AIKA klo 14:30-16:18 PAIKKA Willimies-kabinetti, kaupungintalon 02. krs, Villimiehenkatu 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AIKA klo 14:30-16:18 PAIKKA Willimies-kabinetti, kaupungintalon 02. krs, Villimiehenkatu 1"

Transkriptio

1 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ AIKA klo 14:30-16:18 PAIKKA Willimies-kabinetti, kaupungintalon 02. krs, Villimiehenkatu 1 Päätöksentekijät Nimi Tehtävä Lisätieto Karhu Jari Jäsen Luottamushenkilö Pulkkinen Petri Jäsen Luottamushenkilö Pykäläinen Tuija Maaret Jäsen Luottamushenkilö Loukiainen Jyry Pöytäkirjan tarkastaja Kemppinen Paula Jäsen Tikka Pekka Jäsen Ojanen Mikko Jäsen Hallikainen Anna-Liisa Jäsen Levomäki Liisa Pöytäkirjan tarkastaja Härkönen Lea Jäsen Luukka Leena Jäsen Kauppinen Jaana Puheenjohtaja Luottamushenkilö Muut osallistujat Haakana Pia - Hokkanen Helena - Lappalainen Mirva - Backman Mauri Suunnitteluinsinööri Poissaolevat Hyöppinen-Sipari Ulla- Riitta Luottamushenkilö Jäsen

2 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 9 Pöytäkirjan tarkastus 4 10 Kuljetuspalvelut 5 11 Esteettömyystyöryhmän kuulumiset 6 12 Aloite Tyysterniemen esteettömän luontopolun käytön 8 toimintarajoitteisille mahdollistamat pysäköintipaikka sekä suojatie 13 Vammais- sekä vanhusneuvoston yhteinen lausunto koskien 9 kauppakeskus IsoKristiinan markettien edessä olevia säilytyslokerikoita 14 Teatterikyselyn tulos Kesäteatterin äänentoistolaitteet / induktiosilmukka Kesäkivaa Marjolassa Eksoten henkilökohtaista budjettia kehittävä eohjat- hanke Maakunnallinen vanhus- ja vammaisneuvostojen tapaaminen Muut asiat Seuraava kokous 17

3 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtajan ehdotus Kokous todetaan laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Pöytäkirjan tarkastus Puheenjohtajan ehdotus Tämän kokouksen pöytäkirja päätetään tarkastaa ja valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi vammaisneuvoston jäsenet Levomäki Liisa ja Loukiainen Jyry. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi vammaisneuvoston jäsenet Levomäki Liisa ja Loukiainen Jyry.

5 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Kuljetuspalvelut Vammaispalvelulain 8 :n mukaan kunnan on järjestettävä vaikeavammaiselle henkilölle kohtuulliset kuljetuspalvelut niihin liittyvine saattajapalveluineen, jos henkilö vammansa tai sairautensa johdosta välttämättä tarvitsee palvelua suoriutuakseen tavanomaisista elämän toiminnoista. Kuljetuspalvelu on keskeinen vaikeavammaisten omatoimista suoriutumista auttava palvelu. Koulunkäynti, työ ja harrastukset edellyttävät mahdollisuutta liikkua. Vammaispalvelulain mukaisilla kuljetuspalveluilla turvataan vaikeimmin vammaisille henkilöille kohtuulliset liikkumismahdollisuudet samoin kustannuksin kuin muille kansalaisille. Lisätietoa Kokouksessa Eksoten vammaispalvelujen erityisasiantuntija Leena Luukka kertoo ajankohtaiset kuulumiset kuljetuspalveluista. (PH) Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

6 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Esteettömyystyöryhmän kuulumiset Liitteet 1. LIITE 1 Lausunto LE -paikkojen kartoituksesta Esteettömyystyöryhmä 2. LIITE 2 Lausunto teatterin induktiosilmukoista Esteettömyystyöryhmä - Teatterikiinteistöt Oy 3. LIITE 3 Lausunto katujen talvikunnossapidosta esteettömyystyöryhmä Esteettömyystyöryhmän edellinen kokous pidettiin ja seuraava kokous pidetään Kokouksessaan esteettömyystyöryhmä teki lausunnon Lappeenrannan ydinkeskustan sekä Lappeenrannan julkisten palveluiden, toimintojen ja pysäköintialueiden LE -paikkojen kartoituksesta. (liite 1) Kokouksessaan esteettömyystyöryhmä teki myös toisen lausunnon aiheesta Lappeenrannan kaupunginteatterin induktiosilmukan kantavuus. Tähän vastausaika oli mennessä, vastausta ei ole vielä saatu. (liite 2) Kokouksen päätöksen mukaisesti esteettömyystyöryhmä teki lähetti lausunnon Lappeenrannan kadut ja ympäristö toimialalle - Kunnossapidon ennakointia olisi tarpeen lisätä. (liite 3) Esteettömyystyöryhmän puheenjohtaja Jyry Loukiainen ja sihteeri tapasivat Williparkki Oy:n toimitusjohtaja Mikko Hietamiehen koskien Inva -pysäköintipaikkoja yhtiön omistamissa halleissa. Tapaamisen lopputuloksena esteettömyystyöryhmä tulee tekemään kokouksessaan aloitteen ilmaiseen pysäköintiin Williparkki Oy:n omistamissa halleissa. Aloite osoitetaan kaupunginhallitukselle, joka vastaa omistajana kaupunkiyhtiöiden toiminnasta. (PH)

7 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

8 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Aloite Tyysterniemen esteettömän luontopolun käytön toimintarajoitteisille mahdollistamat pysäköintipaikka sekä suojatie Vammaisneuvosto on tehnyt aloitteen: Tyysterniemen esteettömän luontopolun käytön toimintarajoitteisille mahdollistamat pysäköintipaikka sekä suojatie Tehtyyn aloitteeseen on saatu seuraava vastaus: Ko. pysäköintipaikat voidaan toteuttaa talven jälkeen, mutta suojatien sijainti on liikenneturvallisuuden kannalta huonossa paikassa tiukan mutkan takia. Pysäköintipaikoille ei järjestettäisi talvikunnossapitoa, koska liittyminen on hankalaa Tyysterniementielle. Suojatien sijainti ja mahdollinen rakentaminen selvitetään (esteettömyys toteutuminen). Alexandru Simut, suunnitteluinsinööri, Elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimiala, Kadut ja ympäristö (PH) Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

9 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Vammais- sekä vanhusneuvoston yhteinen lausunto koskien kauppakeskus IsoKristiinan markettien edessä olevia säilytyslokerikoita Liitteet 1. LIITE 4 Lausunto lokerikoista IsoKristiinan marketeissa vammais- sekä vanhusneuvosto LIITE 5 Eekoon vastaus vanhus- ja vammaisneuvoston lausuntoon säilytyslokerikoista Vammaisneuvosto on edellisen kokouksen päätöksen mukaisesti tehnyt yhteisen lausunnon vanhusneuvoston kanssa koskien kauppakeskus IsoKristiinan markettien edessä olevia säilytyslokerikoita. (liite 4) Aloitteessa esitetään kauppojen edustalla olevien säilytyslokerikkojen korottamista. Lausunto on lähetetty , tilanne 5.4. oli edelleen muuttumaton ja vastaus toiselta taholta saatu 6.4. (liite 5). Merkitään tiedoksi. Päätetään jatkotoimenpiteistä. Merkittiin tiedoksi. Odotetaan vanhusneuvoston päätöstä.

10 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Teatterikyselyn tulos Yhteinen teatteriretki Edellisessä kokouksessa kohdassa Muut asiat: Vammaisneuvoston yhteinen osallistuminen omakustanteisesti johonkin kevään teatteri -esitykseen. Laitetaan esitys vammaisneuvoston jäsenille ja varajäsenille sähköpostitse. Syksyllä taasen konserttiesitykseen vastaava. Sihteeri teki sähköisen kyselyn, jonka perusteella kiinnostuneita oli vammaisneuvostosta avustaja ja muusta verkostosta avustaja yhteensä siis 14 henkilöä. Määrä ei täyttänyt ryhmän (20 hlöä) määrää. Suosituin esitys ja aika, jonne ilmoittautuneet olisivat päässeet mukaan, oli Hiirenloukku to klo 14 alkaen tuonne olisi tulossa yhteensä 10 hlöä. (PH) Merkitään tiedoksi. Keskustellaan asiasta. Päätetään, ettei vammaisneuvoston vetämää teatterireissua tehdä, vaan jokainen voi mennä omin toimin parhaiten sopivana aikana. Merkittiin tiedoksi. Hyväksyttiin puheenjohtajan esitys.

11 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Kesäteatterin äänentoistolaitteet / induktiosilmukka Lappeenrannan kaupungin kesäteatterista puuttuu äänentoistolaitteet ja induktiosilmukka. Kesäteatterin nettisivuilla ilmoitetaan kesäteatterin olevan esteetön. Todettakoon, että kaikilta osin kesäteatteri ei ole esteetön eli ei kuulemisen osalta. Esteettömyystyöryhmän jäsen Pekka Tikka, Etelä-Saimaan kuulo ry:n varapuheenjohtaja on ottanut asian esille tähän kokoukseen. Lappeenrannan kaupungin käyttöteknikko Teemu Myyryläinen totesi asiasta seuraavasti: Kesäteatterin toiminta on kokonaan ulkoistettu. Kaupungin puolesta kesäteatterissa ei ole tekniikkaa. Induktiosilmukka on rakennusmääräysten mukaan oltava julkisessa tilassa, jossa on kiinteä äänentoisto. Kesäteatterilla ei tämän tiedon mukaan ole kiinteää äänentoistoa. Jos kesäteatteriin halutaan tehdä induktiosilmukka, niin se voitaisiin toteuttaa ns. yleismikki toiminnolla. Siihen voidaan tehdä optio sille, että silmukkaan saadaan liitettyä vierailevan ryhmän mikseri ja sitä kautta mahdolliset näyttelijöiden mikrofonit. Todettakoon, että yleismikin käyttöönotto on teknisesti mahdollista. Se ei ole tosin lähellekään yhtä hyvä kuin näyttelijöiden lähimikrofoneista saatu ääni. Varmuutta ei ole, kuinka paljon tämän yleismikin kautta toimiva induktiosilmukka auttaisi kuulokojetta käyttävää henkilöä. Jos yleismikki otettaisiin käyttöön, niin siihen pitäisi valita erittäin suuntaava mikrofoni ja siinä pitää olla hyvä tuulisuoja. Ja tietysti mikrofoni pitäisi saada mahdollisimman lähelle lavaa ja ylös, jotta yleisöstä tulevat häiriöäänet jäisivät mahdollisimman vähäisiksi.(ph) Puheenjohtajan ehdotus Keskustellaan asiasta. Päätetään toimenpiteistä.

12 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Merkittiin tiedoksi. Päätettiin tehdä lausunto asiasta.

13 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Kesäkivaa Marjolassa 2018 Vammaisneuvosto on jo kahdesti, vuosina 2016 ja 2017, toteuttanut Kesäkivaa Marjolassa -tapahtuman. Molemmilla kerroilla tapahtumaan on osallistunut noin pari sataa osanottajaa ja saatu palaute on ollut hyvää. Palautetta on annettu myös tapahtuman toteuttamisajasta. Työssäkäyvät ovat esittäneet, että tapahtuma alkaisi myöhemmin ja jatkuisi myös klo 16 jälkeen. Vammaisneuvoston toimintasuunnitelmaan vuodelle 2018 on kirjattu Kesäkivaa tapahtuma. Ajankohta on ollut perinteisesti elokuun toinen viikko ja torstai eli tänä vuonna se olisi Tapahtuma-aika saadun palautteen vuoksi voisi olla klo (PH) Vahvistetaan Kesäkivaa Marjolassa tapahtuman ajankohta ja aika. Keskustellaan ohjelmasta kesäpäivälle. Vahvistettiin tapahtuma-ajaksi to 9.8. klo Keskusteltiin ohjelmasta, sihteeri jatkaa ohjelman työstämistä.

14 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Eksoten henkilökohtaista budjettia kehittävä eohjat- hanke Eksotessa on alkanut STM:n henkilökohtaista budjettia kehittävä eohjat (oman elämä ohjaksissa) - hanke. Hankkeelle perustetaan ohjausryhmää, johon toivotaan mukaan myös vanhus- ja vammaisneuvostojen edustajia. Ohjausryhmässä on Eksoten johtoa ja se kokoontuu säännöllisesti ja sen tarkoitus on antaa mahdollisimman laajaalainen asiantuntemus projektin johtamisen tueksi. Mukaan tuleminen edellyttää sitoutumista asiaan. Puheenjohtaja osallistui hankkeen aloitusseminaariin. Vammaisneuvoston varapuheenjohtaja Jyry Loukiainen ilmoitettiin määräaikaan mennessä hankkeen ohjausryhmään vammaisneuvoston edustajana. Puheenjohtaja kertoo kokouksessa tarkemmin hankkeesta ja aloitusseminaarista. Lisätietoa: (PH) Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

15 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Maakunnallinen vanhus- ja vammaisneuvostojen tapaaminen Etelä-karjalan vanhus- ja vammaisneuvostojen tapaaminen Aika: Keskiviikko klo Etelä-Karjalan liitto kutsui neuvostojen puheenjohtajat ja sihteerit maakunnalliseen tapaamiseen. Tapaamisen aiheena oli keskustella maakunta- ja sote- uudistuksesta sekä suunnitella, miten yhdessä voimme rakentaa hyvää pohjaa tulevan maakunnan vanhus- ja vammaisneuvostoille. Tilaisuudessa paikalla olivat kehitysjohtaja Merja Tepponen Eksotesta sekä muutosjohtaja Aija Tuimala Etelä-Karjalan liitosta. Vammaisneuvoston puheenjohtaja ja sihteeri olivat paikalla. Seuraava tapaaminen on (PH) Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

16 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Muut asiat Vammaisneuvoston käynti Lauritsalan Juttunurkassa Vammaisneuvosto, edustuksella puheenjohtaja Jaana Kauppinen, jäsen Pekka Tikka ja sihteeri Pia Haakana, kävivät Lauritsalan Juttunurkassa (asukastila) esittäytymässä Suomen ensimmäinen YK:n vammaissopimuksen toimintaohjelma vahvistaa vammaisten henkilöiden oikeuksia Suomessa on julkaistu ensimmäistä kertaa YK:n vammaissopimuksen kansallinen toimintaohjelma. Sillä toimeenpannaan YK:n vammaisten henkilöiden oikeuksien yleissopimusta, joka tuli voimaan kesällä Tavoitteena on vahvistaa vammaisten henkilöiden oikeuksia ja osallistumismahdollisuuksia. Lisätietoja: /asset_publisher/ /suomen-ensimmainen-yk-nvammaissopimuksen-toimintaohjelma-vahvistaa-vammaistenhenkiloiden-oikeuksia Kokouksessa muut esille tulevat asiat Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

17 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Seuraava kokous Seuraava kokous toimintasuunnitelman mukaan pidetään kesäkuussa (PH) Päätetään seuraava kokouspäivämäärä. Seuraava kokous pidetään to klo 14:30.

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA klo 14:00 15:00 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

AIKA klo 14:00-15:35 Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

AIKA klo 14:00-15:35 Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Lappeenrannan kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 AIKA 18.1.2018 klo 14:00-15:35 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Päätöksentekijät Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Kaupunginhallitus/valtuusto valitsi Lappeenrannan vammaisneuvostoon seuraavat henkilöt: Vammaisneuvosto

Kaupunginhallitus/valtuusto valitsi Lappeenrannan vammaisneuvostoon seuraavat henkilöt: Vammaisneuvosto Toimintakertomus 1 (5) 2018 Lappeenrannan kaupungin vammaisneuvosto Toimintakertomus vuodelta 2018 Vammaisneuvoston kokoonpano Lappeenrannan kaupunginhallitus on vahvistanut kokouksessaan 12.6.2017 Lappeenrannan

Lisätiedot

AIKA klo 14:30-16:00 PAIKKA Iso-kabinetti, kaupungintalon 1. krs, Villimiehenkatu 1

AIKA klo 14:30-16:00 PAIKKA Iso-kabinetti, kaupungintalon 1. krs, Villimiehenkatu 1 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 3/2018 1 AIKA 14.6.2018 klo 14:30-16:00 PAIKKA Iso-kabinetti, kaupungintalon 1. krs, Villimiehenkatu 1 Päätöksentekijät Nimi Tehtävä Lisätieto Karhu Jari Jäsen Luottamushenkilö

Lisätiedot

AIKA klo 15:00-16:55 Loma- ja kokoushotelli Marjola, Mikonsaarentie 15, Lappeenranta

AIKA klo 15:00-16:55 Loma- ja kokoushotelli Marjola, Mikonsaarentie 15, Lappeenranta Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 AIKA 2.5.2019 klo 15:00-16:55 PAIKKA Loma- ja kokoushotelli Marjola, Mikonsaarentie 15, Lappeenranta Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Pulkkinen Petri Backman

Lisätiedot

Vammaisneuvoston nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen

Vammaisneuvoston nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen Kaupunginhallitus 350 12.06.2017 Vammaisneuvoston 2017 2021 nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen 664/00.00.01.06/2017 KH 350 Valmistelija/lisätiedot: II kaupunginsihteeri Alina

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Pöytäkirjan tarkastaja Luottamushenkilö Arvela Eeva. Jäsen Luottamushenkilö Munnukka Riitta

Nimi Tehtävä Lisätieto Pöytäkirjan tarkastaja Luottamushenkilö Arvela Eeva. Jäsen Luottamushenkilö Munnukka Riitta Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00-11:30 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs Päätöksentekijät Nimi Tehtävä Lisätieto Vanhanen Nyky Pöytäkirjan tarkastaja Luottamushenkilö

Lisätiedot

Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta

Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 11.12.2018 klo 13:30 PAIKKA Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

AIKA klo 10:00-11:55 PAIKKA Kaupunginhallituksen sali, 4. krs, Villimiehenkatu 1. Nimi Tehtävä Lisätieto Arvela Eeva. Jäsen.

AIKA klo 10:00-11:55 PAIKKA Kaupunginhallituksen sali, 4. krs, Villimiehenkatu 1. Nimi Tehtävä Lisätieto Arvela Eeva. Jäsen. Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 AIKA 22.3.2018 klo 10:00-11:55 PAIKKA Kaupunginhallituksen sali, 4. krs, Villimiehenkatu 1 Päätöksentekijät Nimi Tehtävä Lisätieto Vanhanen Nyky Poistui klo Luottamushenkilö

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA klo 15:00 16:30 PAIKKA Kaupungintalo, neuvotteluhuone VENLA, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-10 Kokouksen

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 18.1.2018 klo 14:00 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3 / 2018 1 AIKA klo 14:30 16:30 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

AIKA klo 14:30-16:40 Neuvotteluhuone Willimies, kaupungintalon 02. krs. Nimi Tehtävä Lisätieto. Jäsen. Jäsen. Jäsen.

AIKA klo 14:30-16:40 Neuvotteluhuone Willimies, kaupungintalon 02. krs. Nimi Tehtävä Lisätieto. Jäsen. Jäsen. Jäsen. Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 AIKA 5.9.2018 klo 14:30-16:40 PAIKKA Neuvotteluhuone Willimies, kaupungintalon 02. krs Päätöksentekijät Nimi Tehtävä Lisätieto Hyöppinen-Sipari Ulla- Jäsen Riitta

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Vammaisneuvoston vaikuttaminen kaupunkistrategian päivitykseen 5

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Vammaisneuvoston vaikuttaminen kaupunkistrategian päivitykseen 5 1 Kokouskutsu 2/2018 Aika klo 13:00 14:03 Paikka Kaupungintalo, ravintola Kajateria Messenius Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 n vaikuttaminen

Lisätiedot

Vanhusneuvoston nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen

Vanhusneuvoston nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen Kaupunginhallitus 351 12.06.2017 Kaupunginvaltuusto 100 04.09.2017 Vanhusneuvoston 2017 2021 nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen 665/00.00.01.06/2017 KH 351 Valmistelija/lisätiedot:

Lisätiedot

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT HAMINAN KAUPUNKI KOKOUSPÖYTÄKIRJA KÄSITELLYT ASIAT Läsnäolijat 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 3 Erityisliikuntakortti 4 4 jen yhteistapaaminen 5 5 Vammais-

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA Ke klo 17:30 19:00 PAIKKA Voisalmen koulu, lasiluokka Voisalmentie 19, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 16/2018 1 AIKA 13.12.2018 klo 17:00-18:12 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Vammaisneuvosto Julkinen Varsinainen kokous

Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Vammaisneuvosto Julkinen Varsinainen kokous Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 15:00-17:10 PAIKKA Kaupungintalo, nh Venla, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Karhu Jari Jäsen Pykäläinen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA klo 14:00 16:15 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/2017 22 Vanhus- ja vammaisneuvosto Kokousaika 23.11.2017 klo 15:00-16:35 Kokouspaikka Parikkalan hyvinvointikeskuksen kokoushuone, Lehmuskuja 3, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhus- ja vammaisneuvosto AIKA 20.02.2019 klo 15:04-16:12 PAIKKA Messi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Marja Pajari-Korhonen, kirjoitustulkki Arja Purtilo, kirjoitustulkki

Marja Pajari-Korhonen, kirjoitustulkki Arja Purtilo, kirjoitustulkki Kokous Vammaisneuvoston kokous 1/2018 Aika, paikka Tiistaina 23.1.2018 kello 16.00-17.50 Imatran kaupungintalo, kokoustila Imatrankoski, h 308 Osallistujat Heikki Luukkanen, puheenjohtaja Helena Roiha,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Kaupungintalo, neuvotteluhuone Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Kaupungintalo, neuvotteluhuone Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 1 AIKA klo 15:00 16:50 PAIKKA Kaupungintalo, neuvotteluhuone Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 1 Kokouskutsu 4/2018 Aika klo 13:00-13:37 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino 3 krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 Kainuu sote- ja maakuntauudistus/osallisuuden

Lisätiedot

Aloitteessa on kyse maksuttoman pysäköinnin järjestämisestä Williparkki Oy:n omistamiin pysäköintitaloihin inva-pysäköintiluvan omaaville.

Aloitteessa on kyse maksuttoman pysäköinnin järjestämisestä Williparkki Oy:n omistamiin pysäköintitaloihin inva-pysäköintiluvan omaaville. VASTINE VASTAUKSEEN 18.10.2018 1 (5) VAMMAISNEUVOSTON ESTEETTÖMYYSTYÖRYHMAN VASTINE WILLIPARKKI OY:N ANTAMAAN VASTAUKSEEN 18.10.2018 Jakelu: Kirjaamo, Lappeenrannan kaupunki / kirjaamo@lappeenranta.fi

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen. Ruotsalainen Ulla Kokoussihteeri Papinniemi Markku Pöytäkirjan tarkastaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen. Ruotsalainen Ulla Kokoussihteeri Papinniemi Markku Pöytäkirjan tarkastaja Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy:n hallituspöytäkirja 1/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen Arminen

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 2/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Hooman

Lisätiedot

Neuvotteluhuone Willimies, kaupungintalon 02. krs

Neuvotteluhuone Willimies, kaupungintalon 02. krs LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA 5.9.2018 klo 14:30 PAIKKA Neuvotteluhuone Willimies, kaupungintalon 02. krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

14.3.2013 VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON ASETTAMINEN 3

14.3.2013 VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 1/2013 14.3.2013 Asiat VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 VAMN 4 VAMN 5 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Vanhusneuvosto 30.11.2018 Aika 30.11.2018 klo 12:00-13:35 Paikka Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Aurinkokabinetti Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 16.01.2017 klo 14:00-15:35 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 (12 ) Vammaisneuvosto 13.12.2018 AIKA 13.12.2018 klo 09:00-10:10 PAIKKA Kaupungintalo kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaus 3 29 Laillisuus ja

Lisätiedot

KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo kaupungintalo Brahe (3. krs.)

KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo kaupungintalo Brahe (3. krs.) KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo 13.00 kaupungintalo Brahe (3. krs.) KOKOUSKUTSU 1 Kokouskutsu 3/2018 Aika klo 13:00 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Brahe 3 krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 4 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 4 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, Mikkeli Kokoustiedot Aika tiistai klo 16.30 18.30 Paikka Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka kaupungintalo os. Pohjolankatu 13, Kokoushuone Brahe 3. krs. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4

Paikka kaupungintalo os. Pohjolankatu 13, Kokoushuone Brahe 3. krs. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 1 Kokouskutsu 5/2018 Aika klo 9:00-11:10 Paikka kaupungintalo os. Pohjolankatu 13, Kokoushuone Brahe 3. krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3

Lisätiedot

86 Esteettömyysasiamiehen ajankohtainen katsaus. 88 Vanhusneuvoston vuoden 2019 talouden ja toiminnan suunnittelu

86 Esteettömyysasiamiehen ajankohtainen katsaus. 88 Vanhusneuvoston vuoden 2019 talouden ja toiminnan suunnittelu Tampere Pöytäkirja 14/2018 1 (14) Aika 12.12.2018, klo 13:00-15:35 Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo Käsitellyt asiat 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 82 Pöytäkirjan tarkastus 83

Lisätiedot

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvosto Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 12 Vanhusneuvosto 16.05.2018 Aika 16.05.2018 klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN KAUPUNKI VAMMAISNEUVOSTO

HÄMEENLINNAN KAUPUNKI VAMMAISNEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2019 22.3.2019 KOKOUSAIKA 21.3.2019 klo 16.15 18.00 KOKOUSPAIKKA Virvelinranta OSALLISTUJAT Kaupungin nimeämät edustajat Sivistys- ja hyvinvointilautakunta Kylli Kylliäinen Kaupunkirakennelautakunta

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Maakunnallinen vammaisneuvosto 5

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Maakunnallinen vammaisneuvosto 5 1 Kokouskutsu 2/2019 Aika klo 14:30 15:50 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Lönnrot 3 krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 Maakunnallinen vammaisneuvosto

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vammaisneuvosto AIKA 16.03.2017 kello 15:00-16:15 PAIKKA Pääterveysasema, II kerroksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Toimistotalo Ruori, C6 kokoushuone, Valto Käkelän katu 3, Lappeenranta

Toimistotalo Ruori, C6 kokoushuone, Valto Käkelän katu 3, Lappeenranta AIKA 16.4.2018 14:00-15:15 PAIKKA Toimistotalo Ruori, C6 kokoushuone, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. Kaijansinkko Leena. Nousiainen Satu Papinniemi Markku Pulkkinen Tiina Räsänen Erkki Seppälä Tarja

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. Kaijansinkko Leena. Nousiainen Satu Papinniemi Markku Pulkkinen Tiina Räsänen Erkki Seppälä Tarja LAPPEENRANNAN TOIMITILAT OY KOKOUSTIEDOT PÖYTÄKIRJA NRO 5/2018 1 Aika Torstai klo 17:00 19:53 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen OSALLISTUJAT Iitiä Markus Ruokoniemi Kimmo Arminen

Lisätiedot

Hyrylän terveyskeskus, Hyryläntie 13, kokoustila Martta Maria

Hyrylän terveyskeskus, Hyryläntie 13, kokoustila Martta Maria Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (8) Aika 14.02.2018, klo 15:59-17:13 Paikka Hyrylän terveyskeskus, Hyryläntie 13, kokoustila Martta Maria Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo kaupungintalo Kekkonen (3. krs.)

KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo kaupungintalo Kekkonen (3. krs.) KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo 13.00 kaupungintalo Kekkonen (3. krs.) Kokouksessa asiantuntijoina ovat paikalla rakennusinsinööri Markus Hämäläinen (taidemuseon esteettömyys) kehityspäällikkö Tuula

Lisätiedot

Asialista Lounashuone, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli

Asialista Lounashuone, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00-17.30 Paikka Lounashuone, Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.45 Paikka Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (13) Aika 22.09.2016, klo 14:00-15:40 Paikka Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KAINUUN LIITTO PÖYTÄKIRJA 2/2016. Asia Otsikko Sivu

KAINUUN LIITTO PÖYTÄKIRJA 2/2016. Asia Otsikko Sivu AIKA 16.5.2016 klo 10:07 14.32 PAIKKA Kainuun liitto, Kauppakatu 1, 2. krs kokoushuone Kanerva KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Läsnäolijoiden toteaminen ja esittäytyminen 5 3

Lisätiedot

LAPPEENRANTA FREE ZONE OY LTD PÖYTÄKIRJA 7/ Hallitus

LAPPEENRANTA FREE ZONE OY LTD PÖYTÄKIRJA 7/ Hallitus LAPPEENRANTA FREE ZONE OY LTD PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstaina klo 17.00-18.40 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, Villimiehenkatu 1, kokoushuone Sorjonen (entinen teknisen lautakunnan kokoushuone)

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 20.12.2017 klo 09:00-11:05 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 10) Aika 15.03.2019, klo 14:00-15:39 Paikka Hyrylän terveyskeskus, kokoustila Aleksis Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA 5.2.2018 klo 17:30 19:20 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (12 ) Vammaisneuvosto 14.10.2015 AIKA 14.10.2015 klo 09:00-10:35 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 10 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli Kokoustiedot Aika tiistai klo 16.00 17.20 Paikka Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vammaisneuvosto AIKA 17:00-19:45. PAIKKA Perusturvan kokoustila, Terraario Kuruntie 10

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vammaisneuvosto AIKA 17:00-19:45. PAIKKA Perusturvan kokoustila, Terraario Kuruntie 10 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vammaisneuvosto 27.11.2018 AIKA 17:00-19:45 PAIKKA Perusturvan kokoustila, Terraario Kuruntie 10 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/ Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Julkinen. AIKA klo 17:00

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/ Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Julkinen. AIKA klo 17:00 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2018 1 AIKA 19.9.2018 klo 17:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:30. kaupunginhallituksen kokoustila.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:30. kaupunginhallituksen kokoustila. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 07.11.2016 klo 08:00-10:30 Paikka kaupunginhallituksen kokoustila Käsitellyt asiat 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 48 Pöytäkirjan

Lisätiedot

9.6.2010 VAMN 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VAMN 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9

9.6.2010 VAMN 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VAMN 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 2/2010 9.6.2010 Asiat VAMN 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VAMN 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VAMN 10 LAUSUNNON ANTAMINEN KANGASALAN UUDEN LUKION RAKENNUSPIIRUSTUKSISTA 10 VAMN 11 VAMMAISPALVELULAIN

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017. Vammaisneuvosto

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017. Vammaisneuvosto Vammaisneuvosto 25.10.2017 1 Aika 25.10.2017 kello 16:00-17:30 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Läsnä Kokkonen Tanja puheenjohtaja Kaakkois-Suomen Lihastautiyhd. Kokkonen Jorma varapuheenjohtaja

Lisätiedot

] E N S U U VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika Torstai klo Paikka. Kaupungintalo, Tornikabinetti

] E N S U U VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika Torstai klo Paikka. Kaupungintalo, Tornikabinetti ] E N S U U PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 21.5.2018 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 412018 Aika Torstai 17.5.2018 klo 14.00-15.25 Paikka Kaupungintalo, Tornikabinetti Läsnä Liisa Karvinen jäsen, puheenjohtaja Arto Pippuri

Lisätiedot

VAMN 19 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 20 VAMN 20 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 20

VAMN 19 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 20 VAMN 20 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 20 3/2009 30.9.2009 Asiat VAMN 19 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 20 VAMN 20 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 20 VAMN 21 VAMMAISPALVELULAIN MUUTOKSET 1.9.2009 LUKIEN JA HENKILÖKOHTAISENAVUN SOVELTAMISOHJE

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 12 Vanhusneuvosto AIKA 10.11.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Vanhusneuvosto 05.10.2017 Aika 05.10.2017 klo 12:00-12:40 Paikka Kokoushuone Petäjä, kaupungintalo Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA Ti klo 17:30 18:53 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 06.03.2018, klo 16:59-18:36 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, 1 krs. Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 6 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo kaupungintalo Leino (3. krs.)

KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo kaupungintalo Leino (3. krs.) KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo 14.30 kaupungintalo Leino (3. krs.) 1 Kokouskutsu 1/2019 Aika klo 14:30 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino 3 krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

33 Valitaan vammaisneuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 37 SoTe -uudistuksen eteneminen ja yhteistyö muiden vammaisneuvostojen kanssa

33 Valitaan vammaisneuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 37 SoTe -uudistuksen eteneminen ja yhteistyö muiden vammaisneuvostojen kanssa Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/2017 1 (13) Aika 09.08.2017, klo 15:59-17:11 Paikka Kokoustila Martta-Maria, terveyskeskus 2 krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen avaaminen 30 Kokouksen läsnäolijat 31 Kokouksen

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

33 Pelastuslautakunnan lausunto lakiluonnoksesta pelastustoimen järjestämiseksi

33 Pelastuslautakunnan lausunto lakiluonnoksesta pelastustoimen järjestämiseksi Mikkeli Pöytäkirja 24/2016 1 (8) Aika 03.11.2016, klo 17:00-18:00 Paikka TUMA Sammonkatu 12 Käsitellyt asiat 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 Pöytäkirjan tarkastus 33 Pelastuslautakunnan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (7) Tarkastuslautakunta Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (7) Tarkastuslautakunta Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (7) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:35 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 08.01.2019 kello 10:15-11:20 PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaaminen 3 29 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT HAMINAN KAUPUNKI KOKOUSPÖYTÄKIRJA KÄSITELLYT ASIAT Läsnäolijat 1 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 17 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 18 Ajankohtaista vammaispalvelussa 4 19 Kiitokset ja

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Elinvoima- ja konsernijaosto 11.09.2017 Aika 11.09.2017 klo 12:30-13:54 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Kajaanin Älykäs elinkaarikortteli hanke 5

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Kajaanin Älykäs elinkaarikortteli hanke 5 1 Kokouskutsu 3/2019 Aika klo 15:00 16:09 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Lönnrot 3 krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 Kajaanin Älykäs elinkaarikortteli

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Elinvoima- ja omistajaohjausjaosto Aika 16.06.2017 klo 08:00-10:32 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

VAMN 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 28 VAMN 28 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 28 VAMN 29 ESTEETTÖMYYS KUNNASSA 29

VAMN 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 28 VAMN 28 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 28 VAMN 29 ESTEETTÖMYYS KUNNASSA 29 4/2016 23.11.2016 Asiat VAMN 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 28 VAMN 28 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 28 VAMN 29 ESTEETTÖMYYS KUNNASSA 29 VAMN 30 KUNNAN VAMMAISPOLIITTISEN OHJELMAN SEURAAMINEN

Lisätiedot

Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo Mikola, varapuheenjohtaja Helinä Aaltonen Kalevi Piironen Mauri Salmela

Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo Mikola, varapuheenjohtaja Helinä Aaltonen Kalevi Piironen Mauri Salmela Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (12) Kokoustiedot Aika 04.09.2019 keskiviikko klo 10:00-12:55 Paikka Hulvelan palvelukeskuksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Auli Raunio, puheenjohtaja

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 28.01.2015 klo 14:00-15:00 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.02.2019 klo 09:00-12:05 Paikka Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot

VAMN 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VAMN 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 VAMN 17 SUOMEN VAMMAISPOLIITTINEN OHJELMA 2010-2015 17

VAMN 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VAMN 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 VAMN 17 SUOMEN VAMMAISPOLIITTINEN OHJELMA 2010-2015 17 3/2010 27.10.2010 Asiat VAMN 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VAMN 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 VAMN 17 SUOMEN VAMMAISPOLIITTINEN OHJELMA 2010-2015 17 VAMN 18 PALAUTE SEUTUKUNNAN

Lisätiedot

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT HAMINAN KAUPUNKI KOKOUSPÖYTÄKIRJA KÄSITELLYT ASIAT Läsnäolijat 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 3 Toimintasuunnitelma 2019 4 4 Esteettömyysasiat 5 5 Saapuneet

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, Villimiehenkatu 1, teknisen lautakunnan kokoushuone 2. kerros. Kaijansinkko Leena

Lappeenrannan kaupungintalo, Villimiehenkatu 1, teknisen lautakunnan kokoushuone 2. kerros. Kaijansinkko Leena LAPPEENRANNAN TOIMITILAT OY KOKOUSTIEDOT PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 1 (8) Aika Torstaina klo 17.00-20.02 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, Villimiehenkatu 1, teknisen lautakunnan kokoushuone 2. kerros OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2018 Kokousaika Keskiviikko 1.8.2018 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 56 Kokouksen avaus 57 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018 Tarkastuslautakunnan kokous 8.6.2018 Pöytäkirja 3/2018 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 8.6.2018 klo 10.00 10.50 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 23-29

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Tarkastuslautakunta 16.09.2014 AIKA 16.09.2014 klo 16:00-20:21 PAIKKA KPMG:n toimitilat, Isokatu 32B, Oulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Vammaisneuvosto Aika 11.04.2019 klo 14:00-15:51 Paikka Tornikabinetti, Rantakatu 20, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 23

Lisätiedot

VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 9/2015

VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 9/2015 ] t [s\s\%1 S [J [J PÖYTÄK IRJA 9/2015 Sivu 1/5 17.12.2015 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 9/2015 Aika Torstai 10.12.2015 klo 15.00 15.37 Paikka Kaupungintalo, Tornikabinetti Läsnä Liisa Karvinen jäsen, puheenjohtaja

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 01.02.2017 AIKA 14:00-15:10 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN 3 TOIMINTAKAUTEEN 2 KATSAUS KUNNAN

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot