Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Ville Riekkinen avasi kokouksen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Ville Riekkinen avasi kokouksen 17.10."

Transkriptio

1 Kilpailutyöryhmä 6/2015 Aika: klo Paikka: Uimaliiton toimisto (Hämeentie 105 A, Helsinki) Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X x, saapui jäsen Krister Fogelberg X x, Skype jäsen Johanna Kara X x, poistui jäsen Antti Vilppola X x, Skype jäsen Matti Alpola X jäsen Ville Riekkinen X x esittelijä Riku Riikonen X x Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Ville Riekkinen avasi kokouksen Läsnäolijoiden toteaminen Todettiin läsnäolijat yllä olevan listan mukaisesti. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan/-ien nimeäminen Todettiin kokous päätösvaltaiseksi ja nimettiin pöytäkirjan tarkastajaksi Johanna Kara. Kohdasta 7.3 eteenpäin Ville Riekkinen Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Hyväksyttiin pöytäkirja 5/2015 lisäyksellä, että esitykset päätettiin hyväksyä. n hyväksyminen Hyväksyttiin esityslista. Tiedoksi 6.1 Uinti: arvokilpailujen toimitsijat Tulevien arvokilpailuiden toimitsijoita.

2 Kilpailu Ajankohta Kilpailunjohtaja Lähettäjä Suomen mestaruuskilpailut, Espoo Anne-Marja Hammar Hannu Pärnänen Ikäkausimestaruusuinnit, Seinäjoki Kaija Niemi Pekka Hurskainen 6.2 Yleinen: Uimaliitto sai LENiltä arvokisojen järjestämisoikeuden Suomi sai järjestettäväkseen vuoden 2018 nuorten EM-kilpailut uinnissa ja uimahypyissä (Helsinki) sekä taitouinnissa (Tampere). 6.3 Uinti: Kuuluttajakoulutus Kuuluttajakoulutus pidettiin Tampereella ja osallistujia oli 9 ympäri Suomea. Palautteen perusteella koulutus oli onnistunut ja mietintään on hyvä ottaa, millaisena koulutus järjestetään ensi vuonna. 6.4 Uinti: Rio de Janeiron karsintakilpailut Kevätkauden 2016 Rion olympialaisiin karsintakilpailuna toimivat seuraavat kilpailut, jotka liiton huippuuintiurheilun valmennustiimi on linjannut. Vielä ei FINAlta ole tullut vahvistusta asiasta. Grand Prix 2, Oulu Oskarin Uinnit XXXIII, Jyväskylä Suomen mestaruuskilpailut, Helsinki Grand Prix 3, Tampere Laviaarit, Espoo 6.5 Uinti: lyhyen radan EM-kilpailujen toimitsijavalinta Lyhyen radan EM-kilpailuihin joulukuuta 2015 valittiin ja lähetetään Krister Fogelberg toimitsijaksi. 6.6 Uinti: olympialaisten 2016 toimitsijavalinta Rio de Janeiron olympialaisiin ei esitettyä Matti Alpolaa valittu. 6.7 Uinti: FINA valitsi Budapestin (HUN) 2017 kisaisännäksi Vuoden 2017 maailmanmestaruus sekä maailman mastersmestaruuskilpailut ovat myönnetty Budapestiin. 6.8 Uinti: Pohjoismaiden ikäkausimestaruusuinnit 2016 ja IKM 2016 sekä Uinti Tampere ja TaTU Tampere on ilmoittanut halukkuutensa järjestää vuoden 2016 IKM PM Tämä tarkoittaa myös sitä, että kesän 2016 IKM uinnit siirtyvät ajankohtaan Koska Rollot sekä IKM ovat UiTa/TaTUn järjestämiä, on esitetty jos vuoden 2017 IKM järjestäjäksi valittu ÅSK pitäisi IKM kisat 2016 ja UiTa/TaTU Vuoden 2017 IKM uintien ajankohta on Taitouinti: kansalliset arvokilpailut Vanders on ilmoittanut, ettei halua järjestää myönnettyjä liiton arvokilpailuja. Syynä muiden seurojen kritiikki järjestäjää kohtaan erityisesti olosuhteiden heikkoudesta Ikäkausimestaruuskilpailut, Vanders 6.10 Yleinen: NSF kilpailusäännöt Tammikuun kokouksessa liittojen toiminnanjohtajat ja puheenjohtajat käyvät läpi myös sääntöasioita ja niiden käytäntöjä. Ongelmaksi nostettu esim. se, etteivät voimassa olevat säännöt ole julkisesti missään

3 näkyvissä. Osittain varmasti tästä syystä PM-kilpailuissa ei sääntöjä noudateta tai kaikki osallistujat eivät ole tietoisia ajanmukaisista säännöistä Uinti: kansallisten kilpailujen siirtoja Seuraava kilpailut on lisätty kevään 2016 kilpailukalenteriin. Aquila: kansalliset uinnit PUS, OuLo, Vanders, KuUS, UiTa Lisähuomiona, että tehdään muistutus seuroille kevään kutsuista liitettäväksi kalenteriin Vesipallo: käynnissä olevat sarjat ja lisenssittömät pelaajat Tiedoksi, että käynnissä olevissa sarjoissa on ollut useampi peli ja näiden joukkueissa edustuskelvottomia pelaajia. Näissä otteluissa voittaja määritellään sarjamääräysten mukaisesti ja joissakin otteluissa molemmat joukkueet määrätään häviämään ottelu. Juha Varinowski sarjavastaavana koordinoi ottelutulosten päivityksen. Päätösasiat 7.1 Yleinen: yhdenvertaisuussuunnitelma Keskusteltiin liiton yhdenvertaisuusasioista pohjaksi suunnitelmalle. Riku Riikonen lähettää kommentit eteenpäin Eerika Laalo-Häikiölle. 7.2 Uinti: kansainvälisten arvokilpailujen toimitsijat Päätettiin esittää uinnin kansainvälisiin arvokilpailuihin seuraavia toimitsijoita. EM , Lontoo (GBR) masters EM , Lontoo (GBR) nuorten EM , Hodmezovasarhely (HUN) Anne-Marja Hammar Sakari Hurskainen Sami Wahlman Riku Riikonen lähettää päätöksen tiedoksi valituille ja tarkistetaan samalla onko ajankohdat henkilöille sopivat. 7.3 Uinti: HSV järjestelmän käyttö Päätettiin, että vaikka FINAn mukaan HSV-järjestelmää (suurnopeuskamerat) voidaan käyttää SW 4.4 tarkastamiseen, niin kansallisella tasolla videojärjestelmästä katsotaan vain mahdolliset vaihtorikot. 7.4 Taitouinti: kansainväliset tuomarit Päätettiin palauttaa taitouinnin asiantuntijaryhmän esitys valmisteluun, koska esityksessä nähtiin puutteita. Käsitellään asia mahdollisesti pikakäsittelyllä sähköpostilla erikseen mikäli aikataulu on kiireellinen. Riku Riikonen lähettää tarkentavat kysymykset. 7.5 Uinti: arvokilpailujen toimitsijat Päätettiin valita tulevien arvokilpailuiden toimitsijoiksi seuraavat. Riku Riikonen lähettää päätöksen tiedoksi valituille ja tarkistetaan samalla onko ajankohdat henkilöille sopivat.

4 Kilpailu Ajankohta Kilpailunjohtaja Lähettäjä Grand Prix , Oulu Sami Wahlman Leena Brooke (FINA) Suomen mestaruuskilpailut, Helsinki Krister Fogelberg Keijo Kiviluoma (FINA) Mastersmestaruuskilpailut (25 m), Kalervo Sipiläinen Leena Prokkonen Kokkola Grand Prix , Tampere Sakari Hurskainen Hannu Pärnänen (FINA) Rollo-uinnit, Tampere Jouni Karvo Hannu Paajanen Ikäkausimestaruusuinnit (50 m), Turku Saija Tynkkynen Seppo Loiske Grand Prix Challenge (50 m), Jyväskylä Kjell Hansen Jaakko Erkinaro avovesiuinnin SM, Kangasala Iia Hyvönen Ville Riekkinen 7.6 Uinti: paralympiakomitean verkkokurssi Päätettiin, että kaikki nykyiset FINA-tuomarit sekä liiton kilpailupäällikkö, Riku Riikonen, kustannetaan kansainvälisen paralympiakomitean verkkokurssille koskien uinnin tuomarityöskentelyä. Tiedotetaan kurssista myös muille 1-lk tuomareille, kilpailuita järjestäville sekä vammaisuimareita omaaville seuroille. Selvitetään FINA-tuomareiden englanninkielen taito ennen kurssille ilmoittamista. Pyrkimyksenä saada myös alueellisesti kattava tilanne koko Suomen alueelle. Kehittämisasiat 8.1 Uinti: kilpailunjohtajan ja tuomariklubin tarkkailijan rooli kilpailuissa Kuultiin tuomariklubin näkemys Ville Riekkisen toimesta kilpailunjohtajan ja tuomariklubin tarkkailijan roolista ennen kilpailua, kilpailujen aikana sekä kilpailuiden jälkeen. Tuomaritarkkailijan tehtävät kilpailuissa kirjataan täten selvemmäksi. Muita muutoksia on, että tarkkailijat käyvät läpi vain kauden uudet arvokisajärjestäjät ja samalla lisätään kansallisten kilpailujen tarkkailua. Luodaan vuoden kilpailujen kriteeristö selkeämmäksi ja valintaprosessi sekä arvioijat uusitaan. Toimitetaan tarkkailuraportit samasta kilpailuryhmästä tuleville arvokilpailujen järjestäjille. 8.2 Uinti: katsaus mestaruuskilpailusääntöjen tilanteeseen Keijo Kiviluoma esitteli mestaruuskilpailusääntöjen tilanteen. Masters-kilpailusäännöt vaativat vielä hiukan hiomista, mutta samalla linjattiin, että tulevissa masterskilpailuissa ratajärjestys tehdään seuraavasti: 8 rataa: 1500/800/400 aikojen perusteella, muut ikäsarjoittain (automaattisesti, WinGrodan) 6 rataa: joko kuten edellä mainittuna tai vaihtoehtoisena kaikki lajit aikojen perusteella Keijo laittaa säännöt kommenttikierrokselle ja pyritään tuomaan mestaruuskilpailusäännöt seuraavaan kokoukseen päätettäväksi.

5 8.3 Uinti: katsaus kilpailukäsikirjan tilanteeseen Ville Riekkinen ja Antti Vilppola esittelivät kilpailukäsikirjan tilanteen. Nähtiin kilpailukäsikirjana toimiva taulukko joka toimii tarkastuslistana monissa kilpailua edeltävissä toimissa. 8.4 Uinti: katsaus kilpailujärjestelmän uudistamisen tilanteeseen Riku Riikonen esitteli kilpailujärjestelmän uudistamisen tilanteen. Uudistaminen etenee tällä hetkellä verkkaisesti. Järjestetään syyskokouksen yhteydessä keskustelutilaisuus, mutta minkä vetäjä on vielä avoin. 8.5 Uinti: LENin toimitsijaseminaari Keijo Kiviluoma osallistuu LENin pidettävään toimitsijaseminaariin. Nostetaan seminaarissa esille esim. Ratanumerointi kv-arvokilpailuissa, selkäuinnin lähtöavustimen nostaminen pois vedestä startin jälkeen, DNF:n korvaava sääntökohta, HSV ja SW Uinti: Paralympiakomitea on lähestynyt toimitsijakurssista Päätettiin, että vastataan IPC:n toimitsijakurssin pitämistiedusteluun, että tapahtuma on mielenkiintoien, mutta aivan lähitulevaisuudessa kurssia ei järjestettäisi. 8.7 Uinti: Grand Prix sarja ja B-finaalit Keskusteltiin tulisiko B-finaalissa olla joku ehto tietyn osallistujamäärän suhteen, että laji järjestetään. Päätettiin tarkentaa asiaa seuraavasti: Mikäli osallistujia on lajissa 0-8, uidaan suora finaali vain iltajaksossa. Mikäli osallistujia on lajissa 9-11, uidaan aamujaksossa alkuerät ja iltajaksossa vain A-finaali. Mikäli osallistujia on lajissa 12-16, uidaan aamujaksossa alkuerät ja iltajaksossa A- ja B-finaali. Käytäntö otetaan käyttöön Grand Prix 2. osakilpailussa. Tilanne lajin osallistujista katsotaan aamujakson peruutusajan päättymisen jälkeen. Mahdollisesti myöhemmin tapahtuvat uimarimäärän muutokset eivät enää vaikuta lajin uimiseen kuin ainoastaan tilanteessa, missä peruutusten takia B-finaalissa ei olisi yhtään uimaria. Tällöin uidaan vain A-finaali. Muut asiat 9.1 Uinti: sääntöseminaari Ajankohtana on ja paikkana Baltic Queen, Tallink-Silja. Maissa pidettävä seminaarin aloituspaikka ei ole vielä tiedossa. 9.2 Yleinen: SM-viikko YLE on ilmoittanut, että ovat viemässä voimakkaasti uutta tuotetta nimeltä SM-viikko eteenpäin. Tapahtuma tullaan järjestämään näillä näkymin kesällä 2017 ja tämä tulee vaikuttamaan myös uinnin arvokilpailujärjestelmään, mikäli tapahtuma toteutuu niin että uintiurheilu on mukana. Asiasta tiedotetaan lisää kun tietoa tulee saataville. Seuraava kokous Seuraava kokous pidetään viimeistään kun taitouinnilta tulee täydennetyt materiaalit.

6 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päättää kokouksen Keijo Kiviluoma Puheenjohtaja Sihteeri Riku Riikonen n tarkastaja xx

Kilpailutyöryhmä 7/2015

Kilpailutyöryhmä 7/2015 Kilpailutyöryhmä 7/2015 Aika: 11.11.2015 18.11.2015 Paikka: Sähköpostikokous Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X x jäsen Krister Fogelberg X x jäsen Johanna Kara X x jäsen Antti Vilppola X x

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 8/2015

Kilpailutyöryhmä 8/2015 Kilpailutyöryhmä 8/2015 Aika: 15.12.2015 22.12.2015 Paikka: Sähköpostikokous Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X jäsen Johanna Kara X jäsen Antti Vilppola X X jäsen

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 1/2014

Kilpailutyöryhmä 1/2014 Kilpailutyöryhmä 1/2014 Aika: 26.3.2014 klo 18.00 20.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X X (Skype) jäsen Johanna

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 4/2015

Kilpailutyöryhmä 4/2015 Kilpailutyöryhmä 4/2015 Aika: 30.6.2015 klo 17.00 19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto (Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki) Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma jäsen Krister Fogelberg (Skype) jäsen Johanna

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 5/2015

Kilpailutyöryhmä 5/2015 Kilpailutyöryhmä 5/2015 Aika: Sähköpostikokous 19.8.2015 Paikka: - Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X X jäsen Johanna Kara X X jäsen Antti Vilppola X X jäsen Matti

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 1/2016

Kilpailutyöryhmä 1/2016 Kilpailutyöryhmä 1/2016 Aika: 30.01.2016 klo 12 Paikka: Rantasipi Airport, Vantaa Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X x jäsen Krister Fogelberg X jäsen Johanna Kara X x jäsen Antti Vilppola X

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X Kilpailutyöryhmä 3/2018 Aika: 30.3.2018 Paikka: Sähköpostikokous Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X jäsen Krister Fogelberg X X

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. x liittohallitus Emilia Uusitalo. jäsen Krister Fogelberg X x, skype esittelijä Riku Riikonen X x

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. x liittohallitus Emilia Uusitalo. jäsen Krister Fogelberg X x, skype esittelijä Riku Riikonen X x Kilpailutyöryhmä 4/2017 Aika: 25.4.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X x liittohallitus Emilia Uusitalo X x jäsen

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 3/2015

Kilpailutyöryhmä 3/2015 Kilpailutyöryhmä 3/2015 Aika: 25.3.2015 klo 17.00 19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto (Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki) Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X X jäsen Johanna

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X X Kilpailutyöryhmä 5/2017 Aika: 1.6.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X jäsen Krister

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X Kilpailutyöryhmä 9/2018 Aika: 17.9.2018 klo 17.00 Paikka: Mäkelänrinteen uintikeskus, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X x

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X x Kilpailutyöryhmä 7/2017 Aika: 6.11.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X x liittohallitus Emilia Uusitalo X jäsen Krister

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X. Xpaikalla 18.00

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X. Xpaikalla 18.00 Kilpailutyöryhmä 5/2018 Aika: 8.5.2018 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen liittohallitus Emilia Uusitalo jäsen Krister Fogelberg

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X esittelijä Riku Riikonen X X Kilpailutyöryhmä 1/2017 Aika: 21.1.2017 klo 13-15.30 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X jäsen

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä

Osallistujat Kutsu Läsnä Kilpailutyöryhmä 6/2016 Aika: 7.12.2016 klo 17-20 Paikka: Uimaliiton toimisto Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X x jäsen Krister Fogelberg X x, Skype jäsen Johanna Kara X jäsen Antti Vilppola

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X Kilpailutyöryhmä 6/2017 Aika: 5.9.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X X liittohallitus Emilia Uusitalo X X jäsen

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 5/2014

Uimaliiton liittohallitus 5/2014 Uimaliiton liittohallitus 5/2014 Aika: ke 4.6.2014 klo 14.00-16.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Tero

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. X liittohallitus Emilia Uusitalo. X, läsnä kohdasta. X, poistui kohdan 6.

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. X liittohallitus Emilia Uusitalo. X, läsnä kohdasta. X, poistui kohdan 6. Kilpailutyöryhmä 3/2017 Aika: 28.3.2017 klo 17.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen liittohallitus Emilia Uusitalo, läsnä kohdasta

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 3/2016

Kilpailutyöryhmä 3/2016 Sivu 1 / 8 Kilpailutyöryhmä 3/2016 Aika: 22.06.2016 klo 18-20 Paikka: Uimaliiton toimisto Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X, poistui paikalta kohdan 7.4 käsittelyn ajaksi jäsen Krister Fogelberg

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 3/2015

Uimaliiton liittohallitus 3/2015 Uimaliiton liittohallitus 3/2015 Aika: 10.2.2015 klo 16.30-20.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105 A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Lotta

Lisätiedot

Sääntöseminaari 2016 Tuomarin urapolku. Tervetuloa

Sääntöseminaari 2016 Tuomarin urapolku. Tervetuloa Tuomarin urapolku Tervetuloa Tuomarin urapolku KTR:n ja tuomariklubin yhteisprojekti Tarkoituksena kuvata tuomarin polun eri mahdollisuuksia ja avata eri vaiheet sekä lisätä läpinäkyvyyttä Julkaistu netissä

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 4/2013

Uimaliiton liittohallitus 4/2013 Uimaliiton liittohallitus 4/2013 Aika: Paikka: 26.27.4.2013 Läntinen Rantakatu 35, Turku Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X varapj Tero Matkaniemi X jäsen Matti Alpola

Lisätiedot

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X x esittelijä Riku Riikonen X x

Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä. jäsen Krister Fogelberg X x esittelijä Riku Riikonen X x Kilpailutyöryhmä 1/2018 Aika: 20.1.2018 klo 13.30 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Ville Riekkinen X liittohallitus Emilia Uusitalo X jäsen Krister

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 5/2016

Kilpailutyöryhmä 5/2016 Kilpailutyöryhmä 5/2016 Aika: 31.10.2016 klo 17.30-20 Paikka: Uimaliiton toimisto Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X jäsen Johanna Kara X X jäsen Antti Vilppola X

Lisätiedot

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2014 2016

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2014 2016 10.1.2014 Liittohallituksen päätös Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2014 2016 Suomen Uimaliiton arvokilpailujen valintajärjestelmästä ja -kriteereistä päättää liittohallitus huippu-uintiurheilun

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 4/2017

Uimaliiton liittohallitus 4/2017 Uimaliiton liittohallitus 4/2017 Aika: ma 3.4.2017 klo 16.30-20.25 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki tai Skype Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Marjukka Palin

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 13/2017

Uimaliiton liittohallitus 13/2017 Uimaliiton liittohallitus 13/2017 Aika: ma 18.12.2017 klo 17.11-20.45 Paikka: Holiday Inn Helsinki City Centre, Elielin aukio 5, 00100 Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 12/2017

Uimaliiton liittohallitus 12/2017 Uimaliiton liittohallitus 12/2017 Aika: ti 28.11.2017 klo 16.00-20.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman x jäsen Antti Wihanto

Lisätiedot

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen X Pöytäkirja Kokous 3/2012 Aika ja 12.9.2012 klo 16.30 Helsinki Esityslista paikka Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Työ- ja talousvaliokunta Mastersvaliokunta Uimahyppyjen johtoryhmä

Lisätiedot

Sääntövaliokunta 2/2013

Sääntövaliokunta 2/2013 Sääntövaliokunta 2/2013 Aika: 2.4.2013 klo 16.00-19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x varapj Keijo Kiviluoma,

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 8/2013

Uimaliiton liittohallitus 8/2013 Uimaliiton liittohallitus 8/2013 Aika: 6.7.2013 klo 11.00-15.00 Paikka: Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus, Rautpohjankatu 6, 40700 Jyväskylä Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 2/2013

Uimaliiton liittohallitus 2/2013 Uimaliiton liittohallitus 2/2013 Aika: Paikka: 14.2.2013 klo 16.00-19.35 Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X varapj Tero Matkaniemi,

Lisätiedot

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen.

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen. 1 (5) x Pöytäkirja Kokous 1/2012 Esityslista Aika ja paikka 21.1.2012 Tikkurilan kopiopalvelu Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Työ- ja talousvaliokunta Mastersvaliokunta Uimahyppyjen

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 1/2016

Uimaliiton liittohallitus 1/2016 Uimaliiton liittohallitus 1/2016 Aika: 19.1.2016 klo 16.00-19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105 A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman jäsen Ari Mononen

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 9/2016

Uimaliiton liittohallitus 9/2016 Uimaliiton liittohallitus 9/2016 Aika: 30.8.2016 klo 16.00-19.45 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105 A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x (pj kohdat

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 21.9.2017 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2017-2021 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 2 Masters-uinti ja masters-avovesiuinti Sisällys YLEISTÄ... 4 MASTERS-KILPAILUJEN UINTISÄÄNNÖT... 5 MSW 1 IKÄRYHMÄT...

Lisätiedot

päivitetty Sisältö

päivitetty Sisältö Sisältö Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2017 2020... 2 1. Valintoja koskevat yleisperiaatteet... 2 2. Valintaprosessi... 3 3. Kilpailukohtaiset valintakriteerit... 4 3.1. Uinti, yleiset sarjat...

Lisätiedot

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille Liittohallitus 25.10.2016 Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2017 2020 Suomen Uimaliiton arvokilpailujen valintajärjestelmästä ja -kriteereistä päättää liittohallitus huippu-uintiurheilun johtoryhmän

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 7/2016

Uimaliiton liittohallitus 7/2016 Uimaliiton liittohallitus 7/2016 Aika: 14.6.2016 klo 16.00-21.11 Paikka: Itämerentori 2, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Ari Mononen X x (poistui klo

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 3/2014

Uimaliiton liittohallitus 3/2014 Uimaliiton liittohallitus 3/2014 Aika: ti 4.3.2014 klo 16.00-19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Tero

Lisätiedot

Suomen Uimaliitto Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille

Suomen Uimaliitto Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille Suomen Uimaliitto Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2009 2012 1. Valintajärjestelmän yleisperiaatteet Tämä päätös koskee valintoja MM- (ei nuorten) ja EM-kilpailuihin uinnissa, uimahypyissä ja

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 29.4.2015 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 2 Masters-uinti ja masters-avovesiuinti Näissä säännöissä käytetään seuraavia FINA:n sääntöjen mukaisia lyhennyksiä:

Lisätiedot

Vesipallon asiantuntijaryhmä 1/2018

Vesipallon asiantuntijaryhmä 1/2018 Vesipallon asiantuntijaryhmä 1/2018 Aika: 20.1.2018 klo 13.30-16.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä pj Peter Von Weissenberg X x jäsen Reija Häkkinen X x jäsen Kalle Nousiainen

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 2/2014

Kilpailutyöryhmä 2/2014 Kilpailutyöryhmä 2/2014 Aika: 15.9.2014 klo 18.00 20.09 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X jäsen Johanna Kara

Lisätiedot

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen.

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajan nimeäminen. 1 (6) x Pöytäkirja Kokous 3/2011 Esityslista Aika ja paikka 10.8.2011 Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Työ- ja talousvaliokunta Mastersvaliokunta Uimahyppyjen johtoryhmä Sääntövaliokunta

Lisätiedot

Kilpailutyöryhmä 2/2016

Kilpailutyöryhmä 2/2016 Kilpailutyöryhmä 2/2016 Aika: 13.04.2016 klo 18-20 Paikka: Uimaliiton toimisto Osallistujat Kutsu Läsnä pj Keijo Kiviluoma X X jäsen Krister Fogelberg X X, Skype jäsen Johanna Kara X jäsen Antti Vilppola

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 4/2016

Uimaliiton liittohallitus 4/2016 Uimaliiton liittohallitus 4/2016 Aika: 21.3.2016 klo 16.00-19.40 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105 A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman x jäsen Ari Mononen

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 5/2017

Uimaliiton liittohallitus 5/2017 Uimaliiton liittohallitus 5/2017 Aika: to 4.5.2017 klo 16.00-20.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki tai Skype Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman jäsen Marjukka Palin

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 4/2012 6.6.2012

SEURATIEDOTE 4/2012 6.6.2012 SEURATIEDOTE 4/2012 6.6.2012 Myönnetyt Seuratuet 2012 Seuratoiminnan kehittämistuen saajat 2012 on valittu. Tukea haettiin 1359:llä hakemuksella yhteensä 8,6 miljoonaa euroa. Tukea oli jaossa 1 140 000.

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 1/2014

Uimaliiton liittohallitus 1/2014 Uimaliiton liittohallitus 1/2014 Aika: pe 10.1.2014 klo 16.00-19.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Tero

Lisätiedot

UIMALIITON STRATEGIA VEDESSÄ ON VIRTAA!

UIMALIITON STRATEGIA VEDESSÄ ON VIRTAA! UIMALIITON STRATEGIA 2017-2020 VEDESSÄ ON VIRTAA! Visiomme: Halutuin laji huipulla! Missiomme: Kehitämme uimataitoa ja uintiurheilua yhdessä uimaseurojen kanssa, jotta: - vesiliikunnasta muodostuu mahdollisimman

Lisätiedot

Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kilpailu KILPAILUVALIOKUNTA 18.11.2014. Aika 18.11.2014, klo 15.00. Valo-talo, Sali I

Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kilpailu KILPAILUVALIOKUNTA 18.11.2014. Aika 18.11.2014, klo 15.00. Valo-talo, Sali I Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kilpailu 18.11.2014 KILPAILUVALIOKUNTA Aika 18.11.2014, klo 15.00 Paikka Valo-talo, Sali I Läsnä Pasi Oksanen puheenjohtaja Harri Aalto Anne Fröberg Harri Heikkilä

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA UINNIN MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT UINNIN MASTERS-MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA UINNIN MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT UINNIN MASTERS-MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 UINNIN MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT UINNIN MASTERS-MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT SISÄLLYSLUETTELO UINNIN MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT... 3 1 Mestaruuskilpailut uinnissa... 3 2 Järjestäminen...

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 13/2016

Uimaliiton liittohallitus 13/2016 Uimaliiton liittohallitus 13/2016 Aika: ti 13.12.2016 klo 16.00-19.00 Paikka: Hotelli Seurahuone, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Ari Mononen X estynyt

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2018

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.06.2018 PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 4 Pöytäkirjan tarkastaminen 5

Lisätiedot

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. SUOMEN BRIDGELIITTO FINLANDS BRIDGEFÖRBUND ry HALLITUKSEN KOKOUS 6/2018 Aika: 19.8.2018 Paikka: Hotelli Korpilampi, Espoo Läsnä: Pasi Kuokkanen puheenjohtaja Hulda Ahonen sihteeri Taru Reinikainen Jussi

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT 27.5.2014 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT 2 Uinnin mestaruuskilpailut 1 SUOMEN UIMALIITON MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT 1 Mestaruuskilpailut uinnissa Mestaruuskilpailuja

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 04.12.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajat 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2008 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2008-31.8.2009 KUOPION UIMASEURA RY, uintityötä jo vuodesta 1904 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran toiminnan pääpaino on kilpailullisen

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.09.2013 PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Toimikunnan

Lisätiedot

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. SUOMEN BRIDGELIITTO FINLANDS BRIDGEFÖRBUND ry HALLITUKSEN KOKOUS 6/2017 Aika: 15.12.2017 klo 16:30 Paikka: Bridge Areena, Helsinki Läsnä: Pasi Kuokkanen puheenjohtaja Hulda Ahonen sihteeri Kaj G Backas

Lisätiedot

KILPAILUVALIOKUNTA. Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kilpailu Aika , klo Sporttitalo, SUL:n toimitilat

KILPAILUVALIOKUNTA. Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kilpailu Aika , klo Sporttitalo, SUL:n toimitilat Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kilpailu 11.9.2019 KILPAILUVALIOKUNTA Aika 11.9.2019, klo 14.30 Paikka Sporttitalo, SUL:n toimitilat Läsnä Rami Urho puheenjohtaja Anne Fröberg Ari Honkanen Esa Kaihlajärvi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aika: Torstai 2.11.2017 klo 16.30 Paikka: K215, Konetekniikka K1, Otakaari 4 Läsnäolijat: Lista läsnäolijoista on liitteenä 1. 1. Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

KILPAILUVALIOKUNTA. Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kilpailu 26.2.2014. Aika 26.2.2014, klo 15.00. Valo-talo, Sali I

KILPAILUVALIOKUNTA. Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kilpailu 26.2.2014. Aika 26.2.2014, klo 15.00. Valo-talo, Sali I Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kilpailu 26.2.2014 KILPAILUVALIOKUNTA Aika 26.2.2014, klo 15.00 Paikka Valo-talo, Sali I Läsnä Pasi Oksanen puheenjohtaja Harri Aalto Anne Fröberg Harri Heikkilä

Lisätiedot

Grand Prix kilpailuma a ra ykset

Grand Prix kilpailuma a ra ykset Grand Prix kilpailuma a ra ykset 11.9.2014 Sisällys GP-sarja... 2 Lajiohjelmat... 2 GP 1 osakilpailu, 25m allas... 2 GP 2-osakilpailu, 50m allas... 3 GP 3-osakilpailu, 50m allas... 4 Aikarajat... 4 Kilpailulupamaksu...

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Grand Prix kilpailuma a ra ykset

Grand Prix kilpailuma a ra ykset Grand Prix kilpailuma a ra ykset 12.9.2013 Sisällys GP-sarja... 2 Lajiohjelmat... 2 GP 1 osakilpailu, 25m allas... 2 GP 2-osakilpailu, 50m allas... 3 GP 3-osakilpailu, 50m allas... 4 Aikarajat... 4 Kilpailulupamaksu...

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Kilpailuvaliokunnan kokoonpano vuonna 2018: pj. Sari Kekola sekä valiokunnan kokouksiin sai osallistua kaikki Seinäjoen Uimareiden jäsenet

Kilpailuvaliokunnan kokoonpano vuonna 2018: pj. Sari Kekola sekä valiokunnan kokouksiin sai osallistua kaikki Seinäjoen Uimareiden jäsenet KILPAILUVALIOKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2018 Kilpailuvaliokunnan kokoonpano vuonna 2018: pj. Sari Kekola sekä valiokunnan kokouksiin sai osallistua kaikki Seinäjoen Uimareiden jäsenet Yleistä Kilpailuvaliokunnan

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 2/2018

Uimaliiton liittohallitus 2/2018 Uimaliiton liittohallitus 2/2018 Aika: ti 13.2.2018 klo 16.30-19.50 Paikka: Uimaliiton toimisto, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Samuli Liinpää X x

Lisätiedot

Suomen Uimaliiton antidopingohjelma

Suomen Uimaliiton antidopingohjelma 18.6.2015 Suomen Uimaliiton antidopingohjelma Termit ADT WADA FINA LEN IPC Uintiurheilu Suomen Antidopingtoimikunta ry Maailman antidopingtoimisto Kansainvälinen uimaliitto Euroopan uimaliitto Kansainvälinen

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä Aika: Sunnuntai 15.10.2017 klo 14-17.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen klo 14.09. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Idnet-verkoston

Lisätiedot

Hallituksen kokous 1 / 2015

Hallituksen kokous 1 / 2015 Hallituksen kokous 1 / 2015 Pöytäkirja Aika: torstai 15.1.2015, klo 20.00 Paikka: Skype puhelinkokous Kokoukset 2015 1/15 Romppanen Juha, pj - Salminen Kaisu, vpj Haliseva Markku - Halme Ville - Hatunen

Lisätiedot

Huippu-uintiurheilun johtoryhmä 2/2018

Huippu-uintiurheilun johtoryhmä 2/2018 Huippu-uintiurheilun johtoryhmä 2/2018 Aika: 17.5.2018 klo 14:00 16:45 Paikka: Uimaliiton toimisto Osallistujat Kutsu Läsnä pj Eerika Laalo-Häikiö X X jäsen Samuli Liinpää X estynyt jäsen Juri Haverinen

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kilpailu KILPAILUVALIOKUNTA Aika , klo Sporttitalo, SUL:n toimitilat

Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kilpailu KILPAILUVALIOKUNTA Aika , klo Sporttitalo, SUL:n toimitilat Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kilpailu 21.11.2018 KILPAILUVALIOKUNTA Aika 21.11.2018, klo 14.30 Paikka Sporttitalo, SUL:n toimitilat Läsnä Rami Urho puheenjohtaja Anne Fröberg Ari Honkanen Esa

Lisätiedot

x Pöytäkirja 3/ 2012 Kokous 14.04.2012 Esityslista Aika ja paikka Kuopion uimahallin kokoustila klo 12.00

x Pöytäkirja 3/ 2012 Kokous 14.04.2012 Esityslista Aika ja paikka Kuopion uimahallin kokoustila klo 12.00 x Pöytäkirja 3/ 2012 Kokous 14.04.2012 Esityslista Aika ja paikka Kuopion uimahallin kokoustila klo 12.00 Liittohallitus Olosuhdevaliokunta Uinnin johtoryhmä Työ- ja talousvaliokunta Mastersvaliokunta

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 20.08.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 11 Kokouksen avaus 12 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 13 Pöytäkirjan tarkastajat 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2009 YLEISMÄÄRÄYKSET

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2009 YLEISMÄÄRÄYKSET Yleismääräykset 26.4.2011 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2009 YLEISMÄÄRÄYKSET 2 Yleismääräykset Uintiurheilun säännöissä käytetään seuraavia FINA:n sääntöjen mukaisia lyhennyksiä: GR = General Rules = Uintiurheilun

Lisätiedot

x Pöytäkirja Kokous 03.08.2013 klo 12.00 Kuusikkotie 5 b 1,01380 Vantaa

x Pöytäkirja Kokous 03.08.2013 klo 12.00 Kuusikkotie 5 b 1,01380 Vantaa Pöytäkirja Kokous Esityslista Aika ja paikka 03.08.2013 klo 12.00 Kuusikkotie 5 b 1,01380 Vantaa 3.8.2013 Taitouinnin asiantuntijaryhmä Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Suna Ippe Rautavaara,

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

Aika: :00 16:14 Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00

Aika: :00 16:14 Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00 SIVU 1/5 SYYSKOKOUS Aika: 21.10.2017 12:00 16:14 Paikka: Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00 Läsnä: 33 jäsenseuraa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Hyväksyttiin vuosikokouksessa

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Hyväksyttiin vuosikokouksessa KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2006-31.8.2007 Hyväksyttiin vuosikokouksessa 24.11.2006 2 TOIMINNAN TAVOITTEET MUUT TAVOITTEET UINTI: Seuran toiminnan pääpaino on edelleen junioritoiminnan

Lisätiedot

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2016 Aika: torstai 1.9.2016 klo 17.38-19.06 Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Minna Bergström

Lisätiedot

Paikka Turun Kristillinen opisto, Lustokatu, Turku Läsnä Jarmo Laakso* puheenjohtaja. Poistui klo 20.31 12 käsittelyn aikana

Paikka Turun Kristillinen opisto, Lustokatu, Turku Läsnä Jarmo Laakso* puheenjohtaja. Poistui klo 20.31 12 käsittelyn aikana SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND ry HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2011 * 8.1.2011 Paikka Turun Kristillinen opisto, Lustokatu, Turku Läsnä Jarmo Laakso* puheenjohtaja * sihteeri, toiminnanjohtaja

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005 1(6) Aika 3.2.2005 Paikka Läsnä Poissa Ravintola Teatteri, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Suvi Hirvonen, hallituksen jäsen

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA 3/18 PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 05.04.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Sääntömääräinen liittokokous Aika: sunnuntai Paikka: Hotelli Scandic Jyväskylä. Osoite: Vapaudenkatu 73, Jyväskylä.

Sääntömääräinen liittokokous Aika: sunnuntai Paikka: Hotelli Scandic Jyväskylä. Osoite: Vapaudenkatu 73, Jyväskylä. Suomen Valjakkourheilijoiden Liitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2016 Pöytäkirja Aika: sunnuntai 17.4.2016 Paikka: Hotelli Scandic Jyväskylä. Osoite: Vapaudenkatu 73, 40100 Jyväskylä. Läsnä: Liitteen

Lisätiedot

Pöytäkirja 1/ PYKÄLÄ RY:N OPINTOVALIOKUNNAN KOKOUS 1/2017. AIKA: klo Mannerheimintie 3 b

Pöytäkirja 1/ PYKÄLÄ RY:N OPINTOVALIOKUNNAN KOKOUS 1/2017. AIKA: klo Mannerheimintie 3 b PYKÄLÄ RY:N OPINTOVALIOKUNNAN KOKOUS 1/2017 AIKA: klo 18.00 PAIKKA: LÄSNÄ: Mannerheimintie 3 b Johanna Heinonen, puheenjohtaja Kaisa Rissanen, varapuheenjohtaja Olga Larinkari, sihteeri Sara Piirainen,

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2018 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.8.2018-31.7.2019 KUOPION UIMASEURA RY, 114 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Kuopion Uimaseura tarjoaa

Lisätiedot