VARTA FUNSTART TUOTELUETTELO VARTA FUNSTART AGM VARTA FUNSTART FRESHPACK VARTA FUNSTART GEL. 01/11

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VARTA FUNSTART TUOTELUETTELO VARTA FUNSTART AGM VARTA FUNSTART FRESHPACK VARTA FUNSTART GEL. 01/11 www.varta-automotive.com"

Transkriptio

1 ARTA FUNSTART TUOTELUETTELO ARTA FUNSTART AGM ARTA FUNSTART FRESHPACK ARTA FUNSTART GEL 01/

2 TÄYDENNETTY FUNSTART-ALIKOIMA SEKÄ TUTTU JA LUOTETTAA JÄLLEENMYYJÄHAKU NETISSÄ Funstart-akut Funstart FreshPack -akkujen valikoima on nyt laajentunut 2:stä :en tyyppiin ja Funstart AGM -akut ovat lisääntyneet kolmella eli niitä on nyt yhteensä 21 eri tyyppiä. Meillä on siis todella tarjota akku joka käyttötarkoitukseen; moottoripyörästä ajettavaan ruohonleikkuriin. Jälleenmyyjähaku Kun haluat tietää, mistä voit ostaa uuden ARTA-akkusi, käytä jälleenmyyjähakuamme. Syötä maa, postinumero ja asuinpaikkakuntasi nimi sekä valitse haluamasi hakuetäisyys. Saat tulokseksi heti lähimpien jälleenmyyjiesi osoitteet. Lisätietoja: 2

3 SISÄLLYSLUETTELO ARTA Funstart-akut... FUNSTART TRIO ARTA Funstart FreshPack.... ARTA Funstart AGM... ARTA Funstart Gel... Hyvä tietää... 1 Tuotevalikoima... 1 Suositustaulukot... 1 SUOSITUSTAULUKKO... Koska ajoneuvotyyppejä on hyvin paljon ja niiden ominaisuudet muuttuvat jatkuvasti, akkuvalmistaja ei voi taata taulukon tietojen ehdotonta paikkaansapitävyyttä. Ratkaisevia ovat aina ajoneuvovalmistajan antamat tiedot.

4 OIKEAA TEHOA JOKAISEEN NAUTINTOON. ARTA-akuista löytyy takuuvarmasti oikea akku jokaiseen käyttötarkoitukseen, moottoripyöriin, skoottereihin, mönkijöihin, vesiskoottereihin ja moottorikelkkoihin. Kun valitset täydellisesti tarpeitasi vastaavan akun, voit kokea, mitä luotettava energia ja pitkä ajonautinto tarkoittavat. ARTAn uudesta Funstart-tuotevalikoimasta löytyy akku jokaiseen käyttötarkoitukseen. AGM, Gel tai FreshPack ARTA tarjoaa sopivaa teknologiaa jokaiseen käyttöön. ARTAn Funstart FreshPack tarjoaa laajan valikoiman suorituskykyisiä akkuja kaikkiin yleisimpiin ajoneuvoihin, moottoripyörästä mönkijään. Uusi 2in1-pakkaus helpottaa käsittelyä, sillä se sisältää happoa juuri akkuun tarvittavan määrän. Osta, täytä ja käynnistä helppoa! Funstart AGM-akku kestää kallistamista, eikä se vuoda. Lisäksi siinä on keskimääräistä enemmän käynnistysvoimaa. Näiden ominaisuuksien ansiosta se on paras kumppani vaativassa ajossa sekä maastossa, että teillä. Lisäksi se soveltuu mainiosti käytettäväksi vesiskoottereissa ja moottorikelkoissa. Funstart Gel on ARTAn moottoripyöräakkujen aatelia. Se on vuotamaton ja sen teho riittää käynnistämään suurimmatkin koneet luotettavasti jopa pitkän seisonta-ajan jälkeen ja takaa siten häiriöttömän ajonautinnon. ARTA on ykkösvalinta, kun haluat nauttia täydellisestä ajosta. ARTA. THE POWER BEHIND. AND BEYOND.

5 Thanks goes to Triumph Motorcycles Ltd.,

6 FRESHPACK FUNSTART FRESHPACK: AKUUTTAAA TEHOA, HELPPO KÄSITELLÄ. ARTA Funstart FreshPack -akuissa yhdistyy vahva suorituskyky ja pitkäikäisyys sekä vaivaton ja taloudellinen käsittely. ARTA Funstart FreshPack on todellinen 2in1-paketti, joka sisältää akun ja happopakkauksen. Akku toimitetaan kuivana ja täytetään vasta juuri ennen käyttöönottoa. Akun täyttäminen akkuhapolla onnistuu helposti ja siististi mukaan tulevan täyttövälineen avulla. Pakkaus sisältää akkuun tarvittavan juuri oikean happomäärän, ei enempää eikä vähempää. Tyhjä pakkaus on ympäristöystävällinen ja sen voi kierrättää käytön jälkeen. ARTA Funstart FreshPack -akun vankka rakenne ja erityisen laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat luotettavan käynnistystehon alusta lähtien. oit luottaa sen pettämättömään käynnistysvoimaan vaativimmissakin käyttöolosuhteissa. Nyt 1 uutta FreshPack-akkutyyppiä FRESHPACK Soveltuvuus: Complete Package 2in1 Akku, happopakkaus ja täyttöväline Top Starting Luotettava käynnistysteho Longlife Technology Pitkä käyttöikä vaativimmissakin käyttöolosuhteissa

7 AKKU + HAPPOPAKKAUS AKKU + HAPPOPAKKAUS 2 IN1-PAKETTI. 2in1 FreshPack selviä etuja ja uskomattoman vaivaton käsitellä. aivaton käsitellä ain muutama askel ajonautintoon: Osta valmis 2in1-paketti, täytä akku ja käynnistä moottori. Akun täyttäminen hapolla on todella yksinkertaista. Täyttövälineen ja tarkan happomäärän ansiosta mikään ei voi enää epäonnistua. armasti aina täydellinen ARTA FreshPack 2in1 ei ole ainoastaan helppokäyttöinen, vaan myös turvallinen ostaa. Pakkaus on varmistettu kahdella tarralla siten, että komponentit pysyvät varmasti yhdessä. Näin jokainen asiakas voi olla varma siitä, että hänen ostamansa 2in1-paketti on täydellinen. Suojelee ympäristöä Koska hapon määrä on mitoitettu tarkasti akun mukaan, happoa ei jää yli eikä siitä synny jäteongelmaa. Kaiken pakkausmateriaalin voi kierrättää. Säästää aikaa ja kustannuksia Enää ei tarvitse hankkia yksittäisiä komponentteja. 2in1 FreshPack on käyttövalmis paketti, joka sisältää kaiken mitä tarvitset: akun, täyttövälineen ja tarvittavan happomäärän. Nappaa kaikki mukaan kerralla! Laajentunut Funstart-valikoima 2 eri akkutyypin sijasta ARTA tarjoaa nyt :lla Funstart FreshPack -akkutyypillään oikeaa tehoa todella jokaiseen käyttötarkoitukseen. Näin kattava akkuvalikoima on vain ARTAlla. Testaa itse, niin huomaat, että se pitää paikkansa.

8 TÄYDELLINEN YKSITYISKOHTIA MYÖTEN: ARTA FUNSTART FRESHPACK. ARTA Funstart FreshPack on perinteisen ja huippumodernin akun yhdistelmä. Sen tavanomaista suurempi käynnistysvoima kaikissa sääolosuhteissa on täydellisen optimoidun levyrakenteen, innovatiivisen ristikkomuotoilun ja erityislaatuisen erottimen ansiota. Yhdessä ne takaavat ihanteellisen virrankulun ja siten myös tarvittavan energian joka lähtöön. Akun kokonaisrakenne on suunniteltu kestämään voimakasta tärinää ja iskuja, joten se sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin. ARTAn Funstart FreshPack tarjoaa omassa luokassaan maksimaalista suorituskykyä ja laatua sekä huomattavan pitkän käyttöiän. Napojen rakenne ähentää korroosiota, estää hapon vuotamisen ja pidentää näin akun käyttöikää Kennoyhdistäjät Kennoyhdistäjät sijaitsevat mahdollisimman keskellä, jolloin virran kulkema etäisyys lyhenee ja käynnistysvoima lisääntyy Erityinen ristikkomuotoilu Takaa ensiluokkaisen sähkönjohtokyvyn ja tärinänkestävyyden Kotelo ja kansimateriaali Erikoismuovia, joka kestää öljyä ja bensiiniä ja suojaa voimakkailta lämpötilavaikutuksilta Erityinen erotin Takaa korkean käynnistystehon

9 NÄIN TÄYTÄT ARTA FRESHPACK-AKUN. 1. Avaa kaasunpoistoaukko Kaasunpoistoaukon tulppa täytyy poistaa ennen akun täyttämistä. 2. Akun valmistelu Irrota kaikki akun yläosassa sijaitsevat tulpat. Ne irrotetaan joko kiertämällä tai vetämällä tulpan rakenteesta riippuen.. Täytä akku hapolla Anna hapon virrata hitaasti akkuun. Huomaa, että kaikki kennot on täytettävä hapolla yksitellen ja tasaisesti max merkintään asti. Paketissa toimitetun happopakkauksen happomäärä on mitoitettu tarkalleen täytettävän akun mukaiseksi.. Avaa happopakkaus Happopakkaus avataan leikkaamalla täyttöaukon umpikärki saksilla poikki. Huom! Happopakkauksen täyttöaukon kärkeä ei saa leikata liian lyhyeksi, koska muuten täyttöletkua ei voi kiinnittää jäljelläolevaan osaan. Jäljelläolevan osan pituuden pitää olla väh. mm.. Kierrätä happopakkaus Täysin tyhjä happopakkaus on kierrätyskelpoinen ja se voidaan hävittää normaalin jätteen tapaan.. Kiinnitä letku Kiinnitä pakkauksen mukana toimitettu letku tukevasti happopakkauksen täyttöaukkoon.. Kiinnitä tulpat Sulje akku jälleen huolellisesti kiinnittämällä kohdassa 2 poistetut tulpat hapon täyttämisen jälkeen. Akun sivulla sijaitsevan kaasunpoistoaukon tulppaa sen sijaan ei saa enää laittaa paikolleen. TURASUOSITUS: Käytä aina suojasilmälaseja täyttäessäsi akkua. Lähempiä tietoja sivuilla 1/1. 2IN1 FRESHPACK SÄÄSTÄÄ YMPÄRISTÖÄ. ihreä piste ARTA Funstart FreshPack on varustettu saksalaisen vihreä piste -hyötykäyttöjärjestelmän merkillä. Pakkauksen kaikki osat ovat kierrätyskelpoisia myös tyhjä happopakkaus. Ei ylimääräistä happoa Pakkaus sisältää tarkalleen tarvittavan määrän happoa, joten sitä ei jää yli, ongelmajätettä ei siis synny.

10 AGM ARTA FUNSTART AGM: HUIPPULUOKAN SUORITUSKYKYÄ MYÖS ÄÄRIOLOSUHTEISSA. ARTA Funstart AGM-akku on luotu ääriolosuhteita ajatellen. Sen suorituskyky säilyy ennallaan, vaikka virtaa kuluisi pitkään hyvin runsaasti. Samanaikaisesti ARTA Funstart AGM on erityisen rakenteensa ansiosta täysin kallistusvarma ja vuotamaton, sillä on myös hyvä sykli- ja tärinänkestävyys. Muita lyömättömiä etuja ovat vähäinen itsepurkautuminen, pitkä käyttöikä ja huoltovapaus. ARTA Funstart AGM -akun mukana seuraa aina happopakkaus. Nyt uutta AGM-akkutyyppiä AGM Soveltuvuus: Complete Package Akku ja happopakkaus Check Proof Täysin huoltovapaa akkuun ei tarvitse lisätä vettä Top Starting Huipputason käynnistysteho Longlife Technology Äärimmäisen pitkä käyttöikä. Täyttämisen jälkeen akku kestää heti kallistusta astetta vuotamatta.

11 Napojen rakenne ähentää korroosiota, estää hapon vuotamisen ja pidentää näin akun käyttöikää Räjähdyssuoja Estää kipinöiden ja liekkien pääsyn akkuun Kennoyhdistäjät Kennoyhdistäjät sijaitsevat mahdollisimman keskellä jolloin virran kulkema etäisyys lyhenee ja käynnistysvoima lisääntyy Erityinen ristikkomuotoilu Takaa ensiluokkaisen sähkönjohtokyvyn ja tärinänkestävyyden Kotelo ja kansimateriaali Erikoismuovia, joka kestää öljyä ja bensiiniä ja suojaa äärimmäisiltä lämpötilavaikutuksilta Lasivillamatto (AGM) Akkuhappo on imeytetty erikoiseen lasivillamattoon (AGM Absorbent Glass Mat). Tämä parantaa syklikestävyyttä huomattavasti NÄIN TÄYTÄT ARTA AGM-AKUN. 1. Akun valmistelu Laske akku tasaiselle alustalle. Poista tiivistysliuskat.. Akkuhapon virtauksen tarkistaminen armista, että kaikista kuudesta täyttöaukosta kohoaa ilmakuplia. Jätä astia sitten paikalleen vähintään minuutiksi. Ohje: Mikäli jostain täyttöaukosta ei kohoa ilmakuplia, koputa kaksi tai kolme kertaa kevyesti astiaa. Älä koskaan poista astiaa täyttämisen aikana. 2. Akkuhappoastian valmistelu Ota akkuhappoastia (patruunasarja) ulos muovipussista. Irrota sulkuhattulista jota käytetään myöhemmin akun sulkimena astiasta. Huom! Älä poista aukkojen tiivisteitä tai pistä niihin reikää.. Astian poistaminen armista, että akkuhappo on valunut kokonaan pois astiasta. Mikäli akkuhappoa on jäänyt astiaan, koputa astiaa kevyesti edellä selostetulla tavalla. edä sen jälkeen astia varovasti irti akusta.. Akkuhapon täyttäminen Käännä akkuhappoastia ylösalaisin ja laita se akun päälle siten, että kuusi tiivistettyä aukkoa tulee akun kuuden täyttöaukon kohdalle. Paina sen jälkeen astiaa voimakkaasti alaspäin, jotta tiivisteet puhkeavat. Akkuhappo alkaa sen jälkeen virrata akkuun. Huom! Kiinnitä huomiota, että astia ei kallistu, koska se voi estää akkuhapon virtaamista akkuun.. Akun sulkeminen Paina sulkuhattulista hyvin täyttöaukkoon. armista, että lista tulee akun yläosan korkeudelle. Paina sulkuhattulista (akun tulpat) molemmin käsin tasaisesti alas. Täyttäminen on näin päättynyt. Sulkuhattulistaa ei saa poistaa; vettä tai akkuhappoa ei tarvitse enää lisätä. TURASUOSITUS: Käytä aina suojasilmälaseja täyttäessäsi akkua. Lähempiä tietoja sivuilla 1/1.

12 GEL ARTA FUNSTART GEL: KEHITETTY AATIIMPIIN OLOSUHTEISIIN. ARTA Funstart Gel-akuissa happo on sidottu geeliin. Tämän ansiosta akku on täysin huoltovapaa, vuotamaton, lisäksi se kestää kallistamista ja syviä purkauksia. Tästä teknologiasta hyötyvät ennen kaikkea isot ajoneuvot, joissa on ABS-jarrut. Funstart Gel -akulla on erittäin pieni itsepurkautuminen, siksi se käynnistää ongelmitta kuukausienkin seisonta-ajan jälkeen ilman varaamista. ARTA Funstart Gel voidaan asentaa vapaasti eri asentoihin. Tämä erittäin vankkatekoinen akku on tehty kestämään rankintakin off-road-ajoa. GEL Soveltuvuus: Easy Fit Täytetty, varattu ja käynnistysvalmis. Energy Control Geeliteknologian ansiosta minimaalinen itsepurkautuminen ja varastoitavissa C:ssa jopa kuukauden ajan. Check Proof Täysin huoltovapaa, akkuun ei tarvitse lisätä vettä. Safety Check Geeliin sidottu akkuhappo lisää turvallisuutta.

13 ARTA FUNSTART-AKUT: HUIPPULUOKAN SUORITUSTEHOA JOKA AJOTILANTEESSA. Onpa alla sitten veteraanipyörä tai uusinta tekniikkaa edustava malli, ajatpa huviksesi maastossa tai kilparadalla: moottoripyöräily antaa vapauden tunteen. oidaksesi nauttia tästä tunteesta täysin siemauksin on sinun voitava luottaa sataprosenttisesti sekä pyörään että akkuun. ARTA Funstart -akut takaavat juuri tämän keskeytymättömän ajonautinnon. Näppärät skootterit ovat suosittuja varsinkin kaupunkiajossa, sillä ne ovat käteviä kulkuvälineitä lyhyillä matkoilla. Käynnistyksen ja valojen ohella sähkön tarve vaihtelee nopeaan tahtiin: oikea vilkku päälle, vasen vilkku päälle, jarruvalo palaa, ja silloin tällöin on myös äänimerkin paikka. Tässä vaaditaan suorituskykyä, ja tällöin voit aina luottaa ARTAan. Mönkijät ovat mahtavia menopelejä sekä maantiellä että maastossa. Molemmissa riittää haasteita ja ajoneuvon materiaalien on pystyttävä pitämään sen, minkä ne lupaavat. Siksi kallistusvarmat ja vuotamattomat ARTA Funstart -akut ovat varsinkin maastoajossa ykkösvalinta kaikille niille, jotka vaativat ajoneuvoltaan huippusuorituksia. esiskootterit ovat huviajoa parhaimmillaan. Ajatpa sitten peilityynellä järvellä tai lainehtivalla merellä, vesiskootterilla ajo on puhdas nautinto, kunhan akku ei temppuile. Onneksi on olemassa ARTA Funstart. Näitä akkuja ei hyppyjen ja aaltojen aiheuttama mekaaninen kuormitus hetkauta. Moottorikelkoissa kylmäkäynnistyskyvyllä on aivan erityinen merkitys. Jo käynnistysakkujen keksimisestä alkaen niiden laatua on mitattu juuri sillä, miten ne kestävät jäätävän kylmiä sääolosuhteita. ARTA Funstart -akut tekevät kelkkailusta lumisissa metsissä ja rinteillä todellisen nautinnon löydä sinäkin aivan uusi talvinen maailma. Oikealla ruohonleikkurilla ja sopivalla ARTA Funstart -akulla leikkaat nurmikot vaivatta. ARTA Funstart -akku on puutarhanhoitajan luotettava ja kestävä kumppani, jonka avulla ruohonleikkuu sujuu mukavasti ja helposti - myös laajoilla nurmikkoalueilla. 1

14 HYÄ TIETÄÄ TURALLISUUS YKKÖSSIJALLA. TARKISTA Tarkista akun toiminta ennen käynnistystä ja varaamista seuraavasti: 1. Tarkista, ettei navoissa, liitoksissa, liittimissä ja johdoissa esiinny vaurioita, murtumia, korroosiota yms. 2. Tarkista, että akun kotelo on vahingoittumaton ja tiivis, eikä siinä esiinny värimuutoksia.. Tarkista hapon määrä (vain Funstart FreshPack) ja lisää tarvittaessa tislattua vettä. Jos havaitset akussasi olevan vikaa, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi. TESTAA Parhain ja vaivattomin tapa testata akun toiminta on käyttää voltti- tai yleismittaria, jolla mitataan akun jännite (). Tarkista akkusi varaustila seuraavasta taulukosta: Jännite araustila Tila Toimenpide FreshPack AGM >, olt 1,0 olt 0 % Ei tarvetta toimenpiteille, olt, olt % Ei tarvetta toimenpiteille,1 olt, olt 0 % Akku täytyy varata, olt,2 olt 2 % Akku täytyy varata <, olt <,0 olt 0 % Akku ei ole enää toimintakykyinen ARAA Pystyäkseen takaamaan tarvittavan tehon, käynnistysvoiman ja jännitteen akun pitää olla täyteen varattu. Siksi akku kannattaa varata silloin tällöin. Suositeltava varausvirta ampeereissa on % ilmoitetusta kapasiteetista (esim. akku varataan 0, A virralla). Akun mukana seuraavasta käyttöohjeesta löydät yksityiskohtaisen kuvauksen siitä, miten varaaminen tapahtuu. 1

15 Thanks goes to Triumph Motorcycles Ltd., HUOLTO Akun huoltotarve riippuu sen käyttöiästä. Teknisistä syistä on kuitenkin suositeltavaa huoltaa akku periaatteessa kuukausittain myös pitkien seisonta-aikojen aikana: 1. Tarkista hapon määrä (vain Funstart FreshPack) ja lisää akkuun tarvittaessa tislattua vettä. 2. Huolehdi siitä, että akku ja navat pysyvät puhtaina.. Tarkista, että johtojen liitokset ja liittimet ovat kunnossa ja ettei akun kotelo ole vahingoittunut.. ARTA-akun mukana saat aina täydelliset käyttö- ja huolto-ohjeet. PITKÄT SEISONTA-AJAT Moottoripyörä-akkujen toimintahäiriöiden yleisin syy on sulfatoituminen pitkien seisonta-aikojen takia, yleensä ajokauden loputtua. Akun purkautumisen yhteydessä muodostuu sulfaatteja, jotka kerääntyvät elektrodien pinnalle ja kiteytyvät. Tämän seurauksena akun teho heikkenee tai akku saattaa jopa vaurioitua käyttökelvottomaksi. Siksi on tärkeää muistaa seuraavat toimenpiteet: 1. araa akku täyteen ja varastoi se kuivaan ja puhtaaseen tilaan. Irrota moottoripyörän käynnistyskaapeli akun miinusnavasta. 2. Tarkista varaustila säännöllisesti ja varaa akku tarvittaessa uudelleen. 1

16 TÄSTÄ LÖYDÄT JUURI OIKEAN ARTA FUNSTART -AKUN. AGM FRESHPACK ARTAn koodi JIS-koodi Ulkomitat [mm] P L K Kytkentä, kaasunpoisto Kapasiteetti [] Kylmäkäynnistyskyky A EN Napa ARTAn koodi JIS-koodi Ulkomitat [mm] P L K Kytkentä, kaasunpoisto Kapasiteetti [] Kylmäkäynnistyskyky A EN Napa ARTA FUNSTART AGM ARTA FUNSTART FRESHPACK OLT A1 YTL- YTL-BS Y A1 YTRA-BS 0 Y A1 *** N-2A-2 N-2A- N-2A- NA-2A- 1** 1 + K A A1 YTXL- YTXL- YTXL-BS Y Y A1 N-B-1 0** Y A1 *** B Y A1 NA-A 2* Y A A A A A1 YTXA- YTXA-BS YTB- YTB-BS YTZS- YTZS-BS YTX- YTX-BS YTZS- YTZS-BS Y Y Y Y Y FRESHPACK ARTAn koodi JIS-koodi Ulkomitat [mm] P L K Kytkentä, kaasunpoisto Kapasiteetti [] Kylmäkäynnistyskyky A EN Napa A A1 YTZS- YTZS-BS YTB- YTB-BS Y Y ARTA FUNSTART FRESHPACK OLT A A1 YBL-A YBL-B 0** 0** Y Y 0 00 A A A A A A A A A A1 UUSI YTX- YTX-BS YTA- YTA-BS YTZ1S- YTZ1S-BS YTX1- YTX1-BS YTB- YTB-BS YT1B- YT1B-BS YTX1--1 YTX1-BS-1 YTX1- YTX1-BS YTXL- YTX- YTX-BS Y 10 + Y Y Y Y Y Y Y Y Y alikoimaan lisätyt uudet ARTA-akkutyypit näkyvät taulukossa värillisinä A1 YBL-B 1** 1 + Y A1 N-B 1** Y A1 N.-B 1** Y A1 *** N.A-B Y A1 N-B YBL-B 1** Y A1 *** N-A Y A1 GMCZ-D YBC-A 0** + 0 Y A1 YB-A 1** Y A A1 N-B-1 YB-B N-B YBL-B 1** Y 1** + 0 Y A1 YBL-A2 1** Y A A1 0 0 A A1 N-A N-A-1 N-A-2 YBL-A2 N-B YBL-B YBL-B2 NA-A-1 YBA-A YBAL-A YBAL-A2 1** Y 1** Y 1** Y 1** Y 1

17 FRESHPACK ARTAn koodi JIS-koodi Ulkomitat [mm] P L K Kytkentä, kaasunpoisto Kapasiteetti [] Kylmäkäynnistyskyky A EN Napa NAAT Napa Edestä Sivusta Ylhäältä Y1 ARTA FUNSTART FRESHPACK OLT 01 0 A1 YBA-B 1** Y A1 N1-A YB1L-A2 1** Y A1 YB1-A2 1** Y A1 YB1L-B2 1** Y A1 *** YB1-B Y Y2 Y Y Y Y A1 *** YB1A-A Y Y A1 YB1B-A YB1B-A1 ** Y Y A1 YB1AL-A2 ** Y A1 1** Y A1 YB1L-A ** Y A1 YB1L-B 1** Y A1 YB1-B 1** Y Y Y Y Y A1 1** Y A1 YB1CL-B Y 0 0 A1 Y0-N1L-A Y0N1L-A2 ** Y Y1 Y A1 *** SY0-N1L-AT Y A1 N Y A1 21 Y0-N2L-A 1** Y JOHDINLIITOKSET A1 *** U1 () Y A1 *** U1R () Y A1 00 1** Y A1 *** YB0L-B Y + K0 Johdin, pistoke ja sulake pos. navalle sekä johdin ja pistoke neg. navalle. GEL ARTAn koodi JIS-koodi Ulkomitat [mm] Kytkentä, kaasunpoisto Kapasiteetti [] P L K Kylmäkäynnistyskyky A EN Napa ARTA FUNSTART GEL** A Y ARTA Funstart AGM ja ARTA Funstart FreshPack -akut on asennettava tulpat ylöspäin. EN-testattu kylmäkäynnistyskyky 1 C:ssa, kun U s/, voltin akulla, ja 1 C:ssa, kun U s/, voltin akulla. * Akuissa on keskitetty kaasunpoisto. N. mm korkeampi. ** Akuissa on keskitetty kaasunpoisto kannen kautta. *** saatavilla huhtikuusta alkaen 1

18 SUOSITUSTAULUKKO: FUNSTART FUNSTART FRESHPACK. SUOSITUSTAULUKKO: JIS-KOODI ARTAN KOODI. AGM Yuasa GS Furukawa CNB / Yacht ARTAN KOODI ARTA FUNSTART ARTA FUNSTART FreshPack ARTA FUNSTART AGM YTL- YTL-BS GTL-BS FTL-BS CTL-BS A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë 0 00 A A1 0 Ë A1 0 0 A1 0 Ë 0 0 A A1 0 Ë 01 0 A A1 0 Ë 01 0 A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A1 0 0 A1 0 Ë 0 0 A A1 0 Ë 01 0 A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A A1 0 Ë A1 YTXL- YTXL-BS GTXL-BS FTXL-BS CBTXL-BS A1 YTRA-BS GTRA- FTRA-BS CTRA-BS A1 YTXL- YTXL- YTXL-BS YTXA- YTXA-BS YTB- YTB-BS YTZS- YTZS-BS YTX- YTX-BS YTZS- YTZS-BS YTZS- YTZS-BS YTB- YTB-BS YTX- YTX-BS YTA- YTA-BS YTZ1S- YTZ1S-BS YTX1- YTX1-BS YTB- YTB-BS YT1B- YT1B-BS YTX1--1 YTX1-BS-1 YTX1- YTX1-BS YTXL- YTX- YTX-BS GTXL-BS FTXL-BS CBTXL-BS A1 GTXL-BS FTXL-BS CBTXL-BS A1 GTXA-BS FTXA-BS CBTXA-BS A1 GTB- GTB-BS CTB- CTB-BS FTZS CTZS CTZS-BS A A1 GTX-BS FTX-BS CBTX-BS A1 FTZS CTZS CTZS-BS FTZS CTZS CTZS-BS GTB- CTB- / CTB-BS A A A1 GTX-BS FTX-BS CBTX-BS 0 00 A A1 FTZ1S CTZ1S / CTZ1S-BS A1 GTX1-BS FTX1-BS CBTX1-BS 01 0 A1 GTB- GTB-BS GT1B- GT1B-BS CTB- CTB-BS CT1B- CBT1B-BS A A1 GTX1-BS-1 FTX1-BS-1 CBTX1-BS A1 GTX1-BS FTX1-BS CBTX1-BS A1 GTXL-BS FTXL-BS CBTXL-BS A1 GTX-BS FTX-BS CBTX-BS A1 1

19 SUOSITUSTAULUKKO: JIS-KOODI ARTAN KOODI. FRESHPACK FRESHPACK Yuasa GS Furukawa CNB / Yacht ARTAN KOODI Yuasa GS Furukawa CNB / Yacht ARTAN KOODI ARTA FUNSTART FRESHPACK ARTA FUNSTART FRESHPACK N-2A-2 N-2A- N-2A- NA-2A- N-2A-2 N-2A- N-2A- NA-2A- N-2A-2 N-2A- N-2A- NA-2A- N-2A-2 N-2A- N-2A- NA-2A A1 YBAL-A FBAL-A CBAL-A 01 0 A1 YBAL-A2 FBAL-A2 CBAL-A A1 N-B-1 N-B-1 N-B-1 N-B A1 B- B- B- B A1 NA-A NA-A NA-A NA-A A1 YBL-A GM-A FBL-A CBL-A A1 YBL-B GM-B FBL-B CBL-B A1 YBL-B GM-B FBL-B CBL-B A1 N-B GMZ-B FBL-B CBL-B A1 N.-B N.-B N.-B N.-B A1 N.A-B N.A-B N.A-B N.A-B A1 N-B N-B N-B N-B A1 YBL-B GM-B-1 FBL-B CBL-B A1 N-A N-A N-A N-A A1 YBA-B FBA-B CBA-B 01 0 A1 N1-A "N1-A "N1-A N1-A A1 YB1L-A2 GM1Z-A FB1L-A2 CB1L-A A1 YB1-A2 GM1Z-A FB1-A2 CB1-A A1 YB1L-B2 GM1Z-B FB1L-B2 CB1L-B A1 YB1-B2 FB1-B2 CB1-B A1 YB1A-A2 GM1AZ-A-1 FB1A-A2 CB1A-A A1 YB1B-A GM1B-A FB1B-A CB1B-A A1 YB1B-A1 FB1B-A1 CB1B-A A1 YB1AL-A2 GM1A-A FB1AL-A2 CB1AL-A A A1 YBC-A GMCZ-D FBC-A CBC-A A1 YB1L-A GM1A-A FB1L-A CB1L-A A1 YB-A GMZ-A FB-A CB-A A1 N-B-1 N-B-1 N-B-1 N-B A1 YB-B GMZ-B FB-B CB-B A1 N-B N-B N-B N-B A1 YBL-B GMZ-B FBL-B CBL-B A1 YBL-A2 GMZ-A-1 FBL-A2 CBL-A A1 N-A N-A N-A N-A 0 00 A1 N-A-1 N-A-1 N-A-1 N-A A1 N-A-2 N-A-2 N-A-2 N-A A1 YBL-A2 GMZ-A FBL-A2 CBL-A A1 N-B N-B N-B N-B A1 YBL-B GMZ-B FBL-B CBL-B A1 YBL-B2 GMZ-B-2 FBL-B2 CBL-B A1 NA-A-1 NA-A-1 NA-A-1 NA-A A1 YBA-A GMAZ-A-1 FBA-A CBA-A 0 0 A1 YB1L-B GM1Z-B FB1L-B CB1L-B A1 YB1-B GM1Z-B FB1-B CB1-B A A1 YB1CL-B GB1CL-B FB1CL-B CB1CL-B A1 Y0-N1L-A F0-N1L-A S/C0-N1L-A 0 0 A1 Y0N1L-A2 GM1Z-A F0-N1L-A2 C0-N1L-A2 0 0 A1 SY0-N1L-AT GM1Z-A SC0-N1L-AT 01 0 A1 N2- N2- N A A1 Y0-N2L-A - F0-N2L-A C0-N2L-A A1 U1 () A1 U1R () A F0-N0L-A C0-N0L-A A1 YB0L-B FB0L-B CB0L-B A1 1

20 NOTES

21 AERMACCHI > APRILIA AERMACCHI - 1 CCM SX APRILIA 0 CCM Rally AC/LC RS 0/Extrema SR Replica/Racing Replica 00 Sonic 00 SR Netscaper 00 RX-0 Scarabeo 2T Scarabeo T 0 Sonic, GP - Sportcity One 0 SR 0 - SR SR CARB 0-0 SR IE 0-0 SX 0 0 AF Amico GL/LK/LX/Sport Area 1-0 Sonic AC/LC - 0 Classic 0 SR 0 LC Netscaper SR 0 WWW ET LC SR Urban/iper Europa Gulliver 0 AC/LC Red Rose/Classic 0 SR 0 LC Stealth/WWW Tuareg Rally/Wind H2O 00 Pegaso 00 Habana, Custom 0 - Rally RS RX 0-0 Scarabeo Scarabeo Diech 02 SR 0-0 SR 0 DITECH CCM Scarabeo ST Scarabeo 0 2T CCM AF-1 Sintesi/Sport Pro Mojito A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A1 N-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B N-B-1 YB-B YBL-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B YBL-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B N-B-1 YB-B YBL-B YTXL-BS

22 APRILIA APRILIA CCM Rambla 0-0 RS Extrema, RX RS Replica RX - RX 0 SX 0 Scarabeo 0 Scarabeo Light 0 Sportcity Cube 0 Sportcity One 0 AF-1 Futura/Europa AF1 Project / Replica AS R ST [K-Start] STX [K-Start] Tuareg [K-Start] Atlantic Classic - 0 ETX [E-Start] - 0 ETX [K-Start] - 0 Habana - 02 Leonardo (1 kw) - 0 Pegaso Rally S ST,STX [E-Starter] STX [E-Start] Tuareg [E-Start] Tuono Red Rose/Classic RS Scarabeo - 0 SR - 0 Tuareg Rally Tuareg Rally - Tuareg Rally/Wind - 10 CCM Mojito Scarabeo Leonardo SR A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A1 YTX-BS N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B YBL-B YBL-B YTX-BS YTX-BS YTX-BS N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N.-B N.-B N.-B N.-B YBAL-A YBAL-A2 N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N.-B YTX-BS YBAL-A YBAL-A2 N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B YBAL-A YBAL-A2 YTXL-BS N-2A-2 / N-2A- N-2A- / NA-2A- N-B-1 YB-B N-B-1 YB-B YTXL-BS YBAL-A YBAL-A2 YTX-BS YTXL-BS

23 APRILIA APRILIA 0 CCM Scarabeo Scarabeo 0 Light 0 Sportcity 0 Sportcity 0 Cube 0 Atlantic 0-0 ETX [K-Start] STX 0 Leonardo Scarabeo 00-0 CCM Scarabeo 0 Scarabeo 0 Scarabeo Light 0 SportCity 0 - Sportcity 0-0 ETX [E-Start] Leonardo RS (1 kw) CCM Sportcity Cube CCM ETX [E-Start] ETX [K-Start] Tuareg Wind (2 kw) - 00 CCM Atlantic Sprint 00 0 Scarabeo 00 Light 0 0 CCM RX 0 Enduro 0-0 SX 0 Supermoto 0-0 SX 0 SX 0 CND SX 0 US 00 CCM Atlantic 0-0 Scarabeo 00 0 Scarabeo 00 0 Scarabeo 00 Light 0 Atlantic 00 (2 kw) 0 0 CCM RX Enduro 0-0 SX 0 SX 0 CND 00 CCM Tuareg - Pegaso A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A1 YBAL-A YBAL-A2 YTX-BS YTX-BS YTX-BS YBAL-A YBAL-A2 N.-B N.-B YBAL-A YBAL-A2 YBAL-A YBAL-A2 YBAL-A YBAL-A2 YTX-BS YTX-BS YTX-BS YTB-BS N1-A YB1L-A2 YBAL-A YBAL-A2 YBL-B YTX-BS N1-A YB1L-A2 N.-B N-B-1 YB-B YTX-BS YTX-BS YTXA-BS YTXA-BS YTXA-BS YTXA-BS YTZS-BS N1-A YB1L-A2 N1-A YB1L-A2 YTX-BS YTX-BS YB1L-B2 YTXA-BS YTXA-BS YTXA-BS N1-A YB1L-A2 N1-A

24 APRILIA > BENELLI APRILIA 00 CCM ETX 00 [E-Start] ETX 00 [K-Start] 0 CCM Pegaso Pegaso 0 TRAIL 0-0 ETX 0 [E-Start] ETX 0 [K-Start] Moto. - Pegaso Stark 00 0 CCM Dorsoduro 0 0 Shiver CCM MANA 0 00 CCM RS 00 Factory (2 kw) 0-0 RS 00 Mille TUONO Tuono Fighter 0 ET 00 Caponord 02-0 RST Mille Futura 01-0 RS 00 Mille 00-0 SL 00 Falco 00-0 RS 00 Tuono R Factory 0-0 RS Mille R 00-0 RS Mille SP - BENELLI 0 CCM Quattronovex 0 Scooty LX / DLX 1 GT/Sport/Racing Devil E-Starter - K2 0 - KBX Scooty LX/DLX Pepe Spring 0-0 CCM Pepe LX 0-0 K CCM CS Scooter Adiva Jarno E-Starter elvet CCM elvet A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A1 0 0 A1 YB1L-A2 N1-A YB1L-A2 N.-B YTX-BS YTX-BS N1-A YB1L-A2 N.-B YBAL-A YBAL-A2 YBAL-A YBAL-A2 N1-A YB1L-A2 YTX1-BS YTX1-BS YTX1-BS YTX-BS YTX1-BS YTX-BS YTX-BS YTX1-BS YTX-BS YTX1-BS YTX1-BS YTX-BS YTX-BS YTX-BS YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YTL-BS N-B N-B-1 YB-B N-B YBL-B YTX1-BS N-B-1 YB-B YTX-BS NA-A-1 YBA-A

25 BENELLI > BETAMOTOR BENELLI 00 CCM LS 00 SS CCM 0 Tornado U.T. CCM Tornado 0 CCM Sei SS CCM TNT 0 00 Sei ( kw) 0 1 CCM TnT 1 Café Racer (1 kw) 0-0 TnT 1 Sport (1 kw) TnT 1 Titanium 0-0 Tornado Tre Trek BETAMOTOR 0 CCM Adventure ARK 0 AC/LC Quadra 0 Chrono - Eikon Eikon 0 01 Tempo 0 - CCM Alp T - 0 Eikon 00 RR 0-0 Urban CCM Alp T 0 ( kw) - 0 Urban CCM Euro 0 (22 kw) Jonathan 0 ( kw) 00 CCM YB CCM SB CCM HS CCM YB Dieci YB A1 0 0 A1 0 0 A A A1 0 0 A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A1 N1-A YB1L-A2 NA-A-1 YBA-A NA-A-1 YBA-A N1-A YB1L-A2 N1-A YB1L-A2 NA-A-1 YBA-A YTZ1S-BS 00 YTX1-BS YTX1-BS YTZ1S-BS YTA-BS YTZ1S-BS YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YBL-B YTX-BS YBL-B YTX-BS YTX-BS YTX-BS YBAL-A YBAL-A2 N1-A YB1L-A2 N1-A YB1L-A2 YTX1-BS N1-A YB1L-A2

EDISTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA JA POIKKEUKSELLISTA TEHOKKUUTTA KAIKENLAISISSA OLOSUHTEISSA. Kaiken takana on

EDISTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA JA POIKKEUKSELLISTA TEHOKKUUTTA KAIKENLAISISSA OLOSUHTEISSA. Kaiken takana on EDISTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA JA POIKKEUKSELLISTA TEHOKKUUTTA KAIKENLAISISSA OLOSUHTEISSA Kaiken takana on MOOTTORIURHEILUN AKKUJEN PERUSOPAS, 1/1 NYT LÖYDÄT HELPOMMIN JUURI SEN MITÄ TARITSET Tästä tuotekuvastosta

Lisätiedot

MOOTTORIPYΦRΔ- JA PIENKONEAKUT. Akut moottoripyφriin, mopoihin, mφnkijφihin, moottorikelkkoihin, puutarhakoneisiin, vesiskoottereihin

MOOTTORIPYΦRΔ- JA PIENKONEAKUT. Akut moottoripyφriin, mopoihin, mφnkijφihin, moottorikelkkoihin, puutarhakoneisiin, vesiskoottereihin MOOTTORIPYΦRΔ- JA PIENKONEAKUT Akut moottoripyφriin, mopoihin, mφnkijφihin, moottorikelkkoihin, puutarhakoneisiin, vesiskoottereihin SUOSITUSTAULUKKO 2009 OMINAISUUDET TEHDASSULJETUT HUOLTOVAPAAT PERINTEISET

Lisätiedot

EDISTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA JA POIKKEUKSELLISTA TEHOKKUUTTA KAIKENLAISISSA OLOSUHTEISSA. Kaiken takana on

EDISTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA JA POIKKEUKSELLISTA TEHOKKUUTTA KAIKENLAISISSA OLOSUHTEISSA. Kaiken takana on EDISTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA JA POIKKEUKSELLISTA TEHOKKUUTTA KAIKENLAISISSA OLOSUHTEISSA Kaiken takana on MOOTTORIURHEILUN AKKUJEN PERUSOPAS, 2013/2014 NYT LÖYDÄT HELPOMMIN JUURI SEN MITÄ TARVITSET Tästä tuotekuvastosta

Lisätiedot

Rattaat. MERKKI/MALLI cc Vm Eturatas Hinta Takaratas Hinta Takaratas Hinta Ketjusuositus APRILIA

Rattaat. MERKKI/MALLI cc Vm Eturatas Hinta Takaratas Hinta Takaratas Hinta Ketjusuositus APRILIA Rattaat P.B.R Sprockets on ollut johtavia ratasvalmistajia maailmassa jo yli kolmekymmentä vuotta. P.B.R. tunnetaan myös maailman kilparadoilla; kaudella 2007 P.B.R:n tuotteisiin luottivat mm. Carlos Checa

Lisätiedot

MOTORCYCLE & SPORT BATTERIES. Tekniset tiedot

MOTORCYCLE & SPORT BATTERIES. Tekniset tiedot MOTORCYCLE & SPORT BATTERIES Tekniset tiedot 4,8mm OMINAISUUDET TEHDASSULJETUT HUOLTOVAPAAT PERINTEISET Asennus- ja käyttövalmis Tehdassuljettu Asennus kyljelleen sallittu 90 45 Toimitus käsittää ensitäytön

Lisätiedot

MOTORCYCLE & SPORT BATTERIES. Tekniset tiedot

MOTORCYCLE & SPORT BATTERIES. Tekniset tiedot MOTORCYCLE & SPORT BATTERIES Tekniset tiedot 4,8mm OMINAISUUDET TEHDASSULJETUT HUOLTOVAPAAT PERINTEISET Asennus- ja käyttövalmis Tehdassuljettu Asennus kyljelleen sallittu Toimitus käsittää ensitäytön

Lisätiedot

Moottoripyöränrengashinnasto

Moottoripyöränrengashinnasto Another Great Year thanks to Moottoripyöränrengashinnasto 2008 Prislista MC-däck 1.5.2008 RADIAL ETURENKAAT Framdäck 16 130/70 ZR16 61 W PILOT SPORT F TL 057179 159,84 195,00 17 110/70 ZR17 54 W PILOT

Lisätiedot

Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2005

Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2005 Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2005 Ajoneuvon yleiseen vähittäismyyntiarvoon vaikuttavat lisäksi muut yksilölliset ominaisuudet, kuten ajokilometrit, varusteet ja kunto,

Lisätiedot

Ryhmä 11-02 Tuotekoodi: 1115-11-08 Helsinki 1015. EXIDE-akut Tekniset tiedot

Ryhmä 11-02 Tuotekoodi: 1115-11-08 Helsinki 1015. EXIDE-akut Tekniset tiedot Ryhmä 11-02 Tuotekoodi: 1115-11-08 Helsinki 1015 EXIDE-akut Tekniset tiedot Hakemisto Sivu Käynnistysakut 38-100Ah... 3-4 Käynnistysakut 100-235Ah... 5 Marine & Multifit... 6 MC Akut... 8-10 Tekniset kaaviot...11

Lisätiedot

Tuotealue Merkki Malli Vuosimallista Vuosimalliin ATV ARCTIC CAT 650 PROWLER ATV SUZUKI LT 250 EF ATV SUZUKI LT-4WD QUADRUNNER

Tuotealue Merkki Malli Vuosimallista Vuosimalliin ATV ARCTIC CAT 650 PROWLER ATV SUZUKI LT 250 EF ATV SUZUKI LT-4WD QUADRUNNER Tuotealue Merkki Malli Vuosimallista Vuosimalliin ATV ARCTIC CAT 650 PROWLER 2006 2009 ATV SUZUKI LT 250 EF 1985 1986 ATV SUZUKI LT-4WD QUADRUNNER (250) 1987 1996 ATV SUZUKI LT-F 250 F 4WD QUADRUNNER 1999

Lisätiedot

Jarrupalat. Jarrupalat

Jarrupalat. Jarrupalat Newfren on valmistanut jarruosia moottoripyöriin jo yli puoli vuosisataa. Yhtiön panostukset tuotekehitykseen varmistavat tuotteiden huippulaadun. Newfren on kehittänyt jarrukenkien ja - palojen, sekä

Lisätiedot

Tuote nro Tuotenimi Ovh Alv22 Tuoteryhmä Lyhyt nro

Tuote nro Tuotenimi Ovh Alv22 Tuoteryhmä Lyhyt nro Tuote nro Tuotenimi Ovh Alv22 Tuoteryhmä Lyhyt nro A544402 AFA + 544402 66,00 1000 A544402 A553400 AFA + 553400 70,00 1000 A553400 A556400 AFA + 556400 72,00 1000 A556400 A560412 AFA + 560412 84,00 1000

Lisätiedot

Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2012

Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2012 Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2012 Ajoneuvon yleiseen vähittäismyyntiarvoon vaikuttavat ajokilometrien ja kunnon lisäksi varusteet, mutta tietoja niistä ei voida teknisten

Lisätiedot

Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2013

Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2013 Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2013 Ajoneuvon yleiseen vähittäismyyntiarvoon vaikuttavat ajokilometrien ja kunnon lisäksi varusteet, mutta tietoja niistä ei voida teknisten

Lisätiedot

Moottoripyöränrengashinnasto

Moottoripyöränrengashinnasto HYPERSPORT TORING/CSTOM SKOOTTERI TRAIL SPORT-TORING MOTOCROSS TRIAL ENDRO Moottoripyöränrengashinnasto 2009 Prislista MC-DÄCK 1.1.2009 POWER ONE COMPETITION ET TAKA 17 110/70 120/70 ZR 17 R 17 ZR17 54

Lisätiedot

HINNASTO 1.1.2014. Exide Technologies Oy Takkatie 21 00370 Helsinki Puh: 09 4154 5500 Fax: 09 4154 5501 tilaus.startti@eu.exide.com www.exide.

HINNASTO 1.1.2014. Exide Technologies Oy Takkatie 21 00370 Helsinki Puh: 09 4154 5500 Fax: 09 4154 5501 tilaus.startti@eu.exide.com www.exide. HINNASTO 1.1.2014 Exide Technologies Oy Takkatie 21 00370 Helsinki Puh: 09 4154 5500 Fax: 09 4154 5501 tilaus.startti@eu.exide.com www.exide.fi 1.1.2014 Käynnistysakut 38-100Ah Exide koodi. NEX /DIN Hinta

Lisätiedot

Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2014

Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2014 Moottoripyörät Taulukoita sovelletuista verotusarvoista Tammikuu 2014 Ajoneuvon yleiseen vähittäismyyntiarvoon vaikuttavat ajokilometrien ja kunnon lisäksi varusteet, mutta tietoja niistä ei voida teknisten

Lisätiedot

Ryhmä Tuotekoodi: Helsinki EXIDE-akut Tekniset tiedot

Ryhmä Tuotekoodi: Helsinki EXIDE-akut Tekniset tiedot Ryhmä 11-02 Tuotekoodi: 1115-11-08 Helsinki 1016 EXIDE-akut Tekniset tiedot Hakemisto Sivu Käynnistysakut 38-110 Ah... 3-4 Käynnistysakut 110-235 Ah... 5 Marine & Multifit... 6 MC Akut... 8-10 Tekniset

Lisätiedot

GILERA KATUPIIKKI VARAOSAHINNASTO 2013 HINNAT NETTOHINTOJA SIS ALV 24% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN

GILERA KATUPIIKKI VARAOSAHINNASTO 2013 HINNAT NETTOHINTOJA SIS ALV 24% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN GILERA KATUPIIKKI VARAOSAHINNASTO 2013 HINNAT NETTOHINTOJA SIS ALV 24% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN MOOTTORIN OSAT ÖLJYSUODATTIMET SC125.06- DPT183 ÖLJYSUODATIN GILERA 8,00

Lisätiedot

Honda-UUtUUdet 2011 Hondabikes.fi

Honda-UUtUUdet 2011 Hondabikes.fi Honda-UUtUUdet 2011 h o n da b i k e s.f i MALLI NPS50 Zoomer CBR125R CBR250R CBR1000RR Fireblade CBR600F CBF1000F CB1300SA ABS CB600F Hornet CB1000R VFR1200F NT700V Deauville ST1300A ABS Pan European

Lisätiedot

Lappeenrannan Ilmailuyhdistys

Lappeenrannan Ilmailuyhdistys Lappeenrannan Ilmailuyhdistys Tapahtuman tuloksia, moottoripyörät Kierroksia: 396 Osallistujia: 328 Autot Moottoripyörät Kaikki Ajoneuvo Lähtöaika Aika 400 (s) Nopeus (km/h) Valmistaja Malli Tyyppi Selitys

Lisätiedot

Suodattimet ja voiteluaineet

Suodattimet ja voiteluaineet Moottoripyörät, mönkijät, Suodattimet ja voiteluaineet Tilausnumero: 995-MP Suodattimet ja voiteluaineet Moottoripyörät, mönkijät, Sisällysluettelo: Suodattimet Öljynsuodattimet...1 Kuvasto...32 Numerovertailu...36

Lisätiedot

MOTOCROSS JA ENDURO VANTEET

MOTOCROSS JA ENDURO VANTEET HINNASTO 2014 Hinnat sisältävät 24% alv Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin Etuvanne 65 cc VÄRI OSH Etuvanne 125cc+ VÄRI OSH 14-1,60 inch SILVER 441,00 21-1,60 inch SILVER 465,00 GOLD 456,00 GOLD 476,00

Lisätiedot

Sytytystulpan oikeanlainen kiristäminen on erittäin tärkeää. Käytä myös aina oikeanlaista työkalua.

Sytytystulpan oikeanlainen kiristäminen on erittäin tärkeää. Käytä myös aina oikeanlaista työkalua. Kelkkatulpat 2014-2015 Sytytystulpan oikeanlainen kiristäminen on erittäin tärkeää. Käytä myös aina oikeanlaista työkalua. Sytytystulpan oikeaa asennusta varten tarvitaan momenttiavain. Jopa korjaamoammattilaisen

Lisätiedot

Moottoripyöränrengashinnasto

Moottoripyöränrengashinnasto onneksi Hänellä on MICHELIN PILOT ROAD 3 -renkaat Muuten tulisi taas vakuutusyhtiölle hommia... Uusi MICHELIN PILOT ROAD 3, hurjasti parempi märkäpito, mutta yhtä kestävä kuin MICHELIN PILOT ROAD 2!!!

Lisätiedot

Asennusohje SH4KIT-UNI johtosarjalle

Asennusohje SH4KIT-UNI johtosarjalle Asennusohje SH4KIT-UNI johtosarjalle Käytä tätä sarjaa seuraavissa laitteissa: APRILIA RS125, RS250, RSV Mille, Dorsoduro, Shiver, Tuono, Falco, etc.. DUCATI ST3s ABS (2006-2007), ST4s ABS (2004-2005),

Lisätiedot

Camoplast mattojen alkuperäismitoitukset

Camoplast mattojen alkuperäismitoitukset Teo Lehtimäki Oy Camoplast mattojen alkuperäismitoitukset Kansikuvassa: Bruce Dashnaw Seuraavilla sivuilla on Camoplastin tekemä tekninen taulukko moottorikelkkojen telamoista, mittoineen. Ohessa muutama

Lisätiedot

Aktuaariyksikkö. Liikennevakuutuksen moottoripyörätutkimus

Aktuaariyksikkö. Liikennevakuutuksen moottoripyörätutkimus 22.9.2017 Aktuaariyksikkö Liikennevakuutuksen moottoripyörätutkimus Sisällysluettelo 1. Tiivistelmä... 3 2. Moottoripyörätutkimus... 4 2.1. Tausta... 4 2.2. Tavoite.... 4 2.3. Tilastoaineisto... 4 2.3.1.

Lisätiedot

Aktuaariyksikkö. Liikennevakuutuksen moottoripyörätutkimus

Aktuaariyksikkö. Liikennevakuutuksen moottoripyörätutkimus 15.10.2015 Aktuaariyksikkö Liikennevakuutuksen moottoripyörätutkimus Sisällysluettelo 1. Tiivistelmä... 3 2. Moottoripyörätutkimus... 4 2.1. Tausta... 4 2.2. Tavoite... 4 2.3. Tilastoaineisto... 4 2.3.1.

Lisätiedot

Kampiakselit, peruskorjatut

Kampiakselit, peruskorjatut Shortblock, peruskorjatut Peruskorjattuja koneita on saatavissa n. kuukauden toimitusajalla. Kaikki mallit, myös vesijettiin. Tilausvaiheessa tarvitaan kaikki valmistajan tiedot ja sylinterin sekä alakerran

Lisätiedot

Teo Lehtimäki Oy. Ohjehinnasto. Sis. alv. 24 %

Teo Lehtimäki Oy. Ohjehinnasto. Sis. alv. 24 % Teo Lehtimäki Oy Ohjehinnasto Sis. alv. 24 % 2014-2015 Päivitetty 21.08.2014 Wössner takomännät 09-7021 Rotax 600 09-7053 Rotax 600 RS 09-7055 IQ Racer 600 09-7054 Arctic Cat 600 JS2-2: OVH 244,00 09-7001

Lisätiedot

DERBI 125 VARAOSAHINNASTO 2015 HINNAT NETTOHINTOJA SIS.ALV 23% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN

DERBI 125 VARAOSAHINNASTO 2015 HINNAT NETTOHINTOJA SIS.ALV 23% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN DERBI 125 VARAOSAHINNASTO 2015 HINNAT NETTOHINTOJA SIS.ALV 23% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN MOOTTORIN OSAT ÖLJYSUODATTIMET GPR.09-15 TU365HV ÖLJYSUODATIN HV 9,00 MULHACEN.07-12

Lisätiedot

Tekniikka MÄNNÄT. Variaattorit. Sähköosat. Pakoputken osat 83. Voimansiirto 84. Telamatot ja telaston osat 85. Jarrupalat ja vaijerit.

Tekniikka MÄNNÄT. Variaattorit. Sähköosat. Pakoputken osat 83. Voimansiirto 84. Telamatot ja telaston osat 85. Jarrupalat ja vaijerit. MÄNNÄT Arctic-Cat Mäntä Sylinteri- Männän Neula Mäntäsarjan Mallit Vuosimalli Koko Sarja Hinta Putket Hinta Rengas Hinta Laakeri Hinta Alkup. Numero JAG 275 1976 54.00mm -06 66,00 3002-070 LYNX 2000T F/A

Lisätiedot

ATV. HUOM! Muista tilata kiinnityssarja ja telarunko erikseen (ennen samalla tuotenumerolla) Vanteet ja renkaat. Talvituotteet.

ATV. HUOM! Muista tilata kiinnityssarja ja telarunko erikseen (ennen samalla tuotenumerolla) Vanteet ja renkaat. Talvituotteet. = Tiettyä rajoituksia voi esiintyä SOPVUUDET MSO = Vaatii korotussarjan = Vaatii tilapäisiä muutoksia muoviosiin D= Vaatii pysyviä muutoksia muoviosiin = Heavy Worker edition TV 26 366 425 rctic at 4X4

Lisätiedot

Maxia E52. Keyless E41

Maxia E52. Keyless E41 1 Maxia E52 E 52 mitat: 593*447*315/52l. Monokey Maxia E52 on tilavin Givi laukku. Erittäin tyylikkään muotuilun ansiosta on laukku saatu siron näköiseksi ja aerodynaamiseksi vaikka tilavuutta on peräti

Lisätiedot

www.totaltek.fi Photo: Annukka Tiittanen CARBIDE RUNNERS

www.totaltek.fi Photo: Annukka Tiittanen CARBIDE RUNNERS www.totaltek.fi Photo: Annukka Tiittanen CARBIDE RUNNERS 2016 01.08.2015 Kaikki hinnat pareittain sis. ALV 24 % TOTALTEK CARBIDE RUNNERS Suomalaisia laatuohjareita vaativille asiakkaille RETKEILYYN Kun

Lisätiedot

Ylempi A-varsi vasen & oikea Oem# Hinta: 100,-

Ylempi A-varsi vasen & oikea Oem# Hinta: 100,- A-VARRET, YLEMMÄT 1/9 88-471 Ylempi A-varsi vasen & oikea Oem# 1703-094 88-474 Ylempi A-varsi vasen & oikea Oem#0703-939 CF5 EFI 2009 CF6 EFI 2009-10 CF8 (ALL OPTIONS) 2009-10 CF1000 (ALL OPTIONS) 2009

Lisätiedot

file://\\file01\databank\varaosat\hihnat ja tulpat.html

file://\\file01\databank\varaosat\hihnat ja tulpat.html Page 1 of 64 VARIAATTORINHIHNAT JA SYTYTYSTULPAT VUOSIMALLEITTAIN Sytytystulppien muuntotaulukko Variaattorinhihnojen keskinäinen soveltuvuus 89 MALLIT vetohihna sytytystulppa 90 MALLIT vetohihna sytytystulppa

Lisätiedot

Kattoläpiviennit KATTOLÄPIVIENTISARJA VILPE. Tuote LVI-numero Pikakoodi SOLAR TIILI MUSTA TM85 SOLAR TIILI RUSKEA AD58

Kattoläpiviennit KATTOLÄPIVIENTISARJA VILPE. Tuote LVI-numero Pikakoodi SOLAR TIILI MUSTA TM85 SOLAR TIILI RUSKEA AD58 Kattoläpiviennit Tuote LVI-numero Pikakoodi 5289200 WF99 SOLAR TIILI MUSTA 75602 SOLAR TIILI RUSKEA 75604 SOLAR TIILI HARMAA 75607 SOLAR TIILI TIILENPUN. 75609 SOLAR PELTIMUSTA 75612 SOLAR CLASSIC MUSTA

Lisätiedot

VARTA PRofessionAl CARAVAn matkailu- AuToihin. uutta Professional Deep Cycle ja Professional Deep Cycle AGM

VARTA PRofessionAl CARAVAn matkailu- AuToihin. uutta Professional Deep Cycle ja Professional Deep Cycle AGM uutta Professional Deep Cycle ja Professional Deep Cycle AGM VARTA PRofessionAl CARAVAn matkailu- AuToihin ihanteellinen akku asuntovaunuihin ja matkailuautoihin www.varta-automotive.com uutta VARTA PRofe

Lisätiedot

Kuva: Andrzej Solarczyk Puola, Poland, Polonia Muut osat / Teo Lehtimäki Oy Telamatto Lynx V-800 Camoplast 2007-2008

Kuva: Andrzej Solarczyk Puola, Poland, Polonia Muut osat / Teo Lehtimäki Oy Telamatto Lynx V-800 Camoplast 2007-2008 Vuosi: : Andrzej Solarczyk Puola, Poland, Polonia Telamatto Lynx V-800 Camoplast 2007-2008 Lynx 2014-2011 1 Päivitetty 15.12.2013 1 Lynx 59 YETI 600 ACE Vuosi: 2014 Superwide telamatot 60 397/62 original

Lisätiedot

KAASUTINLAIPAT: MITTATAULUKKO

KAASUTINLAIPAT: MITTATAULUKKO KAASUTINLAIPAT: MITTATAULUKKO Tilausnr. CC-mitta Kiin.reiän halk Ulkohalk. Sisähalk. Kaas. puolella Sisähalk. Syl.puolella Pituus Hinta 87-043 74 6,5 59 46 51 x 38 35 37,00 87-044 75 10 40 40 43 24,00

Lisätiedot

BLACK MOKA AP8798213 GREY LEAD AP8798211 BLACK APRILIA AP8798212 SILVER CROWD AP8798215 YELLOW SIXTIES AP8798210 SKY BLUE FIGI AP8269126

BLACK MOKA AP8798213 GREY LEAD AP8798211 BLACK APRILIA AP8798212 SILVER CROWD AP8798215 YELLOW SIXTIES AP8798210 SKY BLUE FIGI AP8269126 SCARABEO 100 4T 50 4t TAKALAUKKU 24 LITRAA AP8792369 Mattamusta Tilavuus 24 litraa Laukussa on kiinteä matkustajan selkänoja Saatavana myös alapuolella olevissa väreissä SKY BLUE JASMINE AP8798207 BLACK

Lisätiedot

CARBIDE RUNNERS Seppo Konttaniemi Aki Pihlaja Ailu Magga Photo: Juha Välikangas

CARBIDE RUNNERS Seppo Konttaniemi Aki Pihlaja Ailu Magga Photo: Juha Välikangas Photo: Juha Välikangas www.totaltek.fi Seppo Konttaniemi Aki Pihlaja Ailu Magga CARBIDE RUNNERS 2017 01.08.2016 Kaikki hinnat pareittain sis. ALV 24 % TOTALTEK CARBIDE RUNNERS Suomalaisia laatuohjareita

Lisätiedot

DRF Finals Alastaro Circuit

DRF Finals Alastaro Circuit 11 9 10 JUNIOR BIKE Nopeus/ Speed Reakt/ Reaction 1 900 JRB/A M-M Gratschew Helsinki Kawasaki Zx R 0.00 90 JRB/C E Rantala Nousiainen Honda Cbr 1 1 cc 0.010 99 JRB/B V Ollikainen Saarenkylä Ktm 90 Rc 0.0

Lisätiedot

MOOTTORIPYÖRÄT. www.aprilia.com. www.aprilia.fi

MOOTTORIPYÖRÄT. www.aprilia.com. www.aprilia.fi 2010 MOOTTORIPYÖRÄT www.aprilia.com www.aprilia.fi RSV4 FACTORY >> VÄRIT Moottori Iskutilavuus Vaihteisto Jarrut, etu Jarrut, taka Renkaat, etu Renkaat, taka Lisävarusteet Aprilia 4-sylinterinen 4-tahti

Lisätiedot

Ryhmä Tuotekoodi: Helsinki EXIDE-akut Tekniset tiedot

Ryhmä Tuotekoodi: Helsinki EXIDE-akut Tekniset tiedot Ryhmä 11-02 : 1115-11-08 Helsinki 1117 EXIDE-akut Tekniset tiedot Hakemisto Sivu Käynnistysakut 38-100 Ah... 3-4 Käynnistysakut 100-235 Ah... 5 Marine & Multifit... 6 Tekniset tiedot...7 MC Akut... 8-9

Lisätiedot

Tourance Next Tourance Karoo 3. Feelfree Wintec. ME 22 Perfect Block K Block H. MCE 6days Extreme. ME 7teen. Scooter Moped. Enduro

Tourance Next Tourance Karoo 3. Feelfree Wintec. ME 22 Perfect Block K Block H. MCE 6days Extreme. ME 7teen. Scooter Moped. Enduro METZELER-RENKAAT KÄYTÖN MUKAAN 2300 cc 1800 cc 1500 cc 1200 cc 900 cc 750 cc 600 cc 400 cc 250 cc 125 cc 50 cc Racetec Slick K0, K1, K2, Rain Racing Racetec K3 Racetec SM Sportec M5 Interact Super Sport

Lisätiedot

SUODATIN- PATRUUNAT MASINO-HYDROSTO KEY OY

SUODATIN- PATRUUNAT MASINO-HYDROSTO KEY OY 1 SUODATIN- PATRUUNAT 2006 10 MASINO- KEY OY 2 Masino-Hydrosto key Oy toimittaa suodatusjärjestelmiä, suodattimia ja patruunoita hydrauli- ja kiertovoitelujärjestelmiin, kompressoreihin, ilmalle, vedelle

Lisätiedot

Jakotukit / tarvikkeet

Jakotukit / tarvikkeet Jakotukit / tarvikkeet Tuote LVI-numero Pikakoodi 2022115 BF71 VM 2X3/4 EURO VM 3X3/4 EURO VM 4X3/4 EURO VM 5X3/4 EURO VM 6X3/4 EURO VM 7X3/4 EURO VM 8X3/4 EURO VM 9X3/4 EURO VM 10X3/4 EURO VM 11X3/4 EURO

Lisätiedot

PUTKIKAKSOISNIPPA MUSTA

PUTKIKAKSOISNIPPA MUSTA Takorauta Tuote LVI-numero Pikakoodi 0753007 RU33 KESKIRASKAS KESKIRASKAS KESKIRASKAS KESKIRASKAS KESKIRASKAS KESKIRASKAS KESKIRASKAS KESKIRASKAS DN 65 KESKIRASKAS 0 KESKIRASKAS 0 KESKIRASKAS SK/UK SK/UK

Lisätiedot

ATV. Vanteet ja renkaat. Talvituotteet. Vinssit

ATV. Vanteet ja renkaat. Talvituotteet. Vinssit Sähkö Rungon 196 Variattorihihnat ARCTIC CAT VM. OEM Tuotenro. 90 2X4 DVX 2013 3303-095 90-UA415 90 2X4 UTILITY 2013 3303-095 90-UA415 150 UTILTIY 2013 3304-987 90-UA463 300 2X4 UTILTY 2013 3303-782 90-UA460

Lisätiedot

AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET

AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET OPTIMA YELLOWTOP SYVÄSYKLIAKUT ÄÄRIMMÄISEN VAATIVIIN SOVELLUKSIIN ALHAINEN SISÄINEN VASTUS MAHDOLLISTAA PAREMMAN ÄÄNEN LAADUN EI KAASUNMUODOSTUSTA EIKÄ EPÄMIELLYTTÄVIÄ

Lisätiedot

Ilmastointi PUSSISUODATIN ALTECH CL-36-3-M5 LASIKUITU L500 PUSSISUODATIN ALTECH CL-63-6-M5 LASIKUITU L360

Ilmastointi PUSSISUODATIN ALTECH CL-36-3-M5 LASIKUITU L500 PUSSISUODATIN ALTECH CL-63-6-M5 LASIKUITU L360 Ilmastointi Tuote LVI-numero Pikakoodi 7754400 OK08 CL-36-3-M5 LASIKUITU L360 CL-36-3-M5 LASIKUITU L500 CL-63-6-M5 LASIKUITU L360 CL-63-6-M5 LASIKUITU L500 CL-66-6-M5 LASIKUITU L360 CL-66-6-M5 LASIKUITU

Lisätiedot

HUSQVARNA VARAOSAHINNASTO 2013 HINNAT NETTOHINTOJA SIS. ALV24% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN

HUSQVARNA VARAOSAHINNASTO 2013 HINNAT NETTOHINTOJA SIS. ALV24% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN HUSQVARNA VARAOSAHINNASTO 2013 HINNAT NETTOHINTOJA SIS. ALV24% VAPAASTI VARASTOSSAMME OIKEUS HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN MOOTTORI ÖLJYSUODATTIMET SM250R.07- ST451HV ÖLJYSUODATIN HV 9,00 TC250 02-07 ST451HV

Lisätiedot

ACERBIS 2007 > RIDER. Punainen TEKNISET OMINAISUUDET

ACERBIS 2007 > RIDER. Punainen TEKNISET OMINAISUUDET SAHARA POLTTOAINESÄILIÖ hinta: 299,00 XR 650R 00-06 Punainen 0001615.110 SAHARA PENKIN ALUS TANKKI hinta: 395,00 XR 650R 00-06 Punainen 0001617.110 ISTUIN SAHARA TANKKIIN hinta: 297,00 XR 650R 00-06 Musta

Lisätiedot

Päivitetty: Kuva: Jari Sarre

Päivitetty: Kuva: Jari Sarre 2009-2001 Päivitetty: 06.01.2009 Kuva: Jari Sarre Polaris: P80 Polaris kartiot: Vasen, Fuji moottori, n. 28 mm pitkä Oikea, USA moottori, n. 33 mm pitkä Kytkin 15-84 sopii kaikkiin Polarismalleihin, myös

Lisätiedot

SPIDER EVOLUTION ETUJARRULEVYN SUOJA

SPIDER EVOLUTION ETUJARRULEVYN SUOJA SPIDER EVOLUTION ETUJARRULEVYN SUOJA 0005190. 0010300. 0007984. sininen 98 keltainen 03 musta punainen 00 vihreä 03 oranssi 99 kirkas hiilikuitu 040.098 060.003 090 110.990 130.003 010.099 hinta: 24,00

Lisätiedot

NGK-SYTYTYSTULPPIEN TYYPPIMERKINNÄT Kylmempi 6 E S 11. Tulpan tyyppi I. Iridiumkärki. Platinakärki

NGK-SYTYTYSTULPPIEN TYYPPIMERKINNÄT Kylmempi 6 E S 11. Tulpan tyyppi I. Iridiumkärki. Platinakärki KELKKATULPAT 2010-2011 NGK-SYTYTYSTULPPIEN TYYPPIMERKINNÄT * Tässä on esitetty normaalisäädöt. Näiden lisäksi on erikoismerkintöjä. Kierteen koko Kuusikulmion koko Rakenneominaisuus Lämpöarvo Kierteen

Lisätiedot

Pienkoneet powerbloc powerbloc dry

Pienkoneet powerbloc powerbloc dry Pienkoneet powerbloc powerbloc dry Enemmän tehoa pienkoneisi powerbloc powerbloc dry Powerbloc ja powerbloc dry sarjojen akut kaikille pienkonesovelluksille: siivouskoneet, lavansiirtovaunut, teollisuusajoneuvot

Lisätiedot

is KUMHO. 758 KH11

is KUMHO. 758 KH11 KUMHO KESÄRENGASOPAS henkilöauto SUV maastoauto pakettiauto 2017 www.kumho.fi is KUMHO. 758 KH11 www.kumho.fi H E N K I L Ö A U T O 10-15 10 13 14 KOODI KOKO MALLI NL LI 1758004 145/80 R10 758 T 69 0 0

Lisätiedot

Abarth T-Jet 1368ccm 99kW 135Hv 206Nm 118kW 160Hv 243Nm 127kW 173Hv 262Nm 128kW 174Hv 264Nm

Abarth T-Jet 1368ccm 99kW 135Hv 206Nm 118kW 160Hv 243Nm 127kW 173Hv 262Nm 128kW 174Hv 264Nm Abarth 500 1.4 T-Jet 1368ccm 99kW 135Hv 206Nm 118kW 160Hv 243Nm 127kW 173Hv 262Nm 128kW 174Hv 264Nm Abarth 500 1.4 T-Jet 1368ccm 103kW 140Hv 206Nm 122kW 166Hv 249Nm 132kW 179Hv 260Nm 133kW 181Hv 262Nm

Lisätiedot

www.bannerbatteries.com TÄYDELLÄ VOIMALLA PÄIVÄSTÄ TOISEEN. SISÄLTÄÄ MOOTTORIPYÖRÄ-, HARRASTUS- JA VAPAA-AJAN AKUT

www.bannerbatteries.com TÄYDELLÄ VOIMALLA PÄIVÄSTÄ TOISEEN. SISÄLTÄÄ MOOTTORIPYÖRÄ-, HARRASTUS- JA VAPAA-AJAN AKUT SISÄLTÄÄ MOOTTORIPYÖRÄ-, HARRASTUS- JA VAPAA-AJAN AKUT www.bannerbatteries.com TÄYDELLÄ VOIMALLA PÄIVÄSTÄ TOISEEN. KÄYNNISTYSAKKUJEN TOUKOKUU 2015 KÄYNNISTYSAKKUJEN TUOTEKUVAUS ENERGIERÜCK ENERGIERÜCKGEWINNUNG

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI Pro Compact, Combi, Team SEFFI Soft Compact, Combi, Team) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttö ohjekirja malleille: SEFFI Pro Compact,

Lisätiedot

Keittiöaltaat ja -varusteet

Keittiöaltaat ja -varusteet Keittiöaltaat ja -varusteet Tuote LVI-numero Pikakoodi UPOTETTAVA-ALLAS STALA LYRIA 5922146 ZG80 L50-60 1-ALT HANA-ALUEELLA PUHDISTUSAINE FRANKE TWISTER RST PINNOILLE CUT-4 KOIVUA KANTTIALLAS STALA DESIRE

Lisätiedot

MOOTTORIPYÖRÄNRENGAS- HINNASTO

MOOTTORIPYÖRÄNRENGAS- HINNASTO MOOTTORIPYÖRÄNRENGAS- HINNASTO 1.1.2015 Prislista MC-däck 1.1.2015 Track Road Off-road Scooter www.michelin.fi RACING KILPARENKAAT 2015 Uutuus MICHELIN POWER SLICK EVO 079725 120/70 ZR17 (58W) ETU TL POWER

Lisätiedot

Venemallisto. Luotettavaa vene- ja konekauppaa vuodesta Täyden palvelun myymälämme sijaitsee 4-tien varrella Heinolassa. Tervetuloa.

Venemallisto. Luotettavaa vene- ja konekauppaa vuodesta Täyden palvelun myymälämme sijaitsee 4-tien varrella Heinolassa. Tervetuloa. Venemallisto Kärkimerkit meiltä meiltä! Vuoden 2014 Silver jälleenmyyjä Luotettavaa vene- ja konekauppaa vuodesta 1973. Täyden palvelun myymälämme sijaitsee 4-tien varrella Heinolassa. Tervetuloa. Mökkimatkasi

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. ISO 6432 minisylinterit Ø 8-40 mm

TEKNISET TIEDOT. ISO 6432 minisylinterit Ø 8-40 mm ISO 6432 minisylinterit Ø 8-40 mm Univerin minisylinterien kehitystyöhön on hyödynnetty vuosien tutkimustyö ja tuotekehityksen saavutukset. Tuloksena on luotettava tuote, joka soveltuu kaikkein vaativimmankin

Lisätiedot

Polttoainesäiliöt POLTTOAINESÄILIÖT > HONDA SAHARA POLTTOAINESÄILIÖT > HONDA MALLI VM. VÄRI TUOTE HINTA SAHARA POLTTOAINESÄILIÖ

Polttoainesäiliöt POLTTOAINESÄILIÖT > HONDA SAHARA POLTTOAINESÄILIÖT > HONDA MALLI VM. VÄRI TUOTE HINTA SAHARA POLTTOAINESÄILIÖ > HONDA SAHARA Valmistettu kestävästä Polyeteenistä. Ehdoton lisävaruste endurosafareille ja pitkille ajomatkoille. Johnny Campbellin testaama!! 24 litraa Sisältää alumiinisen tankkauskaulan ja muovisen

Lisätiedot

POHJAISTUKAN TIIVISTE GBG

POHJAISTUKAN TIIVISTE GBG WC-varaosat Tuote LVI-numero Pikakoodi POHJAISTUKAN TIIVISTE GBG 5652536 LA37 NORDIC 2300/2200 HUUHTELUVENTT. TIIVISTE GBG NORDIC 2300/2200 T II/ T I/ K KIMSET 6405400001 TREVI/VIVA 9159200001 SEVEN D

Lisätiedot

Käyttövedenlämmitin. KÄYTTÖVEDENLÄMMITIN HAATO HK-15 1/3KW SEINÄ/VAAKA LVI-numero PIKA OD38

Käyttövedenlämmitin. KÄYTTÖVEDENLÄMMITIN HAATO HK-15 1/3KW SEINÄ/VAAKA LVI-numero PIKA OD38 Käyttövedenlämmitin HK-15 1/3KW SEINÄ/VAAKA 5253010 OD38 HK-35 2KW SEINÄ/VAAKA 5253015 RS52 HK-55 2KW SEINÄ/VAAKA 5253020 DE35 HK-100 2KW SEINÄ/VAAKA 5253022 VL77 HM-150 2/3KW SAUNA 5253045 UH93 HM-230

Lisätiedot

scooter road off-road track 2016 rengashinnasto moottoripyörät ja skootterit

scooter road off-road track 2016 rengashinnasto moottoripyörät ja skootterit scooter road off-road track 2016 rengashinnasto moottoripyörät ja skootterit RACING / 2 KILPARENKAAT 2016 Helppo ja monipuolinen: Helpottaa huomattavasti pyörän säätämistä uuden MICHELIN ACT rakenteen

Lisätiedot

Uusi Triumph Tiger 1200

Uusi Triumph Tiger 1200 Uusi Triumph Tiger 1200 Merkki: Triumph Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1215 ccm 21200 Kaikki Mallit: -Tiger 1200 XR 21 200 -Tiger 1200 XRX 23 150 -Tiger 1200 XCX 24 150 -Tiger 1200 XRT 25

Lisätiedot

tuono 1000 R Sopii vuosimalleihin > 2006

tuono 1000 R Sopii vuosimalleihin > 2006 tuono 1000 R TUULISUOJA KORKEAMPI AP8791293 Sopii vuosimalleihin > 2006 16 SÄÄDETTÄVÄ JALKATAPPISARJA ALUMIINIA AP8793686 TUONO 1000 R Kiillotettua alumiinia Sopii vuosimalleihin > 2006 VAIHDEPOLJINSARJA

Lisätiedot

Teo Lehtimäki Oy. Luettelo

Teo Lehtimäki Oy. Luettelo Teo Lehtimäki Oy Luettelo 2007 2007 2007 2007 2007 Luettelo 2006-2007 Luettelossa esiintyvät alkuperäisnumerot ovat vain vertailun vuoksi eivätkä tarkoita jonkin mallin tai merkin alkuperäisosaa. Kysy

Lisätiedot

Moottoripyöränrengashinnasto 1.1.2015. Prislista MC-däck 1.1.2015. Road. Track. Off-road. Scooter. www.michelin.fi

Moottoripyöränrengashinnasto 1.1.2015. Prislista MC-däck 1.1.2015. Road. Track. Off-road. Scooter. www.michelin.fi Moottoripyöränrengashinnasto 1.1.2015 Prislista MC-däck 1.1.2015 Track Road Off-road Scooter www.michelin.fi RACING KILPARENKAAT 2015 Uutuus MICHELIN POWER SLICK EVO 079725 120/70 ZR17 (58W) ETU TL POWER

Lisätiedot

DVRC - Dynamically Variable Resistance Crush Zone Törmäysenergiaa sitova sisäkuoren rakenne. Visiirin turvalukitus.

DVRC - Dynamically Variable Resistance Crush Zone Törmäysenergiaa sitova sisäkuoren rakenne. Visiirin turvalukitus. DVRC - Dynamically Variable Resistance Crush Zone Törmäysenergiaa sitova sisäkuoren rakenne. SUR - LOCK - Safety Lock Visor System Visiirin turvalukitus. AIR - WAVE - Vortex Generators Ulkokuoren muodot

Lisätiedot

Etunimi.Sukunimi@MPM-Performance.Com

Etunimi.Sukunimi@MPM-Performance.Com MICRON VAIMENTIMET GP vaimentimet Suzuki GSXR600/750 K6 race OSS71 395 Suzuki GSXR1000 K5-K6 race OSS68 395 Yamaha YZF-R6 2006 legal OMY45 395 Yamaha YZF-R6 2006 race OSY45 355 Yamaha FZ1 2006 race OSY46

Lisätiedot

AKKUKUVASTO. Akut, akkutarvikkeet ja akkukemikaalit

AKKUKUVASTO. Akut, akkutarvikkeet ja akkukemikaalit AKKUKUVASTO 2017 Akut, akkutarvikkeet ja akkukemikaalit LUCAS-akut LUCAS-akkujen valmistaja on ranskalainen Ecobat Battery Technologies, jolla on yli 65 vuoden kokemus akkujen valmistamisesta. HENKILÖAUTOT

Lisätiedot

Akkujen ylläpito. Yleistä akkujen ylläpidosta VAROITUS!

Akkujen ylläpito. Yleistä akkujen ylläpidosta VAROITUS! Yleistä akkujen ylläpidosta Yleistä akkujen ylläpidosta VAROITUS! Akut sisältävät syövyttävää happoa. Tämän vuoksi on oltava varovainen sekä käytettävä asianmukaisia suojavarusteita työskenneltäessä akkujen

Lisätiedot

2 www.gearzone.fi www.gearzone.fi 3

2 www.gearzone.fi www.gearzone.fi 3 4 36 44 54 76 78 2 www.gearzone.fi www.gearzone.fi 3 4 www.gearzone.fi www.gearzone.fi 5 KUORIMATERIAALI HYVÄKSYNNÄT LUKITUS M.D.C.F. - Multi Directional Composite Fiber ECE 22.05 DOT AS 1968 Tupla D Racing

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz

KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz G-12-015, G-12-030, G-12-060 G-24-015, G-24-030, G-24-060 1. Laitteen kuvaus Virta päällä merkkivalo Virhe-merkkivalo (ylikuormitus, alhainen/korkea akun

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

2000-1991. Skidoo LYNX. Muut osat / Teo Lehtimäki Oy Telamatto Camoplast. Powerbloc / Teo Lehtimäki Oy. Muut osat / Teo Lehtimäki Oy

2000-1991. Skidoo LYNX. Muut osat / Teo Lehtimäki Oy Telamatto Camoplast. Powerbloc / Teo Lehtimäki Oy. Muut osat / Teo Lehtimäki Oy Vuosi: 2000-1991 Telamatto Camoplast 300 Päivitetty 31.12.2013 300 Lynx 6900 FCE Vuosi: 2000 Rotax 503 1996-09-741 mäntä, std 09-741-01 mäntä, 0,25 ylikoko 09-741-02 mäntä, 0,50 ylikoko 09-741-04 mäntä,

Lisätiedot

RSV 1000 R SÄÄDETTÄVÄ JALKATAPPISARJA ALUMIINIA VAIHDEPOLJINSARJA ALUMIINIA (KÄÄNTEINEN KAAVIO) AP8791264

RSV 1000 R SÄÄDETTÄVÄ JALKATAPPISARJA ALUMIINIA VAIHDEPOLJINSARJA ALUMIINIA (KÄÄNTEINEN KAAVIO) AP8791264 8 RSV 1000 R SÄÄDETTÄVÄ JALKATAPPISARJA ALUMIINIA AP8793686 RSV 1000 R Kiillotettua alumiinia Sopii vuosimalleihin > 2004 VAIHDEPOLJINSARJA ALUMIINIA (KÄÄNTEINEN KAAVIO) AP8791264 Suunniteltu erityisesti

Lisätiedot

CHARGE BOX 0.8 USER MANUAL BATTERY-CHARGER 0,8 AMP WWW.4LOAD.DE. 4 Load GmbH. Glendale Str. 4 87700 Memmingen Germany www.4load.de

CHARGE BOX 0.8 USER MANUAL BATTERY-CHARGER 0,8 AMP WWW.4LOAD.DE. 4 Load GmbH. Glendale Str. 4 87700 Memmingen Germany www.4load.de CHARGE BOX 0.8 BATTERY-CHARGER 0,8 AMP USER MANUAL 4 Load GmbH Glendale Str. 4 87700 Memmingen Germany www.4load.de WWW.4LOAD.DE 3 2 5 1 4 8 9 7 6 10 Sisältö ohdanto Oma turvallisuutesi...sivu 54 Määräystenmukainen

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

PIKAOPAS E6000/8000-sarja

PIKAOPAS E6000/8000-sarja PIKAOPAS E6000/8000-sarja SISÄLLYSLUETTELO Akun lataaminen... 4 Akun asennus... 9 Akun irroittamien... 10 Pyörätietokoneen kiinnittäminen ja irrottaminen... 12 Virran kytkeminen päälle/pois... 13 Polkupyörällä

Lisätiedot

KUORMITUSTAULUKKO LI kg LI kg LI kg LI kg LI kg LI kg LI kg 20 80 22 85 24 90 26 95 28 100 30 106 31 109 32 112 33 115

KUORMITUSTAULUKKO LI kg LI kg LI kg LI kg LI kg LI kg LI kg 20 80 22 85 24 90 26 95 28 100 30 106 31 109 32 112 33 115 KUORMITUSTAULUKKO LI kg LI kg LI kg LI kg LI kg LI kg LI kg 20 80 22 85 24 90 26 95 28 100 30 106 31 109 32 112 33 115 34 118 35 121 36 125 37 128 38 132 39 136 40 140 41 145 42 150 43 155 44 160 45 165

Lisätiedot

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä SUOMI 49 Johdanto Onnittelut ostoksestasi ja tervetuloa Philips-tuotteiden käyttäjäksi! Hyödynnä Philipsin tuki ja rekisteröi tuotteesi osoitteessa www.philips.com/welcome. Yleiskuvaus (Kuva 1) 1 Terä

Lisätiedot

Hartikaisen autotalot Rengas-hinnasto 2015-Q2

Hartikaisen autotalot Rengas-hinnasto 2015-Q2 Hartikaisen autotalot Rengas-hinnasto 2015-Q2 Rengaspalvelumme tarjoaa renkaiden vaihdot ja tasapainotukset, kesä- ja talvirenkaiden sekä oheistuotteiden myynnin ja neuvonnan sekä renkaiden vanteille laiton

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO RC-436

SISÄLLYSLUETTELO RC-436 Asennusohje AXCARD CR-36 Versio 3. Ver. 3. AXCARD SISÄLLYSLUETTELO RC-436 JOHDANTO... 4 YKSITTÄISEN KORTINLUKIJAN KÄYTTÖÖNOTTO... 4 ALUSTUS JA MUISTIN NOLLAUS... 4 VAIHTOEHTO. OHJELMOINTISALASANAN ASETUS...

Lisätiedot

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat.

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat. Asennus Irralliset osat Form No. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: 30454 Tarkista alla olevasta taulukosta, että kaikki osat on toimitettu. Kuvaus Määrä Käyttökohde

Lisätiedot

VALITSE PARAS AKKU. Kaiken takana on

VALITSE PARAS AKKU. Kaiken takana on VALITSE PARAS AKKU Kaiken takana on AJONEUVOAKKUJEN suositustaulukko 2014 / 2015 VARTA ON LUOTTAMUKSEN ARVOINEN Elämä on jatkuvaa liikettä. Missä tahansa ajatkin, VARTA-akut huolehtivat virtatarpeestasi.

Lisätiedot

Move For The Better Life, KUMHO TYRE KUMHO KESÄRENGASKUVASTO henkilöauto, SUV, maastoauto, pakettiauto KH17 on kestävä, hiljainen rengas ja vaivaton ajettaessa. Optimaalinen vierintävastus. KH27 on edullinen

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI 2000, SEFFI 1500, SEFFI 1000) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttöohjekirja malleille: SEFFI 2000 (24 paikkaa), SEFFI 1500 (18 paikkaa),

Lisätiedot

Muut osat / Teo Lehtimäki Oy Telamatto Camoplast 30-10 Liuku, 140 cm, musta 30-610 Liuku, 140 cm, grafiitti 30-167 Liuku, 167 cm, musta

Muut osat / Teo Lehtimäki Oy Telamatto Camoplast 30-10 Liuku, 140 cm, musta 30-610 Liuku, 140 cm, grafiitti 30-167 Liuku, 167 cm, musta Vuosi: 2010-2001 30-10 Liuku, 140 cm, musta 30-610 Liuku, 140 cm, grafiitti 30-167 Liuku, 167 cm, musta 103 Päivitetty 19.01.2014 103 2010 Kauden 2010 aikana myydään seuraavat vanhat mallit. On ilmestynyt

Lisätiedot

-Motorracing Electronics WB-NÄYTTÖ KÄYTTÖOHJE. WB-näyttö Käyttöohje v1.0 12/2011 1/7

-Motorracing Electronics WB-NÄYTTÖ KÄYTTÖOHJE. WB-näyttö Käyttöohje v1.0 12/2011 1/7 WB-NÄYTTÖ KÄYTTÖOHJE 1/7 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ... 3 1.1. SPESIFIKAATIO...3 2. ASENNUS... 4 2.1. MEKAANINEN ASENNUS...4 2.2. SÄHKÖINEN ASENNUS...4 3. KÄYTTÖOHJE... 6 3.1. INNOVATE LC-1 OHJELMOINTI...6

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 400

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 400 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 400 stop BREWING heißes wasser B-2264 empty low temperature empty Käyttöohje Cafitesse 400 - LED-merkkivalot LED (vihreä) LED (keltainen) LED (punainen) LED (punainen) stop BREWING

Lisätiedot

Puuttuuko listalta komponentti?

Puuttuuko listalta komponentti? 1/7 Puuttuuko listalta komponentti? Jos listalta uupuu jokin komponentti, jonka haluat käyttöön, niin täytä Ilmoitus laskuvarjokokonaisuuden komponentista -lomake 2/7 Koulutus- ja hyppykäyttöön soveltuvat

Lisätiedot