HÄMEENLINNAN KANSALLISET SENIORIT RY. Toimintavuosi 2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HÄMEENLINNAN KANSALLISET SENIORIT RY. Toimintavuosi 2016"

Transkriptio

1 HÄMEENLINNAN KANSALLISET SENIORIT RY Toimintavuosi 2016

2 ARVOISA JÄSEN! Säilytä tämä jäsenkirje, sillä tästä löydät tärkeitä yhteystietoja ja monenlaisia vinkkejä koko vuodelle HALLITUKSEN JÄSENET JA TOIMINTAVASTAAVAT Puheenjohtaja Sirkka-Liisa Virtanen p Tehtaankatu 1 A 15, Hämeenlinna Varapuheenjohtaja Jorma Havia p jorma.havia@gmail.com, Suvantotie 14 A, Hämeenlinna Sihteeri ja tiedottaja Sirkku Haapala p sirkku.haapala@hotmail.fi, Ristivuorentie 9, Hämeenlinna Taloudenhoitaja Leena Eerikäinen p , leena.eerikainen@luukku.com, Kaivokatu 24 A 8, Hämeenlinna Hallitus 2016: Leena Eerikäinen, Sirkku Haapala, Tapio Haavisto, Jorma Havia, Kirsti Parikka, Maila Perälahti, Jorma Railio, Kari Siltanen, Kimmo Wallin, Varpu Vesterinen ja Sirkka-Liisa Virtanen Tapio Haavisto p , tapio.haavisto@luukku.com Kari Siltanen p , kari.siltanen@gmail.com Kimmo Wallin p , kimmo.wallin@gmail.com Jäsensihteeri Kirsti Parikka p , kirstiparikka@suomi24.fi Teatteriretket Jorma Havia p , jorma.havia@gmail.com Kuoro Eeva Kostia p , eeva.kostia@saunalahti.fi Matkat Ehti Meijel p , ehti.meijel@gmail.com Matkat Maila Perälahti p , maila.peralahti@gmail.com Kotisivut Jorma Railio p , jorma.railio@gmail.com Liikunnat Varpu Vesterinen p ,varpu.vesterinen@gmail.com Emäntä Raili Saajos p , raili.saajos@elisanet.fi Yhdistyksen edustajat: Ikäihmistenlautakunta Leena Sarasmäki ( ), vanhusneuvosto Kirsti Parikka ( ) ja ikäihmisten vaikuttajaraati Kerttu Loukojärvi ( ), he osallistuvat hallitustyöskentelyyn. Jäsenmaksu on 15 vuodessa. Yhdistyksen tili Nordea FI Huolehdi, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi jäsensihteerille: Kirsti Parikka kirstiparikka@suomi24.fi tai p

3 TORSTAITUOKIOT Torstaituokiot pidetään Hämeen Suojassa, Palokunnankatu 12, jos ohjelmassa ei ole toisin mainittu. Kahvitarjoilu alkaa klo ja ohjelma Jäseniltä toivotaan ehdotuksia torstaituokioiden aiheiksi! Tammikuu 7.1. Pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi, Ilveskodin ylilääkäri Heikki Roilas Lauantain toivotut levyt, Stuart Köhler pakinoi musiikkinäyttein. Helmikuu 4.2. Kiinalaisen aamuvoimistelun esittelyä ja kokeilua, Liisa Anttila Lotta Svärdistä Lottaperinneyhdistykseen; Lottatoiminnan kehityskaari, Hämeenlinnan Seudun Lottaperinneyhdistyksen pj Sirkus Mattila Maaliskuu 3.3. Kevätkokous. Hämeen senioripiirin puheenjohtaja Kalevi Antikainen esittää ajankohtaiskatsauksen Sähköiset terveyspalvelut, asiantuntija HML:n Terveyspalveluista Vanajaveden suojelu. Vanajavesikeskuksen pääsihteeri Sanni Manninen Johansen Huhtikuu Ajattomien kevätkonsertti Palokunnantalolla Toukokuu Ti 3.5. Seniorimarssi Syksyn 2016 torstaituokiot: 22.9., 6.10., , syyskokous 3.11., , ja Syksyn torstaituokioiden aiheet ja vierailijat ilmoitetaan seuratoimintapalstalla ja syksyn tapahtumakalenterissa.

4 TEATTERIRETKET 2016 Teatteriretkille ilmoittaudutaan Jorma Havialle tai p Retket maksetaan teatterilipputilille Nordea FI , katso kunkin teatterin oma viite. Hinta sis. lipun, matkan ja väliakatarjoilun. Ilmoittautuminen on SITOVA ja retki on maksettava määräaikaan mennessä, sillä kaikki määräajat on asetettu lippujen lunastuspäivän mukaan. Tätä myöhemmin lippuja on vaikea tai mahdoton enää saada. Lähtö retkille Wetterhoffin pysäkiltä. Pe klo Tampereen Teatterissa Sugar-Piukat paikat. Suurmusikaali on valloittava sekoitus hullutuksia, iloa ja tarttuvia melodioita! Ilmoittautuminen ja maksu 73 (viite 5076) mennessä. Lähtö Wetteriltä klo Pe klo Tampereen Työväen Teatterissa Papparaisen Uni, hulvaton ja sydäntä särkevä komedia. Dostojevskin huikaisevaan romaaniin Vanhan ruhtinaan rakkaus perustuva stoori, jonka Sirkku Peltola on kirjoittanut näyttämölle nimellä Papparaisen uni. Ilmoittautuminen ja maksu 52 (viite 5128) mennessä. Lähtö Wetteriltä klo Pe klo Tampereen Työväen Teatterissa Niin kuin taivaasta. Tunteikas ja koskettava, menestyselokuvaan perustuva tarina uinuvasta kyläyhteisöstä, joka herää henkiin laulun voimalla. Ilmoittautuminen ja maksu 56 ( viite 5102) mennessä. Lähtö Wetteriltä klo Tiedottaminen ja yhteystiedot Seniorien ilmoitukset ovat pääsääntöisesti lauantaisin Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten seuratoimintapalstalla. Kotisivut: hameenlinna.senioriyhdistys.fi Nettiosoitteemme löytyy myös polusta jäsenyhdistykset - Hämeen kansallinen senioripiiri jäsenyhdistykset -Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry. Kotisivuilta löydät päivitettyinä ajankohtaiset tiedot.

5 ULKOMAAN MATKAT 2016 Matkoista tarkemmat tiedot torstaituokioissa ja Kaupunkiuutisissa sekä yhdistyksen kotisivuilla. Matkoille ilmoittautuminen on sitova, asiattomista peruutuksista peritään peruutusmaksu, jonka suuruudesta ilmoitetaan matkakohtaisesti. Maksuohjeet matkan tiedoissa. Ulkomaan matkojen matkavastaavat ovat: Ehti Meijel p tai ja Maila Perälahti p tai Kulttuurimatka Tarttoon, matka omalla bussilla, hyvä 4-tähden keskustahotelli, 3 lounasta, 2 kertaa kahvit, musikaali The Sound of Music, kasvitieteellinen puutarha ja taidemuseo, paikallisen oppaan palvelut, tapaaminen Tarton senioriyhdistyksen edustajien kanssa. Hinta 349. Kysy jäljellä olevia paikkoja tammikuun alussa Ehtiltä. Kiire! Kylpylämatka Viimsiin. Hinta 445 sisältää kuljetukset Hml-Hml, kylpyläpaketti hoitoineen: lääkärintarkastus, 15 hoitoa, aamiainen ja päivällinen, saunat ja uima-altaat. Paluupäivänä lounas Tallinnassa. Lisämaksulla naistenpäivän konsertti Raatihuoneella (15 ) ja baletti Bajadeer Estoniassa (28 ). Lippujen sitova varaus asti. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään Ehtille Lutherin ja musiikin suurmiesten jalanjäljille keväiseen Saksaan. Mielenkiintoinen teemamatka, jossa käydään niin Lutherin kuin useiden säveltäjienkin asuinpaikoilla ja museoissa. Vieraillaan myös Hämeenlinnan ystävyyskaupungissa Weimarissa. Finnair-lento Berliiniin, asiantunteva opas lentokentältä lähtien, 4 tähden hotellit Leipzigissa ja Erfurtissa. Hotelliaamiaisten lisäksi yksi päivittäinen runsas ateria sis. lasillisen viiniä tai olutta. Päiväohjelma kotisivuilla. Hinta Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset mennessä Maila Perälahdelle Leigon järvimusiikkifestivaalit. Virossa Otepään lähellä Leigon järvien rannalla voi kokea unohtumattoman elämyksen. Konsertti pidetään taivasalla, estraadin virkaa toimittaa luonnonkaunis saari rannan tuntumassa. Musiikin soljuessa ja illan pimetessä kuvaan astuvat tulet, valot, savut ja veden heijastukset. Matkan aikana tutustumme myös Viljantin, Valgan ja Pärnun kaupunkeihin. Matkan hinta 375 sisältää: kuljetukset omalla bussilla koko matkan, laivaliput ja aamiaisen laivassa, majoituksen ja 3 lounasta, kahvit konsertissa, istumapaikkaliput Leigolla, paikallisen oppaan palvelut. Ilmoittautumiset viimeistään 6.6. Ehtille.

6 Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa. Salaperäinen ja nopeasti kehittyvä Albania ja luonnonkaunis Makedonia ovat monelle vielä tuntemattomia. Matkan hintaan 1150 sisältyy lennot, monipuolinen ohjelma asiantuntevan oppaan johdolla, majoitukset 5- ja 4-tähden hotelleissa, ruokailut ruokajuomineen, sisäänpääsyliput kohteisiin. Ilmoittautumiset mennessä Ehtille. KOTIMAAN MATKAT Itä-Suomen kierros - historiaa, kulttuuria ja komeita maisemia. Joensuu; kiertoajelu - Lieksa; Eeva Ryynäsen ateljee Paaterissa, retki Ruunaan koskille, Pielisen museo - Koli; Kolin luontokeskus - Outokumpu- Kuopio; Puijo, Ortodoksinen kirkkomuseo, kiertoajelu. Hinta 297 sisältäen kuljetukset, majoitukset aamiaisineen, kolme lounasta sekä opastettuja vierailuja. Lisämaksusta buffet-illallinen Kunnonpaikassa 14 ja koskenlasku Ruunaan koskessa 30. Sitovat ilm. Ulla Murtoselle viim p tai ulla.murtonen@gmail.com Hamina Tattoo sotilasmusiikkifestivaali. Matkan hinta on 92 sisältäen pääsylipun esitykseen, bussimatkan Haminaan, runsaan lounaan ravintola Keisarinsatamassa, Kotkassa (meren äärellä), sämpyläkahvit menomatkalla Porvoossa sekä kahvit Kausalassa paluumatkalla. Ennakkomaksu 40 maksettava heti yhdistyksen tilille FI , viite Loppumaksun 52 eräpäivä on , sama viite. Sitovat ilmoittautumiset Maila Perälahdelle Ruskamatka Luostolle. Matka toteutetaan yöjunalla Kemijärvelle, josta kuljetus Luostolle. Eripituisia vaelluksia päivittäin. Hinta n. 680 sis. matkat majoituksen hotelli Luostotunturin viihtyisissä kelomajoissa, aamiaiset, päivittäisen illallisbuffetin, opastetut retket. Alustava ohjelma kotisivuilla. Sitovat ilmoittautumiset Maila Perälahdelle.

7 Muut aktiviteetit jäsenille Elomessuilla senioreilla on oma osasto ja arpajaiset. Keinukamarin luku- ja keskustelupiiri maanantaisin klo Alkaa Tiedustelut tai p Su klo operetti Luxemburgin kreivi Vanajasalissa. Oopperalaulaja Jyrki Anttila on tuottanut tämän Franz Lehárin operetin ja laulaa itse pääosassa. Hän on lupautunut myös esittelemään operetin juonen ryhmällemme ennen esitystä. Hinta 40, väliaikatarjoilu omakustanteisesti. Esitys on loppuun varattu. Tiedustelut mahdollisista peruutuspaikoista Maila Perälahdelta p tai Maksu mennessä yhdistyksen tilille FI , viite Lippujenjako torstaituokioissa ja 4.2. sekä Verkatehtaan lippukassan luona esityspäivänä klo Piirin tapahtumia v Järjestöpäivä Lahdessa 26.1., kevätkokous Hämeenlinnassa 6.4., hengellinen päivä Hollolassa 13.4., kesäpäivä Asikkalassa kesäkuussa sekä syyskokous ja seniorifoorumi Kuhmoisissa KERHOTOIMINTA Kerhot toimivat Kansalliskerhossa, Kaivokatu 16, 3. krs, käynti Birger Jaarlin kadun puolelta. Muualla kokoontuvan kerhon pitopaikka on mainittu kerhon kohdalla. Syksyn 2016 kerhotoiminnasta sovitaan keväällä kerholaisten kesken ja ilmoitetaan syksyn tapahtumakalenterissa, kotisivuilla ja seuratoimintapalstalla.

8 Maanantai klo Saksankerho joka viikko Kansalliskerholla. Keväällä ja syksyllä Ohjaaja Raimo Turunen p klo Älypuhelin tutuksi. Parillisilla viikoilla harjoittelemme älypuhelimilla alkaen, parittomilla viikoilla tableteilla alkaen. Yhteyshenkilö Jorma Railio p tai klo Cantarellit- kerhossa lauletaan tuttuja ja uusia lauluja. Keväällä: Kerholla 11.1., 8.2., 7.3., 4.4. ja 2.5. Keinukamarissa 25.1., 22.2., 21.3., ja Syksyllä: Kerholla 12.9., ja Keinukamarissa 26.9., , ja Ohjaaja Riitta Kopra p Tiistai klo Viron kerho kokoontuu kerholla. Ohjaaja Inna-Liis Immonen p klo Letkeää lentopalloa naisille ja miehille Hämeenlinnan Elenia-hallin alakerrassa (loosi 2). Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Maksuton. Keväällä aloitetaan 5.1. ja syksyllä 6.9. Ohjaaja Tapio Haavisto p tai klo Tuolijumppa Hämeen Suojassa, alkaen Monipuolinen ja tehokas jumppa, jossa musiikin tahdissa kohennetaan lihaskuntoa tuolissa istuen, välillä seisten ja välineitä (mm. kuminauhat) käyttäen. Lopuksi vielä venytellään. Kertamaksu 3. Ohjaaja Virve Angelma p tai Syksyllä aloitetaan klo Venytellen vetreäksi Hämeen Suojassa (huom. uusi paikka!), alkaen Rauhallinen tunti, jossa alkulämmittelyn jälkeen vahvistavia ja tasapainoa parantavia pilatesliikkeitä sekä monipuoliset venyttelyt. Oma jumppa-alusta ja vesipullo mukaan. Kertamaksu 3. Uusien tulijoiden ilmoittautuminen Virvelle p Syksyllä aloitetaan klo Canasta- ja sambakerho kokoontuu keväällä ja syksyllä Yhteyshenkilö Saija Elfving p tai klo Keinukamarin kuntosali käytettävissä. Tiedustelut Varpu Vesterinen p tai

9 Keskiviikko klo 11 Sekakuoro Ajattomat, Poltinahon seurakuntatalolla, alkaen Johtajana Tapio Tsokkinen p tai p tai klo Salveto käsitöitä ja iloista yhdessäoloa kerholla keväällä ja syksyllä Ohjaajina Seija Vainikka, p ja Anu Peltola, p tai klo Keilailua alkaen Hämeenlinnan keilahallissa. Seniorikeilailukilpailut Seinäjoella, mihin osallistumme porukalla. Yhteyshenkilö Kimmo Wallin p tai kimmo.wallin@gmail.com klo Bridgekerho keväällä Syksyllä pelataan Yhteyshenkilö Eira Lehto p tai eira.lehto@gmail.com klo Vesijumppa-ryhmä uimahallissa. Ohjaaja Irina Korelin. Katso muut tiedot perjantain kohdalta. Torstai klo Senioritanssia istuen ja seisten keskusseurakuntatalon liikuntasalissa, Rauhankatu 14, pohjakerros. Ohjaaja Leena Sarva p klo Englannin keskustelukerho kokoontuu 11.2., 25.2., 10.3., ja 7.4. kerholla. Ohjaaja Marke Wallin p tai marke.wallin@gmail.com Perjantai klo ja Vesijumppa-ryhmät uimahallissa , ohjaaja Irina Korelin. Tiedustelut, ryhmän vaihdot ja lopetukset Terttu Korkeaoja p tai terttu.korkeaoja@gmail.com Kevätkauden maksu 30 tilille Senioriuimarit FI tammikuun aikana. klo Lukupiiri kokoontuu 15.1., 12.2., ja kerholla. Ohjaaja Sirkka-Liisa Virtanen p tai sirkkaliisa.virtanen@saunalahti.fi klo Keinukamarin kuntosali käytettävissä. Tiedustelut Varpu Vesterinen p tai varpu.vesterinen@gmail.com Golf-kerho kesällä joka toinen tiistai Lepaalla klo Ohjaaja Irene Kuusela p tai irene.kuusela@live.fi Vanerikerho, ohjaaja Riitta Kopra p

10 EMÄNTÄRYHMÄT Emäntäryhmät vastaavat vuorollaan torstaituokioiden kahvitarjoilusta, pääemäntä tilaa kahvileivät. Emäntävuorolistasta näet ryhmäsi vuoron. Jos et pääse tulemaan, soita ryhmäsi vastuuemännälle. Pääemäntä on Raili Saajos, p tai Emäntäryhmien työvuorot vuonna 2016 Ryhmä Kevään kahvitus Syksyn kahvitus Joulujuhla Kevätkonsertti Ryhmä 1. Raili Saajos p , raili.saajos@elisanet.fi Raija Harkama, Anneli Kuusisto, Eeva-Liisa Kytömaa, Kirsti Parikka, Leena Seifulla ja Lilja Varkila Ryhmä 2. Sirkka Tuomola p , sirkka.tuomola@gmail.com Saija Elfving, Pirkko Heimo, Helmi Keskisaari, Mirja Laru, Pirjo Onnela, Pirjo Toukonen ja Anita Vatilahti Ryhmä 3. Virve Angelma p , virve.angelma@gmail.com Raili Apiainen, Ritva Lunkka, Laura Nurminen, Tuula Ohristo, Seija Raatikainen ja Pirkko Ristolainen Ryhmä 4. Tuula Tapiola p , tuula.tapiola@gmail.com Riitta Hovi, Kati Joutvuo, Irmeli Kingelin, Ritva Kurki, Anja Rairama ja Hilkka Rantala Ryhmä 5. Marja-Terttu Dahl p , mate.dahl@pp.inet.fi Mirja Ahti, Riitta Kopra, Anu Peltola, Leena Räsänen, Sirpa Salminen ja Leena Sarva Ryhmä 6. Pirjo Valkjärvi-Nystedt p , pirjo.valkjarvi-nystedt@pp.inet.fi Sinikka Aalto, Elli Eräluoto, Ritva Huttunen, Inna-Liis Immonen, Terttu Korkeaoja ja Vappu Niemi Ryhmä 7. Armi Havia p , armi.havia@gmail.com Raija Hanen, Riitta Hentunen, Arja Huttunen, Varpu Koskinen, Eira Lehto ja Marja-Liisa Pohjanvuori Ryhmä 8. Arja Kummila p , arja.kummila15@gmail.com Sinikka Karikoski, Marja Kourula, Raija Linden, Irja Sahi, Pirkko Suuronen ja Meri Vainio

11 HÄMEENLINNAN KANSALLISET SENIORIT RY Uusien jäsenten ilmoittautumislomake Sukunimi Etunimi Syntymäaika Lähiosoite Postinumero Postitoimipaikka Puhelin Sähköposti Ammatti Harrastukset Haluatko jäsenlehti patinan (ilmainen) Kyllä Ei Leikkaa sivu irti ja lähetä lomake osoitteella: Kirsti Parikka Aurinkokatu 1 A Hämeenlinna

12

HÄMEENLINNAN KANSALLISET SENIORIT RY

HÄMEENLINNAN KANSALLISET SENIORIT RY HÄMEENLINNAN KANSALLISET SENIORIT RY Seniorit - iloista ikääntymistä! Toimintavuosi 2015 ARVOISA JÄSEN! Säilytä tämä jäsenkirje, sillä tästä löydät tärkeitä yhteystietoja ja monenlaisia vinkkejä koko vuodelle

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

Toimintakalenteri syksy 2017

Toimintakalenteri syksy 2017 Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Toimintakalenteri syksy 2017 Alustavia tietoja v. 2018 Kuva: Paula Hiltunen Tervetuloa mukaan syksyn toimintaan Seuraa lauantaisin Kaupunkiuutisten seuratoimintapalstaa!

Lisätiedot

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET PÄIVYSTYSAJAT TOIMISTOLLA Kuukauden ensimmäinen maanantai klo 12.00-14.00

Lisätiedot

Toimintakalenteri syksy 2017 Alustavia tietoja v Tervetuloa mukaan syksyn toimintaan

Toimintakalenteri syksy 2017 Alustavia tietoja v Tervetuloa mukaan syksyn toimintaan Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Toimintakalenteri syksy 2017 Alustavia tietoja v. 2018 Tervetuloa mukaan syksyn toimintaan Seuraa lauantaisin Kaupunkiuutisten seuratoimintapalstaa! 2017 vuositiedote

Lisätiedot

Helmi toukokuun tapahtumat ja toimintakalenteri ja yhteyshenkilöt

Helmi toukokuun tapahtumat ja toimintakalenteri ja yhteyshenkilöt Helmi toukokuun tapahtumat ja toimintakalenteri ja yhteyshenkilöt Aikoihin voi tulla muutoksia. Seuraa ilmoitteluamme Hämeen Sanomissa ja Kaupunkiuutisissa. Tapahtumat ovat Hyvinvointikeskuksessa, Hallituskatu

Lisätiedot

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen.

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen. JÄSENKIRJE 1/2018 Muista jäsenmaksu Hyvä Me haapavetiset ry:n jäsen Alkanut vuosi 2018 on yhdistyksen 38. toimintavuosi. Vuosikokous pidettiin 13.3.2018 Sirkka ja Seppo Larun kotona Espoon Vallikalliossa.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry:ssä alkaa toiminnassa viideskymmenesensimmäinen vuosi. Toimintamme on hyvin monipuolista niin, että kaikilla

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

HUHTIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna:

HUHTIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Jäsentiedote 2017 ARVOISA JÄSEN! Tästä jäsenkirjeestä löydät tärkeitä yhteystietoja koko vuodelle 2017 HALLITUKSEN JÄSENET 2017 Puheenjohtaja Sirkka-Liisa Virtanen,

Lisätiedot

Niin kuin poimit mansikoita, poimi onnen pipanoita, Niitä, kun nuoleksit kielellä, pysyt onnellisella mielellä! - E. Karjalainen -

Niin kuin poimit mansikoita, poimi onnen pipanoita, Niitä, kun nuoleksit kielellä, pysyt onnellisella mielellä! - E. Karjalainen - 2/2017 Jäsenkirje Suomi 100- Juhlavuosi jatkuu OSSOn syyskausi alkaa! Tervetuloa mukaan entiset ja uudet jäsenet! Niin kuin poimit mansikoita, poimi onnen pipanoita, Niitä, kun nuoleksit kielellä, pysyt

Lisätiedot

Ryhmäkalenteri. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Kauhavalla

Ryhmäkalenteri. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Kauhavalla Ryhmäkalenteri Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Kauhavalla Kevät 2016 Lukijalle Tähän Ryhmäkalenteriin on koottu tietoa Kauhavan alueella toimivista ikäihmisille suunnatuista ryhmistä.

Lisätiedot

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä.

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. Kevä tkäusi 2015 Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. 2015 Kevätkausi alkaa 5.1.2015 Tammikuun viides päivä polkaistaan käyntiin kaupungin ohjatut liikuntaryhmät. Tarjolla

Lisätiedot

JOULUKUU Tervetuloa! Puh

JOULUKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Jäsentiedote 2017 Seniorit sauvakävelyllä Kuva Kari Siltanen ARVOISA JÄSEN! Tästä jäsenkirjeestä löydät tärkeitä yhteystietoja koko vuodelle 2017 HALLITUKSEN JÄSENET

Lisätiedot

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI vko 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 7.1. 12.1. 21.1. 26.1. 4.2. 9.2. 18.2. 23.2. 3.3. 8.3. 16.3. 14.1. 28.1. 9. -10.2. 25.2. 10.3. 17.3.

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä.

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä. Pohjois-Savon AVH-yhdistys JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 52 (II kerros) 1/2016 70110 KUOPIO 15.1.2016 HYVÄT JÄSENET Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja kokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja kokous Valtakunnalliset A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja kokous Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus, Lomatie 12, Nurmes A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään ja niiden yhteydessä A-Kiltojen Liitto ry:n

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA

SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA 1 SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli HELMIKUU 2016 OHJELMA VESIVAHINGON VUOKSI OHJELMA JÄRJESTETÄÄN HELMIKUUN AJAN SENTRAALIN VIEREISESSÄ TILASSA, RYHMÄT KOKOONTUVAT

Lisätiedot

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous 24. 25.10.2015 Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Siilinjärvi Kokouksen asialista on tämän kutsun liitteenä. A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 24. 25.10.2015

Lisätiedot

2016-01-16 Salo - B19 - Kulo Lopputulos 14 pöytää, 28 paria. Jakomäärä: 36. Keski: 468.

2016-01-16 Salo - B19 - Kulo Lopputulos 14 pöytää, 28 paria. Jakomäärä: 36. Keski: 468. Sija Pari Pisteet % Nimi J-ID Kerho 1 28 559 59,7 Kari Koivisto - Paavo Isotalo 1428 1628 B-19 2 32 539 57,6 Marjatta Nordlund - Salme Amberla 1351 1872 Turun Bk 3 25 536 57,3 Kati Sandström - Timo Mäkelä

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Hollolan kansalliset seniorit ry:n jäsentiedotus- ja ohjelmalehti vuodelle 2019

Hollolan kansalliset seniorit ry:n jäsentiedotus- ja ohjelmalehti vuodelle 2019 Hollolan kansalliset seniorit ry Teemamme SENIORIT NETTIAJASSA! Hollolan kansalliset seniorit ry:n jäsentiedotus- ja ohjelmalehti vuodelle 2019 Puheenjohtajan tervehdys Arvoisa seniori! Luet Hollolan kansalliset

Lisätiedot

LOKAKUU Tervetuloa! Puh

LOKAKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia Sunnuntai 11.6.2017 klo 16.30 klo 20.55 Lähtö Nurmijärven kirkon parkkipaikalta kohti Turkua Lähtee m/s Viking Grace kohti Maarianhaminaa ja Tukholmaa Maanantai 12.6.2017 klo 6.30 klo 13.00 klo 16.00 klo

Lisätiedot

Ihan turhaan tuotakin tuskailet, jos päivä ei pilkota polkusi yllä. Se valo, jota ulkona löydä et, sehän rintasi luolassa loimuu kyllä.

Ihan turhaan tuotakin tuskailet, jos päivä ei pilkota polkusi yllä. Se valo, jota ulkona löydä et, sehän rintasi luolassa loimuu kyllä. 2 / 2018 Jäsenkirje Ihan turhaan tuotakin tuskailet, jos päivä ei pilkota polkusi yllä. Se valo, jota ulkona löydä et, sehän rintasi luolassa loimuu kyllä. Aaro Hellaakoski Oulun seudun senioriopettajat

Lisätiedot

Puheenjohtaja/ Rahastonhoitaja/ Muut johtokunnan Jäsenten/vap.jäs. Kahvitoimi- Sihteeri Jäsenasiat jäsenet lukumäärä kunta

Puheenjohtaja/ Rahastonhoitaja/ Muut johtokunnan Jäsenten/vap.jäs. Kahvitoimi- Sihteeri Jäsenasiat jäsenet lukumäärä kunta Altian Rajamäen Seniorit 28.9.2007 alk ent. Alkon Rajamäen Eläkeläiset/Historiatiedot keränneet Hilkka Rajala/Pentti Lehtovaara 1 Puheenjohtaja/ Rahastonhoitaja/ Muut johtokunnan Jäsenten/vap.jäs. Kahvitoimi-

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 1 8.9.2014 8 CHARTER LENNOT HKI, TRE JA KUOPIO HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Päivitetty liikuntakalenteri kevät 2014

Päivitetty liikuntakalenteri kevät 2014 Päivitetty liikuntakalenteri kevät 2014 Kaikissa ryhmissä tilaa! Maanantai Klo 9.00 10.00 Vertaisohjattu kuntopiiri 65+, 13.1. 26.5.2014 Ilmoittautumiset ja lisätietoja ma-pe klo 9 10 Liperin terveystoimi

Lisätiedot

Halli Toimintakalenteri Huhtikuu 2013

Halli Toimintakalenteri Huhtikuu 2013 Halli Toimintakalenteri Huhtikuu 2013 Lisätietoja: kotihoidon esimies Anna-Liisa Raiskio, puh. 040 752 1138 HUOM! Yli 75-vuotiaat jämsäläiset ja kuhmoislaiset saavat käyttää uimahalli Koskikaran ja Mäntän

Lisätiedot

HELMIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna:

HELMIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous 28. 29.10.2017 Puhjonrannan kurssikeskus, Puhjonrannantie 80, Valkeala A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 28. 29.10.2017 ja niiden yhteydessä A-Kiltojen

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 Lauantai 1.7. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.7. Maanantai 3.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä

Lisätiedot

MUISTA SEKÄ ILMOITTAUTUA ETTÄ MAKSAA

MUISTA SEKÄ ILMOITTAUTUA ETTÄ MAKSAA Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Jäsentiedote 2019 TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN, TEEMANA: SENIORIT NETTIAJASSA HALLITUKSEN JÄSENET 2019 Puheenjohtaja Sirkka-Liisa Virtanen, Tehtaankatu 1 A 15, 13220

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.01.2014 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki 25.5 28.5.2017 Jänedan Kartano Vierastalo/majoitus Torstai 25.5.2017 5:15 Kultela 5:30 Someron tori 6:00 Forssan retkipysäkki Laivalippujen jako menomatkalla/ haetaan

Lisätiedot

ERITYISLIIKUNTAKALENTERI

ERITYISLIIKUNTAKALENTERI ERITYISLIIKUNTAKALENTERI Syksy 2015-kevät 2016 Erityisliikuntakalenterista löydät Loviisan eri toimijoiden järjestämät liikuntaryhmät, jotka soveltuvat pitkäaikaissairaiden, eri vammaisryhmien ja toimintakyvyltään

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 31.8. 7.9.2014 8 VRK ALK 990 SUORAT CHARTER LENNOT HKI, TRE JA

Lisätiedot

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry 1 Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Toimintakalenteri syksy 2018 Alustavia tietoja v. 2019 Kuva: Matkalla Kuhmoisiin 2018, Sirkku Haapala TEEMANA: SENIORIT NETTIAJASSA TEEMANA: SENIORIT NETTIAJASSA

Lisätiedot

Kalannin Nuorisoseuraintalo

Kalannin Nuorisoseuraintalo Jäsenkirje 1/2019 Kalannin Nuorisoseuraintalo Ke 30.1. klo 19.00 teatteriin Neitsytniemen sulhot Kalannin Nuorisoseuraintalo Häähäntie 88, Kalanti as. Neitsytniemen kylä saa talousvetensä lähteestä, jonka

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2016 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU KAARTIN JÄÄKÄRIRYKMENTIN KILLAN JÄSENILLE Killan vuosikokous pidetään Santahaminassa Perinnetalolla lauantaina 23.4.2016

Lisätiedot

TARJOILUJAOSTON PÄIVYSTYSLISTAT

TARJOILUJAOSTON PÄIVYSTYSLISTAT 01-01-2018 maanantai Tuula Lönnqvist 02-01-2018 tiistai Raili Vuorinen 03-01-2018 keskiviikko Helmi Jämsä Telle Vilkki 04-01-2018 torstai Seija Suomaa 05-01-2018 perjantai 06-01-2018 lauantai loppiainen

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat.

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat. 55+ liikuntalukkari kevät 2016 Esan Kuntosalivuorot Kunnan kuntosali maanantaisin ja perjantaisin klo 16.00-18.00 Yhteyshenkilönä Saija Niittymäki p. 040 721 9546 Järj. Nuutajärven Esa ry Pilates/syvävenyttely

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 9 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI BUSSIMATKA KATOWICEEN 31.8. 8.9.2014 9 KULJETUS: LAUTTA + BUSSI HINTAAN SISÄLTYY LAUTTAMATKAT

Lisätiedot

Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014

Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014 Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014 Jäsentiedote 1 Hallituksen kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Jyty Varkaus ry:n jäsenkampanja 4 Itä-Suomen alueen Työhyvinvointi-seminaari 22. - 23.11.2014 Vuorelan

Lisätiedot

TEEMANA: SENIORIT NETTIAJASSA

TEEMANA: SENIORIT NETTIAJASSA Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Toimintakalenteri syksy 2019 Alustavia tietoja v. 2020 Kuva: Ryhmäkuva Prahassa, Jorma Havia TEEMANA: SENIORIT NETTIAJASSA Tervetuloa mukaan syksyn toimintaan Seuraa

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 18.1.2013 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Kevät 2013 2 MAANANTAI SENIORISALIRYHMÄT, käyntimaksu 2 - Klo 10.00, ohjaaja Kati Pykäläinen,044 7559573

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 KESÄTEATTERI KIINNOSTI Kuopion Uudessa Kesäteatterissa Rauhalahdessa esitettiin kuluneena kesänä täysille katsomoille musikaalia Solistina Olavi Virta.

Lisätiedot

MARRASKUU Tervetuloa! Puh

MARRASKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

MTLH ry / Meidän perheen loma

MTLH ry / Meidän perheen loma MTLH ry / Meidän perheen loma Tervetuloa Runnille! Jokainen osallistuu ohjelmaan oman perheensä tilanteen mukaan. Toivotamme antoisaa lomaa ja ihanaa yhdessäoloa sekä oman perheen kesken että toisten perheiden

Lisätiedot

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 4 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 8 WWW.AIKAMATKAT.FI P2 ALKUSARJA, LYHYT 5 8.9.2014 4 VRK ALK 790 SUORA LENTO HELSINGISTÄ HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Halli Toimintakalenteri Syyskuu 2013

Halli Toimintakalenteri Syyskuu 2013 Halli kotihoidon esimies Anna-Liisa Raiskio, puh. 040 752 1138 HUOM! Yli 75-vuotiaat jämsäläiset ja kuhmoislaiset saavat käyttää uimahalli Koskikaran ja Mäntän uimahallin palveluita kerran viikossa maksutta

Lisätiedot

TUIRA KOSKELA PUOLIVÄLINKANGAS - KAIJONHARJUN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2015

TUIRA KOSKELA PUOLIVÄLINKANGAS - KAIJONHARJUN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2015 Oulun kaupunki / Hyvinvointipalvelut/Ikäihmisten hyvinvointi TUIRA KOSKELA PUOLIVÄLINKANGAS - KAIJONHARJUN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2015 Ohjattuihin liikuntaryhmiin osallistuminen

Lisätiedot

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset KARLIN SUKUSEURA RY KUTSU SUKUJUHLAAN JA SUKUKOKOUKSEEN 16.6.2013 Karlin sukuseura ry:n sukuneuvostolla on ilo kutsua Sinut perheineen yhdistyksen sääntöjen edellyttämään varsinaiseen sukukokoukseen 16.6.2013.

Lisätiedot

Piristen sukuseura ry Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa

Piristen sukuseura ry   Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa Piristen sukuseura ry www.pirinen.suvut.fi Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa 23.03.2018 Hyvät Piristen suvun jäsenet. Tässä kirjeessä on puheenjohtajan tervehdys, sukuseuran kesän 2018 ilmoittautumis tiedot,

Lisätiedot

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä KYMEN VIESTIKILTA RY KUTSU 1(5) Kouvola 04.06.2017 Valtakunnalliset Viestimiespäivät 12. 13.08. 2017 Vekaranjärvellä Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme Valtakunnallisia

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry. Jäsentiedote 2018

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry. Jäsentiedote 2018 Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Jäsentiedote 2018 ARVOISA JÄSEN! Tästä jäsenkirjeestä löydät tärkeitä yhteystietoja koko vuodelle 2018 HALLITUKSEN JÄSENET 2018 Puheenjohtaja Sirkka-Liisa Virtanen,

Lisätiedot

Rauman kansalliset seniorit ry.

Rauman kansalliset seniorit ry. SYYSKAUDEN TOIMINTA 2016 SYYSKUU 9.9 klo 14.00 Kuukausitapaaminen, esitelmän aiheena suun terveys Terveyskasvatushammashoitaja Katriina Uusi-Pietilä 9.9 klo 12.00-14.00 Tietotekniikan vierihoitokokeilu

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun kappelineuvosto 13.4.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

JÄSENKIRJE. Meijerialan Ammattilaiset MVL Häme ry:n jäsen. Vuosi 2018 on alkanut rapsakan talvisena ja meidän onkin aika vilkaista vuoden tapahtumia.

JÄSENKIRJE. Meijerialan Ammattilaiset MVL Häme ry:n jäsen. Vuosi 2018 on alkanut rapsakan talvisena ja meidän onkin aika vilkaista vuoden tapahtumia. Meijerialan Ammattilaiset MVL Häme ry:n jäsen Vuosi 2018 on alkanut rapsakan talvisena ja meidän onkin aika vilkaista vuoden tapahtumia. Johtokunta kokoontuu säännöllisesti puheenjohtaja Teemu Tuomisen

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

TUIRA KOSKELA PUOLIVÄLINKANGAS - KAIJONHARJUN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2013

TUIRA KOSKELA PUOLIVÄLINKANGAS - KAIJONHARJUN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2013 Oulun kaupunki / Hyvinvointipalvelut/Ikäihmisten hyvinvointi TUIRA KOSKELA PUOLIVÄLINKANGAS - KAIJONHARJUN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2013 Ohjattuihin liikuntaryhmiin osallistuminen

Lisätiedot

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Toimintakalenteri syksy 2019 Alustavia tietoja v. 2020 Tervetuloa mukaan syksyn toimintaan Seuraa lauantaisin Kaupunkiuutisten seuratoimintapalstaa! 2019 vuositiedote

Lisätiedot

SYYSKUU Tervetuloa! Puh

SYYSKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

TUL:n VETERAANIPÄIVÄT 25.-26.5.2015 VARKAUDESSA

TUL:n VETERAANIPÄIVÄT 25.-26.5.2015 VARKAUDESSA TUL:n VETERAANIPÄIVÄT 25.-26.5.2015 VARKAUDESSA KYLPYLÄHOTELLI KUNTORANTA PELIT KESKUSKENTÄLLÄ Ilmoittautumiset 27.4. 2015 mennessä Tervetuloa TUL Veteraanipäiville kauniiseen, ystävälliseen ja rehelliseen

Lisätiedot

Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta

Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta Työntekijän nimi Nykyinen virka- tai toiminimike 31.12.2010 Palvelussuhteen luonne 31.12.2010 Palvelussuhteen luonne 1.1.2011 Virka- tai toiminimike 1.1.2011

Lisätiedot

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa wwwwwwwww.harjavallanseurakunta.fi DIAKONIATYÖ Keskiviikkokerho parillisina keskiviikkoina klo 13 alkaen 70/75-vuotiaiden juhla su 12.10 alkaen messulla klo 10 Anna

Lisätiedot

Klo 10 Miesten ryhmä, vet. Erik, kirjastohuone Klo Karaoketilaisuus, vet. Marjatta Hokka, juhlasali, tervetuloa!

Klo 10 Miesten ryhmä, vet. Erik, kirjastohuone Klo Karaoketilaisuus, vet. Marjatta Hokka, juhlasali, tervetuloa! Lehmusvalkaman kuukausiliite ajalle 1.- 28.2.2018 Karviaiskatu 7, 20720 Turku. Puh. 02-2625020. Liikenneyhteydet P1 Palvelulinja, 9,12,99 www.turku.fi/lehmusvalkama Torstai 1.2. Senioritanssit, vet. Anja,

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 1.10. maanantai klo 10 Paprus korttitarvikemyyntiä askartelutilassa klo 12 Maestro -karaoke 2.10. tiistai klo 10 Seniorikerho klo 10 Ikääntymismuutokset

Lisätiedot

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen !

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen ! Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen 11.8.2018! Vajaat kaksi vuotta sitten Pihlavan paloasemalla sovittiin, että Kari Salminen ja Pauno Hellsten järjestävät seuraavan

Lisätiedot

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Sunnuntai 5.10.2014 17:50 Suora lento Ryanair FR1922 Tampere Frankfurt-Hahn 19:25 19:45 Matka 120 km

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen.

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen. VUOSISUUNNITELMA 2005 LIIKUNTATOIMEN JÄRJESTÄMÄSTÄ OHJATUSTA TOIMINNASTA 1. UIMAKOULUT 1. Uimakoulut uimahalleissa Liikuntatoimi järjestään vuoden aikana Lauritsalan uimahallissa lasten alkeis-, jatko-

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 23.10.2017 OivaHetki kokeiluna jatkuu Toimintakalenteriin merkittyinä maanantai-päivinä työntekijä on paikalla Olohuoneessa klo 9.00-11.00 välisenä aikana. Lisäksi samoille

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 1.12.2011 SBL:n hallitus on vahvistanut sitovasti

Lisätiedot

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa. Avoinna:

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa. Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4/2013. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 4/2013. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 4/2013 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Yhdistyksen syyskokous... 2 Yhdistyksen toimisto suljettu!... 2 Toimiston tila vuokrattavana... 2

Lisätiedot

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Jäsentiedote 2018

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Jäsentiedote 2018 Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Jäsentiedote 2018 Kuva: Elomessuilla 2017, Kari Siltanen ARVOISA JÄSEN! Tästä jäsenkirjeestä löydät tärkeitä yhteystietoja koko vuodelle 2018 HALLITUKSEN JÄSENET 2018

Lisätiedot

TOUKOKUU Tervetuloa! Puh Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa. Avoinna:

TOUKOKUU Tervetuloa! Puh Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa. Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Huom! Syksyn ryhmien aikatauluissa on tapahtunut muutoksia, joten tutustukaa ohjelmaan tarkoin, ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua

Huom! Syksyn ryhmien aikatauluissa on tapahtunut muutoksia, joten tutustukaa ohjelmaan tarkoin, ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua 1 SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli SYYSKUU 2016 OHJELMA Huom! Syksyn ryhmien aikatauluissa on tapahtunut muutoksia, joten tutustukaa ohjelmaan tarkoin, ovet avataan

Lisätiedot

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Lähtöpaikat: Lapinlahti Siilinjärvi Kuopio Hinta: 32 / henkilö (edellyttää 30 lähtijää) Sitovat ilmoittautumiset 9.2 mennessä: Jaana Neuvonen p.044-5640

Lisätiedot

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 15 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, PITKÄ 1. 15.9.2014 15 VRK ALK 1450 LENNOT HKI-KTW, KRK-HEL HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Voi hyvin -liikuntakalenteri

Voi hyvin -liikuntakalenteri Voi hyvin -liikuntakalenteri Kevät 2018, toiminta viikoilla 2-17 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI - SUNNUNTAI Eurajoki Luvia Eurajoki Luvia Eurajoki Luvia Eurajoki Luvia Eurajoki

Lisätiedot

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana.

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana. Etelä-Hämeen lihastautiyhdistys ry Jäsenkirje, heinäkuu 2017 Yhdistyksen toiminta jatkuu ALS-vertaistukitapaaminen Lahdessa Kutsu kolmen yhdistyksen kesäpäiville Lihastautiliiton fysioterapeutti Lahdessa

Lisätiedot

25 vuotta reipasta toimintaa selän hyväksi

25 vuotta reipasta toimintaa selän hyväksi JÄSENTIEDOTE 2 / 2017 25 vuotta reipasta toimintaa selän hyväksi 1992-2017 www.kantaselka.fi Tervehdys! Tässä Sinulle tietoa alkavan mukavan kesän suhinoistamme. Tule mukaan ja ota ystäväsi mukaan! Leppoisaa

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 18.10.2012 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten. 001 äänestysalue (Yhteiskoulu)

Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten. 001 äänestysalue (Yhteiskoulu) Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten 1. asetettaviin äänestysalueiden vaalilautakuntiin viisi varajäsentä 2. asettaa kaksi vaalitoimikuntaa ja niihin nimetään kolme

Lisätiedot