KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4. Tekninen lautakunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4. Tekninen lautakunta 24.4.2013"

Transkriptio

1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet klo Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho Ossi Annala Jussi Vierikko Kari Kokko Severi Ala-Katara Sini Hautamäki puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen varajäsen jäsen varajäsen jäsen jäsen jäsen Muut saapuvilla olleet Tarmo Annala Pertti Jalonen khall:n edustaja esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Asiat Pöytäkirjan tarkastustapa Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Toni Aho ja Ossi Annala Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Petteri Wiinamäki Pertti Jalonen Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika: Allekirjoitukset Pöytäkirja ollut yleisesti nähtävänä Toni Aho Ossi Annala Paikka ja pvm: Kihniön kunnanvirasto, tekninen toimisto klo Virka-asema Allekirjoitus Tekninen johtaja Pertti Jalonen

2 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 26 RAKENNUSLUPA, TEOLLISUUSHALLI ALVARIN SORA JA MURSKE 27 RAKENNUSLUPA, OMAKOTITALO KALME PIRKKO 28 RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUSIMINEN 29 LAUSUNTOPYYNTÖ, PIRKANMAAN VESIHUOLLON KEHITTÄMISSUUNNITELMAN PÄIVITTÄMINEN 30 KUNNAN AVUSTUSTEN JAKO YKSITYISTEIDEN KUNNOSSAPITOON 31 ESITYS KIHNIÖN KUNNANHALLITUKSELLE, YHTENÄISKOULUN ALAKOULU 32 TARJOUSPYYNTÖ, TERVEYS- JA PALVELUKESKUKSEN KONEET JA LAITTEET 33 ILMOITUS ASIAT 34 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

3 Tekninen lautakunta RAKENNUSLUPA, TEOLLISUUSHALLIN RAKENTAMINEN, ALVARIN SORA JA MURSKE Alvarin Sora ja Murske Oy hakee rakennuslupaa teollisuushallin rakentamiseen vuokrasopimuksella hallinnoimalleen tilalle VIPATEK RN:o 8:184 Kihniön kylään. Tontin koko on m2. Kiinteistöllä on ennestään n. 612 kerros m 2 teollisuushalli. Rakennettava teollisuushallin kerrosala on 1196 kerros m 2. Tieliittymä Teollisuustielle, vesi- ja viemäriliittymä kunnan verkostoon. Kiinteistö sijaitsee Teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueella jonka tehokkuusluku e = 0,40 Lupahakemuksesta ei ole suoritettu naapurin kuulemista, koska kiinteistö sijaitsee Teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueella sekä ympäröivät maat omistaa Kihniön kunta. Rakennusluvan hakijalla ja Kihniön kunnalla on meneillään ko. kiinteistöstä kauppaneuvottelut. Lupahakemusasiapaperit nähtävänä kokouksessa. Kihniön kunnan johtosäännön mukaan kauppakirjan hyväksyy Kihniön kunnan valtuusto. Esittelijä: Ehdotus: Tekninen lautakunta myöntää rakennusluvan hakemuksen mukaisesti huomioiden Palo- ja Pelastusviranomaisen lausunnossa esitetyt seikat. Rakentamista ei saa aloittaa ennen kuin kiinteistön omistus on siirtynyt hakijalle. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

4 Tekninen lautakunta RAKENNUSLUPA, OMAKOTITALO JA LIITTYVÄ TALOUSRAKENNUS, KALME PIRKKO Kalme Pirkko hakee rakennuslupaa omakotitalon ja lämpimän autotalli- ja varastorakennuksen rakentamiseen omistamalleen tilalle Huvi 2:7 Kihniön kunnan Kihniön kylässä ranta-alueelle. Tilan pinta-ala on n m 2, mutta tila ei rajoitu Korhosjärveen vaan etäisyys rantaviivasta on lähimmillään noin 115 metriä. Kiinteistö sijaitsee ositteessa Isoniementie 456, Kihniö. Tilalle Huvi 2:7 on tarkoitus rakentaa omakotitalo kerrosalaltaan 131,5 m 2 ja lämmin autotalli- ja talousrakennus kerrosalaltaan 41 m 2. Tilalla on ollut asuinrakennus (purettu luvallisesti huonokuntoisuuden takia 2011) sekä talousrakennuksia. Kohteeseen myönnetty poikkeamislupa , Kihniön kunnan kunnanhallituksen toimesta. Kiinteistöllä on sähköliittymä sekä tontin rajalla vesiosuuskunnan vesijohto mahdollistaen vesiliittymän. Omakotitalo on tarkoitus rakentaa n. 160 metrin etäisyydellä Korhosjärvestä sijoittuen puretun asuinrakennuksen kohtaan. Jätevedet käsitellään voimassaolevien asetusten mukaisesti kiinteistöllä. Tieyhteys Isoniementieltä. Lupahakemuksesta on suoritettu naapurinkuuleminen hakijan toimesta, ei huomautettavaa. Lupahakemusasiapaperit nähtävänä kokouksessa. Esittelijä: Ehdotus: Tekninen lautakunta myöntää rakennusluvan hakemuksen mukaisesti huomioiden Palo- ja Pelastusviranomaisen lausunnossa esitetyt seikat. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

5 Tekninen lautakunta RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUSIMINEN Maankäyttö- ja rakennuslain 14 :n mukaan jokaisella kunnalla tulee olla rakennusjärjestys. Rakennusjärjestyksessä annetaan rakentamista ja rakennetun ympäristön hoitoa koskevia kuntakohtaisia määräyksiä. Asemakaavojen ja oikeusvaikutteisten yleiskaavojen määräykset ovat ensisijaisia rakennusjärjestykseen nähden. Rakennusjärjestyksen määräykset voivat olla erilaisia kunnan eri alueilla. Rakennusjärjestyksessä annetaan paikallisista oloista johtuvat suunnitelmallisen ja sopivan rakentamisen, kulttuuri- ja luonnonarvojen huomioon ottamisen sekä hyvän elinympäristön toteutumisen ja säilyttämisen kannalta tarpeelliset määräykset. Rakennusjärjestyksen määräykset voivat koskea rakennuspaikkaa, rakennuksen kokoa ja sen sijoittumista, rakennuksen sopeutumista ympäristöön, rakentamistapaa, istutuksia, aitoja ja muita rakennelmia, rakennetun ympäristön hoitoa, vesihuollon järjestämistä, suunnittelutarvealueen määrittelemistä sekä muita niihin rinnastettavia paikallisia rakentamista koskevia seikkoja. Rakennusjärjestyksessä olevia määräyksiä ei sovelleta, jos oikeusvaikutteisessa yleiskaavassa, asemakaavassa tai Suomen rakentamismääräyskokoelmassa on asiasta toisin määrätty. Kihniön kunnan rakennusjärjestys on tullut voimaan Rakennusjärjestyksen uusimiseen on tullut tarvetta mm. sen sisältämän suunnittelutarvealueen määrittelyn vuoksi. Maankäyttö- ja rakennuslain 16 :n mukaan on yleiskaavan tai rakennusjärjestyksen määräys alueen osoittamisesta suunnittelutarvealueeksi voimassa enintään 10 vuotta kerrallaan. Voimassa oleva rakennusjärjestys on aikanaan laadittu yhteistyössä Parkanon kaupungin kanssa ja myös uusi rakennusjärjestys pyritään laatimaan Parkanon kaupungin kanssa samansisältöiseksi. MRL 15 mukaan rakennusjärjestyksen hyväksyy kunnanvaltuusto.

6 Tekninen lautakunta Rakennusjärjestystä valmisteltaessa on soveltuvin osin noudatettava, mitä 62 :ssä säädetään vuorovaikutuksesta ja 65 :ssä kaavaehdotuksen asettamisesta julkisesti nähtäville. Rakennusjärjestyksen laatimisesta säädetään tarkemmin asetuksella. Esittelijä: Ehdotus: Tekninen lautakunta päättää että rakennusjärjestyksen uusiminen laitetaan vireille. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

7 Tekninen lautakunta LAUSUNTOPYYNTÖ, PIRKANMAAN VESIHUOLLON KEHITTÄMISSUUNNITELMAN PÄIVITTÄMINEN Pirkanmaan vesihuollon kehittämissuunnitelma valmistui vuonna Suunnitelman seurannasta vastaa Pirkanmaan ELY -keskus. Osana tätä työtä järjestettiin seurantaseminaari, jonka järjestämisestä vastasivat Pirkanmaan liitto ja Pirkanmaan ELY -keskus. Seminaarin tuloksena varmistui, että em. suunnitelma päivitetään ja tarkastelut ulotetaan vuoteen 2040, joka on myös vireillä olevan Pirkanmaan maakuntakaavan 2040 tavoitevuosi. Vuoden 2006 suunnitelman mukaiset vesihuollon kehittämisen painopisteet Pirkanmaalla olivat: - koko Pirkanmaalla siirrytään pohja- tai tekopohjaveden käyttöön ja pintavesilaitokset jäävät varajärjestelmiksi - vedenhankinta turvataan myös poikkeustilanteissa - jätevesien puhdistusta tehostetaan keskittämällä se suurempiin ja tehokkaampiin puhdistamoihin - lietteet käsitellään nykyistä suuremmissa yksiköissä Seurantaseminaarissa pidetyistä alustuksista ja ryhmätöistä tehdyn yhteenvedon mukaan todettiin, että kehittämissuunnitelman päivitys tarvitaan. Tarkastelut tulee suorittaa vähintään vuoteen 2040 asti. Tarkastelu ei rajoitu maakuntarajoihin vaan on tarpeen mukaan ylimaakunnallista. Vuoden 2006 suosituksiin nähden todettiin, että: - vedenhankinnan suunnitelmissa tarkastellaan pohjavesi-, tekopohjavesi- ja pintavesivaihtoehdot huomioiden toimintavarmuus ja haavoittuvuus - jäteveden puhdistuksen suunnittelussa tavoitteena tulee olla jätevesikuormituksen väheneminen kaikissa purkuvesistöissä - puhdistamolietteiden osalta odotetaan uusia, innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja käsittelyyn ja hyödyntämiseen niin materiaalina kuin energiana - yhteistyötä lisätään sekä tuetaan kilpailukykyisen vesiosaamisen kehittymistä ja edelläkäyviä vesihuollon ratkaisuja Pirkanmaan liitto ja Pirkanmaan ELY -keskus pyytävät, että kunnassa arvioidaan seminaarin tulokset ja annetaan lausunto, jossa ilmaistaan kunnan kanta tärkeimmistä alueellisista tai kuntien välistä yhteistyötä vaativista vesihuoltoasioista sekä omaa kuntaa koskevat erityistarpeet, jotka halutaan huomioon otettaviksi tässä suunnitelmassa.

8 Tekninen lautakunta Suunnitelma päivitysprosessi etenee kuntien lausuntojen saamisen jälkeen siten, että hankkeelle muodostetaan ohjausryhmä ja itse kehittämissuunnittelu teetetään konsulttityönä. Työn odotetaan valmistuvan vuonna Työtä varten pyydetään nimeämään kunnan edustaja yhteyshenkilöksi. Kunnan lausunto ja yhteyshenkilön yhteystiedot pyydetään toimittamaan Pirkanmaan ELY -keskuksen kirjaamoon viimeistään Esittelijä: Ehdotus: Tekninen lautakunta antaa liitteen mukaisen teknisen johtajan laatiman lausunnon. Edelleen tekninen lautakunta nimeää Kihniön kunnan yhdyshenkilöksi tekninen johtaja Pertti Jalosen ja varalle vesi- ja viemärilaitoksen hoitajan Olavi Hirviniemen. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

9 Tekninen lautakunta KUNNAN AVUSTUSTEN JAKO YKSITYISTEIDEN KUNNOSSAPITOON Valmistelija Ehdotus: Vuoden 2013 talousarvioon valtuusto on varannut euron määrärahan yksityisteiden kunnossapidon avustamiseen. Kunnassa tielautakunnalle kuuluvat yksityistielain mukaiset tehtävät kuuluvat teknisen hallinnon päävastuun johtosäännön mukaan teknisen lautakunnan tehtäväalueelle. Saman säännön mukaan lautakunta päättää määrärahojen puitteissa yksityisteiden ja metsäautoteiden sekä siltojen rakentamisen avustusperusteista ja kunnossapidon avustusten myöntämisestä. Tekninen lautakunta on kokouksessaan :ssä päättänyt avustusten jakoperusteet, yksityisteiden kunnossapitoluokkajaon ja teiden avustuskelpoiset pituudet. Maksetaan avustusta eri kunnossapitoluokissa oleville teille seuraavasti: Luokka euroa/tiekilometri I 471 II 399 III 341 IV 283 V 163 VI poistetaan maksatuksesta

10 Tekninen lautakunta Esittelijä Ehdotus: Tekninen lautakunta hyväksyy Vuorenmaan yksityistien (600 m) avustettaviin kunnossapitoluokkaan V. Tekninen lautakunta lopettaa tieluokka VI metsäautoteiden avustamisen, koska esitetyillä ei ole merkittävää vakituisen asumisen liikennettä. Maksetaan vuoden 2013 yksityistieavustukset teknisen johtajan valmisteleman käsittelyluettelon mukaisesti, huomioiden valtuuston määräämät määrärahat. Avustukset yhteensä enintään euroa. Lisäksi tekninen lautakunta edellyttää tiekuntia päivittämään yhteystietonsa ja maksatusten perusteisiin kuuluvista muutoksista. Päätös: Tekninen lautakunta päätti, että tekninen johtaja tekee käsittelyluetteloon tarvittavat muutokset ennen maksatusta. Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

11 Tekninen lautakunta ESITYS KIHNIÖN KUNNANHALLITUKSELLE, YHTENÄISKOULUN ALAKOULU Tekla 54 Kihniön kunnan Yhtenäiskoulun Alakoulun sisäilmaongelman tultua ilmi keväällä 2011 on asian ratkaisemiseksi ryhdytty toimenpiteisiin. Tutkimusten mukaan koko Alakoulun (Kirkonkylänkoulun) alapohjassa havaittu laaja-alainen kosteuden/homeeen aiheuttama vaurio. Ositum Oy:n toimenpidesuosituksen mukaan koko alapohjarakenteet on uusittava. Alapohjan uusimisesta ja samassa yhteydessä koko koulurakennuksen saneeraamisesta on tehty massaluetteloon perustuva suuntaa-antava kustannusarvio. Kustannusarvion mukaan välittömän alapohjan uusimisen kustannusarvio on alv. 0% ja koko koulun saneeraamisen kustannusarvioon alv. 0 %. Esittelijä: Ehdotus: Tekninen lautakunta päättää ja edelleen esittää Kihniön kunnanhallitukselle ja kunnanvaltuustolle, että Alakoulua ei korjata eikä saneerata opetustilakäyttöön. Mikäli ko. koulurakennukselle ei löydetä muuta järkevää käyttötarkoitusta, selvitetään koulurakennuksen purkumahdollisuutta viranomaistahoilta. Khall Päätös: Tekninen lautakunta hyväksyi yksimielisesti esittelijän päätösehdotuksen Esittelijä Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan ehdotuksen kokonaisuudessaan ja esittää sen hyväksymistä kunnanvaltuustolle. Khall Päätös: Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esittelijän päätösehdotuksen. Kunnanvaltuusto Khall Ehdotus: Kihniön kunnanvaltuusto päättää, että Alakoulua ei korjata eikä saneerata opetustilakäyttöön. Mikäli ko. koulurakennukselle ei löydetä muuta järkevää käyttötarkoitusta, selvitetään koulurakennuksen purkumahdollisuutta viranomaistahoilta. Kvalt Päätös: Jussi Hellgrén esitti, että asia jätetään pöydälle lisäselvityksiä varten.

12 Tekninen lautakunta Esitys raukesi kannattamattomana. Leila Pusa esitti, että valtuusto edellyttää, että alakoulun rakennukselle etsitään aktiivisesti uutta järkevää käyttöä, jotta vältyttäisiin rakennuksen myöhemmältä purkamiselta. Paavo Kohtala kannatti tehtyä esitystä. Puheenjohtajan ehdotuksesta hyväksyttiin suoritettavaksi nimenhuutoäänestys, jonka jälkeen puheenjohtaja totesi, että valtuuston päätökseksi oli äänin 14 6 tullut Leila Pusan esitys. Tekla Kihniön kunnan Yhtenäiskoulun Alakoulun sisäilmaongelman tultua ilmi keväällä 2011 on asian ratkaisemiseksi ryhdytty toimenpiteisiin. Tutkimusten mukaan koko Alakoulun (Kirkonkylänkoulun) alapohjassa havaittu laaja-alainen kosteuden/homeeen aiheuttama vaurio. Ositum Oy:n toimenpidesuosituksen mukaan koko alapohjarakenteet on uusittava. Alustavan kustannusarvion mukaan koulun korjaus ( , alv 0 %) ja saneeraamiskustannukset ( , alv 0 %) eivät ole perusteltuja kokonaistaloudellisesti. Kihniön kunnan kunnanhallitus on kokouksessaan asettanut tilatoimikunnan. Esittelijä: Ehdotus: Tekninen lautakunta päättää ja edelleen esittää Kihniön kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että: - kunta ryhtyy rakentamaan tarvittavia opetustiloja yläkoulun yhteyteen. - kunta ryhtyy rakentamaan samaan kokonaisuuteen päivähoidon tilatarpeet Päätös: Tekninen lautakunta hyväksyi yksimielisesti esittelijän päätösehdotuksen. Khall Esittelijä Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan ehdotuksen kokonaisuudessaan ja esittää sen hyväksymistä kunnanvaltuustolle. Khall Päätös: Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esittelijän päätösehdotuksen.

13 Tekninen lautakunta Kunnanvaltuusto Khall Ehdotus: Kihniön kunnanvaltuusto päättää, että: - kunta ryhtyy rakentamaan tarvittavia opetustiloja yläkoulun yhteyteen. - kunta ryhtyy rakentamaan samaan kokonaisuuteen päivähoidon tilatarpeet Kvalt Päätös: Jussi Hellgrén esitti asiakohdan jättämistä pöydälle lisäselvityksiä varten. Esitys raukesi kannattamattomana. Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti kunnanhallituksen päätösehdotuksen. Tekninen lautakunta Yhtenäiskoulun yhteyteen rakennettavat opetustilat ja päivähoidon tilat valmistuvat aikataulullisesti elokuussa 2013, siten että uusi kouluvuosi voidaan aloittaa uusissa ajanmukaisissa tiloissa valtuuston päätöksen mukaisesti. Valtuuston päätöksen mukaisesti on pyritty aktiivisesti ja ennakkoluulottomasti etsiä vanhalle Alakoulurakennukselle järkevää käyttöä kunnan omiin käyttötarkoituksiin, siinä kuitenkaan onnistumatta. Uuden käyttötarkoituksen etsimisen suurimpana haasteena on ollut, että kaikissa esitetyissä uusissa käyttötarkoituksissa vähintäänkin alapohjan uusiminen olisi ollut välttämätöntä. Vanhan Alakoulun opetustoiminnan päättyessä kesäkuussa 2013, tilat tyhjennetään irtaimistosta ja uusiin tiloihin siirrettävät tavarat puhdistetaan / käsitellään terveysvalvontaviranomaisen antamien ohjeiden mukaisesti ja valvonnassa. Tarpeettomaksi jäävän käyttökelpoisen irtaimiston jatkotoimenpiteille tarvitaan ohjeistus. Puhdistuslaitteistot vuokrasopimus päättyy viikon 24 jälkeen. Vanhan Alakoulukiinteistön ylläpitokustannukset ovat merkittävät, vaikka niitä ei käytettäisi opetuskäytössä. Ilman ylläpitoa rakennuksen jäljellä oleva taloudelliset, kulttuurihistorialliset sekä tunneperäiset arvot tuhoutuvat nopeasti kelvottomaksi. Alakoulu kuuluu osana Kihniön Kirkonkylän katukuvaa, rakennuksesta ei kuitenkaan saa muodostua mitään Mörskää.

14 Tekninen lautakunta Päätöksiä jatkotoimenpiteistä tarvitaan, koska esim. lämmityskauden alkaessa syksyllä ei Kaukolämpölaitos enää riitä tuottamaan lisääntynyttä lämpöenergian tarvetta kuin leudoilla pakkasilla (Suutarinpiha ja uusi koulu- ja päiväkotilaajennus) eikä kaukolämpöverkoston siirtokapasiteetti ei enää riitä. Esittelijä: Ehdotus: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle: - Koulu- ja päiväkotilaajennuksen valmistuttua tiloihin siirtyy esiopetuksen-, alakoulun- ja päivähoidon toiminnot. Iltapäivätoiminta siirtyy nykyisiin esiopetuksen tiloihin. - Kouluterveydenhoitajan tilat siirretään paloaseman toimistotiloihin. - Kunnanhallitus ohjeistaa Toimelan rivitaloista päivähoitokäytöstä vapautuvien asuntojen jatkokäytön. - Alakoulua ei oteta eikä korjata kunnan omaan käyttöön. - kunnanhallitus asettaa Alakoulun myyntiin tontteineen, asettamiensa reunaehtojen mukaisesti. - mikäli myynti ei tuota toivottua tulosta vuoden 2013 aikana, rakennus puretaan keväällä Päätös: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle, ettei Alakoulua aseteta myyntiin vaan ryhdytään suoraan käsittelemään purkuvaihtoehtoa. Tekninen johtaja laatii kunnanhallitukselle Alakoulua koskevan myyntiluonnoksen, jota kunnanhallitus toimivallallaan täydentää. Alakoulun vesi-, viemäri- ja lämmitysjärjestelmät tyhjennetään / saatetaan jäätymättömään kuntoon ennen lämmityskauden alkua, lisävahinkojen välttämiseksi. Päätös hyväksyttiin yksimielisesti.

15 Tekninen lautakunta TARJOUSPYYNTÖ, TERVEYS- JA PALVELUKESKUKSEN KONEET JA LAITTEET Kihniön kunta on pyytänyt tarjouksia Terveys- ja Palvelukeskuksen keittiön yhdistelmäuunien uusimiseksi. Nykyiset uunit ovat hankittu 1995 suoritetun laajennusurakan yhteydessä. Laitteiston ikääntymisestä ja runsaasta käytöstä (2 ateriaa/pv ja 365 käyttöpäivää/vuosi) johtuen käyttö- ja toimintavarmuus on laskenut oleellisesti. Tarjoukset pyydettiin yhdessä TK:n keittiön emännän Elina Uusi-Ristaniemen kanssa laaditun tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjoukset pyydettiin ja saatiin neljältä eri laitetoimittajalta jotka olivat Kopal, Electolux, Metos ja Dieta Heres. Tarjouspyynnössä ilmoitettiin seuraavat kokonaistaloudelliseen edullisuuteen vaikuttavat tekijät jotka huomioidaan päätöksenteossa: - Laitteen toimintopaneelin, itse laitteen ja sen varusteiden helppokäyttöisyys, turvallisuus ja puhdistettavuus - Monipuoliset kypsennystoiminnot, niiden hallinta, käytettävyys ja suorituskyky etenkin suurilla täytöksillä - Automaattinen kalkinpoisto - Puhdistuksen turvallisuus, helppous, taloudellisuus ja ympäristöystävällisyys - suorituskyky: Kapasiteetti ja maksimiteho - Helppokäyttöisyys: tiedonsiirtomahdollisuudet - Ergonomia ja työmukavuus: laitteen viemä pohjapinta-ala - Käyttökoulutus ja asennus kuuluvat tarjoushintaan Kokonaistaloudellisen vertailun suorittivat yhdessä emäntä Elina Uusi-Ristaniemi, rakennuttajainsinööri Jari Ihainen ja tekninen johtaja Pertti Jalonen. Tarjoushinta pyydettiin ilman LVIS- ja rakennusteknisiä töitä. Hankinnan arvo ei ylitä Hankintalain asettamaa raja-arvoa. Tarjouspyyntö liitteenä. Tarjoukset nähtävillä kokouksessa.

16 Tekninen lautakunta Esittelijä: Ehdotus: Tekninen lautakunta valitsee Terveys- ja Palvelukeskuksen keittiön yhdistelmäuunien toimittajaksi Metos hintaan alv 0% emännän määrittämin lisävarustein. Lisäksi tekninen lautakunta päättää, että vanhat yhdistelmäuunit voidaan myydä tarjousten perusteella tai käyttää kunnan muissa kohteissa. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

17 Tekninen lautakunta ILMOITUSASIAT - Mittausraportti, Vapo Oy, Pirttinevan turvetuotantoalueen melumittaukset - Rakennustarkastajan päätökset Hautakankaannevan raportoinnin siirtyminen Pirkanmaan ELY-keskukselta Kihniön kunnalle Esittelijä Ehdotus: Tekninen lautakunta merkitsee ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi, eikä otto-oikeutta käytetä. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

18 Tekninen lautakunta MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Tekninen lautakunta keskusteli seuraavista asioista: - vesihuoltolaitosten yhteistyö - sako- ja umpikaivolietteen keräys Kihniössä - seuraava kokous torstaina

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9. Tekninen lautakunta 2.11.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9. Tekninen lautakunta 2.11.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Tekninen lautakunta 2.11.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 2.11.2011 klo 16.30 18.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 19.9.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.9.2012 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 18.5.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.5.2011 klo 16.30 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 24.4.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 24.4.2014 klo 16.30 18.15 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 18.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.6.2014 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 15.12.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 15.12.2010 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Lehtinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 27.3.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 27.3.2013 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 27.12.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.12.2013 klo 09.00 09.40 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Irja Keskinen Toni

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.11.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 13.11.2014 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 4.12.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 4.12.2014 klo 16.30 17.10 Kunnanviraston kokoushuone Irja Keskinen Toni Aho Ossi Annala

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 26.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.6.2014 klo 16.00 18.00 Pyhäniemi Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 30.5.2013

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 30.5.2013 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 30.5.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 30.5.2013 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Tekninen lautakunta 23.10.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 23.10.2013 klo 16.30 17.40 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 17.8.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 17.8.2011 klo 16.30 18.10 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 29.4.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.4.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 20.5.2009

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 20.5.2009 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 20.5.2009 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.5.2009 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 18.8.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.8.2010 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Tekninen lautakunta 17.9.2008 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 17.9.2008 klo 16.30 17.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Kohtala Paavo Hautamäki

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 16.5.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 16.5.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 16.5.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 16.5.2012 klo 16.30 17.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Silvennoinen Erja Kuusisto

Lisätiedot

38 RANTA-ASEMAKAAVAN LAATIMINEN OSALLE KANKARINJÄRVEÄ

38 RANTA-ASEMAKAAVAN LAATIMINEN OSALLE KANKARINJÄRVEÄ ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Irja Keskinen Jussi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 29.2.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.2.2012 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Kuusisto

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 13.08.2012 kello 18.00 18.26 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Hellgrén Jussi,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 30.1.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.1.2014 klo 16.30 17.40 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11. Tekninen lautakunta 3.11.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11. Tekninen lautakunta 3.11.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 3.11.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 3.11.2010 klo 16.30 18.20 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 28.4.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 28.4.2010 klo 16.30 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro klo 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 22.3.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 22.3.2017 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 18.11.2009 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.11.2009 klo 16.00 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 19.1.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.1.2011 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 28.10.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 28.10.2015 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 25.5.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 25.5.2010 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 24.1.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 24.1.2017 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 22.3.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 22.3.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 22.3.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 22.3.2011 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 7.4.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 7.4.2010 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 Tekninen lautakunta 25.9.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 25.9.2014 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Koivisto Markus Korkiakoski Mika

Koivisto Markus Korkiakoski Mika 13.12.2018 1 (10) Kokousaika to 13.12.2018 kello 17:00-18:20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Ala-Katara Severi Puheenjohtaja Keskinen Irja Koivisto Juha Koivisto Markus Korkiakoski

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.9.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 30.9.2014 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUSIMINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUSIMINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUSIMINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 208 Yleistä Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan jokaisella kunnalla tulee olla rakennusjärjestys. Rakennusjärjestyksessä annetaan rakentamista

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11. Tekninen lautakunta 26.11.2008

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11. Tekninen lautakunta 26.11.2008 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 26.11.2008 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.11.2008 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Annala Ossi Hautamäki

Lisätiedot

SALLAN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYKSEN MUUTOS

SALLAN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYKSEN MUUTOS SALLAN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYKSEN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Luonnos 13.12.2016 EY 1. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JA SEN TARKOITUS Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan rakennusjärjestystä

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84. Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55 Isonkyrön virastotalo, kokoushuone 2

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84. Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55 Isonkyrön virastotalo, kokoushuone 2 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6. Tekninen lautakunta 22.6.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6. Tekninen lautakunta 22.6.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 Tekninen lautakunta 22.6.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 22.6.2011 klo 16.30 18.33 Kihniön Eränkävijät ry maja Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 11.05.2010 klo 17.30 18.05

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 11.05.2010 klo 17.30 18.05 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.05.2010 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 8.1.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 8.1.2014 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.12.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 13.12.2017 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 22.3.2010 kello 18.00-18.15 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 29.4.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 29.4.2015 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Hannu Koivistoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 15.02.2011 klo 17.30 19.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 24.03.2015 klo 18.00 19.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Sivistyslautakunta 24.03.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2009 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

Rakennusjärjestyksen uusiminen

Rakennusjärjestyksen uusiminen Rakennusjärjestyksen uusiminen OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Yleistä tietoa rakennusjärjestyksestä Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan jokaisessa kunnassa tulee olla rakennusjärjestys, mutta sen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.08.2014 klo 17.00 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 13.11.2017 klo 18.00-19.00, tauko 18.35-18.40 Puumilan Taitotalo Ala-Katara Severi Alkkiomäki

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 10.6.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 10.6.2015 klo 16.30 HUOM! Pyhäniemen ravintola Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 18.2.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 18.2.2015 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 03.10.2011 kello 17.00 18.35 Kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20 Kokousaika 21.03.2012 klo 15.00-15.21 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

Rakennusjärjestyksen uusiminen

Rakennusjärjestyksen uusiminen Kunnanhallitus 95 24.03.2009 Kunnanhallitus 37 09.02.2010 Kunnanhallitus 142 07.06.2011 Kunnanhallitus 256 22.11.2011 Kunnanhallitus 63 15.03.2012 Kunnanvaltuusto 15 11.04.2012 Rakennusjärjestyksen uusiminen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta 24.03.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2015 klo 18.00 - Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 18.01.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 22.4.2009 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 22.4.2009 klo 16.30 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KUULUTUS LUHANGAN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYKSEN PÄIVITTÄMINEN

KUULUTUS LUHANGAN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYKSEN PÄIVITTÄMINEN KUULUTUS LUHANGAN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYKSEN PÄIVITTÄMINEN Rakennusjärjestys päivitetään vuosien 2017-2018 aikana. Hanketta koskeva osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) pidetään maankäyttö- ja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanvaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 3 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 08.11.2010 kello 18.00 18.20 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I varapj Talasoja Timo,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2014. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2014. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Sivistyslautakunta 18.03.2014 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 18.03.2014 klo 18.00 19.15 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Sosiaali- ja terveyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Sosiaali- ja terveyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 21.01.2010 klo 17.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 17.11.2014 kello 18.00 19.20 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 Tekninen lautakunta 16.6.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 16.6.2010 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 1.4.2009

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 1.4.2009 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 1.4.2009 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 1.4.2009 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Rakennusjärjestykset Etelä- Pohjanmaan ELY-keskuksen alueella

Rakennusjärjestykset Etelä- Pohjanmaan ELY-keskuksen alueella Rakennusjärjestykset Etelä- Pohjanmaan ELY-keskuksen alueella Rakennetun ympäristön neuvottelupäivä Seppo Hakala, Insinööri 1 MRL 14 Rakennusjärjestys Kunnassa tulee olla rakennusjärjestys. Rakennusjärjestyksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 Sivistyslautakunta 19.03.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.03.2013 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Pystykoski

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUDISTAMINEN

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUDISTAMINEN Osallistumis- ja arviointisuunnitelma RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUDISTAMINEN 12.2.2018 Sivu 2 / 6 Sisällysluettelo 1 Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisältö... 3 2 Mikä on rakennusjärjestys... 3 3 Lähtökohdat

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 09.09.2010 klo 17.30 19.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 8.1.2019 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.1.2019 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- KOKOUSAIKA Torstai 6.7.2017 klo.16.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 10.02.2015 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa Keskikorpi

Lisätiedot

Osallistumis- ja Arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja Arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 18.5.2015 Liite 1. Sivu 1(6) Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen Osallistumis- ja Arviointisuunnitelma koskien rakennusjärjestyksen yhtenäistämistä. Sisällys:

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2009 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.12.2009 klo 19.15 19.50 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kohtala Paavo Heinilä Päivi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 11.06.2012 kello 17.00 18:35 Kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Keskinen Irja Koivistoinen

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

Lapinjärven kunnan rakennusjärjestyksen uusiminen

Lapinjärven kunnan rakennusjärjestyksen uusiminen Lapinjärven kunnan rakennusjärjestyksen uusiminen Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1. Mikä rakennusjärjestys on? Jokaisessa kunnassa tulee olla rakennusjärjestys, mutta sen määräykset voivat olla

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2016. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2016. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2016 Sivistyslautakunta 01.12.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Torstai 01.12.2016 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot