KUTSU. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUTSU. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa."

Transkriptio

1 KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 28. marraskuussa 2018 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, A-siipi, 2. kerros. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa. Jäsenen tulee ilmoittaa varajäsenelleen ja tiedekunnan hallintosihteerille Tuomas Meriö tai puh mikäli on estynyt osallistumasta kokoukseen ja varajäsenen tulee ilmoittaa osallistumisensa, mikäli varsinainen jäsen on estynyt. Keskikiintiön jäsenet, joilla ei ole henkilökohtaista varajäsentä ilmoittavat esteestään hallintosihteerille. Tervetuloa! Dekaani Jakelu ja varajäsenet Esittelijät ulapland.fi/ytk Yliopistonkatu 8 PL 122 / PO Box 122, FI ROVANIEMI, FINLAND puh. (016) / tel

2 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Sosiaalityön, erityisesti hyvinvointipalveluiden ja -politiikan professorin tehtäväntäyttö 5 Sosiaalityön professorin tehtäväntäyttö 6 Tutkimusmenetelmien yliopistonlehtorin tehtäväntäyttö 7 Nafisa Yeasminin väitöskirjan arvosteleminen 8 Laura Tiitisen väitöstilaisuuden järjestäminen 9 Esitarkastajien määrääminen Marianne Silénin väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle 10 YTT Virve Peterin dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet 11 KTT Henna Konun dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet 12 Muut asiat Yliopistonkatu 8 PL 122 / PO Box 122, FI ROVANIEMI, FINLAND puh. (016) / tel

3 Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (558/2009) 28 :n nojalla Lapin yliopiston ns. hallintojohtosäännön. Johtosäännön 59 :n mukaan hallintoelin kokoontuu, milloin puheenjohtaja tai, hänen ollessaan estynyt, varapuheenjohtaja katsoo sen tarpeelliseksi tai vähintään kolme jäsentä sitä pyytää ilmoittamansa asian käsittelyä varten. Kutsu monijäsenisen hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä viimeistään kolme arkipäivää ennen kokousta, jollei hallintoelin ole toisin päättänyt. Hallintoelimen jäsen on velvollinen ilmoittamaan asiasta varajäsenelleen tai hallintoelimen sihteerille, jos hän on estynyt osallistumasta kokoukseen. kutsussa on mainittava käsiteltävät asiat. Hallintoelin voi kuitenkin läsnä olevien jäsenten yksimielisellä päätöksellä ottaa käsiteltäväkseen asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa. Johtosäännön 61 :n mukaan yliopiston monijäseniset toimielimet ovat päätösvaltaisia, kun puheenjohtaja mukaan luettuna vähintään puolet jäsenistä on läsnä. Esitys Todettaneen kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4 Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh Ilmoitusasiat Yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa v aikana suoritettavat tohtorin tutkinnot. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnasta valmistuneet Yliopiston tutkintotavoitteet ja niiden toteutuminen Esitys Todettaneen.

5 Opintopäällikkö Mervi Tikkanen puh Pro gradu tutkielmien arvosteleminen Lapin yliopiston hallintojohtosäännön ( ) 22 :n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on määrätä väitöskirjojen ja lisensiaatintutkimusten esitarkastajat, tarkastajat ja vastaväittäjät, arvostella nämä opintosuoritukset ja pro gradu -tutkielmat tai vastaavat tarkastajien lausuntojen perusteella. Arvosteltavien pro gradu tutkielmien numerot 1-4 kypsyysnäytteet on suoritettu hyväksytysti. Lausunnot liitteenä. 1. Julkisoikeus/lääkintäoikeus Annina Häivälä: Kokeellinen hoito ja yleisistä hoitosuosituksista poikkeavat hoidot lääketieteessä oikeudellisia reunaehtoja. (Gradu saapunut tdk:an ) Tarkastajat: yliopistonlehtori Arto Kauppi ja HTL Jari Antikainen. Arvosana: xx 2. Sosiaalityö Kyrill Lempinen: Tapaustutkimus vaikeasti autistisen ja kehitysvammaisen henkilön kuntoutusprosessista systeemiteoreettisesta näkökulmasta (Gradu saapunut tdk:an ) Tarkastajat: tutkimuspäällikkö Marjatta Martin ja yliopistonlehtori Marjo Romakkaniemi Arvosana: xx 3. Sosiaalityö Marko Remahl: Lapsen edun toteutuminen valtion koulukotien erityisen huolenpidon osastoilla asiantuntijoiden näkökulmasta (Gradu saapunut tdk:an ) Tarkastajat: yliopistonlehtori Kati Kallinen ja yliopistonlehtori Arto Kauppi Arvosana: xx

6 4. Kansainväliset suhteet Tuomas Mäki: NATO AFTER COLD WAR Values in Action (Gradu saapunut tdk:an ) Tarkastajat: professori Lassi Heininen ja yliopistonlehtori Aini Linjakumpu Arvosana: xx Liite Lausunnot (Liite 1)

7 Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh Sosiaalityön, erityisesti hyvinvointipalveluiden ja -politiikan professorin tehtäväntäyttö Lapin yliopiston hallintojohtosäännön 37 :n mukaan tieteellisin perustein täytettävään professorin tehtävään valittavalta edellytetään tohtorin tutkinto, korkeatasoinen tieteellinen pätevyys, kokemusta tieteellisen tutkimuksen johtamisesta, kyky antaa korkeatasoista tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjausta. Lisäksi valittavalta edellytetään näyttöjä kansainvälisestä yhteistyöstä ja, kun se on tärkeää, käytännöllinen perehtyneisyys tehtävän alaan. Sosiaalityön, erityisesti hyvinvointipalvelujen ja -politiikan professorin tehtävää hakevan käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan luetaan arvioinnissa eduksi. Sosiaalityön, erityisesti hyvinvointipalveluiden ja -politiikan professorin tehtävä on ollut avoimesti haettavana mennessä. Määräaikaan mennessä tehtävää ovat hakeneet YTT Arja Kilpeläinen, Dos. YTT Ilpo Laitinen, Dos, VTT Anu Muuri, YTT Tarja Orjasniemi sekä Dos. YTT Minna Zechner. Hakuasiakirjat ovat nähtävissä tiedekunnan kansliassa hallintopäälliköllä. n tehtävänä on määrätä tehtävän täytön yhteydessä jäsenet tarvittaessa erilliseen tehtäväntäyttötoimikuntaan kolmikantaperiaatetta noudattaen (hallintojohtosääntö 22 ). asetti kokouksessaan sosiaalityön professorin tehtävän täyttöä varten tehtäväntäyttötoimikunnan, jonka muodostivat varadekaani Pia Skaffari, professori Sanna Hautala, yliopisto-opettaja Heikki Huilaja, opiskelijajäsen Vera Fiorentino ja hallintopäällikkö Jukka Sankala. Samalla päätettiin, että toimikunta pyytää ulkopuoliset lausunnot hakijoiden pätevyydestä, toimii hakijoiden opetustaidon arviointiryhmänä, haastattelee hakijat ja tekee tiedekuntaneuvostolle perustellun esityksen tehtävän täyttämisestä.

8 Hallintojohtosäännön 49 :n mukaan tieteellisin perustein täytettävän professorin tehtävään hakeneen ansioita arvioitaessa otetaan huomioon tieteelliset julkaisut ja muut tutkimustulokset, joilla on tieteellistä arvoa, opetuskokemus ja pedagoginen koulutus, taito tuottaa oppimateriaalia, opetustoimen ansiot ja tarvittaessa opetusnäyte. Jos professorin tehtävän hoitajaksi nimettävällä ei ole professorin pätevyyttä käytetään tutkijanuraportaalle 3 sijoittuvaa apulaisprofessorin nimikettä, mikäli tehtävään kuuluu asiallisesti professorin tehtävien hoito. Tehtäväntäyttötoimikunnan mukaan Dos. YTT Minna Zechner on hakijoista ansioitunein sosiaalityön erityisesti hyvinvointipalveluiden ja -politiikan professorin tehtävään. Toimikunnan perusteltu lausunto (valintamuistio) liitteenä 2. Lapin yliopiston hallintojohtosäännön mukaan yliopiston rehtori päättää henkilöstön ottamisesta tehtävään (hallintojohtosääntö 11 ). Esitys 1 Esitys 2 Esitys 3 Todettaneen asiantuntijalausunnot ja valintamuistio Päätettäneen, että tehtäväntäyttötoimikunnan lausuntoon perustuen tehtävä täytetään aluksi apulaisprofessuurina ja muutetaan arvioinnin jälkeen professuuriksi. Päätettäneen esittää yliopiston rehtorille tehtäväntäyttötoimikunnan lausuntoon perustuen, että Dos. YTT Minna Zechner otetaan sosiaalityön erityisesti hyvinvointipalveluiden ja -politiikan apulaisprofessorin tehtävään alkaen toistaiseksi. Liite 1 Asiantuntijanlausunnot (Liite 2) liite 2 Valintamuistio (Liite 3)

9 Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh Sosiaalityön professorin tehtäväntäyttö Lapin yliopiston hallintojohtosäännön 37 :n mukaan tieteellisin perustein täytettävään professorin tehtävään valittavalta edellytetään tohtorin tutkinto, korkeatasoinen tieteellinen pätevyys, kokemusta tieteellisen tutkimuksen johtamisesta, kyky antaa korkeatasoista tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjausta. Lisäksi valittavalta edellytetään näyttöjä kansainvälisestä yhteistyöstä ja, kun se on tärkeää, käytännöllinen perehtyneisyys tehtävän alaan. Sosiaalityön professorin tehtävää hakevan käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan luetaan arvioinnissa eduksi. Sosiaalityön professorin tehtävä on ollut avoimesti haettavana mennessä. Määräaikaan mennessä tehtävää ovat hakeneet YTT Arja Kilpeläinen ja YTT Tarja Orjasniemi. Hakuasiakirjat ovat nähtävissä tiedekunnan kansliassa hallintopäälliköllä. n tehtävänä on määrätä tehtävän täytön yhteydessä jäsenet tarvittaessa erilliseen tehtäväntäyttötoimikuntaan kolmikantaperiaatetta noudattaen (hallintojohtosääntö 22 ). asetti kokouksessaan sosiaalityön professorin tehtävän täyttöä varten tehtäväntäyttötoimikunnan, jonka muodostivat varadekaani Pia Skaffari, professori Sanna Hautala, yliopisto-opettaja Heikki Huilaja, opiskelijajäsen Vera Fiorentino ja hallintopäällikkö Jukka Sankala. Samalla päätettiin, että toimikunta pyytää ulkopuoliset lausunnot hakijoiden pätevyydestä, toimii hakijoiden opetustaidon arviointiryhmänä, haastattelee hakijat ja tekee tiedekuntaneuvostolle perustellun esityksen tehtävän täyttämisestä. Hallintojohtosäännön 49 :n mukaan tieteellisin perustein täytettävän professorin tehtävään hakeneen ansioita arvioitaessa otetaan huomioon tieteelliset julkaisut ja muut tutkimustulokset, joilla on tieteellistä arvoa, opetuskokemus ja pedagoginen koulutus, taito tuottaa oppimateriaalia, opetustoimen ansiot ja tarvittaessa opetusnäyte. Lisäksi otetaan huomioon hakijan muut ansiot.

10 Tehtäväntäyttötoimikunnan mukaan sosiaalityön professorin tehtäväntäyttö ei ole syytä jatkaa, koska kyseiset hakijat eivät ole päteviä hoitamaan sosiaalityön professuuria/apulaisprofessuuria. Toimikunnan perusteltu lausunto (valintamuistio) liitteenä. Esitys 1 Esitys 2 Todettaneen valintamuistio Päätettäneen, tehtäväntäyttötoimikunnan lausuntoon perustuen, keskeyttää sosiaalityön professorin tehtäväntäyttö kyseisen haun osalta. liite Valintamuistio (Liite 4)

11 Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh Tutkimusmenetelmien yliopistonlehtorin tehtäväntäyttö Yliopistolehtorin kelpoisuusehdoista on säädetty Lapin yliopiston hallintojohtosäännössä. Tutkimusmenetelmien yliopistonlehtorin tehtävä täytetään tieteellisin perustein. Hallintojohtosäännön 41 mukaan tieteellisin perustein täytettävät yliopistonlehtorin tehtävät voivat olla opetuspainotteisia, tutkimuspainotteisia tai opetus- ja tutkimuspainotteisia. Tieteellisin perustein täytettävään yliopistonlehtorin tehtävään valittavalta edellytetään soveltuva tohtorin tutkinto ja kyky antaa laadukasta tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjausta ja, kun se on tehtävän hoitamisen kannalta tärkeää, käytännöllinen perehtyneisyys tehtävän alaan. Tutkimusmenetelmien yliopistonlehtorin tehtävä on ollut avoimesti haettavana mennessä. Haku päättyi klo ja määräaikaan mennessä tuli kuusi hakemusta. Seuraavat viisi hakijaa täyttivät kriteerit: Ivy Shiue lääketieteen tohtori, Ville Hallikainen maatalous- ja metsätieteiden tohtori, Arto Selkälä yhteiskuntatieteiden tohtori, Mika Sutela oikeustieteen tohtori sekä Katri-Maria Järvinen yhteiskuntatieteiden tohtori. asetti kokouksessaan tutkimusmenetelmien yliopistonlehtorin tehtävän täyttöä varten tehtäväntäyttötoimikunnan, jonka muodostavat varadekaani Pia Skaffari, rehtoraatin asiantuntija, professori Suvi Ronkainen, yliopisto-opettaja Heikki Huilaja, opiskelijajäsen Antti Eteläaho ja hallintopäällikkö Jukka Sankala. Samalla päätettiin, että toimikunta pyytää ulkopuoliset lausunnot hakijoiden pätevyydestä, toimii hakijoiden opetustaidon arviointiryhmänä, haastattelee hakijat ja tekee tiedekuntaneuvostolle perustellun esityksen tehtävän täyttämisestä. Pia Skaffarin toimikausi yhteiskuntatieteiden tiedekunnan varadekaanina päättyi kesken valintaprosessin. Kokouksessaan tiedekuntaneuvosto nimesi Pia Skaffarin tilalle

12 tehtäväntäyttötoimikuntaan varadekaani yliopistonlehtori Hanna Vakkalan suostumuksensa mukaisesti. Samaisessa kokouksessa tiedekuntaneuvosto nimesi Professori Suvi Ronkaisen tilalle tehtäväntäyttötoimikuntaan professori Jarno Valkosen suostumuksensa mukaisesti. Hakijoiden joukossa oli sellainen hakija, minkä johdosta Suvi Ronkainen oli esteellinen osallistumaan tehtäväntäyttöprosessiin. Hallintojohtosäännön 53 mukaan tieteellisin perustein täytettävään yliopistonlehtorin tehtävään hakeneen ansioita arvioitaessa otetaan huomioon tieteelliset julkaisut ja muut tutkimustulokset, joilla on tieteellistä arvoa, opetuskokemus ja pedagoginen koulutus, taito tuottaa oppimateriaalia, muut opetustoimessa saavutetut ansiot ja tarvittaessa opetusnäyte. Opetuspainotteisen yliopistonlehtorin valinnassa painotetaan opetuskokemusta, pedagogista koulutusta, taitoa tuottaa oppimateriaalia, muita opetustoimessa saavutettuja ansioita ja tarvittaessa opetusnäytettä. Tutkimuspainotteisen yliopistonlehtorin valinnassa painotetaan tieteellisiä julkaisuja ja muita tieteellisiä tutkimustuloksia sekä aktiivisuutta tutkimustyössä kotimaassa ja kansainvälisesti. Jos yliopistonlehtorin tehtävä on määritelty sekä opetus- että tutkimuspainotteiseksi, pyydetään kahden asiantuntijan lausunnot. Täytettävänä oleva yliopistonlehtorin tehtävä on opetus- ja tutkimuspainotteinen. Esitys 1 Esitys 2 Todettaneen asiantuntijalausunnot ja valintamuistio Päätettäneen esittää yliopiston rehtorille tehtäväntäyttötoimikunnan lausuntoon perustuen, että YTT Arto Selkälä otetaan tutkimusmenetelmien yliopistonlehtorin tehtävään alkaen toistaiseksi. Liite 1 Asiantuntijalausunnot (Liite 5) Liite 2 Valintamuistio (Liite 6)

13 Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh Nafisa Yeasminin väitöskirjan arvosteleminen Lapin yliopiston hallintojohtosäännön 22 :n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on mm. määrätä väitöskirjojen ohjaajat, esitarkastajat, tarkastajat ja vastaväittäjät sekä arvostella nämä opintosuoritukset. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto määräsi kokouksessaan oikeustieteiden maisteri Nafisa Yeasminille kansainvälisten suhteiden alaan kuuluvalle tohtorin väitöskirjaksi tarkoitetulle käsikirjoitukselle Governance of immigration manifests itself to those governed: Economic integration of immigrants in Arctic perspectives esitarkastajiksi suostumustensa mukaisesti apulaisprofessori Jan Brzozowski Krakovan yliopistosta ja tohtori Driss Habtin Itä-Suomen yliopistosta. Kokouksessaan tiedekuntaneuvosto myönsi esitarkastuslausuntojen perusteella väittelyluvan oikeustieteiden maisteri Nafisa Yeasminin kansainvälisten suhteiden alaan kuuluvalle tohtorin väitöskirjaksi tarkoitetulle käsikirjoitukselle Governance of immigration manifests itself to those governed: Economic integration of immigrants in Arctic perspectives Nafisa Yeasminin väitöstilaisuus järjestettiin torstaina kello luentosalissa 3. Vastaväittäjänä toimi apulaisprofessori Jan Brzozowski Krakovan yliopistosta. Kustoksena toimi tutkimusprofessori Timo Koivurova Lapin yliopistosta. Nafisa Yeasminilla ei ole huomautettavaa vastaväittäjän lausunnosta. Väitöskirjasta annetaan arvosana hylätty, hyväksytty tai kiittäen hyväksytty. Yliopistolain (558/2009) 29 :n 2 momentin mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat osallistua vain ne jäsenet tai varajäsenet, joilla on samatasoinen opintosuoritus tai jotka on otettu professorin tehtävään. Väitöskirja on nähtävillä hallintosihteerin työhuoneessa.

14 Esitys Arvosteltaneen oikeustieteiden maisteri Nafisa Yeasminin kansainvälisten suhteiden alaan kuuluva väitöskirjaksi tarkoitettu tutkimus Governance of immigration manifests itself to those governed: Economic integration of immigrants in Arctic perspectives. Asiassa ei ole esittelymenettelyä. Liite Vastaväittäjänlausunto (liite 7)

15 Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh Laura Tiitisen väitöstilaisuuden järjestäminen Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto määräsi kokouksessaan yhteiskuntatieteiden maisteri Laura Tiitisen sosiaalityön alaan kuuluvalle tohtorin väitöskirjaksi tarkoitetulle käsikirjoitukselle Kamppailu sananvapaudesta: Sosiaalialan ammattilaisen toiminta ja valtasuhteet mediavaikuttamisen kentällä esitarkastajiksi suostumustensa yliopistonlehtori, dosentti Janne Matikainen Helsingin yliopistosta ja sosiaalityön professori Aila-Leena Matthies Jyväskylän yliopistosta. Esitarkastajien lausunnot on saatu ja lausunnoissaan esitarkastajat puoltavat väittelyluvan myöntämistä. Laura Tiitisellä ei ole huomautettavaa esitarkastajien lausunnoista. Esitys 1 Esitys 2 Esitys 3 Päätettäneen myöntää väittelylupa yhteiskuntatieteiden maisteri Laura Tiitisen sosiaalityön alaan kuuluvalle tohtorin väitöskirjaksi tarkoitetulle käsikirjoitukselle Kamppailu sananvapaudesta: Sosiaalialan ammattilaisen toiminta ja valtasuhteet mediavaikuttamisen kentällä. Päätettäneen järjestää yhteiskuntatieteiden maisteri Laura Tiitisen väitöstilaisuus lauantaina klo 12 Esko ja Asko salissa. Päätettäneen määrätä yhteiskuntatieteiden maisteri Laura Tiitisen sosiaalityön alaan kuuluvalle tohtorin väitöskirjaksi tarkoitetulle käsikirjoitukselle Kamppailu sananvapaudesta: Sosiaalialan ammattilaisen toiminta ja valtasuhteet mediavaikuttamisen kentällä tarkastamista varten vastaväittäjäksi sosiaalityön professori Aila-Leena Matthies Jyväskylän yliopistosta. Kustoksena toimii sosiaalityön professori Merja Laitinen Lapin yliopistosta. Esitys 4 Päätettäneen ottaa yhteiskuntatieteiden maisteri Laura Tiitisen yhteiskuntatieteiden tohtorin väitöskirjaksi tarkoitettu käsikirjoitus Kamppailu sananvapaudesta: Sosiaalialan

16 ammattilaisen toiminta ja valtasuhteet mediavaikuttamisen kentällä Lapin yliopiston Acta Universitatis Lapponiensis julkaisusarjaan. Väitöskirja julkaistaan sähköisessä muodossa. Liite Esitarkastuslausunnot (Liite 8)

17 Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh Esitarkastajien määrääminen Marianne Silénin väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle Lapin yliopiston hallintojohtosäännön 22 :n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on mm. määrätä väitöskirjojen ohjaajat, esitarkastajat, tarkastajat ja vastaväittäjät sekä arvostella nämä opintosuoritukset. Tutkimusmenetelmien professori Suvi Ronkainen pyytää tiedekuntaneuvostoa määräämään esitarkastajat filosofian maisteri Marianne Silénin sosiologian alaan kuuluvalle tohtorin väitöskirjaksi tarkoitetulle käsikirjoitukselle Monimuuttajamenetelmien monet kasvot Professori Ronkainen esittää, että esitarkastajiksi määrätään suostumustensa mukaisesti professori Reijo Sund Itä-Suomen yliopistosta sekä Associate Professor of Sociology Semi Purhonen, Tampereen yliopistosta. Marianne Silénillä ei ole huomautettavaa esitarkastajista. Käsikirjoitus on nähtävillä hallintopäällikön työhuoneessa ja se tuodaan myös tiedekuntaneuvoston kokoukseen. Esitys Päätettäneen määrätä filosofian maisteri Marianne Silénin sosiologian alaan kuuluvalle tohtorin väitöskirjaksi tarkoitetulle käsikirjoitukselle Monimuuttajamenetelmien monet kasvot esitarkastajiksi suostumuksensa mukaisesti professori Reijo Sund Itä-Suomen yliopistosta ja Associate Professor of Sociology Semi Purhonen, Tampereen yliopistosta.

18 Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh YTT Virve Peterin dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet Yliopistolain (2009/558) 89 :n mukaan yliopisto voi hakemuksesta myöntää dosentin arvon henkilölle, jolla on perusteelliset tiedot omalta alaltaan, julkaisuilla tai muulla tavoin ositettu kyky itsenäiseen tieteelliseen tutkimustyöhön sekä hyvä opetustaito. YTT, Virve Peteri on hakenut päiväämällään kirjeellä dosentin tehtävää Lapin yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa. Kokouksessaan tiedekuntaneuvosto määritti yhteiskuntatieteiden tohtori Virve Peterin dosentuurin nimeksi sosiologian, erityisesti sosiologisen teknologiatutkimuksen dosentti. Kokouksessaan tiedekuntaneuvosto valitsi professori Susanna Paasosen, Turun yliopistosta ja professori Ilpo Koskisen, PolyU Desing, The Hong Kong Polytechnic University:sta antamaan suostumustensa mukaisesti asiantuntijalausuntonsa YTT Virve Peterin tieteellisestä pätevyydestä hänen hakemaansa sosiologian, erityisesti sosiologisen teknologiatutkimuksen dosentin arvoa varten. Asiantuntijat ovat antaneet lausuntonsa ja ne on toimitettu myös Virve Peterille kokouksessaan totesi asiantuntijalausunnot. Molemmat asiantuntijat lausunnoissaan katsovat, että YTT Virve Peterillä on tieteellinen pätevyys hänen hakemaansa sosiologian, erityisesti sosiologisen teknologiatutkimuksen dosentin arvoa varten. Samaisessa kokoukseen tiedekuntaneuvosto päätti varata Virve Peterille tilaisuuden opetusnäytteen antamiseen valitsemastaan, dosentuurin alaan liittyvästä aiheesta tiistaina kello 9.00 luentosalissa LS7. Opetusnäytteen otsikko Sosiologinen teknologiantutkimus Lapin yliopiston opetusnäytteen antamista koskevat ohjeet Opetusnäytteen arvostelemisessa ei ole esittelymenettelyä.

19 Esitys 1. Esitys 2 Esitys 3 Arvosteltaneen opetusnäyte Todettaneen asiantuntijalausuntojen, hakemusasiakirjojen perusteella sekä opetusnäytteen antamisen jälkeen, että yhteiskuntatieteiden tohtori Virve Peterillä täyttyy sosiologian, erityisesti sosiologisen teknologiatutkimuksen dosentin kelpoisuusehdot. Päätettäneen esittää yliopiston rehtorille, että hän myöntäisi yhteiskuntatieteiden tohtori Virve Peterille sosiologian, erityisesti sosiologisen teknologiatutkimuksen dosentin arvon.

20 Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh KTT, yliopistotutkija Henna Konun dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet KTT, yliopistotutkija Henna Konu on hakenut päiväämällään kirjeellä dosentin tehtävää Lapin yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa. Yliopistolain (2009/558) 89 :n mukaan yliopisto voi hakemuksesta myöntää dosentin arvon henkilölle, jolla on perusteelliset tiedot omalta alaltaan, julkaisuilla tai muulla tavoin ositettu kyky itsenäiseen tieteelliseen tutkimustyöhön sekä hyvä opetustaito. Johtaja Antti Honkanen pitää lausuntonsa mukaan Henna Konun kiinnittämistä yliopistoon ja yhteiskuntatieteiden tiedekuntaan tarkoituksenmukaisena ja esittää dosentuurin nimeksi matkailututkimuksen, erityisesti luontoon perustavan hyvinvointimatkailun tutkimuksen dosentti. Antti Honkanen esittää, että asiantuntijalausuntojen antajiksi Henna Konun tieteellisestä pätevyydestä hänen hakemaansa dosentin tehtävään valittaisiin suostumustensa mukaan professori Rátz Tamara, Head of Tourism Department, Professor of Tourism / Tanszékvezető főiskolai tanár, Turizmus Tanszék Kodolanyi Janos University / Kodolányi János Egyetem, Budapest - Orosháza - Székesfehérvár, Hungary sekä professori Nina Katrine Prebensen, Handelshøgskolen ved UiT i Tromsø. Esitys 1 Esitys 2 Esitys 3 Todettaneen, että KTT Henna Konu on hakenut dosentin arvoa yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa. Päätettäneen määritellä kauppatieteiden tohtori Henna Konun hakeman dosentuurin nimeksi matkailututkimuksen, matkailututkimuksen, erityisesti luontoon perustavan hyvinvointimatkailun tutkimuksen dosentti. Päätettäneen valita antamaan suostumustensa mukaisesti asiantuntijalausuntonsa kauppatieteiden tohtori Henna Konun tieteellisestä pätevyydestä hänen hakemaansa matkailututkimuksen, erityisesti luontoon perustavan hyvinvointimatkailun tutkimuksen dosen-

21 tin arvoa varten professori Rátz Tamara, Head of Tourism Department, Professor of Tourism / Tanszékvezető főiskolai tanár, Turizmus Tanszék Kodolanyi Janos University / Kodolányi János Egyetem, Budapest - Orosháza - Székesfehérvár, Hungary sekä professori Nina Katrine Prebensen, Handelshøgskolen ved UiT i Tromsø Liite Hakemusasiakirjat (Hakemus (Liite 9), Honkasen lausunto (Liite 10))

22 Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh Muut asiat Lapin yliopiston hallintojohtosäännön 59 :n 3 momentin mukaan hallintoelin voi kuitenkin läsnä olevien jäsenten yksimielisellä päätöksellä ottaa käsiteltäväkseen asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa.

4 Sosiaalityön, erityisesti hyvinvointipalveluiden ja -politiikan professorin tehtäväntäyttö. 6 Tutkimusmenetelmien yliopistonlehtorin tehtäväntäyttö

4 Sosiaalityön, erityisesti hyvinvointipalveluiden ja -politiikan professorin tehtäväntäyttö. 6 Tutkimusmenetelmien yliopistonlehtorin tehtäväntäyttö ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Sosiaalityön, erityisesti hyvinvointipalveluiden ja -politiikan professorin tehtäväntäyttö

Lisätiedot

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

Lisätiedot

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan tiedekunnalle dekaanin keskiviikkona 10. tammikuuta 2018 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 3/2009, 18.3.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KTT Janne Järvisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimenpiteet 4. FT

Lisätiedot

KUTSU. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa.

KUTSU. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa. KUTSU 7.12.2018 n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 12. joulukuussa 2018 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

Kokouksen 9 / 2015 asialista

Kokouksen 9 / 2015 asialista Kokouksen 9 / 2015 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Väittelyluvan myöntäminen KM Mari Salmelalle 4. Esitarkastajien määrääminen KM Sanna Hyvärisen väitöskirjaksi

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 24. syyskuuta 2014 seminaarisalissa 4, Yliopistonkatu 8, A-siipi, 2.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 8/2009, 30.9.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet ja valittavien opiskelijoiden

Lisätiedot

6 KTT, yliopistotutkija Tero Montosen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 7 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan jatkotutkintojen opinto-opas 2019

6 KTT, yliopistotutkija Tero Montosen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 7 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan jatkotutkintojen opinto-opas 2019 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Maarit Kinnusen väitöskirjan arvosteleminen 5 Tiina Qvistin väitöstilaisuuden järjestäminen

Lisätiedot

KUTSU. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa.

KUTSU. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa. KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 30. marraskuuta 2016 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan dekaanin vaali 3. Muut asiat Tiedekuntaneuvosto Kokous Dekaanin vaalikokous Hallintopäällikkö

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 29.3.2017 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 4.4.2017

Lisätiedot

KUTSU. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa.

KUTSU. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa. KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 30. maaliskuuta 2016 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 9.12.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 20.3.2019 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 26.3.2019

Lisätiedot

Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa.

Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa. KUTSU neuvoston jäsenille Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston seuraava kokous pidetään keskiviikkona 2. marraskuuta seminaarisalissa 4, (Yliopistonkatu 8, A-siipi, 2. kerros). Kokouksen

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2009 asialista

Kokouksen 12 / 2009 asialista Kokouksen 12 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Kasvatustieteiden tiedekunnan esitys yliopiston rehtorille dekaanin nimeämisestä 4. Esitys lisäjäsenten määräämiseksi

Lisätiedot

4 Avoimen yliopiston toimeenpanosuunnitelman perusopetusvastaavuus lukuvuodelle ja kesälle 2011

4 Avoimen yliopiston toimeenpanosuunnitelman perusopetusvastaavuus lukuvuodelle ja kesälle 2011 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Avoimen yliopiston toimeenpanosuunnitelman perusopetusvastaavuus lukuvuodelle 2011-2012 ja

Lisätiedot

6 FT, YTT Osmo Pekosen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 7 YTM Kaisa Vuolukan lisensiaatintutkimuksen tarkastajien määrääminen

6 FT, YTT Osmo Pekosen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 7 YTM Kaisa Vuolukan lisensiaatintutkimuksen tarkastajien määrääminen ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu tutkielmien arvosteleminen 4 Sirpa Salmisen väitöskirjan arvosteleminen 5 Eevi Jaakkolan väitöskirjan arvosteleminen 6 FT,

Lisätiedot

4 YTT Jan Hanskan dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 5 VTT Olli Pyyhtisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet

4 YTT Jan Hanskan dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 5 VTT Olli Pyyhtisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu tutkielmien arvosteleminen 4 YTT Jan Hanskan dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet 5 VTT Olli Pyyhtisen dosentuurihakemuksesta

Lisätiedot

5 Väittelyluvan myöntäminen FT, YTL Sami Moision väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle

5 Väittelyluvan myöntäminen FT, YTL Sami Moision väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle Tiedekuntaneuvosto 4/2012 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Projektipäällikkö, HTT Ilpo Laitisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat

Lisätiedot

KUTSU. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa.

KUTSU. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa. KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 27. tammikuuta 2016 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

6 YTT Matti Jutilan dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 7 YTM Marjukka Rasan lisensiaatintutkimuksen tarkastajien määrääminen

6 YTT Matti Jutilan dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 7 YTM Marjukka Rasan lisensiaatintutkimuksen tarkastajien määrääminen ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Maria Virranniemen väitöskirjan arvosteleminen 5 Annikki Kaikkosen väitöstilaisuuden järjestäminen

Lisätiedot

Oikeustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille

Oikeustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille Oikeustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin keskiviikkona 14.12.2011 klo 9.00 oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 28. maaliskuuta 2018 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 14.1.2016 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 20.1. klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

4 Master s Degree Programme in Tourism, Culture and International Management - maisteriohjelman opiskelijavalintaperusteet vuodelle 2019

4 Master s Degree Programme in Tourism, Culture and International Management - maisteriohjelman opiskelijavalintaperusteet vuodelle 2019 Tiedekuntaneuvosto 8/2018 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Master s Degree Programme in Tourism, Culture and International

Lisätiedot

6 Esitarkastajien määrääminen Merja Reunasen väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle

6 Esitarkastajien määrääminen Merja Reunasen väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Riitta Särkelän väitöskirjan arvosteleminen 5 Soja Ukkolan väitöskirjan arvosteleminen 6 Esitarkastajien

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 14. joulukuuta 2016 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU 26.10.2018 n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 31. lokakuussa 2018 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU 1.2.2019 n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 6 helmikuuta 2019 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

4 YTM Matti Laivamaan lisensiaatin tutkielman arvosteleminen. 5 Yliopistonlehtori, HTT Seija Ollilan dosentuurihakemus ja siitä aiheutuvat toimet

4 YTM Matti Laivamaan lisensiaatin tutkielman arvosteleminen. 5 Yliopistonlehtori, HTT Seija Ollilan dosentuurihakemus ja siitä aiheutuvat toimet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 YTM Matti Laivamaan lisensiaatin tutkielman arvosteleminen 5 Yliopistonlehtori, HTT Seija

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvoston ylimääräinen kokous 24.11.2014 ASIALISTA. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvoston ylimääräinen kokous 24.11.2014 ASIALISTA. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus LAPIN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvoston ylimääräinen kokous PÖYTÄKIRJA ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen LAPIN YLIOPISTO

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 22. helmikuuta 2017 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 24.11.2011 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

torstaina klo 9.00 taiteiden tiedekunnan kokoushuoneessa (Pöykkölä, Laajakaista 3, talo B, osa C, 3. krs, F2018).

torstaina klo 9.00 taiteiden tiedekunnan kokoushuoneessa (Pöykkölä, Laajakaista 3, talo B, osa C, 3. krs, F2018). Taiteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenille Taiteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin torstaina 15.12.2011 klo 9.00 taiteiden tiedekunnan kokoushuoneessa (Pöykkölä,

Lisätiedot

Pöytäkirja Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh Paikka: Tiedekunnan kokoushuone

Pöytäkirja Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh Paikka: Tiedekunnan kokoushuone Hallintopäällikkö Jukka Sankala puh. 0400 425 492 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan 5.10.2009 vahvistanut yliopistolain (558/2009) 28 :n nojalla Lapin

Lisätiedot

4 Ilkka Kamajan väitöskirjan arvosteleminen. 5 Mari Kivistön väitöskirjan arvosteleminen. 6 YTT Tuija Virkin dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet

4 Ilkka Kamajan väitöskirjan arvosteleminen. 5 Mari Kivistön väitöskirjan arvosteleminen. 6 YTT Tuija Virkin dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet Tiedekuntaneuvosto 8/2014 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Ilkka Kamajan väitöskirjan arvosteleminen 5 Mari Kivistön väitöskirjan

Lisätiedot

6 FT, YTT Osmo Pekosen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 7 YTM Kaisa Vuolukan lisensiaatintutkimuksen tarkastajien määrääminen

6 FT, YTT Osmo Pekosen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 7 YTM Kaisa Vuolukan lisensiaatintutkimuksen tarkastajien määrääminen ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu tutkielmien arvosteleminen 4 Sirpa Salmisen väitöskirjan arvosteleminen 5 Eevi Jaakkolan väitöskirjan arvosteleminen 6 FT,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 08/2008;

LAPIN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 08/2008; ; ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Pro gradu -tutkielmien tarkastajien määrääminen 4. Pro gradu tutkielmien arvosteleminen 5. Sosiaalityön informaatioteknologisen

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 10.10.2008 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 15.10.2008 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

5 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan opetussuunnitelmien hyväksyminen lukuvuosille ja

5 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan opetussuunnitelmien hyväksyminen lukuvuosille ja ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Opettajatuutoreiden nimeäminen lukuvuodelle 2018 2019 5 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan opetussuunnitelmien

Lisätiedot

4 HTT Olli-Pekka Viinamäen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 5 YTM Kaisa Vuolukan lisensiaatin tutkielman arvosteleminen

4 HTT Olli-Pekka Viinamäen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 5 YTM Kaisa Vuolukan lisensiaatin tutkielman arvosteleminen ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 HTT Olli-Pekka Viinamäen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet 5 YTM Kaisa Vuolukan lisensiaatin

Lisätiedot

3 Täydentävät opinnot johtamisen ja matkailututkimuksen maisterin tutkintoon valituille

3 Täydentävät opinnot johtamisen ja matkailututkimuksen maisterin tutkintoon valituille ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Täydentävät opinnot johtamisen ja matkailututkimuksen maisterin tutkintoon valituille 4 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 5 Yhteiskuntatieteiden

Lisätiedot

4 YTT Timo Harrikarin dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 5 YTT Asta Kietäväisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet

4 YTT Timo Harrikarin dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 5 YTT Asta Kietäväisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 YTT Timo Harrikarin dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet 5 YTT Asta Kietäväisen dosentuurihakemuksesta

Lisätiedot

4 Melanie Soinin pro gradu tutkielman uudelleen arviointi. 5 Arktisen politiikan professorin määräaikaisen tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

4 Melanie Soinin pro gradu tutkielman uudelleen arviointi. 5 Arktisen politiikan professorin määräaikaisen tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Melanie Soinin pro gradu tutkielman uudelleen arviointi 5 Arktisen politiikan professorin

Lisätiedot

6 Esitarkastajien määrääminen Anu Maijalan väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle. 7 Ph.D. Hannes Peltosen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet

6 Esitarkastajien määrääminen Anu Maijalan väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle. 7 Ph.D. Hannes Peltosen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Arja Honkakosken väitöskirjan arvosteleminen 5 Enni Mikkosen väitöstilaisuuden järjestäminen

Lisätiedot

4 Terveystieteiden tohtori Marjo Suhosen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 5 YTM Jaana Kinnusen lisensiaatin tutkielman arvosteleminen

4 Terveystieteiden tohtori Marjo Suhosen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 5 YTM Jaana Kinnusen lisensiaatin tutkielman arvosteleminen Tiedekuntaneuvosto 11/2016 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Terveystieteiden tohtori Marjo Suhosen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat

Lisätiedot

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön.

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön. 1 341 3236 (Yliopistonkatu 8, E-siipi 3. kerros). Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan 17.12.2003 vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n

Lisätiedot

4 Yritysjuridiikan vaihtoehtoisen tutkintorakenteen hyväksyminen lukuvuodelle

4 Yritysjuridiikan vaihtoehtoisen tutkintorakenteen hyväksyminen lukuvuodelle ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu tutkielmien arvosteleminen 4 Yritysjuridiikan vaihtoehtoisen tutkintorakenteen hyväksyminen lukuvuodelle 2015 2016 5 Emily

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 28. helmikuuta 2018 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

4 YTT Jan Hanskan dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 5 VTT Olli Pyyhtisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet

4 YTT Jan Hanskan dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 5 VTT Olli Pyyhtisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet Tiedekuntaneuvosto 9/2015 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 YTT Jan Hanskan dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet 5 VTT Olli

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 20.11.2014 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 26.11.2014 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

4 Matkailututkimuksen syventävien opintojen opetussuunnitelman hyväksyminen lukuvuodelle

4 Matkailututkimuksen syventävien opintojen opetussuunnitelman hyväksyminen lukuvuodelle ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Matkailututkimuksen syventävien opintojen opetussuunnitelman hyväksyminen lukuvuodelle 2014

Lisätiedot

Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenille. Dekaani, professori Matti Niemivuo siirtyy eläkkeelle 1.11.2013 lukien.

Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenille. Dekaani, professori Matti Niemivuo siirtyy eläkkeelle 1.11.2013 lukien. Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenille Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin tiistaina 24.9.2013 klo 8.15 oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa

Lisätiedot

KUTSU Kokouksen asia- ja esityslistat liitteenä.

KUTSU Kokouksen asia- ja esityslistat liitteenä. KUTSU 9.1.2019 Oikeustieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 16.1.2019 klo 10.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, C-siipi, 3 krs. Kokouksen aluksi

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 26. huhtikuuta 2017 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

Kokouksen asia- ja esityslistat ohessa.

Kokouksen asia- ja esityslistat ohessa. 25.3.2010 n kokous n jäsenille Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston seuraava kokous pidetään keskiviikkona 31. päivänä maaliskuuta 2010 alkaen kello 9.00 SS4. Kokouksen asia- ja esityslistat

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 7/2009, 26.8.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. FT Osmo Pekosen väitöskirjan arvosteleminen 3. Pro gradu -tutkielmien tarkastajien määrääminen

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 15.1.2015 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 21.1.2015 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokous: Keskiviikko 23.1.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 19.8.2013 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään perjantaina 23.8.2013 klo 9.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

4 Sivuaineen täydentävät opinnot matkailututkimuksen maisterintutkintoa suorittaville

4 Sivuaineen täydentävät opinnot matkailututkimuksen maisterintutkintoa suorittaville Tiedekuntaneuvosto 1/2019 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu tutkielmien arvosteleminen 4 Sivuaineen täydentävät opinnot matkailututkimuksen maisterintutkintoa suorittaville

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 5 (FL226) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

5 Ville Kivivirran väitöskirjan arvosteleminen. 7 Esitarkastajien määrääminen Alla Bolotovan väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle

5 Ville Kivivirran väitöskirjan arvosteleminen. 7 Esitarkastajien määrääminen Alla Bolotovan väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Pääaineiden valintakiintiöt vuonna 2015 5 Ville Kivivirran väitöskirjan arvosteleminen 6 Liisa

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 28.5.2008 6/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Oikeustieteiden tiedekunnan dekaanin

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU 18.5.2018 Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Tiedekuntaneuvoston kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 23. toukokuussa 2018 klo

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 13.3.2018 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 20.3.2018

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille

Kasvatustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille neuvoston jäsenille Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin ja varadekaanin keskiviikkona 18.6.2008 klo 13.15. Kokouspaikkana on hallituksen kokoushuone, Yliopistonkatu

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 7/2017 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 7/2017 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 7/2017 1 24.03.2017 Aika 24.03.2017, 09:00-09:20 Paikka AU300 / SN3097 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Mönkkönen Jukka rehtori, puheenjohtaja 1-3 Kortelainen Jarmo 1-3

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 6A/2011 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 1.6.2011 klo 9.15 10.15 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö

Lisätiedot

5 Pirkko Ruuskanen-Parrukosken väitöskirjan arvosteleminen. 6 Esitarkastajien määrääminen Hannele Keräsen väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle

5 Pirkko Ruuskanen-Parrukosken väitöskirjan arvosteleminen. 6 Esitarkastajien määrääminen Hannele Keräsen väitöskirjaksi tarkoitetulle työlle ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Mika Laakkosen ottaminen hallintotieteen, erityisesti soveltavan informaatioteknologian apulaisprofessorin

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 31. tammikuuta 2018 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

12/ esityslista Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Aika , 10:15

12/ esityslista Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Aika , 10:15 12/2017 1 Aika, 10:15 Paikka Futuran neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Filppula Markku professori, puheenjohtaja Väisänen Pertti professori, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUTSU. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa.

KUTSU. Kokouksen asia- ja esityslistat lähetetään ohessa. KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 24. helmikuuta 2016 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

KOKOUS PERUTTIIN, KOSKA SE EI OLISI OLLUT PÄÄTÖSVALTAINEN! PRO GRADU TUTKIELMAT YLIMÄÄRÄISESSÄ KOKOUKSESSA! KUTSU

KOKOUS PERUTTIIN, KOSKA SE EI OLISI OLLUT PÄÄTÖSVALTAINEN! PRO GRADU TUTKIELMAT YLIMÄÄRÄISESSÄ KOKOUKSESSA! KUTSU KOKOUS PERUTTIIN, KOSKA SE EI OLISI OLLUT PÄÄTÖSVALTAINEN! PRO GRADU TUTKIELMAT 24.11.2014 YLIMÄÄRÄISESSÄ KOKOUKSESSA! KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava

Lisätiedot

6 YTT Matti Jutilan dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 7 YTM Marjukka Rasan lisensiaatintutkimuksen tarkastajien määrääminen

6 YTT Matti Jutilan dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet. 7 YTM Marjukka Rasan lisensiaatintutkimuksen tarkastajien määrääminen ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Maria Virranniemen väitöskirjan arvosteleminen 5 Annikki Kaikkosen väitöstilaisuuden järjestäminen

Lisätiedot

5 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan opiskelijavalintatoimikunnan nimeäminen vuosille 2019 ja 2020

5 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan opiskelijavalintatoimikunnan nimeäminen vuosille 2019 ja 2020 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu tutkielmien arvosteleminen 4 Opettajatuutoreiden nimeäminen lukuvuodelle 2019 2020 5 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan opiskelijavalintatoimikunnan

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU 22.8.2017 n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan seuraava tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 30. elokuuta 2017 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka HALLITUS kokous 11/09 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri 4 Ympäristösosiologian dosentuuri 5 Finanssioikeuden

Lisätiedot

4 Muutos Comparative Social Work maisteriohjelman tutkintorakenteeseen

4 Muutos Comparative Social Work maisteriohjelman tutkintorakenteeseen ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Muutos Comparative Social Work maisteriohjelman tutkintorakenteeseen 2011 2013 5 Matkailualan

Lisätiedot

KUTSU. Asialista: pro gradu tutkielmien hyväksyminen.

KUTSU. Asialista: pro gradu tutkielmien hyväksyminen. KUTSU 19.11.2014 Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Tiedekuntaneuvoston ylimääräinen kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan ylimääräinen tiedekuntaneuvoston kokous pidetään maanantaina 24. marraskuuta

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 27.10.2011 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 1.11.2011

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kokous: Keskiviikko 26.1.2011 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

4 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan opetussuunnitelmien hyväksyminen lukuvuodelle

4 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan opetussuunnitelmien hyväksyminen lukuvuodelle ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan opetussuunnitelmien hyväksyminen lukuvuodelle 2017 2018 5

Lisätiedot

4 Sonata Maciulskyten väitöstilaisuuden järjestäminen. 8 Kulttuurilähtöisen palvelumuotoilun tohtoriohjelman opetussuunnitelman hyväksyminen

4 Sonata Maciulskyten väitöstilaisuuden järjestäminen. 8 Kulttuurilähtöisen palvelumuotoilun tohtoriohjelman opetussuunnitelman hyväksyminen ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Sonata Maciulskyten väitöstilaisuuden järjestäminen 5 Esitarkastajien määrääminen YTL Mari

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/ Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu)

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/ Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 16.03.2017 Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto Aika 16.03.2017, 10:15-11:02 Paikka Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Osallistujat

Lisätiedot

4 Matkailualan verkostoyliopiston lukuvuoden opetussuunnitelman hyväksyminen. 5 YTM Tanja Joonan väitöskirjan arvosteleminen

4 Matkailualan verkostoyliopiston lukuvuoden opetussuunnitelman hyväksyminen. 5 YTM Tanja Joonan väitöskirjan arvosteleminen LAPIN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2012 PÖYTÄKIRJA ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Matkailualan

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 15.10.2008 10/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 FL Tarja Salmi Tolosen väitöskirjan hyväksyminen

Lisätiedot

4 Yritysjuridiikan vaihtoehtoisen tutkintorakenteen hyväksyminen lukuvuodelle

4 Yritysjuridiikan vaihtoehtoisen tutkintorakenteen hyväksyminen lukuvuodelle Tiedekuntaneuvosto 11/2015 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Yritysjuridiikan vaihtoehtoisen tutkintorakenteen hyväksyminen

Lisätiedot

Kokous 3/2019. Asialista

Kokous 3/2019. Asialista Kokous 3/2019 Asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Esitarkastajien määrääminen FM Riikka Partasen väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle 4. IEDU0010 Employability

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 10/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 10/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 10/2018 1 19.11.2018 Aika 19.11.2018, 13:00-13:56 Paikka AU300 ja SN3097 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Rissanen Sari puheenjohtaja 1-9 Assmuth Laura professori, jäsen

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2008, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2008, ASIALISTA Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta 3/2008, 19.3.2008 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pro gradu -tutkielmien tarkastajien määrääminen 3. Pro gradu tutkielmien arvosteleminen

Lisätiedot

Kokouksen 3 / 2017 asialista

Kokouksen 3 / 2017 asialista Kokouksen 3 / 2017 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. KM Liisa Ansalan väitöskirjan arvosteleminen 3. KM Antero Stenlundin väitöskirjan arvosteleminen 4. Kasvatustieteen apulaisprofessorin

Lisätiedot

4 Matkailualan verkostoyliopiston lukuvuoden opetussuunnitelman hyväksyminen

4 Matkailualan verkostoyliopiston lukuvuoden opetussuunnitelman hyväksyminen ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Matkailualan verkostoyliopiston lukuvuoden 2016 2017 opetussuunnitelman hyväksyminen 5 Yhteiskuntatieteiden

Lisätiedot

4 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet vuodelle KTT Tommi Auvisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet

4 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet vuodelle KTT Tommi Auvisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet vuodelle 2017 5 Marjatta Martinin väitöskirjan

Lisätiedot

4 Sosiaalityön professorin tehtävän täyttö kutsumenettelyn avulla lukien

4 Sosiaalityön professorin tehtävän täyttö kutsumenettelyn avulla lukien ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Sosiaalityön professorin tehtävän täyttö kutsumenettelyn avulla 1.8.2018 lukien 5 Mika Laakkosen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston seuraava kokous pidetään keskiviikkona 27. päivänä lokakuuta 2010 kello 9.00.

Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston seuraava kokous pidetään keskiviikkona 27. päivänä lokakuuta 2010 kello 9.00. n kokous n jäsenille Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston seuraava kokous pidetään keskiviikkona 27. päivänä lokakuuta 2010 kello 9.00. Kokouksen asia- ja esityslistat ohessa. Mahdollisesta

Lisätiedot

4 Melanie Soinin pro gradu tutkielman uudelleen arviointi. 5 Arktisen politiikan professorin määräaikaisen tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

4 Melanie Soinin pro gradu tutkielman uudelleen arviointi. 5 Arktisen politiikan professorin määräaikaisen tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Melanie Soinin pro gradu tutkielman uudelleen arviointi 5 Arktisen politiikan professorin

Lisätiedot