Näin vain olemme taas päässeet Jouluun ja Uuteen Vuoteen rauhallisen kehityksen merkeissä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Näin vain olemme taas päässeet Jouluun ja Uuteen Vuoteen rauhallisen kehityksen merkeissä."

Transkriptio

1 HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA! Näin vain olemme taas päässeet Jouluun ja Uuteen Vuoteen rauhallisen kehityksen merkeissä. Kiitän teitä kaikkia monenmoisesta myötävaikutuksesta ja kannustuksesta vaativassa työssämme ylläpitää Katinkultaa yhtenä maailman parhaista lomanviettopaikoista. Suomen parashan Katinkulta edelleen on, - ainoa Suomessa, jolle RCI on jälleen myöntänyt Gold Crown arvonimen tänäkin vuonna. Kultaisen Kruunun tason säilyttäminen ei ole itsestäänselvyys, sen eteen pitää tehdä kovasti töitä, - ja jollei tee, sen voi menettää. Suurimpia haasteita ensi vuonna tulee olemaan älykorttijärjestelmän kehitystyön loppuun saattaminen ja toisen golfkentän ja par 3 harjoituskentän rakennustöiden aloitus. Paljon muutakin on, mutta palataan niihin ensi vuonna tarkemmin. Toivon, että kaikki te, jotka olette osakasyhdistyksen jäseniä jo nyt, jatkatte jäsenyyttänne ensi vuonnakin ja te, jotka ette vielä ole, jäseneksi liitytte. Vain yhteisin ponnistuksin pääsemme tavoitteisiimme! Iloisin Joulun odotusterveisin KATINKULLAN OSAKASKLUBI ry VUOKATIN ALUEEN HENKILÖLIIKENNE ALKANUT! Vuokatin talvikauden paikallisliikenne on taas käynnistynyt talvikaudeksi 2005/06. Paikallisbussi tekee päivittäin kolme kierrosta niin, että lähtöajat Sotkamosta ovat kello 09.15, ja Reitti kiertää Vuokatinhovin,Urheiluopiston,Vuokatinmaan ja Katinkullan kautta ja palaa sitten takaisin Sotkamoon. Hinta yhdeltä kyydiltä on 2.50 suuntansa. Tarkemmat ajat voi katsoa netistä Kuljetukset kestävät talvikauden asti. Terveisin lumisesta Katinkullasta Toni Oittinen Katinkullan isäntä AOP:n toimitusjohtajaksi RIKU RAUHALA Niin Katinkullan kuin kaikkien muidenkin HCF:n kuuluvien viikko-osakeyhtiöiden teknistä ja taloudellista hallintoa hoitavan Aikaosuuspalvelu AOP Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on lukien nimitetty RIKU RAUHALA.

2 Riku tuntee alan hyvin, hän on toiminut jo vuodesta 1993 Lapinniemessä viikko-osakkeiden myynnissä, kylpylän johtajana ja osakemyynnin johtajana. Uutena toimitusjohtajana Rikun tärkein tehtävä on luonnollisesti koko viikkoosakejärjestelmän hallinnoinnin ja isännöinnin kehittäminen entistä paremmin ja tehokkaammin toimivaksi, tietenkin yhdessä yhtiöiden hallitusten kanssa. HCF:n organisaatiossa Rikun esimies on HCF:n varatoimitusjohtaja ja Katinkulta -yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Hannu Mäntyharju. Katinkullan kiinteistöyhtiöiden toimitusjohtajana jatkaa edelleen Ilpo Antikainen, hänhän toimii paikan päällä Katinkullassa, siellä ylimpänä operatiivisena johtajana, mutta näissä AOP:n vastuulla olevissa taloushallintoon ja isännöintiin liittyvissä asioissa Rikun johdon ja valvonnan alaisena. Toivotan Osakasklubin puolesta Rikun tervetulleeksi Katinkullan toimintojen kehittämiseen, joista suurin, tärkein ja ajankohtaisin juuri nyt on älykorttijärjestelmän kehitystyön loppuun saattaminen. Tavoitteenahan on vapauttaa henkilöstö ja osakkaat turhista rutiineista vastaanotossa ja varauksissa niin, että älykorttijärjestelmä palvelee koko aluetta ja kaikkia toimintoja mahdollisimman tehokkaasti ja joustavasti. Näin henkilöstö vapautuu rutiineista "oikeisiin hommiin" eli saa lisää aikaa ja mahdollisuuksia keskittyä varsinaiseen tehtäväänsä, Katinkullan osakkaiden henkilökohtaiseen ja yksilölliseen palvelemiseen lomanvieton onnistumiseksi kaikkien odotusten ja toiveiden mukaisesti. JOUSTOJA KYLPYLÄOIKEUKSIEN KÄYTTÖÖN Katinkulta -yhtiöiden hallitukset ovat taas istuneet pohtimassa ratkaisuja erinäisiin pikku ongelmiin, joista yksi on ollut kylpylän käyttöoikeuksien joustamattomuus eräissä tapauksissa.

3 Yhtiöjärjestyksen mukaan: kylpylän hallintaan oikeuttava käyttöoikeus oikeuttaa yhden henkilön kerrallaan käyttämään kylpylää enintään 14 tuntia viikossa, keskimäärin kaksi tuntia päivässä Ongelma on ollut siinä, että suosituimpaan aikaan kylpylään eivät ole kaikki mahtuneet ja hiljaisempaan aikaan tilaa on ollut yllin kyllin. Tästä johtuen kylpemään ei ole voitu päästää, jos esim. oikeuksilla on jo saman päivän aikana kylvetty, esim. käyty aamu-uinnilla tai osa perheestä on käynyt aiemmin ja osa haluaa tulla uudestaan myöhemmin jne. Kylpylän käyttötilastot kuluvalta vuodelta 2005 näyttävät tällaiselta: Klo kävijöistä 27,3 %eli yli tuhatta kävijää Klo ja kävijöistä 21,8 % eli kävijää Klo kävijöistä 9,1 % eli kävijää Klo kävijöistä 33,3 % kävijää Klo 9-10 kävijöistä 4,7 % eli kävijää Näinä aikoina käy yhteensä 96,1 % eli kylpijää yhteensä. Muuna aika käy 3,9 % eli kylpijää Yhteensä 100,0 % eli kaikkiaan kylpijää oli ajalla Kuten havaitsette tämän vuoden kylpijästä noin puolet eli tarkalleen 49,1 % kylpee klo välisenä neljän tunnin aikana ja toinen puoli muuna aikana. Kylpylän käyttöä pyritään nyt aktivoimaan hiljaiselle ajalle, jotta iltapäivän ruuhka samalla helpottaisi: Mikäli kylpylässä on vähemmän kuin 80 %:a maksimimäärästä eli vähemmän kuin 380 kylpijää sisällä, voi samaa kylpyoikeutta käyttää useammankin kerran saman päivän aikana, siis käydä aamu-uinneilla eri porukoissa eri aikaan jne., siis niinä aikoina, jolloin receptionissa ole varattujen kaappien määrää osoittava luku on pienempi kuin tuo 380. Jos kaappeja on varattu enemmän kuin tuo 380, ei joustoja voida tietenkään tehdä, jotta jokainen pääsisi ainakin yhden kerran päivän aikana sisään. Uskon, että tämä uudista parantaa ja helpottaa monen perheen osalta lomapäivien ajankäytön suunnittelua. JA MUUTA: Samassa yhteydessä hallitus päätti jatkaa älykorttijärjestelmän kehitystyötä alkuperäisen suunnitelman mukaisin tavoittein, josta tarkempaa tietoa löytyy Osakasklubin nettisivuilta, tosin vain jäsenille tarkoitetussa osiossa. Hallitukset päättivät myös, että kevään yhtiökokoukset pidetään viikonloppuna , joten varatkaa aika jo kalentereihinne ja tulkaa kokoukseen. Kylmempiä säitä ja lunta odottelevin terveisin, HARRASTEIDEN VAIHTOPÖRSSI AVATTU Katinkullan osakkeenomistajien keskeistä yhdessäoloa ja yhteydenpitoa varten on olemassa monenlaista toimintaa: Yhtiökokoukset, infotilaisuudet, osakassauna, osakasklubihuone ja ilmoitustaulu siellä ja tietysti nämä Osakasklubin omat nettisivut keskustelupalstoineen ja osakkeiden myynti-, osto- ja vaihtoilmoituspalstoineen ym.

4 Nyt olemme kehittäneet harrasteiden vaihtoon, erityisesti lomaviikon aikana oman vaihtopörssin, joka on tarkoitettu vain jäsenille ja avautuu vain salasanat antamalla JÄSENILLE bannerin takaa. Pörssiä voi käyttää myös moneen muuhun tarkoitukseen, kuten vaikkapa pelikaverin etsimiseen golfiin tai hiihtolenkille. Toivon, että pörssistä on jäsenkunnallemme suurta hyötyä. Kun olemme saaneet muutamien kuukausien kokemuksia pörssistä, kehittelemme sitä edelleen, joten antakaapa palautetta mihin suuntaan haluaisitte sen kehittyvän. Terveisin KYLPYLÄN KATTOREMONTTI VALMISTUI! Kuukausi siinä sitten meni, mutta nyt piina on ohi, kylpylän kattoremontti valmistui. Olen saanut monilta niiltä, joiden lomaviikko sattui remontin ajalle, aika kitkeriäkin terveisiä siitä, että remontti tehtiin juuri heidän viikkonsa aikana, yksi osakas vaati jopa vahingonkorvausta. Mutta minkäs teet? Remontti on tehtävä silloin ja heti kun tarvetta ilmenee, täysin riippumatta siitä, kenen viikolle se sitten sattuu. Kyse oli siitä, että muutama kattolevy oli osoittanut irtoamisen merkkejä. Yhtiön hallitus ei halunnut ottaa pienintäkään riskiä siitä, että yksikään levy putoaa alas, vaan kaikki levyt korjattiin ja näin jo ennalta varmistettiin, ettei onnettomuuksia pääse tapahtumaan. Toivomme, että jokainen, myös vahingonkorvausta vaatinut osakkaamme, ymmärtävät, että tällaisissa asioissa yleinen ja yhteinen etu menevät yksilön edun edelle. Turvallisuus, siisteys, toimivuus, - siinä joitakin Katinkullan perusnormeja, joista emme voi tinkiä, mutta silloin on joskus siedettävä myös hieman omalle kohdalle sattuneita vastoinkäymisiä, kun näihin tavoitteisiin pyritään ja esim. remontteja suoritetaan. Kiittäen osoittamastanne kärsivällisyydestä, GOLFKENTÄN LAAJENNUS - TILANNEKATSAUS Katinkullan golfkenttä on jo vuosia ollut kesälomakuukausien aikana yksi Suomen vilkkaimmista. Katin Golf Oy sai viime keväänä vuokratuksi riittävästi lisämaata laajennustoimien aloittamiseksi. Kevään yhtiökokous antoi hallitukselle valtuudet valmisteleviin toimenpiteisiin laajentamisen toteuttamiseksi. Yhtiön uusille 19,5 ha (entisiä Taimitarhan maita 15. tiin takana) ja 6,8 ha (peltoalue 2. reiän vasemmalla puolella) vuokra-alueille on suunniteltu uusia reikiä siten, että yhdessä nykyisen kentän kanssa ensimmäisessä vaiheessa saataisiin valmiiksi:

5 18 reiän mestaruuskilpailutason kenttä (pääosin nykyinen kenttä) 6 reiän klubikenttä (nykyisen kentän 9 13 reikien alueelle) 6 reiän par 3 jokamiehen kenttä (kokonaan uusi kokonaisuus) Haettaessa lupia rakentamiseen Taimitarhan maa-alue jaettiin kahteen osaan. Harjun länsipuoliselle osalle haettiin toimenpidelupaa, joka saatiin ja se saavutti lainvoiman heinäkuun lopussa. Itäpuolista aluetta halkoo rasitetie, minkä siirtäminen on käynnissä. Tämä prosessi yhdessä lupa-asioiden kanssa johtaa siihen, että koko alueelle päästään rakentamaan aikaisintaan ensi keväänä, jolloin voidaan edetä kohti 18+6 reiän kokonaisuutta. Yhtiön hallitus teki päätöksen jatkaa edelleen rakentamiseen liittyviä valmistelevia toimenpiteitä ja palata varsinaisen rakentamistyön aloittamiseen liittyvään päätöksentekoon, kun koko Taimitarhan vuokra-alueelle on saatu luvat rakentamiseen. Jokamiehen kentän rakentamiseen haettiin poikkeuslupaa Kainuun Ympäristökeskukselta. Alueen keskeisyyden ja valmisteilla olevan asemakaavan vuoksi ympäristökeskus edellytti asian tutkimista asemakaavan kautta. Kaavaprosessi on käynnistynyt. Mikäli kaava- ja sen voimaantulon jälkeiset lupa-asiat etenevät nopeasti, on jokamiehen kenttää mahdollista päästä rakentamaan ensi kesänä. Yhtiökokouksen päätettäväksi laajennusasiat tuodaan kevään varsinaisessa yhtiökokouksessa. Uusia reikiä päästään siis nykyisellä aikataululla ensimmäistä kertaa pelaamaan todennäköisesti kaudella Jatkossa on tarkoitus mahdollisuuksien mukaan edetä kohti kokonaisuutta, jossa käytössämme olisi reiän täysmittaisten kenttien kokonaisuus ja lisäksi 6-reikäinen par 3 jokamiehen kenttä. Lisätietoja: Jari Koivusalo Toimitusjohtaja Katin Golf Oy KYLPYLÄSSÄN KATTOREMONTTI, Katinkullan kylpylässä on käynnissä kattoremontti. Kattoa korjataan pienissä erissä joten vielä muutaman viikon ajan pieni osa allasosastosta kerrallaan on suljettuna kulloinkin remointoitavan katon osan kohdalta. Muutoin kylpylä ja saunaosastot ovat normaalisti käytössä. Pahoittelemme korjaustöistä johtuvaa häiriötä! Ilpo Antikainen Toimitusjohtaja HCF:N YRITYSKAUPPA JA KYLPYLÄHOTELLI TALLINNAAN HCF:n pääomistajat Procurator Oy ja CapMan Oy myyvät osuutensa ( 80 % ) Holiday Club Finland Oy:stä London & Regional Properties nimiselle sijoitusyhtiölle, joka on yksi Euroopan suurimmista hotellikiinteistöjen omistajista. Kauppahinta on 120 m. Lopullisesti

6 kauppa vahvistuu elokuussa. Meille katinkultalaisille kaikkein olennaisinta kaupassa on se, että HCF:n nykyinen toimiva johto säilytti asemansa ja sai jopa nostettua omistusosuutensa 20 prosenttiin. Yhtiö pysyy siis johdon osalta suomalaisissa käsissä! Samassa yhteydessä HCF:n kiinteistöt myydään Suomessa jo pitkään toimineelle kiinteistösijoitusyhtiö Dividum Oy:lle, jonka L&R Properties omisti jo entuudestaan Suomessa ja joka on koko ajan toiminut suomalaisten ammattilaisten johtamana. Uudet omistajat ovat ilmoittaneet näin vahvistavansa liiketoimintaansa Suomessa ja Pohjois- Euroopassa entisestään. Olennaista myös on, että kaupan myötä he laajentavat toimialaansa viikkoosakeliiketoimintaan, jota he eivät aiemmin ole laisinkaan harjoittaneet. He ostivat kaupassa siis myös suomalaista osaamista ja kokemusta ja samalla osoittavat sitä suuntaa, johon matkailussa ollaan koko ajan muutoinkin menossa. L&R Properties on Englannin suurimmista yksityisistä kiinteistösijoitusyhtiöistä. Se omistaa yli 60 hotellia, joissa on huonetta, kiinteistöjä yhteensä yli viiden miljardin euron arvosta. Dividum Oy omistaa Suomessa 31 hotellikiinteistöä, joissa on huonetta ja yli ravintolapaikkaa. Hotelli- ja ravintolatoiminnan pyörittämisestä kiinteistöissä vastaavat tunnetut hotelliketjut kuten Crowne Plaza, Cumulus, Holiday Club Finland, Holiday Inn, Radisson SAS, Ramada, Rantasipi, Scandic Hotels ja Sokos Hotels. Toinen ajankohtainen, suuren luokan uutinen on, että HCF sai jo kauan suunnittelupöydällä olleen uuden kylpylähotellin rakentamisen liikkeelle Tallinnan keskustaan. Kylpylähotellin rakentaminen alkaa näillä näkymin jo syksyllä ja valmista pitäisi olla 2007 keväällä. Näin Katinkullan toimintakonsepti laajenee Åresta nyt Tallinnaan ja sieltä kaupan myötä varmaan kiihtyvällä vauhdilla muualle Eurooppaan. Tontti, jolle kylpylähotelli rakennetaan, sijaitsee Tallinnan vanhan kaupungin muurien tuntumassa, Linnahallin, matkustajasataman D-terminaalin ja helikopterikentän välittömässä läheisyydessä. Kylpylään tulee Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin vesipuisto, kooltaan noin m2. Lisäksi tulee laaja hoito-osasto, kauppoja, kokous- ja kongressitilat sekä ravintolamaailma laajoine ulkoterassialueineen. Majoituspuolelle tulee 362 hotellihuonetta, 90 viikko-osakehuoneistoa, saunalla varustettuja sviittejä, monitoimiareena sekä kattavat ravintola- ja kokouspalvelut. Käsitykseni mukaan nämä tapahtumat ja erityisesti ne tiedossani olevat suunnitelmat, joita HCF:n uudella omistajalla ja työtänsä jatkavalla entisellä johdolla yhtiön kehittämisestä on, ovat meille katinkultalaisille yksinomaan myönteisiä. Toivottavasti Katinkulta silti säilyttää lippulaivan aseman konsernissa. Katinkultahan ei voi enää laajentua, se voi vain parantua tasoltaan ja toiminnaltaan, - ja sehän riippuu myös meistä itsestämme ja siitä, mitä päätöksiä yhtiö- ja hallituksen kokouksissa teemme. Iloisin kesälomaterveisin

7 HALLITUSTEN JÄSENTEN HENKILÖESITTELY Saimme vihdoin keväällä valittujen hallitusten kaikkien jäsenten henkilötiedot, joihin voitte tutustua YLEISTIETOA sivujen HALLITUKSEN JÄSENTEN YHTEYSTIEDOT JA HENKILÖESITTELY otsikon alta. Pitäkää meihin tiiviisti yhteyttä edelleenkin, vain siten voimme parhaiten valvoa meidän kaikkien etuja ja oikeuksia Katinkullassa. Terveisin ja hyvää Juhannusta toivotellen, SELVÄSTI JÄÄTIIN MAAILMANENNÄTYKSESTÄ Katinkulta Golfissa lähdettiin pelaamaan Guinness World Recordsin noteeraamaa maailmanennätystä eilen torstaina klo 18, jolloin ensimmäiset pelaajat starttasivat matkaan. Katinkulta Golf oli hyväksytty yrittämään ennätystä sarjassa Eniten pelaajia yhdellä golfkentällä 24 tunnin aikana. Jo illan aikana alkoi tulla selväksi, että aikaisemmasta ennätyksestä tullaan jäämään. Jotta skotlantilaisen St Andrews Bay Golf Resort and Span ennätys, 491 pelaajaa, olisi pystytty rikkomaan, keskimäärin 25 pelaajaa/tunti olisi pitänyt lähteä. Aamuyön pelaajamäärä jäi kuitenkin kauaksi tästä. Vaikka päiväajat olivat käytännössä täynnä, jäi ennätykseen rekisteröityjen kierrosten määrä jopa alle normaalin kävijämäärän. Ainoastaan 211 ennätysyritykseen hyväksyttävää tuloskorttia palautettiin. Pelaajille tullut tieto siitä, että ennätykseen ei päästä, aiheutti sen, että useat peruuttivat kierroksensa ja muutamat eivät jättäneet tuloskorttia rekisteröitäväksi. Joka tapauksessa voidaan nyt puhua ainakin Suomen ennätyksestä, vaikka tämäntyyppisiä kansallisia ennätyksiä ei mikään organisaatio noteeraakaan. Kokemukset tästä ensimmäisestä ennätysyrityksestä ja osallistujilta saatu palaute kannustavat tapahtuman järjestäjiä yrittämään ensi vuonna uudelleen. Ajankohta tullaan siirtämään heinäkuun alkuun, jolloin kentällä on jo normaalistikin pelaajia yli 400 päivittäin. Myös tapahtuman organisaatio sai hyvää kokemusta uutta yritystä ajatellen. Lisätietoja: Jari Koivusalo puh GOLFKENTÄN LAAJENNUS - TILANNEKATSAUS Katin Golf Oy on hakenut aktiivisesti vuodesta 1997 alkaen ratkaisuja lisäpelitilan saamiseksi osakkeenomistajilleen. Vuonna 2000 Holiday Club Finland Oy:n tultua yhtiön suurimmaksi osakkeenomistajaksi sovittiin Sotkamon kunnan kanssa, että kunta toimii aktiivisesti lisätilan saamiseksi lähialueilta. Pitkällisten ja monivaiheisten neuvotteluiden jälkeen kuluneen talven aikana on päästy lopputulokseen, että maata on saatu vuokratuksi riittävästi laajennustoimien aloittamiseksi. Kevään yhtiökokous antoi hallitukselle valtuudet valmisteleviin toimenpiteisiin laajentamisen toteuttamiseksi.

8 Yhtiön uusille 19,5 ha (entisiä Taimitarhan maita 15. tiin takana) ja 6,8 ha (peltoalue 2. reiän vasemmalla puolella) vuokra-alueille on suunniteltu uusia reikiä siten, että yhdessä nykyisen kentän kanssa ensimmäisessä vaiheessa saataisiin valmiiksi: 18 reiän mestaruuskilpailutason kenttä (pääosin nykyinen kenttä) 6 reiän klubikenttä (nykyisen kentän 9 13 reikien alueelle) 6 reiän par 3 jokamiehen kenttä (kokonaan uusi kokonaisuus) Tällä hetkellä projekti on lupavaiheessa eli olemme hakeneet lupia golfkentän rakentamiseen uusilla alueillamme. Kun lupa-asiat ovat selvinneet, kutsutaan yhtiökokous päättämään rakentamisen toteuttamisesta. Aikaisin mahdollinen aikataulu on päästä aloittamaan rakentaminen osalle alueista elokuussa. Uusia reikiä päästään tällä aikataululla ensimmäistä kertaa pelaamaan aikaisintaan elokuussa 2006, todennäköisemmin kesäkuussa Jatkossa on tarkoitus mahdollisuuksien mukaan edetä kohti kokonaisuutta, jossa käytössämme olisi reiän täysmittaisten kenttien kokonaisuus ja lisäksi 6-reikäinen par 3 jokamiehen kenttä. Lisätietoja: Jari Koivusalo Toimitusjohtaja Katin Golf Oy KATINKULTA GOLFISSA GUINESSIN MAAILMANENNÄTYSYRITYS Guiness World Records Ltd on hyväksynyt Katinkulta Golfin hakemuksen yrittää maailmanennätystä sarjassa Eniten pelaajia yhdellä golfkentällä 24 tunnin aikana. Ennätysyritys toteutetaan alkaen torstaina klo 18, jolloin ensimmäiset pelaajat starttaavat ja päättyen klo 18, jolloin viimeisten pelaajien tulee saada kierroksensa täyteen. Guiness World Records on vahvistanut tarkat säännöt ennätyksen hyväksymiseksi. Kentän pitää olla 18-reikäinen ja vähintään metriä pitkä. Ennätykseen laskettava pelikierros pitää alkaa ja päättyä kyseisten aikarajojen sisällä, jokainen reikä tulee pelata loppuun golfin lyöntipelisääntöjen mukaisesti ja oikeassa järjestyksessä. Tuloskortti vahvennetaan asianmukaisin allekirjoituksin. Tällä hetkellä nyt yritettävää ennätystä pitää hallussaan St Andrews Bay Golf Resort and Spa Skotlannista. Ennätys on 491 pelaajaa ja se tehtiin Katinkullan harrastepäällikön, Anu Ronkaisen mukaan Katinkullassa on hyvät edellytykset ennätyksen lyömiseen. Aikaisempina vuosina on ollut päiviä, jolloin kenttää on kiertänyt yli 400 pelaajaa ilman mitään ennätysyrityksiä. Tänä vuonna pelaajamäärät näyttävät olevan edelleen nousussa toukokuun loppuun mennessä on pelaajia ollut enemmän kuin minään muuna vuotena vastaavana ajankohtana. Ennätysyritykseen odotetaan Katinkullan omien pelaajien lisäksi erityisesti Kainuun ja Pohjois-Suomen alueelta, mutta ilmoittautuneita on tullut jo nyt aina eteläisintä Suomea myöten.

9 Lisätietoja: Anu Ronkainen puh Jari Koivusalo puh GOLFKENTTÄ AVATTU! Oittisen Toni soitti ja kertoi, että ovat saaneet golfkentän auki poikkeuksellisen aikaisin, tänään klo 12! Katinkullan historiassa ei kenttää aiemmin ole näin varhain keväällä aukaistu. Syynä tähän on tietysti ollut tuo yläkerran isäntä, joka on suonut normaalia nopeamman kevään lämmön, joka sulatti lumet väyliltä ja vielä kuivattikin ne. Hattua täytyy nostaa tällä kertaa golfin pojille ja tytöille, kyllä sieltä sitä joustoa vaan näyttää löytyvän, asiassa kuin asiassa, jos tarpeen on! Aluksi pelataan tietenkin talvigriineiltä, mutta pelataan kuitenkin. Tilannetta seurataan päivittäin. Jos tulee vielä yöpakkasia niin silloin ei pelata, ei ainakaan aikaisin aamusta. Green fee on asetettu olosuhteiden mukaiseksi eli 12 / kierros. Hinta on voimassa toistaiseksi. Kun kenelläkään ei ole sellaisia osakkeita, jotka oikeuttaisivat pelaamaan tähän aikaan vuodesta, menevät green fee tulot golfyhtiölle. Toni toivotteli vielä kaikille: HAUSKAA VAPPUA! YHTIÖKOKOUSTERVEISIÄ! Pitkästä aikaa voin kertoa yksinomaan mukavia yhtiökokousterveisiä, ilman ainoatakaan ikävää viestiä. Kokoukset sujuivat juuri niin kuin niiden pitääkin sujua: Asiat käsiteltiin perusteellisesti, kysymykset ja selvityspyynnöt olivat asiallisia, kiusamielisiä äänestyksiä tai muita jekkuja kukaan ei edes yrittänyt esittää. KIITOS KAIKILLE KOKOUKSEN OSANOTTAJILLE SIITÄ! "Ärhäkkä oppositio" oli paikalla, mutta se hoiti tehtävänsä mallikkaasti. On täysin selvää, että meidän vastuuhenkilöiden tekemisiä saa ja pitää kritisoida ja asettaa ne kaikki kysymyksenalaiseksi, - ja jos aihetta on, aikaansaada muutoksia ja langettaa seuraamuksia. Opposition tehtävä on pitää toimijat varpaillaan, niin politiikassa kuin meilläkin, mutta rakentavalla tavalla, ja niin nyt tapahtui. Hallituksen jäsenet kaikkiin yhtiöihin valittiin täysin yksimielisesti, vain Katinkultaniemen hallituksesta äänestettiin kahden henkilön kesken. Hallituksissa tapahtui merkittävä verenvaihto ja ammattitaidon kohennus. Lähtökohdat hyvälle hallitustyöskentelylle ovat erinomaiset.

10 Yhdistyksen edustajina Katinkullan Kiinteistöt Oy:n, Kiinteistö Oy Katinkultaniemen ja Katinkullan Pallohalli Oy:n hallituksiin valittiin puheenjohtajamme Seppo Sirviö ja toiminnanjohtajamme ja Katin Golf Oy:n hallituksemme kokoussihteeri Martti Matsinen. Saimme siis jälleen yhden uuden edustajan lisää hallituksiin! Esittelen uudet hallitukset kokonaisuudessaan heti, kun hallitukset ovat järjestäytyneet, uusi puheenjohtaja valittu ja olen saanut tiedot julkaisukelpoiset henkilötiedot jokaisesta. Kaikki vuosikokousasiat päätettiin esitysten mukaan: Tilit vahvistettiin, budjetit ja vastikkeet hyväksyttiin jne. Näette kokouspöytäkirjat ja muun kokousaineiston YLEISTIETOA sivuilta, kunkin yhtiön nimen takaa niin pian kuin saamme ne sinne ladatuiksi. Vain Katin Golf Oy:n yhtiöjärjestys muutettiin, muiden yhtiöjärjestysten muutokset päätettiin siirtää jatkovalmisteluun ja paremman tiedottamisen jälkeen seuraavan yhtiökokouksen käsiteltäväksi. Golfkentän laajentamista ei voitu asian keskeneräisyyden vuoksi vielä käsitellä, mutta asian todettiin kyllä etenevän ja tulevan ehkäpä piankin ajankohtaiseksi. Kylpylän 8 hengen osakkeen jakamisesta kahteen 4 hengen osakkeeseen keskusteltiin kovasti, mutta sekin asia siirrettiin jatkovalmisteluun. Henkilökohtaisesti toivon, että tämä yksi suurimmista epäkohdista ja kohtuuttomuuksista kylpylän käyttöoikeuksissa saataisiin pikaisesti korjattua. Hyvän hallintotavan ohjeet sekä järjestyssäännöt esiteltiin ja havaittiin hyväksi pohjaksi jatkokehittelylle, johon uusi hallitus varmaan ensi töikseen ryhtyy järjestäydyttyään. Kaikki em. pelisäännöt ja niiden kehittelyt tullaan hyvän hallintotavan periaatteiden mukaisesti tiedottamaan osakkaille nyt tapahtunutta paremmin ja alistamaan osakkaiden kesken julkiseen keskusteluun näillä sivuilla. Näin saamme osakaskunnan mielipiteet mahdollisimman laajasti kuuluviin ja huomioon otetuiksi. Olen aivan varma siitä, että nyt Katinkullassa alkaa yhteen hiileen puhaltamisen kausi, jonka tuloksena saamme viimeisetkin ongelmat poistettua. Sen jälkeen on mahdollista keskittyä oikeisiin asioihin eli parantamaan nykyisiä ja kehittämään uusia ja entistä parempia toimintatapoja ja muotoja lomailussa, ei vain hallinnossa. Olin hetkittäin aistivinani vanhan hyvän ajan Katinkulta hengen tuulahduksiakin! Terveisin PYÖRÄT JA GRILLIT PAIKOILLAAN! Katinkullan isäntä Oittisen Toni soitteli taas kuulumisia ja hyvää kuuluikin: Lindemanin veljekset apureineen ovat saaneet pyörien, grillien ja kaasupullojen toimitukset asunnoille hyvään vauhtiin, osassa asunnoista ne ovat jo tällä viikolla ja kaikissa viimeistään ensi viikolla, siis viikolla 17. Tämä johtuu siitä, että kevät on Kainuussa edennyt normaalia nopeammin, pihat on saatu

11 puhtaiksi ja em. operaatio on voitu aloittaa suunniteltua aiemmin. Viittaan keskustelupalstalla olevaan Maijan kirjoituksessa esitettyyn huoleen näissä asioissa ja totean, ettei ole aihetta, kyllä siellä kaikki parhaansa tekevät. Kiitän Katinkullan Kiinteistöhuoltoa ja Vuokatin Nurmen porukoita sekä tietysti Antikaisen Ilpoa pelisilmästä ja tilannetajusta. Juuri näin tulee toimia. Meillä täytyy olla järjestyssäännöt, toimintaohjeet ja suositukset ym. pelisäännöt, mutta eivät ne ole meidän isäntiämme, ne ovat meidän renkejämme. Kyllä Katinkullasta joustoa löytyy tarvittaessa asiassa kuin asiassa, kunhan vaan olosuhteet sen sallivat, sanoi Oittisen Toni keskustelumme päätteeksi. YHTEISTOIMINTA VUOKATIN RINTEIDEN KANSSA, Vähän myöhäistä on tästä aiheesta tiedottaminen, mutta kun asiaa vasta nyt kysyttiin ja muutama viikko on hiihtokautta vielä jäljellä niin jos ei tätä niin ainakin seuraavaa kautta varten on syytä tietää näistä hissilippu- ja rinnekuljetusasioista. Vuokatin rinteiltä on ostettu osakkaita varten 24 kausikorttia hisseihin. Osakas saa kortin haltuunsa koko päiväksi, paitsi hiihtolomien aikaan, jolloin käyttö on rajattu puoliksi päiviksi. Hissilipun hinta tänä kautena on ollut 20 / päivä. Jotta mahdollisimman moni osakkeenomistaja pääsisi tätä etua käyttämään, on korttien määrää jouduttu rajoittamaan kahteen korttiin asuntoa kohden. Normaali vastaavan hissilipun hinta rinteillä on 27 päivä, joten alennus on niin euroina kuin prosentteina ihan mukava. Vuokatin alueen julkinen liikennöinti Katinkullasta Rinteille ja takaisin toimii päivittäin aina asti. Katinkullassa kuljetus poikkeaa 3 kertaa päivässä ja maksaa 2.40 yhteen suuntaan. KATINKULLAN YHTIÖKOKOUKSET Tämän kevään varsinaiset yhtiökokoukset pidetään seuraavan aikataulun mukaan: Katin Golf Oy, torstaina, klo alkaen Katinkullan Kiinteistöt Oy, perjantaina, klo 9.00 alkaen Kiinteistö Oy Katinkultaniemi, perjantaina, klo alkaen ja Katinkullan Pallohalli Oy, lauantaina, klo alkaen. Kokouksiin tulee ilmoittautua etukäteen viimeistään maanantaina, Ilmoittautumisohjeet kokouskutsussa. Kokouksissa käsitellään normaalien kevätkokousten rutiiniasioiden lisäksi yhtiöjärjestysten muuttamista yhdenmukaisiksi keskenään ja informoidaan järjestyssääntöjen ja hyvän hallintotavan pelisääntöjen kehitysvaiheesta.

12 Merkittäviä uusia asioita ovat golfkentän laajentaminen ja sen rahoitus sekä Pallohallin D.D. -sarjan eli 8 hengen kylpyläosakkeiden muuttaminen ja pilkkominen D.B. sarjan eli 4 hengen osakkeiksi, jolloin vältetään ylisuurien kylpyläoikeuksien monille käyttäjien vähennyttyä kohtuuttomaksi muodostuneelta vastikevelvoitukselta, ylimääräiset kun voi nyt helpommin myydä pois. Jos jollakulla on kokousvaltakirja vielä lähettämättä, pankaa tulemaan. Ja jos se on mennyt hukkaan, niin löydätte sen samalta sivulta kuin kokouskutsutkin eli YLEISTIETOA sivulta. Yhdistyksen kokousedustajina tänä vuonna ovat uusi puheenjohtaja Seppo Sirviö ja toiminnanjohtaja. Kokousteluterveisin KATINKULLAN ALUEEN ASUNTOJEN KARTTA Saimme vihdoin sivuillemme kovasti toivotun ja kauan kaivatun aluekartan, jonka avulla voi helposti kertoa ystäville ja tuttaville sen, missä tällä kertaa asuu Katinkullassa ja toivotella tervetulleeksi juuri oikeaan osoitteeseen. Kartan löydät YLEISTIETOA sivujen yläosasta PDF tiedostona, joka latautuu klikkaamalla automaattisesti, kunhan sinulla vain on ilmainen ACROBAT READER ohjelma ladattuna koneellesi. Kartasta ilmenee alueen osoiteviitoitusta vastaavasti alueen numerot ja rakennusten kirjaimet sekä uuden, keltaisen alueen ja Hiekkaniemen asuntojen numerotkin. Lisäksi värikoodien ja kartan oikeassa alakulmassa olevien opasteiden avulla on helppo nähdä millaisia ja minkä kokoisia asuntoja kullakin alueella sijaitsee. Muuttamalla kartan yläosassa näkyvää prosenttilukua, saatte karttaa suuremmaksi tai pienemmäksi tarpeidenne mukaan, sieltä löytyy myös nappula tulostusta varten. OSAKASKLUBIN HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VAIHTUI Osakasklubin hallitus valitsi tänään pitämässään kokouksessa uudeksi puheenjohtajakseen Seppo Sirviön. Kari Kaartinen jatkaa varapuheenjohtajana ja toiminnanjohtajana. Katso vuoden 2005 hallituksen kokoonpano ja yhteystiedot YLEISTIETOA sivuilta, Osakasklubin tietojen kohdalta. UUSI INFOKANAVA KÄYTTÖÖMME!

13 Osakasklubin vuosikokouksessa tehtiin monia hyviä ehdotuksia parannuksista Katinkultaan. Useastakin suusta saimme kuulla pienen, mutta sitäkin tärkeämmän toiveen siitä, että osakasklubihuoneeseen saataisiin ilmoitustaulu kunkin viikon asukkaiden keskinäistä kontaktinottoa ja ilmoittelua varten. Koska tämän idean toteutus oli sieltä helpoimmasta päästä, voitiin se toteuttaa heti: Osakasklubihuoneessa on nyt ilmoitustaulu, jonka vierestä löytyy myös tarralappuja ja nastoja. Idea siis nimenomaan on, että taulu palvelee kunkin viikon asukkaiden sisäistä tiedonvälitystä, harrastevuorojen vaihtoa, tenniksen, keilan, golfin ym. pelikaverin etsimistä etc. Pankaa siksi ilmoitukseenne aina lomaviikkonne numero näkyviin ja vaikkapa päivämääräkin, jolloin tiedetään, että ilmoitus todellakin on ajankohtainen ja vanhentuneet osataan poistaa. Olisi hyvä, jos kukin asukas muistaisi itse ottaa ilmoituksensa pois viimeistään silloin, kun kotimatka alkaa. Jos tämä kuitenkin sattuu unohtumaan, poistaa henkilökunta vanhentuneet ilmoitukset seuraavan viikon alussa. Nyt sitten vain kontaktoimaan, mutta älkää unohtako, että asunnoissa on nettipäätteet ja siten näiden sivujen keskustelupalsta, mielipidetiedustelu, äänestys, myydään, vuokrataan ja vaihdetaan palsta jne. käytettävissänne, joten tiedotuskanavia kyllä piisaa! Terveisin OSAKASYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS Vuosikokous on nyt sitten pidetty, kaikki viralliset kokousasiat saatiin suuren yksimielisyyden vallitessa käsitellyiksi: Tilit, toimintasuunnitelma, budjetti ja jäsenmaksut vahvistettiin ja entinen hallitus kahdella uudella jäsenellä vahvistettuna valittiin. Kaikki kokousaineisto on YLEISTIETOA osastolla nähtävänä tarkempaa tutustumista varten. Kokoukseen osallistuneet 52 katinkultalaista esittivät paljon mielipiteitä ja kysymyksiä ajankohtaisista aiheista. Monta hyvää ideaa esitettiin, mutta myös moni kysymys jäi vastausta vaille. Aikakin loppui kesken, moni tärkeä asia jäi kokonaan käsittelemättä. No, työtä siis riittää. Omasta puolestani kiitän kaikkia aktiivisia kokoustelijoita. Terveisin KATINKULLAN ISÄNTÄ TONI OITTINEN TIEDOTTAA,

14 Osakkaille tarkoitetut kylpylä/saunavuorot eli ns, OSAKASSAUNA, on auki maanantaisin klo välisenä aikana, jolloin käytössämme on uuden kuntouintialtaan yläpuolella olevat saunat, tuolloin siis vain meidän osakkaiden käyttöön varattuina. Saapuminen osakassaunaan tapahtuu hoito-osaston sisäänkäynnin kautta. Osakkaan tulee hakea sitä varten vastaanotosta erityinen kortti, jolla sisään pääsee. Tätä systeemiä kyllä kehitellään vielä joustavammaksi, mutta nyt näin. Kylpylävuorosta ei tietenkään veloiteta mitään. Ja pukukaapitkin toimivat rannekkeilla. Toivon, että ehdin itsekin mukaan mahdollisimman useasti, mutta myöntää täytyy, ettei kaikkialle aina voi yhtäaikaa revetä! Ja vielä toinenkin mukava asia: Olemme saaneet käyttöömme kaksi muhevaa Audia, siis autoa, - ja keväällä saamme vielä kolmannenkin. Autot on tarkoitettu osakkaiden käyttöön ja systeemi toimii seuraavasti: Infopisteessä, tai jos se ei ole auki, vastaanotossa on varauskansio, johon toiveensa merkitsemällä osakas voi varata auton käyttöönsä kolmeksi tunniksi kerrallaan. Varausajat ovat päivisin klo 9-12, ja Kustannukset osakkaalle: 0 euroa! Ja bensat maksaa Audi! Osakkaat voivat käydä tankkaamassa Sotkamon Shellillä Audin laskuun! Loistavaa palvelua, sanoisin! Tervetuloa, tulkaa tapaamaan, jutellaan näistä ja muistakin enemmän silloin! Toni Oittinen Katinkullan isäntä OSAKASKLUBIN KOKOUS tiistaina, Katinkullan Osakasklubi r.y.:n jäsenet kutsutaan varsinaiseen kokoukseen tiistaina, kello HOTEL ARTHURIN juhlasaliin, osoite Vuorikatu 19, Helsinki. Esityslista: 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri; 3. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat ja äänten laskijat; 4. Todetaan läsnäolijat; 5. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus; 6. Hyväksytään esityslista; 7. Käsitellään yhdistyksen tilinpäätös, hallituksen toimintakertomus ja tilintarkastajan lausunto ja päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille; 8. Esitellään yhdistyksen toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksun suuruus seuraavalle tilikaudelle ja päätetään niiden hyväksymisestä; 9. Päätetään hallituksen jäsenten ja varajäsenten lukumäärästä; 10. Valitaan yhdistyksen hallituksen jäsenet ja varajäsenet; 11. Valitaan yhdistykselle tilintarkastaja ja varatilintarkastaja tai tilintarkastusyhteisö ja päätetään heidän palkkioistaan; 12. Muut mahdollisesti esille tulevat asiat; 13. Kokouksen päättäminen Kokouksen ulkopuoliset asiat:

15 - HCF:n edustaja kertoo uudesta Points järjestelmästä,jälkimarkkinoista ja vuokraustoiminnasta; - Keskustellaan Katinkullan kehittämistarpeista pienosakkaan näkökulmista käsin; KATINKULLAN OSAKASKLUBI r.y. Hallitus Huom! Kutsu on lähetetty kaikille Katinkullan osakkeenomistajille ja kaikki toivotetaan tervetulleiksi kokoukseen. Äänestää saavat vain jäsenmaksunsa maksaneet.jäsenmaksun 30,- tai yritykset 50 voi maksaa myös SOLO:n kautta avaussivumme ohjeiden mukaisesti. RIITELY PÄÄTTYNYT, HCF:N JA VÄINÖLÄN TIEDOTE TIEDOTE Hannu Väinölä sekä hänen hallitsemansa yhtiöt ja Holiday Club Finland Oy ovat tänään sopineet Hannu Väinölän sekä hänen hallitsemiensa yhtiöiden ja Katinkulta-yhtiöiden väliset riita-asiat. Samalla Hannu Väinölä ja hänen hallitsemat yhtiöt ovat myyneet kaikki omistamansa Katinkulta-yhtiöiden osakkeet Holiday Club Finland Oy:lle. HOLIDAY CLUB FINLAND OY ARVOISAT KATINKULLAN JA HCF:N OSAKKEENOMISTAJAT Olen ollut edelleen tietoliikenneloukussa eikä yhteyteni toimi vieläkään. Siitä huolimatta kirjoittelen teille Katinkullan asioista - viimeisen kerran. Olemme myyneet Katinkullan osakkeemme HCF:lle ja vedän pois moitekanteeni (5 kpl) Katinkullan yhtiöitä vastaan. Näin päättyy yksi ajanjakso Katinkullan värikkäässä historiassa. Uskon Katinkullan luojan, Pertti Lindemaninkin, olevan tyytyväisen saadessaan tämän viestin korviinsa. Tiedän hänenkin kärsineen tästä riitelystä kovasti. Ristiretkeni, joka alkoi hallituksen toiminnasta poisjäämiselläni vuonna 2002, on nyt päätöksessään. Tosin hieman eri tavalla, kuin olin sen kuvitellut. Alun perin minulla oli tavoitteena vain oikaista omasta mielestäni virheellisiä asioita Katinkullassa. Ajan myötä taistelu kävi todella raskaaksi ja lopulta sovin HCF:n kanssa osakkeitteni myymisestä. Alkuvuoden käräjäoikeuden istunnot olivat viimeinen pisara päätökselleni. Vaikka emme koskaan saa tietää, miten vuoden 2003 kokousten moitekanteissa olisi käynyt, ei niissä ollut lopulta kyse kuin periaatteista. 10 tai 20 euroa sinne tai tänne / osake ei ole pienosakkeenomistajalle mitään. Käräjäoikeudessa totesin, että ei kai niillä yksittäisillä euroilla ole mitään väliä. Normaalille osakkeenomistajalle riittää, että palvelu pelaa. Omasta mielestäni olen nähnyt positiivisen muutoksen Katinkullan yhtiöiden hallinnossa. Kiitän lopuksi kaikkia osakkaita, jotka olette vastaanottaneet postiani. Kaikkea hyvää koko Katinkullan väelle. Järvenpää , Hannu Väinölä KATINKULLAN OSAKKEIDEN VEROTUSARVOT Aika moni meistä verovelvollisista on niin tunnontarkka, että haluaa kirjoittaa veroilmoitukseensa myös omistamiensa osakkeiden verotusarvot ja kyselee niitä sitten minulta.

16 Vastaan aina, että jättäkää vaan asia verottajan murheeksi, he kyllä selvittävät nämä arvot viran puolesta. Mutta, siltä varalta, että tämä vastaukseni ei tyydytä tai nämä arvot halutaan muusta syystä tietää, julkaisemme nyt verottajan laskemat Katinkullan osakkeiden matemaattiset arvot ja verotusarvot vuodelta 2003, jolta vuodelta ne on viimeksi vahvistettu, YLEISTIETOA - osastollamme, josta voitte ne katsoa. Kärsivällisyyttä veroilmoituksen täyttämisessä toivotellen!

Emme voineet korrektiussyistä aiemmin neuvotella rinnakkain vaihtoehtoisesta toimijasta.

Emme voineet korrektiussyistä aiemmin neuvotella rinnakkain vaihtoehtoisesta toimijasta. SOKOTEL TIEDOTTAA KLUBI-SPORT ASIASSA 26.7.2007 Katinkullan hotellin johtaja Jan-Erik Hagfors on vastannut alla olevalla tavalla sähköpostitse Klubi-Sport asiassa siitä kyselleille, jonka vastauksen nyt

Lisätiedot

KATINKULLAN 5 -VUOTISSUUNNITELMAT 30.11.2010

KATINKULLAN 5 -VUOTISSUUNNITELMAT 30.11.2010 KATINKULLAN 5 -VUOTISSUUNNITELMAT 30.11.2010 Saimme tänä vuonna olennaisesti muutetun asunto-osakeyhtiölain, joka tuo niiden hallituksille ja isännöitsijöille huomattavan määrän lisätöitä ja tehtäviä ja

Lisätiedot

KEIMOLAN GOLFYHTEISÖN JULKAISU 1 2015

KEIMOLAN GOLFYHTEISÖN JULKAISU 1 2015 KEIMOLAN GOLFYHTEISÖN JULKAISU 1 2015 V U O S I K I R J A 2 0 15 YHTEISVASTUU OPEN 2015 Keimola Golf 25.5.2015 Yhteisvastuu 2015 tukee apua tarvitsevia ihmisiä Suurella sydämellä -vapaaehtoistoiminnan

Lisätiedot

KATINKULLAN KÄSIKIRJA

KATINKULLAN KÄSIKIRJA Katinkullan Käsikirja Sivu 1/159 KATINKULLAN KÄSIKIRJA JOHDANTO 7 KATINKULLASSA TOIMIVAT YHTIÖT 8 Kiinteistöyhtiö 8 Operatiivisesta toiminnasta vastaavat yhtiöt 8 Sokotel Oy 9 Aikaosuuspalvelu AOP Oy 9

Lisätiedot

UUSI KAUSI TÄYNNÄ ODOTUSTA, MENESTYSTÄ JA MAKEITA VOITTOJA

UUSI KAUSI TÄYNNÄ ODOTUSTA, MENESTYSTÄ JA MAKEITA VOITTOJA 1 2014 OY PICKALA GOLF AB:N JA PICKALA GOLF CLUB RY:N JÄSENLEHTI. ILMESTYY KAKSI KERTAA VUODESSA WWW.PICKALAGOLF.FI UUSI KAUSI TÄYNNÄ ODOTUSTA, MENESTYSTÄ JA MAKEITA VOITTOJA KESÄLLÄ LUVASSA JÄNNITYSTÄ

Lisätiedot

KESÄ PICKALASSA EI HULLUMPAA!

KESÄ PICKALASSA EI HULLUMPAA! 1 2009 OY PICKALA GOLF AB:N JA PICKALA GOLF CLUB RY:N JÄSENLEHTI. ILMESTYY kaksi KERTAA VUODESSA WWW.PICKALAGOLF.FI KESÄ PICKALASSA EI HULLUMPAA! HUVIKUMPU VAI VILLA VILLEKULLA Golfarin askel käy taukotuvalle.

Lisätiedot

Tuttu kenttämestari ahkeroi. Tapahtumakalenteri. Uusi pro piinapenkissä. Väylävinkit s. 25. Arskan aamukierros. Miksi Rinkun osakkuus kannattaa? s.

Tuttu kenttämestari ahkeroi. Tapahtumakalenteri. Uusi pro piinapenkissä. Väylävinkit s. 25. Arskan aamukierros. Miksi Rinkun osakkuus kannattaa? s. ingside 2012#1 Arskan aamukierros s. 14 2012 Tapahtumakalenteri Väylävinkit s. 25 Uusi pro piinapenkissä s. 4 Miksi Rinkun osakkuus kannattaa? s. 18 Tuttu kenttämestari ahkeroi s. 6 2 Kausi 2012 Tapahtumakalenteri

Lisätiedot

2014#1. Tapahtuma- Kalenteri s. 3. Jyrkikapteenin mietteet s. 28. SM-mitaleille s. 10. kentällä. s. 4

2014#1. Tapahtuma- Kalenteri s. 3. Jyrkikapteenin mietteet s. 28. SM-mitaleille s. 10. kentällä. s. 4 ingside 2014#1 Tapahtuma- Kalenteri s. 3 Jyrkikapteenin mietteet s. 28 Edustusryhmä tähtää SM-mitaleille s. 10 Uutta kentällä s. 4 ERG Tauko vai ei? Yksi eniten tunteita herättävistä ja mielipiteitä jakavista

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2011

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2011 HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2011 Puheenjohtajalta Parannetaan mainettamme yhdessä Ihan aluksi haluan kiittää entistä puheenjohtajaamme Leif Ekströmiä asia joka jäi perinteisesti tekemättä joulukuun

Lisätiedot

Albatrossi. Mikko Huopalaisen täysosuma seiskaväylällä. 20-vuotishistoriikki! Harri Ahtiainen on uusi pro. Kilpailukesä tulee olemaan vilkas

Albatrossi. Mikko Huopalaisen täysosuma seiskaväylällä. 20-vuotishistoriikki! Harri Ahtiainen on uusi pro. Kilpailukesä tulee olemaan vilkas PBG PORVOO BORGÅ GOLFIN JÄSENLEHTI 1/2012 Albatrossi 20-vuotishistoriikki! SIVUT 9-15 Mikko Huopalaisen täysosuma seiskaväylällä Harri Ahtiainen on uusi pro SIVU 3 Kilpailukesä tulee olemaan vilkas SIVU

Lisätiedot

Yhteistyöllä samaan suuntaan

Yhteistyöllä samaan suuntaan 2/2007 Yhteistyöllä samaan suuntaan Veturimiesten historiaa talteen Hallitus parantaa rautateiden toimintaa -löytyykö lupauksille katetta Työvuorot puhuttavat jälleen Liikuntaa ja kisoja Pääkirjoitus Helsingissä

Lisätiedot

Uuden strategian voimalla Amerikan tulokkaat antoivat nimen Pelaajaystävällinen väyläuudistus

Uuden strategian voimalla Amerikan tulokkaat antoivat nimen Pelaajaystävällinen väyläuudistus Uuden strategian voimalla Amerikan tulokkaat antoivat nimen Pelaajaystävällinen väyläuudistus Peuramaa: nautittavaa golfia! Sisällys: Pääkirjoitus... 3 Kenttämestarin kuulumisia...5 Peuramaata kehitetään

Lisätiedot

Syksy 2014. www.kgm.fi

Syksy 2014. www.kgm.fi KGM Syksy 2014 www.kgm.fi 1 Kankaisten Golf ry Perustettu 1989 Kenttä: Kankaisten Golfpuisto Suunnittelu: Pekka Sivula Osoite: Maskuntie 281, 21250 Masku Puheenjohtaja: Tarja Nuotio, 040 5063715 Toiminnanjohtaja:

Lisätiedot

On Juhlan aika TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2008. Tarinagolf ry 25v. ja VanhaTarina 20v. 18.6.2008

On Juhlan aika TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2008. Tarinagolf ry 25v. ja VanhaTarina 20v. 18.6.2008 TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2008 Kuva: Jussi Peltola / Savon Sanomat On Juhlan aika Tarinagolf ry 25v. ja VanhaTarina 20v. 18.6.2008 Tällainen oli tilanne Kuopion seutukunnan golfissa 17.5.1983. Kuvassa

Lisätiedot

Klubihengestä vetovoimaa myös uusille jäsenille!

Klubihengestä vetovoimaa myös uusille jäsenille! Hyvinkään Golfseuran kevätlehti 2012 jäsenille ja yhteistyökumppaneille Klubihengestä vetovoimaa myös uusille jäsenille! Ympäristöystävällistä ja varmaa kaukolämpöä. Riihimäen Kaukolämpö Oy, Lopentie 15-17,

Lisätiedot

Nyt Plussa-kortilla optikon näöntarkastus ilmaiseksi!

Nyt Plussa-kortilla optikon näöntarkastus ilmaiseksi! 2011 1 Liikenteessä sekunnit ratkaisevat. Syyspimeällä vastaantulevien ajoneuvojen ajovalot saattavat sokaista kuljettajia ja häikäisystä toipuminen voi kestää useita sekunteja. Hyvä liikenne näkö perustuu

Lisätiedot

HALLITUS. Tuomo Honkanen puheenjohtaja maja 262 gsm 0400-439 018 fax (09) 343 2909 E-mail koti: tuomo.honkanen@pp2.inet.fi

HALLITUS. Tuomo Honkanen puheenjohtaja maja 262 gsm 0400-439 018 fax (09) 343 2909 E-mail koti: tuomo.honkanen@pp2.inet.fi 1 / 2004 1 2 2. kansi www.poliisimajalaiset.fi HALLITUS Vuosijulkaisu: Poliisimajalaiset ry Kajaaninlinnantie 1 C 20 00900 Helsinki 7. vuosikerta Päätoimittaja: Vesa Lilja vesa.lilja@welho.com Ilmoitusmyynti

Lisätiedot

Verkosto on kaiken A ja O

Verkosto on kaiken A ja O Veli-Matti Toivonen Verkosto on kaiken A ja O Hyvin onnistuvan isännöintityön mallitus Kiinko on yhteisnimi Kiinteistöalan Koulutussäätiölle ja Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:lle. Kiinko tarjoaa lisä-

Lisätiedot

TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2011

TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2011 TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2011 puheenjohtajan palsta kohti pelikautta Parin viime vuoden ajan tarinalaisten kilpailumenestys on ollut lähes huikea. Tämä on osoitus systemaattisesta nuorten ohjauk sesta

Lisätiedot

mestarit Swingin pohjat luodaan talvella Kesän 2012 Meitä on JO 1700 Vihertääkö ruoho aidan takana? Positiivisten uutisten kausi s. 24 2012#2 s.

mestarit Swingin pohjat luodaan talvella Kesän 2012 Meitä on JO 1700 Vihertääkö ruoho aidan takana? Positiivisten uutisten kausi s. 24 2012#2 s. ingside 2012#2 Kesän 2012 mestarit Vihertääkö ruoho aidan takana? s. 18 Meitä on JO 1700 s. 28 Positiivisten uutisten kausi s. 21 Swingin pohjat s. 24 luodaan talvella 2 Kausi 2012 Voittajan puhe Kauden

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2009. Ravintola s. 8 Osta nimikkosalava s. 11 +55:n liikunta s. 12 Risusavotta s. 17

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2009. Ravintola s. 8 Osta nimikkosalava s. 11 +55:n liikunta s. 12 Risusavotta s. 17 HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2009 Ravintola s. 8 Osta nimikkosalava s. 11 +55:n liikunta s. 12 Risusavotta s. 17 Pääkirjoitus TALI GOLF Tiedotustoimikunta Kari Kallio Jaana Jalonen Jeppe Arokanto

Lisätiedot

Talvi 2009-2010. Pysy ajan hermolla: www.rakentaja.fi/taloyhtio opastaa remontoinnin toteutukseen ja taloyhtiön toimintojen hallintaan.

Talvi 2009-2010. Pysy ajan hermolla: www.rakentaja.fi/taloyhtio opastaa remontoinnin toteutukseen ja taloyhtiön toimintojen hallintaan. Rakentaja.fi Talvi 2009-2010 Pysy ajan hermolla: www.rakentaja.fi/taloyhtio opastaa remontoinnin toteutukseen ja taloyhtiön toimintojen hallintaan. Tilaa sivustolta veloituksetta Taloyhtiö-lehti kaikille

Lisätiedot

LIVON SANOMAT Nro 1/2007

LIVON SANOMAT Nro 1/2007 LIVON SANOMAT Nro 1/2007 Irtonumero 7,00 Sisällys Kyläpäällikön terveiset...3 Uusi työntekijä...3 Livokas ry:n tiedot...4 Livolaista huippuosaamista - esittelyssä vaappumestari Eppu Illikainen...5 Maaviesti

Lisätiedot

Kyltti. 4 Mitä tapahtui vuonna 2007? 8 Tulevaisuus yhdessä 10 Uusi palkkausjärjestelmä 14 Marokon erilaiset työolot 21 Kokoukseen ja risteilylle!

Kyltti. 4 Mitä tapahtui vuonna 2007? 8 Tulevaisuus yhdessä 10 Uusi palkkausjärjestelmä 14 Marokon erilaiset työolot 21 Kokoukseen ja risteilylle! Kyltti Yksityisten lääkintä- ja terveyspalvelulaitosten työntekijät YLTT ry:n jäsenlehti 1/2008 4 Mitä tapahtui vuonna 2007? 8 Tulevaisuus yhdessä 10 Uusi palkkausjärjestelmä 14 Marokon erilaiset työolot

Lisätiedot

Kevät 2012. www.kgm.fi

Kevät 2012. www.kgm.fi KGM Kevät 2012 www.kgm.fi 1 Kankaisten Golf ry Perustettu 1989 Sisällysluettelo: Tulossa mielenkiintoinen kausi 3 Klubin kesä 2012 4 Parahin golffari 5 Caddiemasterit kaudella 2012 7 Kenttämestarin kevättervehdys

Lisätiedot

GUMBÖLE GOLF 1991-2011

GUMBÖLE GOLF 1991-2011 GUMBÖLE GOLF 1991-2011 20v 1 SISÄLLYSLUETTELO 0v PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hannu Niemelä 4 MITÄ GUMBÖLESSÄ OLI ENNEN GOLFKENTTÄÄ Claes Ehrnrooth 7 GUMBÖLE GOLFIN HISTORIA LYHYESTI 9 RAIMO J. VIRTASEN MUIS-

Lisätiedot

Op Kauhia kakku! pilaskunnan hyviä käytäntöjä

Op Kauhia kakku! pilaskunnan hyviä käytäntöjä Kauhia kakku! Oppilaskunnan hyviä käytäntöjä Kauhia kakku! Oppilaskunnan hyviä käytäntöjä Toimitus Tiina Karhuvirta Haastattelujen teko Emilia Valkonen Kommentoija Sinikka Mäntysalo-Lamppu Graafinen suunnittelu

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012. 80 vuotta golfia Talissa

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012. 80 vuotta golfia Talissa HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012 80 vuotta golfia Talissa Tali Golf 1 Syyskokous ja henkilövalinnat SYYSKOKOUS Jälleen on yksi golfkesä takana, on aika siirtää katse tulevaan. Menneen kauden tapahtumia

Lisätiedot

Tietoa. 8 Kesäloma lähestyy. 16 Tietoala on mukana. Kevät täynnä haasteita TIETOALAN TOIMIHENKILÖT RY:N JÄSENLEHTI 2 : 2012

Tietoa. 8 Kesäloma lähestyy. 16 Tietoala on mukana. Kevät täynnä haasteita TIETOALAN TOIMIHENKILÖT RY:N JÄSENLEHTI 2 : 2012 TIETOALAN TOIMIHENKILÖT RY:N JÄSENLEHTI 2 : 2012 Tietoa. 8 Kesäloma lähestyy. Lakimies vastaa yleisimpiin kysymyksiin vuosiloman pitämisestä. 16 Tietoala on mukana UIL:n alueellisessa toiminnassa. Esittelyssä

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN GOLFKLUBI RY:N LEHTI JÄSENILLE JA SIDOSRYHMILLE Nro: 1 Huhtikuu 2015 TERVETULOA UUTEEN KAUTEEN 2015!

NURMIJÄRVEN GOLFKLUBI RY:N LEHTI JÄSENILLE JA SIDOSRYHMILLE Nro: 1 Huhtikuu 2015 TERVETULOA UUTEEN KAUTEEN 2015! NURMIJÄRVEN GOLFKLUBI RY:N LEHTI JÄSENILLE JA SIDOSRYHMILLE Nro: 1 Huhtikuu 2015 TERVETULOA UUTEEN KAUTEEN 2015! FIRST TEE Tarkista Nexgolfissa seuraavat asiat: Yhteystietosi osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Lisätiedot