Talviurheilu. Sinssi 1/03

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Talviurheilu. Sinssi 1/03"

Transkriptio

1 Sinssi 1/03

2 Sinssi 1/03 2 Talvella tapahtuu: 3.3. Vakisauna, Koneen sauna 4.3. Laskiainen Lumenveistokisa ja kyykkäkisat Kaamoksen Kaatajaiset, LOOP Vakisauna, Koneen sauna Sinssi 1/2003 n:s vuosikerta Sinssi on Sähköinsinöörikilta ry:n kustantama painotuote ja vapaan sanan foorumi. Kaikilla Sähköinsinöörikilta ry:n jäsenillä on vapaus tuottaa Sinssiin sisältöä. Sinssin paperiversio on vapaasti haettavissa Sähköinsinöörikilta ry:n kiltahuoneelta. Uudet ja vanhat lehdet löytyvät Sinssin nettiarkistosta. Sinssi ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Sinssin painomäärä on 250 kappaletta. Sinssi on painettu Oulun yliopistopainossa. Sinssi toimitus: Päätoimittaja Heli Pihlajamaa Kusipäätoimittaja Henna Korhonen Alapäätoimittaja Suvi Junes Alapäätoimittaja Jukka Hautamäki Alapäätoimittaja Janne Lesonen Alapäätoimittaja Suvi Mikäsenimioli Alapäägraafikko Teemu Kääriäinen Rehtori Antti Toiviainen Sinssi yhteystiedot:

3 3 Sinssi 1/03

4 Sinssi 1/03 4 Päätoimittajan piipitykset Heli Talven toinen puolisko lähti liikkeelle vanhoin uusin lupauksin, uusien vanhoja tenttejä. Kaikenlaiset lakot ja kuurithan kuuluvat pysyvänä osana morkkista potevan uudenvuodenjuhlijan päätöksiin. Mutta vaikka elämä ei oikeasti kummoisemmaksi muutu, on vuoden vaihtumisessa aina oma hohtonsa - onpa ainakin lupa uskotella itselleen aloittavansa puhtaalta pöydältä. Konkreettisia uudistuksia Sinssin toimitus koki vaalikokouksessa, kun kiltamme mittavaan toimihenkilökaartiin astui mukaan Rehtori. Rehtorin virka Sinssissä on toimia Eettisenä toimikuntana ja huolehtia, että juttujen eettinen taso pysyy kunnossa. Näin me täällä Sinssissä pyrimme kaikin mahdollisin tavoin takaamaan Sinulle, rakas lukija, hyväksi havaittua, tuttua ja taattua Sinssi-laatua tulevaisuudessakin. Sinssin ulkoasu on kokenut myös pieniä muutoksen tuulia. Tarkkaavainen lukija on kai jo huomannut, että tänä vuonna Sinssin sivuja koristavat myös numeroinnit! Tammikuun Kynä- ja karkkipäivänä oli taas oiva tilaisuus arvioida yritysten kesätyövarantoja - karkkien makunystyräkostuttamisestimaatiolla tietenkin! Hyvä karkki -> hyvin rahaa -> hyvin töitä; huono karkki -> säästölinja -> turha kysellä kesätöiden perään. Pieneksi ongelmaksi tässä arvioinnissa saattaa tosin nousta fakta, että yleensä karkki on aina hyvää! Mutta jos vaikka (kun, kunnes, ellei, jollei...) karkinsyönti tai kesätyöt eivät syystä tai toisesta jaksa kiinnostaa, raskaiden lumikinosten tippuessa räystäältä uhkaavasti niskanikamia päin on hyvä pitää mielessä lohdullinen lause: Wappu tulee (<69 päivää)!

5 5 Sinssi 1/03 Puheenjohtajan pärinät epa Niin se valta on taas vaihtunut ja nyt on minun vuoro kirjoitella tälle palstalle. Sitä onkin viime aikoina tapahtunut kaikenlaista, suurta ja pientä. Killan toimintaan on tullut paljon uutta verta mukaan ja toimijoilla on uusia hyviä ideoita. Minun tehtäviin lähinnä kuuluu vaan pitää ohjakset käsissä ja varmistaa ettei huonoja virheitä tehdä. Siinähän tämä vuosi meneekin. Tätä lukiessasi kiltahuoneen avajaiset on pidetty ja vieraana on ollut osastoltakin kärkiryhmää. Iso kiitos remonttiryhmä X:lle, joka on tehnyt älyttömän kovan työn. Heitä muistettiin jo pikkujouluissakin, mutta eihän se ainoastaan riitä. Ryhmä on jaksanut vielä viimeistellä jäljet ja tulevaisuudessa toivottavasti tarvitaan vain ylläpitävä vaikutus. Kiltahuonetta on sisäänajettu syksystä lähtien ja nyt se alkaa pikkuhiljaa olemaan sellainen kuin pitääkin. Välillä kiltahuone näyttää olevan kuin pommin jäljiltä, kun se on ollut kovalla käytöllä, mutta täytyy muistaa, että kiltahuone on juuri niin siisti kuin Te haluatte sen olevan. Muistatte siis viedä ne karkkipaperit roskiin ja tyhjät pullot koriin ja jne. Kiltahuone ei siivoudu itsekseen vaikka kuinka haluaisi. Muita suuria tapahtumia on ollut osastonjohtajan vaihdos. Tämä muutos ei ehkä näy rivijäsenelle, eikä toivottavasti muutenkaan. Entisen osastonjohtajan kanssa hyvinsujunut yhteistyö toivottavasti saa jatkoa myös uusien tuulien puhaltaessa. Ensivaikutelma on ainakin positiivinen. Jäädään mielenkiinnolla odottamaan. Muistakaa myös opiskella, ettette jää notkumaan ikuisuuksiksi kiltahuoneen sohvan pohjalle. Vaikka se olisikin mukavampi kuin kotisohva. Tämä koskee myös minua.

6 Sinssi 6 1/03 Miksi kalja maistuu? 1) Se on yleisempää ja hyväksytympää. Yli 90% suomalaisista aikuisista juo alkoholia. Raittiita ihmisiä katsotaan helposti kieroon, mutta urheilemattomuutta ei tarvitse selitellä kenellekään. 2) Se on muiden mielestä kiinnostavampaa. Kavereitasi ei kiinnosta kuinka puristit kympin lenkin alle 40 minuutin tai millaisella lyönnillä nujersit peran sulkiksessa. Mutta kyllä he hykertelevät, kun kerrot ryyppyputkesta, jonka päätteeksi teit tarpeesi mäntsälän kunnantalon pihalle. 3) Työpaikoilla arvostetaan enemmän viinanjuontia. Pomo ymmärtää, jos myöhästyt töistä krapulan vuoksi, mutta pitää sinua huonona työntekijänä, jos selität olleesi keilahallilla aamupalaverin aikaan. Työpaikkaliikunta on harvinaista, mutta joka puljussa järjestetään pikkujoulut ja niissä juovat kaikki. 4) Paremmat harjoittelumahdollisuudet. Helsingissä on 380 liikuntapaikkaa. Anniskeluravintoloita on yli tuhat ja niihin mahtuu yhteensä ihmistä. Vuoroja ei tarvitse varata etukäteen ja harjoitella voi yömyöhään. 5) Viinanjuontiin ei tarvitse patistaa. Iltapäivä- ja naistenlehdissä annetaan usein vinkkejä kuinka ihmiset saisivat itsensä motivoiduksi liikkumaan säännöllisesti. Viinanjuonti on niin houkuttelevaa, ettei siihen tarvitse patistaa. Ihmiset lähtevät mielellään baariin vaikka olisivat väsyneitä, masentuneita ja ulkona sataisi räntää. 6) Kehitys ei pysähdy. Monessa urheilulajissa tulokset kääntyvät laskuun viimeistään nelikymppisenä. Viinanjuonnissa annoksia voi kasvattaa vuodesta toiseen. Mestariksi kypsytään usein vasta keski-iässä. 7) Kansainväliselle huipulle pääsee helpommin - viinanjuonnissa. Suomalaisilla on paremmat edellytykset päästä huipulle kuin vaikka jalkapallossa tai pituushypyssä. Eivätkä ulkomaalaiset naureskele, että: "Hah hah, suomalainen juoppo! En tiennytkään, että niillä leveysasteilla juodaan viinaa." 8) Mieli ei muutu vanhana. Jotkut huippu-urheilijat ryhtyvät aktiiviuransa jälkeen juomaan viinaa. Juopot sen sijaan jatkavat uskollisesti valitsemallaan tiellä, usein kuolemaansa saakka. Ainakaan he eivät käännä takkia ja ryhdy huippu-urheilijoiksi.

7 7 Sinssi 1/03

8 Sinssi 8 1/03 Ulkomailta Suvi J Bon jour, chers Sinssin luijat! Terveiset Chamongin laaksosta, Mont Blancin juurelta! Kolmas viikko (?) meneillään täällä puuterin, pileiden ja pummejen luvatussa kylässä. Toimittajanne on ollut pari päivää sängyn vankina; syynä ei Jean eikä Pierre, ei edes vin de table (2,5 euros/4-pack), vaan kunnon suomalainen flúnssa! Tähän asti päivät on kulunut lautailua opetellessa ja illat après skin kautta jatkoilla. Ei töitä, ainakaan vielä. Otaniemen teekkarit (skipoli) pitivät ensimmäiset viikot yllä kotimaista örvellystä... Päästään varmaan pahasti sammakoitten humanistitavoille, ennen kuin seuraava teekkariporukka tulee hätiin. Kurnutus mulla ei vielä luonnistu kovin hyvin. Fransmannien lisäksi paikan päällä on liikaa brittejä ja enemmän ruottalaisia. Odotellaan niitä tuohon naapuriin että voidaan harjoittaa vispiläkauppaa. Vill du har en vispilä? Det kostar 3 euros! Sää on vaihteleva. Alussa aurinko paistoi ja oli lämmintä. Jälkeenpäin on ollut kylmääkin, max -20 C ylhäällä kuitenkin. Lumitilanne on loistava ja nyt kun olen ollut kipeenä, lunta on satanut paljon lisää. Suurin osa hisseistä suljettu liian suuren lumivyöryvaaran vuoksi. Viime vuonna, kun oltiin täällä YKHS:n reissulla viikko, sattui todellakin mahtavat kelit! Täällä oli nyt yksi porukka viikon ja koko ajan huono sää. Toivottavasti sää suosii tänäkin vuonna Oulun porukkaa VIikko on lyhyt aika. Mutta onneksi täällä viihtyy muutenkin: hienot maisemat, lyhyet välimatkat, monipuoliset palvelut, muut reissaajat ja huoleton ilmapiiri. Rankkoja valintoja joutuu tekemään: puuteri vai aurinkorinne vin ou biève (5e/24-pack) champere neuf ou Cybar (halvin netti... 1e/10 min) Milanoon vai Geneveen? (Keski-Euroopassa kaikki lähellä, eikä maksa kauean paljon, mutta pitäisi säästää) Ajattelutappaa on muutettu eli thinking kills! Vapaata pudotusta ja matkalla minne vaan. Joskus ehkä takas, vaikka Torremolinoksen kautta Pandalla! En lähde kyllä tuohon Karin (Koivisto, Ymppi) ja Jannen nelivetopanda puskureilla -proggikseen mukaan, mutta Torre svengaa très bien! Au revoir! La bout inférieur journaliste, Suvi Junes (Niille, jotka on tulossa tänne: asutaan ihan Midin ala-aseman vieressä, Cmanoix Sudissa, sama alue ku viime vuonna.)

9 9 Sinssi 1/03

10 Sinssi 10 1/03

11 11 Niksi-Sinssi Sinssi 1/03 Sähkökiukaalle heitetty vesi valuu turhan nopeasti kivien välistä pois ja löylyn määrä vähenee. Mutta jos lisäät löylyveden joukkoon pari tusinaa käytettyjä sukkahousuja, on tuloksena pitkät ja pontevat löylyt. Aloittelevan jääkiekkoilijan on vaikea luistella ja kuljettaa kiekkoa samaan aikaan. Mutta jos pujotat sekä kiekon että mailan samoihin sukkahousuihin, pelaaminen helpottuu huomattavasti. Tee saksennirkolla reikä sukkahousujen molempiin kärkiosiin. Laita sitten sormi toiseen reikään ja kynä toiseen. Näin sinulla on kätevä harppi. Ps: mitä isommat housut, sitä isompi ympyrä. Usein on vaikea muistaa, mille videokasetille mitäkin on nauhoittanut. Pujota sukkahousuihin ne kasetit, joihin et ole nauhoittanut "Päivän lööppiä", ja jätä ne sukkahousuitta, joihin olet jo ohjelman nauhoittanut. Näin nauhat eivät mene sekaisin. Nykyaikaisten pankkisalien räikeänkirkkaat valot aiheuttavat iho-ongelmia herkkähipiäisille. Siksi kannattaakin vetäistä pankin ulkopuolella sukkahousut päähän ja rynnätä nopeasti sisään toimittamaan asiansa. Mene keväällä puutarhaasi ja pujota pieni omenanalku sukkahousuihin irrottamatta sitä puusta. Anna omenan kasvaa kesän ajan ja poimi se syksyllä puusta. Näin saat ystäväsi hämmästelemään, miten ihmeessä se (omena) on sinne (sukkahousuihin) saatu. Vanhat, väljät, bensakäyttöiset ruohonleikkurit sauhuttavat usein paljon. Tunge palloksi puserretut sukkahousut leikkurin pakoputkeen. Sauhu ei siitä vähene, mutta pääset eroon vanhoista sukkahousuista. Irtileikatusta sukkahousun kärkiosasta saat kätevän kuonokopan erittäin heikkoleukaiselle koiralle. Uuden auton lamput häikäisevät helposti. Voit välttää tämän sullomalla etulyhtyjen umpiot täyteen sukkahousuja. Näin valot himmenevät huomattavasti ja vastaantulevat autot ovat kiitollisia. Hammaslangalla on paha tapa katketa ja juuttua hampaiden väliin. Kääri sukkahousut rullalle ja pujota ne sieraimeesi - kyllä siinä hammaslankavaivat unohtuvat! Monet joutuvat talven tultua hiekoittamaan pihapolkunsa yhä uudelleen ja uudelleen, ja hiekkaa kuluu. Parempi tapa on kaataa puoli kiloa hiekkaa sukkahousuihin ja levittää ne polulle. Kevään tullen voit kerätä sukkahousut ja hiekat talteen ja käyttää ne syksyllä uudelleen. Syö joka aterian jälkeen sukkahousut. Näin saat (ulostustasi tarkkailemalla) selville, kuinka kauan kunkin ruoan sulatus kestää.

12 Sinssi 12 1/03 SIKryn hallitus ja toimihenkilöt 2003 Janne 1)Kuka, missä ja miksi? 2)In ja Out Mitä kysyttiin: 3)Meille vai Teille? 4)voi raato Ja mitä vastattiin... Hallitus Puheenjohtaja: Eero Länsimäki 1) Eero "epa" Länsimäki, killan pj, useimmiten takahuoneen koneella taietuhuoneessa kahvilla. Näköhavainnon voi saada myös muualta. Ai, miksikö? Toiset ei osaa lopettaa ajoissa, jotkut ei ollenkaan. 2) IN: lämmin OUT: kylmä 3) Metsäteille 4) Ai ootko teurastamossa töissä? Sihteeri: Erno Juntunen 1) Sihteeri(enro jutnunen), myöhässä PK:n luennolta, no voi vittu!! 2) in:digimon ja puuha-pete, out: teletapit 3) Meillä voidaan pelata pleikkaria 4) Onko tää nyt taas joku "jatka lausetta" tehtävä vai? Tiedotusvastaava: Riina Räihä 1) Riina, tiedotusvastaava, kiltahuoneella häsläämässä 2) Tämä vissiin liittyy napoihin ja nolliin... 3) Onko teillä jotain, mitä meillä ei ole? 4) Miksi se niin paljon raato?

13 13 Sinssi 1/03 Kiltamestari: Antti Viitala Rahastonhoitaja: Tuukka Ruokamo 1) Olen Tuukka Ruokamo, killan Rahastonhoitaja. Asustelen Syynimaalla ja alunperin olen kotoisin vähän pohjoisempaa...ja tähän hommaan olen eksynyt sen takia ko isot pojat pakotti...no ei vaiskaan killan toiminnassa mukana oleminen on oikeasti hauskaa. 2) Tumma olut ja iki-flunssa 3) Tämän hetkisen yleismaailmallisen poliittisen jännityksen johdosta joudun valitettavasti kieltäytymään vastaamasta tähän kysymykseen. Kuitenkin toivon että löydät oikean vastauksen ja onnistut suoriutumaan tehtävästäsi. 4) Sanoppa muuta, kuka saatana tiskais nuo tiskit!!! 1) Viitala, Pornahtavan lehdykän välissä, koska Painokone painoi minua useita kertoja 2) No sisäänhän otetaan yleensä aika paljon olutta ja roskaruokaa, ulos tulee sitten mitä millonkin mistä millonkin. 3) No teille nyt ei ainakaan kannattas lähteä pimeässä sohimaan kun jää vielä auton alle, eikä rautateillekkään ole suositeltavaa panohommiin mennä, mutta ehkä siltikin Teille jännityksen vuoksi. 4) Voi raato kö taas jäi enkun tunti väliin! (vuoden 2003 viikoittainen huudahdus)

14 Sinssi 14 1/03 Excursiomestari: Tuomas Paso Opintovastaava: Kaisa Poikela 1) Kaisa opintovastaava, kiltiksellä ja siksi kö tulin hakkeen täältä takin 2) In vaikuttaa nyt olevan saunaillat ja out kaikenlainen kotona oleilu 3) On kyllä aina kauheen kiva jos meillä käydään mutta kyllä mie tykkään vieraissaki käydä. 4) Ei täällä kyllä mitään raatoja oo! Taisit mennä sigman kiltikselle... Kopiokonevastaava: Ville Tervonen 1) Tuomas Paso,excumestari Piippolanvaaran painostuksest. Ja Viitalan enkeli. 2) In: Naiset Out: Miehet 3) Vaikka seinää vasten 4) Tää on kyllä paskin kysymys,mitä on ikinä ollut Sinssissä Fuksivastaava: Jenni Hyppölä 1) Fuksivastaava, alias Jenni Hyppölä, missä vaan, ja sen kun tietäis. Ihimettelen itsekin. 2) In: Fuksit, kaikki kiva ja hyvänmakuinen Out: aikaiset aamuherätykset, ylikireät ihmiset ja pakkaset 3) Luonto kutsuu. Metsäteille. 4) Ollako vaiko nöy, ottaako vaiko nöy, kas, siinä pulma! 1) Ville J. Tervonen; Pää kopiokoneessa, juuret Oulussa; Olipa kerran vuonna 1980 tammikuinen torstai ilta... 2) Nainen, poliisi ja taksi 3) Tiijäkkö nää, mulla on "täydellinen" jääkaappi kämpillä -(röyh!) 4) Voi raato...taas ne on ottaneet musta kuvan bileiden jälkeen!

15 15 Sinssi 1/03 Hovimestari: Juha Henner 1) Juha Henner, hallituksessa hovimestarina, kiltahuoneella pääpiruna. 2) IN:valmis kiltis, hanskat naulassa roikkumassa OUT:lakkaamattomat listanpätkät, tyhjä naulalaatikko, tylsä vasara. 3) Joo, mennään vaan. 4) Voe rähämä ja projekt manager VS- 03 Teekkarivastaava: Antti Pekkala 1) Anttihan minä oon, äitin mielestä varmaan väärässä paikassa ja syytä pitää varmaan siihen kysyä mun äiskältä. 2) In: humanisti puoli, ihanat fuksit ja top alcohol reissut Out: fysiikan tentit, moraali krapula ja 1 euron (kumi)pitsat 3) Tai miten ois jos vaikka hiljaa hiivittäs meidän naapurin setän kämppään. Päästäs siten helposti ottaan osaa siihen kuuluisaan 3- otteluun jossa on lajeina akananto, kolmen sekunnin vaatteet päälleloikka ja 110m pyykkinaru-aidat. 4) No tämmönen kommentti pääse varmaan helposti tulemaan suusta ulos sillon jos huomaa heräävänsä jonkun ryyppy reissun jälkeisenä aamuna sängystä jossa vieressä nukkuva ihminen muistuttaa lähinnä rantautunutta ryhävalasta. Kuningasjuottaja: Matti Tikanmäki 1) Matti Tikanmäki, kuningasjuottaja ja vpj, taivas yksin tietää miksi! 2) In: sex, (no) drugs and jazz Out... of order! 3) Metsäteille ja sitten meille... 4) Kaadoin, nostin, unohdin, kostin! Vaihdoin, tahdin, löysin, jazin!

16 Sinssi 16 1/03 Toimihenkilöt Päätoimittaja: Heli Pihlajamaa Kusipäätoimittaja: Henna Korhonen 1) Pihlajamaan Heli, Hehlajamaan Pili ma oon. Oulussa. Tulin tänne kolme vuotta sitten tekemään juttuja Sinssiin. SIksi. 2) Sisään pääsee etuovesta, jos on rehellisellä asialla tai avain. Ei TVlupa-tarkastajille! Uloskäynti vihreitä opasteita seuraten hätävihellyksen kuuluessa: seitsemän lyhyttä ja pitkä. 3) Tule meille vaan, meillä leivotaan. Mutta Aleksille vain taikinaa, Juliukselle voita! 4) No hyi hyi, Julius. Olisit voinut jättää muillekin jotain puuronsilmään. 1) My name is Korhonen, Henna Korhonen. Assistentin toimistossani viilailen -- kynsiä, ikävöiden kotiavaimiani jotka aamulla jäivät eteisen naulakkoon roikkumaan, kun matkani kohti tiedeyhteisöä alkoi ("Yliopisto EI ole koulu, vaan tiedeyhteisö.."). 2) In, niinku sisällä, on niinku +23 astetta lämmintä ja Out, niinku ulkona, on niinku 46 astetta vähemmän lämmintä 3) Kyllä meille mahtuu, saunan takana(lauteilla) on tilaa.. 4) Nii-i, sanoppas muuta. Muuta.

17 17 Alapäätoimittaja Jukka Hautamäki Sinssi 1/03 Alapäätoimittaja: Janne Lesonen 1) Sinssin alapäätoimittaja, Jukka Hautamäki. Keskuudessanne. Alkuräjähdyksen energia on välillisesti aiheuttanut minunkin materialisoitumiseni. (Tarkempi tapahtumien kuvaus rikkoisi Sinssin eettismoraalisia sääntöjä.) 2) Yes, I'm aware of the good old in and out -trick... 3) Ihan vaan kumpi on lähempänä. Mulla on tosin kämpillä 160cm levee sänky. 4) Myt meni kyllä yli hilseen... Alapäätoimittaja: Suvi Vakkala 1) Suvi Johanna Vakkala, aina väärässä paikassa väärään aikaan (ei lasketa kiltahuonetta!), kohtalon kuljettamana =) 2) In:hyvännäköset miehet, Out: erotiikantappajat (ällöt kalsarit & Maijan pitkät villasukat) 3) Vastaushan kuuluu AINA, että ERI TEILLE... Mutta poikkeuksiakin löytyy ;) 1) Lesonen on nimi vaikka syytönhän minä siihen oon. Mahdollisuudet tavoittaa kiltahuoneelta kahvikippoon tarrautuneena ihan Up yours 2) Siin on In Siin on Out, SE on viksu vekotin. krpl! 3) Aika hiljaista että pääsis edes noin pitkälle =P 4) Tulee tuosta kyssäristä sellanen "bon voyage" -tunne, siis että mä oon kokenu tän joskus aikasemminkin." (kerpele tuo Nykäsen Masa on oikeesti elämää kovempi jätkä) 4) Sanoppa muuta, mut vaikka elämä on välillä laiffia ja laiffi välillä shittiä, nii pääasia on, et on kivaa!!! =)

18 Sinssi 18 1/03 Alapäägraafikko: Teemu Kääriäinen 1) Teemu Kääriäinen, Alapäägraafikko (Sinssi), "Äänestyksen" (t)uloste 2)Tarra/kyltti /merkintä ruotsalaisessa (/englantilaisessa) ovessa 3)Sopii. 4)Sanopa muuta. Rehtori: Antti Toiviainen Juottaja: Antti Pohjola 1) Olen Antti Pohjola. Juottaja elektroniikkakerhossa. Olen kerhon hommissa varmaan sen takia, että pitäis harrastaa jotain alaan liittyvää, niin oppisi muutakin kuin vain matikkaa. 2) In: tee out: coca cola 3) Meille jatkoille ja sen jälkeen eri teille. 4) No voi hitsinpitsit ja himpulanpimpula. Isäntä: Karri Pehkonen 1) Kartsa, killan Daddy, Joskus havaittu flipperin ääressä viereistä seinää potkimassa. Keppisiimassa on voimaa 2) Pilluralli 13 täyden nautintoainekorin kanssa...ja olla phuksi!/ waisu känni wappuna 3) Kiltahuoneelle! :P (Eli meille..) 4) Jesh, mullaki kusi perusmekaniikka 1) A. Toiviainen, en oo ihan varma, taagi bössis 2) Viivi ja wagner & syynimaa moonshine & AA-kerho, ruåttalainen administrator olut 3) Teidän kautta meille tottakai, miten ois? 4) Auton kiihtyvyys johtuu peräkärrystä, se tuo autoon "downforcea" ja siksi auto kiihtyy paremmin. Emäntä: Maija Sarajärvi 1) Maija Sarajärvi, hukassa, ainakin kun kyseessä opiskelut (ikuinen opiskelija?) 2) in: suoraan puhuminen, sillä totuus kirpaisee vähemmän kun valhe. out: roskat, tyhjät pullot pöydillä, ja likaiset kupit (vihje) 3) metsäteille, seinää vasten vai eri teille? 4) voi raato... ja taas opiskelut jatkuu...

19 19 Piika/Renki: Saila Järvinen 1) Saila Järvinen, nyt olen tässä ja nautin elämästä. Mistä elämästä? 2) Kahdenkympin kriisi ja liian onnelliset pariskunnat 3) Meille, jos joku siivoo ensin. Saa tiskata kans. 4) Tämä ei tietenkään onnistu, koska en ole asian mukaisesti pukeutunut. - Bridget Jones- Urheiluvastaava: Riika Autio 1) Riika the urheiluvastaava, palveluksessanne, koska kukaan muu ei suostunu. 2) In: urheilu :) Out: pjkomppi 3) Meille mahtuu aina... mutta voiaan mennä teilleki. 4) Aika outo kysymys? Kiltamestarin apulainen: Sakari Pikkarainen 1) Sakari Pikkarainen, Kilt.mest.ap., siriuksen tähtisumu, ei voi tietää 2) In: meikän uuet sukset. out: kiltahuoneen flipperin hinnat 3) Teille, tottakai 4) sanoppa muuta...tohon ei voi paljo enää lisätä Kiltamestarin apulainen: Tuomas Paso Katos pirua, äijähän löytyy monesta paikkaa. (-toimitus) Sinssi 1/03 Kiltamestarin apulainen: Kimmo Roininen 1) Kimmo Johannes Roininen, melekein 21v, Kiltamästerin eli Viitalan apulainen,täytyyhän tätä killankin toimintaa kokeilla ankaran??? opiskelun lomassa. 2) In) Näyttää toimivan siten että rumat miehet on aina muotii,mutta in personal tytön täytyy olla hyvännäköinen eli kaaunis. Out) Billeitä ei tunnu olevan vähhään aikaan. 3) No ei oo ollu tapana miesten mukkaan lähtä mutta jos nainen ei asu 2km kauempana keskustasta niin sitte sinne,muulloin meille! 4) Voi raato, ko noita noppia on kertyny niin mahottomasti tähän mennessä! Heh! Opintovastaavan apulainen: Suvi Vakkala Kappas pirua, kahtoppas tuolta alapäätoimittajien karsinasta =) (-toimitus) Prujumestari: Anne Hirvonen 1) Nimi on Hirvosen Anne. Tunnistaa hyvin vaaleista kutreista. Viimmeksi miut on löytäny hiimailemasta Oulussa, kun juna otti ja vaihtoi suuntaa etelästä pohjoseen.. 2) In: korkeisiin paikkoihin kiipeäminen Out: kuolaaminen 3) Ei meille, eikä teille, vaan seinää vasten.. 4) Hmm... And if you were strong enough...

20 Sinssi 1/03 Apukopio: Antti Huotari 1) Antti Huotari, tuolla jossain, tiedä häntä 2) Kevät sää, Pakkanen 3) Tässä näin 4) Niinpä 20 WWW-sivujen ylläpitäjä: Janne Kivijakola Apukopio: Antti Savikuja 1) Janne Kivijakola, sql-kantaan muuntuneena, www-ylläpitäjä 2) Tän täytyy olla minä ite! 3) Vaikka molemmille. 4) Niinpä nii, vielä hiuka vaiheesa tuo Sik:n sivuihi perehtymine, mutta eiköhä se tästä, ku tuo Sähkökaappiproijektikin alakaa ollee voiton puolella. 1) Antti Lauri Sakari Savikuja,Toisaalla, Miksi ei? 2) In: KampusPaana Out: Hyinen viima 3) Katsoppas peiliin... 4)...kappas, sehän se siellä. WWW-sivujen ylläpitäjä: Jussi Kinnula 1) Webmaster jo syksystä 1998 alkaen, still kicking! Edustan kait vanhaa kulttuuria, jolloin haalaritkin olivat sähkönsinisiä ja teekkarilakit puhtaan valkoisia. 2) Internet ja Outernet 3) Ensin mennään teille, sitten mennään ylioppilaskuntaan, sen jälkeen mennään tervahoviin, ja sitten meille. Sen jälkeen siirrytään askel

21 21 kerrallaan taaksepäin kunnes ollaan taas tämän kappaleen ensimmäisen sanan kohdalla. Sen jälkeen kirjoitetaan reissusta matkapäiväkirja, ja siirrytään seuraavaan kappaleeseen. 4)... "Sehän on itse päätoimittaja. Mitä te oikein teette siinä, ja miten voitte kirjoittaa noin raadollista tekstiä?" Sinssi 1/03 EESTEC-vastaava: Mikko Paakkolanvaara Serverin ylläpitäjä: Ossi Herrala 1) Ossi Herrala, Maapallolla, pitääkseni hauskaa 2) In: Laphroaig Out: Auraamattomat pyörätiet 3) Ensin meille sitten teille 4) Voi pikkelssi 1) Paakkolanvaaran Mikko, EESTECvastaava omissa housuissaan, koska EESTEC on enemmän kuin sata jänistä. 2) Sisällä on mukavaa, mutta ulkona yleensä vielä lystimpää. 3) Mennään teille, niin mun ei tarvi siivota. 4) Sanoppa muuta Laulunjohtaja: Hanna Haverinen 1) Hanna Haverinen, vielä neljä kuukautta. Toimin killassa enää satakielenä syystä että tykkään laulaa ja vielä ei raski päästää killasta irti. 2) Hmm...In on ehdottomasti hyvät viinit ja siihen sovitettu sapuska, mielellään itseni tekemänä kotikolossani hyvässä seurassa nautittuna. Out lienee kaikenmaailman harkkatöiden väsääminen ja ihmisten kyräilymieli 3) Aina tietenkin meille! Laiska kun on! 4) voi raato sano Hanna kun nyrkkeilysäkkiä koetti tain

22 Sinssi 22 1/03 Laulunjohtajan apuääni: Eveliina Juntunen 1) Juntusen Eveliina, laulunjohtajan soraääni/prinsessa, kotona Välkkylässä ja siksi, että halusin hallitusvuoden jälkeenkin pysyä mukana killan kuvioissa. 2) Olen vissiin aikaisemminkin vastannut tähän kysymykseen, mutta koska kertaus on opintojen äiti... In: kaikki mahdolliset roska/sinkkusarjat. Out: aikaiset herätykset, pakkanen, Koskilinjojen ruuhkabussit. 3) No jaa... ehkä mieluummin meille. 4) sanoppa muuta Waunuvastaava: Mikko Koivula 1)Mikko Koivula, Waunuja työtelemässä, koska joku fetissi sitä aina pitää olla. 2)In, hyvä ja rento meininki ja hyvät kaverit. Out, turha jännittäminen kaikesta. 3)Kaikki kiltahuoneelle, kimpassa on aina kivempaa... 4)Et olis paremmin voinut asiaa ilmaista... Waunuvastaava: Mikko Lintonen 1) Mikko Lintonen, Mitä ihmeellisimmissä paikoissa, tällä kertaa vaunujen kimpussa. Ylimääräisen ajan ja energian vuoksi miksipä ei. 2) (In) Ylös, ulos ja...! (Out) Joulupukki 3) Jos kuitenkin meille, tietääpähän aamulla missä on. 4)Voi raato, nyt sinunkin kannattaa yrittää. Matti sanoi että mahdollisuudet on fifty sixty, ei siinä voi mitään hävitä. Naarastöpseli: Marika Moilanen 1) Marika Moilanen,näärastöpseli ja siksi että tytöt pakotti :) 2) Kumpaakin käytetään tarvittaessa. 3) Eikun metsäteille... 4) Varpaita palelee ja nenu on jäässä. Killan prinsessa: Eveliina Juntunen HipHip. Hää on myös laululintu, heitä noppaa ja mene pari riviä ylöspäin kulkematta lähtöruudun kautta. Köpö: Risto Hyypiö 1) Minä, Riisto, Köpö, emeriittus PJ + 2*emeriittus Kuningasjuottaja. Kiltahuoneen lähistöllä. Monien sattumien summa, ja varmaankin vahinko vuonna ) Ennen kaikki oli paremmin! 3) Eiköhän tuo ole ihan sama, ennen oli kuitenkin kaikki paremmin! 4)Totta turiset! Ennen oli kaikki paremmin!!! 5) Tässä tulikin tiivistettyä sanomani, ja toivottavasti uudet toimijat ja kaikki muutkin kiltalaiset ottivat tästä opikseen ja toimivat niin, että minun ei tarvitse aina sanoa: "Ennen oli kaikki paremmin!!!" :-)

23 23 Sinssi 1/03 Vanhojen vitsien kierrätyspalsta Käyttökelpoisia vastauksia (Sinssi4/01) -juttu saa nyt jatkoa "Vittuilee, kuin sinkkiämpäri.." "Svengaa, kuin syfilis.." "Fiksu kuin nettinörtti." "Pihalla kuin kivespussi." "Toimii kuin junan vessa." "Nauraa kuin jakoavain." "Kiero mies kuin karjun kyrpä." "Paska lentää, kuin varpusparvi." "Parempi, kuin uusi venäläinen." "Naama, kuin petolinnun perse vastatuulessa." "Niin kiero mies, että nukkuukin kulmasohvassa." "Niin kiero mies että pitää ruuvata hautaan." "Mutkittelee kuin käärmeen kusi erämaassa." "Pyörii, kuin hullun kulli perseessä.." "Pyörii kuin ryssä Anttilassa." "Kiertää kuin pappi bordellia." "Sopii niinkuin hajuvesi lihapullaan." "Nenä vuotaa kuin sulhaspojan mulkku." "Tuulee kuin venäläisissä elokuvissa." "Kiihtyy kuin Kemiläisen nälkä." "Lähtee kuin NATOn ohjus." "Sopii kuin jalka paskaan." "Tyhmempi kuin purkki piimää." "Ulkona kuin tamppoonin naru." "Vituttaa niin ettei veri kierrä." "Märkä kuin blondi suihkussa." "Kasiala on kuin lapsipornoa." "Makaa kuin eilen kuollut." "Pysyy kuin kusi nailonissa." "Kiinnostaa kuin kilo multaa.." "Kusta tulee kuin olis osia pois." "Niin pihi, että pieraiseekin sisäänpäin." "Imu on kuin seitsentoistakesäisessä." "Tuijottaa kuin sonni uutta lankkuaitaa." "Auttaa kuin housuun kuseminen pakkasella." "Varmuuden vuoksi, niin kuin nunnalla nännit." "Lapsihan on ihan isänsä näköinen; yhtä pienet munat." "Naama, kuin petolinnun perse pahimpaan ripuliaikaan." "Korvat pois ja lisää suonia, niin mies on täysi kokovartalokyrpä."

24 Talvi- Sinssi SINKKUPILEET - Ilta mahdollisuuksia täynnä?!? urheilu 1/03 24 Suvi V Kamalasta ilmasta huolimatta suurehko joukko opiskelijoita suuntasi 15. tammikuuta Hottiin, SIKin ja Indexin järjestämiin Sinkkubileisiin. Oli aika tyhjätä pää viinan ja hurjien tanssikuvioiden avulla! Myös minä olin siellä, ja kivan illan jälkeen päätin harjoittaa tutkivaa journalismia pienoisen gallupin muodossa... Tässä kevyt yhteenveto... Suurin osa gallupiini osallistuneista henkilöistä piti iltaa hauskana, ja alkomahooliakin tuntui kuluneen.. Sopivassa määrin tietysti (poikkeuksena tottakai oma pöntönhalaus -episodi!)! Jos olit seuraa vailla mennessäsi pileisiin, niin ei hätää... Olet sitä luultavasti edelleen! Kukaan ei varsinaisesti ollut tosissaan hakemassa seuraa( kai!), vaan pitämässä lähinnä hauskaa. Jos ei muuten, niin surkeiden iskuyritysten kustannuksella! Huonoin taisi olla legendaariseksikin muodostunut lausahdus: "Näytät tutulta..." NO HALOO!!! Melkein kaikki kai siellä pileissä oli jollain tapaa tuttuja!!! Yrittäjiä oli siis riittänyt sekä nais-, että miesnäkökulmasta katsottuna (uskot tai et, mutta gallupiini osallistui myös vastakkaisen sukupuolen edustajia!). Kysymykseeni siitä, kävikö flaksi, jotkut hihittelivät ja punastelivat, eivätkä vastanneet mitään, mutta mahtuipa joukkoon myös muutama jyrkkä EI. Syitä siihen, miksi osa suuntasi "meille/teille", en halunnut edes tietää, sillä gallupin tehtävä ei ollut selvittää likaisia yksityiskohtia ;)...mutta se, mikä kiinnosti oli, minkä takia kulku suuntasi "eri teille". Sain kuulla muutamia melko mielenkiintoisiakin kommentteja mm. ulkonäkökriteereistä ( blond! ), liian "tuttavallisesta" käytöksestä (prkl, perseeseen EI tarvii kajota heti!) ja siitä, että viinaa oli sittenkin vedetty hieman liikaa... Ikävä kyllä gallupotantaani ei sattunut yhtään sinkkupileissä toisensa löytänyttä paria.. Ehkä syynä oli silkka mahdottomuus, hih!!! No, pääasiahan kai oli kuitenkin, että itellä oli hauskaa (onhan se tietty hyvä, jos kavereillaki oli hauskaa) ja se, että pääsi suhteellisen hengissä kämpille nukkumaan tai jotain... Toivottavasti ette kärsineet hirmuisesta krapulasta tai muuten vaan morkkiksesta seuraavana aamuna! =) -nti alapäätoimittaja

25 25 Sinssi 1/03 Kun ruumista luotiin, tahtoivat ruumiinosat päälliköksi. Aivot sanoivat: Koska se olen minä, joka kontrolloin kaikkia osia ja ajattelen kaikkien puolesta, pitää minun oleman päällikkö. Jalat sanoivat: Koska minä kannan ihmistä sinne minne hän tahtoo ja toteutan ohjeet, jotka aivoista tulevat, niin me jalat haluamme olla päällikkö. Silmät sanoivat: Koska me valvomme, ettei mitään tapahdu teille ja varoitamme vaaran uhatessa, niin me haluamme päälliköksi. Ja samoin jatkoivat kädet, sydän ja keuhkot, kaikilla sama vaatimus tulla valituksi päälliköksi. Lopuksi pyysi persreikä, että hänet valittaisiin päälliköksi. Kaikki ruumiinosat nauroivat ja pitivät ajatusta järjettömänä; persreiästä päällikkö! Persreikä tuli hyvin vihaiseksi, meni umpeen, mökötti ja kieltäytyi ylipäätään toimimasta. Tämän seurauksena aivot saivat kuumetta, silmät alkoivat karsastaa, jalat tulivat heikoiksi ja kädet roikkuivat velttoina. Sydämen ja keuhkojen oli vaikeaa jatkaa toimintaansa. Lopuksi vetosivat kaikki ruumiinosat aivoihin, että persreiästä tehtäisiin kuitenkin päällikkö. Ja näin tapahtui ja kaikki ruumiinosat voivat taas jatkaa työnsä suorittamista sillä aikaa kun persreikä vain leikkii päällikköä ja tuottaa ison joukon paskaa. Tarinan opetus: Tullaksesi päälliköksi sinun ei tarvitse olla nero; vain tavallinen yksinkertainen persreikä.

3/2002. Panokoulu osa 16.

3/2002. Panokoulu osa 16. 3/2002 Panokoulu osa 16. 2 Pääkirjoitus Kesä meni iloisesti töiden merkeissä, kuten varmasti muillakin kiltalaisilla. Käteen jäi tilipussin ja harjoittelupäivien lisäksi kallisarvoista kokemusta työelämästä,

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat: Sinssin sivulta 6 löydät Wapunajan tapahtumat ja Wesibussin aikataulun

Tulevat tapahtumat: Sinssin sivulta 6 löydät Wapunajan tapahtumat ja Wesibussin aikataulun WappuSinssi 2/03 Wappu Sinssi 2/03 2 Tulevat tapahtumat: Sinssin sivulta 6 löydät Wapunajan tapahtumat ja Wesibussin aikataulun 26.4. - 1.5. Wappu 2.5. klo 13.15 Publiikki, YT116 Sinssi 2/2003 n:s vuosikerta

Lisätiedot

Rakennusinsinöörikillan virallinen lehti 3/2002

Rakennusinsinöörikillan virallinen lehti 3/2002 Rakennusinsinöörikillan virallinen lehti 3/2002 2 Pääkirjoitus Puheenjohtajalta Kesä oli ja meni. Oikeastaan hitaammin kuin kesät yleensä. Ensimmäistä kertaa en mennyt uuteen kesätyöpaikkaan, vaan jatkoin

Lisätiedot

Tietotuutti. Chico iskee!

Tietotuutti. Chico iskee! Tietotuutti Chico iskee! Päätön kirjoitus Niinniin, taas sitä on riehuttu radiossa. Ää-kilpailun aikana kuului joka puolelta pihaa äääääääääääääääääääääääääääääää..., Testiryhmä pitää hauskaa ja keksii

Lisätiedot

KMP2015 Maxwellin työntö-tuijotus teoreema Sinssi testaa: Uusi Caio WAPPUSINSSI 2/15

KMP2015 Maxwellin työntö-tuijotus teoreema Sinssi testaa: Uusi Caio WAPPUSINSSI 2/15 KMP2015 Maxwellin työntö-tuijotus teoreema Sinssi testaa: Uusi Caio WAPPUSINSSI 2/15 Sisällysluettelo Päätoimittajan palsta...4 Puhheenjohtajan palsta...5 KMP2015...6 Siis näinhän se oikeesti meni...10

Lisätiedot

uksikursio! - sivu 20 -

uksikursio! - sivu 20 - Voihan niitä abeja näinkin rekrytä... Sveitsin lukio, Hyvinkää - Abirekry 6.-8. marraskuuta Rekryreportaasi - sivu 4 - uksikursio! - sivu 20 - Paikalliset Jäynäkisat 2000 - sivu 30 - Pääkirjoitus Syys

Lisätiedot

Tekstin kantaesitti Espoonlahden teatteri Kannusillanmäen kesäteatterissa Sunan navetan ympäristössä 6.6.2008

Tekstin kantaesitti Espoonlahden teatteri Kannusillanmäen kesäteatterissa Sunan navetan ympäristössä 6.6.2008 1(17) Kaarlo Kankaanpää Purkaus raakaa puhetta rakkaudesta Tekstin kantaesitti Espoonlahden teatteri Kannusillanmäen kesäteatterissa Sunan navetan ympäristössä 6.6.2008 Maailma pysähtyisi äkkiä ellei pyörää

Lisätiedot

URS Harmaa antologia

URS Harmaa antologia URS Harmaa antologia Tekstien ja kuvien copyright on tekijöillä. Kansikuva: Slobodan Mračina (Twister025) Dreamstime.com Toimitus & taitto: Tuomas Saloranta Kustannus Hauenleuka 2011 http://hauenleuka.nettisivu.org/

Lisätiedot

Päivä jolloin tunteetkin pikakelataan

Päivä jolloin tunteetkin pikakelataan Päivä jolloin tunteetkin pikakelataan A. Sovijärvi, 2002, rev 1.02 http://apz.fi/kirjat/ Tämä teksti on 2. osa "Olet parempi ihminen ilman tunteita"-sarjaa. Esitän syvimmät kiitokseni avusta tämän tekstin

Lisätiedot

Sisällys. Pääkirjoitus

Sisällys. Pääkirjoitus Sisällys Pääkirjoitus Pääkirjoitus 2 Puheenjohtajan palsta 3 Fuksit kertovat 4 Killan esittely 6 Tutorit 7 Muistikuvia Titeenien taistoista -07 8 Erään teekkarin tarina 10 TiTen hallitus esittäytyy 13

Lisätiedot

Airtegpaketti v2 53 sivua

Airtegpaketti v2 53 sivua 1 Airtegpaketti v2 53 sivua sisältö: sivut: k-18-tekstiviestit.. 2-18 hellyttävät tekstiviestit..19-24 hauskat tekstiviestit... 25-32 hymiö-sanakirja.... 33-41 juhlatekstiviestit...42-48 viisaudet.....49-52

Lisätiedot

KATSO MITEN KOODAAT. TiTe:n. Naisetkin saavat pelata KÄYTÄ HAALAREITASI OIKEIN. Uusi hallitus. Nörtistä naistenkaatajaksi. Tyttöjen peliinnostus

KATSO MITEN KOODAAT. TiTe:n. Naisetkin saavat pelata KÄYTÄ HAALAREITASI OIKEIN. Uusi hallitus. Nörtistä naistenkaatajaksi. Tyttöjen peliinnostus NIBBLEPOLITAN Naisetkin saavat pelata Tyttöjen peliinnostus kasvaa Nörtistä naistenkaatajaksi Tee itsestäsi adonis KÄYTÄ HAALAREITASI OIKEIN Kevään haalarimuoti KATSO MITEN KOODAAT Ohjelmointityylisi paljastaa

Lisätiedot

SOPA 3 / 09 1 NIKSIPAKETTI FUKSEILLE:

SOPA 3 / 09 1 NIKSIPAKETTI FUKSEILLE: SOPA 3 / 09 1 NIKSIPAKETTI FUKSEILLE: NÄIN SINÄKIN VOIT VÄLTTÄÄ YÖKASTELUN! KAUPUNGIN KUUMIMMAT LEHTIROSKIKSET - TURUN VIILEIMMÄT YÖSIJAT 3/09 - Asiapitoisempi ja kiinnostavampi julkaisu kuin se tenttikirja

Lisätiedot

16 Odottaako vaiko jännittää? 17 Lukiolainen, tulisitko päiväkirjahuoneeseen? 18 Itsenäisen elämän vapaus ja vastuu

16 Odottaako vaiko jännittää? 17 Lukiolainen, tulisitko päiväkirjahuoneeseen? 18 Itsenäisen elämän vapaus ja vastuu 1 2 Kuva: Taru Kalvi MURROS 2. NUMERO Sisältö 04 Pääkirjoitus: Aikuiseksi tulemisen haasteet 05 Askel baariin vai velvollisuuksien maailmaan? 06 Alkoholi on myrkky, mutta miksi sitä käytetään? 08 Hei,

Lisätiedot

Yhteensattumia - kertomus siitä, miten perheet muodostuvat. Luku 1 - Mitä ihmettä Petra?

Yhteensattumia - kertomus siitä, miten perheet muodostuvat. Luku 1 - Mitä ihmettä Petra? Yhteensattumia - kertomus siitä, miten perheet muodostuvat Luku 1 - Mitä ihmettä Petra? Juoksin alas metropysäkin portaita. Metro liukui jo tunnelista valaistulle asemalle ja kuulin sen jarruttavan. Harpoin

Lisätiedot

KILTALEHTI KANSAINVÄLISYYDEN ERIKOISPAINOS. Man@gerin 10-vuotisjuhlat lähestyvät. Man@gerin tapahtumarikas syksy pähkinänkuoressa

KILTALEHTI KANSAINVÄLISYYDEN ERIKOISPAINOS. Man@gerin 10-vuotisjuhlat lähestyvät. Man@gerin tapahtumarikas syksy pähkinänkuoressa KILTALEHTI Tietojohtajakilta Man@gerin virallinen uutislehti 2/2009 0 Excursiot, Vaihto-opiskelu, Kv-työelämä, Estiem... KANSAINVÄLISYYDEN ERIKOISPAINOS Lisäksi: Man@gerin tapahtumarikas syksy pähkinänkuoressa

Lisätiedot

KILTALEHTI. Manager Maailmalla SIVU 20. Man@ger täytti 9 vuotta MITÄ OIKEIN TAPAHTUI? WAPPU TULEE TAAS, OLETKO VALMIS? SIVU 28

KILTALEHTI. Manager Maailmalla SIVU 20. Man@ger täytti 9 vuotta MITÄ OIKEIN TAPAHTUI? WAPPU TULEE TAAS, OLETKO VALMIS? SIVU 28 Man@gerin 10-vuotis juhlakausi alkaa pian Luvassa 10 tapahtumaa ennen vuosijuhlia Seuraa tiedoitusta asian tiimoilta Verkostoituminen, päivän sana SIVU 12 Opi kirjoittamaan tieteellisesti SIVU 19 KILTALEHTI

Lisätiedot

- Jos mies puhuu metsässä, eikä yksikään nainen kuule miestä, niin onko hän silti väärässä?

- Jos mies puhuu metsässä, eikä yksikään nainen kuule miestä, niin onko hän silti väärässä? Astro Foorumi Astro special => Yleistä => Aiheen aloitti: Jinx - 12.04.2006 08:29:16 Otsikko: Huumoria päivään... Kirjoitti: Jinx - 12.04.2006 08:29:16 Aikaisemmin laitoin tänne sen *Piristystä päivään*

Lisätiedot

MUN ELÄMÄNI runo ja kirjoituskilpailun järjestivät seudulliset nuorisotiedotushankkeet yhdessä Lasten ja nuorten kulttuuriasiamies

MUN ELÄMÄNI runo ja kirjoituskilpailun järjestivät seudulliset nuorisotiedotushankkeet yhdessä Lasten ja nuorten kulttuuriasiamies MUN ELÄMÄNI runo ja kirjoituskilpailun järjestivät seudulliset nuorisotiedotushankkeet yhdessä Lasten ja nuorten kulttuuriasiamies hankkeen kanssa. Kilpailu tuotti noin 80 kiinnostavaa nuorten kirjoittajien

Lisätiedot

KIRSIKKA ARKIMIES: SIJAISÄITI

KIRSIKKA ARKIMIES: SIJAISÄITI KIRSIKKA ARKIMIES: SIJAISÄITI 1. INT. HYGIENIAVIRASTO. AAMUPÄIVÄ. KUVA ISOSTA SEINÄKELLOSTA, KELLO ON 11.55 STERIILISSÄ JA VALKOISESSA HYGIENIAVIRASTON LABORATORIOSSA. PIENIKOKOINEN, VAALEA JAANA HYÖRII

Lisätiedot

K o R K k i r u u v i. 4-2001 TTKY KoRK. KoRKkiruuvi 4-2001

K o R K k i r u u v i. 4-2001 TTKY KoRK. KoRKkiruuvi 4-2001 1 K o R K k i r u u v i 4-2001 TTKY KoRK 2 Pääkirjoitukset Joulu on perinteisesti ihmeiden aikaa. Tutkiskelin Internetistä joulupukkiin liittyviä faktoja ja huomasin, että ihmeiden aika ei totisesti ole

Lisätiedot

Pitkän elokuvan käsikirjoitus

Pitkän elokuvan käsikirjoitus KOHTA 18 Pitkän elokuvan käsikirjoitus käsikirjoittajat Maarit Lalli Henrik Mäki-Tanila 12.1.2010 Maarit Lalli Suomenlinna C 71 B 5 00190 HELSINKI maarit.lalli@kolumbus.fi 050-5469094 Henrik Mäki-Tanila

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Päähumppa. Teksuutimet 3/05

Sisällysluettelo. Päähumppa. Teksuutimet 3/05 Sisällysluettelo Päähumppa 3 Töttöröö.. ja hyvästi selevä päevä! 4 Arkkitehtikillan opiskelijatyönäyttely 6 Teekkarikorttietuudet 7 Singa Pura 05 8 Fuksisuunnistus 25 Oulun Teekkariyhdistyksen historiikki,

Lisätiedot

Kolmin aina kaunihimpi

Kolmin aina kaunihimpi Kolmin aina kaunihimpi TIMO MÄNNIKKÖ Paula asteli keittöön haukotellen raskaasti. Huomenta, hän sanoi unisella äänellä. Huomenta, kulta, sanoin ja kaadoin kahvia hänen mukiinsa. Ei sinun olisi tarvinnut

Lisätiedot

Osavuosikatsaus. Kevätlukukauden avajaiset. Pamelan haastattelu Horny Explosive Fuksitytöt radalla Oskun keittokomerossa

Osavuosikatsaus. Kevätlukukauden avajaiset. Pamelan haastattelu Horny Explosive Fuksitytöt radalla Oskun keittokomerossa Osavuosikatsaus OPTIMI RY:N VIRALLINEN ÄÄNENKANNATTAJA 8. VSK NRO 1 HELMIKUU 2010 Q1 Kevätlukukauden avajaiset Pamelan haastattelu Horny Explosive Fuksitytöt radalla Oskun keittokomerossa Paakirjoitus

Lisätiedot

UBIK 2 / 2012. Maahanmuuttajaopiskelijat Dokumenttiteatteri Uusi Litti Tyylikkäästi kierrätetty Ulos vai jatkoon Lähihoitajasta on moneksi

UBIK 2 / 2012. Maahanmuuttajaopiskelijat Dokumenttiteatteri Uusi Litti Tyylikkäästi kierrätetty Ulos vai jatkoon Lähihoitajasta on moneksi 2 / 2012 Maahanmuuttajaopiskelijat Dokumenttiteatteri Uusi Litti Tyylikkäästi kierrätetty Ulos vai jatkoon Lähihoitajasta on moneksi General Intellect in Process Junailu Rakkautta ja Anarkiaa Mistä marjasi

Lisätiedot

Copyright 2005 Karri Kokko All rights reserved. Kansi: Karri Kokko. Layout: Jukka-Pekka Kervinen. Painopaikka: Helsinki

Copyright 2005 Karri Kokko All rights reserved. Kansi: Karri Kokko. Layout: Jukka-Pekka Kervinen. Painopaikka: Helsinki Varjofinlandia Copyright 2005 Karri Kokko All rights reserved Kansi: Karri Kokko Layout: Jukka-Pekka Kervinen Painopaikka: Helsinki poesia on Lasipalatsin Mediakeskus Oy:n Kirja kerrallaan -kustantamon

Lisätiedot

OPTIMI RY:N VIRALLINEN ÄÄNENKANNATTAJA 8. VSK NRO 4 MARRASKUU 2010. Pete Parkkonen Jyrki Kalaja Daniel Yli-Seppälä

OPTIMI RY:N VIRALLINEN ÄÄNENKANNATTAJA 8. VSK NRO 4 MARRASKUU 2010. Pete Parkkonen Jyrki Kalaja Daniel Yli-Seppälä bátäâoá ~tàátâá OPTIMI RY:N VIRALLINEN ÄÄNENKANNATTAJA 8. VSK NRO 4 MARRASKUU 2010 dg Pete Parkkonen Jyrki Kalaja Daniel Yli-Seppälä Pääkirjoitus Lasken sitten puuteria Alpeilla tai lampaita himassa, päähäni

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan jäsenlehti

Kymenlaakson Osakunnan jäsenlehti Kymenlaakson Osakunnan jäsenlehti 4/2010 Kypsän tässä numerossa Kuva: Milja Ahtosalo 3 4 5 6 8 10 12 14 19 Pääkirjoitus Puheenjohtajalta Q:n nurkka Rajanylitys 2010 Miten pääsee vanhoista kalsareista eroon

Lisätiedot

Tutalaiset maailmalla: Australia, Thaimaa, Hong Kong, Venäjä, Ranska ja Ruotsi

Tutalaiset maailmalla: Australia, Thaimaa, Hong Kong, Venäjä, Ranska ja Ruotsi Tampereen teknillisen yliopiston tuotantotalouden kilta Indecsin opiskelijalehti I/11 infacto Tutalaiset maailmalla: Australia, Thaimaa, Hong Kong, Venäjä, Ranska ja Ruotsi Fuksit saivat haalarinsa Vision

Lisätiedot