LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 3/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 21

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 17.6.2014 N:o 3/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 10.6.2014 Sivu 21"

Transkriptio

1 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 21 Kokousaika Tiistai kello Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi Heikkinen Panu Hiltunen Eero Heimonen Minna, poissa Huhtala Marianne, poistui kello Hytönen Pauliina Kallio Marja Kovanen Eeva-Liisa Kuokkanen Margit Kurki Enni Lauri Elias Mäkeläinen Tuomo Naukkarinen Eila Nukarinen Pilvi, poistui kello Paakkinen Arja Pannula Ernst Pannula Simo, saapui klo Peura Anne Peura Marja-Leena Peura Reijo Piironen Eeva Talka Eeva Tammenoja Esko, poissa varajäsen Heiskanen Eino Tarvainen Ulla Tuomaala Kalervo Väänänen Kirsi Muut osallistujat Timo Vuojus, kirkkoherra Simo Lampela, kirkkoherra Muuramen srk, lääninrovasti 20 25, poistui kello Päivi Anttonen, talousjohtaja, sihteeri Päivi Ruotsalainen, seurakuntasihteeri Käsitellyt asiat Sivut Allekirjoitukset Eila Naukkarinen Päivi Anttonen puheenjohtaja sihteeri

2 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 22 Pöytäkirjan tarkastus Laukaa 18_/ Allekirjoitukset Tuomo Mäkeläinen Arja Paakkinen Pöytäkirja on yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa aukioloaikana aukioloaikana kello Päivi Ruotsalainen Seurakuntasihteeri

3 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 23 Käsiteltävät asiat 20 Kokouksen avaus 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22 Pöytäkirjantarkastajien valinta 23 Valtuutettujen esteiden hyväksyminen 24 Työjärjestyksen hyväksyminen 25 Laukaan kirkkoherran virka 26 Tontin myynti 27 Toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta Lapsivaikutusten arviointi 29 Ilmoitusasiat 30 Kokouksen päättäminen KOKOUKSEN AVAUS k.valtuusto 20 Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Eila Naukkarinen avaa kokouksen. Kirkkovaltuuston puheenjohtaja avasi kokouksen. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS k.valtuusto 21 Kirkkovaltuuston kokouksen kuulutus julkaistiin paikallislehdessä Kuulutuksessa on ilmoitettu, että kokouksen asialuettelo on nähtävänä virallisella ilmoitustaululla. Kirkkovaltuuston työjärjestyksen ensimmäisen pykälän mukaan kokouskutsu asialuetteloineen on lähetettävä valtuutetuille vähintään viikkoa ennen kokousta. Kokouskutsu asialuetteloineen ja esityslista postitetaan Kokouskutsukuulutus asialuetteloineen on ilmoituksen mukaisesti nähtävänä virallisella ilmoitustaululla Kirkkolain seitsemännen luvun neljännen pykälän mukaan kirkkovaltuusto on päätösvaltainen, kun saapuvilla on enemmän kuin puolet silloisista jäsenistä. Esitys: Kirkkovaltuusto toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

4 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 24 Ehdotus hyväksyttiin. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA k.valtuusto 22 Kirkkojärjestyksen seitsemännen luvun kuudennen pykälän ja kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan, kirkkovaltuuston pöytäkirja tarkastetaan heti tai sen tarkastaa kokouksessa kaksi valittua jäsentä. Kirkkolain 25 luvun toisen pykälän mukaan pöytäkirja valitusosoituksineen on pidettävä yleisesti nähtävänä vähintään oikaisuvaatimuksen tai valituksen tekemiseen varatun ajan kirkkoherranvirastossa. Kirkkovaltuuston kokouskutsussa on ilmoitettu pöytäkirjan olevan nähtävänä kirkkoherranvirastossa aukioloaikana kello Esitys: Kirkkovaltuusto valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajat toimivat tarvittaessa äänten laskijoina. Kirkkovaltuusto hyväksyy ilmoitetun pöytäkirjan nähtäväoloajan. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tuomo Mäkeläinen ja Arja Paakkinen. Kirkkovaltuusto päätti, että pöytäkirjan tarkastajat toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. Kirkkovaltuusto hyväksyi esitetyn pöytäkirjan nähtävänä oloajan kirkkoherranvirastossa aukioloaikana kello VALTUUTETTUJEN ESTEIDEN HYVÄKSYMINEN k.valtuusto 23 Kirkkovaltuuston työjärjestyksen toisen pykälän mukaan, kirkkovaltuuston tulee hyväksyä valtuutettujen esteet. Tämän jälkeen varajäsenet voivat ryhtyä toimimaan estyneiden tilalla.

5 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 25 Esitys: Kirkkovaltuusto hyväksyy esteellisten valtuutettujen esteet ja varajäsenten toimimisen heidän puolestaan. Kirkkovaltuusto hyväksyi seuraavien valtuutettujen esteet ja valtuutti varajäsenet toimimaan heidän puolestaan tässä kokouksessa Esko Tammenoja, toinen kokous, varajäsen Eino Heiskanen Minna Heimonen, ei ilmoittanut esteestä TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN k.valtuusto 24 Esitys: Kirkkovaltuuston työjärjestykseksi hyväksytään kokouskutsun mukainen asialuettelo. Ehdotus hyväskyttiin. Kirkkoherra Timo Vuojus poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn jälkeen. LAUKAAN KIRKKOHERRAN VIRKA k.neuvosto 67/ Tuomiorovasti Matti Salomäen valmistelu DN:o 42/14 Laukaan seurakunnan kirkkoherran virkaa on mennessä hakeneet Laukaan seurakunnan seurakuntapastori Hanna Laakso, Hankasalmen seurakunnan kirkkoherra Mikko Laitinen ja Jyväskylän seurakunnan Säynätsalon aluekappalainen (X) Harri Romar. Kirkkoneuvoston esityslistan sisältämät tiedot hakijoista jaetaan valtuuston jäsenille erillisellä liitteellä.

6 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 26 Pohdintaa: Valmistelija Simo Lampela Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli toteaa khranviran hakijoiden kelpoisuuden ja antaa hakijoista lausunnon olevassa istunnossa. Kapituli on haastatellut nämä hakijat Kapitulin lausuntoon 21.5 voi sisältyä ehdotus hakijoiden paremmuusjärjestyksestä viran vaatimusten suhteen. Kirkkoherran vaalin valmistelu ja päätös seurakunnassa on samanlaista kuin muukin virantäyttö. On viran tarpeet, hakijoiden tiedot ja taidot sekä henkilökohtaiset ominaisuudet. Kirkkoneuvoston haastattelun ja tuomiokapitulin lausunnon jälkeen vaalin valmistelija esittää kirkkoneuvostolle, kuinka asia viedään kirkkovaltuuston ratkaistavaksi. Neuvosto tekee esityksen. Jos neuvosto äänestää, niin se ei ole siellä vaali, vaan esitys. Sitä ei tehdä lipuilla ja pj:n kanta ratkaisee tasaäänitilanteessa. Kirkkoneuvosto päättää miten hakijat haastatellaan ja mitä muuta valmisteluprosessiin sisältyy. Yllä olevat tiedot hakijoista on nimikirjatietoa eikä sisällä hakijoiden vertailua. Haastattelun ja tuomiokapitulin lausunnon henkilöarvioinnin jälkeen joudutaan miettimään miten salassa pidettävää henkilöarvioita käsitellään srk:ssa. Kirkkoneuvoston kokoukset ovat suljettuja. Valtuusto voi pitää suljetun neuvottelun ennen julkista kokousta, jossa henkilöarvio esitellään. Tai osa kokouksesta, voi olla KJ 7:6 :n nojalla suljettu. Kirkkoneuvosto : Laukaan kirkkoneuvosto odottaa kirkkoherran virkaan valittavalta Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja Yhteistyö- ja johtamistaitoa monitaajamaisessa seurakunnassa Muutosjohtamiskykyä Hyvää hallinnollista ja taloudellista osaamista Lääninrovasti ehdottaa ja esittää, että Laukaan seurakunnan kirkkoneuvosto haastattelee kirkkoherranviran hakijat järjestyksessä Laitinen, Romar ja Laakso. Laitinen tulee haastatteluun klo 16, Romar ja Laakso Haastatteluun käytetään noin 30 minuuttia ja yhteenvetoon noin 5 minuuttia. Haastattelukysymykset kirkkoneuvostossa esittää valmistelija. Kirkkoneuvoston jäsenillä ja valtuuston puheenjohtajilla on mahdollisuus esittää täydentäviä kysymyksiä. Haastattelun sisällön kirjaa talousjohtaja Päivi Anttonen.

7 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 27 Kirkkoneuvosto haastatteli kirkkoherranvirkaa hakeneet henkilöt. Kirkkoneuvosto jatkaa asian käsittelyä pidettävässä kokouksessa, johon saadaan tuomiokapitulin lausunto viran hakijoista. Terhi Ek saapui tämän pykälän käsittelyn aikana kello k.neuvosto 85/ Tuomiorovasti Matti Salomäen valmistelu DN:o 42/14 Laukaan seurakunnan kirkkoherran virkaa on mennessä hakeneet Laukaan seurakunnan seurakuntapastori Hanna Laakso, Hankasalmen seurakunnan kirkkoherra Mikko Laitinen ja Jyväskylän seurakunnan Säynätsalon aluekappalainen (X) Harri Romar. Kirkkoneuvoston esityslistan sisältämät tiedot hakijoista jaetaan valtuuston jäsenille erillisellä liitteellä. Arviointia Opinnot Kaikilla hakijoilla on tehtävään vaadittava teologian maisterin tutkinto sekä hyväksytty pastoraalitutkinto sekä seurakuntatyön johtamisen tutkinto. Romarilla on lisäksi yhteiskuntatyön approbatur sekä aluetyön johtamiskoulutus KIRJO II C. Lisäksi Laitisella ja Romarilla on Kirkon Koulutuskeskuksen koulutuksia. Työkokemus Laakso ja Romar on vihitty papiksi vuonna 2002, Laitinen Edellä mainituilla on siis pappiskokemusta 12 vuotta, viimeksi mainitulla kahdeksan vuotta. Laaksolla on kokemusta piirikappalaisen hallinnollisista tehtävistä ja esimiestehtävistä (vs n. 1,5v). Laitisella on lokakuusta alkanut kokemus kirkkoherran tehtävistä Hankasalmen seurakunnassa (n. 7 kk). Romarilla on kokemusta kappalaisen ja aluekappalaisen tehtävistä hallintotehtävineen Jyväskylän seurakunnasta (n. 7 v). Kaikki hakijat ovat hakukelpoisia virkaan.

8 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 28 Yhteenveto Kaikilla hakijoilla on edellytyksiä hoitaa Laukaan seurakunnan kirkkoherran virkaa. Eniten tehtävän vaatimaa hallinnollista ja johtamiskokemusta sekä johtamiskoulutusta on Romarilla. Laitisella on lyhyt tuntuma kirkkoherran tehtäviin Hankasalmelta. Laakson vahvuutena on Laukaan seurakunnan tuntemus siellä vietettyjen työvuosien myötä. Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella tuomiokapituli arvioi Romarin vahvimmaksi hakijaksi. Käsittelyratkaisu Tuomiokapituli päätti, että kirkkoherra Arto Viitala on usean hakijan esimiehenä hallintolain 28 :n 1 mom. 7 kohdan nojalla esteellinen osallistumaan asian käsittelyyn. Esitys MS Tuomiokapituli päättää 1. todeta pastori Hanna Laakson, kirkkoherra Mikko Laitisen ja aluekappalainen Harri Romarin kelpoisiksi Laukaan seurakunnan kirkkoherranvirkaan ja 2. lausuntonaan viitata oheisessa valmistelussa esitettyihin näkökohtiin. Päätettiin esityksen mukaisesti. Tuomiokapitulin on päätöksessä todennut hakijoiden kelpoisuuden kirkkoherranvirkaa ja antanut heistä seurakunnalle lausunnon. Tämän päätöksen johdosta ei KL 24:5 :n nojalla voi tehdä oikaisuvaatimusta eikä kirkollisvalitusta. Hakijoilla on muutoksenhakuoikeus seurakunnan kirkkovaltuuston päätöksestä. Asian käsittely Laukaan seurakunnan kirkkoneuvostossa Laukaan seurakunnan kirkkoneuvosto haastatteli kaikki hakijat Laukaan kirkossa. Haastattelun jälkeen oli seurakuntalaisille avoin tilaisuus, jossa kirkkoherraehdokkaat vastasivat seurakuntalaisten tekemiin kysymyksiin. Lääninrovasti toteaa, että tuomiokapituli totesi, että kaikilla hakijoilla on edellytyksiä hoitaa Laukaan seurakunnan kirkkoherran virkaa. Samaan aikaan kapituli totesi, että koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella tuomiokapituli arvioi Romarin vahvimmaksi hakijaksi. Esitys SL

9 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 29 kirkkovaltuusto 25 Lääninrovasti ehdottaa ja esittää, että kirkkoneuvosto käy läpi tuomiokapitulin valmistelun, tuomiokapitulin haastattelun yhteenvedon ja henkilöarvion (salassa pidettävä julkisuuslain 24 :n 29 kohdan mukaan), oman haastattelun muistiinpanot ja kirkkoneuvosto esittää Laukaan kirkkovaltuustolle, että tämä valitsee Laukaan seurakunnan kirkkoherraksi tuomiokapitulin vahvimmaksi hakijaksi toteaman hakijan Romarin. Kun kirkkoneuvosto tekee esityksen kirkkovaltuustolle, niin tuomiokapitulin lausunto ja neuvoston esitys tulevat julkisiksi. Keskustelun jälkeen kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti esittää kirkkovaltuustolle, että se valitsee Laukaan seurakunnan kirkkoherranvirkaan Harri Romarin. Liite 1-2. Kirkkoherranviran hakijoiden haastatteluyhdistelmät kirkkoneuvosto ja tuomiokapituli. (Yhteenveto ja henkilöarvio ovat julkisuuslain 24 :n 29 kohdan nojalla salassapidettäviä.) Liite 3. Eeva Piirosen toimittama Harri Romarin kannatuslista. Kirkkovaltuusto päättää valita Laukaan seurakunnan kirkkoherranvirkaan Harri Romarin. Puheenjohtaja totesi asian käsittelyn aluksi, että kirkkoherran valintaa käsitellään henkilöarvioiden osalta suljetuin ovin, eikä salissa ole läsnä ulkopuolisia henkilöitä. Lääninrovasti Simo Lampela esitteli asian valtuutetuille, jonka jälkeen puheenjohtaja avasi asiasta keskustelun. Käytettyjen puheenvuorojen aikana valtuutettu Marja- Leena Peura esitti kirkkoherran virkaan valittavaksi Hanna Laaksoa ja äänestystä asiasta. Puheenvuorojen lopuksi puheenjohtaja antoi äänestysohjeen suljetusta lippuäänestyksestä. Äänestyksessä annettiin 26 ääntä, joista Hanna Laakso sai 8 ääntä, ja Harri Romar 18 ääntä. Puheenjohtaja totesi äänestystuloksen jälkeen Laukaan seurakunnan kirkkoherranvirkaan valituksi Harri Romarin. Liite 1. Kirkkoherranviran hakijoiden haastatteluyhdistelmät kirkkoneuvosto ja tuomiokapituli. (Yhteenveto ja henkilöarvio ovat julkisuuslain 24 :n 29 kohdan nojalla salassapidettäviä.) Simo Lampela, Pilvi Nukarinen ja Marianne Huhtala poistuivat tämän pykälän käsittelyn päätyttyä kello

10 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 30 TONTIN MYYNTI Seurakunnalla on Laukaan kunnan vahvistamalla Kylmäniemen kaavaalueella myynnissä vielä 5 omakotitonttia ja 1 rivitalotontti. Tonteista 1 on omarantainen johon on mahdollista rakentaa myös erillinen enintään 25 m 2 rantasauna. Kaavan laadinnan jälkeen on rantatonttien osalta toimitettu vesijätön lunastus seurakunnan toimesta, ja tämä on myös arviokirjaa laadittaessa otettu huomioon. Tonttienmarkkina-arvon määrittelyä varten on arviokirja pyydetty LKV Savolin Oy:ltä. Arviokirjan on laatinut ja katselmuksen suorittanut Suomen kiinteistöarvioyhdistyksen (SKAY) jäsen, laillistettu kiinteistövälittäjä (LKV), auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA Y) Juha Niska. Tonttien kaupat hyväksyy kirkkovaltuusto ja ne vaativat vielä kirkkohallituksen vahvistuksen. Auktorisoidun kiinteistöarvioijan laatima arviokirja myytävän tontin arvosta on riittävä kirkkohallitukselle. Kirkkoneuvosto vahvisti kokouksessaan omakotitonttienpohjahinnat arvioitsijan laatiman arviokirjan mukaisesti. Tonttien myynnistä on ilmoitettu seurakunnan internet-sivuilla. Tonteilla on 3 kk varausaika, lisäksi tarjouksen tehnyt maksaa seurakunnalle 700 varausmaksun joka toteutuneen kaupan yhteydessä katsotaan osaksi kauppahintaa, jos tarjous perutaan varausmaksu jää seurakunnalle. Ostotarjouksen tontista omakotitalon rakentamista varten on Kylmäniemen kaavaalueelta kortteli 675 tontista nro 5 rek.nro Arvila tehnyt Juha Olavi Laine ja Sirpa Helena Parkkonen hintaan ,00 euroa. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväskyy Juha Olavi Laineen ja Sirpa Helena Parkkosen tekemän ostotarjouksen Kylmäniemen kaavaalueelta kortteli 675 tontista nro 5 rek.nro Arvila. Kauppahinta ,00 alistetaan kirkkohallituksen vahvistettavaksi. kirkkovaltuusto 26 Ehdotus hyväksyttiin. Kirkkovaltuusto päättää, että se hyväksyy Juha Olavi Laineen ja Sirpa Helena Parkkosen tekemän ostotarjouksen Kylmäniemen kaava-alueelta korttelista 675 tontista nro 5 rek.nro Arvila. Kauppahinta ,00 alistetaan kirkkohallituksen vahvistettavaksi.

11 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 31 Ehdotus hyväksyttiin. TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2013 k.neuvosto 37/ Kirkkojärjestyksen 9 luvun 6 mukaan kirkkoneuvoston on laadittava kultakin kalenterivuodelta toimintakertomus seurakunnan hallinnosta, taloudesta ja toiminnasta sekä annettava se kirkkovaltuuston käsiteltäväksi ohjesäännössä mainittuna aikana. Toimintakertomuksessa on esitettävä selvitys toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Toimintakertomuksessa on myös annettava tietoja sellaisista seurakunnan talouteen liittyvistä olennaisista asioista, joista ei ole tehtävä selkoa tuloslaskelmassa, taseessa tai taseen liitetiedoissa. Toimintakertomuksessa on myös annettava luettelo seurakunnan jäsenten ja luottamushenkilöiden tekemistä aloitteista ja kirkkoneuvoston toimenpiteistä niiden johdosta. Kirkkojärjestyksen 15 luvun 9 mukaan tilikaudelta on laadittava tilinpäätös, johon kuuluvat tuloslaskelma, tase, rahoituslaskelma ja niiden liitetiedot sekä talousarvion toteumavertailu ja 9 luvun 6 1 mom. tarkoitettu toimintakertomus. Samassa yhteydessä on tehtävä esitys tilikauden tuloksen käsittelystä sekä talouden tasapainottamista koskeviksi toimenpiteiksi. Kirkkoneuvoston on laadittava tilinpäätös tilikautta seuraavan maaliskuun loppuun mennessä. Tilinpäätöksen allekirjoittavat päätösvaltainen kirkkoneuvosto ja taloudesta vastaava viranhaltija. Allekirjoitettu tilinpäätös on viipymättä annettava tilin tarkastajille. Tilintarkastuskertomus on laadittava toukokuun loppuun mennessä. Kirkkoneuvoston on esitettävä tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus sekä siihen mahdollisesti liittyvät vastineet kirkkovaltuuston käsiteltäväksi. Kirkkovaltuuston on päätettävä tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapaudesta kesäkuun loppuun mennessä. Tilinpäätösasiakirjoista laaditaan tasekirja joka säilytetään sidottu na. Seurakunnan kirkollisverotulot olivat vuonna ,18 euroa, kasvua edellisvuoteen 6,6 %. Varsinaiset ansioverotulot olivat ,10 euroa, kasvua edellisvuoteen 6,6 % ja yhteisöverotuloja kertyi euroa, kasvua edellisvuoteen 7,4%. Seurakunnan toimintakulut olivat vuonna ,53 euroa ja toimintatuotot ,58 euroa ja vuosikate ,09 euroa. Henkilöstökulut olivat ,74 euroa mikä on 61,7 % verotuloista. Toimintatuotoista suurin osa kertyi Kylmäniemen tonttien myyntituloista. Tilinpäätöksen yhteydessä poistettiin normaalien poistojen lisäksi kaikki Laukaan seurakuntatalosta jäljellä olevat poistamattomat pääomat, sekä joitain koneiden ja laitteiden jäljellä olleita pieniä pääomajäännöksiä. Poistot olivat yhteensä ,77 euroa.

12 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu Kirkkoneuvosto käsittelee seurakunnan toimintakertomuksen vuodelta Kirkkoneuvosto käsittelee seurakunnan tilinpäätöksen vuodelta 2013 ja esittää kirkkovaltuustolle, että tilikauden ylijäämä ,39 poistoeron jälkeen kirjataan taseen edellisvuosien ali/ylijäämätilille, ja edelleen vuoden 2014 tilinavauksessa kertynyt ylijäämä lisätään peruspääomaan, 3. Kirkkoneuvosto allekirjoittaa tilinpäätöksen, ja päättää luovuttaa sen ja toimintakertomuksen tilintarkastajalle tarkastettavaksi. 1. Kirkkoneuvosto käsitteli seurakunnan toimintakertomuksen, ja päätti lähettää sen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. 2. Kirkkoneuvosto käsitteli seurakunnan tilinpäätöksen vuodelta 2013 ja päätti esittää kirkkovaltuustolle, että tilikauden ylijäämä ,39 poistoeron jälkeen kirjataan taseen edellisvuosien ali/ylijäämätilille, ja edelleen vuoden 2014 tilinavauksessa kertynyt ylijäämä lisätään peruspääomaan, 3. Kirkkoneuvosto allekirjoitti tilinpäätöksen, ja päätti lähettää sen ja toimintakertomuksen tilintarkastajalle tarkastettavaksi. k.neuvosto 54/ Seurakunnan kirkkovaltuuston valitsema tilintarkastaja Jarmo Jäspi, on suorittanut seurakunnan tilien ja hallinnon tarkastuksen Kirkkoneuvoston kokouksessa esitellään seurakunnan tilintarkastuskertomus, ja esitetään sen liittämistä seurakunnan tilinpäätökseen. 1. Kirkkoneuvosto päättää, että tilintarkastuskertomus liitetään tilinpäätösasiakirjoihin. 2. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että tilinpäätös vahvistetaan ja tilivelvollisille myönnetään vastuuvapaus vuoden 2013 tileistä ja hallinnosta, ja että tilikauden ylijäämä ,39 poistoeron jälkeen käsitellään kirkkoneuvoston esittämällä tavalla lisäämällä ylijäämä edellisten vuosien ylijäämään. kirkkovaltuusto 27 Ehdotus hyväksyttiin.

13 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 33 Kirkkovaltuusto hyväksyy tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen vuodelta 2013 ja myöntää tilivelvollisille vastuuvapauden vuoden 2013 tileistä ja hallinnosta. Tilikauden ylijäämän ,39 poistoeron jälkeen käsitellään kirkkoneuvoston esittämällä tavalla lisäämällä ylijäämä edellisten vuosien ylijäämään. Ehdotus hyväksyttiin. LAPSIVAIKUTUSTEN ARVIOINTI Kasvatustyönjohtokunta 19/ Esittely: Lapsivaikutusten arviointi eli LAVA on seurakunnille tarkoitettu työkalu. LAVA helpottaa arvioimaan seurakunnan toimintaa ja päätöksentekoa lasten (0-18 v.) näkökulmasta. Yksinkertaistettuna: kun jokin asia tulee vireille, kirjataan ylös mitä vaikutuksia eri päätösvaihtoehdoilla olisi lapsiin ja nuoriin. LAVA-ohjeistuksen sisältäviä asioita toteutetaan jo nyt monissa seurakunnissa. Se tarkoittaa, että lasten ja nuorten näkökulmat ja mielipiteet huomioidaan heihin liittyvissä asioissa. Lapsi vaikutusten arviointi ei edellytä, että päätökset tehdään aina lasten ja nuorten edun mukaisesti. Oleellista on, että kuuntelu on systemaattista ja näkemykset dokumentoidaan sellaiseen muotoon, että ne ovat päätöksentekijöiden käytettävissä. Lopullinen vastuu päätöksistä on tietysti asiasta vastaavilla aikuisilla. Arviointiprosessi voi vaikuttaa siihen, että päätökset ovat paremmin pohjustettuja ja perusteltuja. Lapsilta ja nuorilta voi saada myös hyviä ideoita, joita muuten ei olisi tultu edes ajatelleeksi. Jokainen seurakunnan työntekijä arvioi lapsivaikutuksia osana omaa työtään. Päätösehdotus: Johtokunta merkitsee tietoonsa saatetuksi LAVA-ohjeistuksen ja lähettää asian edelleen tiedoksi kirkkoneuvostolle ja valtuustolle. Johtokunta merkitsi tietoonsa saatetuksi lapsivaikutusten arviointiohjeistuksen ja lähetti sen edelleen tiedoksi kirkkoneuvostolle ja valtuustolle. k.neuvosto 36/ Kirkkoneuvosto merkitsee LAVA-ohjeistuksen tiedoksi, ja lähettää sen edelleen kirkkovaltuustolle tiedoksi.

14 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 34 kirkkovaltuusto 28 Ehdotus hyväksyttiin. Kirkkovaltuusto merkitsee asian tiedoksi. ILMOITUSASIAT k.valtuusto 29 Ehdotus hyväksyttiin. Kirkkovaltuusto merkitsee mahdolliset ilmoitusasiat tiedoksi. Kirkkovaltuusto merkitsi seuraavat ilmoitusasiat tiedoksi: Kirkkoneuvoston kokous klo Laukaan srk-talo. Kirkkovaltuuston kokous klo Laukaan srk-talo. Eeva-Liisa Kovanen toi terveisiä K-S seurakuntien kehitysvammatyön yhteisjohtokunnan kokouksesta joka pidettiin Pihtiputaalla. Eeva Piironen toi terveisiä K-S seurakuntien sairaalasielunhoidon yhteisjohtokunnan kokouksesta. Marja-Leena Peura toivoi seurakunnan työntekijöiden kiinnittävän huomiota, sekä toimenpiteitä rippikoululaisten häiritsevään käyttäytymiseen jumalanpalvelusten aikana. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN, OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUSOSOITUS k.valtuusto 30 Puheenjohtaja päättää kokouksen. Oikaisuvaatimus/valitus on tehtävä Kirkkolain 24 luvun mukaisesti. Puheenjohtaja päätti kokouksen kello

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5.6.2014 N:o 8/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 30.5.2014 Sivu 79

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5.6.2014 N:o 8/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 30.5.2014 Sivu 79 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 30.5.2014 Sivu 79 Kokousaika Torstai 5.6.2014 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Pannula

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom!

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! Aika ja paikka Laukaan kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 Kokousaika Torstai 3.7.2014 kello 17.00 18.02 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi, poissa varajäsen Pauliina Jääskeläinen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 2/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 21

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 2/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 21 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 12.3.2015 Sivu 21 Kokousaika Torstai 19.3.2015 kello 17.00 17.25 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22.4.2014 N:o 2/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 11.4.2014 Sivu 11

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22.4.2014 N:o 2/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 11.4.2014 Sivu 11 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 11.4.2014 Sivu 11 Kokousaika Tiistai 22.4.2014 kello 17.00 18.49 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi Heikkinen Panu, poissa ei varajäsentä

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 Kokousaika Torstai 4.6.2015 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko, poistui kello 17.45 Hintikka Raimo

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13.5.2013 N:o 3/2013 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 6.5.2013 Sivu 26

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13.5.2013 N:o 3/2013 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 6.5.2013 Sivu 26 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 6.5.2013 Sivu 26 Kokousaika Maanantai 13.5.2013 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Anttila Mika-Olli Ek Terhi saapui klo 17.15 Heikkinen Panu Hiltunen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 28.3.2014 Sivu 37 Kokousaika Keskiviikko 2.4.2014 kello 16.00 Kokouspaikka Lievestuoreen kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 Kokousaika Tiistai 27.5.2014 kello 16.30-17.04 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika Maanantai 13.2.2012 kello 17.00 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Laukaa Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 3/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 40

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 3/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 40 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 2.6.2016 Sivu 40 Kokousaika Torstai 9.6.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Leppäveden seurakuntakoti Päätöksen tekijät Muut osallistujat Hassel Lari Heikkilä Jaakko, poissa ei varajäsentä

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 2/2012 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 4

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 2/2012 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 4 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 31.5.2012 Sivu 4 Kokousaika Torstai 7.6.2012 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi Heikkinen Panu Hiltunen Eero Heimonen Minna,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 Kokousaika 10.12.2015 kello 17.15 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2017 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 48

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2017 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 48 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.9.2017 Sivu 48 Kokousaika Torstai 5.10.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hassel Lari ei varajäsentä Heikkilä Jaakko ei varajäsentä Hintikka

Lisätiedot

Päivi Anttonen, talousjohtaja, sihteeri Päivi Ruotsalainen, seurakuntasihteeri

Päivi Anttonen, talousjohtaja, sihteeri Päivi Ruotsalainen, seurakuntasihteeri KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 30.10.2014 Sivu 45 Kokousaika Torstai 6.11.2014 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi Heikkinen Panu Hiltunen Eero Heimonen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1.6.2011 N:o 3/2011 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 9.6.2011 Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1.6.2011 N:o 3/2011 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 9.6.2011 Sivu 31 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 9.6.2011 Sivu 31 Kokousaika Torstai 9.6.2011 kello 17.00 19.05 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi Heikkinen Panu, poissa ei varajäsentä

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 38

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 38 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1.10.2015 Sivu 38 Kokousaika Torstai 8.10.2015 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 30.4.2013 kello 16.30 17.05 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 5/2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 50

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 5/2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 50 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 23.5.2016 Sivu 50 Kokousaika Torstai 26.5.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kovanen Eeva-Liisa, poissa varajäsen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o3/2010 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 58

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o3/2010 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 58 LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o3/2010 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 58 Kokousaika Torstai 7.10.2010 kello 17.00 Kokouspaikka Vihtavuoren kappeli Käsiteltävät asiat 21 Kokouksen avaus 22 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 2.2.2016 Sivu 1 Kokousaika 9.2.2016 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio Marja Korhonen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.8.2014 N:o 11/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 21.8.2014 Sivu 122

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.8.2014 N:o 11/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 21.8.2014 Sivu 122 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 21.8.2014 Sivu 122 Kokousaika Tiistai 26.8.2014 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Pannula

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 51 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 7.10.2016 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 11.10.2016 klo 17.00 Kokouspaikka VIHTAVUOREN KAPPELI Päätöksen tekijät Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12.2012 N:o 4/2012 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2012 Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12.2012 N:o 4/2012 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2012 Sivu 31 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2012 Sivu 31 Kokousaika Tiistai 11.12.2012 kello 17.00-19.32 Kokouspaikka Vihtavuoren kappeli Päätöksen tekijät Anttila Mika-Olli, saapui klo 17.12 Ek Terhi Heikkinen Panu

Lisätiedot

Allekirjoitukset Eila Naukkarinen Päivi Anttonen

Allekirjoitukset Eila Naukkarinen Päivi Anttonen KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 4.2.2014 Sivu 1 Kokousaika Tiistai 11.2.2014 kello 17.00 20.08 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli, poissa ei varajäsentä Ek Terhi Heikkinen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.12.2013 N:o 6/2013 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 4.12.2013 Sivu 70

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.12.2013 N:o 6/2013 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 4.12.2013 Sivu 70 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 4.12.2013 Sivu 70 Kokousaika Torstai 12.12.2013 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi, poissa varajäsen Kalevi Flyktman

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 Kokousaika Tiistai 29.3.2011 kello 16.30 18.29 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät/läsnä Henkilökohtaiset varajäsenet Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Anttonen Päivi, talousjohtaja, sihteeri

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Anttonen Päivi, talousjohtaja, sihteeri KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 24.3.2017 Sivu 13 Kokousaika Torstai 30.3.2017 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hassel Lari Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Peura Anne

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2017 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2017 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 4.1.2017 Sivu 1 Kokousaika Torstai 12.1.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Muut osallistujat Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10.6.2011 N:o 6/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 16.6.2011 Sivu 89

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10.6.2011 N:o 6/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 16.6.2011 Sivu 89 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 16.6.2011 Sivu 89 Kokousaika Torstai 16.6.2011 kello 16.30 17.49 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 Kokousaika Torstai 25.7.2013 klo 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2011 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 34

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2011 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 34 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 20.10.2011 Sivu 34 Kokousaika Torstai 27.10.2011 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi Heikkinen Panu Heimonen Minna, poissa ei

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 8/2012 KIRKKONEUVOSTO

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 8/2012 KIRKKONEUVOSTO LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 8/2012 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 25.9.2012 kello 17.00 Huom! Aika Papinniemen leirikeskus (Hartaus Kasvunkappelissa, jonka jälkeen siirtyminen päärakennukseen)

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

Kosonen Pekka jäsen Kääriäinen Marjaleena jäsen Kääriäinen Mirja jäsen poissa Lappi Mari jäsen poissa

Kosonen Pekka jäsen Kääriäinen Marjaleena jäsen Kääriäinen Mirja jäsen poissa Lappi Mari jäsen poissa KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 05.06.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Seurakuntakeskuksen seurakuntasalit 2-3, Keskuskatu 27, 76100 PIEK- SÄMÄKI OSALLISTUJAT Nykänen Riitta puheenjohtaja Kovanen Mirja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4 N:o 2/2016 Sivu 4 _ TILINPÄÄTÖKSEN 2015 HYVÄKSYMINEN 6.4.2016 10 Seurakunnan tilinpäätöksen laatimista ja käsittelyä koskevat säännökset ovat kirkkojärjestyksen15 luvun 9 :ssä. Seurakunnan on laadittava

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.4.2015 N:o 4/2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 23.4.2015 Sivu 42

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.4.2015 N:o 4/2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 23.4.2015 Sivu 42 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 23.4.2015 Sivu 42 Kokousaika Torstai 23.4.2015 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja, poissa Kovanen Eeva-Liisa Kuokkanen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Tiistai 20.2.2018 klo 18 - Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti Happonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 4/2005 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 169

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 4/2005 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 169 LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 4/2005 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 169 Kokousaika Torstai 15.12.2005 kello 17.15 Kokouspaikka Kirkonkylän seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 41 Kokouksen avaus 42 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 62

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 62 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1.12.2016 Sivu 62 Kokousaika Torstai 8.12.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja. Allekirjoitukset Harri Romar Ari Lehto

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja. Allekirjoitukset Harri Romar Ari Lehto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 26.4.2016 Sivu 41 Kokousaika Tiistai 26.4.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kovanen Eeva-Liisa Kuokkanen Margit

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 42

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 42 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 11.4.2013 Sivu 42 Kokousaika Tiistai 16.4.2013 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari, poissa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14 N:o 2/2017 Sivu 14 Kokousaika Keskiviikko 14.6.2017 klo 19.00 20.06 seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Jauhiainen Jaana Katainen Jaakko varajäsen poissa Laukkanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 Kokousaika Torstai 31.5.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo,

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 1 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 20.1.2012 Sivu 1 Kokousaika Torstai 26.1.2012 kello 16.30-18.18 Kokouspaikka Lievestuoreen kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja, poistui klo 17.30 Kuokkanen

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.2.2015 N:o 2/2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 16.2.2015 Sivu 14

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.2.2015 N:o 2/2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 16.2.2015 Sivu 14 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 16.2.2015 Sivu 14 Kokousaika Torstai 19.2.2015 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa varajäsen Suvi Tissari Kallio Marja

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2010 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2010 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2010 KOKOUSAIKA 24.5.2010 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Isopappila Läsnä: Poissa: Muut osallistujat: Frantsila Matti Ihalalinen Sari Ilottu Ari Immonen Anna-Kaisa Kivimäki

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 31 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 15.3.2013 Sivu 31 Kokousaika Torstai 21.3.2013 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura KOKOUSAIKA: Keskiviikko 16.03.2016 klo 17:30 KOKOUSPAIKKA: Vanha Pappila Osallistujat: Henttinen Martti Hyttinen Ilkka Koivumäki Anu Koivunen Leena, varapj, Lahti Mariitta Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Virkkunen vs. kirkkoherra, puheenjohtaja, poissa 39-40

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 4/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 27.6.2017 klo 18 18.20 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6) Kirkkovaltuusto 30.5.2017 1(6) Aika Tiistaina 30.5.2017 klo 18.00 18.42 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Leppänen, Kari Liimatta, Juhani Luukkonen,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22.1.2015 N:o 1/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 13.1.2015 Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22.1.2015 N:o 1/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 13.1.2015 Sivu 1 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 13.1.2015 Sivu 1 Kokousaika Torstai 22.1.2015 kello 17.00 18.28 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 Kokousaika Tiistai 12.6.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Keskiviikko 20.2.2018 klo 18 18.27 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 19.00 20.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Raimo Hoffren Pauli

Lisätiedot

Tainionvirran seurakunta / Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 6/ ( 7 )

Tainionvirran seurakunta / Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 6/ ( 7 ) Tainionvirran seurakunta / Pöytäkirja 6/7.5.2019 1 ( 7 ) KOKOUSKUTSU Kokousaika tiistai 7.5.2019 klo 17.00 Kokouspaikka Olavin toimintakeskus Sysmä, Nuotta-sali, Uotintie 7, 19700 Sysmä Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2014 N:o 9/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.6.2014 Sivu 101

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2014 N:o 9/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.6.2014 Sivu 101 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.6.2014 Sivu 101 Kokousaika Torstai 12.6.2014 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Pannula

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

Läsnä Veli-Matti Hietikko x Jussi-Pekka Honkanen - Henna-Leena Isokääntä - Kirsti Leiviskä Anita Junttila Kari Karppinen Nelli Kauppi

Läsnä Veli-Matti Hietikko x Jussi-Pekka Honkanen - Henna-Leena Isokääntä - Kirsti Leiviskä Anita Junttila Kari Karppinen Nelli Kauppi TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kokousaika Tiistai 3.5.2016 klo 18.00.-19.01. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen -

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot