SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 6/ MAANKÄYTTÖ JA RAKENNUSLAIN MUKAINEN KEHITTÄMISKESKUSTELU

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 6/2008 1. 112 MAANKÄYTTÖ JA RAKENNUSLAIN MUKAINEN KEHITTÄMISKESKUSTELU"

Transkriptio

1 ASIALISTA 6/2008 KUNNANHALLITUS **************************************************************************************************************** Kokousaika ja paikka KLO 17:30 18:50 JOHTOKESKUS Kokouksen asialista: MAANKÄYTTÖ JA RAKENNUSLAIN MUKAINEN KEHITTÄMISKESKUSTELU KUNNANTOIMISTON SULKEMINEN AJALLA , TOIVO 08 HARJOITUS SAMMATIN KUNNAN KAAVOITUSKATSAUS HENKILÖSTÖRAPORTTI VUODELTA AVUSTUSHAKEMUS VUODELLE 2008/ SAMMATIN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS VIIDAKKORUMPU AVUSTUSHAKEMUS VUODELLE 2008/MLL SAMMATIN YHDISTYS AVUSTUSHAKEMUS VUODELLE 2008/LÄNSI UUDENMAAN NÄKÖVAMMAISET RY LAURI KATAJAN ERO LUOTTAMUSTEHTÄVISTÄ LAUSUNTOPYYNTÖ UUDENMAAN KULTTUURISTRATEGIA LUONNOKSESTA OSTOTARJOUS MÄÄRÄALASTA OSTOTARJOUS LOHILAMMEN TONTISTA OMAKOTITONTIN MYYNTI KUKKUSNUMMEN ALUEELTA KUNNAN VAAKUNA LOHJAN KAUPUNGINJOHTAJAN VALINTATYÖRYHMÄN ASIANTUNTIJAJÄSENEN NIMEÄMINEN LÄNSI UUDENMAAN OSUUSPANKIN OMISTAMAN MAA ALUEEN LUNASTAMINEN (SAMPAALANPOLKU) KUNNIAMERKKIESITYKSET /YMPÄRISTÖMINISTERIÖN HALLINNONALA KUNNIAMERKKIESITYKSET / RITARIKUNNAT TIEHALLINNON OPASTETAULUT HAARJÄRVEN LIITTYMÄÄN TYÖTEHOSEURA LÖNNROT OPISTON MAA ALUEIDEN LUOVUTUSTA KOSKEVA ESISOPIMUS KUNNANJOHTAJAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET LAUTAKUNTIEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT JA SAAPUNEITA PÄÄTÖKSIÄ EDUSTAJAN NIMEÄMINEN LOHJAN PUHELIN OY:N YHTIÖKOKOUKSEEN Merk. Kari Uittamo puheenjohtaja Hanna Maria Grandell kunnanjohtaja

2 Kunnanhallitus MAANKÄYTTÖ JA RAKENNUSLAIN MUKAINEN KEHITTÄMISKESKUSTELU Khall. 112 Kuntien ja Uudenmaan ympäristökeskuksen väliset kehittämiskeskustelut ovat yksi maankäyttö ja rakennuslakiin perustuvista kuntien ja alueellisen ympäristökeskuksen yhteistyön välineistä. Kehittämiskeskusteluita on käyty jo useana vuonna ja niiden aikana yhteistyö on kehittynyt jokaisessa kunnassa omanlaisekseen, kunnan maankäyttöön liittyvien haasteiden ympärille. Uudenmaan ympäristökeskus hoitaa kutsut tilaisuuteen. Tällä kertaa tilaisuus toteutuu yhdessä Lohjan kaupungin kanssa Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen kehittämiskeskustelun ja evästää osallistujia ajankohtaisasioilla.

3 Kunnanhallitus KUNNANTOIMISTON SULKEMINEN AJALLA TOIVO 08 HARJOITUS Khall 113 Etelä Suomen lääninhallituksen, tärkeimpien aluehallintoviranomaisten, kuntayhtymien sekä seuraavien kaupunkien ja kuntien valmiusharjoitus pidetään : Helsinki, Espoo, Hanko, Inkoo, Karjaa, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Nummi Pusula, Sammatti, Siuntio, Tammisaari, Vihti, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula ja Vantaa. Kaupungit ja kunnat osallistuvat harjoitukseen Harjoitus toteutetaan pelastuslain 53 :n mukaisena koulutuksena. TOIVO 08 valmiusharjoituksen aikana kunnat toimivat lääninhallituksen antamien määräysten ja kunnille annettujen tehtävien mukaisesti. Harjoituksen aikana toimii myös Länsi Uudenmaan pelastustoimen pelikeskus (Pelastusopiston ohjauksessa), jonka asettamia tehtäviä tullaan käsittelemään kuntien ja pelastustoimen johtokeskuksissa. Keskeisenä tavoitteena on arvioida johtamisjärjestelmän toimivuutta sekä viranomaisten välistä yhteistoimintaa. Kunnan johtokeskuksen tehtävänä on varmistaa kunnan peruspalvelujen tuottaminen ja yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämättömät toiminnot. Yleensä keskeiset kunnan hallinnon toimialajohtajat muodostavat kunnan johtoryhmän. lisäksi johtoryhmässä voi olla edustettuna esimerkiksi tekninen toimiala, sosiaali ja terveystoimi, opetustoimi, keskushallinto, tiedotus. Sääntönä voidaan pitää, että se henkilö, joka vastaa toimialan tai tehtävän hoitamisesta normaalioloissa, vastaa siitä myös häiriötilanteessa ja poikkeusoloissa. Harjoituksen aikana kunnan johtokeskuksessa voisi olla edustettuna esimerkiksi 1 5 henkilöä / toimiala ja tarvittava tilannehenkilöstö. Kunnan johtokeskuksen kokoonpano riippuu kunnan koosta ja henkilöiden välisestä tehtäväjaosta. Sammatin kunnan johtokeskukseen valmiuteen poikkeusolojen varalle kuuluvat kunnanjohtaja, perusturvajohtaja, vs. rakennustarkastaja ja muu toimistoväki. Kunnantoimisto pidetään suljettuna välisen ajan.

4 Kunnanhallitus SAMMATIN KUNNAN KAAVOITUSKATSAUS 2008 Khall. 114 Kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa ja maakunnan liitossa vireillä olevista ja lähiaikoina vireille tulevista kaava asioista, jotka eivät ole merkitykseltään vähäisiä (kaavoituskatsaus). Kaavoituskatsauksessa selostetaan lyhyesti kaava asiat ja niiden käsittelyvaiheet sekä sellaiset päätökset ja muut toimet, joilla on välitöntä vaikutusta kaavoituksen lähtökohtiin, tavoitteisiin, sisältöön ja toteuttamiseen. Kaavoituskatsauksesta on tiedotettava sen tarkoituksen kannalta sopivalla tavalla. Yleiskaavoitus. E 18 osayleiskaava Asemakaavoitus: Työn alla on Keskustan asemakaavoitus E 18 asemakaavoitus Työtehoseuran asemakaavoitus Liite nro 1: Sammatin kunnan kaavoituskatsaus 2008 Kunnanhallitus päättää merkitä tiedoksi liitteenä olevan kaavoituskatsauksen vuonna 2008.

5 Kunnanhallitus HENKILÖSTÖRAPORTTI VUODELTA 2007 Khall 115 Sammatin kunnan henkilöstöraportti vuodelta 2007 on valmistunut ja se esitellään kunnanhallitukselle. Henkilöstöraportti viedään yhdessä tilinpäätöksen kanssa valtuuston hyväksyttäväksi. Liite nro 2: Henkilöstöraportti Kunnanhallitus esittää valtuustolle vuoden 2007 henkilöstöraportin hyväksymistä oheisen liitteen mukaisena.

6 Kunnanhallitus AVUSTUSHAKEMUS VUODELLE 2008/ SAMMATIN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS VIIDAKKORUMPU Khall 116 Vuoden 2008 talousarviossa on varattu 4000 määräraha yhteisöavustuksiin, joista on myönnetty tähän mennessä avustuksina yhteensä 1200 euroa. Sammatin koulun vanhempainyhdistys ry:n (Viidakkorumpu) toiminnan tarkoituksena on edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa sekä tukea koteja ja koulua niiden pyrkimyksessä luoda lapsille hyvä oppimis ja kasvuympäristö sekä edistää heidän tasapainoista ja monipuolista kehitystään. Lisäksi yhdistyksen tarkoituksena on tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä sekä toimia vanhempien yhteistyöelimenä. Viidakkorummun tavoitteena on tarjota kaikille vanhemmille ja oppilaille tasapuolisesti toimintaa. Sammatin koulun vanhempainyhdistys Viidakkorumpu hakee Sammatin kunnanhallitukselta yleisavustusta 700 euroa. Kunnanhallitus päättää myöntää Sammatin koulun vanhempainyhdistys Viidakkorummulle 700 euron avustuksen.

7 Kunnanhallitus AVUSTUSHAKEMUS VUODELLE 2008/ MLL SAMMATIN YHDISTYS Khall 117 Vuoden 2008 talousarviossa on varattu 4000 määräraha yhteisöavustuksiin, joista on myönnetty tähän mennessä avustuksina yhteensä 1200 euroa. MLL Sammatin osaston toiminnan tarkoituksena on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Yhdistys hakee kunnalta yleisavustusta toimintansa kuten perhekahvilatoiminnan sekä erilaisten koko perheelle suunnattujen tapahtumien järjestämisen tueksi. MLL Sammatin osasto hakee Sammatin kunnanhallitukselta hakemuksella yleisavustusta 600 euroa. Kunnanhallitus päättää myöntää MLL Sammatin osastolle 600 euron avustuksen. Ehdotus hyväksyttiin sillä tarkennuksella, että maksun saannin edellytyksenä on toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen toimittaminen vuodelta 2007.

8 Kunnanhallitus AVUSTUSHAKEMUS VUODELLE 2008/ LÄNSI UUDENMAAN NÄKÖVAMMAISET RY Khall 118 Vuoden 2008 talousarviossa on varattu 4000 määräraha yhteisöavustuksiin, joista on myönnetty tähän mennessä avustuksina yhteensä 1200 euroa. Länsi Uudenmaan Näkövammaiset ry:n tarkoituksena on toimia näkövammaisten yhdyssiteenä pyrkien kohottamaan heidän sosiaalista asemaansa ja edistämään heidän sekä henkisiä että fyysisiä harrastuksiaan. Yhdistys hakee avustusta äänilehtitoimintaan, virkistystoimintaan sekä edunvalvontaan. Avustusta olisi tarkoitus käyttää myös oman toimitilan hankintaan. Länsi Uudenmaan Näkövammaiset ry hakee Sammatin kunnanhallitukselta avustusta 500 euroa. Kunnanhallitus päättää, ettei kunta myönnä Länsi Uudenmaan näkövammaiset ry:lle avustusta vuodeksi 2008 määrärahojen niukkuuden vuoksi.

9 Kunnanhallitus LAURI KATAJAN ERO LUOTTAMUSTEHTÄVISTÄ Khall 119 Lauri Kataja pyytää päivätyllä kirjeellään eroa luottamustehtävistä paikkakunnalta poismuuton vuoksi. Kataja toimii kunnanvaltuustossa sekä vapaaajanlautakunnassa varsinaisena jäsenenä. Liite nro 3: Eroanomus Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se myöntää Lauri Katajalle eron kunnanvaltuuston ja vapaa aikalautakunnan jäsenyydestä ja päättää valita uuden vapaa ajanlautakunnan jäsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

10 Kunnanhallitus LAUSUNTOPYYNTÖ UUDENMAAN KULTTUURISTRATEGIALUONNOKSESTA Khall 120 Vuoden 2007 alusta toimintansa aloittaneen Uudenmaan liiton kulttuuriasiain asiantuntijaryhmän johdolla on laadittu Uudenmaan kulttuuristrategia 2015 asiakirja. Prosessin aikana on kuultu maakunnan kulttuurialan toimijoita ja virkamiehiä. Kuulemisten perusteella Uudenmaan liitto asettaa selvitystyöryhmän tarkentamaan maakunnan liiton tehtäviä kulttuurin toimintakentässä mennessä. Uudenmaan liitto pyytää lausuntoa kulttuuristrategialuonnoksesta mennessä. Liite nro 4: kulttuuristrategialuonnos Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi Uudenmaan kulttuuristrategialuonnoksen ja toteaa, että eritoten kulttuurimatkailu nähdään Sammatin kunnan kannalta tärkeänä kehittämiskohteena. Kulttuuri on tärkeä elinkeinopolitiikan osa, jota tulee tukea yhteistyössä seudun toimijoiden kanssa.

11 Kunnanhallitus OSTOTARJOUS MÄÄRÄALASTA Khall 121 Kirsi Hiekkavuo ja Ilkka Salonen ovat jättäneet kunnanhallitukselle ostotarjouksen Ylä Löfkulla tilan määräalasta ( ). Määräala sijaitsee Luskalan kylässä ja rajautuu tarjouksentekijöiden omistamaan kiinteistöön Rintala (3:300). Määräala on kooltaan m² ja käyttötarkoitukseltaan metsätalousmaata. Hiekkavuo ja Salonen tarjoavat määräalasta 1 /m² ( euroa) puustoineen. Liite nro 5: Ostotarjous karttaliitteineen muutettu Kunnanhallitus päättää hyväksyä Kirsi Hiekkavuon ja Ilkka Salosen ostotarjouksen Ylä Löfkulla tilan määräalasta ( ). Kunnanhallitus päättää hylätä Kirsi Hiekkavuon ja Ilkka Salosen ostotarjouksen Ylä Löfkulla tilan määräalasta ( ).

12 Kunnanhallitus OSTOTARJOUS LOHILAMMEN TONTISTA Khall 122 Seija ja Juhani Maukonen ovat tehneet kunnanhallitukselle ostotarjouksen Lohilammella sijaitsevasta tontista numero 3 ( ). Tontti rajoittuu itäsivultaan ostajien omistamaan tonttiin Uutela. Ostajien vesijohtoliittymä on osittain pinnassa tarjouksen kohteena olevalla tontilla. Seija ja Juhani Maukonen tarjoavat tontista euroa ilman rakennusvelvoitetta. Liite nro 6: ostotarjous Kunnanhallitus päättää hylätä Seija ja Juhani Maukosen ostotarjouksen Lohilammen tontista nro 3 ( ) hintaan euroa ilman rakennusvelvoitetta.

13 Kunnanhallitus OMAKOTITONTIN MYYNTI KUKKUSNUMMEN ALUEELTA Khall 123 Jussi ja Laura Lilja ovat jättäneet kuntaan omakotitontin ostotarjouksen Sammatin kunnan Kukkusnummen asemakaava alueen korttelin 79 rakennuspaikan nro 6 muodostamasta tontista K79T6. Kunnanhallituksen johtosäännön 5 mukaan hallitukselle kuuluu rakennustonttien myyminen valtuuston vahvistamien yleisten perusteiden mukaisesti. Kukkusnummen alueelle on valtuusto hyväksynyt 15 euron/m 2 myyntihinnat ja muut luovutusehdot. Liite nro 7a: Ostotarjous ja karttaliite. Liite nro 7b: Kauppakirjaluonnos Kunnanhallitus päättää myydä Jussi ja Laura Liljalle eurolla Sammatin kunnan Sammatin kylän Kukkusnummen asemakaava alueen korttelista 79 tontin nro 6 K79T6, joka on pinta alaltaan n m 2. Kauppakirjat tehdään, kun alueen tiestö ja kunnallistekniikka ovat valmiina.

14 Kunnanhallitus KUNNAN VAAKUNA Khall 124 Suomen kotiseutuliitto haluaa kiinnittää huomiota kunnallisvaakunoiden säilymiseen kuntaliitosten yhteydessä. Kunnanhallitus merkitsee kotiseutuliiton kannanoton tiedoksi ja pitää tärkeänä Sammatin kunnallisvaakunan säilymistä. Samalla päätettiin, että kunnanjohtaja valmistelee valtuuston hyväksyttäväksi Sammatin vaakunan muuttamisen kotiseutuvaakunaksi alkaen.

15 Kunnanhallitus LOHJAN KAUPUNGINJOHTAJAN VALINTATYÖRYHMÄN ASIANTUNTIJAJÄSENEN NIMEÄMINEN Khall 125 Vantaan kaupunginvaltuusto on valinnut Lohjan kaupunginjohtaja Elina Lehto Häggrothin sivistystoimen apulaiskaupunginjohtajan virkaan. Lohjan kaupunginhallitus päättää eron myöntämisestä kaupunginjohtajalle hänen esitettyään eropyynnön. Uuden kaupunginjohtajan valintaa valmistelemaan ehdotetaan asetettavaksi työryhmä, joka määrittelee yksityiskohtaisen hakumenettelyn, arvioi mahdollisen rekrytointikonsultin tarpeen, valitsee hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttavat ja haastattelun perusteella soveltuvuustesteihin kutsuttavat sekä tiedottaa prosessin etenemisestä julkisuuteen. Työryhmän asettamisessa on noudatettava tasa arvolain määräyksiä. Lohjan Kaupunginhallitus on päättänyt valmistelevina toimenpiteinä 1. asettaa uuden kaupunginjohtajan valintaa varten työryhmän, jonka tehtävänä on päättää hakijoiden arviointiin liittyvistä menettelytavoista, käydä tarvittavat haastattelut sekä antaa hakijoista lausuntonsa; 2. valita työryhmään seitsemän (7) jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet sekä pyytää Sammattia nimeämään työryhmään yhden asiantuntijajäsenen; 3. nimetä työryhmän sihteeriksi kaupunginsihteeri Mikko Kuosmasen. Työryhmään valittiin Jäsen Pirjo Silvennoinen Pekka Räsänen Jussi Patinen Irene Äyräväinen Matti Pajuoja Pekka Ilmarinen Erja Vaarala Henkilökohtainen varajäsen Tuula Jämsén Reijo Siltasaari Rolf Grandell Erkki Alhopuro Hannu Makkonen Riitta Iitti Paula Nordström Työryhmän puheenjohtajaksi nimettiin Pirjo Silvennoinen ja varapuheenjohtajaksi Jussi Patinen. Sammattia on pyydetty nimeämään työryhmään oma asiantuntijajäsenensä. Kunnanhallitus päättää nimetä Sammatin asiantuntijajäsenen ja tälle varajäsenen Lohjan kaupunginjohtajan valintaa valmistelevaan työryhmään

16 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päättää nimetä Lohjan kaupunginjohtajan valintaryhmään asiantuntijajäseneksi Kari Uittamon ja varajäseneksi Jaakko Heinon.

17 Kunnanhallitus LÄNSI UUDENMAAN OSUUSPANKIN OMISTAMAN MAA ALUEEN LUNASTAMINEN (SAMPAALANPOLKU) Khall 126 Länsi Uudenmaan Osuuspankki omistaa oheisessa karttaliitteessä näkyvän kiinteistön RN:o 1:19 määräalan. SSO on lupautunut lunastamaan osan määräalasta, jolloin synergiaetujen vuoksi olisi järkevää, jos Sammatin kunta voisi lunastaa Länsi Uudenmaan osuuspankin omistaman kiinteistön osan, joka sijaitsee Sampaalanpolun tiealueen kohdalla. Liite nro 8: kartta Kunnanhallitus päättää, että Sammatin kunta lunastaa oheisen karttaliitteen mukaisesti Sampaalanpolun alueelle jäävän kiinteistön RN:o 1:19 määräalan osan. Tarja Lepola ja Pekka Junikka poistuivat kokouksesta esteellisinä asian käsittelyn ajaksi. Syynä osallisuusjääviys.

18 Kunnanhallitus KUNNIAMERKKIESITYKSET / YMPÄRISTÖMINISTERIÖN HALLINONALA Khall 127 Uudenmaan ympäristökeskus pyytää lähettämään ympäristöministeriön hallinnonalaa (ympäristönsuojelu, alueidenkäyttö, luonnonsuojelu, asuminen ja rakentaminen) koskevat kunniamerkkiesitykset vuoden 2008 itsenäisyyspäivänä myönnettävistä kunniamerkeistä Uudenmaan ympäristökeskukseen mennessä. Kunniamerkkiesitykset tulee perustella huolellisesti. Kunniamerkkitoimikunta tekee esityksen Sammatin kuntaan haettavista kunniamerkeistä vuonna 2008.

19 Kunnanhallitus KUNNIAMERKKIESITYKSET / RITARIKUNNAT Khall 128 Etelä Suomen lääninhallitus ilmoittaa, että 6. päivänä joulukuuta 2008 annettavia Suomen valkoisen ruusun ja Suomen leijonan ritarikuntien kunniamerkkejä koskevat esitykset tehdään siten, että esitykset henkilöille, jotka ovat ansioituneet kunnallishallinnon alalla luottamushenkilöinä, viranhaltijoina tai työntekijöinä, toimitetaan lääninhallitukselle viimeistään Tehtäessä esityksiä kunniamerkin myöntämisestä otetaan esitykseen henkilöt, joiden pääasialliset ansiot on saavutettu kunnanvaltuuston tai kunnanhallituksen tai sellaisen kunnan lautakunnan jäsenenä, joiden tehtävien ohjaus ja valvonta kuuluu valtiovarainministeriölle (aiemmin sisäasiainministeriölle). Kunnallisten viranhaltijoiden ja työntekijöiden esityksiä tehtäessä noudatetaan samaa periaatetta. Opetustoimen ja sosiaali ja terveydenhuollon toimialoilta on pyydetty erilliset esitykset. Kunniamerkkitoimikunta tekee esityksen Sammatin kuntaan haettavista kunniamerkeistä vuonna 2008.

20 Kunnanhallitus TIEHALLINNON OPASTETAULUT HAARJÄRVEN LIITTYMÄÄN Khall 129 Sammatin kunta hakee yhdessä Lohjan kaupungin kanssa tiehallinnolta opastetaulua Haarjärven liittymään. Asiasta on käyty periaatteellinen keskustelu Lohjan kaupungin kanssa. Vastaava keskustelu on syytä käydä myös Nummi Pusulan kanssa koskien Nummen liittymän opastetaulua. Liite nro 9: Hakemuslomake opastetaulua varten Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan valmistelemaan asian yhteistyössä Sammatin ympäristötoimen ja Lohjan kaupunkisuunnittelukeskuksen ja Nummi Pusulan kanssa.

21 Kunnanhallitus TYÖTEHOSEURA LÖNNROT OPISTON MAA ALUEIDEN LUOVUTUSTA KOSKEVA ESISOPIMUS Khall 130 Kunta on käynyt neuvotteluja Työtehoseuran kanssa koskien esisopimusta maanluovutuksesta. Tämä esisopimusluonnos on esityslistan liitteenä. Liite nro 10: Esisopimus maanluovutuksesta Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle hyväksyttäväksi esityslistan liitteenä olevan esisopimuksen maanluovutuksesta koskien Työtehoseuran Lönnrot opiston alueen asemakaavoitusta, rakentamista ja kunnallistekniikan rakentamista.

22 Kunnanhallitus KUNNANJOHTAJAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALTA Khall 131 viranhaltijapäätöksiä koskevat päätöspöytäkirjat ajalta ovat kokouksessa nähtävillä. Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen edellä mainitut viranhaltijapäätökset ja päättää olla käyttämättä otto oikeuttaan. Kari Uittamo poistui kokouksesta esteellisenä tämän asian käsittelyn ajaksi. Puheenjohtajana toimi Jaakko Heino tämän pykälän käsittelyn ajan.

23 Kunnanhallitus LAUTAKUNTIEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT JA SAAPUNEITA PÄÄTÖKSIÄ JA TIEDOKSIANTOJA Khall 132 Lautakuntien päätöspöytäkirjat: Sivistyslautakunta Saapuneita päätöksiä ja tiedonantoja: AKO ohjausryhmä: pöytäkirjanote AKO ohjausryhmä: pöytäkirja AKO Länsi Uusimaan toimintakertomus 2007 Lohjan kaupunki: Kehikon muistio Lohjan kaupunki: pöytäkirjanote Lohjan kaupunki: pöytäkirjanote Lohjan kaupunki: Kaupunginjohtajan valintatyöryhmän kokous Kuntaliitto: Valtuustokauden työskentelyn arviointi ja tulevan kauden suunnittelu Matkahuolto: Länsi Uudenmaan seutulipputilasto sekä Sammatin työmatkalipputilasto maaliskuu 2008 Kuntaliitto: veronsaajien oikeudenvalvonta uudistuu Sammatin ja Lohjan kuntaliitoksen ohjausryhmä Teatteri Pensas, kiertuetiedote Uudenmaan liiton liikenneryhmä: muistio Evira: Valvontaohje kiinalaisten riisivalmisteiden tiukentuneiden maahantuontivaatimusten johdosta Evira: Ympäristöterveydenhuollon keskusviranomaisten yhteistyön linjauksia paikallisen valvonnan ohjauksen kehittämiseksi Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen edellä mainitut päätökset ja päättää olla käyttämättä otto oikeuttaan lautakuntien pöytäkirjojen osalta.

24 Kunnanhallitus EDUSTAJAN NIMEÄMINEN LOHJAN PUHELIN OY:N YHTIÖKOKOUKSEEN Khall 133 Lohjan Puhelin Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään Lohjan Puhelin Oy:n tiloissa osoitteessa Asemanrinne 9 Lohjalla tiistaina klo Yhtiökokoukseen saapuvien kirjaaminen aloitetaan klo Kunnanhallitus päättää nimetä Matti Seleniuksen Sammatin kunnan edustajaksi Lohjan Puhelin Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 12/ LEIKKILÄNTIEN VESIOSUUSKUNNAN ANOMUS/VESIHUOLTOAVUSTUS

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 12/ LEIKKILÄNTIEN VESIOSUUSKUNNAN ANOMUS/VESIHUOLTOAVUSTUS ASIALISTA 12/2008 KUNNANHALLITUS **************************************************************************************************************** Kokousaika ja paikka 10.11.2008 KLO 17:00 JOHTOKESKUS Kokouksen

Lisätiedot

1. 44 KOULUNKÄYNTIAVUSTAJA JULIA RITVAKSEN TYÖSUHTEEN VAKINAISTAMINEN

1. 44 KOULUNKÄYNTIAVUSTAJA JULIA RITVAKSEN TYÖSUHTEEN VAKINAISTAMINEN ASIALISTA 6/2008 Kunnanvaltuusto 13.10.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 13.10.2008 klo 19.00 Kokouspaikka Johtokeskus Käsiteltävät

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 7/2008. Sivistyslautakunta

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 7/2008. Sivistyslautakunta ASIALISTA 7/2008 Sivistyslautakunta 03.11.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 03.11.2008 klo 16:30 Kokouspaikka Paloaseman johtokeskus

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 10/2008

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 10/2008 ASIALISTA 10/2008 KUNNANHALLITUS **************************************************************************************************************** Kokousaika ja paikka 13.10.2008 KLO 18:00 JOHTOKESKUS Kokouksen

Lisätiedot

1. 1 KUNNAN ILMOITUSTEN SAATTAMINEN KUNTALAISTEN TIETOON VUONNA 2008

1. 1 KUNNAN ILMOITUSTEN SAATTAMINEN KUNTALAISTEN TIETOON VUONNA 2008 ASIALISTA 1/2008 Kunnanvaltuusto 21.01.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 21.01.2008 klo 18.00 Kokouspaikka Johtokeskus Käsiteltävät

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 28.1.2014 2 TEKNISEN TOIMEN VUODEN 2014 TALOUSARVION KÄYTTÖSUUNNITELMA

Tekninen lautakunta 28.1.2014 2 TEKNISEN TOIMEN VUODEN 2014 TALOUSARVION KÄYTTÖSUUNNITELMA Tekninen lautakunta 28.1.2014 2 TEKNISEN TOIMEN VUODEN 2014 TALOUSARVION KÄYTTÖSUUNNITELMA Tekn. ltk. 1 Lavian kunnanvaltuusto on kokouksessaan 19.12.2013 hyväksynyt talousarvion vuodelle 2014, taloussuunnitelman

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

HELSINGIN SEUDUN YHTEISTYÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 24.3.2015. Helsinki, Kaupungintalo, kaupunginvaltuuston istuntosali

HELSINGIN SEUDUN YHTEISTYÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 24.3.2015. Helsinki, Kaupungintalo, kaupunginvaltuuston istuntosali HELSINGIN SEUDUN YHTEISTYÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika kello 17.00 17.55 Kokouspaikka Helsinki, Kaupungintalo, kaupunginvaltuuston istuntosali Läsnä Helsinki Espoo Kaupunginhallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Maakuntahallitus Maakuntahallitus Maakuntahallitus

Maakuntahallitus Maakuntahallitus Maakuntahallitus Maakuntahallitus 125 11.09.2017 Maakuntahallitus 152 23.10.2017 Maakuntahallitus 186 11.12.2017 Länsi-Uudenmaan vaihemaakuntakaavan ohjaustoimikunnan nimeäminen 202/05.00/2016 MHS 11.09.2017 125 Tiivistelmä

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 9/2011 8.8.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 9/2011 8.8.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 9/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 155 KH 156 KH 157 KH 158 KH 159 Kokouksen järjestäytyminen Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten laillisuusvalvonta Saapuneet kirjeet, ilmoitukset ja päätökset n kunnan

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 19. joulukuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat Ero luottamustehtävistä / Ilpo Pylvänen, uuden valtuutetun kutsuminen valtuustoon

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17. kesäkuuta 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 96 Sote-kiinteistöjen saneerausta suunnittelevan työryhmän perustaminen...

Lisätiedot

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI KAAVOITUSKATSAUS 2014. viistokuva: MOVA kuvaaja Jari Kokkonen

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI KAAVOITUSKATSAUS 2014. viistokuva: MOVA kuvaaja Jari Kokkonen PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI KAAVOITUSKATSAUS 2014 viistokuva: MOVA kuvaaja Jari Kokkonen Pyhäjärven kaupunginvaltuusto hyväksynyt..2014 KAAVOITUSKATSAUS 2014 1.5.2014 Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaisesti

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 1/2010 Aika Torstai 14.1.2010, klo 18.00-19.15 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen

Lisätiedot

Lohjan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lohjan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone 1 SAMMATIN JA LOHJAN KUNTALIITOKSEN OHJAUSRYHMÄ Aika 27.2.2008 klo 17.00-18.28 Paikka Lohjan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Läsnä LOHJA SAMMATTI Poissa Jussi Patinen, valtuuston puheenjohtaja,

Lisätiedot

HELSINGIN SEUDUN KUNTIEN YHTEISTYÖSOPIMUS

HELSINGIN SEUDUN KUNTIEN YHTEISTYÖSOPIMUS 1 LUONNOS 6.4.2005 Asia 1 / Liite 1 HELSINGIN SEUDUN KUNTIEN YHTEISTYÖSOPIMUS 1. SOPIMUKSEN TARKOITUS JA TAVOITTEET Sopimuskuntien yhteisenä tavoitteena on Helsingin seudun kansainvälisen kilpailukyvyn

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUS- KATSAUS

HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUS- KATSAUS HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUS- KATSAUS 2018 HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUSKATSAUS 2018 Kaavoituskatsauksen tavoite ja sisältö Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia

Lisätiedot

KAAVOITUSKATSAUS 2015

KAAVOITUSKATSAUS 2015 Rautalammin kunta KAAVOITUSKATSAUS 2015 Kaavoitusjaosto 30.7.2015, 16 1 YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa ja maakunnan liitossa

Lisätiedot

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 5/2008. Sivistyslautakunta 11.08.2008

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 5/2008. Sivistyslautakunta 11.08.2008 ASIALISTA 5/2008 Sivistyslautakunta 11.08.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 11.08.2008 klo 16:30 Kokouspaikka Paloaseman johtokeskus

Lisätiedot

3 Kunnan lausunto Ely-keskuksen lausuntopyyntöön 28.5.2013; Tolsan maantien 11246 kevyen liikenteen väylä

3 Kunnan lausunto Ely-keskuksen lausuntopyyntöön 28.5.2013; Tolsan maantien 11246 kevyen liikenteen väylä 3..03 tiedote (5) 5.8.03 Ennakkotiedot Kirkkonummen kunnanhallituksen päätöksistä 5.8.03 tiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

HELSINGIN SEUDUN YHTEISTYÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1

HELSINGIN SEUDUN YHTEISTYÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 HELSINGIN SEUDUN YHTEISTYÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika kello 17.00 18.45 Kokouspaikka Helsinki, Kaupungintalo, juhlasali Läsnä Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen Järvenpää Nurmijärvi Tuusula Kerava Mäntsälä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro klo 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 22.3.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 22.3.2017 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi

Lisätiedot

Muut Rikhard Manninen yleiskaavapäällikkö,

Muut Rikhard Manninen yleiskaavapäällikkö, 1 Kokousaika Keskiviikko 7.11.2018 klo 15:00 15:30 Paikka Östersundomin suunnittelu -yksikkö Kansakoulukatu 1, 4. kerros, neuvotteluhuone 402 Läsnä Jäsenet Mikko Aho puheenjohtaja, toimialajohtaja, kaupunkiympäristön

Lisätiedot

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 20.04.2015 klo 17.00 18.33 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Alkkiomäki Jari

Lisätiedot

Kärsämäen kunta Kaavoituskatsaus 2015

Kärsämäen kunta Kaavoituskatsaus 2015 1 Kärsämäen kunta Kaavoituskatsaus 2015 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Maakuntakaava 3. Yleiskaava 4. Asemakaava 5. Rakennusjärjestys 6. Ohjelmoimattomat kaavoitustyöt 7. Kaavoitusohjelma 8. Liitekartat

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.11.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 13.11.2014 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Kaksiportaisen seutuhallinnon selvitys. Maankäyttö, asuminen, liikenne, (ympäristö)

Kaksiportaisen seutuhallinnon selvitys. Maankäyttö, asuminen, liikenne, (ympäristö) Työryhmä 5: Maankäyttö, asuminen, liikenne, (ympäristö) TYÖRYHMÄN KOKOONPANO pj: Kaupunginjohtaja Rolf Paqvalin (Kerava) vpj: Apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä (Helsinki) muut jäsenet: Helsinki Espoo

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUS- KATSAUS

HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUS- KATSAUS HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUS- KATSAUS 2017 HEINÄVEDEN KUNNAN KAAVOITUSKATSAUS 2017 Kaavoituskatsauksen tavoite ja sisältö Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Uudenmaan liiton toimisto, Esterinportti 2 B Helsinki. Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaaminen ja esityslistan hyväksyminen 4

Uudenmaan liiton toimisto, Esterinportti 2 B Helsinki. Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaaminen ja esityslistan hyväksyminen 4 UUDENMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 Uudenmaan kuntajohtajakokous AIKA 25.09.2012 klo 13:00-15:00 PAIKKA Uudenmaan liiton toimisto, Esterinportti 2 B Helsinki KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen

Lisätiedot

Asukasinfo Missä mennään kuntauudistuksessa?

Asukasinfo Missä mennään kuntauudistuksessa? Asukasinfo 31.1.2013 Missä mennään kuntauudistuksessa? Järvenpään kaupunki Järvenpään kaupunki Erkki Kukkonen 31.1.2013 1 2 14.2.2012 3 14.2.2012 Lähde: Suomen Kuvalehti 13.1.2012 Tilaisuuden aihe Järvenpään

Lisätiedot

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus 56 4.0.04 Kunnanhallitus 4.04.04 Kunnanhallitus 46 05.06.04 Talousjohtajan viran täyttäminen Kunnanhallitus 0.0.04 797/0.0.00/0 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 2/2010 13 Tekninen lautakunta Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri

Lisätiedot

Maakuntahallitus Maakuntahallitus Helsingin seudun vaihemaakuntakaavan ohjaustoimikunnan nimeäminen 202/05.

Maakuntahallitus Maakuntahallitus Helsingin seudun vaihemaakuntakaavan ohjaustoimikunnan nimeäminen 202/05. Maakuntahallitus 123 11.09.2017 Maakuntahallitus 150 23.10.2017 Helsingin seudun vaihemaakuntakaavan ohjaustoimikunnan nimeäminen 202/05.00/2016 MHS 11.09.2017 123 Tiivistelmä Asian yksityiskohtainen selostus

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

Alueiden johtokunnan kokoonpanon vahvistaminen toimikaudeksi

Alueiden johtokunnan kokoonpanon vahvistaminen toimikaudeksi Kaupunginhallitus 273 11.09.2017 Alueiden johtokunta 18 20.09.2017 Alueiden johtokunnan kokoonpanon vahvistaminen toimikaudeksi 2017-2019 KH 11.09.2017 273 Alueiden johtokunta toimii Lohjan lähidemokratian

Lisätiedot

KAAVOITUSKATSAUS 2016

KAAVOITUSKATSAUS 2016 Rautalammin kunta KAAVOITUSKATSAUS 2016 Kaavoitusjaosto 16.2.2017, 3 Kunnanhallitus 27.2.2017 62 1 YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa Kihniön nuorisovaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokousaika tiistai 20.2.2018 klo 16:30-18:40 Kokouspaikka Kihniön yhtenäiskoulu Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja Hylkinen

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto. Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI, Pornainen. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Nuorisovaltuusto. Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI, Pornainen. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 1/2013 Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 4.2.2013 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI, Pornainen KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 1 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

1. 5 LOHJAN JA SAMMATIN KUNTALIITOSTA KOSKEVAN HALLINNON JA PALVELUJEN JÄRJESTÄMISSOPIMUKSEN TARKISTAMINEN

1. 5 LOHJAN JA SAMMATIN KUNTALIITOSTA KOSKEVAN HALLINNON JA PALVELUJEN JÄRJESTÄMISSOPIMUKSEN TARKISTAMINEN ASIALISTA 2/2008 Kunnanvaltuusto 07.04.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 07.04.2008 klo 18.00 Kokouspaikka Johtokeskus Käsiteltävät

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/

Sivistyslautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Sivistyslautakunta 6/2015 60 62 Aika Tiistai 11.08.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KAAVOITUSKATSAUS 2017

KAAVOITUSKATSAUS 2017 Rautalammin kunta KAAVOITUSKATSAUS 2017 Kaavoitusjaosto 13.9.2017 12 Kunnanhallitus 18.9.2017 318 Kunnanvaltusto 26.9.2017 91 1 YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee vähintään kerran

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 94. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 94. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 07.03.2016 Sivu 1 / 1 94 Lautakuntien ja jaostojen sekä viranhaltijoiden päätökset Päätösehdotus Kaupunginjohtaja: - Kaupunginjohtajan päätöspöytäkirja (Yleiset asiat) 26.2.2016 / 13

Lisätiedot

Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv)

Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv) Yhdyskuntatekniikan lautakunta 27 20.04.2017 Kunnanhallitus 145 02.05.2017 Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv) 282/10.00.02/2017 Yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 34 KIINTEISTÖKANNAN SALKUTUS (LIITE) 2 35 TEOLLISUUSTONTIN MYYMINEN LISÄMAAKSI (LIITE) 5

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 34 KIINTEISTÖKANNAN SALKUTUS (LIITE) 2 35 TEOLLISUUSTONTIN MYYMINEN LISÄMAAKSI (LIITE) 5 KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA 8/2014 Kokousaika 27.8.2014 klo 18.30 Kokouspaikka Kapellby skola, Lapinjärventie 45 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2013 61 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2013 KOKOUSAIKA 26.06.2013 klo 18.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 192 193 194 61 195 62,63

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- KOKOUSAIKA Torstai 6.7.2017 klo.16.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1 Maakuntauudistus, Poliittisen ohjauksen neuvottelukunta Kokousaika 09.03.2018 kello 14:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Lisätiedot

Kokouksen järjestäytyminen Eteva kuntayhtymän perussopimuksen muuttaminen Teknisen johtajan virkavaali

Kokouksen järjestäytyminen Eteva kuntayhtymän perussopimuksen muuttaminen Teknisen johtajan virkavaali nro 16/2015 SISÄLLYSLUETTELO KH 225 KH 226 KH 227 Kokouksen järjestäytyminen Eteva kuntayhtymän perussopimuksen muuttaminen Teknisen johtajan virkavaali Sivu 2 Nro 16/2015 Kokouspaikka- ja aika Kunnantalo

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 240

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 240 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 237 Kunnanhallitus 25.06.2018 AIKA 25.6.2018 klo 19.10-19.19 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2015 1 (5) 7 Kaupunginhallituksen johtamisen jaoston jäsenten valinta toimikaudeksi 2015 2016 HEL 2014-013179 T 00 00 02 Päätös päätti valita kaupunginhallituksen toimikaudeksi

Lisätiedot

Vammaisneuvoston asettaminen toimikaudeksi /Länsi-Uudenmaan Näkövammaiset ry:n edustajan nimeäminen

Vammaisneuvoston asettaminen toimikaudeksi /Länsi-Uudenmaan Näkövammaiset ry:n edustajan nimeäminen Kaupunginhallitus 212 12.06.2017 Kaupunginhallitus 298 02.10.2017 Kaupunginhallitus 387 04.12.2017 Vammaisneuvoston asettaminen toimikaudeksi 1.6.2017-31.5.2021/Länsi-Uudenmaan Näkövammaiset ry:n edustajan

Lisätiedot

1(7) Mäntsälän kunta Ympäristöpalvelut ISONNIITYNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OAS

1(7) Mäntsälän kunta Ympäristöpalvelut ISONNIITYNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OAS 1(7) Mäntsälän kunta Ympäristöpalvelut ISONNIITYNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OAS PROJ.NRO 174 Asemakaavan muutos OSOITE TAI MUU PAIKANNUS Kaavamuutosalueen rajaus on merkitty oheiseen karttaan ALOITE TAI

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Östersundom-toimikunnan puheenjohtaja

Östersundom-toimikunnan puheenjohtaja Östk/3 1 K O K O U S K U T S U Kokousaika keskiviikko 7.11.2018 klo 15:00 Paikka Helsingin kaupunki Östersundomin suunnitteluyksikkö Kansakoulukatu 1, 4. krs, neuvotteluhuone 402 Östersundom-toimikunnan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2019 1 Kokousaika 25.3.2019 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Khall 522/

Khall 522/ Kokouspvm. DnoKESH:406/2015 94 PYY MARKKU, ERON MYÖNTÄMINEN LUOTTAMUSTOIMESTA JA KESKI UUDENMAAN YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN VARAJÄSENEN VAALI 522 16 42 51 119 40 384 121 175 67 215 17. 12. 2012 28. 1. 2013 4.

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1 Kunnanhallitus Aika 27.08.2018 17:00-19:20 Paikka Ruoveden kunnanviraston valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 108 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.12.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 13.12.2017 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (-) (x) (-) (x) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (-) (x) (-) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 5.3.2015 Kokousaika Torstai 5.3.2015 klo 17.00 18.01 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus 56 4.0.04 Kunnanhallitus 4.04.04 Talousjohtajan viran täyttäminen 797/0.0.00/0 Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan 8..0 talousjohtajan viran

Lisätiedot

Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen hyväksyminen

Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen hyväksyminen Tekninen lautakunta 75 18.11.2015 Kunnanhallitus 298 07.12.2015 Kunnanhallitus 175 29.06.2016 Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB PÖYTÄKIRJA SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2008 Aika: 14.5.2008 klo 13.30 14.25 Paikka: Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää Läsnä: kunta osallistuja äänimäärä Hyvinkään

Lisätiedot

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä Oulun Rajakylän koulun vanhempainyhdistys 1 Yhdistyksen nimi on OULUN RAJAKYLÄN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS ry ja se toimii Rajakylän koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Oulu. 2 Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 14/6.6.2011 250 Kokousaika 6.6.2011 klo 17.00 20.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Lavia Pori erityinen kuntajakoselvitys. Kuntajakoselvittäjä Arto Saarinen

Lavia Pori erityinen kuntajakoselvitys. Kuntajakoselvittäjä Arto Saarinen Lavia Pori erityinen kuntajakoselvitys Kuntajakoselvittäjä Arto Saarinen 28.2.2014 Tehtävä Selvittäjän on suoritettava kuntarakennelain 16a :ssä tarkoitettu erityinen kuntajakoselvitys Erityinen kuntajakoselvitys

Lisätiedot

Otsikko Sivu. 28 Kokouksen avaaminen, esityslistan hyväksyminen, nimenhuuto 4. 29 Edellisen kokouksen pöytäkirja 5

Otsikko Sivu. 28 Kokouksen avaaminen, esityslistan hyväksyminen, nimenhuuto 4. 29 Edellisen kokouksen pöytäkirja 5 UUDENMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 4/2012 1 Uudenmaan kuntajohtajakokous AIKA 22.11.2012 klo 08:30-10:00 PAIKKA Finlandia-talo, Elissa-Sali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaaminen, esityslistan hyväksyminen,

Lisätiedot

Sote-ohjausryhmä. Ote pöytäkirjasta 5/2015. Aika Tiistai klo

Sote-ohjausryhmä. Ote pöytäkirjasta 5/2015. Aika Tiistai klo Sote-ohjausryhmä Ote pöytäkirjasta 5/2015 4 Aika Tiistai 1.12.2015 klo 18.00 20.00 Paikka Helsingin kaupungintalo, Ryhmähuone 331 Aleksanterinkatu 20, 3. krs. 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 43/2012 86 (408) Kaupunginhallitus Stj/1 03.12.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 43/2012 86 (408) Kaupunginhallitus Stj/1 03.12.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 43/2012 86 (408) 1347 V Sosiaalihuollon, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteisen asiakastietojärjestelmäpalvelun hankintayhteistyö päätti esittää kaupunginvaltuustolle,

Lisätiedot

Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13

Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen PÄÄKAUPUNKISEUDUN Kokousaika 25.11.2008 kello 17.10 18.46 Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 Läsnä Helsinki kaupunginvaltuuston puheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala Kaupunginhallitus 341 19.12.2016 Kaupunginhallitus 50 20.02.2017 Kaupunginhallitus 70 06.03.2017 Kaupunginvaltuusto 13 13.03.2017 Toimielimet ja luottamushenkilöorganisaatio 1.6.2017 alkaen Kh 19.12.2016

Lisätiedot

Kokouksen järjestäytyminen Neuvottelujen käynnistäminen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämiseksi ja neuvottelijoiden nimeäminen

Kokouksen järjestäytyminen Neuvottelujen käynnistäminen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämiseksi ja neuvottelijoiden nimeäminen nro 8/2012 SISÄLLYSLUETTELO KH 111 KH 112 Kokouksen järjestäytyminen Neuvottelujen käynnistäminen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämiseksi ja neuvottelijoiden nimeäminen Sivu 2 Nro 8/2012

Lisätiedot

Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13

Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen PÄÄKAUPUNKISEUDUN Kokousaika Tiistai kello 19.07 20.55 Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 Läsnä Helsinki kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Rakel

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 5/ . ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 5/2017 67 Kokousaika 25.4.2017 kello 16.30 20.12 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Matti Kulmanen Tero Kuosa Pertti Liinoja Pekka Markula Taru Ojanperä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 24.03.2014 Sivu 1 / 1 5446/00.00.01/2012 Kaupunginhallitus 69 10.3.2014 29 Kaupunkisuunnittelulautakunnan vaali Valmistelijat / lisätiedot: Katja Rytilahti, puh. 050 382 6951 Jouni Majuri, puh.

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 7/2014 103 Kaavoitustoimikunta 08.12.2014 Aika 08.12.2014 klo 18:00-18.50 Paikka Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen Juha Kare Terhi

Lisätiedot

Kärsämäen kunta Kaavoituskatsaus 2018

Kärsämäen kunta Kaavoituskatsaus 2018 1 Kärsämäen kunta Kaavoituskatsaus 2018 Tekninen lautakunta 25.10.2018 Kunnanhallitus 12.11.2018 Valtuusto 18.12.2018 2 1. Yleistä kaavoituskatsauksesta Maankäyttö- ja rakennuslaki (MRL) sekä maankäyttö-

Lisätiedot

1 Kirkkonummen vammaisneuvosto on Kirkkonummen kunnan sekä vammais- ja potilasjärjestöjen yhteistyöelin.

1 Kirkkonummen vammaisneuvosto on Kirkkonummen kunnan sekä vammais- ja potilasjärjestöjen yhteistyöelin. Kirkkonummen vammaisneuvoston toimintasääntö 1 Kirkkonummen vammaisneuvosto on Kirkkonummen kunnan sekä vammais- ja potilasjärjestöjen yhteistyöelin. 2 Kirkkonummen vammaisneuvoston tarkoituksena on 1)

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2013

KUNNANHALLITUS No 17/2013 138 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2013 KOKOUSAIKA 30.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 244 245 246 247 83 248 249 84,85

Lisätiedot