DECOS. Sisustuspintojen n erikoisliike. - Sisustuslaastin käyttö keittiössä -

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "DECOS. Sisustuspintojen n erikoisliike. www.decos.fi. - Sisustuslaastin käyttö keittiössä -"

Transkriptio

1 DECOS Sisustuspintoje n erikoisliike Sisustuspintojen n erikoisliike VALKEAKOSKEN ASUNTOMESSUJEN UPEAT KOHTEET - Rustiikkinen tunnelma tekstuurimaalilla - Maanläheinen olkiseinä - Tyylikkäitä takkapintoja - - Sisustuslaasti kosteissa tiloissa - Stuccomaalattu tehosteseinä - Näyttävä helmiäisstucco - - Sisustuslaastin käyttö keittiössä -

2 Decos Oy on perheyritys, joka maahantuo sisustuspinnoitteita. Monissa muissa maissa, kuten Ranskassa, Italiassa ja Marokossa, on laastien käyttö sisustamisessa yleistä. Olemme tuoneet nämä ihastuttavat, eläväpintaiset sisustuslaastit nyt myös suomalaisten sisustajien käyttöön. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset sisustuslaastit, stuccolaastit ja erikoismaalit. Sisustusmateriaaleistamme löytyy ratkaisuja niin kuiviin kuin kosteisiinkin sisätiloihin. Sisustuslaasteja voidaan käyttää katto ja seinäpinnoissa sekä nyt myös lattioissa. Kaikki valikoimiimme kuuluvat sisustuspinnoitteet ovat kattavasti esillä erikoisliikkeessämme Helsingissä. Siellä on mahdollista tutustua materiaaleihin isompina pintoi na, nähdä erilaisia ideoita niiden käyttömahdollisuuksista sekä ostaa tuotteita. Järjestämme säännöllisesti koulutuksia eri tuotteiden asentamisesta. Näillä päivästä kahteen kestävillä koulutuspäivillä käydään läpi tuotteiden vaatimia pohjustuksia, asentamistekniikoita sekä erilaisia viimeistelytapoja. Järjestämme säännöllisesti myös infotilaisuuksia, joissa tutustutaan tuotteiden perusominaisuuksiin. Tutustu tuotteisiimme ja tarvittaessa ota yhteyttä suoraan meihin. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja niiden mahdollisuuksista sisustamisessa. DECOS Sisustuspintojen erikoisliike Hämeentie 92, Helsinki Puh Kohde 26. Valmis Veera Olohuoneen ruskea tehosteseinä Tierrafino T-paint tekstuurimaalilla ja tehosteena on käytetty olkea.

3 TIERRAFINO T-PAINT TEKSTUURI- MAALILLA AITOA TUNNELMAA Olohuoneen ja makuuhuoneiden tehosteseinät on pinnoitettu 100% luonnonmukaisella Tierrafino T-paint tekstuurimaalilla. Tierrafino tekstuurimaali on ainutlaatuinen pinnoite, johon voidaan lisätä erilaisia tehosteita korostamaan pintaa kuten esimerkiksi olkea ja helmiäistä. Kohde 26. Valmis Veera Vanhempien makuuhuoneessa on Tierrafino T-paint tekstuurimaalia, värisävy vaalean harmaa ja tehosteena helmiäinen.

4 TIERRAFINO T-PAINT TEKSTUURIMAALI AITOA LUONNON KAUNEUTTA Tekstuurimaali on tehty 100% luonnon raaka-aineista: savesta, hiekasta ja tärkkelyksestä. Tekstuurimaalin pinta tuntuu rapatulta, rosoiselta ja sen luonnonpigmentit heijastavat pehmeästi auringonvaloa. Tekstuurimaali ei sisällä kemiallisia lisäaineita. TUNNELMALLISIA PINTOJA Tierrafino Tekstuurimaalilla luot helposti asuintilastasi tunnelmallisen kodin. Sen elävät pinnat ja lämpimät värit tekevät kodistasi erottuvan ja yksilöllisen. Ylellisiä ja yksilöllisiä tehosteseiniä saadaan lisäämällä Tekstuurimaalin joukkoon ylellistä helmiäistä, lämmintä ja maanläheistä olkea tai hienostunutta mustaa kiillettä. TURVALLINEN ASENTAA JA ASUA Tekstuurimaali on hengittävä ja kosteutta tasaava. Sillä käsitelty pinta vähentää äänen kaikumista. Parhaat luonnon raaka-aineet takaavat, että tuote on tekijälle turvallinen. TEE-SE-ITSE-TUOTE Tierrafino Tekstuurimaali on helppo levittää erilaisille pinnoille telalla tai siveltimellä. Tekstuurimaali sopii seinien ja kattojen pinnoitteeksi. Sitä voidaan käyttää myös takkapinnoitteena ja esimerkiksi lasikuitutapettien päälle, jolloin se häivyttää tapetin kuviointia. Kohde 26. Valmis Veera Eteisessä on käytetty luonnonmukaista Tierrafino T-paint tekstuurimaalia, värisävy Dover + helmiäinen.

5 TIERRAFINO LUSTRO STUCCOMAALI YLELLISTÄ KIILTOA Tierrafino Lustro on savipohjainen stuccomaali sisätiloihin. Vanha pinnoitustekniikka herää eloon Tierrafinon aidoissa luonnonväreissä. Tierrafino Stuccomaalin värisävyt nousevat esiin kiillon eri syvyyksien ansiosta. ELOISIA PINTOJA Stuccomaalin luonnollisia ja pehmeitä perusvärejä voidaan sekoittaa keskenään ja/tai sävyttää muilla luonnon pigmenteillä. Näin saadaan korostettua yksittäisiä värejä tai voidaan luoda uusia värivaihtoehtoja. Kauniit ja aidot luonnonvärit takaavat onnistuneen lopput uloksen. YKSILÖLLISIÄ PINTOJA Stuccomaali asennetaan lastatekniikalla. Stuccomaali on vesiohenteinen. Tierrafino Lustro on hengittävä ja kosteutta tasaava. Kun halutaan pesun- ja kulutuksenkestävyyttä pinta suojataan Tierrafino Wax vahalla. KÄYTTÖKOHTEITA Tierrafino Lustro on kiiltävä savipohjainen Stuccomaali kuiviin sisätiloihin. Stuccomaalilla saadaan aikaan tyylikkään el oisia ja kiiltäviä pintoja sisäänkäynteihin, portaikkoihin, pilareihin, eteisauloi hin ja muihin seinäpintoihin. Kohde 24. Jämerä Tuffi Alakerran wc-tilassa on seinäpinnat käsitelty kiiltäväksi savipohjaisella Tierrafino Lustro stuccomaalilla, värisävy Gomera 50 + Iquitos 50.

6 TIERRAFINO T-PAINT TEKSTUURIMAALI TAKKAPINNOITTEENA AITOA LUONNON SAVEA Aidosta luonnon savesta koostuva tekstuurimaali soveltuu erityisen hyvin takkojen ja muiden tulisijojen pinnoittamiseen. AINUTLAATUISIA OMINAISUUKSIA Tierrafino T-paint tekstuurimaalin luonnon raaka-aineet antavat sille ainutlaatuisia ominaisuuksia. Tekstuurimaali kestää kovaa kuumuutta. Se ei pala eikä siitä haihdu haitallisia aineita huoneilmaan. Tekstuurimaalin pinta ei sähköisty, eikä se kerää pölyä. Vahinkojen sattuessa pintaa on helppo korjata, kun jätät vähän kuivaa jauhetta kaiken varalle. Tarvittaessa materiaali voidaan poistaa pinnalta kokonaan ja käyttää uudelleen. TEKSTUURIMAALI TAKKAPINNOILLE Tierrafino tekstuurimaali voidaan käyttää sekä uusin että vanhoihin takkapintoihin. Asentaminen on helppo tehdä siveltimen tai telan avulla. Tekstuurimaalilla voidaan tehdä karkeata pintaa telaamalla tai sileämpää pintaa siveltimellä. Kohde 33. KO-TI Rantanen Tässä kohteessa takka on pinnoitett u Tierrafino T-paint tekstuurimaalilla, värisävy Dover + 3 % valk. pigmentti ja tehosteena olkea ja helmiäistä.

7 Kohde 24. Jämerä Tuffi Takka on pinnoitettu luonnonmukaisella Tierrafino T-paint tekstuurimaalilla, värisävy Dover + helmiäinen.

8 GLAMOUR SILVER HELMIÄISSTUCCO Glamour helmiäisstucco on korkealuokkainen sisustusmateriaali, jonka valmistaja on arvostettu ja perinteikäs Rivedil Italiasta. Se on uudenlainen sisustusmateriaali, joka on pinnaltaan alcantaramainen ja se tuntuu pehmeältä nahalta. Sen pinnalla heijastuvat valot ja varjot, ilmeikkäät värit ja metallinen hohde. Nyt uutuutena myös kullan hohtoinen materiaali. KÄYTTÖKOHTEITA Glamour soveltuu kuiviin sisätiloihin katto- ja seinäpinnoille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat olohuoneen seinät, makuuhuoneet ja tv:n taustaseinät. Tämä korkealaatuinen sisustuslaasti on omalla, erityisellä tavallaan ihanteellinen pinnoite niin klassiseen kuin moderniin tilaan. HELPPO ASENTAA Glamour on helppo levittää lastalla. Materiaalissa itsessään on metallinen kiilto mukana, joten erityisiä kiillotustekniikoita ei tarvitse hallita Glamouria asennettaessa. Kohde 38. Hailuoto 153 Eteisen tehosteseinä on italialaista Glamour silver helmiäisstuccoa. Värisävynä näyttävä fuksia. Glamour silver helmiäistucco väri musta.

9 VELVET PEARL SISUSTUSMAALI Velvet Pearl on täyshimmeä sisustusmaali, jonka valmistaja on arvostettu ja perinteikäs Rivedil Italiasta. Se poikkeaa normaaleista maaleista sisältämiensä erikoisväripigmenttien vuoksi, jotka aikaan saavat Velvet Pearl:in ainutlaatuisen ja yksilöllisen pinnan. Sisustusmaalin kangasmainen pinta on kuin silkkiä. AINUTLAATUINEN MATTAPINTA Sisustusmaalin värisävyillä ei ole rajoja, ne alkavat hauraista pastelliväreistä ja päättyvät vahvoihin maanläheisiin sävyihin. Velvet Pearl sisustusmaaliin saadaan ylellisyyttä, kun siihen lisätään helmiäistehostetta. Helmiäisyys antaa sisustusmaalille ylellisen ja yksilöllisen ilmeikkyyden. KÄYTTÖKOHTEITA Velvet Pearl soveltuu seinä- ja kattopinnoille sisätiloihin. Tätä silkkimäistä materiaalia voidaan käyttää myös huonek aluissa ja ovissa. Korkealaatuista lopputulosta syntyy niin ruiskulla kuin siveltimellä. Sisustusmaali voidaan käsitellä tarvittaessa suoja-aineella, jolloin maalipintaan saadaan lisää kulutuskestävyyttä. Kohde 15. Jouhisorsa Velvet Pearl täyshimmeä sisustusmaali Kohde 30. Kahi-Kivitalot Olohuoneen tehosteseinässä italialaista Velvet Pearl täyshimmeätä sisustusmaalia. Värisävy räätälöity.

10 LIMESTONE SISUSTUSLAASTI KEITTIÖSSÄ HIMMEÄÄ TYYLIKKYYTTÄ LIMESTONE on aito italialainen sisustuslaasti, joka on valmistettu kalkkikiviaineksista. Sen sileä pinta on himmeä ja samettisen tuntuinen. KÄYTTÖKOHTEITA LIMESTONE sisustuslaasti soveltuu sisätilojen seinä-, katto- ja lattiapinnoille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat wc-tilat, keittiön välitilat, tehosteseinät ja takkapinnat. Näille pinnoille LIMESTONE sisustuslaastin voi asentaa lastatyöskentelyyn tottunut tekijä. LIMESTONE sisustuslaastia voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa. Kostean tilan sisustuslaastit asentaa aina koulutettu ja valtuutettu asentaja. Kohde 24. Jämerä Tuffi Keittiön välitilassa on käyt etty italialaista kalkkikiviaineksista valmistettua LIMESTONE sisustuslaastia, värisävynä Blanco.

11 TERRA SISUSTUSLAASTIT KOSTEISSA TILOISSA TERRA sisustuslaastit ovat tyylikkäitä ja yksilöllisiä pinnoitteita sisätilojen viimeistelyyn. Ne on tehty valikoiduista luonnon raaka-aineista, niiden välimerellinen värimaailma yhtä aikaa rentouttaa ja antaa virikkeitä. TERRA tuotteiden ainutlaatuinen koostumus on vanhaa perinnettä. KÄYTTÖKOHTEINA SEINÄT JA L ATTIAT TERRA sisustuslaastit soveltuvat niin kotien kuin julkisten tilojen pinnoitteeksi. Käyttökohteita ovat sisätilojen seinä-, katto- ja lattiapinnat. Tämän kokoelman tuotteista löytyvät sopivat tuotteet myös kosteisiin tiloihin kuten kylpy huoneisiin. TERRA sisustuslaasteja voidaan käyttää myös takkojen pinnoitukseen. TERRA lattiapinnoitteita voidaan käyttää yksityisissä tiloissa ja julkisissa, vähäisen liikenteen tiloissa. Ne sopivat kylpytiloihin. TERRA lattiapinnoitteita voidaan käyttää myös betonisten portaiden pinnoittamiseen. TERRA PINNOITUSJÄRJESTELMÄ Kymmenen vuoden kokemuksella on TERRA tuotteista, kehittynyt kokonainen tuoteperhe, josta löytyy sopivat tuotteet seinä-, katto- ja lattiapinnoille. TERRA tuoteperhe on kokonai nen järjestelmä aina oikeista pohjusteista korkealaatuisiin viimeistelytuotteisiin. Kostean tilan sisustuslaastit asentaa aina koulutettu ja valtuutettu asentaja. Kohde 24. Jämerä Tuffi Kylpyhuoneessa on laatan kanssa yhdistetty kosteisiin tiloihin sovelt uvaa ranskalaista TERRASTONE sisustuslaastia, värisävy numero 6.

12 Kohde 21. Passiivitalo Paroc Lupaus Biljardihuoneen olkinen seinäpinta on t oteutett u luonnonmukaisella Tierrafino Finish sisustuslaastilla, joka on sävytetty asiakkaan toiveiden mukaisesti, tehosteena on käytetty olkea. DECOS Sisustuspintojen erikoisliike Sisustuspintojen erikoisliike Hämeentie 92 C, Helsinki Puh

Tierrafino T-paint tekstuurimaali. www.decos.fi

Tierrafino T-paint tekstuurimaali. www.decos.fi Tierrafino T-paint tekstuurimaali Tierrafino aitoa luonnon kauneutta Tierrafinon valikoimassa on erilaisia sisustusmateriaaleja, jotka eivät pelkästään luo kaunista viimeistelyä vaan myös huomioivat asukkaiden

Lisätiedot

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön SISUSTUSkuvasto 2010 www.agrimarket.fi Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin 6 14 44 Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön Rautakauppa Asiakasomistajan

Lisätiedot

KUVIOINTI- MAALAUSOPAS ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT

KUVIOINTI- MAALAUSOPAS ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT KUVIOINTI- MAALAUSOPAS ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT ERIKOISEFEKTIT 1 Tikkurila auttaa sinua onnistumaan Kuviointimaalaus on mukava ja yksinkertainen tapa luoda

Lisätiedot

V Ä R I S I L M Ä - K U V A S T O S Y K S Y - T A L V I 0 6 / 0 7 K Y S Y J O U S T A V A A V Ä R I S I L M Ä R E M O N T T I R A H O I T U S T A

V Ä R I S I L M Ä - K U V A S T O S Y K S Y - T A L V I 0 6 / 0 7 K Y S Y J O U S T A V A A V Ä R I S I L M Ä R E M O N T T I R A H O I T U S T A V Ä R I S I L M Ä - K U V A S T O S Y K S Y - T A L V I 0 6 / 0 7 1 K Y S Y J O U S T A V A A V Ä R I S I L M Ä R E M O N T T I R A H O I T U S T A Uutuusmallisto Hanna - lumoavia kuvioita ja hehkuvia

Lisätiedot

Kotimaalarin. käsikirja. Päivi Simi & Outi Tuomela (toim.)

Kotimaalarin. käsikirja. Päivi Simi & Outi Tuomela (toim.) Kotimaalarin käsikirja Päivi Simi & Outi Tuomela (toim.) Kotimaalarin käsikirja Päivi Simi & Outi Tuomela (toim.) 1 TURUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPPIMATERIAALEJA 73 Turun ammattikorkeakoulu, Turku 2012 ISBN

Lisätiedot

ÖLJYVAHAT PUUVAHAT PUHDISTUS JA HOITO UUDELLEENKÄSITTELY PUULATTIAN KESTÄVÄ KÄSITTELY JA HOITO

ÖLJYVAHAT PUUVAHAT PUHDISTUS JA HOITO UUDELLEENKÄSITTELY PUULATTIAN KESTÄVÄ KÄSITTELY JA HOITO ÖLJYVAHAT PUUVAHAT PUHDISTUS JA HOITO UUDELLEENKÄSITTELY PUULATTIAN KESTÄVÄ KÄSITTELY JA HOITO 1 2 PUULATTIANI ON UPEA. KAUNIS JA LUONNOLLINEN. KESTÄVÄ JA PITKÄIKÄINEN. JA SE TUNTUU HYVÄLTÄ. SISÄLTÖ SISÄLTÖ

Lisätiedot

Kiviainesjulkisivujen käsittelyopas. Kiviainespintojen käsittely

Kiviainesjulkisivujen käsittelyopas. Kiviainespintojen käsittely Kiviainesjulkisivujen käsittelyopas Kiviainespintojen käsittely Tikkurila auttaa sinua onnistumaan Kivimateriaalista tehtyjä julkisivuja maalataan sekä suojaamis- että väritystarkoituksessa. Seinärakenne,

Lisätiedot

Toiminnallisuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kotiin KNX-taloautomaatio ja asennuskalusteet

Toiminnallisuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kotiin KNX-taloautomaatio ja asennuskalusteet Toiminnallisuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kotiin KNX-taloautomaatio ja asennuskalusteet Hyvin suunniteltu sähköistys parantaa kotisi viihtyisyyttä. Nykyaikaisen kodin sähkötekniikalta vaaditaan

Lisätiedot

SISÄMAALAUS. Sisämaalit ja -lakat

SISÄMAALAUS. Sisämaalit ja -lakat OPAS GUIDE SISÄMAALAUS Sisämaalit ja -lakat 1 IDEOI, INNOSTU JA ONNISTU - yhdessä Tikkurilan kanssa - Maalaa kodillesi itsesi näköinen ilme. Tikkurilan valikoimasta löydät juuri oikeat tuotteet, värit

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

vuotta Kestää tuulet ja tuiskut sekä pakkaset ja paisteet

vuotta Kestää tuulet ja tuiskut sekä pakkaset ja paisteet Virtasen 4 Öljyn Maalit 50 vuotta Testattu M yrskyluodolla Kestää tuulet ja tuiskut sekä pakkaset ja paisteet Maaleja maailman kauneimmasta saaristosta neljän sen 4 Öljyn M a t a Vir luonnonöljyn seos

Lisätiedot

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona Alkuperäinen Saksassa valmistettu FEIN MultiMaster on nyt saatavana myös akkumallina. 14,4 voltin litiumioniakuilla varustetun monitoimikoneen teho ja käyttömahdollisuudet ovat samat kuin tutulla verkkolaitteella,

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto

Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto 1 2 Merkitsemme eniten energiaa säästävät tuotteemme perhossymbolilla. sisällysluettelo 05 / 06 / 08 / 10 / 12 / 14 / 16 / LÄMPÖÄ, JOKA

Lisätiedot

Tikkurilan. Kerrostalorakentamisen uudet ideat. Tikkurilan asiakaslehti. nro 1 huhtikuu 2011

Tikkurilan. Kerrostalorakentamisen uudet ideat. Tikkurilan asiakaslehti. nro 1 huhtikuu 2011 Tikkurilan Tikkurilan asiakaslehti nro 1 huhtikuu 2011 Kerrostalorakentamisen uudet ideat KEVÄT TULEE HUOLEHDI PINNOISTA ZEN JA Tunto Kivi SISÄLTÖ 4 Helsinki hakee uusia ideoita kerrostalorakentamiseen

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

www.oikos-paint.com LIUOTINVAPAITA KORISTEPINNOITUS-

www.oikos-paint.com LIUOTINVAPAITA KORISTEPINNOITUS- www.oikos-paint.com Oikos srl Via Cherubini, 2 47023 Gatteo Mare (FC) Italia Tel. 0547 681412 Fax 0547 681430 e-mail info@oikos-paint.com Export Dept. Tel. +39 0547 681460 Fax +39 0547 681470 e-mail export@oikos-paint.com

Lisätiedot

Lattia, jolla on luonnetta. Maailmanuutuus! Meister Lindura -puulattia. Home Vision -stabilittapetti 26,-/rll. Tutustu Linduraan s.

Lattia, jolla on luonnetta. Maailmanuutuus! Meister Lindura -puulattia. Home Vision -stabilittapetti 26,-/rll. Tutustu Linduraan s. Sisustajan syksy 2014 Home Vision -stabilittapetti 26,-/rll Maailmanuutuus! Meister Lindura -puulattia Lattia, jolla on luonnetta Tutustu Linduraan s. 4 Tarjoukset ovat voimassa 31.12.2014 saakka tai niin

Lisätiedot

asleh akuu 2011 kurilan asiak o 2 lok Tik nr

asleh akuu 2011 kurilan asiak o 2 lok Tik nr Tikkurilan Tikkurilan asiakaslehti nro 2 lokakuu 2011 KESTÄVÄN KEHITYKSEN RAKENTAMISTA PRIMULAN LEED-SERTIFIOITU HERKKUTEHDAS PRESTO R ja LUJA HIMMEÄ Tikkurilan Trendivärit 2012-2013 SISÄLTÖ 4 Ikituuri

Lisätiedot

Eskaro Oy on Vihdissä toimiva yritys, joka valmistaa, myy ja markkinoi maaleja, lakkoja sekä valmistasoitteita Joulemaalit-tuotemerkillä.

Eskaro Oy on Vihdissä toimiva yritys, joka valmistaa, myy ja markkinoi maaleja, lakkoja sekä valmistasoitteita Joulemaalit-tuotemerkillä. TUOTELUETTELO 2 3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 SISÄLTÖ Yhtiöstämme Maalien ominaisuudet Tuote-etiketin selitys SISÄMAALIT JoulePro 7, JoulePro 12, JoulePro 20, JoulePro Safira Silk, Blocker,

Lisätiedot

03-04. Lämmön muodot. Tulikiven takkauunit, takkaleivinuunit, leivinuunit, liedet, mittatilaustuotteet ja kiukaat 2003-2004

03-04. Lämmön muodot. Tulikiven takkauunit, takkaleivinuunit, leivinuunit, liedet, mittatilaustuotteet ja kiukaat 2003-2004 03-04 Lämmön muodot Tulikiven takkauunit, takkaleivinuunit, leivinuunit, liedet, mittatilaustuotteet ja kiukaat 2003-2004 Kolme miljardia toimintavuotta Tulikiven motto, teema ja iskulause sisältyvät sanoihin

Lisätiedot

LAATUA JOKA KOSKETTAA FI 14

LAATUA JOKA KOSKETTAA FI 14 LAATUA JOKA KOSKETTAA FI 14 QUALITY IN WOOD SINCE 1857 Kährs sijaitsee Nybrossa, Etelä-Ruotsin metsien sydämessä, siellä missä kaikki alkoi yli 150 vuotta sitten. Vuonna 1857 Johan Kähr perusti pienen

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄLÄHTÖISET TEKSTIILI-, LASI- JA KERAMIIKKA-ALAN MUOTOILURATKAISUT

KÄYTTÄJÄLÄHTÖISET TEKSTIILI-, LASI- JA KERAMIIKKA-ALAN MUOTOILURATKAISUT KÄYTTÄJÄLÄHTÖISET TEKSTIILI-, LASI- JA KERAMIIKKA-ALAN MUOTOILURATKAISUT SELVITYSTYÖ 2011 Hämeen ammattikorkeakoulu Muotoilun koulutusohjelma, Wetterhoff Hämeenlinna Toimittanut Mirja Niemelä Kirjoittajat

Lisätiedot

Uusi sisustuskonsepti Tikkurilan Duett. Forumin P-hallin peruskunnostus. Korjausrakentaminen: teollista toimintaa, aitoa palvelua?

Uusi sisustuskonsepti Tikkurilan Duett. Forumin P-hallin peruskunnostus. Korjausrakentaminen: teollista toimintaa, aitoa palvelua? Ratkaisuja rakentamisen ammattilaisille 1/2015 Korjausrakentaminen: teollista toimintaa, aitoa palvelua? Forumin P-hallin peruskunnostus Uusi sisustuskonsepti Tikkurilan Duett PÄÄKIRJOITUS 28 Forumin pysäköintihallin

Lisätiedot

Knauf Oy:n sidosryhmälehti Nro 2/2012. Joen rannassa soi

Knauf Oy:n sidosryhmälehti Nro 2/2012. Joen rannassa soi Knauf Oy:n sidosryhmälehti Nro 2/2012 teema: ASUMISEN TRENDIT Joen rannassa soi Sisällys Puukerrostalot Viikissä s. 16 Gipsolution on Knauf Oy:n sidosryhmälehti, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Lehtien

Lisätiedot

Valaistus. Suunnittelu. Rakentaminen. Energiatehokkuus. Jokakodin valaistusopas

Valaistus. Suunnittelu. Rakentaminen. Energiatehokkuus. Jokakodin valaistusopas Valaistus Suunnittelu Rakentaminen Energiatehokkuus Jokakodin valaistusopas 12/2010 Sisältö Sisältö...1 1 Johdanto...3 2 Valaistussuunnittelun perusteita...4 2.1 Luonnonvalo osana kodin valaistusta...4

Lisätiedot

Väriä ja ilmettä kaupunkikuvaan

Väriä ja ilmettä kaupunkikuvaan 3 8 14 16 Väriä ja ilmettä kaupunkikuvaan Viikinmäen maamerkki Trendinä saumaton lattia Ilmettä julkisivuun tiilen ladonnalla HARKOT TIILET LAASTIT Kannen kuva: Asuintalon Turun Skanssissa kuvasi Suvi

Lisätiedot

Helppoudesta. Mutkattomuudesta. Taloudellisuudesta.

Helppoudesta. Mutkattomuudesta. Taloudellisuudesta. MUUTTOVALMIS Hei! Tervetuloa muuttovalmiiden Ainoakotien pariin. Istu alas, ota mukava asento ja anna talounelmiesi lähteä lentoon. Kun se oikea koti osuu kohdalle, ota yhteyttä talomyyjäämme lähellä sinua.

Lisätiedot

ABB Busch-Jaegerin kattava saneerausvalikoima. Sähkökalusteet pintaremontista laajaan saneeraukseen

ABB Busch-Jaegerin kattava saneerausvalikoima. Sähkökalusteet pintaremontista laajaan saneeraukseen ABB Busch-Jaegerin kattava saneerausvalikoima Sähkökalusteet pintaremontista laajaan saneeraukseen Uusi sähköasennuskalusteiden saneerauspaketti tehostaa työtä ja auttaa pärjäämään paremmin niin saneerauspuolella

Lisätiedot

14.9.2007. Rapatut sisäpinnat. työohjeet. www.maxit.fi

14.9.2007. Rapatut sisäpinnat. työohjeet. www.maxit.fi 8 12 14.9.2007 Rapatut sisäpinnat työohjeet www.maxit.fi Lukijalle Tämä ohje on tehty sinulle, joka suunnittelet tai olet jo valinnut asuntosi sisäseinien ja -kattojen pinnoitteeksi rappauksen. Vetonit

Lisätiedot