Kolmi- ja nelipyöräiset ilmarenkain varustetut sähkökäyttöiset haarukkatrukit tonnia

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kolmi- ja nelipyöräiset ilmarenkain varustetut sähkökäyttöiset haarukkatrukit. 1.0-3.5 tonnia"

Transkriptio

1 Kolmi- ja nelipyöräiset ilmarenkain varustetut sähkökäyttöiset haarukkatrukit tonnia FB10/12/15K RT FB16/18/20K T FB16/18K FB20KC FB20/25/30/35K PAC

2 Voiman ja tekniikan viimeinen sana Voimakkaat, pienikokoiset ja erittäin ketterät, palkitut* Mitsubishin kolmi- ja nelipyöräiset sähkötrukkimallit edustavat haarukkatrukkitekniikan viimeistä sanaa. Niissä joukko uudistavia rakenneominaisuuksia yhdistyy todelliseen tekniseen erinomaisuuteen ja jokainen malli on kehitetty tarjoamaan poikkeuksellista suorituskykyä ja luotettavuutta. Nosto käy nopeasti ja pehmeästi. Ohjaimet on suunniteltu turvallista, tarkkaa ja vaivatonta käyttöä varten. Ajo on nopeaa ja varmaa sekä poikkeuksellisen vakaata. Vallankumouksellinen maston rakenne takaa erinomaisen näkyvyyden joka suuntaan. Pitkälle kehitetty elektroniikka sallii suorituskyvyn sopeuttamisen hetkessä omiin erityistarpeisiisi. Tehoa palauttava jarrutus optimoi työvuorojen pituuden ja lisää osien kestoikää. Huoltovaatimukset on minimoitu vertaansa vailla olevan käytettävyyden saavuttamiseksi, vaikka sovelluksesi olisivat kuinka kovia tahansa. Vieläkin tärkeämpää on, että kun malleja on tarjolla 1,0 tonnin kapasiteetista aina 3,5 tonniin saakka, voit olla varma, että joku niistä sopii aina omaan sovellukseesi. * Britannian Haarukkatrukkiyhdistyksen Ergonomia- ja innovaatiovuosipalkinnon voittaja.

3 1997 AWARD FOR INNOVATION 1999 AWARD FOR ERGONOMICS Britannian Haarukkatrukkiyhdistyksen Ergonomia- ja innovaatiovuosipalkinnon voittaja Tuotteen pikavalitsin: 3-pyöräinen FB10/12/15K RT Pienikokoinen ja ketterä, ihanteellinen kevyisiin tehtäviin. 3-pyöräinen FB16/18/20K T Monipuolinen ja erinomainen teho/kokosuhde. Kuorman paino Pyörien lukumäärä Työvuoro Työ Malli 1000 kg 3 (takapyöräveto) 4 tuntiin saakka Kevyt FB10K RT 1250 kg 3 (takapyöräveto) 4 tuntiin saakka Kevyt FB12K RT 1500 kg 3 (takapyöräveto) 4 tuntiin saakka Kevyt FB15K RT Kuorman paino Pyörien lukumäärä Työvuoro Työ Malli 1600 kg 3 (etupyöräveto) 8 h/vaihteleva Keskiraskas FB16K T 1800 kg 3 (etupyöräveto) 8 h/vaihteleva Keskiraskas FB18K T 2000 kg 3 (etupyöräveto) 8 h/vaihteleva Keskiraskas FB20K T 4-pyöräinen pienikokoinen FB16/18/20K C Nopea, erittäin ketterä ja yhtä tehokas kuin diesel. Kuorman paino Pyörien lukumäärä Työvuoro Työ Malli 1600 kg 4 8 h/vaihteleva Keskiraskas/raskas FB16K 1800 kg 4 8 h/vaihteleva Keskiraskas/raskas FB18K 2000 kg 4 (pienikokoinen) 8 h/vaihteleva Keskiraskas/raskas FB20K C 4-pyöräinen, raskaaseen työhön, FB20/25/30/35K Luja ja vankkarakenteinen, erinomainen nostovoima. Kuorman paino Pyörien lukumäärä Työvuoro Työ Malli 2000 kg 4 8 h/vaihteleva Raskas FB20K 2500 kg 4 8 h/vaihteleva Raskas FB25K 3000 kg 4 8 h/vaihteleva Raskas FB30K 3500 kg 4 8 h/vaihteleva Raskas FB35K

4 Ergonominen rakenne maksimoi kuljettajan suorituskyvyn Mitsubishin kolmi- ja nelipyöräiset sähkökäyttöiset haarukkatrukkimallit on kehitetty ennen kaikkea kuljettajaa ajatellen. Ergonominen rakenne - matalasta askelmakorkeudesta ja mukavasta nousukahvasta säädettävään istuimeen ja ohjauspyörään - takaa kaikkein korkeimman mukavuustason. Tarkoin sijoitetut ohjaimet varmistavat pehmeän, turvallisen työn ja antavat kuljettajalle mahdollisuuden optimoida tuottavuutensa. Hyvä näkyvyys ja automainen kojetaulu tarjoavat olennaisen tiedon helpossa ja mielekkäässä muodossa. Masto on suunniteltu nimenomaan tarjoamaan mahdollisimman hyvän näkyvyyden käyttäjälle. Ponnistelujen minimointi. Tuottavuuden maksimointi.

5 Pehmeästi kaartuvalinjainen, jousitettu istuin on säädettävissä jokaisen kuljettajan mukaiseksi. Joustava osa on suunniteltu vapauttamaan liikkeet peruutusajossa. Vaivattomat sormenpääohjaimet kaikissa 48 V ja 80 V -malleissa tarjoavat mahdollisuuden kaikkien hydraulitoimintojen tarkkaan, samanaikaiseen käyttöön. Kallistettava ohjauspylväs antaa kuljettajalle mahdollisuuden löytää oma ihanteellinen ajoasentonsa. Selkeä ja älykäs, suuri näyttö tarjoaa kaiken käyttäjän ja huoltohenkilöstön tarvitseman välttämättömän tiedon. Matala askelma, nousukahva ja pyöristetty kansi varmistavat helpon pääsyn. Pieni, nopeavasteinen ohjauspyörä takaa tarkan ja vaivattoman käsittelyn. Tehoa palauttava jarrutus varmistaa pehmeän, progressiivisen pysäyttämisen ja auttaa pidentämään työvuoroa tuottavuuden parantamiseksi. Näkyvyys on ensiluokkainen. Vallankumouksellinen, erittäin luja maston rakenne - kapeine mastolaippoineen, syväkanavaisine johteineen ja kätkettyine sylintereineen ja letkuineen - tarjoaa näkyvyyden, joka on kerta kaikkiaan vertaansa vailla.

6 Pitkälle kehitetty elektroniikka työn mukaiseen käsittelyyn Älykäs monitori Ainutlaatuinen kontrolleri Vikamuisti Älykäs tarkkailujärjestelmä tarkistaa jatkuvasti trukin kaikki tärkeimmät toiminnot ja estää väärinkäytön tai vahingosta johtuvat vauriot. Kaikissa 48 V ja 80 V -malleissa on ainutlaatuinen moduuliohjain, joka mahdollistaa tärkeimpien osien vaihtamisen erikseen, mikä säästää rahaa. Meillä Mitsubishissä tavoitteena on toimittaa käytön joustavuuden viimeisintä uutta. Salaisuus piilee uusimman tason elektroniikassa, jonka avulla trukin suorituskyvyn kaikki puolet voi räätälöidä sovelluksen, kuorman ja kuljettajan tarkkojen vaatimusten mukaan. Tämä onnistuu muutamassa hetkessä ja - kaikilla 48 V ja 80 V -malleilla - trukissa ollen ja ilman mitään erikoistyökaluja... Näin trukki voidaan sopeuttaa toimimaan eri kuljettajia tai tehtäviä varten. 24 V -mallissa on 2 esiasetustapaa - normaali ja suuritehoinen - kun taas muissa sähkötrukkimalleissa on 5 esiasetustapaa, joita voi hienosäätää vieläkin pidemmälle - mikä takaa täydellisyyden mihin tahansa työhön. Ainutlaatuinen - Mitsubishin suunnittelema mikroprosessori tarjoaa täyden, trukissa olevan huoltoanalyysimahdollisuuden ja siihen kuuluu myös trukin historiamuisti, johon ajoittain ilmenevien vikojen yksityiskohdat tallentuvat. Jatkuva diagnoosi ohjaa ja tarkkailee kaikkia trukin toimintoja ja suojaa sitä väärinkäyttöä vastaan. Historiamuisti kirjaa jokaisen trukin vian, mahdollistaen nopean ja varman vianetsinnän. Helppo huollettavuus Vetojärjestelmään, hydraulijärjestelmän ohjaimeen, akkuun ja kaikille muille huoltoa vaativille alueille pääsy on nopea ja helppo.

7 Normaali varastokäyttötapa mode A Kohtalainen kiihtyvyys, kohtalainen ajonopeus, kohtalaiset hydrauliikan nopeudet. Suuritehoinen käyttötapa mode B Hyvä kiihtyvyys, suuri ajonopeus, suuret hydrauliikan nopeudet. Taloudellisuuskäyttötapa mode C Hidas kiihtyvyys, alhainen ajonopeus, kohtalaiset hydrauliikan nopeudet. Pitkät ajomatkat mode D mode E Hidas kiihtyvyys, suuri ajonopeus, kohtalaiset hydrauliikan nopeudet. Edestakainen ajo Hyvä kiihtyvyys, kohtalainen ajonopeus, kohtalainen nosto- ja suuri kallistusnopeus.

8 FB10/12/15K RT Takavetoinen, 24 voltin sähköinen, kolmipyöräinen Aito kuljettajan trukki Suunniteltuna täyttämään vastapaino- ja varastotrukkien välinen aukko, Mitsubishin erittäin ketterä 24 voltin kolmipyöräinen sähkötrukki on lyömätön sovelluksissa, joissa tila on ensiarvoinen tekijä. Kapea-alustaisena, ulkomitoiltaan pienenä ja vakuuttavan vakaana se pujahtelee helposti ahtaisiin paikkoihin, mikä tekee siitä ihanteellisen kapeille työkäytäville, syväpinontaan, lohkoittain pinoamiseen ja konttien täyttötehtäviin. FBK RT -sarja tarjoaa poikkeuksellisen korkeatasoista kuljettajan mukavuutta; siinä on matala askelmakorkeus ja mukavasti sijoitettu nousukahva helppoa pääsyä ja poistumista ajatellen. Täydellisen ajoasennon varmistamiseksi sekä istuin että ohjauspylväs on täysin säädettävä. Helppotoimiset, lyhyet vivut sijaitsevat aivan kuljettajan tuntumassa; ne ohjaavat hydrauliikkaa vähäisellä voimanponnistuksella. Laaja näyttö tarjoaa tietoja trukin käyttötunneista ja akun varauksesta. Uusimman tason elektroniikka ja MOSFET-transistorein ohjatut moottorit - varustettuna vain yhdellä pääjohdon koskettimella - takaa mahdollisimman joustavan työskentelyn. Erikseen virtansa saava moottori sopeuttaa ajonopeuden ja kiihdytyksen sovelluksen mukaiseksi, optimoiden suorituskyvyn. Tehoa palauttava jarrutus maksimoi työvuoron pituuden ja lisää jarrun osien kestoikää. Mitsubishi FBK RT: kaikkea, mitä voisit koskaan haluta pienikokoiselta kolmipyöräiseltä sähkötrukilta...ja paljon sen lisäksi.

9 Joukko suuntaa antavia ominaisuuksia: Selvää vastinetta rahalle - kilpailukykyinen hinnoittelu on erityisen houkuttelevaa ensiostajalle. Kapea alusta ja pienet ulkomitat - helppoa työskentelyä ahtaissa paikoissa. Vankka rakenne - pehmeää ja vakaata ajoa varten. Korkea mukavuustaso - helppo pääsy sisään ja ulos, säädettävä istuin ja rattipylväs, ergonominen ohjainten asettelu. Uusinta elektroniikkaa ja ohjelmoitava ajon ja noston suorituskyky - parhaimman mahdollisen tehokkuuden vuoksi. Tehoa palauttava jarru on vakiona - työvuorojen pidentämisen ja osien lisätyn kestoiän vuoksi. Erikseen virtansa saava moottori sopeuttaa nopeuden ja kiihtyvyyden sovelluksen mukaiseksi - parhaan mahdollisen suorituskyvyn vuoksi. Käyttäjäystävällinen diagnoosi - vähentää seisokkeja ja lisää käytettävyyttä. Malli Jännite Kapasiteetti 3-pyöräinen - takapyöräveto FB10K RT 24V 1000 kg FB12K RT 24V 1250 kg FB15K RT 24V 1500 kg Suunniteltu tilaa säästävää vakavuutta ajatellen Mitsubishi FBK RT on suunniteltu yhdistämään vakavuus, suuri nostokyky ja erinomainen käsiteltävyys. Tähän on päästy käyttämällä kiinteää akseliväliä ja pitkälle kehitettyä, läpi näkyvää mastoa. Siinä on lisäksi kaksoiskallistussylinterit, jotka on asennettu trukkiin korkealle niiden suojaamiseksi vaurioilta. Päinvastaisissa tapauksissa, joissakin trukeissa oleva jatkettava akseliväli saattaa luoda epävakavuuden tunteen, kun käyttäjä jarruttaa tai kallistaa mastoa. Tällainen rakenne merkitsee myös trukin olemista pisimmillään - ja vähiten hallittavissa - ajon aikana. Mikä on vieläkin tärkeämpää, vain yhden sylinterin käyttö vähentää tehokkuutta ja, koska se on asennettu lähelle maata, lisää vaaraa vaurioitua iskuista ja hydrauliikan likaantumista. Takapyörävetoinen, kolmipyöräinen Mitsubishi sähkötrukki kiinteällä akselivälillä Tyypillinen takapyörävetoinen, kolmipyöräinen sähkötrukki muuttuvalla akselivälillä

10 FB16/18/20K T Etupyörävetoinen, 48 voltin sähköinen kolmipyöräinen Erinomainen joka paikan suorituskyky Kun kysymykseen tulee nopeuden, voiman ja aidon joustavuuden yhdistelmä, Mitsubishin palkittu* 48 voltin sähköinen kolmipyörähaarukkatrukkimallisto on vertaansa vailla. Sen salaisuutena on suunnitteluinnovaation ja pitkälle kehitetyn mikroprosessoritekniikan merkittävä yhdistelmä, joka tekee tästä etuvetotrukista markkinoiden sopeutuvimman ja tehokkaimman. Tuottavuus on optimoitu käyttämällä uusinta elektroniikkaa, joka sallii nyt ensimmäistä kertaa trukin suorituskyvyn sopeuttamisen omaan sovellukseesi ja kuljettajan kykyihin. Nopeasti ja helposti... ilman mitään työkaluja. Vallankumouksellinen, luja mastorakenne tarjoaa kerta kaikkiaan vertaansa vailla olevat näkymät. Mallistossa on erinomaisen pidon takaamiseksi kaikissa olosuhteissa kaksoisvetomoottorit, joissa pidetään yllä tasaista tehoa. Erinomainen vakavuus merkitsee, että mallistolla on voimareservejä vaativiinkin sovelluksiin, kun varusteiden kanssa toimintaan. Nopea nosto, lasku ja ajo, yhdistyneenä erinomaiseen näkyvyyteen, sallii käyttäjän työskentelyn nopeasti ja tehokkaasti, maksimoimalla siten tuottavuuden aidon turvallisessa ympäristössä. Mitsubishi: kuljettajallesi voimaa, jolla tehtävät onnistuvat. * Britannian Haarukkatrukkiyhdistyksen vuotuisen Ergonomiapalkinnon voittaja.

11 1999 AWARD FOR ERGONOMICS Britannian Haarukkatrukkiyhdis tyksen vuotuisen Ergonomiapalkinnon voittaja Joukko suuntaa antavia ominaisuuksia: Kehittynyt mikroprosessoritekniikka - niinpä sovellukset voi ohjelmoida sopimaan kuorman, käytön ja kuljettajan kykyjen mukaan. Ylimääräinen kapasiteetti - ihanteellista lisävarusteen vaativiin sovelluksiin. Elektroniset nopeuden rajoittimet - nopeuden hallintaa kaarteissa ja lisäturvaa kääntymisen yhteydessä. Sormenpääohjaimet sallivat vaivattoman - ja samanaikaisen - kaikkien hydrauliikan toimintojen käyttämisen, lisäten tuottavuutta. Tehoa palauttava jarru vakiona pehmeän käsittelyn ja parhaan akkutehon vuoksi, lisäämään työvuorojen pituutta. Erikoisleveä maston rakenne takaa vertaansa vailla olevan näkyvyyden. Täysin säädettävä ohjauspylväs ja istuin antaa kuljettajalle mahdollisuuden löytää itselleen täydellisen työasennon. Kuppiteline ja kynäsyvennys kuljettajan mukavuuden vuoksi. Matala askelkorkeus turvallisen ja helpon trukkiin nousun vuoksi. Malli Jännite Kapasiteetti 3-pyöräinen - etupyöräveto FB16K T 48V 1600 kg FB18K T 48V 1800 kg FB20K T 48V 2000 kg Kääntyminen turvallisesti entistä tiukemmin Mitsubishin kehittämä jatkuvan tehon järjestelmä varmistaa, että molemmissa pyörissä on aina tehoa parasta pitoa, tiukkoja, tarkkoja käännöksiä varten... ilman yllätyksiä. Sellaisissa rakenteissa, joissa ajomoottoreista puuttuu jatkuva teho, sisemmän moottorin veto katkeaa käännöksissä ja tehoa on tarjolla vain ulommassa moottorissa/vetopyörässä. Tämä voi aiheuttaa käännöksissä luistoa - mikä on erittäin suuri vaara märällä tai liukkaalla pinnalla. Mikä vieläkin pahempaa, kun sisempi moottori toimii jälleen, nykäys saattaa jopa suistaa irtonaiset tavarat pois haarukoilta. Mitsubishin kolmipyöräisellä sähkötrukilla voit kuitenkin tehdä tiukimmatkin käännöksen täysin luottavaisin mielin. Mitsubishi kolmipyöräisen muuttumaton kääntösäde Muuttuva-akselivälisen kolmipyöräisen kääntösäde

12 FB16/18/20K C Pienikokoinen 48 voltin nelipyöräinen sähkötrukki Kaikki milloin tahansa tarvitsemasi suorituskyky Yhtä nopeana ja vahvana kuin monet dieseltrukit, Mitsubishin nelipyöräinen, pienikokoinen mallisto yhdistää alhaisen melutason ja dynaamisen suorituskyvyn pehmeisiin, tiiviisiin mittoihin. Sen tuloksena trukki on yhtä hyvin kotonaan sekä sisäettä ulkosovelluksissa...varsinkin silloin, kun puhdas työ on kaikkein tärkein tekijä. Transistoriohjattu hydrauliikka saa aikaan ehdottoman tarkkuuden kaikissa herkissä kuormaustilanteissa. Sormenpääohjauksella toimivat hydraulitoiminnot sekä pieni ohjauspyörä antavat kuljettajalle mahdollisuuden nopeaan ja tarkkaan käsittelyyn jopa kaikkein ahtaimmillakin alueilla. Lattialaatta on matala ja avoin helppoa pääsyä ja poistumista ajatellen. Maston rakenne tarjoaa poikkeuksellisen hyvän näkyvyyden ja varmistaa, että kuljettajalla on aina trukki täysin hallinnassaan. Suuri, saman tyyppinen kojetaulu kuin autoissa, tarjoaa kaiken olennaisen tiedon erittäin hyvin näkyvässä näytössä. Siihen kuuluu digitaalikello, akun tilan mittari - auton polttoainemittarin tapaan esitettynä - ja yleensä nopeusmittari. Joukko merkkivaloja on varottamassa kuljettajaa harjan kulumisesta, huoltovaatimuksista, moottorin ylikuumenemisesta ja jarrunesteen määrästä. Ainutlaatuinen Mitsubishin suunnittelema ja valmistama mikroprosessori tarjoaa täyden, trukissa itsessään tarjolla olevan analyysin ja sisältää myös trukin historiakansion, johon ajoittain ilmenevien vikojen yksityiskohdat tallentuvat. Sama ohjain tuottaa tosiaikaista diagnoosia, jolla ohjataan ja tarkkaillaan trukin kaikkia toimintoja väärinkäyttöä vastaan. Mitsubishi FBK: pienikokoinen trukki, jolla on hyvä suorituskyky.

13 1997 AWARD FOR INNOVATION Britannian Haarukkatrukkiyhdis tyksen vuotuisen Innovaatiopalkinnon voittaja Joukko suuntaa antavia ominaisuuksia: Pienikokoinen, puhtaasti käyvä ja vankka - ihanteellinen monenlaisiin sovelluksiin. Vaivaton sormenpääohjaus helpottaa vähentämään kuljettajan stressiä ja varmistamaan parhaan tuottavuuden. Tehoa palauttava jarrutus - tuottaa pitkiä työvuoroja ja vähentää energian kulutusta, lisäämällä samalla osien kestoikää. Ainutlaatuinen mastorakenne - hyvää näkyvyyttä ja turvallista työtä varten. Selkeä kojetaulunäyttö: ajonopeus, aika ja akun tila pitävät kuljettajan aina ajan tasalla. Erikseen vaihdettavat elektroniikkaosat - merkittävä taloudellinen säästö. Pitkälle kehitetty mikroprosessoritekniikka - sallii trukin suorituskyvyn sopeuttamisen kuorman, sovellusten ja kuljettajan mukaan. Erikseen virtansa saavat moottorit mahdollistavat nopeus- ja vääntövaatimusten sopeuttamisen sovellusten vaatimuksiin. Malli Jännite Kapasiteetti 4-pyöräinen pienikokoinen FB16K 48V 1600 kg FB18K 48V 1800 kg FB20K C 48V 2000 kg Elektroniikkaa, joka siirtää komennon sinulle Mitsubishin suunnittelema ja valmistama ainutlaatuinen mikrosuoritin antaa mahdollisuuden sopeuttaa suorituskyky kuljettajan kykyihin, omaan sovellukseesi ja kuormaasi. Nopeasti. Helposti. Trukissa ollen ja ilman mitään erikoistyökaluja. Tämä kaikkiin 48 V ja 80 V -malleihin vakiona asennettu järjestelmä tuottaa myös täyden palvelun diagnoosin sekä tosiaikaisen tarkkailun ja valvonnan kaikkia trukin toimintoja varten sen suojaamiseksi väärinkäyttöä vastaan.

14 FB20/25 30/35K PAC Raskaan työn 80 voltin nelipyörä sähkötrukki Sähkötrukin vahvat perustelut Niinkin suurien kuin 3,5 tonnin kuormien käsittelyyn pystyvät Mitsubishin raskaan työn nelipyörävetosarjan trukit tarjoavat erinomaista nostovoimaa ja päästöttömyyttä. Nämä trukit on varustettu suuritehoisella, 80 V / 750 Ah akulla sekä tehoa palauttavalla jarrulla, joka auttaa optimoimaan energian käytön, ja ne on suunniteltu käsittelemään kaikkein suurimpia kuormia kaikkein pisimpinä työrupeamina. Erittäin vankka runko tarjoaa aitoa kestävyyttä - tarjoten mahdollisuuden työskennellä lähes missä tahansa ympäristössä. Samalla suuri ajo-, nosto- ja laskunopeus varmistaa parhaan mahdollisen tavan kulun. Mallistolla on erinomainen liikkuvuus ja vakavuus, alhainen melutaso ja ilmarenkaat, mikä merkitsee pehmeää ajoa mitä erilaisimmilla pinnoilla... sisällä tai ulkona. Poikkeuksellinen näkyvyys vallankumouksellisen, erittäin lujan ja läpinäkyvän maston läpi maksimoi kuljettajan turvallisuuden. Kuljettajaystävälliset sormenpääohjaimet ja ergonomisesti suunniteltu kuljettajan tila takaavat vähäisen väsymisen ja suuren tuottavuuden. Tärkeää on myös, että trukin suorituskykyä voi räätälöidä elektronisesti mukautumaan yksilöllisiin sovelluksiin, käyttämällä jotain viidestä esiasetetusta käyttötavasta, joita voi vielä edelleen säätää omaa kuormaasi ja kuljettajaasi varten. Trukin oma diagnoosi, tosiaikaiset suojausjärjestelmät ja vikamuistikansio nopeuttavat huoltoa ja auttavat suojaamaan trukkia vaurioita vastaan.

15 Joukko suuntaa antavia ominaisuuksia: Suuritehoiset akut ja erityinen taloudellisuuskäyttötapa - tarjoamaan entistä pitempiä tuotantojaksoja. Vankka alusta ja vahvat osat - olennainen tekijä raskaan työn sovelluksiin. Alhainen äänitaso, puhdas käyntisuoritus - sisä- ja ulkotöitä varten. Sormenpääohjaimet ja muut ergonomiset edistyksen merkit - tienviittoja yhä suurempaan tuottavuuteen. Tehoa palauttava jarrutus - mahdollistaa pidentyneet työvuorot ja vähentää energian kulutusta. Läpi katsottava masto - erinomaista näkyvyyttä ja turvallista työskentelyä varten. Mitsubishin suunnittelema mikroprosessori tarjoaa täyden, trukkiin rakennetun huoltoanalyysin - näin taataan suurin mahdollinen käytettävyys. Erikseen virtansa saava moottori mahdollistaa nopeuden ja väännön vaatimusten sopeuttamisen sovelluksen vaatimuksiin. Malli Jännite Kapasiteetti Tärkeimmät elektroniikan osat voi vaihtaa erikseen 4-pyöräveto, raskas työ - merkitsee huomattavia taloudellisia säästöjä. FB20K 80V 2000 kg Sijoitustasi suojaavaa elektroniikkaa FB25K 80V 2500 kg FB30K 80V 3000 kg FB35K 80V 3500 kg Jotta voisit suojata sijoituksesi väärinkäyttöä vastaan, kaikissa sähkötrukeissa 48 V ja 80 V on ainutlaatuinen Mitsubishin suunnittelema mikroprosessori, joka tarkkailee ja ohjaa kaikkia toimintoja koko ajan tosiaikaisesti. Se sisältää myös huoltohistoriakansion, joka taltioi ajoittaisten vikojen yksityiskohdat käytettävyyden maksimoimiseksi. Trukkien lisäsuojaksi - ja myös suojaamaan sen siirtämiä tavaroita - sen suorituskyvyn voi sopeuttaa elektronisesti omaa yksilöllistä sovellustasi varten. Näin kaikki olennaiset tekijät, kuten kuljettajan kyvyt, lattian olosuhteet, ajomatka ja kuorman luonne ovat sopeutettavissa työn mukaan.

16 kun luotettavuus on kaikki kaikessa Erinomaista suorituskykyä varten kehitetty, palkittu* Mitsubishin haarukkatrukkimallisto on rakennettu vastaamaan tavallista vaativampia erittelyjä tuottavuuden maksimoimiseksi ja äärimmäisen hyvän luotettavuuden varmistamiseksi... oli työsovelluksesi minkälainen tahansa. Juuri sitähän voit odottaa maailman suurimpiin kuuluvalta yhtymältä, johon kuuluvat yhtiöt edustavat sitä tekniikan eturiviä, jossa suorituskyvystä, laadusta ja luotettavuudesta ei voi koskaan tinkiä...tuotteitahan ovat avaruusalukset...suihkukoneet...voimalaitokset... ralliautot... tieteelliset ja lääketieteen laitteet, jotka on kaikki suunniteltu suojaamaan ja edistämään ihmiselämää. Tämä luettelo on lähes päättymätön ja varmasti vailla vertaistaan. Tämä merkitsee, että voimme toteuttaa yhdestä ainoasta lähteestä 98% kaikista käsittelyvaatimuksista. Niinpä pystymmekin toimittamaan juuri sinulle tarkalleen oikean tuotteen omaa sovellustasi varten. Sitä paitsi, koska ymmärrämme, miten paljon olet riippuvainen Mitsubishi-haarukkatrukistasi, olemme luoneet poikkeuksellisen asiakkaan tukiohjelman. Käyttämällä tarkkaan valittujen myyjäliikkeiden verkostoa, pystymme toimittamaan sinulle maailmanluokkaa olevia tuotteita... täysin paikallisin tukivoimavaroin. Tähän tukeen kuuluu kaikki, kilpailukykyisestä rahoituspaketista erittäin tehokkaaseen kenttähuoltoon. Valmistajan hyväksymien varaosien toimituksemme takaa 95% täyden ensilinjan valikoiman kaikkien kysyttyjen kohteiden osalta. Tuloksena on haarukkatrukkisi tarjoama mahdollisimman suuri käytettävyys ja vertaansa vailla oleva tuottavuus. Oli materiaalinkäsittelyn vaatimuksesi minkälaisia tahansa, pystymme huolehtimaan niistä. * Mitsubishi Forklift Trucks on voittanut neljä erillistä Britannian Haarukkatrukkiyhdistyksen vuotuista palkintoa erinomaisuudesta, koskien sellaisia aloja, kuten Ergonomia, Ympäristö ja Innovaatio. CFiBM0387 (03/02) 2002 MCFE Printed in The Netherlands mitforklift@mcfe.nl NOTE: Performance specifications may vary depending on standard manufacturing tolerances, vehicle condition, types of tyres, floor or surface conditions, applications or operating environment. Trucks may be shown with non-standard options. Specific performance requirements and locally available configurations should be discussed with your Mitsubishi Forklift Trucks Distributor. Mitsubishi Forklift Trucks follows a policy of continual product improvement. For this reason, some materials, options and specifications could change without notice.

Kääntökelkkatrukki 1.2 tonnia

Kääntökelkkatrukki 1.2 tonnia Kääntökelkkatrukki 1.2 tonnia TB12 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.9 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 3.3 3.5 3.6 4.2 4.4 4.5 4.7 4.8 4.10 4.15 4.19 4.21 4.22 4.25 4.27 4.29 4.31 4.32 4.34 4.35 4.37 4.38 5.1 5.2 5.3 5.4

Lisätiedot

Moottorikäyttöiset haarukkatrukit 1.5-2.0 tonnia

Moottorikäyttöiset haarukkatrukit 1.5-2.0 tonnia Moottorikäyttöiset haarukkatrukit - 2.0 tonnia FD/FG15N FD/FG18N FD/FG20CN 1.1 1.2 1.3 1.4 1.6 1.8 1.9 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 3.3 3.5 3.6 3.7 4.1 4.2 4.3 4.4 4.5 4.7 4.8 4.12 4.19 4.20 4.21 4.22 4.23 4.24

Lisätiedot

Kallistuva luksusohjaamo 2.0-3.5 tonnia

Kallistuva luksusohjaamo 2.0-3.5 tonnia Kallistuva luksusohjaamo 2.0-3.5 tonnia FD/FG20N FD/FG25N FD/FG30N FD/FG35N 1.1 Ominaisuudet Valmistaja (lyhenne) Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi

Lisätiedot

Seisten ohjattava pinoamistrukki tonnia

Seisten ohjattava pinoamistrukki tonnia Ssten ohjattava pinoamistrukki 1.2-2.0 tonnia SBR12K SBR16K SBR20K 1.1 Ominaisuudet Valmistaja Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi 1.2 Malli SBR12K SBR12KI SBR16K SBR16KI SBR20K 1.3

Lisätiedot

Sähkökäyttöiset Vastapainotrukit

Sähkökäyttöiset Vastapainotrukit Sähkökäyttöiset Vastapainotrukit Mitsubishi antaa enemmän... Mitsubishin haarukkatrukkiosastolla me kuuntelemme sinua, asiakastamme, ja kehitämme malleja, jotka vastaavat tarpeitasi... täydellisesti. Juuri

Lisätiedot

Koko mallivalikoima. laatua luotettavuutta vastinetta rahalle

Koko mallivalikoima. laatua luotettavuutta vastinetta rahalle Koko mallivalikoima laatua luotettavuutta vastinetta rahalle Miksi valita Mitsubishi? JAMSTEC Kun valintasi on Mitsubishi, hyödyt yhden maailman suurimman yhtiön - Mitsubishi Heavy Industriesin - suunnitteluperinteestä,

Lisätiedot

Vastapainolla varustetut haarukkatrukit

Vastapainolla varustetut haarukkatrukit Vastapainolla varustetut haarukkatrukit Diesel Nestekaasu Akku Tekniikkaa parhaimmillaan... Aivan samalla tavalla kuin laskuvarjohyppääjän on voitava luottaa omiin varusteisiinsa, niidenkin ihmisten, joiden

Lisätiedot

Käyden ohjattava lavansiirtovaunu tonnia

Käyden ohjattava lavansiirtovaunu tonnia lavansiirtovaunu 1.3 2.0 tonnia 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.8 1.9 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 3.6 3.7 4.4 4.8 4.9 4.15 4.19 4.20 4.21 4.22 4.25 4.32 4.33 4.34 4. 4.36 4.37 5.1 5.2 5.3 5.7 5.10 6.1 6.2

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

RBN-sarja Työntömastotrukki Vaihtovirta 1.4-2.5 tonnia

RBN-sarja Työntömastotrukki Vaihtovirta 1.4-2.5 tonnia RBN-sarja Työntömastotrukki Vaihtovirta 1.4-2.5 tonnia Pidämme huolta kuljettajastasi - ja liiketoiminnastasi RBN RBNH RB16NC C RB16NS S RB16N RB20NH RB25NH Tässä erinomaisessa työntömastotrukissa on monia

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

FIRST -MALLISTO. First -mallisto. Trukit tehtaan perusvarusteilla nopeaan toimitukseen! Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa.

FIRST -MALLISTO. First -mallisto. Trukit tehtaan perusvarusteilla nopeaan toimitukseen! Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa. First -mallisto Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa Nykypäivän hektisessä materiaalinkäsittely-ympäristössä on tärkeää, että trukkikalusto on oikein valittua. Oikein valitulla kalustolla toiminta

Lisätiedot

Työntömasto- monitieja kääntökelkkatrukit

Työntömasto- monitieja kääntökelkkatrukit Työntömasto- monitieja kääntökelkkatrukit Suomi Tarvitsetko tehokasta materiaalinkäsittelyä... Kysymyksesi ei tulisi olla "mikä valmistaja" jos etsit työntömastotrukkia. Se tulisi olla "mikä Mitsubishi

Lisätiedot

FIRST -MALLISTO. First -mallisto. Trukit tehtaan perusvarusteilla nopeaan toimitukseen! Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa.

FIRST -MALLISTO. First -mallisto. Trukit tehtaan perusvarusteilla nopeaan toimitukseen! Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa. First -mallisto Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa Nykypäivän hektisessä materiaalinkäsittely-ympäristössä on tärkeää, että trukkikalusto on oikein valittua. Oikein valitulla kalustolla toiminta

Lisätiedot

Vaivatonta helppoutta... täydellinen hallinta

Vaivatonta helppoutta... täydellinen hallinta Sähkökäyttöiset vastapainotrukit 3 & 4pyöräiset mallit joustokumirenkailla 48 vaihtovirtakäyttö 1.3 2. tonnia Vaivatonta helppoutta... täydellinen hallinta FB13PNT FB15PNT FB16CPNT FB16PNT FB18CPNT FB18PNT

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto

Pinoamistrukkimallisto Roclan käyden ajettavat Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon tarkoitetut ulkomitoiltaan kompaktit ja ketterästi liikkuvat

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclan ajotasolla varustetut Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon pidemmilläkin ajomatkoilla suunnitellut ulkomitoiltaan

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

Moottorikäyttöiset haarukkatrukit. 1.5-5.0 tonnia

Moottorikäyttöiset haarukkatrukit. 1.5-5.0 tonnia Moottorikäyttöiset haarukkatrukit 1.5-5.0 tonnia Etteikö muka tuottavuuteen ja turvallisuuteen olisi varaa? Erinomainen suorituskyky... poikkeuksellisen paljon vastinetta rahalle... sekä innovatiivinen

Lisätiedot

HSF 14 / HXF 14 HSF 16 / HXF 16 HSC 16 / HXC 16 HSS 16 / HXS 16 HXS 20 / HXX20 HXX 25. Roclan Humanic työntömastotrukit on suunniteltu

HSF 14 / HXF 14 HSF 16 / HXF 16 HSC 16 / HXC 16 HSS 16 / HXS 16 HXS 20 / HXX20 HXX 25. Roclan Humanic työntömastotrukit on suunniteltu Roclan 2 Humanic työntömastotrukit on suunniteltu helpottamaan käyttäjän työtä. Olipa kyseessä uusi kuljettaja tai alan konkari, trukki mukautuu hallitusti kuljettajan ajotapaan - liikkeellelähtö, ajo

Lisätiedot

MITSUBISHI PBF25N2. Lavansiirtovaunu kiinteällä seisomatasolla

MITSUBISHI PBF25N2. Lavansiirtovaunu kiinteällä seisomatasolla MITSUBISHI PBF25N2 Lavansiirtovaunu kiinteällä seisomatasolla P= Power Pallet B= Battery F= Fixed platform 25 = 2500kg kapasit. PBF25N2 kiinteällä seisontatasolla ja sivusuojilla/selkänojalla. - Max ajonopeus12km/h

Lisätiedot

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t VALMISTETTU RUOTSISSA POHJOISMAISIIN OLOSUHTEISIIN MARKKINOIDEN PARAS SÄHKÖTRUKKI Merlinum forkflit on Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu sähkötrukkimallisto, joka soveltuu

Lisätiedot

Suunniteltu toimivaksi, rakennettu kestämään

Suunniteltu toimivaksi, rakennettu kestämään - ja nestekaasukäyttöiset vastapainotrukit 4 ilmarengasta 4.0 5.5 tonnia FD/FG40N FD/FG45N FD/FG50N FD/FG55N Suunniteltu toimivaksi, rakennettu kestämään n 4 ja 5 tonnin poltto - moottoritrukkien tehokkuus

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Tuote-esite Toimiva ja suorituskykyinen Hiab XS 022 helpottaa päivittäistä työtä Hiab XS 022 on pieni, kompakti ja joustava nosturi monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO TYÖPISTENOSTURIT CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ Konecranes CLX-ketjunostin UUDISTA

Lisätiedot

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Tuote-esite Tekee kierrätyksestä helpompaa Nopea ja kompakti Hiabin XS 211W HiPro on erityisesti kevyempiin kierrätystöihin suunniteltu 21 tm kapasiteettiluokan nosturi. XS

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Keräilytrukit. 1.0 2.0 tonnia. laatua luotettavuutta vastinetta rahalle

Keräilytrukit. 1.0 2.0 tonnia. laatua luotettavuutta vastinetta rahalle Keräilytrukit 1.0 2.0 tonnia laatua luotettavuutta vastinetta rahalle varasto - sen me tunnemme Tieto siitä, että Mitsubishi voi täyttää kaikki varastosi tarpeet, ei varmaan ole mikään yllätys. Lyömätön

Lisätiedot

Lavansiirtovaunut. Suomi

Lavansiirtovaunut. Suomi Lavansiirtovaunut Suomi Tarvitsetko tehokasta materiaalinkäsittelyä... Nopea ja tehokas siirtyminen varastossa on tuottavuuden ehto. Meidän lavansiirtovaunut helpottavat työtä... ja tarjoavat ratkaisuja

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90 Mukava ja turvallinen ohjaamo, jonka ergonomia on esimerkillinen Vankka hydrodynaaminen vaihteisto tehokasta voimansiirtoa varten, huoltovapaat monilevyjarrut Erittäin hiljainen: ohjaamon äänitaso vain

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Tuote-esite Ylivoimaista ulottuvuutta Hiab XS 044 on täydellinen nosturikokemus Hiab on aina yhdistetty korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitykseen. Erityisen ulottuvaksi

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Työntömastotrukki t

Työntömastotrukki t Työntömastotrukki 1.4-2.5 t R & E -sarja Kylmävarasto RRE140HC/HEC/ HCC/ RRE160HC/HEC/ HCC/ RRE180HC/HEC/ HCC/ RRE200HC/HEC/ HCC/ RRE250HC/HEC/ HCC/ www.toyota-forklifts.eu Työntömastotrukki, kylmävarasto,

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360 Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet kuormaajia

Lisätiedot

Suorituskyvyn - ja liiketoiminnan tuottavuuden - nousu uudelle tasolle

Suorituskyvyn - ja liiketoiminnan tuottavuuden - nousu uudelle tasolle Työntömastotrukit Vaihtovirta 1.4 2.5 tonnia Suorituskyvyn - ja liiketoiminnan tuottavuuden - nousu uudelle tasolle RBN2S RBN2HS RB16N2S S RB16N2 RB16N2C C RB20N2H RB20N2X RB25N2X Varasto ei voi olla tehokkaampi

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus Tuottavuus Ympäristövastuu www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. OMINAISUUS 1 LIIKKUVUUS Markkinoiden nopein monitoimikone.

Lisätiedot

Diesel- ja kaasukäyttöiset vastapainotrukit 1,5-5,0

Diesel- ja kaasukäyttöiset vastapainotrukit 1,5-5,0 Diesel- ja kaasukäyttöiset vastapainotrukit 1,5-5,0 eco-x 24/7 support maailmanlaajuinen verkosto DX GX Ota käyttöön diesel- tai kaasukäyttöinen Unicarriers-vastapainotrukki Huipputarkka työjuhta palveluksessasi

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Tuote-esite Korkea laatu, matala asennuskorkeus ja omapaino Käyttöturvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat matalien Hiab Multilift XR-koukkulaitteiden tärkeimmät

Lisätiedot

Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja

Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja Tuote-esite Hiab Multilift XR tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn Maksimoi autosi monipuolisuus Jokainen Hiab Multilift XR-koukkulaitteella varustettu 3,5-12 tonnin

Lisätiedot

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00 LATTIANHOITOKONEET MS 17-1600 Yhden laikan lattiakone Kierrokset 154/min, harjakoko 430 mm Testattu vaativissa työolosuhteissa Tarkat ja vakaat liikkeet Karkaistusta teräksestä valmistettu planeettavaihteisto

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Sähkökäyttöiset vastapainotrukit Sähkökäyttöiset vastapainotrukit 1.0 5.0 tonnia laatua luotettavuutta vastinetta rahalle Pelkkää ajoa Kaikki tuntuu juuri oikealta heti, kun istut ohjauspyörän taakse. Intuitiivinen ohjaus. Rajaton näkyvyys.

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Tuote-esite Luotettava ja hyväksi todettu puutavaranos turi Hiab Loglift 105S 105S - pettämätöntä tehoa päivästä toiseen Hiabin Loglift 105S -nosturissa tarkkuus ja

Lisätiedot

2. MAANRAKENNUS- KONEET

2. MAANRAKENNUS- KONEET 30 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 2 2. MAANRAKENNUS- KONEET KAIVINKONEET KUORMAAJAT RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 31 KAIVINKONEET Monipuolinen kalusto varustettuna Suomen vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla

Lisätiedot

Sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Sähkökäyttöiset vastapainotrukit Sähkökäyttöiset vastapainotrukit 1.0 4.9 tonnia laatua luotettavuutta vastinetta rahalle Mitsubishi luo järkevää liiketoimintaa Meillä Mitsubishilla, merkitsee luotettavuus yhtä paljon kun sinullakin.

Lisätiedot

Sähkökäyttöinen vastapainotrukki

Sähkökäyttöinen vastapainotrukki Sähkökäyttöinen vastapainotrukki 1,5-2,0 t 3-pyöräinen www.toyota-forklifts.fi Sähkökäyttöinen vastapainotrukki 1,5-1,6 t Tekniset tiedot 8FBE15T 8FBEK16T 8FBE16T Muuta Sähkömoottori Suorituskyky Päämitat

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA

Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA Säädettävä progressiivinen ohjaus Kone mukautuu niin kuljettajan kuin työlaitteenkin mukaan. Se lisää tuottavuutta, säästää energiaa

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677

Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677 Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677 Vaikeimmat talviolosuhteet vaativat innovatiivisen ja ehdottoman lähestymisen

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia Pölynimurit Nopeaa ja tehokasta imurointia Ammattitason pölynimuri päivittäiseen käyttöön Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus

Lisätiedot

- Älykkäitä nostolaitteita

- Älykkäitä nostolaitteita Ergonomisia nostoapulaitteita ainutlaatuisella ohjattavuudella ja joustavalla käytettävyydellä. Quick-Lift TUOTTEET - Älykkäitä nostolaitteita Since 1912 OTA YHTEYTTÄ! (09) 221 90 530 sales@erikkila.com

Lisätiedot

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-3,5 t

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-3,5 t Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-3,5 t www.toyota-forklifts.eu Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-1,8 t Tekniset tiedot 02-8FGF15 02-8FDF15 02-8FGF18 02-8FDF18 1.1 Valmistaja TOYOTA

Lisätiedot

Hiab Moffett -ajoneuvotrukit

Hiab Moffett -ajoneuvotrukit Hiab Moffett -ajoneuvotrukit TEKNISET TIEDOT M4 Hiab Moffett -ajoneuvotrukit Kuormankäsittely- ja toimitusratkaisut Ajoneuvotrukit ovat tärkeä työkalu menestyville yrityksille kaikilla teollisuudenaloilla

Lisätiedot

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR 10MCR 712MC 714MCe Kokonaispaino

Lisätiedot

Hallittavuus edistää luottamusta- luottamus edistää työtä.

Hallittavuus edistää luottamusta- luottamus edistää työtä. Sähkökäyttöinen vastapainotrukki Nelipyöräinen 80V vaihtovirtakäyttö 2.5-3.5 tonnia FB25N FB25CN PBV20N2 FBN PBV20ND FBCN PBF25N2 FB35N Hallittavuus edistää luottamusta- luottamus edistää työtä. Kaikki

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Tuote-esite Lisää ulottuvuutta Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Hiabin XS 422 on luokkansa suorituskykyisin nosturi, jossa yhdistyy voima ja

Lisätiedot

kaivinkoneet u volvo ec18

kaivinkoneet u volvo ec18 Let s solve it 3 3 OSA 3, SIVUT 72-81 maarakennuskoneet 3 maarakennuskoneet kaivinkoneet u volvo ec18 1760 kg 2,64 m 4,05 m Tela-alustainen minikaivinkone pieniin kaivuutöihin ja ahtaisiin tiloihin. Voidaan

Lisätiedot

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN STRAPEXIN EDUT Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina OIKEA TYÖKALU Sovellukset käsin tehtävään vannehtimiseen ovat moninaiset aivan kuten Strapexin tuotevalikoima.

Lisätiedot

...ILMAN KOMPROMISSEJA!

...ILMAN KOMPROMISSEJA! ...ILMAN KOMPROMISSEJA! MODUULIRAKENNE Kentällä laajennettavissa yksittäisillä venttiilipaikoilla Venttiilimäärä valittavissa aina 16 paikkaan asti Saatavana laadukkaita lisätarvikkeita Kaksi eri kokoa

Lisätiedot

UUSI M-SARJA. Teknologinen edelläkävijä.

UUSI M-SARJA. Teknologinen edelläkävijä. UUSI M-SARJA Teknologinen edelläkävijä. Master Drive Hydraulisesti esiohjatut vivut Saatavana myös nelivipuisena JOHTAJIEN SATULA Master Drive on PALFINGER EPSILONin uusi luxus-penkki. PALFINGER EPSILON

Lisätiedot

Käsityökaluja muovivannehtimiseen

Käsityökaluja muovivannehtimiseen Käsityökaluja muovivannehtimiseen Akkukäyttöiset käsityökalut Yhdistelmätyökalu Käsikiristin/lukitsin Strapexin edut Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina Oikea työkalu Sovellukset käsin

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

keep moving www.toyota-forklifts.fi

keep moving www.toyota-forklifts.fi www.toyota-forklifts.fi keep moving Toyota Li-Ion kustannustehokkuuden optimointi seisonta-aikojen minimointi ympäristövaikutusten minimointi ei akunvaihdon tarvetta Ei akun vesitystä akun täyteen lataus

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

Puhdistustekniikka Kuntatekniikka. Scrubmaster B75 R Kompakti Yhdistelmäkone. Ergonomiseen puhdistukseen ahtaissakin tiloissa.

Puhdistustekniikka Kuntatekniikka. Scrubmaster B75 R Kompakti Yhdistelmäkone. Ergonomiseen puhdistukseen ahtaissakin tiloissa. Puhdistustekniikka Kuntatekniikka Scrubmaster B75 R Kompakti Yhdistelmäkone Ergonomiseen puhdistukseen ahtaissakin tiloissa. 1 Tehokas ja käyttäjäystävällinen Taloudellisuus kohtaa ergonomian Ergonominen

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

Polttomoottori vastapainotrukit

Polttomoottori vastapainotrukit Polttomoottori vastapainotrukit 1.5 5.5 tonnia laatua luotettavuutta vastinetta rahalle laatua, luotettavuutta... asiakkaamme tietävät mitä he haluavat Kun kysyimme, mistä asiakkaat eniten pitävät Mitsubishi

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN Saumauspistoolit, 2012/2013 Huippuluokan ladattavat työkalut ammattikäyttöön SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN UUSI 4,2 Ah 14,4 V / 4,2 Ah: ENNENNÄKEMÄTÖN AKKUKAPASITEETTI TUO TEHOA TOIMINTAAN TEHOA, KÄYTÄNNÖLLISYY

Lisätiedot

imop Lite Ketterää siivousta

imop Lite Ketterää siivousta imop Lite Ketterää siivousta Tervetuloa mukaan vallankumoukseen imop Lite imop Lite on kevyempi kuin i-mop XL. Se on i-mop-sarjan pienin ja kevyin yhdistelmäkone. Laajentamalla nykyistä i-mop-valikoimaa

Lisätiedot

Sähkökäyttöinen vastapainotrukki 2,0-5,0 t

Sähkökäyttöinen vastapainotrukki 2,0-5,0 t www.toyota-forklifts.fi Sähkökäyttöinen vastapainotrukki 2,0-5,0 t Sähkökäyttöinen vastapainotrukki 2,0-2,5 t Tekniset tiedot 8FBMKT20 8FBMKT25 8FBMT25 Ominaisuudet Paino Pyörät Päämitat Suorituskyky Sähkömoottori

Lisätiedot