PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 8/2010. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 8/2010. Kunnanvaltuusto. 66 106 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen"

Transkriptio

1 PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 8/2010 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjan tarkastajien valinta Eron myöntäminen Pauliina Tervolle tarkastuslautakunnan varajäsenyydestä ja henkilön valitseminen hänen tilalleen 68 * 108 Perusturvapalvelukeskuksen osavuosikatsaus 2 / 2010 ja lisämäärärahaesitys Rakennusjärjestyksen uusiminen, rakennusjärjestysehdotus Hyväksyntä käyttötalousbudjetin ylittämiseen vuodelle Koiraveron suuruuden määrääminen verovuodelta Kunnan tuloveroprosentin vahvistaminen vuodelle Kiinteistöveroprosenttien vahvistaminen vuodelle Vuoden 2011 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman käsittely 75 * 119 Talousarvion toteutuminen ajalla KUUMA-seudun toiminta- ja taloussuunnitelman hyväksyminen Eron myöntäminen Markku Savolaiselle teknisen lautakunnan varajäsenyydestä ja henkilön valitseminen hänen tilalleen Muut asiat Ilmoitusasiat Valitusosoitus

2 PORNAISTEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvaltuuston istuntosali Gardin-Kukkonen Elina Haapakoski Liisa Janhunen Sari Kalsola Matti Kolehmainen Laura Kuisma Risto Liu Päivi Mattila Kaj Niemikorpi Janne Niinikoski Terhi Nyrhivaara Henna Pajunen Juha Palmgren Vesa Pietilä Sakari KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2010 Sivu 105 Piirainen Risto Putus Jaana Rantala Markku Repo Mika Runolinna Liljan-Kukka Ruskeepää Jukka Saarinen Maria Salento Erkki, poissa Sillanpää Jaakko Tanner Tuula Turunen Jukka Virkki Juha Yrtti Seppo MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Marttila Seija Kaikkonen Timo Hyttinen Markku Pietilä Jukka vt. kunnanjohtaja kamreeri, pöytäkirjanpitäjä sivistystoimenjohtaja rakennuspäällikkö LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Kts. 66 ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKAS- TUSTAPA (tarkastuspaikka ja aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Pöytäkirja tarkastetaan Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Henna Nyrhivaara ja Vesa Palmgren. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIR- JOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Seppo Yrtti Pöytäkirjanpitäjä Timo Kaikkonen PÖYTÄKIRJAN TARKAS- TUSTOIMITUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Pornainen Allekirjoitukset PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Henna Nyrhivaara Aika ja paikka Pornainen Virka-asema Kamreeri Vesa Palmgren Timo Kaikkonen

3 Kunnanvaltuusto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kvalt 66 Kunnanvaltuuston kokouskutsu on julkipantu kunnan ilmoitustaululla ja se on samana päivänä toimitettu valtuutetuille ja kunnanhallituksen jäsenille ja kunnanjohtajalle. Lisäksi on julkaistu lyhennetty kokousilmoitus Uusimaa lehdessä ja Vartti Itä-Uusimaa -lehdessä. Valtuutettujen määrä selviää kokouksen alussa toimitettavassa nimenhuudossa. Kokous todettiin laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus ERON MYÖNTÄMINEN PAULIINA TERVOLLE TARKASTUSLAUTAKUNNAN VARAJÄSENYYDESTÄ JA HENKILÖN VALITSEMINEN HÄNEN TILALLEEN Khall 183 Pauliina Tervo pyytää saapuneella kirjeellä eroa tarkastuslautakunnan varajäsenyydestä paikkakunnalta poismuuton vuoksi. Valtuusto on kokouksessaan :ssä 15 valinnut Pauliina Tervon Marja-Leena Tainion varajäseneksi tarkastuslautakuntaan. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Pauliina Tervolle myönnetään ero tarkastuslautakunnan varajäsenyydestä paikkakunnalta poismuutos johdosta. Lisäksi kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Pauliina Tervon tilalle Marja-Leena Tainion varajäseneksi valitaan henkilö jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja vt. kunnanjohtaja Seija Marttila, puh Kvalt 67 Kunnanvaltuusto myönsi Pauliina Tervolle eron tarkastuslautakunnan varajäsenyydestä ja valitsi hänen tilalleen Marja-Leena Tainion varajäseneksi tarkastuslautakuntaan Mia Yrtin jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

5 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus PERUSTURVAPALVELUKESKUKSEN OSAVUOSIKATSAUS 2 / 2010 JA LISÄMÄÄRÄRAHAESITYS Khall 189 Mäntsälän kunta on toimittanut Mustijoen perusturvapalvelukeskuksen osavuosikatsauksen 2 / 2010, joka on hyväksytty perusturvalautakunnassa Laskentatilanteen mukaan perusturvan talousarvio alittaa budjetin vuositasolla n eurolla koko perusturvan tasolla. Pornaisten maksuosuuden ylitysarvio on vajaat euroa. Osavuosikatsaus lähetetään tiedoksi kunnanhallituksen jäsenille. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi Mustijoen perusturvalautakunnan osavuosikatsauksen 2 / 2010 ja saattaa sen edelleen tiedoksi kunnanvaltuustolle. Lisäksi kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että erikoissairaanhoidon kustannuksiin myönnettäisiin euron lisämääräraha vuoden 2010 kustannuksiin. Tämän pykälän osalta pöytäkirja tarkastetaan kokouksessa. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja vt. kunnanjohtaja Seija Marttila, Tämän pykälän osalta pöytäkirja tarkastettiin kokouksessa. Kvalt 68 Osavuosikatsaus lähetetään tiedoksi.

6 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanhallitus RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUSIMINEN, RAKENNUSJÄRJESTYSEHDOTUS Khall 25 Askolan, Myrskylän, Pukkilan ja Pornaisten yhteinen rakennusvalvontaja ympäristönsuojeluosasto aloitti toimintansa Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan kunnassa tulee olla rakennusjärjestys. Tällä hetkellä kaikilla sopimuskunnilla on omat rakennusjärjestyksensä. Yhtenä keskeisenä yhteistoimintasopimuksen tavoitteena oli saada aikaan yksi sopimuskuntia koskeva paikalliset olosuhteet huomioiva rakennusjärjestys. Rakennusjärjestys on laadittu yhteistyössä rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun viranhaltijoiden sekä kuntien aluearkkitehtien kanssa. Rakennusjärjestyksen valmistelua on ohjannut Askolan rakennus- ja ympäristölautakunta. Rakennusjärjestyksessä annetaan paikallisista oloista johtuvat suunnitelmallisen ja sopivan rakentamisen, kulttuuri- ja luonnonarvojen huomioon ottamisen sekä hyvän elinympäristön toteuttamisen ja säilyttämisen kannalta tarpeelliset määräykset. Rakennusjärjestystä valmisteltaessa noudatetaan soveltuvin osin mitä MRL:ssa säädetään vuorovaikutuksesta ja kaavaehdotuksen asettamisesta julkisesti nähtäville (MRL 15, 62 ja 65 ). Askolan rakennus- ja ympäristölautakunta on käsitellyt rakennusjärjestysehdotuksen ja esittää yhteistyökunnille (kunnanhallituksille) oheisen rakennusjärjestysehdotuksen hyväksymistä ja ehdotuksen asettamista julkisesti nähtäville 30 päiväksi (MRA 6 ) ja pyytämään tarvittavat lausunnot. Toimeenpanevaksi viranhaltijaksi esitetään rakennusjärjestysehdotuksen valmistelijaa ja esittelijää. Muutosehdotukseen tehdään muistutusten ja lausuntojen pohjalta mahdollisesti muutoksia ennen sen lopullista käsittelyä. Jos muutokset ovat oleellisia, muutettu ehdotus asetetaan uudelleen nähtäville. Rakennusjärjestyksen hyväksyvät Askolan, Myrskylän, Pornaisten ja Pukkilan kuntien valtuustot (MRL 15 ) Askolan kunnan rakennus- ja ympäristölautakunnan sekä kuntien kunnanhallitusten käsittelyn jälkeen. Rakennusjärjestysehdotus on toimitettu jäsenille valtuuston kokousaineiston yhteydessä../..

7 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanhallitus Khall 25./.. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää hyväksyä rakennusjärjestysehdotuksen ja esittää, että rakennusjärjestysehdotuksen valmistelija ja esittelijä asettaa ehdotuksen julkisesti nähtäville ja pyytää tarvittavat lausunnot. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, puh. (019) tai Khall 195, liite 30 Rakennusjärjestysehdotus on ollut nähtävillä välisenä aikana yhteistyökuntien kunnantaloilla Askolassa, Myrskylässä, Pornaisissa ja Pukkilassa sekä rakennusvalvontatoimistossa. Nähtävillä olosta on kuulutettu kuntiemme alueen kuulutuslehdissä sekä rakennusvalvonnankotisivuilla. Nähtävilläoloaikana lausuntoja saatiin 9 kpl ja muistutuksia 5 kpl. Lausuntojen ja muistutusten pohjalta on ehdotettu rakennusjärjestykseen tehtäväksi tarkistuksia ja lisäyksiä vastineiden pohjalta laadittujen päätösehdotusten mukaisesti. Rakennus- ja ympäristölautakunta on käsitellyt rakennusjärjestysehdotusta pitämässään kokouksessa. Lautakunta on hyväksynyt lausuntojen ja muistutusten pohjalta rakennusjärjestysehdotukseen tehtävät tarkistukset ja lisäykset sekä esittänyt rakennusjärjestyksen hyväksymistä Askolan, Myrskylän, Pornaisten ja Pukkilan valtuustoille. Esityslistan mukana lähetetään tiedoksi ote rakennuslautakunnan pöytäkirjasta ( ), josta ilmenee mm. lausuntojen ja muistutusten lyhennelmät sekä niihin laaditut vastineet. Liitteenä nro 30 on rakennusjärjestysehdotus../..

8 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Khall 195./.. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että tämä hyväksyy rakennusjärjestyksen liitteen nro 30 mukaisena. Rakennusjärjestys tulee voimaan lainvoimaisuutta seuraavan kuukauden 1. päivästä lukien. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja vt. kunnanjohtaja Seija Marttila, puh Kvalt 69, liite 13 Liitteenä nro 13 on rakennusjärjestysehdotus.

9 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Vapaa-aikalautakunta HYVÄKSYNTÄ KÄYTTÖTALOUSBUDJETIN YLITTÄMISEEN VUODELLE 2010 Valtk 42 Vapaa-aikalautakunta on saanut valtion avustuksia nuorten työpajatoimintaan euroa ja lisäksi nuorisojärjestö Allianssin palkkatukea euroa. Ko. avustuksien turvin nuorisotoimeen on palkattu lisää työntekijöitä. Lisääntyneiden palkkakustannuksien myötä nuorisotoimen palkkamenot ylitetään noin eurolla. Ylitys kompensoidaan myönnetyillä avustuksilla. Vapaa-aikasihteerin ehdotus: Lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että nuorisotoimen palkkamenojen ylitys hyväksytään. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja vapaa-aikasihteeri puh Vapaa-aikalautakunnan päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti Khall 199 Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että talousarviokohtaan myönnetään euron ylitysoikeus. Lisäksi kunnanhallitus esittää valtuustolle, että tulokohtaan kirjataan nuorten työpajatoimintaan saatu euron avustus sekä nuorisojärjestö Allianssilta saatu euron palkkatuki. Saadut avustukset kattavat esitetyn lisämäärärahan tarpeen. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja vt. kunnanjohtaja Seija Marttila, puh Kvalt 70

10 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus KOIRAVERON SUURUUDEN MÄÄRÄÄMINEN VEROVUODELTA 2010 Khall 203 Koiraverolain mukaan koirista on suoritettava vuosittain koiraveroa sille kunnalle, jonka alueella koiraa edellisen kalenterivuoden (verovuoden) päättyessä on pysyvästi pidetty, ellei kunnan valtuusto ole päättänyt, ettei kunnassa kanneta koiraveroa. Koiraverolain 3 :n mukaan koiravero on enintään 50,00, sen mukaan kuin kunnanvaltuusto päättää. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että tämä päättäisi, ettei kunnassa kanneta koiravero verovuodelta Tästä päätöksestä antaa lisätietoja vt. kunnanjohtaja Seija Marttila, puh Kvalt 71

11 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus KUNNAN TULOVEROPROSENTIN VAHVISTAMINEN VUODELLE 2011 Khall 204 Kuntalain 66 :n mukaan viimeistään talousarvion hyväksymisen yhteydessä on valtuuston päätettävä kunnan tuloveroprosentista, kiinteistöveroprosenteista sekä muiden verojen perusteista. Vuoden 2011 tuloveroprosentti ja kiinteistöveroprosentit on ilmoitettava Verohallitukselle viimeistään marraskuun 17. päivänä Määräajan ja menettelytavan noudattaminen on erittäin tärkeää, koska vuoden 2011 verokorttien laskenta-ajo käynnistyy marras-joulukuun 2010 vaihteessa. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että tämä päättää vahvistaa vuoden 2011 kunnan tuloveroprosentiksi 19,50 %. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja vt. kunnanjohtaja Seija Marttila, puh Kvalt 72

12 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus KIINTEISTÖVEROPROSENTTIEN VAHVISTAMINEN VUODELLE 2011 Khall 205 Kuntalain 66 :n mukaan valtuuston on viimeistään talousarvion hyväksymisen yhteydessä päätettävä mm. kiinteistöveroprosenteista. Veroprosentit määrätään prosentin sadasosan tarkkuudella. Valtuuston on aina määrättävä yleinen veroprosentti ja vakituisten asuinrakennusten veroprosentti. Kunta voi halutessaan vahvistaa erikseen veroprosentin myös muille asuinrakennuksille kuin vakituisille asuinrakennuksille. Kunta voi lisäksi määrätä erillisen veroprosentin voimalaitosrakennuksille. Jos edellä mainituille ei määrätty omaa erillistä veroprosenttia, sovelletaan niihin yleistä veroprosenttia. Vuoden 2010 kiinteistöveroprosentit ovat olleet seuraavat: - yleinen kiinteistöveroprosentti 1,00 - vakituisten asuinrakennusten veroprosentti 0,50 - muut kuin vakituiset asunnot 1,00 - rakentamattomat rakennuspaikat 3,00 - maamiesseuran, nuorisoseuran ja työväenyhdistyksen omistamat yhdistys- ja seuratalot 0,00 - voimalaitokset 1,00 Kunnan vuodelle 2011 vahvistamat kiinteistöveroprosentit ilmoitetaan verohallitukselle samanaikaisesti kunnan veroprosentin kanssa, viimeistään mennessä. Kiinteistöveroprosenttien rajat ovat seuraavat: - yleinen kiinteistöveroprosentti 0,60 1,35 - vakituisten asuinrakennusten veroprosentti 0,32 0,75 - muiden asuinrakennusten (esim. kesämökki) veroprosentti voidaan määrätä 0,60 1,35 vaihteluvälin rajoissa enintään 0,60 prosenttiyksikköä korkeammaksi kuin pääasiassa vakituiseen asumiseen käytettävien rakennusten veroprosentti - rakentamattoman rakennuspaikan veroprosentti 1,00 3,00 - yleishyödyllisen yhteisön kiinteistöveroprosentin alaraja on 0,00 - voimalaitosten veroprosentti 0,60-2,85 - ydinvoimalaitokseen kuuluvien rakennusten 2,85./..

13 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Khall 205./.. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että vuoden 2011 kiinteistöveroprosentit pidetään vuoden 2010 tasolla ja vahvistetaan seuraavan suuruisiksi: - yleinen kiinteistöveroprosentti 1,00 - vakituisten asuinrakennusten veroprosentti 0,50 - muut kuin vakituiset asunnot 1,00 - rakentamattomat rakennuspaikat 3,00 - maamiesseuran, nuorisoseuran ja työväenyhdistyksen omistamat yhdistys- ja seuratalot 0,00 - voimalaitokset 1,00 Tästä päätöksestä antaa lisätietoja vt. kunnanjohtaja Seija Marttila, puh Kvalt 73

14 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus VUODEN 2011 TALOUSARVION JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMAN KÄSITTELY Khall 202 Kuntalain 65 :n mukaan valtuuston on vuoden loppuun mennessä hyväksyttävä kunnalle seuraavaksi kalenterivuodeksi talousarvio. Sen hyväksymisen yhteydessä valtuuston on hyväksyttävä myös taloussuunnitelma kolmeksi tai useammaksi vuodeksi. Talousarviovuosi on suunnitelmakauden ensimmäinen vuosi. Talousarviossa ja suunnitelmassa hyväksytään kunnan toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Talousarvio ja suunnitelma on laadittava siten, että edellytykset kunnan tehtävien hoitamiseen turvataan. Talousarvioon otetaan toiminnallisten tavoitteiden edellyttämät määrärahat ja tuloarviot sekä siinä osoitetaan miten rahoitustarve katetaan. Kunnanhallitus asetti menojen kasvuksi 2,5 %, hyväksyessään kehykset vuoden 2011 talousarviolle. Palkkamenojen kasvuksi kehyksen asettamisvaiheessa arvioitiin 3 %. Hallintokuntien esitysten mukainen laskennallinen toimintamenojen kasvu olisi ollut 7,1 % (1,0 M ) verrattuna vuoden 2010 talousarvioon. Laskelmaan vaikuttaa se, että Mäntsälästä saadaan sosiaali- ja terveystoimen osalta lasku nettomääräisenä, jolloin tulot vähentävät menoja. Kun kulujen karsimisen lisäksi laskelmassa otetaan huomioon sosiaalija terveystoimen menot ja tulot eriteltyinä, saadaan käyttömenojen kasvuksi 5,1 % verrattuna kuluvan vuoden talousarvioon. Valtionosuuksia arvioidaan kertyvän yleisen peruspalveluiden rahoituksen (ennen: yleinen valtionosuus) ja valtionosuuksien tasauksen vähenemisen vuoksi n euroa enemmän verrattuna kuluvan vuoden talousarvioon. Verotuloja arvioidaan kertyvän euroa enemmän kuin kuluvan vuoden talousarviossa. Vuosikate on esitysten mukaan euroa, eli 319 e/asukas. Vuosikate kattaa poistot 123 prosenttisesti. Kiinteistöveroprosentteja ei nosteta Investoinnit nettona vuonna 2011 ovat euroa. Vuonna 2012 nettoinvestoinnit ovat euroa ja vuonna euroa../..

15 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Khall 202./.. Bruttolainanotto on euroa vuonna Talousarvioesitysten mukaan ylijäämä vuodelle 2011 on euroa. Lainakanta suunnitelman mukaisilla investoinneilla vuoden 2011 lopussa on n e/asukas. Vuoden 2012 lopussa n e/asukas ja vuoden 2013 lopussa n e/asukas. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus käsittelee vuoden 2011 talousarviota ja vuosien taloussuunnitelmaa budjettiseminaarin aineiston pohjalta. Kunnanhallitus esittää vuoden 2011 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja vt. kunnanjohtaja Seija Marttila, puh Kvalt 74 Vuoden 2011 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman osalta käytiin ensin yleiskeskustelu ja sen jälkeen yksityiskohtainen keskustelu. Yksityiskohtaisen keskustelun aikana käsiteltäessä peruskoulujen osuutta valtuutettu Juha Virkki esitti ponnen, ettei tuntikehystä leikattaisi, mikäli asiaan saadaan valtionavustusta. Keskustelun jälkeen valtuusto hyväksyi yksimielisesti vuoden 2011 talousarvion sekä vuosien taloussuunnitelman kunnanhallituksen esityksen mukaisena sekä Juha Virkin esittämän ponnen.

16 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus TALOUSARVION TOTEUTUMINEN AJALLA Khall 206 Vuoden 2010 talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan raportit käyttötaloussuunnitelmien toteutumisesta annetaan kunnanvaltuustolle ja kunnanhallitukselle tiedoksi neljännesvuosittain. Syyskuun lopun tilanteen mukaan talousarvio on toteutunut seuraavasti: - toimintatulot e alle talousarvion - toimintamenot e alle talousarvion - verotulot e yli talousarvion - valtionosuudet e yli talousarvion - rahoituskulut e alle talousarvion Verotulojen kasvu on ollut syyskuun loppuun mennessä 2,9 % (lokakuun tilanne 4,2 %). Taloustilanne edellyttää edelleenkin tiukkaa menokuria. Maksuvalmius heikkenee vuoden loppupuolella huomattavasti koska marraskuun verotilitys on perinteisesti erittäin alhainen. Maksuvalmius on selvästi heikompi viime vuoteen verrattuna, jolloin lyhytaikaista rahoitusta tarvittiin kuusi kertaa, yhteensä 4 M. Tänä vuonna lyhytaikaista rahoitusta on tarvittu joka kuukausi, lokakuun loppuun mennessä yhteensä 6,9 M. Marras-joulukuussakin tarvitaan lyhytaikaista rahoitusta 1-2 M. Elleivät verotulot kasva ensi vuoden alusta reilusti, jouduttaneen ainakin osa em. lyhytaikaisesta rahoituksesta korvaamaan pitkäaikaisella lainalla. Talousarvion toteutumisvertailu ajalta lähetetään esityslistan mukana tiedoksi. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus merkitsee talousarvion toteutumisen ajalta tietoonsa saatetuksi ja saattaa toteutumisen tiedoksi myös valtuutetuille. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja vt. kunnanjohtaja Seija Marttila, puh /..

17 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Khall 206./.. Kvalt 75 Talousarvion toteutumisvertailu ajalta lähetetään esityslistan mukana tiedoksi. Valtuusto merkitsi talousarvion toteutumisen ajalta tietoonsa saatetuksi.

18 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus KUUMA-SEUDUN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN HYVÄKSYMINEN Khall 207, liite 32 KUUMA-hallitus on kokouksessaan hyväksynyt KUUMA:n toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille ja esittänyt sen edelleen kuntien hyväksyttäväksi. KUUMA:n toiminta- ja taloussuunnitelma sisältää kaksi erillishanketta: KUUMA-liikennehankkeen ja Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman, jotka myös esitetään kuntien hyväksyttäviksi. KUUMA-yhteistyösopimuksen mukaan kuntien valtuustot hyväksyvät vuosittain kolmen vuoden KUUMA-yhteistyön toiminta- ja taloussuunnitelman kuntien talousarvion yhteydessä. toiminta- ja taloussuunnitelmassa esitetään yhteistyön sisältö ja rahoitus. Toimintasuunnitelma valmistellaan yhteistyössä kuntien kanssa. Toiminta- ja taloussuunnitelman lähtökohtana on ollut KUUMA-yhteistyön laajeneminen kuntaryhmä Nelosiin (Hyvinkää, Kirkkonummi, Vihti ja Sipoo). Toiminnan painopisteenä on seudun kilpailukyvyn ja vetovoiman vahvistaminen sekä julkisten palveluiden kilpailukyvyn ja kustannustehokkuuden lisääminen. toimintatavoista tärkeimmät ovat edunvalvonta ja omistajapolitiikka sekä yhteistyö Helsingin seudun kuntien kanssa. Kunnat osallistuvat toimintasuunnitelman mukaisiin yhteistyön kustannuksiin talousarvion laadintavuotta edeltävän vuoden vaihteen asukaslukujen suhteessa. Vuosina KUUMA-yhteistyön tärkein ulkopuolinen rahoitus tulee kansallisesta koheesio- ja kilpailukykyohjelmasta eli KOKO-ohjelmasta. KUUMA-seudun toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille on esityslistan liitteenä nro 32. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää KUUMA-seudun toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille valtuuston hyväksyttäväksi liitteen nro 32 mukaisena. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja vt. kunnanjohtaja Seija Marttila, puh /..

19 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Khall 207./.. Kvalt 76, liite 14 KUUMA-seudun toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille on esityslistan liitteenä nro 14.

20 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus ERON MYÖNTÄMINEN MARKKU SAVOLAISELLE TEKNISEN LAUTAKUNNAN VARAJÄSENYYDESTÄ JA HENKILÖN VALITSEMINEN HÄNEN TILALLEEN Khall 208 Markku Savolainen on saapuneella kirjeellä pyytänyt eroa luottamustehtävistä paikkakunnalta poismuuton takia. Valtuusto on kokouksessaan :ssä 18 valinnut Markku Savolaisen tekniseen lautakuntaan Raili Laitilan varajäseneksi. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Markku Savolaiselle myönnetään ero teknisen lautakunnan varajäsenyydestä paikkakunnalta poismuutos takia. Lisäksi kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Markku Savolaisen tilalle tekniseen lautakuntaan Raili Laitilan varajäseneksi valitaan henkilö jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja vt. kunnanjohtaja Seija Marttila, puh Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Markku Savolaiselle myönnetään ero teknisen lautakunnan varajäsenyydestä. Lisäksi kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Raili Laitilan varajäseneksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi valitaan Janne Niemikorpi. Kvalt 77 Kunnanvaltuuston myönsi Markku Savolaiselle eron teknisen lautakunnan varajäsenyydestä ja valitsi hänen tilalleen tekniseen lautakuntaan Raili Laitilan varajäseneksi Janne Niemikorven jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

21 Kunnanvaltuusto MUUT ASIAT Kvalt 78 Kuntalain 55 :n 2 mom. mukaan jos asia on kiireellinen, valtuusto voi päättää ottaa asian käsiteltäväkseen vaikka sitä ei ole mainittu kokouskutsussa. Jos asiaa ei ole valmisteltu, päätös asian ottamisesta käsiteltäväksi on tehtävä yksimielisesti. Sosialidemokraattien ja Vihreiden valtuustoryhmän valtuustoaloite koskien vuokra-asuntoja, liite. ILMOITUSASIAT Kvalt 79 Kunnanvaltuuston seuraava kokous pidetään klo

22 Valtuusto tai ylintä päätösvaltaa käyttävä toimielin VALITUSOSOITUS Kokouspäivämäärä Pykälä Pornaisten kunnanvaltuusto Pykälät 75, 78, 79 Sivu 125 HLL 5 :n /muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet vain valmistelua tai Seuraavista päätöksistä ei kuntalain 91 :n mukaan saa tehdä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee täytäntöönpanoa VALITUSOSOITUS Valitusviranomainen ja Seuraaviin päätöksiin voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. valitusaika Valitusviranomainen, osoite ja postiosoite Helsingin hallinto-oikeus Ratapihantie 9, PL HELSINKI Kunnallisvalitus, pykälät 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 76, 77 Valitusaika 30 päivää Hallintovalitus, pykälät Valitusaika 30 päivää Muu valitusviranomainen, osoite ja postiosoite Valitusaika 30 päivää Pykälät Valitusaika alkaa päätöksen tiedoksisaannista Liitetään pöytäkirjaan

23 Valituskirja 126 Valituskirjassa on ilmoitettava - valittajan nimi, ammatti, asuinkunta ja postiosoite - päätös, johon haetaan muutosta - miltä osin päätöksestä valitetaan ja muutos, joka siihen vaaditaan tehtäväksi - muutosvaatimuksen perusteet Valituskirja on valittajan tai valituskirjan muun laatijan omakätisesti allekirjoitettava. Jos ainoastaan laatija on allekirjoittanut valituskirjan, siinä on mainittava myös laatijan ammatti, asuinkunta ja postiosoite. Valitusasiakirjojen toimittaminen Valituskirjaan on liitettävä päätös, josta valitetaan alkuperäisenä tai viran puolesta oikeaksi todistettuna jäljennöksenä sekä todistus siitä päivästä, josta valitusaika on luettava. Valitusasiakirjat on toimitettava valitusviranomaiselle ennen valitusajan päättymistä. Omalla vastuulla valitusasiakirjat voi lähettää postitse tai lähetin välityksellä. Postiin valitusasiakirjat on jätettävä niin ajoissa, että ne ehtivät perille valitusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Valitusasiakirjat voi toimittaa myös: nimi, osoite ja postiosoite Pykälät Valitusasiakirjat on toimitettava 1 ): nimi, osoite ja postiosoite Pykälät Lisätietoja Tuomioistuinten ja eräiden oikeushallintoviranomaisten suoritteista perittävistä maksuista annetun lain (701/93) 3 :n nojalla muutoksenhakijalta peritään oikeudenkäyntimaksua hallinto-oikeudessa. Yksityiskohtainen valitusosoitus liitetään pöytäkirjanotteeseen 1) Jos toimitettava muulle kuin valitusviranomaiselle Liitetään pöytäkirjaan

Kunnanhallitus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kunnan tuloveroprosentin vahvistaminen vuodelle 2008

Kunnanhallitus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kunnan tuloveroprosentin vahvistaminen vuodelle 2008 PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 21/2007 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 24.10.2007 KOKOUSAIKA Maanantai 29.10.2007 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 536 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 388 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Koiraveron suuruuden määrääminen verovuodelta 2012

Kunnanhallitus. 388 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Koiraveron suuruuden määrääminen verovuodelta 2012 PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2012 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 29.10.2012 valtuuston kokouksen jälkeen Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 388 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 22.8.2011 KOKOUSAIKA Maanantai 29.8.2011 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 47 Kokouksen

Lisätiedot

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2017 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Lauantai 7.10.2017 KOKOUSPAIKKA Tallinna, Tallink City hotelli KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 382 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus. 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 6/2011 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 28.3.2011 kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 122 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 21.2.2012 KOKOUSAIKA Maanantai 27.2.2012 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2013. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2013. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2013 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 20.8.2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28.8.2013 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 86

Lisätiedot

22 37 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Ylijoen alueen omakotitonttien kampanjahinnoittelu

22 37 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Ylijoen alueen omakotitonttien kampanjahinnoittelu PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 19.4.2017 KOKOUSAIKA Tiistai 25.4.2017 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 1/2011. Kunnanvaltuusto. 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 1/2011. Kunnanvaltuusto. 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 1/2011 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 31.1.2011 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 1 2 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.9.2007 KOKOUSAIKA Tiistai 2.10.2007 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 123 Kokouksen

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 22 * 35 Liittyminen Kunnan TAITOA Oy:n jäseneksi

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 22 * 35 Liittyminen Kunnan TAITOA Oy:n jäseneksi PORNAISTEN KUNTA Asialista 3/2011 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 28.3.2011 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 21 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 7.11.2011 KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 72 110

Lisätiedot

509 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 309 515 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

509 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 309 515 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 21/2005 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2005 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 509 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.2.2008 KOKOUSAIKA Tiistai 4.3.2008 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

205 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 205 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

205 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 205 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 13/2015 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 13.8.2015 KOKOUSAIKA Maanantai 17.8.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = )

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 28.3.2014. 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Tekninen lautakunta 28.3.2014. 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 4/2014 Päivämäärä Tekninen lautakunta 28.3.2014 KOKOUSAIKA Tiistai 1.4.2014 klo 18.00 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 26 Kokouksen

Lisätiedot

1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 2 3 Valtuuston kokouksien koollekutsuminen kevätkaudella

1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 2 3 Valtuuston kokouksien koollekutsuminen kevätkaudella PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 23.1.2017 KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2017 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava

Lisätiedot

12 18 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

12 18 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 2/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 23.3.2015 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 12 18 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

19 27 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

19 27 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 22.3.2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.3.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 7/2010 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 27.9.2010 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 59 95 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Hyötinmäen asemakaava-aluetta koskeva sopimus

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Hyötinmäen asemakaava-aluetta koskeva sopimus PORNAISTEN KUNTA Asialista 4/2012 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 28.5.2012 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 31 60 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

252 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Mäntsälän ja Pornaisten perusturvan yhteistyöselvitys

252 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Mäntsälän ja Pornaisten perusturvan yhteistyöselvitys PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2006 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 24.4.2006 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 252 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

19 27 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

19 27 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA ASIALISTA 3/2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.3.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava liite = 7 19 27 Kokouksen

Lisätiedot

Kunnantoimisto, kunnanhallituksen huone. Jokinen Eija-Sisko seurakunnan edustaja Karhunen Otto seurakunnan edustaja

Kunnantoimisto, kunnanhallituksen huone. Jokinen Eija-Sisko seurakunnan edustaja Karhunen Otto seurakunnan edustaja PORNAISTEN KUNTA Leirikeskustoimikunta KOKOUSAIKA Tiistai 20.11.2012 kello 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantoimisto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Kunnanvaltuuston istuntosali. 108 167 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanvaltuuston istuntosali. 108 167 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2005 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 12.12.2005 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 108 167 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 2/2014 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 5.2.2014 KOKOUSAIKA Torstai 13.2.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 8/2013 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 28.8.2013 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 86 157 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 147 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 147 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 6/2019 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 21.3.2019 KOKOUSAIKA Torstai 28.3.2019 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 147

Lisätiedot

Kunnanvaltuuston istuntosali. 74 139 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanvaltuuston istuntosali. 74 139 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2006 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 6.11.2006 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 74 139 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Sivistyslautakunta. 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Sivistyslautakunta. 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 3/2010 Sivistyslautakunta KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.3.2010 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Laukkosken koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4/2006. Kunnanvaltuuston istuntosali. 41 80 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4/2006. Kunnanvaltuuston istuntosali. 41 80 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4/2006 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 29.5.2006klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 41 80 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kunnan virasto, kokoushuone. Terhi Niinikoski Hannu Kolehmainen. Markku Rantala

Kunnan virasto, kokoushuone. Terhi Niinikoski Hannu Kolehmainen. Markku Rantala PORNAISTEN KUNTA Leirikeskustoimikunta KOKOUSAIKA Tiistai 16.11.2010 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnan virasto, kokoushuone Seppo Yrtti

Lisätiedot

122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 98 46 123 Opetussuunnitelman muutos / Käyttäytymisen arviointi

122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 98 46 123 Opetussuunnitelman muutos / Käyttäytymisen arviointi PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 7 / 2009 Sivistyslautakunta KOKOUSAIKA Torstai 26.11.2009 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanhallitus 12.3.2014. 79 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus 12.3.2014. 79 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 5/2014 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 12.3.2014 KOKOUSAIKA Maanantai 17.3.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = 9)

Lisätiedot

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 12 15-16 Talousarvion 2011 menojen ja tulojen alitukset sekä ylitykset

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 12 15-16 Talousarvion 2011 menojen ja tulojen alitukset sekä ylitykset PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 2/2012 Päivämäärä Tekninen lautakunta 8.3.2012 KOKOUSAIKA Tiistai 13.3.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 14 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

84 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 84 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

84 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 84 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 6/2016 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.3.2016 kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 84

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 3/2009. Kunnanvaltuusto. 39 59 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 3/2009. Kunnanvaltuusto. 39 59 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 3/2009 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 18.3.2009 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 39 59 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 9/2013 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 30.9.2013 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 92 166 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

22 42 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

22 42 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 4/2019 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 29.4.2019 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava liite = 7 22 42 Kokouksen

Lisätiedot

15 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 15 * 17 Revontien kevyenliikenteenväylä ja Paalantien suojatiejärjestelyt

15 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 15 * 17 Revontien kevyenliikenteenväylä ja Paalantien suojatiejärjestelyt PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 2/2011 Päivämäärä Tekninen lautakunta 30.3.2011 KOKOUSAIKA Tiistai 5.4.2011 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 15 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 8/2009. Kunnanvaltuusto

PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 8/2009. Kunnanvaltuusto PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 8/2009 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 16.11.2009 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 91 145 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pornaisten kunnan kaavoitusohjelma vuosille

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pornaisten kunnan kaavoitusohjelma vuosille PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2016 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 8.11.2016 KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, käynti ovesta K. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Pornaisten Yhtenäiskoulu, käynti ovesta K. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 8/2015 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 25.9.2015 KOKOUSAIKA Torstai 1.10.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, käynti ovesta K KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite

Lisätiedot

seurakunnan talouspäällikkö esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastajien valinta Isojärven leirimajan vuokrausraportti

seurakunnan talouspäällikkö esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastajien valinta Isojärven leirimajan vuokrausraportti PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 2/2018 Lähettämispäivä Leirikeskustoimikunta 20.8.2018 KOKOUSAIKA 2.10.2018 kello 18.00-18.28 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 429 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

Kunnanhallitus. 429 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 16/2007 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 3.9.2007 klo 19.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 429 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. 131 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. 131 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 10/2016 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 11.11.2016 KOKOUSAIKA Torstai 17.11.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

12 18 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pornaisten kunnan kaavoitusohjelma vuosille

12 18 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pornaisten kunnan kaavoitusohjelma vuosille PORNAISTEN KUNTA ASIALISTA 2/2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 29.2.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava liite = 7 12 18 Kokouksen

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2013. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2013. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2013 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 8.1.2013 KOKOUSAIKA Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Valtuuston kokouksista ilmoittaminen vuonna 2019

1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Valtuuston kokouksista ilmoittaminen vuonna 2019 PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2019 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 21.1.2019 KOKOUSAIKA Maanantai 28.1.2019 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava

Lisätiedot

347 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 347 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

347 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 347 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2016 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2016 kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 347

Lisätiedot

1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 2 3 Valtuuston kokouksien koollekutsuminen kevätkaudella

1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 2 3 Valtuuston kokouksien koollekutsuminen kevätkaudella PORNAISTEN KUNTA ASIALISTA 1/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2017 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava liite = 7 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 358 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus. 358 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 16/2010 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.11.2010 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 358 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

154 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 154 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

154 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 154 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 7/2019 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 28.3.2019 KOKOUSAIKA Maanantai 1.4.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 154

Lisätiedot

Vapaa-ajanlautakunta. Vapaa-aikatoimen toimisto Pankki. 46 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Vapaa-ajanlautakunta. Vapaa-aikatoimen toimisto Pankki. 46 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 5/2012 Vapaa-ajanlautakunta KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Vapaa-aikatoimen toimisto Pankki KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 46 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta. vuosille

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta. vuosille PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 9/2016 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 20.10.2016 KOKOUSAIKA Torstai 27.10.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.2.2016 kello 15.15 16.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

154 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 154 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

154 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 154 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 7/2019 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 1.4.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 154 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 91 153 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

Kunnanhallitus. 147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 91 153 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 7/2009 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2009 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

91 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

91 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 7/2016 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 4.4.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 91 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 Kunnanvaltuusto 06.08.2014 AIKA 06.08.2014 klo 14:00-14:06 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2013

PÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2013 91 PÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2013 KOKOUSAIKA 28.10.2013 klo 19.30 21.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto, valtuustosali Seppo Haapasuo, pj Niina Alatalo Juha Alkio,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Rakennuslautakunta AIKA 03.03.2015 klo. 16:30 17:00 PAIKKA Kunnantalo, kaavoittajan huone ASIAT Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 7 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 6/2012 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 22.3.2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 108 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy 134 Kokousaika Tiistai 28.6.2011 kello 17.50 18.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat nro liite 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Pöytäkirjan tarkastajien valinta. Palkallinen opintovapaa / Tanja Qvintus. Taru Lamminmäen irtisanoutuminen

Sivistyslautakunta Pöytäkirjan tarkastajien valinta. Palkallinen opintovapaa / Tanja Qvintus. Taru Lamminmäen irtisanoutuminen PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 9/2011 Lähettämispäivä Sivistyslautakunta 8.12.2011 KOKOUSAIKA torstai 15.12.2011 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Parkkojan koulu 139 Kokouksen

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 7/2013 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 19.11.2013 KOKOUSAIKA Tiistai 26.11.2013 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 460 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus. 460 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 20/2008 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 3.11.2008 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 460 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 445 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen KUUMAn toiminta- ja taloussuunnitelma hyväksyminen

Kunnanhallitus. 445 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen KUUMAn toiminta- ja taloussuunnitelma hyväksyminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 22/2009 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 2.11.2009 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 445 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 6/2012 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 27.8.2012 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 49 91 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokousaika Torstai 13.6.2013 klo 18.00-18.40 Kokouspaikka Teknisen toimiston kokoushuone, Petäjikönkatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 49 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus. 49 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 3/2010 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 1.3.2010 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 49 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Vapaa-aikatoimen toimisto Pankki, Pornainen

Vapaa-aikatoimen toimisto Pankki, Pornainen PORNAISTEN KUNTA Vapaa-aikalautakunta KOKOUSAIKA Torstai 13.12.2011 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄ- SENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Vapaa-aikatoimen toimisto Pankki,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 43 * 58 Kiinteistönhoitajan työsuhteen täyttäminen

Tekninen lautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 43 * 58 Kiinteistönhoitajan työsuhteen täyttäminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 6/2011 Päivämäärä Tekninen lautakunta 12.10.2011 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2011 klo 18.00 18.15 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 57 Kokouksen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 Tarkastuslautakunta 29.04.2016 AIKA 29.04.2016 klo 16:00-19:15 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 1/2009. Kunnanvaltuusto. 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 1/2009. Kunnanvaltuusto. 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 1/2009 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.1.2009 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 1 2 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 Ympäristölautakunta Kokousaika: 23.11.2015 ke llo 18.00-18.35 Kokouspaikka: Kunnanhallitukse n kokoushuone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Kangas Antti

Lisätiedot

Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Lapinjärventie 25 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Lapinjärventie 25 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kokousaika 22.10.2014 klo 18.42 20.20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Lapinjärventie 25 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22. Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22. Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22 Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 14 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 24 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 25 16 TYÖNTUTKIMUKSEN

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 22.11.2006. 76 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 62 79 Kiinteistöjohtamisen alueelliset yhteistyömuodot

Tekninen lautakunta 22.11.2006. 76 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 62 79 Kiinteistöjohtamisen alueelliset yhteistyömuodot PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2006 Päivämäärä Tekninen lautakunta 22.11.2006 KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2006 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 76 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

124 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 124 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

124 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 124 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 6/2018 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Keskiviikko 28.3.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 124 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Tekninen lautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 8/2014 Päivämäärä Tekninen lautakunta 12.11.2014 KOKOUSAIKA Tiistai 18.11.2014 klo 17.15 18.35 KOKOUSPAIKKA Mika Waltari koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 51 Kokouksen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 1/2017 Kunnanhallitus Kuntakehitysjaosto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.8.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 484 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus. 484 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 24/2011 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 19.12.2011 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 484 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

16 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

16 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 21.3.2017 KOKOUSAIKA Maanantai 27.3.2017 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tikkanen Joija (17.30 alkaen) Ruskeepää Mika Saarinen Maria

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tikkanen Joija (17.30 alkaen) Ruskeepää Mika Saarinen Maria PORNAISTEN KUNTA Kunnanhallitus kuntakehitysjaosto KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.10.2017 klo 17.00-19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 21 Elinkeinotoimikunta 27.11.2017 AIKA 17:00-19:30 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 23 12 ELINKEINOTOIMEN NEUVONTAPALVELUJA

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 1 Rakennuslupa, Teuvan kunta/hammashoitolan väistötilat... 2 2 Ilmoitusasiat, rak.ltk 16.1.2013... 3 9998 Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 6/2010 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 30.8.2010 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 49 81 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

401 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 401 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

401 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 401 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 22/2016 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 19.12.2016 kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 401

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010 Kokousaika 14.10.2010 klo 18.30-19.10 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Johdannaisyleissopimuksen tekeminen Kuntarahoitus Oyj:n kanssa

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Johdannaisyleissopimuksen tekeminen Kuntarahoitus Oyj:n kanssa PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2016 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 22.8.2016 KOKOUSAIKA Maanantai 29.8.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava

Lisätiedot

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 107 Tarkastuslautakunta AIKA 14.05.2013 klo 08:00-12:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 7/2018 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 27.8.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava liite = 7 54 108 Kokouksen

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Määräraha ja tuloarvioiden muutos etsivänuorisotyö

Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Määräraha ja tuloarvioiden muutos etsivänuorisotyö PORNAISTEN KUNTA Asialista 10/2013 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.11.2013 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 98 175 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

EDUPOLI, Ammattitie 1, Porvoo

EDUPOLI, Ammattitie 1, Porvoo 18.10.2012 1 KOKOUSAIKA 18.10.2012 klo 17.15-18.58 KOKOUSPAIKKA EDUPOLI, Ammattitie 1, Porvoo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no Yh 123 : Kokouksen avaus... 3 Yh 124 : Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Kokousaika 19.12.2012 klo 18.00-19.05 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Yhteispalvelupiste KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot