VARTA FUNSTART TUOTELUETTELO VARTA FUNSTART AGM VARTA FUNSTART FRESHPACK VARTA FUNSTART GEL. 01/11

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VARTA FUNSTART TUOTELUETTELO VARTA FUNSTART AGM VARTA FUNSTART FRESHPACK VARTA FUNSTART GEL. 01/11 www.varta-automotive.com"

Transkriptio

1 ARTA FUNSTART TUOTELUETTELO ARTA FUNSTART AGM ARTA FUNSTART FRESHPACK ARTA FUNSTART GEL 01/

2 TÄYDENNETTY FUNSTART-ALIKOIMA SEKÄ TUTTU JA LUOTETTAA JÄLLEENMYYJÄHAKU NETISSÄ Funstart-akut Funstart FreshPack -akkujen valikoima on nyt laajentunut 2:stä :en tyyppiin ja Funstart AGM -akut ovat lisääntyneet kolmella eli niitä on nyt yhteensä 21 eri tyyppiä. Meillä on siis todella tarjota akku joka käyttötarkoitukseen; moottoripyörästä ajettavaan ruohonleikkuriin. Jälleenmyyjähaku Kun haluat tietää, mistä voit ostaa uuden ARTA-akkusi, käytä jälleenmyyjähakuamme. Syötä maa, postinumero ja asuinpaikkakuntasi nimi sekä valitse haluamasi hakuetäisyys. Saat tulokseksi heti lähimpien jälleenmyyjiesi osoitteet. Lisätietoja: 2

3 SISÄLLYSLUETTELO ARTA Funstart-akut... FUNSTART TRIO ARTA Funstart FreshPack.... ARTA Funstart AGM... ARTA Funstart Gel... Hyvä tietää... 1 Tuotevalikoima... 1 Suositustaulukot... 1 SUOSITUSTAULUKKO... Koska ajoneuvotyyppejä on hyvin paljon ja niiden ominaisuudet muuttuvat jatkuvasti, akkuvalmistaja ei voi taata taulukon tietojen ehdotonta paikkaansapitävyyttä. Ratkaisevia ovat aina ajoneuvovalmistajan antamat tiedot.

4 OIKEAA TEHOA JOKAISEEN NAUTINTOON. ARTA-akuista löytyy takuuvarmasti oikea akku jokaiseen käyttötarkoitukseen, moottoripyöriin, skoottereihin, mönkijöihin, vesiskoottereihin ja moottorikelkkoihin. Kun valitset täydellisesti tarpeitasi vastaavan akun, voit kokea, mitä luotettava energia ja pitkä ajonautinto tarkoittavat. ARTAn uudesta Funstart-tuotevalikoimasta löytyy akku jokaiseen käyttötarkoitukseen. AGM, Gel tai FreshPack ARTA tarjoaa sopivaa teknologiaa jokaiseen käyttöön. ARTAn Funstart FreshPack tarjoaa laajan valikoiman suorituskykyisiä akkuja kaikkiin yleisimpiin ajoneuvoihin, moottoripyörästä mönkijään. Uusi 2in1-pakkaus helpottaa käsittelyä, sillä se sisältää happoa juuri akkuun tarvittavan määrän. Osta, täytä ja käynnistä helppoa! Funstart AGM-akku kestää kallistamista, eikä se vuoda. Lisäksi siinä on keskimääräistä enemmän käynnistysvoimaa. Näiden ominaisuuksien ansiosta se on paras kumppani vaativassa ajossa sekä maastossa, että teillä. Lisäksi se soveltuu mainiosti käytettäväksi vesiskoottereissa ja moottorikelkoissa. Funstart Gel on ARTAn moottoripyöräakkujen aatelia. Se on vuotamaton ja sen teho riittää käynnistämään suurimmatkin koneet luotettavasti jopa pitkän seisonta-ajan jälkeen ja takaa siten häiriöttömän ajonautinnon. ARTA on ykkösvalinta, kun haluat nauttia täydellisestä ajosta. ARTA. THE POWER BEHIND. AND BEYOND.

5 Thanks goes to Triumph Motorcycles Ltd.,

6 FRESHPACK FUNSTART FRESHPACK: AKUUTTAAA TEHOA, HELPPO KÄSITELLÄ. ARTA Funstart FreshPack -akuissa yhdistyy vahva suorituskyky ja pitkäikäisyys sekä vaivaton ja taloudellinen käsittely. ARTA Funstart FreshPack on todellinen 2in1-paketti, joka sisältää akun ja happopakkauksen. Akku toimitetaan kuivana ja täytetään vasta juuri ennen käyttöönottoa. Akun täyttäminen akkuhapolla onnistuu helposti ja siististi mukaan tulevan täyttövälineen avulla. Pakkaus sisältää akkuun tarvittavan juuri oikean happomäärän, ei enempää eikä vähempää. Tyhjä pakkaus on ympäristöystävällinen ja sen voi kierrättää käytön jälkeen. ARTA Funstart FreshPack -akun vankka rakenne ja erityisen laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat luotettavan käynnistystehon alusta lähtien. oit luottaa sen pettämättömään käynnistysvoimaan vaativimmissakin käyttöolosuhteissa. Nyt 1 uutta FreshPack-akkutyyppiä FRESHPACK Soveltuvuus: Complete Package 2in1 Akku, happopakkaus ja täyttöväline Top Starting Luotettava käynnistysteho Longlife Technology Pitkä käyttöikä vaativimmissakin käyttöolosuhteissa

7 AKKU + HAPPOPAKKAUS AKKU + HAPPOPAKKAUS 2 IN1-PAKETTI. 2in1 FreshPack selviä etuja ja uskomattoman vaivaton käsitellä. aivaton käsitellä ain muutama askel ajonautintoon: Osta valmis 2in1-paketti, täytä akku ja käynnistä moottori. Akun täyttäminen hapolla on todella yksinkertaista. Täyttövälineen ja tarkan happomäärän ansiosta mikään ei voi enää epäonnistua. armasti aina täydellinen ARTA FreshPack 2in1 ei ole ainoastaan helppokäyttöinen, vaan myös turvallinen ostaa. Pakkaus on varmistettu kahdella tarralla siten, että komponentit pysyvät varmasti yhdessä. Näin jokainen asiakas voi olla varma siitä, että hänen ostamansa 2in1-paketti on täydellinen. Suojelee ympäristöä Koska hapon määrä on mitoitettu tarkasti akun mukaan, happoa ei jää yli eikä siitä synny jäteongelmaa. Kaiken pakkausmateriaalin voi kierrättää. Säästää aikaa ja kustannuksia Enää ei tarvitse hankkia yksittäisiä komponentteja. 2in1 FreshPack on käyttövalmis paketti, joka sisältää kaiken mitä tarvitset: akun, täyttövälineen ja tarvittavan happomäärän. Nappaa kaikki mukaan kerralla! Laajentunut Funstart-valikoima 2 eri akkutyypin sijasta ARTA tarjoaa nyt :lla Funstart FreshPack -akkutyypillään oikeaa tehoa todella jokaiseen käyttötarkoitukseen. Näin kattava akkuvalikoima on vain ARTAlla. Testaa itse, niin huomaat, että se pitää paikkansa.

8 TÄYDELLINEN YKSITYISKOHTIA MYÖTEN: ARTA FUNSTART FRESHPACK. ARTA Funstart FreshPack on perinteisen ja huippumodernin akun yhdistelmä. Sen tavanomaista suurempi käynnistysvoima kaikissa sääolosuhteissa on täydellisen optimoidun levyrakenteen, innovatiivisen ristikkomuotoilun ja erityislaatuisen erottimen ansiota. Yhdessä ne takaavat ihanteellisen virrankulun ja siten myös tarvittavan energian joka lähtöön. Akun kokonaisrakenne on suunniteltu kestämään voimakasta tärinää ja iskuja, joten se sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin. ARTAn Funstart FreshPack tarjoaa omassa luokassaan maksimaalista suorituskykyä ja laatua sekä huomattavan pitkän käyttöiän. Napojen rakenne ähentää korroosiota, estää hapon vuotamisen ja pidentää näin akun käyttöikää Kennoyhdistäjät Kennoyhdistäjät sijaitsevat mahdollisimman keskellä, jolloin virran kulkema etäisyys lyhenee ja käynnistysvoima lisääntyy Erityinen ristikkomuotoilu Takaa ensiluokkaisen sähkönjohtokyvyn ja tärinänkestävyyden Kotelo ja kansimateriaali Erikoismuovia, joka kestää öljyä ja bensiiniä ja suojaa voimakkailta lämpötilavaikutuksilta Erityinen erotin Takaa korkean käynnistystehon

9 NÄIN TÄYTÄT ARTA FRESHPACK-AKUN. 1. Avaa kaasunpoistoaukko Kaasunpoistoaukon tulppa täytyy poistaa ennen akun täyttämistä. 2. Akun valmistelu Irrota kaikki akun yläosassa sijaitsevat tulpat. Ne irrotetaan joko kiertämällä tai vetämällä tulpan rakenteesta riippuen.. Täytä akku hapolla Anna hapon virrata hitaasti akkuun. Huomaa, että kaikki kennot on täytettävä hapolla yksitellen ja tasaisesti max merkintään asti. Paketissa toimitetun happopakkauksen happomäärä on mitoitettu tarkalleen täytettävän akun mukaiseksi.. Avaa happopakkaus Happopakkaus avataan leikkaamalla täyttöaukon umpikärki saksilla poikki. Huom! Happopakkauksen täyttöaukon kärkeä ei saa leikata liian lyhyeksi, koska muuten täyttöletkua ei voi kiinnittää jäljelläolevaan osaan. Jäljelläolevan osan pituuden pitää olla väh. mm.. Kierrätä happopakkaus Täysin tyhjä happopakkaus on kierrätyskelpoinen ja se voidaan hävittää normaalin jätteen tapaan.. Kiinnitä letku Kiinnitä pakkauksen mukana toimitettu letku tukevasti happopakkauksen täyttöaukkoon.. Kiinnitä tulpat Sulje akku jälleen huolellisesti kiinnittämällä kohdassa 2 poistetut tulpat hapon täyttämisen jälkeen. Akun sivulla sijaitsevan kaasunpoistoaukon tulppaa sen sijaan ei saa enää laittaa paikolleen. TURASUOSITUS: Käytä aina suojasilmälaseja täyttäessäsi akkua. Lähempiä tietoja sivuilla 1/1. 2IN1 FRESHPACK SÄÄSTÄÄ YMPÄRISTÖÄ. ihreä piste ARTA Funstart FreshPack on varustettu saksalaisen vihreä piste -hyötykäyttöjärjestelmän merkillä. Pakkauksen kaikki osat ovat kierrätyskelpoisia myös tyhjä happopakkaus. Ei ylimääräistä happoa Pakkaus sisältää tarkalleen tarvittavan määrän happoa, joten sitä ei jää yli, ongelmajätettä ei siis synny.

10 AGM ARTA FUNSTART AGM: HUIPPULUOKAN SUORITUSKYKYÄ MYÖS ÄÄRIOLOSUHTEISSA. ARTA Funstart AGM-akku on luotu ääriolosuhteita ajatellen. Sen suorituskyky säilyy ennallaan, vaikka virtaa kuluisi pitkään hyvin runsaasti. Samanaikaisesti ARTA Funstart AGM on erityisen rakenteensa ansiosta täysin kallistusvarma ja vuotamaton, sillä on myös hyvä sykli- ja tärinänkestävyys. Muita lyömättömiä etuja ovat vähäinen itsepurkautuminen, pitkä käyttöikä ja huoltovapaus. ARTA Funstart AGM -akun mukana seuraa aina happopakkaus. Nyt uutta AGM-akkutyyppiä AGM Soveltuvuus: Complete Package Akku ja happopakkaus Check Proof Täysin huoltovapaa akkuun ei tarvitse lisätä vettä Top Starting Huipputason käynnistysteho Longlife Technology Äärimmäisen pitkä käyttöikä. Täyttämisen jälkeen akku kestää heti kallistusta astetta vuotamatta.

11 Napojen rakenne ähentää korroosiota, estää hapon vuotamisen ja pidentää näin akun käyttöikää Räjähdyssuoja Estää kipinöiden ja liekkien pääsyn akkuun Kennoyhdistäjät Kennoyhdistäjät sijaitsevat mahdollisimman keskellä jolloin virran kulkema etäisyys lyhenee ja käynnistysvoima lisääntyy Erityinen ristikkomuotoilu Takaa ensiluokkaisen sähkönjohtokyvyn ja tärinänkestävyyden Kotelo ja kansimateriaali Erikoismuovia, joka kestää öljyä ja bensiiniä ja suojaa äärimmäisiltä lämpötilavaikutuksilta Lasivillamatto (AGM) Akkuhappo on imeytetty erikoiseen lasivillamattoon (AGM Absorbent Glass Mat). Tämä parantaa syklikestävyyttä huomattavasti NÄIN TÄYTÄT ARTA AGM-AKUN. 1. Akun valmistelu Laske akku tasaiselle alustalle. Poista tiivistysliuskat.. Akkuhapon virtauksen tarkistaminen armista, että kaikista kuudesta täyttöaukosta kohoaa ilmakuplia. Jätä astia sitten paikalleen vähintään minuutiksi. Ohje: Mikäli jostain täyttöaukosta ei kohoa ilmakuplia, koputa kaksi tai kolme kertaa kevyesti astiaa. Älä koskaan poista astiaa täyttämisen aikana. 2. Akkuhappoastian valmistelu Ota akkuhappoastia (patruunasarja) ulos muovipussista. Irrota sulkuhattulista jota käytetään myöhemmin akun sulkimena astiasta. Huom! Älä poista aukkojen tiivisteitä tai pistä niihin reikää.. Astian poistaminen armista, että akkuhappo on valunut kokonaan pois astiasta. Mikäli akkuhappoa on jäänyt astiaan, koputa astiaa kevyesti edellä selostetulla tavalla. edä sen jälkeen astia varovasti irti akusta.. Akkuhapon täyttäminen Käännä akkuhappoastia ylösalaisin ja laita se akun päälle siten, että kuusi tiivistettyä aukkoa tulee akun kuuden täyttöaukon kohdalle. Paina sen jälkeen astiaa voimakkaasti alaspäin, jotta tiivisteet puhkeavat. Akkuhappo alkaa sen jälkeen virrata akkuun. Huom! Kiinnitä huomiota, että astia ei kallistu, koska se voi estää akkuhapon virtaamista akkuun.. Akun sulkeminen Paina sulkuhattulista hyvin täyttöaukkoon. armista, että lista tulee akun yläosan korkeudelle. Paina sulkuhattulista (akun tulpat) molemmin käsin tasaisesti alas. Täyttäminen on näin päättynyt. Sulkuhattulistaa ei saa poistaa; vettä tai akkuhappoa ei tarvitse enää lisätä. TURASUOSITUS: Käytä aina suojasilmälaseja täyttäessäsi akkua. Lähempiä tietoja sivuilla 1/1.

12 GEL ARTA FUNSTART GEL: KEHITETTY AATIIMPIIN OLOSUHTEISIIN. ARTA Funstart Gel-akuissa happo on sidottu geeliin. Tämän ansiosta akku on täysin huoltovapaa, vuotamaton, lisäksi se kestää kallistamista ja syviä purkauksia. Tästä teknologiasta hyötyvät ennen kaikkea isot ajoneuvot, joissa on ABS-jarrut. Funstart Gel -akulla on erittäin pieni itsepurkautuminen, siksi se käynnistää ongelmitta kuukausienkin seisonta-ajan jälkeen ilman varaamista. ARTA Funstart Gel voidaan asentaa vapaasti eri asentoihin. Tämä erittäin vankkatekoinen akku on tehty kestämään rankintakin off-road-ajoa. GEL Soveltuvuus: Easy Fit Täytetty, varattu ja käynnistysvalmis. Energy Control Geeliteknologian ansiosta minimaalinen itsepurkautuminen ja varastoitavissa C:ssa jopa kuukauden ajan. Check Proof Täysin huoltovapaa, akkuun ei tarvitse lisätä vettä. Safety Check Geeliin sidottu akkuhappo lisää turvallisuutta.

13 ARTA FUNSTART-AKUT: HUIPPULUOKAN SUORITUSTEHOA JOKA AJOTILANTEESSA. Onpa alla sitten veteraanipyörä tai uusinta tekniikkaa edustava malli, ajatpa huviksesi maastossa tai kilparadalla: moottoripyöräily antaa vapauden tunteen. oidaksesi nauttia tästä tunteesta täysin siemauksin on sinun voitava luottaa sataprosenttisesti sekä pyörään että akkuun. ARTA Funstart -akut takaavat juuri tämän keskeytymättömän ajonautinnon. Näppärät skootterit ovat suosittuja varsinkin kaupunkiajossa, sillä ne ovat käteviä kulkuvälineitä lyhyillä matkoilla. Käynnistyksen ja valojen ohella sähkön tarve vaihtelee nopeaan tahtiin: oikea vilkku päälle, vasen vilkku päälle, jarruvalo palaa, ja silloin tällöin on myös äänimerkin paikka. Tässä vaaditaan suorituskykyä, ja tällöin voit aina luottaa ARTAan. Mönkijät ovat mahtavia menopelejä sekä maantiellä että maastossa. Molemmissa riittää haasteita ja ajoneuvon materiaalien on pystyttävä pitämään sen, minkä ne lupaavat. Siksi kallistusvarmat ja vuotamattomat ARTA Funstart -akut ovat varsinkin maastoajossa ykkösvalinta kaikille niille, jotka vaativat ajoneuvoltaan huippusuorituksia. esiskootterit ovat huviajoa parhaimmillaan. Ajatpa sitten peilityynellä järvellä tai lainehtivalla merellä, vesiskootterilla ajo on puhdas nautinto, kunhan akku ei temppuile. Onneksi on olemassa ARTA Funstart. Näitä akkuja ei hyppyjen ja aaltojen aiheuttama mekaaninen kuormitus hetkauta. Moottorikelkoissa kylmäkäynnistyskyvyllä on aivan erityinen merkitys. Jo käynnistysakkujen keksimisestä alkaen niiden laatua on mitattu juuri sillä, miten ne kestävät jäätävän kylmiä sääolosuhteita. ARTA Funstart -akut tekevät kelkkailusta lumisissa metsissä ja rinteillä todellisen nautinnon löydä sinäkin aivan uusi talvinen maailma. Oikealla ruohonleikkurilla ja sopivalla ARTA Funstart -akulla leikkaat nurmikot vaivatta. ARTA Funstart -akku on puutarhanhoitajan luotettava ja kestävä kumppani, jonka avulla ruohonleikkuu sujuu mukavasti ja helposti - myös laajoilla nurmikkoalueilla. 1

14 HYÄ TIETÄÄ TURALLISUUS YKKÖSSIJALLA. TARKISTA Tarkista akun toiminta ennen käynnistystä ja varaamista seuraavasti: 1. Tarkista, ettei navoissa, liitoksissa, liittimissä ja johdoissa esiinny vaurioita, murtumia, korroosiota yms. 2. Tarkista, että akun kotelo on vahingoittumaton ja tiivis, eikä siinä esiinny värimuutoksia.. Tarkista hapon määrä (vain Funstart FreshPack) ja lisää tarvittaessa tislattua vettä. Jos havaitset akussasi olevan vikaa, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi. TESTAA Parhain ja vaivattomin tapa testata akun toiminta on käyttää voltti- tai yleismittaria, jolla mitataan akun jännite (). Tarkista akkusi varaustila seuraavasta taulukosta: Jännite araustila Tila Toimenpide FreshPack AGM >, olt 1,0 olt 0 % Ei tarvetta toimenpiteille, olt, olt % Ei tarvetta toimenpiteille,1 olt, olt 0 % Akku täytyy varata, olt,2 olt 2 % Akku täytyy varata <, olt <,0 olt 0 % Akku ei ole enää toimintakykyinen ARAA Pystyäkseen takaamaan tarvittavan tehon, käynnistysvoiman ja jännitteen akun pitää olla täyteen varattu. Siksi akku kannattaa varata silloin tällöin. Suositeltava varausvirta ampeereissa on % ilmoitetusta kapasiteetista (esim. akku varataan 0, A virralla). Akun mukana seuraavasta käyttöohjeesta löydät yksityiskohtaisen kuvauksen siitä, miten varaaminen tapahtuu. 1

15 Thanks goes to Triumph Motorcycles Ltd., HUOLTO Akun huoltotarve riippuu sen käyttöiästä. Teknisistä syistä on kuitenkin suositeltavaa huoltaa akku periaatteessa kuukausittain myös pitkien seisonta-aikojen aikana: 1. Tarkista hapon määrä (vain Funstart FreshPack) ja lisää akkuun tarvittaessa tislattua vettä. 2. Huolehdi siitä, että akku ja navat pysyvät puhtaina.. Tarkista, että johtojen liitokset ja liittimet ovat kunnossa ja ettei akun kotelo ole vahingoittunut.. ARTA-akun mukana saat aina täydelliset käyttö- ja huolto-ohjeet. PITKÄT SEISONTA-AJAT Moottoripyörä-akkujen toimintahäiriöiden yleisin syy on sulfatoituminen pitkien seisonta-aikojen takia, yleensä ajokauden loputtua. Akun purkautumisen yhteydessä muodostuu sulfaatteja, jotka kerääntyvät elektrodien pinnalle ja kiteytyvät. Tämän seurauksena akun teho heikkenee tai akku saattaa jopa vaurioitua käyttökelvottomaksi. Siksi on tärkeää muistaa seuraavat toimenpiteet: 1. araa akku täyteen ja varastoi se kuivaan ja puhtaaseen tilaan. Irrota moottoripyörän käynnistyskaapeli akun miinusnavasta. 2. Tarkista varaustila säännöllisesti ja varaa akku tarvittaessa uudelleen. 1

16 TÄSTÄ LÖYDÄT JUURI OIKEAN ARTA FUNSTART -AKUN. AGM FRESHPACK ARTAn koodi JIS-koodi Ulkomitat [mm] P L K Kytkentä, kaasunpoisto Kapasiteetti [] Kylmäkäynnistyskyky A EN Napa ARTAn koodi JIS-koodi Ulkomitat [mm] P L K Kytkentä, kaasunpoisto Kapasiteetti [] Kylmäkäynnistyskyky A EN Napa ARTA FUNSTART AGM ARTA FUNSTART FRESHPACK OLT A1 YTL- YTL-BS Y A1 YTRA-BS 0 Y A1 *** N-2A-2 N-2A- N-2A- NA-2A- 1** 1 + K A A1 YTXL- YTXL- YTXL-BS Y Y A1 N-B-1 0** Y A1 *** B Y A1 NA-A 2* Y A A A A A1 YTXA- YTXA-BS YTB- YTB-BS YTZS- YTZS-BS YTX- YTX-BS YTZS- YTZS-BS Y Y Y Y Y FRESHPACK ARTAn koodi JIS-koodi Ulkomitat [mm] P L K Kytkentä, kaasunpoisto Kapasiteetti [] Kylmäkäynnistyskyky A EN Napa A A1 YTZS- YTZS-BS YTB- YTB-BS Y Y ARTA FUNSTART FRESHPACK OLT A A1 YBL-A YBL-B 0** 0** Y Y 0 00 A A A A A A A A A A1 UUSI YTX- YTX-BS YTA- YTA-BS YTZ1S- YTZ1S-BS YTX1- YTX1-BS YTB- YTB-BS YT1B- YT1B-BS YTX1--1 YTX1-BS-1 YTX1- YTX1-BS YTXL- YTX- YTX-BS Y 10 + Y Y Y Y Y Y Y Y Y alikoimaan lisätyt uudet ARTA-akkutyypit näkyvät taulukossa värillisinä A1 YBL-B 1** 1 + Y A1 N-B 1** Y A1 N.-B 1** Y A1 *** N.A-B Y A1 N-B YBL-B 1** Y A1 *** N-A Y A1 GMCZ-D YBC-A 0** + 0 Y A1 YB-A 1** Y A A1 N-B-1 YB-B N-B YBL-B 1** Y 1** + 0 Y A1 YBL-A2 1** Y A A1 0 0 A A1 N-A N-A-1 N-A-2 YBL-A2 N-B YBL-B YBL-B2 NA-A-1 YBA-A YBAL-A YBAL-A2 1** Y 1** Y 1** Y 1** Y 1

17 FRESHPACK ARTAn koodi JIS-koodi Ulkomitat [mm] P L K Kytkentä, kaasunpoisto Kapasiteetti [] Kylmäkäynnistyskyky A EN Napa NAAT Napa Edestä Sivusta Ylhäältä Y1 ARTA FUNSTART FRESHPACK OLT 01 0 A1 YBA-B 1** Y A1 N1-A YB1L-A2 1** Y A1 YB1-A2 1** Y A1 YB1L-B2 1** Y A1 *** YB1-B Y Y2 Y Y Y Y A1 *** YB1A-A Y Y A1 YB1B-A YB1B-A1 ** Y Y A1 YB1AL-A2 ** Y A1 1** Y A1 YB1L-A ** Y A1 YB1L-B 1** Y A1 YB1-B 1** Y Y Y Y Y A1 1** Y A1 YB1CL-B Y 0 0 A1 Y0-N1L-A Y0N1L-A2 ** Y Y1 Y A1 *** SY0-N1L-AT Y A1 N Y A1 21 Y0-N2L-A 1** Y JOHDINLIITOKSET A1 *** U1 () Y A1 *** U1R () Y A1 00 1** Y A1 *** YB0L-B Y + K0 Johdin, pistoke ja sulake pos. navalle sekä johdin ja pistoke neg. navalle. GEL ARTAn koodi JIS-koodi Ulkomitat [mm] Kytkentä, kaasunpoisto Kapasiteetti [] P L K Kylmäkäynnistyskyky A EN Napa ARTA FUNSTART GEL** A Y ARTA Funstart AGM ja ARTA Funstart FreshPack -akut on asennettava tulpat ylöspäin. EN-testattu kylmäkäynnistyskyky 1 C:ssa, kun U s/, voltin akulla, ja 1 C:ssa, kun U s/, voltin akulla. * Akuissa on keskitetty kaasunpoisto. N. mm korkeampi. ** Akuissa on keskitetty kaasunpoisto kannen kautta. *** saatavilla huhtikuusta alkaen 1

18 SUOSITUSTAULUKKO: FUNSTART FUNSTART FRESHPACK. SUOSITUSTAULUKKO: JIS-KOODI ARTAN KOODI. AGM Yuasa GS Furukawa CNB / Yacht ARTAN KOODI ARTA FUNSTART ARTA FUNSTART FreshPack ARTA FUNSTART AGM YTL- YTL-BS GTL-BS FTL-BS CTL-BS A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë 0 00 A A1 0 Ë A1 0 0 A1 0 Ë 0 0 A A1 0 Ë 01 0 A A1 0 Ë 01 0 A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A1 0 0 A1 0 Ë 0 0 A A1 0 Ë 01 0 A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A1 YTXL- YTXL-BS GTXL-BS FTXL-BS CBTXL-BS A1 YTRA-BS GTRA- FTRA-BS CTRA-BS A1 YTXL- YTXL- YTXL-BS YTXA- YTXA-BS YTB- YTB-BS YTZS- YTZS-BS YTX- YTX-BS YTZS- YTZS-BS YTZS- YTZS-BS YTB- YTB-BS YTX- YTX-BS YTA- YTA-BS YTZ1S- YTZ1S-BS YTX1- YTX1-BS YTB- YTB-BS YT1B- YT1B-BS YTX1--1 YTX1-BS-1 YTX1- YTX1-BS YTXL- YTX- YTX-BS GTXL-BS FTXL-BS CBTXL-BS A1 GTXL-BS FTXL-BS CBTXL-BS A1 GTXA-BS FTXA-BS CBTXA-BS A1 GTB- GTB-BS CTB- CTB-BS FTZS CTZS CTZS-BS A A1 GTX-BS FTX-BS CBTX-BS A1 FTZS CTZS CTZS-BS FTZS CTZS CTZS-BS GTB- CTB- / CTB-BS A A A1 GTX-BS FTX-BS CBTX-BS 0 00 A A1 FTZ1S CTZ1S / CTZ1S-BS A1 GTX1-BS FTX1-BS CBTX1-BS 01 0 A1 GTB- GTB-BS GT1B- GT1B-BS CTB- CTB-BS CT1B- CBT1B-BS A A1 GTX1-BS-1 FTX1-BS-1 CBTX1-BS A1 GTX1-BS FTX1-BS CBTX1-BS A1 GTXL-BS FTXL-BS CBTXL-BS A1 GTX-BS FTX-BS CBTX-BS A1 1

19 SUOSITUSTAULUKKO: JIS-KOODI ARTAN KOODI. FRESHPACK FRESHPACK Yuasa GS Furukawa CNB / Yacht ARTAN KOODI Yuasa GS Furukawa CNB / Yacht ARTAN KOODI ARTA FUNSTART FRESHPACK ARTA FUNSTART FRESHPACK N-2A-2 N-2A- N-2A- NA-2A- N-2A-2 N-2A- N-2A- NA-2A- N-2A-2 N-2A- N-2A- NA-2A- N-2A-2 N-2A- N-2A- NA-2A A1 YBAL-A FBAL-A CBAL-A 01 0 A1 YBAL-A2 FBAL-A2 CBAL-A A1 N-B-1 N-B-1 N-B-1 N-B A1 B- B- B- B A1 NA-A NA-A NA-A NA-A A1 YBL-A GM-A FBL-A CBL-A A1 YBL-B GM-B FBL-B CBL-B A1 YBL-B GM-B FBL-B CBL-B A1 N-B GMZ-B FBL-B CBL-B A1 N.-B N.-B N.-B N.-B A1 N.A-B N.A-B N.A-B N.A-B A1 N-B N-B N-B N-B A1 YBL-B GM-B-1 FBL-B CBL-B A1 N-A N-A N-A N-A A1 YBA-B FBA-B CBA-B 01 0 A1 N1-A "N1-A "N1-A N1-A A1 YB1L-A2 GM1Z-A FB1L-A2 CB1L-A A1 YB1-A2 GM1Z-A FB1-A2 CB1-A A1 YB1L-B2 GM1Z-B FB1L-B2 CB1L-B A1 YB1-B2 FB1-B2 CB1-B A1 YB1A-A2 GM1AZ-A-1 FB1A-A2 CB1A-A A1 YB1B-A GM1B-A FB1B-A CB1B-A A1 YB1B-A1 FB1B-A1 CB1B-A A1 YB1AL-A2 GM1A-A FB1AL-A2 CB1AL-A A A1 YBC-A GMCZ-D FBC-A CBC-A A1 YB1L-A GM1A-A FB1L-A CB1L-A A1 YB-A GMZ-A FB-A CB-A A1 N-B-1 N-B-1 N-B-1 N-B A1 YB-B GMZ-B FB-B CB-B A1 N-B N-B N-B N-B A1 YBL-B GMZ-B FBL-B CBL-B A1 YBL-A2 GMZ-A-1 FBL-A2 CBL-A A1 N-A N-A N-A N-A 0 00 A1 N-A-1 N-A-1 N-A-1 N-A A1 N-A-2 N-A-2 N-A-2 N-A A1 YBL-A2 GMZ-A FBL-A2 CBL-A A1 N-B N-B N-B N-B A1 YBL-B GMZ-B FBL-B CBL-B A1 YBL-B2 GMZ-B-2 FBL-B2 CBL-B A1 NA-A-1 NA-A-1 NA-A-1 NA-A A1 YBA-A GMAZ-A-1 FBA-A CBA-A 0 0 A1 YB1L-B GM1Z-B FB1L-B CB1L-B A1 YB1-B GM1Z-B FB1-B CB1-B A A1 YB1CL-B GB1CL-B FB1CL-B CB1CL-B A1 Y0-N1L-A F0-N1L-A S/C0-N1L-A 0 0 A1 Y0N1L-A2 GM1Z-A F0-N1L-A2 C0-N1L-A2 0 0 A1 SY0-N1L-AT GM1Z-A SC0-N1L-AT 01 0 A1 N2- N2- N A A1 Y0-N2L-A - F0-N2L-A C0-N2L-A A1 U1 () A1 U1R () A F0-N0L-A C0-N0L-A A1 YB0L-B FB0L-B CB0L-B A1 1

20 NOTES

21 AERMACCHI > APRILIA AERMACCHI - 1 CCM SX APRILIA 0 CCM Rally AC/LC RS 0/Extrema SR Replica/Racing Replica 00 Sonic 00 SR Netscaper 00 RX-0 Scarabeo 2T Scarabeo T 0 Sonic, GP - Sportcity One 0 SR 0 - SR SR CARB 0-0 SR IE 0-0 SX 0 0 AF Amico GL/LK/LX/Sport Area 1-0 Sonic AC/LC - 0 Classic 0 SR 0 LC Netscaper SR 0 WWW ET LC SR Urban/iper Europa Gulliver 0 AC/LC Red Rose/Classic 0 SR 0 LC Stealth/WWW Tuareg Rally/Wind H2O 00 Pegaso 00 Habana, Custom 0 - Rally RS RX 0-0 Scarabeo Scarabeo Diech 02 SR 0-0 SR 0 DITECH CCM Scarabeo ST Scarabeo 0 2T CCM AF-1 Sintesi/Sport Pro Mojito A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A1 N-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B N-B-1 YB-B YBL-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B YBL-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B N-B-1 YB-B YBL-B YTXL-BS

22 APRILIA APRILIA CCM Rambla 0-0 RS Extrema, RX RS Replica RX - RX 0 SX 0 Scarabeo 0 Scarabeo Light 0 Sportcity Cube 0 Sportcity One 0 AF-1 Futura/Europa AF1 Project / Replica AS R ST [K-Start] STX [K-Start] Tuareg [K-Start] Atlantic Classic - 0 ETX [E-Start] - 0 ETX [K-Start] - 0 Habana - 02 Leonardo (1 kw) - 0 Pegaso Rally S ST,STX [E-Starter] STX [E-Start] Tuareg [E-Start] Tuono Red Rose/Classic RS Scarabeo - 0 SR - 0 Tuareg Rally Tuareg Rally - Tuareg Rally/Wind - 10 CCM Mojito Scarabeo Leonardo SR A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A1 YTX-BS N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B YBL-B YBL-B YTX-BS YTX-BS YTX-BS N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N.-B N.-B N.-B N.-B YBAL-A YBAL-A2 N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N.-B YTX-BS YBAL-A YBAL-A2 N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B YBAL-A YBAL-A2 YTXL-BS N-2A-2 / N-2A- N-2A- / NA-2A- N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B YTXL-BS YBAL-A YBAL-A2 YTX-BS YTXL-BS

23 APRILIA APRILIA 0 CCM Scarabeo Scarabeo 0 Light 0 Sportcity 0 Sportcity 0 Cube 0 Atlantic 0-0 ETX [K-Start] STX 0 Leonardo Scarabeo 00-0 CCM Scarabeo 0 Scarabeo 0 Scarabeo Light 0 SportCity 0 - Sportcity 0-0 ETX [E-Start] Leonardo RS (1 kw) CCM Sportcity Cube CCM ETX [E-Start] ETX [K-Start] Tuareg Wind (2 kw) - 00 CCM Atlantic Sprint 00 0 Scarabeo 00 Light 0 0 CCM RX 0 Enduro 0-0 SX 0 Supermoto 0-0 SX 0 SX 0 CND SX 0 US 00 CCM Atlantic 0-0 Scarabeo 00 0 Scarabeo 00 0 Scarabeo 00 Light 0 Atlantic 00 (2 kw) 0 0 CCM RX Enduro 0-0 SX 0 SX 0 CND 00 CCM Tuareg - Pegaso A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A1 YBAL-A YBAL-A2 YTX-BS YTX-BS YTX-BS YBAL-A YBAL-A2 N.-B N.-B YBAL-A YBAL-A2 YBAL-A YBAL-A2 YBAL-A YBAL-A2 YTX-BS YTX-BS YTX-BS YTB-BS N1-A YB1L-A2 YBAL-A YBAL-A2 YBL-B YTX-BS N1-A YB1L-A2 N.-B N-B-1 YB-B YTX-BS YTX-BS YTXA-BS YTXA-BS YTXA-BS YTXA-BS YTZS-BS N1-A YB1L-A2 N1-A YB1L-A2 YTX-BS YTX-BS YB1L-B2 YTXA-BS YTXA-BS YTXA-BS N1-A YB1L-A2 N1-A

24 APRILIA > BENELLI APRILIA 00 CCM ETX 00 [E-Start] ETX 00 [K-Start] 0 CCM Pegaso Pegaso 0 TRAIL 0-0 ETX 0 [E-Start] ETX 0 [K-Start] Moto. - Pegaso Stark 00 0 CCM Dorsoduro 0 0 Shiver CCM MANA 0 00 CCM RS 00 Factory (2 kw) 0-0 RS 00 Mille TUONO Tuono Fighter 0 ET 00 Caponord 02-0 RST Mille Futura 01-0 RS 00 Mille 00-0 SL 00 Falco 00-0 RS 00 Tuono R Factory 0-0 RS Mille R 00-0 RS Mille SP - BENELLI 0 CCM Quattronovex 0 Scooty LX / DLX 1 GT/Sport/Racing Devil E-Starter - K2 0 - KBX Scooty LX/DLX Pepe Spring 0-0 CCM Pepe LX 0-0 K CCM CS Scooter Adiva Jarno E-Starter elvet CCM elvet A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A1 0 0 A1 YB1L-A2 N1-A YB1L-A2 N.-B YTX-BS YTX-BS N1-A YB1L-A2 N.-B YBAL-A YBAL-A2 YBAL-A YBAL-A2 N1-A YB1L-A2 YTX1-BS YTX1-BS YTX1-BS YTX-BS YTX1-BS YTX-BS YTX-BS YTX1-BS YTX-BS YTX1-BS YTX1-BS YTX-BS YTX-BS YTX-BS YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YTL-BS N-B N-B-1 YB-B N-B YBL-B YTX1-BS N-B-1 YB-B YTX-BS NA-A-1 YBA-A

25 BENELLI > BETAMOTOR BENELLI 00 CCM LS 00 SS CCM 0 Tornado U.T. CCM Tornado 0 CCM Sei SS CCM TNT 0 00 Sei ( kw) 0 1 CCM TnT 1 Café Racer (1 kw) 0-0 TnT 1 Sport (1 kw) TnT 1 Titanium 0-0 Tornado Tre Trek BETAMOTOR 0 CCM Adventure ARK 0 AC/LC Quadra 0 Chrono - Eikon Eikon 0 01 Tempo 0 - CCM Alp T - 0 Eikon 00 RR 0-0 Urban CCM Alp T 0 ( kw) - 0 Urban CCM Euro 0 (22 kw) Jonathan 0 ( kw) 00 CCM YB CCM SB CCM HS CCM YB Dieci YB A1 0 0 A1 0 0 A A A1 0 0 A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A1 N1-A YB1L-A2 NA-A-1 YBA-A NA-A-1 YBA-A N1-A YB1L-A2 N1-A YB1L-A2 NA-A-1 YBA-A YTZ1S-BS 00 YTX1-BS YTX1-BS YTZ1S-BS YTA-BS YTZ1S-BS YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YTX-BS YBL-B YTX-BS YTX-BS YTX-BS YBAL-A YBAL-A2 N1-A YB1L-A2 N1-A YB1L-A2 YTX1-BS N1-A YB1L-A2

Rattaat. MERKKI/MALLI cc Vm Eturatas Hinta Takaratas Hinta Takaratas Hinta Ketjusuositus APRILIA

Rattaat. MERKKI/MALLI cc Vm Eturatas Hinta Takaratas Hinta Takaratas Hinta Ketjusuositus APRILIA Rattaat P.B.R Sprockets on ollut johtavia ratasvalmistajia maailmassa jo yli kolmekymmentä vuotta. P.B.R. tunnetaan myös maailman kilparadoilla; kaudella 2007 P.B.R:n tuotteisiin luottivat mm. Carlos Checa

Lisätiedot

Moottoripyöränrengashinnasto

Moottoripyöränrengashinnasto Another Great Year thanks to Moottoripyöränrengashinnasto 2008 Prislista MC-däck 1.5.2008 RADIAL ETURENKAAT Framdäck 16 130/70 ZR16 61 W PILOT SPORT F TL 057179 159,84 195,00 17 110/70 ZR17 54 W PILOT

Lisätiedot

Jarrupalat. Jarrupalat

Jarrupalat. Jarrupalat Newfren on valmistanut jarruosia moottoripyöriin jo yli puoli vuosisataa. Yhtiön panostukset tuotekehitykseen varmistavat tuotteiden huippulaadun. Newfren on kehittänyt jarrukenkien ja - palojen, sekä

Lisätiedot

Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2005

Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2005 Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2005 Ajoneuvon yleiseen vähittäismyyntiarvoon vaikuttavat lisäksi muut yksilölliset ominaisuudet, kuten ajokilometrit, varusteet ja kunto,

Lisätiedot

Ryhmä 11-02 Tuotekoodi: 1115-11-08 Helsinki 1015. EXIDE-akut Tekniset tiedot

Ryhmä 11-02 Tuotekoodi: 1115-11-08 Helsinki 1015. EXIDE-akut Tekniset tiedot Ryhmä 11-02 Tuotekoodi: 1115-11-08 Helsinki 1015 EXIDE-akut Tekniset tiedot Hakemisto Sivu Käynnistysakut 38-100Ah... 3-4 Käynnistysakut 100-235Ah... 5 Marine & Multifit... 6 MC Akut... 8-10 Tekniset kaaviot...11

Lisätiedot

Lappeenrannan Ilmailuyhdistys

Lappeenrannan Ilmailuyhdistys Lappeenrannan Ilmailuyhdistys Tapahtuman tuloksia, moottoripyörät Kierroksia: 396 Osallistujia: 328 Autot Moottoripyörät Kaikki Ajoneuvo Lähtöaika Aika 400 (s) Nopeus (km/h) Valmistaja Malli Tyyppi Selitys

Lisätiedot

Ryhmä Tuotekoodi: Helsinki EXIDE-akut Tekniset tiedot

Ryhmä Tuotekoodi: Helsinki EXIDE-akut Tekniset tiedot Ryhmä 11-02 Tuotekoodi: 1115-11-08 Helsinki 1016 EXIDE-akut Tekniset tiedot Hakemisto Sivu Käynnistysakut 38-110 Ah... 3-4 Käynnistysakut 110-235 Ah... 5 Marine & Multifit... 6 MC Akut... 8-10 Tekniset

Lisätiedot

Moottoripyöränrengashinnasto

Moottoripyöränrengashinnasto HYPERSPORT TORING/CSTOM SKOOTTERI TRAIL SPORT-TORING MOTOCROSS TRIAL ENDRO Moottoripyöränrengashinnasto 2009 Prislista MC-DÄCK 1.1.2009 POWER ONE COMPETITION ET TAKA 17 110/70 120/70 ZR 17 R 17 ZR17 54

Lisätiedot

MOTOCROSS JA ENDURO VANTEET

MOTOCROSS JA ENDURO VANTEET HINNASTO 2014 Hinnat sisältävät 24% alv Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin Etuvanne 65 cc VÄRI OSH Etuvanne 125cc+ VÄRI OSH 14-1,60 inch SILVER 441,00 21-1,60 inch SILVER 465,00 GOLD 456,00 GOLD 476,00

Lisätiedot

Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2014

Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2014 Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2014 Ajoneuvon yleiseen vähittäismyyntiarvoon vaikuttavat ajokilometrien ja kunnon lisäksi varusteet, mutta tietoja niistä ei voida teknisten

Lisätiedot

Kampiakselit, peruskorjatut

Kampiakselit, peruskorjatut Shortblock, peruskorjatut Peruskorjattuja koneita on saatavissa n. kuukauden toimitusajalla. Kaikki mallit, myös vesijettiin. Tilausvaiheessa tarvitaan kaikki valmistajan tiedot ja sylinterin sekä alakerran

Lisätiedot

HINNASTO 1.1.2014. Exide Technologies Oy Takkatie 21 00370 Helsinki Puh: 09 4154 5500 Fax: 09 4154 5501 tilaus.startti@eu.exide.com www.exide.

HINNASTO 1.1.2014. Exide Technologies Oy Takkatie 21 00370 Helsinki Puh: 09 4154 5500 Fax: 09 4154 5501 tilaus.startti@eu.exide.com www.exide. HINNASTO 1.1.2014 Exide Technologies Oy Takkatie 21 00370 Helsinki Puh: 09 4154 5500 Fax: 09 4154 5501 tilaus.startti@eu.exide.com www.exide.fi 1.1.2014 Käynnistysakut 38-100Ah Exide koodi. NEX /DIN Hinta

Lisätiedot

Camoplast mattojen alkuperäismitoitukset

Camoplast mattojen alkuperäismitoitukset Teo Lehtimäki Oy Camoplast mattojen alkuperäismitoitukset Kansikuvassa: Bruce Dashnaw Seuraavilla sivuilla on Camoplastin tekemä tekninen taulukko moottorikelkkojen telamoista, mittoineen. Ohessa muutama

Lisätiedot

Tekniikka MÄNNÄT. Variaattorit. Sähköosat. Pakoputken osat 83. Voimansiirto 84. Telamatot ja telaston osat 85. Jarrupalat ja vaijerit.

Tekniikka MÄNNÄT. Variaattorit. Sähköosat. Pakoputken osat 83. Voimansiirto 84. Telamatot ja telaston osat 85. Jarrupalat ja vaijerit. MÄNNÄT Arctic-Cat Mäntä Sylinteri- Männän Neula Mäntäsarjan Mallit Vuosimalli Koko Sarja Hinta Putket Hinta Rengas Hinta Laakeri Hinta Alkup. Numero JAG 275 1976 54.00mm -06 66,00 3002-070 LYNX 2000T F/A

Lisätiedot

DERBI 125 VARAOSAHINNASTO 2015 HINNAT NETTOHINTOJA SIS.ALV 23% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN

DERBI 125 VARAOSAHINNASTO 2015 HINNAT NETTOHINTOJA SIS.ALV 23% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN DERBI 125 VARAOSAHINNASTO 2015 HINNAT NETTOHINTOJA SIS.ALV 23% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN MOOTTORIN OSAT ÖLJYSUODATTIMET GPR.09-15 TU365HV ÖLJYSUODATIN HV 9,00 MULHACEN.07-12

Lisätiedot

www.totaltek.fi Photo: Annukka Tiittanen CARBIDE RUNNERS

www.totaltek.fi Photo: Annukka Tiittanen CARBIDE RUNNERS www.totaltek.fi Photo: Annukka Tiittanen CARBIDE RUNNERS 2016 01.08.2015 Kaikki hinnat pareittain sis. ALV 24 % TOTALTEK CARBIDE RUNNERS Suomalaisia laatuohjareita vaativille asiakkaille RETKEILYYN Kun

Lisätiedot

Ylempi A-varsi vasen & oikea Oem# Hinta: 100,-

Ylempi A-varsi vasen & oikea Oem# Hinta: 100,- A-VARRET, YLEMMÄT 1/9 88-471 Ylempi A-varsi vasen & oikea Oem# 1703-094 88-474 Ylempi A-varsi vasen & oikea Oem#0703-939 CF5 EFI 2009 CF6 EFI 2009-10 CF8 (ALL OPTIONS) 2009-10 CF1000 (ALL OPTIONS) 2009

Lisätiedot

SUODATIN- PATRUUNAT MASINO-HYDROSTO KEY OY

SUODATIN- PATRUUNAT MASINO-HYDROSTO KEY OY 1 SUODATIN- PATRUUNAT 2006 10 MASINO- KEY OY 2 Masino-Hydrosto key Oy toimittaa suodatusjärjestelmiä, suodattimia ja patruunoita hydrauli- ja kiertovoitelujärjestelmiin, kompressoreihin, ilmalle, vedelle

Lisätiedot

Aktuaariyksikkö. Liikennevakuutuksen moottoripyörätutkimus

Aktuaariyksikkö. Liikennevakuutuksen moottoripyörätutkimus 15.10.2015 Aktuaariyksikkö Liikennevakuutuksen moottoripyörätutkimus Sisällysluettelo 1. Tiivistelmä... 3 2. Moottoripyörätutkimus... 4 2.1. Tausta... 4 2.2. Tavoite... 4 2.3. Tilastoaineisto... 4 2.3.1.

Lisätiedot

CARBIDE RUNNERS Seppo Konttaniemi Aki Pihlaja Ailu Magga Photo: Juha Välikangas

CARBIDE RUNNERS Seppo Konttaniemi Aki Pihlaja Ailu Magga Photo: Juha Välikangas Photo: Juha Välikangas www.totaltek.fi Seppo Konttaniemi Aki Pihlaja Ailu Magga CARBIDE RUNNERS 2017 01.08.2016 Kaikki hinnat pareittain sis. ALV 24 % TOTALTEK CARBIDE RUNNERS Suomalaisia laatuohjareita

Lisätiedot

AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET

AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET OPTIMA YELLOWTOP SYVÄSYKLIAKUT ÄÄRIMMÄISEN VAATIVIIN SOVELLUKSIIN ALHAINEN SISÄINEN VASTUS MAHDOLLISTAA PAREMMAN ÄÄNEN LAADUN EI KAASUNMUODOSTUSTA EIKÄ EPÄMIELLYTTÄVIÄ

Lisätiedot

ATV. Vanteet ja renkaat. Talvituotteet. Vinssit

ATV. Vanteet ja renkaat. Talvituotteet. Vinssit Sähkö Rungon 196 Variattorihihnat ARCTIC CAT VM. OEM Tuotenro. 90 2X4 DVX 2013 3303-095 90-UA415 90 2X4 UTILITY 2013 3303-095 90-UA415 150 UTILTIY 2013 3304-987 90-UA463 300 2X4 UTILTY 2013 3303-782 90-UA460

Lisätiedot

Päivitetty: Kuva: Jari Sarre

Päivitetty: Kuva: Jari Sarre 2009-2001 Päivitetty: 06.01.2009 Kuva: Jari Sarre Polaris: P80 Polaris kartiot: Vasen, Fuji moottori, n. 28 mm pitkä Oikea, USA moottori, n. 33 mm pitkä Kytkin 15-84 sopii kaikkiin Polarismalleihin, myös

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. ISO 6432 minisylinterit Ø 8-40 mm

TEKNISET TIEDOT. ISO 6432 minisylinterit Ø 8-40 mm ISO 6432 minisylinterit Ø 8-40 mm Univerin minisylinterien kehitystyöhön on hyödynnetty vuosien tutkimustyö ja tuotekehityksen saavutukset. Tuloksena on luotettava tuote, joka soveltuu kaikkein vaativimmankin

Lisätiedot

HUSQVARNA VARAOSAHINNASTO 2013 HINNAT NETTOHINTOJA SIS. ALV24% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN

HUSQVARNA VARAOSAHINNASTO 2013 HINNAT NETTOHINTOJA SIS. ALV24% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN HUSQVARNA VARAOSAHINNASTO 2013 HINNAT NETTOHINTOJA SIS. ALV24% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN MOOTTORI ÖLJYSUODATTIMET SM250R.07- ST451HV ÖLJYSUODATIN HV 9,00 TC250 02-07 ST451HV

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz

KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz G-12-015, G-12-030, G-12-060 G-24-015, G-24-030, G-24-060 1. Laitteen kuvaus Virta päällä merkkivalo Virhe-merkkivalo (ylikuormitus, alhainen/korkea akun

Lisätiedot

NGK-SYTYTYSTULPPIEN TYYPPIMERKINNÄT Kylmempi 6 E S 11. Tulpan tyyppi I. Iridiumkärki. Platinakärki

NGK-SYTYTYSTULPPIEN TYYPPIMERKINNÄT Kylmempi 6 E S 11. Tulpan tyyppi I. Iridiumkärki. Platinakärki KELKKATULPAT 2010-2011 NGK-SYTYTYSTULPPIEN TYYPPIMERKINNÄT * Tässä on esitetty normaalisäädöt. Näiden lisäksi on erikoismerkintöjä. Kierteen koko Kuusikulmion koko Rakenneominaisuus Lämpöarvo Kierteen

Lisätiedot

Abarth T-Jet 1368ccm 99kW 135Hv 206Nm 118kW 160Hv 243Nm 127kW 173Hv 262Nm 128kW 174Hv 264Nm

Abarth T-Jet 1368ccm 99kW 135Hv 206Nm 118kW 160Hv 243Nm 127kW 173Hv 262Nm 128kW 174Hv 264Nm Abarth 500 1.4 T-Jet 1368ccm 99kW 135Hv 206Nm 118kW 160Hv 243Nm 127kW 173Hv 262Nm 128kW 174Hv 264Nm Abarth 500 1.4 T-Jet 1368ccm 103kW 140Hv 206Nm 122kW 166Hv 249Nm 132kW 179Hv 260Nm 133kW 181Hv 262Nm

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI 2000, SEFFI 1500, SEFFI 1000) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttöohjekirja malleille: SEFFI 2000 (24 paikkaa), SEFFI 1500 (18 paikkaa),

Lisätiedot

CHARGE BOX 0.8 USER MANUAL BATTERY-CHARGER 0,8 AMP WWW.4LOAD.DE. 4 Load GmbH. Glendale Str. 4 87700 Memmingen Germany www.4load.de

CHARGE BOX 0.8 USER MANUAL BATTERY-CHARGER 0,8 AMP WWW.4LOAD.DE. 4 Load GmbH. Glendale Str. 4 87700 Memmingen Germany www.4load.de CHARGE BOX 0.8 BATTERY-CHARGER 0,8 AMP USER MANUAL 4 Load GmbH Glendale Str. 4 87700 Memmingen Germany www.4load.de WWW.4LOAD.DE 3 2 5 1 4 8 9 7 6 10 Sisältö ohdanto Oma turvallisuutesi...sivu 54 Määräystenmukainen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET SÄHKÖKÄYTTÖISEILLE AUTOMAATTIPALAUTTEISILLE HYDRAULIIKAPUMPUILLE HTWP21 SARJAN MOMENTTIAVAIMIA VARTEN.

KÄYTTÖOHJEET SÄHKÖKÄYTTÖISEILLE AUTOMAATTIPALAUTTEISILLE HYDRAULIIKAPUMPUILLE HTWP21 SARJAN MOMENTTIAVAIMIA VARTEN. KÄYTTÖOHJEET SÄHKÖKÄYTTÖISEILLE AUTOMAATTIPALAUTTEISILLE HYDRAULIIKAPUMPUILLE HTWP21 SARJAN MOMENTTIAVAIMIA VARTEN. Hi Forcen HTWP21 sarjan sähkökäyttöiset hydrauliikkapumput on suunniteltu käyttämään

Lisätiedot

scooter road off-road track 2016 rengashinnasto moottoripyörät ja skootterit

scooter road off-road track 2016 rengashinnasto moottoripyörät ja skootterit scooter road off-road track 2016 rengashinnasto moottoripyörät ja skootterit RACING / 2 KILPARENKAAT 2016 Helppo ja monipuolinen: Helpottaa huomattavasti pyörän säätämistä uuden MICHELIN ACT rakenteen

Lisätiedot

Moottoripyöränrengashinnasto 1.1.2015. Prislista MC-däck 1.1.2015. Road. Track. Off-road. Scooter. www.michelin.fi

Moottoripyöränrengashinnasto 1.1.2015. Prislista MC-däck 1.1.2015. Road. Track. Off-road. Scooter. www.michelin.fi Moottoripyöränrengashinnasto 1.1.2015 Prislista MC-däck 1.1.2015 Track Road Off-road Scooter www.michelin.fi RACING KILPARENKAAT 2015 Uutuus MICHELIN POWER SLICK EVO 079725 120/70 ZR17 (58W) ETU TL POWER

Lisätiedot

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19 Tyypit W 088, 110, 16,156, 199 ja 260 Välitykset 1:1, 2:1, :1 ja 4:1 Suurin lähtevä vääntömomentti 2419 Nm. Suurin tuleva pyörimisnopeus 000 min -1 IEC-moottorilaippa valinnaisena. Yleistä Tyyppi W on

Lisätiedot

Käyttöohje. 1/DOC-RS15C Fi A

Käyttöohje. 1/DOC-RS15C Fi A Käyttöohje 1 Yleistä: on 15W:n A-luokan 2-kanavainen combovahvistin, joka on valmistettu Suomessa kokonaan käsityönä. Kaikki kykennät on tehty point-topoint-periaatteella ilman piirilevyä. Puukotelo, 12"

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02 DEUTSCH D Silent 40 Batt 8211-3453-02 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S A BC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on

Lisätiedot

MOOTTORIPYÖRÄNRENGAS- HINNASTO

MOOTTORIPYÖRÄNRENGAS- HINNASTO MOOTTORIPYÖRÄNRENGAS- HINNASTO 1.1.2015 Prislista MC-däck 1.1.2015 Track Road Off-road Scooter www.michelin.fi RACING KILPARENKAAT 2015 Uutuus MICHELIN POWER SLICK EVO 079725 120/70 ZR17 (58W) ETU TL POWER

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03 DEUTSCH D Silent 41 8211-3453-03 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S ABC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on seuraavat

Lisätiedot

KERN KFP_V20 Versio /2015 FIN

KERN KFP_V20 Versio /2015 FIN KERN & Sohn GmbH Ziegelei 1 D-72336 Balingen, Saksa Sähköposti: info@kernsohn.com Tel: +49-[0]7433-9933-0 Fax: +49-[0]7433-9933-149 Kotisivu: www.kern-sohn.com Punnituslevyn käyttöohje ( 300 kg) KERN KFP_V20

Lisätiedot

KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST

KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST Power i_tig 201 HUOMIO! TAKUU EI KATA VIKAA JOKA JOHTUU LIAN AIHEUTTAMASTA LÄPILYÖNNISTÄ PIIRIKORTILLA/KOMPONENTEISSA. Jotta koneelle mahdollistetaan pitkä ja ongelmaton toiminta edellytämme

Lisätiedot

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 Laser 635 nm IP 54 auto man man AquaPro DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 LV 121 LT 128 RO 135 BG 142 GR 149 58 Lue käyttöohje kokonaan.

Lisätiedot

TAC 2112. Asennusohje. 1. Asennus 0FL-3664-002

TAC 2112. Asennusohje. 1. Asennus 0FL-3664-002 TAC 2112 0FL-3664-002 Asennusohje 1. Asennus 1.1 Säädin Sijoita säädin sellaiseen paikkaan, että säätimen arvot on helppo lukea ja asetella ja että sen luukulle jää avautumistilaa. Sallittua ympäristönlämpötilaa

Lisätiedot

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje Aurinko-C20 laitetelineen asennus ja käyttö Laitetelineen osat ja laitteet:. Kääntyvillä pyörillä varustettu laiteteline. Laitteet on kiinnitetty ja johdotettu telineeseen (toimitetaan akut irrallaan).

Lisätiedot

JF niittosilppuri B 78 4 kpl. JF FH 110 B 105 4 kpl. JF 132 / FH 133 (kelasilppuri) B 81 4 kpl. JF FH 145 B 80 4 kpl

JF niittosilppuri B 78 4 kpl. JF FH 110 B 105 4 kpl. JF 132 / FH 133 (kelasilppuri) B 81 4 kpl. JF FH 145 B 80 4 kpl NIITTOSILPPURIT: JF niittosilppuri B 78 4 kpl JF FH 110 B 105 4 kpl JF 132 / FH 133 (kelasilppuri) B 81 4 kpl JF FH 145 B 80 4 kpl JF FC 80 (tarkkuussilppuri) SPB 1700 Lw 4 kpl JF 1100 SPB 1700 Lw 5 kpl

Lisätiedot

HV3 sulkuventtiili Asennus- ja huolto-ohje

HV3 sulkuventtiili Asennus- ja huolto-ohje 0601050/1 IM-P060-04 ST Issue 1 HV3 sulkuventtiili Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuusohjeet 2. Yleinen tuoteinformaatio 3. Asennus 4. Käyttöönotto 5. Käyttö 6. Huolto 7. Varaosat IM-P060-04 ST Issue

Lisätiedot

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje EI NÄIN ESIM NÄIN Aurinko-R10 Aurinkopaneelin asennus ja kytkentä Asenna aurinkopaneeli avoimelle paikalle kohti etelää (välillä itä länsi) ja kallista kohti keskipäivän aurinkoa. Tuoton kannalta 25..

Lisätiedot

X-TRE Power Box. 1. Asennus

X-TRE Power Box. 1. Asennus X-TRE Power Box Asennus ja käyttöohje Malli XT-S01 Tuote käy seuraaviin SUZUKIN moottoripyöriin: GSX-R600 (2006-2010), GSX-R750 (2006-2010), GSX-R1000 (2005-2010), GSX1300R Hayabusa (2008-2010), B-King

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE XC 0.8 TÄYTEEN LADATTU PULSE, YLLÄPITOLATAUS 48 FI 6V/0.8A PISTOTULPPA* VIRTAJOHTO CTEK COMFORT CONNECT LATAUSKAAPELI VIKATILAN MERKKIVALO

KÄYTTÖOHJE XC 0.8 TÄYTEEN LADATTU PULSE, YLLÄPITOLATAUS 48 FI 6V/0.8A PISTOTULPPA* VIRTAJOHTO CTEK COMFORT CONNECT LATAUSKAAPELI VIKATILAN MERKKIVALO 6V/0.8A KÄYTTÖOHJE ONNITTELEMME uuden ammattikäyttöön soveltuvan ensikytkentäisen akkulataajan hankinnasta. Tämä lataaja kuuluu CTEK SWEDEN AB:n valmistamaan sarjaan ammattikäyttöön tarkoitettuja lataajia,

Lisätiedot

PIKA- OHJE Jäspi Tehowatti Air Asentajan pikaohje

PIKA- OHJE Jäspi Tehowatti Air Asentajan pikaohje Huom.! Lue tämä opas ennen asennusta. Asentamiseen tarvitaan myös laitekohtaisia asentajan ohjeita. PIKA- OHJE Jäspi Tehowatti Air Asentajan pikaohje D104875 09/2015 ver1 Pikaohjeen sisältö Sisällysluettelo

Lisätiedot

Puuttuuko listalta komponentti tai haluatko listalle uuden?

Puuttuuko listalta komponentti tai haluatko listalle uuden? 1/6 Puuttuuko listalta komponentti tai haluatko listalle uuden? Hyppykäyttöön soveltuvien laskuvarjokokonaisuuden komponenttien listalta on poistettu vanhentunutta kalustoa. Jos poiston yhteydessä on kadonnut

Lisätiedot

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille KÄYTTÖOPAS Akun laturi Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille Lue käyttöopas huolellisesti ennen latauslaitteen käyttämistä Käytä suojalaseja akkuja käsitellessäsi ESITTELY Kiitos, että valitsit ammattilaistason

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Käyttöopas

Hairdryer. Register your product and get support at  HP4962/22 HP4961/22. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin

Lisätiedot

VAG jakohihnajärjestelmän vaihtovälit. Monta ei viitettä AUDI, SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN Kaikki Kaikki Kaikki

VAG jakohihnajärjestelmän vaihtovälit. Monta ei viitettä AUDI, SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN Kaikki Kaikki Kaikki VAG jakojärjestelmän vaihtovälit # 020 09/11/2007 GATES-VIITE: VALMISTAJA : MALLI : MOOTTORI : M:N TYYPPI : Monta ei viitettä AUDI, SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN Kaikki Kaikki Kaikki Viime vuosien ja kuukausien

Lisätiedot

System pro M compact Kuormankytkimet SD200-sarja

System pro M compact Kuormankytkimet SD200-sarja Pienjännitetuotteet SD200_FI_15_02 System pro M compact Kuormankytkimet SD200-sarja 2CDC051001S0013 2CDC051003S0013 SD200-sarjan kuormankytkimet ovat täysin yhteensopivia kaikkien ABB:n System pro M compact

Lisätiedot

Etunimi.Sukunimi@MPM-Performance.Com

Etunimi.Sukunimi@MPM-Performance.Com MICRON VAIMENTIMET GP vaimentimet Suzuki GSXR600/750 K6 race OSS71 395 Suzuki GSXR1000 K5-K6 race OSS68 395 Yamaha YZF-R6 2006 legal OMY45 395 Yamaha YZF-R6 2006 race OSY45 355 Yamaha FZ1 2006 race OSY46

Lisätiedot

LAPPEENRANTA-SALIN TEKNIIKKA

LAPPEENRANTA-SALIN TEKNIIKKA 1 (7) 30.03.2014 LAPPEENRANTA-SALIN TEKNIIKKA VASTAUKSIA YLEISIMPIIN KYSYMYKSIIN: Yleisin miksauspaikka on salin keskellä, viimeisen penkkirivin takana. Salissa on savunilmaisimet. Henkilökunta suorittaa

Lisätiedot

Saksan GTÜ -katsastustilasto

Saksan GTÜ -katsastustilasto Timo Turkula 3.10.2012 Saksan GTÜ -katsastustilasto Pikkuautot 1. Toyota Yaris 13,9 2. Ford Fiesta / Fusion 18,4 3. Mazda 2 18,6 4. Opel Agila / Suzuki Splash 20,9 5. Honda Jazz 21,5 6. Mini Clubman 21,6

Lisätiedot

VAPAA-AIKA. Tuoteluettelo / 2014. starco.com

VAPAA-AIKA. Tuoteluettelo / 2014. starco.com VAPAA-AIKA Tuoteluettelo / 2014 THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND 040 741 3244 Avoinna ma -to klo 8-16, pe klo 8-14 pasi.pietikainen@ VAPAA-AIKA Sisärenkaat Sekalaiset Vapaa-aika Teollisuus Maatalous

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

Nokkavipuliittimet NOKKAVIPUL. UROS SK DN25 HST NOKKAVIPUL. UROS SK DN32 HST NOKKAVIPUL. UROS SK DN40 HST NOKKAVIPUL.

Nokkavipuliittimet NOKKAVIPUL. UROS SK DN25 HST NOKKAVIPUL. UROS SK DN32 HST NOKKAVIPUL. UROS SK DN40 HST NOKKAVIPUL. Nokkavipuliittimet NOKKAVIPUL. UROS SK DN25 HST 2977044 A; PF64 NOKKAVIPUL. UROS SK DN32 HST 2977045 A; NX93 NOKKAVIPUL. UROS SK DN40 HST 2977046 A; RU35 NOKKAVIPUL. UROS SK DN50 HST 2977047 A; SL33 NOKKAVIPUL.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ Malli: 010A Sisällysluettelo Tekniset tiedot... 2 Pakkauksen sisältö... 3 Turvaohjeet... 3 Kokoamisohje... 4 Osien esittely... 7 Pituuden säätö sivuttaistuen... 8 Korkeussäätö sivutuki...

Lisätiedot

Olen paras tiimipelaajasi!

Olen paras tiimipelaajasi! UUDET 2017 ROBOTTIRUOHONLEIKKURIT Olen paras tiimipelaajasi! expert choice the RX12 RX20 Robomowissa on vahva järjestelmä ensimmäisestä sta ja Ainutlaatuinen reuna: Terät asetukset Ajastetun n keskeytys

Lisätiedot

Pielisentie 40, LIEKSA Puh

Pielisentie 40, LIEKSA Puh 18.4.2016 Pielisentie 40, 81700 LIEKSA Puh 0207 191311 info@ldhtuning.fi www.ldhtuning.fi KCR Diesel Power tehoyksiköiden soveltuvuustaulukko / hinnasto Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% (ALV 24%) Hinnat

Lisätiedot

Hvordan fejrer en Klippo 60 år? Ved at arbejde som sædvanligt.

Hvordan fejrer en Klippo 60 år? Ved at arbejde som sædvanligt. Hvordan fejrer en Klippo 60 år? Ved at arbejde som sædvanligt. Tästä Klippo tunnetaan Klippo on kovis, joka pitää työnteosta. Vuodesta toiseen se on aina valmiina käynnistymään. Kun Klippo nyt täyttää

Lisätiedot

CALIX RASKAANKALUSTON TUOTELUETTELO

CALIX RASKAANKALUSTON TUOTELUETTELO CALIX RASKAANKALUSTON TUOTELUETTELO 2014 www.calix.fi Maailman johtava esilämmitysratkaisujen valmistaja Calixin ydinliiketoimintaa ovat sähköiset lohkolämmittimet ja kaapelijärjestelmät. Näiden pohjalta

Lisätiedot

KÄyttÖOhJE XS 0.8 48 FI 12V/0.8. ViRtAJOhtO. PistOtuLPPA* ctek comfort connect. LAtAusKAAPELi. ViKAtiLAN. ctek comfort connect eyelet M6

KÄyttÖOhJE XS 0.8 48 FI 12V/0.8. ViRtAJOhtO. PistOtuLPPA* ctek comfort connect. LAtAusKAAPELi. ViKAtiLAN. ctek comfort connect eyelet M6 12V/0.8A KÄyttÖOhJE ONNittELEMME uuden ammattikäyttöön soveltuvan ensikytkentäisen akkulataajan hankinnasta. Tämä lataaja kuuluu CTEK SWEDEN AB:n valmistamaan sarjaan ammattikäyttöön tarkoitettuja lataajia,

Lisätiedot

HINNASTO 1.10.2011 ALV 23 % Tämä korvaa aiemmat hinnastot. Hinta / KPL

HINNASTO 1.10.2011 ALV 23 % Tämä korvaa aiemmat hinnastot. Hinta / KPL Reference 1.2 DC musta pianolakka 40 10243 02575 9 10 056,00 Reference 1.2 DC valkoinen pianolakka 40 10243 02578 0 10 056,00 Reference 1.2 DC kirsikka pianolakka 40 10243 02576 6 10 056,00 Reference 2.2

Lisätiedot

Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon!

Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon! Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon! Simply Smart! Nerokkuutta ja älyä, joka tekee käytöstä helppoa Tämän päivän vaatimuksiin... Verkkokatkot Sähkökatkokset aiheuttavat koneisiin ja laitteisiin

Lisätiedot

Energian hallinta. Energiamittari. Malli EM23 DIN. Tuotekuvaus. Tilausohje EM23 DIN AV9 3 X O1 PF. Mallit. Tarkkuus ±0.5 RDG (virta/jännite)

Energian hallinta. Energiamittari. Malli EM23 DIN. Tuotekuvaus. Tilausohje EM23 DIN AV9 3 X O1 PF. Mallit. Tarkkuus ±0.5 RDG (virta/jännite) Energian hallinta Energiamittari Malli EM23 DIN Tuotekuvaus Tarkkuus ±0.5 RDG (virta/jännite) Energiamittari Hetkellissuureiden näyttö: 3 numeroa Energiamittaukset: 7 numeroa 3-vaihesuureet: W, var, vaihejärjestys

Lisätiedot

HINNASTO. työkaluluetteloon N:o 7. N:o 20130 seinäteline 20150» 20210 * 20230» 25130» 2850: 25150» 1250: 195: 105: 380: 1050: 1450:

HINNASTO. työkaluluetteloon N:o 7. N:o 20130 seinäteline 20150» 20210 * 20230» 25130» 2850: 25150» 1250: 195: 105: 380: 1050: 1450: 2 AUTOLA Oy HINNASTO työkaluluetteloon N:o 7 AUTOLA Oy., HELSINKI, HEIKINKATU 9 Sivu S 1W Junior porakone 12 V/' Standard 19 N:o 14657 hiomatelinc 195: 10070 porateline 10 12792 poraistukka 380: Sivu 6

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

GOLF EDITION OHJEKIRJA. 12 V Lyijyakuille 15-85 Ah (AGM/GEL)

GOLF EDITION OHJEKIRJA. 12 V Lyijyakuille 15-85 Ah (AGM/GEL) GOLF EDITION OHJEKIRJA 12 V Lyijyakuille 15-85 Ah (AGM/GEL) FI 1 KIITOS KUN OLET VALINNUT EXIDE TECHNOLOGIES-VARAAJAN Uusi varaajasi auttaa sinua pitämään akkusi täyteen varattuna ja pidentää sen käyttöikää.

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

225 litran kapasiteetilla polymeerisessä syöttölokerossa voi olla jopa 180 kg kuivaa #1 vuorisuolaa, kalsiumkloridia tai muuta jäänestoainetta.

225 litran kapasiteetilla polymeerisessä syöttölokerossa voi olla jopa 180 kg kuivaa #1 vuorisuolaa, kalsiumkloridia tai muuta jäänestoainetta. LP-8 Spreader Paranna liukkaudentorjunnan tehokkuutta Blizzard LP-8 Tailgate -levittimellä, joka on takanäkyvyyden parantamiseksi malliltaan matalaprofiilinen ja jonka kapasiteetti on 225 litraa, jotta

Lisätiedot

E10 ja pienkoneet ja moottoripyörät Tiedot Teknisen Kaupan ja Palveluiden jäsenyrityksiltä (www.tekninen.fi)

E10 ja pienkoneet ja moottoripyörät Tiedot Teknisen Kaupan ja Palveluiden jäsenyrityksiltä (www.tekninen.fi) E10 ja pienkoneet ja moottoripyörät Tiedot Teknisen Kaupan ja Palveluiden jäsenyrityksiltä () Aprilla Moottoripyörät ja mopot *E10 käy 4t-moottoripyöriin ja maksiskoottereihin *E10 ei käy 2t-moottoreilla

Lisätiedot

Persoonallisuutesi jäljet

Persoonallisuutesi jäljet BMW Motorrad Lisävarusteet Hinnasto Heinäkuu 2009 Ajamisen iloa Persoonallisuutesi jäljet SISÄLLYSLUETTELO G 450 X 4 G 650 Xchallenge 5 G 650 Xcountry 6 G 650 Xmoto 7 F 650 GS 8 F 800 R 9 F 800 GS 10-11

Lisätiedot

Small craft - Electric Propulsion Systems

Small craft - Electric Propulsion Systems Small craft - Electric Propulsion Systems ISO/TC 188 / SC N 1055 ABYC TE-30 ELECTRIC PROPULSION SYSTEMS American Boat and Yacht Council (ABYC) Scope Tarkoitettu AC ja DC venesähköjärjestelmille, joissa

Lisätiedot

AutoSet & Elite. Welcome Guide. Suomi. POSITIVE AIRWAY PRESSURE DEVICEs

AutoSet & Elite. Welcome Guide. Suomi. POSITIVE AIRWAY PRESSURE DEVICEs AutoSet & Elite POSITIVE AIRWAY PRESSURE DEVICEs Welcome Guide Suomi Tervetuloa Kiitos, kun olet valinnut käyttöösi S9 AutoSet- tai S9 Elite -laitteen. Lue koko käyttöopas ennen kuin alat käyttää näitä

Lisätiedot

Flashbay Ltd Kone Building Keilasatama 3 02150 Espoo Finland

Flashbay Ltd Kone Building Keilasatama 3 02150 Espoo Finland Kaikki hintamme sisältävät painatuksen logolla ja teksteillä tuotteen molemmille puolille(milloin mahdollista). Ei kehitys- tai asennuskustannuksia. sisältää neljä väriä. Toimitus on 29.50 kaikille tilausmäärille.

Lisätiedot

Energianhallinta. Energiamittari. Malli EM10 DIN. Tuotekuvaus. Tilausohje EM10 DIN AV8 1 X O1 PF. Mallit

Energianhallinta. Energiamittari. Malli EM10 DIN. Tuotekuvaus. Tilausohje EM10 DIN AV8 1 X O1 PF. Mallit Energianhallinta Energiamittari Malli EM10 DIN Luokka 1 (kwh) EN62053-21 mukaan Luokka B (kwh) EN50470-3 mukaan Energiamittari Energia: 6 numeroa Energian mittaukset: kokonais kwh TRMS mittaukset vääristyneelle

Lisätiedot

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas Plantronics Explorer 50 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti.

Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti. Pikaopas 1 Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti. Tukiasema Tukiaseman virtasovitin Täysin langattomat kamerat Ethernet-kaapeli Magneettiset seinätelineet 123-litiumparistot

Lisätiedot

POWERI HINNASTO: Teholuokka: 0-2 kva. 2-3 kva. 3-5 kva. 5-10 kva. 3-7 kva. 7-13 kva. 2-5 kva. 5-7 kva. 3-10 kva. 8-27 kva.

POWERI HINNASTO: Teholuokka: 0-2 kva. 2-3 kva. 3-5 kva. 5-10 kva. 3-7 kva. 7-13 kva. 2-5 kva. 5-7 kva. 3-10 kva. 8-27 kva. HINNASTO: A 1 se h i a v D IE S EL B EN SI IN I Teholuokka: t 3 se vaih t 1 se vaih t ai 3v et hs 0 2 kva A1 2 3 kva A2 3 5 kva A3 5 10 kva A4 3 7 kva A5 7 13 kva A6 2 5 kva A7 5 7 kva A8 3 10 kva A9 8

Lisätiedot

758 KH11 KH17 KH27 KR26 Move For The Better Life, KUMHO TYRE

758 KH11 KH17 KH27 KR26 Move For The Better Life, KUMHO TYRE KUMHO KUVASTO 2016 KESÄRENKAAT henkilöauto, SUV, maastoauto, pakettiauto 758 KH11 KH17 KH27 KR26 Move For The Better Life, KUMHO TYRE H E N K I L Ö A U T O 10-15 10 13 KOODI KOKO MALLI NL LI 1758004 145

Lisätiedot

-d;'$ d{ee lr a ;{*.v. ii{:i; rtl i} dr r/ r ) i a 4 a I p ;,.r.1 il s, Karttatuloste. Maanmittauslaitos. Page 1 of 1. Tulostettu 22.08.

-d;'$ d{ee lr a ;{*.v. ii{:i; rtl i} dr r/ r ) i a 4 a I p ;,.r.1 il s, Karttatuloste. Maanmittauslaitos. Page 1 of 1. Tulostettu 22.08. Maanmttauslats Page 1 f 1 -d;'$ d{ee lr a ;{*.v {:; rtl } dr r/ r ) a 4 a p ;,.r.1 l s, Karttatulste Tulstettu 22.08.2014 Tulsteen keskpsteen krdnaatt (ETRS-TM3SFlN): N: 6998249 E: 379849 Tulse e le mttatarkka.

Lisätiedot

4rrr. PYSwvYoesrÄ. 0809-cPR-1115. Tarvasjoen Teräsovi Oy Junnaronkatu 16 24100 Salo SE RTI FI KAATTI TUOTTEE N SUORITUSTASON EN 12101-2:2003

4rrr. PYSwvYoesrÄ. 0809-cPR-1115. Tarvasjoen Teräsovi Oy Junnaronkatu 16 24100 Salo SE RTI FI KAATTI TUOTTEE N SUORITUSTASON EN 12101-2:2003 4rrr VTT XPRT SRVCS Y llmeu ls r 0809 VTT XPRT SRVCS Y P 1001.02044\TT S RT KAATT TUTT SURTUSTAS PYSwvYesrÄ 0809PR1115 urpn prlmenn j neuvsn seuksen : 305/201 1 (rkennusueseus el CPR), jk n nneu mlskuun

Lisätiedot

Lue minut ensin! DM100i/DM200i Series. Pika-asennusohje. DM100/DM00-sarjan postimaksukone on suunniteltu siten, että voit itse asentaa laitteen.

Lue minut ensin! DM100i/DM200i Series. Pika-asennusohje. DM100/DM00-sarjan postimaksukone on suunniteltu siten, että voit itse asentaa laitteen. Lue minut ensin! DM100i/DM200i Series DM100/DM00-sarjan postimaksukone on suunniteltu siten, että voit itse asentaa laitteen. On tärkeää että luet ohjeen läpi yksityiskohtaisesti. Pika-asennusohje Ennen

Lisätiedot

Pehmokäynnistimet. Tyyppi PSR. Uusi. Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801

Pehmokäynnistimet. Tyyppi PSR. Uusi. Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801 Pehmokäynnistimet Tyyppi PSR Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801 Uusi ABB-pehmokäynnistimet Yleistä Vasemmalla: yhdistelmä, jossa on PSR ja moottorinsuojakytkin MS116 Yllä: PSR16, PSR30 ja PSR 45 *) Moottorin

Lisätiedot

t P1 `UT. Kaupparek. nro Y-tunnus Hämeenlinnan. hallinto- oikeudelle. Muutoksenhakijat. 1( UiH S<

t P1 `UT. Kaupparek. nro Y-tunnus Hämeenlinnan. hallinto- oikeudelle. Muutoksenhakijat. 1( UiH S< 1(0 1 4 1 1 4 UiH 0 0 0 1 S< A S I A N A J O T O I M I S T O O S S I G U S T A F S S O N P L 2 9, Ra u h a n k a t u 2 0, 1 5 1 1 1 L a h t i P u h e l i n 0 3 / 7 8 1 8 9 6 0, G S M 0 5 0 0 / 8 4 0 5

Lisätiedot

Teo Lehtimäki Oy 2015-2016 30.04.2015

Teo Lehtimäki Oy 2015-2016 30.04.2015 Teo Lehtimäki Oy 2015-2016 1 30.04.2015 Luettelo 2015-2016 Luettelossa esiintyvät alkuperäisnumerot ovat vain vertailun vuoksi eivätkä tarkoita jonkin mallin tai merkin alkuperäisosaa. Hinnat ovat erillisessä

Lisätiedot

KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST

KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST SUPER CUT 50 ESITTELY SUPER CUT-50 plasmaleikkureiden valmistuksessa käytetään nykyaikaisinta MOSFET invertteri tekniikka. Verkkojännitteen 50Hz taajuus muunnetaan korkeaksi taajuudeksi

Lisätiedot

AUTO AIR COLORS HINNASTO

AUTO AIR COLORS HINNASTO 120ml 480ml 960ml 4001 Sealer White -04 11,50-16 44,00-32 83,00 4002 Sealer Dark -04 11,50-16 44,00-32 83,00 4004 Transparent Base -04 7,70-16 29,50-32 55,50 4007 Airbrush Cleaner -04 7,70-16 29,50-32

Lisätiedot

AUTON TUNNUSKILPI ESIPUHE PROBE

AUTON TUNNUSKILPI ESIPUHE PROBE AUTON TUNNUSKILPI ESIPUHE PROBE TÄSSÄ OSALUETTELOSSA ON TIETOJA 10.92 ALKAEN VALMISTETUSTA PROBE- MALLISTA Auton tunnuskilpi Auton tunnuskilpi on kiinnitetty vasemmanpuoleiseen ovenpieleen lukitussalvan

Lisätiedot

ei jakoventtiileinä. Laipallista venttiiliä M3P...FY on saatavana kahta eri kokoa: laipallinen venttiili DN100

ei jakoventtiileinä. Laipallista venttiiliä M3P...FY on saatavana kahta eri kokoa: laipallinen venttiili DN100 Magneettitoimimoottorilla varustetut moduloivat säätöventtiilit PN kylmä- ja lämminvesilaitoksia varten; varustettu asennon säädöllä ja asennon takaisinkytkennällä MP80FY MP00FY Magneettisella toimimoottorilla

Lisätiedot

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1 Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti. Niitä noudattamalla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavantoiminnan. Kospel Oy pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia laitteen rakenteeseen

Lisätiedot

Tuoteperhe parhaimmillaan

Tuoteperhe parhaimmillaan LoFric-perhe Jokaiselle sopiva katetri kaikkiin tilanteisiin Ympäristöystävällinen valinta* Tuoteperhe parhaimmillaan www.lofric.fi Kun joutuu valitsemaan varmasti oikein Riippumatta siitä, mistä syystä

Lisätiedot

BRV2 paineenalennusventtiili Asennus- ja huolto-ohje

BRV2 paineenalennusventtiili Asennus- ja huolto-ohje 0457350/6 IM-P045-10 CH Issue 6 BRV2 paineenalennusventtiili Asennus- ja huolto-ohje 1. Suositeltava asennus 2. Asennus ja huolto 3. Varaosat 4. Ulkoinen impulssiputki IM-P045-10 CH Issue 6 Copyright 20001

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

004216 FIN 01/05 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 004216 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot