COROLLA. 11/03/FI/ A

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "COROLLA. www.toyota.fi 11/03/FI/25000 110-103A"

Transkriptio

1 COROLLA 11/03/FI/ A

2 04 Johdanto Muotoilu 10 Suorituskyky 16 Mukavuus & laatu 26 Corolla T Sport 30 Turvallisuus 40 Tekniset tiedot ja varusteet 46 Mielenrauhaa

3 Toyota Corolla Laatua, joka tuntuu yksityiskohtia myöten 04 Ajaessasi uutta Corollaa koet sen korkean laadun ja viimeistelyn kaikilla aisteilla. Corollan Hatchback, Sedan, Wagon ja Verso* korimallit antavat valinnan vapautta yksilöllisten toiveittesi mukaan. Corollan viehätys on enemmän kuin tyylikkyyttä; se on tinkimättömien laatuvaatimusten toteutusta autoilun kaikista näkökulmista. 05 Corollan laatua on varmuus ajettavuudessa, VVT-i bensiini- ja D4D dieselmoottorien voimassa sekä T Sportin ilahduttavassa suorituskyvyssä. Tunnet Corollan laadun sen tilavassa matkustamossa, kuljettajan istuimen ergonomisessa muotoilussa ja yksityiskohtien viimeistelyssä. Ja mikä tärkeintä, voit luottaa täysin Corollan laatuun turvallisuudessa ja toimintavarmuudessa. * Corolla Versoon voit tutustua tarkemmin mallin oman esitteen avulla.

4 06 Muotoilu Tyyliä elämääsi 07 Uusi Corolla henkii hienostunutta persoonallisuutta. Sen koko, muoto ja yksityiskohdat ovat yhdistelmä, joka saa mielikuvituksen valtoihinsa. Katsoitpa Corollaa mistä kulmasta tahansa, huomaat sen laadun ja nykyaikaisen kompaktin muotoilun. Yksityiskohdat, kuten ainutlaatuinen etusäleikkö ja etuvalojen yhdistelmä korostavat yksilöllisyyttä. Sen tekevät myös lyhyet etuja takaylitykset sekä aivan kulmiin sijoitetut pyörät, jotka kertovat auton tasapainoisista ajo-ominaisuuksista. Corolla on myös hyvin aerodynaaminen. Ilmanvastuskerroin on ainoastaan 0,29. Sulavat muodot osaltaan edesauttavat vähentämään polttoaineen kulutusta ja tuulen suhinaa. Sinun tehtäväksesi jää valita juuri se malli, joka elämäntyyliisi parhaiten sopii. Esimerkiksi kolmiovinen Hatchback on täydellinen kumppani kompaktia ja vahvaa muotoilua arvostavalle. Upean ulkonäkönsä lisäksi muoto ja toiminnallisuus ovat taitavasti tasapainossa. Samalla autossa on yksi kokoluokkansa tilavimmista ja parhaiten suunnitelluista sisätiloista. Yhtälailla merkittävä on viisiovinen Hatchback. Siinä on samaa luontaista vetovoimaa ja kompakti Hatchback-muotoilu, kuitenkin viisiovisen perheauton käytännöllisyydellä höystettynä. Kaksi lisäovea tekevät siitä ihanteellisen Corollan jos arvostat urheilullista tyyliä, mutta tarvitset myös usein tilaa matkustajille tai kasvavalle perheelle. Kaikki nämä ominaisuudet löytyvät omalla tavallaan Corollan jokaisesta korimallista. Sekä kolmi- että viisiovisen Corolla Hatchbackin tyylikäs ja kompakti ulkonäkö täydentyy kookkailla sisätiloilla.

5 08 Muotoilu Elämäsi ehdoilla 09 Corollalle ominainen, nykyaikainen ja tilava muotoilu korostuu Sedanja Wagon-malleissa. Corolla Sedanissa yhdistyy perinteinen tavaratila nykyaikaiseen muotoiluun. Tuloksena on klassinen korimalli, jossa miellyttävä virtaviivainen sivuprofiili jatkuu koko auton pituudelta. Käytännölliset, leveät ovet ja tilava matkustamo kertovat pitkälle kehitetystä mukavuudesta ja laadusta. Samalla tavoin on Corolla Wagon luotu käytännöllisyyttä ja tyyliä arvostaville ihmisille, joiden aktiivinen elämäntapa asettaa kuitenkin autolle lisävaatimuksia. Tavaratilan toimivuus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet niin perheen kuin harrastustenkin parissa. Sekä Sedanissa että Wagonissa yhdistyy tyyli ja käytännöllisyys.

6 10 11 Ajo-ominaisuudet 1 2 Tasapainoinen ajokokemus Corollan pitkälle kehittynyt teknologia on luonut hallintalaitteille uudet standardit helppoudessa ja mukavuudessa. Keskeinen tekijä Corollan ajettavuudessa on sen aivan uusi alusta ja pitkä akseliväli. Auton painopiste on matalalla ja aivan kulmiin sijoitettujen pyörien ansiosta se on äärimmäisen vakaa ja tasapainoinen. Jousitus perustuu edessä McPherson-joustintukiin ja takana yhdystukiakselistoon. Loppusilauksen alustalle antavat kallistuksenvakaajat sekä edessä että takana. Corollan ajo-ominaisuudet ovat lopputulos tuhansien ja taas tuhansien kilometrien testiajoista, joita mallilla suoritettiin sen kehityksen aikana ympäri Eurooppaa, Suomessa tehdyt talvitestit mukaan lukien. Corollan uudella sähkötoimisella ohjaustehostimella on perinteiseen tehostimeen verrattuna monia etuja. Sen lisäksi, että se tarjoaa tarkan ohjaustuntuman, se myös kuluttaa vähemmän energiaa. Energian säästö taas näkyy pienempänä polttoaineen kulutuksena. Tärkeää osaa Corollan ajettavuudessa edustavat myös sen tehokkaat ABS-jarrut sekä elektroninen jarrutusvoiman jako, eli EBD. Nämä nostavat mallin jarrutusominaisuuksiltaan luokkansa kärkipäähän. VSC* (Vehicle Stability Control) ajovakauden hallintajärjestelmä, TRC* (Traction Control) luistonesto sekä Brake Assist* hätäjarrutustehostin ovat puolestaan ajoturvallisuuden saralla uusinta teknologiaa. Ajo-ominaisuuksia täydentää auton kevyt- ja jäykkärakenteinen kori. Corolla on myös kaupunkiajossa kuin kotonaan, kääntösäde on vain 5,1 metriä. Corollassa ajamisen laatu syntyy siis monen tekijän summana. * Vakiona 1,8 VVTL-i T Sportissa. Saatavana lisävarusteena myös 1,6 VVT-i Hatchback Linea Sol -malleihin. 1. Tarkkaan säädetty jousitus ja iskunvaimennus tehostavat Corollan ajodynamiikkaa. 2. Alustan ja korin jäykkä rakenne sekä pitkä akseliväli lisäävät Corollaan ajovakautta.

7 12 13 VVT-i -bensiinimoottorit Hallittua voimaa 1 o 1 /2 6,7 l * 100 km 2 3 o 1 /2 7,0 l * 100 km Innovatiivinen VVT-i bensiinimoottori tasapainottaa tehon ja suorituskyvyn varmistaen taloudellisen polttoaineenkulutuksen ja pienet pakokaasupäästöt. * EY yhdistetty kulutus, 5-vaihteinen manuaalivaihteisto, hatchback-korimalli. VVT-i (Variable Valve Timing intelligent) moottoriteknologia vastaa monipuolisesti ajotyylisi vaatimuksiin. Järjestelmä optimoi imuventtiilien ajoituksen portaattomasti ja jatkuvasti, aina moottorin toimintatilan mukaan. Käytännössä se merkitsee sekä tehon että taloudellisuuden optimointia. Samalla myös päästöt pienenevät. 1,6 VVT-i malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Maksimivääntöä on käytössä 150 Nm/4800 k/min ja tehoa 81 kw/110 hv/6000 k/min. Mallin kiihtyvyys km/h on 10,2 sekuntia ja se saavuttaa huippunopeuden 190 km/h. Polttoaineen kulutus on vain 7,0 l/100 km*. Vaihtoehtoisesti 1,4 VVT-i moottori on taloudellisempi. Se tarjoaa kuitenkin maksimivääntöä 130 Nm/4400 k/min ja tehoa jopa 71 kw/ 97 hv/6000 k/min. Kiihtyvyys km/h on 12 sekuntia ja huippunopeus 190 km/h. Polttoaineen kulutus on ainoastaan 6,7 l/100 km*. Tarkkatoimisten 5-vaihteisten manuaalivaihteistojen rinnalla on saatavilla myös 4-nopeuksinen automaattivaihteisto 1,6 VVT-i malleihin. Sekä 1,4 VVT-i että 1,6 VVT-i mallit täyttävät jo nyt Euroopassa vuonna 2005 voimaan astuvat Euro Step 4 pakokaasupäästönormit. 1. VVT-i järjestelmän teknologia mahdollistaa moottorille hyvän hyötysuhteen. 2. 1,4 VVT-i moottori on taloudellinen, mutta kuutiotilavuuteensa nähden tehokas. 3. 1,6 VVT-i -moottori saavuttaa ihailtavan tasapainon tehossa ja polttoaineeen kulutuksessa.

8 14 15 D4D-dieselmoottorit Kesy vain kulutukseltaan 1 2 o 1 /2 5,7 l * 100 km D4D -dieselmoottori on oikea valinta, kun haluat taloudellisen mutta samalla suorituskyvyltään tasaisen vahvan auton. Corollan 2,0-litraiset D4D Common Raildieselmoottorit vastaavat komentoihisi herkästi, ajotilanteesta riippumatta. Common rail -tekniikassa, eli yhteispaineruiskutuksessa, polttoaine ruiskutetaan tietokoneen ohjaamana korkealla paineella hienona sumuna suoraan palamiskammioon. Näin moottori toimii aina optimaalisella hyötysuhteella, mikä lisää moottorin herkkyyttä antamalla enemmän tehoa ja vääntöä. Voimakas 2,0 D4D-moottori sekä turboahtimella että välijäähdyttimellä varustettuna on saatavissa 3- ja 5-ovisiin Hatchback malleihin. Se kehittää maksimivääntöä 280 Nm/ k/min ja tuottaa tehoa 85 kw/116 hv/4000 k/min. Kiihtyvyys km/h on 10,9 sekuntia ja huippunopeus 185 km/h. Polttoaineenkulutus on vain 5,7 l /100 km*. Kyseisen version lisäksi kaikkiin korimalleihin on saatavilla toinenkin versio 2,0 D4D-moottorista, joka sekin kehittää maksimivääntöä 215 Nm/ 2400 k/min ja tehoa 66 kw/90 hv/4000 k/min. Kiihtyvyys km/h on 12,6 sekuntia ja huippunopeus 180 km/h. Polttoaineenkulutus on vain 5,7 l /100 km*. * EY yhdistetty kulutus, hatchback-korimalli. 1. D4D yhteispaineruiskutus edustaa uusinta diesel-teknologiaa kW/90 hv D4D-moottori on polttoaineen kulutukseltaan yhtä taloudellinen kuin tehokkaampi versio.

9 16 17 Ergonomia Ajamisen helppoutta ja mukavuutta Hyvä kuljettajan ergonomia kertoo Corollan korkeasta laadusta. Kaikki, mitä sinun pitää nähdä tai koskettaa on siellä missä sen haluatkin olevan. Corolla Linea Sol ja T Sport-varustetasojen mallien vakiovarustukseen kuuluvat näyttävät Optitron-mittarit. Kun käännät virta-avainta, mittaristovalaistus syttyy yksi kerrallaan näyttäen ensin polttonesteen määrän, käsijarrun asennon ja muut tiedot. Tämän jälkeen aktivoituvat kierroslukumittari ja nopeusmittari. Heijastamattoman tumman taustan ansiosta Optitronmittariston luettavuus on erinomainen niin yöllä kuin päivälläkin. Kaikki säätölaitteet keskikonsolissa ovat suunniteltu helposti näkyviksi ja säädettäviksi. Vakiovarustukseen kuuluu myös integroitu RDS-radio/CD-soittimella. Kojetaulun yläosassa sijaitseva selkeä monitoiminäyttö kertoo audiojärjestelmän tilaan liittyvien tietojen lisäksi mm. kellonajan, ulkolämpötilan, keskimääräisen ja hetkellisen kulutuksen sekä keskinopeuden. Toyotan DVD-pohjaisessa navigointijärjestelmässä (lisävaruste, ei toistaiseksi saatavissa Suomessa) on helppokäyttöinen hipaisunäyttöohjaus ja selkeä grafiikka. Ajo-ohjeet järjestelmä viestii ääneen sekä näytöllä. Syötät vain määränpääsi Euroopan kattavaan karttatietokantaan, niin järjestelmä opastaa Sinut perille parasta mahdollista reittiä. Järjestelmän toimintoihin kuuluu myös kahden kartan näyttö, reittikatsausominaisuus ja nopeimman reitin sekä vaihtoehtoisten reittien laskentaohjelma. Ei väliä kuinka kiivasta liikenne ympärilläsi on, Corollan ergonomisesti oikein suunnitellussa ohjaamosta löydät aina rauhan ja tyynnyttävän ilmapiirin. 1. Monitoiminäytöstä seuraat helposti audion sekä ajotietokoneen toimintoja. 2. Navigointijärjestelmä ohjaa sinua näytöltä yksityiskohtaisilla graafisilla- ja selkeillä ääniohjeilla (lisävaruste, ei toistaiseksi saatavilla Suomessa). 3. Ohjauspyörään asennetusta audion kaukosäätimestä voit turvallisesti säätää audiolaiteen toimintoja ilman että siirtäisit katseesi pois tiestä (vakiovaruste Linea Sol- ja T Sport-malleissa).

10 18 19 Mukavuutta & laatua Huomio hyvinvointiisi Corollassa on huomioitu kaikki ne tekijät, jotka lisäävät niin ajamisen kuin matkustamisen mukavuutta. Uusi Corolla tarjoaa paljon huolellisesti harkittuja yksityiskohtia, jotka yhdessä saavat aikaan laatutason, joka yleensä mielletään vain suurempiin ja kalliimman luokan autoihin. Kuljettajan tuntuma tiehen välittyy uuden sähkötoimisen ohjaustehostimen kautta. Tukeva kolmipuolainen ohjauspyörä mahdollistaa tanakan ja selkeän ajo-otteen. Mukavan ajoasennon takaamiseksi ohjauspyörän korkeus on säädettävissä. Istuimet on suunniteltu antamaan erinomainen tuki ja mukavuus. Molemmat etuistuimet ovat monipuolisesti säädettävissä ja kuljettajan istuinta voi myös säätää korkeussuunnassa. Kolmiovisessa Hatchbackissa matkustajan puoleisella etuistuimella on selkänojassa oma muisti, eli kun sitä tarvitsee siirtää takapenkillä matkustavien noustessa sisään tai ulos autosta, se voidaan nopeasti palauttaa takaisin alkuperäisille paikoilleen. Kun katsot mihin tahansa Corollassa, huomaat sen laadukkuuden pienimmissäkin yksityiskohdissa; esimerkiksi tavaralokeroiden kumimatot on mitoitettu niin että ääntä ei kuulu, vaikka sisältö ajettaessa liikkuisikin. Lisäksi kojelaudan sekä muiden matkustamon osien materiaalit ja viimeistely on korkealuokkaista. Laadukkuuden näet ja tunnet myös verhoilun ja mattojen materiaaleissa ja väreissä sekä kromin hienovaraisessa käytössä eri osien koristelussa. Kaikkein arvokkainta laatua on kuitenkin se mekaaninen luotettavuus, josta Corolla on tullut tunnetuksi. Voit siis nauttia autostasi täysin rinnoin ja rauhallisin mielin.

11 20 21 Linea Terra-varustetaso Tyyliä, mukavuutta ja käytännöllisyyttä Jo Linea Terra-varustetaso sisältää kaiken sen ollennaisen, jota autoltasi odotat. Koska Corollassa laatu ja viimeistely kuuluvat vakiovarustukseen, jo Linea Terra-varustetaso on kaikilta yksityiskohdiltaan tyylikäs kokonaisuus. Ja mikä tärkeintä, varustetasosta riippumatta Corollasta löytyy aina käytännöllistä tilaa omiisi tai perheesi tarpeisiin ja harrastuksillesi. Vakiovarustukseen kuuluu mm. Manuaalinen ilmastointilaite, sähkötoimiset- ja lämmitteiset ulkopeilit, kauko-ohjattu keskuslukitus, sähkötoimiset etuikkunat, integroitu CD-audiojärjestelmä 4:llä kaiuttimella sekä ajotietokone.

12 22 23 Linea Sol Ylellisyyden kosketus Linea Sol -malleissa muotoilun ylellisyys ja tekniset yksityiskohdat tarjoavat kattavan kokonaisuuden. Corollan Linea Sol malleissa on kaikkea sitä mitä Linea Terra malleissakin, mutta lisänä on vielä enemmän varusteita ja yksityiskohtia, jotka nostavat autoilun laadun entistäkin korkeammalle. Aitoa, miellyttäväntuntuista nahkaa on käytetty ohjauspyörän päällysteenä ja vaihdekepin jalustassa. Kojelaudan koristelu on tyylikästä metallinsävyistä. Linea Sol-mallien varusteluettelo on vaikuttava. Siihen kuuluu perusvarustelun lisäksi vielä automaattinen ilmastointilaite, sähkötoimiset takaikkunat, monipuolisempi audiojärjestelmä (yhteensä 6 kaiutinta sekä audion kauko-ohjaus) sekä tyylikäs ja helppolukuinen Optitronmittaristo. Tyylikästä ulkodesignia korostavat lisäksi kromikoristeltu eturitilä sekä etusumuvalot (ei 85 kw D4D).

13 Monipuolista tilaa Juuri sellaisena kuin sinä haluat 24 Valitsetpa Linea Terran tai Linea Solin, jokaisessa Corollan korimallissa on sisätilojen monipuolisuus maksimoitu. Perustana Corollan muotoilulle on sen pitkä akseliväli sekä korkea kori, jonka kaikki tilavuus on tehokkaasti käytetty. Tämän innovatiivisen tilan käytön ansiosta istuma-asento on kaikilla penkeillä luontevan korkea, ja pää- sekä jalkatilat vertaansa vailla. Ovitaskut Etuovissa on syvät sivutaskut ja käytännöllinen mukinpidike. 25 Yhtälailla tärkeää on tilojen muunneltavuus ja monipuolisuus. Näin saadaan enemmän tilaa esimerkiksi pitkiä tai muuten hankalan muotoisia tavaroita kuljetettaessa. 1 Huolellisesti on myös suunniteltu niiden välttämättömien tavaroiden säilytystilat, joita jokainen haluaa autossa pitää käden ulottuvilla. Esimerkiksi tilavan hansikaslokeron vaimennettu avautuminen estää sisällön putoamisen. Autosta löytyy myös oma tila, jossa CD-levyt pysyvät järjestyksessä. Etu- ja takatiloissa on myös lisätaskuja ja mukinpidikkeitä. Mukinpidikkeet Kaksi mukinpidikettä on sijoitettu keskikonsoliin Kaikissa Corolloissa on takaistuimissa alastaitettava (60/40) selkänoja. 2. Haluttaessasi saat lisää tilaa pitkien tavaroiden kuljettamiseen. Kuljetitpa sitten ihmisiä, tavaroita tai molempia, Corolla on suunniteltu niin että siinä on tilaa. Etukonsolilaatikko Kojetaulussa on sopiva säilytyslokero esim. matkapuhelimille. 3. Wagon-korimalli tarjoaa runsaasti tilaa kun taaimmaiset 3 istuimet taitetaan kokonaan kasaan. Etupenkkien käsinoja Edessä keskellä oleva käsinoja on saranoitu ja sen sisällä on lisätilaa tavaroille.

14 KIERROSNOPEUS [x10 2 RPM] Corolla T Sport 26 Penkkiurheilua parhaimmillaan 27 Corolla T Sport on todellinen ajajan auto. Sen 192 hv:n moottori ja 6-nopeuksinen manuaalivaihteisto innoittavat jokaista sen ohjauspyörän takana istuvaa. Jo T Sportin ulkonäkö antaa hillityllä tavalla esimakua auton luonteesta. Mallin ainutlaatuiset 16-tuuman kevytmetallivanteet, kookas kromikoristeltu pakoputki sekä etusäleikön T Sport-merkki herättävät varmasti uteliaisuutta. Mutta viimeistään kun kuulet VVTL-i -moottorin upean ja urheilullisen äänen ja tunnet sen kiihtyvyyden, huomaat varmasti eron. Matalilla ja keskinopeuksilla VVTL-i (Variable Valve Timing and Lift intelligent) järjestelmä toimii samalla tavalla kuin VVT-i tarjoten sivistyneesti ja tasaisesti tehoa sekä vääntöä. Kun moottorin käyntinopeus ylittää 6000 k/min, VVTL-i herää todella henkiin tavalla, jonka ymmärtääkseen pitää se itse kokea. 180 Nm/6800 k/min maksimiväännöllä ja 141 kw/192 hv/7800 k/min huipputeholla, Corolla T Sport kiihtyy km/h vain 8,4 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 225 km/h. Silti polttoaineenkulutus on taloudelliset 8,3 litraa/100 km*. Vaihteisto on tarkkatoiminen 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. T Sportin alusta, ohjaus sekä jarrut ovat erikseen säädetty mallin luonteeseeen sekä suorituskykyyn sopiviksi. Jarrujärjestelmä sisältää myös Brake Assist-järjestelmän eli hätäjarrutustehostimen, joka automaattisesti lisää jarrutusvoimaa tarvittaessa. Lisäksi mallissa on vakiovarusteena VSC (Vehicle Stability Control)-ajovakauden hallintajärjestelmä, joka kykenee tietokoneen ohjaamana estämään auton sivuttaisluistoja, kuten ali- tai yliohjautumista. VSC-järjestelmä sisältää myös perinteisen vetävien pyörien luistoneston, eli TRC:n, jotta mallin korkea teho saataisiin välitettyä tiehen tasaisesti kaikissa olosuhteissa. Corolla T Sport on saatavilla 3- tai 5-ovisena Hatchback mallina. 2 VÄÄNTÖ (Nm) 1,8 VVTL-i MOOTTORI TEHO (kw) km/h ,4 s * EY yhdistetty kulutus tuumaiset kevytmetallivanteet erottavat Corolla T Sportin muista Corolla-malleista. 2. VVTL-i -järjestelmä tuottaa tasaisen väännön alhaisilla kierrosalueilla, huipputehon korkeilla kierrosalueilla. 3. Kiihtyvyys km/h on 8,4 sekuntia.

15 28 T Sport Ylittää odotuksesi 29 Corolla T Sportin sisätilat henkivät samaa laadukasta ja hillittyä urheilullisuutta kuin mallin ulkomuotoilukin. T Sport-mallin punainen Optitron-mittaristo on näyttävä ja helppolukuinen. Kun käännät virtaavainta, mittaristovalaistus syttyy yksi kerrallaan näyttäen ensin polttonesteen määrän, käsijarrun asennon ja muut tiedot. Tämän jälkeen aktivoituvat kierroslukumittari ja nopeusmittari. Corolla T Sportin sisätilojen suunnittelu ylittää odotuksesi niin, että jokainen ajokerta on muistamisen arvoinen ja palkitseva kokemus. 1. T Sport mallin vakiovarustukseen kuuluu mm. integroitu CD-audio kuudella kaiuttimella sekä audion kauko-ohjauksella. Urheilullinen linja näkyy myös ainutlaatuisessa verhoilussa ja viimeistelyssä. Ohjauspyörä on päällystetty nahalla, vaihdekepissä on nahkainen alusta ja vaihdekepin nuppi on alumiininen. Automaattinen ilmastointilaite kuuluu luonnollisesti vakiovarustukseen. 2. Sisustuksen yksityiskohdat lisäävät urheilullista tuntua. 2 1

16 YLIOHJAUS Turvallisuus 1 Turvallisin mielin Corolla on turvallisuudessaan yksi luokkansa parhaita. Sen monet uudistukset auttavat suojelemaan sinua ja matkustajiasi yllättävissäkin tilanteissa. Erinomaiset jarrutusominaisuudet Tehokkaat levyjarrut edessä ja takana sekä ABSjarrut EBD toiminnolla luovat vahvan perustan Corollan jarrutusominaisuuksille. Jarruja voit halutessasi täydentää 1,6 VVT-i Hatchback-malleissa vielä VSC-, TRC- sekä Brake Assist-järjestelmillä. vaaratilanteessa jarruttaa äkisti muttei kuitenkaan paina jarrupoljinta riittävän voimakkaasti. Jarrun polkemisen äkkillisyyden ja voimakkuuden perusteella tehostin määrittelee, onko kyseessä hätäjarrutus, ja lisää tarvittaessa jarrujen tehoa. Tehostuksen ajoitus ja määrä mukailevat kuljettajan omaa jarrutusta, eikä ajaja juurikaan tunne eroa muuten kuin erinomaisena hidastuvuutena. Jarrutehostus vähenee sitä mukaa kun jalkaa kevennetään jarrupolkimella. Parhaimmillaan järjestelmä voi lyhentää jarrutusmatkaa jopa 30%. keulan, kyljen sekä perän törmäysvyöhykkeet ottavat vastaan törmäysvoiman ja suuntaavat sitä korin muihin rakenteisiin. Palkkien yhtymäkohdat on vahvistettu ja ovissa on sivutörmäyssuojat. Törmäystilanteessa korin rakenne suojaa matkustamoa muodonmuutoksilta ja vähentävää matkustajien vammautumisriskiä. Kokoonpainuva jarrupoljin ehkäisee kuljettajan jalkavaurioita. Etutörmäyksessä kokoonpainuvalla rakenteella varustettu ohjauspylväs vähentää puolestaan rintakehävammojen vaaraa. ALIOHJAUS 2 VSC 1. ABS- jarruja täydentävä EBD optimoi jarruvoiman jakautumista eri pyörien välillä. 2. VSC-järjestelmä estää auton sivuttaisluistoja sekä vetävien pyörien luistoa. Toyotan omissa testeissä Corollan jarrutusmatkaksi km/h on saavutettu alle 40 metriä niin kuumilla kuin kylmilläkin jarruilla. Olennaisinta on kuitenkin jarrujen hyvä ja tasainen tuntuma, jonka avulla pysyt aina ajotilanteen tasalla. Lukkiutumattomat ABS-jarrut ja elektroninen jarrutusvoiman jako EBD Lukkiutumattomat ABS-jarrut auttavat säilyttämään ajoneuvon ohjattavuuden äkkijarrutuksessa tai kun joudutaan jarruttamaan liukkaalla pinnalla. Elektroninen jarrutusvoiman jako EBD puolestaan optimoi jarrutusvoiman jakautumisen oikean- ja vasemmanpuoleisten sekä etu- ja takapyörien välillä. Yhdessä järjestelmät auttavat väistämään yllättävät esteet hallitusti ja turvallisesti. Brake Assist järjestelmä Brake Assist-hätäjarrutustehostin lisää automaattisesti jarrutusvoimaa, kun kuljettaja VSC-ajovakauden hallintajärjestelmä VSC-ajovakauden hallintajärjestelmä aktivoituu havaitessaan auton ajosuunnan poikkeavan halutusta suunnasta, eli auton joutuessa sivuluisuun. Kohdistamalla jarrutustehoa valikoivasti eri pyöriin järjestelmä korjaa alitai yliohjautuvuutta ja auttaa säilyttämään auton hallinnan. Lisäksi järjestelmä toimii perinteisenä luistonestojärjestelmänä liikkelle lähdettäessä. Luistonesto (TRC) Jos kiihdytät liian voimakkaasti ja vetävät pyörät menettävät pitonsa ja alkavat luistaa, TRC tunnistaa tilanteen välittömästi ja vähentää heti moottorin tehoa sekä aktivoi vetävien pyörien jarrut pidon palauttamiseksi. Törmäysenergiaa sitova turvakori Corolla on muiden Toyota-mallien tapaan korirakenteeltaan erittäin turvallinen. Auton Turvavyöt ja turvatyynyt Jokaisessa istuimessa on vakiovarusteena kolmipisteiset turvavyöt. Kuljettajan ja etumatkustajan turvallisuutta lisäävät myös etu- sekä sivuturvatyynyt sekä turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet. Myös ikkunaturvatyynyt ovat saatavilla lisävarusteena. Niskavammojen ehkäisy Etuistuimet on muotoiltu minimoimaan rajusta päänliikkeestä johtuvat niskavammat, joita peräänajoissa saattaa syntyä alhaisillakin nopeuksilla. Istuimen yläosa tukee matkustajan yläselkää kun taas päätuki estää pään heilahdukset taaksepäin Etuturvavöissä on esikiristimet ja voimanrajoittimet, jotka minimoivat rintakehän vammoja onnettomuustilanteissa. 4. Etu ja sivuturvatyynyt parantavat kuljettajan ja etumatkustajan turvallisuutta. Sekä etu-että takamatkustajia suojaavat ikkunaturvatyynyt ovat myös saatavilla lisävarusteena.

17 Ulkovärit ja verhoilut Ulkovärit Voit valita omaan makuusi parhaiten sopivan ulkovärin 11 vaihtoehdon joukosta. 1D2 Quick Silver (Vain T Sport)* P4 Stellar Blue* 209 Night Sky Black* 8Q3 Cool Blue* 040 Pure White 3E5 Chilli Red 8Q4 Orion Blue 199 Polar Silver* 3N8 Summer Red (Vain Sedan ja Wagon)* 1C3 Granite* 6R4 Reflective Green* ULKOVÄRIT Hatchback Wagon Sedan T Sport 040 Pure White 199 Polar Silver* 1C3 Granite* 1D2 Quick Silver* 209 Night Sky Black* 3E5 Chilli Red 3N8 Summer Red* 6R4 Reflective Green* 8P4 Stellar Blue* 8Q3 Cool Blue* 8Q4 Orion Blue * Metalliväri.

18 Ulkovärit ja verhoilut Verhoilut 34 Jokainen Corollan sisustusvaihtoehdoista henkii tyyliä ja laatua Linea Terra tummanharmaa. Linea Sol tummanharmaa, metallinsävyinen kojelauta. 1. Linea Sol beige sisustus. 2. LInea Terra tummanharmaa. Linea Terra tummansininen. Linea Sol beige, puunsävyinen kojelauta. T Sport. Linea Sol VERHOILUJEN SAATAVUUS Linea Terra Linea Sol T Sport Tummanharmaa Tummansininen * Tummanharmaa, metallinsävyinen kojelauta Beige, puunsävyinen kojelauta * T Sport, metallinsävyinen kojelauta tummanharmaa sisustus. * Vain Hatchback.

19 Lisävarusteet Yksilöllisyyden ilmaus 36 Laajasta Toyota lisävarustevalikoimasta voitte valita Corollaan ne varusteet, jotka ilmentävät mieltymyksiänne ja heijastavat tarpeitanne. Varustelittepa autoanne sisältä tai ulkoa, Toyota lisävarusteilla voitte olla varma, että jokainen lisävaruste on valmistettu yksityiskohdat huomioiden saman laatutason mukaisesti kuin Corolla itse. 37 Kattospoileri. 15-tuuman kevytmetallivanteet Sandu. 15-tuuman kevytmetallivanteet Surmi. 15-tuuman kevytmetallivanteet Zamba. Yllä. 3-ovinen Hatchback, 15-tuuman kevytmetallivanteet Moura, etuhelma, kattospoileri ja puskureiden suojalistat. Alla vasemmalla. Alcantara/nahkaverhoilu. Peruutustutka. Alumiiniset poljinpinnat.

20 Lisävarusteet Tavaraverkko. Kattospoileri. Lastenistuin. Tekstiilimatot. Yllä. 5-ovinen hatchback, 16-tuuman Arica kevytmetallivanteet, roiskelevyt, vetokoukku ja pyöräteline. Vasemmalla. Toyota TNS300 navigointijärjestelmä (ei toistaiseksi saatavilla Suomessa). Subwoofer. Kuuden CD:n vaihtaja. Tarkistakaa lopullinen varusteiden saatavuus Toyota-jälleenmyyjältänne.

21 Tekniset tiedot 1,4 VVT-i 1,6 VVT-i 1,6 VVT-i Aut. 1,8 VVTL-i 2,0 D4D 2,0 D4D (66 kw) (85 kw) 5-ovinen Hatchback MOOTTORI Kaupunki 8,4 l/100 km 9,0 l/100 km 10,6 l/100 km 11,1 l/100 km 7,2 l/100 km 7,5 l/100 km Maantie 5,7 l/100 km 5,9 l/100 km 6,4 l/100 km 6,7 l/100 km 4,8 l/100 km 4,8 l/100 km 1,4 VVT-i 1,6 VVT-i 1,6 VVT-i Aut. 1,8 VVTL-i 2,0 D4D 2,0 D4D (66 kw) (85 kw) Yhdistetty 6,7 l/100 km 7,0 l/100 km 7,9 l/100 km 8,3 l/100 km 5,7 l/100 km 5,8 l/100 km Sedan Moottorin koodi 4ZZ-FE 3ZZ-FE 3ZZ-FE 2ZZ-GE 1CD-FTV 1CD-FTV Kaupunki 8,4 l/100 km 9,0 l/100 km 10,5 l/100 km 7,2 l/100 km 40 Vaihteisto 5-vaiht. 5-vaiht. 4-vaiht. 6-vaiht. 5-vaiht. 5-vaiht. Venttiilimekanismi VVT-i, VVT-i, VVT-i, VVTL-i, DOHC, 16v, DOHC, 16v, DOHC, 16v, DOHC, 16v, DOHC, 16v, DOHC, 16v, hihnakäyttö hihnakäyttö ketjukäyttö ketjukäyttö ketjukäyttö ketjukäyttö Maantie 5,7 l/100 km 5,9 l/100 km 6,3 l/100 km 4,8 l/100 km Yhdistetty 6,7 l/100 km 7,0 l/100 km 7,8 l/100 km 5,7 l/100 km Wagon Kaupunki 8,4 l/100 km 9,2 l/100 km 10,6 l/100 km 7,4 l/100 km 41 Polttoaineensuihkutus Elektronisesti Elektronisesti Elektronisesti Elektronisesti Common rail Common rail ohjattu ohjattu ohjattu ohjattu yhteispaine- yhteispaineruiskutus ruiskutus Maantie 5,8 l/100 km 6,0 l/100 km 6,4 l/100 km 5,0 l/100 km Yhdistetty 6,7 l/100 km 7,2 l/100 km 7,9 l/100 km 5,9 l/100 km Hiilidioksidi (CO2) päästöt Iskutilavuus 1398 cm cm cm cm cm cm 3 3-ovinen Hatchback 159 g/km 168 g/km 190 g/km 198 g/km 153 g/km 152 g/km Sylinterin halkaisija 79 mm x 79 mm x 79 mm x 82 mm x 82,2 mm x 82,2 mm x x iskunpituus 71,3 mm 81,5 mm 81,5 mm 85 mm 94 mm 94 mm 5-ovinen Hatchback 159 g/km 168 g/km 190 g/km 198 g/km 153 g/km 154 g/km Sedan 159 g/km 168 g/km 188 g/km 153 g/km Puristussuhde 10,5 10,5 10,5 11,5 18,6 18,6 Wagon 160 g/km 172 g/km 190 g/km 156 g/km Maksimiteho 71 kw/ 97 hv/ 81 kw/110 hv/ 81 kw/ 110 hv/ 141 kw/192 hv/ 66 kw/90 hv/ 85 kw/116 hv/ 6000 k/min 6000 k/min 6000 k/min 7800 k/min 4000 k/min 3600 k/min Pakokaasupäästöt EURO EURO EURO EURO EURO EURO STEP4 STEP4 STEP4 STEP4 STEP3 STEP4 Maksimivääntö 130 Nm/ 150 Nm/ 150 Nm/ 180 Nm/ 215 Nm/ 280 Nm/ 4400 k/min 4800 k/min 4800 k/min 6800 k/min k/min k/min Polttoainetankki 55 litraa SUORITUSKYKY 1,4 VVT-i 1,6 VVT-i 1,6 VVT-i Aut. 1,8 VVTL-i 2,0 D4D 2,0 D4D (66 kw) (85 kw) Vaihteisto 5-vaiht. 5-vaiht. 4-vaiht. 6-vaiht. 5-vaiht. 5-vaiht. Huippunopeus (km/h) 3-ovinen Hatchback 185 km/h 190 km/h 175 km/h 225 km/h 180 km/h 185 km/h 5-ovinen Hatchback 185 km/h 190 km/h 175 km/h 225 km/h 180 km/h 185 km/h Sedan 185 km/h 190 km/h 175 km/h 180 km/h Wagon 185 km/h 190 km/h 175 km/h 180 km/h Kiihtyvyys km/h (s) 3-ovinen Hatchback 12,0 s 10,2 s 11,8 s 8,4 s 12,6 s 10,6 s 5-ovinen Hatchback 12,0 s 10,2 s 11,8 s 8,4 s 12,6 s 10,6 s Sedan 12,0 s 10,2 s 11,8 s 12,6 s Wagon 12,0 s 10,2 s 11,8 s 12,6 s Kiihtyvyys m (s) 3-ovinen Hatchback 17,9 s 17,4 s 18,3 s 16,1 s 18,3 s 17,6 s 5-ovinen Hatchback 17,9 s 17,4 s 18,3 s 16,1 s 18,3 s 17,6 s Sedan 17,9 s 17,4 s 18,3 s 18,3 s Wagon 17,9 s 17,4 s 18,3 s 18,3 s POLTTOAINEENKULUTUS (1999/100/EY) 1,4 VVT-i 1,6 VVT-i 1,6 VVT-i Aut. 1,8 VVTL-i 2,0 D4D 2,0 D4D (66 kw) (85 kw) JOUSITUS 1,4 VVT-i 1,6 VVT-i 1,6 VVT-i Aut. 1,8 VVTL-i 2,0 D4D 2,0 D4D (66 kw) (85 kw) Edessä MacPherson-joustintuet, kallistuksenvakaaja Takana Yhdystukiakselisto, kallistuksenvakaaja JARRUT 1,4 VVT-i 1,6 VVT-i 1,6 VVT-i Aut. 1,8 VVTL-i 2,0 D4D 2,0 D4D (66 kw) (85 kw) Edessä & takana 14" levyjarrut 14" levyjarrut 14" levyjarrut 15" levyjarrut 15" levyjarrut 15" levyjarrut ABS-jarrut/EBD Vakiovaruste Lisävaruste Vakiovaruste VSC/TRC/Brake Assist Lisävaruste (Hatchback) (Hatchback) RENKAAT JA VANTEET Linea Terra Linea Sol T Sport Teräsvanteet & 175/70 HR 14 5,5J -renkaat (1,4) Teräsvanteet & 195/60 HR 15 6,0J -renkaat (1,6) 15" kevytmetallivanteet & 195/60 VR 15 6J -renkaat 16" kevytmetallivanteet & 195/55 VR 16 6J -renkaat Täysikokoinen vararengas 3-ovinen Hatchback Kaupunki 8,4 l/100 km 9,0 l/100 km 10,6 l/100 km 11,1 l/100 km 7,2 l/100 km 7,3 l/100 km Maantie 5,7 l/100 km 5,9 l/100 km 6,4 l/100 km 6,7 l/100 km 4,8 l/100 km 4,7 l/100 km Yhdistetty 6,7 l/100 km 7,0 l/100 km 7,9 l/100 km 8,3 l/100 km 5,7 l/100 km 5,7 l/100 km = Vakio = lisävaruste = saatavissa ei

22 MOOTTORIT, VAIHTEISTOT JA VARUSTETASOT 1,4 VVT-i 1,6 VVT-i 1,6 VVT-i Aut. 1,8 VVTL-i 2,0 D4D 2,0 D4D (66 kw) (85 kw) 1475 mm 3-ovinen Hatchback Linea Terra 42 Linea Sol T Sport 5-ovinen Hatchback Linea Terra 1490 mm 1710 mm 2600 mm 4180 mm 1470 mm 1710 mm 43 Linea Sol T Sport Sedan Linea Terra Linea Sol 1500 mm Wagon Linea Terra Linea Sol 1490 mm 2600 mm 1470 mm 1710 mm 4385 mm 1710 mm MITAT JA MASSAT Mitat Hatchback Sedan Wagon Kokonaispituus 4180 mm 4385 mm 4385 mm 1470 mm Kokonaisleveys 1710 mm 1710 mm 1710 mm Kokonaiskorkeus 1475 mm 1470 mm 1520 mm (kattokaiteilla) Akseliväli 2600 mm 2600 mm 2600 mm Raideleveys edessä 1480 mm (1,4; 1490 mm) 1490 mm 1710 mm 2600 mm 4385 mm 1470 mm 1710 mm Raideleveys takana 1460 mm (1,4; 1470 mm) Kääntösäde 5,1 5,1 5,1 Massat Kokonaismassa 1,4-; 1,6- & 1,8-VVT-i, manuaalivaihteisto 1655 kg Varustelu 1,6 VVT-i, automaattivaihteisto 1670 kg 2,0 D4D (90 hv) 1760 kg 2,0 D4D (110 hv) 1780 kg Omamassa* 1,4 VVT-i kg kg kg 1,6 VVT-i kg kg kg 1,8 VVTL-i kg 2,0 D4D (90 hv) kg kg kg 2,0 D4D (110 hv) kg VETOMASSAT Suurin sallittu perävaunumassa jarruilla 1,4 VVT-i 1000 kg 1,6 VVT-i 1300 kg 1,8 VVTL-i 1200 kg 2,0 D4D 1300 kg (Suurin sallittu perävaunumassa jarruitta) 450 kg * Massat vaihtelevat ovien määrän ja varustetason mukaan. KORI Linea Terra Linea Sol T Sport Korinväriset puskurit Korinväriset kylkilistat Musta etumaski Musta etumaski, kromikoristelu Metallinvärinen etumaski ja T Sport -logo Korinväriset ovenkahvat Korinväriset ulkopeilit Ulkopeilien sähkösäätö ja lämmitys Etusumuvalot (paitsi D4D 85 kw) Kattoantenni Takalasin lämmitys Takaikkunassa pesuri ja pyyhin jaksokytkimellä (HB & WG) Etupyyhkimissä säädettävä jaksokytkin Kattokaiteet (Wagon)

23 SISUSTUS & MUKAVUUS SÄILYTYSTILAT Linea Terra Linea Sol T Sport Linea Terra Linea Sol T Sport Monitoiminäyttö (audiolaitteiden näyttö, keskinopeus, kellonaika & ulkolämpötila, keskimääräinen ja ajohetken polttonesteenkulutus) Hansikaslokero Ovissa sivutaskut ja pullotelineet Edessä 2 mukinpidikettä ja säilytystilaa Manuaalinen ilmastointilaite Kolikkotasku Automaattinen ilmastointilaite Etupenkin kyynärnojassa lokero 44 Sähkötoiminen ohjaustehostin Ohjauspyörän korkeudensäätö Etuistuinten selkänojissa lehtitaskut Tavaratilan vetoisuus, 3- & 5-ovinen Hatchback 289 litraa (ikkunan alareunaan mitattuna) 45 3-puolainen ohjauspyörä Tavaratilan vetoisuus, Sedan 437 litraa 3-puolainen nahkaverhoiltu ohjauspyörä Tavaratilan vetoisuus, Wagon 402 litraa (ikkunan alareunaan mitattuna) Optitron-mittaristo (T Sportissa punainen) Ovien kromatut sisäkahvat Vaihdetangossa nahkaverhoilu & metalli/puukoristelu Vaihdetangossa nahkaverhoilu & alumiinikoristelu Metallin/puunsävyiset koristepaneelit TURVALLISUUS Sähkösäätöiset etuikkunat, automaattitoiminto Linea Terra Linea Sol T Sport Sähkösäätöiset etu- ja takaikkunat, automaattitoiminto Aktiivinen Keskuslukitus kauko-ohjauksella ABS/EBD-jarrut Matkustajanpuoleisen etuistuimen selkänojan asentomuisti (3-ovinen HB) Brake Assist-järjestelmä (vain 1,6 Hatchback) Kuljettajan istuimessa korkeudensäätö Etuistuinten lämmitys Sähkötoiminen kattoluukku (vain HB) Polttoainetoiminen lisälämmitin (D4D) AUDIO Linea Terra Linea Sol T Sport Integroitu CD-audiolaitteisto 4 kaiutinta 6 kaiutinta Audiolaitteen kauko-ohjaus ohjauspyörästä VSC-ajovakauden hallintajärjestelmä (vain 1,6 Hatchback) TRC-luistonestojärjestelmä (vain 1,6 Hatchback) Passiivinen Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Etu- ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt Turvakori Edessä 3-pisteturvavyöt, esikiristimet ja voimanrajoittimet Takana 3 kpl 3-pisteturvavöitä Etuturvavöiden korkeudensäätö Niskatuet 2 edessä, 3 takana Sähköikkunoiden turvatoiminto Lastenistuinten Isofix-kiinnityspisteet MURTOSUOJAUS Linea Terra Linea Sol T Sport Immobilizer-ajonestolaite TVSS-varashälytin Värit esitteen valokuvissa voivat painoteknisistä syistä hieman erota todellisista. Toyota Auto Finland Oy pidättää oikeuden ennalta ilmoittamatta muuttaa teknisiä tietoja ja varustelua. Esitteessä käytetyt kansainväliset kuvat eivät täysin vastaa Suomeen tuotavaa mallistoa.

24 46 Mielenrauhaa Omistamisen ilon lisäksi Toyota tunnetaan kaikkialla maailmassa tinkimättömästä laadustaan ja luotettavuudestaan. Corollan valmistuksessa on käytetty uusinta tuotantoteknologiaa, jossa huippuunsa viety automaatio ja laadunvalvonta takaavat korkealaatuisen lopputuloksen. Corollan huoltotarve on vähentynyt. Auton valmistuksessa on käytetty entistä kestävämpiä ja pitkäikäisempiä osia, jotka ovat osaltaan vähentäneet auton huoltokustannuksia tuntuvasti. Turvallisuudesta ei ole tingitty, sillä merkittävät parannukset on tehty juuri autolla ajon turvallisuuteen vaikuttavissa osissa. Määräaikaishuolto-ohjelman mukaisesti joka toinen huolto on kevyt öljynvaihtohuolto ja joka toinen huolto sisältää ajokilometreistä riippuen tiettyjä toimenpiteitä, joilla varmistetaan auton kunnon säilymisen mahdollisimman hyvänä. Jos vahinko sattuu Vahingon sattuessa on järkevää tuoda auto Toyota-korjaamolle ammattilaisten käsiin. Varmasti sopivat Toyotan alkuperäiset osat sekä asianmukaiset laitteet ja työvälineet varmistavat auton parhaan mahdollisen kunnon sekä koritakuun säilymisen. Turvalaitetarkastuksia (esim. airbag) voi tehdä vain Toyota-korjaamoilla. Toyota infon numerosta saa 24 tuntia vuorokaudessa apua esim. hinaustarpeeseen tai tiedon lähimmästä Toyota-korjaamosta. 47 Takuu Corollan korkeasta laadusta kertoo myös se, että myönnämme sille kolmen vuoden tai kilometrin takuun. Puhkiruostumattomuustakuu on 12 vuotta. 3 and 12 y WARRANTY ear Tiedämme, että Toyotan menestys perustuu hyvien tuotteiden lisäksi asiakkaita tyydyttävään palveluun. Siksi jokaisessa maamme Toyota-liikkeessä tutkitaan kuukausittain asiakkaidemme mielipiteet toiminnoistamme. Saadut palautteet pyrimme hyödyntämään jokapäiväisessä työssämme. Siinä olemme myös onnistuneet, sillä tutkimusten mukaan suomalaisista autoilijoista Toyotan omistajat ovat kaikkein tyytyväisempiä saamaansa palveluun. Toyota Finance Finland Oy on Toyotan oma rahoitusyhtiö. Se hoitaa kaikki Toyotan suoraan asiakkailleen tarjoamat rahoituspalvelut kuten osamaksurahoituksen sekä rahoitus-ja huoltoleasingin. Palvelut välittävät kaikki Toyota-liikkeet Suomessa. Toyotan Rentin yksilölliseen palveluun kuuluu, että saat täysin matkavalmiiseen autoosi myös toiveittesi mukaiset lisävarusteet. Eräs palvelumuoto on kotimaan liikematkoille suunniteltu Lento & Auto palvelu. Lisätietoja Toyota-malleista. palveluista ja verkostosta saat Toyota Infosta Samassa numerossa Infon tiepalvelu auttaa 24 tuntia vuorokaudessa.

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

www.toyota.fi 01/06/FIN/25 000 Corolla 110-103A

www.toyota.fi 01/06/FIN/25 000 Corolla 110-103A www.toyota.fi 01/06/FIN/25 000 110-103A Corolla Toyotalle laatu ei ole vain lupaus, vaan myös elämäntapa Mikään ei ole niin täydellistä, ettei sitä voisi tehdä vielä paremmin. Tästä johtuen tavoittelemme

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

www.toyota.fi 08/04/FIN/7000 Yaris 110-111A

www.toyota.fi 08/04/FIN/7000 Yaris 110-111A www.toyota.fi 08/04/FIN/7000 110-111A Yaris Paremman tulevaisuuden voi varmistaa vain luomalla sen itse Huomisen menestyjät valmistautuvat jo tänään. Me Toyotalla tähtäämme aina eteenpäin tarjotaksemme

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

05/04/FI/5000 110-113A. www.toyota.fi. Previa

05/04/FI/5000 110-113A. www.toyota.fi. Previa 05/04/FI/5000 110-113A www.toyota.fi Previa Sisällysluettelo 04 Johdanto 06 Muotoilu 08 Sisustus Suorituskyky 10 Ajo-ominaisuudet 12 Moottoriteknologia Turvallisuus 14 Aktiivinen ja passiivinen turvallisuus

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

www.toyota.fi 01/05/FIN/12000 Avensis Verso 110-126A

www.toyota.fi 01/05/FIN/12000 Avensis Verso 110-126A www.toyota.fi 01/05/FIN/12000 110-126A Paremman tulevaisuuden voi varmistaa vain luomalla sen itse Huomisen menestyjät valmistautuvat jo tänään. Me Toyotalla tähtäämme aina eteenpäin tarjotaksemme asiakkaillemme

Lisätiedot

Pistokehybridi Viimeistä teknologiaa edustavat litium-ioni -akut kuljettavat Prius PHEV:tä täydellä latauksella jopa 25 kilometrin matkan.

Pistokehybridi Viimeistä teknologiaa edustavat litium-ioni -akut kuljettavat Prius PHEV:tä täydellä latauksella jopa 25 kilometrin matkan. Prius PHEV Prius PHEV:ssä yhdistyy kaksi maailmaa. Yhdistämällä sähköauto ja hybriditeknologia, saavutetaan lyömättömän alhainen polttoaineen kulutus ja pienet CO -päästöt. Kehittyneen litium-ioni -akkuteknologian

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Arona Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Arona - Tekniset tiedot 1.0 EcoTSI 95 hv Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1,0 / 999

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

CELICA. www.toyota.fi 09/02/FI/5000 110-104A

CELICA. www.toyota.fi 09/02/FI/5000 110-104A CELICA www.toyota.fi 09/02/FI/5000 110-104A 02 03 Sisältö Toyota 04 Tyyliä ja tekniikkaa 06 Innovatiivista muotoilua Suorituskyky 08 Ajo-ominaisuudet 10 Moottoriteknologia 12 T Sport Turvallisuus 16 Aktiivinen

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

Toyotalle laatu ei ole vain lupaus, vaan myös elämäntapa

Toyotalle laatu ei ole vain lupaus, vaan myös elämäntapa Avensis Toyotalle laatu ei ole vain lupaus, vaan myös elämäntapa 02 Mikään ei ole niin täydellistä, ettei sitä voisi tehdä vielä paremmin. Tästä johtuen tavoittelemme jatkuvaa kehitystä kaikessa mitä teemme.

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Tee jotain unohtumatonta.

Tee jotain unohtumatonta. GOAYGO-ESITE Tee jotain unohtumatonta. Sisältö 22 04 14 04 Ulkoasu Urheilullinen ja dynaaminen muotoilu 06 Sisätilat Tyylikäs ja tilava 08 Suorituskyky Vaivaton kaupungin kaduilla 12 Turvallisuus Suojaa

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

SEAT Alhambra. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Alhambra. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Alhambra Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Alhambra - Tekniset tiedot 2.0 TSI DSG Moottori Moottorin rakenne 4-sylinterinen bensiinimoottori, 4-venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 2.0 / 1984

Lisätiedot

www.toyota.fi 05/05/FIN/35 000 Avensis 110-109A

www.toyota.fi 05/05/FIN/35 000 Avensis 110-109A www.toyota.fi 05/05/FIN/35 000 110-109A Avensis Sisältö Toyota Avensis 04 Johdanto 06 Muotoilu Mukavuus ja laatu 12 Kuljettajan ergonomia 14 Matkustamo 16 Tilojen muunneltavuuss Suorituskyky 18 Dieselmoottori

Lisätiedot

SEAT Uusi Ibiza. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Uusi Ibiza. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Uusi Ibiza Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Uusi Ibiza - Tekniset tiedot 1.0 75 hv Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 /

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 M{ZD{ 6 Sedan voimassa 4.2.2010 alkaen Versio Vapaa autoetu Käyttöetu Autoveroton ohjehinta, AUTON HINTA (alv 22%) Arvioitu autovero, Kokonaishinta, Metalliväri METALLIVÄRIN

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

www.toyota.fi 04/08/AVE/FI/25.0000 Avensis 110-109

www.toyota.fi 04/08/AVE/FI/25.0000 Avensis 110-109 www.toyota.fi 04/08/AVE/FI/25.0000 110-109 Avensis Toyotalle laatu ei ole vain lupaus, vaan myös elämäntapa Mikään ei ole niin täydellistä, ettei sitä voisi tehdä vielä paremmin. Tästä johtuen tavoittelemme

Lisätiedot

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Jonna Nevalainen Tiedotuspäällikkö Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä

Lisätiedot

RAV4. Suorituskyky 18. Turvallisuus 22 Mukavuus. www.toyota.fi 09/02/FI/10000 110-115A

RAV4. Suorituskyky 18. Turvallisuus 22 Mukavuus. www.toyota.fi 09/02/FI/10000 110-115A RAV4 02 08 Suorituskyky 18 Turvallisuus 22 Mukavuus www.toyota.fi 09/02/FI/10000 110-115A 03 06 Vapaus valita Takaisin luontoon. Vai luontoon ja takaisin. Uusi Toyota RAV4 on kotonaan kaikkialla. Se kulkee

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

09/05/FIN/20.000 110-127A

09/05/FIN/20.000 110-127A www.toyota.fi 09/05/FIN/20.000 110-127A Corolla Verso Toyotalle laatu ei ole vain lupaus, vaan myös elämäntapa Mikään ei ole niin täydellistä, ettei sitä voisi tehdä vielä paremmin. Tästä johtuen tavoittelemme

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Freemont. Kaikki haluamasi autot.

Freemont. Kaikki haluamasi autot. Freemont. Kaikki haluamasi autot. Elämä on tarina, joka pitää saada kirjoittaa oman tahdon mukaan. Joka päivä pitäisi valita, minne haluat mennä, kenen kanssa, mitä haluat tehdä ja ottaa mukaasi. Valitse

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

Löydä oma tiesi perille

Löydä oma tiesi perille Löydä oma tiesi perille Kaupunkielämä sykkii energiaa. Aja suoraan sen keskelle Suzuki Altolla. Alto on ainutlaatuinen, ekologinen ja kompakti kulkuneuvo, joka on yhtä ketteräliikkeinen kuin hyvännäköinenkin.

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv 1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Automaattinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta

Lisätiedot

MR2. www.toyota.fi 09/02/FIN/5000 110-124A

MR2. www.toyota.fi 09/02/FIN/5000 110-124A MR2 www.toyota.fi 09/02/FIN/5000 110-124A Sisältö Toyota MR2 04 Tuotekonsepti 06 Muotoilu 02 Suorituskyky 08 Ajo-ominaisuudet 10 Moottorin teknologia 03 Turvallisuus 12 Aktiivinen ja passiivinen turvallisuus

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

CAMRY. www.toyota.fi. Libris 10.000 kpl 10/2001

CAMRY. www.toyota.fi. Libris 10.000 kpl 10/2001 CAMRY Libris 10.000 kpl 10/2001 www.toyota.fi Maahantuoja TOYOTA AUTO FINLAND OY Oikeudet muutoksiin pidätetään. Esitteessä käytetyt kansainväliset kuvat eivät täysin vastaa Suomeen tuotavaa mallistoa.

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Mene veteen! Mene mutaan! Mene metsään! Mene lumeen! Mene kivikkoon!

Mene veteen! Mene mutaan! Mene metsään! Mene lumeen! Mene kivikkoon! Mene veteen! Mene mutaan! Mene metsään! Mene lumeen! Mene kivikkoon! Elä elämää! Lähde matkaan! Elämä on matka -sanonta on yleinen tapa sanoa, että seikkailuhenkeä ei tule unohtaa. Jimnyn kuljettajalle

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

Tekniset tiedot. 1.8 Hybrid Premium. Hyödynnä Toyota-koodi 1HBFkqD. Lisätiedot: Tiedot tulostettu Malli 1.8 Hybrid Premium ,35

Tekniset tiedot. 1.8 Hybrid Premium. Hyödynnä Toyota-koodi 1HBFkqD. Lisätiedot: Tiedot tulostettu Malli 1.8 Hybrid Premium ,35 Hyödynnä Toyota-koodi 1HBFkqD 1.8 Hybrid Premium Malli 1.8 Hybrid Premium 32 119,35 Ulkovärit Verhoilut Rakentamasi auton lisävarusteet Platinum Bronze (1G2) Musta osanahkaverhoilu (FC20) Tavaratilan suojapohja

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet TEKNISET TIEDOT Jeep Patriot Perustiedot Korimalli Kokoonpanotehdas 5-ovinen monikäyttöauto Belvidere, Illinois, USA Moottorit 2.4-Dual VVT (bensiini) Nelisylinterinen rivimootori, imusarja elektronisila

Lisätiedot

SPACE CAB DOUBLE CAB TWO SEATER DOUBLE CAB

SPACE CAB DOUBLE CAB TWO SEATER DOUBLE CAB SPACE CAB DOUBLE CAB TWO SEATER DOUBLE CAB SPACE CAB DOUBLE CAB Isuzu D-MAX tuo pick-up -luokkaan kokonaan uuden vaatimustason. Se on suunniteltu kovaan käyttöön ja raskaan lastin kuljettamiseen. Erillinen

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot