Maanantai klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Maanantai 29.10.2012 klo 17.00 19.30"

Transkriptio

1 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Taisto Kröger, puheenjohtaja Ritva Puurunen, varapuheenjohtaja Antti Kuronen, jäsen Maija-Leena Räsänen, jäsen Irma Riekkinen, jäsen Kari Pitkänen, jäsen Matti Räsänen, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Valtuuston puheenjohtaja Terttu Kolari, I varapuheenjohtaja Pirjo Smolander ja II varapuheenjohtaja Pekka Martikainen, esittelijänä kunnanjohtaja Toni Auvinen ja pöytäkirjanpitäjänä vs. hallintojohtaja Tuomas Aikkila. Lisäksi esittelijänä :ssä vs. hallintojohtaja Tuomas Aikkila. LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Maija-Leena Räsänen ja Antti Kuronen. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Taisto Kröger Tarkastusaika Tuusniemi Allekirjoitukset Maija-Leena Räsänen Paikka ja pvm Tuusniemi Virka-asema Tuomas Aikkila Antti Kuronen Allekirjoitus Ilmoitustaulunhoitaja Maija-Liisa Itkonen

2 Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta (1/2) Kunnanhallitus VESIHUOLTOLAITOKSEN JA TEKNISEN TOIMEN TAKSOJEN VAHVISTAMINEN VUODELLE 2013 Tekn. ltk 55 Kh 118 Vesihuoltolaitoksen taksat: Kunnanvaltuusto on päättänyt, että vesihuoltolaitoksen taksoja nostetaan vielä vuosina 2012 ja % / vuosi, jotta vesihuoltolaitoksen alijäämä saataisiin vuoden 2013 loppuun mennessä lähes nollaan. Pahkasalon liittymismaksuja ei ole esitetty korotettaviksi. Liitteenä on vesi- ja viemärilaitoksen maksut ja taksat vuodelle 2013 (liite 14). Teknisen toimen taksat: Venepaikkojen vuokrat: Venepaikkamaksujen korotustarve on n. 5 % huomioiden kustannustason nousu sekä maksujen jälkeen jääneisyys. Soran sisäinen hinta: (alv 0 %) Soran sisäistä hintaa on syytä nostaa n. 5 % kustannustason nousu sekä kustannusten jääneisyys huomioiden. Halot: (alv 0 %) Pilkevaraston hankintahintaa on tarve nostaa n. 5 % kustannustason nousu huomioiden. Pilkkeet: (alv 0 %) Pilkkeiden myyntihintaa on tarve nostaa n. 5 % kustannustason nousu huomioiden. Kuorma-auto; sis. kuljettajan: Tuntihintaa on syytä nostaa n. 5 % kustannustason nousu huomioiden. Kuorma-auto; sis. kuljettajan ja apumiehen: Tuntihintaa on syytä nostaa n. 5 % kustannustason nousu huomioiden. Traktori; sis. kuljettajan: Tuntihintaa on syytä nostaa huomioiden kustannusten nousu sekä kustannusten jälkeenjääneisyys.

3 Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta (2/2) Kunnanhallitus Tekn. ltk 55 jatkuu Kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiltä kiinteistönhuoltopalveluista perittävät maksut: Taksat perustuvat kunnassa hyväksyttyyn kiinteistönhuollon mitoitukseen (mitoituksessa käytettyyn työaikaan). Taksoja on syytä nostaa 3 % kustannusten nousu huomioiden. Kiinteistöjen huoltopalvelut: Taksat perustuvat kunnassa hyväksyttyyn kiinteistönhuollon mitoitukseen (mitoituksessa käytettyyn työaikaan). Taksoja on syytä nostaa 3 % kustannusten nousu huomioiden. Toripaikkamaksu: Toripaikkamaksua ei kannata periä niiden vähäinen tuotos huomioiden. Valokopiot rak.tston koneella: Kopioiden hintaa on syytä nostaa 5 % kustannustason nousun (huolto-, palkka- ym. kulut) johdosta. Liitteenä teknisen toimen taksat vuodelle 2013 (liite 15). Lautakunta päättää hyväksyä ja esittää edelleen kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi liitteiden 14 ja 15 mukaiset maksut ja taksat. Lautakunta hyväksyi esityksen. Kh 118 Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy maksut ja taksat teknisen lautakunnan esittämässä muodossa. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

4 Kokouspäivämäärä Ympäristölautakunta Kunnanhallitus TUUSNIEMEN KUNNAN RAKENNUSVALVONTATAKSAN VAHVISTAMINEN VUODELLE 2013 Ymp.ltk 25 Rakennustyön valvonnasta suoritettava maksutaksa on vahvistettu ja se on tullut voimaan Rakennusvalvontataksojen tulisi kattaa rakennusvalvonnasta aiheutuneet kustannukset. Nykyinen taksarakenne ei kata menoista kuin noin 70 %. Kuntaliitto suosittelee, että Suomen kaikki kunnat siirtyisivät yhtenäiseen taksamalliin. Taksamallissa on huomioitu osittain rakennusluvan käsittelystä aiheutunut työmäärä, joten taksa voi olla joustava. Tuusniemen kunnassa siirrytään Kuntaliiton suosittelemaan taksamalliin , jonka pohjalta nykyisiä taksoja on tarkistettu noin 15 %. Taksakorotuksen tarkoituksena on, että vähitellen päästäisiin kustannukset kattavaan taksarakenteeseen. Esityslistan liitteenä on esitys rakennusvalvontataksaksi alkaen. Lautakunta päättää hyväksyä liitteenä olevan rakennusvalvontataksaesityksen ja esittää sen edelleen kunnanhallituksen ja valtuuston vahvistettavaksi. Lautakunta hyväksyi esityksen. Kh 119 Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy rakennusvalvontataksan alkaen ympäristölautakunnan esittämässä muodossa. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

5 Kokouspäivämäärä Ympäristölautakunta Kunnanhallitus MAA-AINESTAKSAN VAHVISTAMINEN VUODELLE 2013 Ymp.ltk 26 Maa-ainesten ottamissuunnitelman tarkastamisesta ja ottamistoiminnan valvonnasta suoritettavat maksut sisältävä taksa on tullut voimaan Liitteenä olevaan maa-ainestaksaesitykseen on esitetty 3 %:n korotus vuotuisiin tarkastusmaksuihin ja vakuuksien perusteisiin (liite). Lautakunta päättää hyväksyä liitteenä olevan esityksen maa-ainestaksaksi alkaen. Päätös esitetään kunnanhallituksen ja valtuuston vahvistettavaksi. Lautakunta hyväksyi esityksen.. Kh 120 Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy maa-ainestaksan alkaen ympäristölautakunnan esittämässä muodossa. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

6 Kokouspäivämäärä Ympäristölautakunta Kunnanhallitus TUUSNIEMEN KUNNAN YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANOMAISEN TAKSAN VAHVISTAMINEN VUODELLE 2013 Ymp.ltk 27 Ympäristönsuojelulain (86/2000) ja vesilain (264/1961) mukaisen luvan, ilmoituksen tai muun asian käsittelystä kunnan ympäristönsuojeluviranomaisessa perittävä maksutaksa on tarkastettu on tullut voimaan Esityslistan liitteenä on esitys ympäristönsuojeluviranomaisen taksaksi alkaen. Korotusesitykset on tehty maltillisesti, kuitenkin niin, että ne huomioivat yleisen hintakehityksen. Korotusta on laskettu 3 % kaikkiin taksoihin. Lautakunta päättää hyväksyä liitteenä olevan ympäristönsuojeluviranomaisen taksan sekä esittää ne edelleen kunnanhallituksen ja valtuuston vahvistettavaksi. Lautakunta hyväksyi esityksen. Kh 121 Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy ympäristönsuojeluviranomaisen taksan alkaen ympäristölautakunnan esittämässä muodossa. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

7 Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus KIRJASTOAUTO- JA KIRJASTOYHTEISTYÖ Klk 4 Koulutuslautakunta käsitteli Koillis-Savon kirjastoyhteistyötä loka- Kh 97 kuussa 2011 ( 44/2011), kunnanhallitus hyväksyi lautakunnan Kv 29 esityksen 137/2011. Kh 122 Tuusniemen kunnalla on yhteinen kirjastoauto Juankosken, Nilsiän ja Kaavin kanssa. Kirjastoauton osakkaista Nilsiä neuvottelee kuntaliitoksesta Kuopion kanssa. Nilsiän liitosselvitykseen kuuluu osaltaan kirjasto- ja kirjastoautopalvelujen järjestäminen. Kirjastoauto palvelee Tuusniemellä yhden päivän viikossa, pysäkkejä on 38, v kirjastoauton lainamäärä Tuusniemen osalta oli Suurin palvelujen käyttäjä on ollut Nilsiä. Alla olevasta linkistä löytyvät kirjastotilastot. Liitteenä olevassa/olevissa muistioissa on käyty läpi vaihtoehtoisia palvelujen järjestämistapoja. Osaratkaisua (kirjastoautopalvelut) mielekkäämpää on tarkastella kirjastopalveluja kokonaisuutena Nilsiässä pidetyssä yhteistyöneuvottelussa todettiin seuraavaa: Kuntaliitoksen toteutuessa kaikkien osapuolten näkökulmasta ainoa todellinen mahdollisuus järjestää kirjastoautopalvelu olisi Koillis-Savon kuntien kesken Kuopion johdolla toteutettava kirjastopalvelu, jossa Nilsiän, Juankosken, Kaavin ja Tuusniemen kirjastot olisivat Kuopion lähikirjastoja. Kunnat maksaisivat palvelusta, jonka budjettivastuu ja henkilöstö olisivat Kuopiolla. Tällöin koko alueella olisi yhteinen rekisteri sekä yhteisesti sovitut käyttösäännöt. Tällainen malli tukisi nykyistä maakuntakirjaston roolia alueen johtavana toimijana. Se myös säästäisi työtä (henkilöresurssia) sekä päällekkäisiä ja toistuvia toimintoja Maakuntakirjastot (Pohjois- ja Etelä-Savo sekä Pohjois- Karjala) suunnittelevat siirtymistä yhteiseen kirjastojärjestelmään, jolloin yhteinen toiminta Koillis-Savon alueella olisi maakuntakirjaston roolin mukainen

8 Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Klk 4 jatkuu Koillis-Savon alueella on kehitetty mm. auton myötä yhteinen kokoelmapolitiikka, jolla poistetaan päällekkäisyyttä ja jonka myötä esim. kuljetuskustannuksissa syntyy säästöä; mikäli tämä purkautuu, kustannuserät kasvavat Pienemmille toimijoille tarjoutuisi ammatillinen työyhteisö, jossa erikoisosaamista voitaisiin jakaa ja hyödyntää laajemmalla alueella Käsillä olevaan kirjastoalan murrokseen voitaisiin näin varautua (kaikinpuolinen digitalisoituminen yms) Kustannussäästöjä syntyisi, kun käytössä olisi keskitetty kirjastojärjestelmä ja keskitetyt tuki- sekä etäpalvelut Kirjastopalveluun on jatkossa tulossa sekä järjestelmän että formaatinmuutoksia; tällä toimintamallilla selvittäisiin yhdellä muutoksella, mutta mikäli pelkkä Nilsiän kirjasto siirtyy, tarvitaan 2-3 erillistä muutosta (sama tilanne sopimuksissa ja tietyissä muissakin asioissa) Mallin toteuduttua kirjastoalan pätevyysvaatimusten mukainen henkilöstörakenne olisi mahdollista saada kuntoon Valtakunnalliset yleisten kirjastojen laatusuositukset toteavat kunnan tehtäväksi kuntalaisten tietohuollosta ja sivistyksellisistä tarpeista huolehtimisen ja korostavat kuntayhteistyöllä varmistettavaa asiantuntemusta sekä olosuhteiden mukaan suunnitelmallista aineistopolitiikkaa Asiakkaiden saamat palvelut eivät muuttuisi. Esimerkiksi kaikilla kirjastoilla olisi omat jononsa nykyiseen tapaan. Kaiken fyysisen kirjastoaineiston kierrättäminen ympäri koko uuden toimintaalueen ei logistisista ja kustannussyistä ole mahdollista eikä tarkoituksenmukaista. Henkilöstön ja kirjaston lähiesimiesten asema ei muutu. Annetaan kokouksessa (esittelyosassa esitelty muistio-luonnos täsmentyy alkavalla viikolla) Liite 2 Lautakunta käy keskustelun yhteistyöstä. Varsinaiset päätökset tehdään myöhemmin. Koulutuslautakunta hyväksyi esityksen.

9 Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Klk 19 Kevään 2012 aikana kirjastoyhteistyöneuvotteluja on jatkettu. Neuvottelussa oli mukana kirjastojen henkilökunnan edustus, kokoontuivat sivistystoimenjohtajat Kuopion edustuksen kanssa. Viime mainitussa neuvottelussa oli esillä luonnossopimus, jolla Tuusniemen (ja muiden Koillis-Savon kirjastokimpan) kirjastopalvelujen tuottaminen siirtyy Kuopion kaupungin tuotettavaksi (Liite 1 MUISTIO ) Sopimuksen lähtökohtana on aluekirjasto, johon (ent.) Nilsiäkin kuuluu. Aluekirjastonhoitajan toimipiste ratkeaa myöhemmin (Nilsiä/Juankoski). Näin Kaavin, Juankosken, Tuusniemen kirjastoistakin (ent.) Nilsiän kirjastoon tapaan tulisi Kuopion kaupunginkirjaston lähikirjastoja. Sopimuksessa on määritelty palvelujen minimitasoksi (kohta 2.2) vuoden 2011 lopun palvelutaso. Mittareina ovat toiminnan järjestämiseen liittyvät Opetus- ja kulttuuriministeriölle toimitetut vuoden 2011 tunnusluvut. Kokonaiskustannuksien arvioimista varten on Kuopiolle toimitettu Tuusniemen kirjaston vuoden 2012 talousarvio, josta on vähennetty kiinteistöön liittyvät kustannukset (ne jäävät kunnan maksettavaksi), yhteiset kustannukset (mm. taloushallinnon vyörytykset), muut yhteiset kustannukset (esim. ATK). Palvelut korvataan aiheuttamisperiaatteen mukaan. Yleiskustannusten jakoperuste on väkiluku. Henkilöstön asema turvataan, ei irtisanomisuhkaa. Palvelujen käyttäjän kannalta muutokset jäävät vähäisiksi. Koillis- Savossa säilyy oma jono, hankittavasta aineistosta päättää jokainen (lähi)kirjasto. Kunnan valtionosuuteen ratkaisu ei vaikuta.

10 Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Klk 19 jatkuu Siirtymävaiheessa tulee joitakin kertaluonteisia lisäkustannuksia järjestelmien yhdistämisestä. Samoin hallinto- ja atk-kustannukset noussevat jonkin verran. Sopimus on ns. isäntäkuntamallin mukainen. Sopimusluonnoksen mukaan Tuusniemen koulutuslautakunnan nimeämällä edustajalla on läsnäolo- ja puheoikeus Kuopion hyvinvoinnin edistämisen lautakunnassa, kun käsittelyssä on tähän sopimukseen liittyvä asia. Sopimuksen seurantakokous järjestetään kerran vuodessa. Yhteistyön tavoitteet voidaan tiivistää seuraavasti: - Yleisellä tasolla varautuminen ja orientoituminen tulevaisuuteen, verkottuminen vs (mahdollinen) yksin jääminen - keskitetyn kirjastojärjestelmän ja sen tukipalvelun edut (toimintavarmuus) - Kirjastoautoyhteistyö edellyttää sopimuksia - Ammatillinen taustayhteisö työntekijöille - Kirjaston (aluekirjaston) henkilöstörakenteen kehittäminen asetuksen mukaiseksi. kirjasto A 4 Kunnan kirjastolaitoksen henkilöstöstä vähintään 45 prosentilla tulee olla korkeakoulututkinto ja vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Koulutetun henkilöstön osuutta koskevat vaatimukset tulee täyttää kuuden vuoden siirtymäajan kuluessa. Asetus tuli voimaan Koulutuslautakunta hyväksyy sopimuksen linjaukset ja esittää kunnanhallitukselle sopimuksen mukaisten yt-neuvottelujen käynnistämistä, kun sopimusteksti on tarkennettu yhdessä Kuopion edustajien kanssa. Selostusosasta ilmenevillä perusteluilla koulutuslautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle kirjastopalvelujen tuottamisen siirtämistä Kuopion kaupungille isäntäkuntamallin mukaisesti (ks sopimusluonnos).

11 Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Klk 19 jatkuu Sopimusneuvotteluissa koulutuslautakuntaa edustaa sivistystoimenjohtaja ja lautakunnan puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja. Koulutuslautakunta hyväksyi esityksen seuraavalla lisäyksellä: Aiheuttamisperiaate kirjataan sopimukseen. Klk 29 Kirjastoyhteistyöhön liittyvä yt-neuvottelu on käyty Muistio on liitteenä 1. Kuopion kaupungin ja Tuusniemen kunnan kirjastoyhteistyöneuvottelu käytiin Neuvottelumuistio on liitteenä 2 ja kirjastopalvelujen järjestämissopimus liitteenä 3. Neuvottelujen jälkeen on Kuopiosta tullut toivomus: jos te haluatte sopimukseen lauseen Tuusniemen lähikirjastolla osana aluekirjastoa säilytetään oma varausjono, siihen olisi lisättävä perään jos se teknisesti on mahdollista. Toivomus perustuu siihen, että kirjastojärjestelmän toimittaja ei ole ratkaissut monen eri jonon rakentamista saman kirjastolaitoksen sisällä Suomessa vastaavan kaltaisissa usean kunnan alueella toimivissa kirjastoissa on käytössä yksi varausjono. Lähin esimerkki löytyy Pohjois-Karjalasta. Kokemuksia löytyy myös Varsinais- Suomesta, Jyväskylän seudulla on tehty selvitys yhden varausjonon eduista ja haitoista. Asiakaskokemukset ovat vaihtelevia, yksinomaisesti tyrmääviä eivät missään. Yhden varausjonon mallissa asiakas voi tilata kirjan mihin tahansa alueen kirjastoon. Yhden varausjonon kirjastojen kokoelmat ovat kelluvia, eli suurimmalla osalla aineistoa ei ole kotikirjastoa vaan kirja jää sinne, minne asiakas sen palauttaa. Asiakaskunnasta riippuen tietyn tyyppinen aineisto voi kasautua joihinkin kirjastoihin (Jyväskylän kokemukset). Tämä haastaa henkilökunnan seuraamaan oman toimipisteen aineistoa ja tilaamaan täydennykset muista pisteistä ja hoitamaan kasautuvan, ei-kiertämättömän aineiston pois.

12 Koulutuslautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Klk 29 jatkuu Kirjastot voivat halutessaan asettaa suosituille uutuuskirjoille lyhyemmän laina-ajan (yleensä viikko) ja päättää, ettei niistä voi tehdä varauksia. Uutuuskirjan pikakierto kestää n. vuoden. Pikakierrossa ei voi olla kirjaston ainoa kappale vaan vähintään toinen on normaalissa lainauksessa (varattavanakin). Tuusniemen kirjastossa kutakin nimikettä hankitaan yksi kappale, vain harvoja uutuuskirjoja ostetaan kaksi kappaletta. Kuopiossa vastaavan kirjan hankintamäärä on 15 pääkirjastoon ja yhteensä 39 kpl. Kuopion kirjastotoimi selvittää varausjono-problematiikkaa yhdessä järjestelmätoimittajan Teknikhusetin kanssa. Kirjastojen yhdistymisneuvotteluissa on yhteisenä tahtotilana ollut maaseudun kirjastojen omat varausjonot. Koulutuslautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle liitteenä olevan kirjastosopimuksen hyväksymistä. Päätös Koulutuslautakunta hyväksyi esityksen. Kh 97 Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy kirjastosopimuksen liitteen mukaisena. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen. Kv 29 Aluksi sivistystoimenjohtaja Antti Järveläinen selosti asiaa laajasti valtuustolle. Tämän jälkeen hyväksyttiin yksimielisesti sopimukseen tarkennus: kohtaan 4.1. toiselle riville lisättiin summa euroa. Tämän jälkeen keskustelun kuluessa valtuutettu Pirjo Smolander esitti sopimuksen kohtaan 2.2 viimeisen alakohdan lisäykseksi seuraavaa: jos se teknisesti on mahdollista. Keskustelun kuluessa valtuutetut Raimo Hätinen ja Tauno Lempinen sekä Pekka Martikainen ilmoittivat kannattavansa Pirjo Smolanderin tekemää esitystä.

13 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kv 29 jatkuu Kari Pitkänen ilmoitti kannattavansa kunnanhallituksen esitystä. Julistettuaan keskustelun asiasta päättyneeksi puheenjohtaja totesi, että on suoritettava nimenhuutoäänestys, koska on tehty kunnanhallituksen esityksestä poikkeava ja kannatettu esitys. Puheenjohtaja teki seuraavan äänestysesityksen: ne, jotka kannattavat kunnanhallituksen esitystä, äänestävät JAA ja ne, jotka kannattavat Pirjo Smolanderin tekemää esitystä, äänestävät EI. Äänestysesitys hyväksyttiin yksimielisesti. Suoritetussa äänestyksessä annettiin 2 JAA-ääntä ja 17 EI-ääntä. Kaksi valtuutettua äänesti tyhjää. Äänestystulos on pöytäkirjan liitteenä. Puheenjohtaja totesi, että Pirjo Smolanderin esitys on tullut kunnanvaltuuston päätökseksi lisättynä em. tarkennuksella. Merkitään, että ennen tämän pykälän asian käsittelyä pidettiin neuvottelu- ja kahvitauko klo Kh 122 Kunnanhallitus ei ole toimeksi pannut kunnanvaltuuston tekemää päätöstä, koska valtuuston hyväksymään sopimukseen on toisena osapuolena toimivan Kuopion kaupungin puolesta tullut muutoksia. Liitteenä on sopimuksen viimeisin versio, joka on hyväksytty Hyvinvoinnin edistämislautakunnassa Kuopiossa Vastaavat sopimukset on laadittu myös Juankoskelle ja Kaaville. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että se hyväksyy sopimuksen päivitetyn version, joka on hyväksytty Hyvinvoinnin edistämislautakunnassa Kuopiossa Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

14 Kunnanhallitus TOIMINTAMALLI HÄIRINNÄN JA EPÄASIALLISEN KOHTELUN EHKÄISEMISEKSI TYÖYHTEISÖSSÄ Kh 123 Tuusniemen kunnassa otettiin viime vuonna käyttöön otsikossa mainittu toimintamalli. Silloinen kunnanjohtaja Jouni Perälä kiersi kaikki suurimmat toimipaikat ja kävi läpi häirinnän ja epäasiallisen kohtelun ehkäisemiseen liittyvät keskeiset asiat. Tämän jälkeen toimintamallista on nyt pyydetty lausunnot myös ammattijärjestöiltä. Lausunnot on saatu ja ne puoltavat liitteen mukaisen toimintamallin hyväksymistä. YhTy-toimikunta on hyväksynyt asian lopullisessa muodossa kokouksessa Kyseinen toimintamalli toimii jatkossa valmistelussa olevan henkilöstöohjelman lisänä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä, että toimintamalli häirinnän ja epäasiallisen kohtelun ehkäisemiseksi työyhteisössä otetaan Tuusniemen kunnassa käyttöön liitteen mukaisena. Toimintamalli saatetaan tiedoksi koko henkilöstölle sähköpostilla. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

15 Kunnanhallitus TULOVEROPROSENTIN MÄÄRÄÄMINEN VUODELLE 2013 Kh 124 Kuntalain 66 :n mukaan viimeistään talousarvion hyväksymisen yhteydessä valtuuston on päätettävä kunnan tuloveroprosentista, kiinteistöveroprosenteista sekä muiden verojen perusteista. Seuraavan vuoden tuloveroprosentti ja kiinteistöveroprosentit on lain mukaan ilmoitettava Verohallinnolle viimeistään marraskuun 17. päivänä. Koska on lauantai, tulee vuoden 2013 tuloveroprosentti ja kiinteistöveroprosentit ilmoittaa viimeistään maanantaina Pohjois-Savossa tuloveroprosentit ovat vuonna 2012 olleet 18,50 % - 21,50 %. Pohjois-Savon keskimääräinen tuloveroprosentti vuonna 2012 oli 19,72 % ja koko maan 19,25 %. Tuusniemen vuoden 2012 tuloveroprosentti on 19,75 % ja sitä on korotettu viimeksi vuodelle Vuoden 2013 käyttötalousraami on hyväksytty kunnanhallituksessa ja sen mukaan kunnan talous on painumassa alijäämäiseksi, jonka johdosta on tarkistettava sekä tulovero- että kiinteistöveroprosentteja Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että Tuusniemen kunnan vuoden 2013 tuloveroprosentiksi määrätään 20,00 %. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

16 Kunnanhallitus KIINTEISTÖVEROPROSENTTIEN MÄÄRÄÄMINEN VUODELLE 2013 Kh 125 Kuntalain 66 :n mukaan viimeistään talousarvion hyväksymisen yhteydessä valtuuston on päätettävä kunnan tuloveroprosentista, kiinteistöveroprosenteista sekä muiden verojen perusteista. Seuraavan vuoden tuloveroprosentti ja kiinteistöveroprosentit on lain mukaan ilmoitettava Verohallinnolle viimeistään marraskuun 17. päivänä. Koska on lauantai, tulee vuoden 2013 tuloveroprosentti ja kiinteistöveroprosentit ilmoittaa viimeistään maanantaina Kiinteistöverolain 11 :n mukaan kunnanvaltuusto määrää kunnan kiinteistöveroprosenttien suuruuden vuosittain etukäteen samalla, kun se vahvistaa varainhoitovuoden tuloveroprosentin. Kiinteistöveroprosentit määrätään prosentin sadasosan tarkkuudella. Kiinteistövero on kiinteistöveroprosentin mukainen osuus kiinteistön arvosta. Pohjois-Savossa kiinteistöveroprosentit ovat vuonna 2012 olleet seuraavat: Yleinen kiinteistövero keskimäärin 0,97 % ja vaihteluväli 0,65 % - 1,20 %. Vakituinen asuinrakennus keskimäärin 0,46 % ja vaihteluväli 0,33 % - 0,65 %. Muu kuin vakituinen asuinrakennus keskimäärin 1,00 % ja vaihteluväli 0,80 % - 1,25 %. Tuusniemen kunnassa kiinteistöveroprosentit ovat vuonna 2012 olleet seuraavat: Yleinen kiinteistövero 0,70 % Vakituinen asuinrakennus 0,50 % Muu kuin vakituinen asuinrakennus 1,10 % Tuusniemen kunnan kiinteistöveroprosentteja on korotettu viimeksi vuodelle Vuoden 2013 käyttötalousraami on hyväksytty kunnanhallituksessa ja sen mukaan kunnan talous on painumassa alijäämäiseksi, jonka johdosta on tarkistettava sekä tulovero- että kiinteistöveroprosentteja. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se määrää kiinteistöveroprosentit vuodelle 2013 seuraavasti:

17 Kunnanhallitus Kh 125 jatkuu Yleinen kiinteistövero 0,90 % Vakituinen asuinrakennus 0,50 % Muu kuin vakituinen asuinrakennus 1,10 % Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

18 Kunnanhallitus ORGANISAATIOUUDISTUS Kh 126 Kaikki Suomen kunnat ovat eläneet viime vuodet jatkuvassa muutoksessa ja sama tahti näyttää jatkuvan ainakin vuoteen 2020 saakka. Muutokset ovat koskettaneet monilta osin myös Tuusniemen kuntaa. Monia peruspalveluja, kuten perusterveydenhuolto, kansalaisopisto ja kirjasto on siirretty tuotettavaksi yhteistyössä naapurikaupunki Kuopion kanssa. Lisäksi maaseutuhallinto ja ympäristöterveydenhuolto on siirretty Siilinjärven kunnan vastuulle. Elinkeinotoimesta vastaa pääosin Koillis-Savon kehitys Oy, julkisista hankinnoista IS-Hankinta Oy ja ICT-palveluista yhä kasvavissa määrin Istekki Oy. Maakunnallisista toimijoista mainittakoon mm. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri ja Pohjois-Savon pelastuslaitos. Näiden muutoksien myötä kunnassa tehtävää työtä ja päätöksentekoa on siirretty kunnan omasta ytimestä ylikunnallisesti toimiviin yhtiöihin, yhtymiin tai isäntäkuntiin. Näihin toimintaympäristön merkittäviin muutoksiin on meidän vastattava uudistamalla myös omaa henkilöstö- ja luottamushenkilöstö-organisaatiota. Tavoitteena on yksinkertaistaa ja selkeyttää niin arkista työntekoa, asioiden valmistelua kuin päätöksentekoakin. Hallinnon keventämisen myötä voimme kohdistaa käytettävissä olevia henkilöstö- ja talousresursseja yhä enemmän varsinaiseen ydintoimintaan ja palvelutuotantoon. Tulevaisuudessa joudutaan myös tekemään yhä enemmän valintoja ja laittamaan asioita tärkeysjärjestykseen kuntalaisten tarpeiden mukaisesti. Suurimmat muutokset organisaatiossa ovat ympäristö- sekä vapaa-aika- ja kulttuurilautakunnan lopettaminen, koulujen johtokuntien lopettaminen sekä keskus- ja taloushallinnon yhdistäminen yhden esimiehen (hallintojohtaja) alaisuuteen sekä laskentasihteerin virkanimikkeen muuttaminen kehittämispäälliköksi. Organisaatiouudistuksen valmistelua ja käsittelyä johtoryhmässä sekä henkilöstön, ammattijärjestöjen ja luottamushenkilöstön osalta on toteutettu seuraavasti: Kunnantalon henkilökuntakokousesittely (henkilöstö) Kunnanhallituksen iltakoulukäsittely I (luottamushenkilöstö) Johtoryhmän kokouskäsittely I vk:lla 30 keskus- ja taloushallinnon henkilöstön kuuleminen (henkilöstö)

19 Kunnanhallitus Kh 126 jatkuu Vapaa-aikatoimen henkilöstön kuuleminen (henkilöstö) Tiedoksi / lausuntoa varten ammattijärjestöille (henkilöstö) Teknisen / ympäristötoimen henkilöstön kuuleminen (henkilöstö) Kunnanhallituksen iltakoulukäsittely II (luottamushenkilöstö) Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan esittely ja kuuleminen (henkilöstö, luottamushenkilöstö) Keskustelutilaisuus keskus- ja taloushallinnon sekä Juojärven isännöinti Oy:n henkilöstölle (henkilöstö) Johtoryhmän kokouskäsittely II Ympäristölautakunnan esittely ja kuuleminen (henkilöstö, luottamushenkilöstö) Ylimääräinen kuulemistilaisuus taloushallinnon henkilöstölle (henkilöstö) Kunnanhallituksen esitys valtuustolle (luottamushenkilöstö) Kunnanvaltuuston käsittely (luottamushenkilöstö) Kaavio Tuusniemen henkilöstö- ja luottamusmiesorganisaatiosta alkaen on liitteenä. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy organisaatiouudistuksen liitteenä olevan organisaatiokaavion mukaisena. Uusi organisaatiokaavio otetaan käyttöön Organisaatiouudistuksen myötä päivitetään myös kunnan hallinto- ja johtosäännöt vastaamaan muuttunutta toimintamallia. Lisäksi kunnanhallitus esittää valtuustolle, että organisaatiokaavioon voidaan tehdä johtoryhmän toimesta tehtävänimikkeisiin ja henkilötyövuosien määriin liittyviä tarkennuksia. Päivitetty ja ajan tasalla oleva kaavio lisätään vuosittain tilinpäätös ja talousarvioasiakirjojen liitteeksi. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

20 Kunnanhallitus MESSUAVUSTUSTEN MYÖNTÄMINEN Kh 127 Tuusniemen kunnanhallitus on tehnyt päätöksen, jonka mukana Tuusniemen kunta päättää tukea Tuusniemeläisiä yrityksiä kohdistetuilla messuavustuksilla. Asian esittelytekstissä on todettu, että messuesiintymisten tukeminen on edelleen ajankohtaista, mutta kunnan mahdollisuudet ovat rajalliset. 20 vuoden aikana merkittävästi muuttuneessa yritysten toimintaja rahoitusympäristössä ei ole enää perusteltua kunnan ydintoimintojen kautta maksaa yrityksille kohdennettuja avustuksia. Sen sijaan Tuusniemellä toimivat yritykset voivat hakea Tuusniemen Teollisuus Oy:ltä innovaatioihin, tuotekehitykseen, markkinointiin, messu- ja myyntitapahtumiin sekä muihin työllistämistä edistäviin toimenpiteisiin kohdennettuja kehittämisavustuksia. Avustukset ovat toimenpiteiden koosta riippuen ja niiden hakuajat ovat kaksi kertaa vuodessa. Avustuksien hakemisesta tiedotetaan ennen hakuaikojen päättymistä sanomalehdessä, kunnan verkkosivuilla sekä Facebookissa. Kehittämisavustuksia hakevat yritykset voivat toimia kaikilla toimialoilla, mutta toimipaikan on sijoituttava Tuusniemellä. Päätökset kehittämisavustuksien myöntämisestä tekee Tuusniemen Teollisuus Oy:n hallitus yhdessä toimitusjohtajan kanssa, jonka jälkeen ne saatetaan tiedoksi kunnanhallitukselle. Tuusniemen kunnanhallitus päättää lakkauttaa tekemänsä päätöksen messuavustuksien myöntämisestä sekä saattaa tiedokseen Tuusniemen Teollisuus Oy:n kehittämisavustuskäytännön. Puheenjohtajan julistettua keskustelun asiasta avatuksi esitti Kari Pitkänen, että Tuusniemen Teollisuus Oy:n kehittämisavustuspäätökset tulee olla julkisia. Irma Riekkinen ja Ritva Puurunen kannattivat Kari Pitkäsen esitystä. Julistettuaan keskustelun asiasta päättyneeksi puheenjohtaja totesi, että on suoritettava nimenhuutoäänestys, koska on tehty kunnanjohtajan esityksestä poikkeava ja kannatettu esitys. Tämän jälkeen puheenjohtaja teki seuraavan äänestysesityksen: Ne, jotka kannattavat esittelijän tekemää esitystä, äänestävät JAA ja ne, jotka kannattavat Kari Pitkäsen tekemää esitystä, äänestävät EI. Äänestysesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

21 Kunnanhallitus Kh 127 jatkuu Suoritetussa äänestyksessä annettiin 4 JAA-ääntä (Taisto Kröger, Antti Kuronen, Maija-Leena Räsänen ja Matti Räsänen) ja 3 EI-ääntä (Kari Pitkänen, Ritva Puurunen ja Irma Riekkinen). Puheenjohtaja totesi, että esittelijän esitys on tullut kunnanhallituksen päätökseksi.

22 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT Kh Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:n kirje osakkeenomistajille : Osavuosikatsaus aj Pohjois-Savon käräjäoikeuden kirje : Lausuntopyyntö lautamiesten lukumäärästä. 3. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Kuopion yliopistollinen sairaala, sosiaaliasiamies: Juankosken, Kuopion ja Varkauden kaupunkien sekä Juuan, Kaavin, Leppävirran, Rautalammin, Tervon, Tuusniemen ja Vesannon kuntien sosiaaliasiamiehen selvitys vuosi Pelastuslaitoksen vuoden 2013 talousarvioesityksen muutos. Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Kunnanhallitus merkitsi ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi.

23 Kunnanhallitus KATARINA ÅSENBRYGGIN EROANOMUS KOULUTUSLAUTAKUNNAN JÄSENYYDESTÄ Kh 129 Katarina Åsenbrygg pyytää eroa koulutuslautakunnan jäsenyydestä paikkakunnalta pois muuton vuoksi. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se päättää myöntää Katarina Åsenbryggille eron koulutuslautakunnan jäsenyydestä. Samalla esitetään valtuustolle, että se valitsee uuden jäsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

24 Kunnanhallitus SÄHKÖPOSTIPALVELUSOPIMUS ISTEKIN KANSSA Kh 130 Tuusniemen kunta ostaa sähköpostipalvelunsa tällä hetkellä Data Group Oy:ltä. Data Group on ilmoittanut kunnalle, että nykyinen sähköpostijärjestelmä ajetaan alas kuluvan vuoden 2012 loppuun mennessä, joten järjestelmä joudutaan joka tapauksessa uusimaan. Nykyinen sähköpostipalvelu ei ole toiminut tilaajan näkökulmasta toivottavalla tavalla. Nykyinen työelämän hektisyys vaatii moitteettomasti toimivia sähköpostiyhteyksiä ja palveluja. Edellä mainittujen seikkojen vuoksi Tuusniemen kunta on pyytänyt Istekki Oy:ltä tarjousta sähköpostipalvelun järjestämisestä ja siihen liittyvästä koulutuksesta. Istekki Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina voivat olla sen palveluita käyttävät kunnan, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Toiminnan tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa osakkeenomistajille, vaan tarjota heille kustannustehokkaita ja kilpailukykyisiä palveluja. Tuusniemen kunta omistaa yhtiöstä 5 kpl A-sarjan osakkeita. Kunnanhallitus päättää, että Tuusniemen kunta tekee Istekki Oy:n kanssa sähköpostipalvelusopimuksen. Sopimuksen sisällön tarkistamista ja toteuttamista varten perustetaan työryhmä, johon kuuluvat kokoonkutsujana vs. hallintojohtaja sekä jäseninä sivistystoimenjohtaja, taloussihteeri ja perhepäivähoidonohjaaja. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen. Merkitään, että kunnanjohtaja Toni Auvinen katsoi itsensä esteelliseksi tämän pykälän asian valmistelun ja käsittelyn osalta ja hän poistui kokouksesta, ja esittelijänä tässä asiassa toimi vs. hallintojohtaja Tuomas Aikkila.

25 Kunnanhallitus TUUSNIEMEN KUNNAN ICT-NYKYTILAN KARTOITTAMINEN Kh 131 Kunnan tietohallinto, tietojärjestelmät, tietotekniikka ja ICTtukipalvelut muodostavat laajan ja erityisosaamista vaativan kokonaisuuden. Lisäksi edellä mainittujen asioiden toimivuus näyttelee merkittävää roolia koko organisaation toimivuuden kannalta. Kyseisten asioiden toimimattomuus aiheuttaa turhia viivästymisiä ja katkoja työskentelyssä. Näistä edellä mainituista syistä Tuusniemen kunta on pyytänyt Istekki Oy:ltä tarjouksen Tuusniemen kunnan ICT-nykytilan kartoittamisesta. Kartoituksen tavoitteena on tuottaa tiivistetty kuvaus ICT:n nykytilasta jatkosuunnittelun pohjaksi. Selvityksen yhteydessä nostetaan esille myös mahdollisia palvelujen ja ratkaisujen kehittämistarpeita. Istekki Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina voivat olla sen palveluita käyttävät kunnan, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Toiminnan tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa osakkeenomistajille, vaan tarjota heille kustannustehokkaita ja kilpailukykyisiä palveluja. Tuusniemen kunta omistaa yhtiöstä 5 kpl A-sarjan osakkeita. Kunnanhallitus päättää, että Tuusniemen kunta tekee Istekki Oy:n kanssa sopimuksen kunnan ICT-nykytilan kartoittamisesta. Sopimuksen sisällön tarkistamista ja toteuttamista varten perustetaan työryhmä, johon kuuluvat kokoonkutsujana vs. hallintojohtaja sekä jäseninä sivistystoimenjohtaja, taloussihteeri ja perhepäivähoidonohjaaja. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen. Merkitään, että kunnanjohtaja Toni Auvinen katsoi itsensä esteelliseksi tämän pykälän asian valmistelun ja käsittelyn osalta ja hän poistui kokouksesta, ja esittelijänä tässä asiassa toimi vs. hallintojohtaja Tuomas Aikkila.

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2011 klo 17.00 18.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai klo

Tiistai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 13.11.2012 klo 17.30 20.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tuusniemen kunta Pöytäkirja 4 / 2012 Koulutuslautakunta 14.8.2012. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Tuusniemen kunta Pöytäkirja 4 / 2012 Koulutuslautakunta 14.8.2012. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone KOKOUSAIKA Tiistai 14.8.2012 klo 18.00 19.06 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Katarina Åsenbrygg, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Tuusniemen kunta Pöytäkirja 1 / 2012 Koulutuslautakunta 24.1.2012. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Tuusniemen kunta Pöytäkirja 1 / 2012 Koulutuslautakunta 24.1.2012. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone KOKOUSAIKA Tiistai 24.1.2012 klo 18.00 19.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 /2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 08.11. 2010 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 19.12.2011 klo 13.00 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä)

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä) Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 9.5.2011 klo 10.00 11.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 -

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 - Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 2.5.2016 klo

Lisätiedot

Maanantai 27.8.2012 klo 17.00 19.30

Maanantai 27.8.2012 klo 17.00 19.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 27.8.2012 klo 17.00 19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35.

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05. Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, varapuheenjohtaja Mustonen Annukka, jäsen

Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05. Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, varapuheenjohtaja Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 02.08.2011 kello 17.00 18.37 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tuusniemen kunta, valtuustosali

Tuusniemen kunta, valtuustosali Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (7) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 17.00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Asta Tirkkonen-Hersio

Asta Tirkkonen-Hersio Kokouskutsu / Esityslista Nro 8/2017 1 (9) Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA 6.11.2017 Klo 17:00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 12.00 15.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Ritva Puurunen ( 103)

Ritva Puurunen ( 103) Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.08.2011 klo 17.00 18.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 6.6.2011 klo 17.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 05.09.2013 klo 9.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 7.11.2016

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Keskiviikko klo Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 klo 9.00 16.11 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 22.12.2011 kello 17.00 19.23 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 13.11.2017 klo 18.00-19.00, tauko 18.35-18.40 Puumilan Taitotalo Ala-Katara Severi Alkkiomäki

Lisätiedot

Maanantai 02.08.2010 klo 10.00 12.20. Hirvola, Luostaritie 3457, 71280 Kosula. Tauno Räsänen, puheenjohtaja Maija-Leena Räsänen, varapuheenjohtaja

Maanantai 02.08.2010 klo 10.00 12.20. Hirvola, Luostaritie 3457, 71280 Kosula. Tauno Räsänen, puheenjohtaja Maija-Leena Räsänen, varapuheenjohtaja Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 02.08.2010 klo 10.00 12.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Tiistai 18.12.2012 17.00 18.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Timo Räty Jani Ovaskainen Minna Tuunainen Markku Suni Leena Savolainen

Tiistai 18.12.2012 17.00 18.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Timo Räty Jani Ovaskainen Minna Tuunainen Markku Suni Leena Savolainen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2012 TUUSNIEMEN KUNTA Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Tiistai 18.12.2012 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 01.11.2011 kello 17.00 20.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Keskiviikkona klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Keskiviikkona klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 02.03.2016 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 23.3.2015 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 15.3.2018 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.9.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 30.9.2014 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN

KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN KOKOUSKUTSU 8/2018 Valtuusto KOKOUSAIKA 13.11.2018 klo 18 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 18/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 10.12.2012 klo 17.00 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 18.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.6.2014 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Koivisto Markus Korkiakoski Mika

Koivisto Markus Korkiakoski Mika 13.12.2018 1 (10) Kokousaika to 13.12.2018 kello 17:00-18:20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Ala-Katara Severi Puheenjohtaja Keskinen Irja Koivisto Juha Koivisto Markus Korkiakoski

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 17.00-17.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Maanantai 31.01.2011 klo 17.00 19.58

Maanantai 31.01.2011 klo 17.00 19.58 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 31.01.2011 klo 17.00 19.58 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Tiistai 05.02.2013 klo 9.00 13.24

Tiistai 05.02.2013 klo 9.00 13.24 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Tiistai 05.02.2013 klo 9.00 13.24 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 8/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 17.10.2013 klo 17 18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 15:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 26.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.6.2014 klo 16.00 18.00 Pyhäniemi Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 Aika 23.4.2015 klo 15:00 17:36 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 14 15 16 17 Tilinpäätös 2014 Arviointikertomuksen

Lisätiedot

Vuoden 2014 kiinteistöveroprosenttien määrääminen

Vuoden 2014 kiinteistöveroprosenttien määrääminen Kunnanhallitus 255 28.10.2013 Kunnanvaltuusto 69 11.11.2013 Vuoden 2014 kiinteistöveroprosenttien määrääminen 349/02.03.02/2013 Kunnanhallitus 28.10.2013 255 Valmistelija: kunnansihteeri Eeva Suomalainen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235 Kunnanhallitus 235 Aika 7.12.2015 klo 16.00-16.17 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 157 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 158 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 159 Työjärjestyksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

Kiinteistöveroprosenttien määrääminen ja kunnan tuloveroprosentin vahvistaminen vuodeksi 2014

Kiinteistöveroprosenttien määrääminen ja kunnan tuloveroprosentin vahvistaminen vuodeksi 2014 Kunnanhallitus 263 11.11.2013 Valtuusto 89 18.11.2013 Kiinteistöveroprosenttien määrääminen ja kunnan tuloveroprosentin vahvistaminen vuodeksi 2014 267/02.03.01/2013 KHALL 263 11.11.2013 Kuntalain 66 :n

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2013 kello 20.00-21.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Maaseutuelinkeinolautakunta 2/2007 8 KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistai 8.05.2013 klo 12.35 13.47 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 187 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot