Irja Haaranen Leila Karttunen. Kati Mononen Asko Mustonen Tiina Mustonen Hanna Mäkinen Arto Sutinen Onni Tukiainen. Anja Hyvärinen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Irja Haaranen Leila Karttunen. Kati Mononen Asko Mustonen Tiina Mustonen Hanna Mäkinen Arto Sutinen Onni Tukiainen. Anja Hyvärinen."

Transkriptio

1 POLVIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro sivu Kunnanhallitus 1/ (-63 ) KOKOUSAIKA Maanantaina 16. tammikuuta 2006 klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Puheenjohtaja Muut jäsenet MUUT SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone Toivo Pehkonen Irja Haaranen Leila Karttunen Kati Mononen Asko Mustonen Tiina Mustonen Hanna Mäkinen Arto Sutinen Onni Tukiainen n puheenjohtaja n 1. varapuheenjohtaja Jorma Huttunen, poistui kokouksesta klo käsittelyn jälkeen Anja Hyvärinen n 2. varapuheenjohtaja Kunnanjohtaja/esittelijä Martti Korhonen Pauli Vaittinen Hallintojohtaja/ pöytäkirjanpitäjä Helena Kaasinen Asiat :t 1-37 ALLEKIRJOITUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU Toivo Pehkonen Helena Kaasinen Aika ja paikka Perjantaina klo 9.00 kunnanvirastolla Allekirjoitukset Hanna Mäkinen :t PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Irja Haaranen Leila Karttunen Aika ja paikka Tiistaina klo kunnanvirastolla Todistaa Virka-asema Allekirjoitus Hallintojohtaja Helena Kaasinen

2 3 Kunnanhallitus / KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall. 1 Ehdotus Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Khall. 2 Ehdotus Kunnanhallitus päättää valita pöytäkirjantarkastajiksi kunnanhallituksen jäsenet Irja Haarasen ja Leila Karttusen. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

3 4 Kunnanhallitus / VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN JA TÄYTÄNTÖÖNPANO Khall. 3 Jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä taikka että valtuusto on ylittänyt toimivaltansa tai että päätös on muuten lainvastainen, kunnanhallituksen on jätettävä päätös täytäntöönpanematta. Jos valtuusto pysyy päätöksessään, kunnanhallituksen on saatettava hallinto-oikeuden ratkaistavaksi, onko täytäntöönpanolle laillisia esteitä. Hallinto-oikeus ei saa ratkaista asiaa ennen kuin valitusaika päätöksestä on kulunut. (KuntaL 56 2 momentti). Ehdotus Kunnanhallitus 1. Toteaa, että valtuuston kokouksen päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä, eivät mene valtuuston toimivaltaa ulommaksi eivätkä muutoinkaan ole lainvastaisia ja 2. Päättää toimeenpanna valtuuston päätökset seuraavin toimenpitein täytäntöön: 69 RANTA-ASEMAKAAVA: CRONBERG, TEYRISAARI/ HYVÄKSYMINEN - Kaavasta kuulutetaan ja tiedotetaan maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti 70 KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIO- SÄÄNNÖN TARKISTAMINEN - Ote palkat, ote Joensuun kaupunki, ote seutuhallitus, ote hallintokunnat

4 5 Kunnanhallitus / POLVIJÄRVEN KANSALAISOPISTON TOIMINNAN LAKKAUTUMISESTA JA KANSALAISOPISTON TOIMINNAN SIIRTYMISESTÄ JOENSUUN SEUDUN KANSALAISOPISTON TOIMINTAAN JOHTUVAT MUUTOKSET HALLINTOSÄÄNTÖÖN - Ote sivistyslautakunta 72 KIVIPELTO RN:0 99:80 TILAN MYYMINEN TIINA JA HANNU MUSTOSELLE - Kauppakirja laaditaan päätöksen saavutettua lainvoiman, ote Tiina ja Hannu Mustonen, ote tekninen toimisto 73 LISÄMÄÄRÄRAHAN MYÖNTÄMINEN SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN TULOSALUEELLE - Ote sosiaali- ja terveyslautakunta 74 POLVIJÄRVEN KUNNAN YMPÄRISTÖNSUOJELU- MÄÄRÄYKSET - Asia uudelleen valtuustoon 75 VUODEN 2006 TALOUSARVIO JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMA - Talousarvion erilliset täytäntöönpano-ohjeet annetaan 76 POHJOIS-KARJALAN SAIRAANHOITO- JA SOSIAALIPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄN VALTUUSTON JÄSENTEN VAALI - Ote Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymälle, ote ko. valituille henkilöille 77 MUUT ESILLE TULLEET ASIAT - Voitto Voutilaisen jättämä 8 valtuutetun allekirjoittama valtuustoaloite rakennusmaan hankinnasta. - Aloite keskushallinnon valmisteltavaksi

5 6 Kunnanhallitus / Arto Sutinen jättämä 15 kuntalaisen allekirjoittama aloite seutuopiston liikuntaryhmien maksujen alentamiseksi. - Aloite sivistyslautakunnan käsiteltäväksi - Osmo Korhonen tekemä suullinen valtuustoaloite, että Kylylahteen suunnitellun kaivostoiminnan tieyhteyksiä järjesteltäessä selvitetään mahdollisuus suoran tieyhteyden tekemisestä Kylylahdesta kaivokselta Outokummun tielle niin, että raskaan liikenteen ei tarvitse käyttää Kylylahden risteystä. - Asia otetaan esille kaivosyhtiön kanssa käydyissä neuvotteluissa ja asiasta neuvotellaan Savo-Karjalan tiepiirin kanssa - Seppo Reijonen esitys, että v julkaistavassa puhelinluettelossa on kunnan toimipisteiden ja viranhaltijoiden puhelinnumerot. - Todetaan, että Polvijärven kunta on ollut mukana Joensuun seudun kuntien puhelinluettelo-tietojen kilpailutuksessa, minkä kilpailutuksen on Eniro voittanut ja Eniron luetteloon Polvijärven ko. tiedot ovat tulossa Eniron seuraavan puhelinluettelon ilmestyessä keväällä Arto Sutinen esitys, että lukiolaisten ja ammattikoululaisten koulukuljetuskustannukset selvitetään v elokuun loppuun mennessä. - ko. koulukuljetuskustannusten selvittäminen annetaan sivistystoimen tehtäväksi Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

6 7 Kunnanhallitus / KUNNAN JAKAMINEN ÄÄNESTYSALUEISIIN Khall. 4 Kunnallisvaalilain 3 :n mukaan kunta muodostaa yhden äänestysalueen, jollei ole tarpeen jakaa kuntaa useampaan äänestysalueeseen. Äänestysaluejaosta ja sen muuttamisesta päättää valtuusto tarvittaessa vuosittain viimeistään huhtikuussa, jolloin tehty äänestysaluejako on voimassa niissä vaaleissa ja kansanäänestyksissä, jotka toimitetaan saman vuoden lokakuun 15. päivän ja seuraavan vuoden lokakuun 14. päivän välisenä aikana, molemmat mainitut päivät mukaan lukien. Äänestysaluejakoa koskevassa päätöksessä on määrättävä, mihin äänestysalueeseen kuuluvat ne henkilöt, jotka eivät ole väestötietojärjestelmässä merkitty minkään kiinteistön kohdalle. Äänestysaluejakoa koskevasta päätöksestä on ilmoitettava rekisteritoimistolle, sillä päätöstä noudatetaan valituksesta huolimatta, kunnes valitusasia on ratkaistu. Rekisteritoimisto on pyytänyt äänestysaluejakomuutoksia valmisteltaessa ja päätettäessä toimimaan siten, että äänestysalueiden numerointi säilytetään entisellään jos se suinkin on mahdollista. Rekisteröintikustannusten takia ei ole suotavaa, että esim. yhdistettäessä alue 1 alueeseen 2 annetaan kunnan kaikille äänestysalueille uudet numerot. Tässä esimerkkitapauksessa tarkoituksenmukaisin ratkaisu on muuttaa suurin äänestysalue nro 1. Tämän suosituksen estämättä päätösvalta äänestysalueiden numeroinnissa kuuluu valtuustolle.

7 8 Kunnanhallitus / Kunnan voimassa oleva äänestysaluejako on seuraava: 1. Ruvaslahti 2. Horsmanaho 3. Hukkala 4. Kinahmo 5. Kirkonkylä 6. Kuorevaara 7. Sotkuma Lisäksi ne kunnassa henkikirjoitetut henkilöt, joita ei ole määrätty henkikirjaan minkään kiinteistön kohdalle, määrätään kirkonkylän äänestysalueeseen. Ehdotus Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että äänestysaluejako pidetään ennallaan. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

8 9 Kunnanhallitus / VALTUUSTON KOKOUKSET V Khall. 5 Kuntalain 54 mukaan valtuusto kokoontuu päättäminään aikoina ja myös silloin, kun valtuuston puheenjohtaja katsoo sen tarpeelliseksi. on kutsuttava koolle myös kunnanhallituksen tai vähintään neljäsosan valtuutetuista sitä pyytäessä ilmoittamansa asian käsittelyä varten. Tällainen asia on valmisteltava kiireellisesti. n kutsuu koolle puheenjohtaja. Kokouskutsun valtuuston ensimmäiseen kokoukseen antaa kunnanhallituksen puheenjohtaja ja kokouksen avaa iältään vanhin läsnäoleva valtuutettu, joka johtaa puhetta, kunnes valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja on valittu. Kutsussa on ilmoitettava käsiteltävät asiat. Kokouskutsu on lähetettävä vähintään neljä päivää ennen kokousta. Samassa ajassa on kokouksesta annettava yleisesti tieto siten kuin kuntalain 64 :ssä säädetään. Kuntalain 64 mukaan kunnan ilmoitukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla sekä tarpeen vaatiessa muulla kunnan päättämällä tavalla. Ehdotus Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että valtuusto kokoontuu v valtuuston puheenjohtajan ilmoittamina aikoina. Nykyinen käytäntö jatkuu niin, että noin 2 viikkoa ennen kokousta tulee toimittaa ennakkoilmoitus kokouksen ajankohdasta. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

9 10 Kunnanhallitus / VALTUUSTON KOKOUKSISTA ILMOITTAMINEN VUONNA 2006 Khall. 6 n työjärjestyksen 8 :n mukaan kutsu valtuuston kokoukseen on vähintään 4 päivää ennen kokousta lähetettävä erikseen kullekin valtuutetulle sekä niille, joilla on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Samassa ajassa on kokouksesta annettava yleisesti tieto julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Ehdotus Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että valtuuston kokouksista ilmoitetaan vuonna 2006 julkaisemalla kokouskutsu julkisten kuulutusten ilmoitustaululla sekä kunnan nettisivuilla ja Outokummun seutu-paikallislehdessä ja Sanomalehti Karjalaisessa. Kokousilmoituksissa mainitaan ainoastaan kokousaika, -paikka ja pöytäkirjan nähtävänäpito. Kokouskutsu ja esityslista lähetetään postitse kullekin valtuutetulle sekä kunnanhallituksen jäsenille ja kunnanjohtajalle. n esityslistat lähetetään myös Suomen Keskustan 1., 2. ja 3. varavaltuutetuille, Suomen Sosialidemokraattien 1., 2. ja 3. varavaltuutetuille, Kokoomuksen 1. varavaltuutetulle (KOK + PS) ja Suomen Kristillisdemokraattien 1. ja 2. varavaltuutetuille. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

10 11 Kunnanhallitus / KUNNALLISTEN ILMOITUSTEN JULKAISEMINEN VUONNA 2006 Khall. 7 Kuntalain 64 :n mukaan kunnan ilmoitukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla sekä tarpeen vaatiessa muulla kunnan päättämällä tavalla. Ehdotus Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kunnalliset ilmoitukset julkaistaan vuonna 2006 julkisten kuulutusten ilmoitustaululla sekä kunnan nettisivuilla ja Outokummun seutu - paikallislehdessä. Virkoja ja toimia koskevat ilmoitukset saadaan ilmoittaa hallintokunnan harkinnan mukaan korkeintaan 2 muussa lehdessä. Niin virkoja koskevista kuin muistakin ilmoituksista voidaan julkaista ainoastaan viittaus ilmoitustaululla julkaistavaan täydelliseen ilmoitukseen. Edellä esitetystä poiketen vapaa-aikatoimi saa vuonna 2006 julkaista harkintansa mukaan lehti-ilmoituksensa kaikissa polvijärveläisten urheiluseurojen julkaisuissa, joiden levikki kattaa kunnan alueella olevat taloudet ja lautakunnat voivat harkintansa mukaan julkaista lehti-ilmoituksensa ainoastaan kunnan ilmoitustaululla. Kuitenkin seuraavat kunnalliset ilmoitukset julkaistaan ainoastaan julkisten kuulutusten ilmoitustaululla: - Oikeuden päätökset kunnallisen viranomaisen päätöksestä tehtyyn valitukseen. - Kuntayhtymän peruskunnissa yleisesti nähtävinä pidettävät kuntayhtymien asiakirjat. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

11 12 Kunnanhallitus / KUNNANHALLITUKSEN PÄÄTETTÄVISSÄ OLEVIEN LASKUJEN HYVÄKSYJIEN MÄÄRÄÄMINEN JA TAVAROIDEN TILAUSTEN JA VASTAANOTTOMERKINTÖJEN TEKIJÄT Khall. 8 Kunnanhallituksen määrärahojen osalta on määrättävä henkilöt, jotka sen puolesta hyväksyvät tositteet. Ehdotus Kunnanhallitus määrää vuonna 2006 toimimaan kunnanhallituksen alaisten määrärahojen tositteiden hyväksyjinä seuraavat henkilöt: Kunnanjohtaja Pauli Vaittinen, hallintojohtaja Helena Kaasinen ja kunnankamreeri Heikki Hallikainen sekä keskuskeittiön toimintaan liittyvien laskujen osalta pääemäntä Helena Holopainen tai hänen sijainen Marja Ratilainen tai hänen sijainen. Elinkeinojen kehittämismäärärahan käyttöön liittyvien laskujen osalta hyväksymisoikeus annetaan Pauli Vaittisen ja Helena Kaasisen lisäksi maaseutusihteeri Teuvo Mutaselle. Tavaroiden tilausten ja vastaanottomerkintöjen tekijöinä omien tehtäväalueidensa osalta voivat em. henkilöiden lisäksi toimia Heikki Sirviö, Mirja Nuutinen, Pirkko Mutanen, Ritva Koskinen ja keskuskeittiön vakinainen henkilökunta. Kunnanhallituksen puheenjohtaja hyväksyy kunnanjohtajan matkalaskut. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

12 13 Kunnanhallitus / KESKUSHALLINNON VIRANHALTIJAPÖYTÄKIRJOJEN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN Khall. 9 Keskushallinnon osalta viranhaltijapäätöksiä tekevät kunnanjohtaja, hallintojohtaja ja kunnankamreeri. Pääsääntöisesti niistä päätöksistä, mitkä viranhaltija tekee hänelle siirretyn toimivallan nojalla, on pidettävä pöytäkirjaa. Päätöksen tuleminen lainvoimaiseksi edellyttää, että ne asetetaan nähtäväksi. Se, mitä edellä on sanottu, ei koske pöytäkirjaa salassa pidettäväksi päätetyiltä osin. Päätökseen, josta saa tehdä oikaisuvaatimuksen, on liitettävä ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemiseksi. Päätökseen, josta ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, on liitettävä ilmoitus muutoksenhakukiellosta. Ehdotus Kunnanhallitus päättää, että kunnanjohtajan, hallintojohtajan ja kunnankamreerin päätökset ovat nähtävänä päätöksentekopäivää seuraavana maanantaina klo Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

13 14 Kunnanhallitus / KUNNANVIRASTON PITÄMINEN AVOINNA YLEISÖLLE VUODEN 2006 AIKANA Khall. 10 Ehdotus Kunnanhallitus päättää, että kunnanvirasto pidetään vuoden 2006 aikana avoinna yleisölle entiseen tapaan työpäivinä klo Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

14 15 Kunnanhallitus / KUNNANHALLITUKSEN KOKOUKSET V Khall. 11 Kunnan hallintosäännön mukaan toimielin pitää kokouksensa päättämänään aikana ja paikassa. Kokous pidetään myös milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai enemmistö toimielimen jäsenistä tekee puheenjohtajalle esityksen sen pitämisestä. Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat (asialista). Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kunnan hallintosäännön mukaan toimielin voi päättää ottaa käsiteltäväksi sellaisenkin asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa. Kunnan hallintosäännön mukaan kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai -velvollisuus toimielimen päättämällä tavalla. Kunnanhallituksen kokouksessa on kunnan hallintosäännön mukaan jäsenten lisäksi läsnäolo- ja puheoikeus valtuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajilla. Ehdotus Kunnanhallitus päättää, että kunnanhallituksen kokoukset pidetään vuonna 2006 pääsääntöisesti joka toinen maanantai alkaen klo Jos maanantai on arkipyhä, pidetään kunnanhallituksen kokous sen jälkeisenä ensimmäisenä arkipäivänä klo Kokousaikoja voidaan tarvittaessa muuttaa. Heinäkuussa kokouksia ei pääsääntöisesti pidetä.

15 16 Kunnanhallitus / Lisäksi kunnanhallitus määrää, että kunnanhallitus kutsutaan kokoon lähettämällä kokouskutsu ja esityslista kunnanhallituksen jäsenille, kunnanhallituksen varajäsenille (ilman liitteitä), valtuuston puheenjohtajalle, valtuuston varapuheenjohtajille ja kunnanjohtajalle kokousviikon maanantaita edeltävän viikon keskiviikkona. Lisäksi kunnanhallitus päättää, että vuoden 2006 aikana kunnanhallituksen kokousten pöytäkirjat ovat kunnanvirastolla nähtävänä kokousta seuraavan viikon tiistaina tai jos tämä viikonpäivä on arkipyhä tiistaita seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä klo Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

16 17 Kunnanhallitus / KUNNAN EDUSTAJAN MÄÄRÄÄMINEN KUTSUNTALAUTAKUNTAAN Khall. 12 Pohjois-Karjalan Sotilasläänin esikunnan asettamassa kutsuntalautakunnassa kuntaa edustaa kunnanhallituksen valitsema edustaja. Kunnan edustajalla on kutsuntalautakunnassa puhe- ja äänioikeus omaan kuntaansa kuuluvien asevelvollisten varusmiespalvelusta koskevien asioiden käsittelyssä. On eduksi, jos henkilö on sosiaaliasioihin perehtynyt ja tuntee mahdollisimman paljon oman kuntansa kutsuntaikäistä nuorisoa. Ehdotus Kunnanhallitus valitsee kunnan edustajan ja hänelle henkilökohtaisen varaedustajan vuoden 2006 kutsuntatilaisuutta varten. Päätös Kunnanhallitus valitsi kunnan edustajaksi vuoden 2006 kutsuntatilaisuutta varten valtuuston puheenjohtaja Jorma Huttusen ja hänen henkilökohtaiseksi varaedustajaksi kunnanhallituksen jäsen Tiina Mustosen.

17 18 Kunnanhallitus / ELINKEINOJEN KEHITTÄMISMÄÄRÄRAHAN KÄYTTÖPERUSTEET VUODELLE 2006 Khall. 13 Vuoden 2006 talousarvioon on varattu elinkeinotoiminnan kehittämiseen euroa. Elinkeinotoimen perustelujen lopussa talousarviossa on ollut alustava esitys määrärahan jakaantumisesta. Kunnanhallitus määrittelee tarkemmin määrärahan jakoperusteet. Elinkeinotoimintojen kehittämismäärärahasta osoitetaan varat mm. Joensuun seudun elinkeinoyhteistyöhön, maatilatalouden kehittämiseen, maaseutuyritysten sukupolvenvaihdoksiin, projektitoimintaan, pienyritysavustuksiin ja messuihin. Kunta on varannut Joensuun seudun elinkeinoyhteistyöhön ja Polvijärven osuuteen Joensuun seudun aluekeskusohjelmasta euroa. Kaikessa elinkeinojen kehittämistyössä kiinnitetään erityistä huomiota siihen, että meneillään olevista lukuisista kehittämishankkeista saadaan hyötyä erityisesti pienten yritysten kehittämiseen ja toimintaedellytysten parantamiseen. Ehdotus Kunnanhallitus 1. Hyväksyy elinkeinoelämän kehittämismäärärahan käyttöperusteet liitteen mukaisena. Arvonlisäveron osalta noudatetaan aiempien vuosien mukaisia periaatteita ko. määrärahan osalta. 2. Päättää avustaa yrityskoulutuskustannuksissa siten, että avustus on 50 %, enintään 300 euroa/henkilö/koulutustilaisuus. Koulutuskustannuksia korvattaessa otetaan huomioon vain koulutus- ja kurssimak-

18 19 Kunnanhallitus / sut. Avustus maksetaan maksettuja koulutuskustannuksia vastaan. 3. Päättää, että yritysavustuksia maksetaan vuonna 2006 seuraavasti: 1. Yritysten opastekilpien hankintaan avustusta 50 %, enintään 500 euroa/yritys 2. Yritysesitemateriaalin hankintaan maksetaan avustusta 50 %, enintään 850 euroa/yritys. 3. Yrityksen markkinointiin liittyvistä messu- ja näyttelykuluista maksetaan avustusta 50 %, enintään euroa/yritys. Yritysten messu- ja näyttelykuluista korvataan vain messujen ja näyttelyiden osallistumismaksut, jotka kohdistuvat osastojen vuokriin ja osastoilla tarvittaviin järjestäjän tarjoamiin palveluihin esim. pöydät, valot jne. Kunnan ja yrittäjien yhteisesti järjestämien tutustumismatkojen ja messujen osalta avustuksista päätetään viranhaltijapäätöksellä määrärahojen puitteissa. 4. Patentointi- ja tuotesuojauskustannuksista maksetaan avustusta 50 %, enintään 850 euroa/yritys. 5. Avustus maksetaan kuittia vastaan. Vuoden 2006 kuitit tulee toimittaa maksatukseen viimeistään Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Liite nro 1.

19 20 Kunnanhallitus / ELINKEINOTOIMESSA ERI TOIMINTALOHKOIHIN VASTUUHENKILÖIDEN NIMEÄMINEN Khall. 14 Kunnan elinkeinoasioita hoitavat kunnanjohtaja Pauli Vaittinen, hallintojohtaja Helena Kaasinen ja maaseutusihteeri Teuvo Mutanen. Ehdotus Kunnanhallitus nimeää elinkeinotoimen eri toimintalohkoihin vastuuhenkilöt liitteen mukaisesti. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Liite nro 2.

20 21 Kunnanhallitus / VUODEN 2006 TALOUSARVION JA TALOUSSUUNNITELMAN TÄYTÄNTÖÖN- PANO-OHJEET Khall. 15 on hyväksynyt vuoden 2006 talousarvion. Liitteenä ovat valmistellut täytäntöönpano-ohjeet. Ehdotus Kunnanhallitus päättää antaa vuoden 2006 talousarvion ja taloussuunnitelman täytäntöönpano-ohjeet esityslistan liitteen mukaisesti. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Liite nro 3.

21 22 Kunnanhallitus / VUODEN 2006 TALOUSARVION KÄYTTÖSUUNNITELMAN VAHVISTAMINEN KUNNANHALLITUKSEN MÄÄRÄRAHOJEN OSALTA Khall. 16 on hyväksyessään vuoden 2006 talousarvion myöntänyt kunnanhallitukselle määrärahat seuraaville käyttötalousosan tulosalueille: - yleishallinto - pelastustoimi - taloushallinto - elinkeinotoiminta Lisäksi kunnanhallituksen alaisuuteen kuuluvat rahoituserät ja lainanotto. Investointiosan osalta kunnanhallituksen määrärahoja ovat maan- osto, atk-hankinnat, osakkeet ja osuudet, keskuskeittiön hankinnat, opastaulut, hileasema ja puhelinjärjestelmä. Esityslistan liitteenä on esitys kunnanhallituksen alaisten määrärahojen jakamisesta tileittäin. Ehdotus Kunnanhallitus päättää vahvistaa kunnanhallitukselle myönnettyjen määrärahojen käyttösuunnitelman tileittäin liitteen mukaisesti. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Liite nro 4.

22 23 Kunnanhallitus / VUOKRATUKI OUTOKUMMUN SEUDUN TEOLLISUUSKYLÄ OY:N OMISTAMIIN TEOLLISUUSTILOIHIN Khall. 17 Outokummun Seudun Teollisuuskylä Oy omistaa Polvijärvellä kolme teollisuusrakennusta, yhteensä huoneistoala m² ja varastotiloja 196 m². Polvijärven kunta on Outokummun Seudun Teollisuuskylä Oy:n osakas ja Polvijärven kunnan osakepääoma on ,34 euroa. Outokummun Seudun Teollisuuskylä Oy:n Polvijärvellä omistamien tilojen vuokra on ollut 3,90 euroa/m²/kk ja lisäksi peritään sähkön, veden ja lämmön käyttömaksut. Polvijärvellä vallitseva yleinen teollisuustilojen vuokrataso on 1,35-2,52 euroa/m²/kk, joten Outokummun Seudun Teollisuuskylä Oy:n määrittelemä vuokrataso on selvästi yli yleisen vuokratason. Kunnassa on ollut viime vuosina käytäntönä, että kunta myöntää vuokratukea Outokummun Seudun Teollisuuskylä Oy:n vuokratiloihin 2,02 euroa/m²/kk ylittävän osan. Päätös on koskenut vain vuokrattuja tiloja. Outokummun Seudun Teollisuuskylä ei ole lähtenyt kunnan vaatimiin vuokrien alentamisiin. Kunnan v talousarviossa on euron määräraha vuokratukiin.

23 24 Kunnanhallitus / Ehdotus Kunnanhallitus päättää, että kunta myöntää vuokratukea Outokummun Seudun Teollisuuskylä Oy:n vuokratiloihin 2,02 euroa/m²/kk ylittävän osan v osalta. Päätös koskee vain vuokrattuja tiloja. Päätös Merkittiin, että esteellisiksi itsensä asiassa katsoivat kunnanjohtaja Pauli Vaittinen (syy: yhteisöjääviys) ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Toivo Pehkonen (syy: yhteisöjääviys) ja he poistuivat kokoushuoneesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Tältä osin puheenjohtajana toimi varapuheenjohtaja Onni Tukiainen ja esittelijänä hallintojohtaja Helena Kaasinen. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti päätösehdotuksen.

24 25 Kunnanhallitus / VALTUUTETTU REETTA MONOSEN TEKEMÄ ALOITE RAKENNUSLUPIEN KÄSITTELYN SUJUVUUDEN PARANTAMISESTA Khall. 18 Valtuutettu Reetta Mononen on jättänyt seuraavanlaisen aloitteen: Kunnan teknisessä toimessa rakennuslupien käsittely on ruuhkautunut ja rakentajat eivät pääse rakentamaan haluamanaan aikana. Tästä kärsii myös tavoite nostaa kunnan asukasmäärää. Esitän, että kunnassa heti ryhdytään toimiin siten, että hankitaan ostopalveluna tarvittavaa työpanosta rakennuslupien käsittelyruuhkien purkamiseksi. Ostopalvelu voidaan hankkia yksityissektorilta. Todetaan asiasta seuraavaa: Kunnassa on jo kiinnitetty huomiota rakennuslupien käsittelyaikatauluun keskusteluin rakennustarkastajan kanssa ja myös kunnan v talousarviossa on edellytetty, että rakennusluvat käsitellään ripeästi. On huomioitava, että kun kysymyksessä on viranomaistoiminta, tehtävän voi hoitaa vain kuntaan virkasuhteessa oleva henkilö, joten ostopalvelu voisi tulla kysymykseen vain toiselta kunnalta. Ehdotus Kunnanhallitus antaa aloitteeseen edellä olevan vastauksen aloitteen antamatta aihetta enempiin toimenpiteisiin. Kuitenkin kunnanhallitus, rakennuslautakunta ja kunnan johtavat viranhaltijat tulevat seuraamaan rakennuslupien käsittelyn sujuvuutta ja rakennustarkastajan on annettava rakennuslautakunnan kokouksissa kirjallinen selonteko lupien käsittely-aikatauluista. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

25 26 Kunnanhallitus / VALTUUTETTU HELI ROUTA-MUTASEN ALOITE KUNNAN ASUKASLUVUN MUUTOKSEN SEURANNASTA Khall. 19 Valtuutettu Heli Routa-Mutanen on jättänyt valtuuston kokouksessa seuraavan valtuustoaloitteen: Kunnan asukasluvun muutosta seurataan v kuukausittain ja asukasrakenteen muutokset tuodaan valtuustolle tiedoksi syksyllä 2005 ennen talousarvion käsittelyä. lle on jokaisessa kokouksessa annettava selonteko asukaslukukehityksestä. Asiaa selostetaan tarkemmin kokouksessa. Ehdotus Kunnanhallitus päättää, että asukaslukukehitystä seurataan kuukausittain tilastokeskukselta ja Pohjois-Karjalan maakuntaliitolta saatavan tilastomateriaalin pohjalta ja edelleen valtuustolle annetaan selonteko asukaslukukehityksestä jokaisessa valtuuston kokouksessa. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

26 27 Kunnanhallitus / VEROASIAMIESMÄÄRÄYKSET Khall. 20 Veroasiamiestoimintaa koskevan sopimuksen ja valtioneuvoston verohallinnosta antaman asetuksen (entinen verohallintoasetus) perusteella Polvijärven kunta on määrännyt kunnan veroasiamieheksi Jouko Korhosen, Ismo Naskin, Eero Nenosen ja Jorma Tiaisen. Jouko Korhosen jäädessä eläkkeelle lukien hänelle annettu määräys tulisi peruuttaa tuosta päivästä lukien. Savo-Karjalan verovirasto esittää Savo-Karjalan veroviraston tehtäväjärjestelyjen vuoksi samalla, että Polvijärven kunta määräisi valtioneuvoston verohallinnosta antaman asetuksen ( / 1176) 5 :n nojalla jäljelle jäävien veroasiamiesten lisäksi kunnan veroasiamieheksi lukien oik.kand. Tuulikki Papin. Tuulikki Pappi on toiminut Savo-Karjalan verovirastossa aiemmin mm. veroasiamiehenä. Ehdotus Kunnanhallitus päättää edellä olevaan viitaten peruuttaa Jouko Korhoselle annettu määräys veroasiamiehenä toimimisesta Polvijärven kunnan osalta ja Polvijärven kunnanhallitus määrää jäljelle jäävien veroasiamiesten lisäksi kunnan veroasiamieheksi lukien oik.kand. Tuulikki Papin. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

27 28 Kunnanhallitus / SELONTEKO ALOITTEISTA VUODELTA 2005 Khall. 21 n työjärjestyksessä ja kunnan hallintosäännössä on määrätty aloitteiden käsittelystä. n työjärjestyksen mukaan kunnanhallituksen on vuosittain huhtikuun loppuun mennessä esitettävä valtuustolle luettelo valtuutettujen tekemistä ja kunnanhallitukselle lähetetyistä aloitteista, joita valtuusto ei edellisen vuoden loppuun mennessä ole lopullisesti käsitellyt. Samalla on ilmoitettava, mihin toimenpiteisiin niiden johdosta on ryhdytty. voi todeta, mitkä aloitteista on käsitelty loppuun. Kunnan hallintosäännön mukaan kunnanhallituksen ja lautakunnan tehtäväalueella tehdyistä aloitteista on vastaavasti esitettävä tiedot kunnanhallitukselle ja asianomaiselle lautakunnalle niiden päättämällä tavalla. Hallintosäännön mukaan, jos aloite vaatii erityistä valmistelua, sen viranomaisen, jonka käsiteltäväksi aloite kuuluu, on ilmoitettava aloitteen tekijälle kahden kuukauden kuluessa aloitteen tekemisestä sen arvioitu käsittelyaika ja keneltä saa lisätietoja aloitteen käsittelystä. Aloite nro 1 Valtuutettu Reetta Monosen jättämä kahdeksan valtuutetun allekirjoittama aloite hammaslääkäripalveluiden järjestämiseksi yhteistyössä naapurikuntien kanssa.

28 29 Kunnanhallitus / Aloite nro 2 Valtuutettu Riitta Kurosen jättämä kuuden valtuutetun allekirjoittama aloite siitä, että kun sosiaali- ja terveystoimesta jää eläkkeelle osastonhoitaja laitoshoidosta v lopussa ja avoterveydenhuollosta vastaava sairaanhoitaja v alussa niin esimiestehtävien tulevaisuuden suunnitteleminen pitää alkaa nopeasti ja avoimesti. Aloite nro 3 Valtuutettu Asko Mustonen esitys, että Kuorevaaran koulun leikkivälineisiin varataan määrärahaa v talousarvioon. Aloite nro 4 Valtuutettu Leila Karttusen valtuustoaloite Sotkuman päivähoidosta. Aloite nro 5 Valtuutettu Reetta Monosen aloite, että kunnassa heti ryhdytään toimiin siten, että hankitaan ostopalveluna tarvittavaa työpanosta rakennuslupien käsittelyruuhkien purkamiseksi. Aloite nro 6 Valtuutettu Martti Suvannon jättämä kuuden valtuutetun allekirjoittama valtuustoaloite päiväkodin ympäristön turvallisuuden parantamisesta.

29 30 Kunnanhallitus / Aloite nro 7 Valtuutettu Riitta Kurosen jättämä kahdeksan valtuutetun allekirjoittama valtuustoaloite lomarahavapaista luopumisesta. Aloite nro 8 Valtuutettu Riitta Kurosen jättämä seitsemän valtuutetun allekirjoittama valtuustoaloite varahenkilöstön palkkaamisesta laitos- ja avohoidon tarpeisiin. Aloite nro 9 Valtuutettu Riitta Kurosen jättämä kahdeksan valtuutetun allekirjoittama valtuustoaloite terveyskeskukseen tehokkaamman varasähköjärjestelmän (generaattorin) hankkimisesta. Aloite nro 10 Valtuutettu Onni Tukiaisen jättämä kahdeksan valtuutetun allekirjoittama valtuustoaloite teollisuusalueen katuvalaistuksesta, Vasarakankaantie teollisuus-osa, Teollisuustien ja Ahertajantien lenkki sekä kunnantalon pihavalaistuksesta. Aloite nro 11 Valtuutettu Voitto Voutilaisen jättämä kahdeksan valtuutetun allekirjoittama valtuustoaloite rakennusmaan hankinnasta.

30 31 Kunnanhallitus / Aloite nro 12 Valtuutettu Arto Sutisen jättämä 15 kuntalaisen allekirjoittama aloite seutuopiston liikuntaryhmien maksujen alentamiseksi. Aloite nro 13 Valtuutettu Osmo Korhosen tekemä suullinen valtuustoaloite, että Kylylahteen suunnitellun kaivostoiminnan tieyhteyksiä järjesteltäessä selvitetään mahdollisuus suoran tieyhteyden tekemisestä Kylylahdesta kaivokselta Outokummun tielle niin, että raskaan liikenteen ei tarvitse käyttää Kylylahden risteystä. Aloite nro 14 Valtuutettu Seppo Reijosen esitys, että v julkaistavassa puhelinluettelossa on kunnan toimipisteiden ja viranhaltijoiden puhelinnumerot. Aloite nro 15 Valtuutettu Arto Sutisen esitys, että lukiolaisten ja ammattikoululaisten koulukuljetuskustannukset selvitetään v elokuun loppuun mennessä. Ehdotus Kunnanhallitus saattaa valtuustolle tiedoksi aloitteiden johdosta seuraavaa: Aloite nro 1 Talousarviossa on hammashoitoon varauduttu siten, että hammashoito on mahdollista järjestää nykyisen ostopalvelusopimuksen periaatteiden mukaisesti koko vuoden 2006.

31 32 Kunnanhallitus / Hammaslääkärien virat pyritään kuitenkin täyttämään vakinaisesti. Aloite nro 2 Asia on valmisteltu ja päätetty v aikana. Aloite nro 3 Asia on hoidettu v aikana. Aloite nro 4 Talousarvioon sisältyy uutena toimintana ryhmäperhepäivähoidon aloittaminen Sotkumassa kunnan omissa asuntotiloissa. Aloite nro 5 Kunnassa on jo kiinnitetty huomiota rakennuslupien käsittelyaikatauluun keskusteluin rakennustarkastajan kanssa ja myös kunnan v talousarviossa on edellytetty, että rakennusluvat käsitellään ripeästi. On huomioitava, että kun kysymyksessä on viranomaistoiminta, tehtävän voi hoitaa vain kuntaan virkasuhteessa oleva henkilö, joten ostopalvelu voisi tulla kysymykseen vain toiselta kunnalta. Kunnanhallitus, rakennuslautakunta ja kunnan johtavat viranhaltijat seuraavat rakennuslupien käsittelyn sujuvuutta ja rakennustarkastajan on annettava rakennuslautakunnan kokouksissa kirjallinen selonteko lupien käsittelyaikatauluista. Aloite nro 6 Asia on saatettu teknisen toimen käsiteltäväksi.

32 33 Kunnanhallitus / Aloite nro 7 Talousarvioon sisältyy mahdollisuus lomarahojen vapaaksivaihtamiseen.

33 34 Kunnanhallitus / Aloite nro 8 Asia on käsitelty talousarvion yhteydessä ja talousarviossa ei ole osoitettu tarkoitukseen määrärahoja. Aloite nro 9 Asia on toimitettu teknisen toimen käsiteltäväksi. Aloite nro 10 Talousarviossa ja taloussuunnitelmassa asiaan on varauduttu seuraavasti: Vasarakankaantien peruskorjaus: v. 2006: euroa ja v. 2007: euroa ja Ahertajantien peruskorjaus: v. 2007: euroa ja v. 2008: euroa. Kunnantalon pihavalaistus toteutetaan v teknisen toimen määrärahalla. Aloite nro 11 Asia on keskushallinnon valmisteltavana. Aloite nro 12 Asia on toimitettu sivistyslautakunnan käsiteltäväksi. Todetaan, että talousarvioon sisältyy kunnan tukea euroa seutuopiston kurssimaksuihin sivistyslautakunnan kohdentamalla tavalla. Aloite nro 13 Asia otetaan esille kaivosyhtiön kanssa käydyissä neuvotteluissa ja asiasta neuvotellaan Savo-Karjalan tiepiirin kanssa.

34 35 Kunnanhallitus / Aloite nro 14 Todetaan, että Polvijärven kunta on ollut mukana Joensuun seudun kuntien puhelinluettelo-tietojen kilpailutuksessa, minkä kilpailutuksen on Eniro voittanut ja Eniron luetteloon Polvijärven ko. tiedot ovat tulossa Eniron seuraavan puhelinluettelon ilmestyessä keväällä Aloite nro 15 Ko. koulukuljetuskustannusten selvittäminen on annettu sivistystoimen tehtäväksi. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

35 36 Kunnanhallitus / APULAISOSASTONHOITAJA ANNA-KAISA TURUSEN PALKKAUKSEN VAHVISTAMINEN Khall. 22 Apulaisosastonhoitajan virka on ollut haettavana mennessä sosiaali- ja terveystoimessa. Tehtävään haki 6 henkilöä. Sosiaali- ja terveyslautakunta on kokouksessaan valinnut apulaisosastonhoitajan virkaan Anna- Kaisa Turusen. Apulaisosastonhoitajan palkkahinnoittelukohta on selvitetty yhdessä Kunnallisen työmarkkinalaitoksen kanssa. Apulaisosastonhoitajan vähimmäisperuspalkka on virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelukohdan KVTES, terveydenhuollon hoitohenkilöstö, liite 3, esimiehet, (03HOI020) mukaan 1.895,84 euroa. Apulaisosastonhoitaja Heikki Kuikalle maksetaan 1.951,02 euroa Ehdotus Kunnanhallitus päättää vahvistaa apulaisosastonhoitaja Anna- Kaisa Turusen tehtäväkohtaiseksi peruspalkaksi 1.951,02 euroa kuukaudessa. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

36 37 Kunnanhallitus / OHJAAJA HENNA AHOSEN TEHTÄVÄKOHTAISEN PALKAN VAHVISTAMINEN Khall. 23 Sosiaali- ja terveyslautakunta on valinnut Savirannan toimintakeskuksen ohjaajan toimeen Henna Ahosen. Tehtävään haki 23 henkilöä. Ohjaajan palkkaus määräytyy KVTES:n liitteen 4 kohdan 04SOS06A mukaan, peruspalkka on vähintään 1.558,94 euroa Ehdotus Kunnanhallitus päättää vahvistaa ohjaaja Henna Ahosen tehtäväkohtaiseksi palkaksi 1.618,36 euroa kuukaudessa. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

37 38 Kunnanhallitus / LÄHIHOITAJA NIINA MONOSEN TEHTÄVÄKOHTAISEN PALKAN VAHVISTAMINEN Khall. 24 Kunnassa on ollut haettavana 2 lähihoitajan tointa. Lähihoitajan tehtäviin haki 23 henkilöä. Sosiaali- ja terveyslautakunta on valinnut lähihoitajan toimeen Niina Monosen. Lähihoitajan palkkaus määräytyy KVTES:n liitteen 3 kohdan 03HOI040 mukaan, peruspalkka on vähintään 1.558,94 euroa. Muilla lähihoitajilla se on 1.609,55 euroa. Ehdotus Kunnanhallitus päättää vahvistaa lähihoitaja Niina Monosen tehtäväkohtaiseksi palkaksi 1.609,55 euroa kuukaudessa. Päätös Merkittiin, että Kati Mononen katsoi itsensä asiassa esteelliseksi (syy: sukulaisuus) ja hän poistui kokoushuoneesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti päätösehdotuksen.

38 39 Kunnanhallitus / LÄHIHOITAJA AILI KETTUSEN TEHTÄVÄKOHTAISEN PALKAN VAHVISTAMINEN Khall. 25 Kunnassa on ollut haettavana 2 lähihoitajan tointa. Lähihoitajan tehtäviin haki 23 henkilöä. Sosiaali- ja terveyslautakunta on valinnut lähihoitajan toimeen Aili Kettusen. Lähihoitajan palkkaus määräytyy KVTES:n liitteen 3 kohdan 03HOI040 mukaan, peruspalkka on vähintään 1.558,94 euroa. Muilla lähihoitajilla se on 1.609,55 euroa. Ehdotus Kunnanhallitus päättää vahvistaa lähihoitaja Aili Kettusen tehtäväkohtaiseksi palkaksi 1.609,55 euroa kuukaudessa. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

39 40 Kunnanhallitus / KYLÄAVUSTAJATOIMINNASTA PERITTÄVÄT MAKSUT Khall. 26 Kyläavustajatoiminta on ollut maksullista lukien. Maksuja peritään tällä hetkellä seuraavilla periaatteilla: 1. Laskutuksen perusteena on kyläavustajan asiakkaalta ottama kuittaus tehdystä työstä. 2. Pienin laskutettava työaika on 30 minuuttia. 3. Kyläavustajatoiminnasta perittävä maksu on 6,00 euroa/h + mahdollinen moottorisahakorvaus (tällä hetkellä 4,74 euroa/h). Maksu on noussut 5,50 eurosta 6,00 euroon/h Vuosittain perittävä summa asiakasta kohti on korkeintaan 600 euroa (maksukatto), jonka jälkeen kyläavustajan palveluista ei laskuteta. Ehdotus Kunnanhallitus päättää, että kyläavustajatoiminnasta peritään maksuja lukien edellä olevilla periaatteilla muutoin, mutta kohdan 3. mukaiseksi maksuksi vahvistetaan 6,50 euroa/h + mahdollinen moottorisahakorvaus. Päätös Käydyn keskustelun aikana Onni Tukiainen esitti Tiina Mustosen kannattamana, että kyläavustajatoiminnasta perittäviä maksuja ei nosteta vaan ne pidetään ennallaan. Puheenjohtaja totesi, että asiasta äänestetään. Puheenjohtajan esityksestä asiasta päätettiin suorittaa kädennostoäänestys siten, että ne, jotka kannattavat päätösehdotusta äänestävät JAA ja ne, jotka kannattavat Onni Tukiaisen esitystä äänestävät EI.

40 41 Kunnanhallitus / Äänestyksessä annettiin kuusi JAA -ääntä, kaksi EI -ääntä ja yksi tyhjää.

41 42 Kunnanhallitus / JAA äänestivät Toivo Pehkonen, Asko Mustonen, Arto Sutinen, Leila Karttunen, Hanna Mäkinen ja Irja Haaranen. EI äänestivät Onni Tukiainen ja Tiina Mustonen. Kati Mononen äänesti tyhjää. Puheenjohtaja totesi, että esittelijän esitys oli tullut kunnanhallituksen päätökseksi.

42 43 Kunnanhallitus / KOTIHOIDON ESIMIEHEN SEIJA KARUKANNAKSEN PALKKAUKSEN VAHVISTAMINEN Khall. 27 Kotipalvelun ohjaajan virka on päätetty muuttaa kotihoidon esimiehen viraksi lukien. Viran hakukuulutuksessa on todettu, että kotihoidon esimiehen virkaan valittu toimii kotipalvelun ohjaajan viransijaisena ja lukien kotihoidon esimiehen virassa. Kotihoidon esimiehen virka on ollut haettavana mennessä. Tehtävään haki 17 henkilöä. Sosiaali- ja terveyslautakunta on kokouksessaan valinnut kotihoidon esimiehen virkaan Seija Karukannaksen. Seija Karukannas on esittänyt palkkapyyntönä tehtäväkohtaisen palkan osalta euroa ja lisäksi henkilökohtaisen lisän vuosisidonnaisen osan. Kotihoidon esimiehen palkkahinnoittelukohta on selvitetty yhdessä Kunnallisen työmarkkinalaitoksen kanssa. Työmarkkinalaitoksen tulkinta: Koska a) Ei ole edellytetty hoitoalan koulutusta ja b) tehtävät eivät ole pääosin hoito- vaan pääosin hallinnollisia tehtäviä niin palkkahinnoittelu katsotaan sosiaalityön hinnoittelusta (KVTES; liite 4) kohdasta 04SOS020, eli samasta kohdasta kuin Polvijärven kunnassa on tähän saakka noudatettu kotipalvelun ohjaajalla. Tehtäväkohtaisen palkan alaraja on 1.769,25 euroa. Kotipalvelun ohjaaja Anja Maliselle on maksettu 1.797,97 euroa.

43 44 Kunnanhallitus / Ehdotus Kunnanhallitus päättää vahvistaa kotihoidon esimies Seija Karukannaksen tehtäväkohtaiseksi peruspalkaksi euroa kuukaudessa. Päätös Merkittiin, että Leila Karttunen katsoi itsensä asiassa esteelliseksi (syy: asia rinnasteinen omalle palkkamäärittelylle) ja hän poistui kokoushuoneesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Tämän asian osalta Leila Karttusen tilalla pöytäkirjantarkastajana toimi Hanna Mäkinen. Käydyn keskustelun aikana Onni Tukiainen esitti Toivo Pehkosen kannattamana, että kunnanhallitus päättää vahvistaa kotihoidon esimies Seija Karukannaksen tehtäväkohtaiseksi peruspalkaksi euroa kuukaudessa. Puheenjohtaja tiedusteltuaan kunnanhallituksen yksimielisyyttä asiassa totesi kunnanhallituksen yksimielisesti hyväksyvän Onni Tukiaisen esityksen.

44 45 Kunnanhallitus / AVOHOIDON ESIMIES LEILA KARTTUSEN PALKKAUKSEN VAHVISTAMINEN Khall. 28 Avohoidon esimiehen virka on ollut haettavana mennessä. Tehtävään haki 6 henkilöä. Hakuaikaa on jatkettu saakka. Sosiaali- ja terveyslautakunta on kokouksessaan valinnut avohoidon esimiehen virkaan Leila Karttusen. Avohoidon esimiehen palkkahinnoittelukohta on selvitetty yhdessä Kunnallisen työmarkkinalaitoksen kanssa. Avohoidon esimiehen vähimmäisperuspalkka on virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelukohdan KVTES, Terveydenhuollon hoitohenkilöstö, liite 3, esimiehet, (03HO1020) mukaan 1.895,84 euroa. Maijaleena Karhusella on ollut erikoissairaanhoitajan palkka 1.768,71 euroa ja 200 euron lisäkorvaus eli yhteensä 1.968,71 euroa. Ehdotus Kunnanhallitus päättää vahvistaa avohoidon esimies Leila Karttusen tehtäväkohtaiseksi peruspalkaksi euroa kuukaudessa. Päätös Merkittiin, että Leila Karttunen katsoi itsensä asiassa esteelliseksi (syy: asia itseä koskeva) ja hän poistui kokoushuoneesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Tämän asian osalta Leila Karttusen tilalla pöytäkirjantarkastajana toimi Hanna Mäkinen. Käydyn keskustelun aikana Toivo Pehkonen esitti, että kunnanhallitus päättää vahvistaa avohoidon esimies Leila Karttusen tehtäväkohtaiseksi peruspalkaksi euroa kuukaudessa. Puheenjohtaja tiedusteltuaan kunnanhallituksen yksimielisyyttä asiassa totesi kunnanhallituksen yksimielisesti hyväksyvän Toivo Pehkosen esityksen.

45 46 Kunnanhallitus / LAITOSHOIDON ESIMIES RAIJA LAINEEN PALKKAUKSEN VAHVISTAMINEN Khall. 29 Laitoshoidon esimiehen virka on ollut haettavana mennessä. Tehtävään haki 5 henkilöä. Hakuaikaa on jatkettu saakka. Sosiaali- ja terveyslautakunta on kokouksessaan valinnut laitoshoidon esimiehen virkaan Raija Laineen. Laitoshoidon esimiehen palkkahinnoittelukohta on selvitetty yhdessä Kunnallisen työmarkkinalaitoksen kanssa. Laitoshoidon esimiehen vähimmäisperuspalkka on virka- ja työehtosopimuksen palkkahinnoittelukohdan KVTES, Terveydenhuollon hoitohenkilöstö, liite 3, esimiehet, (03HO1020) mukaan 1.895,84 euroa. Leena Kiiskillä on ollut peruspalkka 1.998,45 euroa ja Kiiskille on maksettu korvauksena muiden lisien menetyksestä kuitenkin yhteensä 2.223,65 euroa. Raija Laineen kanssa on keskusteltu euron peruspalkasta, minkä hän on tuolloin hyväksynyt. Ehdotus Kunnanhallitus päättää vahvistaa laitoshoidon esimies Raija Laineen tehtäväkohtaiseksi peruspalkaksi euroa kuukaudessa. Päätös Merkittiin, että Leila Karttunen katsoi itsensä asiassa esteelliseksi (syy: asia rinnasteinen omalle palkkamäärittelylle) ja hän poistui kokoushuoneesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Tämän asian osalta Leila Karttusen tilalla pöytäkirjantarkastajana toimi Hanna Mäkinen. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti päätösehdotuksen.

46 47 Kunnanhallitus / SOSIAALITYÖNTEKIJÄN PALKKAAMINEN Khall. 30 Sosiaalityöntekijän virka on ollut haettavana mennessä. Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti jättää viran vakinaisesti täyttämättä. Tehtävään haki 8 henkilöä. Vuodeksi tehtävään nimetty ei ole ottanut tehtävää vastaan. Sosiaali- ja terveyslautakunta on sosiaalijohtajan esityksestä pyytänyt kunnanhallitusta määrittelemään palkkatason sosiaalityöntekijälle. Sosiaalityöntekijän vähimmäisperuspalkka (04SOS050) on 1.707,72 euroa. Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka pätevälle Polvijärvellä on ollut 1.952,25 euroa kuukaudessa. Ehdotus Kunnanhallitus toteaa, että sosiaalityöntekijän palkkaus määritellään virka- ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti ottaen huomioon työtehtävien vaativuuden arviointi ja tehtävään valitun koulutus ja työkokemus. Päätös Käydyn keskustelun aikana Irja Haaranen esitti, että auki julistettavan sosiaalityöntekijän tehtäväkohtaiseksi palkaksi määritellään euroa kuukaudessa kelpoisuusehdot täyttävälle henkilölle. Lisäksi Irja Haaranen esitti samassa suhteessa korotettavaksi nykyisen viranhaltijan (sosiaalityöntekijän) ja sosiaalijohtajan palkkausta ja esitti sosiaalijohtajan palkaksi euroa kuukaudessa.

47 48 Kunnanhallitus / Puheenjohtaja tiedusteltuaan kunnanhallituksen yksimielisyyttä asiassa totesi kunnanhallituksen yksimielisesti hyväksyvän Irja Haarasen esityksen, että auki julistettavan sosiaalityöntekijän tehtäväkohtaiseksi peruspalkaksi määritellään euroa kuukaudessa. Muutoin asia jätettiin valmisteltavaksi.

48 49 Kunnanhallitus / LAUSUNTO ILPO MERTASEN HENKILÖLIIKENNELUPAHAKEMUKSEEN Khall. 31 Itä-Suomen lääninhallitus on pyytänyt lausuntoa Ilpo Mertasen henkilöliikennelupahakemuksesta. Erityisesti on pyydetty kiinnittämään huomiota pääasiallisen toiminta-alueen kysyntään kokonaisuudessaan, eri asiakasryhmien tarpeisiin sekä yritystoiminnan tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudellisiin edellytyksiin, johon lupaa haetaan. Ilpo Mertanen Hukkalasta hakee asemapaikkamuutosta nykyiseen lupaan, että vaihtoehtoinen asemapaikka olisi Polvijärven kirkonkylä. Ehdotus Kunnanhallitus päättää puoltaa hakemusta. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

49 50 Kunnanhallitus / JOENSUUN SEUDUN PERUSTERVEYDENHUOLLON SEUTUHANKE Khall. 32 Joensuun seudun seutuhallitus on kokouksessaan päättänyt suosittaa seudun kunnille käsittelemänsä Joensuun seudun perusterveydenhuollon seutuhankkeen sisältöehdotuksen ja aikataulun hyväksymistä ja päättänyt samalla pyytää hankkeen toteuttamiseen liittyvää kuntien sitoutumista mennessä. Kuntien päätöksentekoa varten on lähetetty seutuhallituksen päätöksen lisäksi sosiaali- ja terveysministeriön hyväksymä Joensuun Seudun kuntien perusterveydenhuollon seutuhanke hankkeen hankesisällön muutoshakemus sekä muutettu hankesuunnitelma kuin myös kuntien maksuosuudet hankkeeseen. Johtava lääkäri on esittänyt, että Polvijärven kunta lähtee mukaan hankkeeseen. Ehdotus Kunnanhallitus päättää, että Polvijärven kunta lähtee mukaan tähän erityisesti perusterveydenhuollon palveluyhteistyötä ja tuotteistamista edistävään seutuhankkeeseen. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Liite nro 5.

50 51 Kunnanhallitus / KODINHOITAJA MARJAANA DIMITROVIN HAKEMUS PALKATTOMASTA VIRKAVAPAUDESTA Khall. 33 Kodinhoitaja Marjaana Dimitrov on anonut palkatonta virkavapaata väliseksi ajaksi. Sosiaalijohtaja Liisa Antikaisen mukaan Marjaana Dimitrov on ilmoittanut suullisesti virkavapauden syyksi opiskelun omaan ammattiin läheisesti liittyvässä koulutuksessa. Sosiaalijohtaja puoltaa virkavapauden myöntämistä sillä edellytyksellä, että virkavapauden ajaksi saadaan palkata sijainen. Ehdotus Kunnanhallitus päättää myöntää Marjaana Dimitroville palkatonta virkavapaata väliseksi ajaksi. Kunnanhallitus antaa oikeuden palkata sijainen ko. virkavapauden ajaksi. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

51 52 Kunnanhallitus / SOTKUMAN RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITO Khall. 34 Kunnan vuoden 2006 talousarvioon sisältyy uutena toimintana ryhmäperhepäivähoidon aloittaminen Sotkumassa kunnan omissa asuntotiloissa. Sosiaalijohtaja toteaa, että ryhmäperhepäivähoitokotia on suunniteltu perustettavaksi sosiaalitoimen hallinnassa oleviin kahteen tukiasuntoon As. Oy Polvijärven Mäntyhovissa. Huoneistojen numerot ovat B5 ja 6, pinta-alaltaan 35 m² ja 32,5 m². Sosiaalijohtaja pyytää lupaa kunnanhallitukselta saada muuttaa nämä tukiasunnot pienryhmäkodiksi. Edelleen sosiaalijohtaja toteaa, että jos kunnanhallitus tämän hyväksyy, taloyhtiöltä tulisi anoa myös hyväksymistä huoneistojen käyttötarkoituksen muutokselle, johon tulisi hakea rakennuslupa. Huoneistoissa tehtävien muutostöiden osalta suurin muutos on välioven rakentaminen näiden asuntojen väliin ja pihalle aitaus ja aitauksen sisäpuolelle hiekkalaatikko ja keinut. Ehdotus Kunnanhallitus hyväksyy sosiaalijohtajan esityksen. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

52 53 Kunnanhallitus / KINAHMON LUOKANOPETTAJAN VIRANSIJAISUUDEN TÄYTTÄMINEN Khall. 35 Sivistysjohtaja on esittänyt, että kunnanhallitus antaisi oikeuden täyttää Kinahmon luokanopettajan (virka nro 0115) viransijaisuuden ajalle (kesäajalle sijaista ei palkata). Ehdotus Kunnanhallitus hyväksyy sivistysjohtajan esityksen. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

53 54 Kunnanhallitus / ILMOITUSASIAT Khall. 36 Ehdotus Kunnanhallitus päättää merkitä tietoonsa saatetuiksi seuraavat eri viranomaisilta saapuneet päätökset ja kirjelmät: 1. Viranhaltijapäätöksiä: - kunnanjohtaja Pauli Vaittisen päätökset 45-49/ vs. kunnanjohtaja Helena Kaasisen päätös 50/ hallintojohtaja Helena Kaasisen päätökset 42/2005 ja 1-2/ kunnankamreeri Heikki Hallikaisen päätökset /2005 ja 1/ rakennuspäällikkö Jarmo Hakkaraisen päätökset 75-77/ johtava lääkäri Raili Mönttisen päätökset 77 ja 87-93/ sosiaalijohtaja Liisa Antikaisen päätökset 31-32/ pääemäntä Helena Holopaisen päätökset , /2005 ja 1-2/ toimistonhoitaja Raija Karttusen päätökset 15-16/ kirjastonjohtaja Sirkku Mustalahden päätös 30/ apulaisosastonhoitaja Heikki Kuikan päätös 74/ kanslisti Arja Lätin päätökset 95-97/ vs. laitoshoidon johtava hoitaja Leena Kiiskin päätökset , ja 341/ terveysvalvonnan johtaja Marja-Leena Ratilaisen päätös 17/ lomasihteeri Eila Mustosen päätökset ja :t sivistysjohtaja Kauko Kuuselan virkavapauspäätökset /Fba²/2005, toimenhoidon keskeytyspäätökset 63-68/Fbb²/2005 ja 1/2006, päätökset 137/2005 ja 1/2006 ja päätökset 47-48/2005 ja 1-2/2006

54 55 Kunnanhallitus / kunnanrakennusmestari Hugo Miettisen päätökset 80/2005 ja 1/2006

55 56 Kunnanhallitus / rakennustarkastaja Olli Karttusen päätökset / vastaava ohjaaja Inkeri Tiaisen päätökset 21-23/ päiväkodin johtaja Kirsti Tanskasen päätökset / Joensuun kaupungin yksihenkilöisen viranomaisen päätöspöytäkirja, Pohjois-Karjalan pelastuslaitos, pelastusjohtaja Jorma Parviaisen päätökset 18-20/2005 ja palopäällikkö Kari Erosen päätös 6/ Kokouspöytäkirjoja: - Sivistyslautakunta Pohjois-Karjalan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuusto Tekninen lautakunta Poliisin neuvottelukunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän hallitus

56 57 Kunnanhallitus / Kiinteistönluovutusilmoituksia: - luovuttajina Leo Arkkukangas ja Lea Meuranen Polvijärveltä - luovutuksen saajana Tuula Hiltunen Polvijärveltä - luovutuksen kohteena Polvijärven kunnan Sotkuman kylässä sijaitseva tila Veljennotko RN:o 5: luovuttajina Aarne ja Pirkko Riikonen Hukkalasta - luovutuksen saajana Timo Riikonen Polvijärveltä - luovutuksen kohteina Polvijärven kunnan Sotkuman kylässä sijaitsevat tilat Rajala RN:o 151:13, Teronpalsta RN:o 140:13, Metsäniitty RN:o 128:20, Väliselkonen (kiinteistötunnus puuttuu), Polvijärven kunnan Saarivaaran kylässä sijaitsevat tilat Suurisuo RN:o 20:19, Kalliila RN:o 21:22, Polvijärven kunnan Rauanlahden kylässä sijaitsevat tila Kolinnurmi RN:o 54:1, Polvijärven kunnan Martonvaaran kylässä sijaitsevat tilat Huttulepikko RN:o 33:4 ja Jokiranta RN:o 33:2. - luovuttajina Veijo ja Yrjö Hirvonen Polvijärveltä - luovutuksen saajina Onni ja Heli Kirjavainen Polvijärveltä - luovutuksen kohteena määräosa Polvijärven kunnan Rauanlahden kylässä sijaitsevasta tilasta Luhtapohja RN:o 156:0. - luovuttajana Simone Prieb Saksasta - luovutuksen saajana Axel Bergmann Saksasta - luovutuksen kohteena määräosa Polvijärven kunnan Sotkuman kylässä sijaitsevasta tilasta Lomarinne RN:o 264:27. - luovuttajina Veijo Hyttisen kuolinpesän osakkaat - luovutuksen saajana Aatto Björkman Polvijärveltä/ Outokummun kaupungin 1. yleinen edunvalvoja

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KUNTA 1/4. 1. Kunnan elinkeinojen kehittämismäärärahan käyttöperusteet vuodelle 2014 ja maksatusasiat

POLVIJÄRVEN KUNTA 1/4. 1. Kunnan elinkeinojen kehittämismäärärahan käyttöperusteet vuodelle 2014 ja maksatusasiat POLVIJÄRVEN KUNTA 1/4 HYVÄ YRITTÄJÄ AJANKOHTAISTA ELINKEINOTOIMESTA 05.03.2014 1. Kunnan elinkeinojen kehittämismäärärahan käyttöperusteet vuodelle 2014 ja maksatusasiat Polvijärven kunnan vuoden 2014

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Valtuusto 5/2005 139 (-156) Kunnanvirastotalo, valtuustosali

Valtuusto 5/2005 139 (-156) Kunnanvirastotalo, valtuustosali POLVIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto 5/2005 139 (-156) KOKOUSAIKA Tiistaina 15. marraskuuta 2005 klo 19.00-20.10 nro sivu KOKOUSPAIKKA Kunnanvirastotalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET Puheenjohtaja

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Irja Haaranen Leila Karttunen Kati Mononen Asko Mustonen Hanna Mäkinen, klo 12.10-13.00. Arto Sutinen Onni Tukiainen. Jorma Huttunen.

Irja Haaranen Leila Karttunen Kati Mononen Asko Mustonen Hanna Mäkinen, klo 12.10-13.00. Arto Sutinen Onni Tukiainen. Jorma Huttunen. POLVIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro sivu Kunnanhallitus 19/2006 586 (- 595) KOKOUSAIKA Maanantaina 4. joulukuuta 2006 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Puheenjohtaja Muut jäsenet

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina 4.3.2019 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanhallitus 2/2006 64 (-79) KOKOUSAIKA Tiistaina 24. tammikuuta 2006 klo 18.30-20.00

Kunnanhallitus 2/2006 64 (-79) KOKOUSAIKA Tiistaina 24. tammikuuta 2006 klo 18.30-20.00 POLVIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 2/2006 64 (-79) KOKOUSAIKA Tiistaina 24. tammikuuta 2006 klo 18.30-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Puheenjohtaja Muut jäsenet MUUT SAAPUVILLA

Lisätiedot

Valtuusto 1/2007 1 (-26) KOKOUSAIKA Tiistaina 30. tammikuuta 2007 klo 19.00-19.30

Valtuusto 1/2007 1 (-26) KOKOUSAIKA Tiistaina 30. tammikuuta 2007 klo 19.00-19.30 POLVIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto 1/2007 1 (-26) KOKOUSAIKA Tiistaina 30. tammikuuta 2007 klo 19.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Puheenjohtaja nro Polvijärven kunnanvirastotalo, valtuustosali

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 1/2019 1

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 1/2019 1 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 1/2019 1 KOKOUSAIKA Maanantaina 18.2.2019 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Nilakan yhtenäiskoulu, Suvanto, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Irja Haaranen Leila Karttunen Asko Mustonen Tiina Mustonen Hanna Mäkinen Arto Sutinen Onni Tukiainen. Jorma Huttunen.

Irja Haaranen Leila Karttunen Asko Mustonen Tiina Mustonen Hanna Mäkinen Arto Sutinen Onni Tukiainen. Jorma Huttunen. POLVIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 242) 7/2005 224 (- KOKOUSAIKA Maanantaina 18. huhtikuuta 2005 klo 18.30-19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Puheenjohtaja Muut jäsenet nro sivu

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2018 Ympäristölautakunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2018 Ympäristölautakunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2018 Ympäristölautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 20.2.2018 klo 18.30 Isonkyrön virastotalo, kahvio Hänninen Pentti Heinonen Esa-Matias

Lisätiedot

Kunnanhallitus 4/2005 145 (- 167) KOKOUSAIKA Perjantaina 4. maaliskuuta 2005 klo 18.00-19.25

Kunnanhallitus 4/2005 145 (- 167) KOKOUSAIKA Perjantaina 4. maaliskuuta 2005 klo 18.00-19.25 POLVIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 4/2005 145 (- 167) KOKOUSAIKA Perjantaina 4. maaliskuuta 2005 klo 18.00-19.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Puheenjohtaja Muut jäsenet MUUT SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA 29.11.2017 klo 12:00-12:55 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Lempinen Sami pj. Nuutinen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Aika 19.02.2018, klo 18:00-18:17 Paikka Valtuustosali, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 21.1.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2015 Kokousaika 21.1.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..2 2.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALIN TOTEAMINEN... 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 4 3 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ESITYSLISTAN TOIMITTAMINEN, PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA, PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.08.2017 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KUNTA 1/5. 1. Kunnan elinkeinojen kehittämismäärärahan käyttöperusteet vuodelle 2011 ja maksatusasiat

POLVIJÄRVEN KUNTA 1/5. 1. Kunnan elinkeinojen kehittämismäärärahan käyttöperusteet vuodelle 2011 ja maksatusasiat POLVIJÄRVEN KUNTA 1/5 HYVÄ YRITTÄJÄ AJANKOHTAISTA ELINKEINOTOIMESTA 04.02.2011 1. Kunnan elinkeinojen kehittämismäärärahan käyttöperusteet vuodelle 2011 ja maksatusasiat Polvijärven kunnan vuoden 2011

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Valtuusto 7/2013 177 (-197) Polvijärven koulukeskuksen auditorio

Valtuusto 7/2013 177 (-197) Polvijärven koulukeskuksen auditorio Valtuusto 7/2013 177 (-197) Aika Keskiviikkona 18. joulukuuta 2013 klo 13.00-16.55 Paikka Polvijärven koulukeskuksen auditorio SAAPUVILLA OLLEET Puheenjohtaja Huttunen Jorma Muut valtuutetut Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kunnanhallitus 1/2007 1 (-49) KOKOUSAIKA Maanantaina 15. tammikuuta 2007 klo 18.00-18.40. Lomakeskus Huhmari

Kunnanhallitus 1/2007 1 (-49) KOKOUSAIKA Maanantaina 15. tammikuuta 2007 klo 18.00-18.40. Lomakeskus Huhmari POLVIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 1/2007 1 (-49) KOKOUSAIKA Maanantaina 15. tammikuuta 2007 klo 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Puheenjohtaja Muut jäsenet MUUT SAAPUVILLA

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 7.11.2013 klo 18.00-19.05 Paikka Yläkoulun opettajainhuone Asiat 100 Kokouksen avaaminen 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/ Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/2016 124 13.10.2016 Aika 13.10.2016 klo 11:30-12:20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 84 Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen 126 85

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

Kunnanhallitus 1/2013 1 (-74) Saarilan Maatilamatkailutila

Kunnanhallitus 1/2013 1 (-74) Saarilan Maatilamatkailutila Kunnanhallitus 1/2013 1 (-74) Aika Maanantaina 21. tammikuuta 2013 klo 17.00-18.50 Paikka Saarilan Maatilamatkailutila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Puheenjohtaja Muut jäsenet Asko Mustonen Veli Haaranen Harri

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Osmo Pylkkö puheenjohtaja ja pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä

Osmo Pylkkö puheenjohtaja ja pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä Lemin kunta 1 Aika klo 16.00-16.30 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanvirasto Pylkkö Osmo Huttunen Matti Pesari Markku puheenjohtaja varapuheenjohtaja varajäsen Muut saapuvilla olleet - Laillisuus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 28.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2012 klo 9.00-14.20 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä 30 34 Tuomi Vilho varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Valtuusto 2/2005 72 (-86) KOKOUSAIKA Keskiviikkona 20. huhtikuuta 2005 klo 19.00-19.25. Kunnanvirastotalo, valtuustosali

Valtuusto 2/2005 72 (-86) KOKOUSAIKA Keskiviikkona 20. huhtikuuta 2005 klo 19.00-19.25. Kunnanvirastotalo, valtuustosali POLVIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2005 72 (-86) KOKOUSAIKA Keskiviikkona 20. huhtikuuta 2005 klo 19.00-19.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Puheenjohtaja Kunnanvirastotalo, valtuustosali 2. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37 Hyvinvointilautakunta 08.06.2015 AIKA 8.6.2015 klo 18:00 18.34 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Kokoushuone 1 (khall) Nro 5 / 2018

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 2/2013 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.09.2013 klo 9.00 14.42 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 6/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 6/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 6/2015 49 Kokousaika 7.10.2015 kello 18.00-19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Kunnanhallitus 1/2005 1 (-77) KOKOUSAIKA Maanantaina 17. tammikuuta 2005 klo 17.00-19.10. Lomakeskus Huhmari, Louhi. Esko Tanskanen Onni Tukiainen

Kunnanhallitus 1/2005 1 (-77) KOKOUSAIKA Maanantaina 17. tammikuuta 2005 klo 17.00-19.10. Lomakeskus Huhmari, Louhi. Esko Tanskanen Onni Tukiainen POLVIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 1/2005 1 (-77) KOKOUSAIKA Maanantaina 17. tammikuuta 2005 klo 17.00-19.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Puheenjohtaja Muut jäsenet MUUT SAAPUVILLA

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Hankintapalvelut, Tullitie 7 D, LAPPEENRANTA. Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä

Etelä-Karjalan Hankintapalvelut, Tullitie 7 D, LAPPEENRANTA. Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä Lemin kunta 1 Aika klo 9-9.10 Paikka Etelä-Karjalan Hankintapalvelut, Tullitie 7 D, 53500 LAPPEENRANTA Saapuvilla olleet jäsenet Pylkkö Osmo Huttunen Matti Värtö Veijo puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2017 41 Kokousaika 24.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Eija-Liisa Suisto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2016 30 Kokousaika 12.5.2016 kello 18.03 18.51 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4 PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2014 Kokousaika 9.4.2014 klo 18.30 20.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 Kokousaika 20.01.2016 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2018. Rakennuslautakunta Kosken Tl kunnanvirasto. Kalle Ahola Riikka Laine

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2018. Rakennuslautakunta Kosken Tl kunnanvirasto. Kalle Ahola Riikka Laine Rakennuslautakunta 28.8.2018 1 Kokousaika Tiistai 28.8.2018 kello 18:00- Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet: Pekka Kulmanen

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.9.2015 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 15.00) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 18.01.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot