Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2012 Sivu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2012 Sivu 1 18.01.2012"

Transkriptio

1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2012 Sivu 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko klo Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Moilanen Pekka Lahti Jari Airas Sanna Leppänen Heikki Marttinen Timo Pietiläinen Maija Puntanen Pia Rahikainen Marja-Leena Ruhanen Seija-Liisa Ruottinen Outi Suovalkama Kirsi Tikkanen Petri Tullinen Hannu Vihermäki Eeva Paunonen-Hyytiä Kirsi Kivisaari Markku puheenjohtaja, Mikkeli varapuheenjohtaja, Mikkeli jäsen, Mikkeli jäsen, Mikkeli jäsen, Hirvensalmi jäsen, Mikkeli jäsen, Mikkeli jäsen, Mikkeli jäsen, Mikkeli jäsen, Suomenniemi jäsen, Mikkeli jäsen, Ristiina jäsen, Mikkeli jäsen, Ristiina varajäsen, Mikkeli varajäsen, Hirvensalmi, poistui klo Muut saapuvilla olleet Seppälä Arto kh:n pj, Mikkeli, poistui klo Taavitsainen Satu kh:n edustaja, Mikkeli Talo Timo vs. sosiaali- ja terveystoimen johtaja Will-Orava Johanna tulosalueen esimies, lasten palvelut Helminen Niina tulosalueen esimies, psykososiaaliset palvelut Mutanen Minna tulosalueen esimies, terveyspalvelut Kaukonen Niina tulosalueen esimies, vanhusten palvelut Pärnänen Marja-Liisa johdon sihteeri, pöytäkirjanpitäjä Poissa Järvinen Sami jäsen, Mikkeli Marttinen Anu jäsen, Hirvensalmi Mikander Kimmo kaupunginjohtaja, Mikkeli Ruotsalainen Raimo jäsen, Suomenniemi

2 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2012 Sivu 2 Asiat :t 1-11 Allekirjoitukset Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Pekka Moilanen Marja-Liisa Pärnänen Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu tehtyjen päätösten mukaiseksi. Mikkelissä Jari Lahti Sanna Airas Pöytäkirja ollut yleisesti nähtävänä Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimen hallinnon kirjaamossa, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli Pöytäkirjanpitäjä Marja-Liisa Pärnänen

3 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2012 Sivu 3 Käsitellyt asiat 1 / 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 / 2 Pöytäkirjantarkastajat 3 / 3 Läsnäolo-oikeus tuotantolautakunnan kokouksissa 4 / 4 Liite 1-2 Vuoden 2012 talousarvion sopeuttaminen / henkilöstökustannukset 5 / 5 Liite 3 Turvapuhelinpalvelun palvelutuottajan valinta 6 / 6 Liite 4 Ostopalvelujen hintojen tarkistaminen vuodelle 2012, Otavan lähipalvelukeskus 7 / 7 Liite 5 Vaikeavammaisten sotainvalidien palvelut 8 / 8 Otto-oikeus, viranhaltijapäätökset 9 / 9 Ilmoitusasiat Lisäasiat 10 / 10 Otto-oikeus, viranhaltijapäätökset 11 / 11 Päätehtäväalueen esimiehen sijaisen määrääminen

4 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 1 Sivu 4 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Ehdotus johtaja: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. : Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 2 Sivu 5 2 Pöytäkirjantarkastajat Ehdotus johtaja: Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi Jari Lahti ja Sanna Airas. : Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jari Lahti ja Sanna Airas.

6 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 3 Sivu 6 3 Läsnäolo-oikeus tuotantolautakunnan kokouksissa Mikkelin kaupungin voimassaolevan hallintosäännön 18 :n mukaan Kaupunginhallituksen kokouksessa on jäsenten lisäksi läsnäolo- ja puheoikeus valtuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajilla, kaupunginjohtajalla sekä kaupunginhallituksen päättämillä henkilöillä. Muiden toimielinten kokouksissa on jäsenten lisäksi läsnäolo- ja puheoikeus kaupunginhallituksen puheenjohtajalla, kaupunginjohtajalla, toimialajohtajilla oman toimialan toimielimissä ja kaupunginhallituksen määräämällä edustajalla. Muiden kuin edellä mainittujen henkilöiden läsnäolosta ja puheoikeudesta päättää asianomainen toimielin. Johtokunnissa läsnäolo- ja puheoikeus voidaan antaa asianomaisen johtokunnan päätöksellä 15 vuotta täyttäneelle henkilölle. Mikkelin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunnan toimiala on laajentunut koskemaan lukien Hirvensalmen, Ristiinan ja Suomenniemen sosiaali- ja terveystoimea. Mikkelin kaupungin edustajien läsnäolo-oikeudesta tuotantolautakunnassa on määritetty hallintosäännössä, mutta muiden kuntien edustajien läsnäolo-oikeudesta tulee lautakunnan tehdä päätös. Ehdotus johtaja: Lautakunta päättää, että läsnäolo-oikeus lautakunnan kokouksissa on Hirvensalmen, Ristiinan ja Suomenniemen kunnanjohtajilla ja kunnanhallituksen puheenjohtajilla. : Hyväksyttiin.

7 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 4 Sivu / 040 / 2012 Vuoden 2012 talousarvion sopeuttaminen / henkilöstökustannukset Vuoden 2012 talousarviota valmisteltaessa tuotantolautakunnalta on edellytetty 1,3 miljoonan euron säästöjä tuotantolautakunnan talousarviossa. 1,3 miljoonan euron kustannussäästöt on kohdennettu henkilöstömenoihin. Viranhaltijat ovat valmistelleet henkilöstösäästöjen täytäntöönpanon periaatteita. Sivukulut huomioiden säästö tarkoittaa käytännössä 1,0 miljoonan euron vähennystä palkkamenoissa. Tämä tarkoittaa koko lautakunnan tasolla n. 25 henkilötyövuoden sopeuttamista. Säästövelvoitteesta kohdistuu päivähoitoon ja muuhun tuotantolautakunnan toimintaan Vuoden 2012 osalta suositaan henkilökunnan vapaaehtoisia vapaita sekä määritetään sijaisten käytön periaatteita. Säästövelvoitteiden jakautuminen sekä henkilöstösäästöjen periaatteet Palkkojen vähennys Liite 1-2 Ehdotus johtaja: Lautakunta käy keskustelua henkilöstökustannusten säästöperiaatteista ja hyväksyy periaatteet. : Hyväksyttiin. Kuitenkin lautakunta korostaa, että lakisääteiset palvelut tulee turvata ja toiminnanrajoitukset ja säästöt eivät saa vaarantaa asiakasturvallisuutta eivätkä johtaa hoidon tarpeen määrän kasvuun tai asiakkaiden siirtymisen kalliimpiin toisiin yksiköihin. Lautakunta seuraa tilannetta ja tilanteesta tulee antaa lautakunnalle selvitys maaliskuun lopussa.

8 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 5 Sivu / 063 / 2011 Turvapuhelinpalvelun palvelutuottajan valinta Valmistelijat kotihoidon esimies Ulla Yli-Karro ja hankintapäällikkö Jarmo Autere Esperi Care on valittu sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöksellä turvapuhelinpalvelujen palveluntuottajaksi Hankintapäätöksestä on valitettu markkinaoikeuteen, jolloin hankintapäätöstä ei ola laitettu täytäntöön. Mikkelin kaupunki ja Esperi Care Oy ovat väliaikaisesti tehneet yhteistyötä turvapuhelinpalvelujen hankkimiseksi, kunnes markkinaoikeus antaa päätöksen hankinnasta tehtyyn valitukseen. Väliaikaisen sopimuksen sisällöstä on käyty neuvotteluja Esperi Oy:n ja Mikkelin kaupungin kesken, mutta varsinainen sopimusta ei ole allekirjoitettu. Esperi Care Oy:n tuottamasta turvapuhelinhälytysten vastaanottopalvelusta ja laitteiston toimimattomuudesta on tullut runsaasti negatiivista palautetta asiakkailta, omaisilta, hoitohenkilökunnilta ja erilaisilta sidosryhmiltä. Esperi Care Oy on ollut tietoinen tehdyistä valituksista palvelun ja laitteiden suhteen. Esperi Care Oy:lle on lähetetty huomautuskirje liitteineen , jossa on tuotu esille Esperi Care Oy:n toiminnassa esiintyvät ongelmat. Kirjeessä on kerrottu, että Esperi Care Oy:llä on 30 päivää aikaa korjata mainitut epäkohdat. Esperi Care Oy ei ole korjannut toimintaansa ja virheet ovat toistuneet lähes päivittäin vaarantaen oleellisesti asiakasturvallisuuden. Toiminta ei ole vastannut Esperi Care Oy;n tarjouksessa esittämää palvelun sisältöä. Tämän vuoksi on perusteltua, että Mikkelin kaupunki purkaa turvapalveluyhteistyön Esperi Care Oy:n kanssa ja velvoittaa Esperi Care Oy:n tuottamaan palvelun saakka. Koska Mikkelin kaupungilla ja Esperi Care Oy:llä ei ole allekirjoitettua sopimusta, niin Mikkelin kaupunki lopettaa turvapalveluyhteistyön, koska Esperi Care Oy ei noudata tarjouksessaan lupaamiaan palveluehtoja. Ratkaisut turvapalvelujen hankintasopimuksista tehdään sen jälkeen kun markkinaoikeus on antanut päätöksensä valitusasiassa.

9 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 5 Sivu 9 Ehdotus johtaja: Sosiaali- ja terveyslautakunta purkaa turvapuhelinten, turvahälytysten vastaanottotoiminnan ja IP-kameravalvonnan palveluyhteistyön Mikkelin kaupungin ja Esperi Care Oy:n välillä ja velvoittaa Esperi Care Oy:n tuottamaan palvelut saakka. Sosiaali- ja terveyslautakunta päättää ostaa väliaikaisena suorahankintana turvapuhelinpalvelut toiselta tarjouksen jättäneeltä tuottajalta BLC Oy:lta ajalle. Mikkelin kaupungin turvapalveluyksikkö voi aloittaa asiakkaiden tietojen siirtämisen ja laitteistojen vaihdon välittömästi sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöksen jälkeen. Kun asiakkaalle on vaihdettu BLC Oy:n turvapuhelinlaitteisto Mikkelin kaupungin turvapalveluyksikön henkilökunta huolehtii asiakkuuden päättämisestä Esperi Care Oy:n kanssa. Sosiaali- ja terveyslautakunta: Hyväksyttiin. Tiedoksi Esperi Care Oy Markkinaoikeus Valmistelijat kotihoidon esimies Ulla Yli-Karro ja hankintapäällikkö Jarmo Autere. Esperi Care Oy vaatii lähettämässään oikaisuvaatimuksessa kumoamaan sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöksen palveluyhteistyön purkamisesta Mikkelin kaupungin ja Esperi Care Oy:n välillä (päätös ). Laitteiden toimittamisessa, paikantavien laitteiden paikantamisessa, auttamistehtävien eteenpäin ohjaamisessa, joka on tärkein perustehtävä, asiakastietojen päättämisessä, ovihälyttimien toimivuudessa ja asennuksiin liittyvässä yhteistyössä on ilmennyt reklamaation jälkeen edelleen ongelmia. Edellä mainitut puutteet liittyvät asiakasturvallisuuteen joko välittömästi tai välillisesti. Mikkelin kaupunki katsoo, että Esperi Care Oy ei ole pystynyt tuottamaan antamansa tarjouksen mukaisia palveluita. Edellä mainittujen puutteiden lisäksi Esperi Care Oy:n tuottamasta toiminnasta ja laitteista on tullut negatiivista asiakaspalautetta myös reklamaation jälkeen. Oheismateriaalina on asiakaskohtaiset selostukset ilmenneistä ongelmista. Esperi Care Oy on tietoinen reklamaation jälkeisistä ongelmista. Esperi Care Oy ei ole pystynyt korjaamaan toimintaansa reklamaatiossa edellytetyllä tavalla käytännön tasolla.

10 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 5 Sivu 10 Oikaisuvaatimus Liite 3 Ehdotus johtaja: Sosiaali- ja terveyslautakunta päättää pitää voimassa tekemänsä päätöksen : Hyväksyttiin. Kaupunginhallituksen edustaja Arto Seppälä poistui kokouksesta klo tämän pykälän käsittelyn aikana.

11 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 6 Sivu / 031 / 2012 Ostopalvelujen hintojen tarkistaminen vuodelle 2012, Otavan lähipalvelukeskus Valmistelija Kotihoidon tulosyksikköryhmän esimies Ulla Yli-Karro. Työosuuskunta Otavan Lähipalvelukeskukselta on ostettu kotipalvelua Otavan alueelle kotihoidon tueksi pääasiassa ilta- ja viikonloppupalveluna kotihoidon asiakkaille. Tällä hetkellä asiakkaita on 5-7, joilla kaikilla on erilaiset tarpeet. Asiakkaiden toimintakyky vaatii useamman kotikäynnin vuorokaudessa (3-4 kotikäyntiä/vrk). Työosuuskunnan toiminta tukee kotihoidon toimintaa oikeana resurssina. Työosuuskunta suorittaa hoitotyön toimintoina mm. seuraavaa: aamutoimissa avustaminen (pesut, pukeminen), aamupala, lääkkeiden antaminen, kauppa- ja apteekkiasiat, pyykkihuolto, nukkumaan laitto ja pienet hoitotoimenpiteet mm. verensokerin seuranta. Yhteistyö on ollut moitteetonta ja joustavaa.tämän vuoden 2012 aikana puretaan asiakassopimukset Otavan lähipalvelukeskuksen kanssa ja toiminta toteutetaan omana toimintana edellyttäen tietenkin, että kotihoidon täyttöluvat myönnetään. Työosuuskunta Otavan Lähipalvelukeskus esittää Mirja-Terttu Jartti-Konnaksen saapuneessa kirjeessä koti- ja tukipalveluiden hinnoiksi alkaen seuraavaa: arkitunti v olisi 29,50, vertailuhinta v oli 28,50 iltatyölisä klo 18 jälkeen + 15 % ja yölisä 30 % klo lauantailisä + 25 % sunnuntailisä % (la klo su klo 24.00) Hinta on tarkistettu palkka- ja yleiskustannusten nousua vastaavaksi. Korotus on keskimäärin 3,5 % (vuonna 2011 arkitunnilta 28,50 ). Korvaus sisältää kilometrikorvaukset ja matka-ajat 10 km säteellä Otavasta, yhteistyöpalaverit sekä toimistokulut. Koti- ja tukipalveluiden hinnat Liite 4 Ehdotus johtaja: hyväksyy Työosuuskunta Otavan Lähipalvelukeskuksen ostopalvelujen hintojen tarkistuksen alkaen. Vs. sosiaali- ja terveystoimen johtaja muutti kokousessa päätösesitystä siten, että Työosuuskunta Otavan

12 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 6 Sivu 12 lähipalvelukeskukselta ei osteta kodinhoitopalveluja vuonna 2012, koska määrärahoja ei tähän ole varattu. Kotihoitopalvelut tuotetaan palvelusetelin avulla sekä omana toimintana. : Hyväksyttiin.

13 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 7 Sivu / 031 / 2012 Vaikeavammaisten sotainvalidien palvelut Valmistelija Kotihoidon tulosyksikköryhmän esimies Ulla Yli-Karro Työosuuskunta esittää Mirja-Terttu Jartti-Konnaksen saapuneessa kirjeessä vaikeavammaisten sotainvalidien palvelusopimuksen uusimista ja hintojen tarkistamista seuraavasti: Palkka- ja yleiskustannusten noususta johtuen tarkistamme hintoja alkaen seuraavasti: Työosuuskunta suorittaa piha-alueiden kunnossapitotyöt: lumenluonti kolalla tai lapiolla nurmikoiden leikkaus pensasaitojen leikkaus lehtien haravointi syksyllä Hinta: v olisi 31,25 /tunti + alv 23 % ja v oli 30,19 /tunti + alv 23% Hinnankorotus on edellisvuoteen 3,5%. Hinta sisältää matkakorvaukset ja matka-ajan 10 km säteellä Otavasta, välinevuokrat sekä leikkureiden polttoaineet. 10 km ylittävistä matkoista veloitetaan voimassa oleva matkakorvaus + 23 % alv. Välttämättömästä viikonlopputyöstä veloitetaan 20 %:lla korotettu tuntikorvaus. Pensasaitojen leikkuu- sekä haravointijätteiden poiskuljetuksesta huolehtii kaupunki. Sopimuksen voimassaolo: Sopimus astuu voimaan ja sitä tarkistetaan vuosittain kustannustasoa vastaavaksi. Vaikeavammaisten sotainvalidien palvelut Liite 5 Ehdotus johtaja: hyväksyy Työosuuskunta Otavan lähipalvelukeskuksen kanssa sopimuksen vaikeavammaisten sotainvalidien palveluista ja ostopalveluhintaesityksen. :

14 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 7 Sivu 14 Hyväksyttiin.

15 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 8 Sivu 15 8 Otto-oikeus, viranhaltijapäätökset Hallintosääntö 29: Kaupunginhallituksen alaisen viranomaisen on ilmoitettava kaupunginhallitukselle tekemistään päätöksistä lukuun ottamatta niitä asioita tai asiaryhmiä, joista kaupunginhallitus on päättänyt, ettei se käytä otto-oikeuttaan. Lautakunnan alaisen viranomaisen on ilmoitettava lautakunnalle tekemistään päätöksistä lukuun ottamatta niitä asioita tai asiaryhmiä, joista lautakunta on ilmoittanut, ettei se käytä otto-oikeuttaan. Ilmoitus on tehtävä neljän päivän kuluessa pöytäkirjan tarkastamisesta. Jos pöytäkirjaa ei tarkasteta, määräaika lasketaan pöytäkirjan allekirjoittamisesta. Päätökset niissä asioissa, joista ei tarvita ilmoittaa, voidaan otto-oikeuden estämättä panna täytäntöön, jollei yksittäistapauksessa ole ilmoitettu asian ottamisesta kaupunginhallituksen tai lautakunnan käsiteltäväksi. Lautakunta päätti , ettei seuraavassa mainittuja asiaryhmiä koskevia päätöksiä tarvitse ilmoittaa lautakunnalle: * KVTES:n mukaiset ehdottomat virkavapaudet ja työlomat, * vuosilomat ja mahdolliset lomarahavapaat, * sijaisten ottaminen alle 6 kuukauden määräajaksi, * kulutustavarahankinnoista sekä alle euron irtaimistohankinnoista päättäminen, * maksujen määräämistä koskevat asiat, * koulutusta ja virkamatkoja koskevat päätökset, * alle 12 kuukauden palkattomat virkavapaudet. Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat, jotka on toimitettu lautakunnalle: Kotihoidon esimies 1 Irtisanoutuminen sairaanhoitajan toimesta alkaen, Hellman Sari 5 Irtisanoutuminen sairaanhoitajan toimesta alkaen, Halinen Ritva Laitoshoidon esimies 190 Irtisanoutuminen sairaanhoitajan toimesta alkaen, Laukkanen Mirja 12 Irtisanoutuminen osastonhoitajan toimesta alkaen,

16 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 8 Sivu 16 Riikonen Marjukka Lapsiperheiden palvelualueen esimies 58 Brunou Miia, työsuhteen jatkaminen ohjaajan tehtävissä lapsiperheiden sosiaalityössä ajalle Paakkunainen Niina, jatkaminen ohjaajan tehtävissä lapsiperheiden sosiaalityössä ajalle Wirenius Sanna, työsuhteen jatkaminen ja palkkaaminen ohjaajan sijaiseksi lapsiperheiden tukiyksikön perhetyöhön ajalle Pöyry Sanna, palkkaaminen ohjaajan työajan täydentäjäksi Nuorten vastaanottokoti Havurinteeseen ajalle Ahonen Katri, jatkaminen sosiaalityöntekijän avoimen viran hoitajana lapsiperheiden sosiaalityössä ajalla Liukkonen Taija, jatkaminen määräaikaisena lastenvalvojana Lapsiperheiden tukiyksikössä elatusturvassa Psykososiaalisten palveluiden johtaja 1 Tiihonen Auli, irtisanoutuminen sosiaalityöntekijän virasta alkaen Päivähoidon esimies 258 Valsi Riitta, työsuhteen jatkaminen lastentarhanopettajan sijaisena Peitsarin päiväkodissa ajalle Kaipio Sanna, työsuhteen jatkaminen ja palkkaaminen sijaiseksi lastenhoitajan tehtäviin Oravanpesän päiväkotiin ajalle Neuvonen Päivi, palkkaaminen lastenhoitajan sijaiseksi Silvastin päiväkotiin ajalle Venäläinen Eeva-Kaisa, palkkaaminen perhepäivähoidon varahoitajaksi alkaen toistaiseksi Terveysneuvonnan esimies 1 Nirkko Tanja, valinta terveydenhoitajan avoimeen toimen Lapsiperheiden tulosalueen terveysneuvontaan Terveyspalveluiden esimies 11 Sairaanhoitaja Mirva Hirvosen palkkaaminen määräajaksi ajalle Pirkko Parkkisen osatyö alkaen Ylihammaslääkäri 111 Laura Pajusen palkkaaminen määräajaksi suuhygienistin toimeen hammashoitoon ajalle Heini Pulliaisen palkkaaminen pysyväisluontoiseen suuhygienistin toimeen alkaen toistaiseksi Työsopimukset/Viranhoitomääräykset, jotka on toimitettu

17 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 8 Sivu 17 lautakunnalle: Neuvolatoiminta Terveydenhoitajan sijainen, Haukkala Anna Pauliina ajalle Terveydenhoitaja, osa-aikatyön täydentäjä, Ikonen Eeva Kristiina ajalle Terveydenhoitaja, osa-aikatyön täydentäjä, Nirkko Tanja ajalle Otavan päiväkoti Lastentarhanopettaja Nikkanen Riku Petteri ajalle Lastentarhanopettaja Istolainen Maarit Annika ajalle Lähemäen päiväkoti Lastenhoitajan sijainen, Saukkonen-Ruskela Tiina Maarit ajalle Pankarannan päiväkoti Lastentarhanopettaja Himanen Petra Karoliina ajalle Lastenhoitaja Lankinen Sari Johanna ajalle Lastenhoitaja Lampi Anne-Maria ajalle Lastenhoitaja Kyttä Janina ajalle Päivähoidonavustaja Kankkunen Elina Maarit Hannele ajalle Ryhmäpphoitokoti Lilliputti Perhepäivähoitaja (avoin toimi) Valkeejärvi Henna ajalle Siekkilän päiväkoti Lastenhoitajan sijainen, Nykänen Pauliina Lahja Maria ajalle Silvastin päiväkoti Lastenhoitajan sijainen, Neuvonen Päivi ajalle Tikanpellon päiväkoti Lastentarhanopettajan sijainen, Kohvakka Raija ajalle Lastenhoitajan sijainen, Parkkinen Jenna ajalle Tuukkalan päiväkoti Lastentarhanopettaja Salmela Lea Anneli lukien toistaiseksi Lastenhoitajan sijaisuus, Korhonen Elina ajalle Lapsiperheiden sosiaalityö ja toimistopalvelu Ohjaaja Brunou Miia Sini Marika ajalle Ohjaaja Toivanen Janne Pekka ajalle Nuijan päiväkoti Lastenhoitaja Siljala Laura ajalle Nuorten vastaanottokoti Havurinne

18 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 8 Sivu 18 Ohjaaja Pöyry Sanna-Mari Johanna ajalle Perhetyö Ohjaajan sijainen, Wirenius Sanna Lena ajalle Laitoshoidon esimies Tehtäväsiirrot vakansseineen osasto 4:ltä Suonsaaren vanhainkotiin alkaen toistaiseksi, Närhi Sirpa ja Halinen Tuula 199 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 4:ltä Suonsaaren tehostetun palveluasumisen yksikköön alkaen, Paavilainen Satu 200 Tehtäväsiirrot vakansseineen osasto 4:ltä Graanin palvelutaloon alkaen, Karttunen Kaisu, Kivikari Eila Anneli, Rinne Helena, Mertaoja Minna, Parkkinen Helka ja Martikainen Tuula 201 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 4:ltä osasto 3:lle alkaen, Salonranta Sari 202 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 3:lta Graanin palvelutaloon alkaen toistaiseksi, Arpiainen Virpi 203 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 3:lta Graanin palvelutaloon alkaen, Laine-Kinnunen Seija 204 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 2:lta Graanin palvelutaloon alkaen, Väänänen Hilkka 205 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 4:ltä Graanin palvelutaloon alkaen, Lipsanen Arja 206 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 4:ltä osasto 3:lle alkaen, Sinisalo Sirpa 207 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 3:lta Graanin kotihoitoon alkaen, Savolainen Taina 208 Tehtäväsiirto vakansseineen Suonsaaren vanhainkodista Graanin palvelutaloon alkaen, Laitala Pirjo 209 Tehtäväsiirto vakansseineen dementiayksiköstä Graanin palvelutaloon alkaen, Svanström Anu 210 Tehtäväsiirto vakansseineen kotihoidon läntiseltä alueelta Graanin kotihoitoon alkaen, Hartikainen Tuula 211 Tehtäväsiirrot vakansseineen osasto 4:ltä ja osasto 3:lta osasto 2:lle alkaen toistaiseksi, Riittinen Ritva ja Jerkkola Susanna 212 Tehtäväsiirto vakansseineen Suonsaaren vanhainkodista Graanin kotihoitoon alkaen, Hokkanen Helena 213 Tehtäväsiirrot vakansseineen Suonsaaren vanhainkodista Graanin palvelutaloon alkaen toistaiseksi, Sainio Päivi, Elovirta Kaisu, Alanen Sari ja Aholainen Helka 214 Tehtäväsiirrot vakansseineen Tenholan päivätoiminnasta Graanin kotihoitoon alkaen toistaiseksi, Tikkanen Riitta ja Syrjäläinen Aila Laitoshoidon esimies 2012

19 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 8 Sivu 19 3 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 3:lta osasto 2:lle alkaen, Saukkonen Anneli 6 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 2:lta osasto 3:lle alkaen, Ripatti Helli 7 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 2:lta Suonsaaren vanhainkotiin alkaen, Takkinen Maria 8 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 4:ltä osasto 3:lle alkaen toistaiseksi, Karhinen-Haavikko Anu 9 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 2:lta osasto 3:lle alkaen, Venäläinen Mira 11 Tehtäväsiirto vakansseineen osasto 4:ltä osasto 1:lle alkaen, Räsänen Marjo 13 Tehtäväsiirto vakansseineen akuuttiosastolta Suonsaaren vanhainkotiin alkaen, Hasanen Terttu 16 Tehtäväsiirrot vakansseineen Mikkelin kaupungin kotihoidosta Hirvensalmen palvelukeskuksen kotihoitoon alkaen toistaiseksi, Pöyry Liisa ja Rämä Virve 17 Tehtäväsiirrot vakansseineen Mikkelin kaupungin kotihoidosta Ristiinan palvelukeskuksen kotihoitoon alkaen toistaiseksi, Forsblom Ritva, Lipsanen Sannapiia ja Honkavuo Maarit 18 Tehtäväsiirto vakansseineen Mikkelin kaupungin kotihoidosta Suomenniemen palvelukeskuksen kotihoitoon alkaen toistaiseksi, Väärä Tuija Vanhusten palvelujen johtaja Lähihoitajan vakanssin siirto Ristiinan osastolta tehotiimiin alkaen 3 Vakanssien 3432, 835, 3493 ja 815 siirtäminen kotihoidon aluilta tehotiimiin alkaen. Ehdotus johtaja: Koska sosiaali- ja terveystoimen johtaja ei ole havainnut pöytäkirjoissa/työsopimuksissa sellaista, mikä olisi esteenä päätösten täytäntöönpanolle sosiaali- ja terveystoimen johtaja ehdottaa, ettei lautakunta käytä kuntalain 51 mukaista otto-oikeutta em. viranomaisten tekemiin päätöksiin. : Hyväksyttiin.

20 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 9 Sivu 20 9 Ilmoitusasiat tuotantolautakunnan tietoon saatetaan seuraavat ilmoitusluontoiset asiat: Kaupunginvaltuuston päätös: : Mikkelin seudun sosiaali- ja terveyslautakunnan johtosääntöluonnos : Jaana Kervisen valitseminen sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäseneksi Marja-Leena Rahikaisen tilalle Kaupunginhallituksen päätös : Otto-oikeus/lautakuntien/viranhaltijoiden päätökset : Kaupunginhallitus ei käytä kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeutta em. viranomaisen tekemiin päätöksiin (sosiaali- ja terveyslautakunta ) : Johtavan ylilääkärin valinta : Kaupunginhallitus päättää julistaa johtavan ylilääkärin viran uudelleen haettavaksi siten, että tehtävään yhdistetään seudullisen sosiaali- ja terveyslautakunnan johtavan ylilääkärin tehtävät : Otto-oikeus/lautakuntien/viranhaltijoiden päätökset : Kaupunginhallitus ei käytä kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeutta em. viranomaisen tekemiin päätöksiin (sosiaali- ja terveyslautakunta ) Ehdotus johtaja: Merkitään tiedoksi. : Merkittiin tiedoksi.

21 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 10 Sivu Otto-oikeus, viranhaltijapäätökset Hallintosääntö 29: Kaupunginhallituksen alaisen viranomaisen on ilmoitettava kaupunginhallitukselle tekemistään päätöksistä lukuun ottamatta niitä asioita tai asiaryhmiä, joista kaupunginhallitus on päättänyt, ettei se käytä otto-oikeuttaan. Lautakunnan alaisen viranomaisen on ilmoitettava lautakunnalle tekemistään päätöksistä lukuun ottamatta niitä asioita tai asiaryhmiä, joista lautakunta on ilmoittanut, ettei se käytä otto-oikeuttaan. Ilmoitus on tehtävä neljän päivän kuluessa pöytäkirjan tarkastamisesta. Jos pöytäkirjaa ei tarkasteta, määräaika lasketaan pöytäkirjan allekirjoittamisesta. Päätökset niissä asioissa, joista ei tarvita ilmoittaa, voidaan otto-oikeuden estämättä panna täytäntöön, jollei yksittäistapauksessa ole ilmoitettu asian ottamisesta kaupunginhallituksen tai lautakunnan käsiteltäväksi. Lautakunta päätti , ettei seuraavassa mainittuja asiaryhmiä koskevia päätöksiä tarvitse ilmoittaa lautakunnalle: * KVTES:n mukaiset ehdottomat virkavapaudet ja työlomat, * vuosilomat ja mahdolliset lomarahavapaat, * sijaisten ottaminen alle 6 kuukauden määräajaksi, * kulutustavarahankinnoista sekä alle euron irtaimistohankinnoista päättäminen, * maksujen määräämistä koskevat asiat, * koulutusta ja virkamatkoja koskevat päätökset, * alle 12 kuukauden palkattomat virkavapaudet. Viranhaltijan päätöspöytäkirjat, jotka on toimitettu lautakunnalle: johtaja: 1 Tehtäväsiirrot vakansseineen terveyspalveluista vanhusten palveluihin , Soili Peitola, Riitta Halonen ja Sirpa Kiuru 2 Tehtäväsiirto vakansseineen terveyspalveluista vanhusten palveluihin alkaen, Kokkonen Kirsti 3 Tehtäväsiirto vakansseineen terveyspalveluista vanhusten palveluihin alkaen, Manninen Sirkka

22 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 10 Sivu 22 Ehdotus Tuotantolautakunnan pj: Koska sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunann puheenjohtaja ei ole havainnut pöytäkirjassa sellaista, mikä olisi esteenä päätöksen täytäntöönpanolle sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunnan puheenjohtaja ehdottaa, ettei lautakunta käytä kuntalain 51 mukaista otto-oikeutta em. viranomaisen tekemään päätökseen. : Hyväksyttiin.

23 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Listan asianro 11 Sivu / 111 / 2012 Päätehtäväalueen esimiehen sijaisen määrääminen Mikkelin kaupungin hallintosäännössä. (3, 11, 12 ), lautakunta päättää toimialan esimiehen sijaisesta. Aikaisemmin toimialan esimiehen sijaisena on toiminut ensisijaisesti hallintopäällikkö. Koska tehtäväjärjestelyjen osalta hallintopäällikön virassa ei ole viranhaltijaa, tulee sijaisjärjestelyt päättää uudelleen. Ehdotus johtaja: päättää, että vuonna 2012 sosiaali- ja terveystoimen johtajan sijaisena toimii ensisijaisesti perhepalveluiden johtaja Johanna Will-Orava, toissijaisesti psykososiaalisten palveluiden johtaja Niina Helminen sekä seuraavaksi vanhusten palveluiden johtaja Niina Kaukonen. : Hyväksyttiin.

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2012 Sivu 1 18.01.2012

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2012 Sivu 1 18.01.2012 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2012 Sivu 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko klo 18.25-19.09 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet et Moilanen Pekka Lahti Jari Airas

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 7 / 2014 Sivu 1 25.06.2014

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 7 / 2014 Sivu 1 25.06.2014 Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 7 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko klo 12.00 - Paikka Mikkelin kaupunginvaltuuston istuntosali, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 11 / 2012 Sivu

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 11 / 2012 Sivu Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 11 / 2012 Sivu 1 Sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunta 03.10.2012 Kokoustiedot Aika 03.10.2012 Keskiviikko 3.10.2012 klo 18.00-22.30 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 12 / 2012 Sivu 1 24.10.2012

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 12 / 2012 Sivu 1 24.10.2012 Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 12 / 2012 Sivu 1 Sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunta 24.10.2012 Kokoustiedot Aika 24.10.2012 Keskiviikko, klo 16.30 - Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone,

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 7 / 2014 Sivu

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 7 / 2014 Sivu Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 7 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko klo 12.00-15.13 Paikka Mikkelin kaupunginvaltuuston istuntosali, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Saapuvilla

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 12 / 2012 Sivu 1 24.10.2012

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 12 / 2012 Sivu 1 24.10.2012 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 12 / 2012 Sivu 1 Sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunta 24.10.2012 Kokoustiedot Aika 24.10.2012 Keskiviikko, klo 16.30-17.30 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 9 / 2012 Sivu 1 19.09.2012

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 9 / 2012 Sivu 1 19.09.2012 Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 9 / 2012 Sivu 1 Sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunta 19.09.2012 Kokoustiedot Aika 19.09.2012 Keskiviikko klo 17.00 - Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone,

Lisätiedot

24.09.2014. Aika 24.09.2014 Keskiviikko klo 14.00-17.45. Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

24.09.2014. Aika 24.09.2014 Keskiviikko klo 14.00-17.45. Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunta 24.09.2014 Kokoustiedot Aika 24.09.2014 Keskiviikko klo 14.00-17.45 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkeli Pöytäkirja 24/2016 1 (9) Aika 21.04.2016, klo 14:05-15:17 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 4 / 2012 Sivu 1 18.04.2012

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 4 / 2012 Sivu 1 18.04.2012 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 4 / 2012 Sivu 1 18.04.2012 Kokoustiedot Aika 18.04.2012 Keskiviikko klo 16.30-18.00 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10,

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 4 / 2012 Sivu 1 18.04.2012

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 4 / 2012 Sivu 1 18.04.2012 Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 4 / 2012 Sivu 1 18.04.2012 Kokoustiedot Aika 18.04.2012 Keskiviikko klo 16.30 - Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10,

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 3 / 2012 Sivu

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 3 / 2012 Sivu Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 3 / 2012 Sivu 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko, heti tuotantolautakunnan kokouksen jälkeen Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu

Lisätiedot

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkeli Pöytäkirja 25/2016 1 (9) Aika 09.06.2016, klo 14:04-15:44 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

24.09.2014. Aika 24.09.2014 Keskiviikko klo 14.00. Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

24.09.2014. Aika 24.09.2014 Keskiviikko klo 14.00. Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 10 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko klo 14.00 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2012 Sivu 1 19.09.2012

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2012 Sivu 1 19.09.2012 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2012 Sivu 1 Sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunta 19.09.2012 Kokoustiedot Aika 19.09.2012 Keskiviikko klo 17.00-20.10 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 7 / 2012 Sivu 1 28.11.2012

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 7 / 2012 Sivu 1 28.11.2012 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 7 / 2012 Sivu 1 Sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunnan jaosto 28.11.2012 Kokoustiedot Aika 28.11.2012 Keskiviikko, klo 19.45-20.20 Paikka Sokos Hotel Vaakuna, Porrassalmenkatu

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 26.04.2017, klo 16:59-18:01 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs. Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus Mikkeli Pöytäkirja 8/2019 1 ( 8) Aika 18.03.2019, klo 14:01-14:58 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 129 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 130 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.2.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 6/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ti 28.5.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:30 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/ Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/2016 124 13.10.2016 Aika 13.10.2016 klo 11:30-12:20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 84 Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen 126 85

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Aika 16.02.2017, klo 16:30-17:19 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 9:05-11:30 Paikka Kaupungintalo, kh:n kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNTÖ

ESPOON KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNTÖ Espoon kaupungin hallintosääntö 1.6 1 (6) ESPOON KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNTÖ Valtuusto 8.12.2008 Voimaan 1.1.2009 Valtuusto 24.5.2010 Voimaan 1.1.2011 Viimeksi muutettu Valtuusto 10.12.2012 Voimaan 1.1.2013

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 9 17.6.2016 126 Kokousaika 17.6.2016 klo 17:00 17.50 Kokouspaikka Kunnantalon valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunta 28.1.2015 3 Liite 1. Käyttösuunnitelma 2015. Mikkelin palvelutuotantoyksikkö

Sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunta 28.1.2015 3 Liite 1. Käyttösuunnitelma 2015. Mikkelin palvelutuotantoyksikkö Tuotantolautakunta LIITTEET 28.1.2015 Sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunta 28.1.2015 3 Liite 1 Käyttösuunnitelma 2015 Mikkelin palvelutuotantoyksikkö SISÄLLYSLUETTELO Sosiaali- ja terveystoimen

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokousten päätösten täytäntöönpano v.

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokousten päätösten täytäntöönpano v. Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2019 1 ( 9) Aika 16.04.2019, klo 09:00-09:15 Paikka Kaupungintalo kokoustila Brahe Käsitellyt asiat 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 78 Pöytäkirjan tarkastus 79

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 81 Kokousaika Keskiviikko 11.9.2013 klo 18 20.21 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 9:00-10:50 Paikka Kuopion Vesi Liikelaitos, Haapaniementie 30 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 10/ ( 10) Kaupunginhallitus

Mikkeli Pöytäkirja 10/ ( 10) Kaupunginhallitus Mikkeli Pöytäkirja 10/2019 1 ( 10) Aika 08.04.2019, klo 14:01-14:51 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 160 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 161 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:50 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. krs (Suurmestar) Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Marjatta

Lisätiedot

Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3 krs) 22 Vesi- ja jätevesimaksun sekä perusmaksun korottaminen alkaen

Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3 krs) 22 Vesi- ja jätevesimaksun sekä perusmaksun korottaminen alkaen Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Aika 28.11.2017, klo 16:30-17:16 Paikka Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3 krs) Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan

Lisätiedot

10.09.2014. Aika 10.09.2014 Keskiviikko klo 14.00-16.02. Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

10.09.2014. Aika 10.09.2014 Keskiviikko klo 14.00-16.02. Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1 Sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunta 10.09.2014 Kokoustiedot Aika 10.09.2014 Keskiviikko klo 14.00-16.02 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone,

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 02.06.2016 klo 18:00-20:50 Paikka Kunnantalo Ervastintie 2, kokoustila Herman 4. krs. Läsnäolijat Seppälä Ulla puheenjohtaja Salonen Antti

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Vesiliikelaitoksen johtokunta

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Vesiliikelaitoksen johtokunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 27.09.2018, klo 17:00-18:00 Paikka Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3krs) Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro SO 234/2013 Sosiaali- ja terveyskeskus. Sosiaali- ja terveysjohtaja

KANGASALAN KUNTA PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro SO 234/2013 Sosiaali- ja terveyskeskus. Sosiaali- ja terveysjohtaja Sosiaali- ja terveysjohtaja 3.10.2017 1 64 SOSIAALI- JA TERVEYSKESKUKSEN PALVELUALUEET, PALVELUYKSIKÖT JA TOIMINTAYKSIKÖT SEKÄ ESIMIEHET JA HEIDÄN SIJAISENSA, hallintosihteeri Päivi Seppi 3.10.2017 Kunnan

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Aika 19.02.2018, klo 18:00-18:17 Paikka Valtuustosali, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KORPILAHDEN KUNTA Perusturvalautakunta 7/2008

KORPILAHDEN KUNTA Perusturvalautakunta 7/2008 Perusturvalautakunta 7/2008 PERUSTURVALAUTAKUNNAN ESITYSLISTA Kokousaika Torstaina 7.8.2008 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat Liite 48 TULOSALUEIDEN ESIMIEHET 2008 49 24 TOIMEENTULOTUKENA

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 7.11.2013 klo 18.00-19.05 Paikka Yläkoulun opettajainhuone Asiat 100 Kokouksen avaaminen 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 18.11.2014 tiistai klo 18.00-19.40 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31 Lisätietoja Kokouksen alussa yhtenäiskoulun rehtori Susanna Savander

Lisätiedot

Teknisen lautakunnan otto-oikeusmenettely

Teknisen lautakunnan otto-oikeusmenettely Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 662/00.02.02/2018 110 Teknisen lautakunnan otto-oikeusmenettely Hallintopäällikkö Anne Rantala 4.6.2018: Raision kaupunginhallitus on päättänyt 21.5.2018 118 päätösten

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 13:00-14:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Palveluliikelaitosten johtokunta Sivu 1 / 12. Kokoustiedot. Aika torstai klo 17:00-20:10. Virastopiha 2 B, Espoo

Palveluliikelaitosten johtokunta Sivu 1 / 12. Kokoustiedot. Aika torstai klo 17:00-20:10. Virastopiha 2 B, Espoo Espoon kaupunki Pöytäkirja 07.02.2013 Sivu 1 / 12 Kokoustiedot Aika 07.02.2013 torstai klo 17:00-20:10 Paikka Virastopiha 2 B, 02770 Espoo Saapuvilla olleet jäsenet Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita

Lisätiedot

Vapaa-aikalautakunnan otto-oikeusmenettely

Vapaa-aikalautakunnan otto-oikeusmenettely Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 975/00.02.02/2018 57 Vapaa-aikalautakunnan otto-oikeusmenettely Sivistysjohtaja Juha-Pekka Lehmus 26.9.2018: Raision kaupunginhallitus on päättänyt 21.5.2018 118

Lisätiedot

Kokouskäytännöistä. 16.1.2013 Kristiina Heinonen-Kuusela kaupunginsihteeri

Kokouskäytännöistä. 16.1.2013 Kristiina Heinonen-Kuusela kaupunginsihteeri Kokouskäytännöistä 16.1.2013 Kristiina Heinonen-Kuusela kaupunginsihteeri Kokousmenettelyt Tavoitteena yhdenmukaiset menettelyt toimielimissä Käsitellään toimielimen ensimmäisessä kokouksessa Päätetään

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 13:30-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-17:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:30-15:50 Paikka KYS, Auditoriorakennus Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja Berg,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALIN TOTEAMINEN... 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 4 3 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ESITYSLISTAN TOIMITTAMINEN, PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA, PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 25 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 25 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 4/2016 1 (12) Aika 14.12.2016, klo 08:05-09:45 Paikka TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, 33800 Tampere Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (6) Kokoustiedot Aika maanantai klo 13:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja Pekka Kantanen,

Lisätiedot

32 Ilmoitusasiat ja viranhaltijoiden päätökset tiedoksi

32 Ilmoitusasiat ja viranhaltijoiden päätökset tiedoksi Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (14) Aika 28.09.2017, klo 17:01-18:22 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus 30

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivu. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivu. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2017 1 Siun soten -neuvottelukunta Aika 21.06.2017 klo 16:15-18:36 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 19.09.2018, klo 19:00-20:46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 68 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 Kokousaika 1.2.2017 kello 18.00 18.52 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ PÄIVÄHOITOSUUNNITELMA JA SELVITYS LASTEN KOTI- HOIDONTUEN KUNTALISISTÄ 3

NAANTALIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ PÄIVÄHOITOSUUNNITELMA JA SELVITYS LASTEN KOTI- HOIDONTUEN KUNTALISISTÄ 3 NAANTALIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2008 1 Sosiaalilautakunta 12.03.2008 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 24 PÄIVÄHOITOSUUNNITELMA JA SELVITYS LASTEN KOTI- HOIDONTUEN KUNTALISISTÄ 3 25 KUNTALIITOSVALMISTELUN TILANNEKATSAUS

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.4.2011 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila Laukkanen Jarmo

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto 18.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 18.2.2019 klo 18 19.15 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11,

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37 Hyvinvointilautakunta 08.06.2015 AIKA 8.6.2015 klo 18:00 18.34 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 2 / 2015 Sivu 1 25.02.2015

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 2 / 2015 Sivu 1 25.02.2015 Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 2 / 2015 Sivu 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko klo 14.00 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Saapuvilla olleet

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 2/2013 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.09.2013 klo 9.00 14.42 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2019 Pöytäkirja 1/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2019 klo 9.00 10.30 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 1-8

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Sivu 1 /5 Tarkastuslautakunta 2013 2016 19.2.2014 Nro 2/2014

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Sivu 1 /5 Tarkastuslautakunta 2013 2016 19.2.2014 Nro 2/2014 MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Sivu 1 /5 Tarkastuslautakunta 2013 2016 19.2.2014 Nro 2/2014 AIKA Ke 19.2.2014 klo 16.30 18.55 PAIKKA lautakuntien kokoushuone LÄSNÄ LISÄKSI POISSA Juhani Oksman puheenjohtaja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Pöytäkirja 7/2019

Johtokunnan kokous Pöytäkirja 7/2019 Johtokunnan kokous 4.6.2019 Pöytäkirja 7/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (6) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 4.6.2019 klo 10.07 12.15 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, Puijonlaaksontie 2, Kuopio (rak 1A, C-rappu,

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 19.02.2010 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II ja Launosten päiväkoti LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:05-15:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot