Väh kkälä V s. Maiju Lassila Mimmi Paavaliina - Huvinäytelmä - Sovitus ja ohjaus Matias Ikävalko

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Väh kkälä V s. Maiju Lassila Mimmi Paavaliina - Huvinäytelmä - Sovitus ja ohjaus Matias Ikävalko"

Transkriptio

1 Väh kkälä V s 2/ vsk Maiju Lassila Mimmi Paavaliina - Huvinäytelmä - Sovitus ja ohjaus Matias Ikävalko Lomstiina tekee kaikkensa Nyssen ja Mimmin naittamiseksi. Onhan kyseessä testamentti! Harjoituskuvassa Ritva Tuomainen (Lomstiina), Pauli Koskinen (Nysse Kapine) ja Tuula Lehtinen (Mimmi Paavaliina Ruusunen). ENSI-ILTA to klo 19 Vähikkälän Seuratalossa (os. Vähikkäläntie 674) Muut näytännöt: su klo 15 ke klo 19 to klo 19 ke klo 19 to klo 19 su 2.8. klo 15 ke 5.8. klo 19 to 6.8. klo 19 Vähikkälän Näyttämö VäNä Pääsyliput: 12/10/6 euroa, Ryhmät yli 15 henkilöä 10/8/5 euroa* Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. (*10/8 e = eläkeläiset ja yli 15-vuotiaat opiskelijat, 6/5 e = lapset 7 15 vuotta) Lipunmyynti tunti ennen esitysten alkua ovelta. Ryhmävaraukset ja tiedustelut: puh riittamatias@armas.fi, Ryhmät voivat varata väliaikatarjoilun etukäteen! Tervetuloa taatusti sade- ja hyttysvapaaseen kesäteatteriin viihtymään ja virkistymään Vähikkälän nuorisoseura ry:n ja kyläyhdistys Vähikkälän väljämä ry:n yhteistyönä tuottaman kansankomedian parissa. Lue lisää sivulta 3. Elämää Vähikkälässä -kyläkirjan ennakkomyynti alkaa! Lue lisää takasivulta 12.

2 Vähikkälän Viesti Lisää kesätapahtumia... Vähikkälän Seuratalon historiaa ti klo Valajärven pyörälenkki Kolmen kylän yhteistyö yli kuntarajojen jatkuu, kun Valajärven ympäri pyöräillään taas tänäkin kesänä. Vähikkälän väljämän, Kaloisten sekä Rehakan ja Irjalan kyläyhdistysten järjestämälle opastetulle kierrokselle voi lähteä mistä tahansa lenkin varrelta. Maksuton mehutarjoilu entiseen tapaan Vähikkälän Suvipuodilla ja Rehakan Rivieeralla. Asemin kylätalo Tukikohdassa (os. Asemintie 349) on edullinen ruokailumahdollisuus. su klo Kesäpäivä Kaloisilla Hämeen Kylät ry:n ja vuoden 2008 hämäläisen kylän Kaloisten järjestämä kylätoimintapäivä Asemin Tukikohdassa. su klo Seuratalon 70-vuotisjuhla Pääsyliput 25 /10, myynti Suvipuodissa. Arpajaisten pääpalkinto polkupyörä. Vähikkälän maa- ja kotitalousseura ry Vähikkälän Seuratalo valmistui vuonna Lahjoitus- ja talkoovoimin rakennetun talon omistuspohjana oli osakeyhtiö Vähikkälän Seuratalo Oy. Sen osakkaina oli joukko kylän isäntiä. Kun osakeyhtiö velkaantui, aloitettiin syksyllä 1962 neuvottelut Seuratalon vastaisesta hoidosta. Tähän tehtävään katsottiin maamiesseuran soveltuvan parhaiten. Tämän jälkeen seura erosi Janakkalan maamiesseurasta ja perustettiin Vähikkälän maamiesseura ry, joka hyväksyttiin Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin Kun Seuratalo Oy:n kiinteistön myymistä edeltävät kokoukset oli pidetty, tehtiin kauppakirjat Talon nimeksi tuli Vähikkälän maamiesseurantalo. Vähikkälän maamiesseura ry ja Vähikkälän maatalousnaiset ry yhdistyivät sääntömuutosten jälkeen Vähikkälän maa- ja kotitalousseura ry:ksi. Tässä yhteydessä talon virallinen nimi muutettiin jälleen Vähikkälän Seurataloksi. Seuratalon omistava Vähikkälän maa- ja kotitalousseura ry on kunnostuksin ja peruskorjauksin pitänyt talonsa nykykunnossa kylän muiden yhdistysten ja asukkaiden auttaessa sen ylläpidossa yhteisin ponnistuksin ja talkoovoimin. Seuratalo tarjoaakin upeat puitteet juhlien, tapahtumien ja kokousten järjestämiseen. la 8.8. klo Jäteinfo Seuralossa Juhlat, häät, tapahtumat, kokoukset Kyläläisten ja kesäasukkaiden toivomuksesta Kiertokapula Oy:n neuvoja kertoo jätehuollosta, jätteiden lajittelusta, kompostoinnista, kierrätyksestä ja vastaa läsnäolijoiden kysymyksiin. Tilaisuuden järjestää Vähikkälän väljämä ry. VIEMÄREIDEN AUKAISUT JA HUUHTELUT Vuokraus ja tiedustelut Erkki Koskiniemi Vähikkälän maa- ja kotitalousseura ry LOKA-AUTO

3 Vähikkälän Viesti Mimmi Paavaliina, komedia rahasta ja hieman rakka destakin Joku viisas on joskus sanonut, että sukunsa oppii tuntemaan vasta perinnönjaon yhteydessä. Tämän viisauden saavat tuta myös Mimmi Paavaliinan roolihenkilöt. Kun perintökaareen liitetään vielä naimisen ehto, on soppa lisämausteita vaille valmis. Mimmi Paavaliina kuuluu Maiju Lassilan suosittuihin ja rakastettuihin huvinäytelmiin vuodelta Tarina kertoo neitsyt Mimmi Paavaliina Ruususesta, jolle on kiertelevän kaupustelijan matkojen varrelta siunaantunut kuusi lasta. Mutta Isokkalan pitäjässä Mimmille ja Mimmin jälkikasvullekin ilmaantuu innokkaita puolisoehdokkaita erään perinnön hankalan avioitumispykälän vuoksi. Kun keitokseen vielä lisätään viime vuosisadan alun kirkolliset vaatimukset ja oman arvon tunnossaan pönöttävät rovasti sekä lukkari, alkaa soppa olla valmista nautittavaksi. Liinua (Päivi Herttuainen) naurattaa tärvelty hattu. Rovasti Kunstinki (Olavi Kanervisto) suree hattuaan. Nysse, isäntä Juho Kapine ja hänen vaimonsa Katriina. Pauli Koskinen, Erkki Koskinen, Marja-Terttu Valajärvi. Matias Ikävalkon sovittaman ja ohjaaman komedian nimiroolia esittää Tuula Lehtinen. Muissa rooleissa nähdään Sari Haakana, Päivi Herttuainen, Vinski Herttuainen, Olavi Kanervisto, Sasmo Kangassalo, Erkki Koskinen, Mika Koskinen, Pauli Koskinen, Linda Niemi, Keijo Nurmi, Kurt Ratia, Ritva Tuomainen, Marja-Terttu Valajärvi ja Atte Ylitalo. Taustanauhalla viulua soittaa Touko Kekki. Tiedotuksesta vastaa Riitta Pietiäinen-Ikävalko. Työryhmän jäsenet ovat riihimäkeläistä vierailijaa ja yhtä osa-aikaista kyläläistä lukuun ottamatta nykyisiä tai entisiä vähikkäläläisiä. Harjoituskuvat: Matias Ikävalko Nellu-neito tahtoo sulhasekseen Jaferin ja tietysti ne testamenttirahat. (Sari Haakana ja Mika Koskinen.)

4 Vähikkälän Viesti Tervehdykset ja onnittelut vastaanottivat Koulun 130- ja kylätoiminnan 30- Vähikkälän koulun johtajaopettaja Janne Heikkonen ja kyläyhdistys Vähikkälän väljämä vuotisjuhlan kuvasatoa ry:n puheenjohtaja Minna Mäenpää. Pankinjohtaja Juha-Pekka Arkkilan ja isännöitsijä Keijo Nurmi esittivät Janakkalan Osuuspankin tervehdyksen. Vähikkälän koulun entiset oppilaat, serkukset Kirsti Kalkkila ja Olavi Kalkkila muistelivat kevätjuhlia lukujen taitteessa: Suvivirsi on sentään säilynyt ennallaan.... Juhlassa jaetut palkinnot ja lahjakortit Vähikkälän koulun kirjapalkinto: Anni Koskiniemi. Janakkalan Osuuspankin kirjapalkinto: Lauri Honkanen. Vähikkälän väljämä ry ja nuorisoseura ry:n Vähikkälän Näyttämö VäNä:n lahjakortit aktiivisesta osallistumisesta näyttämön toimintaan ja roolisuorituksista : Vinski Herttuainen, Annika Rahkonen, Eetu Rehmonen ja Emma Rehmonen. Rehakan ja Irjalan Kyläyhdistyksen, Linnaseutu ry:n ja Janakkala-Seuran puheenjohtaja Elisa Göös onnittelee naapurikylää ja sen juhlivaa koulua. KUI SIISTII! -kampanjapinssit oppilaille jakoi agentti Sasmo Kangassalo. Oppilaat, opettajat ja ravitsemistyöntekijä Sisko Salo siivosivat koulun ympäristöpäivänä tienvarsia ja koulun pihamaan. Tervakosken yhteiskoulun elokuussa aloittavat lukuvuoden kuudesluokkalaiset Niko Koskinen, Anni Koskiniemi, Roosa Lehtonen, Tony Niemelä ja Essi Pasanen. Askartelu- ja paperikauppa Tervakosken Onnitteluvuorossa Toivan Marttayhdistys ry:n puheenjohtaja Hilkka Heino ja jäsen Terttu Mäenpää. Tervalantie 4, Tervakoski (019) Lahjat, kortit, koristeet, neulelangat, ompelu- ja toimistotarvikkeet.

5 Vähikkälä Vies i -I SIISTII! - Vähikkälässä KUI SIISTII! -kampanja Vähikkälässä onnistui yli odotusten. Talkoisiin osallistui koulu mukaan lukien 71 eri-ikäistä kyläläistä. Jotkut heistä olivat mukana kaikkina talkoopäivinä. Yhdessä siivottiin noin 80 km tienvarsia, koulun ja Seuratalon pihapiirit, Toivansillan ja Lintutornin ympäristöt sekä Valajärven uimaranta. Kiertokapulaan vietiin 150 kilon jätekuorma. Sen painoa lisäsivät Kukkolanmäeltä löytyneet kaksi autonrengasta ja akku Talkooväki sai kahvia ja makkaraa. Koululaiset saivat entiseen tapaan jätskit ja pillimehut. Yllä: Miia Raussi sekä lapset Sara ja Saku Karttunen haravoivat Seuratalon pihapiiriä. Nuorimmat KUI SIISTII! -talkoolaiset. Nelivuotias Miika Mäenpää ja hänen puolitoistavuotias pikkusiskonsa Helmi Mäenpää mehutauolla.

6 Hyvät kyläläiset, kesäasukkaat, y istykset, yrittäjät ja alvelujen tarjoajat! Syksyllä ilmestyvän uuden puhelinluettelon oikovedos on nähtävillä Suvipuodissa. Käykää tarkistamassa numerotietonne! Virheelliset tiedot voitte korjata: 1) tekstaamalla nimi, osoite ja puuttuva numero tai muu korjattava tieto tyhjille sivulle oikovedoksen loppuun 2) tekstiviestillä Riitalle ) sähköpostissa riittamatias@armas.fi Numero-, osoite- ynnä muut tiedot julkaistaan puhelinluettelossa siinä muodossa, miten asianomainen henkilö on ilmoittanut. Jokainen kyläläinen ja kesäasukas päättää itse, miten haluaa tietonsa julkaistavan oman kylän kuettelossa. Tietoja on tarkistettu myös uusimmista painetuista puhelinluetteloista. T kist th n sähköpostiosoitetietosi! Vähikkälän väljämä ry:n ylläpitämissä yhteystiedoissa ja varsinkin verkkosivujen Sähköpostitsivulla on luvattoman paljon toimimattomia, ilmeisesti vanhentuneita osoitteita. Siten verkkosivujen ryhmäpostitus-toimintoa käytettäessä jopa kolmannes viesteistä palautuu "maeler-daemon"-virheilmoituksin. Ilmoita muuttunut s-postiosoitteesi myös suoraan Vähikkälän väljämä ry:n sivuston ylläpitäjälle Olavi Kanervistolle, niin tieto siitä, mistä sinut voi sähköpostitse tavoittaa, tulee saatetuksi nopeasti kaikkien tarvitsevien tietoon! Sivuston ylläpitäjän sähköpostiosoite on ns. "iki"-osoite ja sen löytää siis verkkosivulta Kylän kotisivujen pääosoite on edelleen * Jos et ole viime aikoina saanut sähköpostia kylätoiminnasta kuten esimerkiksi koulun ja kylän juhlasta, ja haluat saada postia kyläyhdistykseltä, niin ilmoita muuttunut s-postiosoitteesi Riitta Pietiäinen-Ikävalkolle riittamatias@armas.fi Vähikkälän Viesti MYYDÄÄN Muutoksi Vähikkälän puhelinluetteloon 2007 AVOMAAN KURKKUJA, VIHANNEKSIA - myynti Suvipuodissa, isommat erät Uusi puhelinnumero Mattila Merja, Kurikantie Valajärventie 42 Juha Valajärvi, KIRSIKKATOMAATTEJA Käytöstä poistuneet lankapuhelimet - myynti Suvipuodissa ja lähikaupoissa Mäenpää Hannu ja Nina Esa ja Susanna Salonen, Nordenswan Anne ja Korpi-Jaakko , Poistunut matkapuhelin SEKAHALKOJA ja KASVUTURVETTA Kattilakoski Rami - kotiinkuljetus tarvittaessa Seppo Saukkola Muuttunut tieto: Ojajärven suojeluyhdistys (019) tai Puheenjohtaja Jukka Rauhala, puh TERNIMAITOA jukka.rauhala@ojajarvensuojeluyhdistys.net Leena ja Markku Koskenkangas, (019) tai TÄYTETTYJÄ ELÄIMIÄ Eläintäyttämö Esa Kemppainen Mattilantie 56, VILJAN- JA NURMEN SIEMENIÄ Tervakosken Tilasiemenpakkaamo Eero Joensuu, Ruhantie 161, PALVELUJA TARJOTAAN ATK- JA INTERNET-PALVELUT Tietotila Oy, Vehmaistentie , ELINTARVIKEKIOSKI VÄHIKKÄLÄN SUVIPUOTI ja KYLÄTOIMISTO Avoinna kesä elokuussa joka päivä klo Sanna Juupaluoma Vähikkäläntie 721, ELÄINLÄÄKÄRIPALVELUT SARAVET. Eläinlääkäri Satu Halonen Koirahoitola, oriasema. Sauvalantie 335, KAIVINKONEURAKOITSIJA Ilpo Kekki, TRAKTORI- ja MAATALOUSKONETÖITÄ - tienvarsiniittoa ja vesakonmurskausta - heinänniittoa, pyörö- ja kovapaalausta. Juha Valajärvi, VALOKUVAAJA Pirkko Kanervisto Vehmaistentie 65, VUOKRATAAN Toivan marttojen 100 hengen ruokaja kahviastioita 50 kpl:n laatikoissa á 7. Tarjoiluastioita kappaleittain á 0,50. Pöytäliinoja 1 /kpl + pesu. Tiedustelut Salme Kuukka, (019)

7 Vähikkälän Viesti Kemikalio, lahjatavarat, Veikkaus, Posti PALVELEVA ERIKOISLIIKE TERVAKOSKEN KEMIKALIO Kirkkotie 5 puh. (019) Avoinna ma - pe 9-18, la 9-15 Ilkivalta leviää väljämäänkin Torstai klo perjantai 26.6.klo välisenä aikana oli palavilla aurausmerkeillä töhritty Vähikkälän Seuratalon rappuset, kaiteet ja ulko-ovi. Seuratalon omistava Vähikkälän maa- ja kotitalousseura ry teki muovitöhryistä rikosilmoituksen. Poliisi tutkii asiaa vahingontekona. Jos tuli olisi päässyt leviämään Seuratalon rakenteisiin, tihutyön tekijät olisi voitu syyttää murhapolton, nykyiseltä rikosnimikkeeltään tuhotyön yrityksestä, koska talossa asutaan. Aikaisemmin kevätkesällä on töhritty Mankinsillan kaiteet. Valajärven uimarannalta ympäristötalkoolaiset keräsivät muovikasseittain rikottujen pullojen sirpaleita. Kunnan palkkaama sukeltaja siivosi järveen heitetyt pullot ja lasinsirut. Uimarannalla oli vapun aikoihin poltettu isoja nuotioita, vaikka avotulen teko ilman maanomistajan eli tässä tapauksessa Janakkalan kunnan lupaa sekä palovaroituksen aikana on ehdottomasti kielletty. Jos rannalta näkee nousevan savua, niin siitä voi ilmoittaa yleiseen hätänumeroon 112. Vähikkälän ja Sa valan VPK ry Vähikkälän ja Sauvalan VPK:n toiminta jatkui hyvin aktiivisena vuonna Pelastuslaitoksen hyväksymää harjoitusohjelmaa käytiin läpi. Harjoituskertoja kertyi koko vuonna yhteensä 34. Kuusi palokuntalaista suoritti myös palokuntien ensiapukurssin. Kalustohankintoja jatkettiin ostamalla mm. sammutusautoon tehokas moottoriruisku ja lisää sammutusasuja. Loppuvuodesta saatiin palokunnan ajoneuvokalustoa täydennettyä hankkimalla VW Caravelle palokunnan miehistönkuljetusautoksi. Kaikkiin hankintoihin saatiin pelastuslaitoksen puolto ja avustus palosuojelurahastosta. Jauhesammuttimien tarkastuspäivä sai taas suuren suosion. Sammuttimia tuotiin kiitettävästi tarkastettavaksi. Tarkastuksen yhteydessä halukkaat pääsivät harjoittelemaan alkusammutusta. Mika Siivo, sihteeri Ojajärven s jel yhdistys ry Suojeluyhdistys hyväksyttiin yhdistysrekisteriin Yhdistyksen tarkoituksena on vaalia vesiensuojelullisia tarkoitusperiä jäsenistönsä ja toimialueensa piirissä. Johtokunta: puheenjohtaja Jukka Rauhala, puh , sihteeri Arto Arola, varapuheenjohtaja Ilkka Siivo ja rahastonhoitaja Eino Rintala. Muut jäsenet Kaarina Toivonen ja Ossi Rinkari. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ojajarvensuojeluyhdistys.net Lisätietoja: Kaikki alan työt Eläintäyttämö E. Kemppainen Mattilantie 56, Vähikkälä esa.kemppainen@pp.armas.fi Vähikkälän Suvipuoti avoinna joka päivä kesän loppuun asti os. Vähikkäläntie 721 p Kylätoimisto

8 Vähikkälän Viesti Terveiset Valajärven S ojel hdist kseltä 4o e srajoit kset eivät ole s osit ksia Kesä on alkanut mukavasti Valajärvellä. Näkösyvyys oli heti jäiden lähtöjen jälkeen 2,3 metriä. Aikaisempina vuosina vastaava luku on ollut noin kaksi metriä. Talvella 2009 Kokemäenjoen Vesiensuojeluyhdistys mittasi järven veden laadun ja tulos oli meille mukava: Vedenlaatu talvella oli erinomainen. Syksyllä tehdään toinen mittaus, jonka jälkeen saamme lähes 30 vuoden mittaustulosten yhteenvedon. Kesätapahtumiin kuuluu tänäkin vuonna muikkubileet elokuun viimeisenä viikonloppuna. Heinäkuun viimeiselle viikonlopulle suunnitellaan omatoimista veneretkeilyä järvelle. Retkikohteina ovat Puhinniemen kivikautinen asuinpaikka, Kakarinsaari, Ollanoja sekä tanssilavan puoleisella rannalla oleva laavu. Tähän asiaan palataan omine ohjeineen heinäkuun alkupuolella Pekka Koskinen, puheenjohtaja si kyläläinen Kokkilassa Kokkila vaihtaa väriään näinä päivinä. Entinen keltainen torppa Piilonkulmalla punastuu kovaa vauhtia nykyisen asukkaan toivomuksesta. Ehkäpä on paikallaan esittäytyä, vaikka olenkin kulmilla liikkunut jo viitisentoista vuotta hevosharrastuksen myötä. Olen siis Satu Viljakainen, lähtöisin Riihimäeltä ja Kokkilan nykyinen asukas. Kokkilaa ihailin jo 90-luvun puolivälissä, jolloin ratsastin monesti silloisella hevosellani torpan ohi. Kun ystäväni Minna Mäenpää kertoi, että pitkäaikainen asukas Kerttu Nieminen luopuu Kokkilasta, muuttopäätös syntyi siinä samassa. Muutin Kokkilaan kesällä 2006, enkä ole katunut hetkeäkään. Vähikkälän alueella on sekä yksityis- että tiehallinnon hallinnoimilla teillä nopeusrajoituksia. Ne eivät ole suosituksia, vaan niitä tulee noudattaa. Esimerkiksi 30 kilometrin nopeusrajoituksia on niillä piha-alueilla, joiden läpi tie kulkee sekä Valajärventiellä. Kyseessä on piha-alueiden lasten ja kotieläinten turvallisuus, eläinten laidunrauha, tienvarsien asukkaille, viljelyksille, piha- ja kasvimaille aiheutuvat pöly- ynnä muut haitat. Yleisen liikenneturvallisuuden nimessä: noudattakaamme nopeusrajoituksia! T A K S I Uolevi Nurmi, Launonen Kysy myös tila-autoa! S1-ryhmän urakoitsija sähkösuunnitelmat sähköasennukset Kartanontie 7, Launonen puh auto Luontoihmisenä on mukava asua maalla, ja kesällä on mukava seurata hevosia viereisellä laitumella. Kokkilan toinen asukki on Siiri, harmaamustaraidallinen maatiaiskissa. Kenties koirakin pihapiiriin ilmestyy jossain vaiheessa. Vaikka käyn töissä Keravalla ja työmatka on 60 kilometriä suuntaansa, kaikki on sen arvoista. Vähikkälän väljämä ry on tulostanut kyläläisille Suvipuotiin luettavaksi Janakkalan maakäytön rakennemallin Kyläyhdistykseltä on pyydetty siitä lausunto. Siihen voi tutustua myös -sivuilla.

9 Vähikkälä Vies i Kyllä kiss i se puus l s ulee? V i uleeko? Keväisenä päivänä kuului maukumista talomme viereisen kallion suunnasta. Kissaltahan tuo kuulosti, mutta mitään ei näkynyt. Mouruaminen loppui saman tien, kun yritimme puiden alla tirkistellä, mistä ääni voisi tulla. Seuraavana päivänä koivussa näkyikin ruskea kissa, joka kuitenkin oli illalla jo poissa. Mouruaminen kuitenkin jatkui ja jatkui. Lopulta mouruamisen lähde löytyi? Musta kissa istui korkealla männyn latvassa ja maukui valittavasti tuulen heiluttaessa puuta. Retu-koiramme istui aina välillä rinteessä ja tuijotti ylös puun latvaan. Taisi tuo olla syyllinen siihen, että kissat puuhun joutuivat. Kaikki, joiden kanssa kissasta puhuin, olivat sitä mieltä, että kyllä kissa aina puusta alas tulee. Näin sanoi myös lintuja rengastava mies, joka oli kyllä aikaisemmin käynyt Kokkilan kissalle viemässä korin puuhun, jonka kautta se tuli alas. Silloin syyllinen ei ollut koiramme. Muutaman päivän kissa ehti mouruta puun latvassa, kunnes kissan omistajaksi selvisivät Koskenkankaan Markku ja Leena. Molemmat kävivät jututtamassa Mustaa puun juurella. Paljon oli heillä asiaa toisilleen. Keskustelu kissan ja omistajien välillä kävi vilkkaana. Mustalla ei kuitenkaan ollut aikomustakaan tulla puusta alas. Lopulta Markku päätti pyytää pelastusapua palokunnalta, joka kävikin arvioimassa tilanteen. Koska suuri mänty oli kuitenkin rinteessä ja kissa lähes puun latvassa, ei palokunnan tikasautolla olisi ylettänyt kissan luo. Jälleen otettiin yhteyttä samaiseen lintuja rengastavaan mieheen, joka saapui paikalle tolppakenkineen. Hän otti mukaansa köyden, repun ja säkin, tietämättä vielä, miten kissan saisi puusta alas ja lähti reippaasti kiipeämään kohti puun latvaa. Puu kapeni kapemistaan ja tolppakengillä kiipeäminen vaikeutui, mutta urheasti pelastaja jatkoi matkaansa. Puun alapuolella apujoukot virittivät pressun levälleen, johon kissa putoaisi, mikäli päättäisi hypätä tai pitäisi pudottaa. Vihdoin apu saavutti kissan piilopaikan ja pelastajastaan ilahtunut otus hypähti oitis kehräämään hänen olkapäilleen. Työ ei kuitenkaan vielä ollut valmis, sillä jotenkin kissa piti saada puusta alas, eikä se varmasti olkapäillä roikkuen onnistuisi. Kissa yritettiin saada laitettua säkkiin, mutta siinä vaiheessa Musta tarrasi kaikilla voimillaan kyntensä männyn oksaan, eikä kissaa silloin todellakaan ole helppoa irrottaa. Lopulta kissa kuitenkin saatiin säkkiin, säkki sidottiin köyteen ja kissan matka alas puusta alkoi. Helpottuneet omistajat olivat vastaanottamassa kissaa puun alla. Tässä vaiheessa, kun lähes huokaistiin helpotuksesta, säkin ollessa jo lähes maassa, rimpuileva kissa sai säkin rikki ja pujahti täyttä vauhtia ylös kalliolle. Musta oli kuitenkin väsynyt ja laihtunut keikuttuaan muutaman päivän männyn latvassa. Markku sai karkulaisen nopeasti kiinni. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Loistavasti pelastustehtävästä selvinnyt sankari pääsi vielä kunnialla alas puusta ja kissa matkusti kotiin omistajiensa kanssa. Seuraavana päivänä puussamme istui jälleen kissa, tällä kertaa tosin väriltään taas ruskea ja osasi tulla itse alas? Minna Mäenpää

10 Vähikkälä Vie i Aikataulu 'noin Suvipuoti Vehmaistentie Uotilantie Kurikantie Kurikantien ja Sauvalantien risteys, käydään Sauvalantiellä, jos tarvetta, kutsu viimeistään klo Jurvintien risteys Pelinojantien risteys Kukkolanmäki 11.10Toivantie Seuratalon risteyksen pysäkki Tervakoski. Paluu Tervakoskelta klo Reitiltä poikkeamiset soittamalla autoon, puh viimeistään puoli tuntia ennen aikataulussa ilmoitettua aikaa. Vähikkälän Viesti 2/2009 -kesälehden kasasi Riitta Pietiäinen-Ikävalko. Seuraava kylälehti ilmestyy lokakuun puolivälissä Se jaetaan kylän alueen postilaatikoihin ja postitetaan tuki-ilmoittajille ja muille yhteistyökumppaneille. Jutut, juttuvinkit, tiedot yhdistysten toiminnasta, tapahtumista ym. Riitalle tai s-postissa riittamatias@armas.fi Muuttuneet puhelinnumerot, yhdistys- ja yritystiedot sekä sähköpostiosoitteet tiedoksi Riitalle. Kylälehden kustansi Vähikkälän väljämä ry Painopaikka Painotalo RePe Oy

11 Vähikkälä Vie i

12

Vähikkälän Viesti 1/2008 8.vsk

Vähikkälän Viesti 1/2008 8.vsk 8.vsk Kevään 2008 tapahtumia Kyläkokous ti 25.3. klo 18 Seuratalossa * sääntömääräiset asiat * päivähoitomahdollisuus omassa kylässä (lue lisää sivulta 3) * keskikylän liikennejärjestelyt * Seuratalon

Lisätiedot

Vähikkälän Viesti. Kyläkirkko Pääsiäismaanantaina 13.4. klo 13 Vähikkälän Seuratalossa PAPERINKERÄYS. 1/2009 9.vsk

Vähikkälän Viesti. Kyläkirkko Pääsiäismaanantaina 13.4. klo 13 Vähikkälän Seuratalossa PAPERINKERÄYS. 1/2009 9.vsk Vähikkälän Viesti 1/2009 9.vsk Kyläkirkko Pääsiäismaanantaina 13.4. klo 13 Vähikkälän Seuratalossa Pastori Miikka Anttila Kanttori Satu Mäkinen Avustajina kylän rippikoululaiset. Kirkkokahvit tarjoaa Vähikkälän

Lisätiedot

Piipsjärvi, Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Kylä 2011

Piipsjärvi, Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Kylä 2011 Piipsjärvi, Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Kylä 2011 Piipsjärvi sijaitsee Oulaisten kaupungin pohjoisosassa ja on kaupungin suurin kylä. Kylä on noin 800 oulaistelaisen kotikylä. Asutus on keskittynyt pääasiassa

Lisätiedot

Pelastuspartio Aurinkoiset! Aurinkoiset 1-3-vuotiaat Lehmuslinnan päiväkoti, Sipoo Pihapiirin Lapset ry esittää

Pelastuspartio Aurinkoiset! Aurinkoiset 1-3-vuotiaat Lehmuslinnan päiväkoti, Sipoo Pihapiirin Lapset ry esittää Pelastuspartio Aurinkoiset! Aurinkoiset 1-3-vuotiaat Lehmuslinnan päiväkoti, Sipoo Pihapiirin Lapset ry esittää Tervetuloa Pelastuspartio Aurinkoisten matkaan! Tämä tarina on esimerkki lapsilähtöisestä

Lisätiedot

TERVEISET TÄÄLTÄ IMATRAN POUTAPILVEN PALVELUKODISTA

TERVEISET TÄÄLTÄ IMATRAN POUTAPILVEN PALVELUKODISTA TERVEISET TÄÄLTÄ IMATRAN POUTAPILVEN PALVELUKODISTA KERROMME KULUNEEN VUODEN KUULUMISISTA JA VIIME VUODEN MIELEENPAINUVISTA TAPAHTUMISTA Talvella oli paljon pakkasta ja lunta. Paljon vaatteita päälle ja

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

KYLÄILTA KELLO 18.30

KYLÄILTA KELLO 18.30 KYLÄILTA 10.10.2016 KELLO 18.30 Kahvia ja kastettavaa Oppilaiden turvallisuustyöt esillä ja niistä parhaat palkitaan illan aikana Tervetuliaissanat Taivalkunnan kylät ry:n pj. Kyläyhdistyksen puheenjohtajan

Lisätiedot

Valmistelut avajaisia varten

Valmistelut avajaisia varten POISTARIPAJA -hanke 10.6.2014 Oona Salo Texvex Forssan avajaiset 3.6.2014 juhlistettiin Forssan Texvexin virallisia avajaisia iloisissa tunnelmissa. Päivään sopi niin lasten askartelua, tekstiilin lajittelua

Lisätiedot

Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2016 Kinkkupuulaaki 2015 Tulokset: Tulokset:

Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2016 Kinkkupuulaaki 2015 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 1. Pekka Pärssinen 88 1. Antti Torniainen 89 2. Hannu Haimi 84 2. Paavo Westman 88 3. Oskari Valtonen 79 3. Juha Kähkönen 86 3. Sirpa Jokisalo 79 4. Johanna Virola

Lisätiedot

Salon mest karsinnan tulokset finalistit

Salon mest karsinnan tulokset finalistit n mest karsinnan tulokset 2019 + finalistit 13.04.2019 Ohessa karsinnan tulokset, päivitetty 23.4.19. Finaalit pelataan 25.-27.5.19 La 25.5.19 klo:12:00 Veteraanit ja Seniorit Su 26.5.19 klo:12:00 B-Miehet

Lisätiedot

Koko perheen kyläilta ja teemana kyläturvallisuus

Koko perheen kyläilta ja teemana kyläturvallisuus Koko perheen kyläilta ja teemana kyläturvallisuus Tervetulosanat ja muutama dia puheenjohtajalta (Olli) Kyläyhdistys on 36-vuotias ja hyvissä voimissaan Onnistuttu tiedonkulun ja avoimuuden lisäämisessä

Lisätiedot

MAATIAISEN POHJOIS-KARJALAN PAIKALLISRYHMÄN JÄSENTIEDOTE 2018

MAATIAISEN POHJOIS-KARJALAN PAIKALLISRYHMÄN JÄSENTIEDOTE 2018 MAATIAISEN POHJOIS-KARJALAN PAIKALLISRYHMÄN JÄSENTIEDOTE 2018 Kevättervehdys sinulle, itäsuomalainen Maatiaisen jäsen! Tänäkin vuonna kevät kiekaistaan käyntiin usean yhdistyksen voimin järjestettävässä

Lisätiedot

Asia / idea Tavoite Toimenpiteet Resurssit / tekijät / Aikataulu

Asia / idea Tavoite Toimenpiteet Resurssit / tekijät / Aikataulu PUPONMÄEN KYLÄSUUNNITELMA 2010-2013 PUPONMÄEN VISIO - Puponmäen entinen koulu kylän keskuspaikka kokootumisille ja harrastustoiminnalle - Entisen koulun ylläpidosta huolehtiminen ja tilojen vuokraus -

Lisätiedot

INTERVAC KANSAINVÄLINEN LOMAPALVELU. Lomailijoille, jotka kulkevat omia polkujaan

INTERVAC KANSAINVÄLINEN LOMAPALVELU. Lomailijoille, jotka kulkevat omia polkujaan INTERVAC KANSAINVÄLINEN LOMAPALVELU Lomailijoille, jotka kulkevat omia polkujaan INTERVAC-lomapalvelu aina vuodesta 1953 lähtien u Voit vaihtaa asunnon toisen kanssa kotimaassa tai ulkomailla. Kun asut

Lisätiedot

Vähikkälän Viesti. Hella Wuolijoki ja Bertolt Brecht Iso-Heikkilän isäntä ja hänen renkinsä Kalle Ohjaus: Matias Ikävalko. Lisää kesätapahtumia...

Vähikkälän Viesti. Hella Wuolijoki ja Bertolt Brecht Iso-Heikkilän isäntä ja hänen renkinsä Kalle Ohjaus: Matias Ikävalko. Lisää kesätapahtumia... 8. vsk Ensi-ilta su 13.7. klo 15 Vähikkälän Seuratalossa Muut näytännöt: ke 16.7. klo 19 to 17.7. klo 19 su 20.7. klo 15 ke 23.7. klo 19 to 24.7. klo 19 su 27.7. klo 15 ke 30.7. klo 19 to 31.7. klo 19

Lisätiedot

Kuljetusreitit lv Liite 1. AAMUAJOT. Reitti Katajaniementie pys. 5,7. Lisäksi. Reitti 2

Kuljetusreitit lv Liite 1. AAMUAJOT. Reitti Katajaniementie pys. 5,7. Lisäksi. Reitti 2 Kuljetusreitit lv 2013-2014 Liite 1. AAMUAJOT Reitti 1 Ojala-Lestin koulu Luokka Pysäkki kotoa-kouluun km 6. Ojalantie 236 14,2 9. Ojalantie 130 risteys 13,2 8. Ojalantie 130 risteys 13,2 7. Mustikantie

Lisätiedot

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 1 Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 H21 3.0 km (Lähti: 7, Keskeytti: 0, Hylätty: 0) 1. Aaro Asikainen Kalevan Rasti 15.57 2. Santeri Silvennoinen Kalevan Rasti 16.55 +58 3.

Lisätiedot

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Heikkinen Mikkeli 0,772 4 Antti Nurminen Jyväskylä 0,716

Lisätiedot

Sukuseura Kanko ry. www-sivut: koti.welho.com/rkarppin/kanko/ Sähköposti: sskanko@welho.com. Muut yhteystiedot:

Sukuseura Kanko ry. www-sivut: koti.welho.com/rkarppin/kanko/ Sähköposti: sskanko@welho.com. Muut yhteystiedot: Jäsenlehti 1/2009 Sukuseura Kanko ry www-sivut: koti.welho.com/rkarppin/kanko/ Sähköposti: sskanko@welho.com Muut yhteystiedot: Puheenjohtaja: Sirpa Karppinen Venemestarintie 29 A, 00980 Helsinki puh.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 3.3.2016. Yhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Kyrö avasi kokouksen klo 19.06

PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 3.3.2016. Yhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Kyrö avasi kokouksen klo 19.06 1 (5) 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Kyrö avasi kokouksen klo 19.06 Kokouksen aluksi lahjoitettiin kolmelle eniten pienpetoja pyytäneelle jäsenelle loukku. Loukun saivat Vesa-Matti

Lisätiedot

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa 19.11.2011 Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 1 Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 www.palomies.fi Pöytäkirja Yhdistyksen kevätkokous 28.4.17 Yhdistyksen kevätkokous Aika: 28.4.17 klo 18 alkaen Paikka: Café Pannu, Hallituskatu, 13130 Hämeenlinna

Lisätiedot

MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA)

MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA) MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA) ASUA + MISSÄ TYKÄTÄ + MISTÄ MENNÄ + MIHIN ANTAA + KENELLE SOITTAA + MITÄ OLLA + KENELLÄ KYSYÄ + KENELTÄ TAVATA + KENET MATKUSTAA + MILLÄ MISSÄ asua

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Yhdistystiedote 3/2015

Yhdistystiedote 3/2015 Yhdistystiedote 3/2015 Tervehdys yhdistysaktiivi, Kevät etenee hyvää vauhtia. Useimpien kanssa tapasimmekin jo liittokokouksessa. Tässä yhdistystiedotteessa on koottu tärkeimpiä liiton kuulumisia teille

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

Preesens, imperfekti ja perfekti

Preesens, imperfekti ja perfekti Preesens, imperfekti ja perfekti ennen nyt Neljä vuotta sitten olin töissä tehtaassa. Nyt minä olen lähihoitaja. r Olen työskennellyt sairaalassa jo kaksi vuotta. J Joo, kävin toissapäivänä. Sinun tukka

Lisätiedot

Tekninen ja ympäristötoimiala

Tekninen ja ympäristötoimiala Lahden seudun ympäristöpalvelut Tekninen ja ympäristötoimiala 6.11.2006 24.11. alkaa kaamos. Aurinko painuu alas Suomen pohjoisimmassa kolkassa, Nuorgamissa noustakseen seuraavan kerran taivaanrantaan

Lisätiedot

Kinkkupuulaaki 2014 Kinkkupuulaaki 2013

Kinkkupuulaaki 2014 Kinkkupuulaaki 2013 Kinkkupuulaaki 2016 Kinkkupuulaaki 2015 1. 0 1. Esa Luoma 88 2. 0 2. Kimmo Saarinen 84 3. 0 3. Hannu Haimi 80 4. 0 4. Petri Federley 79 5. 0 5. Pekka Pärssinen 78 6. 0 6. Päivi Jokinen 77 7. 0 Reetta Tuomainen

Lisätiedot

LAUSESANAT KONJUNKTIOT

LAUSESANAT KONJUNKTIOT LAUSESANAT KONJUNKTIOT Ruusu ja Pampeliska ovat marsuja. Marja on vanhempi kuin Anna. Otatko teetä vai kahvia? JA TAI VAI (kysymyslause) MUTTA KOSKA (syy) KUN KUIN (vertailu) ETTÄ JOS SEKÄ Mari ja Matti

Lisätiedot

1/ Asunto Oy Tammelan Eskontie Henkilökohtainen varajäsen: Pääjärvi Marko

1/ Asunto Oy Tammelan Eskontie Henkilökohtainen varajäsen: Pääjärvi Marko 1/13 Asunto Oy Tammelan Eskontie 01.06.2017 - en nimi - Varsinainen jäsen: Asunto Oy Tammelan Kallela 01.06.2017 - en nimi - Varsinainen jäsen: Asunto Oy Tammelan Martinpelto 01.06.2017 - en nimi - Varsinainen

Lisätiedot

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo, Näkkimistötie 1, Vuohijärvi

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo, Näkkimistötie 1, Vuohijärvi Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2016 14 Vapaa-ajan asukastoimikunta 13.05.2016 Aika 13.05.2016 klo 16:00-18:45 Paikka Läsnä Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo, Näkkimistötie 1, 47900 Vuohijärvi Luettelon

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2014

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2014 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2014 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 181 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 215). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI PERJANTAI 13.06.2008 15. 21.00 1 Joni Renko H 2 Janna Renko H 3 Laura Raninen H 4 Antti-Pekka Valli H 5 Riina Yli-Ojanperä H 6 Sanna Peltoniemi H 7 Reijo Pulli H 8 Tiina Korkonen H 9 Kari Hautamäki H 10

Lisätiedot

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti NAISET RANKING 2016 Naisilla voittaa pienempi erotus Miehillä suurempi erotus 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,10 35,0 17,10 52 Tampere 20.8.2016 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,00 35,0 17,00 51 Lahti 9.10.2016

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 1.10. maanantai klo 10 Paprus korttitarvikemyyntiä askartelutilassa klo 12 Maestro -karaoke 2.10. tiistai klo 10 Seniorikerho klo 10 Ikääntymismuutokset

Lisätiedot

Turun Seudun Wanhat Toverit

Turun Seudun Wanhat Toverit Turun Seudun Wanhat Toverit TOIMINTAKERTOMUS 2012 Kerho kokoontumiset: > Aika: 9.1.2012. - V-S:n Sos.dem.piirin puheenjohtaja Juuso Alatalo - Piirin ajankohtaisista asioista, uuden puheenjohtajan ajatuksia

Lisätiedot

Ohjeet opettajalle/ oppilaalle

Ohjeet opettajalle/ oppilaalle Ohjeet opettajalle/ oppilaalle Mistä tässä on kyse? Erikoinen kaupunki on täynnä tehtäviä, joita voi ratkaista kirjoittamalla tai piirtämällä. Kaupungin karttaa voi jatkaa piirtämällä tai sinne voi lisätä

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Rakennusinsinöörit ja arkkitehdit RIA ry

Etelä-Pohjanmaan Rakennusinsinöörit ja arkkitehdit RIA ry ETELÄ-POHJANMAA 2018 TAMMIKUUN NUMEROSSA 3 Yhdistyksen toimintakalenteri & STTK tiedottaa Hallituksen jäsenet 4 Puheenjohtajan palsta 5 RIA-Ilta ja Sarkamessujen jäsenetu 6 Ikaalisten kylpylän huoneiston

Lisätiedot

Temmeksen kyläyhdistys ry. Toimintakertomus 2013

Temmeksen kyläyhdistys ry. Toimintakertomus 2013 Temmeksen kyläyhdistys ry Toimintakertomus 2013 Toimintakertomus 2013 Sivu 2(8) Yleistä Temmeksen kyläyhdistyksen tarkoituksena on toiminta-alueensa asukkaiden asumisolosuhteisiin, - ympäristöön, -viihtyvyyteen

Lisätiedot

Papu-sammakko seikkailee ympäri Suomea ja opettaa viittomia

Papu-sammakko seikkailee ympäri Suomea ja opettaa viittomia Papu-sammakko seikkailee ympäri Suomea ja opettaa viittomia Papu-sammakko on Kehitysvammaliiton hanke, jossa leikkimielinen pehmohahmo vie eteenpäin tärkeitä viestintä- ja tunneasioita. Sammakko matkustaa

Lisätiedot

VENESJÄRVEN KYLÄSANOMAT www.kankaanpaa.fi/venesjarvi Kesäkuu 2006

VENESJÄRVEN KYLÄSANOMAT www.kankaanpaa.fi/venesjarvi Kesäkuu 2006 VENESJÄRVEN KYLÄSANOMAT www.kankaanpaa.fi/venesjarvi Kesäkuu 2006 Puheenjohtajan palsta Hei kaikille venesjärveläisille ja lehden lukijoille. Nyt se ISOKESÄ vihdoin alkoi. Niin ainakin omat lapset sanoivat

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Senioripoliisit

Etelä-Pohjanmaan Senioripoliisit Pöytäkirja: Tehty E-P Senioripoliisien kevätkokouksesta Aika: tiistai 15.4.2008 klo 11.00 Paikka: Seinäjoki ABC:n tilat Läsnä: 57 jäsentä, liite osanottajista ohessa. 1 Puheenjohtaja Veli-Jussi Pouttu

Lisätiedot

Sukuseuran kesäretki Tervakosken Puuhamaassa ja Tervaniemessä

Sukuseuran kesäretki Tervakosken Puuhamaassa ja Tervaniemessä Sukuseuran kesäretki 12.8.2017 Tervakosken Puuhamaassa ja Tervaniemessä Pitkän sateisen jakson jälkeen vihdoin oli luvassa puolipilvistä ja jopa aurinkoistakin säätä. Tätä viikonloppua oli jo odoteltukin

Lisätiedot

Löytölintu. www.modersmal.net/finska

Löytölintu. www.modersmal.net/finska www.modersmal.net/finska Löytölintu Olipa kerran metsänvartija, joka lähti metsään metsästämään. Siellä hän kuuli lapsen huutoa. Hän seurasi ääntä ja saapui vihdoin korkean puun juurelle, jonka latvassa

Lisätiedot

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani?

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani? Gilles Dyrek Ohjaus Jaakko Loukkola Sinustako kesän 2012 hauskimman komedian yhteistyökumppani? YHTEISTYÖ KANNATTAA AINA! Edessäsi on IdeaTeatterin kesän 2012 esite uusille ja vanhoille yhteistyökumppaneille.

Lisätiedot

Puheenjohtaja/ Rahastonhoitaja/ Muut johtokunnan Jäsenten/vap.jäs. Kahvitoimi- Sihteeri Jäsenasiat jäsenet lukumäärä kunta

Puheenjohtaja/ Rahastonhoitaja/ Muut johtokunnan Jäsenten/vap.jäs. Kahvitoimi- Sihteeri Jäsenasiat jäsenet lukumäärä kunta Altian Rajamäen Seniorit 28.9.2007 alk ent. Alkon Rajamäen Eläkeläiset/Historiatiedot keränneet Hilkka Rajala/Pentti Lehtovaara 1 Puheenjohtaja/ Rahastonhoitaja/ Muut johtokunnan Jäsenten/vap.jäs. Kahvitoimi-

Lisätiedot

KUNNANHALLITUKSEN EDUSTUS YHTEISÖISSÄ VUOSINA (Valmistelija: Kunnanjohtaja Karoliina Frank, p )

KUNNANHALLITUKSEN EDUSTUS YHTEISÖISSÄ VUOSINA (Valmistelija: Kunnanjohtaja Karoliina Frank, p ) KUNNANHALLITUKSEN EDUSTUS YHTEISÖISSÄ VUOSINA 2017 2021 Kunnanhallitus 19.6.2017 ( 169): Kunnanhallituksen tehtävänä on valita kunnan edustajat niihin yksityisluontoisiin yhteisöihin, joissa kunta on jäsenenä

Lisätiedot

Vähikkälän Viesti. 3/2009 9.vsk. Tulevia tapahtumia. 112-päivä ja ulkoilutapahtuma. Sääntömääräinen KYLÄKOKOUS. Vähikkälän nuorisoseura

Vähikkälän Viesti. 3/2009 9.vsk. Tulevia tapahtumia. 112-päivä ja ulkoilutapahtuma. Sääntömääräinen KYLÄKOKOUS. Vähikkälän nuorisoseura Vähikkälän Viesti 3/2009 9.vsk Tulevia tapahtumia Vähikkälän nuorisoseura ry:n SYYSKOKOUS torstaina 29.10. klo 18.00 Vähikkälän Seuratalossa - sääntömääräiset asiat kuten vuoden 2010 toiminta Tervetuloa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Pohjois-Savon Kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka on perustettu v. 1993 toimimaan pohjoissavolaisten kylien yhteenliittymänä, kylätoiminnan edistäjänä ja edunvalvojana.

Lisätiedot

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi.

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi. Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta. Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Tyttö leikkii hiekkalaatikolla. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Terve! Moi! Sä oot varmaan uusi

Lisätiedot

Alajärven latutilanteesta saa tietoa ja Valkealammen latutiedot Lehtimäen Jyskeen sivuilta.

Alajärven latutilanteesta saa tietoa   ja Valkealammen latutiedot Lehtimäen Jyskeen sivuilta. MESTARISUKSITTELIJA KAMPPANJA käynnissä ja päättyy 30.4.2019 Tavoitteena kampanjan aikana (talvi 2018 30.4.2019) 500 km. Ilmoita talven aikana hiihtämäsi kilometrit paikkakuntasi liikuntatoimistoon ma

Lisätiedot

SM-maantiejuoksu. SAUL SM puolimaraton Joukkuetulokset. 3 jäsenten määrä joita käytetään tuloksissa. Joukkue: Aika: 04:03:18 Joukkue sija: 1

SM-maantiejuoksu. SAUL SM puolimaraton Joukkuetulokset. 3 jäsenten määrä joita käytetään tuloksissa. Joukkue: Aika: 04:03:18 Joukkue sija: 1 M35 Joukkue: Runners Club Aika: 04:03:18 Joukkue sija: 1 1 4 3 Mikko Järvinen 01:16:10 2 21 39 Timo Jääskeläinen 01:23:12 3 25 59 Ahti Salo 01:23:55 Joukkue: Aika: Hämeenlinnan Tarmo Joukkue sija: 1 66

Lisätiedot

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU a) TEKSTIVIESTIN KIRJOITTAMINEN Hei Minna! (Hei!) (Kiitos viestistä(si).) Asia lyhyesti Terveisin Minna / T. Minna / Terveisin Minna Aho (MUISTA LÄHETTÄJÄ!!!) Kirjoita tähän

Lisätiedot

Joen Yawaran harjoitukset keväällä 2009

Joen Yawaran harjoitukset keväällä 2009 Joen Yawara ry:n tiedote 1/2009 Joen Yawaran harjoitukset keväällä 2009 HARJOITUSPAIKAN OSOITE JOENSUUN URHEILUTALO, KOSKIKATU 12. TATAMIT I JA II 2 KRS. PUNTTISALI URHEILUTALON ALAKERRASSA. PV AIKA PAIKKA

Lisätiedot

TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet Summa / Nro

TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet Summa / Nro TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet 4.9.2018 Summa / Nro Nimi Yhteensä Mantila Jyrki 37 Kortet Hannu 31 Leinonen Asko 24 Sepponen Pekka 21 Sinisalo Tauno 21 Saarenheimo Kauko 19 Virta Asko 19

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017 30.10. maanantai klo 12.30 Yhteislaulua; Jorma Peltola & Hannu Hiironmäki klo 14 Asiakasohjaajan info- ja keskustelutilaisuus ryhmätilassa 31.10. tiistai

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua Avoin 65,80 67,5 1,70 20

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua Avoin 65,80 67,5 1,70 20 5.3.2016 Lapua 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua 5.3.2016 1976 Avoin 65,80 67,5 1,70 20 1 80 Tero Keisala Lapua 5.3.2016 1985 Avoin 71,30 72,5 1,20 43 2 80 Atte Ojala Lapua 5.3.2016 1991 Avoin 71,40 72,5 1,10

Lisätiedot

MITEN TEET AIKAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA MITEN VASTAAT NIIHIN?

MITEN TEET AIKAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA MITEN VASTAAT NIIHIN? MITEN TEET AIKAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA MITEN VASTAAT NIIHIN? 1. MILLOIN? KOSKA? 2. MIHIN AIKAAN? 3. MINÄ PÄIVÄNÄ? 4. MILLÄ VIIKOLLA? 5. MISSÄ KUUSSA? 6. MINÄ VUONNA? 7. MILLÄ VUOSIKYMMENELLÄ? 8. MILLÄ

Lisätiedot

Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot Laajavuoressa

Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot Laajavuoressa WANHAT HIIHTOVEIKOT JA HIIHTOSISKOT 1.6.2017 Matti Harju Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot Laajavuoressa 31.5.- 1.6.2017 Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot ry:n kesätapaaminen ja vuosikokous pidettiin

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf. 17.1.2006 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 15.1.2006 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Kerttu Ojajärvi, Erkki Kasto, Annikki Lindfors, Heikki Niemi, Juha Saranpää, Harri Ala-aho Kari Meriläinen, Sari

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Hämeen aluemestaruuskilpailut

Hämeen aluemestaruuskilpailut Orimattila 04. - 17:51:29 10m Ilmakivääri 40 ls, sarja N 1. Noora Etula LAS 96 99 94 98 387 2. Katariina Laine HlAS 95 97 92 99 383 19x 3. Saana Tattari HlAS 95 98 95 95 383 17x 10m Ilmakivääri 40 ls,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

HALIMAAN ASEMAKYLÄ KANGASALAN ASEMASEUDUN OMAKOTIYHDISTYS RY.

HALIMAAN ASEMAKYLÄ KANGASALAN ASEMASEUDUN OMAKOTIYHDISTYS RY. SEPPO ILMARI KALLIO KANGASALAN ASEMAN HISTORlAA HALIMAAN ASEMAKYLÄ KANGASALAN ASEMASEUDUN OMAKOTIYHDISTYS RY. Alkuperäisteos: HALIMAAN ASEMAKYLÄ Kangasalan Aseman historiaa Seppo Ilmari Kallio 1995 Kustantaja:

Lisätiedot

Puheenjohtaja Esko Lehtimäki. Varapuheenjohtaja Anne Luhtala KUNNANVALTUUSTON PUHEENJOHTAJA JA VARAPUHEENJOHTAJAT

Puheenjohtaja Esko Lehtimäki. Varapuheenjohtaja Anne Luhtala KUNNANVALTUUSTON PUHEENJOHTAJA JA VARAPUHEENJOHTAJAT 1 (10) TEUVAN KUNTA LUOTTAMUSTOIMIEN TÄYTTÄMINEN - Teuvan kunnanvaltuusto 19.1.2009 KUNNANVALTUUSTON VAALILAUTAKUNTA varsinaiset et Lehtimäki Esko Luhtala Anne Lilja Jukka Mäntylä Anu henkilökohtaiset

Lisätiedot

HARRASTUKSET. Selitä sana. kiinnostunut+ mistä? pitää + mistä? mitä tehdä? tykätä + mistä? mitä tehdä? harrastaa + mitä? harrastus

HARRASTUKSET. Selitä sana. kiinnostunut+ mistä? pitää + mistä? mitä tehdä? tykätä + mistä? mitä tehdä? harrastaa + mitä? harrastus HARRASTUKSET Selitä sana. harrastus harrastaa + mitä? kiinnostunut+ mistä? tykätä + mistä? mitä tehdä? pitää + mistä? mitä tehdä? säännöllisesti joka viikko päivittäin joka toinen päivä soittaa + mitä

Lisätiedot

Haapaveden Yhteiskoulusta 50 vuotta sitten, keväällä 1965 ylioppilaslakin saaneet kokoontuivat Haapaveden lukion vieraina ylioppilasjuhlassa

Haapaveden Yhteiskoulusta 50 vuotta sitten, keväällä 1965 ylioppilaslakin saaneet kokoontuivat Haapaveden lukion vieraina ylioppilasjuhlassa Haapaveden Yhteiskoulusta 50 vuotta sitten, keväällä 1965 ylioppilaslakin saaneet kokoontuivat Haapaveden lukion vieraina ylioppilasjuhlassa 30.5.2015. Riemuylioppilaat 2015 Keväällä 1965 silloisesta Haapaveden

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy.

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy. ELOKUU TAPAHTUMAT: To 6.8. Klo 11.00-14.30.Virkistyspäivä Pyhännän Ahvenjärvellä. Mukana Anne Happo, Muistiluotsista. Lähtö Haapaveden toimiston pihalta klo 9.00. Mahdollisuus on nousta matkan varrelta

Lisätiedot

Ohjeet opettajalle. Tervetuloa Apilatielle!

Ohjeet opettajalle. Tervetuloa Apilatielle! Ohjeet opettajalle Vihjeitä opettajalle koulun tutustumispäivään Esiopetuksen oppilaille koulun tutustumispäivä on tärkeä, vaikka esiopetuspaikka sijaitsisi samassa pihapiirissä koulun kanssa. Lähes kaikkia

Lisätiedot

Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto

Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto Taru-Kalusteen Tarja Siivonen toiminut yrittäjänä 40 vuotta Nummelan Kenttälässä toimivan Taru-Kalusteen yrittäjä Tarja Siivoselle on kertynyt yrittäjyysvuosia

Lisätiedot

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS MIKÄ ON SEURAKUNNAN TARKOITUS??? Syyskausi on alkanut ja seurakunnan eri toiminnot

Lisätiedot

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 7.5.2016 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa taas kaikki kilpailemaan 7.5. keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysiotempoon. Viime keväänä sää ei suosinut kilpailuamme, mutta

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Merenkulkija 4/2013. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö:

Merenkulkija 4/2013. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 4/2013 Sisältö: Johtokunnan yhteystiedot Kommodorin palsta Tärkeät päivämäärät Sähkönkäyttö talviaikana Talvisäilytys ja pukkiaitaus Talvisäilytysmaksut

Lisätiedot

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 52N60 49,40 Pirjo Kemppainen / 51 25,0 27,5 30,0 27,5 52N60 48,90 Pirjo Kemppainen/51 25,0 25,0 25,0 52N20 51,30 Jenna

Lisätiedot

1/ Asunto Oy Tammelan Eskontie Henkilökohtainen varajäsen: Pääjärvi Marko

1/ Asunto Oy Tammelan Eskontie Henkilökohtainen varajäsen: Pääjärvi Marko 1/11 Asunto Oy Tammelan Eskontie 01.06.2017 - - Henkilökohtainen varajäsen: - Varsinainen jäsen: Asunto Oy Tammelan Kallela 01.06.2017 - - Henkilökohtainen varajäsen: - Varsinainen jäsen: Asunto Oy Tammelan

Lisätiedot

2015 Loviisalainen sterstjernan Pa P kettijahti Österstjerna www.osterstjernan.fi Ö2STERSTJERNAN V00 UOTTA 18 ÅR 14 2014

2015 Loviisalainen sterstjernan Pa P kettijahti Österstjerna www.osterstjernan.fi Ö2STERSTJERNAN V00 UOTTA 18 ÅR 14 2014 Loviisalainen 2015 Österstjernan Pakettijahti www.osterstjernan.fi 200 ÖSTERSTJERNAN VUOTTA ÅR 1814 2014 Purjehdukset 2015 TILAUSPURJEHDUKSET Tilauspurjehduksilla alus miehistöineen on tilaajan käytössä

Lisätiedot

Maanantai 14.7.2014 Heitä sitä valkoista palloa kohti!

Maanantai 14.7.2014 Heitä sitä valkoista palloa kohti! Maanantai 14.7.2014 Heitä sitä valkoista palloa kohti! Ensimmäinen kohteemme tällä viikolla oli Anttolan palvelukeskus. Aloitimme aamun reippaasti pihapeleillä. Yksi asukkaista ymmärsi petanquen idean

Lisätiedot

Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa

Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa Team Manninen Bros. Honda avasi kilpailukautensa Latviassa Kegumsin kansainvälisessä motocrosskisassa. Tiimikuljettajista

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Maakunnallinen kyläyhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Lappilaiset Kylät ry toimii Lapin kylien kattojärjestönä. Yhdistys toimii kylien asukkaiden, kylätoimikuntien, kylä- ja asukasyhdistysten sekä Lapin

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 01/2015 AIKA Maanantaina 31. elokuuta 2015 klo 15 17.25 PAIKKA Längelmäen seurakuntatalo LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha KOPPANEN Elina

Lisätiedot

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija Junila Sandra Tampereen Talviuimarit 13:20 4. 26,53 1 Virta Sini Katismaan Avantouimarit 13:20 2. 32,13 2 B Miehet 20-29 v. Heinämäki Janne Apian

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri. viikko 06. viikko 07. viikko 08. Pattijoen Rauhanyhdistys

Tapahtumakalenteri. viikko 06. viikko 07. viikko 08. Pattijoen Rauhanyhdistys Tapahtumakalenteri viikko 06 pe 12.02. 19:00 Raamattuluokka 5 lk. Aihe: Syntiinlankeemus ja lupaus. Paikka: Savela Jukka, Tervaluodontie 23 / 6 lk. Aihe: Abraham uhraa Iisakin. Paikka: Heikki Nauha, Veikkolantie

Lisätiedot

ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014

ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014 ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014 14.15-15.15 15.15-16.45 Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto/kevennetty kuntopiiri 16.9.2013-2.12.2013

Lisätiedot

1 of 6 11.8.2010 10:29

1 of 6 11.8.2010 10:29 1 of 6 11.8.2010 10:29 Subject: Vuosanka_Hallintopakot_metsanhakkuut_090810 From: Ylä-Vieksin kyläyhdistys Date: Mon, 09 Aug 2010 10:01:13 +0300 To: kirjaamo.kainuu@ely-keskus.fi,

Lisätiedot

Taikinan kylän asukkaat

Taikinan kylän asukkaat Taikinan kylän asukkaat 197 Turtiainen Eino ja Liisa (kanttiini) 198 Turtiainen Mikko ja Väinö (veljekset, poikamiehiä) 199 (Vanha tupa) Turtiainen Salomon (Sakkeus) ja Ulla, Juho, Anton, Onni, jatoivo

Lisätiedot

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni KESÄ-ELOKUU 2019 - Inspis kiinni 15.-26.7.2019 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen

Lisätiedot

Ohjeet opettajalle. Tervetuloa Apilatielle!

Ohjeet opettajalle. Tervetuloa Apilatielle! Ohjeet opettajalle Vihjeitä opettajalle koulun tutustumispäivään Esiopetuksen oppilaille koulun tutustumispäivä on tärkeä, vaikka esiopetuspaikka sijaitsisi samassa pihapiirissä koulun kanssa. Lähes kaikkia

Lisätiedot

SPL-KOUVOLA RY. Saksanpaimenkoiraliiton alaosasto

SPL-KOUVOLA RY. Saksanpaimenkoiraliiton alaosasto SPL-KOUVOLA RY Saksanpaimenkoiraliiton alaosasto JÄSENTIEDOTE 1/2014 YHTEYSTIEDOT: Johtokunta 2014 Puheenjohtaja Jenni Martikainen p. 040 756 9781 jenni_martikainen@luukku.com Jäsenet Ville Juntunen Jukka

Lisätiedot

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 2015 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40,0 47 46,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 52N20 51,30 Jenna Pitkänen / 95 40,0 42,5 45,0 45,0 52N20 51,00 Jenna

Lisätiedot

Lapin kylätoiminnan ja Lapin Kylätoiminnan Tuki ry V U O S I K E R T O M U S 2010

Lapin kylätoiminnan ja Lapin Kylätoiminnan Tuki ry V U O S I K E R T O M U S 2010 Lapin kylätoiminnan ja Lapin Kylätoiminnan Tuki ry V U O S I K E R T O M U S 2010 Lapin kylätoiminta oli kylien yhteenliittymä, jonka tehtävänä oli kylien edunvalvonta ja kylätoiminnan edistäminen. Sen

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Hassen 6/10 Tervasaari-hölkkämaratoonin tulokset ( ) Maraton

Hassen 6/10 Tervasaari-hölkkämaratoonin tulokset ( ) Maraton Hassen 6/10 Tervasaari-hölkkämaratoonin tulokset (07.03.2015) Maraton 1.Ollila Veikko 3.37.40 (M 60/1) 2.Saarinen Janne 3.54.09 (M alle 40/1) 3.Kemiläinen Juha 4.10.53 (M 55/1) 4.Palenius Juha 4.18.58

Lisätiedot

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat.

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat. 55+ liikuntalukkari kevät 2016 Esan Kuntosalivuorot Kunnan kuntosali maanantaisin ja perjantaisin klo 16.00-18.00 Yhteyshenkilönä Saija Niittymäki p. 040 721 9546 Järj. Nuutajärven Esa ry Pilates/syvävenyttely

Lisätiedot

TIEDOTTAA /

TIEDOTTAA / Keilaseura POLE ry TIEDOTTAA 2008-2009 / 2 04.11.08 POLE tiedottaa 2008-2009 / 2 04.11.08 1(4) Tiedottajan palsta Huomioikaa kutsu ylimääräiseen vuosikokoukseen, joka on Tapiolassa su 23.11. n. klo 15:40,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS v. 2013

TOIMINTAKERTOMUS v. 2013 TOIMINTAKERTOMUS v. 2013 33.toimintavuosi Niemisen kyläyhdistys Niemiskyläntie 1096 88900 KUHMO puh. 050-554 5873 SISÄLTÖ Yleistä, jäsenistö, johtokunta Kylätalo Tervakeskus Tietokeskus Kylällä järjestetyt

Lisätiedot