KARVIAN KUNNANHALLITUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KARVIAN KUNNANHALLITUS"

Transkriptio

1 Kunnanhallitus KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANHALLITUS 16/2015 I KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Maanantai klo Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen kokoushuone Kahvitarjoilu klo Puheenjohtaja: Merk. Jukka Ohrankämmen.

2 12323 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO: KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 2 LAUSUNTO MAJAHOHKAN TURVETUOTANTOALUEEN YMPÄRISTÖLUVAN TARKISTAMISESTA SEKÄ PITKÄNSALONKEITAAN TURVETUOTANTOALUEEN YMPÄRISTÖLUVASTA 3 TAKSILUPAKIINTIÖIDEN VAHVISTAMINEN 5 KUNNAN PERUSPALVELUJEN VALTIONOSUUDEN MUUTOS VUODELLE TALOUS- JA VELKANEUVOJAN TYÖSUHDE 10 TALOUS- JA VELKANEUVOJAN TYÖSUHDE 12 KUNNANHALLITUKSEN KOKOUSPÄIVÄT VUONNA MUUT ASIAT 14 ILMOITUSASIAT 15 OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUSOSOITUS 22

3 22323 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KH 239 Kuntalain 103 :n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. PÄÄTÖS: PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN KH 240 Kunnanhallituksen pöytäkirjan tarkastaminen tapahtuu kokousta seuraavana toisena arkipäivänä klo 15:00 kunnantalolla. Pöytäkirjat pidetään julkisesti nähtävänä pääsääntöisesti kokousta seuraavan kalenteriviikon tiistaina. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. PÄÄTÖS:

4 32323 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus LAUSUNTO MAJAHOHKAN TURVETUOTANTOALUEEN YMPÄRISTÖLUVAN TARKISTAMISESTA SEKÄ PITKÄNSALONKEITAAN TURVETUOTANTOALUEEN YMPÄRISTÖLUVASTA KH 241 Länsi- ja Sisäsuomen aluehallintovirasto pyytää Karvian kunnalta lausuntoa Kari Kamppikoski kp, Majahohkan turvetuotantoalueen ympäristöluvan lupamääräysten tarkistamisesta sekä Pitkänsalonkeitaan turvetuotantoalueen ympäristöluvasta. Lausunto pyydetään toimittamaan aluehallintovirastoon mennessä ensisijaisesti sähköistä asiointilomaketta käyttäen tai sähköpostilla (kirjaamo.lansi@avi.fi ) tai kirjallisena postitse (Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto, Ympäristöluvat, PL 200, Vaasa). Kari Kamppikoski kp hakee 35 ha:n suuruisen Majahohkan turvetuotantoalueen ympäristöluvan lupamääräysten tarkistamista, ympäristölupaa tuotannossa olevalle 4,9 ha:n kokoiselle Majahohkan laajennusalueelle ja uuden 7,4 ha:n suuruisen Pitkänsalonkeitaan ympäristölupaa. Majahohkan tuotantoalueen pinta-ala olisi laajennusalueineen ja pintavalutuskenttineen 43,4 ha. Turvetuotantoalueet sijaitsevat Parkanon kaupungin Korteskylässä noin 23 km:n päässä Parkanon keskustasta. Majahohkan turvetuotantoalueelle on myönnetty ympäristölupa ja alueen tuotanto on alkanut vuonna Tuotanto päättyy hakijan arvion mukaan Pitkänsalonkeidas on uusi turvetuotantoalue, jonka turvetuotannon hakija arvioi päättyvän vuonna Tuotantoalueet sijaitsevat hakijan omistamilla kiinteistöillä lukuun ottamatta Majahohkan kahta pintavalutuskenttää. Majahohkalla tuotetaan pala- ja jyrsinturvetta mekaanisella kokoojavaunulla ja imuvaunulla. Pitkänsalonkeitaalla tuotetaan aluksi kuivike- ja kasvuturvetta imuvaunulla ja myöhemmin pala- ja jyrsinturvetta. Hakijan arvion mukaan vuosittainen tuotantomäärä Majahohkalla on noin m3 ja Pitkänsalonkeitaalla noin m3. Majahohkan ja Pitkänsalonkeitaan turvetuotantoalueet sijaitsevat Kokemäenjoen vesistöalueen (35) Jämijärven valuma-alueella (35.54). Tuotantoalueiden kuivatusvedet purkautuvat Kivijoen ja Naurisjoen kautta Jämijärven länsiosaan. Sekä Majahohkan että Pitkänsalonkeitaan kuivatusvedet käsitellään perusvesienkäsittelyn lisäksi pintavalutuskentillä. Hakemussuunnitelman mukaan Majahohkan lohkon 2 pintavalutuskenttänä toimii umpeenkasvanut Kortesjärvi. Majahohkan turvetuotantoale sijaitsee 350 metrin etäisyydellä ja Pitkänsalonkeidas noin 220 metrin etäisyydellä lähimmästä vakituisesta asutuksesta. Tuotantoalueiden lähiympäristö on suurelta osin maa- ja metsätalouskäytössä sekä turvetuotannossa. Hakija esittää Majahohkan ja Pitkänsalonkeitaan vuotuiseksi kalatalousmaksuksi 300 euroa. Liitteet: Lausuntopyyntö, ; LSSAVI/6302/2014

5 42323 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Karvian kunnanhallituksella ei ole lausuttavaa Majahohkan turvetuotantoalueen ympäristöluvan lupamääräysten tarkistamisesta sekä Pitkänsalonkeitaan turvetuotantoalueen ympäristöluvasta. Kunnanhallitus näkee kuitenkin tärkeänä, että ympäristön kuormitusta seurataan säännöllisesti. PÄÄTÖS:

6 52323 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus TAKSILUPAKIINTIÖIDEN VAHVISTAMINEN KH Varsinais-Suomen Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on lähettänyt Satakunnan maakunnan kunnille seuraavansisältöisen kyselyn ja lausuntopyynnön taksilupien määrän vahvistamista varten. Taksiliikennelain 19 :n mukaan toimivaltaisen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tulee vahvistaa kuntakohtaiset taksilupien enimmäismäärät vuosittain. Nyt on valmisteilla kiintiöpäätös vuoden 2015 taksilupien enimmäismääräksi Satakunnan maakunnan kunnissa. Kiintiöpäätöksen perustaksi ELY-keskuksen tulee seurata taksin kysynnän ja tarjonnan muutoksia sekä toimialan kannattavuuden kehitystä alueellaan. ELYkeskuksen on seurattava myös kuluttajien palautetta taksin saatavuudesta ja laadusta sekä taksien riittävyyttä elinkeinoelämän ja kuntien kuljetustarpeiden kannalta. Taksilupien enimmäismäärät tulee vahvistaa sellaiselle tasolle, että ne eivät rajoita taksien saatavuutta myöskään vilkkaan kysynnän aikana eivätkä heikennä palvelujen laatua. Enimmäismäärää koskevassa päätöksessä on myös määrättävä, kuinka moneen taksilupaan sisällytetään esteettömyyttä koskevat vaatimukset ja kuinka monta lupaa myönnetään liitetyn kunnan alueelle. Varsinais-Suomen ELY-keskus pyytää kunnan lausuntoa taksien riittävyydestä, esteettömän kaluston määrästä sekä taksipalvelujen laadusta alueellaan. Taksipalvelujen riittävyyden osalta pyydetään erityisesti huomioimaan sosiaali- ja terveystoimen sekä opetustoimen henkilökuljetusten järjestämistarpeet. Tietoa pyydetään myös siitä, kuinka monella on oikeus käyttää esteetöntä autoa. Kunnan kuljetuspalveluja koskevan viimeisimmän tarjouskilpailun osalta pyydetään kohteittain tiedot saatujen tarjousten keskimäärästä. Lausunnossaan kunta voi myös ottaa yleisesti kantaa taksiliikenteen laatutasoon alueellaan. Karvian taksikiintiö on 9, joista kahdeksan (8) on henkilöautoja ja yksi (1) esteetön auto. Kuntaa pyydetään täyttämään oheinen taksipalvelujen riittävyyttä sekä laatua kuvaava lomake ja palauttamaan se lausuntonsa mukana Varsinais-Suomen ELYkeskukselle mennessä. Karvian opetustoimen kuljetuksista ei synny lisätarpeita taksiluville. PoSasta saadun selvityksen mukaan toteutettaessa vammaispalvelulain sekä sosiaalihuoltolain mukaisia kuljetuspalveluita, ei kuljetuspalveluiden määrässä tai laadussa ole ollut ongelmia Karviassa.

7 62323 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus Karvian kunnan strategian mukaisesti kunnan voimavaroja tullaan suuntaamaan kotona asumisen tukemiseen. Tämä tulee lisäämään kuljetuspalveluiden tarvetta tulevaisuudessa. Liitteet: lausuntopyyntö VARELY/2063/2014 lausunto KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus toteaa, että taksilupien nykyinen kiintiö on riittävä myös esteettömän kaluston osalta ja antaa liitteenä olevan lausunnon. PÄÄTÖS: Kunnanhallitus totesi, että taksilupien nykyinen kiintiö on riittävä myös esteettömän kaluston osalta ja päätti antaa liitteenä olevan lausunnon. KH 242 Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on antanut päätöksen, jolla se on vahvistanut taksilupien määrän Satakunnan maakunnassa. Kuntakohtaisiin perusteluihin on kirjattu Karvian osalta seuraavaa: Karvian kunnan taksilupien enimmäismäärä on yhdeksän (9). Kyseisestä lupakiintiöstä kahdeksan (8) lupaa on henkilöautolle ja yksi (1) esteettömälle ajoneuvolle. Karvian kunnan taksilupien enimmäismäärä on sama kuin edellisenä vuonna. Karvian kunnan taksin kysyntään ja tarjontaan vaikuttavissa taksiliikennelain 20 :n tarkoittamissa tiedoissa ei ole tapahtunut merkittävää muutosta. Karvian kunnan lausunnon mukaan taksilupien määrä on riittävä. Taksien paikallisyhdistyksen näkemyksen mukaan lupamäärä on riittävä. Karvian tämänhetkinen lupamäärä ylittää enimmäismäärän. Päätöksen liitteenä on taulukko taksilupien enimmäismääristä kunnittain. Karvian kunnan kiintiö vuodelle 2015 on päätöksen mukaan kahdeksan (8) henkilöautoa ja yksi (1) esteetön, yhteensä yhdeksän (9). Liitteet: Varsinais-Suomen ELY-keskuksen päätös , VARELY/4021/2015 KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi vahvistetut taksilupien enimmäismäärät vuodelle Karvian kunnan kiintiö vuodelle 2016 on päätöksen mukaan kahdeksan (8) henkilöautoa ja yksi (1) esteetön, yhteensä yhdeksän (9).

8 72323 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus PÄÄTÖS:

9 82323 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus KUNNAN PERUSPALVELUJEN VALTIONOSUUDEN MUUTOS VUODELLE 2015 KH 243 Valtiovarainministeriö on antanut päätöksen kunnan peruspalvelujen valtionosuuden muutoksesta vuodelle Valtion ja kuntien yhteisten tietojärjestelmähankkeiden rahoituksen siirto momentilta Valtion vuoden 2015 IV lisätalousarvion mukaan momentilta siirretään euroa momentille (kunnan peruspalvelujen valtionosuus) koskien valtion ja kuntien yhteisten tietojärjestelmähankkeiden rahoitusta. Rahoituksen siirto liittyy em. momentin vuodelle 2013 myönnetyn määrärahan peruuttamiseen. Valtion ja kuntien yhteisten tietojärjestelmähankkeiden rahoitus on huomioitu vuoden 2015 valtionosuuksien vähennyksissä siten, että vähennyksen suuruus on -0,88 euroa asukasta kohden (laki kunnan peruspalvelujen valtionosuudesta 1704/ mom). Rahoituksen siirron johdosta uusi valtionosuuksien vähennys on -0,78 euroa asukasta kohden, jolloin vähennyksen kokonaismääräksi jää euroa. Toimivalta: Valtion vuoden 2015 IV lisätalousarvio ja laki kunnan peruspalvelujen valtionosuudesta 1704/2009; mom. Päätös: Valtiovarainministeriö on tänään valtion vuoden 2015 IV lisätalousarvion perusteella päättänyt lisätä kuntien peruspalvelujen määrää 0,10 eurolla asukasta kohden. Päätöksen vaikutus kunnalle myönnettyyn vuoden 2015 kunnan peruspalvelujen valtionosuuteen ilmenee asianomaiselle kunnalle tämän päätöksen liitteestä. Valtionosuuksien muutokset huomioidaan täysimääräisesti kunnan peruspalvelujen valtionosuuden vuoden 2015 joulukuun maksuerässä. Karvian kunnan peruspalvelujen valtionosuus ennen lisäystä euroa ja lisäyksen jälkeen euroa. Lisäyksen määrä 252 euroa. Laskentaperusteena on ollut vuoden 2013 viimeisen päivän asukasluku, 2523 asukasta. Jos kunta on tyytymätön valtiovarainministeriön päätökseen, sillä on kunnan peruspalvelujen valtionosuuslain 64 :n nojalla oikeus kolmen kuukauden kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan tehdä kirjallinen oikaisuvaatimus valtiovarainministeriölle. Oikaisuvaatimusohjeet ovat päätöksen liitteenä. Liitteet:

10 92323 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus Valtionvarainministeriön päätös , VM/2633/ /2014 Oikaisuvaatimusohje KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee valtionosuuspäätöksen tiedoksi eikä hae siihen oikaisua. PÄÄTÖS:

11 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus TALOUS- JA VELKANEUVOJAN TYÖSUHDE KH Karvian kunta ja Lounais-Suomen aluehallintovirasto ovat tehneet toimeksiantosopimuksen talous- ja velkaneuvontapalveluiden järjestämisestä lähtien toistaiseksi. Talous- ja velkaneuvojana toimii OTM Riina Yletyinen määräaikaisessa työsuhteessa saakka. Yletyinen on työskennellyt 80 % työajalla, mutta Aluehallintoviraston maksama lisäkorvaus mahdollisti hänen työsuhteensa täysiaikaistamisen ajalle Lisäksi velkaneuvonnassa on työskennellyt kunnansihteeri-koulutoimenjohtaja Hanna Vainionpää 25 % työajalla. Koska talous- ja velkaneuvonnan jatkumisesta on päätetty toistaiseksi, on talous- ja velkaneuvoja Riina Yletyisen työsuhde tarpeen muuttaa toistaiseksi voimassaolevaksi lähtien. Yletyisen työaika olisi normaali toimistotyöaika. Lisäksi talous- ja velkaneuvonnan hallinnossa sekä varahenkilönä toimisi edelleen kunnansihteeri 15 % työajalla. Talous- ja velkaneuvonnan palkkakustannukset pysyisivät nykyisellä tasollaan ja palveluiden saatavuus olisi toimeksiantosopimuksen mukaisesti varmistettu myös loma-aikoina ja mm. mahdollisissa sairastapauksissa. Kunnansihteerin vapautuva työaika on perustelua osoittaa vuonna 2016 koulutoimen hallintoon yhtenäiskouluun siirtymisestä aiheutuvan työmäärän vuoksi. KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää ottaa OTM Riina Yletyisen suostumuksellaan talous- ja velkaneuvojan työsuhteeseen lähtien toistaiseksi. Kunnansihteerikoulutoimenjohtaja Hanna Vainionpään työaika talous- ja velkaneuvonnassa on lähtien 15 % vapautuvan työajan siirtyessä koulutoimen hallintoon. PÄÄTÖS: Kunnanhallitus päätti jättää asian pöydälle jatkovalmistelua varten. KH 244 Karvian kunnan ja Lounais-Suomen aluehallintoviraston jatkoneuvottelut ovat päättyneet ja talous- ja velkaneuvonnan kokonaisuus on ratkennut. KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää ottaa OTM Riina Yletyisen suostumuksellaan talous- ja velkaneuvojan työsuhteeseen lähtien toistaiseksi. Kunnansihteerikoulutoimenjohtaja Hanna Vainionpään työaika talous- ja velkaneuvonnassa on lähtien 10 % vapautuvan työajan siirtyessä koulutoimen hallintoon. PÄÄTÖS:

12 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus

13 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus TALOUS- JA VELKANEUVOJAN TYÖSUHDE KH 245 Karvian kunta ja Lounais-Suomen aluehallintovirasto ovat tehneet toimeksiantosopimuksen Sastamalan ja Huittisten kaupunkien sekä Punkalaitumen kunnan alueen talous- ja velkaneuvonnan järjestämisestä ajalle ja sen jälkeen toistaiseksi, mikäli kumpikaan osapuoli ei sano sopimusta irti viimeistään kolmea kuukautta aikaisemmin. Toimeksiantosopimuksen mukaan alueen talous- ja velkaneuvontapalveluiden antamisesta tulee vastata vähintään 0,7 henkilötyövuotta talous- ja velkaneuvontatehtäviin osoitettua henkilöä. Koska toimeksiantosopimus on tehty määräaikaisena, tulee tehtävään palkata henkilö määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävään palkataan Marko Niiranen, sosionomi AMK, Porista. Niiranen työskentelee pääasiassa Huittisten kaupungintalolla, mutta työtehtävien salliessa myös etänä kotoaan käsin. Lisäksi hän ottaa asiakkaita tarvittaessa vastaan myös Punkalaitumen kunnantalolla sekä Sastamalan kaupungintalolla. KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää ottaa Marko Niirasen Porista talous- ja velkaneuvojan määräaikaiseen työsuhteeseen 70 % työajalla väliseksi ajaksi. Tehtäväkohtainen palkka (2650 x 70 %) euroa kuukaudessa. PÄÄTÖS:

14 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus KUNNANHALLITUKSEN KOKOUSPÄIVÄT VUONNA 2016 KH 246 Kuntalaki edellyttää, että kunnanhallituksen säännöllisiä kokouksia varten vahvistetaan ajat etukäteen esim. vuodeksi kerrallaan, minkä ohessa pidetään tarpeen mukaan muita kokouksia. KJ:N PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää kunnanhallitukselle seuraavat kokousajat: PÄÄTÖS:

15 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus MUUT ASIAT KH 247 Kunnanhallituksen muut asiat:

16 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT KH 248 Merkitään tiedoksi seuraavat: Lounais-Suomen Aluehallintovirasto LSAVI Liikuntapaikkojen perustamishankkeiden rahoitussuunnitelma ja liikuntapaikkojen perustamishankkeisiin myönnettävät avustukset vuonna 2016 Opetus- ja kulttuuriministeriö on antanut aluehallintovirastojen tehtäväksi koota kunnilta tiedot vuosina toteutettaviksi aiotuista liikuntapaikkojen perustamishankkeista. Tietojen pohjalta opetusministeriö tulee tarkistamaan laadittua ja hyväksyttyä rahoitussuunnitelmaa. Voimassa oleva liikuntapaikkojen rahoitussuunnitelma löytyy OKM:n sivuilta osoitteesta Kysely välitetty vapaa-aikatoimelle Päätös , LSAVI/2003/2004/2005/2014/2021/ /2015 Lastensuojelun määräaikojen valtakunnallinen valvonta Aluehallintovirasto kiinnittää Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän huomiota vastaisen varalle, että lastensuojelulain mukaisia määräaikoja on noudatettava lastensuojelutarpeen selvitysten valmistumisessa. Karvian kunnan vastausten mukaan määräajat eivät ole ylittyneet. Ohjauskirje ; LSAVI/3380/ /2015 Lounais-Suomen aluehallintoviraston toimialueen kunnat / Kuntien sosiaalitoimen johtajat Valtionosuus kunnille perustoimeentulotuen kustannuksiin Valtionosuusselvitys vuodelta 2015 tulee toimittaa aluehallintovirastolle mennessä. Maahantulon koordinaatiopiste / tilannekatsaukset 6, 7 ja 8 Etelä-Suomen aluehallintovirasto Kuntatyönantajat KT Ympäristönsuojelulain mukainen päätös ; ESAVI/11001/2015, P. ja T. Suomisen eläinsuojan toiminnan muutoksesta Yleiskirje ; 15/2015 Vuoden 2016 hyväksytyt ammattiyhdistyskoulutukset

17 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus Matkakustannusten korvaukset lukien (Cirkuläret utkommer på svenska senare.) matkakustannus.aspx Kuntaliitto Teosto Yleiskirje ; Dnro 18/2015 Kopioston nauhoitussopimukset vuodelle 2016 Kuntaliitto ry ja Kopiosto ry ovat neuvotelleet kuntien ja Kopiosto Ry:n välisen radio- ja televisio-ohjelmien kirjastokäyttöä koskevan suositussopimuksen mukaisten korvausperusteiden tarkistamisesta päivätyn neuvottelumuistion mukaan korvaukset säilyvät vuonna 2016 ennallaan. Yleiskirje ; Dnro 19/2015 Muutoksia hallintoasioiden muutoksenhakusäännöksiin Tulevaisuuden kunta verkkoaivoriihi Kuntaliitto kutsuu keskustelemaan, miltä tulevaisuuden kunta näyttää. Aivoriihi on avoinna saakka. Osallistumislinkki sosiaalisessa mediassa: Linkki löytyy Kuntaliiton facebook ja twitter-tileiltä. Teoston musiikinkäyttölupien hinnat vuonna 2016 on toimitettu kunnalle tiedoksi. Tietojen sijainti: Kassakaappi/Sopimukset/Teosto Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA Korkein hallinto-oikeus Asumisneuvontahaun kuntakirje Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) myöntää vuonna 2016 yhteensä 0,9 miljoonan euron edestä avustuksia asumisneuvojatoimintaan mikäli eduskunta osoittaa vuoden 2016 talousarviossa tarkoitukseen määrärahavaltuuden. Vuoden 2016 määräraha koskeva haku on auki Kunnat julistavat ko. avustusmäärärahan haettavaksi alueellaan. Korkein hallinto-oikeus on antanut päätöksen koskien Mustakosken Puutarha Oy:n menetetyn määräajan palauttamista koskevaa hakemusta. Korkein hallinto-oikeus on hylännyt hakemuksen.

18 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus Sosiaali- ja terveysministeriö Kuntainfo 14/2015; Perhehoidon palkkiot ja korvaukset muuttuvat lukien Opetus- ja kulttuuriministeriö Sisäministeriö Valtiovarainministeriö OKM:n kirje ; OKM/23/691/2015 Ajankohtaista liikuntatoimen kentässä Liikunnasta vastaaville viranhaltijoille, liikuntalautakunnille ja kunnanhallituksille Annettu tiedoksi liikuntatoimelle ja lautakunnalle Sisäministeriön tiedoksi uusintajakelu: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa tilannekatsaus 2/2015 Valtiovarainministeriön kutsu Tulevaisuuden kunta tilaisuuteen ke Finlandia-talolle Käytännön järjestelyjen vuoksi pyydän ilmoittamaan kuntasi edustajat (kolme henkilöä) viimeistään perjantaina osoitteella Tilaisuuden ohjelma julkaistaan tammikuun 2016 alussa valtiovarainministeriön internetsivuilla osoitteessa Työ- ja elinkeinoministeriö, TEM Terveydenhuollon laitos Eurooppatiedotus Tilastokeskus TEM:n kirje ; TEM/234/ Valtakunnallisen TYP-ohjausryhmän linjaukset työllistymistä edistävää monialaisen yhteispalvelua tarvitsevien asiakkaiden palvelujen järjestämisestä THL:n uusi tilastoraportti julkaistu: Lastensuojelu Eurooppatiedotuksen joulukuun 2015 ajankohtaiskirje Tilastokeskuksen tiedonantajapalaute kunnanhallituksille

19 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus Kuntien ja kuntayhtymien talous- ja toimintatilaston tiedot vuodelta 2014 ovat valmistuneet. Tiedonantajapalaute on luettavissa osoitteessa Kuntien ja kuntayhtymien talous neljännesvuosittain tilaston tiedonkeruu Tilastokeskus pyytää kuntia ja kuntayhtymiä esittämään arvion eraäistä tilinpäätöksensä 2015 eristä sähköisellä tiedonkeruulomakkeella Kuntien ja kuntayhtymien talous neljännesvuosittain tiedonkeruussa Tiedonkeruun aikataulu Satakunnan koulutuskuntayhtymä SATAEDU Yhtymähallituksen kokouskutsu klo Sataedu Ulvila Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Satakuntaliitto Esitys Satakunnan terveydenhuollon järjestämissuunnitelman valmistelun käynnistämisestä Vuoden 2015 palveluhintojen 2. hinnanalennus / hyvitys jäsenkunnille ja sopimuskunnille palveluostojen suhteessa Kuntakierros tammikuussa, hankeseminaari ja kuntainfo maaliskuussa ja kumppanuusneuvottelut maaliskuussa 2016 Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän (Posa) jäsenkunnat, kumppanuusneuvottelujen ajankohta Satakunnan keskussairaalan N2 neuvotteluhuone to klo Sairaanhoitopiirin johtajan tiedote: Satakunnan sairaanhoitopiirin palvelutuotanto ja henkilöstö ajalla 1 10 kk Vuoden hyvitys erikoissairaanhoidosta 3. Hyvitykset sairaanhoidosta omasta toiminnasta vuodelta 2015 ovat yhteensä n. 16 me. Tiedote Satakunnan teollisuuden kehitys erittäin vaihtelevaa palveluissa osin orastavaa nousua Tiedote Satakunnan historia V:n tutkimus- ja kirjoitustyö alkaa

20 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus Tiedote Maakuntavaltuusto hyväksyi Satakuntaliiton talousarvion ja taloussuunnitelman / Maakuntahallitus myönsi rahoitusta neljälle hankkeelle Maakuntahallituksen kokous , esityslista luettavissa linkistä: bid= 719 Maakuntavaltuuston kokous , esityslista luettavissa linkistä: bid= 703 Maakuntahallituksen pöytäkirja luettavissa seuraavasta linkistä: + bid= 719 Satakuntaliitto/Väestörekisterikeskus Satakuntaliitto on toimittanut kuntiin tiedoksi Väestörekisterikeskuksen selvityksen kiinteistöverotuksen rakennustietojen täydentämiseksi suunnitellusta menettelystä Selvitys välitetty tekniselle toimelle sekä rakennustarkastukselle. Satakunnan pelastuslaitos Satakunnan pelastuslaitoksen johtokunnan kokouksen pöytäkirja Pöytäkirja on luettavissa myös oheisen linkin kautta: L_JK_07_ pk.pdf Pelastuslaitoksen johtokunnan esityslista osoitteessa _JK_07_ es.pdf Satakunnan pelastuslaitoksen johtokunnan pöytäkirjaote Satakunnan pelastuslaitoksen johtokunnan kokoukset ja tarkastetun pöytäkirjan nähtävänä pitäminen vuonna 2016 sekä asiaa koskeva tiedote. Valtion liikuntaneuvosto Valtion liikuntaneuvoston Uutiskirje 1:2015

21 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus Vatajankosken Sähkön kuntayhtymä Pelastusopisto Kuntayhtymävaltuuston pöytäkirja Pelastusopiston varautumiskoulutus 2016 Satakunnan evakuointikoulutus 20778/16 Porissa Porissa Osallistujatiedot pyydetään ilmoittamaan Pelastusopistolle mennessä sähköpostilla Vapo / Lounas Mustajärven pölytarkkailuraportti 2015 Porin kaupunki Kankaanpään kaupunki Jämijärven kunta Sastamalan kaupunki Punkalaitumen kunta Muistio maaseutuhallinnon yhteistyöryhmän kokouksesta Siikaisten kunnanvirastolla Kankaanpään kaupunginvaltuusto on kokouksessaan hyväksynyt talousarvion 2016 ja taloussuunnitelman _2018_KV.pdf Kaupunginhallituksen pöytäkirjanote 361, Kankaanpään keskustan ja sitä ympäröivien kylien osayleiskaavaehdotus Kaupunginvaltuuston pöytäkirjanote 77, Kankaanpään keskustan ja sitä ympäröivien kylien osayleiskaavaehdotus Kunnanhallituksen päätös Pöytäkirjanote 255: Maakunnallinen sote-valmistelu Kaupunginhallituksen pöytäkirjanote ; Velkaneuvontapalveluiden tuottaminen Kunnanhallituksen pöytäkirjanote

22 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus Huittisten kaupunki 170; Sopimus talous- ja velkaneuvonnan järjestämisestä Kaupunginhallituksen pöytäkirjanote ; Sopimus talous- ja velkaneuvonnan kustannusten korvaamisesta Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä Pöytäkirjanote , yhtymähallitus 110, Osavuosiraportti Suupohjan Lottaperinneyhdistys ry Taaleritehdas Kutsu kahdelle tiedotustilaisuuteen, joka koskee Lottien työn muisto elää kirjahanketta. Tiedotustilaisuus pidetään Kauhajoen seurakuntakeskuksessa sunnuntaina klo Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy on (muutosliite ) myynyt ja siirtänyt Kantin hankkeen tuulipuiston rakentamista varten tarvittavat sopimuksen, luvat ja oikeuden Kantin Tuulipuisto Ky:lle vastaanotettu uusi päivitetty siirtoilmoitus. Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy on solmitun sopimuksen nojalla siirtänyt kaikki hankeoikeudet Kantin Tuulipuisto Ky:lle. Oman kunnan toimielimiltä saapuneet: Tekninen lautakunta, ; Kunnan vuokraamien tilojen vuokrien korotus alkaen Vesihuoltolaitoksen taseyksikön perustaminen Vesihuoltolaitoksen käyttömaksujen korotus alkaen Kunnan vuokraamien tilojen vuokrien korotus alkaen Rakennuslautakunta , Jäkäläkankaan tuulivoimapuiston osayleiskaava Kasvatus- ja opetuslautakunta , Kuntastrategia Edita Prima Oy / Edita Publishing Oy Virallinen lehti 111 / Virallinen lehti 138 / Virallinen lehti 141 / Virallinen lehti 144 / Kaupanvahvistajan todistukset. Kunta ei käytä etuosto-oikeutta.

23 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUSOSOITUS KH 249 Pöytäkirjaan ja pöytäkirjasta annettaviin otteisiin liitetään oikaisuvaatimusohje ja valitusosoitus.

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 18.10.2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

KARVIAN KUNNANHALLITUS

KARVIAN KUNNANHALLITUS u Kunnanhallitus 23.10.2006 KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANHALLITUS 1/2016 I KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Maanantai 25.1.2016 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen kokoushuone Kahvitarjoilu klo 17.45 Puheenjohtaja:

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 12/2016

KUNNANHALLITUS 12/2016 KUNNANHALLITUS 12/2016 Aika Maanantai 26.9.2016 klo 18.02 18.54 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 9/2015 88 96

Tekninen lautakunta 9/2015 88 96 SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta 9/2015 88 96 Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää Susanna

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 8.2.2016 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 16/2015

KUNNANHALLITUS 16/2015 KUNNANHALLITUS 16/2015 Aika Maanantai 21.12.2015 klo 18.00 20.05 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009. Sosiaali- ja terveyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009. Sosiaali- ja terveyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 03.11.2009 klo 17.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 Kokousaika 11.4.2016 kello 18.00 18.55 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Matti Kulmanen Tero Kuosa Pertti Liinoja Heikki Mäkinen, pj. Taru Ojanperä

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 Kokousaika 7.12.2015 klo 17.00 21.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 1/2016

KUNNANHALLITUS 1/2016 KUNNANHALLITUS 1/2016 Aika Maanantai 25.1.2016 klo 18.05-20.56 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi Marko jäsen Ohrankämmen

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 29.9.2011 Kokousaika Torstai 6.10.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 19/ 2010 Aika Maanantai 11.10.2010 klo 18.30 19.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 19/ 2010 Aika Maanantai 11.10.2010 klo 18.30 19.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 19/ 2010 Aika Maanantai klo 18.30 19.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina klo 18.30 19.40 Kunnanhallituksen kokoushuone 19 / 2010 Nro ASIA LIITE 207 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 16/2014

KUNNANHALLITUS 16/2014 KUNNANHALLITUS 16/2014 Aika Maanantai 15.12.2014 klo 21.41 22.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Niemenmaa Jaana

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00 Sivistyslautakunta 28.4.2015 43 Kokousaika 28.4.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

4111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 9/2018

4111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 9/2018 4111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 22.11.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 9/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 22.11. 2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

20.8.2012 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa

20.8.2012 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa HUMPPILAN KUNTA KUNNANHALLITUS 15/2012 KOKOUSAIKA Maanantai 13.8.2012 klo 18.00 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 169 170 171 172 Liite 18 173 Liite 19 174 175 176 Liite 20 177 Liite 21 178 179

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 14/6.6.2011 250 Kokousaika 6.6.2011 klo 17.00 20.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 10/2015 122. Otsikko Sivu 98 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 124 99 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 125

VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 10/2015 122. Otsikko Sivu 98 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 124 99 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 125 VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 10/2015 122 Kasvatus- ja opetuslautakunta 10.11.2015 AIKA 10.11.2015 klo 18:00 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 98 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja Kokousaika Torstai 14.02.2013 klo 19.00 20.30 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Mari Ervelä Sari Vaholuoto Pentti Malmila Marko

Lisätiedot

1 Satakunnan työllisyyskatsaus 11/2015. Katsaus on luettavissa netistä https://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-satakunta-tyollisyyskatsaukset.

1 Satakunnan työllisyyskatsaus 11/2015. Katsaus on luettavissa netistä https://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-satakunta-tyollisyyskatsaukset. Kaupunginhallitus 21 04.01.2016 Ilmoitusasiat KHALL 04.01.2016 21 1 Satakunnan työllisyyskatsaus 11/2015. Katsaus on luettavissa netistä https://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-satakunta-tyollisyyskatsaukset.

Lisätiedot

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 Aika 27.6.2017 klo 18.07 19.07 Paikka Kunnantalo, lautakuntien huone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Ala-Korte Kalevi varajäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

PÄÄTÖS. Kuntien taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa

PÄÄTÖS. Kuntien taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa 1(8) PÄÄTÖS 25.11.2010 EPOELY/991/060602/2010 ASIA Kuntien taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa LAUSUNNONANTAJAT Lausunnot on pyydetty

Lisätiedot

Pusa Leila ja Annala Tarmo

Pusa Leila ja Annala Tarmo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 16.02.2015 klo 17.00 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Pusa Leila Annala Tarmo

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Perusturvalautakunta 18.2.2016 19

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Perusturvalautakunta 18.2.2016 19 Perusturvalautakunta 19 Kokousaika Torstai Kokouspaikka Kunnanvirasto klo 18.00 Käsiteltävät asiat 19 20 21 22 23 24 25 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

3 Kunnan lausunto Ely-keskuksen lausuntopyyntöön 28.5.2013; Tolsan maantien 11246 kevyen liikenteen väylä

3 Kunnan lausunto Ely-keskuksen lausuntopyyntöön 28.5.2013; Tolsan maantien 11246 kevyen liikenteen väylä 3..03 tiedote (5) 5.8.03 Ennakkotiedot Kirkkonummen kunnanhallituksen päätöksistä 5.8.03 tiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset

Lisätiedot

Nivasalo Meeri jäsen

Nivasalo Meeri jäsen Inarin kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 27.01.2016 klo 16:00-16:53 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Pietikäinen

Lisätiedot

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 6.9.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Torstai 6.9.2018 klo 18.30 Kunnantalo Lautakunnan

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 Aika 29.5.2012 klo 19.18 20.29 Paikka Saran koulu Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja Haavisto Jonna jäsen Hietikko

Lisätiedot

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 19.9.2019 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Tiistaina 19.9.2019 klo 18.00 Karvian kunnantalo

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 75 76 77 78 79 80 81 82 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy 134 Kokousaika Tiistai 28.6.2011 kello 17.50 18.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat nro liite 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 6/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 6/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 6/2015 49 Kokousaika 7.10.2015 kello 18.00-19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 Kokousaika 20.01.2016 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ. elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (jäljempänä ELY -keskus) ja

SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ. elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (jäljempänä ELY -keskus) ja SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (jäljempänä ELY -keskus) ja kunta/kaupunki (jäljempänä kunta) sopivat kotoutumislain 2 :n 2 ja 3 momentissa

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 03.10.2011 kello 17.00 18.35 Kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2012 Aika Torstai 11.10.2012 klo 18.00 19.05 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Päivi Haapaniemi-Kokko Jaana Vähäsavo

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 10.2.2016 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 10.2.2016 klo 9.00-15.00 Kokousaika 8.2.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Nuorten kesätyöpaikkatuki

Lisätiedot

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235 Kunnanhallitus 235 Aika 7.12.2015 klo 16.00-16.17 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 157 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 158 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 159 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2010 Aika Torstai 14.10.2010 klo 17.00 18.15 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Riina Tallberg varapuheenjohtaja Jari Kannisto

Lisätiedot

27.4.2015 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa

27.4.2015 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa KOKOUSAIKA Maanantai 20.4.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 100 101 102 103 104 105 106 107 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus Tiedoksi merkittävät

Lisätiedot

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka Viranomainen No 2//2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Sivu 16 KOKOUSAIKA 16.4.2014 klo 17.00-18.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanviraston

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 9/2011 8.8.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 9/2011 8.8.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 9/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 155 KH 156 KH 157 KH 158 KH 159 Kokouksen järjestäytyminen Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten laillisuusvalvonta Saapuneet kirjeet, ilmoitukset ja päätökset n kunnan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ

SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ Sopimus SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (jäljempänä ELY -keskus) ja Kauhavan kaupunki (jäljempänä kunta) sopivat kotoutumislain

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 2/2018

KUNNANHALLITUS No 2/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 2/2018 KOKOUSAIKA 22.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 13 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 6 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 6 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 6 / 2012 Aika 9.10.2012 klo 19.02 21.01 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018

418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018 418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 1.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 1.10.2018 klo 8.30 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 Ympäristölautakunta Kokousaika: 23.11.2015 ke llo 18.00-18.35 Kokouspaikka: Kunnanhallitukse n kokoushuone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Kangas Antti

Lisätiedot

SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ

SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ Luonnos/Malli POPELYXXXXXXXX SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (jäljempänä ELYkeskus) ja ---- kunta/kaupunki (jäljempänä

Lisätiedot

Asia Taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Satakunnan maakunnassa. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ratkaisu ja perustelut

Asia Taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Satakunnan maakunnassa. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ratkaisu ja perustelut PÄÄTÖS 9.11.2017 1 (7) EPOELY/2244/2017 Asia Taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Satakunnan maakunnassa Lausunnonantajat Satakunnan kunnat Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ratkaisu ja

Lisätiedot

Antero Suonpää Antero Suonpää

Antero Suonpää Antero Suonpää Kokouskutsu Nro Kunnanhallitus 25.8.2016 11 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Sivu Liite nro 108 181 om. 109 183 110 184 111 185 112 186 Maanantai 29.8.2016 klo 17.00 / Rantabulevardiin tutustuminen

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2014 KOKOUSAIKA 23.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 154 155 156 157 158 159 160

Lisätiedot

MÄÄRÄAIKARAPORTTI Hyrynsalmen aineisto 09.01. - 05.02.2014 05.02.2014. Yksikkö/Käsittelijä. Yksikkö/Käsittelijä. Yksikkö/Käsittelijä

MÄÄRÄAIKARAPORTTI Hyrynsalmen aineisto 09.01. - 05.02.2014 05.02.2014. Yksikkö/Käsittelijä. Yksikkö/Käsittelijä. Yksikkö/Käsittelijä 09.04.2014 10.04.2014 13.04.2014 13.04.2014 13.04.2014 14.04.2014 Hallintopalvelut/Pirkko Ohtonen 09.01.2014 14/04.042/2014 Karttatiimi Oy Tarinakartaston karttapalvelu Hallintopalvelut/Pirkko Ohtonen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015 Aika 17.11.2015 klo 18.12-18.43 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

2 Kokouspalkkiot 1 mom. Kunnan toimielinten kokouksista maksetaan luottamushenkilöille ja viran- ja toimenhaltijoille seuraavasti:

2 Kokouspalkkiot 1 mom. Kunnan toimielinten kokouksista maksetaan luottamushenkilöille ja viran- ja toimenhaltijoille seuraavasti: Valtuusto 10.12.2012 50 1 (6) LAUKAAN KUNNAN PALKKIOSÄÄNTÖ Hyväksytty valtuuston kokouksessa Voimaantulo 1.1.2013 1 Soveltamisala Kunnan luottamushenkilöille maksetaan palkkiota luottamustoimen hoitamisesta

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 8.9.2014 419 226 HUOLTOMIESTEN KILPAILUTTAMINEN, 3.12.2013 363 PÄÄTÖKSEN PERU- MINEN

KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 8.9.2014 419 226 HUOLTOMIESTEN KILPAILUTTAMINEN, 3.12.2013 363 PÄÄTÖKSEN PERU- MINEN 8.9.2014 419 226 HUOLTOMIESTEN KILPAILUTTAMINEN, 3.12.2013 363 PÄÄTÖKSEN PERU- MINEN 3.12.2013, 363 Liite 8 Selvitys huoltomiespäivystyksestä Arja Rekonen esitti, että huoltomiespäivystys kilpailutetaan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2017. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2017. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 Sivistyslautakunta 01.02.2017 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Keskiviikko 01.02.2017 klo 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen

Lisätiedot

RAUMAN KAUPUNGIN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIO- JA MATKUSTUSSÄÄNTÖ

RAUMAN KAUPUNGIN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIO- JA MATKUSTUSSÄÄNTÖ RAUMAN KAUPUNGIN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIO- JA MATKUSTUSSÄÄNTÖ Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 7.3.2016 Voimaantulopäivä 1.4.2016 Soveltamisala 1 Luottamushenkilölle suoritetaan palkkiota luottamustoimen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 Aika 16.11.2017 klo 18.35-19.50 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkoneuvosto 9.1.2009 2 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkoneuvosto 9.1.2009 2 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 Kirkkoneuvosto 9.1.2009 2 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 KOKOUSAIKA perjantaina 9. päivänä tammikuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA MUUT KUTSUTUT Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ

SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ X:n elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (jäljempänä ELY-keskus) ja [kunta/kaupunki] (jäljempänä kunta/kaupunki) sopivat kotoutumisen edistämisestä

Lisätiedot

Vapaa-aikalautakunnan avustussääntö

Vapaa-aikalautakunnan avustussääntö Vapaa-aikalautakunnan avustussääntö Kurikan vapaa-aikalautakunnan 16.3.2016 hyväksymä Voimaantulo, kun vapaa-aikalautakunnan päätös on lainvoimainen. Vuoden 2016 haettavat avustukset käsitellään hyväksytyn

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 25 Kokousaika 25.3.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/

Sivistyslautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Sivistyslautakunta 6/2015 60 62 Aika Tiistai 11.08.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen

Lisätiedot

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki -3, KH 9.11.2015 18:30 Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 9.11.2015 Esityslista 25/2015 -2, KH 9.11.2015 18:30 Kokousaika Maanantai 9.11.2015 klo 18.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

SOPIMUS TALOUS- JA VELKANEUVONTAPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ

SOPIMUS TALOUS- JA VELKANEUVONTAPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ SOPIMUS TALOUS- JA VELKANEUVONTAPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ 1. Sopimuksen osapuolet Palveluntarjoaja: Tampereen kaupunki (jäljempänä: Tampere ja Palveluntarjoaja ) sekä Palvelunsaajat: Nokian ja Ylöjärven

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/2015 55 Kokousaika 11.11.2015 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 8/2013. Torstai 7.11.2013 kello 17.30-18.15. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 8/2013. Torstai 7.11.2013 kello 17.30-18.15. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 8/2013 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 7.11.2013 kello 17.30-18.15. Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 Aika 13.6.2013 klo 19.00 19.40 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Ympäristölautakunta 06.02.2014 AIKA 06.02.2014 klo 16:00-17:10 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja

Mäntyharju Pöytäkirja Mäntyharju Pöytäkirja 11/2016 1 (11) Aika 14.12.2016, klo 16:46-18:37 Paikka Kunnantalon kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 67 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68 Pöytäkirjan tarkastus 69 Talousseuranta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/2017 76 Kokousaika 7.12.2017 kello 18.00 18.42 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Kyllikki Kalsi vj. Ritva Lammela Tarmo Kankare Helena

Lisätiedot

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 3/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan.

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 3/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan. HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 3/2019 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 17.4.2019 klo 18.30 KOKOUSPAIK- KA Liite Kunnanvirasto KÄSITELTÄ- VÄT ASIAT 11 12 13 14 15 4 5-7 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kunnanhallitus 14/2015 204 206

Kunnanhallitus 14/2015 204 206 SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 14/2015 204 206 Aika Maanantai 05.10.2015 klo 08.30 11.15 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Vanhatalo Jukka puheenjohtaja Lahtinen Anneli varapuheenjohtaja Heikkilä

Lisätiedot

Päätös Nro 11/2012/2 Dnro ESAVI/80/04.09/2011. Annettu julkipanon jälkeen 20.1.2012

Päätös Nro 11/2012/2 Dnro ESAVI/80/04.09/2011. Annettu julkipanon jälkeen 20.1.2012 Etelä-Suomi Päätös Nro 11/2012/2 Dnro ESAVI/80/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 20.1.2012 ASIA HAKIJA Vesijohto- ja viemäriverkoston rakentamista Pohjois-Kustavin saariston merialueelle koskevan Länsi-Suomen

Lisätiedot

KARVIAN KUNNANHALLITUS

KARVIAN KUNNANHALLITUS I KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANHALLITUS 15/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Maanantai 10.12.2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen kokoushuone Kahvitarjoilu klo 17.45 Puheenjohtaja: Merk. Voitto Raita-aho.

Lisätiedot

1 (5) MÄÄRÄYSTEN TARKISTAMISESTA Ympäristölautakunta 12.4.2012 73 Dnro 208/67/678/2011 Annettu julkipanon jälkeen 19.4.2012 ASIA

1 (5) MÄÄRÄYSTEN TARKISTAMISESTA Ympäristölautakunta 12.4.2012 73 Dnro 208/67/678/2011 Annettu julkipanon jälkeen 19.4.2012 ASIA 1 (5) Lohjan kaupungin ympäristölautakunta ASIA PÄÄTÖS YMPÄRISTÖLUPA- MÄÄRÄYSTEN TARKISTAMISESTA Ympäristölautakunta 12.4.2012 73 Dnro 208/67/678/2011 Annettu julkipanon jälkeen 19.4.2012 Ympäristönsuojelulain

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin 10.1.2018 Tarkastuslautakunta Aika: Keskiviikkona 17.01.2018 kello 09.00 Kahvi kokoushuoneessa klo 8.45 Paikka: Kunnanhallituksen huone Päätöksentekotapa:

Lisätiedot

Lämmönkeräysputkiston sijoittaminen Iso-Kukkanen-järveen ja töiden aloittaminen ennen päätöksen lainvoimaiseksi tulemista, Nastola

Lämmönkeräysputkiston sijoittaminen Iso-Kukkanen-järveen ja töiden aloittaminen ennen päätöksen lainvoimaiseksi tulemista, Nastola Etelä-Suomi Päätös Nro 83/2010/4 Dnro ESAVI/213/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 1.6.2010 ASIA LUVAN HAKIJA Lämmönkeräysputkiston sijoittaminen Iso-Kukkanen-järveen ja töiden aloittaminen ennen päätöksen

Lisätiedot

HUMPPILAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus 14.3.2016

HUMPPILAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kunnanhallitus 14.3.2016 KOKOUSAIKA Maanantai 14.3.2016 klo 18:00-19:25 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 62 63 64 65 Liite 12 66 67 68 69 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus Tiedoksi merkittävät

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 7/2016

KUNNANHALLITUS 7/2016 KUNNANHALLITUS 7/2016 Aika Maanantai 16.5.2016 klo 18.03 20.06 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi

Lisätiedot

37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset 39 Vuoden 2015 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille 2016-2017

37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset 39 Vuoden 2015 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille 2016-2017 YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 7/2014 KOKOUSAIKA 8.10.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

FINLEX - Säädökset alkuperäisinä: 578/2006. Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006. Laki kuntalain muuttamisesta

FINLEX - Säädökset alkuperäisinä: 578/2006. Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006. Laki kuntalain muuttamisesta Sivu 1/5 Finlex» Lainsäädäntö» Säädökset alkuperäisinä» 2006» 578/2006 578/2006 Eduskunnan päätöksen mukaisesti Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006 Laki kuntalain muuttamisesta kumotaan 17 päivänä

Lisätiedot

Kunnanhallitus 13 20.01.2014. Kunnanhallitukselle on saapunut seuraavat asiakirjat:

Kunnanhallitus 13 20.01.2014. Kunnanhallitukselle on saapunut seuraavat asiakirjat: Kunnanhallitus 13 20.01.2014 ILMOITUSASIAT 30/00.02/2014 KHALL 13 Kunnanhallitukselle on saapunut seuraavat asiakirjat: 1. Kuntatyönantajat 11.12.2013: Kunta-alan virka- ja työehtosopimusten 2014-2016

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

ASIA Taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Satakunnan maakunnassa. Satakunnan kunnat Taksiliiton jäsenyhdistyksiltä saapuneet lausunnot

ASIA Taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Satakunnan maakunnassa. Satakunnan kunnat Taksiliiton jäsenyhdistyksiltä saapuneet lausunnot PÄÄTÖS 1.12.2016 EPOELY/3441/2016 ASIA Taksilupien enimmäismäärien vahvistaminen Satakunnan maakunnassa Lausunnonantajat Satakunnan kunnat Taksiliiton jäsenyhdistyksiltä saapuneet lausunnot Elinkeino-,

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 23.01.2012 KOKOUSAIKA 23.01.2012 klo 17.00-18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 1 ITSENÄISTYMISVAROJEN MÄÄRÄ 2 2 PERUSTURVATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2012 3

Lisätiedot