TAMPEREEN KAUPUNKI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TAMPEREEN KAUPUNKI"

Transkriptio

1 TAMPEREEN KAUPUNKI Iskun ja Tampere Areenan tontit, tontti sekä katuyhteyden muodostaminen. Asemakaava nro 8489 Diaarinumero: TRE: 6481/ /2017 PALAUTEKOOSTE OAS -vaiheen nähtävilläoloaikana saadut lausunnot ja mielipiteet (yhteensä 4 kpl) Saatuun palautteeseen tullaan laatimaan vastineet valmisteluvaiheessa ja ne julkaistaan osana valmisteluvaiheen kaava-aineistoa.

2 Lausunto Pirkanmaan maakuntamuseo Tredun (Kauppaoppilaitoksen) tontti on siirretty asemakaava-alueeseen Asemakaavatyön 8297 laadittiin Tredu Sammonkatu (entinen Kauppaoppilaitos) rakennusinventointi. Kauppaoppilaitos ja sen arvokas kulttuuriympäristö on huomioitu asemakaavatyössä 8297.

3 Kommentti Tampereen sähkölaitos Kommentti merkitään tiedoksi.

4 Mielipide Manse Tennis

5

6 Mansen Tennis Oy:llä on määräaikainen rakennuslupa paineilmatennishallille vuoteen 2019 saakka. Asemakaavatyön 8489 yhteydessä suunniteltu uusi

7 nelihaaratasoliittymän sijaintipaikka Hervannan valtaväylällä on liikenneteknisesti ja maankäytöllisesti luonteva mutta liittymän itäinen katuosuus Kissanmaankadulle kulkee Mansen Tennis Oy:n vuokra-alueen lävitse. Uuden itäisen katuosuuden ja etelämpänä Hervannan valtaväylän alittavan Jäähallinraitin välille halutaan mahdollistaa mahdollisimman suuri yhtenäinen maa-alue tulevalle korttelirakenteelle. Mansen Tennis Oy:n edustajien kanssa on järjestetty tapaamisia, missä on keskusteltu suunnittelun etenemisestä sekä aikatauluista. Eri palloilulajien tilannetta tarkastellaan lähiaikoina kokonaisuutena käynnistyvän Hakametsän Sporttikampuksen suunnittelun yhteydessä.

8 Mielipide 1 Vapaa-ajanmaan skeittipuiston korvaava paikka määritellään Tampereen kaupungilla käynnissä olevassa skeittipaikkaohjelmassa.

9 Kaleva, XIX (Kalevanrinne), Kissanmaa, Iskun ja Tampere Areenan tontit sekä tontti 839 4, katuyhteyden muodostaminen Sammonkatu 47, Jäähallinraitti 3. Asemakaava nro Diaarinumero: TRE: 6481/ /2017 Palaute ja vastineraportti Valmisteluvaiheen nähtävilläolo aikana saadut lausunnot (yhteensä 1 kpl), kommentit (yhteensä 4 kpl) sekä mielipiteet (yhteensä 9 kpl)

10 Valmisteluaineistoa / nähtävillä Viranomaislausunnot ja kommentit 1. Pirkanmaan maakuntamuseo Lausunto merkitään tiedoksi.

11 2. Pirkanmaan ELY-keskus Lausunto merkitään tiedoksi. Pirkanmaan ELY-keskukselta pyydetään asemakaavaehdotuksesta lausunto.

12 3. Kaupunkikuva-arkkitehti Kaupunkikuva-arkkitehdin sekä kaupunkikuvatoimikunnan esiin nostama korkeampi rakennusmassa (kerrosluku XII) on siirretty ehdotusvaiheessa kauemmas Kauppaoppilaitoksesta Sammonkadun ja Jäähallinkaaren risteykseen Rieväkadun päätteeksi.

13 4. Viheralueet ja hulevedet Kommentti merkitään tiedoksi.

14 5. Ympäristönsuojelu Asemakaavassa 8489 Hervannan valtaväylän varrelle voimassa olevassa asemakaavassa puistoksi (Pellervonpuistoa) sekä liikennealueeksi osoitettua aluetta muuttuu suojaviheralueeksi, jolle sijoitetaan Pellervonpuiston alueita liikennemelulta suojaava meluvalli. Varsinaisen Pellervonpuiston alue muuttuu liikennemelulta suojatuksi virkistysalueeksi, jota myös tullaan kehittämään toiminnallisesti (kävelyn ja pyöräilyn kulkureitit, pelikenttä ja leikkipuisto). Asemakaavassa Tredun rakennuksen ja uuden asuinkorttelin väliin osoitettu Kanteleenpuisto on uusi puistoalue.

15 Valmisteluaineistoa / nähtävillä Asemakaavoittajan vastineet osallisten mielipiteisiin Mielipide 1: Vapaa-ajanmaan skeittipuiston korvaava paikka määritellään Tampereen kaupungilla käynnissä olevassa skeittipaikkaohjelmassa. Eri lajien tilannetta tarkastellaan kokonaisuutena myös lähiaikoina käynnistyvän Hakametsän Sporttikampuksen suunnittelun yhteydessä.

16 Mielipide 2: Koska asemakaavassa 8489 Iskun ja Tampere Areenan tonteille osoitettu maankäyttö poikkeaa voimassa olevasta Kalevanrinteen osayleiskaavasta, asemakaavasta on laadittu yleiskaavallinen arviointi liitettynä asemakaavaselostuksen vaikutusten arviointiin (kohta 4.5.1). Uusi kaupunginvaltuustossa hyväksytty Kantakaupungin yleiskaava 2040 tulee korvaamaan Kalevanrinteen osayleiskaavan. Asemakaavassa 8489 osoitettu uusi maankäyttö on Kantakaupungin yleiskaavan 2040 tavoitteiden mukaista. Sammonkadun eteläpuolen asukkaiden, kaupunkikuva-arkkitehdin sekä kaupunkikuvatoimikunnan esiin nostama korkeampi rakennusmassa (kerrosluku XII) on siirretty ehdotusvaiheessa kauemmas Kauppaoppilaitoksesta Sammonkadun ja Jäähallinkaaren risteykseen Rieväkadun päätteeksi. Asemakaavassa 8489 Sammonkadun varteen osoitettu uusi asuntorakentaminen (kerrosluvultaan VI, VIII, XII) sijoittuu metrin etäisyydelle Sammonkadun eteläpuolen uusista asuinrakennuksista. Sammonkadun pohjoispuolelle osoitettu uusi asuntorakentaminen on kohdakkain eteläpuolella sijaitsevien asuinrakennusten kanssa noin 50 metrin matkalla, joten katukuiluongelmaa ei synny.

17 Erityisesti palloilulajien tilannetta tarkastellaan kokonaisuutena lähiaikoina kokonaisuutena käynnistyvän Hakametsän Sporttikampuksen suunnittelun yhteydessä. Tässä yhteydessä tarkastellaan mahdollista sijaintipaikkaa myös Tampere Areenan toimintoja korvaavalle liikuntahallille. Asemakaavassa 8489 Hervannan valtaväylän varrelle voimassa olevassa asemakaavassa puistoksi (Pellervonpuistoa) sekä liikennealueeksi osoitettua aluetta muuttuu suojaviheralueeksi, jolle sijoitetaan Pellervonpuiston alueita liikennemelulta suojaava meluvalli. Varsinaisen Pellervonpuiston alue muuttuu liikennemelulta suojatuksi virkistysalueeksi, jota myös tullaan kehittämään toiminnallisesti (kävelyn ja pyöräilyn kulkureitit, pelikenttä ja leikkipuisto). Asemakaavassa Tredun rakennuksen ja uuden asuinkorttelin väliin osoitettu Kanteleenpuisto on uusi puistoalue. Eri aikaan laadituissa meluselvityksissä on käytetty eri liikenne-ennustevuosia, jolloin selvitysten liikennemäärät katuverkolla eroavat toisistaan. Asemakaavan 8477 yhteydessä laaditussa liikennemeluselvityksessä on käytetty liikenne-ennustevuotena vuotta 2030 ja asemakaavan 8489 liikenne-ennustevuotena on käytetty vuotta Sammonkadun liikennemäärät eroavat toisistaan, koska liikennemäärien on oletettu hieman kasvavan vuoteen 2040 mennessä. Tämä on vaikuttanut liikennemelutorjuntaa koskeviin asemakaavamääräyksiin. As oy kristallin julkisivun ja ikkunoiden ääneneristystason mitoitusperusteita on rakennuslupavaiheessa tarkistettu ylöspäin. Raitiotie tulee kuitenkin todennäköisesti muuttamaan kulkutapajakaumaa ympäristöystävällisempään suuntaan ja yksityisautoilu Sammonkadulla vähenisi. Tästä on todisteita muista kaupungeista, esim. Bergenistä. Raitiotien raiteiden kaarresädettä on loivennettu Sammonkadun Rieväkadun liittymässä. Raiteet ovat siirtyneet kauemmas As Oy Kristallin asuinrakennuksista mutta lähemmäs Sammonkadun pohjoispuolella suunniteltuja uusia asuinrakennuksia. Raitiotieliikenteen aiheuttama mahdollinen meluhaitta kaarteessa on suurempi Sammonkadun pohjoispuolella, jolloin siellä tarvitaan tehokkaampaa melusuojausta. Mielipide 3: Iskun liikerakennuksen tontin sijainti on haastava kaupunkikuvallisesti ja liikennemelun suhteen. Asuntojen rakentaminen soveltuu tontille huonosti ympäröivien katujen liikennemelu ja ilmanlaa

18 tuhäiriöiden vuoksi. Liikerakennusta on kehitetty viitesuunnitelmissa mm. paremmin katutilaa rajaavaksi suurentamalla toista kerrosta ja kehittämällä julkisivuarkkitehtuuria kaupunkimaisemmaksi. Mielipide 4: Koska asemakaavassa 8489 Iskun ja Tampere Areenan tonteille osoitettu maankäyttö poikkeaa voimassa olevasta Kalevanrinteen osayleiskaavasta, asemakaavasta on laadittu yleiskaavallinen arviointi liitettynä asemakaavaselostuksen vaikutusten arviointiin (kohta 4.5.1). Uusi kaupunginvaltuustossa hyväksytty Kantakaupungin yleiskaava 2040

19 tulee korvaamaan Kalevanrinteen osayleiskaavan. Asemakaavassa 8489 osoitettu uusi maankäyttö on Kantakaupungin yleiskaavan 2040 tavoitteiden mukaista. Kaleva - Kalevanrinne - Hakametsä -alueen käynnissä oleva täydennysrakentaminen lisää viherpalveluiden käyttöä. Kalevan - Kalevanrinteen alueen tulevan täydennysrakentamisen pohjaksi on laadittu Kaleva - Kalevanrinne - Hakametsä -rajapinta -Viherverkkoselvitys ( , Ramboll Finland Oy), missä on tarkasteltu kokonaisuutena laajemman alueen viherverkkoa ja täydennysrakentamisen vaikutuksia siihen. Asemakaavassa 8489 Hervannan valtaväylän varrelle voimassa olevassa asemakaavassa puistoksi (Pellervonpuistoa) sekä liikennealueeksi osoitettua aluetta muuttuu suojaviheralueeksi, jolle sijoitetaan Pellervonpuiston alueita liikennemelulta suojaava meluvalli. Varsinaisen Pellervonpuiston alue muuttuu liikennemelulta suojatuksi virkistysalueeksi, jota myös tullaan kehittämään toiminnallisesti (kävelyn ja pyöräilyn kulkureitit, pelikenttä ja leikkipuisto) ja laadullisesti. Asemakaavassa Tredun rakennuksen ja uuden asuinkorttelin väliin osoitettu Kanteleenpuisto on uusi puistoalue. Kalevan RKY -alue sijoittuu lännemmäs asemakaava-alueesta Sammonkadun eteläpuolen asukkaiden, kaupunkikuva-arkkitehdin sekä kaupunkikuvatoimikunnan esiin nostama korkeampi rakennusmassa (kerrosluku XII) on siirretty ehdotusvaiheessa kauemmas Kauppaoppilaitoksesta Sammonkadun ja Jäähallinkaaren risteykseen Rieväkadun päätteeksi. Asemakaavassa 8489 Sammonkadun varteen osoitettu uusi asuntorakentaminen (kerrosluvultaan VI, VIII, XII) sijoittuu metrin etäisyydelle Sammonkadun eteläpuolen uusista asuinrakennuksista. Sammonkadun pohjoispuolelle osoitettu uusi asuntorakentaminen on kohdakkain eteläpuolella sijaitsevien asuinrakennusten kanssa vain lyhyen, noin 50 metrin matkan. Koska asemakaava-alue rajautuu idässä vilkkaaseen Hervannan valtaväylään melu- ja ilmanlaatuvaatimukset asettavat vaatimuksia asuinkorttelin rakentamistavalle. Siksi Kalevanrinteestä poikkeava, enemmän umpikortteliin perustuva rakentamistapa on perusteltu. Näin saadaan samalla valtaosa uusista asunnoista avautumaan suureen, suojattuun korttelipihan ja edelleen Pellervonpuistoon. Myös uusi Tampereen kaupunkistrategia edellyttää tehokasta asuinrakentamista valmistuvan raitiotielinjan varrelle. Asemakaava nro 8477 on valmistunut vuonna Eri aikaan laadituissa asemakaavojen meluselvityksissä on käytetty eri liikenne-ennustevuosia, jolloin selvitysten liikennemäärät katuverkolla eroavat toisistaan. Asemakaavan 8477 yhteydessä laaditussa liikennemeluselvityksessä on käytetty liikenne-ennustevuotena vuotta 2030 ja asemakaavan 8489 liikenne-ennustevuotena on käytetty vuotta Sammonkadun liikennemäärät eroavat toisistaan, koska asemakaavan 8489 meluselvityksessä liikennemäärien on oletettu hieman kasvavan vuoteen 2040 mennessä. Tämä on vaikuttanut liikennemelutorjuntaa koskeviin asemakaavamääräyksiin. Raitiotie tulee kuitenkin todennäköisesti muuttamaan kulkutapajakaumaa ympäristöystävällisempään suuntaan ja yksityisautoilu Sammonkadulla vähenisi. Tästä on todisteita muista kaupungeista, esim. Bergenistä. Asemakaavatyön 8489 laaditun ilmanlaatuselvityksen mukaan PM10-ja PM2.5-hiukkasten pitoisuudet alittavat ilmanlaadulle asetetut ohje- ja raja-arvot Sammonkadun ja Rieväkadun liittymän lähiympäristössä myös ennustetilanteessa vuonna 2040.

20 Sammonkadulle ollaan istuttamassa katusuunnitelmien mukaan uutta katupuustoa raitiotielinjan molemmin puolin. Mielipide 5: Tietomallissa ja 3D -näkymäkuvissa on tarkistettu kerroslukuja asemakaavan ehdotusvaiheessa. Sammonkadun eteläpuolen asukkaiden, kaupunkikuva-arkkitehdin sekä kaupunkikuvatoimikunnan esiin nostama korkeampi rakennusmassa (kerrosluku XII) on siirretty ehdotusvaiheessa kauemmas Kauppaoppilaitoksesta Sammonkadun ja Jäähallinkaaren risteykseen Rieväkadun päätteeksi. Mielipide 6:

21 Monet mielipiteessä esiin nostetut asiat koskevat joko laajempaa Hakametsän aluetta tai teknisiä yksityiskohtia ja niitä ei käsitellä tai ratkaista asemakaavatyön 8489 yhteydessä. Kaleva - Hakametsän alueesta on laadittu laajempi hulevesien hallinnan yleissuunnitelma, joka on ollut pohjana asemakaava-alueen 8489 hulevesiselvitykselle ja hallintasuunnitelmalle, jota on tarkistettu ehdotusvaiheessa. Tampereen Sähkölaitoksen lähijäähdytysverkosto on rakentumassa Kalevan alueella kohti itää. Mielipide 7: Sammonkadun eteläpuolen asukkaiden, kaupunkikuva-arkkitehdin sekä kaupunkikuvatoimikunnan esiin nostama korkeampi rakennusmassa (kerrosluku XII) on siirretty ehdotusvaiheessa kauemmas Kauppaoppilaitoksesta Sammonkadun ja Jäähallinkaaren risteykseen Rieväkadun päätteeksi. Asemakaavassa 8489 Sammonkadun varteen osoitettu

22 uusi asuntorakentaminen (kerrosluvultaan VI, VIII, XII) sijoittuu metrin etäisyydelle Sammonkadun eteläpuolen uusista asuinrakennuksista. Sammonkadun pohjoispuolelle osoitettu uusi asuntorakentaminen on kohdakkain eteläpuolella sijaitsevien asuinrakennusten kanssa vain lyhyen, noin 50 metrin matkan. Myös uusi Tampereen kaupunkistrategia edellyttää tehokasta asuinrakentamista valmistuvan raitiotielinjan varrelle. Mielipide 8: Bussipysäkki säilyy toistaiseksi. Raitiotieliikenteen alkaessa vuonna 2021 pysäkin rooli muuttuu ja se joko poistuu tai siirtyy / sijainti muuttuu.

23 Mielipide 9:

24

25 Jäähallinraitilla sekä Kämärinreitillä pyörätien leveys on määritetty 3,0 metriksi. Paaluvälillä noin pyörätie on linjattu aukiomaiselle alueelle, jossa jalkakäytävän leveys vaihtelee. Aukiomaisella alueella näkyvyys / näkemät ovat riittäviä joka suuntaan, ja tilaa väistämiseen pitäisi löytyä. Jäähallinraitti toimii myös suurten jalankulkuvirtojen reittinä (erityisesti Hakametsän hallin tapahtumien yhteydessä). Jokaiselle liikennemuodolle on pyritty säilyttämään riittävä tila turvalliseen ja joustavaan liikennöintiin kaventamatta liikaa muiden käyttäjien tilaa verrattain kapeassa katutilassa tulevien rakennusmassojen ja Hervannan valtaväylän välillä. Uutta asuinkorttelia ja suurta, vaiheittain rakennettavaa pysäköintihallia palvelevien liittymien määrän vähentäminen ei ole mahdollista. Liittymäalueiden näkymäalueita ja korkeusasemia on tarkistettu ehdotusvaiheessa.

26 JKPP -väylän linjaaminen Jäähallinkaaren vierelle uudelle sillalle lisäisi väylän kokonaisleveyttä, sillä alikulkuun toteutettava väylä on toteutettava joka tapauksessa. Jäähallinraitin miljöötä ja liikenneympäristöä on kehitetty katujen yleissuunnitelmassa ja lähiympäristösuunnitelmassa kävelijälle ja pyöräilijälle miellyttävämmäksi. Pyöräilyn sijoittaminen ylös Jäähallinkaarelle vilkasliikenteisen Hervannan valtaväylän viereen ei ole hyvä ratkaisu. Asemakaava-alueen pohjoisosassa JKPP -väylän laskeminen alaspäin vaikeuttaisi JKPP:n viereisten tonttien liittymistä sille sekä vaikuttaisi mahdollisesti hieman etelämpänä JKPP:n ja Hervannan valtaväylän välisen meluvallin toteutukseen ja sen suojauskykyyn Hervannan valtaväylän alikulkua on päätetty kehitettää nykyisellä paikalla ja alikulkua ei kaiveta syvemmälle, jolloin Jäähallinraitin / Kämärinreitin pituuskaltevuudet saadaan loivemmiksi. Jäähallinkaaren ja Hervannan valtaväylän alittavan väylän tasausta on tarkennettu. Uusi silta tullaan toteuttamaan siten, että 3,2 -metrinen huoltokalusto pääsee sillan ali. Alikulun suulle Hervannan valtaväylän länsipuolelle muodostuvaa JKPP -liikenteen aukiomaista risteystä on muotoiltu hieman uudelleen. Pyöräliikenteen kaarretta on loivennettu. Sillan laaja suuaukko mahdollistaa riittävät näkemät ja hyvän väistömahdollisuuden risteävälle liikenteelle. Katujen yleissuunnitelmasta ja lähiympäristösuunnitelmasta on laadittu asemakaavatyön ehdotusvaiheessa 3D -tietomallit, jotka on siirretty kaupunkimalliin. Yleisiä alueita havainnollistavia still -kuvia sekä videoajo ovat asemakaava-aineiston liitteenä. Hervannan valtaväylän ja Sammonkadun liittymässä pitkän tähtäimen tavoitteena on JKPP -liikenteen poistaminen liittymästä välityskyvyn parantamiseksi. Seudullinen pyöräilyn pääreitti itään säilyy paikoillaan ainakin siihen saakka, kun uusi Hervannan valtaväylän alittava yhteys valmistuu. Hervannan valtaväylän ja Sammon valtatien ylitse esitettyjen siltaratkaisujen tulevaisuus täsmentyy mm. Kaleva Hakametsä -paikalliskeskuksen suunnittelukilpailussa saatujen ajatusten pohjalta. Jonkin välivaiheen ajan mahdollisesti sekä Jäähallinraitti uusine alikulkuineen että nykyinen Sammonkadun - Sammon valtatien pohjoispuolinen JKPP -yhteys ovat yhtä aikaa käytössä. Mikäli liikenteen määrä ja kaupunkiseudun kasvu jatkuvat ennustettuina, poistuu nykyinen yhteys Sammonkatu - Sammon valtatie -yhteyden pohjoispuolelta tulevaisuudessa. Kanteleenpuiston länsireunaa kulkeva puistokäytävä on suunniteltu neljän metrin levyisenä yhdistettynä kävelyn ja pyöräilyn väylänä puistoon sopivine pinnoitteineen. Asemakaavamääräysten lisäksi rakentamistapaohjeessa on esitetty suunnitteluohjeita pyöräpysäköintijärjestelyille asuinkorttelin katu- ja pihakansitasoilla.

Palaute- ja vastineraportti

Palaute- ja vastineraportti TAMPEREEN KAUPUNKI 29.05.2017 Kaleva, Pellervon koulun ja Tredun tontit. Pellervonkatu 20 ja Sammonkatu 45. Katu- ja virkistysaluetta, käyttötarkoituksen muutos ja rakennusoikeuden lisääminen. Asemakaava

Lisätiedot

Muistutukset ja lausunnot sekä kaupungin vastineet niihin

Muistutukset ja lausunnot sekä kaupungin vastineet niihin Kaleva, Pellervon koulun ja Tredun tontit, Pellervonkatu 20 ja Sammonkatu 45, katu- ja virkistysaluetta. Asemakaava nro 8297 Diaarinumero: TRE: 4152/10.02.01/2017 Muistutukset ja lausunnot sekä kaupungin

Lisätiedot

Palaute- ja vastineraportti

Palaute- ja vastineraportti Kaleva, Pellervon koulun ja Tredun tontit, Pellervonkatu 20 ja Sammonkatu 45, katu- ja virkistysaluetta. Asemakaava nro 8297 Diaarinumero: TRE: 4152/10.02.01/2017 Palaute- ja vastineraportti Osallistumis-

Lisätiedot

PALAUTE- JA VASTINERAPORTTI

PALAUTE- JA VASTINERAPORTTI PAPPILA, 5593-3 ja -4, Pappilankatu sekä RISTINARKKU katualuetta, Sammon valtatie. JANKAN TILA. Asemakaava nro 8646. Diaarinumero: TRE: 3186/10.02.01/2016 PALAUTE- JA VASTINERAPORTTI Valmisteluvaiheen

Lisätiedot

Asemakaava 8489 liikennevaikutukset

Asemakaava 8489 liikennevaikutukset 12.1.2018 Asemakaava 8489 liikennevaikutukset Tampereen keskustan liikenneverkkosuunnitelma 2013 Keskustan liikenneverkkosuunnitelman (TAKLI) mukaisesti Teiskontie ja Kalevantie ovat pääkatuja, jotka toimivat

Lisätiedot

HIPPOSKYLÄN LIIKENTEELLINEN TARKASTELU. Nykytila-analyysi ja tavoiteverkot

HIPPOSKYLÄN LIIKENTEELLINEN TARKASTELU. Nykytila-analyysi ja tavoiteverkot HIPPOSKYLÄN LIIKENTEELLINEN TARKASTELU Nykytila-analyysi ja tavoiteverkot 15.5.2017 1 TYÖN TARKOITUS Työ liittyy Tampereen kaupungin asemakaavaan nro 8549, jossa tutkitaan Hipposkylän eteläpuolen, Hipposkylän

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 14.11.2016 VUORES, ISOKUUSI III, POHJOISOSAN ASUINKORTTELIT Asemakaava nro 8639 Diaarinumero: TRE: 2398/10.02.01/2016 Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana 28.4.

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana saadut kommentit (yhteensä 4 kpl).

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana saadut kommentit (yhteensä 4 kpl). TAMPEREEN KAUPUNKI 29.6.2017 XV (TAMMELA), KULLERVONKATU 5, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. ASEMAKAAVA NRO 8664 Diaarinumero: TRE: 6964/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

MAANKÄYTÖN TARKASTELUVAIHTOEHDOT A1, A2, B

MAANKÄYTÖN TARKASTELUVAIHTOEHDOT A1, A2, B POHJOIS-HAAGAN ITÄOSAN OSAYLEISKAAVA 29.5.2012 MAANKÄYTÖN TARKASTELUVAIHTOEHDOT A1, A2, B Vaihtoehtojen kuvaus ja vaikutusten arviointi Periaateleikkaukset Hämeenlinnanväylän melusuojauksesta toimitilarakentamisella

Lisätiedot

HIPPOSKYLÄN LIIKENNESUUNNITELMA. Nykytila-analyysi ja tavoiteverkot

HIPPOSKYLÄN LIIKENNESUUNNITELMA. Nykytila-analyysi ja tavoiteverkot HIPPOSKYLÄN LIIKENNESUUNNITELMA Nykytila-analyysi ja tavoiteverkot 27.11.2018 1 TYÖN TARKOITUS Työ liittyy Tampereen kaupungin asemakaavaan nro 8549, jossa tutkitaan Hipposkylän eteläpuolen, Hipposkylän

Lisätiedot

67 Asemakaavaehdotuksen asettaminen nähtäville, III (Nalkala), Hämeenpuisto 37 ja 39, asemakaava nro Valmistelija / lisätiedot: Elina Karppinen

67 Asemakaavaehdotuksen asettaminen nähtäville, III (Nalkala), Hämeenpuisto 37 ja 39, asemakaava nro Valmistelija / lisätiedot: Elina Karppinen Tampere Ote pöytäkirjasta 7/2016 1 (5) 67 Asemakaavaehdotuksen asettaminen nähtäville, III (Nalkala), Hämeenpuisto 37 ja 39, asemakaava nro 8584 TRE:7568/10.02.01/2014 Valmistelija / lisätiedot: Elina

Lisätiedot

HYHKY JA HYHKYN TILA RN:O 1:120, PISPALAN VALTATIE 66 JA 68, PIENTEOLLISUUSTONTIN MUUTTAMINEN ASUIN- JA LIIKERAKENNUSTEN TON- TIKSI.

HYHKY JA HYHKYN TILA RN:O 1:120, PISPALAN VALTATIE 66 JA 68, PIENTEOLLISUUSTONTIN MUUTTAMINEN ASUIN- JA LIIKERAKENNUSTEN TON- TIKSI. Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 10.11.2011. HYHKY-1104-9 JA HYHKYN TILA RN:O 1:120, PISPALAN VALTATIE 66 JA 68, PIENTEOLLISUUSTONTIN MUUTTAMINEN ASUIN- JA LIIKERAKENNUSTEN TON-

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 13.3.2014 LINNAINMAA-5609-12, KARKONMÄENKATU 8, PIENTALOTONTIN JAKAMINEN. KAAVA NRO 8530. Kaava-alue lähivaikutusalueineen Ilmakuva kaava-alueesta

Lisätiedot

Suunnitelmavaihtoehto 1 sovitettuna kaupunkimalliin. Suunnitelmavaihtoehto 2 sovitettuna kaupunkimalliin

Suunnitelmavaihtoehto 1 sovitettuna kaupunkimalliin. Suunnitelmavaihtoehto 2 sovitettuna kaupunkimalliin Suunnitelmavaihtoehto 1 sovitettuna kaupunkimalliin Suunnitelmavaihtoehto 2 sovitettuna kaupunkimalliin Taimiston ja Tuomarinkadun alue, asemakaava 8539 Valmisteluvaiheen suunnitteluaineisto, tiivistelmä

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE TRE:8785/10.02.01/2012 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.12.2013 KALEVA-839-1 JA 2, 843-1, KATU-, PUISTO-, JA SUOJAVIHERALUETTA, URHEILU- JA VIRKISTYSPALVELUALUETTA.

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI VIIALA, NUIJATIE 31, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN VUOKRA- ASUMISEEN. ASEMAKAAVA NRO 8627 Diaarinumero: TRE: 8066/10.02.

TAMPEREEN KAUPUNKI VIIALA, NUIJATIE 31, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN VUOKRA- ASUMISEEN. ASEMAKAAVA NRO 8627 Diaarinumero: TRE: 8066/10.02. TAMPEREEN KAUPUNKI 25.10.2016 VIIALA, NUIJATIE 31, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN VUOKRA- ASUMISEEN. ASEMAKAAVA NRO 8627 Diaarinumero: TRE: 8066/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Valmisteluvaiheen nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

KAUKAJÄRVI, JUVANKATU 14, ASUIN- JA LIIKERAKENTAMINEN, ASEMAKAAVA NRO 8590

KAUKAJÄRVI, JUVANKATU 14, ASUIN- JA LIIKERAKENTAMINEN, ASEMAKAAVA NRO 8590 TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.3.2015 tark. 15.6.2015 KAUKAJÄRVI, JUVANKATU 14, ASUIN- JA LIIKERAKENTAMINEN, ASEMAKAAVA NRO 8590 Kaava-alue lähivaikutusalueineen

Lisätiedot

Kävelykierros KEHITTÄMISLOMAKE Maankäytön suunnittelu

Kävelykierros KEHITTÄMISLOMAKE Maankäytön suunnittelu OHJE RASTEILLE: Mieti vastauksia rastien kysymyksiin itseksesi. Kirjaa ajatuksesi kustakin rastista sille varattuun kohtaan, voit myös piirtää tai kirjoittaa karttakuviin. Vastausta voit tarvittaessa jatkaa

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 1.8.2016 I (FINLAYSON), PUUVILLATEHTAANKATU 6, NÄSILINNANKATU 2-6 JA NÄSIJÄRVENKATU 3, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8503. Diaarinumero: TRE: 829/10.02.01/2013 PALAUTEKOOSTE

Lisätiedot

Suunnittelualue. Suunnittelun lähtökohdat. Suunnittelutilanne. SÄKYLÄN KUNTA , tark Sivu 1 / 6

Suunnittelualue. Suunnittelun lähtökohdat. Suunnittelutilanne. SÄKYLÄN KUNTA , tark Sivu 1 / 6 SÄKYLÄN KUNTA Sivu 1 / 6 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Ristolan asemakaavan muutos Suunnittelualue Varsinais-Suomen ELY-keskus on käynnistänyt tiesuunnitelman laatimisen valtatien 12 parantamiseksi

Lisätiedot

Tekninen keskus Katu- ja viherpalvelut / RAK, Ramboll Finland Oy / Leevi Laksola Jyrki Oinaanoja

Tekninen keskus Katu- ja viherpalvelut / RAK, Ramboll Finland Oy / Leevi Laksola Jyrki Oinaanoja 1 (5) 03/06/2016 Tekninen keskus Katu- ja viherpalvelut / RAK, Ramboll Finland Oy / Leevi Laksola Jyrki Oinaanoja KATUSUUNNITELMIEN SELOSTUS KAAVA-ALUEET: KATUJEN NIMET: Niittykummun keskus Niittykatu,

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Karppinen Elina. Päätös Päätösehdotus hyväksyttiin. Esittelijä: Mikko Nurminen, Johtaja

Valmistelija / lisätiedot: Karppinen Elina. Päätös Päätösehdotus hyväksyttiin. Esittelijä: Mikko Nurminen, Johtaja Tampere Ote pöytäkirjasta 4/2018 1 (10) Yhdyskuntalautakunta, 30, 20.02.2018 Yhdyskuntalautakunta, 309, 14.11.2017 Yhdyskuntalautakunta, 21, 06.02.2018 30 Muistutukset ja lausunto, asemakaavaehdotuksen

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Dnro TRE: 1138/10.02.01/2013 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 13.06.2013. HAKAMETSÄ-4765-3, AARIKKALANKATU 6, PIENTEOLLISUUSTONTIN KÄYTTÖTAR- KOITUKSEN MUUTTAMINEN ASUINRAKENNUSTEN

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma ; tark ja

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma ; tark ja Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 6.8.2009; tark. 29.5.2017 ja 6.11.2017 Kaleva, Pellervon koulun ja Tredun tontit, Pellervonkatu 20 ja Sammonkatu 45, katu- ja virkistysaluetta.

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana saadut kommentit (yhteensä 3 kpl) ja mielipiteet (yhteensä 3 kpl).

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana saadut kommentit (yhteensä 3 kpl) ja mielipiteet (yhteensä 3 kpl). TAMPEREEN KAUPUNKI 15.8.2016 XII (KYTTÄLÄ), TUOMIOKIRKONKATU 38, OTAVALANKATU 8, ASEMAKAAVAN AJANTASAISTAMINEN JA TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. ASEMAKAAVA NRO 8564. Diaarinumero: TRE: 5809/10.02.01/2014 PALAUTEKOOSTE

Lisätiedot

SUSIMÄEN TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS

SUSIMÄEN TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS FCG Finnish Consulting Group Oy Rantasalmen kunta SUSIMÄEN TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Vastineet / luonnosvaihe P14011 30.5.2012 FCG Finnish Consulting Group Oy Vastineet / luonnosvaihe

Lisätiedot

PALAUTEKOOSTE. AAKKULA, MESSUKYLÄNKATU TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8619 Diaarinumero: TRE: 7750/ /2015

PALAUTEKOOSTE. AAKKULA, MESSUKYLÄNKATU TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8619 Diaarinumero: TRE: 7750/ /2015 TAMPEREEN KAUPUNKI 26.4.2016 AAKKULA, MESSUKYLÄNKATU 30-32. TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8619 Diaarinumero: TRE: 7750/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointivaiheen nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 Asemakaava 832 Finnentie, jäähalli OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelualue sijaitsee Pikkolassa, Kangasalantien ja Lahdentien välissä. Aloite/hakija Kaavan laatiminen on tullut vireille

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tarkistettu

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tarkistettu Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 2.5.2011, tarkistettu 31.8.2011 XIX (KALEVANRINNE)- 832-4 ja 6. SAMMONKATU 52-54, TAKOJANKATU 13, LIIKE-, PIENTEOLLISUUS- JA VARASTOALUEEN MUUTTAMINEN

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 9.8.2012 TAATALA 5315 8, EKANKULMA 2, ASEMAKAAVANMUUTOS POLTTONESTEEN JAKELUASEMAA VARTEN. KAAVA NRO 8427. Kaava-alue, lähivaikutusalue

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/97/2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KARTANO (41.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 17 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1657 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi puh. 02 621 1600

Lisätiedot

TAMPERE Dnro TRE: 1031/10.02.01/2008. Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 26.8.2010

TAMPERE Dnro TRE: 1031/10.02.01/2008. Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 26.8.2010 TAMPERE Dnro TRE: 1031/10.02.01/2008 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 26.8.2010 LAKALAIVA-6037-9, -10, -11 JA -12, TEOLLISUUSTONTTIEN MUUTTAMINEN LIIKE- JA TOIMISTORAKENNUSTEN

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA RAHKOLAN KAUPUNGINOSAN (3) VÄHÄINEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSA KORTTELIA 16 KIINTEISTÖT 143-406-12-5, 143-406-12-7 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12.6.2019 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitustoimi 2019 1.

Lisätiedot

YLÖJÄRVI ASEMAKAAVAN MUUTOS: Kirkonseudun Ojapuiston asemakaavan muutos (Siltatien ja Lähdevainiontien OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

YLÖJÄRVI ASEMAKAAVAN MUUTOS: Kirkonseudun Ojapuiston asemakaavan muutos (Siltatien ja Lähdevainiontien OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA YLÖJÄRVI ASEMAKAAVAN MUUTOS: 1 (5) YMPLTK. 4.2.2014 Kirkonseudun Ojapuiston asemakaavan muutos (Siltatien ja Lähdevainiontien eteläpuoli) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelualue Suunnittelualue

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Dnro TRE: 9261/10.02.01/2012 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 10.10.2013. PAPPILA-5571-20, LUHTAANKATU 11-23, ASUINTONTIN KERROSALAN LISÄÄMINEN, KAAVA NRO 8492. Kaava-alue lähivaikutusalueineen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 18/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 18/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 18/2016 1 (5) 224 Länsimäentie välillä Niittipolku-Nastapolku, Sinkilätie, Sinkiläpolku, Naulakalliontie välillä Mellunmäentie-Huhtakivenkuja, Untamalantie välillä Viitankruununtie-Länsimäentie,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KUHMONTIE

KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KUHMONTIE KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KUHMONTIE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 2.1.2017 KUNTA Konnevesi (275) KYLÄ Kirkonkylä ALUE Kuhmontien katualue ja siihen liittyvät virkistysalueet

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KORTTELIN 2023 (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS 1.

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KORTTELIN 2023 (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 24.10.2014 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KORTTELIN 2023 (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. SUUNNITTELUALUE KUVA 1 Suunnittelualueen sijainti osoitettu sinisellä ympyrällä.

Lisätiedot

RYYTIPOLUN KATUSUUNNITELMA SEKÄ KATUSUUNNITELMAN MUUTOS SULKULANTIELLÄ RYYTIPOLUN JA RUULAHDENTIEN VÄLILLÄ

RYYTIPOLUN KATUSUUNNITELMA SEKÄ KATUSUUNNITELMAN MUUTOS SULKULANTIELLÄ RYYTIPOLUN JA RUULAHDENTIEN VÄLILLÄ MUISTUTUS 4.2.2014 Kaupunkirakennelautakunta Jyväskylän kaupunki RYYTIPOLUN KATUSUUNNITELMA SEKÄ KATUSUUNNITELMAN MUUTOS SULKULANTIELLÄ RYYTIPOLUN JA RUULAHDENTIEN VÄLILLÄ Jyväskylän kaupunki suunnittelee

Lisätiedot

RAKUUNAMÄKI OSAYLEISKAAVAN JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

RAKUUNAMÄKI OSAYLEISKAAVAN JA ASEMAKAAVAN MUUTOS RAKUUNAMÄKI OSAYLEISKAAVAN JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Asukastilaisuus 5.4.2018 Taustaa - Rakuunamäen ydinalue poistumassa Puolustusvoimien käytöstä toimintojen siirtyessä Leirikentän alueelle > Asema- ja yleiskaavan

Lisätiedot

69 Asemakaavaehdotuksen asettaminen nähtäville, Viiala, Nuijatie 31, täydennysrakentaminen vuokra-asumiseen, asemakaava nro 8627

69 Asemakaavaehdotuksen asettaminen nähtäville, Viiala, Nuijatie 31, täydennysrakentaminen vuokra-asumiseen, asemakaava nro 8627 Tampere Ote pöytäkirjasta 7/2016 1 (5) 69 Asemakaavaehdotuksen asettaminen nähtäville, Viiala, Nuijatie 31, täydennysrakentaminen vuokra-asumiseen, asemakaava nro 8627 TRE:8066/10.02.01/2015 Valmistelija

Lisätiedot

NIEMI 8250 VASTINELUETTELO / MIELIPITEET

NIEMI 8250 VASTINELUETTELO / MIELIPITEET NIEMI 8250 VASTINELUETTELO / MIELIPITEET Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 15.11.2007 Nähtävillä oloaika: 16.11.-7.12.2007 Mielipide 1, 2 7.12.2007, dnro: YPA: 9937/611/2007 Lahtinen Nora, 2 kpl Mielipide

Lisätiedot

Asemakaavamuutoksen selostus , tark

Asemakaavamuutoksen selostus , tark Kaleva, XIX (Kalevanrinne), Kissanmaa, Iskun ja Tampere Areenan tontit sekä tontti 839-4, katuyhteyden muodostaminen, Sammonkatu 47, Jäähallinraitti 3. Asemakaava nro 8489. Diaarinumero: TRE:6481/10.02.01/2017

Lisätiedot

KYLPYLÄN KAUPUNGINOSA (10) KYLPYLÄKADUN RISTEYS ALUE, ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN

KYLPYLÄN KAUPUNGINOSA (10) KYLPYLÄKADUN RISTEYS ALUE, ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN Liite / Ymp.ltk 16.12.2014 / KYLPYLÄN KAUPUNGINOSA (10) KYLPYLÄKADUN RISTEYS ALUE, ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 16.12.2014 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitus- ja mittaustoimi

Lisätiedot

V111 Villähde kortteli 346 tontti 1 ja 4 sekä viereinen VP-alue Villähde, kortteli 346 Asemakaava ja asemakaavan muutos

V111 Villähde kortteli 346 tontti 1 ja 4 sekä viereinen VP-alue Villähde, kortteli 346 Asemakaava ja asemakaavan muutos Liite Yleiskaavoittajan päätös 21.10.2015 8 sekä viereinen VP-alue Villähde, kortteli 346 Asemakaava ja asemakaavan muutos Luonnosvaiheen vastineet lausuntoihin Kaavoitus Luonnosvaiheen vastineet 1 (5)

Lisätiedot

58 Asemakaavaehdotuksen asettaminen nähtäville, Kalevanrinne XIX, liikenne- ja virkistysaluetta, Sarvijaakonkatu, asemakaava nro 8479

58 Asemakaavaehdotuksen asettaminen nähtäville, Kalevanrinne XIX, liikenne- ja virkistysaluetta, Sarvijaakonkatu, asemakaava nro 8479 Tampere Ote pöytäkirjasta 6/2016 1 (7) 58 Asemakaavaehdotuksen asettaminen nähtäville, Kalevanrinne XIX, liikenne- ja virkistysaluetta, Sarvijaakonkatu, asemakaava nro 8479 TRE:3758/10.02.01/2016 Valmistelija

Lisätiedot

ASIKKALAN kunta. Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

ASIKKALAN kunta. Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ASIKKALAN kunta Lauttaniemen ranta-asemakaava ja Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos 12.11.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS Lauttaniemi 12112015.doc Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KOTAKENNÄÄNTIEN LIIKENNEYMPYRÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS 1.

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KOTAKENNÄÄNTIEN LIIKENNEYMPYRÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 17.2.2015 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KOTAKENNÄÄNTIEN LIIKENNEYMPYRÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. SUUNNITTELUALUE KUVA 1 Suunnittelualueen sijainti osoitettu sinisellä

Lisätiedot

Taskilan kaupunginosan korttelin 20 tonttia nro 3 (Suolamännyntie 13) koskeva asemakaavan muutos (Koskelantie, Suolamännyntie, Sumukellontie)

Taskilan kaupunginosan korttelin 20 tonttia nro 3 (Suolamännyntie 13) koskeva asemakaavan muutos (Koskelantie, Suolamännyntie, Sumukellontie) 1(5) Suolamännyntie 13 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Taskilan kaupunginosan korttelin 20 tonttia nro 3 (Suolamännyntie 13) koskeva asemakaavan muutos (Koskelantie, Suolamännyntie, Sumukellontie)

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TRE1656/2012 Dno TRE1656/10.02.01/2012 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.4.2012 KÄMMENNIEMI, 8114-8 ja 9, AUNESSALMENKATU 6 JA 10, TONTTIEN JAKAMINEN JA RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN.

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 20.3.2014 MESSUKYLÄ 5102-13, MESSUKYLÄNKATU 37, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. KAAVA NRO 8536. Kaava-alue lähivaikutusalueineen Ilmakuva kaava-alueesta

Lisätiedot

TAIDEMUSEON YMPÄRISTÖ ASEMAKAAVAN MUUTOS YLEISÖTILAISUUS

TAIDEMUSEON YMPÄRISTÖ ASEMAKAAVAN MUUTOS YLEISÖTILAISUUS TAIDEMUSEON YMPÄRISTÖ ASEMAKAAVAN MUUTOS YLEISÖTILAISUUS Sanna Seppänen I maankäytön suunnittelija I 4.2.2019 SISÄLTÖ Tavoitteet Lähtötiedot Kaavaluonnos Kaavaprosessi ja vaikuttaminen TAVOITTEET Tavoitteet:

Lisätiedot

Lausunnot Kaakkois-Suomen ELY-keskus Etelä-Karjalan liitto Etelä-Karjalan pelastuslaitos Liikennevirasto 5. 5.

Lausunnot Kaakkois-Suomen ELY-keskus Etelä-Karjalan liitto Etelä-Karjalan pelastuslaitos Liikennevirasto 5. 5. Parikkalan kunta Koirniemen asemakaava 17.12.2014 Kaavaluonnos oli nähtävillä 26.6.2014 28.7.2014. Kaavaluonnoksesta saatiin 7 lausuntoa ja 2 muistutusta. Seuraavassa on lausunnot sekä kaavoittajan niihin

Lisätiedot

LIIKUNTAHALLIN ASEMAKAAVA (Valtatie 12:n rinnakkaistien asemakaavan muutos) OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA

LIIKUNTAHALLIN ASEMAKAAVA (Valtatie 12:n rinnakkaistien asemakaavan muutos) OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA LIIKUNTAHALLIN ASEMAKAAVA (Valtatie 12:n rinnakkaistien asemakaavan muutos) OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA Pälkäneen kunta 3.6.2015 LIIKUNTAHALLIN ASEMAKAAVA (Valtatie 12:n rinnakkaistien asemakaavan

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 23.2.2012

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 23.2.2012 TAMPERE Dno 7834/10.02.01/2011 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 23.2.2012 KYTTÄLÄ XI-174-3 JA 4, RAUTATIENKATU 21, ASUINRAKENNUKSEN RAKENTAMINEN TONTILLE. KAAVA NRO 8428. Kaava-alue,

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Dnro TRE: 4032/10.02.01/2010 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 05.11.2012. RISTINARKKU 4947-1, -2, -5, VEHNÄMYLLYNKATU 27, 29, 31, PIENTEOLLISUUS- TONTTIEN RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN,

Lisätiedot

HOLLOLA ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

HOLLOLA ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HOLLOLA ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Vanhatalon (07) ja Vesalan (08) kunnanosat, osia tiloista 409-6-17 ja 895-2-6. Kaava-alueen rajaus on merkitty kartalle. Suunnittelualue Kaavoitettava

Lisätiedot

VIREILLETULO- JA VALMISTELUVAIHEESTA SAADUT MIELIPITEET JA LAUSUN- NOT VASTINEINEEN

VIREILLETULO- JA VALMISTELUVAIHEESTA SAADUT MIELIPITEET JA LAUSUN- NOT VASTINEINEEN 25.1.2018 LIITE 7 SÄRKINIEMEN SRK-TALO JA SAMMALLAHDEN KENTTÄ VIREILLETULO- JA VALMISTELUVAIHEESTA SAADUT MIELIPITEET JA LAUSUN- NOT VASTINEINEEN Vireilletulovaiheen aineisto annettiin tiedoksi kaupunkirakennelautakunnalle

Lisätiedot

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6.

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6. Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Asianro 449/10.02.03/2014 8 Raision kaupungin 5. kaupunginosan (Kuninkoja) asemakaavan ja siihen liittyvän tonttijaon sekä Korinpunojankadun katualueen osaa ja suojaviheraluetta

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut MÄNNIKKÖ III ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut MÄNNIKKÖ III ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(5) MÄNNIKKÖ III ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 251 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE Suunnittelualue

Lisätiedot

HAKUMÄKI, LÄYKKÄLÄ KYYNYN ALUE, ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

HAKUMÄKI, LÄYKKÄLÄ KYYNYN ALUE, ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Liite / Ymp.ltk 3.11.2015 / HAKUMÄKI, LÄYKKÄLÄ KYYNYN ALUE, ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 3.11.2015 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitus- ja mittaustoimi 2015 1. SUUNNITTELUALUE

Lisätiedot

Suunnittelualue. SÄKYLÄN KUNTA Sivu 1 / 8 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Ristolan asemakaavan muutos

Suunnittelualue. SÄKYLÄN KUNTA Sivu 1 / 8 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Ristolan asemakaavan muutos SÄKYLÄN KUNTA Sivu 1 / 8 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Ristolan asemakaavan muutos Suunnittelualue Säkylän kunnan Ristolan teollisuusalueelle laaditaan asemakaavan muutos. Tämä osallistumis- ja

Lisätiedot

(TALLI-malli), jossa on huomioitu myös muut Koillisen alueen uudet maankäy öhankkeet.

(TALLI-malli), jossa on huomioitu myös muut Koillisen alueen uudet maankäy öhankkeet. KUV: Google KUV: Tre/semakaavoitus SMMON VLTTIEN NYKYTIL 1980-luvun alussa rakennetun Sammon valta en katualuevaraus ja rakenteelliset ratkaisut perustuvat vanhentuneisiin suunni eluperiaa eisiin. Sammon

Lisätiedot

Päivämäärä Asemakaavan muutos , Iinatin kaupunginosa (Haaransuontie 1), OAS

Päivämäärä Asemakaavan muutos , Iinatin kaupunginosa (Haaransuontie 1), OAS Oulun kaupunki Yhdyskuntalautakunta 245 Dno Päivämäärä 07.06.2016 Asemakaavan muutos 564-2286, Iinatin kaupunginosa (Haaransuontie 1), OAS OUKA/2358/10.02.03/2016 Ote pöytäkirjasta 16/2016 Sivu 1 Päätöshistoria

Lisätiedot

Oas /18 1 (5) Hankenro 1861_5 HEL

Oas /18 1 (5) Hankenro 1861_5 HEL Kaupunkiympäristön toimiala Asemakaavoitus Oas 1352-00/18 1 (5) Hankenro 1861_5 HEL 2017-013216 11.4.2018 KORKEASAAREN VASTAANOTTORAKENNUKSET JA MUSTIKKAMAAN LEIKKIPUISTO ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

Lisätiedot

Muistutukset ja lausunnot sekä kaupungin vastineet niihin

Muistutukset ja lausunnot sekä kaupungin vastineet niihin TAMPEREEN KAUPUNKI 7.5.2018 PETSAMO, Saukonpuiston koulu, Kaupinkatu 30, asemakaavan muutos Asemakaava nro 8569 Diaarinumero: TRE: 5287/10.02.01/2014 Muistutukset ja lausunnot sekä kaupungin vastineet

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 4.2.2016 KALEVA, PETSAMO JA KAUPPI, KEKKOSENTIE-TEISKONTIE, JOUKKOLIIKENNESIL- TA, LIIKENNE- JA KATUALUETTA, ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAAVA

Lisätiedot

Raitiotien rakentaminen käynnistyy Linja-autoliitto projekti-insinööri Antti Haukka

Raitiotien rakentaminen käynnistyy Linja-autoliitto projekti-insinööri Antti Haukka Raitiotien rakentaminen käynnistyy Linja-autoliitto 6.4.2017 projekti-insinööri Antti Haukka Rakentamisaikataulu 2 Lohkot 3 KESKUSTA KESKUSTA, v. 2017 alkavat työt 04/2017 Pirkankatu (Pyynikintori) Itsenäisyydenkatu

Lisätiedot

KAUPPATIE II KAUPPATIE II LIITE B1

KAUPPATIE II KAUPPATIE II LIITE B1 LIITE B1 LUONNOSVAIHEEN VAIHTOEHTOJEN VERTAILU Lähtökohdat Asemakaavan muutosalue sijaitsee Hyrylän keskustassa Kauppatien varrella. Korttelin uudistaminen liittyy tiiviisti kunnan tavoitteeseen kehittää

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tark

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tark TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.2.2013, tark. 20.6.2016 HÄRMÄLÄ, VIHURINKATU 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, VALMETINKATU 12 SEKÄ OSA TEHTAANKALLIONPUISTOA. ASEMAKAAVA

Lisätiedot

OULAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 1. OULAS KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTIA 5.

OULAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 1. OULAS KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTIA 5. OULAISTEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 1. OULAS KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTIA 5. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 7.12.2017 Suunnitelman tarkoituksena on maankäyttö- ja rakennuslain 63

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 9.6.2016 KOIVISTONKYLÄ, KOIVISTONTIE 30 A, RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN. ASEMAKAAVA NRO 8630 Kaava-alue lähivaikutusalueineen. Ilmakuva.

Lisätiedot

Asemakaavamuutoksen selostus Luonnos

Asemakaavamuutoksen selostus Luonnos Kaleva, XIX (Kalevanrinne), Kissanmaa, Iskun ja Tampere Areenan tontit sekä tontti 839-4, katuyhteyden muodostaminen, Sammonkatu 47, Jäähallinraitti 3. Asemakaava nro 8489. Diaarinumero: TRE:6481/10.02.01/2017

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KUHALA III D ASEMAKAAVAMUUTOS FORSSAN KAUPUNKI MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KUHALA III D ASEMAKAAVAMUUTOS FORSSAN KAUPUNKI MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU OTE AJANTASA-ASEMAKAAVASTA JA ORTOKUVA ALUEELTA 2011 KAAVA-ALUEEN RAJAUS Kaavoitus kohde Hakija/Aloite Asemakaavan tark. Maakuntakaava Asemakaava ja asemakaavan muutos: Kuhala III D: Keskustan kaupunginosan

Lisätiedot

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS PALOASEMAN ALUE

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS PALOASEMAN ALUE KOSKI TL KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS PALOASEMAN ALUE LUONNOSVAIHE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 8.6.2018 Kosken Tl Kirkonseudun asemakaavan muutos / Paloaseman alue OAS 8.6.2018 sivu

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tark

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tark TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 10.5.2012, tark. 9.6.2014 HERVANTA-7102-1, OPISKELIJANKATU 31, HERVANNAN LUKION ALUEEN TÄYDEN- NYSRAKENTAMINEN ASUMISEEN, KATU- JA PUISTOALUETTA,

Lisätiedot

Lepola IV Asemakaavaluonnos. Yleisötilaisuus Ratsastuskeskus Ainossa

Lepola IV Asemakaavaluonnos. Yleisötilaisuus Ratsastuskeskus Ainossa Lepola IV Asemakaavaluonnos Yleisötilaisuus 12.6.2019 Ratsastuskeskus Ainossa Tilaisuuden kulku Avaus Tiivistetysti kaavahankkeen taustat Kaavaluonnoksen esittely Kunnallistekniikka Kaupunkimalli Kysymyksiä

Lisätiedot

Kaukovainionportti. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1/

Kaukovainionportti. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1/ 1/5 Kaukovainionportti Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaukovainion kaupunginosan puisto- ja katualuetta koskeva asemakaavan muutos sekä katu- ja ympäristösuunnittelu (Joutsentie, Merikotkantie,

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/1940/2014 VP 64/10.12.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TIILIMÄEN (11.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTI 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1640 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

POHJOISKATU 15 KAAVAMUUTOS LUONNOSVAIHEESSA

POHJOISKATU 15 KAAVAMUUTOS LUONNOSVAIHEESSA POHJOISKATU 15 KAAVAMUUTOS LUONNOSVAIHEESSA Natalia Musikka Maankäytön suunnittelija 26.6.2019 KAAVAHANKKEEN LÄHTÖTIETOJA Tontti sijaitsee Koulukadun ja Pohjoiskadun risteyksessä Kaavamuutoksen hakijana

Lisätiedot

Liite 4 / Ymp.ltk / 7 VANHA KAUPPALA, KORTTELI 8 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Liite 4 / Ymp.ltk / 7 VANHA KAUPPALA, KORTTELI 8 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Liite 4 / Ymp.ltk 21.1.2014 / 7 VANHA KAUPPALA, KORTTELI 8 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 21.1.2014 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitus- ja mittaustoimi 2014 1. SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 26.11.2015 TAKAHUHTI, KIRJAVAISENKATU 1, PUISTO- JA KATUALUETTA, RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN. ASEMAKAAVA NRO 8616. Kaava-alue lähivaikutusalueineen

Lisätiedot

Päivämäärä

Päivämäärä Oulun kaupunki Yhdyskuntalautakunta 578 Dno Päivämäärä 14.11.2017 Asemakaavan ja tonttijaon muutos 564-2313, Heikkilänkankaan kaupunginosa (Heikkilänkankaantie 5, 7), OAS OUKA/10039/10.02.03/2016 Ote pöytäkirjasta

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 6.11.2018 Haapajärven kaupunki OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Paloaseman asemakaavamuutos korttelissa 527 Asemakaavan muutos koskee Palomäen (5. kaupunginosa) korttelia 527 ja siihen liittyvää

Lisätiedot

PARINPELLON ASEMAKAAVA-ALUEEN LAAJENNUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PARINPELLON ASEMAKAAVA-ALUEEN LAAJENNUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 PARINPELLON ASEMAKAAVA-ALUEEN LAAJENNUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kirkonseudun (19) kunnanosa, tiloja 1:47, 2:13, 3:1 ja 3:11 koskeva asemakaava. Kaava-alueen rajaus on merkitty kartalle

Lisätiedot

O S A L L I S T U M I S - J A A R V I O I N T I S U U N N I T E L M A

O S A L L I S T U M I S - J A A R V I O I N T I S U U N N I T E L M A 23.10.2017 KÄENKATU 2, VÄINÄMÖISENTIE 16 JA TERHIKINTIE 3 O S A L L I S T U M I S - J A A R V I O I N T I S U U N N I T E L M A A s e m a k a a v a n m u u t o s ( 2 3 2 9 ) Asemakaavan muutos koskee 1.

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tarkistettu

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tarkistettu TAMPERE Yhdyskuntasuunnittelu Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 11.3.2010, tarkistettu 30.8.2010 PELTOLAMMI-5954-2 SEKÄ PUISTO-, LIIKENNE- (PYSÄKÖIMISALUE) JA KATUALUE, SÄÄSTÄJÄNKUJA

Lisätiedot

RAHKOLAN KAUPUNGINOSA (3), PUISTOALUE SEKÄ LIITTYVÄ KORTTELI 5 JA OSA KORTTELIA 4 ASEMAKAAVAN MUUTOS

RAHKOLAN KAUPUNGINOSA (3), PUISTOALUE SEKÄ LIITTYVÄ KORTTELI 5 JA OSA KORTTELIA 4 ASEMAKAAVAN MUUTOS Liite _ RAHKOLAN KAUPUNGINOSA (3), PUISTOALUE SEKÄ LIITTYVÄ KORTTELI 5 JA OSA KORTTELIA 4 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 26.6.2018 1. SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijoittuu

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut lausunnot (yhteensä 4 kpl)

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut lausunnot (yhteensä 4 kpl) TAMPEREEN KAUPUNKI 17.12.2015 III-31-59, NÄSILINNANKATU 40 Asemakaava nro 8597 Diaarinumero: TRE: 1615/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana 22.10. 19.11.2015

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 24.7.2008 MULTISILTA-6524-12, 13 ja 14, PERKKOONKATU 9, 11 ja 13, TONTTIEN YHDISTÄMINEN JA RAJOJEN TARKISTAMINEN, TAMPEREEN POSTIKESKUS, KAAVA

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 3.4.2008 LEINOLA, Korttelin 6447 täydennysrakentaminen, osoite Kenkirajankatu 11, Kaava nro 8253. TAMPEREEN KAUPUNKI Kaupunkiympäristön kehittäminen

Lisätiedot

ISKU, TAMPERE AREENA, TREDU, TAMPERE (KAAVA NRO 8489) ASEMAKAAVAMUUTOKSEN MELUSELVITYS. Vastaanottaja Tampereen kaupunki. Asiakirjatyyppi Meluselvitys

ISKU, TAMPERE AREENA, TREDU, TAMPERE (KAAVA NRO 8489) ASEMAKAAVAMUUTOKSEN MELUSELVITYS. Vastaanottaja Tampereen kaupunki. Asiakirjatyyppi Meluselvitys Vastaanottaja Tampereen kaupunki Asiakirjatyyppi Meluselvitys Päivämäärä 30.8.2018 ISKU, TAMPERE AREENA, TREDU, TAMPERE (KAAVA NRO 8489) ASEMAKAAVAMUUTOKSEN MELUSELVITYS ISKU, TAMPERE AREENA, TREDU, TAMPERE

Lisätiedot

Kotkan Rasinkylän asemakaavan meluselvitys

Kotkan Rasinkylän asemakaavan meluselvitys Kotkan kaupunki Siru Parviainen Jarno Kokkonen Projekti YMP31215 19.12.2014 1 Taustatiedot Tässä meluselvityksessä on tarkasteltu Kotkan Rasinkylän asemakaava-alueelle suunnitellun asuinalueen melutasoja.

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI MYLLYPURO, VT-3 LÄNSIPUOLI - KOLMENKULMAN TYÖPAIKKA-ALUEEN TOINEN OSA ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

TAMPEREEN KAUPUNKI MYLLYPURO, VT-3 LÄNSIPUOLI - KOLMENKULMAN TYÖPAIKKA-ALUEEN TOINEN OSA ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS TAMPEREEN KAUPUNKI 24.3.2017 MYLLYPURO, VT-3 LÄNSIPUOLI - KOLMENKULMAN TYÖPAIKKA-ALUEEN TOINEN OSA ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Asemakaava nro 8189 Dno: TRE: 1216 / 10.02.01 / 2016 PALAUTEKOOSTE Ehdotusvaiheen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/1907/10.02.03/2014 VP 47/21.10.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KYLÄSAAREN 34. KAUPUNGINOSAN KYLÄSAARENTIEN, KIVININTIEN, VANHAINKODINTIEN JA LAUNAISTENTIEN LÄHIYMPÄRISTÖ 1. ASEMAKAAVA 609

Lisätiedot

YLEISSUUNNITELMA 1:2000 " apila"

YLEISSUUNNITELMA 1:2000  apila KANSIPIHA TORI LPA II KL XII I MELUAITA HOTELLI LIIKE- JA PELUKESKUS ASUNTOJA LIIKE- JA LÄHIPELUTILOJA YLEISSUUNNITELMA 1:2000 OSA-UE 2 / ASUNTOKORTTELI aukio OSA-UE 3 / ASUNTOKORTTELI 88,5 89.0 LIIKE-

Lisätiedot

RISTOLAN ASEMAKAAVAN MUUTOS

RISTOLAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Y-tunnus: FI20462958 TENGBOM OY Säkylän kunta RISTOLAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Asemakaavan muutos koskee osaa 17.12.2007 vahvistetun Ristolan asemakaavan liikenneja suojaviheralueista sekä osaa teollisuus-

Lisätiedot

ISOKUUSI III (KAAVA NRO 8639), TAMPERE MELUSELVITYS ASEMAKAAVAA VARTEN. Vastaanottaja Tampereen kaupunki. Asiakirjatyyppi Meluselvitys

ISOKUUSI III (KAAVA NRO 8639), TAMPERE MELUSELVITYS ASEMAKAAVAA VARTEN. Vastaanottaja Tampereen kaupunki. Asiakirjatyyppi Meluselvitys Vastaanottaja Tampereen kaupunki Asiakirjatyyppi Meluselvitys Päivämäärä 17.11.2016 ISOKUUSI III (KAAVA NRO 8639), TAMPERE MELUSELVITYS ASEMAKAAVAA VARTEN ISOKUUSI III, TAMPERE MELUSELVITYS ASEMAKAAVAA

Lisätiedot

KURINRANNAN KAUPUNGINOSA (2), KORTTELI 38 JA PUISTOALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS

KURINRANNAN KAUPUNGINOSA (2), KORTTELI 38 JA PUISTOALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS Liite / Ymp.ltk 14.4.2015 / 25 KURINRANNAN KAUPUNGINOSA (2), KORTTELI 38 JA PUISTOALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 14.4.2015 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitus- ja mittaustoimi

Lisätiedot

HAKUMÄEN KAUPUNGINOSA (6), KORTTELI 15 MOISIONRINTEEN ALUE, ASEMAKAAVAN MUUTOS

HAKUMÄEN KAUPUNGINOSA (6), KORTTELI 15 MOISIONRINTEEN ALUE, ASEMAKAAVAN MUUTOS Liite _ HAKUMÄEN KAUPUNGINOSA (6), KORTTELI 15 MOISIONRINTEEN ALUE, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 29.8.2017 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitustoimi 2017 1. SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue

Lisätiedot