SUUNNITELTU TULEVAISUUTEEN UUSI KONSEPTI LUUKKUILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SUUNNITELTU TULEVAISUUTEEN UUSI KONSEPTI LUUKKUILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄT"

Transkriptio

1 SUUNNITELTU TULEVAISUUTEEN UUSI KONSEPTI LUUKKUILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄT

2 ASIAT OVAT MUUTTUNEET JA NIIN MYÖS ILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄT.

3 WALL SYSTEM HATCH SOLUTIONS UUSI LUUKKUILMANVAIHTOJÄRJESTELMIEN KONSEPTI. ROOF SYSTEM

4 HATCH- JÄRJESTELMÄ Tehokas ratkaisu rakennusten lämpöhävikkien estämiseen. Sodeca esittelee uuden järjestelmän ilman tai savun poistamiseen rakennuksista tulipalon sattuessa. Järjestelmä noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä käyttämällä automaattista, moottoroitua ja täysin ilmatiivistä luukkujärjestelmää uuden sukupolven tekniikalla. Se on sertifioitu käytettäväksi F-400 C/2 h tai F-300 C/2 h lämpötilassa sen käyttökohteesta riippuen.

5 WALL SYSTEM WALL-järjestelmä on suunniteltu erityisesti ilman tai savun poistamiseen rakennuksen julkisivun kautta tulipalon sattuessa. ROOF SYSTEM THT/WALL THT/WALL-F THT/HATCH HCT/HATCH ROOF-järjestelmä on suunniteltu helposti asennettavaksi rakennusten kattoihin ja se mahdollistaa ilman tai savun poiston katon kautta tulipalon sattuessa. WALL/DUCT WALL-FREE WALL/AXIAL Molempien järjestelmien poisto suoritetaan moottoroidulla ja täysin tiiviillä luukulla. Kaikissa laitteissa on teknologisesti kehittyneitä materiaaleja sisältävä lämpöeristys. Tämä estää rakennuksen lämpöhävikin järjestelmän ollessa pois toiminnasta.

6 LÄMPÖHÄVIKIT JA LÄMMÖNERISTYS Yksi nykyisten puhaltimien pääongelmista on jatkuva lämpöhävikki, joka johtaa ilmastoinnin tai lämmityksen käytöstä aiheutuviin turhiin kustannuksiin. Uusi HATCH-järjestelmä mahdollistaa tämän ongelman poistamisen sen täysin tiiviiden ja tälle toiminnolle erityisesti suunnitelluista materiaaleista valmistettujen eristysyksikköjen ansiosta. Tämä laitteiston seinät ovat eristetty 60 mm paksuisilla lämpöeristyslevyillä. Tämä parantaa lämmönjohtavuutta ja estää rakennuksen lämpöhävikin.

7 LÄMMÖNSIIRTO HATCH-järjestelmän poistolaitteen rungon ja luukun muotoilu kuvastaa kolmekerroksista voileipämallia. Lämmönsiirron laskemiseksi on huomioitava kanavien ja konvektion kautta tapahtuva lämmönsiirto. Sinkityt teräslevyt Sisäilma Ulkoilma Lämmöneristys HATCH-järjestelmän lämmönsiirtoarvo on: U= 0,6122 W/m2 K. WALL-järjestelmän lämmönsiirtoarvo on: U= 0,7197 W/m2 K.

8 TEOLLISTEN LAITOSTEN JULKISIVUIHIN ASENNETTAVA WALL SYSTEM WALL-järjestelmää voidaan käyttää teollisuus- ja kaupallisissa laitoksissa, koska se on helppo asentaa julkisivuihin ja se voidaan integroida rakennuksen ulkoasuun. WALL-järjestelmän savunpoisto tulipalon sattuessa voidaan asentaa paikallisen lainsäädännön puitteissa käyttämällä F-400- tai F-300- sertifioitua sarjaa, tai sertifioimatonta lämpötilaan pohjautuvaa järjestelmää poistoilman tai ilmansaasteiden poistamiseen. WALL-järjestelmää voidaan myös tarvittaessa käyttää tuloilmaan. Kun järjestelmä ei ole käytössä, luukku sulkeutuu automaattisesti, mikä on huomattava energiansäästön etu. Lisäksi järjestelmä pitää ilmanvaihtoaukot täysin suljettuna rakennuksen ulkopuolelta käsin.

9

10

11 ROOF SYSTEM TEOLLISUUSRAKENNUKSIIN ROOF-JÄRJESTELMÄN ASENNUS Poistopuhaltimien asennus teollisuusrakennusten kattoihin lämmön ja saasteiden poistamiseen on yksi yleisimmistä käyttötavoista millä tahansa teollisuuden alalla. Ilman mallivaatimuksia olevia kattopuhaltimia on lukuisia, ja ne kaikki muodostavat jokaiselle rakennukselle oman erilaisen ulkonäön. Nämä kattoasenteiset poistopuhaltimet tuottavat yleisesti korkeimman lämpöhävikin poistopuhaltimien ollessa käyttämättöminä, koska lämpötila kerääntyy rakennuksen yläosaan ja luonnollisesti lämpö karkaa poistopuhaltimen läpi. HATCH-kattojärjestelmät estävät lämpöhävikkiä ja yhtenäistävät rakennuksen kattorakennetta. F-400- ja F-300- sertifioituja järjestelmiä voidaan käyttää suojauksena paloa vastaan, nopeaan savun poistamiseen. Sertifioimattomia järjestelmiä voidaan taas käyttää poistoilman tai saastuneen ilman poistamiseen. Niiden tiivis malli tarkoittaa, ettei niiden läpi pääse vettä tai lunta jopa äärimmäisissäkään sääolosuhteissa.

12 WALL SYSTEM TEOLLISUUSRAKENNUKSIIN JULKISIVUASENNUS Suurien rakennusten, ja erityisesti korkeiden rakennusten henkilöturvallisuus tekee savunpoistojärjestelmistä yhden tärkeimmistä suunnitteluvaiheista. WALLluukkujärjestelmä mahdollistaa tämän, koska sillä voidaan luoda ilmanpoistopiste mihin tahansa rakennuksen julkisivuun, missä se sulautuu kauniisti rakennuksen arkkitehtuuriin. Tämä käyttötapa säästää pitkiltä kanavaosien asennukselta savunpoistojärjestelmästä kattojen kookkaisiin savupiippuihin.

13

14 ROOF SYSTEM LIIKEKIINTEISTÖJEN KATTOASENNUKSIIN Nykyisin pyritään tekemään rakennuksista mahdollisimman kestävän kehityksen mukaisia, joka taas on johtanut suuriin asennettujen tuotteiden tehokkuus- ja energiansäästövaatimuksiin. Täysin tiiviiden ja huomattavalla lämpöeristyksellä varustettujen HATCH-kattojärjestelmien käyttö tarkoittaa, että lämmönsiirron yhteydessä oleva lämpöhävikki poistojärjestelmän ollessa käyttämättömänä on lähes nolla. Sertifioitujen, moottoroiduilla palosuojaluukuilla varustettujen F-400- tai F-300-kattojärjestelmien käyttö on helpoin tapa noudattaa kaikkia rakennusten savunpoistoa ja energiatehokkuutta koskevia määräyksiä.

15

16 SERTIFIOINNIT Kaikille WALL- ja HATCH-järjestelmille on suoritettu eri kokeita niiden kestävyyden testaamiseksi ääriolosuhteissa, lumi- ja tuulikuormituksella ja palonkestävyydellä. Testit on suoritettu valtuutetussa laboratoriossa standardien EN ja EN mukaisesti sertifiointinumeroilla 0370-CPR-2823 ja 0370-CPR Sertifioinnit EN LUOKITUKSEN mukaisesti (60 sek.) AIKA MOOTTOROITU (30 sek.) THT/HATCH F400/2 h F300/2 h 28 sek. THT/WALL F400/2 h F300/2 h 28 sek. Sertifioinnit luokituksen EN mukaisesti LUMI- KUORMA (SL) TUULI- KUORMA (WL) LÄMPÖTILA LUOTETTAVUUS THT/HATCH SL Pa -25 C RE THT/WALL Ei sovelleta 1500 Pa RE-1000

17 MOOTTOROITU AVAUSTOIMINTO Ilmanpoistoluukku avataan erittäin kestävillä moottoroiduilla käyttölaitteilla, jotka varmistavat oikean toiminnon ankarissakin olosuhteissa markkinoilla olevien jyrkimpien lainsäädännön määräysten mukaisilla samanaikaisilla lumi- ja tuulikuormituksella. Tämä järjestelmä on testattu ja sertifioitu tämän tyyppisiin testeihin erikoistuneissa laboratorio-olosuhteissa.

18 HELPPO ASENTAA ARKKITEHTUURINEN INTEGROINTI HATCH- JÄRJESTELMIEN Se on valinnaisesti asennettavissa mihin tahansa kattoon sen kallistuksesta riippumatta. Puhaltimen tuloaukko voidaan jättää auki ilman vetämiseksi suoraan tiloista, tai se voidaan liittää suoraan poistokanavaan käyttämällä poistotuulettimen runkoon kiinnitettyä laippaa. On täysin selvää, että teollisuus- tai liikekiinteistön ulkomuoto ja integrointi ympäristöön on yksi suurimmista asiantuntijoiden haasteista. HATCH-järjestelmän laitteita mukauttamalla voidaan tulipalojen yhteydessä käytetty savunpoistojärjestelmä integroida rakennukseen. HATCH-järjestelmät mukautetaan käyttämällä korroosionkestävää polyesterihartsimaalia RAL-väreissä asiakkaan valinnan tai vinyylilevyillä sovitettuna rakennuksen pintakuvion mukaan.

19 MUKAUTTAMINEN Valinnainen luukun mukauttaminen julkisivuun asennetuille laitteille, kuten THT/WALL. Lopputuloksena laite on integroitu täysin rakennukseen, erityisesti luukun ollessa kiinni.

20 ENERGIATUTKIMUS Todistettavasti tehokas TUTKIMUSESIMERKKI ALUE 3,170 m 2 KORKEUS 8 m TILAVUUS m 3 SISÄLÄMPÖTILA 22 O C Erilaisten poistojärjestelmien lämpöhävikin laskemiseksi poistetaan samanarvoiset ehdot erilaisissa asiatutkimuksissa, joten julkisivujen, kattojen ja muiden ilmanotto- ja ilmanpoistokohtien kuin poistopuhaltimien hävikit poistetaan, koska ne ovat kaikki samanarvoisia käytetystä järjestelmästä riippumatta. Seuraavat otetaan käyttöön jatkuvissa lämpötiloissa kaikissa järjestelmissä: ULKOLÄMPÖTILA LÄMMITYS PUHALTIMIEN MÄÄRÄ -5,6 O C Yhteensä 250 kw/h ilmalämpö 8 kpl katossa ja 12 julkisivussa Sisälämpötila: 22 O C Ulkolämpötila: -5,6 O C Erotus: 27,6 O C

21 HATCH-tyyppinen automaattiluukullinen poistojärjestelmä Laskentaesimerkissä on asennettuna 8 kpl 100-kokoista THT/HATCH kattopoistopuhallinta (Roof) kattoon ja 12 kpl 90-kokoista THT/WALL seinäpoistopuhallinta (Wall) käytettyyn julkisivuun. Ottaen huomioon pinta-alueen, lämmönsiirron ja lämpötilan vaihtelut, kaikkien poistopuhaltimien kokonaislämpöhävikki on: Qyhteensä= 1,3 kw/h Nykyinen poistopuhallinjärjestelmä vapaalla ilmanpoistolla Laskentaesimerkissä on asennettuna 8 kpl 100-kokoista aksiaalista kattopoistopuhallinta kattoon ja 12 kpl aksiaalista poistopuhallinta käytettyyn julkisivuun. Ottaen huomioon sisältä ulos kiertävän ilmamäärän, pinta-alueen, lämmönsiirron ja lämpötilan vaihtelut, kaikkien poistopuhaltimien kokonaislämpöhävikki on: Qyhteensä= 251 kw/h Molempien järjestelmien lämpöhävikkiero on 249,7 kw/h ENERGIANSÄÄSTÖ Molempien järjestelmien lämpöhävikkivertailu Lämpöhävikkiero HATCH-järjestelmän eduksi on samanarvoinen eroon kw/h-kulutuksessa. Tutkimus osoitti, että uuden järjestelmän energiansäästö tuntia kohtia on 249,7 kw/h. Kulutettujen energiakustannusten vertailu Perustuen keskimääräiseen hintaan 0,1 /kw/h, säästö lämpöhävikissä on samanarvoinen 249,7 kw/h yhdelle päivälle. Tietyissä lämpötilaolosuhteissa säästö voisi olla 600 /päivässä yhdelle viikolle, joka tarkoittaa viikoittaista 4,200 säästöä tai kuukausittaista 18,000 säästöä. Uuden laitteiston itsensä takaisin maksu Ajallisesti saavutetut säästöt, kun energiansäästöt ovat tärkeitä, määrittelevät näiden uusien ilmanvaihtojärjestelmien investointeja. Lisäksi ne voivat maksaa itsensä takaisin hyvin lyhyessä ajassa.

22 THT/WALL Malli Nopeus Sallittu maksimivirta (A) Maks. sähkö teho Siiven kallistus kulma Maks. virtausnopeus Ääni paine taso Keskim. paino According to ErP Dynaamiset seinäasenteiset poistopuhaltimet moottoroidulla luukulla savun poistamiseen tulipalon sattuessa, 400 C/2 h ja 300 C/2 h. Dynaamiset, seinäasenteiset poistopuhaltimet moottoroidulla avausjärjestelmällä asennettavaksi poistokanavaan. Suunniteltu erityisesti nopeaan ja tehokkaaseen haitallisten savujen ja kaasujen poistamiseen tulipalon sattuessa. Soveltuu asennettavaksi teollisuusrakennuksiin, varastoihin tai mihin tahansa muun tyyppiseen rakennukseen. Hyväksytty standardin EN mukaisesti F-400- ja F-300-sertifikaatilla. Voidaan käyttää ympäristön ilmanvaihtoon. Puhallin: Erittäin tukeva rakenne, joka kestää äärimmäisiä sään vaihteluita. Laitteiston rakenne valmistettu ruostesuojatusta sinkitystä teräsmetallilevystä. Vesitiivis rakenne veden sisäänpääsyn estämiseksi. 60 mm lämpöeristys estää kuuman ilman hävikkiä talvikaudella. Seinäasennuskiinnike ja tukijalustan kartiorengas mahdollistavat tarkan ja helpon asennuksen. Varustettu F-400:lla sertifikaattinumerolla 0370-CPR-2823 ja F-300:lla sertifikaattinumerolla 0370-CPR Rajakytkin. Putkimainen teräslevykotelo polyesterihartsiruosteenestokäsittelyllä. Alumiinista valmistetut kulmaa vaihtavat roottorit. Ilmanvirtaussuunta moottorista siipipyörään. Moottori: H-luokan moottorit S1 jatkuva käyttö ja S2 hätäkäyttö. Kuulalaakereilla, IP55- suojaus ja 1 tai 2 nopeutta mallista riippuen. IE3 tehomoottorit 0,75 kw tai suuremmille tehoille, paitsi yksivaiheinen, 2-nopeuksinen ja 8-napainen. Kolmivaiheinen 230/400 V 50 Hz (enint. 3 kw) ja 400/690 V 50 Hz (yli 3 kw). Siirrettävän ilman enimmäislämpötila: S1-20 C +40 C jatkuvaan käyttöön, soveltuu myös lämpimään ilmastoon lämpötilan ollessa enintään 50 C. S2 käytössä 300 C/2 h, 400 C/2 h. Viimeistely: Korroosiota kestävä viimeistely sinkitylle teräslevylle. Pyynnöstä: Korroosionestomaali asiakkaan valitsemalla maalilla. (rpm) 230 V 400 V 690 V (kw) ( o ) (m 3 /t) db(a) (kg) THT/WALL-40-2T-1 IE ,15 1,80 0, THT/WALL-40-2T-1.5 IE ,70 2,70 1, THT/WALL-45-2T-2 IE ,90 3,40 1, THT/WALL-45-2T-3 IE ,70 5,00 2, THT/WALL-50-2T-4 IE ,20 6,50 3, THT/WALL-50-2T-5.5 IE ,30 5,40 4, THT/WALL-56-2T-5.5 IE ,50 5,50 4, THT/WALL-56-2T-7.5 IE ,60 6,14 5, THT/WALL-56-4T-2 IE ,20 3,60 1, THT/WALL-63-4T-3 IE ,00 5,20 2, THT/WALL-63-4T-4 IE ,40 6,60 3, THT/WALL-63-6T-1 IE ,70 2,70 0, THT/WALL-71-4T-3 IE ,00 5,20 2, THT/WALL-71-4T-4 IE ,40 6,60 3, THT/WALL-71-4T-5.5 IE ,40 4,80 4, THT/WALL-71-6T-1.5 IE ,50 3,20 1, THT/WALL-80-4T-3 IE ,00 5,20 2, THT/WALL-80-4T-4 IE ,40 6,60 3, THT/WALL-80-4T-5.5 IE ,40 4,80 4, THT/WALL-80-4T-7.5 IE ,60 7,30 5, THT/WALL-80-6T-1.5 IE ,50 3,20 1, THT/WALL-80-6T-2 IE ,40 4,30 1, THT/WALL-90-4T-7.5 IE ,60 7,30 5, THT/WALL-90-4T-10 IE ,70 10,20 7, THT/WALL-90-4T-15 IE ,00 12,70 11, THT/WALL-90-6T-3 IE ,50 5,50 2, THT/WALL-90-6T-4 IE ,50 7,80 3, THT/WALL-100-4T-10 IE ,70 10,20 7, THT/WALL-100-4T-15 IE ,00 12,70 11, THT/WALL-100-4T-20 IE ,00 16,70 15, THT/WALL-100-6T-5.5 IE ,00 6,40 4, THT/WALL-100-6T-7.5 IE ,40 7,20 5,

23 THT/WALL * Seinäasennuskiinnike Tukijalustan kartiorengas THT/WALL 40 THT/WALL45 THT/WALL 50 THT/WALL 56 THT/WALL 63 THT/WALL 71 THT/WALL 80 THT/WALL 90 THT/WALL 100 THT/WALL 40 THT/WALL45 THT/WALL 50 THT/WALL 56 THT/WALL 63 THT/WALL 71 THT/WALL 80 THT/WALL 90 THT/WALL 100 Malli A B F G ØD* E H L J1 J2 K1 K2 X1 X2 ød THT/WALL THT/WALL THT/WALL THT/WALL THT/WALL THT/WALL THT/WALL THT/WALL THT/WALL (*) Suositeltava putken nimellishalkaisija (A x B) Seinäaukon nimelliskoko.

24 THT/WALL-F Malli Nopeus Sallittu maksimivirta (A) Maks. sähkö teho Siiven kallistus kulma Maks. virtausnopeus Ääni paine taso Keskim. paino According to ErP Dynaamiset seinäasenteiset poistopuhaltimet moottoroidulla luukulla savun poistamiseen tulipalon sattuessa, 400 C/2 h ja 300 C/2 h. Dynaamiset seinäpoistopuhaltimet moottoroidulla avausjärjestelmällä ja suojaristikolla käytettäväksi ilman poistokanavaa. Suunniteltu erityisesti nopeaan ja tehokkaaseen haitallisten savujen ja kaasujen poistamiseen tulipalon sattuessa. Soveltuu asennettavaksi teollisuusrakennuksiin, varastoihin tai mihin tahansa muun tyyppiseen rakennukseen. Hyväksytty standardin EN mukaisesti F-400- ja F-300-sertifikaatilla. Voidaan käyttää ympäristön ilmanvaihtoon. (rpm) 230 V 400 V 690 V (kw) ( o ) (m 3 /t) db(a) (kg) THT/WALL-F-40-2T-1.5 IE ,70 2,70 1, THT/WALL-F-45-2T-2 IE ,90 3,40 1, THT/WALL-F-45-2T-3 IE ,70 5,00 2, THT/WALL-F-56-4T-2 IE ,20 3,60 1, THT/WALL-F-63-4T-3 IE ,00 5,20 2, THT/WALL-F-63-4T-4 IE ,40 6,60 3, Puhallin: Erittäin tukeva rakenne, joka kestää äärimmäisiä sään vaihteluita. Laitteiston rakenne valmistettu ruostesuojatusta sinkitystä teräsmetallilevystä. Vesitiivis rakenne veden sisäänpääsyn estämiseksi. 60 mm lämpöeristys estää kuuman ilman hävikkiä talvikaudella. Seinäasennuskiinnike mahdollistaa oikean ja helpon asennustavan. F-400 on varustettu sertifikaattinumerolla 0370-CPR ja F-300 sertifikaattinumerolla 0370-CPR-0973 Rajakytkin. Alumiinista valmistetut kulmaa vaihtavat roottorit. Ilmanvirtaussuunta moottorista siipipyörään. Moottori: H-luokan moottorit S1 jatkuva käyttö ja S2 hätäkäyttö. Kuulalaakereilla, IP55- suojaus ja 1 tai 2 nopeutta mallista riippuen. IE3 tehomoottorit 0,75 kw tai suuremmille tehoille, paitsi yksivaiheinen, 2-nopeuksinen ja 8-napainen. Kolmivaiheinen 230/400 V 50 Hz (enint. 3 kw) ja 400/690 V 50 Hz (yli 3 kw). Siirrettävän ilman enimmäislämpötila: S1-20 C +40 C jatkuvaan käyttöön, soveltuu myös lämpimään ilmastoon lämpötilan ollessa enintään 50 C. S2 käytössä 300 C/2 h, 400 C/2 h. Viimeistely: Korroosiota kestävä viimeistely sinkitylle teräslevylle. Pyynnöstä: Korroosionestomaali asiakkaan valitsemalla maalilla. THT/WALL-F-71-4T-3 IE ,00 5,20 2, THT/WALL-F-71-4T-4 IE ,40 6,60 3, THT/WALL-F-71-6T-1.5 IE ,50 3,20 1, THT/WALL-F-80-4T-3 IE ,00 5,20 2, THT/WALL-F-80-4T-4 IE ,40 6,60 3, THT/WALL-F-80-4T-5.5 IE ,40 4,80 4, THT/WALL-F-80-6T-1.5 IE ,50 3,20 1, THT/WALL-F-80-6T-2 IE ,40 4,30 1, THT/WALL-F-90-4T-7.5 IE ,60 7,30 5, THT/WALL-F-90-4T-10 IE ,70 10,20 7, THT/WALL-F-90-6T-3 IE ,50 5,50 2, THT/WALL-F-90-6T-4 IE ,50 7,80 3, THT/WALL-F-100-4T-10 IE ,70 10,20 7, THT/WALL-F-100-4T-15 IE ,00 12,70 11, THT/WALL-F-100-4T-20 IE ,00 16,70 15, THT/WALL-F-100-6T-5.5 IE ,00 6,40 4,

25 THT/WALL-F * Seinäasennuskiinnike THT/WALL-F 40 THT/WALL-F 45 THT/WALL-F 56 THT/WALL-F 63 THT/WALL-F 71 THT/WALL-F 80 THT/WALL-F 90 THT/WALL-F 100 Malli A B C D E J1 J2 K1 K2 THT/WALL-F THT/WALL-F THT/WALL-F THT/WALL-F THT/WALL-F THT/WALL-F THT/WALL-F THT/WALL-F (A x B) Seinäaukon nimelliskoko ilman kehysvarusteita (PM).

26 WALL/DUCT STANDARDI AA-VERSIO AI-VERSIO Malli Nopeus Sallittu maksimivirta (A) Maks. sähkö teho Suurin virtausnopeus Ääni paine taso Keskim. paino According to ErP Dynaamiset poistopuhaltimet, joissa on moottoroitu luukku. Seinäasenteiset aksiaaliset puhaltimet, joissa on lasikuituvahvisteiset muoviset siipipyörät ja moottorikäyttöinen avaustoiminto poistoputken liitäntää varten. Soveltuvat asennettaviksi teollisiin tai kaupallisiin rakennuksiin. Voidaan käyttää ympäristön ilmanvaihtoon. Puhallin: Erittäin tukeva rakenne, joka kestää äärimmäisiä sään vaihteluita. Laitteiston rakenne valmistettu ruostesuojatusta sinkitystä teräsmetallilevystä. Vesitiivis rakenne veden sisäänpääsyn estämiseksi. 60 mm lämpöeristys estää kuuman ilman hävikkiä talvikaudella. Seinäasennuskiinnike ja tukijalustan kartiorengas mahdollistavat tarkan ja helpon asennuksen. Rajakytkin. PL-version siipipyörät ovat vahvistettu polyamidi-6:lla ja AL-versio alumiinivalulla. Mallit 40-2T, 45-2T, 100-4T-15 ja 100-4T-20 ainoastaan AL-versioina. Putkimainen teräslevykotelo on varustettu ulkoisella liitinrasialla. Ilmanvirtaussuunta moottorista siipipyörään. Moottori: IE3 tehomoottorit 0,75 kw tai suuremmille tehoille, paitsi yksivaiheinen, 2-nopeuksinen ja 8-napainen. F-luokan moottorit, joissa kuulalaakerit ja IP55-suojaus. Yksivaiheinen 230 V - 50 Hz ja kolmevaiheinen 230/400 V - 50 Hz (4 kw saakka) ja 400/690 V - 50 Hz (4 kw ylittäviin tehoihin). Käyttölämpötila: -25 C +60 C. Viimeistely: Korroosiota kestävä viimeistely sinkitylle teräslevylle. Saatavilla olevat versiot: AI: Luukku asennetaan yläosaan, ilmansuunta siipipyörästä moottoriin ilman poistamiseksi tiloista. AA: Luukku asennetaan yläosaan, ilmansuunta siipipyörästä moottoriin ilman virtaamiseksi tiloihin. Pyynnöstä: Korroosionestomaali asiakkaan valitsemalla maalilla. (rpm) 230 V 400 V 690 V (kw) (m 3 /t) db(a) (kg) WALL/DUCT-40-2T-1.5 IE ,03 2,34 1, WALL/DUCT-45-2T-2 IE ,34 3,07 1, WALL/DUCT-45-2T-3 IE ,32 4,21 2, WALL/DUCT-45-4T ,02 1,17 0, WALL/DUCT-50-4T ,92 1,69 0, WALL/DUCT-56-4T-1 IE ,82 1,62 0, WALL/DUCT-56-4T-1.5 IE ,07 2,34 1, WALL/DUCT-56-4T-2 IE ,41 3,11 1, WALL/DUCT-56-6T ,99 1,73 0, WALL/DUCT-63-4T-1 IE ,82 1,62 0, WALL/DUCT-63-4T-1.5 IE ,07 2,34 1, WALL/DUCT-63-4T-2 IE ,41 3,11 1, WALL/DUCT-63-4T-3 IE ,93 4,56 2, WALL/DUCT-63-4T-4 IE ,7 6,15 3, WALL/DUCT-63-6T ,99 1,73 0, WALL/DUCT-71-4T-2 IE ,41 3,11 1, WALL/DUCT-71-4T-3 IE ,93 4,56 2, WALL/DUCT-71-4T-4 IE ,7 6,15 3, WALL/DUCT-71-6T-1 IE ,36 1,93 0, WALL/DUCT-71-6T-1.5 IE ,68 2,69 1, WALL/DUCT-80-4T-3 IE ,93 4,56 2, WALL/DUCT-80-4T-4 IE ,7 6,15 3, WALL/DUCT-80-4T-5.5 IE ,9 8 4, WALL/DUCT-80-6T-1.5 IE ,68 2,69 1, WALL/DUCT-80-6T-2 IE ,43 3,7 1, WALL/DUCT-90-4T-5.5 IE ,9 8 4, WALL/DUCT-90-4T-7.5 IE ,3 5,97 5, WALL/DUCT-90-4T-10 IE ,9 8,06 7, WALL/DUCT-90-6T-2 IE ,43 3,7 1, WALL/DUCT-90-6T-3 IE ,08 5,22 2, WALL/DUCT-90-6T-4 IE ,91 3, WALL/DUCT-100-4T-7.5 IE ,3 5,97 5, WALL/DUCT-100-4T-10 IE ,9 8,06 7, WALL/DUCT-100-4T-15 IE ,9 12,1 11, WALL/DUCT-100-4T-20 IE ,9 16,2 15, WALL/DUCT-100-6T-3 IE ,08 5,22 2, WALL/DUCT-100-6T-4 IE ,91 3, WALL/DUCT-100-6T-5.5 IE ,6 8,99 4,

27 WALL/DUCT STANDARDI VERSIO AA-VERSIO * Seinäasennuskiinnike Tukijalustan kartiorengas AI-VERSIO WALL/DUCT 40 WALL/DUCT 45 WALL/DUCT 50 WALL/DUCT 56 WALL/DUCT 63 WALL/DUCT 71 WALL/DUCT 80 WALL/DUCT 90 WALL/DUCT 100 WALL/DUCT 40 WALL/DUCT 45 WALL/DUCT 50 WALL/DUCT 56 WALL/DUCT 63 WALL/DUCT 71 WALL/DUCT 80 WALL/DUCT 90 WALL/DUCT 100 Malli A B F G ØD* ØD* H L J1 J2 K1 K2 X1 X2 ød WALL/DUCT WALL/DUCT WALL/DUCT WALL/DUCT WALL/DUCT WALL/DUCT WALL/DUCT WALL/DUCT WALL/DUCT (*) Suositeltava putken nimellishalkaisija (A x B) Seinäaukon nimelliskoko.

28 WALL/FREE STANDARDI AA-VERSIO AI-VERSIO Malli Nopeus Sallittu maksimivirta (A) Maks. sähkö teho Siiven kallistus kulma Maks. virtausnopeus Ääni paine taso Keskim. paino According to ErP Dynaamiset seinäasennettavat poistopuhaltimet moottoroidulla luukulla. Dynaamiset seinäpoistopuhaltimet moottoroidulla avausjärjestelmällä ja suojaristikolla käytettäväksi ilman poistokanavaa. Soveltuu asennettavaksi teollisuusrakennuksiin, varastoihin tai mihin tahansa muun tyyppiseen rakennukseen. Voidaan käyttää ympäristön ilmanvaihtoon. (rpm) 230 V 400 V 690 V (kw) ( o ) (m 3 /t) db(a) (kg) WALL/FREE-40-2T-1.5 IE ,03 2,34 1, WALL/FREE-45-2T-2 IE ,34 3,07 1, WALL/FREE-45-2T-3 IE ,32 4,21 2, WALL/FREE-56-4T-2 IE ,41 3,11 1, Puhallin: Erittäin tukeva rakenne, joka kestää äärimmäisiä sään vaihteluita. Laitteiston rakenne valmistettu ruostesuojatusta sinkitystä teräsmetallilevystä. Vesitiivis rakenne veden sisäänpääsyn estämiseksi. 60 mm lämpöeristys estää kuuman ilman hävikkiä talvikaudella. Seinäasennuskiinnike mahdollistaa oikean ja helpon asennustavan. Rajakytkin. Alumiinista valmistetut kulmaa vaihtavat roottorit. Ilmanvirtaussuunta moottorista siipipyörään. Moottori: IE3 tehomoottorit 0,75 kw tai suuremmille tehoille, paitsi yksivaiheinen, 2-nopeuksinen ja 8-napainen. Luokan F moottorit varustettuna kuulalaakereilla ja IP55-suojauksella, paitsi 1-vaiheiset mallit koosta 45 kokoon 56. IP54-suojaus. 1- tai 2-nopeuksiset mallista riippuen. Yksivaiheinen 230 V - 50 Hz ja kolmevaiheinen 230/400 V - 50 Hz (4 kw saakka) ja 400/690 V - 50 Hz (4 kw ylittäviin tehoihin). Käyttölämpötila: -25 C +50 C Viimeistely: Korroosiota kestävä viimeistely sinkitylle teräslevylle. Saatavilla olevat versiot: AI: Luukku asennetaan yläosaan, ilmansuunta siipipyörästä moottoriin ilman poistamiseksi tiloista. AA: Luukku asennetaan yläosaan, ilmansuunta siipipyörästä moottoriin ilman virtaamiseksi tiloihin. Pyynnöstä: Korroosionestomaali asiakkaan valitsemalla maalilla. WALL/FREE-63-4T-3 IE ,93 4,56 2, WALL/FREE-63-4T-4 IE ,7 6, WALL/FREE-71-4T-3 IE ,93 4,56 2, WALL/FREE-71-4T-4 IE ,7 6, WALL/FREE-71-6T-1.5 IE ,68 2,69 1, WALL/FREE-80-4T-3 IE ,93 4,56 2, WALL/FREE-80-4T-4 IE ,7 6, WALL/FREE-80-4T-5.5 IE , WALL/FREE-80-6T-1.5 IE ,68 2,69 1, WALL/FREE-80-6T-2 IE ,43 3,7 1, WALL/FREE-90-4T-7.5 IE ,3 5,97 5, WALL/FREE-90-4T-10 IE ,9 8,06 7, WALL/FREE-90-6T-3 IE ,08 5,22 2, WALL/FREE-90-6T-4 IE , WALL/FREE-100-4T-10 IE ,9 8,06 7, WALL/FREE-100-4T-15 IE ,9 12, WALL/FREE-100-4T-20 IE ,9 16, WALL/FREE-100-6T-5.5 IE ,6 8,

29 WALL/FREE STANDARDI VERSIO AA-VERSIO AI-VERSIO * Seinäasennuskiinnike WALL/FREE 40 WALL/FREE 45 WALL/FREE 56 WALL/FREE 63 WALL/FREE 71 WALL/FREE 80 WALL/FREE 90 WALL/FREE 100 Malli A B C D E J1 J2 K1 K2 WALL/FREE WALL/FREE WALL/FREE WALL/FREE WALL/FREE WALL/FREE WALL/FREE WALL/FREE (A x B) Seinäaukon nimelliskoko ilman kehysvarusteita (PM).

30 WALL/AXIAL STANDARDI AA-VERSIO AI-VERSIO Malli Nopeus Sallittu maksimivirta (A) Asennettu teho Maks. virtausnopeus Ääni paine taso Keskim. paino According to ErP Dynaamiset seinäasennettavat aksiaalipoistopuhaltimet moottoroidulla luukulla. Seinäasenteiset aksiaaliset puhaltimet, joissa on lasikuituvahvisteiset muoviset siipipyörät ja moottorikäyttöinen avaustoiminto. Soveltuvat asennettaviksi teollisiin tai kaupallisiin rakennuksiin. Voidaan käyttää ympäristön ilmanvaihtoon. (rpm) 230 V 400 V (kw) (m 3 /t) db(a) (kg) WALL/AXIAL-40-4T ,66 0,96 0, WALL/AXIAL-45-4T ,02 1,17 0, WALL/AXIAL-50-4T ,92 1,69 0, Puhallin: Erittäin tukeva rakenne, joka kestää äärimmäisiä sään vaihteluita. Laitteiston rakenne valmistettu ruostesuojatusta sinkitystä teräsmetallilevystä. Vesitiivis rakenne veden sisäänpääsyn estämiseksi. 60 mm lämpöeristys estää kuuman ilman hävikkiä talvikaudella. Seinäasennuskiinnike ja tukijalustan kartiorengas mahdollistavat tarkan ja helpon asennuksen. Rajakytkin. Levyteräksestä valmistettu tukipohja. Lasikuidulla vahvistettu polyamidi-6 -siipipyörä. UNE-EN ISO standardia noudattava kontaktia estävä suojasäleikkö. 71-malleissa suojasäleikkö toimitetaan lisävarusteena. Ilmanvirtaussuunta moottorista siipipyörään. Moottori: IE3 tehomoottorit 0,75 kw tai suuremmille tehoille, paitsi yksivaiheinen, 2-nopeuksinen ja 8-napainen. F-luokan moottorit, joissa kuulalaakerit ja IP55-suojaus. Yksivaiheinen 230 V - 50 Hz ja kolmevaiheinen 230/400 V - 50 Hz (4 kw saakka) ja 400/690 V - 50 Hz (4 kw ylittäviin tehoihin). Käyttölämpötila: -25 C +60 C. Viimeistely: Korroosiota kestävä viimeistely sinkitylle teräslevylle. Saatavilla olevat versiot: AI: Luukku asennetaan yläosaan, ilmansuunta siipipyörästä moottoriin ilman poistamiseksi tiloista. AA: Luukku asennetaan yläosaan, ilmansuunta siipipyörästä moottoriin ilman virtaamiseksi tiloihin. Pyynnöstä: Korroosionestomaali asiakkaan valitsemalla maalilla. Moottoroidut avausvarret, joiden syöttöjännite on 24 V. DC WALL/AXIAL-50-6T 900 2,24 1,30 0, WALL/AXIAL-56-4T IE ,07 2,34 1, WALL/AXIAL-56-6T 900 2,24 1,30 0, WALL/AXIAL-63-4T IE ,07 2,34 1, WALL/AXIAL-63-6T 900 2,24 1,30 0, WALL/AXIAL-71-4T IE ,41 3,11 1, WALL/AXIAL-71-6T IE ,36 1,93 0,

31 WALL/AXIAL STANDARDI VERSIO AA-VERSIO AI-VERSIO WALL/AXIAL 40 WALL/AXIAL 45 WALL/AXIAL 50 WALL/AXIAL 56 WALL/AXIAL 63 WALL/AXIAL 71 Malli A B F G X1 J1 J2 K1 K2 WALL/AXIAL WALL/AXIAL WALL/AXIAL WALL/AXIAL WALL/AXIAL WALL/AXIAL

32 THT/HATCH Malli Nopeus Sallittu maksimivirta (A) Maks. sähkö teho Maks. virtausnopeus Ääni paine taso Keskim. paino According to ErP (rpm) 230 V 400 V 690 V (kw) (m 3 /t) db(a) (kg) THT/HATCH-40-2T-1 IE ,15 1,80 0, THT/HATCH-40-2T-1.5 IE ,70 2,70 1, THT/HATCH-45-2T-2 IE ,90 3,40 1, THT/HATCH-45-2T-3 IE ,70 5,00 2, THT/HATCH-50-2T-4 IE ,20 6,50 3, C/2 h- ja 300 C/2 h-luokiteltu dynaaminen poistojärjestelmä moottoroidulla avaustoiminnolla. Varustettu kattoasennetulla puhaltimella savun poistamiseen tulipalon sattuessa. Dynaamiset poistojärjestelmät, joissa kattoasennetut poistopuhaltimet ja moottoroitu avaustoiminto. Suunniteltu erityisesti nopeaan ja tehokkaaseen haitallisten savujen ja kaasujen poistamiseen tulipalon sattuessa. Soveltuvat asennettaviksi teollisiin tai kaupallisiin rakennuksiin. Hyväksytty standardin EN mukaisesti F-400- ja F-300-sertifikaatilla. Nopea savun poisto mahdollistaa sammutusmiehistön tehokkaan toiminnan, nopean ihmisten evakuoinnin ja estää uusien tulilähteiden syntymisen ja rakennuksen lisävauriot. Voidaan käyttää myös ympäristön ilmanvaihtoon rakennuksissa, mihin se on asennettu. THT/HATCH-56-2T-5.5 IE ,50 5,50 4, THT/HATCH-56-2T-7.5 IE ,60 6,14 5, THT/HATCH-63-4T-3 IE ,00 5,20 2, THT/HATCH-63-4T-4 IE ,40 6,60 3, THT/HATCH-63-6T-1 IE ,70 2,70 0, THT/HATCH-80-4T-3 IE ,00 5,20 2, Puhallin: Erittäin tukeva rakenne, joka kestää äärimmäisiä sään vaihteluita. Laitteiston rakenne valmistettu ruostesuojatusta sinkitystä teräsmetallilevystä. Vesitiivis rakenne veden sisäänpääsyn estämiseksi. 60 mm lämpöeristys estää kuuman ilman hävikkiä talvikaudella. Mukautuva helma asianmukaiseen ja helppoon kattoasentamiseen. Huoltokytkin, jossa NA/NC-lisäkosketin laitteen irtikytkennän ohjaukseen. Kattoasenteisilla poistopuhaltimilla varustettuna F-400:lla on sertifikaattinumero 0370-CPR-1827 ja F-300:lla sertifikaattinumero 0370-CPR Putkimainen teräslevykotelo polyesterihartsiruosteenestokäsittelyllä. Alumiinivaletut suunnattavat roottorit. Järjestelmän avaus: Moottoroidut avautuvat varret koteloidulla IP-65-mekanismilla. Syöttöjännite 230 VAC, 50 Hz. Vahvistettu, taattu järjestelmä yli toiminnon maksimikuormalla. Maksimikuorma 1000 Nw. Automaattinen avaus ulkoisen ohjausjärjestelmän signaalin kautta (paloasema, savunilmaisin...). Ohjausjärjestelmä ei kuulu toimitukseen. Rajakytkin luukun asennon ilmoittamiseen. Moottori: H-luokan moottorit, S1 jatkuva käyttö ja S2 hätäkäyttö, kuulalaakereilla ja IP55 suojauksella. IE3 tehomoottorit 0,75 kw tai suuremmille tehoille, paitsi yksivaiheinen, 2-nopeuksinen ja 8-napainen. Kolmevaiheiset 230/400 V-50 Hz (3 kw saakka) ja 400/690 V-50 Hz (3 kw ylittäviin tehoihin). Siirrettävän ilman enimmäislämpötila: S1-25 C +40 C jatkuvaan käyttöön, soveltuu myös lämpimään ilmastoon lämpötilan ollessa enintään 50 C. S2 käytössä 300 C/2 h, 400 C/2 h. Viimeistely: Korroosiota kestävä viimeistely sinkitylle teräslevylle. Pyynnöstä: Polyesterihartsimaalattu ruosteenestoviimeistely. Moottoroidut avausvarret, joiden syöttöjännite on 24 V. DC THT/HATCH-80-4T-4 IE ,40 6,60 3, THT/HATCH-80-4T-5.5 IE ,40 4,80 4, THT/HATCH-80-4T-7.5 IE ,60 7,30 5, THT/HATCH-80-6T-1.5 IE ,50 3,20 1, THT/HATCH-80-6T-2 IE ,40 4,30 1, THT/HATCH-90-4T-7.5 IE ,60 7,30 5, THT/HATCH-90-4T-10 IE ,70 10,20 7, THT/HATCH-90-4T-15 IE ,00 12,70 11, THT/HATCH-90-6T-3 IE ,50 5,50 2, THT/HATCH-90-6T-4 IE ,50 7,80 3, THT/HATCH-100-4T-10 IE ,70 10,20 7, THT/HATCH-100-4T-15 IE ,00 12,70 11, THT/HATCH-100-4T-20 IE ,00 16,70 15, THT/HATCH-100-6T-5.5 IE ,00 6,40 4, THT/HATCH-100-6T-7.5 IE ,40 7,20 5,

33 Malli Nopeus Sallittu maksimivirta (A) Maks. sähkö teho Maks. virtausnopeus Ääni paine taso Keskim. paino (rpm) 230 V 400 V 690 V (kw) (m 3 /t) db(a) (kg) According to ErP THT/HATCH THT/HATCH-125-4T/3-25 IE ,00 21,36 18, THT/HATCH-125-4T/3-30 IE ,00 24,25 22, THT/HATCH-125-4T/3-40 IE ,00 33,49 30, THT/HATCH-125-4T/6-25 IE ,00 21,36 18, THT/HATCH-125-4T/6-30 IE ,00 24,25 22, THT/HATCH-125-4T/6-40 IE ,00 33,49 30, THT/HATCH-125-4T/6-50 IE ,00 42,15 37, THT/HATCH-125-4T/9-25 IE ,00 21,36 18, THT/HATCH-125-4T/9-30 IE ,00 24,25 22, THT/HATCH-125-4T/9-40 IE ,00 33,49 30, THT/HATCH-125-4T/9-50 IE ,00 42,15 37, THT/HATCH-125-6T/3-4 IE ,00 8,70 3, THT/HATCH-125-6T/3-5.5 IE ,00 6,35 4, THT/HATCH-125-6T/3-7.5 IE ,00 8,08 5, THT/HATCH-125-6T/3-10 IE ,60 10,74 7, Malli A B C D Ød1 E F H H1 J K THT/HATCH THT/HATCH THT/HATCH THT/HATCH THT/HATCH THT/HATCH THT/HATCH THT/HATCH THT/HATCH-125-6T/3-15 IE ,00 15,01 11, THT/HATCH-125-6T/3-20 IE ,50 20,50 15, THT/HATCH-125-6T/6-5.5 IE ,00 6,35 4, THT/HATCH-125 THT/HATCH-125-6T/6-7.5 IE ,00 8,08 5, THT/HATCH-125-6T/6-10 IE ,60 10,74 7, THT/HATCH-125-6T/6-15 IE ,00 15,01 11, THT/HATCH-125-6T/6-20 IE ,50 20,50 15, THT/HATCH-125-6T/9-10 IE ,60 10,74 7, THT/HATCH-125-6T/9-15 IE ,00 15,01 11, THT/HATCH-125-6T/9-20 IE ,50 20,50 15, Malli A B C D Ød1 E F H H1 J K THT/HATCH

34 HCT/HATCH Malli Nopeus Sallittu maksimivirta (A) Maks. sähkö teho Maks. virtausnopeus Ääni paine taso Keskim. paino According to ErP (rpm) 230 V 400 V 690 V (kw) (m 3 /t) db(a) (kg) HCT/HATCH-40-2T-1.5 IE ,03 2,34 1, HCT/HATCH-45-2T-2 IE ,34 3,07 1, HCT/HATCH-45-2T-3 IE ,32 4,21 2, HCT/HATCH-45-4T ,02 1,17 0, HCT/HATCH-50-4T ,92 1,69 0, HCT/HATCH-56-4T-1 IE ,82 1,62 0, Dynaamiset poistojärjestelmät moottoroidulla avaustoiminnolla varustettuna kattoasenteisella poistotuulettimella. Dynaamiset poistojärjestelmät, joissa kattoasennetut poistopuhaltimet ja moottoroitu avaustoiminto. Soveltuvat asennettaviksi teollisiin tai kaupallisiin rakennuksiin. Voidaan käyttää myös ympäristön ilmanvaihtoon rakennuksissa, mihin se on asennettu. HCT/HATCH-56-4T-1.5 IE ,07 2,34 1, HCT/HATCH-56-4T-2 IE ,41 3,11 1, HCT/HATCH-56-6T ,99 1,73 0, HCT/HATCH-63-4T-1 IE ,82 1,62 0, HCT/HATCH-63-4T-1.5 IE ,07 2,34 1, HCT/HATCH-63-4T-2 IE ,41 3,11 1, Puhallin: Erittäin tukeva rakenne, joka kestää äärimmäisiä sään vaihteluita. Laitteiston rakenne valmistettu ruostesuojatusta sinkitystä teräsmetallilevystä. Vesitiivis rakenne veden sisäänpääsyn estämiseksi. 60 mm lämpöeristys estää kuuman ilman hävikkiä talvikaudella. Mukautuva helma asianmukaiseen ja helppoon kattoasentamiseen. Huoltokytkin, jossa NA/NC-lisäkosketin laitteen irtikytkennän ohjaukseen. Putkimainen teräslevykotelo polyesterihartsiruosteenestokäsittelyllä. Alumiinivaletut roottorit. Valualumiinista valmistetut 125 roottoria 3, 6 tai 9 siivellä ja säädettävällä kallistuskulmalla. Järjestelmän avaus: Moottoroidut avautuvat varret koteloidulla IP-65-mekanismilla. Syöttöjännite 230 VAC, 50 Hz. Vahvistettu, taattu järjestelmä yli toiminnon maksimikuormalla. Maksimikuorma 1000 Nw. Automaattinen avaus ulkoisen ohjausjärjestelmän signaalin kautta (paloasema, savunilmaisin...). Ohjausjärjestelmä ei kuulu toimitukseen. Rajakytkin luukun asennon ilmoittamiseen. Moottori: IE3 tehomoottorit 0,75 kw tai suuremmille tehoille, paitsi yksivaiheinen, 2-nopeuksinen ja 8-napainen. F-luokan moottorit, joissa kuulalaakerit ja IP55-suojaus. Kolmevaiheinen 230/400 V-50 Hz (4 kw saakka) ja 400/690 V-50 Hz (4 kw ylittäviin tehoihin). Käyttölämpötila: -25 C +50 C Viimeistely: Korroosiota kestävä viimeistely sinkitylle teräslevylle. Pyynnöstä: Polyesterihartsimaalattu ruosteenestoviimeistely. Moottoroidut avausvarret, joiden syöttöjännite on 24 V. DC HCT/HATCH-63-4T-3 IE ,93 4,56 2, HCT/HATCH-63-4T-4 IE ,70 6,15 3, HCT/HATCH-63-6T ,99 1,73 0, HCT/HATCH-71-4T-2 IE ,41 3,11 1, HCT/HATCH-71-4T-3 IE ,93 4,56 2, HCT/HATCH-71-4T-4 IE ,70 6,15 3, HCT/HATCH-71-6T-1 IE ,36 1,93 0, HCT/HATCH-71-6T-1.5 IE ,68 2,69 1, HCT/HATCH-80-4T-3 IE ,93 4,56 2, HCT/HATCH-80-4T-4 IE ,70 6,15 3, HCT/HATCH-80-4T-5.5 IE ,90 8,00 4, HCT/HATCH-80-6T-1.5 IE ,68 2,69 1, HCT/HATCH-80-6T-2 IE ,43 3,70 1, HCT/HATCH-90-4T-5.5 IE ,90 8,00 4, HCT/HATCH-90-4T-7.5 IE ,30 5,97 5, HCT/HATCH-90-4T-10 IE ,90 8,06 7, HCT/HATCH-90-6T-2 IE ,43 3,70 1, HCT/HATCH-90-6T-3 IE ,08 5,22 2, HCT/HATCH-90-6T-4 IE ,00 6,91 3, HCT/HATCH-100-4T-7.5 IE ,30 5,97 5,

35 Malli Nopeus Sallittu maksimivirta (A) Maks. sähkö teho Maks. virtausnopeus Ääni paine taso Keskim. paino (rpm) 230 V 400 V 690 V (kw) (m 3 /t) db(a) (kg) According to ErP HCT/HATCH HCT/HATCH-100-4T-10 IE ,90 8,06 7, HCT/HATCH-100-4T-15 IE ,90 12,10 11, HCT/HATCH-100-4T-20 IE ,90 16,20 15, HCT/HATCH-100-6T-3 IE ,08 5,22 2, HCT/HATCH-100-6T-4 IE ,00 6,91 3, HCT/HATCH-100-6T-5.5 IE ,60 8,99 4, HCT/HATCH-125-4T/3-25 IE ,10 20,30 18, HCT/HATCH-125-4T/3-30 IE ,00 23,80 22, HCT/HATCH-125-4T/3-40 IE ,10 33,10 30, HCT/HATCH-125-4T/6-25 IE ,10 20,30 18, HCT/HATCH-125-4T/6-30 IE ,00 23,80 22, HCT/HATCH-125-4T/6-40 IE ,10 33,10 30, HCT/HATCH-125-4T/6-50 IE ,20 40,10 37, HCT/HATCH-125-4T/9-25 IE ,10 20,30 18, HCT/HATCH-125-4T/9-30 IE ,00 23,80 22, HCT/HATCH-125-4T/9-40 IE ,10 33,10 30, HCT/HATCH-125-4T/9-50 IE ,20 40,10 37, HCT/HATCH-125-6T/3-4 IE ,00 6,91 3, HCT/HATCH-125-6T/3-5.5 IE ,60 8,99 4, HCT/HATCH-125-6T/3-7.5 IE ,20 6,49 5, HCT/HATCH-125-6T/3-10 IE ,80 8,58 7, Malli A B C D Ød1 E F H H1 J K HCT/HATCH HCT/HATCH HCT/HATCH HCT/HATCH HCT/HATCH HCT/HATCH HCT/HATCH HCT/HATCH HCT/HATCH HCT/HATCH-125 HCT/HATCH-125-6T/3-15 IE ,90 12,70 11, HCT/HATCH-125-6T/3-20 IE ,20 16,30 15, HCT/HATCH-125-6T/6-5.5 IE ,60 8,99 4, HCT/HATCH-125-6T/6-7.5 IE ,20 6,49 5, HCT/HATCH-125-6T/6-10 IE ,80 8,58 7, HCT/HATCH-125-6T/6-15 IE ,90 12,70 11, HCT/HATCH-125-6T/6-20 IE ,20 16,30 15, HCT/HATCH-125-6T/9-10 IE ,80 8,58 7, HCT/HATCH-125-6T/9-15 IE ,90 12,70 11, HCT/HATCH-125-6T/9-20 IE ,20 16,30 15, Malli A B C D Ød1 E F H H1 J K HCT/HATCH

36 WALL/FLAP Luukku moottoroidulla avausjärjestelmällä. A-versio: Luukku asennettu yläosaan. Soveltuvat asennettaviksi teollisiin tai kaupallisiin rakennuksiin. Voidaan käyttää ympäristön ilmanvaihtoon. Ominaisuudet: Erittäin tukeva rakenne, joka kestää äärimmäisiä sään vaihteluita. Laitteiston rakenne valmistettu ruostesuojatusta sinkitystä teräsmetallilevystä. Vesitiivis rakenne veden sisäänpääsyn estämiseksi. 60 mm lämpöeristys estää kuuman ilman hävikkiä talvikaudella. Seinäasennuskiinnike ja tukijalustan kartiorengas mahdollistavat tarkan ja helpon asennuksen. Rajakytkin. *Asennettu IKKUNAN KARMIN SUOJAN seinään WALL-FLAP 40 WALL-FLAP 45 WALL-FLAP 50 WALL-FLAP 56 Malli A B J1 J2 K1 K2 Soveltuvat WALL-FLAP Halkaisijat 40 ja 45 WALL-FLAP 60 WALL-FLAP 75 WALL-FLAP 80 WALL-FLAP 90 WALL-FLAP 100 WALL-FLAP Halkaisijat 50 ja 56 WALL-FLAP Halkaisijat 63, 71 ja 80 WALL-FLAP Halkaisijat 90 ja 100 (A x B) Seinäaukon nimelliskoko.

37 PM Alumiinikehys Alumiinikehys luukun esiasennusta varten. Malli A B C D E F G H Soveltuvat PM ø , Halkaisijat 40 ja 45 PM ø , Halkaisijat 50 ja 56 PM ø , Halkaisijat 63, 71 ja 80 PM ø , Halkaisijat 90 ja 100

38 VERSIOT SAATAVILLA Poistokanavan liitäntään. Käytettäväksi ilman poistokanavaa. AA-versio Luukku asennettu yläosaan. Ilmansuunta siipipyörästä moottoriin. AI-versio Luukku asennettu yläosaan. Ilmansuunta siipipyörästä moottoriin (standardi). F-300- ja F-400-sertifikaatti. THT/WALL THT/WALL-F WALL/DUCT - - WALL/AXIAL - - WALL/FREE - - THT/HATCH HCT/HATCH

39

40 HEADQUARTERS PRODUCTION PLANT FINLAND Sodeca, S.L.U. C/ del Metall, 2 - P.I. La Barricona E Ripoll Girona, SPAIN Tel Fax: General sales: comercial@sodeca.com Export sales: ventilation@sodeca.com Sodeca, S.L.U. Ctra. de Berga, km 0,7 E Sant Quirze de Besora Barcelona, SPAIN Sodeca Finland, Oy Mr. Kai Yli-Sipilä Metsälinnankatu 30, PL2 FI Huittinen, FINLAND Tel orders.finland@sodeca.com

THT/HATCH AKSIAALISET PUHALTIMET JA KATTOASENNETTAVAT POISTOPUHALTIMET

THT/HATCH AKSIAALISET PUHALTIMET JA KATTOASENNETTAVAT POISTOPUHALTIMET THT/HATCH 400 C/2h ja 300 C/2h -luokitellut dynaamiset savunpoistojärjestelmät moottoroidulla avaustoiminnolla. Varustettu kattoasennetulla poistopuhaltimella, joka poistaa savun palotilanteessa Dynaamiset

Lisätiedot

FRF FRF/EW KATTOASENNETTAVAT KESKIPAKOISTOIMISET POISTOPUHALTIMET PYSTYSUORALLA ILMAN ULOSTULOLLA

FRF FRF/EW KATTOASENNETTAVAT KESKIPAKOISTOIMISET POISTOPUHALTIMET PYSTYSUORALLA ILMAN ULOSTULOLLA FRF ULKOINEN ROOTTORIN MOOTTORI ALUMIINIRAKENNE JA LAATIKKO AKUSTINEN ERISTYS JA LÄMPÖERISTYS SISÄÄNRAKENNETTU TURVAKYTKIN SISÄÄNRAKENNETTU VEDEN ULOSTULON TYHJENNYS FRF/EW EFFICIENT WORK TEHOKAS PUHALLIN

Lisätiedot

KATTOASENNETTAVAT KESKIPAKOISTOIMISET POISTOPUHALTIMET CRF CRF/EW

KATTOASENNETTAVAT KESKIPAKOISTOIMISET POISTOPUHALTIMET CRF CRF/EW CRF ALHAINEN MELUTASO ULKOINEN ROOTTORIN MOOTTORI LINTUJEN ESTOSÄLEIKKÖ TAITTUVA RUNKO HELPOTTAA TARKASTUSTA CRF/EW TEHOKAS PUHALLIN EFFICIENT WORK E.C. HARJATON TEOLLISUUSMOOTTORI SISÄÄN RAKENNETTU NOPEUDEN

Lisätiedot

400 C/2 h hihnakäyttöiset imuriyksiköt toimimaan palovyöhykkeen ulkopuolella, joissa reaktiosiipipyörät.

400 C/2 h hihnakäyttöiset imuriyksiköt toimimaan palovyöhykkeen ulkopuolella, joissa reaktiosiipipyörät. CJSRX 400 C/2 h hihnakäyttöiset imuriyksiköt toimimaan palovyöhykkeen ulkopuolella, joissa reaktiosiipipyörät. Hihnakäyttöiset 400 C/2h imuriyksiköt, joissa on reaktiosiipipyörä, varustettu sähkömoottoreilla

Lisätiedot

CSXR CSXRT CJSXR. Suurin virtausnopeus. Suurin mekaaninen teho. (rpm) (kw) m3/h min. maks. (kg)

CSXR CSXRT CJSXR. Suurin virtausnopeus. Suurin mekaaninen teho. (rpm) (kw) m3/h min. maks. (kg) CSXR CSXRT CJSXR CSXR: Hihnakäyttöiset, yhdeltä puolelta imevät keskipakopuhaltimet, joissa akselin poistoaukko ja taaksepäin kaareva siipipyörä. CSXRT: Yhdeltä puolelta imevät, hihnakäyttöiset, keskipakopuhaltimet,

Lisätiedot

SVE/PLUS/EW 40 MM:N AKUSTINEN ERISTYS JA E.C. HARJATTOMAT SÄHKÖMOOTTORIT KORKEAN TEHOKKUUDEN LINJAAN ASENNETTAVAT PUHALTIMET

SVE/PLUS/EW 40 MM:N AKUSTINEN ERISTYS JA E.C. HARJATTOMAT SÄHKÖMOOTTORIT KORKEAN TEHOKKUUDEN LINJAAN ASENNETTAVAT PUHALTIMET EFFICIENT WORK KORKEAN TEHOKKUUDEN LINJAAN ASENNETTAVAT PUHALTIMET HARJATTOMAT E.C. - MOOTTORIT SISÄÄNRAKENNETULLA NOPEUSSÄÄTÖISELLÄ KÄYTTÖLAITTEELLA BRUSHLESS VARUSTETTU TAITTUVALLA TARKASTUSKANNELLA

Lisätiedot

Keskipaineiset, yhdeltä puolelta imevät keskipakopuhaltimet, joissa ulkoinen roottorimoottori.

Keskipaineiset, yhdeltä puolelta imevät keskipakopuhaltimet, joissa ulkoinen roottorimoottori. KESKIPAKOPUHALTIMET JA INLINE IMURIT CMP Keskipaineiset, yhdeltä puolelta imevät keskipakopuhaltimet, joissa ulkoinen roottorimoottori. 5 Puhallin: Teräslevykotelo. Galvanoidusta teräslevystä valmistettu

Lisätiedot

SVE SVE/PLUS SVE/PLUS/EW LINJAAN ASENNETTAVA HILJAINEN POISTOPUHALLIN 40 MM:N ÄÄNIERISTYKSELLÄ HARJATTOMILLA E.C. -SÄHKÖMOOTTOREILLA BRUSHLESS

SVE SVE/PLUS SVE/PLUS/EW LINJAAN ASENNETTAVA HILJAINEN POISTOPUHALLIN 40 MM:N ÄÄNIERISTYKSELLÄ HARJATTOMILLA E.C. -SÄHKÖMOOTTOREILLA BRUSHLESS BRUSHLESS EFFICIENT WORK SVE LINJAAN ASENNETTAVA HILJAINEN POISTOPUHALLIN SVE/PLUS 40 MM:N ÄÄNIERISTYKSELLÄ SVE/PLUS/EW HARJATTOMILLA E.C. -SÄHKÖMOOTTOREILLA BRUSHLESS SVE SVE/PLUS SVE SVE: Akustisen kääreen

Lisätiedot

CI-CO LP CICO-LP/EC EC-TEKNOLOGIA -MOOTTORI CICO-LP/AC IP54 TEHOMOOTTORI

CI-CO LP CICO-LP/EC EC-TEKNOLOGIA -MOOTTORI CICO-LP/AC IP54 TEHOMOOTTORI CI-CO LP MATALAKATTOISIIN TILOIHIN SOPIVA MATALA PROFIILI TEHOKKAAT PUHALTIMET YLLÄPITOON TARKOITETTU TARKASTUSLUUKKU ERITYISTUKI ILMAN SUUNTAAMISEKSI CICO-LP/EC EC-TEKNOLOGIA -MOOTTORI CICO-LP/AC IP54

Lisätiedot

CKD CKDR CKD/EW CKDR/EW

CKD CKDR CKD/EW CKDR/EW BRUSHLESS IE4 40 mm äänieristys Suuri teho ja alhainen kulutus Mallit: CKD CKDR Moottorit IE2-IE3 Mallit: CKD/EW CKDR/EW Harjattomat IE4-teollisuusmoottorit suuritehoinen E.C. Helppo asentaa ja suunnata

Lisätiedot

CJBX CJBX/AL. Vaihtoehto. Tilauskoodi CJBX 15/15 4. Tekniset ominaisuudet

CJBX CJBX/AL. Vaihtoehto. Tilauskoodi CJBX 15/15 4. Tekniset ominaisuudet CJBX CJBX/AL CJBX: Hihnakäyttöiset akustisesti eristetyt ilmanvaihtoyksiköt. CJBX/AL: Hihnakäyttöiset ilmanvaihtoyksiköt, joissa alumiiniprofiilit ja ennalta viimeistelty teräslevy ja akustinen eristys.

Lisätiedot

E.C. TECHNOLOGY AND EFFICIENT WORK FANS

E.C. TECHNOLOGY AND EFFICIENT WORK FANS E.C. TECHNOLOGY AND EFFICIENT WORK FANS NEW GENERATION E.C. FANS EFFICIENT WORK SODECA esittelee uudet "Efficient Work" -suuren suorituskyvyn tuulettimet, jotka on varustettu seuraavan sukupolven moottoreilla

Lisätiedot

SVE SVE/PLUS KESKIPAKOPUHALTIMET JA INLINE IMURIT

SVE SVE/PLUS KESKIPAKOPUHALTIMET JA INLINE IMURIT /PLUS : Matalan melutason inline imurit asennettu akustisen kotelon sisään. /PLUS: Matalan melutason inline imurit asennettu akustiseen koteloon, jossa on 40 mm ääntä vaimentava eriste. Puhallin: Akustinen

Lisätiedot

UDT UDTX SUODATUSYKSIKÖT JA ILMANKÄSITTELYMODUULIT

UDT UDTX SUODATUSYKSIKÖT JA ILMANKÄSITTELYMODUULIT MF: Suodatusmoduulit UDT ME: Moduulit sähkölämmitetyillä vastuksilla MA: Moduulit vesivastuksilla UDTX UDT UDTX SUODATUSYKSIKÖT JA ILMANKÄSITTELYMODUULIT EU-säännösten mukainen UDT UDT Äänieristetyt ilmankäsittely-yksiköt,

Lisätiedot

KESKIPAKOPUHALTIMET JA INLINE IMURIT

KESKIPAKOPUHALTIMET JA INLINE IMURIT CBX CBXC CBXR CBXT CBX: Hihnakäyttöiset, molemmin puolin imevät keskipakopuhaltimet, joissa akselin poistoaukko molemilla puolilla ja eteenpäin kaarevaa siipipyörä. CBXC: Hihnakäyttöiset, molemmin puolin

Lisätiedot

SVE: Akustisen kääreen sisällä oleva linjaan asennettava hiljainen poistopuhallin

SVE: Akustisen kääreen sisällä oleva linjaan asennettava hiljainen poistopuhallin : Akustisen kääreen sisällä oleva linjaan asennettava hiljainen poistopuhallin /PLUS Puhallin: Ääntä absorboivalla materiaalilla pinnoitettu akustinen kääre. Turbiini suihkuturbiinilavoilla, lukuun ottamatta

Lisätiedot

Maks. sähköteho (kw) Suurin virtausnopeus (m 3 /t)

Maks. sähköteho (kw) Suurin virtausnopeus (m 3 /t) SVE/PLUS/EW/CPC E.C. TEKNOLOGIA SISÄÄNRAKENNETULLA VSD Matalan melutason inline imurit, automaattikäyttöön, jotka on asennettu 40 mm ääntä vaimentavaan akustiseen koteloon jossa on jatkuva paineen seuranta.

Lisätiedot

SVE SVE/PLUS SVE/EW HILJAINEN INLINE-PUHALLIN 40 MM:N ÄÄNIERISTYKSELLÄ ELEKTRONISILLA BRUSHLESS E.C. -MOOTTOREILLA BRUSHLESS

SVE SVE/PLUS SVE/EW HILJAINEN INLINE-PUHALLIN 40 MM:N ÄÄNIERISTYKSELLÄ ELEKTRONISILLA BRUSHLESS E.C. -MOOTTOREILLA BRUSHLESS SVE HILJAINEN INLINE-PUHALLIN SVE/PLUS 40 MM:N ÄÄNIERISTYKSELLÄ SVE/EW ELEKTRONISILLA BRUSHLESS E.C. -MOOTTOREILLA BRUSHLESS SVE SVE/PLUS SVE SVE/PLUS SVE: Hiljaiset inline-kanavapuhaltimet on asennettu

Lisätiedot

Puhallin: Ilmastointiyksiköt, joissa CBD-sarjan puhaltimet. Eteenpäin kaarevat siipipyörät valmistettu galvanoidusta teräslevystä.

Puhallin: Ilmastointiyksiköt, joissa CBD-sarjan puhaltimet. Eteenpäin kaarevat siipipyörät valmistettu galvanoidusta teräslevystä. KESKIPAKOPUHALTIMET JA INLINE IMURIT UDT Ilmanvaihtoyksiköt, joissa ilmankäsittelyjärjestelmät, suorakäyttöiset moottorit ja akustinen eristys, varustettu on molemmin puolin imevillä puhaltimilla ja valinnaisella

Lisätiedot

Tilauskoodi CJBD/EW /2 B T. Vaihtoehto E.C. TEKNOLOGIA

Tilauskoodi CJBD/EW /2 B T. Vaihtoehto E.C. TEKNOLOGIA CJBD/EW CJBD/EW/AL E.C. TEKNOLOGIA CJBD/EW: Ilmanvaihtoyksiköt, joissa on akustinen eristys ja CBD/EW-puhaltimet ja E.C. Teknologia-moottorit. CJBD/EW/AL: Alumiiniprofiiliset ja ennalta viimeistellyt ilmanvaihtoyksiköt

Lisätiedot

HFW KUUMASINKITYT PUTKIPUHALTIMET AERODYNAAMINEN JA OPTIMOITU SUUNNITTELU SUURTEHOINEN JA VÄHÄN KULUTTAVA KUUMASINKITTY HFW. IE3-MOOTTORIT > 7,5 kw

HFW KUUMASINKITYT PUTKIPUHALTIMET AERODYNAAMINEN JA OPTIMOITU SUUNNITTELU SUURTEHOINEN JA VÄHÄN KULUTTAVA KUUMASINKITTY HFW. IE3-MOOTTORIT > 7,5 kw AERODYNAAMINEN JA OPTIMOITU SUUNNITTELU SUURTEHOINEN JA VÄHÄN KULUTTAVA KUUMASINKITTY HFW IE3MOOTTORIT > 7,5 kw HFW/L/EW KORKEAN SUORITUSKYVYN IE4 BRUSHLESS E.C. TEOLLISUUSMOOTTORIT HFW/EW IE3MOOTTORIT

Lisätiedot

INTEGROIDUT SAVUNHALLINTAJÄRJESTELMÄT

INTEGROIDUT SAVUNHALLINTAJÄRJESTELMÄT INTEGROIDUT SAVUNHALLINTAJÄRJESTELMÄT PYSÄKÖINTIHALLEIHIN, PORRASKÄYTÄVIIN, AULOJEN PALONTORJUNTAAN JA POISTUMISTEILLE EN-12101-3 Powered smoke and heat exhaust ventilators for use in Construction Works

Lisätiedot

THT/HATCH. 400º/2h. KOTELOITU AKSIAALIPUHALLIN SAVUNPOISTOLUUKULLA. EN-12101-3-2002 Koneelliset savunpoistolaitteet rakennusprojekteihin.

THT/HATCH. 400º/2h. KOTELOITU AKSIAALIPUHALLIN SAVUNPOISTOLUUKULLA. EN-12101-3-2002 Koneelliset savunpoistolaitteet rakennusprojekteihin. THT/HATCH 400º/2h. KOTELOITU AKSIAALIPUHALLIN SAVUNPOISTOLUUKULLA EN-12101-3-2002 Koneelliset savunpoistolaitteet rakennusprojekteihin. KORKEALAATUINEN SAVUNPOISTOYKSIKKÖ CE-Hyväksyttynä 400ºC/2h THT/HATCH

Lisätiedot

KOTIMAISET, OSASTOIVAT RULLAUTUVAT PALO-OVET JA SAVUVERHOT

KOTIMAISET, OSASTOIVAT RULLAUTUVAT PALO-OVET JA SAVUVERHOT KOTIMAISET, OSASTOIVAT RULLAUTUVAT PALO-OVET JA SAVUVERHOT KUN HÄTÄ ON SUURIN, ON APU CHAMPION DOOR FIRE Champion Door Fire on kotimainen erikoisoviratkaisu kohteisiin, joissa ovilta vaaditaan standardien

Lisätiedot

Aksiaalipuhaltimet kanava-asennukseen ARC

Aksiaalipuhaltimet kanava-asennukseen ARC Sovellus Käännettävä puhallussuuntaiset ARC puhaltimet soveltuvat tulo- ja poistoilmapuhaltimiksi. Niitä käytetään ilmanvaihtojärjestelmissä, joissa puhallin kiinnitetään kanavistoon imu- ja painepuolelta.

Lisätiedot

MRH - Savunpoistoluukku Moottoroitu kattoluukku savukaasujen poistoon

MRH - Savunpoistoluukku Moottoroitu kattoluukku savukaasujen poistoon Puhaltimet Ilmankäsittelykoneet Ilmanjakotuotteet Paloturvallisuus Ilmastointi Lämmitystuotteet Tunnelpuhaltimet MRH - Savunpoistoluukku Moottoroitu kattoluukku savukaasujen poistoon MRH Savunpoistoon

Lisätiedot

Virtaustekniset suoritusarvot ja s

Virtaustekniset suoritusarvot ja s Virtaustekniset suoritusarvot ja s VTT:n testausseloste Nro VTT-S-661-12 3 2 23V ine p t, Pa 2 1 1 18V 16V 14V 12V 1V 8V 6V 1 2 3 4 6 7 8 9 1 11 12 7 6 6 4 23VMX-ilmanvaihtotuotteet Tekninen esite MX-ilmanvaihtotuotteet

Lisätiedot

FB puhaltimet. Savujen, kaasujen ja partikkelien poistoon OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

FB puhaltimet. Savujen, kaasujen ja partikkelien poistoon OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. 11.4.2017 Savujen, kaasujen ja partikkelien poistoon 1 FB puhaltimet Suorituskykyyn ja muotoiluun keskittymällä FB puhallin on saavuttanut monia etuja. FB on puhallinsarja savujen, kaasujen ja pienien

Lisätiedot

ERISTETTY IPO-kanavapuhallin Omakoti-, rivi- ja kerrostalot, teollisuus Hiljainen Helppo huoltaa Portaattomasti säädettävä Paloeristetty Hyvä hyötysuhde Laaja valikoima www.ilto.fi Kanavapuhaltimien uusi

Lisätiedot

TRILOGY ULKOASENTEISET ILMALAUHDUTTEISET VEDENJÄÄHDYTTIMET. Mikroprosessori JÄÄHDYTYS/LÄMMITYS/KÄYTTÖVESI C_GNR_0508

TRILOGY ULKOASENTEISET ILMALAUHDUTTEISET VEDENJÄÄHDYTTIMET. Mikroprosessori JÄÄHDYTYS/LÄMMITYS/KÄYTTÖVESI C_GNR_0508 TRILO TRILOGY ULKOASENTEISET ILMALAUHDUTTEISET VEDENJÄÄHDYTTIMET JÄÄHDYTYS/LÄMMITYS/KÄYTTÖVESI (lämm.) (sanit.) Kylmäaine Puhallintyyppi Mikroprosessori 44,5 148,8 58,3 207,1 14,6 209,1 scroll R410A aksiaali

Lisätiedot

Palo- ja savunpoistopelti EN-TNR. TNR-01 laipallinen. TNR-02 kanavaliitos. Sinikellonkuja Vantaa puh

Palo- ja savunpoistopelti EN-TNR. TNR-01 laipallinen. TNR-02 kanavaliitos. Sinikellonkuja Vantaa puh Palo- ja savunpoistopelti EN-TNR TNR-01 laipallinen TNR-02 kanavaliitos Sinikellonkuja 4 01300 Vantaa puh. 09 8254 600 Palo- ja savunpoistopelti EN-TNR (EIS 120) Palopelti TNR on kuumuutta eristävä palopelti,

Lisätiedot

Palopelti ETPR TEKNISET TIEDOT

Palopelti ETPR TEKNISET TIEDOT Palopelti ETPR TEKNISET TIEDOT 2 Palopelti ETPR Palopelti ETPR on testattu testistandardin EN1366-2 mukaan ja CE-merkitty tuotestandardin EN 15650:2010 mukaan. ETPR täyttää paloluokan EI 60 S / EI 90 S

Lisätiedot

Aeroterms. Aeroterm Basic Aeroterm Horizontal ENERGY SAVING TECHNOLOGIES

Aeroterms. Aeroterm Basic Aeroterm Horizontal ENERGY SAVING TECHNOLOGIES Aeroterms Aeroterm Horizontal ENERGY SAVING TECHNOLOGIES 1 AEROTERM HORIZONTAL Kattoon asennettava kiertoilmalämmitin Vesipatterilla Ominaisuudet Tekniset tiedot Tehokas ja toiminnallinen kiertoilmalämmitin,

Lisätiedot

Tuotetiedot. Tuotemerkintäesimerkki

Tuotetiedot. Tuotemerkintäesimerkki Useaa palo-osastoa palveleva savunhallintapelti Savunhallintapeltiä käytetään useaa palo-osastoa palvelevissa savunhallintajärjestelmissä sulku- tai korvausilmapeltinä. Tuote täyttää eurooppalaiset vaatimukset

Lisätiedot

Teollisuusinfralämmitin IR

Teollisuusinfralämmitin IR Sähkölämmitys 3000 6000 W Teollisuusinfralämmitin IR INFRALÄMMITIN YLI 4,5 METRIÄ KORKEISIIN TILOIHIN 3 mallia Teollisuusinfralämmitintä IR käytetään kohde- tai kokonaislämmitykseen, tiloissa joiden korkeus

Lisätiedot

SERO CAS KASETTIMALLISET PUHALLINKONVEKTORIT

SERO CAS KASETTIMALLISET PUHALLINKONVEKTORIT SERO CAS KASETTIMALLISET PUHALLINKONVEKTORIT OMINAISUUDET Kasettimallinen SERO CAS CL/CLE -puhallinkonvektori on jatkotuotekehityksen tulos, jossa yhdistyvät moderni muotoilu, monipuoliset säädöt, helppo

Lisätiedot

CBA/CBI. Ääntä vaimentava siirtoilmalaite LYHYESTI

CBA/CBI. Ääntä vaimentava siirtoilmalaite LYHYESTI Ääntä vaimentava siirtoilmalaite LYHYESTI Siirtää ilmaa seinän läpi Virtausalue < 50 l/s Pyöreä seinäaukko Yksinkertainen asennus Eri värivaihtoehtoja I L M A V I R T A Ä Ä N I T A S O R w -A R V O 10

Lisätiedot

GRC. Pyöreä seinä/kattosäleikkö poistoilmalle LYHYESTI

GRC. Pyöreä seinä/kattosäleikkö poistoilmalle LYHYESTI Pyöreä seinä/kattosäleikkö poistoilmalle LYHYESTI Poistoilmalle Vapaa ala 91% Myös suurille ilmavirroille Puhdistettava Eri värivaihtoehtoja Voidaan käyttää ALS-liitäntälaatikon kanssa I L M A V I R T

Lisätiedot

Palopelti ETPR. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Palopelti ETPR

Palopelti ETPR. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Palopelti ETPR on testattu testistandardin EN166-2 mukaan ja CE-merkitty tuotestandardin EN 15650:2010 mukaan. ETPR täyttää paloluokan EI S / EI 90 S vaatimukset. Palopellin vaippa täyttää myös tiiviysluokan C vaatimukset

Lisätiedot

POISTOJÄRJESTELMÄT, JOISSA KATTOASENNETTAVAT PUHALTIMET

POISTOJÄRJESTELMÄT, JOISSA KATTOASENNETTAVAT PUHALTIMET HT HTMH HTMV CVT CRF CHT POISTOJÄRJESTELMÄT, JOISSA KATTOASENNETTAVAT PUHALTIMET According EU Regulation SITOUTUMISEMME YMPÄRISTÖÖN SODECA on keskittynyt teollisuuspuhaltimien, ilmanvaihtojärjestelmien

Lisätiedot

Palopelti ETCE. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Palopelti ETCE

Palopelti ETCE. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Palopelti ETCE Palopelti ETCE Palopelti Veloduct ETCE on testattu testistandardin EN1366-2 mukaan ja CEmerkitty tuotestandardin EN 15650:2010 mukaan. ETCE täyttää paloluokan EI 60 S / EI 90 S / EI 120 S vaatimukset.

Lisätiedot

Palopelti ETPS-E. Tuotetiedot. Tuotemerkintäesimerkki:

Palopelti ETPS-E. Tuotetiedot. Tuotemerkintäesimerkki: Palopelti ETPS-E ETPS-E on CE-merkitty perustuen tuotestandardiin EN 650:2010 ja EN 1366-2 mukaisesti testattu, moottorilla varustettu palopelti, joka täyttää paloluokan E 60 / E 120. Pelti asennetaan

Lisätiedot

Palopelti ETCE. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Palopelti ETCE

Palopelti ETCE. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Palopelti ETCE Palopelti ETCE Palopelti Veloduct ETCE on testattu testistandardin EN1366-2 mukaan ja CEmerkitty tuotestandardin EN 15650:2010 mukaan. ETCE täyttää paloluokan EI 60 S / EI 90 S / EI 120 S vaatimukset.

Lisätiedot

Savupuhallin SMHA HATCH

Savupuhallin SMHA HATCH Sisällysluettelo Yleiskuvaus... 3 Tuoterakenne... 4 Spesifikaatio... 5 Valinta... 6 Asennus... 7 Sähkökytkennät... 8 Mitat ja painot... 9 Tuotekoodi ja lisävarusteet... 10 Fläkt Woods FIFLO FI 2012.11

Lisätiedot

DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin

DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin Version: 16.02.2012 Radiaali- tai pyörreilmasuihku yksilöllisesti säädettävien suuttimien kautta, sopii myös poistoilmasovelluksiin. Laite voidaan asentaa kattoon

Lisätiedot

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM ILMAN LÄMPÖTILAN JAKAUTUMINEN HUONEISSA Ilman oviverhopuhallinta Oviverhopuhaltimella -1 C 22 C 2 C 21 C 2 C 22 C -8 C -6 C -4 C -2 C 19 C C 1 C 1 C 6 C C C 6 C 1 C 1 C 18

Lisätiedot

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +50 C

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +50 C SPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter Paremman ympäristön puolesta. -32 C - +50 C LÄMMITYKSEEN ja ILMASTOINTIIN asuin- ja toimistorakennuksissa ENERGIA- TEHOKKUUTTA www.onninen.fi Järjestelmä

Lisätiedot

SAVUHATTU SPPIT, kattomalli

SAVUHATTU SPPIT, kattomalli 1 Säästöjä ja turvallisuutta savunpoistoon Savunpoistopuhallin Puhallin on Novenco:n ACN puhallin, joka on CE merkitty ja hyväksytty standardin EN 12101-3 mukaisesti toimimaan 400 C/2 tuntia. Puhallin

Lisätiedot

Energiataloudellinen uudisrakennus tai lyhyt takaisinmaksuaika yhdistämällä energiasaneeraus Julkisen rakennuksen remonttiin

Energiataloudellinen uudisrakennus tai lyhyt takaisinmaksuaika yhdistämällä energiasaneeraus Julkisen rakennuksen remonttiin Energiataloudellinen uudisrakennus tai lyhyt takaisinmaksuaika yhdistämällä energiasaneeraus Julkisen rakennuksen remonttiin Timo Luukkainen 2009-05-04 Ympäristön ja energian säästö yhdistetään parantuneeseen

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 No. 981118101 Kuvaus Rajakytkimet asennettu moottoriyksikköön. Estää letkun ylikelautumisen. Moottori ohjaa kelaa planeettavaihteiston ja rummun päädyn

Lisätiedot

Infralämmitin CIR CIR INFRALÄMMITIN. Sähkölämmitys W INFRALÄMMITIN, JOSSA 5 VUODEN RUOSTUMATTOMUUSTAKUU

Infralämmitin CIR CIR INFRALÄMMITIN. Sähkölämmitys W INFRALÄMMITIN, JOSSA 5 VUODEN RUOSTUMATTOMUUSTAKUU CIR IFRALÄMMITI Sähkölämmitys 500 2000 W Infralämmitin CIR IFRALÄMMITI, JOSSA 5 VUODE RUOSTUMATTOMUUSTAKUU 12 mallia Infralämmitintä käytetään lämmittimenä ympäri vuoden esim. kuisteilla, parvekkeilla

Lisätiedot

EL.PI. CAST-RESIN. suomi VALUHARTSI- MUUNTAJAT

EL.PI. CAST-RESIN. suomi VALUHARTSI- MUUNTAJAT EL.PI. CAST-RESIN suomi VALUHARTSI- MUUNTAJAT Vakio-ominaisuudet Vuonna 1962 perustetun Elettromeccanica Piossascon pitkää kokemusta hyödyntävä tytäryhtiö EL.PI. CAST-RESIN aloitti vuonna 2010 valuhartsimuuntajien

Lisätiedot

ASE/ASEM. pakokaasuletkukela. Kiinteille työasemille OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

ASE/ASEM. pakokaasuletkukela. Kiinteille työasemille OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. pakokaasuletkukela 17.10.2017 Kiinteille työasemille OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex.fi 1 -pakokaasuletkukela Mekaaniset ja moottorikäyttöiset pakokaasuletkukelat liikkumattomille

Lisätiedot

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - + SPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter Paremman ympäristön puolesta. C 50-32 C - + LÄMMITYKSEEN ja ILMASTOINTIIN asuin- ja toimistorakennuksissa www.onninen.fi ENERGIA TEHOKKU UTTA Järjestelmä

Lisätiedot

OSA MATERIAALI HUOMAUTUS. Etulevy Rei'itetty sinkitty teräslevy Vaihtoehtona ruostumaton teräs AISI 316

OSA MATERIAALI HUOMAUTUS. Etulevy Rei'itetty sinkitty teräslevy Vaihtoehtona ruostumaton teräs AISI 316 AFP Piennopeustuloilmalaite Pieninopeuksinen ilmasuihku suuntautuu vaakasuoraan lattiatasossa. Virtauskuvion ollessa 180 asteen kulmassa laitteella voidaan tuoda sisään suuria ilmamääriä samalla, kun virtausnopeudet

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

Palo- ja savunpoistopelti EN-FK EN-FK. Sinikellonkuja Vantaa puh

Palo- ja savunpoistopelti EN-FK EN-FK. Sinikellonkuja Vantaa puh Palo- ja savunpoistopelti EN-FK EN-FK Sinikellonkuja 0100 Vantaa puh. 09 0 Palo- ja savunpoistopelti EN-FK (EIS 10) Palopelti EN-FK on kuumuutta eristävä palopelti, jolla estetään tulipalon ja savukaasujen

Lisätiedot

VEGA 2D Super VEGA 2D SUPER VERKKOAITAELEMENTIT

VEGA 2D Super VEGA 2D SUPER VERKKOAITAELEMENTIT VEGA 2D Super VEGA 2D SUPER VERKKOAITAELEMENTIT Käyttötarkoitus:VEGA 2D Super -verkkoaitaelementit sopivat yleisratkaisuiksi sekä teollisuus- että asuinalueille. Verkkoaitaelementit voidaan asentaa asuintalojen,

Lisätiedot

Vakiovirtaussäädin ECSS, ECSD

Vakiovirtaussäädin ECSS, ECSD Huoltovapaat ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien vakiovirtaussäätimet ECSS, ECSD voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon tulo- ja poistoilmakanavaan. ECSS ja ECSD ovat mekaanisia vakiovirtaussäätimiä,

Lisätiedot

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin LÄMPÖPUHALTIMET RASKAISIIN YMPÄRISTÖIHIN AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet raskaisiin ympäristöihin AW-puhaltimet

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA T12 TULOILMAYKSIKÖLLE

KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA T12 TULOILMAYKSIKÖLLE KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA T12 TULOILMAYKSIKÖLLE www.scanoffice.fi CZ12037 PB1 ComfortZone CE50 Installation Sisällys Sisällys 0 Yleistä 1 Käsittely 2 Huolto 2 Asennus 3 Asetukset 7 Suunnittelu 8 Sähkökaavio

Lisätiedot

Ecotronic Lauhduttimien ja nestejäähdyttimien optimointikeskus

Ecotronic Lauhduttimien ja nestejäähdyttimien optimointikeskus Ecotronic Lauhduttimien ja nestejäähdyttimien optimointikeskus Uuden sukupolven optimointikeskus Ecotronic Chiller Oy on tuonut markkinoille uuden lauhduttimien ja nestejäähdyttimien ohjaukseen tarkoitetun

Lisätiedot

Teollisuuskäyttöön tarkoitetut ilmaverhot. Malli PL

Teollisuuskäyttöön tarkoitetut ilmaverhot. Malli PL Teollisuuskäyttöön tarkoitetut ilmaverhot Malli PL Miellyttävä sisäilma Teollisuuskäyttöön tarkoitetut ilmaverhot Monissa teollisuusrakennuksissa ovien täytyy usein olla auki pitkiäkin aikoja kerrallaan.

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

REK, LEK, ROK ja LOK

REK, LEK, ROK ja LOK REK, LEK, ROK ja LOK Tyylikkäät ja selkeälinjaiset tuloilmahajottajat alaslaskettuihin kattoihin. 06.6 REK, LEK, ROK ja LOK Alaslaskettuihin kattoihin suunnitellut tyylikkäät tuloilmahajottajat REK, LEK,

Lisätiedot

valmistaa ilmanvaihtokoneita Parmair Eximus JrS

valmistaa ilmanvaihtokoneita Parmair Eximus JrS Parmair Eximus JrS Parmair Eximus JrS Air Wise Oy valmistaa ilmanvaihtokoneita Parmair Eximus JrS Sertifikaatti Nro C333/05 1 (2) Parmair Eximus JrS on tarkoitettu käytettäväksi asunnon ilmanvaihtokoneena

Lisätiedot

Täydellinen valvonta. Jäähdytysjärjestelmän on siten kyettävä kommunikoimaan erilaisten ohjausjärjestelmien kanssa.

Täydellinen valvonta. Jäähdytysjärjestelmän on siten kyettävä kommunikoimaan erilaisten ohjausjärjestelmien kanssa. Täydellinen valvonta ATK-konesalit ovat monimutkaisia ympäristöjä: Tarjoamalla täydellisiä integroiduista elementeistä koostuvia ratkaisuja taataan yhteensopivuus ja strateginen säätöjärjestelmän integrointi.

Lisätiedot

Tyyppihyväksyntä. BSK120 on tyyppihyväksytty numerolla YM3/6221/2004. Täyttää paloluokan EI120/E120 vaatimukset standardi EN mukaan.

Tyyppihyväksyntä. BSK120 on tyyppihyväksytty numerolla YM3/6221/2004. Täyttää paloluokan EI120/E120 vaatimukset standardi EN mukaan. Brand-/Brandgasspjäll BSK120 Palopelti BSK120 Yleistä EI-luokiteltu palopelti estää palon ja saavukaasujen leviämisen ilmanvaihtokanavien kautta palo-osastosta toiseen. Lämpöilmaisimen lisäksi palopelti

Lisätiedot

VIESMANN VITOCAL 200-S Ilma/vesi-lämpöpumppu, Split-malli 3,0-10,6 kw

VIESMANN VITOCAL 200-S Ilma/vesi-lämpöpumppu, Split-malli 3,0-10,6 kw VIESMANN VITOCAL 200-S Ilma/vesi-lämpöpumppu, Split-malli 3,0-10,6 kw Tietolehti Tilausnumero ja hinnat: ks. hintaluettelo VITOCAL 200-S Tyyppi AWB 201.B/ AWB 201.C Split-rakenteinen sähkökäyttöinen lämpöpumppu,

Lisätiedot

TUOTERYHMÄ. Matalapainepuhaltimet. Keskipainepuhaltimet. Korkeapainepuhaltimet. Sivukanavapuhaltimet. Syöttöpuhaltimet FD RD F

TUOTERYHMÄ. Matalapainepuhaltimet. Keskipainepuhaltimet. Korkeapainepuhaltimet. Sivukanavapuhaltimet. Syöttöpuhaltimet FD RD F TUOTERYHMÄ ND RD Korkeapainepuhaltimet Sivukanavapuhaltimet Matalapainepuhaltimet Keskipainepuhaltimet SD HRD Syöttöpuhaltimet FD RD F TEKNISET TIEDOT Muuntotaulukko Mittayksikkö Mittayksiköstä Muuntokerroin

Lisätiedot

Tekniset tiedot LA 11PS

Tekniset tiedot LA 11PS Tekniset tiedot LA 11PS Laitteen tekniset tiedot LA 11PS Rakenne - Lämmönlähde Ulkoilma - Toteutus Yleisrakenne - Säätö WPM 2006 seinään asennettu - Asennuspaikka Ulkotila - Suoritustasot 1 Käyttörajat

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Elektra - C/F/V/H Kulutusta kestävät lämpöpuhaltimet erittäin vaativiin ympäristöihin

Elektra - C/F/V/H Kulutusta kestävät lämpöpuhaltimet erittäin vaativiin ympäristöihin 3 3-15 kw Sähkölämmitys 14 mallit Elektra - C/F/V/H Kulutusta kestävät lämpöpuhaltimet erittäin vaativiin ympäristöihin Käyttökohteet Elektra-lämpöpuhallinmallisto soveltuu vaativiin ympäristöihin. Lämpöpuhaltimia

Lisätiedot

TULOILMA Ilmavirta l/s Ulkopuoliset paineet 150 Pa

TULOILMA Ilmavirta l/s Ulkopuoliset paineet 150 Pa TEKNINEN MÄÄRITTELY Sivu 1(5) KONE: A-20-HW Sähkö- ja säätölaitekeskus Ouman EH-105 ILMANVAIHTOKOJE, 1-OSAINEN Pyörivä lämmönvaihdin (ei-hygroskooppinen) Kätisyys: Oikea Sinkin värinen ulkokuori Eristeet

Lisätiedot

EC-Huippuimurit. Vallox. Asennus-, huolto- ja käyttöohjeet. Mallit. Vallox F Voimassa alkaen

EC-Huippuimurit. Vallox. Asennus-, huolto- ja käyttöohjeet. Mallit. Vallox F Voimassa alkaen Mallit 15P-EC 20P-EC 25P-EC 31P-EC 40P-EC 50P-EC 56P-EC Vallox 1.09.606 F Voimassa alkaen 16.6.2014 Asennus-, huolto- ja käyttöohjeet Vallox- huippuimurit on tarkoitettu poistoilmajärjestelmien puhaltimiksi,

Lisätiedot

Palopellit yleisesti ja. FLÄKTGROUP CORPORATE PRESENTATION / Raimo Perttunen

Palopellit yleisesti ja. FLÄKTGROUP CORPORATE PRESENTATION / Raimo Perttunen Palopellit yleisesti ja uusi ETPR-palopelti FLÄKTGROUP CORPORATE PRESENTATION 21.3.2017 / Raimo Perttunen Paloturvaa ilmanvaihdon keinoin Paloluokka E estää savun leviämisen E luokiteltu palopelti (palonrajoitin)

Lisätiedot

OSA MATERIAALI HUOMAUTUS. Etulevy Rei'itetty sinkitty teräslevy Vaihtoehtona ruostumaton teräs AISI 316

OSA MATERIAALI HUOMAUTUS. Etulevy Rei'itetty sinkitty teräslevy Vaihtoehtona ruostumaton teräs AISI 316 AFQ Piennopeustuloilmalaite Pieninopeuksinen ilmasuihku suuntautuu vaakasuoraan lattiatasossa. Asennus nurkkaan;virtauskuvio 90 asteen kulmassa. Irrotettava etulevy ja metallinen sisärakenne mahdollistavat

Lisätiedot

LAJAC TUOTTEITA METALLITEOLLISUUTEEN.

LAJAC TUOTTEITA METALLITEOLLISUUTEEN. www.lajac.fi LAJAC TUOTTEITA METALLITEOLLISUUTEEN. Lajac on markkinajohtaja nykyaikaisessa teollisuusilmastoinnissa. Luomme hyvän työympäristön ja saamme aikaiseksi korkean tuottavuuden teollisuuden pölynpoistoon,

Lisätiedot

Savunpoistoluukkuja koskevan tuotestandardin EN 12101-2 kansallinen soveltamisstandardi SFS 7024.

Savunpoistoluukkuja koskevan tuotestandardin EN 12101-2 kansallinen soveltamisstandardi SFS 7024. Savunpoistoluukkuja koskevan tuotestandardin EN 12101-2 kansallinen soveltamisstandardi SFS 7024. Testiluokat ja soveltaminen Pelastusviranomaisten ajankohtaispäivät 2013 Kimmo Kaukanen 27.11.2013 2 Sisältö

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

ECo sarjan ylivoimaa. VILPE ECo -huippuimuri. Käyttökohteet. Taattua VILPE -laatua:

ECo sarjan ylivoimaa. VILPE ECo -huippuimuri. Käyttökohteet. Taattua VILPE -laatua: ECo-huippuimuri Edistyksellinen ja energiaa säästävä tasavirtamoottorillinen huippuimuri keittiön ja kylpytilojen kohdepoistoon tai koko kodin ilmanvaihtoon VILPE ECo -huippuimuri VILPE ECo sarjan huippuimurit

Lisätiedot

Asennuksen perusasioita

Asennuksen perusasioita tt Asennuksen perusasioita Ennen kuin liität takkaa hormiin, olisi hyvä tarkistaa seuraavat asiat: - Piipun kunto (nuohooja) - Piipun vetoisuus (nuohooja) - Tarvittava turvaväli (palotarkastaja) - Turvallisuus

Lisätiedot

EA Sähköiset seinäasenteiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset seinäasenteiset ilmanlämmittimet Sähköiset seinäasenteiset ilmanlämmittimet Sähköiset lämpöpuhaltimet seinäasennukseen on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien,

Lisätiedot

IE4 KESKIPAKO- PUHALTIMET KAKSINKERTAINEN IMU

IE4 KESKIPAKO- PUHALTIMET KAKSINKERTAINEN IMU BRUSHLESS IE4 KESKIPAKO- PUHALTIMET KAKSINKERTAINEN IMU CBD/EW CBD/B/EW BRUSHLESS MOOTTORI BRUSHLESS E.C. Keskipakopuhaltimet, kaksinkertainen imu, suorakäyttöinen moottori ja turbiini, jonka siivet on

Lisätiedot

EC-Huippuimurit. Vallox. Asennus-, huolto- ja käyttöohjeet. Mallit. Vallox. 1.09.606b F 4.3.2013

EC-Huippuimurit. Vallox. Asennus-, huolto- ja käyttöohjeet. Mallit. Vallox. 1.09.606b F 4.3.2013 Mallit 5P-EC 20P-EC 25P-EC 3P-EC 40P-EC 50P-EC 56P-EC Vallox.09.606b F 4.3.203 Asennus-, huolto- ja käyttöohjeet Vallox- huippuimurit on tarkoitettu poistoilmajärjestelmien puhaltimiksi, jotka asennetaan

Lisätiedot

MIX. Suutinkanava. MIX-suutinkanava toimii myös tarpeenmukaisessa ilmanvaihtojärjestelmässä

MIX. Suutinkanava. MIX-suutinkanava toimii myös tarpeenmukaisessa ilmanvaihtojärjestelmässä MIX Suutinkanava MIX-suutinkanava toimii myös tarpeenmukaisessa ilmanvaihtojärjestelmässä MIX-tuloilmasuuttimessa on erityinen suutinkanavan sisäinen sieppari. Siepparin ansiosta tuloilma jakaantuu tasaisesti

Lisätiedot

Palopelti BSKC60 ja BSKC60K

Palopelti BSKC60 ja BSKC60K Myös manuaaliversio Yleistä Palopelti BSKC60K on saatavana kahta mallia: toimilaitemalli (24V tai 230V) lämpöilmaisimella. manuaalimalli lämpösulakkeella, mikrokytkin lisävarusteena. Katso tuotemerkintä.

Lisätiedot

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste kuormanerotin on suunniteltu enintään 630 :n

Lisätiedot

FI.LPINST.101104 ASENNUSOHJE GOLD LP. Asiakirjan alkuperäiskieli on ruotsi. Oikeus muutoksiin pidätetään. www.swegon.fi 1

FI.LPINST.101104 ASENNUSOHJE GOLD LP. Asiakirjan alkuperäiskieli on ruotsi. Oikeus muutoksiin pidätetään. www.swegon.fi 1 ASENNUSOHJE GOLD LP Asiakirjan alkuperäiskieli on ruotsi Oikeus muutoksiin pidätetään. www.swegon.fi 1 1. ASENNUS 1.4 Koneen asennus 1.1 Yleistä Henkilöstön on tutustuttava näihin ohjeisiin ennen koneelle

Lisätiedot

IGNIS CR60. Pyöreä PaloPelti, paloluokka EI60. Yleistä CE-merkitty EN 15650:2010 mukaan. Pieni painehäviö. Sisältyy MagiCAD-tietokantaan.

IGNIS CR60. Pyöreä PaloPelti, paloluokka EI60. Yleistä CE-merkitty EN 15650:2010 mukaan. Pieni painehäviö. Sisältyy MagiCAD-tietokantaan. Pyöreä PaloPelti, paloluokka EI60 Lyhyesti on palopelti, paloluokka EI60, jossa on pyöreä liitäntä. Käytetään estämään palon leviäminen ilmanvaihtojärjestelmän kautta. Paloluokka EI60 tarkoittaa, että

Lisätiedot

OSA MATERIAALI HUOMAUTUS. Etulevy Rei'itetty sinkitty teräslevy Vaihtoehtona ruostumaton teräs AISI 316

OSA MATERIAALI HUOMAUTUS. Etulevy Rei'itetty sinkitty teräslevy Vaihtoehtona ruostumaton teräs AISI 316 AFC Piennopeustuloilmalaite Vaakasuuntainen pieninopeuksinen ilmasuihku lattiatasossa, sopii sijoitettavaksi keskelle huonetilaa. Virtauskuvion ollessa 360 asteen kulmassa laitteella voidaan tuoda sisään

Lisätiedot

Kanavasäleikkö. Mitat. Tuotekuvaus. Hoito Säleikkö irrotetaan kanavaan pääsyä varten. Tilausesimerkki. Materiaali ja pintakäsittely.

Kanavasäleikkö. Mitat. Tuotekuvaus. Hoito Säleikkö irrotetaan kanavaan pääsyä varten. Tilausesimerkki. Materiaali ja pintakäsittely. Mitat B+0 A+0 A B Tuotekuvaus on suorakaiteen muotoinen, pystysuorilla, säädettävillä säleillä varustettu ilmanvaihtosäleikkö asennettavaksi suoraan pyöreisiin kanaviin. Säleikköä voidaan käyttää sekä

Lisätiedot

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö GRUNDFOS Conlift Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö conlift - huolehtii kondenssivedestä CONLIFT luotettava ratkaisu kondensiveden poistoon GRUNDFOSIN KONDENSSIVEDEN POISTOON TARKOITETTUJEN PUMPPAAMOIDEN

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

ÅSS EXVX. Keskusimuyksikkö lämmönvaihtimella. Kompakti purunpoistojärjestelmä

ÅSS EXVX. Keskusimuyksikkö lämmönvaihtimella. Kompakti purunpoistojärjestelmä ÅSS 950-1600 EXVX 21.12.2017 Kompakti purunpoistojärjestelmä 1 Keskusimuyksikkö sisäänrakennetulla lämmöntalteenotolla Ihanteellinen purunpoisto- ja keskussiivousjärjestelmä kevyelle ja keskiraskaalle

Lisätiedot

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen LÄMPÖÄSSÄ by ROTEX HPSU Compact on todistetusti monipuolinen ja energiatehokas ilma/vesilämpöpumppu patteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin sekä käyttöveden

Lisätiedot

Vettä ja lämpöä turvallista asumista

Vettä ja lämpöä turvallista asumista E R I S T E T Y T P U T K I S TOJÄ R J E S T E L M ÄT Vettä ja lämpöä turvallista asumista 01 2011 10001 Uponor Quattro neliputkinen elementti lämmön ja lämpimän käyttöveden johtamiseen autotallin ja talon

Lisätiedot

suodatintuuletin Sarja FF 018 Helppohoitoinen Hiljainen Pieni asennussyvyys Funktionaalinen muotoilu Aikaasäästävä asennus ja huolto

suodatintuuletin Sarja FF 018 Helppohoitoinen Hiljainen Pieni asennussyvyys Funktionaalinen muotoilu Aikaasäästävä asennus ja huolto Helppohoitoinen Hiljainen Pieni asennussyvyys Funktionaalinen muotoilu Aikaasäästävä asennus Suodatintuulettimia käytetään kytkentäkaappien jäähdytykseen. Kaapin sisäilman lämpötilaa alennetaan tuomalla

Lisätiedot

MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit

MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit 1 MeRCuRR Edullinen perus IR- solarium laitteisto MeRCuRR-runko on tiukimpien vaatimusten mukaista kuumuutta kestävää, vahvistettua värillistä. Solariumin kompakti malli

Lisätiedot