PALKINTO SAAJA ANSIOT KENEN PÄÄTÖS LAHJOITTAJA Haminan vuoden liikuttaja 2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PALKINTO SAAJA ANSIOT KENEN PÄÄTÖS LAHJOITTAJA Haminan vuoden liikuttaja 2014"

Transkriptio

1 KOUVOLASSA PALKITUT MAAKUNNALLISESSA LIIKUNNAN JA URHEILUN PALKITSEMISJUHLASSA PALKINTO SAAJA ANSIOT KENEN PÄÄTÖS LAHJOITTAJA Haminan vuoden liikuttaja Timo Silvo Timo on Haminan Sulkapalloijoiden perustajajäsen ja kuulunut koko ajan johtokuntaan ja ollut viimeiset 20 vuotta seuran puheenjohtaja. Hän on tehnyt 30 vuotta aktiivista vapaaehtoistyötä sulkapallourheilun hyväksi Haminassa. Timo on toiminut juniorien valmentajana yli 15 vuotta. Valmentajana hän on innostava ja kannustava kaikki huomioon ottava persoona. Haminan liikuntalautakunta Iitin vuoden liikuttaja Jenga Team ry:n salibandykerho syntyneille tytöille ja pojille salibandyn pelailua. Seuran omat nuoret apuohjaajina. Toiminta ei tähtää kilpasuorituksiin, vaan tarjoaa kaikille mahdollisuuden liikkua salibandyn parissa ja tehdä lajia tutuksi. lisäksi 3-6 luokkalaisten tyttösäbä on samansuuntaista toimintaa, pelailua, liikuntaa tytöille, joilla ei ole kilpasuoritukset tähtäimessä. Seura siis oman kilpailutoimintansa lisäksi tarjoaa monille lapsille mahdollisuuden liikkua harrastusmielessä Iitin liikuntatoimi Kotkan vuoden liikuttaja KTP Unified Team. KTP Unified Team on kehitysvammaisten liikuntaryhmä, ryhmä on vankkumaton KTP Basketin ja FC KTP:n kannattaja. Ryhmän ohjaajat Salla Halinen, Pekka Tuhkanen ja Jarkko Järnstedt ovat vastanneet jo vuosia ryhmän ohjauksesta koripalloharjoituksissa, sekä katsomossa KTP Basketin ja FC KTP:n otteluissa. Kotkan liikuntatoimi Kouvolan vuoden liikuttaja Valkealan Kajon ja Anjalan Liiton tykkilumilatujen tekijät. Mahdollistaneet hyvän terveysliikunta harrastuksen kaupungissa heikkoina lumitalvinakin. Kouvolan aikuisväestön lautakunta Miehikkälän vuoden liikuttaja Miehikkälän Kisaveikot ry. Miehikkälän Kisaveikot ry. Miehikkälän Vilkkaan alaosasto Kisaveikot on pitänyt huolta Miehikkälän pohjoispuolen kylien, kuten Lapjärvi, Purho ja Joenpolvi, asukkaiden liikuntamahdollisuuksista. Kentän, valaistun ladun, uimarannan ja luistelukentän lisäksi osasto on ottanut vastuulleen Lapjärven entisen leirikeskuksen saunapirtin ylläpidon. Miehikkälän liikuntatoimi Kisaveikkojen jo useita vuosia harjoittaman urheilukoulutoiminta on tarjonnut kylien lapsille ja nuorille mahdollisuuden liikunnan harrastamiseen oman asuinympäristön läheisyydessä pitkien ajomatkojen sijaan. Samassa yhteydessä isommatkin kyläläiset kokoontuvat liikkumaan.

2 Pyhtään vuoden liikuttaja Jonna Luostarinen Jonna on toiminut Pyhtään Naisvoimistelijat ry:n ohjaajavastaavana sekä ohjaajien koulutuksesta vastaavana vuodesta 2013 lähtien. Samalla hän on myös ohjannut omia ryhmiä. Luostarinen on esimerkillinen seuratoimija, joka omalla asenteellaan tuo myönteistä ilmapiiriä myös liikuntaan. Hän on ohjaajavastaavana luotettava ja hoitaa aina hänel-le annetut tehtävät. Luostarinen on myös Pyhtään Yritys ry:n ladysäbän ohjaajana ja pelaa itsekin mukana. Luostarinen on myös hyvä esimerkki liikuttajasta, joka toimii kahdessa seurassa esimerkillisellä tavalla. Pyhtään liikuntatoimi Virolahden vuoden liikuttaja Pauli Riipinen Pauli on jo vuosien ajan toiminut miesten liikuntaryhmän aktiivisena vertaisohjaajana sekä Kaakon Ladun kuukausivaellusten suunnittelijan ja vetäjänä. Pauli on ollut aina valmis osallistumaan tapahtumien järjestelytehtäviin, oli sitten kyseessä lasten hiihtokoulu, varttuneemman väen liikuntatapahtuma tai yleisurheilukilpailujen järjestelytehtävät. Virolahden liikuntatoimi Vuoden Kuntoliikkuja Antti Karnaattu Pauli on ollut myös aina käytettävissä, kun ryhmien ohjaukseen on etsitty sijaista. sijaistehtäviä hän on hoitanut niin kunnan kuin yhdistystenkin ryhmissä. Antti on aina urheillut kelillä kuin kelilä, niin jääkiekkoa, juoksua, rullaluistelua, pyöräilyä ja hiihtoa rullilla ja ilman. Nykyisinkin Antti on tuttu näky Myllykoskella pyörällä ja jalan mieli virkeänä. Vuoden terveysliikuttaja Kotkan sydänyhdistys ry. Monipuolista liikuntatarjontaa; kuntosaliryhmiä, kehonhuoltotunteja sekä ohjattua tasapainoharjoittelua ja venyttelyä. Ohjaajina toimivat Liikuttaja-koulutuksen käyneet vertaisohjaajat. Kouvolan Lääkäriasema KY. Vuoden seura-aktiivi Marko Sillanpää Pitkäaikainen painin työmyyrä. Toiminut valmentajana ja ohjaajana, mutta myöskään esim. kilpailun johtajan tai järjestyksenvalvojan tehtävät eivät ole vieraita. Teki mm. satoja työtunteja Herman Kare -painiturnauksen eteen pelkästään. Palkinto Pajarinen.

3 Vuoden urheilusaavutus yleisöäänestys Kymen Sanomien ja Kouvolan Sanomien sivuilla sekä lehdissä järjestettiin yleisöäänestys, johon tuli ääniä yhteensä 1305 kappaletta. Yleisöäänestys KymLi Vuoden nuorisourheiluseura Vuoden lasten liikuttaja Kotkan Telinevoimistelijat ry. Päivi Virtanen Osaavaa, aktiivista ja ketterän hyvää toimintaa. Toimii haastavissa olosuhteissa, mutta se ei ole ollut kuin hidaste. Seuran ryhmiin olisi tulijoita kokoajan enemmän kuin tilat antavat myöden. Kotkan Telinevoimistelijat noudattavat toiminnassaan Reilun Pelin periaatteita. Seurassa panostetaan sekä kilpavoimisteluun että harrastevoimisteluun. Päivi on ollut kehittämässä ja koordinoimassa lasten ja perheiden liikuntaprojektia Kouvolan kaupungin varhaiskasvatuksessa sekä yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Mukana ovat Kouvolan kaupungin varhaiskasvatuksen palvelut kokonaisuudessaan, (päiväkodit, ryhmäperhepäiväkodit, perhepäivähoito) ja avoimesta varhaiskasvatuksesta perhepuistot sekä äitiys- ja lastenneuvolat. Päivi on koko sydämellään tuomassa lasten ääntä kuuluviin ja uutta asennetta lasten liikkumisen mahdollistamiseksi varhaiskasvattajille ja perheille. ja Kymenlaakson Osuuspankki. Tykkimäen Huvipuisto. KymLin vuoden liikuttava kumppani Harri Mannonen / PK ja Ankkuri paikallislehdet. Laaja ja hyvä juttusarja Kymenlaakson terveysliikuntastrategiasta käytännössä. Merkittävän asian laajaa ja pitkäaikaista esille nostoa ennakkoluulottomalla ja poikkeuksellisen sitoutuneella tavalla. KymLi Vuoden liikuntateko Kotkan Nuorisotyön yksikkö / Höntsäkerho. Hyvää ja raikasta toimintaa kilpaurheilun ulkopuolella. Hyvää yhteistyötä kunnallisen toimijan ja yrittäjän välillä. Höntsäkerho on liikuntakerho nuorille (14-20v) Karhulan koulun salissa. Toiminta on maksutonta, eikä siihen tarvitse sitoutua. Etukäteen ei myöskään tarvitse ilmoittautua, vaan riittää, että pölähtää paikalle. Toiminta ei tähtää kilpailuihin, eikä osallistujan tarvitse liittyä mihinkään, vaan nauttia liikunnan riemusta! Kymenlaakson Liiton Kymenlaakson Liitto. Vuoden urheiluteko (Kymenlaakson Urheilutoimittajien valinta) Mestiksen mestaruus ensimmäistä kertaa ja nousu Liigaan Kymenlaakson Urheilutoimittajien yhdistyksen Kymenlaakson Urheilutoimittajien yhdistys

4 Veikkaus Oy:n Jokeri - palkinto. Veikkaus, Valo ja KymLi haluavat yhteistyössä lisätä kiittämisen ja kannustamisen kulttuuria liikunnan ja urheilun toimialalla. Maakunnallinen Jokeripalkinto 500 euroa jaetaan taustavoimalle, tekijälle tai kumppanille, joka arjen sankaritekoja tekemällä on ansainnut urheiluväen respectin.positiivinen asenne tekemiseen, luotettavuus sekä arkiset sankariteot ovat olleet kriteereinä. Palkinnon saajat ovat saaneet päättää mihin hyväntekeväisyys kohteeseen palkinnon luovuttavat Jarmo Olenius Ansiokas ja laadukas pitkäjänteinen työ vammaisurheilun parissa. Työn tuloksena monia huippu-urheilijoita vammaisyleisurheilun ylimmälle tasolle (Marja-leena Häkkänen, Niko Ristiranta, Joonas Elo, Jani Töyrylä ja Aleksi Hyvärinen). Urheilijoiden apuna myös välinehankinnoissa ym. tärkeissä tausta-asioissa. Monivuotinen valmennustyö myös Kouvolan Urheiluakatemiassa. Akatemian valmennuksessa mukana kymmeniä erityislapsia. Jarmo on päättänyt lahjoittaa saamansa 500 euroa Kuusankosken Kisan kautta vammaisurheilijoiden harjoittelun ja kilpailujen tukemiseen. Kymenlaakson Liikunta Vuoden erikoispalkinto Heikki Koskinen Elämänurapalkinto. Pitkäaikaista työtä Kymenlaaksolaisen jääkiekon eteen. Toiminut Kouvolan Kiekko-65:ssa vuodet joukkueenjohtajana, huoltajana, juniorijaoksen talousvastaavana ja junioripäällikkönä. On ollut seuran johtokunnassa ja Pohjois-Kymenlaakson jääkiekkoiluntuki ry johtokunnassa Lisäksi SJL Kymi- Saimaan aluehallituksen jäsenenä ja aluehallituksen puheenjohtajana vuodesta -97 alkaen. On myös Suomen Jääkiekkoliitossa vuodesta 1999 alkaen sekä SJL:n aluetoimintavaliokunnassa - 97 alkaen ja SJL erotuomarivaliokunnassa vuodesta -03 alkaen. Lisäsi hänelle on myönnetty SJL:n pronssinen, hopeinen ja kultainen ansiomerkki. Jääkiekon lisäksi hän on toiminut Selänpään VPK:ssa 1964 alkaen eri tehtävissä mm. nuoriso-osastossa.

5 Vuoden seuratoimihenkilö Jyrki Lindström. KTP Basket Pitkäaikaista ja vahvaa taustavaikuttamista. Vastannut pääasiallisesti mm. KTP-Basketin rahoituksesta. Itse myös ehtinyt aktiivisesti ja menestyksekkäästi kilpailla purjehduksessa. ja Vuoden nuorisourheilun vetäjä Kymenlaaksossa Petri Pätäri Laaja-alaista ja osaavaa ohjaus- ja valmennustyötä Kouvolan seudulla. Vastannut fysiikkavalmennuksesta mm. Kouvolan Jalkapalllon (KJP) junioreille kokonaisuudessa. Toiminut aktiivisesti myös Kouvolan urheiluakatemian yleistaitovalmentajana yläkoululaisille ja lukiolaisille. Lisäksi myös vastaa ohjauksesta urheiluakatemian toteuttaman alakoulu ikäisten telinevoimistelu projektissa. Nordea. Vuoden nuori urheilija Tomas Wecksten. Karhulan Urheilijat Tomas Wecksten. Karhulan Urheilijat. SM-halli seiväs 7., SM19- halli seiväs hopeaa, MM19 seiväs 18q, Kalevan Kisat seiväs 5., SM19 seiväs kultaa, PM19 seiväs kultaa ja Kouvolan Sanomat. Vuoden joukkue Mestiksen mestaruus ensimmäistä kertaa ja nousu Liigaan ja Intersport Kouvola Vuoden vammaisurheilija Petri Posio Maalipallon MM-hopeaa ja paikka Rion Paralympialaisiin varmistui. Joukkueen kapteeni ja joukkueen johtava pelaaja turnauksessa. Suomen Vammaisurheilu ja - liikunta VAU ry Kaupunkilehdet Ankkuri ja PK. Vuoden valmentaja Kari Aalto 38 v karatea kotkassa harrastanut. 13v. Kotkan Shukokai karaten päävalmentajana. Vuodesta 2004 suomen maajoukkueen johtajana. Vuoden valmennettavien menestys SM-taso 11 kultaa, 6 hopeaaa ja 11 pronssia. MMtaso 3 kultaa, 1 hopea ja 1 pronssi, suomen mitallisaldo Eteläafrikan MM-kilpailuissa 7 kultaa, 6 hopeaa ja 9 pronssia eli näistä 5 mitallia Kari Aallon valmennettaville. MM-kilpailuissa palkittiin 2 suomalaista parhaan valmentajan palkinnolla toinen Kari Aalto ja toinenkin ex-kotkalainen Mika Huuhtanen.. Kari Aallolle myönnettiin 5 dan-arvo maaliskuussa Saksassa maailman neljän Shukokai karate päävalmentajan toimesta. ja Tulosmarkat Oy. Vuoden urheilija Tommi Takanen Skeet ammunnan maailmancupin 7. sija USA:n Tucsonissa huhtikuu 2) Skeet ammunnan joukkue Euroopan mestaruuskilpailuiden 4. sija Unkarin Sarlospusztassa kesäkuu yhdessä Timo Laitisen ja Marko Kemppaisen kanssa. ja KSS Energia.

PALKINTO SAAJA ANSIOT KRITEERIT KENEN PÄÄTÖS LAHJOITTAJA Haminan liikuttaja 2012

PALKINTO SAAJA ANSIOT KRITEERIT KENEN PÄÄTÖS LAHJOITTAJA Haminan liikuttaja 2012 PALKINTO SAAJA ANSIOT KRITEERIT KENEN PÄÄTÖS LAHJOITTAJA Haminan vuoden Mari Naukkarinen Haminan liikuntalautakunta Mari on liikuttanut Haminan Teinisirkuksessa haminalaisia nuoria jo vuosikausia ja saanut

Lisätiedot

Kymenlaakson urheilugaalassa palkitut 29.1.2016. Haminan vuoden 2015 liikuttaja.

Kymenlaakson urheilugaalassa palkitut 29.1.2016. Haminan vuoden 2015 liikuttaja. Kymenlaakson urheilugaalassa palkitut 29.1.2016 Haminan vuoden 2015 liikuttaja. Santtu Pärssinen Santtu on ollut Haminan uimaseuran johtohenkilö, valmentaja ja moottori jo vuosia. Hän on erinomainen lasten

Lisätiedot

KYMENLAAKSON URHEILUGAALASSA PALKITUT PALKINNOT VUODEN 2017 ANSIOISTA. Haminan vuoden liikuttaja.

KYMENLAAKSON URHEILUGAALASSA PALKITUT PALKINNOT VUODEN 2017 ANSIOISTA. Haminan vuoden liikuttaja. KYMENLAAKSON URHEILUGAALASSA 26.1.2018 PALKITUT PALKINNOT VUODEN 2017 ANSIOISTA Haminan vuoden liikuttaja. Raimo Juutilainen on pitkäaikainen nyrkkeilyvalmentaja ja kuntonyrkkeilyohjaaja. Raimo on tehnyt

Lisätiedot

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2013 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2013 687/12.01.06/2013 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Tanja Sorsa / Kymen Jousi. Peli-Karhut / Naisten koripallo. Antti Immonen / Kouvot. Pia Outinen / Karhulan Katajaiset. Petri Posio

Tanja Sorsa / Kymen Jousi. Peli-Karhut / Naisten koripallo. Antti Immonen / Kouvot. Pia Outinen / Karhulan Katajaiset. Petri Posio Kooste palkituista 2006-2012(palkinnon jako vuosi eli ansiot edellinen vuosi) NIMIKE 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 urheilija Visa Hongisto Visa Hongisto Visa Hongisto Juha Hirvi Ville Nousiainen Ville

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

KYMENLAAKSON URHEILUSEUROJEN YHDISTYS RY STIPENDIT JA MUUT TUET VUONNA 2015 ( VUONNA 2014 MENESTYNEET ) Haminan Ampumaseura. Kotkan Painimiehet

KYMENLAAKSON URHEILUSEUROJEN YHDISTYS RY STIPENDIT JA MUUT TUET VUONNA 2015 ( VUONNA 2014 MENESTYNEET ) Haminan Ampumaseura. Kotkan Painimiehet KYMENLAAKSON URHEILUSEUROJEN YHDISTYS RY STIPENDIT JA MUUT TUET VUONNA 2015 ( VUONNA 2014 MENESTYNEET ) Seurat Lajit Anttilan Erämiehet Alppihiihto Haminan Ampumaseura Ammunta Karhulan Katajaiset Ampumahiihto/-juoksu

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN URHEILUPALKITSEMISEN UUDISTAMINEN

HELSINGIN KAUPUNGIN URHEILUPALKITSEMISEN UUDISTAMINEN HELSINGIN KAUPUNGIN URHEILUPALKITSEMISEN UUDISTAMINEN URHEILUPALKINTOTOIMIKUNNAN ASETTAMAN TYÖRYHMÄN ESITYS 8.9.2011 A. HELSINKI-PÄIVÄN PALKITSEMISET VUODEN HELSINKILÄISURHEILIJA - palkitaan aina paras

Lisätiedot

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0 SINETTISEURAKRITEERIT versio 3.0 Sinettikriteerien uudistaminen Työstetty työryhmällä: Henna Sivenius (hiihto), Maiju Kokkonen (taitoluistelu), Turkka Tervomaa (jääkiekko), Henri Alho (jalkapallo), Tiiu

Lisätiedot

OKM:n seuratuen haku

OKM:n seuratuen haku Seuratuen 2018 haku Haku päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi Seuralla pitää olla päätös hakemiselle Kysy liiton toimistolta lisätietoja, vinkkejä ja apua Lähetä

Lisätiedot

Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät

Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät 29.11.2017 1 Johtamiseen ja hyvään hallintoon liittyvät lasten urheilun kysymykset Nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua seuran toiminnan toteuttamiseen

Lisätiedot

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA LEMPÄÄLÄN KUNNAN PARHAINA PALKITTAVAT Vuoden miesurheilija TEEMU ROININEN 600 painonnosto

Lisätiedot

1. Jarkko Heikkilä Kemusi 9,66. 1. Samuel Taipale Espoon Tapiot 2.49,09

1. Jarkko Heikkilä Kemusi 9,66. 1. Samuel Taipale Espoon Tapiot 2.49,09 Vammaisyleisurheilun avoimet SM-hallikilpailut Lahti, Pajulahtuhalii 23.1.2016 TULOKSET M 60 m ES 1. Jarkko Heikkilä Kemusi 9,66 M 800 m LV T38 1. Samuel Taipale Espoon Tapiot 2.49,09 M 200 m KV T20 avoin

Lisätiedot

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta Avustusten hakuaika päättyy 31.03.2015 klo 16.00. Posion kunta, hyvinvointilautakunta, Kirkkotie 1, 97900 POSIO. Myöhästyneitä hakemuksia

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

Uudistuneet Sinettiseurakriteerit. versio 5

Uudistuneet Sinettiseurakriteerit. versio 5 Uudistuneet Sinettiseurakriteerit versio 5 Liikunnallinen elämäntapa Urheilijan polku Liikkujan polku Sinettiseurakriteerit Liikkumista ja urheilua tukeva toimintaympäristö seurassa Organisointi ja toimintaperiaatteet

Lisätiedot

VUODEN 2016 ORIMATTILAN MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN

VUODEN 2016 ORIMATTILAN MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN VUODEN 2016 ORIMATTILAN MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN Kaupunki palkitsee vuosittain ansioituneet urheilijat ja joukkueet. Urheiluseuroja on pyydetty toimittamaan esitykset perusteluineen

Lisätiedot

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku Seuraseminaari 28.10.2017 OKM:n seuratuen 2018 haku Hakuaika: alkaa 13.11.2017 ja päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi (tarkista täytyykö lähettää vielä sen jälkeen

Lisätiedot

Suomen Jääkiekkoliiton tai sen seurojen hyväksi tehdystä toiminnasta voidaan henkilöille ja yhteisöille myöntää seuraavia huomionosoituksia:

Suomen Jääkiekkoliiton tai sen seurojen hyväksi tehdystä toiminnasta voidaan henkilöille ja yhteisöille myöntää seuraavia huomionosoituksia: ANSIOMERKKISÄÄNNÖT Suomen Jääkiekkoliiton tai sen seurojen hyväksi tehdystä toiminnasta voidaan henkilöille ja yhteisöille myöntää seuraavia huomionosoituksia: Kultainen ansioristi Kunniapuheenjohtaja

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Seurojen tulee ilmoittaa kirjallisesti palkittavien urheilijoiden ja joukkueiden nimet liikuntapalvelukeskukseen mennessä.

Seurojen tulee ilmoittaa kirjallisesti palkittavien urheilijoiden ja joukkueiden nimet liikuntapalvelukeskukseen mennessä. Kotkan kaupunki YLEISKIRJE Marraskuu/2014 Liikuntapalvelukeskus 10.11.2014 Puistotie 9-11 48100 KOTKA Puh. 234 5414 Fax. 234 5424 Urheiluseurat SUOMEN MESTAREIDEN PALKITSEMINEN Liikuntalautakunta palkitsee

Lisätiedot

KYMENLAAKSON URHEILUGAALASSA PALKITUT PALKINNOT VUODEN 2016 ANSIOISTA. Haminan vuoden liikuttaja.

KYMENLAAKSON URHEILUGAALASSA PALKITUT PALKINNOT VUODEN 2016 ANSIOISTA. Haminan vuoden liikuttaja. KYMENLAAKSON URHEILUGAALASSA 27.1.2017 PALKITUT PALKINNOT VUODEN 2016 ANSIOISTA Haminan vuoden liikuttaja. Veli-Matti Saharinen Veli-Matti Saharinen on PPP -97 -pyöräilyseuran perustajajäsen. Hän on toiminut

Lisätiedot

Mitä tehdään tehdään kunnolla.

Mitä tehdään tehdään kunnolla. SALIBANDYTOIMINNAN TOIMINTAOPAS MOTTO: Mitä tehdään tehdään kunnolla www.hirvhesalibandy.net Visio 2015 Hirvensalon Heiton salibandytoiminta rakentuu seuraavien keskeisten tavoitteiden ja arvojen varaan:

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

Vanhempaininfo kaudesta

Vanhempaininfo kaudesta Vanhempaininfo kaudesta 2016-2017 VISIO 2016-2017 KJT Haukat Nollakakkoset tunnetaan alueella vetovoimaisena ja korkealaatuisena jääkiekon joukkueorganisaationa omissa emoseuroissaan. Joukkueella on kolme

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

Bewe Sport Koululuistelu ja -kaukalopallo. Hyvän asian puolesta. Auta Meitä Auttamaan

Bewe Sport Koululuistelu ja -kaukalopallo. Hyvän asian puolesta. Auta Meitä Auttamaan Bewe Sport Koululuistelu ja -kaukalopallo Hyvän asian puolesta Auta Meitä Auttamaan Koululaisliikunta on tärkeää? Miksi me haluamme tehdä tätä: Yhteiskunnallinen vastuu koululaisten hyvinvoinnista Liikuntamahdollisuuksien

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT 14.-15.3.2015 SUININLAHDEN KOULU, TOIVALA TURNAUSPAIKKA: SUININLAHDEN KOULU, TOIVALANTIE 60, TOIVALA (SIILINJÄRVI) TURNAUKSEN JOHTAJA: MARKKU AUMAKALLIO JÄRJESTÄVÄN SEURAN

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Liikuntajärjestöt osana palvelurakennetta. Salon Kättä Päälle -ratkaisupaja

Liikuntajärjestöt osana palvelurakennetta. Salon Kättä Päälle -ratkaisupaja Liikuntajärjestöt osana palvelurakennetta Salon Kättä Päälle -ratkaisupaja Riikka Juntunen, Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry 9.11.2015 Suomalaiset liikuntajärjestöt Suomalaisia valtakunnallisia

Lisätiedot

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN Ohessa osa-alueittain alueittain taulukot, joihin on jo täytetty riittävän tason kuvaus kaikista osa-alueista. Taulukon perässä ovat kysymykset,

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

LAJILIITTOJEN HUIPPU- URHEILUN PERUSTIEDOT. Timo Manninen Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus Valotalo 21.4.2015

LAJILIITTOJEN HUIPPU- URHEILUN PERUSTIEDOT. Timo Manninen Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus Valotalo 21.4.2015 LAJILIITTOJEN HUIPPU- URHEILUN PERUSTIEDOT Timo Manninen Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus Valotalo 21.4.2015 VASTANNEET LAJILIITOT KESÄLAJIT TALVILAJIT PALLOILULAJIT Ampumaurheiluliitto (Kivääri,

Lisätiedot

277. Pelisääntökysely 26.3.2013

277. Pelisääntökysely 26.3.2013 277. Pelisääntökysely 26.3.2013 Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji? Aikido Ammunta Autourheilu Hiihto ITF taekwondo Jääpallo Jousiammunta Karate Kaukalopallo Koripallo Lentopallo Lumilautailu

Lisätiedot

ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1

ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1 ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2015-2016 YLEISTÄ Tulevalla kaudella EVU jatkaa panostusta toiminnan laatuun. Valmennuspäällikön tehtävien tarkentaminen ja keskittyminen pääsääntöisesti

Lisätiedot

Seurakehitys SJAL:ssa. Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat

Seurakehitys SJAL:ssa. Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat Seurakehitys SJAL:ssa Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat Sisältö SJAL:n seurakehitysohjelmasta Kokemuksia oman seuran analyysista Artemis Laatujärjestelmä seuroille? SJAL:n

Lisätiedot

Liikuntajärjestöjen avustusohjeet

Liikuntajärjestöjen avustusohjeet HEINOLAN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT Liikuntajärjestöjen avustusohjeet Heinolan liikunta- ja kulttuurilautakunta 12.2.2013 (4.11.2014 74 säännöt urheiluasioiden palkitsemisesta, 3.6.2015 33 3. Kohdeavustukset)

Lisätiedot

Eero Hirvonen, s. 1996, yhdistetty Maailman Cup 25. Kesän Grand Prix parisprintti 9. Henkilökohtainen kisa 11. Aikuisten SM marraskuussa

Eero Hirvonen, s. 1996, yhdistetty Maailman Cup 25. Kesän Grand Prix parisprintti 9. Henkilökohtainen kisa 11. Aikuisten SM marraskuussa Vapaa-ajan lautakunta 9 26.01.2017 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2016 119/12.04.03/2017 Vapaa-ajan lautakunta 26.01.2017 9 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 0400 646563 Laukaan

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

KOTKAN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Nro 3/2014. Liikuntalautakunta 1

KOTKAN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Nro 3/2014. Liikuntalautakunta 1 KOTKAN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Nro 3/2014 Liikuntalautakunta 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.5.2014 klo 17.00, ryhmät klo 16.30 ryhmäkokousten tiloiksi on varattu kokoushuoneet 1 ja 5/5.krs sekä 4/6. krs KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

B-Juniorit. Pelaajien roolittaminen, voiton tavoittelu Itseohjautuvuus lajitaitojen kehittämiseen

B-Juniorit. Pelaajien roolittaminen, voiton tavoittelu Itseohjautuvuus lajitaitojen kehittämiseen Pelaajapolku A-Nuoret Tavoitteellinen kehittyminen Liikunnanohjaaja AMK 4 harjoitusta + pelit Omatoimijakso 5 viikkoa 2-asteen akatemiatoiminta Suunnitelmallinen, pitkäjänteinen harjoittelu 2-aste Pelaajien

Lisätiedot

KILPA- JA HUIPPUTENNIS SEUROISSA SEURAFOORUMI

KILPA- JA HUIPPUTENNIS SEUROISSA SEURAFOORUMI KILPA- JA HUIPPUTENNIS SEUROISSA SEURAFOORUMI 26.7.2018 1. LASTEN URHEILU JA TENNIS SEUROISSA U12 2. NUORTEN URHEILU JA TENNIS SEUROISSA U18 3. VALMENNUS 4. URHEILULLISUUS KILPAILEMINEN Seuroissa noin

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 1 NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 2 Tilanne: -Nokian Urheilijoilla on tällä hetkellä yleisurheilujoukkueessaan iso joukko erinomaisia nuoria huippu-urheilijoita.

Lisätiedot

Terveiset Panttereilta

Terveiset Panttereilta Terveiset Panttereilta Napapiirin Pantterit ry on rovaniemeläinen jääurheilun erikoisseura, jossa pelataan kaukalopalloa ja jääkiekkoa. Harrastajia seurassamme on iältään 3-vuotiaasta aina n.60-vuotiaaseen;

Lisätiedot

K-VANTAA, ITÄ ry -10 IKÄLUOKAN PERUSTAMISKOKOUS

K-VANTAA, ITÄ ry -10 IKÄLUOKAN PERUSTAMISKOKOUS K-VANTAA, ITÄ ry -10 IKÄLUOKAN PERUSTAMISKOKOUS 15.3.2017 KIEKKO-VANTAA, ITÄ RY Kasvattajaseura (sinettiseura) perustettu v. 2001 (Läki, TJV & VaKi) jäseniä n. 800 joukkueita 32 Tikkurila, Myyrmäki & Hyrylä

Lisätiedot

7 29.01.2015. Määräaikaan 9.1. 2015 klo 15.00 mennessä esityksen palkittavista urheilijoista tekivät seuraavat urheiluseurat tai yksityishenkilöt:

7 29.01.2015. Määräaikaan 9.1. 2015 klo 15.00 mennessä esityksen palkittavista urheilijoista tekivät seuraavat urheiluseurat tai yksityishenkilöt: Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta 7 29.01.2015 LIEKSALAISTEN URHEILIJOIDEN JA URHEILUSEUROJEN PALKITSEMINEN KUVLA 7 Liikuntasihteeri: Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta palkitsee vuosittain kansainvälisesti

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia

Suomalaisen jääkiekon strategia Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018 SUOMALAISEN JÄÄKIEKON STRATEGIA 2014 2018 Strategian päämäärä: Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen Toimintaa ohjaavat arvot: Kunnioitus Yhteisöllisyys

Lisätiedot

SUOMEN URHELULIITTO ry:n HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖT Hyväksytty SUL hallituksen kokouksissa , ja

SUOMEN URHELULIITTO ry:n HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖT Hyväksytty SUL hallituksen kokouksissa , ja SUOMEN URHELULIITTO ry:n HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖT Hyväksytty SUL hallituksen kokouksissa 2.10.2008, 15.12.2012 ja 20.11.2015. 1 Suomen Urheiluliiton ansiomerkki, levyke, mitali ja standaari kotimaisille ja

Lisätiedot

1. Seuran nuorisotoiminta. 2. Seuratoiminnan visio

1. Seuran nuorisotoiminta. 2. Seuratoiminnan visio Budokwai ry Karate Junioritoiminnan kriteerit ja toimintalinja 2016 2018 Sisällysluettelo 1. Seuran nuorisotoiminta 3 2. Seuratoiminnan visio 3 3. Eettiset linjaukset 4 4. Toiminnan tavoitteet 5 5. Käytännön

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018

Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018 Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018 SUOMALAISEN JÄÄKIEKON STRATEGIA 2014 2018 Strategian päämäärä: Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen Toimintaa ohjaavat arvot: Kunnioitus Yhteisöllisyys

Lisätiedot

PATAJUNNULIIGAN AAPINEN

PATAJUNNULIIGAN AAPINEN PATAJUNNULIIGAN AAPINEN SISÄLLYSLUETTELO 1. Patajunnupolku 2. Patajunnuliiga 3. Harjoittelu 4. Harjoitustapahtuma 5. Turnaukset 6. Turnausohjeistus 7. Ryhmien jako 8. Yhteiset pelisäännöt 9. Vanhempien

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE 21.9.2017 KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE Yleistä Kankaanpään Pallo Ry. on jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa lajia ohjatusti ja asiantuntevien ohjaajien

Lisätiedot

E LAPSENI URHEILEE AINEISTO JA KUVAT:SPORT.FI

E LAPSENI URHEILEE AINEISTO JA KUVAT:SPORT.FI E2 2014-2015 LAPSENI URHEILEE AINEISTO JA KUVAT:T.FI ROK KI E2 ILO IRTI URHEILUH HARRASTUKSESTA Urheilu on loistava kasvualusta. Se tarjoaa lapselle mainiot edellytykset voida hyvin ja kehittyä tasapainoiseksi,

Lisätiedot

TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009

TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009 TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009 Hiihtojaoston toiminnan keskeisimmät osatekijät Toiminta on perhekeskeistä, koko perheen harrastus. Pyrimme toiminnassa siihen, että kaikilla olisi

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia

Suomalaisen jääkiekon strategia Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-18 28.1.2014 SUOMALAISEN JÄÄKIEKON STRATEGIA 2014-2018 Strategian päämäärä: Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen Toimintaa ohjaavat arvot: Kunnioitus Yhteisöllisyys

Lisätiedot

Liikunnan toiminta-avustuksen lomakkeen täyttöohje 2019 (Vapaa-aikajaosto )

Liikunnan toiminta-avustuksen lomakkeen täyttöohje 2019 (Vapaa-aikajaosto ) 15.1.2019 Liikunnan toiminta-avustuksen lomakkeen täyttöohje 2019 (Vapaa-aikajaosto 23.1.2019) Ennen varsinaisen avustuslomakkeen täyttämisen aloittamista hakijan tulee tutustua avustuslomakkeen täyttö-ohjeeseen

Lisätiedot

KYMI-SAIMAAN ALUE 9.4.2014 KEVÄTKOKOUS 2012. Aika tiistai 8.4.2014 klo 18.30 21.05. Kouvola, Hotelli Sommelo, Pallokentäntie 2 Kuusankoski

KYMI-SAIMAAN ALUE 9.4.2014 KEVÄTKOKOUS 2012. Aika tiistai 8.4.2014 klo 18.30 21.05. Kouvola, Hotelli Sommelo, Pallokentäntie 2 Kuusankoski SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO PÖYTÄKIRJA KYMI-SAIMAAN ALUE 9.4.2014 KEVÄTKOKOUS 2012 Aika tiistai 8.4.2014 klo 18.30 21.05 Paikka Läsnä Kouvola, Hotelli Sommelo, Pallokentäntie 2 Kuusankoski Edustettuina olevat

Lisätiedot

Maastohiihdon linjaukset urheilijan polulla ja maastohiihdon ajankohtaiset asiat. Eero Hietanen Maastohiihdon valmennuspäällikkö

Maastohiihdon linjaukset urheilijan polulla ja maastohiihdon ajankohtaiset asiat. Eero Hietanen Maastohiihdon valmennuspäällikkö Maastohiihdon linjaukset urheilijan polulla ja maastohiihdon ajankohtaiset asiat Eero Hietanen Maastohiihdon valmennuspäällikkö 2016-2017 yleiskatsaus, huippu-urheilu MM-LAHTI 2017 ONNISTUMINEN!!! https://www.youtube.com/watch?v=li4t-beuao4

Lisätiedot

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paras suunnistaja Olav Lundanes kolme SM-kultaa, kaksi EM-kultaa, yksi MM-kulta sekä nopein 10milan, Jukolan ja SM-viestin ankkuriosuudella Paras -16v.

Lisätiedot

Syksy 2014 TERVETULOA!

Syksy 2014 TERVETULOA! Syksy 2014 TERVETULOA! Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen Vuonna

Lisätiedot

PALKITSEMISSÄÄNNÖT. Sukeltajaliitto ry 8.9.2013

PALKITSEMISSÄÄNNÖT. Sukeltajaliitto ry 8.9.2013 PALKITSEMISSÄÄNNÖT Sukeltajaliitto ry 8.9.2013 PALKITSEMISSÄÄNNÖT 1. YLEISPERIAATTEET JA YLEISET SÄÄNNÖT 1.1. Mistä palkitaan Sukeltajaliitto ry:n varsinaiselle tai yhteisöjäsenelle, yhteistyökumppanille

Lisätiedot

* Sippola KL 0-1 KL 2-3 KL 1-2. Scup KPL YHT Pörssi: 1592 pist

* Sippola KL 0-1 KL 2-3 KL 1-2. Scup KPL YHT Pörssi: 1592 pist Pertti Lonka * 14.1.1943 Sippola k 10.4.2015 Loviisa 8 ottelua 4 istö ott 5 SM-kultaa 1 SM hopea 2 SM-pronssia 2x vuoden lukkari (1968, 1976) 2 Suomen Cup voittoa KPL-legenda no 4 kasvattajaseura Saveron

Lisätiedot

Nuorten maajoukkueohjelma

Nuorten maajoukkueohjelma Nuorten maajoukkueohjelma Nuorten maajoukkueohjelman tavoitteet Tuottaa mahdollisimman monta pelaajaa aikuismaajoukkueisiin vähintään 3 pelaajaa/ikäluokka 3 kansainvälisen tason huippua/vuosikymmen Kilpailla

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN PLAYER GT Teamit 2015-2016 RED ORANGE GREEN PLAYER GT valmennuskokonaisuus Miksi GT Teamit seuran juniorivalmennuksessa käy n. 250 lasta ja nuorta erilaisilla motiiveilla harrastuksen alkuvaihe on TÄRKEIN aika

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN PALKITSEMISGAALA 2.2.2011

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN PALKITSEMISGAALA 2.2.2011 1 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN PALKITSEMISGAALA 2.2.2011 Vuoden 2010 hyvistä saavutuksista palkitseminen Alkulan päiväkoti - lasten olympialaisten järjestäminen Anneli Arkko ja Kauko Heikkilä, tanssiurheilu -

Lisätiedot

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS 20.9.2018 PELI-KARHUT TOIMINTAFILOSOFIA Peli-Karhut tarjoaa nuorille mahdollisuuden oppia ja nauttia jalkapallon pelaamisesta ja harjoittelemisesta riippumatta

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SARJAKIRJA

ISTUMALENTOPALLON SARJAKIRJA 1 ISTUMALENTOPALLON SARJAKIRJA 2017 2018 Istumalentopallossa pelataan kaudella 2017-18 miesten SM-sarja, naisten SM-turnaus, ykkössarja, Suomen Cup-turnaus ja veteraanien miesten M50 sekä naisten N40 sarjojen

Lisätiedot

SYSMÄN SISU SULKAVALLA PROJEKTI 2015 SYSI JENGI

SYSMÄN SISU SULKAVALLA PROJEKTI 2015 SYSI JENGI SYSMÄN SISU SULKAVALLA PROJEKTI 2015 SYSI JENGI Jari: Ikä 56v, eukko ja 3 mukulaa (aikuisia) Soutanut kirkkovenettä vuodesta 1993, Sulkavalla tulossa 20:s osallistumiskerta. Soutanut ICL:n, Elisan, Keravan,

Lisätiedot

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA 2017-2018 Seuran organisaatio Johtokunta Kilta Valmentajat Ohjaajat Nuorisoklubi Jumppakummit Seuran toiminta Nuorten liikunta Lasten harrastajaryhmät Aikuisten

Lisätiedot

Vammaishuippu-urheilun tutkimus- ja kehitystyö on Suomessa maailman huippua

Vammaishuippu-urheilun tutkimus- ja kehitystyö on Suomessa maailman huippua Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU Jyväskylä Vammaishuippu-urheilun tutkimus- ja kehitystyö on Suomessa maailman huippua Henri Lehto, Projektitutkija, LitM www.kihu.fi Sisältö Taustaa KIHU:sta

Lisätiedot

Vanhempaininfo kaudesta

Vanhempaininfo kaudesta Vanhempaininfo kaudesta 2016-2017 VISIO 2016-2017 KJT Haukat Nollakakkoset tunnetaan alueella vetovoimaisena ja korkealaatuisena jääkiekon joukkueorganisaationa omissa emoseuroissaan. Joukkueella on kolme

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 4 7 Pallokoulu ja PerheFutis...

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T09-10 vanhempainilta 8.1.2017 T09-10 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Viestinnän käytännöt Maksut Toimihenkilöt FC REIPAS Iloa

Lisätiedot

KULTTUURI- JA VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 12.2.2014 LIITE 3 LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUSMUODOT SEKÄ JAKO- JA PALKITSEMIS-PERUSTEET

KULTTUURI- JA VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 12.2.2014 LIITE 3 LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUSMUODOT SEKÄ JAKO- JA PALKITSEMIS-PERUSTEET KULTTUURI- JA VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 12.2.2014 LIITE 3 LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUSMUODOT SEKÄ JAKO- JA PALKITSEMIS-PERUSTEET Kulttuuri-ja vapaa-aikalautakunta AVUSTUSMUODOT 1. Toiminta-avustus 2. Koulutusavustus

Lisätiedot

Urheilevien lasten ja nuorten fyysis-motorinen harjoittelu

Urheilevien lasten ja nuorten fyysis-motorinen harjoittelu Hämeenlinna 25.4.2009 Tampere Urheilevien lasten ja nuorten fyysis-motorinen harjoittelu 1.Selvityksen tuloksia ja johtopäätöksiä 2.Mistä ongelmat ovat syntyneet? 3.Miten harjoittelua ja urheilua voisi

Lisätiedot

LIITE 2 (Päivitetty )

LIITE 2 (Päivitetty ) 1 LIITE 2 (Päivitetty 07.12.2015) SUOMEN MOOTTORILIITON MYÖNTÄMÄT AJAJAMERKIT JA ANSIOMERKIT HLMK:N JÄSENILLE SEKÄ HML:N KAUPUNGIN JA SML:N MYÖNTÄMÄT TUNNUSTUKSET HLMK:LLE JA SEN JÄSENILLE Huom. Alla olevat

Lisätiedot

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 PÄHKINÄNKUORESSA 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Seuratoiminta 3 2. 3 PAINOPISTEET AIKUISTEN LIIKUNNAN TOIMIALALLA 4 1. 4 2. Seuratoiminta

Lisätiedot

26 16.06.2014. Lappeenrannan kaupunkikonsernin markkinointiyhteistyösopimukset kaudelle 2014 2015

26 16.06.2014. Lappeenrannan kaupunkikonsernin markkinointiyhteistyösopimukset kaudelle 2014 2015 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 26 16.06. Lappeenrannan kaupunkikonsernin markkinointiyhteistyösopimukset kaudelle 2015 591/02.05.01.05/ KONSJA 26 Valmistelija/lisätiedot: Apulaiskaupunginjohtaja Kari

Lisätiedot

TAVOITTEENA NUOREN URHEILIJAN HYVÄ PÄIVÄ

TAVOITTEENA NUOREN URHEILIJAN HYVÄ PÄIVÄ TAVOITTEENA NUOREN URHEILIJAN HYVÄ PÄIVÄ Urheilijan polun valintavaiheen asiantuntijatyö Toim. Kaisu Mononen, Outi Aarresola, Pasi Sarkkinen, Jarkko Finni, Sami Kalaja, Asko Härkönen ja Mikko Pirttimäki

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016 Vaajakosken Kuohu / Painijaosto Toimintakertomus 2016 1 1 Sisällysluettelo 1.0 Johdanto 1.1 Painijaosto 1.2 Jäsenmäärä 1.3 Jäsenyydet 2.0 Toiminta 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin 2.2 Kilpailutoiminta

Lisätiedot

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi 2016-2017, 2017-2018 ja 2018-2019 Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja strategiset painopisteet Strategian osana on määritelty myös seuran

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN LIIKKUMISOHJELMA Asukaskyselyn (2018) päätulokset

LAPPEENRANNAN LIIKKUMISOHJELMA Asukaskyselyn (2018) päätulokset LAPPEENRANNAN LIIKKUMISOHJELMA 2025 - Asukaskyselyn (2018) päätulokset TAUSTATIETOJA KYSELYSTÄ Kysely toteutettiin v. 2018 loka-marraskuussa avoimena nettikyselynä. Kyselyn linkki kaupungin nettisivuilla.

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Vanhempainillat

Genuine Hockey Spirit Since Vanhempainillat Genuine Hockey Spirit Since 1979 Vanhempainillat 2017-2018 ARVOT Kasvatuksellisuus Vastuullisuus Toiminnan laadukkuus Toiminnan jatkuvuus Liikunnan ilo 2 ARVOT Kiireettömyys ja pitkäjänteisyys Matka on

Lisätiedot

*Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja

*Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja aikuisharrastajaa. *Salon suurin seura; jalkapallo, taitoluistelu, salibandy ja koripallo. *Toimisto sijaitsee Salossa Helsingintiellä, seuran omistamissa

Lisätiedot

KUNNONJUHLA JA URHEILUGAALA KIVITIPPU LAPPAJÄRVISALI TERVETULOA

KUNNONJUHLA JA URHEILUGAALA KIVITIPPU LAPPAJÄRVISALI TERVETULOA KIVITIPPU LAPPAJÄRVISALI 16.12.2017 - TERVETULOA KUNNONJUHLA JA URHEILUGAALA 16.12.2017 OHJELMA: LAPPAJÄRVEN URHEILU JA LIIKUNTA JÄRJESTÖT OMAT PALKITSEMISJUHLAT KLO 18.00-18.45 KUNNONJUHLA LAPPAJÄRVISALISSA

Lisätiedot

HUOMIONOSOITUSJÄRJESTELMÄ

HUOMIONOSOITUSJÄRJESTELMÄ HUOMIONOSOITUSJÄRJESTELMÄ Suomen Urheiluliitto ry Opetusministeriö Kunniamerkki (KM) - kunniapuheenjohtaja - kunniajäsen - arvokisamenestys Kultainen ansiomerkki ruusukkein (KAR) - liitto,- piiri- tai

Lisätiedot

Titaani Juniorit - Jäsenmäärä

Titaani Juniorit - Jäsenmäärä Titaani Juniorit ry Titaani Juniorit ry Historiaa Ennen vuotta 1974 jääkiekkoa pelattiin Sunilan Sisussa Jääkiekkoon erikoistuva Titaanit ry perustettiin 1974 Titaani Juniorit ry eriytyi Titaanit ry:stä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011 20 vuotta Taekwondoa

TOIMINTAKERTOMUS 2011 20 vuotta Taekwondoa Vihti-Nummela Mudo Taekwondo Seura Ry TOIMINTAKERTOMUS 2011 20 vuotta Taekwondoa Sisältö JOHTOKUNTA 2011... 3 TOIMINTA... 3 Lasten ja nuorten liikunta... 3 PALKITUT... 4 OHJAAJAT... 5 TALOUS... 5 VIERAILIJAT...

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

Syksy 2013 TERVETULOA!

Syksy 2013 TERVETULOA! Syksy 2013 TERVETULOA! Avaus Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilun erikoisseura Sinettiseura Kaksi

Lisätiedot