Ylivieskan kaupunki peruskorjaa ja laajentaa Katajan koulun. Hankeen tavoitehinta-arvio on 5,0 M (alv 0%).

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ylivieskan kaupunki peruskorjaa ja laajentaa Katajan koulun. Hankeen tavoitehinta-arvio on 5,0 M (alv 0%)."

Transkriptio

1 Ylivieskan kaupunki Tekninen Palvelukeskus Tilapalveluyksikkö Kyöstintie YLIVIESKA, , fax SUUNNITTELUOHJELMA Katajan koulun peruskorjaus ja laajennus Sähkö-, LVIA ja rakennesuunnittelu, Arkkitehti- / pääsuunnittelu I Tässä osassa kuvataan suunnittelutöiden hankintamenettely 1. HANKINNAN TOTEUTUS Ylivieskan kaupunki peruskorjaa ja laajentaa Katajan koulun 1.1. Hankintamenettely Katajan koululla on vuonna 1928 rakennettu ns. vanha rakennus ja vuonn1984 valmistunut uusi rakennus. Hankeen tavoitehinta-arvio on 5,0 M (alv 0%). Ylivieskan kaupungin tilapalveluyksikkö etsii Katajan koulun peruskorjaukselle ja laajentamiselle suunnittelutyöryhmää. Suunnittelu sisältää tämän suunnitteluohjelman ja tarjouspyynnön ao. kohdan mukaiset kunkin suunnittelualan tehtävät. Kaupunki valitsee hankkeeseen arkkitehtisuunnittelijan (valittu ), sähkösuunnittelijan, LVIA- suunnittelijan, rakennesuunnittelijan. Hankinnasta järjestetään tarjouskilpailu avoimella menettelyllä, johon toimistot voivat osallistua lähettämällä tarjouksensa tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouksen jättöaikaan mennessä perille saapuneet tarjoukset huomioidaan. Valinnan perusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Ehdokkaiden arviointi suoritetaan tarjouksen mukana ilmoitettujen tietojen perusteella painottaen kokemusta vastaavanlaisista suunnittelutehtävistä. Tilapalveluyksikkö hylkää tarjoukset, jotka ovat saapuneet myöhässä, joissa on puutteita ja jotka eivät täytä tämän asiakirjan vaatimuksia. Poikkeuksellisen alhainen tarjoushinta ( >20%) voi olla myös syy hylkäämiseen. Jos hankintaprosessi keskeytetään ennen hankintapäätöstä, tilaajalle ei ole velvollisuutta korvata tarjouksen tehneille kustannuksia, jotka ovat aiheutuneet prosessiin osallistumisesta. 1.2 Hankintamenettelyn aikataulu

2 Tarjouspyyntö Hilmassa Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset toimitettava mennessä osoitteeseen Tarjouspyyntöasiakirjat ovat kaupungin kotisivuilla ja niitä päivitetään jatkuvasti klo saakka. Tarjousten jättäminen klo mennessä. Tarjousten käsittely ja hankintapäätös Tarjousten voimassaolo Tilapalveluyksikkö tekee kirjallisen suunnittelusopimuksen valittujen suunnittelijoiden kanssa. 1.4 Sopimusasiakirjat Hankkeen rakennuttamisessa noudatetaan seuraavia sopimusasiakirjoja: - konsulttisopimus - tarjouspyyntöasiakirjat - tarjous - KSE (RT ) Asiakirjojen keskinäinen järjestys on edellä mainittu. 1.5 Suunnittelupalkkio Suunnittelijoiden kanssa tehdään kiinteähintainen konsulttisopimus, johon sisältyvät kaikki suunnitteluohjelman kohdassa 6.1 mainitut tehtävät. Tehtävien suorittaminen korvataan työn etenemisen mukaisina maksuerinä. Maksuerät ryhmitellään tehtäväluetteloiden mukaisesti. Kunkin suunnitteluvaiheen viimeinen maksuerä on vähintään 10 % ko. vaiheen arvosta ja se maksetaan, kun ko. vaihe on hyväksyttävästi suoritettu. Rakennuttaja korvaa konsulteille sellaiset Ylivieskan seudun ulkopuolelle tehtyjen työmatkojen kustannukset, jotka on etukäteen sovittu. Konsultin maksut korvataan tällöin voimassa olevan valtion matkustussäännön mukaisesti halvinta mahdollista kulkuneuvoa käyttäen. Matkalaskut on esitettävä viipymättä ja viimeistään (1) kuukauden kuluttua matkan päättymisestä. Niiden hankkeen vaiheiden osalta, joista maksetaan kiinteä palkkio-osuus, sisältyy matkaan käytetty aika ja matkakustannukset normaalien töiden hoitoon liittyvien tehtävien osalta palkkioon. Tuntiveloituksella korvattavien tehtävien osalta konsultille korvataan enintään (8) työtuntia kultakin matkapäivältä. CAD tulostustiedostojen tuottaminen ja kopioiden teettäminen niistä sisältyy suunnittelupalkkioon. Kopiointi- / tulostyön suorittaa tilapalveluyksikkö. Suunnittelija lähettää ao. suunnitelmat sähköisesti osoitteella: asko.somero@ylivieska.fi. Kustannusten budjetoinnissa ja arvioinnissa käytettävän tavoitehintamenettelyn ja rakennusosa-arvion vaatimat selvitykset sisällytetään toimeksiantoon. Varsinaiset laskelmat laatii kohteen rakennuttamistehtäviä hoitava organisaatio.

3 1.6 Laskutus Palkkojen, sosiaali- tai muiden kustannusten muutokset eivät vaikuta kokonaispalkkion suuruuteen. Konsultin tekemistä ylityötunneista ei makseta erillistä korvausta. Laskutusosoite on: Palvelukeskus HETA Vierimaantie YLIVIESKA Tilapalveluyksikkö hyväksyy suunnittelijan maksuerätaulukon. Vastuullinen projektipäällikkö tarkastaa laskun hyväksyttyjen maksuerätaulukon ja hankkeen todellisen tilanteen mukaisesti. Suunnittelija ilmoittaa jokaisessa laskussaan laskutettavan työvaiheen ja maksuerätaulukon kohdan sekä hankkeen nimen. Laskujen maksuehto on 21 vuorokautta netto. 2. PÄÄTÖKSENTEKOPERUSTEET Tilaaja valitsee suunnittelijat hyväksyttyjen tarjousten perusteella. Tarjous jätetään hyväksymättä jos se ei ole pyydetyn mukainen tai jos siinä on olennainen virhe. Tarjous hylätään jos se on saapunut lähettäjästä johtuvasta syystä määräajan päättymisen jälkeen. Myöhästyneet tarjoukset palautetaan avaamattomina. Suunnittelijoiden valinta perustuu arvoanalyysiin, jossa painotetaan tarjoajan eri ominaisuuksia ja hintaa. Kts. myös kohta 1.1. Kokonaistaloudellinen edullisuus arvioidaan seuraavien kriteerien ja painoarvojen mukaisesti. 1. Hinta 2. Projektinvetäjän kokemus ja vastaavat referenssit 3. Muu projektiin osallistuva henkilöstö ja vastaavat referenssit 4. yrityksen erityisosaaminen vastaavanlaisista hankkeista 5. Yrityksen tekniset valmiudet, välineet ja kapasiteetti 6. johtamien, organisointi, laadunvarmistus 7. työohjelma työmääräarvio henkilöittäin 8. Tarjous kokonaisuutena. 2.0 Laatu- ja hintapisteet Laatu Suunnittelutoimiston laadun painoarvo on 60%. Jokainen kohta arvioidaan pistemäärällä 0 5 ja painotetaan annetulla %-luvulla (kts. arviointilomake). Suunnittelutoimisto voi saada painotettuna enintään 7 pistettä kaikkien kriteerien summana. Maksimipistemäärän 60 saa suunnittelutoimisto, joka on saanut korkeimman pistemäärän (kohdat 2-8) kaikkien kriteerien summana. Muiden toimistojen pisteet lasketaan kaavalla ( saatu pistemäärä / suurin pistemäärä * 60).

4 Kts. tarkemmin arviointitaulukko. Hinta Tarjoushinnan painoarvo on 40 %. Tarjoushinta pisteytetään seuraavasti: Maksimipistemäärän 40 saa edullisimman tarjouksen antanut tarjoaja. Muut vertailupisteet lasketaan kaavalla, jossa edullisimman tarjouksen ja muun tarjouksen suhdeluvulla kerrotaan maksimipistemäärä (edullisin tarjoushinta / tarjoushinta *40). Tarjous voidaan hylätä, jos tarjoushinta on poikkeuksellisen alhainen. 2.1 Projektinvetäjän / pääsuunnittelijan kokemus ja referenssit Tällä kartoitetaan projektiin nimetyn vastuuhenkilön hankinnan kohteena olevaan suunnittelualueeseen liittyvää osaamista. Referenssillä tarkoitetaan kuvausta vastuuhenkilön toteutetuista projekteista ja hankkeista, joilla on selvä toiminnallinen ja tekninen yhteys suunniteltavaan kohteeseen. Hänen osaamistaan arvioidaan referenssien sisällön, määrän ja tuoreuden mukaan. Vain vuonna 2008 tai sen jälkeen valmistuneet referenssikohteet huomioidaan. 2.2 Työryhmän erikoisosaaminen Tällä kartoitetaan projektiin nimettyjen henkilöiden osaamista, joka liittyy hankinnan kohteena olevaan suunnittelualueeseen. Tällä tarkoitetaan työryhmän kokonaisuuksien hallintakykyä, yhteistyökykyä ja tähän hankkeeseen kohdistuvaa toiminnallista osaamista. Työryhmän erikoisosaamista arvioidaan kahdella tavalla: 1. keskitytään arvioimaan työryhmänä sitä yksikköä ja/tai henkilöitä, jotka tarjotaan tähän työhön. Tässä ei arvioida yritystä. 2. arvioidaan työryhmään nimettyjen henkilöiden koulutusta, kokemusta ja osaamista, joka liittyy hankinnan kohteena olevaan suunnittelualueeseen. Referensseillä tarkoitetaan kuvausta henkilön toteutetuista projekteista ja hankkeista, joilla on selvä toiminnallinen ja tekninen yhteys suunniteltavaan kohteeseen. Hänen osaamistaan arvioidaan referenssien sisällön, määrän ja tuoreuden mukaan. Vain vuonna 2010 ja sen jälkeen valmistuneet referenssikohteet huomioidaan. 2.3 Yrityksen erityisosaaminen Tällä tarkoitetaan yrityksen osaamista, joka liittyy hankinnan kohteena olevaan suunnittelualueeseen ja sitä, miten työryhmä pystyy hyödyntämään osaamista. Referenssillä tarkoitetaan kuvausta yrityksen toteutetuista projekteista ja hankkeista, joilla on selvä toiminnallinen ja tekninen yhteys suunniteltavaan kohteeseen. Yrityksen osaamista arvioidaan referenssien sisällön, määrän, ja tuoreuden mukaan. Vain vuonna 2010 tai sen jälkeen valmistuneet referenssikohteet huomioidaan.

5 2.4 Yrityksen tekniset valmiudet, välineet ja kapasiteetti Tällä arvioidaan yrityksen toimituskykyä, teknisiä resursseja ja teknistä osaamista, käytössä olevaa suunnitteluympäristöä ja käytettyjä teknologioita. 2.5 Yrityksen johtamien, organisointi, laadunvarmistus ja taloudellinen vakavuus. Tässä kohdassa arvioidaan yrityksen toiminnallista vakautta ja laatua. 2.6 Työohjelma, alustava työmääräarvio ja sisältö Työohjelmassa arvioidaan sitä, miten yritys aikoo toteuttaa suunnitteluprosessin eri vaiheet pääpiirteittäin. Työmääräarviolla kartoitetaan, onko konsultti ymmärtänyt tilaajan / hankkeen vaatimukset tehtävälle, muodostuvalle kokonaisuudelle ja hankkeen resursoinnille koko suunnittelujakson ajan. Työmääräarvioita, jotka sisältävät eri henkilöiden / henkilöryhmien työpanoksen osuuden kokonaisuudesta, verrataan toisiinsa ja tilaajan omaan arvioon. 2.7 Tarjous kokonaisuutena Tässä arvioidaan vastaako tarjous tarjouspyyntöä, onko tarjouksessa esitetty pyydetyt tiedot ja ovatko tiedot löydettävissä tarjouksesta yksiselitteisesti - arvioidaan myös tarjouksen selkeyttä, helppolukuisuutta ja tiivistä esitystapaa. 3. TARJOUKSEN HALUTTU RAKENNE JA SISÄLTÖ Kaikkiin kohtiin pitää vastata, tiedot annetaan suomen kielellä. Tietojen esittämien Tarjous toimitetaan tilaajalle paperimuotoisena ja sähköisenä suljetussa kirjekuoressa tarjouspyyntökirjeessä mainittuun osoitteeseen. Kuoren on sisällettävä: - ohut pehmytkantinen tarjouskansio - jossa rei itetyt A4-tulosteet / kopiosivut on järjestetty numeroiduilla välilehdillä jaoteltuna ja - kansiotaskuun sijoitettu CD levyke. Levykkeessä samat tiedot sähköisessä muodossa Microsoft Offise Adobe Acrobat pdf- tiedostoina. Pyydetyt tiedot järjestetään välilehdet numeroidaan ja nimikoidaan seuraavasti: Ilmoituksen vaadittu rakenne: 1. Tarjoushinta 2. Pääsuunnittelijan tiedot 3. Työryhmä 4. Erityisosaaminen 5. Yritystiedot 6. Liitteet

6 7. Työohjelma ja työmääräarvio 8. Muut asiat CD-levykkeellä on jokainen em. kappale oltava oma tiedostonsa, jokainen kohta voi tarvittaessa olla oma kansio vastaavalla nimellä. Tiedostonimen tai kansion nimessä on alussa oltava esitetty numero (+ etunollat) tiedostolajittelun helpottamiseksi. 01 Konsultin tarjous ja hinta tarjouslomakkeella Excel -tiedostona! 02 Pääsuunnittelija 03 Työryhmä 04 Erityisosaaminen 05 Yritystiedot 06 Liitteet 07 työryhmä ja työmääräarvio 08 Muut 3.0 Konsultin tarjous ja hinta: Konsultti täyttää valmiin tarjouslomakkeen sähköisesti. Sivu 1 on suunnittelun kokonaishinta ja Sivu 2 on Tuntihinnat henkilöryhmittäin. Excel-taulukkopohja, jossa sivut 1 ja 2 ovat eri välilehdillä samassa tiedostossa, on tarjouspyynnön liitteenä muun tarjouspyyntömateriaalin mukana. Sivuilla on täyttöohjeet. Jaettaessa kokonaispalkkiota hankkeen eri vaiheille, noudatetaan sivuilla esitettyjä prosenttijakautumia oman suunnittelualan mukaisesti. Tuntihinnat henkilöryhmittäin täytetään em. Excel- tiedostoon valmiille sivulle 2. Samaan taulukkoon liitettään myös projektiin osallistuvat henkilöt. Tilaaja edellyttää, että tarjouspyynnössä pyydetyn hintaerittelyn lisäksi tarjoaja on valmis pyydettäessä antamaan yksityiskohtaisemman hintaerittelyn ja lisätietoja hinnoittelusta ja laskentaperusteista. Taulukkoa saa muokata vain täyttämällä tietoja soluihin tai lisätä otsikkokohtien väliin rivejä ohjeen mukaisesti. Muilta osin taulukko säilytetään toimitetun kaltaisena. Tiedot ilmoitetaan suomen kielellä. 3.1 Pääsuunnittelijan tiedot: Konsulttitoimisto nimeää tässä kohdassa pääsuunnittelijan projektiin. Pääsuunnittelijan CV, henkilötiedot, koulutus, työkokemus, henkilöryhmä, referenssit, tehtävä kussakin referenssissä ilmoitetaan. Muissa yrityksissä mainitut referenssit on mainittava. Pääsuunnittelijan on myös osallistuttava hankkeen suunnittelukokouksiin. Tarjoaja nostaa tässä kohdassa esitettävistä referensseistä esiin yhden referenssin, joka tarjoajan mielestä parhaiten vastaa kohteena olevan hankkeen tehtäväsisältöä ja luonnetta. Tämän referenssin tekstiosuus lihavoidaan. Hankinnan kohdetta vastaavan referenssidokumentin koko voi olla max 1 A4 sivu /referenssi. Referenssit muilta osaamisalueilta esitetään lyhyesti luettelona. Yli 5 vuotta vanhoja referenssejä ei ilmoiteta. 3.2 Työryhmä / projektiin osallistuva muu henkilökunta:

7 3.3 Erityisosaaminen 3.4 Yritystiedot: 3.5 Liitteet Konsulttitoimisto nimeää tässä kohdassa projektiin osallistuvat henkilöt. Jokaisesta henkilöstä esitetään CV, jossa on henkilötiedot, koulutus, työkokemus, henkilöryhmä, referenssit, tehtävä kussakin referenssissä henkilöittäin. Muissa yrityksissä mainitut referenssit on mainittava kuten edellä. Tarjoaja nostaa tässä kohdassa esitettävistä referensseistä kultakin esiin lihavoituna yhden referenssin, joka tarjoajan mielestä parhaiten vastaa kohteena olevan hankkeen tehtäväsisältöä ja luonnetta. Yli 5 vuotta vanhoja referenssejä ei ilmoiteta. Erityisosaaminen kuvataan tarjouksessa kahdella tavalla: 1. Työryhmän erityisosaaminen Kuvaus max. 3 sivua pitkänä asiakirjana. - kuvauksessa on keskityttävä siihen yksikköön ja niihin henkilöihin, jotka tarjotaan tähän työhön. Tässä ei kuvata koko yritystä, vaan ainoastaan tarjottavaan työhön liittyvien henkilöiden yksikkö. 2. Yrityksen erityisosaaminen Kuvaus tarjoajayrityksen erityisosaamisesta, joka on hankittu vastaavanlaisissa muissa hankkeissa. Tarjoajan pyydetään sisällyttämään ilmoitukseensa (max 1x A4) yritysesittely: Lisäksi: - yrityksen yhteystiedot - yrityksen yhteyshenkilöt tässä hankinnassa yhteystietoineen - yrityksen resurssit, tekniset valmiudet, kapasiteetti, käytössä oleva suunnitteluympäristö ja ohjelmistot - johtaminen, organisointi, laadunvarmistus,(taloudellinen vakavuus) - muuta Yrityksen on esitettävä tilaajalle hankekohtainen laatusuunnitelma, jossa selvitetään yrityksen organisaatio, toimintatavat, vastuut toimenpiteistä, suunnitelmien dokumentointi, sovellettava tietotekniikka ja muutosten hallinta (1-3 A4- sivua). - todistus veroveloista, eläkemaksujen suorittamisesta, alv- ja ennakkoperintärekisteriin kuulumisesta. - selvitys vastuuvakuutuksesta (myös pääsuunnitteluvastuu) - selvitys työhön sovellettavista työehdoista - selvitys yrityksen työntekijöiden työterveyshuollon järjestämisestä - alihankkijoiden käyttö - toiminimi ja yhtiötiedot - kaupparekisteriote - muut

8 Todistukset eivät saa olla 2 kuukautta vanhempia. Valitun suunnittelijan on esitettävä sopimuksen tekohetkellä vastaavat tuoreet todistukset. 3.6 Työohjelma ja alustava työmääräarvio 3.7 Muut asiat Suunnittelun ja hankinnan kuvaus Suunnittelijan näkemys kriittisistä ja vaativista kohdista sekä riskeistä, joita on suunnittelutyön aikana. Tarjoajan oma kuvaus työstä, joka on osana tilaajan suunnitteluryhmän yhteistyötä. Kuvauksen laajuus on 1-2 A4- sivua tekstiä. Esitetty toimintatapa voi olla projektisuunnitelman kaltainen tms. asiakirja sisältäen hankekohtaisten ominaisuuksien arviointia. Tarjoaja ilmoittaa tässä kohdassa arvionsa suunnittelun kohteena olevan hankkeen arkkitehti- / pääsuunnittelijan vaatimasta työmäärästä. Tarjoaja voi tässä kohdassa ilmoittaa haluamiaan lisätietoja yrityksestään, yrityksen muista referensseistä tai tästä hankinnasta. II Tässä osassa kuvataan suunnittelutyön sisältö 4. PERUSTIEDOT 4.1 Yleistä 4.2 Kohdetiedot Tämä suunnitteluohjelman tekninen osa on laadittu selventämään kohteen suunnittelutyön sisältöä ja laajuutta sekä tarjouksen antamista. Tilaaja ohjaa suunnittelutyötä nimetyn projektiorganisaation kautta. Tilapalveluyksikkö vastaa hankeen ulkoisesta tiedottamisesta. Katajan koulun osoite on Katajantie YLIVIESKA Hankkeen tavoitehinta-arvio on noin 5, 0 M. Vuonna 1984 valmistuneelle rakennukselle ei ole suoritettu peruskorjausta. Vuonna 1928 rakennusta on peruskorjattu luvulla. Rakennukset on liitetty kaukolämpöön, vesi-, viemäri-, sähkö-, Atk- ja puhelinverkostoihin. Koulun tontti on rekisterissä.

9 Suunnittelun lähtötiedot: Suunnittelun perusteina käytetään tätä suunnitteluohjelmaa ja kohteesta laadittua hankesuunnitelmaa, joka päivitetään kts. kohta 1. Seuraavat lähtötietoasiakirjat on laadittu: Pohjapiirustukset I, II ja III kerros ( hankesuunnitelma) Julkisivut sivu etelään ja sivu länteen (hankesuunnitelman ) Yleisleikkaus (hankesuunnitelman ) 4.3 Projektityöryhmän osapuolet Tilapalveluyksikkö valitsee sopimuskumppaneikseen seuraavat suunnittelijat: Arkkitehti- / pääsuunnittelija, (valittu ) Rakennesuunnittelija LVIA suunnittelija Sähkösuunnittelija tarvittaessa liikennesuunnittelija akustosuunnittelija 4.4 Toteutusmuoto Hanke toteutetaan käyttäen jaettua pääurakkamuotoa, jossa rakennusteknisten töiden urakoitsija toimii pääurakoitsijana / päätoteuttajana. Kohteeseen valitaan tarjouskilpailun perusteella seuraavat urakoitsijat: Rakennusurakoitsija Putkiurakoitsija Ilmanvaihtourakoitsija Rakennusautomaatiourakoitsija Sähköurakoitsija Tilapalveluyksikkö voi tehdä lisäksi erillishankintoja kuten Laitehankinnat Toimintavarustus Atk-laitteet Lopulliset erillisurakoiden ja hankintojen sisältö sekä hankintarajat tarkentuvat suunnittelun edetessä.

10 5. HANKE 5.1 Tavoitteet Katajan koulu peruskorjataan ja laajennetaan vuosina Hankeen toiminnallisten lähtökohtien lisäksi on suunnittelussa huomioitava myös rakennuksen koko elinkaari. Oleellisena osana elinkaarisuunnittelua tarkastellaan rakennuksen energiatehokkuutta. Suunnittelussa energiatehokkuus huomioidaan erityisesti suunniteltaessa rakennuksen laitteita ja varusteita. 5.2 Alustava hankeaikataulu Tarjouspyyntö Hilmassa klo saakka. Suunnittelutarjousten käsittely ja hankintapäätös tehdään viimeistään Rakennuslupa haetaan hankkeelle mennessä. Tarjousten voimassaolo Suunnittelu valmis Urakkakilpailut ja hankintapäätökset maaliskuu2016. Työt alkavat huhti - toukokuussa 2016, tai sopimuksen mukaan. Hanke on valmis , tai sopimuksen mukaan. Toteutussuunnitteluvaiheen alussa laaditaan luonnos-, ja pääpiirustus- ja urakkalaskenta-suunnitteluvaiheista yksityiskohtainen suunnitteluaikataulu. Rakentamisvaiheen alussa laaditaan aikataulu toteutussuunnitelmien luovuttamisesta urakoitsijoille. Suunnittelijoiden edellytetään noudattavan laadittavia aikatauluja. 6. TEHTÄVÄN SISÄLTÖ 6.1 Suunnittelualat / suunnittelun laajuus Arkkitehtisuunnittelu Kaikkien suunnittelualojen suunnittelijoiden tehtäviin kuuluu: - osallistuminen suunnittelukokouksiin, joita pidetään tarpeen mukaan enintään kaksi kokousta kuukaudessa. Suunnittelukokousten yhteismäärä on enintään 10 kokousta, jotka sisältyvät annettuun tarjoukseen - osallistumien huoltokirjan kokoamiseen oman suunnittelualueen osalta. - luovutusmateriaalin toimittaminen sovitussa ajassa - rakennustyön aikaisiin viranomaisten aloitus- ja seurantakokouksiin osallistuminen - osallistuminen työmaakokouksiin, joita pidetään kerran kuukaudessa enintään 18 työmaakokousta, jotka sisältyvät annettuun tarjoukseen - osallistuminen vastaanotto ja takuutarkastuksiin Arkkitehtisuunnittelutehtävä on vaativuusluokaltaan RakMK A2 mukaista A- luokkaa. Arkkitehtisuunnittelijalla on oltava A-luokan pätevyys.

11 Arkkitehtisuunnittelijan tehtävään sisältyy soveltuvin osin 1) piha- ja istutussuunnittelu 2) irtokalustus- ja tekstiilisuunnittelu 7. TYÖTAVAT 7.1 Yhteistyö 7.2 Projektipankki Tilapalveluyksikkö ohjaa suunnittelua. Suunnittelu tapahtuu yhteistyössä kaikkien suunnittelualojen kesken. Projektipäällikkö huolehtii siitä, että tilaajan velvollisuudet rakennustyön turvallisuudesta tulevat hoidetuksi VPN 692/94 mukaisesti. Suunnittelijat vastaavat omalta osaltaan ko. päätöksen velvoitteista. Hankeen kaikki suunnitelmat lähetään sähköisesti osoitteeseen 7.3 Toimitusohje projektin päättyessä Projekti päättyy kun 2-vuotiskatselmuksessa havaitut virheet ja puutteet on hyväksyttävästi korjattu, takuuajan vakuudet palautettu ja taloudellinen loppuselvitys tehty. Unto Koskinen

I Tässä osassa kuvataan palkattavien suunnittelijoiden kokemuksia ja referenssejä

I Tässä osassa kuvataan palkattavien suunnittelijoiden kokemuksia ja referenssejä Liite 3 Ylivieskan kaupunki/ Tilapalveluyksikkö SUUNNITTELUOHJELMA Kaupungintalon peruskorjaus Kyöstitntie 4 84100 YLIVIESKA Rakennussuunnittelu Sähkö-, LVIA- ja rakennesuunnittelu I Tässä osassa kuvataan

Lisätiedot

Hakalahden päiväkotia laajennetaan vuosina lähes 1000m 2. Hankeen tavoitehinta-arvio on 2,75 milj. (alv 0%).

Hakalahden päiväkotia laajennetaan vuosina lähes 1000m 2. Hankeen tavoitehinta-arvio on 2,75 milj. (alv 0%). Ylivieskan kaupunki Tekninen Palvelukeskus Tilapalveluyksikkö Kyöstintie 4 84100 YLIVIESKA, 08 42941, fax 08 4294229 SUUNNITTELUOHJELMA Hakalahden päiväkodin muutos- ja laajennussuunnittelu Arkkitehti-,

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

KINNULAN PÄIVÄKOTI 4.9.2014 Suunnittelutarjouspyyntö

KINNULAN PÄIVÄKOTI 4.9.2014 Suunnittelutarjouspyyntö KINNULAN KUNTA KINNULAN PÄIVÄKOTI 4.9.2014 Suunnittelutarjouspyyntö 1. Tilaaja Kinnulan kunnan tilapalvelu pyytää tarjoustanne Kinnulan päiväkodin pää- ja arkkitehtisuunnittelusta sekä rakennesuunnittelusta.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Sivu 2/6

TARJOUSPYYNTÖ. Sivu 2/6 9.6.2015 Sivu 1/6 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: HAMK, Visamäki Korkeakoulukeskuksen laajentaminen KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen Ammattikorkeakoulu keskittää toimintansa Visamäen

Lisätiedot

13.3.2014 LAUNOSTEN KOULUN LAAJENNUS SANEERAUS TARJOUSPYYNTÖ RAKENNE SUUNNITTELUSTA

13.3.2014 LAUNOSTEN KOULUN LAAJENNUS SANEERAUS TARJOUSPYYNTÖ RAKENNE SUUNNITTELUSTA - Lopen kunnan tekninen toimi pyytää tarjoustanne Launosten koulun laajennuksen ja saneerauksen RAKENNE-suunnittelutehtävistä. Hankinnassa noudatetaan avointa hankintamenettelyä ja KSE 95 (RT 13-10574)

Lisätiedot

Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus

Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus SIVU 1 / 7 Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus 1. Hankintayksikön perustiedot Virallinen nimi Savon Koulutuskuntayhtymä Kansallinen yritys ja yhteisötunnus 1852679 9 Postiosoite Sammakkolammentie

Lisätiedot

Laihian kunta rakennuttaa Keskuskoulun tontille kerrosalaltaan 2055 m 2 uudisrakennuksen.

Laihian kunta rakennuttaa Keskuskoulun tontille kerrosalaltaan 2055 m 2 uudisrakennuksen. Laihian Kunta 1(6) SUUNNITTELUPALVELUJEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne Monnarin koulun uudisrakennuksen arkkitehti-, rakenne-, LVI- AS- ja geosuunnittelusta tämän tarjouspyynnön ja liitteenä olevien

Lisätiedot

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 7.9.2012 TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn liikennemallitarkastelun laadinnasta tässä tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä kuvatulla

Lisätiedot

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Rantsilan päiväkoti

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Rantsilan päiväkoti 1 TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2014 Sivu 1/ 5 Rantsilan päiväkoti Tilaaja: Siikalatvan kunta Tekniset palvelut Pulkkilantie 4 92600 PULKKILA KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Rantsilan päiväkoti SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

OULAISTEN TERVEYSKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN HANKE- JA RAKENNUS- SUUNNITTELU, OULAINEN

OULAISTEN TERVEYSKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN HANKE- JA RAKENNUS- SUUNNITTELU, OULAINEN OULAISTEN KAUPUNKI Tekninen keskus TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 14.5.2013 OULAISTEN TERVEYSKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN HANKE- JA RAKENNUS- SUUNNITTELU, OULAINEN Oulaisten kaupunki pyytää tarjoustanne asiakohdassa

Lisätiedot

EURAN TERVEYSKESKUS-VANHAIKODIN LAAJENNUKSEN JA PERUSKORJAUKSEN SUUNNITTELU

EURAN TERVEYSKESKUS-VANHAIKODIN LAAJENNUKSEN JA PERUSKORJAUKSEN SUUNNITTELU TARJOUSPYYNTÖ 23.6.2011 EURAN TERVEYSKESKUS-VANHAIKODIN LAAJENNUKSEN JA PERUSKORJAUKSEN SUUNNITTELU 1. Tilaaja Euran kunta Tekniset palvelut PL 22 27511 Eura 2. Tilaajan yhteyshenkilöt Tekninen johtaja

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

TIE-, KATU- JA ALUETEKNISTEN TÖIDEN SUUNNITTELUN KUMPPANUUSSOPIMUS AJALLE 1.2.2013-31.12.2014. Tarjouksessa tulee liittää seuraavat selvitykset:

TIE-, KATU- JA ALUETEKNISTEN TÖIDEN SUUNNITTELUN KUMPPANUUSSOPIMUS AJALLE 1.2.2013-31.12.2014. Tarjouksessa tulee liittää seuraavat selvitykset: 1(6) TIE-, KATU- JA ALUETEKNISTEN TÖIDEN SUUNNITTELUN KUMPPANUUSSOPIMUS AJALLE 1.2.2013-31.12.2014 Kokemäen kaupungin yhdyskuntaosasto pyytää tarjoustanne erikseen sopimuskauden aikana hankekohtaisesti

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 2(6) Satamapaviljongin vuokraus sekä vierassatamapalveluiden järjestäminen Lutakossa 2012-2014 Tarjouspyynnön kohde vuokraa Lutakon satamassa olevan

Lisätiedot

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset TARJOUSPYYNTÖ 17.3.2015 Tarjouspyyntö Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset Tilaaja Hankinnan kohde Hankinnan tyyppi Työn kuvaus Vihdin kunta, kaavoituspalvelut Vihin kunta pyytää tarjoustanne pohjatutkimusten

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA YLÄ-LEVIN KATU- JA YMPÄRISTÖSUUNNITTELU

KITTILÄN KUNTA YLÄ-LEVIN KATU- JA YMPÄRISTÖSUUNNITTELU Tarjouspyyntö Sivu 1 / 5 KITTILÄN KUNTA Tekninen osasto TARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNTA YLÄ-LEVIN KATU- JA YMPÄRISTÖSUUNNITTELU Tarjouspyynnön kohde: Kittilän kunta pyytää Teiltä kokonaishintatarjousta Ylä-

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGINTALON HANKE- JA RAKENNUSSUUNNITTELUSTA

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGINTALON HANKE- JA RAKENNUSSUUNNITTELUSTA Ylivieskan kaupunki Kyöstintie 4 84100 YLIVIESKA, 08 42941, fax 08 4294229 TARJOUSPYYNTÖ 27.5.2015 Hanke: Ylivieskan kaupungintalon peruskorjaus TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGINTALON HANKE- JA RAKENNUSSUUNNITTELUSTA

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi maankäyttö- ja karttapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 7.1.2015 NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN UUDISKARTOITUS 1. Tehtävän määrittely 2. Hankintamenettely Tuusulan kunta on toteuttamassa Nuppulinnan alueen kaavan pohjakartan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ARKKITEHTISUUNNITTELUSTA SUUNNITTELUOHJE ARKKITEHTISUUNNITTELU PÄÄSUUNNITTELU 7.12.2011. Mäntyharjun kunta PÄIVÄKOTI

TARJOUSPYYNTÖ ARKKITEHTISUUNNITTELUSTA SUUNNITTELUOHJE ARKKITEHTISUUNNITTELU PÄÄSUUNNITTELU 7.12.2011. Mäntyharjun kunta PÄIVÄKOTI TARJOUSPYYNTÖ ARKKITEHTISUUNNITTELUSTA SUUNNITTELUOHJE ARKKITEHTISUUNNITTELU PÄÄSUUNNITTELU 7.12.2011 Mäntyharjun kunta PÄIVÄKOTI Sisällysluettelo 1 SUUNNITTELUPALVELUN TARJOUSPYYNTÖ... 3 2 TILAAJA JA

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1 TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1. TARJOUSPYYNNÖN KOHDE JA SISÄLTÖ Tornion kaupunki / kaupunginhallitus pyytää

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 15.4.2013

TARJOUSPYYNTÖ 15.4.2013 TARJOUSPYYNTÖ 15.4.2013 Tilaaja: Iin Kunta Jokisuuntie 2 91100 Ii Hanke: Vesijohtojen uusinta (vuokratalo) Talo C, Ratatie, Kuivaniemi, Iin Kunta Johdanto Hankkeen tarkoituksena on uusia Ratatien Talo

Lisätiedot

Yhteyshenkilö Eero Keränen, 044 703 2529, eero.keranen@ouka.fi

Yhteyshenkilö Eero Keränen, 044 703 2529, eero.keranen@ouka.fi 2.5.2011 Sivu 1/5 Diaarinumero: 5561/2008 Projektinumero: 601010 Tilaaja: PL 30 90015 OULUN KAUPUNKI Hanke: Metsokangas II, päiväkoti 2011-2012 TYÖMAAVALVONTA Pyydämme tarjoustanne alla mainitun hankkeen

Lisätiedot

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2015 Sivu 1/5 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Evo, Asuntola Kivelän saneeraus KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ (tilaaja) pyytää tarjoustanne Evon asuntola Kivelän saneerauksen rakentamisesta.

Lisätiedot

Vastaanottaja: (1/5) Eurajoen kunta / Tekninen toimi Kalliotie 5, 27100 EURAJOKI Kunnaninsinööri Katja Niemelä 044 312 4411

Vastaanottaja: (1/5) Eurajoen kunta / Tekninen toimi Kalliotie 5, 27100 EURAJOKI Kunnaninsinööri Katja Niemelä 044 312 4411 Vastaanottaja: (1/5).... Urakkatarjouspyyntö Koulutien katusuunnitelma ja hiekkatekonurmi, Eurajoki Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous tehdään

Lisätiedot

T A R J O U S P Y Y N T Ö 28. 1. 2 0 1 1

T A R J O U S P Y Y N T Ö 28. 1. 2 0 1 1 T A R J O U S P Y Y N T Ö 28. 1. 2 0 1 1 SUUNNITTELUN TARJOUSPYYNTÖ Uudenmaan Projektinjohtopalvelut Oy pyytää Teiltä tarjousta (As Oy Mäkärä) -nimiseen rakennuskohteeseen vesikattojen ja yläpohjien peruskorjauksen

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

Sipoon kunta. Hankesuunnitelman tulee olla valmis Toteutuskuvat tulee olla valmiit Puhelin Telefax Internet

Sipoon kunta. Hankesuunnitelman tulee olla valmis Toteutuskuvat tulee olla valmiit Puhelin Telefax  Internet 1/7 Toti 61266 1. : Pekka Nirhamo Suomi puh. pekka.nirhamo@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: Toti 61266 Hankinnan kuvaus: Hankesuunnitelman tulee olla

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7. WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut Max pisteet Annettu tieto Pisteet

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7. WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut Max pisteet Annettu tieto Pisteet 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 8H16 / Pysäkkikatosten hankekoordinaattori (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 1 WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 20.11.2014

TARJOUSPYYNTÖ 20.11.2014 YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ TARJOUSPYYNTÖ 20.11.2014 Sivu 1/11 Tilaaja: Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä PL 30 74101 IISALMI Hanke: Asevelikatu 4 toimitilojen muutostyöt TARJOUSPYYNTÖ 20.11.2014 Sivu 2/11

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus

Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus Tarjouspyyntö 1 (6) Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus Sisällys 1 Hankinnan kohde... 2 2 Hankekuvaus ja hankkeelle asetetut tavoitteet... 2 2.1 Mallinnuksen toteutus... 2 2.2 Alihankinta...

Lisätiedot

Ylivieskan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Hakalahden päiväkodin muutos- ja laajennus Katajistontie YLIVIESKA

Ylivieskan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Hakalahden päiväkodin muutos- ja laajennus Katajistontie YLIVIESKA Ylivieskan kaupunki Ratakatu 1 84100 YLIVIESKA, 08 42941 TARJOUSPYYNTÖ 20.2.2017 Hanke: Hakalahden päiväkodin muutos- ja laajennus Katajistontie 15 84100 YLIVIESKA TARJOUSPYYNTÖ HAKALAHDEN PÄIVÄKODIN Arkkitehtisuunnittelusta

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

26.6.2015. Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin putkiurakasta ja lmanvaihtourakasta

26.6.2015. Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin putkiurakasta ja lmanvaihtourakasta OULAISTEN KAUPUNKI Tekninen keskus TARJOUSPYYNTÖ 26.6.2015 Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin putkiurakasta ja lmanvaihtourakasta Oulaisten kaupunki pyytää urakkatarjousta Oulaisten uuden uimahallin

Lisätiedot

SÄHKÖTEKNISTEN TÖIDEN SUORITTAMINEN AIKAVELOITUSPERIAATTEELLA

SÄHKÖTEKNISTEN TÖIDEN SUORITTAMINEN AIKAVELOITUSPERIAATTEELLA SÄHKÖTEKNISTEN TÖIDEN SUORITTAMINEN AIKAVELOITUSPERIAATTEELLA Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa sähkötöiden suorittamisesta sekä tilaajan tai urakoitsijan

Lisätiedot

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta.

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta. 1 ( 5) TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Valkeakosken kaupunki pyytää tarjoustanne kaupunkistrategian uusimisen konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hanke rahoitetaan Euroopan Unionin aluekehitysrahaston, Sastamalan koulutuskuntayhtymän, kuntien ja yritysten toimesta.

TARJOUSPYYNTÖ. Hanke rahoitetaan Euroopan Unionin aluekehitysrahaston, Sastamalan koulutuskuntayhtymän, kuntien ja yritysten toimesta. TARJOUSPYYNTÖ 3.10.2013 Pyydämme teitä tarjoamaan seuraavaa: Märkärainausprosessin vesisäiliön lämpöeristys. 1 Yleistä taustaa 1.2 Hankkeen toteuttaja 1.3 Hankkeen rahoittaja 2 Hankinta 2.1 Lähtötiedot

Lisätiedot

Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen markkinapaikan rakentamiseen, markkinointiin ja kehittämiseen.

Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen markkinapaikan rakentamiseen, markkinointiin ja kehittämiseen. 1/6 Oulunkaaren kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ Piisilta 1 91100 Ii 16.8.2011 TARJOUSPYYNTÖ ASIANTUNTIJAPALVELUN HANKINNASTA 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS)

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1(5) TARJOUSPYYNTÖ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tuntihintaista tarjoustanne Kauniaisten kaupungin

Lisätiedot

JULKISTEN YKSILÖIMÄTTÖMIEN PALVELURAKENNUSTEN RAKENTAMIS- JA ASENNUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS

JULKISTEN YKSILÖIMÄTTÖMIEN PALVELURAKENNUSTEN RAKENTAMIS- JA ASENNUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS MÄNTSÄLÄN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 7/2010 (1/5) JULKISTEN YKSILÖIMÄTTÖMIEN PALVELURAKENNUSTEN RAKENTAMIS- JA ASENNUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 1 Hankinnan kohde Hankinta koskee rakentamis- ja asennuspalveluja

Lisätiedot

Riihikosken yhtenäiskoulun rakennuttajakonsultti ja valvonta

Riihikosken yhtenäiskoulun rakennuttajakonsultti ja valvonta LUONNOS PÖYTYÄN KUNTA Riihikosken yhtenäiskoulun rakennuttajakonsultti ja valvonta Tarjouspyyntö FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P30382P001 Tarjouspyyntö 1 (7) Marttila Kauko Sisällysluettelo 1 TIETOA

Lisätiedot

LÄHILIIKUNTAPAIKAN SUUNNITTELU

LÄHILIIKUNTAPAIKAN SUUNNITTELU 27.7.2017 Sivu 1/5 Tilaaja: Tuusulan kunta, tilakeskus ja vapaa-aikapalvelut PL 60 04301 Tuusula Hanke: Kellokosken koulun lähiliikuntapaikka LÄHILIIKUNTAPAIKAN SUUNNITTELU Pyydämme Teiltä tarjousta lähiliikuntapaikan

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJELMA KOUVOLAN SEUDUN AMMATTIOPISTO UTINKATU 85, PERUSKORJAUS JA LAAJENNUS

SUUNNITTELUOHJELMA KOUVOLAN SEUDUN AMMATTIOPISTO UTINKATU 85, PERUSKORJAUS JA LAAJENNUS KOUVOLAN SEUDUN AMMATTIOPISTO UTINKATU 85, PERUSKORJAUS JA LAAJENNUS Kouvolan kaupunki, Tilaliikelaitos 15.9.2010 UTINKATU 85 PERUSKORJAUS 1 Tilaliikelaitos 1 RAKENNUSKOHDE 1.1 Rakennuskohde Kouvolan kaupungissa

Lisätiedot

Tontti- ja paikkatietopalvelut / MK TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 17.04.2012

Tontti- ja paikkatietopalvelut / MK TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 17.04.2012 Tontti- ja paikkatietopalvelut / MK TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 17.04.2012 RAJAMERKKIEN KARTOITUS Kirkkonummen kunta pyytää tarjoustanne rajamerkkien kartoittamiselle maastomittauksella Kirkkonummen Luomasta Kylmälään

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

SONKAJÄRVEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1( 6 ) Rutakontie Sonkajärvi

SONKAJÄRVEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1( 6 ) Rutakontie Sonkajärvi SONKAJÄRVEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1( 6 ) Rutakontie 28 74300 Sonkajärvi Sonkajärven terveyskeskuksen peruskorjauksen ( Pää- ja rakennesuunnittelu ja LVIAS-työt ja niihin liittyvät suunnittelutehtävät ) kokonaissuunnittelun

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 14.1.2016 ASEMAKAAVAN POHJAKARTAN TÄYDENNYSKARTOITUS 1. Tehtävän määrittely Tuusulan kunta on toteuttamassa Vanhakylän alueen kaavan pohjakartan täydennyskartoitustyötä. Ilmakuvaukseen perustuvan

Lisätiedot

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Tilaaja: Hattulan kunta 13880 HATTULA Sivu 1/7 Hanke: KOKONAISSUUNNITTELU, 1 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 2/7 SISÄLLYSLUETTELO... 2 1 Yleistä... 3 2 Hankintailmoitus... 3 3 Hankintamenettely... 3 4 Tarjous...

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Päivystys- ja vuodeosastojen sairaalahanke LVIAS-SUUNNITTELU

TARJOUSPYYNTÖ Päivystys- ja vuodeosastojen sairaalahanke LVIAS-SUUNNITTELU TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ Päivystys- ja vuodeosastojen sairaalahanke LVIAS-SUUNNITTELU TARJOUSPYYNTÖ 1 Hankintayksikkö 2 Tarjouspyynnön kohde ja tehtäväkuvaus 2.1 Tarjouspyynnön kohde 2.2 Tehtävän kuvaus

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Rakennusteknisten töiden urakkatarjouspyyntö Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Tilapalvelu Keskitie 10 44500 Viitasaari

Lisätiedot

ITÄINEN OHIKULKUTIE [1] Suunnittelusopimusluonnos

ITÄINEN OHIKULKUTIE [1] Suunnittelusopimusluonnos ITÄINEN OHIKULKUTIE [1] 1. Sopijapuolet Tilaaja Hyvinkään kaupunki, Tekninen keskus PL 21 05801 Hyvinkää Y-tunnus 012 5866-0 Toimittaja 2. Tehtävä Tämä konsulttisopimus sisältää tiesuunnitelman laatimisen

Lisätiedot

C:\Särkelä Paavo\omat tiedostot\rovaniemi\rakennuttajakonsultti\rak.kons_kilpailu\rakennuttamisja valvontatehtävien ohjelma_09122008.

C:\Särkelä Paavo\omat tiedostot\rovaniemi\rakennuttajakonsultti\rak.kons_kilpailu\rakennuttamisja valvontatehtävien ohjelma_09122008. 19.12.2008 ROVANIEMEN TOIMITALON RAKENNUSHANKE RAKENNUTTAMIS- JA VALVONTATEHTÄVIEN OHJELMA 1 (12) 1. LÄHTÖTIEDOT... 2 1.1 Hankkeen nimi:... 2 Metsähallituksen Rovaniemen toimitalon rakennuttaminen... 2

Lisätiedot

LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN URAKKATARJOUSPYYNTÖ

LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN URAKKATARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka Seuranen 9.4.2010 rantalaituri_tarjouspyynto.doc LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 10.7.2014

Tarjouspyyntö 10.7.2014 LUVIAN KOULUKESKUKSEN LAAJENNUKSEN JA PERUSKORJAUKSEN LVIA-SUUNNITTELU Hankinnan kohde: Opetus- ja kulttuuriministeriö on vahvistanut opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain perusteella koulun

Lisätiedot

Erillisinä tarjouksina pyydetään rakenne-, LVIAS ja rakennesuunnittelu.

Erillisinä tarjouksina pyydetään rakenne-, LVIAS ja rakennesuunnittelu. TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ PÄÄ- JA ARKKITEHTISUUNNITTELUSTA Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne pää- ja arkkitehtisuunnittelutehtävistä Viitasaaren kaupunkiin rakennettavasta päiväkodista.

Lisätiedot

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUT 2011. 1. Hankintamenettely

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUT 2011. 1. Hankintamenettely 1(4) Tekniikka- ja ympäristöosasto KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUT 2011 1. Hankintamenettely Avoin menettely, puitejärjestely. Hankinta alittaa EU-kynnysarvon. Hankintailmoitus julkaistaan HILMA:ssa

Lisätiedot

Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 3 1/8. Sigge Arkkitehdit Oy. Pisteiden laskentatapa

Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 3 1/8. Sigge Arkkitehdit Oy. Pisteiden laskentatapa 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 62660 / Kokonaissuunnitelman laatiminen Elisenvaaran oppimiskeskuksen rakennushankkeesta sekä olemassa olevan kiinteistön purkamisesta tarvittavilta osin (Pisteytys kokonaishankinnan

Lisätiedot

URAKKATARJOUSPYYNTÖ Etelä-Karjalan keskussairaalan laajennuksen maanrakennus- ja louhintatyöt

URAKKATARJOUSPYYNTÖ Etelä-Karjalan keskussairaalan laajennuksen maanrakennus- ja louhintatyöt URAKKATARJOUSPYYNTÖ URAKKATARJOUSPYYNTÖ Etelä-Karjalan keskussairaalan laajennuksen maanrakennus- ja louhintatyöt URAKKATARJOUSPYYNTÖ 1 RAKENNUTTAJA 2 Tarjouspyynnön kohde ja tehtäväkuvaus 2.1 Tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Tilapalveluyksikkö

Tarjouspyyntö Tilapalveluyksikkö Ylivieskan kaupunki Tekninen Palvelukeskus Tarjouspyyntö Tilapalveluyksikkö 6.7.2018 Kyöstintie 4 84100 YLIVIESKA, 08 42941, fax 08 4294229 JOKILAAKSOJEN PELASTUSLAITOS YLIVIESKAN PALOASEMA LAAJENNUS Rakennusurakka

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: TARJOUS 1 (10) YLIVIESKAN KAUPUNGIN JOKIRANNAN KOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (10) Selvitys

Lisätiedot

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kaupunkiympäristön kehittäminen 21.3.2014 1092/11.02.02/2014

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kaupunkiympäristön kehittäminen 21.3.2014 1092/11.02.02/2014 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) PILAANTUNEESEEN MAAPERÄÄN LIITTYVÄT SELVITYKSET, LUPAPROSESSIT JA PUHDISTUSTÖIDEN VALVONTA -PUITESOPIMUS, Tampere Tarjouspyynnön kohde Sopimuskausi Optiot Tampereen kaupunki

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 10.12.2007

TARJOUSPYYNTÖ 10.12.2007 TARJOUSPYYNTÖ 10.12.2007 Karelia ENPI CBC (2007-2013) on EU:n naapuruus- ja kumppanuusinstrumentin mukainen rajanylittävän yhteistyön ohjelma. Ohjelma on Kainuun, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Pohjanmaan

Lisätiedot

Hankinta - ja logistiikkapalvelut 17.1.2012

Hankinta - ja logistiikkapalvelut 17.1.2012 1 TRI KAUPUKI Hankinta - ja logistiikkapalvelut TARJUSPYYTÖ 17.1.2012 TARJUSPYYTÖ TRI KAUPUGI ILMITUKSISTA Tornion kaupunki/kaupunginhallitus pyytää tarjouksia Tornion kaupungin ja sen tytäryhtiöiden sekä

Lisätiedot

KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kauhajoen terveyskeskuksen peruskorjaus Alakattotyöt aliurakkana

KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kauhajoen terveyskeskuksen peruskorjaus Alakattotyöt aliurakkana KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kauhajoen terveyskeskuksen peruskorjaus Alakattotyöt aliurakkana Kauhajoen kaupunki Tarjouspyyntö 2/5 Kari Kulmala (040) Pyydämme urakkatarjoustanne Kauhajoen terveyskeskuksen

Lisätiedot

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat.

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat. Sivu 1 / 5 KEITTIÖLAITEHANKINNAT 1. Hankinnan kohde 2. Tarjoushinnan ilmoittaminen Sotkamon kunta järjestää tarjouskilpailun tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnoista. Pyydämme tarjoustanne oheisten

Lisätiedot

Suunnittelutyön perusteena on alustavat luonnossuunnitelmat, jotka ovat tämän tarjouspyynnön liitteenä.

Suunnittelutyön perusteena on alustavat luonnossuunnitelmat, jotka ovat tämän tarjouspyynnön liitteenä. Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän (Savonlinnan keskussairaala) leikkausyksikön ja yhteispäivystyksen uudisrakennuksen ja saneerauksen arkkitehtisuunnittelu 1. Tarjouspyyntö Pyydämme suunnittelutarjoustanne

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille TARJOUSPYYN TÖ 29.5.2015 Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat

Lisätiedot

Tarjous on jätettävä suljetussa kirjekuoressa 7.6.2013 klo 12:00 mennessä osoitteeseen:

Tarjous on jätettävä suljetussa kirjekuoressa 7.6.2013 klo 12:00 mennessä osoitteeseen: Tarjouspyyntö Sivu 1 / 5 KATU- JA ULKOVALAISTUKSEN SANEERAUS 2013-2014 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Jalasjärven kunnan tekniset palvelut pyytää teiltä tarjousta valaisinsaneerauksista yksikköhintaisena kokonaishintaurakkana

Lisätiedot

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ 2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie 10 44500 VIITASAARI

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta päivähoidosta päiväkotihoidon osalta.

Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta päivähoidosta päiväkotihoidon osalta. OULAISTEN KAUPUNKI, Perusturvakeskus TARJOUSPYYNTÖ PÄIVÄHOIDON OSTOPALVELUSTA Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta päivähoidosta päiväkotihoidon osalta.

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 2(5) TYÖN NIMI Katusaneeraus ja asfaltointiurakka 2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnasta

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Keittiön ruokasalin/taukotilan kalusteista Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON SEUTUYHTEISTYÖN MAHDOLLISUUKSIEN SELVITTÄMINEN

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON SEUTUYHTEISTYÖN MAHDOLLISUUKSIEN SELVITTÄMINEN TARJOUSPYYNTÖ TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON SEUTUYHTEISTYÖN MAHDOLLISUUKSIEN SELVITTÄMINEN Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä pyytää tarjoustanne Tampereen kaupunkiseudun ympäristöterveydenhuollon

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne Laihian keskuskoulun ilmanvaihtolaitteiden suunnittelusta tämän tarjouspyynnön ja liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne Laihian keskuskoulun ilmanvaihtolaitteiden suunnittelusta tämän tarjouspyynnön ja liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. SUUNNITTELUPALVELUJEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne Laihian keskuskoulun ilmanvaihtolaitteiden suunnittelusta tämän tarjouspyynnön ja liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. TILAAJA JA HANKINTA

Lisätiedot

KOKONAISSUUNNITTELU Hanke: Rantsilan päiväkoti

KOKONAISSUUNNITTELU Hanke: Rantsilan päiväkoti 1 Tilaaja: Siikalatvan kunta Tekniset palvelut Pulkkilantie 4 92600 PULKKILA SUUNNITTELUOHJELMA 25.6.2014 Sivu 1/6 Rantsilan päiväkoti KOKONAISSUUNNITTELU Hanke: Rantsilan päiväkoti 2 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Suunnittelutyön perusteena on alustavat luonnossuunnitelmat, jotka ovat tämän tarjouspyynnön liitteenä.

Suunnittelutyön perusteena on alustavat luonnossuunnitelmat, jotka ovat tämän tarjouspyynnön liitteenä. Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän (Savonlinnan keskussairaala) leikkausyksikön ja yhteispäivystyksen uudisrakennuksen ja saneerauksen talotekniikan suunnittelu 1. Tarjouspyyntö Pyydämme suunnittelutarjoustanne

Lisätiedot

LV-TYÖT JA TARVIKKEET

LV-TYÖT JA TARVIKKEET 29.1.2016 Sivu 1/5 Dnro: 22/2016 Tilaaja: Tila- ja aluepalvelut Juttilantie 1 14200 TURENKI Hanke: Janakkalan kunnan LV-työt ja niissä käytettävät tarvikkeet 4.4.2016 3.4.2019 + 1 optiovuosi LV-TYÖT JA

Lisätiedot

Harjuniityn liikuntahalli Suunnittelutarjouspyyntö

Harjuniityn liikuntahalli Suunnittelutarjouspyyntö NOKIAN KAUPUNKI Tekninen keskus Harjuniityn liikuntahalli Suunnittelutarjouspyyntö Nokian kaupungin tekninen keskus pyytää suunnittelutarjoustanne Harjuniityn liikuntahallin rakenne-, lvia- ja sähkösuunnittelusta.

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa:

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa: Hankintailmoitus / liite 1.1 1(7) EHDOKKAAN TIEDOT: Ehdokkaan nimi: Ehdokkaan osoite: Y-tunnus: Allekirjoitus ja nimenselvennys: Allekirjoittajalla on laillinen nimenkirjoitusoikeus tai valtakirja: Kyllä

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 415/10.03.02/2014 Päiväys 27.03.2015

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 415/10.03.02/2014 Päiväys 27.03.2015 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 415/10.03.02/2014 Lieksan Kuhmonkadun tekniikkatalon rakentaminen, RAU-työt, sivu-urakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Suomi puh. +358 132442288 merja.kautto@pkky.fi

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HAUSJÄRVEN KUNNAN JA ERITYISESTI MONNIN KIINTEISTÖJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN HOIDOSTA

TARJOUSPYYNTÖ HAUSJÄRVEN KUNNAN JA ERITYISESTI MONNIN KIINTEISTÖJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN HOIDOSTA 10.10.2010 Sivu 1/5 Tilaaja: Keskustie 2-4 12100 Oitti Hanke: Monnin kiinteistöjen ja alueiden hoito TARJOUSPYYNTÖ HAUSJÄRVEN KUNNAN JA ERITYISESTI MONNIN KIINTEISTÖJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN HOIDOSTA Kohdetiedot

Lisätiedot

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ TARJOUS 1 (9) SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (9) Selvitys

Lisätiedot