkit , Aunus- ja Karjalamerkit sekä Suomen vuoden 1918 sodan kenttäposti Murtosaari Jussi Suomi malli 1875 Veli-Heikki Nieminen Suomen Zeppelin- merkki ja lennot Juhani Pietilä Suomen ehiöt Risto Pitkänen Suomen 1800-luvun postileimat Cyril Schwenson Suomi mallit ja ehiöt Lauri Väätäinen Suomi malli 1975 ja erikoismerkit (markka-arvoisten merkkien valmistuksen loppumiseen) Pentti Waris Suomi malli 1889 Reinhard Weber Suomen kuvioleimat Tuomo Koskiaho Viro

11 11 FIP:n komissioiden suomalaisjäsenet ja -delegaatit 2018 LIITE 4 Aihefilatelia: Jari Majander (komission jäsen) Ehiöfilatelia: Tuomo Koskiaho Kirjallisuus: Ari Muhonen (komission jäsen) Leimamerkit: Jukka Mäkinen (komission hallituksen sihteeri) Lentoposti: John Godfrey Maksimifilatelia: Kalevi Ant-Wuorinen Nuorisofilatelia: Harry Swanljung Perinteinen filatelia: Jussi Murtosaari Postihistoria: Petteri Hannula Väärenteet: Hannu Kauppi Suomen Filatelistiliiton komissaarit Seija-Riitta Laakso Jarkko Leppänen Jari Majander Ari Muhonen Jussi Murtosaari Jukka Mäkinen Risto Pitkänen Jukka Sarkki

12 12 Vuonna 2018 myönnetyt Pro Philatelia -mitalit ja Pro Pro Sodalitas -ansiomerkit LIITE 5 Forssan Filatelistikerho Jukka Kivistö, Pro Philatelia hopea Olli Saarinen, Pro Philatelia hopea Harri Alanko, Pro Philatelia hopeoitu pronssi Seppo Vaahtera, Pro Philatelia hopeoitu pronssi Kari Tapola, Pro Philatelia iso hopea Jarmo Laxström, Pro Philatelia pronssi Helsingfors Frimärksamlareförening Finn Sumelius, Pro Sodalitas hopea Imatran Postimerkkikerho Harri Ovaska, Pro Philatelia hopea Veikko Puska, Pro Philatelia hopea Jouni Veijalainen, Pro Philatelia hopea Kalevi Ignatius, Pro Philatelia pronssi Timo Saarinen, Pro Philatelia pronssi Pekka Ahvonen, Pro Sodalitas hopea Toivo Kilpeläinen, Pro Sodalitas hopea Pentti Kivistö, Pro Sodalitas hopea Ilkka Uimonen, Pro Sodalitas hopea Erkki Lehtonen, Pro Sodalitas kulta Antero Tuukkanen, Pro Sodalitas kulta Esko Vainikka, Pro Sodalitas kulta Pertti Viuhkonen, Pro Sodalitas kulta Keski-Suomen Filatelistiseura Ari Muhonen, Pro Philatelia iso hopea Korson Filatelistit Juha Myllys, Pro Sodalitas kulta Lappeenrannan Postimerkkikerho Arvo Heikkola, Pro Sodalitas kulta Pargas Filatelister - Paraisten Filatelistit Henrik Otto Wrede, Pro Sodalitas pronssi Rautatien Filatelistit Hannu Forsblom, Pro Sodalitas kulta Juhani Kaistinen, Pro Sodalitas kulta Jorma Muukkonen, Pro Sodalitas kulta Riihimäen Postimerkkeilijät Esa Aaltonen, Pro Sodalitas kulta Eero Hellsten, Pro Sodalitas kulta Veikko Itkonen, Pro Sodalitas kulta Pentti Karvinen, Pro Sodalitas kulta Reijo Myller, Pro Sodalitas kulta Esko Tapaila, Pro Sodalitas kulta Sebastian Vilja, Pro Sodalitas kulta Turun Filatelistiseura Juha-Matti Karvetti, Pro Philatelia hopea

13 13 Jäsenyhdistykset ja jäsenmäärät Liite 6 Jäsenyhdistys Liittojäsenmaksun maksaneita Jäsenmääräksi ilmoitettu Liittojäsenmaksun maksaneita Jäsenmääräksi ilmoitettu Liittojäsenmaksun maksaneita Jäsenmääräksi ilmoitettu Aihefilatelistit Alavuden Postimerkkeilijät Eesti Filatelistit Etelä-Satakunnan Postimerkkikerho Fenno-Scandia Forssan Filatelistikerho Haminan Postimerkkikerho Heinolan Postimerkkikerho Helsingfors Frimärksamlarefo rening Hyvinkään Postimerkkikerho Hämeenlinnan Postimerkkikerho Iisalmen Postimerkkikerho Ilomantsin Postimerkkikerho 5 9 4? 4 Imatran Postimerkkikerho Jakobstads Filatelister Janakkalan Postimerkkikerho Joensuun Postimerkkeilijät Jämsän Seudun Keräilijät Järvenpään Filatelistiseura Kajaanin Postimerkkikerho Keski-Suomen Filatelistiseura Kirkkonummen Filatelistit - Kyrkslätt Filatelister Kokemäen Postimerkkikerho Kokkolan Filatelistit - Gamlakarleby Filatelister Korson Filatelistit Kotkan Postimerkkikerho Kouvolan Postimerkkikerho Kuopion Filatelistikerho Lahden Postimerkkikerho Lapin Postimerkkeilijät 11 max Lappeenrannan Postimerkkikerho Lieksan Postimerkkikerho Lohjan Postimerkkikerho Maksimifilatelistit 12 max Max Mikkelin Postimerkkeilijät Mäntyharjun postimerkkikerho Max 10 2 Nokian Postimerkkeilijät

14 Närpes Filatelister OTK:laisten Filatelistikerho Max 10 5 Oulun Postimerkkikerho Pargas Filatelister - Paraisten Filatelistit Pirkan Postimerkkeilijät Porin Postimerkkikerho Posti- ja telefilatelistit Postihistoriallinen Yhdistys Rauman Filatelistikerho Rautatien Filatelistit Riihimäen Postimerkkeilijät Salon Filatelistikerho Savonlinnan Postimerkkeilijät Suomen Ehio filatelistit Suomen Filatelistiseura Suomen Postimerkkivihkojen Keräilijät 24 max Max Suomen Yhd. Indok, Madag. ja Tiib. ker. Kerho 4 max 10 4 Max Tampereen Filatelistiseura Teuvan Postimerkkikerho 2 2? 3 3 Toijalan Postimerkkeilijät Turun Filatelistiseura Turun Postimerkkikerho Upseerifilatelistit Uudenkaupungin Postimerkkikerho Vaasan Filatelistit - Vasa Filatelister Valkeakosken Filatelistit Västra Nylands Filatelister Ylivieskanseudun Postimerkkikerho A bo Frimärkssamlarefo rening A lands Frimärkssamlarfo rening 4 5? Jäsenmääräksi ilmoitettu -sarake: Jäsenyhdistyksen jäsenmaksuaan maksaessaan ilmoittama kokonaisjäsenmääränsä. Liittojäsenmaksun maksaneita -sarake: Liiton sääntöjen 6. pykälän 1. momentin mukainen äänimäärään vaikuttava jäsenmäärä. Jäsentiedot pohjautuvat Ankkuri-rekisterin tietoihin, joka puolestaan pohjautuu yksinomaan jäsenyhdistysten ilmoituksiin.

Suomen Filatelistiliitto ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017

Suomen Filatelistiliitto ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017 Suomen Filatelistiliitto ry 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017 Suomen Filatelistiliiton toiminta on jäsentynyt toimikunnittain, joita ovat Kerhojen tuki toimikunta, nettitoimikunta, Filatelisti-lehden toimitusneuvosto,

Lisätiedot

FINLANDIA 2017:n sopimukset allekirjoitettiin Tampereella

FINLANDIA 2017:n sopimukset allekirjoitettiin Tampereella LEHDISTÖTIEDOTE #9 JULKAISUVAPAA 19.10.2015 FINLANDIA 2017 TIEDOTTAA FINLANDIA 2017:n sopimukset allekirjoitettiin Tampereella Sopimukset FINLANDIA 2017 näyttelyn järjestämisestä ja Tampere-talon vuokraamisesta

Lisätiedot

KANSALLISEN POSTIMERKKINÄYTTELYN KESFLA 2018 ERITYISSÄÄNNÖT

KANSALLISEN POSTIMERKKINÄYTTELYN KESFLA 2018 ERITYISSÄÄNNÖT KANSALLISEN POSTIMERKKINÄYTTELYN KESFLA 2018 ERITYISSÄÄNNÖT Hyväksytty Suomen Filatelistiliitto ry / Finlands Filatelistförbund rf:n kokouksessa 29.9.2017. 1 Näyttelyn järjestäjä, paikka ja aika Keski-Suomen

Lisätiedot

ABOEX 2014 POSTIMERKKINÄYTTELYN ERITYISSÄÄNNÖT

ABOEX 2014 POSTIMERKKINÄYTTELYN ERITYISSÄÄNNÖT ABOEX 2014 POSTIMERKKINÄYTTELYN ERITYISSÄÄNNÖT 1 NÄYTTELYN JÄRJESTÄJÄ, PAIKKA JA AIKA Turun Postimerkkikerho ry järjestää kansallisen postimerkkinäyttelyn ABOEX 2014 Logomossa, Turussa 11.-13.4.2014. 2

Lisätiedot

MARE BALTICUM 05 NÄYTTELYN ERITYISSÄÄNNÖT

MARE BALTICUM 05 NÄYTTELYN ERITYISSÄÄNNÖT MARE BALTICUM 05 NÄYTTELYN ERITYISSÄÄNNÖT 1. Organisaatio, aika ja paikka Itämeren maiden kansainvälinen postimerkkinäyttely MARE BALTICUM 05 järjestetään 26.-28. elokuuta 2005 Baltichallenissa Maarianhaminassa.

Lisätiedot

Yhdistysluettelo 2018

Yhdistysluettelo 2018 Yhdistysluettelo 2018 Jäsen- ja äänimäärät Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n jäsenyhdistykset Jäsenmäärä 1.1.2018 liiton rekisterin mukaan Äänimäärä ALAJÄRVI-VIMPELIN KVT RY 38 1 ANJALANKOSKEN KVT RY 117

Lisätiedot

FINLANDIA 2017:n kilpailuluokkiin yli 400 kokoelmaa

FINLANDIA 2017:n kilpailuluokkiin yli 400 kokoelmaa LEHDISTÖTIEDOTE #16 JULKAISUVAPAA HETI FINLANDIA 2017 TIEDOTTAA FINLANDIA 2017:n kilpailuluokkiin yli 400 kokoelmaa FINLANDIA 2017 -toimikunta on valinnut näyttelyyn hyväksytyt kokoelmat. Suurnäyttelyyn

Lisätiedot

Yhdistysluettelo 2017

Yhdistysluettelo 2017 Yhdistysluettelo 2017 Jäsen- ja äänimäärät Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n jäsenyhdistykset Jäsenmäärä 1.1.2017 liiton rekisterin mukaan Äänimäärä ALAJÄRVI-VIMPELIN KVT RY 41 1 ALAVIESKAN KVT RY 41 1

Lisätiedot

KANSALLISEN POSTIMERKKINÄYTTELYN TAMCOLLECT 2019 ERITYISSÄÄNNÖT

KANSALLISEN POSTIMERKKINÄYTTELYN TAMCOLLECT 2019 ERITYISSÄÄNNÖT KANSALLISEN POSTIMERKKINÄYTTELYN TAMCOLLECT 2019 ERITYISSÄÄNNÖT Hyväksytty Suomen Filatelistiliitto ry / Finlands Filatelistförbund rf:n kokouksessa 25.8.2018. 1 Näyttelyn järjestäjä, paikka ja aika Tampereen

Lisätiedot

AJOTAITOKISA Kuorma-auto Kesäpäivät 2013, Kajaani

AJOTAITOKISA Kuorma-auto Kesäpäivät 2013, Kajaani AJOTAITOKISA Kuorma-auto Kesäpäivät 2013, Kajaani 1 Tapani Kalliomäki Pori 060 390 2 Sami Leppänen Parikkala 035 700 3 Jarmo Kauppinen Mänttä 064 765 4 Pentti Ignatius Joensuu 039 965 5 Risto Ruuth Kouvola

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, SKAL 0,5 km (v) 1. Petra Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat ry 6.20 Lapset alle 8, SKAL 0,5 km (v) 1. Jukka Rautio Oulun Kuorma-autoilijat ry 3.08 2. Jenni Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat

Lisätiedot

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Heikkinen Mikkeli 0,772 4 Antti Nurminen Jyväskylä 0,716

Lisätiedot

KOTKAN POSTIMERKKIKERHO RY

KOTKAN POSTIMERKKIKERHO RY 29.11.2006 KOTKAN POSTIMERKKIKERHO RY YHDISTYKSEN 62. TOIMINTAVUODESTA SISÄLLYSLUETTELO Yleistä toiminnasta 2006....2 1. Johtokunnan toiminta 3 2. Yhdistyksen talous ja tilinpäätös 3 3. Jäsenistö 2006....4

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS V U O D E L T A 2 0 11

TOIMINTAKERTOMUS V U O D E L T A 2 0 11 TOIMINTAKERTOMUS V U O D E L T A 2 0 11 1 SUOMEN HAUTAUSTOIMINNAN KESKUSLIITTO RY BEGRAVNINGSVERKSAMHETENS CENTRALFÖRBUND I FINLAND RF YLEISTÄ Liiton kotisivu: www.shk.fi Y-tunnus: 1480117-5 LIITTOKOKOUS

Lisätiedot

KANSALLISEN POSTIMERKKINÄYTTELYN ERITYISSÄÄNNÖT

KANSALLISEN POSTIMERKKINÄYTTELYN ERITYISSÄÄNNÖT KANSALLISEN POSTIMERKKINÄYTTELYN ERITYISSÄÄNNÖT 1. NÄYTTELYN JÄRJESTÄJÄ, PAIKKA JA AIKA Lahden Postimerkkikerho ry järjestää kansallisen postimerkkinäyttelyn LAPOEX 2015 Oppimiskeskus Fellmannian tiloissa

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja 50 Osanottajia yhteensä 49 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Thure Seppo Suur-Savon SB 50 191 94 97 2 9 9 2 Riihiluoma Tapio

Lisätiedot

, PORI, Painimiehet

, PORI, Painimiehet 13. - 15.11.1970, PORI, Painimiehet 1. Raimo Hirvonen Viipurin Voimailijat 2. Esko Pakarinen Joensuun Voimailu-Kerho 3. Erkki Huhtala Lapuan Virkiä 1. Tuomo Kallijärvi Kemin Into 2. Hannu Järvinen Oulun

Lisätiedot

Sijoitus Sarja Y Tulos Napa 1 Siren Markus Salonseudun RT Luomanaho Mika Pohjanmaan RT 10

Sijoitus Sarja Y Tulos Napa 1 Siren Markus Salonseudun RT Luomanaho Mika Pohjanmaan RT 10 Sijoitus Sarja Y Tulos Napa 1 Siren Markus Salonseudun RT 10 10 10 10 10 9 9 9 8 8 10 10 10 10 10 9 9 9 9 9 188 5 2 Luomanaho Mika Pohjanmaan RT 10 10 10 9 9 9 9 9 9 8 10 10 10 10 10 10 9 9 9 9 188 2 2

Lisätiedot

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 14. 15.2.1970 LAHDESSA Lahden Kaleva 48 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Mauri Saarivaino Iisalmen Työväen Urheilijat 2. Hannu Miettinen Kuopion Riento 2. Jorma Pikkujämsä

Lisätiedot

6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet

6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet 6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet 1. Reino Salimäki Kuortaneen Kunto 2. Veikko Järvelä TUL / Haukiputaan Heitto 3. Kaarlo Nykänen TUL / Koiton Riento 1. Raimo Taskinen TUL / Kemin Into 2. Jorma Virolainen

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 36 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Tiihonen Tommi Kymenlaakson RT Y 187 94 93 3 6 9 2 Palo Timo Porvoon

Lisätiedot

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, , Kuortane ja Valkeakoski

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, , Kuortane ja Valkeakoski Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 14.-15.10.1961, Sunila-Halla ja Teuva 1. Vesa Haarala Ylivieskan Kuula 2. Ensio Kuismanen Sunilan Sisu 3. Reino Salimäki Kuortaneen Kunto 1. Pekka Alanen Lappajärven

Lisätiedot

Vaalivaliokunnan esitykset. Liittokokous

Vaalivaliokunnan esitykset. Liittokokous Vaalivaliokunnan esitykset Liittokokous Todettiin liittovaltuustossa Hämeenlinnassa käytävät vaalit 3 Arvotaan vaalivaliokuntaan 2015 kuuluvat yhdistykset Vaalivaliokuntaan 2015 arvottavat yhdistykset

Lisätiedot

Alue yhdistysten yhdistysten varsinaiset varamäärä jäsenmäärä jäsenet jäsenet äänet

Alue yhdistysten yhdistysten varsinaiset varamäärä jäsenmäärä jäsenet jäsenet äänet ten henkilöjäsenmäärät 31.12.2017 sekä valittavien liittovaltuuston jäsenten ja varajäsenten määrät alueittain Alue yhdistysten yhdistysten varsinaiset varamäärä jäsenmäärä jäsenet jäsenet äänet Etelä-Suomi

Lisätiedot

Naiset. B 1 Leinonen Pekka Oulu 72 B

Naiset. B 1 Leinonen Pekka Oulu 72 B Naiset 1 Karhu Tuula Joensuu 120 C 20 1011 1131 2 Kunnasluoto Taina Kouvola 210 D 35 853 1063 3 Pelkonen Rita Oulu 120 C 20 933 1053 4 Lehikoinen Jaana Joensuu 210 D 35 817 1027 Veteraanit 1 Salonen Tom

Lisätiedot

Puoluekokous äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi kukin piirijärjestö saa yhden edustajapaikan

Puoluekokous äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi kukin piirijärjestö saa yhden edustajapaikan Puoluekokous 17. 18.6.2017 - äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi kukin piirijärjestö saa yhden edustajapaikan Yhdistys Järjestökokonaisuus Edustajia Arabian-Käpylän-Viikin Vihreät Helsinki

Lisätiedot

Teuva, Rivakka

Teuva, Rivakka 23. - 24.11.1985 Teuva, Rivakka 1. Marko Kiikeri Ilmajoen Kisailijat 2. Michael Lyyski Laihian Liitto-Urheilijat 3. Mika Heikkonen Riihimäen Voima-Veljet 2. Hannu Härkänen Ylä-Tikkurilan Kipinä 3. Seppo

Lisätiedot

Tampereen Keilailuliitto Ry 29.09.2012 Kaupin Keilahalli Sivu 1 LUOKKA M-D. SMKJ Naiset, 6 sarjaa eu (29.09.2012) Valvoja:

Tampereen Keilailuliitto Ry 29.09.2012 Kaupin Keilahalli Sivu 1 LUOKKA M-D. SMKJ Naiset, 6 sarjaa eu (29.09.2012) Valvoja: SMKJ Naiset, 6 sarjaa eu (29.09.2012) Valvoja: LUOKKA M-D Nimi Seura Liitto Tulos (tas) (x) (viim.s.) 1. Karhu Tuula Mättäjät Joensuu 1302 (150) 2. Heinonen Marja Pmma Tampere 1262 (186) 3. Saukkonen Eeva

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Sij Nimi Seura Loppuaika 1 Tommi Huhtasaari Kauhajoen Karhu 19:39.5. Sij Nimi Seura Loppuaika DNS Noora Hakamaa Kauhajoen Karhu

Sij Nimi Seura Loppuaika 1 Tommi Huhtasaari Kauhajoen Karhu 19:39.5. Sij Nimi Seura Loppuaika DNS Noora Hakamaa Kauhajoen Karhu 8/19/12 Tulokset 22. Laihian ajo 19.08.2012 M-10 10 km 1 Tommi Huhtasaari Kauhajoen Karhu 19:39.5 N-12 10 km Lähti: 0 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 DNS Noora Hakamaa Kauhajoen Karhu M-12 10 km 1 Tuomas Kuusikoski

Lisätiedot

LapoeX 2015 -PALKINTOLUETTELO

LapoeX 2015 -PALKINTOLUETTELO KUTSUTTUJEN OSASTO MUUT KUTSUTUT KOKOELMAT Lahden Tapani Aartomaan postimerkkikerho muistokokoelma Lahden Suomi - päälajikokoelma postimerkkikerho Timo Malén Postitaidetta Olli Turunen Talvista urheilua

Lisätiedot

Tampere, Voimailijat

Tampere, Voimailijat 18. - 19.1.1975 Tampere, Voimailijat 1. Reijo Haaparanta Kauhajoen Karhu 2. Tapio Savola Lappajärven Veikot 3. Kalle Vuorenmaa Lapuan Virkiä 1. Harri Uusimäki Lappajärven Veikot 2. Raimo Hilden Heinolan

Lisätiedot

RL Nuorisojaoston avoin kokous 1/11

RL Nuorisojaoston avoin kokous 1/11 Aika 16.01.10 klo: 10:00 Paikka Siikaranta. Naruportintie 68, Espoo Käsiteltävät asiat Asia Otsikko 1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2. Työjärjestyksen hyväksyminen 3. Vpj. valinta 4. Raksanuoret

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Juniorien kr.room.painin SM-kilpailut, 27.-28.1.1962, Myllykoski ja Ilmajoki

Juniorien kr.room.painin SM-kilpailut, 27.-28.1.1962, Myllykoski ja Ilmajoki Juniorien kr.room.painin SM-kilpailut, 21.-22.1.1961, Sodankylä ja Tainionkoski 1. Tom Rutqvist Kouvolan Painijat 2. Veli Haarala Ylivieskan Kuula 3. Taisto Aikio Lapin Veikot 1. Väinö Rantala Lapuan Virkiä

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

Puoluekokous äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi jokainen piirijärjestö saa yhden edustajan

Puoluekokous äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi jokainen piirijärjestö saa yhden edustajan Puoluekokous 16.-17.6.2018 - äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi jokainen piirijärjestö saa yhden edustajan Yhdistys Järjestökokonaisuus Edustajia Arabian-Käpylän-Viikin Vihreät Helsinki 6

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 6.-7.11.1971, Kankaanpää ja Lappeenranta (KankU ja LrTU), 83 os.

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 6.-7.11.1971, Kankaanpää ja Lappeenranta (KankU ja LrTU), 83 os. Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 6.-7.11.1971, Kankaanpää ja Lappeenranta (KankU ja LrTU), 83 os. 1. Kari Toivonen Helsingin Tarmo 2. Kari Keskinen Tampereen Voimailijat 3. Pekka Laakso Rauman Voimailijat

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2016 Yleistä Vuosi 2016 oli pelastusliiton 87. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, , Sunila ja Nurmo

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, , Sunila ja Nurmo Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 15.-16.10.1966, Sunila ja Nurmo 1. Ilmari Huhtala Lapuan Virkiä 2. Jorma Kujanne Tampereen Painimiehet 3. Matti Huhtala Lapuan Virkiä 1. Eino Juusela Nurmon Jymy 2.

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

SKAL:n & Taksiliiton hiihtomestaruuskilpailut Tulostettu klo Sivu 1 STL 6v 1km Lähti : 3 Keskeytti : 0 Hylätty : 0

SKAL:n & Taksiliiton hiihtomestaruuskilpailut Tulostettu klo Sivu 1 STL 6v 1km Lähti : 3 Keskeytti : 0 Hylätty : 0 Tulostettu 12.03.16 klo 13.30.05 Sivu 1 STL 6v 1km 1 503 Savolainen Anni Kuopion Taksiautoilijat ry 17.35,9 0,0 2 504 Vepsäläinen Julianna Suonenjoen Taksiautoilijat r 20.29,5 +2.53,6 3 502 Juvani Iiris

Lisätiedot

FIP-NÄYTTELYISSÄ SOVELLETTAVAT NUORISOKOKOELMIEN ARVOSTELUN ERITYISSÄÄNNÖT (SREV)

FIP-NÄYTTELYISSÄ SOVELLETTAVAT NUORISOKOKOELMIEN ARVOSTELUN ERITYISSÄÄNNÖT (SREV) FIP-NÄYTTELYISSÄ SOVELLETTAVAT NUORISOKOKOELMIEN ARVOSTELUN ERITYISSÄÄNNÖT (SREV) Artikla 1: Kilpailunäyttelyt FIP:n näyttelykokoelmien yleisten arvostelusääntöjen (GREV) artiklan 1.4 mukaisesti nämä erityissäännöt

Lisätiedot

Vihreiden yhdistysten jäsenmaksumäärät 2007 (vahvistettu puoluehallituksessa

Vihreiden yhdistysten jäsenmaksumäärät 2007 (vahvistettu puoluehallituksessa Vihreiden yhdistysten jäsenmaksumäärät 2007 (vahvistettu puoluehallituksessa 8.2.2008 sekä yhdistysten edustajamäärät puoluekokouksessa 2008 (sääntöjen 22 perusteella) (tilanne 3.3.08 huhtikuussa hyväksyttävät

Lisätiedot

Juniorien kr.room. painin SM-kilpailut, , Viitasaari, Lappajärvi ja Tiutinen, 126 osallistujaa

Juniorien kr.room. painin SM-kilpailut, , Viitasaari, Lappajärvi ja Tiutinen, 126 osallistujaa Juniorien kr.room.painin SM-kilpailut, 29.-30.1.1966 (Janakkalan Jana, Hallan Visa ja Lappajärven Veikot) 2. Raimo Virolainen Tampereen Painimiehet 3. Jorma Kujanne Tampereen Painimiehet 1. Jorma Virolainen

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

Puoluekokous : äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi jokainen piirijärjestö saa yhden edustajan.

Puoluekokous : äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi jokainen piirijärjestö saa yhden edustajan. Puoluekokous 15.-16.6.2019: äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi jokainen piirijärjestö saa yhden edustajan. Yhdistys Järjestökokonaisuus Edustajat Arabian-Käpylän-Viikin Vihreät Helsinki 5

Lisätiedot

Liikkuvan maalin SM-kilpailut Jurvassa 24. ja 25.1.2015. Sija Nimi Seura Hitaat Nopeat Yhteensä SK

Liikkuvan maalin SM-kilpailut Jurvassa 24. ja 25.1.2015. Sija Nimi Seura Hitaat Nopeat Yhteensä SK Normaalijuoksut Liikkuvan maalin SM-kilpailut Jurvassa 24. ja 25.1.2015 Liikkuva maali 10m normaalijuoksut Sarja M50 Sija Nimi Seura Hitaat Nopeat Yhteensä SK 1 Pyyhtiä Jarmo K-64 184 176 360 2 Jetsonen

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät 51 kg 67 kg 1. Antti Juntumaa Oulun Tarmo 1. Rainer Tapio Rovaniemen Reipas 2. Jukka Arola Otanmäen Työv.Urh. 2. Kalevi

Lisätiedot

Hyvä Jäsenemme! Johtokunta. Johtokunnan jäsenet toimintavuonna 2009:

Hyvä Jäsenemme! Johtokunta. Johtokunnan jäsenet toimintavuonna 2009: MTK- Kerimäki Toimintakertomus 2009 Hyvä Jäsenemme! MTK-Kerimäen tuottajayhdistyksen johtokunta päätti toimittaa vuoden 2009 toimintakertomuksen kaikille jäsenilleen. Yhdistyksen toiminta oli vuonna 2009

Lisätiedot

Palo- ja pelastushenkilöstön SM-pilkkikilpailut 2017 Vaasa Brand och räddningspersonalens FM-pilktävlingar 2017 Vasa

Palo- ja pelastushenkilöstön SM-pilkkikilpailut 2017 Vaasa Brand och räddningspersonalens FM-pilktävlingar 2017 Vasa Vaasa Brand och räddningspersonalens FM-pilktävlingar 2017 Vasa Mukana myös: Pilk Kings, Vaasa Vaasa, 14.3.2017 Osallistujat: 83 kilpailijaa / 16 joukkuetta Yleinen miessarja 38 kilpailijaa 1. Petri Luoma-Keturi

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 9.10. 2013 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouskahvit

Lisätiedot

SVA:n Kevätkisa. Kymppi-64 Kangasala m Kivääri 60 ls, makuu, sarja Y45

SVA:n Kevätkisa. Kymppi-64 Kangasala m Kivääri 60 ls, makuu, sarja Y45 SVA:n Kevätkisa Kymppi-64 Kangasala 26.05.2012 26.05.2012 50m Kivääri 60 ls, makuu, sarja Y45 1. Jukka Jokinen P-HA 95 96 99 91 97 95 573 2. Arto Rinne HyMAS 96 91 96 94 91 92 560 3. Juha-Pekka Hulkkonen

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 VER29.3 Hallitus 2015 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-0859670 Jouni Laurikainen, liik. ups. 040-8451070

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 6.-7.6.2015 Paikka Valkea Talo, Ilkantie 4, 00400 Helsinki Lauantai 6.6. Lounas klo 11.30-12.30 Kahvi klo 15.00-15.30 8.30 9.30 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

MASTERS SUOMEN ENNÄTYKSET, 25 m rata Masters Finnish Records, 25 m pool

MASTERS SUOMEN ENNÄTYKSET, 25 m rata Masters Finnish Records, 25 m pool MASTERS SUOMEN ENNÄTYKSET, 25 m rata 12.4.2011 Masters Finnish Records, 25 m pool Uudet ennätykset Miehet / Men 50 m VU / freestyle A (25-29) Antti Kasvio TapU 22.70 7.2.1998 Espoo B (30-34) Janne Virtanen

Lisätiedot

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA M30 4 x 100 m 1. Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat 47,81 SE Mikko Kiuru Henri Heikkinen Jukka Mertanen Krister Laine M30 4 x

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani

TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani Sijoitus Etunimi Sukunimi Joukkue Tulos 1 Seppo Lehtonen Jokilaakso 104 / 2 40 2 Kai Rimpineva Imatra 002 39 3 Matti Syvälä Tampere 005 36

Lisätiedot

, HELSINKI, Jyry

, HELSINKI, Jyry 14. - 16.2.1975, HELSINKI, Jyry 1. Raimo Hirvonen Helsingin Paini-Miehet 3. Raimo Rasinkangas Lapin Kaira 1. Kari Toivonen Viipurin Voimailijat 2. Martti Pykäläinen Outokummun Vesa 3. Kari Väliaho Muhoksen

Lisätiedot

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen Jäsentiedote 07.04.2009 JÄSENTIEDOTE 1/2009 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Lisätiedot

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Sivu 2 / 5 YLEISKATSAUS SF-Caravan Saimaan Seutu ry on perustettu 13.6.1970 ja se kuuluu jäsenjärjestönä SF-Caravan ry:een, joka on 17.5.1964 perustettu

Lisätiedot

Tulokset viesti SKAL ja Taksiliiton mestaruusviesti

Tulokset viesti SKAL ja Taksiliiton mestaruusviesti SKAL ja Taksiliiton mestaruusviesti Kauhajoella 22.3.2015 T U L O K S E T Kauhajoen Karhu *Kilpailun sarjat: *M150 ; M1501 ; M1502 ; M1503 ; M151 ; M1511 ;

Lisätiedot

URHEILUTOIMITTAJAT GOLFMESTARUUSTULOKSET Sivu 1 (15)

URHEILUTOIMITTAJAT GOLFMESTARUUSTULOKSET Sivu 1 (15) URHEILUTOIMITTAJAT GOLFMESTARUUSTULOKSET Sivu 1 (15) 1991 Siilinjärvi/Tarinaharju Hcp, 36 reikää 1. Seppo Jolkkonen Porvoo 2. Mikko Juntunen Kuopio 3. Arto Teronen Helsinki 1992 Nokia River Golf 1. Mikko

Lisätiedot

14. - 15.3.1970 Lohja, Voimailijat / Seinäjoki, Paini-Miehet

14. - 15.3.1970 Lohja, Voimailijat / Seinäjoki, Paini-Miehet 14. - 15.3.1970 Lohja, Voimailijat / Seinäjoki, Paini-Miehet 1. Soini Kauppinen Suolahden Urho 2. Matti Laitinen Viipurin Voimailijat 3. Jaakko Piutunen Varkauden Urheilijat 1. Reino Salimäki Seinäjoen

Lisätiedot

RUNKOSARJA 1994 tulos jaksotulokset yleisömäärä pelituomari syöttötuomari su Imatran Pallo-Veikot - Oulun Lippo 1-2 (7-1, 3-4, 0-1) 2656

RUNKOSARJA 1994 tulos jaksotulokset yleisömäärä pelituomari syöttötuomari su Imatran Pallo-Veikot - Oulun Lippo 1-2 (7-1, 3-4, 0-1) 2656 RUNKOSARJA 1994 tulos jaksotulokset yleisömäärä pelituomari syöttötuomari su 8.5.1994 Imatran Pallo-Veikot - Oulun Lippo 1-2 (7-1, 3-4, 0-1) 2656 Hannu Kokkala Pekka Haapalainen su 8.5.1994 Kankaanpään

Lisätiedot

Perustavaan kokoukseen osallistui 11 henkilöä jotka kävivät laajan keskustelun yhdistyksen toiminnan suuntaviivoista ja julkisivujen ongelmista.

Perustavaan kokoukseen osallistui 11 henkilöä jotka kävivät laajan keskustelun yhdistyksen toiminnan suuntaviivoista ja julkisivujen ongelmista. Julkisivuyhdistys Martti Karimies TOIMINTAKERTOMUS 09.04.1996 JULKISIVUYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 1995 Yhdistyksen perust aminen Perustava kokous. Yhdistyksen toiminnan voidaan katsoa alkaneen virallisesti

Lisätiedot

Vanha kenttä: 1987-1992

Vanha kenttä: 1987-1992 JYVÄS-GOLF HOLE-IN-ONE 1978-2010 Vanha kenttä: 1987-1992 1987 1 Matti Tikkinen väylä 6 1988 2 Tuomo Kilpeläinen väylä 8 1989 3 Jaakko Nieminen väylä 6 4 Pertti Virtanen väylä 4 5 Sami Rantakari väylä 6

Lisätiedot

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 Ala-Ounasjoen Erästäjät PÖYTÄKIRJA Johtokunta Rovaniemi 17.2.2010 ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 AIKA 17.2.2010 klo 18.00 PAIKKA Toimitalo, Erästäjänpolku OSALLISTUJAT Seuran jäseniä 25 liitteenä

Lisätiedot

Kevättempaus yleinen Lopputulokset

Kevättempaus yleinen Lopputulokset Kevättempaus yleinen Lopputulokset 5.5.2013 Nimi Seura Liitto Tulos Tasoitus Kaadot Viim. sarja 1 Teppo Ryhänen GH Rauma 1453 0 48 259 2 Henry Huovinen Ponsi Kouvola 1453 108 40 214 3 Keijo Laitinen Ilves

Lisätiedot

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ.

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. ANOMUS RIIHIMÄKI 21.12.2011 ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. Riihimäen Autoteknillinen Yhdistys puheenjohtaja puh. 040/3305273 sähköposti

Lisätiedot

A-mestaruus. B-mestaruus

A-mestaruus. B-mestaruus Porin Keilailuliitto Porin Keilahalli RKL:n keilailumestaruus henkilökohtaiset mestaruudet, miehet ja naiset, 6 sarjaa eu 12.04.2010-02.05.2010 Valvoja:RKM Pori (Porin Rakennusmestariyhdistys ry) A-mestaruus

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 8.10.2014 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. 1. Kokouksen

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Nimi Sarja Maakunta Tulos Loppukilpailu Yhteensä Sijoitus Huhti Jani S16 V-S

Nimi Sarja Maakunta Tulos Loppukilpailu Yhteensä Sijoitus Huhti Jani S16 V-S Tulokset Joukkuekilpailu Satakunta Makelä Antti M SA 99 Väyrynen Reijo M50 SA 96 Keikko Tommi M SA 96 Laarimo Mika M SA 95 Ikola Juha M50 SA 92 Ylijoki Juho M SA 92 Nurmi Markku M50 SA 91 Saunaluoma Jouni

Lisätiedot

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Koko maa Lähetetty: 85578 Äänestys%: 31,0 Hyväksytty: 26323 Hyväksytty%: 99,1 Hylätty: 228 Hylätty%: 0,9 Valitaan: 222 Hyväksytty: 4152 Hyväksytty%: 99,2 Hylätty:

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 39 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Suominen Hannu Kankaanpään Seudun RT Y 192 94 98 6 6 8 2 Meurasalo

Lisätiedot

Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu 2011

Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu 2011 Säkylä 03. - 17:04:04 25m Pienoispistooli 20 ls, sarja 12T 1. Tuomas Lammintausta KaA 91 97 188 188 2. Casper Corell KaA 90 86 176 176 25m Pienoispistooli 10 ls, sarja N 1. Ritva Lapinniemi SA 566 566

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, STL 0,5 km (v) 1. Oskari Kotiaho Vantaan Taksiautoilijat ry 4.11 2. Veera Yletyinen Kuopion Taksiautoilijat ry 6.33 Lapset alle 8, STL 0,5 km (v) 1. Elias Korhonen Ristijärven Taksiautoilijat

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) Imatra Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) 1 Peiponen Marko Nurmeksen Ks 78 5 13 15 18 9 18 15 2 Kononen Valeri Helsingin Suoj. Seura 72 7 15 11 5 8 11 20 0 3 Ehoniemi Veli-Pekka Helsingin Suoj. Seura

Lisätiedot

Kansalliset 25 ja 125 tikkakilpailut Hämeenlinna, Lammi

Kansalliset 25 ja 125 tikkakilpailut Hämeenlinna, Lammi Kansalliset 25 ja 125 tikkakilpailut Hämeenlinna, Lammi 17.2.2019 päivitetty 17.9.2019 klo 19.40 25 tikkaa MM 1. Järvinen Tarmo JST 39 46 40 39 44 208 2. Lehtonen Seppo JST 39 41 42 42 43 207 3. Tammi

Lisätiedot

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen http://kesa.sporttisaitti.com Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen 28.06.2014 Päivitetty Lopputulokset 28.6.2014 20:46 Sarja M 1 54 MARKO HOLOPAINEN M PK 19 22 41 0 2 61 JUHA HEIKKILÄ M PK 20 18 38 1

Lisätiedot

HELSINGIN TYÖVÄEN LUISTELIJAT XXXIII Jussin luistelu/sm-ratamaraton M 30 KM Nro Aika Sija J

HELSINGIN TYÖVÄEN LUISTELIJAT XXXIII Jussin luistelu/sm-ratamaraton M 30 KM Nro Aika Sija J 110109 M 30 KM Nro Aika Sija J Brandt Robert HTL SM 306 51,43 1 Kotijärvi Antero KuLs SM 300 53,01 2 Isoviita Vesa PoPy SM 301 53,52 3 Suihkonen Jani HTL SM 309 54,31 4 Nurminen Jouni J 741 56,52 5 Siippu

Lisätiedot

Maakuntien ja seutukuntien suhdanteet

Maakuntien ja seutukuntien suhdanteet Maakuntien ja seutukuntien suhdanteet Lokakuu 2016 Tilastokeskuksen aineistoja Meeri Koski Koko yritysliikevaihdon trendit Q1/15-Q1/16 Vuosi 2010=100 115 110 105 100 95 90 Q1 Q2 Q3 Q4 Q1 Q2 Q3 Q4 Q1 Q2

Lisätiedot

Suomalainen Klubi 26.1.2015. Jukka Heikkilä

Suomalainen Klubi 26.1.2015. Jukka Heikkilä Suomalainen Klubi 26.1.2015 Jukka Heikkilä 1 Perustettu 18.1.1944 nimellä Sotamuistoyhdistys ry. V. 1949 Sotamuseoseura ry. V. 1957 Sotahistoriallinen Seura ry. > sotahistoriallinen yleisseura Vuonna 2004

Lisätiedot

SENIORIEN VIIKKOKISA - SARJA SENIORIEN VIIKKOKISAT 2017

SENIORIEN VIIKKOKISA - SARJA SENIORIEN VIIKKOKISAT 2017 SENIORIEN VIIKKOKISA - SARJA SENIORIEN VIIKKOKISAT 2017 LOPPUTULOKSET 13.9.2017 1(5) NAISET Pistebogey 1 Latvala Päivi 280 36 36 36 35 35 34 34 34 2 Lyytikäinen Saila 265 38 36 35 34 32 30 30 30 3 Koikkalainen

Lisätiedot

19. - 20.3.1960, VAASA, Voima-Veikot / KARHULA, Hallan Visa ja Sunilan Sisu

19. - 20.3.1960, VAASA, Voima-Veikot / KARHULA, Hallan Visa ja Sunilan Sisu 19. - 20.3.1960, VAASA, Voima-Veikot / KARHULA, Hallan Visa ja Sunilan Sisu 62 kg 67 kg 73 kg 79 kg + 1. Heikki Hakola Lapuan Virkiä 2. Lauri Prusti Veitsiluodon Vastus 3. Raimo Sjöblom Teuvan Rivakka

Lisätiedot

12.-13.11.1960 Kuortane, Kunto / Kotka, Paini-Miehet

12.-13.11.1960 Kuortane, Kunto / Kotka, Paini-Miehet 12.-13.11.1960 Kuortane, Kunto / Kotka, Paini-Miehet 1. Jussi Hakola Vaasan Voima-Veikot 2. Kalervo Jutila Lapuan Virkiä 3. Kaino Laitila Nokian Urheilijat 1. Pentti Koskela Helsingin Paini-Miehet 2. Väinö

Lisätiedot

Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta

Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta Nimi Yhdistys Tulos 10:t napa 9:t 1. Tiihonen Tommi Kymenlaakson RT 191 12 2 7 2. Pöllänen Janne Sastamalan RT 188

Lisätiedot

ERITYISAVUSTUS KOULUTUKSELLISTA TASA-ARVOA EDISTÄVIIN TOIMENPITEISIIN

ERITYISAVUSTUS KOULUTUKSELLISTA TASA-ARVOA EDISTÄVIIN TOIMENPITEISIIN Liitteessä mainitut PÄÄTÖS 17.12.2014 Dnro 842/520/2014 ERITYISAVUSTUS KOULUTUKSELLISTA TASA-ARVOA EDISTÄVIIN TOIMENPITEISIIN Opetus- ja kulttuuriministeriö on päättänyt myöntää valtion erityisavustusta

Lisätiedot

Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka

Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka 19.02.2017 päivitetty 20.2.2017 klo 16.30 25 tikkaa MM 1. Hyyrynen Juha KLT 42 42 43 43 42 212 2. Järvinen Tarmo JST 39 44 42 43 40

Lisätiedot