LEMMINKÄINEN OYJ klo 9.35 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LEMMINKÄINEN OYJ 14.8.2002 klo 9.35 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2002"

Transkriptio

1 LEMMINKÄINEN OYJ klo 9.35 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS Konsernin liikevaihto kasvoi 8 % ja oli 510,9 milj. euroa (475,1). Tulos ennen veroja, johon vaikuttaa toiminnan kausiluonteisuus, oli -1,3 milj. euroa (15,7). Tulos per osake oli -0,26 euroa (1,46). Tulosluvut eivät ole kaikilta osilta vertailukelpoisia viimevuotisiin. Tilauskanta kasvoi 27 % ja oli 751 milj. euroa. RAKENTAMINEN VAKAATA Kotimaassa rakentaminen on ollut varsin vakaata ja kehityksen odotetaan jatkuvan samanlaisena lähivuodet. Rakentamisen taso pysyy edelleen korkeana tänä vuonna, vaikka markkinoiden arvioidaankin supistuvan määrällisesti yhden prosentin. Rakentamisen ennakoidaan kääntyvän jälleen kasvuun vuonna Korjausrakentamisen arvioidaan kasvavan tänä vuonna 4 prosenttia. Maa- ja vesirakentamisen volyymin odotetaan kasvavan lievästi tänä ja ensi vuonna uusien tie- ja ratatöiden johdosta. Asuntomarkkinat vilkastuivat viime vuoden loppupuolella ja niiden hyvä vire jatkuu. Kysyntä on kohdistunut tänä vuonna vapaarahoitteiseen asuntotuotantoon. Sen sijaan valtion tukema tuotanto supistuu tänä vuonna heikkoina pidettyjen lainaehtojen vuoksi. Uusien asuntojen aloitusten määrän arvioidaan nousevan :een, ja ensi vuonna käynnistynee n uuden asunnon rakentaminen. Toimisto- ja teollisuusrakentaminen supistuu, kun taas liikerakentaminen jatkuu suhteellisen vilkkaana. Julkinen palvelurakentaminen lisääntyi viime vuonna ja jatkuu edelleen vireänä tänä vuonna. Rakennusyritysten kansainvälisen toiminnan arvon ennakoidaan nousevan 6 prosenttia n. 840 milj. euroon. Erityisesti Venäjän markkinat näyttävät kehittyvän suotuisasti. LIIKEVAIHTO JA TULOS Lemminkäinen-konsernin liikevaihto kasvoi 8 % ja oli 510,9 milj. euroa (475,1). Liikevoitto oli 3,0 milj. euroa (19,5) ja tulos ennen veroja oli -1,3 milj. euroa (15,7). Katsauskauden tulos verojen jälkeen oli -4,5 milj. euroa (24,9) ja tulos per osake - 0,26 euroa (1,46). Konsernin alkuvuoden tulosta rasittaa päällystys- ja vedeneristystoiminnan kausiluonteisuus. Vuosien 2001 ja 2002 tulokset eivät ole sellaisenaan vertailukelpoisia. Viime vuonna ostettujen Tanskan ja Norjan asfalttiliiketoimintojen alkuvuoden tavanomaiset n. 6 milj. euron tappiot eivät sisälly vertailukauden 2001 tulokseen, koska nämä toiminnot yhdistettiin konserniin vasta huhtikuun alussa Vuoden 2001 tulosta verojen jälkeen puolestaan paransi täysimääräisesti kertaluontoinen 15,2 milj. euron veronpalautus.

2 Päällystys- ja kiviainesryhmän liiketuloksen heikkeneminen johtuu pääosin edellä mainitusta alkuvuoden tavanomaisten tappioiden puuttumisesta vuoden 2001 Tanskan ja Norjan toimintojen vertailuluvuista. Rakennusmateriaaliryhmän edellisvuotta pienempään liiketulokseen ovat vaikuttaneet kattourakoinnin alkuvuoden kireä kilpailutilanne ja alhainen hintataso. Rakennus Oy Lemminkäisen tulosta on rasittanut televerkkorakentamisen heikentynyt markkinatilanne. Vertailuvuonna 2001 toteutettiin suuri määrä televerkkoprojekteja, kun taas joidenkin uusien hankkeiden käynnistyminen on viivästynyt tämän vuoden puolella. Palmbergin liikevaihto ja tulos painottuvat tällä tilikaudella selkeästi loppuvuodelle..216(51,5$.(11( Katsauskaudella on hankittu 70 % kiteeläisen Rakennusliike A. Taskinen Oy:n osakekannasta ja 100 % Lohjan Vesi ja Lämmön osakekannasta. Rakennusliike A. Taskisen liikevaihto viimeksi päättyneellä tilikaudella oli n. 11 milj. euroa ja Lohjan Vesi ja Lämmön liikevaihto oli 2,2 milj. euroa. Katsauskauden jälkeen on hankittu 56 % Sähköliike Tekno Oy:n osakekannasta ja 60 % Turun Rakennusputki Oy:n osakekannasta. Sähköliike Teknon liikevaihto viimeksi päättyneellä tilikaudella oli 5,2 milj. euroa ja Turun Rakennusputken liikevaihto oli 2,6 milj. euroa. RAHOITUS Nettorahoituskulut olivat 4,3 milj. euroa (3,8), mikä oli 0,8 % (0,8) liikevaihdosta. Korollinen vieras pääoma oli 195,9 milj. euroa (226,1) ja korollinen nettovelka 155,6 milj. euroa (197,7). Omavaraisuusaste oli 31,6 % (30,1) ja nettovelkaantumisaste (gearing) 85,1 % (114,3). INVESTOINNIT Katsauskauden investoinnit olivat 28,8 milj. euroa (80,7). Investoinnit olivat lähinnä päällystys-, murskaus- ja louhintakaluston, rakennusmateriaalien tuotantolaitteiden sekä talonrakennuskaluston hankintoja. HENKILÖSTÖ Henkilömäärä oli katsauskauden aikana keskimäärin (5.886). Henkilömäärä oli (7.173). TILAUSKANTA Konsernin laskuttamaton tilauskanta kasvoi 27 % ja oli ,1 milj. euroa (590,8), johon sisältyy ulkomaantoiminnan tilauskantaa 142,1 milj. euroa (96,1). Lemminkäinen Oyj:n tilauskanta oli 172,4 milj. euroa (151,3), Rakennus Oy

3 Lemminkäisen tilauskanta oli 205,0 milj. euroa (137,7), Oy Alfred A. Palmberg Ab:n tilauskanta oli 301,0 milj. euroa (226,2) ja Tekmanni Oy:n tilauskanta oli 72,7 milj. euroa (75,6). Katsauskauden aikana tai sen jälkeen saaduista uusista merkittävistä työkohteista käynnistyi mm. työyhteenliittymänä toteutettava Kehä III:n mittava tienparannusurakka Lentoasemantien ja Tikkurilan liittymän välillä. Keski-Suomessa aloitettiin Valtatie 9:n seitsemän kilometrin mittainen parannustyö Korpilahden ja Muuramen välisellä osuudella. Ruotsista on saatu kaksi uutta tunnelinrakennusurakkaa. Banverketille rakennetaan 1,8 kilometrin mittainen rautatietunneli Länsirannikon radalle Åsaan, ja Solnan kaupungille urakoidaan 2,5 kilometrin pituinen kaapelitunneli. Suomesta ja Ruotsista on saatu useita uusia pohjanvahvistusurakoita. Venäjällä aloitettiin Saint-Gobain Isoverin lasivillatehtaan rakennustyöt Egotievskissä. Thaimaassa käynnissä olevaan televerkkoprojektiin on saatu jatkourakka. UPM Kymmene Oyj:ltä on saatu pääosa Pietarsaaren tuotantolaitosten laajennusosan rakennusteknisistä töistä. Partek Finnaviatek Oy:lle rakennetaan komposiittihalli Kuorevedelle ja KWH Freeze Oy:lle jäähdyttämö Vantaalle. Alkuvuonna on aloitettu urakkakohteissa 896 asunnon rakentaminen (528). Vapaarahoitteisia asuntoja aloitettiin 363 kpl. (216). OSAKKEET Lemminkäinen Oyj:n osakkeen kurssi oli katsauskauden alussa 13,00 euroa (12,00) ja katsauskauden lopussa 16,50 euroa (12,60). Osakkeita vaihdettiin kpl ( ). KILPAILUVIRANOMAISTEN TUTKIMUKSET POHJOISMAISSA Kilpailuviranomaiset tutkivat asfalttialaa epäillyn kilpailulainsäädännön vastaisen toiminnan johdosta Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Tutkimukset koskevat kaikkia varteenotettavia alan yrityksiä. Suomessa kilpailuviranomaiset ovat ilmoittaneet tutkimusten kestävän todennäköisesti useita kuukausia. Lemminkäinen Oyj ei ole tietoinen, että yhtiön tai sen tytäryhtiöiden toiminnassa olisi osallistuttu kilpailulainsäädännön vastaiseen menettelyyn. TILIKAUDEN NÄKYMÄT Päällystys- ja kiviainesryhmä Lemminkäisen Päällystys- ja kiviainesryhmän kotimaan markkinat ovat suhteellisen vakaat. Yleisten teiden kunnossapitoon kohdistetut määrärahat näyttävät lisääntyneen hieman päällystyskauden aikana. Itämeren alueen markkinoilla ei kokonaisuutena ole nähtävissä oleellisia muutoksia, joskin kysyntä ja hintataso vaihtelevat maittain. Ruotsissa hintataso on pysynyt heikkona. Venäjällä päällysteiden kysyntä on selvästi vilkkaampaa.

4 Päällystys- ja kiviainesryhmän alkuvuoden vertailukelpoinen liiketulos on viime vuoden tasolla. Myös ryhmän koko vuoden liikevaihdon ja vertailukelpoisen tuloksen odotetaan päätyvän vuoden 2001 tasolle. 5DNHQQXVPDWHULDDOLU\KPl Rakennusmateriaaliryhmän alkuvuoden tulos jäi viimevuotista heikommaksi ennen kaikkea kattourakoinnin kireän hintatason vuoksi. Ryhmän tilanne on paranemassa, mutta alkuvuodesta johtuen sen koko vuoden tuloksen ennakoidaan jäävän hieman pienemmäksi kuin viime vuonna. Ryhmän liikevaihdon arvioidaan säilyvän viimevuotisella tasolla. Rakennus Oy Lemminkäinen Rakennus Oy Lemminkäisen alkuvuoden tulos oli heikompi kuin viime vuonna vastaavana aikana, pääosin televerkkoliiketoiminnan markkinatilanteesta johtuen. Koko vuoden tulostaso jäänee alkuvuodesta johtuen hieman viimevuotisen alapuolelle. Yhtiön liikevaihdon ennakoidaan kuitenkin kasvavan ja voimakkaasti kasvanut tilauskanta antaa sille hyvät tulevaisuudennäkymät pidemmällä tähtäimellä. 2\$OIUHG$3DOPEHUJ$E Asuntotuotannon näkymät ovat edelleen suhteellisen hyvät. Korkotaso on vakaa ja kuluttajien luottamus omaan talouteensa on vahva. Palmbergin asuntokauppa käy edelleen vilkkaana, ja asuntojen aloitusten määrää on lisätty selvästi viime vuodesta. Alkuvuonna aloitettiin 363 vapaarahoitteisen asunnon rakentaminen (216) ja koko vuoden aloitusten määräksi arvioidaan (444). Urakkakohteissa käynnistettiin 896 asunnon rakennustyöt (528). Palmbergin tilauskanta on hyvä. Yhtiön liikevaihto ja tulos painottuvat loppuvuodelle. Koko vuoden liikevaihdon ennakoidaan kasvavan ja tuloksen päätyvän viime vuoden tasolle. Tekmanni Oy Talotekniikan markkinat ovat vakaat. Tekmannin tilauskanta on hyvä. Yhtiön liikevaihdon ennakoidaan kasvavan jonkin verran ja tuloksen säilyvän viimevuotisella tasolla. Lemminkäisen vakaa kehitys jatkuu Lemminkäisen liikevaihdon kasvun ennakoidaan jatkuvan. Yhtiön operatiivisen toiminnan kannattavuuden arvioidaan säilyvän hyvänä. Tilikauden tulos pienenee kuitenkin viime vuoteen verrattuna merkittävästi vertailuvuoden 2001 tulokseen sisältyvän kertaluontoisen 15,2 milj. euron veronpalautuksen johdosta. Lisäksi vertailuvuoden tulokseen eivät sisälly Tanskasta ja Norjasta hankittujen asfalttiliiketoimintojen alkuvuoden n. 6 milj. euron tappiot. Lemminkäisen tilauskanta on vahva ja antaa yhtiölle hyvät toimintaedellytykset pidemmälläkin aikavälillä tarkasteltuna.

5 /(00,1.b,1(12<- KONSERNIN TULOSLASKELMA Milj. euroa 1-6/02 1-6/01 Muutos-% 1-12/01 Liikevaihto 510,9 475, ,5 Liikevoitto/-tappio 3,0 19, ,7 Rahoitustuotot ja kulut -4,3-3, ,0 Voitto/tappio ennen veroja -1,3 15, ,7 Välittömät verot -2,1 10, ,0 Vähemmistöosuus -1,1-0, ,6 Tilikauden voitto/tappio -4,5 24, ,1 Veroina on huomioitu katsauskauden tulosta vastaava vero. Vuoden 2001 veroihin on kirjattu 15,2 milj. euron veronpalautus. LIIKEVAIHTO TOIMIALOITTAIN Milj. euroa 1-6/02 1-6/01 Muutos-% 1-12/01 Lemminkäinen Oyj Päällystys- ja kiviainesryhmä 1) 113,1 105, ,7 Rakennusmateriaaliryhmä 39,7 39,2 1 89,9 Rakennus Oy Lemminkäinen 79,8 70, ,3 Oy Alfred A. Palmberg Ab 198,7 187, ,5 Tekmanni Oy 90,5 82, ,0 Muut -10,9-9, ,9 Konserni yhteensä 510,9 475, ,5 1) Icopal a/s:ltä ostetut liiketoiminnot liitettiin konserniin huhtikuun alussa LIIKEVOITTO TOIMIALOITTAIN Milj. euroa 1-6/02 1-6/01 Muutos-% 1-12/01 Lemminkäinen Oyj Päällystys- ja kiviainesryhmä 1) -2,9 4, ,6 Rakennusmateriaaliryhmä 0,0 1, ,4 Rakennus Oy

6 Lemminkäinen 2,5 5, ,5 Oy Alfred A. Palmberg Ab 3,2 7, ,4 Tekmanni Oy 1,5 1,4 7 6,0 Muut -1,2 0,1-1,2 Konserni yhteensä 3,0 19, ,7 1) Icopal a/s:ltä ostetut liiketoiminnot liitettiin konserniin huhtikuun alussa KONSERNITASE Milj. euroa 6/02 6/01 12/01 Vastaavaa Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet 44,6 44,1 43,8 Konserniliikearvo 27,9 30,5 29,8 Aineelliset hyödykkeet 124,9 129,9 110,3 Osuudet osakkuusyrityksissä 5,0 6,4 6,5 Muut sijoitukset 7,7 7,2 7,4 Yhteensä 210,2 218,1 197,8 Vaihtuvat vastaavat Vaihto-omaisuus 162,5 154,4 145,2 Pitkäaikaiset saamiset 0,1 0,5 0,1 Laskennallinen verosaaminen 0,5 1,1 1,3 Lyhytaikaiset saamiset 238,6 232,9 163,2 Rahoitusarvopaperit 4,3 4,1 12,5 Rahat ja pankkisaamiset 36,1 24,4 35,5 Yhteensä 442,1 417,4 357,8 Yhteensä 652,3 635,4 555,6 Vastattavaa 6/02 6/01 12/01 Oma pääoma Osakepääoma 34,0 34,0 34,0 Ylikurssirahasto 5,8 5,8 5,8 Arvonkorotusrahasto 0,1 0,1 0,1 Edellisten tilikausien voitto 135,8 100,4 100,0 Tilikauden voitto/tappio -4,5 24,9 55,1 Oma pääoma yhteensä 171,2 165,2 195,0 Vähemmistöosuus 11,6 7,7 10,5 Pakolliset varaukset 4,2 4,8 4,2 Vieras pääoma

7 Laskennallinen verovelka 14,4 16,7 14,8 Pitkäaikainen vieras pääoma 100,2 148,0 103,5 Lyhytaikainen vieras pääoma 350,6 293,0 227,6 Vieras pääoma yhteensä 465,3 457,7 345,9 Yhteensä 652,3 635,4 555,6 TALOUDELLISTA KEHITYSTÄ KUVAAVAT TUNNUSLUVUT 6/02 6/01 12/01 Sijoitetun pääoman tuotto, % 1) 1,1 6,2 23,0 Omavaraisuusaste, % 31,6 30,1 41,7 Gearing, % 85,1 114,3 44,1 Bruttoinvestoinnit, 28,8 80,7 94,0 milj. euroa Tilauskanta, milj. euroa 751,1 590,8 440,7 - josta ulkomaantoiminnan osuus, milj. euroa 142,1 96,1 66,4 Henkilöstö keskimäärin Henkilöstö kauden lopussa ) Tunnuslukua laskettaessa on huomioitu vain katsauskauden tulos. OSAKEKOHTAISET TUNNUSLUVUT 6/02 6/01 12/01 Tulos/osake, euroa 1) -0,26 1,46 3,23 Oma pääoma/osake, euroa 10,06 9,71 11,46 Osakekannan markkinaarvo, milj. euroa 280,9 214,5 221,3 Kurssi kauden lopussa, euroa 16,50 12,60 13,00 Vaihto kaudella, kpl Osakkeiden lukumäärä, kpl ) Vuoden 2001 tunnusluvuissa veronpalautuksen osuus on 0,89 euroa VAKUUDET JA VASTUUSITOUMUKSET

8 Milj. euroa 6/02 6/01 12/01 Vakuudet omista sitoumuksista Annetut kiinteistökiinnitykset 5,6 7,0 6,4 Annetut yrityskiinnitykset 83,6 59,6 82,8 Pantatut arvopaperit 8,7 4,4 6,3 Yhteensä 97,9 70,9 95,4 Takaukset Osakkuusyritysten puolesta 10,3 1,0 8,4 Leasingvastuut 39,3 19,4 39,0 Factoringvastuut 2,6 1,9 9,2 Johdannaissopimukset Valuuttatermiinit Nimellisarvo 33,9 32,0 35,2 Johdon tai osakkaiden puolesta ei ole annettu pantteja tai muita vastuusitoumuksia. Osavuosikatsauksen tiedot ovat tilintarkastamattomia. Helsingissä 14. päivänä elokuuta 2002 Lemminkäinen Oyj, Hallitus Lemminkäinen Oyj Juhani Sormaala Toimitusjohtaja Jakelu: Helsingin Pörssi, keskeiset tiedotusvälineet

Operatiivisen toiminnan tappio alkuvuonna johtuu päällystys- ja vedeneristystoiminnan kausiluonteisuudesta.

Operatiivisen toiminnan tappio alkuvuonna johtuu päällystys- ja vedeneristystoiminnan kausiluonteisuudesta. LEMMINKÄINEN OYJ 15.5.2002 klo 9.50 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2002 Konsernin katsauskauden liikevaihto kasvoi 6 % ja oli 194,6 milj. euroa (183,0). Tavanomainen, toiminnan kausiluonteisuudesta

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ 13.11.2002 klo 09.45 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2002

LEMMINKÄINEN OYJ 13.11.2002 klo 09.45 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2002 LEMMINKÄINEN OYJ 13.11.2002 klo 09.45 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2002 Konsernin liikevaihto kasvoi 11 % ja oli 917,2 milj. euroa (822,7). Tulos ennen veroja oli 43,3 milj. euroa (53,1).

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ 12.2.2003 klo 11.15

LEMMINKÄINEN OYJ 12.2.2003 klo 11.15 LEMMINKÄINEN OYJ 12.2.2003 klo 11.15 TILIKAUSI 2002: LEMMINKÄISEN TULOS 49 MILJ. EUROA Liikevaihto kasvoi 12,5 % ja oli 1.255,8 milj. euroa (1.116,5), tulos ennen veroja oli 48,5 milj. euroa (61,7), sijoitetun

Lisätiedot

LEMMI NKÄI NEN OYJ 8.11.2000 klo 10.50

LEMMI NKÄI NEN OYJ 8.11.2000 klo 10.50 LEMMI NKÄI NEN OYJ 8.11.2000 klo 10.50 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2000 Lemminkäisen katsauskauden liikevaihto kasvoi 12 % ja oli 665,2 milj. euroa (593,9). Voitto ennen satunnaiseriä

Lisätiedot

Alueellisesti rakennustuotanto on entistä selvemmin keskittynyt suuriin kasvukeskuksiin, joissa asunto-, liike- ja palvelurakentaminen on vilkasta.

Alueellisesti rakennustuotanto on entistä selvemmin keskittynyt suuriin kasvukeskuksiin, joissa asunto-, liike- ja palvelurakentaminen on vilkasta. LEMMI NKÄI NEN OYJ 15.8.2001 klo 10.00 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2001 Konsernin katsauskauden liikevaihto kasvoi 23 % ja oli 475,1 milj. euroa (387,6). Tulos ennen satunnaiseriä ja

Lisätiedot

L ä n n e n Te h t a a t O s a v u o s i k a t s a u s 1. 1. - 3 0. 4. 2 0 0 0

L ä n n e n Te h t a a t O s a v u o s i k a t s a u s 1. 1. - 3 0. 4. 2 0 0 0 Lännen Tehtaat Osavuosikatsaus 1.1.-30.4.2000 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.4.2000 Liikevaihto Lännen Tehtaiden tammi-huhtikuun liikevaihto oli 491,7 miljoonaa markkaa (1999: 382,0 Mmk). Liikevaihto kasvoi 29

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2001 LIIKETOIMINTARYHMÄT

OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2001 LIIKETOIMINTARYHMÄT OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2001 Liikevaihto Lännen Tehtaiden tammi-kesäkuun liikevaihto oli 749,6 miljoonaa markkaa (2000: 764,3 Mmk). Elintarvikeryhmän liikevaihto aleni 327,8 miljoonaan markkaan (339,0

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ 20.8.1998 klo. 9.45 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.1998

LEMMINKÄINEN OYJ 20.8.1998 klo. 9.45 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.1998 LEMMINKÄINEN OYJ 20.8.1998 klo. 9.45 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.1998 Lemminkäisen katsauskauden liikevaihto kasvoi 27 % ja oli 1.685,9 Mmk. Toiminnan kausiluonteisuudesta johtuva alkuvuoden

Lisätiedot

LÄNNEN TEHTAAT OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.10.2000 KLO 9.00

LÄNNEN TEHTAAT OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.10.2000 KLO 9.00 LÄNNEN TEHTAAT OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.10.2000 KLO 9.00 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.8.2000 Lännen Tehtaiden tammi-elokuun liikevaihto kasvoi 28 prosenttia ja oli 1 018,1 miljoonaa markkaa (1999: 797,1 Mmk). Tulos

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.11.2004 klo 09.00 1(4)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.11.2004 klo 09.00 1(4) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.11.2004 klo 09.00 1(4) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.9.2004 (9 KK) Konsernin liikevaihto kasvoi 16,0 % 99,90 (86,09) milj. euroon ja liikevoitto oli 7,83 (7,65) milj.

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN-KONSERNI. Osavuosikatsaus 1.1. - 30.6.2006

LEMMINKÄINEN-KONSERNI. Osavuosikatsaus 1.1. - 30.6.2006 LEMMINKÄINEN-KONSERNI Osavuosikatsaus 1.1. - 30.6.2006 Osavuosikatsaus 1-6 / 2006: Tulos parani selvästi Liikevaihto oli 731,2 milj. euroa (655,5) - josta kansainvälisen liiketoiminnan osuus oli 29,8 %

Lisätiedot

Tilinpäätös on laadittu osatuloutusperiaatetta noudattaen, jolloin rakennushankkeet on tuloutettu niiden valmistusasteen mukaisesti.

Tilinpäätös on laadittu osatuloutusperiaatetta noudattaen, jolloin rakennushankkeet on tuloutettu niiden valmistusasteen mukaisesti. LEMMINKÄINEN OYJ 19.5.1999 klo. 10.30 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.1999 Lemminkäisen katsauskauden liikevaihto kasvoi 30 % ja oli 130,5 MEUR (100,0). Toiminnan kausiluonteisuudesta johtuva

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ klo 9.40 /(00,1.b,1(12<-126$9826,.$76$86

LEMMINKÄINEN OYJ klo 9.40 /(00,1.b,1(12<-126$9826,.$76$86 LEMMINKÄINEN OYJ 14.11.2001 klo 9.40 /(00,1.b,1(12

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ 18.8.1999 klo 10.15

LEMMINKÄINEN OYJ 18.8.1999 klo 10.15 LEMMINKÄINEN OYJ 18.8.1999 klo 10.15 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.1999 Lemminkäisen katsauskauden liikevaihto kasvoi 22 % ja oli 344,7 MEUR (283,5). Tulos ennen satunnaiseriä parani ja

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ 12.11.2003 klo 10.45 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2003

LEMMINKÄINEN OYJ 12.11.2003 klo 10.45 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2003 LEMMINKÄINEN OYJ 12.11.2003 klo 10.45 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2003 Konsernin katsauskauden liikevaihto kasvoi 8% ja oli 988,7 milj. euroa (917,2). Liikevoitto oli 43,8 milj. euroa

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 07.08.2003 klo 09.00 1(4)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 07.08.2003 klo 09.00 1(4) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 07.08.2003 klo 09.00 1(4) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.6.2003 (6 KK) Konsernin liikevaihto laski 1,2 % 53,60 (54,27) milj. euroon ja liikevoitto oli 3,82 (3,92) milj.

Lisätiedot

Konsernin alkuvuoden liiketuloksen tappiollisuus on tavanomainen ja johtuu toiminnan kausiluonteisuudesta.

Konsernin alkuvuoden liiketuloksen tappiollisuus on tavanomainen ja johtuu toiminnan kausiluonteisuudesta. LEMMINKÄINEN OYJ 6.5.2001 klo 10.13 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2001 Konsernin katsauskauden liikevaihto kasvoi 21 % ja oli 183,0 milj. euroa (151,3). Toiminnan kausiluonteisuudesta

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS KATSAUSKAUSI 1.1. 30.9.2014 29.10.2014 1

OSAVUOSIKATSAUS KATSAUSKAUSI 1.1. 30.9.2014 29.10.2014 1 OSAVUOSIKATSAUS KATSAUSKAUSI 1.1. 30.9.2014 29.10.2014 1 Suomen johtava asuntovuokrausyritys Vuokra-asuntomäärä kasvoi ja Lumo laajensi asumisen palveluita Liikevaihto 1.1. 30.9.2014 miljoonaa euroa +7,5%

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ klo 9.40 TILIKAUSI 2001: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI 33 % 62 MILJ. EUROON

LEMMINKÄINEN OYJ klo 9.40 TILIKAUSI 2001: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI 33 % 62 MILJ. EUROON LEMMINKÄINEN OYJ 13.2.2002 klo 9.40 TILIKAUSI 2001: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI 33 % 62 MILJ. EUROON Liikevaihto kasvoi 16 % ja oli 1.116,5 milj. euroa (964,6), tulos ennen veroja oli 61,7 milj. euroa (46,4),

Lisätiedot

Lemminkäinen-konserni. Osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2007

Lemminkäinen-konserni. Osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2007 Lemminkäinen-konserni Osavuosikatsaus 1.1.-31.3.27 Kotimaan rakennusmarkkinat Rakentamisen kokonaismäärän arvioidaan kasvavan vuonna 27 3,5 % ja vuonna 28 3,% - ulkomaisen työvoiman käyttö on yleistynyt

Lisätiedot

Päällystys- ja kiviainesryhmän alkuvuoden tappio johtuu päällystystoiminnan kausiluonteisuudesta.

Päällystys- ja kiviainesryhmän alkuvuoden tappio johtuu päällystystoiminnan kausiluonteisuudesta. LEMMINKÄINEN OYJ 14.5.2003 klo 10.00 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2003 Konsernin katsauskauden liikevaihto kasvoi 14 % ja oli 222,7 milj. euroa (194,6). Tavanomainen, toiminnan kausiluonteisuudesta

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2010. ICT-liiketoiminnan organisaatio uudistettiin Medialiiketoiminnan positiivinen kehitys jatkuu TIEDOTE

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2010. ICT-liiketoiminnan organisaatio uudistettiin Medialiiketoiminnan positiivinen kehitys jatkuu TIEDOTE 1(5) Hallinto ja viestintä 222222222222222222 Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2010 ICT-liiketoiminnan organisaatio uudistettiin Medialiiketoiminnan positiivinen kehitys jatkuu

Lisätiedot

SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2. Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003

SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2. Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003 Julkaistu: 2003-04-24 07:01:11 CEST Solteq Oyj - neljännesvuosikatsaus SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2 Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003 Konsernin

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.02.2003 klo 9.00

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.02.2003 klo 9.00 Julkaistu: 2003-02-13 08:06:55 CET Wulff - neljännesvuosikatsaus BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.02.2003 klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA

Lisätiedot

Täytetty 2.4.2001 kl 9.30 JV. TULOSLASKELMA Milj.e 1-3/2002 1-3/2001 2001

Täytetty 2.4.2001 kl 9.30 JV. TULOSLASKELMA Milj.e 1-3/2002 1-3/2001 2001 KEMIRAKONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. Täytetty 2.4.2001 kl 9.30 JV TULOSLASKELMA Milj.e 13/2002 13/2001 2001 Liikevaihto 656,3 651,4 2 454,4 Osuus osakkuusyritysten tuloksista 0,4 2,6 0,4 Liiketoiminnan

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ 12.5.2004 klo 10.23 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2004 LEMMINKÄISEN TAVANOMAINEN ALKUVUODEN TAPPIO PUOLITTUI

LEMMINKÄINEN OYJ 12.5.2004 klo 10.23 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2004 LEMMINKÄISEN TAVANOMAINEN ALKUVUODEN TAPPIO PUOLITTUI LEMMINKÄINEN OYJ 12.5.2004 klo 10.23 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2004 LEMMINKÄISEN TAVANOMAINEN ALKUVUODEN TAPPIO PUOLITTUI Konsernin liikevaihto kasvoi 9 % ja oli 242,1 milj. euroa (222,7). Toiminnan kausiluonteisuudesta

Lisätiedot

Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 31.3.2003}

Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 31.3.2003} Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 31.3.2003} Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 31.3.2003 Kokonaismarkkinoiden supistumisesta johtuen liikevaihto laski, mutta liiketulos säästötoimenpiteiden ansiosta 1 miljoonaa

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ 11.2.2004 klo 11.15

LEMMINKÄINEN OYJ 11.2.2004 klo 11.15 LEMMINKÄINEN OYJ 11.2.2004 klo 11.15 TILIKAUSI 2003: LEMMINKÄISEN TULOS 42 MILJ. EUROA Liikevaihto kasvoi 8,2 % ja oli 1.359,0 milj. euroa (1.255,8), tulos ennen veroja oli 41,8 milj. euroa (48,5), sijoitetun

Lisätiedot

Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 11,0 (11,1) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 48,3 %.

Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 11,0 (11,1) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 48,3 %. TIEDOTE 10.8.2015 1 (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2015 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 22,8 (vuonna 2014 vastaavalla ajanjaksolla 30,2 milj. euroa) ja käyttökate

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 1.1.-30.6.2008

Osavuosikatsaus 1.1.-30.6.2008 Osavuosikatsaus 1.1.-30.6.2008 Toimintaympäristö Kotimaa Talouden kasvunäkymät heikentyneet, huolena kiihtyvä inflaatio ja korkojen nousun vaikutus asuntorakentamiseen Liike-, logistiikka- ja teollisuusrakentaminen

Lisätiedot

ELECSTER OYJ OSAVUOSIKATSAUS 18.8.2015 KLO 8:30

ELECSTER OYJ OSAVUOSIKATSAUS 18.8.2015 KLO 8:30 ELECSTER OYJ OSAVUOSIKATSAUS 18.8.2015 KLO 8:30 ELECSTER -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2015 Elecsterillä vakaata kehitystä Yhteenveto luvuista Tammi-kesäkuu: Liikevaihto 22,3 MEUR (1-6/2014: 22,7

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ 17.2.1999 klo 12.00

LEMMINKÄINEN OYJ 17.2.1999 klo 12.00 LEMMINKÄINEN OYJ 17.2.1999 klo 12.00 TILIKAUSI 1998: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI 161 MMK:AAN Lemminkäinen-konsernin liikevaihto kasvoi 24 % ja oli 4.255 (3.433), tulos ennen satunnaiseriä oli 161 (115),

Lisätiedot

Konsernirakenteessa ei ole tapahtunut muutoksia katsauskauden aikana.

Konsernirakenteessa ei ole tapahtunut muutoksia katsauskauden aikana. LEMMINKÄINEN OYJ 12.11.1998 klo. 10.00 1(6) LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.9.1998 Lemminkäisen katsauskauden liikevaihto kasvoi 20 % ja oli 3.086,1 Mmk. Konsernin tulos ennen satunnaiseriä

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ 14.2.2001 klo 10.30 TILIKAUSI 2000: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI 46 MILJ. EUROON

LEMMINKÄINEN OYJ 14.2.2001 klo 10.30 TILIKAUSI 2000: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI 46 MILJ. EUROON LEMMINKÄINEN OYJ 14.2.2001 klo 10.30 TILIKAUSI 2000: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI 46 MILJ. EUROON Liikevaihto kasvoi 17 % ja oli 965 milj. euroa (826), tulos ennen satunnaiseriä oli 46,4 milj. euroa (39,9),

Lisätiedot

Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.6.2002

Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.6.2002 Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.6.2002 Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.6.2002 Toisen neljänneksen toiminnallinen liiketulos palautui voitolliseksi toukokuussa kirjattu OMNEn luottotappio ( 1,9

Lisätiedot

HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO 9.00

HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO 9.00 HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE 9.8.2006 KLO 9.00 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.06.2006 Honkarakenne-konsernin kuluvan vuoden tammi-kesäkuun liikevaihto oli 35,7 miljoonaa euroa, kun se edellisenä vuonna vastaavaan

Lisätiedot

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2011 Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla Konserni Aina

Lisätiedot

ELECSTER OYJ OSAVUOSIKATSAUS 7.11.2013 KLO 8:30. Elecsterillä hyvä kannattavuus kolmannella vuosineljänneksellä

ELECSTER OYJ OSAVUOSIKATSAUS 7.11.2013 KLO 8:30. Elecsterillä hyvä kannattavuus kolmannella vuosineljänneksellä ELECSTER OYJ OSAVUOSIKATSAUS 7.11.2013 KLO 8:30 ELECSTER -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.2013 Elecsterillä hyvä kannattavuus kolmannella vuosineljänneksellä Yhteenveto luvuista Tammi-syyskuu Liikevaihto

Lisätiedot

Kotimaan rakennusmarkkinoiden suotuisa kehitys jatkuu. Kokonaisuudessaan rakentamisen ennakoidaan kasvavan kuluvana vuonna 2-4 %.

Kotimaan rakennusmarkkinoiden suotuisa kehitys jatkuu. Kokonaisuudessaan rakentamisen ennakoidaan kasvavan kuluvana vuonna 2-4 %. LEMMINKÄINEN OYJ 11.8.2004 klo 10.11 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2004 LEMMINKÄISEN PUOLIVUOTISTULOS PARANI Konsernin liikevaihto kasvoi 14 % ja oli 640,8 milj. euroa (560,7). Tulos ennen veroja oli 9,4 milj.

Lisätiedot

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-6 / elokuuta 2012

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-6 / elokuuta 2012 MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-6 / 3. elokuuta TAMMI KESÄKUU Konsernin tammi-kesäkuun liikevaihto oli 67,1 milj. euroa (57,9), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 15,9 prosenttia. Liikevaihtoa kasvatti vuoden

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ PÖRSSITIEDOTE klo OSAVUOSIKATSAUS : LEMMINKÄISEN VAKAA TULOSKEHITYS JATKUU

LEMMINKÄINEN OYJ PÖRSSITIEDOTE klo OSAVUOSIKATSAUS : LEMMINKÄISEN VAKAA TULOSKEHITYS JATKUU 1 (9) LEMMINKÄINEN OYJ PÖRSSITIEDOTE 9.11.2005 klo 11.52 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.9.2005: LEMMINKÄISEN VAKAA TULOSKEHITYS JATKUU Konsernin liikevaihto kasvoi 12,7 % ja oli 1.258,8 milj. euroa (1.117,0).

Lisätiedot

TIEDOTE (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012

TIEDOTE (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012 1(5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 58,9 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla 61,3 milj. euroa). Liiketulos oli

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ PÖRSSITIEDOTE 9.8.2006 klo 10.50

LEMMINKÄINEN OYJ PÖRSSITIEDOTE 9.8.2006 klo 10.50 LEMMINKÄINEN OYJ PÖRSSITIEDOTE 9.8.2006 klo 10.50 LEMMINKÄISEN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2006: Tulos parani selvästi Lemminkäinen-konsernin liikevaihto kasvoi 11,5 % ja oli 731,2 milj. euroa (655,5). Liikevoitto

Lisätiedot

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-3 / huhtikuuta 2012

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-3 / huhtikuuta 2012 MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-3 / 2012 27. huhtikuuta 2012 TAMMI MAALISKUU 2012 Konsernin tammi-maaliskuun liikevaihto oli 32,0 milj. euroa (27,4), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 16,9 prosenttia. Liikevaihtoa

Lisätiedot

Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2004

Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2004 Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2004 Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2004 Liikevaihto kasvoi 14% edelliseen vuoteen verrattuna ja oli 42,8 miljoonaa euroa Liiketulos parani 93% ja nousi 2,4

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 6.11.2003 klo 09.00 1(4)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 6.11.2003 klo 09.00 1(4) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 6.11.2003 klo 09.00 1(4) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.9.2003 (9 KK) Konsernin liikevaihto laski 1,3 % 86,09 (87,24) milj. euroon ja liikevoitto oli 7,65 (8,27) milj. euroa

Lisätiedot

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla.

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2011 Tulos parani Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 41,4 milj. euroa (vuonna 2010 vastaavalla

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 4-6/ / / /

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 4-6/ / / / KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 4-6/2003 4-6/2002 1-6/2003 1-6/2002 2002 Liikevaihto 671,9 707,5 1 371,4 1 363,8 2 612,3 Osuus osakkuusyritysten tuloksista -0,3-0,4

Lisätiedot

TIEDOTE 14.11.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihto ja kannattavuus pysyvät viime vuoden tasolla.

TIEDOTE 14.11.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihto ja kannattavuus pysyvät viime vuoden tasolla. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2011 Konserni Operatiivinen tulos parantunut lähes 4 milj. euroa Hallituksen puheenjohtajaksi Panu Ala-Nikkola Konserniin

Lisätiedot

1 (17) 15.2.2006 klo 11.40 LEMMINKÄISEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE VUODELTA 2005: YHTIÖN TULOS PARANI VIIDENNEKSEN

1 (17) 15.2.2006 klo 11.40 LEMMINKÄISEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE VUODELTA 2005: YHTIÖN TULOS PARANI VIIDENNEKSEN 1 (17) LEMMINKÄINEN OYJ PÖRSSITIEDOTE 15.2.2006 klo 11.40 LEMMINKÄISEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE VUODELTA 2005: YHTIÖN TULOS PARANI VIIDENNEKSEN Konsernin liikevaihto kasvoi 11,9 % ja oli 1.601,7 milj. euroa

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ 16.02.2000 klo. 10.45 TILIKAUSI 1999: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI 40 MILJ. EUROON

LEMMINKÄINEN OYJ 16.02.2000 klo. 10.45 TILIKAUSI 1999: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI 40 MILJ. EUROON LEMMINKÄINEN OYJ 16.02.2000 klo. 10.45 TILIKAUSI 1999: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI 40 MILJ. EUROON Liikevaihto kasvoi 15 % ja oli 826 milj. euroa (716), tulos ennen satunnaiseriä oli 39,9 milj. euroa (27,1),

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OY 1(7) 18.2.1998 klo 10.15 TILIKAUSI 1997: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI JA OLI 108,8 MMK

LEMMINKÄINEN OY 1(7) 18.2.1998 klo 10.15 TILIKAUSI 1997: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI JA OLI 108,8 MMK LEMMINKÄINEN OY 1(7) 18.2.1998 klo 10.15 TILIKAUSI 1997: LEMMINKÄISEN TULOS PARANI JA OLI 108,8 MMK Lemminkäinen-konsernin liikevaihto oli 3.380,3 Mmk (2.898,0), tulos ennen satunnaiseriä ja veroja 108,8

Lisätiedot

FINNLINES OYJ 26.10.2005

FINNLINES OYJ 26.10.2005 FINNLINES OYJ 26.10.2005 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.2005 Olennaiset tapahtumat katsauskaudella :n varsinainen yhtiökokous, joka pidettiin 17. maaliskuuta 2005, vahvisti tilinpäätöksen vuodelta 2004 ja myönsi

Lisätiedot

TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA Konsernin kehitys

TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA Konsernin kehitys TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA 1.9.2004- Konsernin kehitys Turkistuottajat Oyj järjesti katsauskauden 1.9.2004- aikana neljä huutokauppaa. Huutokaupoissa ja katsauskauden aikana tapahtuneessa

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS

OSAVUOSIKATSAUS OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2001 Liikevaihto Lännen Tehtaiden tammi-maaliskuun liikevaihto oli 332,3 miljoonaa markkaa (2000: 328,3 Mmk). Liikevaihdon vähäinen kasvu oli ennakoitua. Elintarvikeryhmän liikevaihto

Lisätiedot

Global Reports LLC. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.15

Global Reports LLC. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.15 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 14.8.2003, klo 9.15 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2003 Beltton konserni kasvatti sekä liikevaihtoaan että liikevoittoaan. Konsernin liikevaihto kasvoi

Lisätiedot

Paperikiista heikensi toista vuosineljännestä

Paperikiista heikensi toista vuosineljännestä Paperikiista heikensi toista vuosineljännestä Nordkalk Oyj Abp: osavuosikatsaus tammikuu-kesäkuu 2005 liikevaihto laski 123,3 (1-6/:131,9) miljoonaan euroon (-7 %) voitto ennen satunnaiseriä laski 3,5

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 6.5.2004 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2004 - Yleiselektroniikka Oyj:n toimitusjohtajaksi Jussi Aspiala - Liikevaihto 5,6 milj.

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 4-6/ / / /

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 4-6/ / / / KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 4-6/2004 4-6/2003 1-6/2004 1-6/2003 2003 Liikevaihto 729,9 671,9 1 447,2 1 371,4 2 738,2 Liiketoiminnan muut tuotot 17,2 3,8 23,6

Lisätiedot

Lemminkäinen Oyj. Osavuosikatsaus 1-6 / 2011 Toimitusjohtaja Timo Kohtamäki

Lemminkäinen Oyj. Osavuosikatsaus 1-6 / 2011 Toimitusjohtaja Timo Kohtamäki Lemminkäinen Oyj Osavuosikatsaus 1-6 / 211 Toimitusjohtaja Timo Kohtamäki Keskeistä vuoden 211 toisella neljänneksellä Tilauskanta oli ennätyskorkea: 1,7 mrd euroa Infrarakentamisessa hyvä tuloskehitys,

Lisätiedot

Arvo EUR 1.000 2004/2005 Syyskuu 968 702 42.398 35.430 Varastomyynti 10 9 217 193 Yhteensä 978 711 42.616 35.624. 1.

Arvo EUR 1.000 2004/2005 Syyskuu 968 702 42.398 35.430 Varastomyynti 10 9 217 193 Yhteensä 978 711 42.616 35.624. 1. TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA 1.9.2005-30.11.2005 Konsernin kehitys Turkistuottajat-konsernin tilikauden ensimmäinen neljännes on kulupainotteista joulukuussa käynnistyvän myyntikauden valmistelua.

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 10-12/2003 10-12/2002 2003 2002

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 10-12/2003 10-12/2002 2003 2002 KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 10-12/2003 10-12/2002 2003 2002 Liikevaihto 683,8 637,4 2 738,2 2 612,3 Liiketoiminnan muut tuotot 6,7 1,8 28,1 13,2 Kulut -623,7-579,0-2

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 7-9/ / / /

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 7-9/ / / / KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 7-9/2003 7-9/2002 1-9/2003 1-9/2002 2002 Liikevaihto 683,0 611,1 2 054,4 1 974,9 2 612,3 Osuus osakkuusyritysten tuloksista -1,2 0,1-1,1

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2008

Osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2008 Osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2008 Toimintaympäristön epävarmuus kasvaa Kotimaa Asuntojen kysyntä laskenut voimakkaasti, liike- ja toimitilarakentamisen kasvu taittunut Infrarakentamisen ja Talotekniikan näkymät

Lisätiedot

6.5.2013. Liiketulokseen sisältyy omaisuuden myyntivoittoja 7,0 (6,8) miljoonaa euroa.

6.5.2013. Liiketulokseen sisältyy omaisuuden myyntivoittoja 7,0 (6,8) miljoonaa euroa. 6.5.2013 VR-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2013 VR-konsernin liikevaihto oli ensimmäisellä vuosineljänneksellä 310,4 (331,7) miljoonaa euroa. Vertailukelpoinen liikevaihto kasvoi 4,6 prosenttia. Raportoitu

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2012 YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2012 10.8.2012 KLO 09:15

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2012 YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2012 10.8.2012 KLO 09:15 Yleiselektroniikka Oyj - Osavuosikatsaus YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-3.6.212 YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-3.6.212 1.8.212 KLO 9:15 - Liikevaihto 2,6 miljoonaa euroa (18,8

Lisätiedot

Emoyhtiön tilinpäätöksen liitetiedot (FAS)

Emoyhtiön tilinpäätöksen liitetiedot (FAS) 1 1 000 euroa 1.1. - 31.12.2006 1.1. - 31.12.2005 1 TULOSLASKELMAN LIITETIEDOT 1.1 LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO Liikevaihto toimialoittain Päällystys- ja kiviainesryhmä 266 897 260 025 Rakennusmateriaaliryhmä

Lisätiedot

TIEDOTE Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 4,4 (4,3) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22,1 %.

TIEDOTE Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 4,4 (4,3) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22,1 %. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-maaliskuussa 19,8 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla

Lisätiedot

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-9 / lokakuuta 2012

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-9 / lokakuuta 2012 MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-9 / 26. lokakuuta TAMMI SYYSKUU Konsernin tammi-syyskuun liikevaihto oli 101,9 milj. euroa (91,7), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 11,1 prosenttia. Liikevaihtoa kasvatti vuoden

Lisätiedot

Myynti kpl 2006/2007. Arvo EUR /2006 Syyskuu Varastomyynti Yhteensä

Myynti kpl 2006/2007. Arvo EUR /2006 Syyskuu Varastomyynti Yhteensä TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA 1.9.2006-30.11.2006 Tämä osavuosikatsaus on laadittu IFRS-standardien kirjaamis- ja arvostusperiaatteita noudattaen. Katsauksen laatimisessa on noudatettu samoja

Lisätiedot

1 000 euroa TULOSLASKELMAN LIITETIEDOT 1.1 LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO/-TAPPIO

1 000 euroa TULOSLASKELMAN LIITETIEDOT 1.1 LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO/-TAPPIO Emoyhtiön tilinpäätöksen 1 1 000 euroa 1.1. 31.12.2007 1.1. 31.12.2006 1 TULOSLASKELMAN LIITETIEDOT 1.1 LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO/-TAPPIO Liikevaihto toimialoittain Päällystys- ja kiviainesryhmä 301 560

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2007

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2007 TIEDOTE 1(5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2007 Konserni Aina Group konsernin liikevaihto tammi-maaliskuussa oli 24.715.671 euroa (vuonna 2006 vastaavalla

Lisätiedot

Itella Informaatio Liikevaihto 54,1 46,6 201,1 171,3 Liikevoitto/tappio 0,3-3,6 5,4-5,3 Liikevoitto-% 0,6 % -7,7 % 2,7 % -3,1 %

Itella Informaatio Liikevaihto 54,1 46,6 201,1 171,3 Liikevoitto/tappio 0,3-3,6 5,4-5,3 Liikevoitto-% 0,6 % -7,7 % 2,7 % -3,1 % 1/7 Liiketoimintaryhmien avainluvut 10-12 10-12 1-12 1-12 2007 2006 2007 2006 Itella Viestinvälitys Liikevaihto 248,6 243,4 893,8 869,7 Liikevoitto 21,3 28,1 88,9 73,6 Liikevoitto-% 8,6 % 11,5 % 9,9 %

Lisätiedot

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen.

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen. 1/8 Tunnusluvut Liikevaihto, milj. euroa 391,2 359,8 1 230,9 1 120,6 1 550,6 Liikevoitto, milj. euroa 14,1 15,5 79,7 67,6 89,0 Liikevoittoprosentti 3,6 4,3 6,5 6,0 5,7 Voitto ennen veroja, milj. euroa

Lisätiedot

MARTELA TILINPÄÄTÖS 1-12 / 2012 6. helmikuuta 2013

MARTELA TILINPÄÄTÖS 1-12 / 2012 6. helmikuuta 2013 MARTELA TILINPÄÄTÖS 1-12 / 6. helmikuuta 2013 TAMMI JOULUKUU Konsernin tammi-joulukuun liikevaihto oli 142,7 milj. euroa (130,7), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 9,2 prosenttia. Liikevaihtoa kasvatti

Lisätiedot

YIT-konsernin tilinpäätös 2001

YIT-konsernin tilinpäätös 2001 YIT-konsernin tilinpäätös 21 YIT-YHTYMÄ INSTALLAATIOT 1 OYJ OY 14.2.22 12/21 Konsernirakenne YIT-YHTYMÄ OYJ Reino Hanhinen Konsernijohto Konsernipalvelut YIT RAKENNUS OY Ilpo Jalasjoki YIT INSTALLAATIOT

Lisätiedot

Yleiselektroniikka-konsernin kuuden kuukauden liikevaihto oli 14,9 milj. euroa eli on parantunut edelliseen vuoteen verrattuna 2,1 milj. euroa.

Yleiselektroniikka-konsernin kuuden kuukauden liikevaihto oli 14,9 milj. euroa eli on parantunut edelliseen vuoteen verrattuna 2,1 milj. euroa. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 13.8.2007 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2007 - Liikevaihto 14,9 milj. euroa (12,8 milj. euroa) - Liikevoitto 494 tuhatta euroa

Lisätiedot

Q1-Q4 2013 Q4 2013 Q4 2012

Q1-Q4 2013 Q4 2013 Q4 2012 Atria Oyj Tilinpäätös 1.1. 31.12. Toimitusjohtaja Juha Gröhn Atria-konserni Katsaus 1.1.-31.12. Milj. *Kertaluonteiset erät, jotka sisältyvät raportoituun liikevoittoon Q1- Q1- Liikevaihto 360,6 360,6

Lisätiedot

LEMMINKÄINEN OYJ klo OSAVUOSIKATSAUS : LEMMINKÄISEN VAKAA KEHITYS JATKUU

LEMMINKÄINEN OYJ klo OSAVUOSIKATSAUS : LEMMINKÄISEN VAKAA KEHITYS JATKUU 1 (10) LEMMINKÄINEN OYJ 10.8.2005 klo 10.00 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2005: LEMMINKÄISEN VAKAA KEHITYS JATKUU Konsernin liikevaihto kasvoi 12 % ja oli 719,7 milj. euroa (640,8). Tulos ennen veroja oli

Lisätiedot

MARTELA OSAVUOSI- KATSAUS /

MARTELA OSAVUOSI- KATSAUS / MARTELA OSAVUOSI- KATSAUS 01-09 / 26.10. TAMMI SYYSKUU Konsernin tammi-syyskuun liikevaihto oli 91,7 milj. euroa (74,4), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 23,4 prosenttia. Liikevaihtoa kasvatti alkuvuonna

Lisätiedot

Konsernin omistusosuutta on lisätty valmisbetoniliiketoimintaa harjoittavissa Oy Kokkobe Ab:ssa 90,3 %:iin sekä Ab Jakobe Oy:ssä 84,9 %:iin.

Konsernin omistusosuutta on lisätty valmisbetoniliiketoimintaa harjoittavissa Oy Kokkobe Ab:ssa 90,3 %:iin sekä Ab Jakobe Oy:ssä 84,9 %:iin. LEMMI NKÄI NEN OYJ 16.8.2000 klo 10.25 LEMMINKÄINEN OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2000 Lemminkäisen katsauskauden liikevaihto kasvoi 12 % ja oli 387,6 milj. euroa (344,7). Alkuvuoden voitto ennen satunnaiseriä

Lisätiedot

HONKARAKENNE OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.2006

HONKARAKENNE OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.2006 Julkaistu: 2007-02-22 08:00:30 CET Honkarakenne Oyj - Tilinpäätöstiedote HONKARAKENNE OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.2006 HONKARAKENNE OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.2006 Honkarakenne-konsernin

Lisätiedot

JAAKKO PÖYRY GROUP OYJ Pörssitiedote 28.4.2002 klo 8.30 1(13)

JAAKKO PÖYRY GROUP OYJ Pörssitiedote 28.4.2002 klo 8.30 1(13) JAAKKO PÖYRY GROUP OYJ Pörssitiedote 28.4.2002 klo 8.30 1(13) OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2003 Jaakko Pöyry Group konsernin liikevaihto oli katsauskaudella 102,0 (edellisvuonna 2002 100,4) miljoonaa euroa.

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 5.8.2004 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2004 - Liikevaihto 11,2 milj. euroa, laskua 2 % - Liiketappio 82 tuhatta euroa, (94 tuhatta

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 7-9/ / / /

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 7-9/ / / / KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 7-9/2004 7-9/2003 1-9/2004 1-9/2003 2003 Liikevaihto 695,2 683,0 2 142,4 2 054,4 2 738,2 Liiketoiminnan muut tuotot 57,6 11,7 80,2

Lisätiedot

MARTELA TILINPÄÄTÖS /

MARTELA TILINPÄÄTÖS / MARTELA TILINPÄÄTÖS 01-12 / 8.2.2012 TAMMI JOULUKUU Konsernin tammi-joulukuun liikevaihto oli 130,7 milj. euroa (108,4), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 20,6 prosenttia. Liikevaihtoa kasvatti alkuvuonna

Lisätiedot

- Talentum-konsernin liikevoitto parani 1,4 milj. euroa vuoden takaisesta, vaikka liikevaihto pieneni 4 % verrattuna viime vuoteen.

- Talentum-konsernin liikevoitto parani 1,4 milj. euroa vuoden takaisesta, vaikka liikevaihto pieneni 4 % verrattuna viime vuoteen. TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 24.10.2003 KELLO 8.00 TALENTUM-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2003 - Liikevaihto: 80,1 milj. euroa (1-9/2002: 83,5 milj. euroa) - Liikevoitto: 0,4 milj. euroa (-1,0

Lisätiedot

1/8. Suomen Posti -konsernin tunnusluvut

1/8. Suomen Posti -konsernin tunnusluvut 1/8 n tunnusluvut Q1/2007 Q1/2006 Muutos 1-12/2006 % Liikevaihto, milj. euroa 431,5 384,9 12,1 1 550,6 Liikevoitto, milj. euroa 45,9 37,6 22,1 89,0 Liikevoittoprosentti 10,6 9,8 5,7 Voitto ennen veroja,

Lisätiedot

24.3.2015. Osuuskunta KPY:n omistusosuudet ovat seuraavat:

24.3.2015. Osuuskunta KPY:n omistusosuudet ovat seuraavat: Tilinpäätöstiedote vuodelta 2014 1 (7) Osuuskunta KPY -konsernin tilinpäätöstiedote ajalta 1.1. 31.12.2014 Vuoden 2014 tuloskehitys Konsernin liikevaihto oli 323,6 miljoonaa euroa (247,0 milj. euroa vuonna

Lisätiedot

FINAVIA KONSERNI TASEKIRJA VÄLITILINPÄÄTÖS

FINAVIA KONSERNI TASEKIRJA VÄLITILINPÄÄTÖS FINAVIA KONSERNI TASEKIRJA VÄLITILINPÄÄTÖS 30.9.2010 Tulos ja tase, FAS (Toteuma) Finavia konserni TULOSLASKELMA, FAS EUR 1.1.-30.9.2010 1.1.-30.9.2009 LIIKEVAIHTO 231 834 836,24 241 094 465,00 Valmiiden

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TIEDOTE 1(5) 29.8.2005 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2005 Aina Group- konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 30.181.495 euroa. Liikevaihto kasvoi 10,5 %

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2006 oli 3,8 meur (2,9 meur 1-3/2005). Vertailukelpoinen liikevaihto 1-3/2005 oli 3,4 meur.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2006 oli 3,8 meur (2,9 meur 1-3/2005). Vertailukelpoinen liikevaihto 1-3/2005 oli 3,4 meur. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 28.4.2006 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N TULOS PARANI Osavuosikatsaus 1-3/2006 (IFRS) - Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2006 oli 3,8 meur (2,9 meur 1-3/2005). Vertailukelpoinen

Lisätiedot

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen.

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen. 1/8 Tunnusluvut Liikevaihto, milj. euroa 408,2 376,0 839,7 760,9 1 550,6 Liikevoitto, milj. euroa 19,7 14,4 65,6 52,0 89,0 Liikevoittoprosentti 4,8 3,8 7,8 6,8 5,7 Voitto ennen veroja, milj. euroa 21,4

Lisätiedot

2003-05-09 14:00 Pörssitiedote FISKARS KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS, TAMMI - MAALISKUU 2003 (Tietoja ei ole tilintarkastettu)

2003-05-09 14:00 Pörssitiedote FISKARS KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS, TAMMI - MAALISKUU 2003 (Tietoja ei ole tilintarkastettu) 2003-05-09 14:00 Pörssitiedote FISKARS KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS, TAMMI - MAALISKUU 2003 (Tietoja ei ole tilintarkastettu) FISKARSIN LIIKEVAIHTO LASKI JA LIIKEVOITTO PARANI - konsernin liikevaihto 173,6

Lisätiedot

- Liikevaihto 17,1 milj. euroa (23,8 milj. euroa) - Liiketappio 458 tuhatta euroa (liikevoitto 813 tuhatta euroa) - Osakekohtainen tappio 0,16 euroa

- Liikevaihto 17,1 milj. euroa (23,8 milj. euroa) - Liiketappio 458 tuhatta euroa (liikevoitto 813 tuhatta euroa) - Osakekohtainen tappio 0,16 euroa YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Osavuosikatsaus 06.11.2009 klo 9:15 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2009 - Liikevaihto 17,1 milj. euroa (23,8 milj. euroa) - Liiketappio 458 tuhatta euroa

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 7.11.2002 klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2002 - Elektroniikka-alan taantuma jatkunut Suomessa - Liikevaihto 17,7 milj. euroa 1-9/02

Lisätiedot

Suomen Asiakastieto Oy 20.05.2007 09:36

Suomen Asiakastieto Oy 20.05.2007 09:36 Tulosta Suomen Asiakastieto Oy 20.05.2007 09:36 Yrityksen Talousraportti Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10 00580 Helsinki Y-tunnus 01110279 Kaupparekisterinumero 161689 Kotipaikka Helsinki Rekisteröity

Lisätiedot

- Liiketulos -0,2 meur (-1,0 meur), -1,8 % liikevaihdosta (-8,0 %). Liiketulokseen sisältyy 0,7 meur liiketoimintojen myyntivoittoja.

- Liiketulos -0,2 meur (-1,0 meur), -1,8 % liikevaihdosta (-8,0 %). Liiketulokseen sisältyy 0,7 meur liiketoimintojen myyntivoittoja. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 10.8.2004 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2004 - Liikevaihto katsauskaudella 9,9 meur (12,3 meur 1-6/2003). - Liiketulos -0,2 meur (-1,0 meur), -1,8

Lisätiedot

Osakekohtainen tulos oli 0,25 (0,20) euroa. Veroina on otettu huomioon konserniyhtiöiden katsauskauden tulosta vastaavat verot.

Osakekohtainen tulos oli 0,25 (0,20) euroa. Veroina on otettu huomioon konserniyhtiöiden katsauskauden tulosta vastaavat verot. Julkaistu 21.10.2004 *Tulikivi-konsernin voitto ennen satunnaisia eriä parani katsauskaudella selvästi ja oli 3,2 Me (2,5 Me). *Konsernin liikevaihto oli 39,4 (38,3) Me. Tulisijaliiketoiminnan liikevaihto

Lisätiedot

TIEDOTE AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU (5) Konserni

TIEDOTE AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU (5) Konserni 1 (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 40,0 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla 41,4 milj. euroa) ja käyttökate

Lisätiedot