PALKINTO SAAJA ANSIOT KENEN PÄÄTÖS LAHJOITTAJA Haminan vuoden liikuttaja 2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PALKINTO SAAJA ANSIOT KENEN PÄÄTÖS LAHJOITTAJA Haminan vuoden liikuttaja 2014"

Transkriptio

1 KOUVOLASSA PALKITUT MAAKUNNALLISESSA LIIKUNNAN JA URHEILUN PALKITSEMISJUHLASSA PALKINTO SAAJA ANSIOT KENEN PÄÄTÖS LAHJOITTAJA Haminan vuoden liikuttaja Timo Silvo Timo on Haminan Sulkapalloijoiden perustajajäsen ja kuulunut koko ajan johtokuntaan ja ollut viimeiset 20 vuotta seuran puheenjohtaja. Hän on tehnyt 30 vuotta aktiivista vapaaehtoistyötä sulkapallourheilun hyväksi Haminassa. Timo on toiminut juniorien valmentajana yli 15 vuotta. Valmentajana hän on innostava ja kannustava kaikki huomioon ottava persoona. Haminan liikuntalautakunta Iitin vuoden liikuttaja Jenga Team ry:n salibandykerho syntyneille tytöille ja pojille salibandyn pelailua. Seuran omat nuoret apuohjaajina. Toiminta ei tähtää kilpasuorituksiin, vaan tarjoaa kaikille mahdollisuuden liikkua salibandyn parissa ja tehdä lajia tutuksi. lisäksi 3-6 luokkalaisten tyttösäbä on samansuuntaista toimintaa, pelailua, liikuntaa tytöille, joilla ei ole kilpasuoritukset tähtäimessä. Seura siis oman kilpailutoimintansa lisäksi tarjoaa monille lapsille mahdollisuuden liikkua harrastusmielessä Iitin liikuntatoimi Kotkan vuoden liikuttaja KTP Unified Team. KTP Unified Team on kehitysvammaisten liikuntaryhmä, ryhmä on vankkumaton KTP Basketin ja FC KTP:n kannattaja. Ryhmän ohjaajat Salla Halinen, Pekka Tuhkanen ja Jarkko Järnstedt ovat vastanneet jo vuosia ryhmän ohjauksesta koripalloharjoituksissa, sekä katsomossa KTP Basketin ja FC KTP:n otteluissa. Kotkan liikuntatoimi Kouvolan vuoden liikuttaja Valkealan Kajon ja Anjalan Liiton tykkilumilatujen tekijät. Mahdollistaneet hyvän terveysliikunta harrastuksen kaupungissa heikkoina lumitalvinakin. Kouvolan aikuisväestön lautakunta Miehikkälän vuoden liikuttaja Miehikkälän Kisaveikot ry. Miehikkälän Kisaveikot ry. Miehikkälän Vilkkaan alaosasto Kisaveikot on pitänyt huolta Miehikkälän pohjoispuolen kylien, kuten Lapjärvi, Purho ja Joenpolvi, asukkaiden liikuntamahdollisuuksista. Kentän, valaistun ladun, uimarannan ja luistelukentän lisäksi osasto on ottanut vastuulleen Lapjärven entisen leirikeskuksen saunapirtin ylläpidon. Miehikkälän liikuntatoimi Kisaveikkojen jo useita vuosia harjoittaman urheilukoulutoiminta on tarjonnut kylien lapsille ja nuorille mahdollisuuden liikunnan harrastamiseen oman asuinympäristön läheisyydessä pitkien ajomatkojen sijaan. Samassa yhteydessä isommatkin kyläläiset kokoontuvat liikkumaan.

2 Pyhtään vuoden liikuttaja Jonna Luostarinen Jonna on toiminut Pyhtään Naisvoimistelijat ry:n ohjaajavastaavana sekä ohjaajien koulutuksesta vastaavana vuodesta 2013 lähtien. Samalla hän on myös ohjannut omia ryhmiä. Luostarinen on esimerkillinen seuratoimija, joka omalla asenteellaan tuo myönteistä ilmapiiriä myös liikuntaan. Hän on ohjaajavastaavana luotettava ja hoitaa aina hänel-le annetut tehtävät. Luostarinen on myös Pyhtään Yritys ry:n ladysäbän ohjaajana ja pelaa itsekin mukana. Luostarinen on myös hyvä esimerkki liikuttajasta, joka toimii kahdessa seurassa esimerkillisellä tavalla. Pyhtään liikuntatoimi Virolahden vuoden liikuttaja Pauli Riipinen Pauli on jo vuosien ajan toiminut miesten liikuntaryhmän aktiivisena vertaisohjaajana sekä Kaakon Ladun kuukausivaellusten suunnittelijan ja vetäjänä. Pauli on ollut aina valmis osallistumaan tapahtumien järjestelytehtäviin, oli sitten kyseessä lasten hiihtokoulu, varttuneemman väen liikuntatapahtuma tai yleisurheilukilpailujen järjestelytehtävät. Virolahden liikuntatoimi Vuoden Kuntoliikkuja Antti Karnaattu Pauli on ollut myös aina käytettävissä, kun ryhmien ohjaukseen on etsitty sijaista. sijaistehtäviä hän on hoitanut niin kunnan kuin yhdistystenkin ryhmissä. Antti on aina urheillut kelillä kuin kelilä, niin jääkiekkoa, juoksua, rullaluistelua, pyöräilyä ja hiihtoa rullilla ja ilman. Nykyisinkin Antti on tuttu näky Myllykoskella pyörällä ja jalan mieli virkeänä. Vuoden terveysliikuttaja Kotkan sydänyhdistys ry. Monipuolista liikuntatarjontaa; kuntosaliryhmiä, kehonhuoltotunteja sekä ohjattua tasapainoharjoittelua ja venyttelyä. Ohjaajina toimivat Liikuttaja-koulutuksen käyneet vertaisohjaajat. Kouvolan Lääkäriasema KY. Vuoden seura-aktiivi Marko Sillanpää Pitkäaikainen painin työmyyrä. Toiminut valmentajana ja ohjaajana, mutta myöskään esim. kilpailun johtajan tai järjestyksenvalvojan tehtävät eivät ole vieraita. Teki mm. satoja työtunteja Herman Kare -painiturnauksen eteen pelkästään. Palkinto Pajarinen.

3 Vuoden urheilusaavutus yleisöäänestys Kymen Sanomien ja Kouvolan Sanomien sivuilla sekä lehdissä järjestettiin yleisöäänestys, johon tuli ääniä yhteensä 1305 kappaletta. Yleisöäänestys KymLi Vuoden nuorisourheiluseura Vuoden lasten liikuttaja Kotkan Telinevoimistelijat ry. Päivi Virtanen Osaavaa, aktiivista ja ketterän hyvää toimintaa. Toimii haastavissa olosuhteissa, mutta se ei ole ollut kuin hidaste. Seuran ryhmiin olisi tulijoita kokoajan enemmän kuin tilat antavat myöden. Kotkan Telinevoimistelijat noudattavat toiminnassaan Reilun Pelin periaatteita. Seurassa panostetaan sekä kilpavoimisteluun että harrastevoimisteluun. Päivi on ollut kehittämässä ja koordinoimassa lasten ja perheiden liikuntaprojektia Kouvolan kaupungin varhaiskasvatuksessa sekä yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Mukana ovat Kouvolan kaupungin varhaiskasvatuksen palvelut kokonaisuudessaan, (päiväkodit, ryhmäperhepäiväkodit, perhepäivähoito) ja avoimesta varhaiskasvatuksesta perhepuistot sekä äitiys- ja lastenneuvolat. Päivi on koko sydämellään tuomassa lasten ääntä kuuluviin ja uutta asennetta lasten liikkumisen mahdollistamiseksi varhaiskasvattajille ja perheille. ja Kymenlaakson Osuuspankki. Tykkimäen Huvipuisto. KymLin vuoden liikuttava kumppani Harri Mannonen / PK ja Ankkuri paikallislehdet. Laaja ja hyvä juttusarja Kymenlaakson terveysliikuntastrategiasta käytännössä. Merkittävän asian laajaa ja pitkäaikaista esille nostoa ennakkoluulottomalla ja poikkeuksellisen sitoutuneella tavalla. KymLi Vuoden liikuntateko Kotkan Nuorisotyön yksikkö / Höntsäkerho. Hyvää ja raikasta toimintaa kilpaurheilun ulkopuolella. Hyvää yhteistyötä kunnallisen toimijan ja yrittäjän välillä. Höntsäkerho on liikuntakerho nuorille (14-20v) Karhulan koulun salissa. Toiminta on maksutonta, eikä siihen tarvitse sitoutua. Etukäteen ei myöskään tarvitse ilmoittautua, vaan riittää, että pölähtää paikalle. Toiminta ei tähtää kilpailuihin, eikä osallistujan tarvitse liittyä mihinkään, vaan nauttia liikunnan riemusta! Kymenlaakson Liiton Kymenlaakson Liitto. Vuoden urheiluteko (Kymenlaakson Urheilutoimittajien valinta) Mestiksen mestaruus ensimmäistä kertaa ja nousu Liigaan Kymenlaakson Urheilutoimittajien yhdistyksen Kymenlaakson Urheilutoimittajien yhdistys

4 Veikkaus Oy:n Jokeri - palkinto. Veikkaus, Valo ja KymLi haluavat yhteistyössä lisätä kiittämisen ja kannustamisen kulttuuria liikunnan ja urheilun toimialalla. Maakunnallinen Jokeripalkinto 500 euroa jaetaan taustavoimalle, tekijälle tai kumppanille, joka arjen sankaritekoja tekemällä on ansainnut urheiluväen respectin.positiivinen asenne tekemiseen, luotettavuus sekä arkiset sankariteot ovat olleet kriteereinä. Palkinnon saajat ovat saaneet päättää mihin hyväntekeväisyys kohteeseen palkinnon luovuttavat Jarmo Olenius Ansiokas ja laadukas pitkäjänteinen työ vammaisurheilun parissa. Työn tuloksena monia huippu-urheilijoita vammaisyleisurheilun ylimmälle tasolle (Marja-leena Häkkänen, Niko Ristiranta, Joonas Elo, Jani Töyrylä ja Aleksi Hyvärinen). Urheilijoiden apuna myös välinehankinnoissa ym. tärkeissä tausta-asioissa. Monivuotinen valmennustyö myös Kouvolan Urheiluakatemiassa. Akatemian valmennuksessa mukana kymmeniä erityislapsia. Jarmo on päättänyt lahjoittaa saamansa 500 euroa Kuusankosken Kisan kautta vammaisurheilijoiden harjoittelun ja kilpailujen tukemiseen. Kymenlaakson Liikunta Vuoden erikoispalkinto Heikki Koskinen Elämänurapalkinto. Pitkäaikaista työtä Kymenlaaksolaisen jääkiekon eteen. Toiminut Kouvolan Kiekko-65:ssa vuodet joukkueenjohtajana, huoltajana, juniorijaoksen talousvastaavana ja junioripäällikkönä. On ollut seuran johtokunnassa ja Pohjois-Kymenlaakson jääkiekkoiluntuki ry johtokunnassa Lisäksi SJL Kymi- Saimaan aluehallituksen jäsenenä ja aluehallituksen puheenjohtajana vuodesta -97 alkaen. On myös Suomen Jääkiekkoliitossa vuodesta 1999 alkaen sekä SJL:n aluetoimintavaliokunnassa - 97 alkaen ja SJL erotuomarivaliokunnassa vuodesta -03 alkaen. Lisäsi hänelle on myönnetty SJL:n pronssinen, hopeinen ja kultainen ansiomerkki. Jääkiekon lisäksi hän on toiminut Selänpään VPK:ssa 1964 alkaen eri tehtävissä mm. nuoriso-osastossa.

5 Vuoden seuratoimihenkilö Jyrki Lindström. KTP Basket Pitkäaikaista ja vahvaa taustavaikuttamista. Vastannut pääasiallisesti mm. KTP-Basketin rahoituksesta. Itse myös ehtinyt aktiivisesti ja menestyksekkäästi kilpailla purjehduksessa. ja Vuoden nuorisourheilun vetäjä Kymenlaaksossa Petri Pätäri Laaja-alaista ja osaavaa ohjaus- ja valmennustyötä Kouvolan seudulla. Vastannut fysiikkavalmennuksesta mm. Kouvolan Jalkapalllon (KJP) junioreille kokonaisuudessa. Toiminut aktiivisesti myös Kouvolan urheiluakatemian yleistaitovalmentajana yläkoululaisille ja lukiolaisille. Lisäksi myös vastaa ohjauksesta urheiluakatemian toteuttaman alakoulu ikäisten telinevoimistelu projektissa. Nordea. Vuoden nuori urheilija Tomas Wecksten. Karhulan Urheilijat Tomas Wecksten. Karhulan Urheilijat. SM-halli seiväs 7., SM19- halli seiväs hopeaa, MM19 seiväs 18q, Kalevan Kisat seiväs 5., SM19 seiväs kultaa, PM19 seiväs kultaa ja Kouvolan Sanomat. Vuoden joukkue Mestiksen mestaruus ensimmäistä kertaa ja nousu Liigaan ja Intersport Kouvola Vuoden vammaisurheilija Petri Posio Maalipallon MM-hopeaa ja paikka Rion Paralympialaisiin varmistui. Joukkueen kapteeni ja joukkueen johtava pelaaja turnauksessa. Suomen Vammaisurheilu ja - liikunta VAU ry Kaupunkilehdet Ankkuri ja PK. Vuoden valmentaja Kari Aalto 38 v karatea kotkassa harrastanut. 13v. Kotkan Shukokai karaten päävalmentajana. Vuodesta 2004 suomen maajoukkueen johtajana. Vuoden valmennettavien menestys SM-taso 11 kultaa, 6 hopeaaa ja 11 pronssia. MMtaso 3 kultaa, 1 hopea ja 1 pronssi, suomen mitallisaldo Eteläafrikan MM-kilpailuissa 7 kultaa, 6 hopeaa ja 9 pronssia eli näistä 5 mitallia Kari Aallon valmennettaville. MM-kilpailuissa palkittiin 2 suomalaista parhaan valmentajan palkinnolla toinen Kari Aalto ja toinenkin ex-kotkalainen Mika Huuhtanen.. Kari Aallolle myönnettiin 5 dan-arvo maaliskuussa Saksassa maailman neljän Shukokai karate päävalmentajan toimesta. ja Tulosmarkat Oy. Vuoden urheilija Tommi Takanen Skeet ammunnan maailmancupin 7. sija USA:n Tucsonissa huhtikuu 2) Skeet ammunnan joukkue Euroopan mestaruuskilpailuiden 4. sija Unkarin Sarlospusztassa kesäkuu yhdessä Timo Laitisen ja Marko Kemppaisen kanssa. ja KSS Energia.

WIHURI-PALKINTO HYVÄLLE SEURALLE 2004

WIHURI-PALKINTO HYVÄLLE SEURALLE 2004 WIHURI-PALKINTO HYVÄLLE SEURALLE 2004 2 Wihuri-palkinto 2004 Wihuri-palkinnot Hyville Seuroille Ensimmäiset Wihuri-palkinnot jaettiin viime vuonna. 10 000 euron suuruisen pääpalkinnon sai Aavasaksan Urheilijat

Lisätiedot

Risteily oli. täynnä iloa s. 2-3. TUL:n näkemykset hallitusohjelmaan s. 24. Ville Hukkaselle Rautavaara-stipendi. Pitkäjänteisyys on KooTeePeen etu

Risteily oli. täynnä iloa s. 2-3. TUL:n näkemykset hallitusohjelmaan s. 24. Ville Hukkaselle Rautavaara-stipendi. Pitkäjänteisyys on KooTeePeen etu 29.4.2011 1 TUL:n näkemykset hallitusohjelmaan s. 24 3/2011 www.tul.fi Ville Hukkaselle Rautavaara-stipendi Tapio Rautavaaran rahaston stipendi on myönnetty Lahden Kalevaa edustavalle nyrkkeilijälle Ville

Lisätiedot

VANTAAN SALAMAT RY:N TOIMINTAKÄSIKIRJA

VANTAAN SALAMAT RY:N TOIMINTAKÄSIKIRJA VANTAAN SALAMAT RY:N TOIMINTAKÄSIKIRJA 2015 1 SISÄLTÖ 1 YLEISTÄ... 4 1.1 Historia... 4 1.2 Toiminta-alue... 4 1.3 Kattojärjestöt ja jäsenyydet... 5 1.4 Sidosryhmät... 5 2 SEURAN TOIMINTA-AJATUS JA STRATEGIA...

Lisätiedot

Lasten ja nuorten liikunta 2/11. Kymmenen kysymystä koululiikunnasta. Suomi meets Norja Special Olympics Kesämaailmankisat. www.vammaisurheilu.

Lasten ja nuorten liikunta 2/11. Kymmenen kysymystä koululiikunnasta. Suomi meets Norja Special Olympics Kesämaailmankisat. www.vammaisurheilu. www.vammaisurheilu.fi 6,90 2/11 TEEMA Lasten ja nuorten liikunta Kymmenen kysymystä koululiikunnasta Suomi meets Norja Special Olympics Kesämaailmankisat Ateenassa i-puoti on sekä verkkokauppa että myymälä.

Lisätiedot

Itä-Vantaan Urheilijat. 50 vuotta

Itä-Vantaan Urheilijat. 50 vuotta Itä-Vantaan Urheilijat 50 vuotta 1 IVU:n puheenjohtaja Merja Järvenpää on innokas pyöräilijä ja muistaa käyttää kypärää. IVU:ssa liikutaan iloisesti Itä-Vantaan Urheilijat eli IVU täyttää 50 vuotta. Yhdessä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MÄNTSÄLÄN URHEILIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 KYLÄOSASTOJEN TOIMINTASUUNNITELMAT URHEILUSEURA AJO, 1963 VOIMISTELU- JA URHEILUSEURA ILVES, 1963 SOUKKION JYSKE, 1913 URHEILUSEURA SÄÄKSJÄRVEN KIISTO,

Lisätiedot

Turun Kisa-Veikot. Kisurien kautta maailmalle. Lehti 2014. Otso Virtanen. Veli-Matti Vittasmäki

Turun Kisa-Veikot. Kisurien kautta maailmalle. Lehti 2014. Otso Virtanen. Veli-Matti Vittasmäki Turun Kisa-Veikot Urheilutalo Rientola, Pulmussuonkatu 86, 20360 Turku Turun Kisa-Veikot ry www.turunkisaveikot.fi Lehti 2014 teatteri, jääkiekko, rullakiekko, jalkapallo, futsal, sulkapallo, norsupallo,

Lisätiedot

Toimintakäsikirja 2010

Toimintakäsikirja 2010 0 2010 1 Sisällysluettelo Johdanto 3 1.Seuran strategia, johtaminen ja toiminnan suunnittelu..4 1.1 Toiminnan perusperiaatteet 4 1.1.1 Arvot.4 1.1.2 Missio..4 1.1.3Visio 2012..4 1.1.4 Toiminta ajatus 5

Lisätiedot

6,90. Uusi lehti! 2/10 TEEMA. Perheliikunta: iloa ja elämyksiä. VAU verkostoituu alueilla Esteettömyys ja saavutettavuus. Raha menestyksen takana?

6,90. Uusi lehti! 2/10 TEEMA. Perheliikunta: iloa ja elämyksiä. VAU verkostoituu alueilla Esteettömyys ja saavutettavuus. Raha menestyksen takana? 2/10 Uusi lehti! 6,90 Perheliikunta: iloa ja elämyksiä TEEMA Raha menestyksen takana? VAU verkostoituu alueilla Esteettömyys ja saavutettavuus VALKKU AMMATILLISEEN PERUSKOULUTUKSEEN VALMENTAVA JA KUNTOUTTAVA

Lisätiedot

Kilpaurheilu elämäntapana 3/11. HUMU: Urheilija on keskiössä

Kilpaurheilu elämäntapana 3/11. HUMU: Urheilija on keskiössä www.vammaisurheilu.fi 6,90 3/11 TEEMA Kilpaurheilu elämäntapana HUMU: Urheilija on keskiössä Timo Laitinen luotsaa maalipalloilijat kohti Lontoota Nutot rokkasivat Your Move -tapahtumassa i-puoti on sekä

Lisätiedot

LAAKI. Polvijärven Urheilijat ry - hyvää seuraa jo vuodesta 1927. www.polvijarvenurheilijat.com Syyskuu 2007

LAAKI. Polvijärven Urheilijat ry - hyvää seuraa jo vuodesta 1927. www.polvijarvenurheilijat.com Syyskuu 2007 LAAKI Polvijärven Urheilijat ry - hyvää seuraa jo vuodesta 1927 www.polvijarvenurheilijat.com Syyskuu 2007 Rakennusten pohjatyöt Jätevesijärjestelmät: imeytyskentät ja maasuodattamot Piharakentaminen Murske-,

Lisätiedot

Heitosta Haukipudas tunnetaan!

Heitosta Haukipudas tunnetaan! Heitosta Haukipudas tunnetaan! Ehkä Suomen paras seuraleh Lokakuu 2012 Yleisurheilukoulun menoa ja meininkiä Länsituulen koulun salilla keskiviikkoiltana. YLEISURHEILU SIVU 19 Heitolle työllistämispalkinto

Lisätiedot

Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja. KU-58:lla tarjontaa kaikille

Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja. KU-58:lla tarjontaa kaikille Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja KU-58:lla tarjontaa kaikille Kenttäurheilijat-58 Toimintakertomus 2014 Sisällysluettelo KU-58 toimintakertomus 2014 2 / 21 Puheenjohtajan

Lisätiedot

Kenttäurheiljat-58 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008

Kenttäurheiljat-58 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008 KU-58:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008 Kenttäurheilijat-58 ry:n toimintasuunnitelma 2008 2 / 10 Kenttäurheiljat-58 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008 Kenttäurheiljat-58 ry (KU-58) on vantaalainen

Lisätiedot

www.vammaisurheilu.fi 6,90 2/12 TEEMA Raha ja resurssit Vammaisurheilu saa oman postimerkkiarkin Välineet.fi-verkkopalvelu laajenee entisestään

www.vammaisurheilu.fi 6,90 2/12 TEEMA Raha ja resurssit Vammaisurheilu saa oman postimerkkiarkin Välineet.fi-verkkopalvelu laajenee entisestään www.vammaisurheilu.fi 6,90 2/12 TEEMA Raha ja resurssit Vammaisurheilu saa oman postimerkkiarkin Välineet.fi-verkkopalvelu laajenee entisestään i-puoti on sekä verkkokauppa että myymälä. Meiltä löydät

Lisätiedot

KERAVAN LIIKUNTASEURAT 2013 1

KERAVAN LIIKUNTASEURAT 2013 1 KERAVAN LIIKUNTASEURAT 2013 1 ULKOLAJIT FC Keravan Dynamo, FCD FC Keravan Dynamo perustettiin syksyllä 1982 ja se aloitti kilpailutoiminnan miesten joukkueella jalkapallon Uudenmaan Piirin 6. divisioonassa

Lisätiedot

Seuran toimintaympäristö ja toiminnan periaatteet 2. Koulutus 3. Seuran organisaatio 4. Jaostot 5. Talousjaosto 5. Jalkapallojaosto 7

Seuran toimintaympäristö ja toiminnan periaatteet 2. Koulutus 3. Seuran organisaatio 4. Jaostot 5. Talousjaosto 5. Jalkapallojaosto 7 ITÄ-HAKKILAN KILPA RY Sisällys Seuran toimintaympäristö ja toiminnan periaatteet 2 Koulutus 3 Seuran organisaatio 4 Jaostot 5 Talousjaosto 5 Jalkapallojaosto 7 Vammaisliikuntajaosto 12 Kuntoliikuntajaosto

Lisätiedot

nro 4 2009 SM-KISAT KAUHAJOELLA OULUN HIIHTOSEURA SINETTISEURAKSI IISVEDEN K I R I 80-VUOTTA

nro 4 2009 SM-KISAT KAUHAJOELLA OULUN HIIHTOSEURA SINETTISEURAKSI IISVEDEN K I R I 80-VUOTTA nro 4 2009 SM-KISAT KAUHAJOELLA OULUN HIIHTOSEURA SINETTISEURAKSI IISVEDEN K I R I 80-VUOTTA Eva taipuu moneen! Ruoanlaitto käy nyt kuin leikiten. Arla Ingman Eva -uutuudet sopivat nimittäin sulavasti

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Toiminnanjohtajan katsaus 3

Sisällysluettelo. Toiminnanjohtajan katsaus 3 Vuosikertomus 1 2 Sisällysluettelo Toiminnanjohtajan katsaus 3 Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry 4 Toiminnan johtolinjat 4 Missio 4 Arvot 4 Lasten ja nuorten liikunta 5 Lasten liikunnan edistäminen yhteistyössä

Lisätiedot

LujaLehti 1/2010. Lisää suunnistusta sivuilla 12-13. Halpaa hupia oikealla asenteella. Kaverin kanssa. Loppua ei näy. Kisoissa uusia haasteita

LujaLehti 1/2010. Lisää suunnistusta sivuilla 12-13. Halpaa hupia oikealla asenteella. Kaverin kanssa. Loppua ei näy. Kisoissa uusia haasteita LujaLehti 1/2010 Suunnistuskoulun suunnittelupalaveri (vas.) Kaisa Teerikoski, Kati Yli-Sipilä sekä nuoret ohjaajaat Heidi Savolainen, Janita Matintalo, Janita Jokinen, Riikka Jokinen ja Annika Savolainen.

Lisätiedot

KOOVEE. Kaukajärvellä la 20.9.2014. KOOVEEN SÄBÄTYTÖT HUIPULLA Lue lisää sivulta 16. MARIKA HARALLE SEITSEMÄS MM-KULTA Lue lisää sivulta 19 1/2014

KOOVEE. Kaukajärvellä la 20.9.2014. KOOVEEN SÄBÄTYTÖT HUIPULLA Lue lisää sivulta 16. MARIKA HARALLE SEITSEMÄS MM-KULTA Lue lisää sivulta 19 1/2014 Monen lajin mestari ILMOITUSLIITE 1/2014 N SÄBÄTYTÖT HUIPULLA Lue lisää sivulta 16 MARIKA HARALLE SEITSEMÄS MM-KULTA Lue lisää sivulta 19 Kaukajärvellä la 20.9.2014 -vuotta TÄSSÄ LEHDESSÄ: 3 4 5 7 9 11

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminta 1/11. Mina Mojtahedi elää unelmaansa maailmalla. Treeni-hanke käynnistyy Julisteessa Leo-Pekka Tähti. www.vammaisurheilu.

Vapaaehtoistoiminta 1/11. Mina Mojtahedi elää unelmaansa maailmalla. Treeni-hanke käynnistyy Julisteessa Leo-Pekka Tähti. www.vammaisurheilu. www.vammaisurheilu.fi 6,90 1/11 TEEMA Vapaaehtoistoiminta Mina Mojtahedi elää unelmaansa maailmalla Treeni-hanke käynnistyy Julisteessa Leo-Pekka Tähti i-puoti on sekä verkkokauppa että myymälä. Meiltä

Lisätiedot

1/14. Lapset ja nuoret. Aleksi innostui laskemisesta Lumilauantai-tapahtumassa Sotshissa luvassa mahtipontiset paralympialaiset

1/14. Lapset ja nuoret. Aleksi innostui laskemisesta Lumilauantai-tapahtumassa Sotshissa luvassa mahtipontiset paralympialaiset www.vammaisurheilu.fi 6,90 1/14 TEEMA Lapset ja nuoret Aleksi innostui laskemisesta Lumilauantai-tapahtumassa Sotshissa luvassa mahtipontiset paralympialaiset Kokousta & Sporttia! Kokoustilat 10 800 henkilön

Lisätiedot

KOOVEE. Monen lajin mestari ILMOITUSLIITE 1/2011. Apulaispormestari Perttu Pesä haluaa lisää yhteistyötä seurojen kanssa

KOOVEE. Monen lajin mestari ILMOITUSLIITE 1/2011. Apulaispormestari Perttu Pesä haluaa lisää yhteistyötä seurojen kanssa KOOVEE Monen lajin mestari ILMOITUSLIITE 1/2011 HYVIÄ UUTISIA Sentterin laajennus käynnistyi sivu 5 Apulaispormestari Perttu Pesä haluaa lisää yhteistyötä seurojen kanssa sivu 9 RULLAKIEKKO Koovee Rollers

Lisätiedot

HIIHTOUUTISET. Lahden alueen hiihtäjät tarvitsevat lunta alkutalveksi. Seuraesittelyt:

HIIHTOUUTISET. Lahden alueen hiihtäjät tarvitsevat lunta alkutalveksi. Seuraesittelyt: tiedotuslehti kaudelle 2012-2013 HIIHTOUUTISET Lahden alueen hiihtäjät tarvitsevat lunta alkutalveksi Piiriasiat: Kilpailukalenterit 14-15 Piirin palstat 1-3, 6-7, 14-15, 20-23 Seuraesittelyt: Sysmän Sisu

Lisätiedot

Vireläinen. Liikunnan riemua! Nakkilan Viren seuralehti 2011. www.nakkilanvire.fi. Vireläinen 2011. www.nakkilanvire.fi

Vireläinen. Liikunnan riemua! Nakkilan Viren seuralehti 2011. www.nakkilanvire.fi. Vireläinen 2011. www.nakkilanvire.fi Vireläinen 1 n Viren seuralehti 2011 Liikunnan riemua! 2 Vireläinen 2011 3 -Puheenjohtajalta - Liikettä Liikunnan merkitystä tämän päivän yhteiskunnassa ei voi korostaa liikaa. Fyysisesti terve ihminen

Lisätiedot

KESKI-UUDENMAAN. www.kuy.fi. Tuusula - Järvenpää - Kerava 2/2014

KESKI-UUDENMAAN. www.kuy.fi. Tuusula - Järvenpää - Kerava 2/2014 KESKI-UUDENMAAN yleisurheilu 2/2014 Tuusula - Järvenpää - Kerava www.kuy.fi Järvenpään Rakennustaito Oy TUUSULA Juhani Sinisalo Oy MYYMÄLÄ: Syrjäläntie 24, 01800 Klaukkala Puh. 879 7452, fax. 879 7453

Lisätiedot

Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14

Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14 LePan kausijulkaisu 2011. Jakelu Leppävaaran alueella 25000 kpl Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14 FC Espoo: Tavoitteena säilyttää sarjapaikka Sivu 11 LePan valmennuslinja päiväkodista

Lisätiedot

Tietoa ja kokemuksia terveysliikunnasta

Tietoa ja kokemuksia terveysliikunnasta Tietoa ja kokemuksia terveysliikunnasta 1 2010 SuomiMies seikkailee seminaareissa Kunnossa Kassulle kutsunnoista liikkumaan Pitäjänmäen Tarmon miehet eivät vapise Kipinät 1 2010 Helsingin liikuntajohtaja

Lisätiedot

NAPPULALIIGA HAMINAN. Pallo-Kissat. Juniorijalkapalloilun erikoissseura HAMINAN PALLO-KISSAT RY:N SEURALEHTI TOUKOKUU 2015 FIRMALIIGA

NAPPULALIIGA HAMINAN. Pallo-Kissat. Juniorijalkapalloilun erikoissseura HAMINAN PALLO-KISSAT RY:N SEURALEHTI TOUKOKUU 2015 FIRMALIIGA HAMINAN Pallo-Kissat Vuodesta 1950 www.hapk.fi Juniorijalkapalloilun erikoissseura SINETTISEURA 2015 HAMINAN PALLO-KISSAT RY:N SEURALEHTI TOUKOKUU 2015 NAPPULALIIGA Nappulaliiga vuosimallia 2014 Tämän

Lisätiedot