Kurssit Yleistä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kurssit 2015. Yleistä"

Transkriptio

1 Kurssit 2015 Yleistä Kaikki festivaalin kurssit pidetään Aleksanterin teatterin tanssisaleissa, käyntisoite: Bulevardi 27, seuraa opasteita tanssisaleihin. Kurssien sujuvuuden ja opetuksen laadun varmistamiseksi osallistujamäärä on rajattu enintään 40 osallistujaan/kurssi. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten rekisteröidy siis oheisen linkin kautta: (linkki ilmestyy tammikuussa) Kursseille on ilmoittauduttava etukäteen ja kurssimaksu on oltava maksettuna ennen kurssin alkua. Mikäli olet ilmoittautunut alle kahta viikkoa ennen kurssia, ota mukaasi maksutosite (esim. ote verkkopankista). Mikäli kursseilla on tilaa, voi vielä perjantaina klo 10:00-14:00 ilmoittautua kursseille Aleksanterin teatterilla (maksu käteisellä). Jotta siirtyminen kurssilta toiselle käy sujuvasti, kurssien kesto on 55min, 110 min tai 165min. Tämä mahdollistaa seuraavan kurssin alkamisen ajallaan (tasatunnein) samassa salissa ja antaa sinulle mahdollisuuden pieneen virkistäytymistaukoon. Tapahtuman järjestäjä ei ole vakuuttanut sinua, joten huolehdithan että vapaa-ajan ja muu vakuutusturvasi on ajan tasalla. Aleksanterin teatterissa on festivaalin aikana paljon muutakin toimintaa, joten suosittelemme, että pidät arvotavarat mukanasi tai jätät ne hotellin turvalokeroon. Varusteiksi tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon, pienen pyyhkeen, tanssitossut tai sisäliikuntakengät (jotka eivät jätä mustia jälkiä lattiaan). Marokkolaiseen tanssin kurssille tarvitset metallisen/alumiinisen tarjottimen (halkaisija noin 30cm), ja hiukset peittävän karkeahkoa materiaalia olevan huivin (katso kuva kurssikuvauksesta.). Festivaalivieraille on varattu yksi pukuhuone ja lisäksi teatterin yhteiskäytössä olevat pukuhuoneet ovat osallistujien käytössä. Emme suosittele jättämään arvotavaroita pukuhuoneisiin. Teatteri tai järjestäjä eivät vastaa vahingoista. Kartta ja Aleksanterin teatterin yhteystiedot: Kurssien tasokuvaukset, kesto ja muut tarkemmat tiedot löytyvät alla olevista kurssikuvauksista. Luethan ne huolella läpi ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen kursseille on sitova ja kursseja ei ole mahdollista vaihtaa toiseen jälkikäteen. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

2 Kurssien tasot Avoin taso: Ei aiempaa tanssikokemusta, avoin kaikille tanssin harrastajille, myös kertaajille Keskitaso: 1-3 vuotta aiempaa tanssikokemusta, edellyttää itämaisen tanssin tekniikan ja liikekielen hallintaa Edistyneet: yli 3 vuotta itämaisen tanssin kokemusta, edellyttää itämaisen tanssin tekniikan ja liikekielen hyvää hallintaa Perjantain kurssit Numero: 1001FR1206 Nimi: Bandari Kesto: 14:00-15:50 (110 min) Opettaja: Azad Kaan (Turkki) Kuvaus: Bandari on rento ja hauska kansantanssi Iranista. Opi askeleita ja sarjoja, tälle tanssille tunnusomaisia sulavia käsi-ja rintakehän liikkeitä ja pidä hauskaa ryhmässä ihanan Azadin kanssa. Tule nauttimaan iloisesta kansantanssista ryhmäsi tai oppilaidesi kanssa! Numero: 1002FR1206 Nimi: Oriental Tasting Kesto: 14:00-15:50 (110 min) Opettaja: Oriental Hype (Suomi) Kuvaus: Raqs Sharqi maistiainen Oriental Hypen tapaan! Maistiaisia itämaisesta tanssista, sopii lajista kiinnostuneille tai hauskaksi kertaukseksi pidempään harrastaneille. Tervetuloa mukaan kokeilemaan sensuelleja liikkeitä, huikeita värinöitä ja elastista liikkumista.

3 Lauantai kurssit Numero: 1003SA1306 Nimi: Drum Solo Opettaja: Saida (Puola) Kuvaus: Vauhdikas koreografiakurssi täynnä uusia ideoita rumpusoolojasi varten! Paljon teknistä kikkailua ja rohkeita sarjoja Saidan tapaan. Tämän kurssin jälkeen taatusti polttaa, kesäkatu kuuma! Numero: 1004SA1306 Nimi: Turkish Lyrical Song Kesto: 12:00-14:45 (165 min) Opettaja: Azad Kaan (Turkki) Hinta: 65 Kuvaus: Tällä nimikkokurssillaan Azad opettaa koreografian romanttiseen turkkilaiseen kappaleeseen tuoden mukaan elementtejä itämaisesta tanssista ja modernista tanssista. Opit tarvittavan tekniikan, ilmaisua sekä koreografian, siis kaiken mitä neito tarvitsee valoista kesäiltaa varten! Numero: 1005SA1306 Nimi: Masculin/Feminin Kesto: 15:00-16:50 (110 min) Opettaja: Illan Riviére (Ranska) Hinta: 60 Kuvaus: Kaksi vastakkaista sanaa, jotka kuitenkin kuuluvat yhteen. Tanssi, naisellinen toiminto toisille, voi tuoda tasapainon sisäiselle energiallemme. Kuinka liikkeemme laatu muuttuu antamiemme merkitysten - maskuliinisten tai feminiinisten - mukaan? Tule tutkimaan tätä kiinnostavaa teemaa Illanin kanssa! Kurssin eväistä riittää pureksittavaa kotimatkalle asti!

4 Numero: 1006SA1306 Nimi: Moroccan Tray Dance Opettaja: Zahra (Suomi) Kuvaus: Teen valmistaminen ja tarjoaminen on tärkeä osa marokkolaista kulttuuria ja toimii tämän tanssin innoittajana. Zahra avaa sinulle tämän hauskan ja haastavan tanssin salat. Opit tasapainottelemaan metallisen (tee) tarjottimen kanssa sekä opit asiaan kuuluvaa lattiatyöskentelyä. Ota mukaan kevyt, pyöreä metallinen (keittiö) tarjotin, noin 30cm halkaisijaltaan (kts. kuva) sekä huivi, joka ei luista ja jonka voit sitoa peittämään hiukset tarjottimen alla. Sopii erittäin hyvin esim. tanssi-esityksesi alkuun - wow-efekti on taattu! Numero: 1007SA1306 Nimi: Oriental Technique Kesto: 12:00-12:55 (55 min) Opettaja: Suvi Tuominen (Suomi) Hinta: 20 Kuvaus: Opi uutta ja kertaa tekniikkaa Suvin tapaan! Tämä kurssi sopii aloittelijoille ja kertaajille, jotka haluavat hioa siirtymiä, liikkeiden sitomista toiseen ja pehmeää liikekieltä. Tämän tunnin tekniikkakurssin jälkeen olet tutustunut muutaman Lähi-idän rytmin lisäksi liutaan jännittäviä sarjoja vaikka biitsillä treenattavaksi! Numero: 1008SA1306 Nimi: Vogue Special Kesto: 13:00-14:50 (110 min) Opettaja: Ama (Suomi) Kuvaus: Kaipaatko uusia ideoita ja inspiraatiota? Haluatko tietää mitä on Vogue? Ama (House of Ninja) päivittää tietosi ja taitosi ajan tasalle taatusti Stadin viileimmillä muuveilla, ylellisellä asenteella ja villeillä poseerauksilla. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan ja hakemaan vaikutteita itämaiseen, intialaiseen tai tribaaliisi!

5 Numero: 1009SA1306 Nimi: Spicy Bollywood Kesto: 15:00-16:50 (110 min) Opettaja: Mikaela Jokinen (Suomi) Kuvaus: Hauska ja pirteä koreografia Bollywood-tyyliin. Kiinnitä bindisi ja tule rohkealla mielellä Mikaelan matkaan mukaan Intian Bollywood-elokuvien tunnelmaan. Tulinen ja mausteinen tanssi, erinomainen lisämauste keikkavarastoosi kauteen kuin kauteen! Sunday Workshops Numero: 1010SU1406 Nimi: Let it go Opettaja: Illan Riviere (Ranska) Hinta: 60 Kuvaus: Tanssijan työväline on hänen kehonsa: se on jotain korvaamatonta, jota voimme hyödyntää etsiessämme uusia liikkeitä synnyttäviä virtauksia. Vapautumalla kaikenlaisista jännitteistä voimme antautua liikkeen vietäväksi. Erilainen tutkimusmatka Illanin kanssa. Sopii uteliaille ja uskaliaille tanssijoille yli lajirajojen. Numero: 1011SU1406 Nimi: Oriental Tango Kesto: 12:00-13:50 (110 min) Opettaja: Saida (Puola) Kuvaus: Tango-suomalaisten suosikki. Koreografiakurssilla fuusioidaan argentiinalaisen tangon elementtejä itämaiseen tanssiin. Luvassa on intensiivistä jalkatyötä ja naisellista liikettä. Opit tekniikkaa ja koreografiaa. Kurssin taitoja voi testailla vaikka juhannustansseissa! Vastustamaton, viettelevä tanssiinkutsu molempien lajien ystäville. Numero: 1012SU1406 Nimi: Modern Raqs Sharqi Kesto: 14:00-16:45 (165 min) Opettaja: Azad Kaan (Turkki) Hinta: 65 Taso: Edistyneet Kuvaus: Haasteellinen koreografiakurssi, jossa paljon tekniikkaa sekä elementtejä nykytanssista. Kurssilla tehtävä tekniikka joka tukee koreografian oppimista. Tule laajentamaan liikelaatuasi ja oppimaan flowta!

6 Numero: 1013SU1406 Nimi: Oriental dance with latin vibes Opettaja: Mikaela Jokinen (Suomi) Kuvaus: Kurssilla tehdään koreografia, joka pohjautuu itämaiseen tanssiin ja latinalaisiin tansseihin. Latinalaisten tanssien perusaskeleet tulevat tutuksi kuuman ja kissamaisen tanssin kautta. Numero: 1014SU1406 Nimi: Kathak Abhinaya Kesto: 12:00-13:50 (110 min) Opettaja: Hanna Mannila (Suomi) Hinta: 37 Kuvaus: Abhinaya on miimitekniikka, jota käytetään intialaisessa klassisessa tanssissa. Sen avulla voidaan kuvata esimerkiksi, kuinka neito valmistautuu tapaamaan rakastettunsa: palmikoi hiuksensa, rajaa silmänsä kajalillla ja koristautuu koruin. Hienovaraiset, tyylitellyt käsien ja kasvojen eleet kertovat tarinaa ja ilmaisevat tunteita. Tämä ilmaisuun ja liikkeiden merkityksiin keskittyvä workshop on ainutlaatuinen tilaisuus kaikille tanssijoille, jotka haluavat lisää tyyliä ja tarkkuutta tanssiinsa. Numero: 1015SU1406 Nimi: Maqaams to live music Kesto: 14:00-15:50 (110 min) Opettaja: Suvi Tuominen & Marouf Majidi (Suomi) Kuvaus: Mitä maqaamit voivat kertoa tanssijalle? Kurssilla tutustutaan Lähi-idän musiikin maqaameihin ammattilaismuusikon kanssa. Pohditaan millä tavalla tanssija voi tulkita erilaisia makaameja erilaisten tunnetilojen kautta. Kurssi perustuu improvisaatio pohjaiseen työskentelyyn ja antaa kokeneillekin tanssijoille tietoja musiikista ja sen tulkinnasta. Kun vauhtiin on päästy, voi kurssilla opittuja taitoja jäädä harjoittelemaan seuraavalle kurssille! Numero: 1016SU1406 Nimi: Live Jam! Kesto: 16:00-16:55 (55 min) Opettaja: Suvi Tuominen & muusikot Hinta: 20 Kuvaus: Vieläkö tanssijalkaa vipattaa? Jatka maqaam-kurssien oppien soveltamista tai tule mukaan jammaamaan Suvin ja muusikoiden kanssa festareiden viimeiselle kurssille! Mahtava tilaisuus kerrata kaikkea festarikursseilla opittua livemusiikin tahdissa! Anna palaa, tule mukaa irroittelemaan kesäillassa! Improtaan ja jammataan! Nämä vibat kestävät koko kesän!

Parisalsan Tehoviikonloppu Jyväskylä

Parisalsan Tehoviikonloppu Jyväskylä Parisalsan Tehoviikonloppu Jyväskylä 26.-28.1.2018 Opettajana: Maria Ylönen Kurssipaikka: Kuokkalan Graniitin tanssisali Perjantai: 18.00 21.00 Parisalsa alkeet Lauantai: 13.30 15.00 Parisalsa alkeisjatko

Lisätiedot

2. Aika Perjantai, Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan mennessä.

2. Aika Perjantai, Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan mennessä. 1. Kilpailupaikka Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6 2. Aika Perjantai, 24.5.2019 Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n. 16.30-21.30 välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan 15.3. mennessä. 3. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Tanssitunnit syksy 2011

Tanssitunnit syksy 2011 Tanssitunnit syksy 2011 Tanssitalo juulia antaa uusia tuulia Itämaista ja discoriental-tanssia kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille lapsille, nuorille ja aikuisille naisille. Pojille omat tunnit.

Lisätiedot

www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012

www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012 www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012 itämainen tanssi Itämaista tanssia, kuntotanssia ja kuntoliikuntaa sekä discorientaltanssia kaikenikäisille, -kokoisille ja kuntoisille lapsille,

Lisätiedot

-Mitä vaikuttaa jakson suunnitteluun?

-Mitä vaikuttaa jakson suunnitteluun? Margarita Susi. Tanssipedagogiikka 2, Jazzopetus -Mitä vaikuttaa jakson suunnitteluun? Omien opetuskokemuksien ja opettajaasennen perusteella, sanoisin että mielestän minkä vaan tanssiopetus jakson suunnittelu

Lisätiedot

Hyvä Tanssikas Ry:n jäsen!

Hyvä Tanssikas Ry:n jäsen! Hyvä Tanssikas Ry:n jäsen! Tervetuloa nauttimaan salsasta ja lattaritunnelmasta keskelle Suomen kauneinta suvea Savitaipaleelle 26.-28.6. niin tansssikurssien kuin elävän salsamusiikin pariin! Ohjelmasta

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Aleksanterin koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Aleksanterin koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Aleksanterin koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOKATTI DANCE FESTIVALIIN!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOKATTI DANCE FESTIVALIIN! LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOKATTI DANCE FESTIVALIIN! Mukavaa, että osallistut tähän aikuisten 25+ tanssifestivaaliin Vuokatissa. Tämän tietopaketin avulla löydät oikeat workshopit, kilpailut ja tapahtumapaikat.

Lisätiedot

Dance & Show - kilpailun säännöt

Dance & Show - kilpailun säännöt Dance & Show - kilpailun säännöt 1.1.2019-31.12.2019 Ikäluokat Minit 5-7v (UUSI!) Lapset 8-11v Juniorit 12v-15v Aikuiset 16v-30v Aikuiset2 31v + Poikkeukset: Duot ilmoittautuvat vanhemman parin iän mukaiseen

Lisätiedot

2014-2015 WELLNESS & BALANCE, ESPOO

2014-2015 WELLNESS & BALANCE, ESPOO 2014-2015 WELLNESS & BALANCE, ESPOO Seasonal Yoga, Joogaopettaja koulutus Espoo 2014-2015 (Koulutus on pääasiassa englanninkielinen) Seasonal Yoga (SYTT) on kansainvälinen itsenäinen jooga koulu, joka

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv 13.9.2016 HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä

Lisätiedot

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15.

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15. KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen Kevätkauden 2014

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3 / 2014

JÄSENTIEDOTE 3 / 2014 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 3 / 2014 Hallituksen tervehdys Syksyn tapahtumat Tulevan talven ohjelmaa HALLITUKSEN TERVEHDYS Kymmenen ensimmäistä vuotta Tanssikkaan historiassa on tanssittu

Lisätiedot

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille!

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä tanssinopettajat: Jari ja Sari Aaltonen (JaSa) Tanssikoulu Aaltonen, Oulu Kimmo ja Marika Lasanen (KiMa)

Lisätiedot

VESIPEUHULA TENAVAUINTI NAPEROUINTI TAMPEREELLA

VESIPEUHULA TENAVAUINTI NAPEROUINTI TAMPEREELLA VESIPEUHULA TENAVAUINTI NAPEROUINTI TAMPEREELLA TERVETULOA MUKAAN POLSKIMAAN! LEIKKI-IKÄISEN LAPSEN UINTI Matkalla uimataitoon on monta eri vaihetta opittavana. Leikki-ikäisillä eli noin 3 5 vuotiailla

Lisätiedot

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU Han Moo Do Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU www.jklhanmoodo.com Han Moo Do Jyväskylä Open Tervetuloa kilpailemaan Han Moo Do Jyväskylä Open -kilpailuihin 11.1.2014! Kilpailut järjestää Jyväskylän Han Moo

Lisätiedot

Pilates Mestarien käsissä

Pilates Mestarien käsissä CASTREN & SNELLMAN KEHONAHALLINNAN Yhteistyössä METHOD TALVEN PUTKISTO TIETO- JA TAITOPÄIVÄT INSTITUUTTI 2014 Tarjoaa Method Putkisto 3D Luonnollinen kasvoklinikka näytetuntitapahtuman Marja Putkiston

Lisätiedot

ENtiStä tietoisempaan JoHtaJUUtEEN! Johtajuus on työyhteisön erilaisin ja yksinäisin rooli, mutta tärkein woimavara!

ENtiStä tietoisempaan JoHtaJUUtEEN! Johtajuus on työyhteisön erilaisin ja yksinäisin rooli, mutta tärkein woimavara! ENtiStä tietoisempaan JoHtaJUUtEEN! Johtajuus on työyhteisön erilaisin ja yksinäisin rooli, mutta tärkein woimavara! Hyvä JoHtaJa Ja ESimiES! tarvitsetko ajan ja paikan, missä voit tutkia johtamisen ilmiöitä?

Lisätiedot

Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015

Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015 Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015 Mikä on Primeakatemia? Primeakatemia on Studio Moven kilpavalmennuksen koulutusohjelma, joka tarjoaa tanssijoille laadukkaat ja monipuoliset puitteet kehittyä

Lisätiedot

Kallion musiikkikoulu 2014-2015

Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille aloittelijoista edistyneisiin soittajiin. Kallion musiikkikoulu Kallion bändikoulu Musiikkileikkikoulu Pikkukarhu Kallion musiikkikoulu,

Lisätiedot

KOULULAISTEN MUODOSTELMALUISTELUKILPAILUT MALLIOHJELMA JA KILPAILUOHJEET

KOULULAISTEN MUODOSTELMALUISTELUKILPAILUT MALLIOHJELMA JA KILPAILUOHJEET KOULULAISTEN MUODOSTELMALUISTELUKILPAILUT MALLIOHJELMA JA KILPAILUOHJEET SUOMEN TAITOLUISTELULIITTO ry Radiokatu 20, 00093 SLU office@stll.fi www.stll.fi Koululaisten muodostelmaluistelukilpailu Kenelle?

Lisätiedot

Mu2 MONIÄÄNINEN SUOMI, jaksoissa 2, 3 ja 5 Mikä on suomalaista musiikkia, millaista musiikkia Suomessa on tehty ja harrastettu joskus

Mu2 MONIÄÄNINEN SUOMI, jaksoissa 2, 3 ja 5 Mikä on suomalaista musiikkia, millaista musiikkia Suomessa on tehty ja harrastettu joskus MUSIIKIN KURSSIT, jaksomerkinnät koskevat lukuvuotta 2015-2016 Mu2 MONIÄÄNINEN SUOMI, jaksoissa 2, 3 ja 5 Mikä on suomalaista musiikkia, millaista musiikkia Suomessa on tehty ja harrastettu joskus pari

Lisätiedot

O L A R I N K O U L U

O L A R I N K O U L U Tervetuloa! Olarin koulun matematiikka- ja luonnontiedeluokan tiedotustilaisuuteen Olarin koulu Olarin lukion ja Olarin matematiikkaja luonnontiede lukion yhteydessä luokat 7-9 yksi pienluokka 8lk:lla

Lisätiedot

SYYSKAUDEN OHJELMA 2012 Ryhmät alkavat maanantaina 3.9 ja päättyvät viikolla 50/51. Kertoja on 15

SYYSKAUDEN OHJELMA 2012 Ryhmät alkavat maanantaina 3.9 ja päättyvät viikolla 50/51. Kertoja on 15 KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen SYYSKAUDEN OHJELMA

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Pyynikin koulupolku Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1.

Lisätiedot

OPPILASTIEDOTE 2012-2013 TAITEEN PERUSOPETUKSEN LAAJAN OPPIMÄÄRÄN PÄÄTTÖTYÖ

OPPILASTIEDOTE 2012-2013 TAITEEN PERUSOPETUKSEN LAAJAN OPPIMÄÄRÄN PÄÄTTÖTYÖ OPPILASTIEDOTE 2012-2013 TAITEEN PERUSOPETUKSEN LAAJAN OPPIMÄÄRÄN PÄÄTTÖTYÖ PÄÄTTÖTYÖ Keväällä 2013 Vantaan Tanssiopistossa voi suorittaa syventävien opintojen päättötyön. Päättötyön voivat suorittaa

Lisätiedot

Cross Move Company Tanssin opetussuunnitelma

Cross Move Company Tanssin opetussuunnitelma Cross Move Company Tanssin opetussuunnitelma 1 SISÄLTÖ 1 CMC Tanssinopetus 1.1 Toiminta-ajatus 1.2 Opetussuunnitelman laadinta 1.3 Opetuksen tehtävät ja yleistavoitteet 1.4 Arvot 2 Opetuksen toteuttaminen

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2019 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET. Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy kotisivuiltamme:

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2019 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET. Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy kotisivuiltamme: KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2019 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy kotisivuiltamme: www.stepup.fi Toimisto siirtää listalla olevien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta

Lisätiedot

Hei! Oppilastiedote

Hei! Oppilastiedote Hei! Oppilastiedote 11.4.2019 Tervetuloa Tanssi väreissä -esityksiin tulevana lauantaina 13.4. Lukuvuosi-ilmoittautuminen on auennut Tanssiyhdistyksen uusi hallitus on valittu Loppukevään tuntitarkennukset

Lisätiedot

Opiskele skandinavistiikkaa keskellä Ruotsia

Opiskele skandinavistiikkaa keskellä Ruotsia Opiskele skandinavistiikkaa keskellä Ruotsia Tule opiskelemaan ruotsin kieltä ja kulttuuria Ruotsin Västeråsiin! Oletko kiinnostunut ruotsin kielen opiskelusta? Haluatko saada tietoa ruotsalaisesta yhteiskunnasta

Lisätiedot

FITLANDIA-TREENIOPAS. - Juoksijan lihaskunto-

FITLANDIA-TREENIOPAS. - Juoksijan lihaskunto- FITLANDIA-TREENIOPAS - Juoksijan lihaskunto- ASIANTUNTIJA Sanna Malinen Sanna Malinen on 27-vuotias viittä vaille valmis lääkäri. Sanna on harrastanut liikuntaa pikkutytöstä lähtien, ja urheilulajeista

Lisätiedot

ILO- uutiset. Palokan. valloitetaan Turku Gymnaestrada-kenttäohjelmien harjoitukset alkavat marraskuussa. Ensi kesänä

ILO- uutiset. Palokan. valloitetaan Turku Gymnaestrada-kenttäohjelmien harjoitukset alkavat marraskuussa. Ensi kesänä Palokan ILO- Palokan ilo, voimistelu ja liikunta ry Uutiskirje Syyskuu 2017 uutiset Klikkaamalla pääset suoraan uutiseen tai nettisivulle Katso lasten ryhmien vapaat paikat Kurssit: Bailamama9Months Pilates

Lisätiedot

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan!

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Saapuminen Kotkaan ja majoittuminen Majoitumme Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneella (Keskuskatu 21, 48100 Kotka, puh: +358 10 7821 000, kotka.seurahuone@sokoshotels.fi)

Lisätiedot

Lindy Hop avoin Champion ja Lindy Hop avoin seniorit kisataan voimassaolevien WRRC:n sääntöjen mukaan.

Lindy Hop avoin Champion ja Lindy Hop avoin seniorit kisataan voimassaolevien WRRC:n sääntöjen mukaan. Virallisten luokkien sääntötarkennukset Lindy Hop avoin Champion ja Lindy Hop avoin seniorit kisataan voimassaolevien WRRC:n sääntöjen mukaan. Lindy Hop ja Rock n Roll tanssitaan järjestäjän valitsemaan

Lisätiedot

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2015 KISAKUTSU

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2015 KISAKUTSU Han Moo Do Jyväskylä Open 2015 KISAKUTSU www.jklhanmoodo.com Han Moo Do Jyväskylä Open Tervetuloa kilpailemaan Han Moo Do Jyväskylä Open -kilpailuihin 31.1.2015! Kilpailut järjestää Jyväskylän Han Moo

Lisätiedot

Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014

Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014 Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014 MAANANTAI POTKUKELKALLA KYLÄÄN TUTUSTUMINEN Klo 11.00 12.00. Kokoontuminen Lapland Hotel

Lisätiedot

Pole Dance & Show 24.5.

Pole Dance & Show 24.5. Pole Dance & Show 24.5. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle

Lisätiedot

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Karsinnat: Karsinnoissa kaikissa luokissa ja sarjoissa tanssitaan yksi kierros. Lattialla saa olla useita pareja samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min

Lisätiedot

Musiikkipäiväkirjani: Tanssitaan ja liikutaan (DM1) Liikutaan kuten (karhu, nukahtava kissa, puun lehti, puu myrskyssä).

Musiikkipäiväkirjani: Tanssitaan ja liikutaan (DM1) Liikutaan kuten (karhu, nukahtava kissa, puun lehti, puu myrskyssä). Musiikkipäiväkirjani: Tanssitaan ja liikutaan (DM1) Liikutaan kuten (karhu, nukahtava kissa, puun lehti, puu myrskyssä). Musiikkipäiväkirjani: Tanssitaan ja liikutaan (DM1) Liikutaan kuten (karhu, nukahtava

Lisätiedot

Valinnaisaineopas 2015 seitsemännelle luokalle

Valinnaisaineopas 2015 seitsemännelle luokalle 1 Valinnaisaineopas 2015 seitsemännelle luokalle Hyvä kuudesluokkalainen! Sinulla on nyt mahdollisuus päättää oman koulutyösi sisällöstä. Saat valita kiinnostuksesi mukaan yhden lyhyen valinnan seitsemännelle

Lisätiedot

TIEDOT KATSELMUSESITYKSESTÄ

TIEDOT KATSELMUSESITYKSESTÄ Yhteyshenkilö tapahtumassa: Puhelin ja sposti: TIEDOT KATSELMUSESITYKSESTÄ Ryhmän nimi Esityksen nimi Ohjaaja Musiikkiryhmän nimi Seura Kesto Sommittelija tai koreografi Musiikkiryhmän ohjaaja Musiikkitiedot

Lisätiedot

TERVETULOA UNISPORTIIN! Info liikuntatuutoreille, kevät 2011

TERVETULOA UNISPORTIIN! Info liikuntatuutoreille, kevät 2011 TERVETULOA UNISPORTIIN! Info liikuntatuutoreille, kevät 2011 HY:N JA AALLON YHTEISET LIIKUNTAPALVELUT SYKSYSTÄ 2011 kuudella kampuksella 355 päivää vuodessa 7 päivää viikossa aamusta iltaan yli 250 ohjattua

Lisätiedot

Kiitos ilmoittautumisestasi Tango & Tanssilava -tangoleirille!

Kiitos ilmoittautumisestasi Tango & Tanssilava -tangoleirille! Kiitos ilmoittautumisestasi Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä: Kari ja Merja Filpus, Raisiosta (Tanssinohjaus.fi) Mika ja Anna Väisänen, Lappeenrannasta (Tanssikoulu

Lisätiedot

KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE. HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015

KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE. HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015 KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015 (Huom: Stand up -kurssi to su 8. 11.10 tai pe su 9. 11.10!) Järjestäjät: Kajaanin Kaupunginteatteri -alueteatteri,

Lisätiedot

EFEKTI -työpajat ja -vierailut Orimattila

EFEKTI -työpajat ja -vierailut Orimattila EFEKTI -työpajat ja -vierailut Orimattila Ilmoittautumisohjeet: EFEKTIn kautta tilattavat esitykset ja työpajat ovat kouluille ja päiväkodeille maksuttomia. Yksi henkilö voi hakea max. kolmea eri esityskokonaisuutta

Lisätiedot

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 1. Päivä: Lento (Kuopio) - Helsinki München: Willkommen in Deutschland! Ajamme Münchenistä Baijerin läpi, Innsbruckin ohi, henkeäsalpaavan

Lisätiedot

AINEOPETUSSUUNNITELMA VARHAISIÄN MUSIIKKIKASVATUS

AINEOPETUSSUUNNITELMA VARHAISIÄN MUSIIKKIKASVATUS AINEOPETUSSUUNNITELMA VARHAISIÄN MUSIIKKIKASVATUS Hyväksytty sivistyslautakunnassa ( 71/2011) 01.08.2015 OPETUKSEN PAINOPISTEALUEET (HTM)... 2 SUORITETTAVAT KURSSIT (MUSIIKKILEIKKIKOULUN RYHMÄT), NIIDEN

Lisätiedot

TERVETULOA OPISKELEMAAN! Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelman infotilaisuus 27.8.2013

TERVETULOA OPISKELEMAAN! Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelman infotilaisuus 27.8.2013 TERVETULOA OPISKELEMAAN! Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelman infotilaisuus 27.8.2013 Päivän ohjelma 12.00 Opiskelukäytännöt INFIMissä 13.30 Kahvitauko 14.00 Tutkintokohtaiset

Lisätiedot

CHEM-A1000 Korkeakouluopiskelijan ABC

CHEM-A1000 Korkeakouluopiskelijan ABC CHEM-A1000 Korkeakouluopiskelijan ABC Kemian tekniikan korkeakoulu 6.9.2016 Pia Lahti Työpajan tavoite Työpajan jälkeen opiskelija: Tietää mikä on Into, mistä sen löytää ja mitä hyötyä siitä on Tietää

Lisätiedot

Voiko hiipiminen olla tanssia? - Esiripun noustessa. Ninni Heiniö ja Pia Puustelli

Voiko hiipiminen olla tanssia? - Esiripun noustessa. Ninni Heiniö ja Pia Puustelli Voiko hiipiminen olla tanssia? - Esiripun noustessa Ninni Heiniö ja Pia Puustelli Esiripun noustessa Sekä esiintyjillä että yleisöllä on aktiivinen rooli esitystapahtumassa -> vuorovaikutus Esitystilanteessa

Lisätiedot

TUNTIKORVAUKSET SYKSY 2015

TUNTIKORVAUKSET SYKSY 2015 TUNTIKORVAUKSET SYKSY 2015 Opiskelijat voivat korvata poissaolonsa omalta kurssiltaan alla olevan listan mukaisesti. Muista kuin listan mukaisista korvaavuuksista pitää aina sopia erikseen. Jos kurssilla

Lisätiedot

RENTOA YHDESSÄOLOA: TanhuvaaranSpelit tarkkuutta ja yhteistoimintaa kysyvät lajit sopivat kaikille. Ohjaaja valitsee lajit mm. ryhmän toiveiden ja

RENTOA YHDESSÄOLOA: TanhuvaaranSpelit tarkkuutta ja yhteistoimintaa kysyvät lajit sopivat kaikille. Ohjaaja valitsee lajit mm. ryhmän toiveiden ja RENTOA YHDESSÄOLOA: TanhuvaaranSpelit tarkkuutta ja yhteistoimintaa kysyvät lajit sopivat kaikille. Ohjaaja valitsee lajit mm. ryhmän toiveiden ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Spelit suoritetaan urheilukentällä

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Tesoman koulupolku. Tesoma - Lamminpää. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Tesoman koulupolku. Tesoma - Lamminpää. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Tesoman koulupolku Tesoma - Lamminpää lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019.

Lisätiedot

Yleisen sarjan C-, B- ja A-luokissa tanssitaan kaksi kierrosta: hidas 30 34 t/min ja nopea 48 58 t/min. Molemmilla kierroksilla Jam session.

Yleisen sarjan C-, B- ja A-luokissa tanssitaan kaksi kierrosta: hidas 30 34 t/min ja nopea 48 58 t/min. Molemmilla kierroksilla Jam session. Lindy hop sääntötarkennukset: Karsinnat: Karsinnoissa kaikissa luokissa ja sarjoissa tanssitaan yksi kierros. Lattialla saa olla useita pareja samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min ja soiva

Lisätiedot

Let`s dance cup 2016

Let`s dance cup 2016 Moi! Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus järjestää Let's dance cup 2016 tanssitapahtuman, sunnuntaina 6.3 Gloriassa! (Pieni Roobertinkatu 12-14, Helsinki ) Karsinnat klo:9:00 Finaalit klo:16:00 Tapahtumaan

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN JOULUN JA UUDEN VUODEN SPORTIT (voimassa 25.12.2015. 3.1.2016)

TAHKO SPA HOTELLIN JOULUN JA UUDEN VUODEN SPORTIT (voimassa 25.12.2015. 3.1.2016) TAHKO SPA HOTELLIN JOULUN JA UUDEN VUODEN SPORTIT (voimassa 25.12.2015. 3.1.2016) LA 26.12.2015 PE 25.12.2015 Kuka on kylpylän kunkku? Spa Wipit Gamesissa jokainen pääsee testaamaan ketteryyttään Wibit-radalla.

Lisätiedot

LIITE 2. Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma

LIITE 2. Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma LIITE 2 Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma 1 SISÄLTÖ 1 Showtanssin määritelmä...3 2 Showtanssitekniikka...4 3 Esiintyminen...4 4 Improvisaatio tie persoonalliseksi tanssijaksi...6

Lisätiedot

Tervetuloa opettajankoulutuslaitokseen Turkuun!

Tervetuloa opettajankoulutuslaitokseen Turkuun! Tervetuloa opettajankoulutuslaitokseen Turkuun! Alkuseikkailu 2016 17. 19.8.2016 Tervetuloa Opexiin! Onnea, onnea ja vielä kerran onnea uuden opiskelupaikkasi johdosta, sinä uunituore OKL-fuksi! VAKAVA-koe

Lisätiedot

Liikuntapalveluiden liikuntaryhmien ilmoittautumislomake. Nimi Puhelinnumero Ikä

Liikuntapalveluiden liikuntaryhmien ilmoittautumislomake. Nimi Puhelinnumero Ikä Nimi Puhelinnumero Ikä Yhteystiedot saa luovuttaa Orimattilan kaupungin liikuntapalveluille liikuntaryhmiä koskevien peruutusten/muutosten tiedottamiseen (esim. ohjaajan sairastuminen). Kyllä Ei Oletko

Lisätiedot

VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016

VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016 VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016 Viikko-ohjelma on melko sidottu jo Jokipatasalin ryhmien suhteen. Kaupungin koulujen vuoroja odotellessa jotkut ryhmäajankohdat ovat vielä avoimia. Ne ovat

Lisätiedot

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase Hei! Kiitos ilmoittautumisestasi Let s Dance cup tanssitapahtumaan. Tapahtumaa vietetään siis sunnuntaina 6.3.2016 Kulttuuriareena Gloriassa. Osoite: Pikku Roobertinkatu 12-14, 00120 Helsinki. Helsingin

Lisätiedot

Työpajassa tutustutaan rouheaan ja hienostuneempaan katutaiteesseen, erilaisiin tekemisen tekniikoihin ja jalostetaan kokeilumielellä

Työpajassa tutustutaan rouheaan ja hienostuneempaan katutaiteesseen, erilaisiin tekemisen tekniikoihin ja jalostetaan kokeilumielellä TYÖPAJAT 2014-2015 Sinulla on käsissäsi lyhyt selostus niistä kaikista työpajoista, joita voit valita ensi lukuvuodeksi. Kokeile eri mahdollisuuksia ja valitse rohkeasti uusia työpajoja. KATUTAIDE KERAMIIKKA

Lisätiedot

JOULUNÄYTÖKSET TAPIOLASALISSA Lauantai klo näytös

JOULUNÄYTÖKSET TAPIOLASALISSA Lauantai klo näytös JOULUNÄYTÖKSET TAPIOLASALISSA 15.-17.12.2012 Lauantai klo 16.30 näytös Dance pojat 5-6v la 11.00 Dance pojat 6-8v la 11.45 Dance pojat 8-10v la 12.30 PeikkoPOP 4-5v la 15.15 Hip Hop keskitaso 13-15v ke

Lisätiedot

Jokalapsenoikeus on liikkua!

Jokalapsenoikeus on liikkua! liiku.fi/kesis liikuntaleiri 2019 #hyväleiripäivä Jokalapsenoikeus on liikkua! 11. 14.6. Sauvon Ahtela #kesisleiri2019 KESIS ON KAIKILLE AVOIN Erityistä tukea tarvitsevalla leiriläisellä tulee olla oma

Lisätiedot

TANSSITUNNIT KEVÄT 2012

TANSSITUNNIT KEVÄT 2012 TANSSITUNNIT KEVÄT 2012 www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia ITÄMAINEN TANSSI Itämaista ja discoriental-tanssia kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille lapsille, nuorille ja aikuisille naisille. Pojille

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot

AVOIMIEN VIIKKOTUNTIEN AIKATAULUMUUTOKSET JA TUNNIT JOIDEN ILMOITTAUTUMISET EIVÄT SIIRRY SYYSKAUDELTA 2014 KEVÄTKAUDELLE 2015

AVOIMIEN VIIKKOTUNTIEN AIKATAULUMUUTOKSET JA TUNNIT JOIDEN ILMOITTAUTUMISET EIVÄT SIIRRY SYYSKAUDELTA 2014 KEVÄTKAUDELLE 2015 AVOIMIEN VIIKKOTUNTIEN AIKATAULUMUUTOKSET JA TUNNIT JOIDEN ILMOITTAUTUMISET EIVÄT SIIRRY SYYSKAUDELTA 2014 KEVÄTKAUDELLE 2015 Maanantai - Helsinki - Anu Raita palaa äi-yslomalta lasten ja junioreiden ope6ajaksi

Lisätiedot

2. JAKSO - MYÖNTEINEN MINÄKUVA Itsenäisyys, turvallisuus, itseluottamus, itseilmaisu

2. JAKSO - MYÖNTEINEN MINÄKUVA Itsenäisyys, turvallisuus, itseluottamus, itseilmaisu 2. JAKSO - MYÖNTEINEN MINÄKUVA Itsenäisyys, turvallisuus, itseluottamus, itseilmaisu Jokaisella lapsella tulisi olla itsestään kuva yksilönä joka ei tarvitse ulkopuolista hyväksyntää ympäristöstään. Heillä

Lisätiedot

SENIORILIIKUNTA SYKSY 2007 ILMOITTAUTUMINEN Harjula-keskuksen toimistoon 20.8.2007 alkaen klo 8-15.30: puh. (03) 8725 130 Ilmoittaudu nyt! HARJULAN KUNTOUTUS Liikuntaryhmiemme tavoitteena on ikääntyvien

Lisätiedot

SHOWTANSSIKILPAILU SHOW DANCE COMPETITION

SHOWTANSSIKILPAILU SHOW DANCE COMPETITION SHOWTANSSIKILPAILU SHOW DANCE COMPETITION Tanssikilpailun historia ja arvopohja Helmi-tanssikilpailun idea lähti toiveesta ja tarpeesta saada Pääkaupunkiseudulle lisää hyväntahtoisia tanssikilpailuja nuorille

Lisätiedot

Opettajaluettelo Pääkaupunkiseutu

Opettajaluettelo Pääkaupunkiseutu Sivu 1(7) Päivitetty 21.2.2014 Outi Boman Suomi 050 533 1551 Kairo +20104759048 outi(at)outiofcairo.com www.outiofcairo.com op. Helsingissä sekä tiiviskursseja ja yksityistunteja ympäri maailman Masrah

Lisätiedot

Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet

Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet Päivämäärä.. Oppilaitos.. Nimi.. Tehtävä 1 Millainen kielenoppija sinä olet? Merkitse rastilla (x) lauseet, jotka kertovat sinun tyylistäsi oppia ja käyttää kieltä. 1. Muistan

Lisätiedot

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOKATTI DANCE FESTIVALIIN!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOKATTI DANCE FESTIVALIIN! LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOKATTI DANCE FESTIVALIIN! Mukavaa, että osallistut tähän jo kuudetta kertaa järjestettävään aikuisten 25+ tanssifestivaaliin Vuokatissa. Tämän tietopaketin avulla löydät oikeat

Lisätiedot

UUSIA TUNTEJA LUKUVUOSI 2016 2017

UUSIA TUNTEJA LUKUVUOSI 2016 2017 Kuvat: Tekla Váli LUKUVUOSI 2016 2017 LUKUVUOSI 2016 2017 ALKAA 17.8.2016. LUKUVUOSI KESTÄÄ YHTEENSÄ 35 VIIKKOA (17 SYKSYLLÄ JA 18 KEVÄÄLLÄ). OPETUKSESSA EI PIDETÄ SYYSLOMATAUKOA. UUSIA TUNTEJA TEMPPUTANSSI

Lisätiedot

OHJELMA Styling & unstyling with Tim Clinch La 6.- Su , Helsinki ja Kirkkonummi

OHJELMA Styling & unstyling with Tim Clinch La 6.- Su , Helsinki ja Kirkkonummi OHJELMA Styling & unstyling with Tim Clinch La 6.- Su 7.6.2015, Helsinki ja Kirkkonummi Timin ruokakuvausfilosofia ja terveiset työpajaan osallistuville: Monet käyvät valokuvauskursseilla oppiakseen uusia

Lisätiedot

WWW.TANSSIKESKUSFOOTLIGHT.FI

WWW.TANSSIKESKUSFOOTLIGHT.FI WWW.TANSSIKESKUSFOOTLIGHT.FI TANSSIJAN TAIVAS LÖYTYY OSOITTEESTA Bulevardi 14 Sinua palvelevat tanssin ammattilaiset Meiltä löydät tanssitarvikkeet lajiin kuin lajiin! Verkkokauppa osoitteessa www.footlight.fi

Lisätiedot

Työpajassa tutustutaan rouheaan ja hienostuneempaan katutaiteesseen, erilaisiin tekemisen tekniikoihin ja jalostetaan kokeilumielellä

Työpajassa tutustutaan rouheaan ja hienostuneempaan katutaiteesseen, erilaisiin tekemisen tekniikoihin ja jalostetaan kokeilumielellä TYÖPAJAT 2015-2016 Sinulla on käsissäsi lyhyt selostus niistä kaikista työpajoista, joita voit valita ensi lukuvuodeksi. Kokeile eri mahdollisuuksia ja valitse rohkeasti uusia työpajoja. KATUTAIDE KERAMIIKKA

Lisätiedot

Juttutuokio Toimintatapa opettajan ja lapsen välisen vuorovaikutuksen tueksi

Juttutuokio Toimintatapa opettajan ja lapsen välisen vuorovaikutuksen tueksi JUTTUTUOKIO Juttutuokio Toimintatapa opettajan ja lapsen välisen vuorovaikutuksen tueksi Opettajan ja oppilaan välinen suhde on oppimisen ja opettamisen perusta. Hyvin toimiva vuorovaikutussuhde kannustaa,

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lamminpää koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lamminpää koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Lamminpää koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Arvoisa Taekwondoharrastaja

Arvoisa Taekwondoharrastaja Arvoisa Taekwondoharrastaja Meillä on suuri kunnia kutsua kaikki taekwondon ystävät vuoden suurimpaan lajispektaakkeliin Taekwondo-festivaaliin! Kesän 2012 Festivaali on järjestyksessä jo seitsemäs ja

Lisätiedot

Tapiolan lukio. Opi ihmisestä. Opi elämästä. Opi maailmasta. Keskustele ja kyseenalaista.

Tapiolan lukio. Opi ihmisestä. Opi elämästä. Opi maailmasta. Keskustele ja kyseenalaista. Opi ihmisestä. Opi elämästä. Opi maailmasta. Keskustele ja kyseenalaista. Tapiolan lukio tarjoaa laajan sivistyspohjan sekä pitkän kulttuuritradition, jossa tiede ja taide kukoistavat. Suuren lukion laaja

Lisätiedot

MAANANTAI. 9-12v. Alkeet Juniorit. 9-12v. Alkeisjatko 1 Alkeisjatko UUSI! 10-13v. Alkeistaso Miina Heikki Nelli 17.

MAANANTAI. 9-12v. Alkeet Juniorit. 9-12v. Alkeisjatko 1 Alkeisjatko UUSI! 10-13v. Alkeistaso Miina Heikki Nelli 17. MAANANTAI 15.30 16.00 16.15 16.15-17.45 16.15-17.15 16.15-17.30 16.15-17.15 16.30 CityDisco- 16.30-17.30 16.30-17.30 16.30-17.30 16.45 Trainees Waacking& Voguing Locking Juniorit Alkeisjatko 10-13v. 17.00

Lisätiedot

Koulutapahtuma. Ampumaurheilun tietoisku koululaisille. Pohjois-Hämeen Ampujat

Koulutapahtuma. Ampumaurheilun tietoisku koululaisille. Pohjois-Hämeen Ampujat Koulutapahtuma Ampumaurheilun tietoisku koululaisille Koulutapahtuma miksi? Uusista nuorista harrastajista pulaa ampumaseuroissa Isät eivät enää tuo poikiaan automaattisesti radalle Ihmiset eivät oikein

Lisätiedot

OHJELMA 3, HCR-TAVOITE NOUSUJOHTEISELLA TREENILLÄ KOHTI PUOLIMARATONIA

OHJELMA 3, HCR-TAVOITE NOUSUJOHTEISELLA TREENILLÄ KOHTI PUOLIMARATONIA Tämä ohjelma sopii sinulle, joka: Haluat harjoitella kolme-neljä kertaa viikossa ja haluat harjoitteluun mukaan myös vauhtikestävyysharjoituksen Olet juossut aktiivisesti viikoittain, mutta kaipaat harjoitteluusi

Lisätiedot

BALLET KAUKAMETSÄ. Kainuun musiikkiopiston tanssiosaston opinto- opas 2015-2016

BALLET KAUKAMETSÄ. Kainuun musiikkiopiston tanssiosaston opinto- opas 2015-2016 BALLET KAUKAMETSÄ Kainuun musiikkiopiston tanssiosaston opinto- opas 2015-2016 Kuvat: Natalia Hoskio, Anni Kääriäinen, Valeria Andreeva KAINUUN MUSIIKKIOPISTON BALLET KAUKAMETSÄ Ballet Kaukametsä antaa

Lisätiedot

Ateljé Margaretha PL 6370, 00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.f Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.f

Ateljé Margaretha PL 6370, 00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.f Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.f KESÄKUU 2014 Ateljé Margaretha PL 6370, 00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.f Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.f 001-008_CMA_snfdt_juni.indd 1 2013-10-10 14:22 Hyvä Kerhojäsen! Kerhokäsitöiden

Lisätiedot

!Gymnaestrada 2015 sitova ilmoittautuminen

!Gymnaestrada 2015 sitova ilmoittautuminen !Gymnaestrada 2015 sitova ilmoittautuminen Ilmoittautumislomake Yhteyshenkilön tiedot: Nimi: Sähköpostiosoite: Matkapuhelinnumero: Syntymäaika: Peruuta Ilmoittautumislomake: Tilaan osallistujapassin *

Lisätiedot

Syksy 2010 UUTUUSTUOTTEET. www.taitouusimaa.fi. Upeaa Uudeltamaalta!

Syksy 2010 UUTUUSTUOTTEET. www.taitouusimaa.fi. Upeaa Uudeltamaalta! UUTUUSTUOTTEET Upeaa Uudeltamaalta! Uusi, SINUN TÄHTESI -syysmallistomme odottaa jo Sinua. Sen herkulliset kudonnaiset ja kurssit tarjoavat tekemistä moneen makuun ja luovat hyvää oloa ja onnistumisen

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 / 2011

Jäsentiedote 3 / 2011 Jäsentiedote 3 / 2011 Terveiset Tanssikkaasta! Lämmin kesä alkaa kääntyä jälleen syksyksi. Haluammekin kiittää kaikkia Tango & Tanssilavaan osallistuneita! Tapahtumaan osallistui huikeat yli 100 tanssijaa,

Lisätiedot

SAKUgames Frisbeegolfareiden info

SAKUgames Frisbeegolfareiden info SAKUgames 15.5.2019 Frisbeegolfareiden info Tervetuloa kilpailemaan frisbeegolfissa SAKUgames-tapahtumaan Tampereelle 15.5.2019. Tässä infokirjeessä on kerrottu kaikki oleellinen kilpailuun liittyen, sekä

Lisätiedot

COMAPP - Community Media Applications and Participation. Opettajien koulutus - Oppimisen ja opettamisen taidot

COMAPP - Community Media Applications and Participation. Opettajien koulutus - Oppimisen ja opettamisen taidot - Community Media Applications and Participation Opettajien koulutus - Oppimisen ja opettamisen taidot Projektin partnerit: Freiburgin yliopisto, Saksa (projektin koordinaattori) Sunderlandin yliopisto,

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 14.9.2013 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA B-JUNIORIEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT

Lisätiedot

Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi

Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi Hyvinvoiva Sinä - Kehon ja Mielen vireyttä ja lepoa pe 1.3.- su 3.3.2013 Tervetuloa nauttimaan hyvinvoinnista! Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi Mitä voit saada?

Lisätiedot

GRAFIIKANPAJA KURSSITOIMINNASTA

GRAFIIKANPAJA KURSSITOIMINNASTA TISSRUK NAKIIFARGEDIAT LAHDEN TAIDEGRAAFIKOIDEN PAJALLA 2019 EARTH WITHOUT ART IS JUST EH! GRAFIIKANPAJA KURSSITOIMINNASTA Lahden Taidegraafikot ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka yhtenä tehtävänä

Lisätiedot

LAJIESITTELYT ELIXIAN

LAJIESITTELYT ELIXIAN LAJIESITTELYT ELIXIAN tunnit Cycling Start Cycling Start sopii harjoittelun aloittamista suunnittelevalle tai sen vasta aloittaneelle. Ohjaaja on sinua varten ja auttaa sinua turvallisessa, pyörän selässä

Lisätiedot