tuotetieto marraskuu 2015 korvaa RT X31/ (6) CRAWFORD SUPERIOR 42

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "tuotetieto marraskuu 2015 korvaa RT X31/421.6-38427 1 (6) CRAWFORD SUPERIOR 42"

Transkriptio

1 RT tuotetieto RT CAD/BIM tuotetieto marraskuu 215 korvaa RT X31/ (6) RT Talo Talo 9 X31 erityiset ulko-ovet fb 33 Hoito- ja huoltokoodi Crawford-autotallinovet Entrematic inland Crawford, malli Linea, väri vaaleanharmaa (RAL 735) CRAWORD UPERIOR+ 42 Hyvä eristys 42 mm:n paneelien ansiosta 1 vakioväriä ileä viimeistelty pinta 6 mallivaihtoehtoa Ovissa kuulalaakeroidut rullat Murtosuojaus (testattu standardin NEN 596 mukaan) lisävarusteena Yksilölliset mallit (koristeikkunat, design-kuviot, käyntiovi jne.) Johteiden, rullien ja vetojousien kotelointi takaa hyvän suojauksen Tuuletus ilmaraoilla varustetun alatiivisteen kautta Leveys- ja korkeusmitat millimetrin välein aatavana myös käyntiovella CRAWORD UPERIOR 42 Hyvä eristys 42 mm:n paneelien ansiosta 6 vakioväriä Viimeistelty pinta Brilliant tai Woodgrain 5 mallivaihtoehtoa Ovissa kuulalaakeroidut rullat Murtosuojaus (testattu standardin NEN 596 mukaan) lisävarusteena Johteiden, rullien ja vetojousien kotelointi takaa hyvän suojauksen Tuuletus ilmaraoilla varustetun alatiivisteen kautta Leveys- ja korkeusmitat millimetrin välein aatavana myös käyntiovella CRAWORD MART 42 Hyvä eristys 42 mm:n paneelien ansiosta 6 vakioväriä Viimeistelty pinta Brilliant tai Woodgrain 4 mallivaihtoehtoa Ovissa kuulalaakeroidut rullat 61 vakiomittaa V/Next Print Oy/Rakennustieto Oy Rakennustietosäätiö RT 215 Tämän kortin asiatiedoista vastaa toimeksiantaja.

2 RT tuotetieto 2 CRAWORD UPERIOR+ 42 Ominaisuuksia -ovessa on sileä ja hienostunut pinta, joka sopii moderniin arkkitehtuuriin ja vastaa tämän päivän käyttäjien toiveita. Eristetyt 42 mm paksut lamellit varmistavat ovien vakauden ja optimaalisen lämmöneristyksen. Ovien patentoidun ja luotettavan lukitusjärjestelmän murtosuojauksella on standardien ENV 1627 ja NEN C2 (luokka 2) mukainen sertifiointi. Murtosuojaus on lisävaruste. Ovi on kauttaaltaan tiivistetty ja optimaalisesti eristetty. Crawford, malli tyle harmaata alumiinia (vastaava kuin RAL 97) Teknisiä tietoja Käyntiovi Oven kevyen avaamisen ja sulkemisen takaavat kaksi vetojousikoteloa, joissa kummassakin vetojousipaketti (maks. 3 mm leveille ja 225 mm korkeille oville) tai kaksi vääntöjousta. Teräsjohde varmistaa paremman ohjauksen ja hiljaisen liikkumisen. isäänrakennetut jousenkatkeamissuojat estävät lisäksi oven alas putoamisen. Rullien, johteiden ja vetojousien suojakannet sekä sisäänrakennettu vaijeriohjaus tekevät ovesta täydellisen turvallisen. Autotallinovissa on joustavat tiivisteet sivuilla, ylhäällä ja lamellien välissä. Lattiatiiviste suojaa säältä, mutta sisältää myös tuuletusaukot, jotka avataan tai suljetaan asennuksen yhteydessä. -oviin on saatavana integroitu käyntiovi, jonka leveys on 84 mm ja vähimmäiskorkeus 187 mm. Ovimallit lair Trend Linea Micro tyle Classic Värivaihtoehdot Vakiovärivaihtoehtoja on 1, ks. sivu 5. Mitat -ovien korkeus on mm ja leveys mm millimetrijaotuksella. Lasielementit -lamellinosto-oviin on saatavana kaikki Crawford-malliston design-, kuvio- ja koristeikkunavaihtoehdot sekä ikkunalamelli. Tarkemmat tiedot osoitteesta tai Crawford-autotallinovet-esitteestä. vääntöjousia käytettäessä ( ja ) Crawford tyle (RAL 716) integroidulla käyntiovella ovia 2 2 H + 65 * ovia 1 12 ZLH < 2375 = 35 ZLH > 2375 = 46 H + 77 ZLH < 2375 = 35 ZLH > 2375 = * 6 5 Crawford tyle antrasiitinharmaa RAL 716, D72-ikkunat D * = Läpiajokorkeuden pienennys oven ollessa auki * = Wide (ylätila aina 2 mm, oven leveys yli 5 m, korkeus yli 2965 mm) Ks. tarkemmat tiedot tai Crawford-autotallinovet-esitteestä. V/Next Print Oy/Rakennustieto Oy Rakennustietosäätiö RT 215 Tämän kortin asiatiedoista vastaa toimeksiantaja.

3 RT tuotetieto 3 CRAWORD UPERIOR 42 Ominaisuuksia Vahva rakenne Paneelien vahvuus on 42 mm, mikä takaa oven vakauden ja pitkän käyttöiän. Hyvä sisäilma Hyvä eristys suojaa kylmältä ja kuumalta, pitää lämpötilan vakaana ja säästää energiaa. Näin päästään U-arvoon 1, W/m2K (oven pinta-ala 1 m2). Ilmastointi Alatiiviste toimii sekä säänsuojana että kierrättäjänä riippuen siitä, avataanko tai suljetaanko tuuletusaukot asennuksen yhteydessä. Optimaalinen tilankäyttö Koska -oven sivutilan tarve on vain 8 mm ja ylätilan tarve minimaalinen, soveltuu se erittäin hyvin pieniin autotalleihin. Testit ja hyväksynnät Kaikki Crawford-ovet ja -ovit ovat TÜV Product ervicen testaamia ja sertifioimia. Crawford, malli Trend, väri valkoinen (RAL 916) Mitat -oven korkeus on mm ja leveys mm millimetrijaotuksella. Käyntiovi Ovimallit -oviin on saatavana integroitu käyntiovi, jonka leveys on 84 mm ja vähimmäiskorkeus 187 mm. Trend tyle Linea Classic E-Design ormisuoja estää sormien työntämisen lamellien väliin. Lasielementit Värivaihtoehdot Vakiovärivaihtoehtoja on 6, ks. sivu 5. -lamellinosto-oviin on saatavana Crawford-malliston kuvioikkunat ja ikkunalamelli. Tarkemmat tiedot osoitteesta tai Crawford-autotallinovet-esitteestä. vetojousia käytettäessä ( ja ) uojatut johteet ja koteloon asennetut vaijeriohjaimet takaavat parhaan mahdollisen suojan. ovia H + 65 ZLH < 2375 = 35 ZLH > 2375 = 46 ovia 1 12 H + 75 ZLH < 2375 = 35 ZLH > 2375 = 46 Alatiiviiste toimii sekä sääsuojana että raittiin kierrättäjänä. D * = Läpiajokorkeuden pienennys oven ollessa auki V/Next Print Oy/Rakennustieto Oy Rakennustietosäätiö RT 215 Tämän kortin asiatiedoista vastaa toimeksiantaja.

4 RT tuotetieto 4 CRAWORD MART 42 Ominaisuuksia Crawford -sarjan ovissa on helposti asennettava vetojousiyksikkö, joka kiinnitetään pystyjohteeseen. Lisäksi ovilamellien välissä on sormisuoja sekä ulko- että sisäpuolella. Lamellin paksuus on 42 mm. vaatii vain vähän asennustilaa: ovi on helppo asentaa myös ahtaaseen autotalliin. Kaikki Crawford-ovet ja t ovat TÜV Product ervicen testaamia ja sertifioimia. Ovimallit (Brilliant ja Woodgrain) Crawford, malli Classic valkoisena (vastaava kuin RAL 916), kuvioikkuna M1 Trend Linea tyle Classic Värit ja pintavaihtoehdot Vakiovärivaihtoehtoja on 6: valkoinen RAL 916, valkoalumiini RAL 96, antrasiitinharmaa RAL 716 ja ruskea RAL 814 (ks. s. 5), muut värit RAL- ja NC-värikartan mukaan (paitsi helmiäis- ja loistevärit). aatavana on myös laminoitu puukuosipinta Woodgrain, jonka värivaihtoehdot ovat tumma ja vaalea tammi. -ovet toimitetaan valmiiksi pintakäsiteltyinä. Pintakuviovaihtoehtoja on neljä. Takuu Oville myönnetään 1 vuoden takuu ja lle 2 vuoden takuu. Rakenne Crawford -ovien ovilevy koostuu vaakasuuntaisista lamelleista, jotka työntyvät kiskoja pitkin katon alle. Tukeva, muuntelukykyinen rakenne sopii useimpiin oviaukkoihin. Lamellinosto-ovi ei vie turhaa tilaa autotallin sisä- eikä ulkopuolelta. Crawford-autotallinovien sivutilan tarve Kaikki -sarjan ovet on viimeistelty täyssinkityllä teräspaneelilla. Kaksiseinäinen, vankka IO-rakenne, teräskuorien välissä freoniton PU-eriste, jonka paksuus 42 mm. Lasielementit -lamellinosto-oviin on saatavana Crawford-malliston kuvioikkunat ja ikkunalamelli. Tarkemmat tiedot osoitteesta tai Crawford-autotallinovet-esitteestä. Mitat -ovien vakiokoja on 61 (ks. taulukko alla). Ovien minimikorkeus on 19 mm, maksimikorkeus 2965 mm, minimilevys 18 mm ja maksimileveys 5 mm. Crawford -ovien mitat ja koot Ovikorkeus Karmin korkeus X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X 2 2 X X X X X X X X X X X X X X X X X Leveyteen, mm X = vakiokoko Minimiylätilan tarve ivutilan tarve 85 mm Käsikäyttöinen Automaattinen Pystyvetojousilla Vääntöjousilla TO 2 2 V/Next Print Oy/Rakennustieto Oy Rakennustietosäätiö RT 215 Tämän kortin asiatiedoista vastaa toimeksiantaja.

5 RT tuotetieto 5 UPERIOR+ 42- OVIEN VAKIOVÄRIT OVIEN PINTAKUOIT Valkoinen, RAL 916 Vaaleanharmaa, RAL 735 Valkoalumiini, RAL 96 ignaaliharmaa, RAL 74 ileä ileä pinta on helppo puhdistaa eikä sitä tarvitse maalata uudelleen. Brilliant Kestävän ja vain vähän huoltoa vaativan teräspellin kohokuviointi jäljittelee hohtokivirapattua pintaa. ja Woodgrain Kestävä ja vain vähän huoltoa vaativa teräspelti on kohokuvioitu jäljittelemään puusyykuosia. ja Harmaa alumiini, RAL 97 Antrasiitinharmaa, RAL 716 OVIEN PROIILI- JA PINTAVAIHTOEHDOT Harmaa metalli, DB 73 LAIR Vaalea tammi 6 TREND Tumma tammi 7 Mahonki 8 LINEA UPERIOR 42- JA MART 42 -OVIEN VAKIOVÄRIT MICRO Valkoinen, RAL 916 Valkoalumiini, RAL 96 TYLE Antrasiitinharmaa, RAL 716 CLAIC eepianruskea, RAL 814 Vaalea tammi 6 E-DEIGN Tumma tammi 7 V/Next Print Oy/Rakennustieto Oy Rakennustietosäätiö RT 215 Tämän kortin asiatiedoista vastaa toimeksiantaja.

6 RT tuotetieto 6 CRAWORD-AUTOTALLINOVIEN OMINAIUUKIA Energiansäästö Crawford-autotallinovet säästävät lämmityskustannuksia. 42 mm:n vahvuinen paneeli takaa hyvän eristystehon ja lämmöneristysarvon. Valinnanmahdollisuudet Valittavana useita ovityyppejä, malleja, värejä ja pintavaihtoehtoja. Murtosuoja Ovimalleihin - ja on saatavana lisämurtosuojaus. Hollantilainen KG on testannut ovet standardin NEN 596 mukaan ja ne on luokiteltu murtosuojaluokkaan WK2. MAGIC-OVIKONEITOT Valikko-ohjaus näytöltä Nopea ja helppo asennus Kompakti kääntyvä pää Vankka C-johteisiin perustuva rakenne Huoltovapaat hammashihnat Kuulalaakeroidut kääntörullat Pieni virrankulutus lepovirta 2 W Automaattinen voiman säätö CEN:n mukaan Manuaalisesti säädettävä voiman lisääminen Automaattinen esteiden tunnistus Ovea säästävä, säädettävä pehmeä pysäytystoiminto Automaattinen toiminta säädettävissä (vaatii turvalaitteet) Yksinkertainen säätö pyörimisnopeusvalvonnan ansiosta rajakytkintä Homelink-yhteensopiva Väyläjärjestelmäkelpoinen (lisäkortilla) Teräskiinnike kaikille ovimalleille Katkaisuautomatiikalla varustettu integroitu n valo (4 W) Hätävapautus sisäpuolelta ulkokahvalla varustetuissa ovissa mahdollista myös ulkopuolelta Painikkeiden tulo RJ-liittymillä ja manuaalisilla liittimillä Minikaukosäädin, 4-kanavainen, 433 MHz, vaihtuva koodi Mikrokaukosäädin, 2-kanavainen, 433 MHz, vaihtuva koodi einäpidike kaukosäätimelle Käyttäjäturvallisuus Kuulalaakeroidut rullat varmistavat, että ovi liikkuu tasaisesti ja kitkattomasti. isäänrakennetun sormisuojan ansiosta sormien jääminen oven väliin on käytännöllisesti katsoen mahdotonta. Laatutakuu Oville myönnetään 1 vuoden takuu ja oville 2 vuoden takuu. Ovi Magic 1 Vetovoima 1 N Osittainen avaustoiminto Automaattinen sulkeutumistoiminto osittaisesta avauksesta Yksilöllinen valaistusaika Valojen kauko-ohjaus Avaus ja sulkeminen kauko-ohjauksella tai painikkeella Kytkentämahdollisuus sähkökäyttöiselle lukolle Ovi Magic 6 Vetovoima 6 N Maks. liikenopeus: 21 mm/s (joutokäynti) Tilantarve ylhäällä 4 mm Verkkoliitäntä 23 V 5/6 Hz 5 vuoden takuu mekaanisille osille 2 vuoden takuu elektroniikalle Lisävarusteita numerokoodi- 3-kanavainen avaaja Avainkytkin 2-kanavainen Magic-Door-Control Design-kaukosäädin Gogo Gate - oven avaus ja sulkeminen puhelimella MAAHANTUONTI JA NEUVONTA Entrematic inland c/o Assa Abloy Entrance ystems inland Oy Nimismiehenpelto EPOO Puhelin aksi asiakaspalvelu.fi@entrematic.com JÄLLEENMYYNTI JA AENNU ks. V/Next Print Oy/Rakennustieto Oy Rakennustietosäätiö RT 215 Tämän kortin asiatiedoista vastaa toimeksiantaja.