JMS Malli 410 Malli 410 vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön Markkinoiden pienin ja tehokkain vedenpehmennyssuodatin.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JMS Malli 410 Malli 410 vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön Markkinoiden pienin ja tehokkain vedenpehmennyssuodatin."

Transkriptio

1 JMS Malli 410 Malli 410 vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön Markkinoiden pienin ja tehokkain vedenpehmennyssuodatin. suodattaa sedimenttia 20 Mittaa veden virtausta 54,6x29,2x47 cm JMS Malli 700 Malli 700 on tarkoitettu tavallisille kotitalouksille. Tämä malli sopii 95 % kaikista kalkkipitoisista vesistä. 65x37x47 cm JMS Malli 900 Malli 900 on tarkoitettu suuremmille kotitalouksille. Tämä malli sopii 95 % kaikista kalkkipitoisista vesistä. suodattaa sedimenttiä 20 Suodattaa (rautapitoisesta) kirkkaasta vedestä rautaa 10mg/l asti. suodattaa sedimenttiä 20 Suodattaa (rautapitoisesta) kirkkaasta vedestä rautaa 10mg/l asti. 63x37x47cm. JMS Malli 63MXQ Malli 63MXQ on tarkoitettu suuremmille kotitalouksille. 98x38x38 cm x 2 suodattaa sedimenttiä 20 Suodattaa (rautapitoisesta) kirkkaasta vedestä rautaa 10mg/l asti. Mittaa veden virtausta ja suorittaa paluuhuuhtelun tarvittaessa. Bakteriostaatti estää bakteerien kasvua suodattimen säiliössä.

2 JMS Malli 61AAN Malli 61 -sarja räätälöidään erityistarpeittesi mukaan. Voit valita sarjasta suodatinmateriaalin, joka sopii parhaiten sinun vedellesi. Rautasuodatin kotitalouksille ja kiinteistöille, joissa on oma kaivo. Vapaa-ajan asunnoille. 98x38x38 cm Suodattaa rautaa ja mangaania Suodattaa rikkivedyn hajua Kontrolloi rautabakteereja Max rautasuodatus 20 mg/l JMS Malli 900IF Malli 900 IF on tarkoitettu tavallisille kotitalouksille. Vapaa-ajan asunnot. 77x37x47 cm Suodattaa rautaa ja mangaania Suodattaa rikkivedyn hajua Kontrolloi rautabakteereja Max rautasuodatus 15 mg/l JMS Malli 61AAE Malli 61 -sarja räätälöidään erityistarpeittesi mukaan. Valitsemme sarjasta suodatinmateriaalin, joka sopii parhaiten sinun vedellesi. Kotitaloudet ja kiinteistöt, joissa on oma kaivo tai kunnan vesi. Vapaa-ajan asunnot 98x38x38 cm x 2 klooria, hajuja ja makua. sedimenttiä 20 mikrometriin asti. humusainetta. JMS Malli 900CF Kotitaloudet ja kiinteistöt, joissa on oma kaivo tai kunnan vesi. Vapaa-ajan asunnot. 77x37x47 cm klooria, hajuja ja makua. sedimenttiä 20 mikrometriin asti. humusainetta.

3 JMS Malli 61AAJ Malli 61 -sarja räätälöidään erityistarpeittesi mukaan. Valitsemme sarjasta suodatinmateriaalin, joka sopii parhaiten sinun vedellesi. Vapaa-ajan asunnot. ph-suodatin nostaa pharvoa ph-suodatin neutralisoi aggressiivista hiilihappoa ph-suodatin estää korroosiota putkissa Min ph-5,0 98x38x38 cm JMS Malli 900NF Vapaa-ajan asunnot. 77x37x47 cm ph-suodatin nostaa ph-arvoa ph-suodatin neutralisoi aggressiivista hiilihappoa ph-suodatin estää korroosiota putkissa Min ph-6,3 JMS Malli 60 -sarja räätälöidyt vesisuodattimet Hienojakoinen hiekka suodattaa likaa ja sedimenttiä puhdistaen itse itsensä, joten suodattimen vaihtoa ei tarvita. Valinnainen: puhdistusaine kloorin vähentämiseksi Suodattimessa voidaan käyttää erilaisia suodatinmateriaaleja tarpeen mukaan, esim. kun kyseessä on haju, maku, matala ph, humus, rikkivety, kloori, rauta ja mangaani jne. Toimii tehokkaasti hienojakoisen suodatinmateriaalin ansiosta, tyhjiö. VIBRAPACKED kalkin ja raudan maksimissuodatukseen. Malli 60 muodostuu moniosaisista säiliöistä, jotka voidaan jakaa 1-3 lokeroon. Näin laite voidaan muokata vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. JMS UV-suodatin 39/24 UV-suodatin / Bakteerisuodatin UV-suodattimessa on ultraviolettivalo, joka on luonnollinen juomaveden desinfiointiaine. Sen käyttö on ympäristöystävällistä ja kustannustehokasta. 6,4x90x8,9 cm Bakteerisuodatin 1201S:llä (48 l/min) poistetaan mikro-organismeja ja bakteereja juomavedestäsi käyttämättä kemikaaleja. Sopii normaalikokoisille kotitalouksille.

4 JMS RO 300 Juomavedensuodatin Juomavedensuodatin kotiin/konttoriin/vapaa-ajan asuntoon. Sähkönsaanti: 220v-240v. Puhdistusmenetelmä: Käänteinen osmoosi. Suoravirtaus 46,2x15x36,5 cm JMS RO-SO5 Juomavedensuodatin varastosäiliöllä Vie vähän tilaa, asennetaan tiskipöydän alle erillisen hanan avulla. Toimii ilman sähköä. Juomavedensuodatin kotiin/konttoriin/ vapaa-ajan asuntoon. Puhdistusmenetelmä: Käänteinen osmoosi. Suoravirtaus 36,5x40,5x21,5 cm Juomavedensuodatin RO 300 poistaa vedestä pahaa makua sekä periaatteessa kaikentyyppisiä hiukkasia ja aineita: siitepölyä, raskasmetalleja, nitraatteja, klooria, fluoria, kemiallisia torjunta-aineita, bakteereja ja viruksia jne. Suodattaa pahaa makua sekä poistaa periaatteessa kaikentyyppisiä hiukkasia ja aineita vedestä: siitepölyä, raskasmetalleja, nitraatteja, klooria, fluoria, kemiallisia torjunta-aineita jne. JMS RO-Svanen Juomavedensuodatin suoravirtauksella Kompakti, voidaan asentaa sekä pysty- että makuuasentoon tiskipöydän alle. Suoravirtaus, puhdasta vettä suoraan. Ohjauspaneelissa 4 toimintoa. Juomavedensuodatin kotiin/konttoriin/vapaa-ajanasuntoon. Sähkönsaanti: 220v-240v. Puhdistusmenetelmä: Käänteinen osmoosi. Suoravirtaus 44,5x13,5x43,5 cm Mitat telineen kanssa 47,0x16,5x43,5 cm Suodattaa pahaa makua sekä poistaa periaatteessa kaikentyyppisiä hiukkasia ja aineita vedestä: siitepölyä, raskasmetalleja, nitraatteja, klooria, fluoria, kemiallisia torjunta-aineita jne.

5 JMS Suolavesisuodatin Koko talo -konseptimme avulla voidaan muodostaa täydellinen vesilaitos omaa taloa varten. Laajan tuotevalikoimamme ja paikallistuntemuksemme turvin me huolehdimme siitä, että saat järjestelmän, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Varastointi Yhtä säiliöistä käytetään puskurina, jottei RO-järjestelmästä tulisi liian suurta. Suorituskyky määritetään talouden tarpeen mukaan. RO-puhdistin RO-puhdistin valitaan ottaen huomioon tarvittava teho ja veden suolapitoisuus. Myös muut haitalliset aineet suolan lisäksi poistetaan ja puhdistuksen tehokkuutta seurataan luonnollisesti jatkuvasti. 50x25x50 cm Suodattaa murtovettä, pahaa makua ja poistaa periaatteessa kaikentyyppisiä hiukkasia ja aineita vedestä: suolaa, siitepölyä raskasmetalleja, nitraatteja, klooria, fluoria, kemiallisia torjunta-aineita jne. JMS Radonsuodatin Suosittelemme Radonett-radonsuodatinta, mallia A1UV, kun haluat alentaa juomaveden radonpitoisuutta mahdollisimman tehokkaasti. Toimitetaan täydellisenä mukaan luettuna asennettu paineistuksen pumppu, jossa prosessi-ilman UVkäsittely. MyösPLC-ohjausjärjestelmä puhdistuksen valvontaa varten. CE-merkintä, testattu ja koeajettu tehtaalla. Radonett-radonsuodatinta on olemassa 6 eri mallia, alkaen kotitalousmallista aina pienempiin kunnalliseen käyttöön tarkoitettuihin laitteisiin asti. Vapaa-ajan asunnot Radonett-radonsuodatin poistaa: radonkaasua, radonin tytäraineita, metaanikaasua, rikkivetyä, hiilidioksidia, aggressiivista hiilihappoa, nostaa matalaa ph:ta. 104x32x58 cm JMS Vesipumppu 2-sarja Jotta vedensuodattimesi toimisi hyvin pitkän aikaa, tarvitset sitä varten myös hyvän vesipumpun. Autamme sinua valitsemaan oikean vesipumpun, joka sopii sinun tarpeisiisi. JMS 2-sarja sisältää 3 tuuman pumppuja huviloille ja maatiloille, joissa on aiemmin käytetty ejektoripumppua

6 JMS Vesipumppu 4-sarja Jotta vedensuodattimesi toimisi hyvin pitkän aikaa, tarvitset sitä varten myös hyvän vesipumpun. Autamme sinua valitsemaan oikean vesipumpun, joka sopii sinun tarpeisiisi. JMS 4-sarja sisältää 4 tuuman pumppuja huviloille ja maatiloille, joiden vedenkulutus on normaalia. JMS Maxi Jet 100 HT Maxi Jet 100HT on rengaspumpun korvike, jota voidaan käyttää siellä, missä aiemmin on käytetty 3-renkaista ejektoripumppua. JMS Maxi Jet 150HT Maxi Jet 150HT -pumppua käytetään pääasiassa painesäiliöpumppuna huviloilla, maatiloilla ja vapaaajan-asunnoilla. Se sopii myös kastelupumpuksi, koska se kestää jatkuvaa käyttöä. Pumppu on itseimevä. Näin ollen pumppu soveltuu laitteisiin, joissa on pitkät imuletkut (40 mm tai enemmän). JMS Hydrofor-paineastia Hydrofor on paineastia, jossa on automaattinen hapetus ja tuuletus. Hydrofor-paineastia (muita nimityksiä ovat esim. painesäiliö tai painetankki) on painevesisäiliö, joka toimii paineistetun veden varastona. Pumppu liitetään tähän säiliöön. Näin saadaan vesijohtoihin paine, joka vaihtelee sen paineen välillä, joka on säädetty pumpun päällekytkentään ja poiskytkentään. Pumppu ei käynnisty joka kerran kun vesihana aukaistaan. Hydrofor sopii painevesisäiliöksi silloin kun käytössä on porakaivosta tai kaivetusta kaivosta saatava oma vesi, koska vesi joutuu säiliössä kosketuksiin ilman kanssa. Tällöin se hapettuu, mikä puolestaan voi vähentää vedessä mahdollisesti olevaa pahaa hajua tai makua. JMS Hydropress-paineastia Hydropress on paineastia, joka toimii saman periaatteen mukaan kuin Hydrofor, mutta siinä on kalvo veden ja ilman välillä. Hydropress-paineastiassa ilmapuoli on paineistettu kumikalvon avulla.

Softena 1 Tämä vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön. Mitä suodatin tekee?

Softena 1 Tämä vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön. Mitä suodatin tekee? Softena 1 Tämä vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön. Kalkkipitoisen veden käyttäjille niin yksityistalouksissa kuin yrityksissä, suurkeittiöissä, ravintoloissa jne. 66,7x57,3x41,8

Lisätiedot

Raikasta vettä myös sinulle!

Raikasta vettä myös sinulle! Raikasta vettä myös sinulle! Tervetuloa tutustumaan JMS JMS Vattenrening vedenpuhdistusyrityksemme tarjoaa sopivat menetelmät vedenpuhdistukseen koko maan kotitalouksille. Löydät meidät läheltäsi valmiina

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Puhtaan juoma- ja käyttöveden tuotto merestä 150 litraa/t;

Lisätiedot

Callidus Vedenkäsittely

Callidus Vedenkäsittely Callidus Vedenkäsittely Vedensuodattimen valinta - Vesianalyysi - Mitä vesianalyysi kertoo Suodatinmallit, niiden asennus ja huolto - AIF - NF- ja DD - UNF- ja MKF - Radonett - Zero - UV - Cintropur Ongelmatilanteet

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Puhtaan juomaveden tuotto merestä 25 litraa/tunti, ja järvestä sekä kaivosta 50 litraa/tunti. 72 x 28 x 29

Lisätiedot

Käyttöpistekohtainen vedenkäsittely Juomavesi ja tekninen käyttövesi

Käyttöpistekohtainen vedenkäsittely Juomavesi ja tekninen käyttövesi Käyttöpistekohtainen vedenkäsittely Juomavesi ja tekninen käyttövesi Merlin on GE:n rekisteröimä tavaramerkki Merlin tarkoittaa suomeksi taikuria. Merlin -käänteisosmoosijärjestelmä Pienten RO-yksiköiden

Lisätiedot

ASENNUS JA KÄYTTÖOHJE

ASENNUS JA KÄYTTÖOHJE 1(7) WATMAN - VEDENSUODATTIMET ASENNUS JA KÄYTTÖOHJE NEUTRALOINTISUODATIN... C8 (laitetyypit alkaen 08-11-2006) C10 C12 C15 C18 YLEISTÄ 1. ASENNUS 2. SUODATTIMEN KÄYTTÖÖNOTTO 3. ph- ARVON SÄÄTÖ 4. HUOLTO

Lisätiedot

VALMISTA RAIKAS JUOMAVETESI PAIKALLISESTI OMASTA RANNASTA. Ekologinen valinta. Toimii pelkällä aurinkoenergialla, jos sähköä ei ole.

VALMISTA RAIKAS JUOMAVETESI PAIKALLISESTI OMASTA RANNASTA. Ekologinen valinta. Toimii pelkällä aurinkoenergialla, jos sähköä ei ole. VALMISTA RAIKAS JUOMAVETESI PAIKALLISESTI OMASTA RANNASTA Ekologinen valinta. Toimii pelkällä aurinkoenergialla, jos sähköä ei ole. SolarRO MINI 50 Helppokäyttöinen ja energiatehokas. Puhtaan juomaveden

Lisätiedot

Ei enää vesiongelmia saaressa tai haja-asutusalueella. Puhdasta juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti.

Ei enää vesiongelmia saaressa tai haja-asutusalueella. Puhdasta juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti. VALMISTA OMA RAIKAS JUOMAVESI JÄRVESTÄ, JOESTA TAI MERESTÄ Ei enää vesiongelmia saaressa tai haja-asutusalueella. Puhdasta juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti. SolarRO MINI 150 Automaattinen

Lisätiedot

Puhdas juoma- ja talousvesi helposti suoraan merestä tai järvestä.

Puhdas juoma- ja talousvesi helposti suoraan merestä tai järvestä. Puhdas juoma- ja talousvesi helposti suoraan merestä tai järvestä. 1 Uutta puhdasta vettä joka päivä Puhdasta juomavettä helposti ja ekologisesti. Ei säätämistä, automaattinen toiminta. SolarRO MINI 300

Lisätiedot

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen.

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen. VALMISTA PUHDAS JUOMA- JA KÄYTTÖVETESI OMASTA RANNASTA Energiatehokas ja ympäristöystävällinen. SolarRO MINI 150 Automaattinen ja säätövapaa. Puhtaan juomaveden tuotto järvi-, joki-, tai kaivovedestä 150

Lisätiedot

Kestävä sanitaatio Juomavesi

Kestävä sanitaatio Juomavesi Kestävä sanitaatio Juomavesi 11.2.2015 Kepa, Helsinki Vesa Arvonen Suomen ympäristöopisto SYKLI vesa.arvonen@sykli.fi Esityksen sisältö Hyvä talousvesi Veden hankinta Veden käsittely 1 Hyvä talousvesi

Lisätiedot

BWT For You and Planet Blue. Kemikaalitonta ja laadukasta vettä lämmitysverkostoon

BWT For You and Planet Blue. Kemikaalitonta ja laadukasta vettä lämmitysverkostoon BWT For You and Planet Blue. Kemikaalitonta ja laadukasta vettä lämmitysverkostoon 1 Korroosio lyhentää lämpöputkien käyttöikää. Seuraavassa korroosion kolme yleisintä syytä ja niiden eliminointi. 2 Korroosion

Lisätiedot

sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin

sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin 1 Hyödyt: Paremmat pesutulokset Säästöjä astianpesukoneen huollossa Taloudellinen Minimaalinen pesu- ja huuhteluaineen kulutus Tuotevalikoima kaikille

Lisätiedot

Juomavesi Maailmanlaajuinen haaste Luotettavaa vedenkäsittelyä ja desinfiointia

Juomavesi Maailmanlaajuinen haaste Luotettavaa vedenkäsittelyä ja desinfiointia Juomavesi Maailmanlaajuinen haaste Luotettavaa vedenkäsittelyä ja desinfiointia Printed in Germany, PT PM 005 11/10 FI Vesi on elintärkeää kaikelle elämälle ja siksi sen merkitys on olennaisen tärkeä koko

Lisätiedot

Talousveden laatu ja pohjaveden käsittely

Talousveden laatu ja pohjaveden käsittely Talousveden laatu ja pohjaveden käsittely Aino Pelto-Huikko Tutkija, DI 5.6.2014 Kankaanpää Vesivälitteiset epidemiat 69 vesiepidemiaa vuosina 1998 2010 Suurin osa (pienillä) pohjavesilaitoksilla (25)

Lisätiedot

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1 Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti. Niitä noudattamalla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavantoiminnan. Kospel Oy pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia laitteen rakenteeseen

Lisätiedot

Vapaudu viemäröinnistä SOLOLIFT2 SOLOLIFT 2

Vapaudu viemäröinnistä SOLOLIFT2 SOLOLIFT 2 Vapaudu viemäröinnistä SOLOLIFT 2 TOTEUTA UNELMASI - on ratkaisu siellä missä viemäreitä ei ole Sololift2 on uuden sukupolven pienpumppaamo kotitalouksien tarpeeseen. Se voidaan asentaa mihin tahansa viemärittömään

Lisätiedot

KALKKIA VEDENPUHDISTUKSEEN

KALKKIA VEDENPUHDISTUKSEEN KALKKIA VEDENPUHDISTUKSEEN Vesi tärkein elintarvikkeemme SMA Mineral on Pohjoismaiden suurimpia kalkkituotteiden valmistajia. Meillä on pitkä kokemus kalkista ja kalkin käsittelystä. Luonnontuotteena kalkki

Lisätiedot

Huoletonta asumista talvipakkasilla

Huoletonta asumista talvipakkasilla J Ä ÄT Y M ÄTÖ N V E S I J O H TO J Ä ÄT Y M ÄTÖ N S U OJA P U T K I Huoletonta asumista talvipakkasilla 12 2010 10002 Uponor Supra Plus -jäätymätön vesijohto Uponor Supra Plus on eristetty ja lämmitetty

Lisätiedot

Jätevesijärjestelmät

Jätevesijärjestelmät SUOMALAISEN MUOVIVALUN EXPERTTI Jätevesijärjestelmät JÄTEVESIJÄRJESTELMÄT PUMPPAAMOT PUTKET JA OSAT KAAPELINSUOJAUS RUMMUT VIEMÄRI- JA VESIJOHTOPUTKET KAIVOT LAITURITARVIKKEET KIINTEISTÖTARVIKKEET Ympäristöystävällistä

Lisätiedot

JÄTEVESIJÄRJESTELMÄT

JÄTEVESIJÄRJESTELMÄT SUOMALAISEN MUOVIVALUN EXPERTTI JÄTEVESIJÄRJESTELMÄT JÄTEVESIJÄRJESTELMÄT PUMPPAAMOT PUTKET JA OSAT KAAPELINSUOJAUS RUMMUT VIEMÄRI- JA VESIJOHTOPUTKET KAIVOT LAITURITARVIKKEET KIINTEISTÖTARVIKKEET Ympäristöystävällistä

Lisätiedot

Maksimaaliset tulokset ennustettavin kustannuksin

Maksimaaliset tulokset ennustettavin kustannuksin Mikä JFit on? TASKI JFit on käyttöliuoksen automaattinen annostelujärjestelmä pyörävetoisiin yhdistelmäkoneisiin. JFit takaa tasaiset pesutulokset, pitää kustannukset kurissa ja yksinkertaistaa koneen

Lisätiedot

TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA?

TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA? TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA? Älä huoli. Grundfos tarjoaa laadukasta helppokäyttöisyyttä myös sinunkin käyttöösi. SQ JA SP-UPPOPUMPUT KOTITALOUKSIE GRUNDFOS

Lisätiedot

OMAKOTITALOILLE. Toimintavarmat, helppohoitoiset ja pitkäikäiset jätevesiratkaisut. www.jita.fi

OMAKOTITALOILLE. Toimintavarmat, helppohoitoiset ja pitkäikäiset jätevesiratkaisut. www.jita.fi Toimintavarmat, helppohoitoiset ja pitkäikäiset jätevesiratkaisut OMAKOTITALOILLE Valtioneuvoston asetus jätevesien käsittelystä haja-asutusalueella astui voimaan 1.1.2004 ja sitä muokattiin osittain vuonna

Lisätiedot

Raikas ilma ja puhdas vesi aivan helposti!

Raikas ilma ja puhdas vesi aivan helposti! Raikas ilma ja puhdas vesi aivan helposti! Mitä otsoni on? Otsoni koostuu kolmesta happiatomista ja se on luonnollinen kaasu, jota on hengittämässämme ilmassa. Se toimii luonnon omana puhdistusmenetelmänä

Lisätiedot

S A V O K A R J A L A N Y M P Ä R I S T Ö T U T K I M U S O Y

S A V O K A R J A L A N Y M P Ä R I S T Ö T U T K I M U S O Y S A V O K A R J A L A N Y M P Ä R I S T Ö T U T K I M U S O Y Endomines Oy E 5127 Pampalontie 11 82967 HATTU (email) 11.3.2011 Tiedoksi: Ilomantsin kunta (email) Pohjois-Karjalan ELY-keskus (email) Lähetämme

Lisätiedot

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä Herkules sadeveden keruujärjestelmä Sadevedet talteen Herkules sadeveden keruujärjestelmä on suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi keräämään sadevedet hyötykäyttöön. Herkules järjestelmän avulla säästetään

Lisätiedot

Ammattimainen Vastuullinen Avoin EDUR-MONIFAASIPUMPUT. www.hyxo.fi

Ammattimainen Vastuullinen Avoin EDUR-MONIFAASIPUMPUT. www.hyxo.fi Perinteisesti pumpuilla pumpataan nestettä tai kaasua. Monifaasipumpulla voidaan pumpata samanaikaisesti sekä nestettä että kaasua. Tämä mahdollistaa kaasun liuottamisen nesteen joukkoon pumppauksen yhteydessä.

Lisätiedot

OPTIMUS 3,5 kw. Asennus- ja käyttöohje versio 3.0

OPTIMUS 3,5 kw. Asennus- ja käyttöohje versio 3.0 OPTIMUS 3,5 kw Asennus- ja käyttöohje versio 3.0 Kuvaus Laitetta ei saa asentaa kohteisiin jotka altistuvat räjähdysvaaralle tai kohteisiin joissa lämpötila voi laskea alle 0 C. Ole hyvä, lue ja noudata

Lisätiedot

SCOTT PRO 2 SUODATTIMET TEKNISET TIEDOT

SCOTT PRO 2 SUODATTIMET TEKNISET TIEDOT SCOTT PRO 2 SUODATTIMET TEKNISET TIEDOT Testitulokset HUOM: Kaksoissuodattimisten puolinaamarien suodattimet testataan yksitellen, ja testissä käytetään puolitettua virtausta, esim. vaatimuksissa esitetty

Lisätiedot

- LUOTETTAVAAN VESIHUOLTOON - PATRUUNAT

- LUOTETTAVAAN VESIHUOLTOON - PATRUUNAT - LUOTETTAVAAN VESIHUOLTOON - PATRUUNAT KMV:n valikoimista löydät suodattimet joka tarkoitukseen; kotitalous- ja teollisuuskäyttöön, pienille ja suurille virtaamille! Laadukkaat patruunamme takaavat turvallisen

Lisätiedot

Hierova kylpyamme Monte 62105 ASENNUSOPAS HIEROVA KYLPYAMME KÄYTTÖOHJE MALLI: MONTE 62105 Hyvä käyttäjä: Kiitos, että valitsit BATHLIFE kylpyammeen. Varmistaaksesi turvallisuutesi, lue ohjeet huolellisesti

Lisätiedot

Oy WatMan Ab Vedenkäsittely, Yrittäjäntie 4, 09430 SAUKKOLA

Oy WatMan Ab Vedenkäsittely, Yrittäjäntie 4, 09430 SAUKKOLA Veden desinfiointi ilman kemikaaleja Mitä on? UV-valolla tarkoitetaan ultraviolettivaloa. UV-valo on silmille näkymätöntä ja läpitunkevaa säteilyä, jonka aallonpituus on lyhyt (10 400 nanometriä). Auringosta

Lisätiedot

PK-yrityksen kokemuksia KaivosVV:stä ja mitä

PK-yrityksen kokemuksia KaivosVV:stä ja mitä PK-yrityksen kokemuksia KaivosVV:stä ja mitä olemme tehneet sen aikana SanOx Ltd, Jukka Hakola, Commercial Director Jukka.hakola@sansox.fi +358 40 500 1123 DOUBLE WINNER OF EU INNOVATION AWARD 2014 OxTube,

Lisätiedot

Hierova poreallas Bamberg

Hierova poreallas Bamberg 1500 x 1000 x 570 mm Hierova poreallas Bamberg Hyvä asiakas, Kiitos, että valitsit tuotteemme. Turvallisuutesi vuoksi pyydämme Sinua perehtymään näihin ohjeisiin ennen ammeen asennusta ja käyttöä. Varoitus

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

KALKINPOISTOAINEET JA IHOMME

KALKINPOISTOAINEET JA IHOMME KALKINPOISTOAINEET JA IHOMME Martta asuu kaupungissa, jossa vesijohtovesi on kovaa 1. Yksi kovan veden Martalle aiheuttama ongelma ovat kalkkisaostumat (kalsiumkarbonaattisaostumat), joita syntyy kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

PAAVOLAN VESI OY Kyyräntie 33 92400 RUUKKI

PAAVOLAN VESI OY Kyyräntie 33 92400 RUUKKI PAAVOLAN VESI OY Kyyräntie 33 92400 RUUKKI OHJEITA UUDELLE LIITTYJÄLLE 2015 Paavolan Vesi Oy vastaa vesihuollosta eli talousveden toimittamisesta ja jäteveden poisjohtamisesta Siikajoen kunnan alueella.

Lisätiedot

www.watman.fi Trojan Aqua UV Max 21.1.2010 Puh 020 741 7220 Yleisohje (Revisio C) 1(6 + 10)

www.watman.fi Trojan Aqua UV Max 21.1.2010 Puh 020 741 7220 Yleisohje (Revisio C) 1(6 + 10) Puh 020 741 7220 Yleisohje (Revisio C) 1(6 + 10) TROJAN AQUA-UV Max - UV-SÄTEILIJÄT (Tyypit A... F4/F4 Plus; Revisio C) Varoitus! - Laite on suunniteltu turvalliseksi. Älä kuitenkaan koskaan liitä laitetta

Lisätiedot

Ennen suodattimen asennusta, liitä mukana tulleet imukupit asennusyksikön taakse. Kiinnitä ilmanottoputki säädettävään venturi-ilmanottoaukkoon.

Ennen suodattimen asennusta, liitä mukana tulleet imukupit asennusyksikön taakse. Kiinnitä ilmanottoputki säädettävään venturi-ilmanottoaukkoon. Tetratec In 300 plus / In 400 plus / In 600 plus / In 800 plus / In 1000 plus Hyvä asiakas, onnittelemme teitä uuden ja tehokkaan Tetratec akvaariosuodattimen valinnasta. Tetratect IN plus sisäsuodatin

Lisätiedot

BioBox XL n asennus, hoito, huolto

BioBox XL n asennus, hoito, huolto 650 BioBox XL n asennus, hoito, huolto Kiitos, että valitsit Biobox XL puhdistamon puhdistamaan harmaata jätevettä. Vaikka BioBox XL on helppo asentaa ja ylläpitää, se tarvitsee muutamia toimenpiteitä

Lisätiedot

TUOTEOPAS. PlasmaMade ilmansuodatin GUC1214

TUOTEOPAS. PlasmaMade ilmansuodatin GUC1214 TUOTEOPAS PlasmaMade ilmansuodatin GUC1214 1. INTRODUCTION The PlasmaMade ilmansuodatin GUC1214 on tehty uudelle NEN 7120 tammikuu 2015, liesituulettimia voidaan käyttää ainoastaan uudelleenkierrättämiseen.

Lisätiedot

.. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT

.. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT .. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT INFUSER VENTILATION.. KEITTIO RATKAISU RASVAN POISTAMISEKSI JA HAJUN VÄHENTÄMISEKSI KEITTIÖN ILMANVAIHTOKANAVISSA JATKUVA RASVANPOISTO JATKUVA HAJUN VÄHENNYS

Lisätiedot

Painevesijärjestelmät & kannenpesupumput

Painevesijärjestelmät & kannenpesupumput Photo: Hallberg Rassy Painevesijärjestelmät & kannenpesupumput Hiljainen ja sykkeetön, jopa alhaisilla käyntinopeuksilla. Viisikammioinen Aqua Jet painevesipumppu tarjoaa taydellisen painevesi- tai kannenhuuhteluratkaisun

Lisätiedot

SorbOx. Lämmitysveden suojausjärjestelmä. Asennus Toiminta Käyttö Huolto

SorbOx. Lämmitysveden suojausjärjestelmä. Asennus Toiminta Käyttö Huolto FI Lmmitysveden suojausjrjestelm SorbOx Asennus Toiminta Kyttö Huolto SorbOx on vallankumouksellinen vesisuodatin energiatehokkaisiin lmmitysjrjestelmiin. 4 toimintoa yhdess laitteessa: - Lmmitysveden

Lisätiedot

XPi-pumput 10k - 03. Helsinki 0914

XPi-pumput 10k - 03. Helsinki 0914 XPi-pumput 10k - 03 Helsinki 0914 XPi-sarjan pumput on suunniteltu vaikeisiin olosuhteisiin huomioiden: - Pumpun tilantarve - Pumpun kierrosnopeus - Tehontarve Ratkaisuksi HYDRO LEDUC on kehittänyt kulmapumpun,

Lisätiedot

SÄHKÖKÄYTTÖINEN VEDENLÄMMITIN EPO2. Versio 1.0

SÄHKÖKÄYTTÖINEN VEDENLÄMMITIN EPO2. Versio 1.0 SÄHKÖKÄYTTÖINEN VEDENLÄMMITIN FI EPO2 Versio 1.0 Käytettyä tuotetta ei saa hävittää talousjätteen mukana. Laite on toimitettava keräyspisteeseen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätykseen. Asianmukainen

Lisätiedot

IISI SAUNA Asennus-, käyttö- ja huolto-ohje

IISI SAUNA Asennus-, käyttö- ja huolto-ohje 1 IISI SAUNA Asennus-, käyttö- ja huolto-ohje FI 2012_02 2 Kiitos Sinulle, että valitsit GIN aqua Oy:n valmistaman jäteveden puhdistustuotteen! Tuotteemme soveltuvat vesien kokonaisvaltaiseen käsittelyyn.

Lisätiedot

Mökkipaketti 2. Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet. Ohjeversio 08/11

Mökkipaketti 2. Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet. Ohjeversio 08/11 Mökkipaketti 2 Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet Ohjeversio 08/11 1 Sisältö 1 Käyttötarkoitus... 3 2 Asentaminen... 4 2.1 Imeytyskaivon asentaminen... 5 3 Huolto... 6 2 1 Käyttötarkoitus Mökkipaketti

Lisätiedot

RAUHALA / KATRIINANTIE -ALUEEN KAIVOVESITUTKIMUS

RAUHALA / KATRIINANTIE -ALUEEN KAIVOVESITUTKIMUS RAUHALA / KATRIINANTIE -ALUEEN KAIVOVESITUTKIMUS 2015 SISÄLLYS Johdanto...3 Tutkimuksen kohteet ja suoritus...3 Kaivovesien tutkimukset...5 Vesianalyysit... 5 Mikrobiologinen tutkimus... 5 Sameus... 5

Lisätiedot

Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa

Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa VAROITUKSIA Lue käyttö- ja turvallisuusohjeet ennen käyttöä! Tämä imuri ei sovellu nesteiden tai terveydelle haitallisen tai räjähdysalttiin pölyn imuroimiseen.

Lisätiedot

ASENNUS JA KÄYTTÖOHJE ( )

ASENNUS JA KÄYTTÖOHJE ( ) 1(4) WATMAN - VEDENSUODATTIMET ASENNUS JA KÄYTTÖOHJE (07-03-2008) ARSEENINPOISTOSUODATIN...AsB 20 (patruuna) YLEISTÄ 1. ASENNUS 2. SUODATTIMEN KÄYTTÖÖNOTTO 3. HUOLTO Paikka suodattimenne erikoistiedoille

Lisätiedot

JÄRVIMALMIN JALOSTUS PUUPOLTTOAINEITA KÄYTTÄVISSÄ LÄMPÖLAITOKSISSA Hajautetut biojalostamot: tulosfoorumi 14.11.2013 Tomi Onttonen Karelia-AMK

JÄRVIMALMIN JALOSTUS PUUPOLTTOAINEITA KÄYTTÄVISSÄ LÄMPÖLAITOKSISSA Hajautetut biojalostamot: tulosfoorumi 14.11.2013 Tomi Onttonen Karelia-AMK 1 JÄRVIMALMIN JALOSTUS PUUPOLTTOAINEITA KÄYTTÄVISSÄ LÄMPÖLAITOKSISSA Hajautetut biojalostamot: tulosfoorumi Tomi Onttonen Karelia-AMK Sisältö 2 - Perustuu opinnäytetyöhöni - Aineisto kerätty hajautetut

Lisätiedot

CleanuX-järjestelmään on myös mahdollista liittää kemia, jolloin puhdistusjärjestelmä kykenee poistamaan tehokkaasti myös fosforin jätevedestä.

CleanuX-järjestelmään on myös mahdollista liittää kemia, jolloin puhdistusjärjestelmä kykenee poistamaan tehokkaasti myös fosforin jätevedestä. Asennusohje CleanuX Simple on järjestelmä jolla voit muuttaa olemassa olevat sakokaivosi toimimaan täysiverisen puhdistamon tavoin toimivaksi ja puhdistamaan jätevetesi toimivaksi todetulla tavalla. Puhdistus

Lisätiedot

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT HALUAMME JOKAISEN KUPILLISEN OLEVAN NAUTINTO Kahvikupin äärellä virkistäydytään, vaihdetaan kuulumisia, puhutaan asiaa ja asian vierestä. Nautinnollinen kahvihetki

Lisätiedot

TALOUSVEDEN LAATUVAATIMUKSET JA LAATUSUOSITUKSET

TALOUSVEDEN LAATUVAATIMUKSET JA LAATUSUOSITUKSET TALOUSVEDEN LAATUVAATIMUKSET JA LAATUSUOSITUKSET ERKKI VUORI PROFESSORI, EMERITUS 27.11.2012 HJELT INSTITUUTTI OIKEUSLÄÄKETIETEEN OSASTO MEISSÄ ON PALJON VETTÄ! Ihmisen vesipitoisuus on keskimäärin yli

Lisätiedot

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00 R Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin No. 425.7/ 2 FilterMax puhtaampi ympäristö työskennellä ja elää! En halua vapaa-aikana hengittää niitä käryjä ja hiukkasia jotka puhallamme yhteiseen ympäristöömme!

Lisätiedot

Vapaa-ajan asuntojen jätevesiratkaisut. toimivuutta, huolettomuutta

Vapaa-ajan asuntojen jätevesiratkaisut. toimivuutta, huolettomuutta Vapaa-ajan asuntojen jätevesiratkaisut toimivuutta, huolettomuutta Enemmän tehoa ja toimivuutta MökkiSepti-jätevesijärjestelmät on suunniteltu erityisesti vapaa-ajan asuntojen jätevesien käsittelyyn. Mökillä

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Multi 20

Kuluttajaimurit Multi 20 Käytä Nilfisk Multi-imuria esimerkiksi ulkona. Se on täydellinen kodin, auton tai työpajan puhdistukseen, kun haluat vaikkapa imuroida vettä tai puunlehtiä. Multi märkä/kuivaimuri on käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Vettä ja lämpöä turvallista asumista

Vettä ja lämpöä turvallista asumista E R I S T E T Y T P U T K I S TOJÄ R J E S T E L M ÄT Vettä ja lämpöä turvallista asumista 01 2011 10001 Uponor Quattro neliputkinen elementti lämmön ja lämpimän käyttöveden johtamiseen autotallin ja talon

Lisätiedot

Saat enemmän vähemmällä

Saat enemmän vähemmällä TA-Compact-P Saat enemmän vähemmällä Sulku 2-tie säätöventtiili virtauksen maksimirajoitusventtiili 5 in 1 täydellinen mitattavuus TA-Compact-P Uusi päätelaitteisiin tarkoitettu paineen vakioiva 2-tie

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/11 C

Kompaktisarja HD 5/11 C Kompaktisarja HD 5/11 C Kätevän kokoinen, varmatoiminen, messinkipäätyisellä pumpulla varustettu ammattipesuri peruskäyttöön. Vakiovarusteet: 10 m Suihkuputki 400 mm Kolmitoimisuutin (0 /25 /40 ). Kiertyvät

Lisätiedot

AQUATRON BIOLOGINEN WC-JÄRJESTELMÄ

AQUATRON BIOLOGINEN WC-JÄRJESTELMÄ AQUATRON BIOLOGINEN WC-JÄRJESTELMÄ Aquatron on luontoystävällinen ratkaisu. Siinä yhdistyy kompostoivan vessan luontoystävällisyys ja wc:n käyttämukavuus ja hygienisyys. Aquatron-ekovessa järjestelmässä

Lisätiedot

Getinge WPT. Kytke-ja-käytä veden esikäsittely-yksikkö

Getinge WPT. Kytke-ja-käytä veden esikäsittely-yksikkö Getinge WPT. Kytke-ja-käytä veden esikäsittely-yksikkö Suojaa investointisi Me tiedämme, kuinka tärkeää vesi on potilasturvallisuuden kannalta Me Getingellä tiedämme, että vesi on aina ollut tärkeä osa

Lisätiedot

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYPUMPPU 1:1 Viton tiivisteet Painesuhde 1:1 - Virtaus 23 l/min A327 Siirtopumppu N 1 packing m 3,6 Kg 4,3 A3271 Siirtopumppu räätälöitävällä 1" imuputkella

Lisätiedot

HILJAISTA VOIMAA! MESSUTARJOUS

HILJAISTA VOIMAA! MESSUTARJOUS HILJAISTA VOIMAA! Täydelliset paineilmakeskukset kuivaimella ja säiliöllä. Vähän tilaa vievä rakenne. Säiliöitä ei tarvitse erikseen katsastaa. Jaksottaiseen käyttöön Äänieristetty Fiac mäntäkompressori

Lisätiedot

TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA?

TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA? GRUNDFOS JUOMAVESI-, KASTELU- JA TYJENNYSPUMPUT TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA? Älä huoli. Grundfos tarjoaa laadukasta helppokäyttöisyyttä myös sinunkin käyttöösi.

Lisätiedot

Kiila-Lavanko -alueen kaivovesitutkimus 2012

Kiila-Lavanko -alueen kaivovesitutkimus 2012 Sivu 1(6) Kiila-Lavanko -alueen kaivovesitutkimus 2012 Vantaan ympäristökeskuksessa tehdään kaivovesitutkimuksia tarkoituksena selvittää kunnallisen vesijohtoverkoston ulkopuolisten asuinalueiden kaivoveden

Lisätiedot

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI SISÄILMA SAFETYCORE OY YRITYKSENÄ Safetycore Oy:n visio on tuottaa kumppaneilleen kustannustehokkain ja laadukkain kiinteistösuojausratkaisu sekä turvatekniikan että sisäilman osalta. Turvatekniikan osalta

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/15 C

Kompaktisarja HD 5/15 C Kompaktisarja HD 5/15 C Ammattilaisen tarpeisiin mitoitettu kevyesti liikkuva painepesuri sopii ominaisuuksiltaan säännölliseen, vaativaan käyttöön. Vakiovarusteet: Pesukahva Softgrip-pinnalla Korkeapaineletku

Lisätiedot

ASENNUS JA KÄYTTÖOHJE

ASENNUS JA KÄYTTÖOHJE 1(7) WATMAN - VEDENSUODATTIMET ASENNUS JA KÄYTTÖOHJE RADONINPOISTOSUODATIN... RnH AKTIIVIHIILISUODATIN... RnH RIKKIVEDYNPOISTOSUODATIN... MLFMn YHDISTELMÄSUODATIN... MLFHC YLEISTÄ 1. ASENNUS 2. SUODATTIMEN

Lisätiedot

ECo sarjan ylivoimaa. VILPE ECo -huippuimuri. Käyttökohteet. Taattua VILPE -laatua:

ECo sarjan ylivoimaa. VILPE ECo -huippuimuri. Käyttökohteet. Taattua VILPE -laatua: ECo-huippuimuri Edistyksellinen ja energiaa säästävä tasavirtamoottorillinen huippuimuri keittiön ja kylpytilojen kohdepoistoon tai koko kodin ilmanvaihtoon VILPE ECo -huippuimuri VILPE ECo sarjan huippuimurit

Lisätiedot

Filtralite Pure. Filtralite Pure JUOMAVESI. Filtering the water for tomorrow

Filtralite Pure. Filtralite Pure JUOMAVESI. Filtering the water for tomorrow Filtralite Pure JUOMAVESI Filtering the water for tomorrow 1 Kun haluat: Lisätä veden tuotantomääriä ilman nykyisen laitoksen laajentamista Säästää käyttökustannuksissa Kestävän ratkaisun veden suodattamiseen

Lisätiedot

Vapaudu viemäröinnistä SOLOLIFT2 SOLOLIFT 2

Vapaudu viemäröinnistä SOLOLIFT2 SOLOLIFT 2 Vapaudu viemäröinnistä SOLOLIFT 2 TOTEUTA UNELMASI - on ratkaisu siellä missä viemäreitä ei ole Sololift2 on uuden sukupolven pienpumppaamo kotitalouksien tarpeeseen. Se voidaan asentaa mihin tahansa viemärittömään

Lisätiedot

AdBlue. Tankkaussarjat IBC - kontit 230 V, 400 W, 32 L / MIN.

AdBlue. Tankkaussarjat IBC - kontit 230 V, 400 W, 32 L / MIN. Tankkaussarjat IBC - kontit 230 V, 400 W, 32 L / MIN. BASIC BASIC - PRO Valmis sarja :n siirtoon. Basic-malli sisältää pumpun, laitetelineen, manuaali jakelupistoolin, 6 m jakeluletku ja 1,5 m imuletkun

Lisätiedot

Testausseloste 2009-2611-1 1(1) Vesinäyte 31.07.2009

Testausseloste 2009-2611-1 1(1) Vesinäyte 31.07.2009 Testausseloste 2009-2611-1 1(1) Vesinäyte 31.07.2009 Ulvilan Näytetiedot Näyte Näyte otettu 28.07.2009 Näytteen ottaja Haanpää Saapunut 28.07.2009 Näytteenoton syy Jatkuva valvonta Tutkimus alkoi 28.07.2009

Lisätiedot

WehoSeptic. Jäteveden maapuhdistamot

WehoSeptic. Jäteveden maapuhdistamot WehoSeptic Jäteveden maapuhdistamot Omakotitalon asumisjätevesien puhdistusratkaisut Maasuodatus Jätevesi esikäsitellään 3 -osaisessa saostussäiliössä, jossa erotellaan kiintoaineet ja rasva. Erottelua

Lisätiedot

MINÄ TAHANSA VUODENAIKANA!

MINÄ TAHANSA VUODENAIKANA! Kuvitelkaa, mitä mahdollisuuksia ulkovesijohdot ja viemärijohdot antavat MINÄ TAHANSA VUODENAIKANA! JÄÄTYMÄTTÖMÄT TUOTTEET Dia Proff Norge AS on päämaahantuoja Norjaan, Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen, Islantiin

Lisätiedot

Jos käytät jatkojohtoa, jatkojohdon pistorasian on oltava suodattimen verkkokytkennän yläpuolella.

Jos käytät jatkojohtoa, jatkojohdon pistorasian on oltava suodattimen verkkokytkennän yläpuolella. JBL CristalProfi e701, e901, e1501 greenline Turvallisuusohjeet: Jos käytät jatkojohtoa, jatkojohdon pistorasian on oltava suodattimen verkkokytkennän yläpuolella. Laitteen magneettikenttä saattaa vaikuttaa

Lisätiedot

1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9)

1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9) Käyttäjän Opas 1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9) Latausliitin 10) Tuloilma-aukko 11) Lämpöelementti

Lisätiedot

Pystymalliset HDS 5/11 UX

Pystymalliset HDS 5/11 UX Pystymalliset HDS 5/11 UX Helppokäyttöinen, vaivattomasti liikuteltava kuumavesipesuri perustason pesutehtäviin. Pystymallisena se vie vain vähän lattiatilaa ja on helppo siirrellä ja säilyttää. Valovirtakäyttöinen

Lisätiedot

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm 2 MEILTÄ LÖYTYY TUOTE LÄHES KAIKKIIN TARPEISIIN ALMiG Kompressoren GmbH Nimi, joka takaa huipputeknologian paineilmaalalla.

Lisätiedot

Uponor-mökkituotteet. Toimintaperiaate. Mökeille ja rantasaunoille:

Uponor-mökkituotteet. Toimintaperiaate. Mökeille ja rantasaunoille: Uponor-mökkituotteet Toimintaperiaate Uponor-mökkituotteet on suunniteltu erityisesti pienten pesuvesimäärien käsittelyyn matalavarusteisilla kesämökeillä ja rantasaunoilla. Mökeille ja rantasaunoille:

Lisätiedot

TUULAHDUS RAIKKAUTTA 2019

TUULAHDUS RAIKKAUTTA 2019 TUULAHDUS RAIKKAUTTA 2019 Esittelyssä: EcoShell virtausilmaraikastin P-Screen -pisuaarisuoja WEE-SCREEN -pisuaarisuoja V-Air SOLID MVP NOSO-TUOTE OY Osoite: Palkkikuja 4 A, SulaCenter, PL 137, 04301 TUUSULA

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet SÄHKÖARILA OFTE 40B OFTE 40C OFTE 60B OFTE 60BR Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO ASENNUSOHJEET... 1 ASENNUS... 1 KÄYNNISTYS... 1 VIANETSINTÄ... 1 VIALLISTEN OSIEN VAIHTO... 1 KÄYTTÖ JA HOITO...

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. Hierova luksusamme

ASENNUSOHJE. Hierova luksusamme ASENNUSOHJE Hierova luksusamme ASENNUSOHJE Varmistaaksesi turvallisuuden lue ohjeet ennen asennusta ja käyttöä. Ohje koskee seuraavia malleja: 1. Täytettävät vaatimukset (koskien vesijärjestelmää ja sähköosia).

Lisätiedot

LVI Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje

LVI Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje TE 270217/01 LVI 3618240 Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje SISÄLTÖ Rakenne 2 Asennus 3-4 Käyttö ja ylläpito 5 Tekniset tiedot 5 Sähkökaavio 6 Lue tämä asennus- ja käyttöohje huolellisesti ennen

Lisätiedot

NatWat-prosessi. Luonnollinen veden puhdistaminen: raudan, mangaanin ja hapankaasujen poisto. Tekninen NatWat-esite.

NatWat-prosessi. Luonnollinen veden puhdistaminen: raudan, mangaanin ja hapankaasujen poisto. Tekninen NatWat-esite. NatWat-prosessi Luonnollinen veden puhdistaminen: raudan, mangaanin ja hapankaasujen poisto Ferro Environment Tekninen NatWat-esite Ferroplan NW Natural water Pohjaveden puhdistusmoduulit Ferroplan Natural

Lisätiedot

Lupahakemuksen täydennys

Lupahakemuksen täydennys Lupahakemuksen täydennys 26.4.2012 Talvivaara Sotkamo Oy Talvivaarantie 66 88120 Tuhkakylä Finland 2012-04-26 2 / 6 Lupahakemuksen täydennys Täydennyskehotuksessa (11.4.2012) täsmennettäväksi pyydetyt

Lisätiedot

TUOTEOPAS. PlasmaMade ilmansuodatin GUC1314

TUOTEOPAS. PlasmaMade ilmansuodatin GUC1314 TUOTEOPAS PlasmaMade ilmansuodatin GUC1314 1. ESITTELY PlasmaMade ilmansuodatin GUC1314 on tehty uudelle NEN 7120 tammikuussa 2015, liesituuletinta voidaan käyttää vain uudelleenkierrättämiseen. 2. TOIMINTA

Lisätiedot

Kemian opetuksen keskus Helsingin yliopisto Veden kovuus Oppilaan ohje. Veden kovuus

Kemian opetuksen keskus Helsingin yliopisto Veden kovuus Oppilaan ohje. Veden kovuus Huomaat, että vedenkeittimessäsi on valkoinen saostuma. Päättelet, että saostuma on peräisin vedestä. Haluat varmistaa, että vettä on turvallista juoda ja viet sitä tutkittavaksi laboratorioon. Laboratoriossa

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä.

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. UUSI! VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. Ennaltaehkäisevään vuodontorjuntaan. Tiivistä kaivonkannet esim. ennen pesuja, huoltoa

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Puhdistetun veden tärkeys välinehuollossa. Reijo Heikkinen Välihuoltajien koulutuspäivät

Puhdistetun veden tärkeys välinehuollossa. Reijo Heikkinen Välihuoltajien koulutuspäivät Puhdistetun veden tärkeys välinehuollossa Reijo Heikkinen Välihuoltajien koulutuspäivät 12-13.10.2017 Talousvesi Käyttäjävaatimusten määrittäminen Veden kontaminaatioriskit Talousveden puhtaus ja siihen

Lisätiedot

Nykykodin lämmitysjärjestelmät

Nykykodin lämmitysjärjestelmät yle Nykykodin lämmitysjärjestelmät Antero Mäkinen Lämmönjakojärjestelmät Vesikiertoiset Patterit Lattialämmitys (IV-koneen esilämmityspatteri) Ilma IV-kone Sähkölämmitin maalämpöfoorumi.fi Vesikiertoinen

Lisätiedot

asuinrakennuksen pinta-ala on alle 150 m2 käyttäjiä normaalisti 5 hlöä tai vähemmän kiinteistöllä

asuinrakennuksen pinta-ala on alle 150 m2 käyttäjiä normaalisti 5 hlöä tai vähemmän kiinteistöllä 1.6.2018 Vantaa JÄTEVESILASKELMA BIOBOX M Kohdetiedot: Loma-asunto vesistön läheisyydessä (alle 100 m tai pidemmällä). Kohteen wc ratkaisuna on ympäristöwc, eli virtsaa tai jätevettä ei johdeta jätevesiin,

Lisätiedot

Kaivovesitutkimus Vanha Porvoontien Laurintien -alue

Kaivovesitutkimus Vanha Porvoontien Laurintien -alue Kaivovesitutkimus Vanha Porvoontien Laurintien -alue Projektiyhteenveto 2014 Vantaan ympäristökeskuksessa tehdään kaivovesitutkimuksia tarkoituksena selvittää kunnallisen vesijohtoverkoston ulkopuolisten

Lisätiedot