ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6 /2014 Perusturvalautakunta Sivu 82. Kyröön Tupa, päivätoiminta Karjalankatu 2 B

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6 /2014 Perusturvalautakunta Sivu 82. Kyröön Tupa, päivätoiminta Karjalankatu 2 B"

Transkriptio

1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6 /2014 Perusturvalautakunta Sivu 82 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai klo Kyröön Tupa, päivätoiminta Karjalankatu 2 B Perttilä Johanna Yliviitala Johanna Ahola Ari-Pekka Heinonen Maria Laine Sami Markkula Jarmo Mäkelä Timo Mäkinen Marjo Pollari Väinö Rinta-Jaskari Irma Lehtonen Jussi Perkiö Nina puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen Jarmo Markkulan varajäsen Maria Heinosen varajäsen Johanna Perttilän varajäsen Marjo Mäkisen varajäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Rinta-Korkeamäki Paula Latvala Merja kunnanhallituksen edustaja perusturvajohtaja, pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin. ASIAT PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Johanna Yliviitala Merja Latvala Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Isonkyrön kunnanvirastossa Allekirjoitus PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Nina Perkiö Irma Rinta-Jaskari Aika ja paikka Isonkyrön kunnanviraston perusturvaosastolla klo Virka-asema Allekirjoitus Todistaa Perusturvajohtaja Merja Latvala

2 Perusturvalautakunta KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Perusturvaltk 61 PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Perusturvaltk 62 PÄÄTÖS: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Nina Perkiö ja Irma Rinta-Jaskari.

3 Perusturvalautakunta SOSIAALIOHJAAJIEN ESITTELY Perusturvaltk 63 Isonkyrön kunnan työntekijöinä ovat aloittaneet sosiaaliohjaaja Tiina Seppänen ja Tiina Viljanen. Tiina Seppänen ja Tiina Viljanen tulevat kertomaan työnkuvastaan kokouksessa. Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Merja Latvala puh EHDOTUS: Perusturvalautakunta päättää kuulla sosiaaliohjaaja Tiina Seppäsen ja sosiaaliohjaaja Tiina Viljasen kertomukset heidän työnkuvastaan. PÄÄTÖS: Ehdotus hyväksyttiin

4 Perusturvalautakunta VAMMAISPALVELUKULJETUKSET Perusturvaltk 64 Perusturvalautakunta tekee hallintosäännön mukaisesti sosiaalihuoltoa koskevat sopimukset ja sitoumukset ellei sitä ole lautakunnan päätöksellä siirretty viranhaltijalle. Vammaispalvelukuljetukset kilpailutettiin ja määräaikaan mennessä tuli yksi tarjous, jota perusturvalautakunta ei hyväksynyt kokouksessaan korkean hinnan vuoksi. Vammaispalvelukuljetuksista on neuvoteltu erikseen Isonkyrön taksiautoilijoiden kanssa, koska hyväksyttävää tarjousta vammaispalvelukuljetuksista ei saatu. Vammaispalvelukuljetuksista on neuvoteltu seuraavasti: - vammaispalvelun henkilökuljetukset: Isokyröläiset taksiautoilijat (Tapio Lae, Tarja Hasunen, Marjo Mullola, Seija Leppinen, Paula Markko, Elisabeth Killinen ja Juha Waismaa) osallistuvat kuljetusten järjestämiseen ja tarjoavat valtioneuvoston asetuksessa antamasta taksasta 1,5% alennuksen. Ajalle hoivaosaston asiakaskuljetukset: Isokyröläiset taksiautoilijat (Tapio Lae, Tarja Hasunen, Marjo Mullola, Seija Leppinen, Paula Markko, Elisabeth Killinen ja Juha Waismaa) osallistuvat kuljetusten järjestämiseen ja tarjoavat valtioneuvoston asetuksessa antamasta taksasta 2,4% alennuksen. Ajalle oppilaskuljetukset (kehitysvammaiset) Vaasan Luovin kouluun järjestää taksi Juha Waismaa seuraavasti: 1,40 /km alv 0%. (1,54 /km sis.alv.10%). Mahdolliset lisäkilometrit ja pyörätuolilisät 1,20e/km alv 0% (1,32e/km sis.alv). Jos kyytiin tulee oppilas, joka tarvitsee pyörätuolia, lisätään matkan hintaan 13e/suunta alv 0% (14,30e/suunta sis.alv). Ajalle kuljetukset Ylistaron päivätoimintaan järjestää Tarja Hasunen, ajalle Viikkohinta 45 euroa perusturvan osalta. Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Merja Latvala puh

5 Perusturvalautakunta EHDOTUS: Perusturvalautakunta päättää hyväksyä vammaispalvelukuljetussopimukset seuraavasti: - vammaispalvelun henkilökuljetukset ja hoivaosaston kuljetukset ajalle isokyröläisten taksiautoilijoiden: Tapio Laen, Tarja Hasusen, Marjo Mullolan, Seija Leppisen, Paula Markon, Elisabeth Killisen ja Juha Waismaan kanssa, hinta pykälätekstin mukaisesti, - oppilaskuljetukset (kehitysvammaiset) Vaasan Luoviin Taksi Juha Waismaa kanssa ajalle , hinta pykälätekstin mukaisesti, - sekä kuljetukset Ylistaron päivätoimintaan Tarja Hasusen kanssa ajalle , hinta pykälätekstin mukaisesti. PÄÄTÖS: Ehdotus hyväksyttiin.

6 Perusturvalautakunta NIMIASIA, PALVELUKOTI Perusturvaltk 65 Palvelukodin henkilökunta on jo pitkään miettinyt, että palvelukodin kahdelle osastolle on hyvä keksiä nimet. On asiallisempaa puhua asiakkaille neutraaleilla nimillä asumispalvelumuodoista. Palvelukodissa on 15- paikkainen dementiakotipuoli ja 20 paikkainen asumiskotipuoli. Molemmat puolet ovat tehostettua asumispalvelua. Kyseisistä puolista käytetään erilaisia nimityksiä esim. isopää, dementiakoti tai pikkupää. Palvelukodin henkilökunta on miettinyt sopivia nimiä kyseisille puolille ja päätyneet seuraaviin nimiehdotuksiin: Dementiakodin puoli on Reinokoti ja 20- paikkainen asumispuoli Ainokoti. Perustelu nimivalinnoille on se, että Aino ja Reino ovat selkeä nimipari ja aikoinaan palvelukodilla on ollut pitkäaikaisina asukkaina persoonalliset Aino ja Reino. Lisätietoja antaa palvelukeskuksen johtaja Helena Kahra-Smedlund puh EHDOTUS: Perusturvalautakunta päättää hyväksyä ns. dementiakodin nimeksi Reinokodin ja ns. isolle puolelle (20-paikkainen puoli) nimeksi Ainokodin. PÄÄTÖS: Ehdotus hyväksyttiin.

7 Perusturvalautakunta OSAVUOSIRAPORTTI Perusturvaltk. 66 Täytäntöönpano-ohjeiden mukaisesti kaikkien vastuuhenkilöiden on tehtävä lautakunnalle osavuosiraportti, johon sisältyy määrärahojen toteutumisen lisäksi tiedot tavoitteiden siihenastisesta saavuttamisesta sekä ennuste koko vuoden toteutumisesta. Raportointi ajankohdat ovat 30.4, 31.8 ja Raportissa tulee olla tiedot tuloarvioiden ja menomäärärahojen toteutumisesta meno- ja tulolajeittain (tiliryhmätaso 4). Lautakuntien on raporttien perusteella arvioitava toimintaansa ja tarpeen mukaan tehtävä tarvittavat muutokset tulosyksiköiden käyttösuunnitelmiin tai hyväksymiinsä tavoitteisiin tehtäväalueen sisällä. Mikäli tilikauden aikana toteutuvat menot ja niistä laaditut koko vuoden ennusteet osoittavat talousarvion tehtäväalueen menomäärärahojen ylitystä tai vaihtoehtoisesti tulokertymät ovat liian alhaisia ajankohtaan nähden, on välittömästi ryhdyttävä toimenpiteisiin. Seuraavassa osavuosiraportointi ajankohtaan mennessä. Perusturvan hallinto: Perusturvaosasto ja - lautakunta ovat osallistuneet Isonkyrön kunnan tasapainottamisohjelman tekoon. Perusturvan hallinto pysynee budjetissa. Toimeentulotuen tehtäväalue: Toimeentulotukipäätökset on tehty 7 arkipäivän sisällä ja kiireellisissä tilanteissa asiakas on päässyt sosiaalityöntekijän vastaanotolle kahden arkipäivän sisällä. Kunnan osittain maksaman työmarkkinatuen piirissä on ollut ajalla keskimäärin 20 henkilöä. Yhteistyö aktivointisuunnitelmien osalta on toisellakin neljänneksellä pysynyt samalla tasolla kuin ennen. Kuntoutuksen asiakastyöryhmä on kokoontunut 2 kertaa. Arpeetin sopimuksen jatkamisesta on käyty neuvotteluja yhdessä Vaasan, Laihian ja Jupiter-säätiön kanssa. Kuntouttava työtoiminta vahvistui aloitti sosiaaliohjaaja, jonka vastuualueena on myös kuntouttava työtoiminta. Toimeentuloturvan tehtäväalue pysynee budjetissa.

8 Perusturvalautakunta Terveydenhuollon tehtäväalue: Sosiaalipuolelta pyritään aktiivisesti vaikuttamaan terveydenhuoltopuolen asioihin, joihin on mahdollista vaikuttaa. Terveyskeskuksen hoitopäivät ovat kasvaneet huomattavasti heinä- ja elokuussa. Terveydenhuollon tehtäväalue näyttää tällä hetkellä pysyvän budjetissa. Ennustaminen terveydenhuollon osalta on edelleen vaikeaa. Ei tarvita kuin yksi isompi onnettomuus, kun selvä piikki menojen osalta syntyy. Sosiaalipalveluiden tehtäväalue: Päätöksenteossa on pysytty lakisääteisten aikarajojen sisällä. Kotipalvelu: Säännöllisen kotipalvelun piirissä oli elokuun lopussa n. 80 asiakasta. Efficakirjaukset sujuvat koko ajan paremmin työntekijöiltä. Kaikkien asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelmat päivitetään hoidon seuraamisen ja laskutuksen vuoksi. Tiimien myötä työtehtävät ovat selkiintyneet ja ajankäyttö on suunnitelmallisempaa. Sairas- ja vuosilomien sijaiset on otettu vain välttämättömiin tarpeisiin. Omaishoitotuen saajia on tällä hetkellä 52. Omaishoidontuen piirissä olevista 3% on 75-vuotta täyttäneitä. Uudet päätökset tehdään heti tukien vapautuessa. Hakemuksia on tällä hetkellä jonossa 15, kaksi jonossa olevista hakee korotusta omaishoidontukeen. Tukipalvelut: Ateriapalvelussa on 81 asiakasta. Kesäkuussa on aloitettu aterioiden kylmäkuljetukset. Kylmäkuljetukset ovat sujuneet hyvin ja asiakkaille aterianlämmitykset eivät ole olleet kuormittavia. Ateriapalvelusta on vähentynyt asiakasta. Tähän on vaikuttanut Tervajoelle avattu ruokaravintola ja osin myös kylmäkuljetuksiin siirtyminen. Kotipalvelun aterioiden jakaja on hoitanut elokuusta alkaen myös koulujen ja päivähoidon ruokakuljetukset. Pyykkipalvelussa on 40 säännöllistä asiakasta. Saunapalvelussa on n. 20 asiakasta/viikko. Päivätoiminnassa on n hlöä/kerta. Palvelupäivillä on ollut n kotoapäin tulevaa ja palvelukodilta tulevaa asiakasta. Turvapuhelin hälytyspäivystyksessä on n. 90 asiakasta ja palveluseteliasiakkaita on 37 kpl.

9 Perusturvalautakunta Sosiaaliohjaaja, jonka vastuu alueena on myös omaishoito, sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetuspalvelut, ennaltaehkäisevät kotikäynnit sekä vanhusten sosiaaliohjaus aloitti elokuussa Kotipalvelu, kotipalvelun tukipalvelut ja omaishoidontuki pysynevät budjetissa. Asumispalvelut ja laitoshoito Asumispalvelut pysynevät budjetissa Kehitysvammaisten laitoshoito ei pysy budjetissa. Palvelukoti ja hoivaosasto Viime aikoina hoitopaikkapaineita on ollut enemmän hoivaosastolle kuin palvelukodille. Palvelukodille on tullut touko-elokuun aikana hakemuksia viisi. Niistä neljään on tehty kielteinen päätös ja yksi on vielä käsittelemättä. Palvelukotikuntoisia ei ole tällä hetkellä jonossa. Intervallihuoneita dementiakodilla on käytössä kaksi. Hoivaosaston kuormitusprosentti on tarkastelujaksolla ollut 86,1-95,4 % ja pitkäaikaisten määrä n. 18. Syksyä kohti hoivaosastolle on tullut enenevästi huonokuntoisempia asiakkaita, joiden kotiutuminen on epätodennäköistä. Tämä näkyy hoitojaksojen määrän vähenemisenä ja hoitoaikojen pidentymisenä. Sairauspoissaoloja on palvelukodilla ollut tammi- elokuun aikana 232 pv eli 14 pv enemmän kuin viime vuonna ja hoivalla 240 pv eli 19 pv vähemmän. Palvelukeskuksessa oli kesällä työllistettynä nuoria. Heinäkuussa palvelukeskuksessa järjestettiin tapahtumana maatalousnäyttely. Kanat ja kukko viihdyttivät palvelukeskuksen asukkaita kesän aikana. Kesäkuussa SPR:n vapaaehtoisvoimin pyörittämä kanttiini lopetti toimintansa. Palvelukodilta on jäänyt eläkkeelle kaksi lähi-/perushoitajaa ja heidän tilalleen on valittu uudet työntekijät. Hoivaosasto ja palvelukoti pysynevät budjetissa Päihdehuollon laitoshuolto ja polikliininen päihdehuolto: Pysyvät budjetissa.

10 Perusturvalautakunta Sosiaalityö: LasSe-hanke jatkuu. Lastensuojelun moniammatillinen ryhmä on kokoontunut viisi kertaa. Aikavälillä lastensuojeluilmoituksia on tullut 34, joista kaksi on ollut pyyntöä lastensuojelutarpeen arvioimiseksi. Ilmoituksista 16 on johtanut lastensuojelutarpeen selvitykseen. Pääasiallisina ilmoitusperusteina ovat olleet mm. lapsen mielenterveysongelmat, psyykkinen vointi ja itsetuhoinen käyttäytyminen sekä lapsen tai vanhemman päihteiden käyttö. Ilmoittajina olivat pääasiassa ilmoitusvelvolliset tahot, kuten: sosiaalipäivystys, poliisi ja äitiys- ja lastenneuvola, opetustoimi sekä terveydenhuollon ammattihenkilö. Lastensuojelun avohuollon asiakkaana on ollut yhteensä 46 lasta. Yksi lapsi on huostassa ja yksi sijoitettuna avohuollon tukitoimena. Ostopalveluja on hankittu MilaPro:lta (ent. Tukeva), asumisyksikkö Polusta ja Nuorten Ystäviltä. Perhetyön asiakkaina on ollut ka. 12 perhettä/kk ja ka. 23 lasta/kk. Lastensuojelun avohuolto ja sijaishuolto pysynevät budjetissa Kehitysvammaisten avohoito ja vammaispalvelut: Pysynevät budjetissa Perusturvaosasto kokonaisuudessaan pysynee budjetissa. Liitteessä1 on talousarvion toteuma tammi-elokuulta 2014 tulosyksikkötasolla. Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Merja Latvala EHDOTUS: Perusturvalautakunta päättää - merkitä tiedoksi osavuosiraportin pvm ja menomäärärahojen toteutumisen tammi-elokuulta 2014 liitteen 1 mukaisesti. PÄÄTÖS: Ehdotus hyväksyttiin.

11 Perusturvalautakunta PSYKIATRISEN SAIRAANHOITAJAN TOIMEN PERUSTAMINEN SOSIAALITOIMEEN Perusturvaltk 67 Erikoissairaanhoidon menot Isonkyrön psykiatrisella poliklinikalla olivat vuonna 2013 yhteensä e. Vuonna 2014 elokuun loppuun mennessä menot olivat n e ja vastaavasti vuonna 2013 samaan aikaan n e. Tällä hetkellä Isonkyrön psykiatrisella poliklinikalla on n. 90 asiakasta. Vajaa 50 asiakasta voisi siirtää pois Isonkyrön psykiatrisen poliklinikan asiakkuudesta, jos heidät olisi ohjata perustason palveluihin. Tilanteesta on käyty keskusteluja erikoissairaanhoidon psykiatrisen puolen hoitohenkilöstön ja Isonkyrön perusterveydenhuollon henkilöstön kanssa. Yhteinen näkemys asiassa on se, että psykiatriselle sairaanhoitajalle perustason palveluissa on tarve olemassa. Perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueelle psykiatrisen sairaanhoitajan toimea ei ole selvityksen mukaan mahdollista perustaa, joten vaihtoehdoksi jää toimen perustaminen Isonkyrön kuntaan perusturvaosaston alaisuuteen. Liitteessä 2 on tarkempi selitys psykiatristen palvelujen rakennemuutoksesta ja psykiatrisen sairaanhoitajan toimen perustamisesta sosiaalityön alle. Perusturvan sosiaalipalvelujen tehtäväalueelle ei ole varattu rahaa psykiatrisen sairaanhoitajan palkkakuluihin ja tarvittaviin kalustomenoihin jo esitetyssä budjettiehdotuksessa Terveydenhuollon tehtäväalueelta E-P:n sairaanhoitopiiri tule siirtää rahaa sosiaalityön alle, jos psykiatrisen sairaanhoitajan toimi perustetaan. Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Merja Latvala puh EHDOTUS: Perusturvalautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle ja valtuustolle, - että perusturvaosastolle sosiaalityön tehtäväalueelle perustetaan psykiatrisen sairaanhoitajan toimi määräajaksi PÄÄTÖS: Ehdotus hyväksyttiin.

12 Perusturvalautakunta PERINTÖVARAT/IDEARIIHI Perusturvaltk 68 Perintövaroja on tarkoitus käyttää vanhushuollon hyväksi ja siellä erityisesti avohuollon kehittämiseen. Perintövaroja on vielä jäljellä noin e. Perintövaroja on käytetty vuosien aikana mm. seuraaviin asioihin: - on tuettu yli 65-vuotiaiden ikäihmisten talvikenkien nastoitusta - hankittu kotipalveluun auto kotiaterioiden kuljettamiseen - tuettu omaishoitajien virkistäytymistä - palkattu nuoria kesätöihin palvelukeskukseen ja kotipalveluun - hankittu restoraattoreita - kehitetty Miratel-järjestelmää - hankittu kotipalveluun sähköinen kirjausjärjestelmä, Effica - uusittu televisioita hoivaosastolla - hankittu Kyröön Tuvalle mm. pelejä ja äänentoistolaite - hankittu uudet sohvat ja tuolit päivätoimintaan Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Merja Latvala EHDOTUS: Perusturvalautakunta ideoi, mihin perintövaroja voisi vielä käyttää. PÄÄTÖS: Perusturvalautakunta keskusteli perintövarojen käytöstä. Perintövaroja voi käyttää omaishoitajien virkistykseen ja postilaatikkojen hankintaan palvelukodille. Päivätoiminnan asiakkaat kokoavat ja maalaavat postilaatikot. Jos uusia ideoita tulee, voi ideoita ottaa myöhemminkin esille.

13 Perusturvalautakunta ILMOITUSASIAT Perusturvaltk Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri: jäsenkunnilta laskutetut palvelumaksut 1-8/ Vaasan hallinto-oikeus, päätös 00379/14/6108 salainen 3. Taloudentasapainottamisohjelma , 36 KH 4. Perusterveydenhuollon toteumatiedot 1-8/ Arviointi- ja tilintarkastuskertomus vuodelta Aluehallintovirasto: Perustoimeentulotukeen maksettavan valtionosuusennakon tarkastaminen 7. Ystävänkorttitoiminta, tilannekatsaus EHDOTUS: Merkitään ilmoitusasiat tiedoksi. PÄÄTÖS: Ehdotus hyväksyttiin.

14 Perusturvalautakunta LISÄPYKÄLÄ Perusturvaltk 72 Kotiavustajan toimen muuttaminen lähihoitajan toimeksi ja lähihoitajan toimen täyttölupa. Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Merja Latvala puh EHDOTUS: Perusturvalautalunta päättää ottaa käsittelyyn lisäpykälän, joka koskee kotiavustajan/lähihoitajan tointa. PÄÄTÖS: Ehdotus hyväksyttiin.

15 Perusturvalautakunta KOTIAVUSTAJAN TOIMEN MUUTTAMINEN LÄHIHOITAJAN TOIMEKSI JA LÄHIHOITA- JAN TOIMEN TÄYTTÖLUPA Perusturvaltk 73 Kotipalvelussa kotiavustajan toimessa oleva henkilö jää eläkkeelle alkaen. Kyseisessä toimessa oleva henkilö on toimittanut kirjallisen irtisanoutumisen eläkkeelle siirtymisen johdosta. Kotipalvelun työntekijöiden työ on nykyään paljon hoitotyötä. Isossakyrössä kotipalveluun valitut uudet työntekijät on valittu nimikkeellä lähihoitaja. Ikäihmisten palvelujen laatusuositusten mukaisesti: Tavoitteena on, että kaikilla ikääntyneiden sosiaali- ja terveyspalveluissa toimivilla työntekijöillä on sosiaali- ja/tai terveydenhuollon ammatillinen koulutus sekä perus-, jatko- ja/tai täydennyskoulutuksessa hankittu gerontologinen asiantuntemus. Lisätietoja antaa kotipalvelun ohjaaja Susanna Perttu puh EHDOTUS: Perusturvalautakunta päättää pyytää kunnanhallitukselta - että kotiavustajan toimi muutetaan lähihoitajan toimeksi ja - yhden lähihoitajan toimen täyttölupaa perusturvan palvelualueelle alkaen PÄÄTÖS: Ehdotus hyväksyttiin.

16 Perusturvalautakunta VALITUSOSOITUS JA OIKAISUVAATIMUSOHJEET Perusturvaltk 74 Liite.

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 41. Keskiviikko 17.6.2015 klo 18.00 19.15

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 41. Keskiviikko 17.6.2015 klo 18.00 19.15 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 41 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 17.6.2015 klo 18.00 19.15

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Perusturvalautakunta Sivu 54. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Perusturvalautakunta Sivu 54. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Perusturvalautakunta Sivu 54 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 8.5.2014 klo 18.00 19.15 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 68

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 68 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 68 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 21.10.2015 klo 18.00-19.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 89

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 89 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 89 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 17.12.2015 klo 18.00 19.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5 /2014 Perusturvalautakunta Sivu 66. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5 /2014 Perusturvalautakunta Sivu 66. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5 /2014 Perusturvalautakunta Sivu 66 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 21.8.2014 klo 18.00 19.00 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4 /2016 Perusturvalautakunta Sivu 44

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4 /2016 Perusturvalautakunta Sivu 44 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4 /2016 Perusturvalautakunta Sivu 44 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstaina 1.9.2016 klo 18.00 19.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3 /2014 Perusturvalautakunta Sivu 35

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3 /2014 Perusturvalautakunta Sivu 35 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3 /2014 Perusturvalautakunta Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 9.4.2014 klo 18.00 19.15

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 06.04.2010 klo 17.30 18.08

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 06.04.2010 klo 17.30 18.08 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 06.04.2010 klo 17.30 18.08 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Haveri Satu

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 9.1.2014 klo 17.00 17.36 Isonkyrön

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 58. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 58. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 58 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 20.8.2015 klo 18.00 19.00 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 23. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 23. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 23 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 9.4.2015 klo 18.00 19.20 Isonkyrön

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1 /2015 Perusturvalautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 12.2.2015 klo 18.00 19.05 Isonkyrön

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 62. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 62. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 62 KOKOUSAIKA 15.10.2013.2013 klo 18.00- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Teemu Pakarinen, pj Seija

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011. Perusturvalautakunta. 29.11.2011 klo 17.30-19.20

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011. Perusturvalautakunta. 29.11.2011 klo 17.30-19.20 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.11.2011 klo 17.30-19.20 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 29.10.2013 50 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 29.10.2013 kello 18.00-20.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 44 52 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / 2014. 27.11.2014 klo 17.00 19.25

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / 2014. 27.11.2014 klo 17.00 19.25 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 27.11.2014 klo 17.00 19.25 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45 KOKOUSAIKA Tiistai 27.05.2014 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2013 Perusturvalautakunta Sivu 13

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2013 Perusturvalautakunta Sivu 13 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2013 Perusturvalautakunta Sivu 13 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 19.2.2014 klo 18.00 19.55

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 23.01.2012 KOKOUSAIKA 23.01.2012 klo 17.00-18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 1 ITSENÄISTYMISVAROJEN MÄÄRÄ 2 2 PERUSTURVATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2012 3

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.03.2013 klo 17.00 17.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.08.2014 klo 17.00 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

Pauli Salonpää * Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen Anita Urpilainen. Virpi Piispanen Manu Toikkanen Henrik Kiviniemi Juha Urpilainen

Pauli Salonpää * Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen Anita Urpilainen. Virpi Piispanen Manu Toikkanen Henrik Kiviniemi Juha Urpilainen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/ 21.1.2014 1 Kokousaika Tiistaina 21.1.2014 klo 15.00-16.26. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivistyslautakunta Sivu 19 KOKOUSAIKA

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivistyslautakunta Sivu 19 KOKOUSAIKA ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivu 19 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstaina 20.3.2014 kello 18.30 20.58 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.5.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 4/ 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 33 KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009. Sosiaali- ja terveyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009. Sosiaali- ja terveyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 03.11.2009 klo 17.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala

Lisätiedot

Kunnanvirasto VARAJÄSEN: JÄSEN:

Kunnanvirasto VARAJÄSEN: JÄSEN: KOKOUSKUTSU/ ESITYSLISTA Nro 2/2017 KOKOUSAIKA 23.3.2017 klo 17:00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto JÄSEN: Timo Soinu, pj Jorkka Lehtonen,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 23.2.2012, kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seppälän nuorisotalo Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2013. Perusturvalautakunta. 21.5.2013 klo 17.00 17.45

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2013. Perusturvalautakunta. 21.5.2013 klo 17.00 17.45 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 21.5.2013 klo 17.00 17.45 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 5/2012 Perusturvalautakunta 13.08.2012

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 5/2012 Perusturvalautakunta 13.08.2012 Perusturvalautakunta 13.08.2012 KOKOUSAIKA 13.08.2012 klo 17.00-18.05 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 15 LAUSUNTOPYYNTÖ ESKOON SOSIAALIPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄN TOIMINTOJEN KEHITTÄMISESTÄ

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/2011. Perusturvalautakunta

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/2011. Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 18.08.2011 klo 17.30 18.18 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 15.02.2011 klo 17.30 19.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 17.03.2015 klo 17.00 17.40 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3 /2017 Perusturvalautakunta Sivu 36

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3 /2017 Perusturvalautakunta Sivu 36 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3 /2017 Perusturvalautakunta Sivu 36 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) 17.5.2017 klo 18.00 19.33 Waroon Tupa,

Lisätiedot

KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA PERUSTURVATOIMEN JOHTOSÄÄNTÖ

KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA PERUSTURVATOIMEN JOHTOSÄÄNTÖ KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA PERUSTURVATOIMEN JOHTOSÄÄNTÖ Nakkilan kunta Voimaantulo 1.1.2013 1. Luku... 1 YLEISET MÄÄRÄYKSET... 1 1 Soveltamisala... 1 2 Perusturvatoimen tehtävät... 1 2. Luku... 1 PERUSTURVATOIMEN

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 11. Maanantai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 11. Maanantai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivu 11 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantai 17.3.2014 kello 18.30 20.05 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Vairinen-Salmela, Johanna, j. 7 Paasonen, Jaana, vj. - Sosiaali- ja terveyslautakunta. TOIMIELIN Tehtävä (Tulosalue) Toiminta-ajatus

Vairinen-Salmela, Johanna, j. 7 Paasonen, Jaana, vj. - Sosiaali- ja terveyslautakunta. TOIMIELIN Tehtävä (Tulosalue) Toiminta-ajatus TOIMIELIN Tehtävä (Tulosalue) Vastuuhenkilö Sosiaali- ja terveyslautakunta Hallinto Pentti Taimen Toiminta-ajatus Sosiaali- ja terveyslautakunnan tehtävänä on vastata tarpeellisten sosiaali- ja terveyspalvelujen

Lisätiedot

Keskiviikko 4.9.2013 klo 16.00-17.30. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 4.9.2013 klo 16.00-17.30. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 6 /2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 56 KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.9.2013 klo 16.00-17.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1 /2016 Perusturvalautakunta Sivu klo Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1 /2016 Perusturvalautakunta Sivu klo Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1 /2016 Perusturvalautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) 17.2.2016 klo 18.00 18.45 Isonkyrön

Lisätiedot

Terveyskeskuksen neuvotteluhuone

Terveyskeskuksen neuvotteluhuone MUHOKSEN KUNTA Sosiaali- ja terveyslautakunta KOKOUSKUTSU A KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.9.2005 klo 18.15 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no 84 85 86 87 Terveyskeskuksen neuvotteluhuone Asia Sosiaali-

Lisätiedot

Jämsän sosiaali- ja terveyslautakunnan johtosääntö

Jämsän sosiaali- ja terveyslautakunnan johtosääntö 1 (13) Jämsän sosiaali- ja terveyslautakunnan johtosääntö Sosiaali- ja terveyslautakunta 20.5.2015 2 (13) Sisällysluettelo Jämsän sosiaali- ja terveyslautakunnan johtosääntö Organisaatio... 3 1. Toimiala...

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/19.4.2011 Kokousaika 19.4.2011 klo 19.00 20.18 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

P E R U S T U R V AT O I M E N J O H T O S Ä Ä N T Ö

P E R U S T U R V AT O I M E N J O H T O S Ä Ä N T Ö KOKEMÄEN KAUPUNKI Hyväksytty KV 19.4.2010 14 Voimaantulo 1.5.2010 P E R U S T U R V AT O I M E N J O H T O S Ä Ä N T Ö I LUKU PERUSTURVALAUTAKUNTA 1 Valinta ja kokoonpano 2 Perusturvalautakunnan tehtävä

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (-) Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini

(x) (x) (x) (x) (-) Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 7/2011 51 Kokousaika Keskiviikko 24.8.2011 klo 17.00 19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 22.01.2010 klo 9.00 15.25 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II ja vanhainkoti LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva

Lisätiedot

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä)

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä) Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 9.5.2011 klo 10.00 11.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista Nro 5 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista Nro 5 / 2015 Esityslista Nro 5 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 10.6.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena Alkkiomäki Mervi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 19.1.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.1.2011 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Perusturvalautakunta 18.2.2016 19

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Perusturvalautakunta 18.2.2016 19 Perusturvalautakunta 19 Kokousaika Torstai Kokouspaikka Kunnanvirasto klo 18.00 Käsiteltävät asiat 19 20 21 22 23 24 25 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 14/6.6.2011 250 Kokousaika 6.6.2011 klo 17.00 20.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri Viranomainen No 3/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 32 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.6.2015 17.30 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6 /2017 Perusturvalautakunta Sivu 79

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6 /2017 Perusturvalautakunta Sivu 79 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6 /2017 Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 12.10.2017 klo 18.00 - Isonkyrön

Lisätiedot

Keskiviikko 24.1.2007 klo 18.00 Terveyskeskuksen neuvotteluhuone

Keskiviikko 24.1.2007 klo 18.00 Terveyskeskuksen neuvotteluhuone MUHOKSEN KUNTA Sosiaali- ja terveyslautakunta KOKOUSKUTSU A KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no 17 18 19 Keskiviikko 24.1.2007 klo 18.00 Terveyskeskuksen neuvotteluhuone Asia Sosiaali- ja

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 25

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 25 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 25 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 28.5.2014 klo 17.00 18.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4 /2019 Perusturvalautakunta Sivu 42

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4 /2019 Perusturvalautakunta Sivu 42 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4 /2019 Perusturvalautakunta Sivu 42 KOKOUSAIKA.KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistaina 11.6.2019 klo 18.00 - Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3 /2019 Perusturvalautakunta Sivu 38

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3 /2019 Perusturvalautakunta Sivu 38 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3 /2019 Perusturvalautakunta Sivu 38 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 16.5.2019 klo 18.00 - Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Keskiviikko 17.9.2014 klo 16.00 16.45. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 17.9.2014 klo 16.00 16.45. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 4/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 38 KOKOUSAIKA Keskiviikko 17.9.2014 klo 16.00 16.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tekninen lautakunta Sivu 42

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tekninen lautakunta Sivu 42 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tekninen lautakunta Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 28.5.2014 klo 18.07 18.51

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38 KOKOUSAIKA 14.08.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Aino Savolainen, pj Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6 /2017 Perusturvalautakunta Sivu 79

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6 /2017 Perusturvalautakunta Sivu 79 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6 /2017 Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 12.10.2017 klo 18.00 19.00

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 29.042014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 29.042014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto 0 ASIALISTA Asiat 12 Ei julkinen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14 Ohjaajan toimi työtoimintaan 15 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2014 toteumatilanne 16 Terveydenhuollon järjestämissuunnitelman päivitys

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 18.01.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 32. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 32. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 20.5.2014 kello 18.30 19.10 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 Kokousaika Torstai klo 19.22 20.36 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2015

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.1.2015 klo 17.00-18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 17.3.2011 klo 17.30 18.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto Sini

Lisätiedot

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Maaseutuelinkeinolautakunta 2/2007 8 KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 2.9.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN 3 67 TALOUDEN SOPEUTTAMISOHJELMA VUOSILLE 2009-2012 4

66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN 3 67 TALOUDEN SOPEUTTAMISOHJELMA VUOSILLE 2009-2012 4 Perusturvalautakunta KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 5/2008 Kokousaika 21.05.2008 klo 14.00 16.30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Käsittellyt asiat Asia no 65 JÄRJESTÄYTYMISASIAT 2 66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 19.04.2016. SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 19.04.2016. SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh. PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 19.04.2016 klo 15.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.johtaja Jyrälä Arja

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 6.4.215] KUUKAUSIRAPORTTI HELMIKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Helmikuu 216 HELMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Helmikuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 02.06.2014 klo 17.00 17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 1/2014 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 1/2014 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 1/2014 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 1 KOKOUSAIKA 4.2.2014 klo 18.00-19.07 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen Viranomainen No 2/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2010 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2010 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 08.11.2010 KOKOUSAIKA 08.11.2010 klo 17.00-18.35 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 38 TOIMEENTULOTUEN SOVELTAMISOHJEET 2 39 MLL TUKIPERHEET 3 40 MLL:N ILMOITUS

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 Kokousaika 20.01.2016 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot