Pirteää pääsiäistä. SINUN ETUSI Sokoksella ja Emotioneissa Hiusten hellimis viikko LAHJA- KORTTI! MOLEMMILLE LAHJAKSI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pirteää pääsiäistä. SINUN ETUSI Sokoksella ja Emotioneissa Hiusten hellimis viikko 20. 26.4. 20 LAHJA- KORTTI! MOLEMMILLE LAHJAKSI"

Transkriptio

1 Osuuskauppasi ajankohtaisia etuja ja uutisia Huhtikuu 2015 Suosittele omistajuutta kaverillesi MOLEMMILLE LAHJAKSI 20 LAHJA- KORTTI! Lue lisää: hameenmaa.fi Pirteää pääsiäistä SINUN ETUSI Sokoksella ja Emotioneissa Hiusten hellimis viikko Prismoissa omistajapäivät Käyttötavaroista -15% Ota talteen rahanarvoiset etukupongit Saleen.

2 TERVEISIÄ OSUUSKAUPASTASI VUODEN 2014 MYYNTI JA TULOS HYVÄLLÄ TASOLLA Helmikuussa julkaistu tilinpäätöksemme kertoi, että taloudellisen toimintaympäristön haasteista huolimatta Hämeenmaan vuosi 2014 sujui mukavasti. Myynti ja tulos säilyivät hyvällä tasolla, ja Bonusta omistajillemme maksettiin edellisen vuoden malliin. Hyvin sujuneesta vuodesta kiitokset kuuluvat paitsi asiakkaillemme myös henkilöstöllemme, joka on aktiivisesti ideoinut keinoja kulujemme säästämiseksi ja palvelumme parantamiseksi. PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ TEKEMÄSSÄ Työurien pidentämisestä puhutaan paljon. Työnantajalle se tarkoittaa henkilöstön työkyvyn ja motivaation ylläpitämistä. Toisaalta monia huolettaa, unohtavatko yritykset satsata henkilöstöönsä talouden vaikeina vuosina. Yksi Hämeenmaan vuoden 2014 tärkeimmistä hankkeista, HyviS, liittyi juuri työhyvinvoinnin kehittämiseen. Tuskin moni asia on työhyvinvointia tärkeämpää, viettäväthän ihmiset ison osan valveillaoloajastaan työn parissa. Hyvis-hankkeesta voit lukea enemmän viereiseltä sivulta. INVESTOINNIT JATKUVAT SOKOKSEN KATUTASO UUDISTUU Työhyvinvointiin ja palveluverkostoomme tehdyille investoinneille yhteistä on se, että molemmat näkyvät asiakkaille parempana palveluna. Tänä keväänä palvelut ovat parantuneet Riihimäellä, jossa avasimme juuri uuden Sale Karavaanin. Myös Ypäjällä on juhlittu uudistettua myymälää. Seuraavia merkittäviä avajaisia vietetään Lahdessa, kun Sokoksen katutaso uudistuu. Siitä, mitä tuleman pitää, voit lukea seuraavalta aukeamalta. Aurinkoista huhtikuuta, Olli Vormisto toimitusjohtaja AJANKOHTAISTA HUHTIKUUSSA PÄÄSIÄISENÄ PALVELEE ABC ABC-liikennemyymälät palvelevat teillä liikkujia koko pääsiäisen. Pääsiäisen noutopöytä tarjolla pe 3.4. ja ma 6.4. ONNEA EMOTION 15 VUOTTA! Emotion-ketju täyttää huhtikuussa 15 vuotta ja juhlii upeilla synttärieduilla ja yllätyksillä: beautynews.fi UUSIA SALE-MYYMÄLÖITÄ Uusi Sale Karavaani avattu Riihimäellä. Tervetuloa myös uuteen Heinolan ABC:n Saleen!

3 RATKAISUJA HYVÄÄN TYÖELÄMÄÄN Osuuskauppa Hämeenmaa työllisti vuonna 2014 lähes 3000 kanta- ja päijäthämäläistä ja tarjosi kesätöitä yli 1000:lle paikalliselle nuorelle. Osuuskaupan leivissä työskentelee melkoinen joukko, johon Hämeenmaa satsasi vuonna 2014 merkittävästi. Vuoden tärkein hanke, HyviS, poiki yli 700 yhdessä henkilöstön ja kumppaneiden kanssa tuotettua ideaa siitä, miten työnantaja voi tukea henkilöstöä työelämän ja uran käännekohdissa. Pidän ensiarvoisena, että Hämeenmaalla huolehditaan henkilöstöstä, tuetaan työhyvinvointia ja palkitaan onnistumisista. Laajaan pakettiimme kuuluu monenlaista virkistäytymiseen tarkoitetuista liikunta- ja kulttuuriseteleistä koko henkilöstöä koskevaan tulospalkitsemisjärjestelmään. Työkyvyn johtaminen on päivän sana, ja Hämeenmaalla tehdään hurjasti töitä sen eteen, että työntekijämme pysyvät työkykyisinä, Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Susa Nikula kertoo. OMA VÄKI JA KUMPPANIT IDEOIMASSA Yksi vuoden 2014 merkittävimmistä satsauksista oli Hyvisinnovaatiohanke. Sen keskiössä on ollut uusien ideoiden generointi yhdessä henkilöstön, asiantuntijoiden ja kumppaneiden kanssa. Mukana hanketta vetämässä on ollut Susinno Oy ja osarahoittajana toiminut Tekes. Kokemuksia ja käytäntöjä on jaettu laajalle toimijajoukolle. Työpajat olivat todella onnistuneita. Synnytimme yli 700 ideaa hyvästä työelämästä. Niistä jalostettiin pilotteja, joita testasimme Hämeenmaan toimipaikoissa. Osa kokeiluista tuli jäädäkseen, eli saamme niistä osuuskaupalle pysyviä toimintamalleja, Susa Nikula kertoo. IDEOISTA KOHTI TUOTTAVIA TOTEUTUKSIA Pääteemoiksi hankkeessa nousivat ennakointi, työn mukautus ja työnkierto. Jälkimmäiseen liittyneestä uudesta toimintamallista esimerkki ovat HyviS-vaihtarit. Hämeenmaalaisille on nyt vaihtarihaun kautta mahdollisuus päästä kokeilemaan uudenlaista työtä toisessa osuuskaupan toimipaikassa kenties kokonaan toisella toimialalla. HyviS-lähettiläät ovat puolestaan toimipaikoissa työskenteleviä aktiivisia tsemppareita, jotka muistuttavat työkavereitaan työergonomiaan ja hyviin elämäntapoihin liittyvistä asioista, Susa Nikula kertoo. HyviS sai kunniamaininnan Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen ja Henry ry:n Henkilöstöteko 2014 kilpailussa. Olen todella ylpeä siitä, mitä saimme aikaan. Uskomme henkilöstön hyvinvoinnin näkyvän paitsi parempana suomalaisena työelämänä, myös yhä parempana asiakaspalveluna. Työhyvinvointiin investoiminen maksaa itsensä varmasti takaisin. Osuuskauppa Hämeenmaa kiittää HyviS-hankkeessa mukana ollutta henkilöstöään ja hanketta edesauttaneita kumppaneita! Lisätietoja: HyviS-hanke.fi LUE LISÄÄ TARINOITA VASTUULLISESTA OSUUSTOIMINNASTA:

4 LAHDEN SOKOKSEN KATUTASO UUDISTUU Huhtikuu on lahtelaisille keskustan ystäville odotettu, sillä torilla käynnissä olevat työt tulevat viimein päätökseen. Sokos Lahtikin valmistautuu tulevaan, ja katutasoa remontoidaan parhaillaan. Avajaisia vietetään Tavaratalon lisäksi uudistuvat ravintola ja alakerrassa sijaitseva S-market. Tavoitteena on houkutteleva, nykyaikainen ja entistä palvelevampi kokonaisuus. Sokos Lahden katutasolle remontti tarkoittaa melkoista muodonmuutosta. Kaikki kalusteet uudistuvat ja ilme muuttuu, samoin myymälän värit. Lisäksi meille tulee uudet kerrosopasteet ja iso videonäyttö. Tähtäimessä on raikas ja asiakkaille selkeä myymäläilme, tavaratalonjohtaja Saija Vuorinen kuvailee. MUUTOKSIA JA UUSINTA UUTTA Uudet kalusteet tarkoittavat uusia käytävien paikkoja, ja muitakin muutoksia on luvassa. Esimerkiksi S-Pankki-piste palvelee jatkossa pankkiasioissa, lipunmyynti ja veikkaus siirtyvät luontevasti kioskiin. Myös asusteet ja laukut löytyvät jatkossa katutasosta, samoin kauneudenhoitoon liittyvät pienlaitteet kuten kihartimet. Eniten uutta on luvassa juuri kauneuden ja kosmetiikan tuotealueelle. Tuoksusaarekkeemme tulee olemaan jotain ihan erilaista. Siinä tuoksut pääsevät upeasti esille ja asiakkaiden on niihin helppo tutustua. Luonnonkosmetiikkaan on uudistuksessa panostettu myös paljon. Se on ehdottomasti yksi nousevista trendeistä, jolle halusimme antaa kunnolla tilaa. Merkit tulevat näyttävään esillepanoon, ja ne on jatkossa entistä helpompi löytää, Saija Vuorinen kertoo. Uudistusten tavoite onkin tarjota asiakkaille heitä entistä paremmin palvelevia ratkaisuja. Henkilöstömme odottaa innolla avajaisia. Toivomme, että ihmiset löytävät keskustaan takaisin, tulevat viettämään tänne aikaansa ja nauttivat keskustan palveluista.

5 ITSE TEHTYÄ UUDESTA KAHVILA-RAVINTOLASTA Sokoksen katutasossa sijaitseva ravintola saa huhtikuussa sekin kevyen kohennuksen ilmeeseensä, mutta erityisen suuren remontin tuotteistukseensa. Näyttävin uutuus tulee olemaan salaattibaari, jossa kokoamme annoksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Pitsauunitkin on tilattu, ja uudesta kahvila-ravintolasta saa jatkossa pannupitsoja, kertoo ravintolapäällikkö Jani Koikkalainen. Lounasta tarjoillaan tutusti, ja uudelta à la carte listalta löytyy muun muassa leikkeitä ja koreja. Ihan kaikkea ei jutuntekohetkellä paljasteta, ja esimerkiksi nimi on vielä salaisuus. Itse tehtyyn tulemme satsaamaan paljon, myös kahvilan vitriinituotteiden puolella. Ja henkilökohtainen palvelu tulee luonnollisesti olemaan tärkeä asia. Tavoittelemme monenlaisia ikäryhmiä houkuttelevaa ravintolaa, joka istuu Sokoksen asiakaskunnan tarpeisiin, Jani Koikkalainen kuvailee. NYKYAIKAINEN JA HERKULLINEN RUOKA- KAUPPA Alakerrassa sijaitseva S-market on monien lahtelaisten suosikkikauppa. Marketpäällikkö Petri Koski kuvailee uudistuvaa myymälää toimivaksi. Herkku- ja palvelutiskimme yhdistyvät yhdeksi linjastoksi. Leipomo uudistuu ja siirtyy entisen hedelmä-vihannesosaston paikalle leipäosastomme kanssa. Muitakin muutoksia tulee. Tärkeä parannus ovat kaksi uutta sisäänkäyntiä, joiden ansiosta asiointi on mahdollista tehdä entistä nopeammin. Myös pikakassat ovat tulossa myymälään kevään aikana, hän kertoo. Myymälän kaikki kalusteet vaihdetaan remontissa uusiin. Uudet kalusteet tulevat olemaan matalampia, mikä avartaa myymälää paljon. Saamme näin myös valoisuutta lisää. Tavoittelemme entistä viihtyisämpää, herkullista ja palvelevaa, nykyaikaista myymälää. Odotamme todella innolla tämän esittelemistä asiakkaille, Petri Koski summaa.

6 Avaamme Sokos Lahden 1. kerroksen uudistettuna to Tervetuloa tutustumaan uudistettuun kauneuden maailmaan sekä kevään trendeihin että ihastuttaviin muotiuutuuksiin naistenja miesten pukeutumisen osastoille 2. krs. Uutta! Ajanvaraus Hyvä Olo hoitolaan / parturi-kampaamoon osoitteessa: ajanvaraus-sokos.fi/lahti SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su 12-18

7 Avajaisissa esittelyjä, näytöksiä, etuja ja kilpailuja! NURMI POP UP MYYNTI ALKAEN Naisten osastolla 2.krs. Nurmi on läpinäkyvä vaateyritys Lahdesta. Nurmi luo vaatteita ja asusteita, joissa selkeälinjainen ja ajaton design kulkee käsi kädessä vastuullisen tuotannon kanssa. Kaikki malliston tuotteet ovat ekologisia ja eettisiä koko elinkaaren osalta ja niiden tuotantoprosessi on läpinäkyvä. LAUANTAINA KLO Anne Kukkohovi esittelemässä Supermood ekokosmetiikkasarjaa. Lisätietoja tapahtumista vko 15 alkaen ja NESPRESSO POP UP -KAHVIMAISTATUSPISTE krs. Avausviikon huipputarjouksena laadukas Inissia-kahvikone 69 (norm. 99 ) sekä minkä tahansa Nespresso-kahvikoneen ostajalle 50 euron arvosta kahvia kaupan päälle. SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su 12-18

8 KAMPAAMOTUOTTEITA HUIPPUHINTAAN! Tervetuloa suureen hiustapahtumaan tutustumaan viimeisimpiin hiustrendeihin ja upeisiin etuihin Sokoksiin, Emotioneihin ja verkkokauppaan. Saat ammattilaisten opastusta ja 40 %:n alennuksen laajasta kampaamotuotevalikoimasta. Kampaamoetuja ja lisätietoja tapahtumasta beautynews.fi Kampaamoalan huipputuotteita 40% #hiustenhellimisviikko VOITA VUODEN HIUSTENHOITOTUOTTEET! Osallistu kilpailuun osoitteessa beautynews.fi ja voita 500 euron arvoinen Schwarzkopfhiustenhoitotuotepaketti. OSIS+ Freeze -voimakas hiuskiinne 300 ml Session -erittäin voimakas hiuskiinne 300 ml 8,35/kpl (13,90) 27,83/l (46,33/l) Color Save Microlight -väriä lukitseva sampoo 250ml 14,95 (24,90) 59,80/l (99,60/l) Luxe Oil -hemmotteleva hoitoöljy 100ml 16,75 (27,90) 167,50/l (279, /l) BC BONACURE Moisture Kick -kosteuttava sampoo 250 ml 10,15 (16,90) 40,60/l (67,60/l) Moisture Kick -kosteuttava hoitosuihke 200 ml 10,75 (17,90) 53,75/l (89,50/l) Bio+ Special- tai Balance-sampoo 200 ml 9,70/kpl (16,20) 48,50/l (81, /l) OSTA VERKOSTA. NOUDA MYYMÄLÄSTÄ 0 SOKOS.FI SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su EMOTION GOODMAN ma-pe 9-21 la 9-18 su FORSSA, TIIRIÖ, RIIHIMÄKI JA SYKE ma-pe la su suljettu HIUSTENMUOTOILULAITTEIDEN ESITTELY SOKOS LAHDESSA LA KLO 10-17

9 EMOTION TÄYTTÄÄ 15 VUOTTA TULE MUKAAN KAUNEUDEN JUHLAAN! Viisitoista vuotta sitten avattiin Suomen ensimmäinen Emotion-myymälä Haminaan. Nyt myymälöitä on jo 33 ja Emotion on Suomen suurin kosmetiikkaketju! Juhlaviikolla hemmottelemme asiakkaitamme synttäritarjouksilla ja myymälöissä on luvassa paljon ihania yllätyksiä. Syntymäpäivänä kaikissa myymälöissä kahvitarjoilu! Tervetuloa juhlimaan synttäreitä kanssamme! PALJON SYNTTÄRITARJOUKSIA! 15,- /kpl L ORÉAL PARIS Color Riche Le Vernis Top Coat -päällyslakat UUSI SÄVY LUMENE Time Freeze Kiinteyttävä Pikakaunistaja 30 ml (24,90) L ORÉAL PARIS Double Extension -ripsivärit (21,90) 3 kpl 15,- (19,50) CLINIQUE Test the Best Superdefense CC-voide 15 ml Age Defense BB-voide 15 ml 8,90 /kpl 2 kpl 15,- WE CARE ICON Valokynä tai Irtopuuteri (17 19,80) ESCADA Joyful EdP 30 ml 45,90 (59,90) CLARINS Hydraquench Tinted Moisturizer -Sävyttävä päivävoide 50 ml 23, (38, ) 460, /l (760, /l) Seuraa Emotionia facebokissa ja instagramissa, niin kuulet ensimmäisenä eduista ja uutuuksista myymälöissämme! #sokosemotion SYNTTÄRITARJOUKSET VOIMASSA MYÖS SOKOS LAHDESSA! SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su EMOTION GOODMAN ma-pe 9-21 la 9-18 su FORSSA, TIIRIÖ, RIIHIMÄKI JA SYKE ma-pe la su suljettu

10 S-Etukortilla huhtikuussa kaikki normaalihintaiset Vallila Interior VERHOT JA MATOT 20% SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su 12-18

11 VIIKONLOPPU TÄYNNÄ ETUJA MIEHILLE TERVETULOA Päivitä tyylisi miesten viikonlopun tarjoamia etuja hyödyntäen. Löydät uudet ideat ja laadukkaat merkit parhaaseen hintaan. Mukavaan ja hyvin istuvaan asukokonaisuuteen kannattaa satsata niin töitä kuin vapaa-aikaa ajatellen. Miltä Sinä haluat näyttää tänä keväänä? Kaikki normaalihintaiset Lumenen Men tuotteet 25% S-Etukortilla kaikki normaalihintaiset miesten housut 20% S-Etukortilla kaikki normaalihintaiset miesten jalkineet 20% SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su 12-18

12 PÄÄSIÄISEN VIETTOON S-MARKETIN KAUTTA 9 90 /kg Rainbow KARITSAN PAISTI maustettu, n. 1,2 kg Uusi -Seelanti Kymppi-Mämmi Kinder MÄMMI pakaste 700 g (2,70/kg) YLLÄTYSMUNA 20 g (42,50/kg) SUKLAA- RUUKKU- NARSISSI 12 cm Hinnat voimassa la asti.

13 Meidän Prismassa SATSASIMME HYVÄÄN TYÖELÄMÄÄN Hämeenmaan Prisma-ketju työllistää yli 600 kanta- ja päijäthämäläistä viidessä myymälässään. Vuonna 2014 investoimme Hämeenlinnan ja Riihimäen Prisman laajennuksiin, mutta uusien seinien ja lattiapintojen lisäksi Prismoissa satsattiin myös henkilöstön hyvinvointiin. Uudistimme muun muassa jokaista prismalaista koskevaa tulospalkitsemisjärjestelmäämme entistä palkitsevammaksi. Lisäksi Prismoissamme käytiin yli 70 työkykyneuvottelua paremman työelämän nimissä. Yksi työn mukautuksen avulla motivaationsa löytäneistä prismalaisista on kuvassa hymyilevä Titta. Titta työskentelee Hämeenlinnassa ja palvelee keskimäärin 250 osuuskaupan omistajaa työvuoronsa aikana. Iso osa heistä on vakioasiakkaita, jotka käyvät vain hänen kassalla. Heistä Titta on työssään kaikkein onnellisin. LAHTI LAUNE LAHTI HOLMA FORSSA RIIHIMÄKI HÄMEENLINNA AVOINNA: MA PE 8-21 LA 8-18 SU 12-18

14 OMISTAJAPÄIVÄT S-ETUKORTILLA KAIKKI KÄYTTÖTAVARATUOTTEET - 15% Niin kauan kuin tavaraa riittää, tuotteille ei varauksia tai ennakkomyyntiä. Etu ei koske: tilausmyyntituotteita, elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, tupakointi- ja alkoholituotteita, vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä eikä Prepaid-kortteja. Osuuskauppa Hämeenmaan Prismojen ilmoitukset netissä mainokset.hameenmaa.fi PERJANTAIN LEHTI-ILMOITUKSET ovat luettavissa jo torstaina klo 16 alkaen ALKUVIIKON NETTI-ILMOITUS on luettavissa maanantaina klo 7 alkaen

15 UUDISTA KOTISI! NÄIN TOIMII TIKKURILAN VÄRITAKUU Haluamme tehdä värinvalinnasta sinulle helpompaa antamalla alla mainituille tuotteille Väritakuun. Jos ensimmäisellä kerralla käytetty Tikkurilan värisävy ei miellytä, Tikkurila maksaa uudelleenmaalaukseen ostettujen maalituotteiden kauppahinnan. Väritakuu koskee Tikkurilan Harmony-, Joker-, Luja- ja Remontti-Ässä-sisäseinämaaleja, jotka on sävytetty Tikkurilan Tunne Väri -värikartan mukaan Tikkurilan sävytyskoneilla. Hyvityksen hoitaa Tikkurila. KYSY LISÄÄ MYYJÄLTÄ! Tikkurila Harmony 2,7 l Valkoinen akrylaattilateksimaali. Sisämaalaukseen kuivissa tiloissa. Soveltuu mm. betoni- ja kipsilevypinnoille. Ei oville. Riittoisuus 7-12 m²/l. Täyshimmeä. Vesiohenteinen (15,89/l) Tikkurila Luja 20 2,7 l Valkoinen erikoisakrylaattimaali. Seinä ja kattopintojen maalaukseen märkätiloissa. Soveltuu mm. betoni- ja kipsilevypinnoille. Riittoisuus 5-8 m²/l. Puolihimmeä. Vesiohenteinen (18,48/l) MAALIEN SÄVYTYS ERILLISEN HINNASTON MUKAAN Tikkurila Remotti-Ässä 2,7l Valkoinen akrylaattilatekstimaali. Seinien ja kattojen sisämaalaukseen. Erityisesti usein pesua vaativiin kohteisiin. Riittoisuus 7-12 m²/l. Puolihimmeä. Vesiohenteinen Tikkurila Remontti-Ässä 7,2 l (10,40/l) Tikkurila Joker 2,7 l Valkoinen akrylaattimaali. Seinien ja kattojen sisämaalaukseen. Soveltuu mm. betoni- ja kipsilevypinnoille. Riittoisuus 7-12 m²/l. Silkinhimmeä. Vesiohenteinen (14,04/l) (12,93/l) Tikkurila (9,43/l) LAHTI LAUNE LAHTI HOLMA FORSSA RIIHIMÄKI HÄMEENLINNA AVOINNA: MA PE 8-21 LA 8-18 SU 12-18

16 HÖYRYLLÄ PUHTAAKSI Joka kodin tehopuhdistaja Puhdas koti ilman haitallisia pesuaineita Höyrypuhdistimen ansiosta se on mahdollista. Höyryn puhdistava voima irrottaa tehokkaasti lian ja rasvan kotisi kovista pinnoista ja saavuttaa hankalat nurkat ja katveet, joihin tavallisella rätillä et ylety. Höyryllä puhdistaminen on ekologista ja hygieenistä. Kärcher WV2 Premium Ikkunankuivain Akkukäyttöinen, imevä ikkunankuivain, joka kuivaa puhdistetun pinnan jälkiä jättämättä. Kompakti, kevyt ja helppokäyttöinen Kärcher SV7 Imevä höyrypuhdistin Imurin ja höyrypuhdistimen yhdistelmä pesee, imuroi ja kuivaa samanaikaisesti. Hygieenistä puhtautta ilman kemikaaleja Kärcher SC1 Premium Floor Höyrypuhdistin Nopeasti käyttövalmis ja helppo pitää käsillä päivittäisiä askareita varten. Lattiavarustuksen kanssa sitä voi käyttää höyrymoppina Kärcher SC1 Premium Höyrypuhdistin Nopeasti käyttövalmis ja helppo pitää käsillä päivittäisiä puhdistusaskareita varten Kärcher SC3 Premium Höyrypuhdistin Luotettava höyrypesuri peruskäyttöön. Comfort-lattiasuutin kohentaa käyttömukavuutta ja tekee tarkkaa jälkeä Kärcher SC4 Premium Höyrypuhdistin Tehokäyttäjän höyrypesuri kodin suursiivoukseen. Kaksi säiliötä ja pikatäyttö mahdollistavat pitkät käyttöjaksot ilman turhia keskeytyksiä Kärcher SE 6100 Tekstiilipesuri Tekstiilipesuri kodin tekstiilipintojen puhdistamiseen: matot, sohvat, auton penkit yms. Pesuri suihkuttaa vesipesuaineliuoksen pestävään pintaan ja imuroi sen heti tehokkaasti pois Osuuskauppa Hämeenmaan Prismojen ilmoitukset netissä mainokset.hameenmaa.fi PERJANTAIN LEHTI-ILMOITUKSET ovat luettavissa jo torstaina klo 16 alkaen ALKUVIIKON NETTI-ILMOITUS on luettavissa maanantaina klo 7 alkaen

17 JOPOLLA KEVÄTKADUILLE Jopo on klassikko! Vuonna 1965 markkinoille tullut Jokaisen Polkupyörä kuuluu jo useamman sukupolven nuoruusmuistoihin, eikä legenda osoita väsymisen merkkejä. Rennon designin suosio tuntuu päinvastoin vain kasvavan vuosi vuodelta! MUISTA KYPÄRÄ! Prismoissa laaja pyöräilykypärävalikoima, josta löytyy jokaiselle sopiva malli. Helkama Jopo Cruiser Polkupyörä 26 1-vaihteinen Helkama Jopo 24 1-vaihteinen.Useita eri värejä. Värit vaihtelevat myymälöittäin LAHTI LAUNE LAHTI HOLMA FORSSA RIIHIMÄKI HÄMEENLINNA AVOINNA: MA PE 8-21 LA 8-18 SU 12-18

18 PYÖRIÄ KOKO PERHEELLE Jupiter-pyörämerkin polkupyörät on suunniteltu suomalaisten tarpeisiin sopiviksi. Mallistosta löytyy pyöriä niin lapsille, nuorille kuin aikuisille. Jupiter Vienna Polkupyörä 28 3-vaihteinen Jupiter Highway Polkupyörä tai 21-vaihteinen Jupiter Classic Polkupyörä 28 3-vaihteinen Jupiter Magnum Polkupyörä 26 7-vaihteinen Helkama Ilona Polkupyörä 28 3-vaihteinen Jupiter Apex Polkupyörä 27,5 21-vaihteinen Jupiter Raptor Polkupyörä vaihteinen Crescent Smyge/Klinte Polkupyörä 28 7-vaihteinen Osuuskauppa Hämeenmaan Prismojen ilmoitukset netissä mainokset.hameenmaa.fi PERJANTAIN LEHTI-ILMOITUKSET ovat luettavissa jo torstaina klo 16 alkaen ALKUVIIKON NETTI-ILMOITUS on luettavissa maanantaina klo 7 alkaen

19 MUISTA KYPÄRÄ! Prismoissa laaja pyöräilykypärävalikoima, josta löytyy jokaiselle sopiva malli. Jupiter Cross/Lovely Polkupyörä 20 vaihteeton Jupiter Solace Polkupyörä 24 3-vaihteinen vaihteinen 329,00 Jupiter Lazer Polkupyörä 24 3-vaihteinen vaihteinen 299,00 Jupiter Nimbus Polkupyörä 20 3-vaihteinen Jupiter Poppy Polkupyörä 20 3-vaihteinen Jupiter Spark Potkupyörä Jupiter Cross/Lovely Polkupyörä 12 Apupyörät ja työntökahva LAHTI LAUNE LAHTI HOLMA FORSSA RIIHIMÄKI HÄMEENLINNA AVOINNA: MA PE 8-21 LA 8-18 SU 12-18

20 Täydellinen tauko antaa energiaa abcasemat.fi KEITTIÖMESTARIN POSSUA 9 90 Ilman S-Etukorttia 13,90 KAHVI & TALON RAHKAWIENERI 2 90 Ilman S-Etukorttia 4,95 Tarjoukset voimassa ABC Renkomäki Lahti, avoinna 24h ABC Tiiriö Hämeenlinna, avoinna 24h ABC Kivimaa Lahti, avoinna 6 24 ABC Savikukko Hollola, avoinna 6 24 ABC Forssa avoinna 6 24 ABC Heinola avoinna 6 24 ABC Nastola avoinna 6 24 ABC Riihimäki avoinna 6 24 ABC Tuulos avoinna 6 24 ABC Padasjoki avoinna 6 24

21 ABC Heinolaan avattu UUSI SALE abcasemat.fi Paransimme ABC Heinolan palveluita ja laajensimme valikoimaa. Tervetuloa ostoksille uuteen Sale Heinolaan ABC:lle! Fazer Jumbo Makeispussit 400 g ,47/kg Valio Arkijuusto 1,25 kg 4,66/kg Kotimaista Puolikarkea vehnäjauho 2 kg ,50/kg Kotimaista Broilerin fileesuikaleet 350 g ,54/kg Tykkää meistä Facebookissa facebook.com/salehameenmaa Hinnat voimassa Hämeenmaan Saleissa

22 Viikonloppu kuuluu kanalle & kavereille! Koko VIIKONLOPUN perjantaista klo 15 alkaen Grillattua kananpoikaa, kuorrutettuja ja maustettuja siipiä. Lisäksi caesarsalaattia ja paljon erilaisia lisukkeita. Huhtikuu 2015 MEGA-ATERIA 7 95 Etu voimassa Osuuskauppa Hämeenmaan toimipaikkojen Hesburgereissa S-Etukortilla tai Hesburgerin Bonuskortilla. Syöminen on osa arkea, se on ainoa nautintoaine, joka on myös välttämättömyys. HYVÄÄ ja Osuuskauppa Hämeenmaan PizzaBuffat: Prisma Holma Lahti Prisma Laune Lahti Prisma Hämeenlinna Prisma Forssa Prisma Riihimäki presso.fi Kuningatarmurupulla & kahvi 3,90 S-Etukortilla Tuore kahvi tekee ihmeitä. Voimassa Ilman S-Etukorttia hinnaston mukaan. OSUUSKAUPPA HÄMEENMAAN HESBURGERIT: Prisma Holma Lahti Prisma Laune Lahti Sokos Lahti Prisma Forssa Prisma Hämeenlinna Prisma Riihimäki Kauppakeskus Goodman Kevään juhlahetkiin Kuohuviinipullo 75 cl. Etu voimassa Ei voi yhdistää muihin etuihin. S-Etukortilla 1590 norm.29,90 Tykkää meistä! Etuja & uutisia. Rosso Lahti, Aleksanterinkatu 16, Lahti Rosso Hämeenlinna, Sibeliuksenkatu 3, HML Nykymääräisellä matkustamisella ja tiedonkululla lähes jokainen saa uusia makunautintoja yhä helpommin, trendejä tulee ja tulee, jokunen menee. Osa on kertausta, retroa, osa uutta. Pysyvää on syömisen tarve ja yleisesti ottaen ihmiselle myös merkitsee jotain se, minkälaista ruokaa suuhunsa laittaa. Ruoan kemiallinen koostumus kiinnostaa yhä useampia, ja niin kutsuttuja terveydellisiä trendejä syntyy kuin itiöemiä kosteikkoon. Kansanosa seuraa aminohappoketjujen tai flavonoidien määrää ja hiilihydraattien imeytymisnopeuksia. Sellainen ruoka on mielestäni hyvää ruokaa ja siitä tulee hyvä olo. Maukas ruoka on mitä tahansa, mikä kutkuttaa makuhermoja tai mielikuvitusta tavalla tai toisella. Tosin minulle ruoka on myös jaloin taidemuoto, taide kaikille aisteille. Maukkaasta ruoasta tulee hyvä mieli. Juoma- ja ruokakulttuurit ja -tavat ovat olleet jo pitkään ainakin länsimainen suosikkiharrastus. Osittain siksi, että siitä kaikilla on ja saa olla mielipide. Syöminen on osa arkea, se on ainoa nautintoaine, joka on myös välttämättömyys. Trendi-sana pitää sisällään sen, että suosio tulee ja menee, oli kyse sitten terveydellisistä näkemyksistä tai nautinnosta. On myös ruokakulttuureita, jotka ovat saaneet maailmanlaajuisen suosion ja säilyttäneet sen vähintään vuosikymmenien ajan. Monipuolinen italialainen tai japanilainen keittiö, ranskalaisesta puhumattakaan, ovat saavuttaneet maailmanlaajuisen pysyvän suosion. Edellisiä klassikkoja yhdistää ruoan peruslähtökohtana käytettävät laadukkaat raaka-aineet ja perinteiset tekniikat, mutta ennen kaikkea hyvä maku. Eivät suinkaan rasvahappokoostumukset tai saantisuositukset. Viime aikojen suurtrendinä Suomessa voidaan pitää lähiruokabuumin lisäksi street foodia. Katuruokaa, kadulta ostettua, kadulla syötävää tai ravintolassa valmistettua ruokaa, joka on saanut vaikutteet perinteisestä katuruoasta.

23 365 hyvää syytä tulla Sokos Hotelliin, N o 152: 365 hyvää syytä tulla Sokos Hotelliin, N o 114: MAUKASTA Mieltä virkistävä TEATTERI MATKA Chicago Lahden kaupunginteatterissa. Teatteri-majoituspaketti pe ja la esityspäivinä. alk. 91 /hlö/vrk/2 hh:ssa PÄÄSIÄISEN EDULLISET HINNAT alk. 65 /2hh/vrk Maailmalla streettinä voidaan pitää vaikkapa saksalaista pita-kebabia tai thaimaalaisia satamakadulla paistettuja chilirapuja, unohtamatta ikiklassikko fish&chipsejä. Mikä olisi suomalaisinta katuruokaa? Snägärisafkaa, kioskiranskalaiset, jotka uivat sinapin ja kurkkurelishin seasta kohti nauttijan vinossa olevaa kravattia? Lahtelaiset ovat ylpeitä lihamukistaan, mukillisesta lihaa ja mausteita. Itsekin olen tähän soppaan sormeni pistänyt ja tuonut oman näkemykseni kadulta Bistroon. Matkalla kertakäyttöpahvimuki vaihtui posliiniin ja kebab häränrintaan. Lahes. Street food ei ole uusi asia. Pienessä ajatusleikissä katuruokia on ollut jo ennen katuja. Suomi edustaa komeasti tässä leikissä. Intiaanien kuivalihaa tai ranskalaista pateeta väheksymättä, kyllä matkamiehen repussa mukana kulkenut kalakukko ja varsinkin tuokkosellinen energiapitoista mämmiä ovat kulkuruokana jo säilyvyytensä vuoksi vailla vertaa. Usein kopista tai ravintolasta ostetun ruoan tarkoitus ei ole olla ensisijaisesti terveellistä, siitä on tarkoitus tulla hyvä mieli. Niiden nautiskelijoiden, jotka tavoittelevat hyvää mieltä ja syövät maukasta, olisi ehkä syytä miettiä toista puolta, tarveruokailu on oma lukunsa. Niiden, jotka syövät hyvin tulisi varmuudella joskus syödä siten, että pysähtyisivät vain nauttimaan aisteillaan, ajattelematta turhia. Kaipaan suomeen kulttuuria, jossa perheet tai ystävät lähtevät illalla ulos syömään ilman kiirettä, keskustellen päivän asioista, nauttien kiireettömyydestä ja ennen kaikkea maukkaasta ruoasta miellyttävässä ravintolassa, kohtuudella ruokajuomia nauttien. Uskon, etten ole ainoa. Sillä tuoreista raaka-aineista ammattitaidolla ja ennen kaikkea rakkaudella valmistettu ruoka on sekä hyvää, että maukasta. Siitä tulee hyvä olo ja hyvä mieli. TUTUSTU JA VARAA: SOKOSHOTELS.FI> TUTUSTU JA VARAA: SOKOSHOTELS.FI> I LL TAKE A PINT WITH MY SUNSHINE Ville Penttilä keittiömestari Ravintola Trattoria, Lahden Seurahuone LAHTI. HÄMEENLINNA

24 Valio Arkijuusto 1,25 kg ,66/kg Kotimaista Broilerin fileesuikaleet 350 g ,54/kg TÄLLÄ KUPONGILLA HUHTIKUUN AJAN HÄMEENMAAN SALEISTA: Valio Voi, normaalisuolainen 500 g 1 00 (2,00/kg) Raj. 1 / talous Kotimaista Puolikarkea vehnäjauho 2 kg ,50/kg Fazer Jumbo Makeispussit 400 g 2 99 TÄLLÄ KUPONGILLA HUHTIKUUN AJAN HÄMEENMAAN SALEISTA: Felix Ketsuppi 1,25 kg ,47/kg 1,59/kg Raj. 1 / talous TÄLLÄ KUPONGILLA TOUKOKUUN AJAN HÄMEENMAAN SALEISTA: Ingman Jogurtit 20 x 200 g, 4 kg 4 00 (1,00/kg) Raj. 1 / talous TÄLLÄ KUPONGILLA TOUKOKUUN AJAN HÄMEENMAAN SALEISTA: Rainbow Vaniljajäätelö 1 l 0 99 Raj. 1 / talous Hinnat voimassa

25 Uutta! Automaa HUOLTOLUOTTO Haluatko helpotusta huoltolaskuun? Maksa huoltosi pienemmissä erissä Automaan huoltoluoton avulla. Rahoituksen myöntää Pohjola Pankki Oyj. Edullinen korko OP-prime + 9,95 %-yksikköä, yhteensä vain 10,70 % (tilanne 02/2015) esim suuruista luottoa maksat kuukausittain pois 66, kun laina-aika on 39kk, todellinen vuosikorko 16,51 % ja luottohinta 2547,92. Ei avausmaksua. Saat kuukauden korotonta maksuaikaa ensimmäisestä ostoksesta alkaen. Laskutus kuukausittain, laskun käsittelymaksu on 5 euroa/kk. Voit saada luottoa jopa 7500 euroa ja minimikuukausierä vain 3,3 % luoton määrästä. Voit maksaa valitsemasi minimierän tai sitä suuremman erän kuukaudessa. Voit myös maksaa koko luoton kerralla pois milloin vain. Rahoitus lasketaan mukaan OP-bonuksia kerryttävään asiointiin. Automaa Lahti Saksalankatu 28, Lahti automyynti varaosat Ford-huolto Monimerkkihuolto Korikorjaamo Aukioloajat: Huolto ja varaosat ma-pe Automyynti ma pe 9 18, la

26 UUSI YARIS HYBRID AQUA. RAJOITETTU ERÄ huippuvarusteltua erikoismallia. Yaris Hybrid AQUA -mallissa mm. AQUA-metalliväri 7 kosketusnäytöllinen Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus peruutuskameralla ja navigaattorilla 15 kevytmetallivanteet Kaksialueinen automaatti-ilmastointi LED-päiväajovalot ja -takavalot Takaspoileri Tummennetut takaikkunat TYYLI HUIPENTAA FIILIKSEN. Hybrid AQUA -erikoismallin tyylikkäät yksityiskohdat huipentavat uuden, hyvin varustellun Yarisin fiiliksen. Saatavana on vain rajoitettu erä 214 /kk sisältäen Winter Pack -varustelun. Aja Yaris Hybrid AQUA meillä! Toyota Finance Finland Oy, esimerkkilaskelma: Yaris Hybrid AQUA auton hinta (sis. toimituskulut 600 ) käsiraha 20 %: rahoitusaika 48 kk korko 1,9 %, ei muita kuluja kk-erät 1-47: 214 /kk viimeinen osamaksuerä 40 %: KSL mukainen luoton hinta todellinen vuosikorko 1,92 %. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja koskee vain uusia asiakastilauksia, joissa on Toyota Finance Finland Oy:n osamaksutarjous. Luoton edellytyksenä on myönteinen luottopäätös ja autovakuutus. Uusi Yaris Hybrid AQUA: autoveroton hinta , arvioitu autovero 2.605,48, toimituskulut 600, kokonaishinta sisältäen toimituskulut ,48. EU-yhdistetty kulutus 3,3 l/100 km, CO2-päästöt 75 g/km. Takuu 3 vuotta/ km, hybridijärjestelmän takuu 5 vuotta/ km, korin puhkiruostumattomuustakuu 12 vuotta. Myyntimiehenkatu 4, LAHTI puh Automyynti ark. 9 18, la Huollon asiakaspalvelu ark Varaosat ark Omistajan käyntikortti

27 NELJÄ RENGASTA KOLMEN HINNALLA! + Huikea kesärengastarjous ja vielä asennus kaupan päälle! Tule käymään niin löydämme sinun autoosi sopivimmat renkaat ja vielä edullisesti. Tarjous voimassa huhtikuun 2015 ajan. Rengassarjan ostajalle Aurauskulmien tarkastus ja korjaus Huollon yhteydessä Ilmastoinnin täyttöhuolto Vain Vesijärven Autosta: Karskimpi kausihoito - Henkilöauton käsinpesu - Carnauba-luonnonvahakäsittely - Kumimattojen pesu - Tuulilasin sisäpesu - Kojelaudan pölyjen pyyhintä 85 Uudesta autosta kirjataan Bonusostoja 2000 euroa. Käytetystä kirjataan 1000 euroa. Huollosta ja varaosista kirjataan ostot täysimääräisenä. Lisätietoja: tai Helletorpankatu 20, Hyvinkää puh Parolantie 65, Hämeenlinna p Automyynti ark. 9 18, la Huollon asiakaspalvelu ark Varaosat ark Turvallista etumatkaawww.nelipyora.fi

10, Kodin Terrassa. Kevään kovimmat tarjoukset. vain neljä päivää! 280 litraa. /4 säkkiä

10, Kodin Terrassa. Kevään kovimmat tarjoukset. vain neljä päivää! 280 litraa. /4 säkkiä Kodin Terrassa Kevään kovimmat tarjoukset vain neljä päivää! torstaista sunnuntaihin 280 litraa PUUTARHAMULTA 70 L Peruslannoitettu ja kalkittu puutarhamulta. Yksittäin 3,95/ säkki.(0,056) 0,043/l 10,

Lisätiedot

Yhdessäoloa ja talvisia retkiä

Yhdessäoloa ja talvisia retkiä Etelä-Karjalan Osuuskaupan ajankohtaisia etuja ja uutisia Helmikuu 2015 Yhdessäoloa ja talvisia retkiä Uusi juttusarja alkaa! Tutustu paikallisiin tuotteisiin: Parikkalan Pika-Pulla Lue lisää sivulta 3

Lisätiedot

Energistä arkea. Sokoksella koko elokuun naisten ja miesten merkkifarkut. S-mobiililla saat S-ryhmän paikalliset edut käyttöösi missä ikinä liikutkin.

Energistä arkea. Sokoksella koko elokuun naisten ja miesten merkkifarkut. S-mobiililla saat S-ryhmän paikalliset edut käyttöösi missä ikinä liikutkin. Osuuskauppasi ajankohtaisia etuja ja uutisia - Elokuu 2015 Energistä arkea Rauta-Prismasta ja S-Raudasta uusia usia ideoita pieneen pinta- remonttiin ja piensisustukseen, jonka voit rahoittaa edullisesti

Lisätiedot

Turkit on nuuhkittu Hattulaan oma lähilehti Kiinteistö-Kaisa myy persoonalla. Perjantaina 14.2.. Pimeän Kaupan Illassa kello 18-22 KAIKKI TUOTTEET

Turkit on nuuhkittu Hattulaan oma lähilehti Kiinteistö-Kaisa myy persoonalla. Perjantaina 14.2.. Pimeän Kaupan Illassa kello 18-22 KAIKKI TUOTTEET PIMEÄÄ KAUPPAA: Lehti täynnä huipputarjouksia perjantaille! www.reska.fi HÄMEENLINNAN LÄHILEHTI Reska.fi 17 KESKIVIIKKO 12.2.2014 POLITIIKKA: MEDIAPELI: POTRETTI: Turkit on nuuhkittu Hattulaan oma lähilehti

Lisätiedot

Rentoa kesätunnelmaa. Käsin kuokittua varhaisperunaa Lumijoelta s. 4-5. Lennä lämpöön omistajahintaan s. 11. Kesätekemistä S-Etukortilla s.

Rentoa kesätunnelmaa. Käsin kuokittua varhaisperunaa Lumijoelta s. 4-5. Lennä lämpöön omistajahintaan s. 11. Kesätekemistä S-Etukortilla s. Osuuskauppasi ajankohtaisia etuja ja uutisia Kesäkuu 2015 Rentoa kesätunnelmaa Osuuskauppasi. Käsin kuokittua varhaisperunaa Lumijoelta s. 4-5 Lennä lämpöön omistajahintaan s. 11 Kesätekemistä s.17 alkaen

Lisätiedot

Tiluksiin tutustumassa

Tiluksiin tutustumassa ARINAN HENKILÖSTÖLEHDEN SIDOSRYHMÄNUMERO 1 2015 Tiluksiin tutustumassa Arina ovi työelämään Mick s tuli kotisohvalle Tehdään hyvää yhdessä SIDOSRYHMÄNRO 1 2015 Tarina on Arinan henkilöstölehti, joka ilmestyy

Lisätiedot

Meitä Arinalaisia on moneksi

Meitä Arinalaisia on moneksi ARINAN HENKILÖSTÖLEHDEN SIDOSRYHMÄNUMERO 2 2014 Meitä Arinalaisia on moneksi Arinassa voit vaikuttaa Mikä ruuassa maksaa? Osallistu uuteen kilpailuumme! SIDOSRYHMÄNRO 2 2014 Tarina on Arinan henkilöstölehti,

Lisätiedot

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön SISUSTUSkuvasto 2010 www.agrimarket.fi Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin 6 14 44 Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön Rautakauppa Asiakasomistajan

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA RAKENNUSMAAILMA KODIN KAIKKI KALUSTEET - keittiöt - kodinhoito- huoneet - komerot - wc-kalusteet - maksuton suunnittelu ja kotikäynti (mallikuvan tasoiset suunnitelmat maksutta) 1 Savon Seudun 1/2010 Messujakelu:

Lisätiedot

Esa Lehtinen. Eläintarvikeliike. Koodi. Uusi ilme keväälle! Aurantie 9, Nastola. p. 03-762 4580 A O L SOKURIINA. Noutopöytä tarjolla ark. 10.

Esa Lehtinen. Eläintarvikeliike. Koodi. Uusi ilme keväälle! Aurantie 9, Nastola. p. 03-762 4580 A O L SOKURIINA. Noutopöytä tarjolla ark. 10. Tule MAGNEETTIKUVAUKSEEN Nastolan Lääkärikeskukseen. Asuntoasioissa Nastolan seudulla teitä palvelee Päijät-Hämeen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV PlusTerveys Omavastuu erikoislääkärin Nastolan lääkärikeskus

Lisätiedot

Reilut kevättarjoukset. Kouluruokakilpailu. Vuoden Kokki. VuodenTarjoilija Gastro Helsinki 2014 HUOLTOLEASING. Vuoden Kokki - muistot talteen

Reilut kevättarjoukset. Kouluruokakilpailu. Vuoden Kokki. VuodenTarjoilija Gastro Helsinki 2014 HUOLTOLEASING. Vuoden Kokki - muistot talteen Metos Oy Ab www.metos.com Ahjonkaarre 04220 Kerava U U T I S E T Puhelin 0204 3913 ISSN 1238-9056 1/2014 HUOLTOLEASING Kierroksella keittiöissä Ravintola Manteli Aitio, Helsinki Messukeskus, Helsinki Ravintola

Lisätiedot

5. 6. HOK-Elannon toimialue 1. Helsinki 2. Espoo 3. Vantaa 4. Nurmijärvi 5. Tuusula 6. Kerava 7. Järvenpää 8. Hyvinkää 9. Mäntsälä

5. 6. HOK-Elannon toimialue 1. Helsinki 2. Espoo 3. Vantaa 4. Nurmijärvi 5. Tuusula 6. Kerava 7. Järvenpää 8. Hyvinkää 9. Mäntsälä 2013 8. 9. 4. 7. 5. 6. 3. 2. 1. HOK-Elannon toimialue 1. Helsinki 2. Espoo 3. Vantaa 4. Nurmijärvi 5. Tuusula 6. Kerava 7. Järvenpää 8. Hyvinkää 9. Mäntsälä 2 Sisältö 3 HOK-Elanto lyhyesti 2013 4 Asiakasomistajan

Lisätiedot

Tuhdit kevättarjoukset. Metos ja Mara yhteistyössä Vuoden Kokki 2013. OUTLET tarjoukset. semifinalistit. Kierroksella keittiöissä

Tuhdit kevättarjoukset. Metos ja Mara yhteistyössä Vuoden Kokki 2013. OUTLET tarjoukset. semifinalistit. Kierroksella keittiöissä Metos Oy Ab www.metos.com Ahjonkaarre 04220 Kerava U U T I S E T Puhelin 0204 3913 ISSN 1238-9056 1/2013 Kierroksella keittiöissä Ravinteli huber, Tampere Ravintola Puro, Helsinki Ravintola Revontuli,

Lisätiedot

Keskustien Joulumarkkinat 11.12. Arvontaa, tapahtumia, tarjouksia, tarjoilua mm. makkara, kahvi ym. KATSO TARJOUKSET SIVULTA 10-11 -30% (ovh:sta)

Keskustien Joulumarkkinat 11.12. Arvontaa, tapahtumia, tarjouksia, tarjoilua mm. makkara, kahvi ym. KATSO TARJOUKSET SIVULTA 10-11 -30% (ovh:sta) Keskustien Joulumarkkinat 11.12. Arvontaa, tapahtumia, tarjouksia, tarjoilua mm. makkara, kahvi ym. KATSO TARJOUKSET SIVULTA 10-11 2.12.2010 Joulun parhaat lahjat Sportiasta S A MYÖ MUIST IA SPORTALAHJ

Lisätiedot

K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007. Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN. Föönimies MUISTELEE LÄMPÖÄ. monella eri tavalla tietoa ideoita

K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007. Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN. Föönimies MUISTELEE LÄMPÖÄ. monella eri tavalla tietoa ideoita REILUJA TARJOUKSIA K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007 Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN Föönimies MUISTELEE JOKO SINULLA ON AURINKOINEN TULEVAISUUS? LÄMPÖÄ monella eri tavalla tietoa ideoita I D E

Lisätiedot

Saunaan syntyy höyryverho samaan tapaan kuin turkkilaisessa saunassa. Teksti: Tuomas Lehtonen

Saunaan syntyy höyryverho samaan tapaan kuin turkkilaisessa saunassa. Teksti: Tuomas Lehtonen 2 Kevätmessut 2013 Messuinfo Saunaan syntyy höyryverho samaan tapaan kuin turkkilaisessa saunassa. 3 Oma Koti koti, asuminen, rakentaminen ja remontointi Kevät saapuu Messukeskukseen 11. 14.4. Höyrykiuas

Lisätiedot

valis! kotiin Kato isi: >s. 26 Väriä Kotitalon piha tarjoaa monta tilaisuutta tutustua lintuihin

valis! kotiin Kato isi: >s. 26 Väriä Kotitalon piha tarjoaa monta tilaisuutta tutustua lintuihin sukas asiakaslehti VVO:n asukkaille n u m e r o 1 m a a l i s k u u 2 0 0 8 valis! Kato isi: Kotitalon piha tarjoaa monta tilaisuutta tutustua lintuihin >s. 26 kotiin Väriä maalaamalla uutta ilmettä Ikääntyvien

Lisätiedot

Sinun etusi. Hyödynnä omistajaetusi! Prisman verkkokauppa on avattu! Foodie.fm - ruokakauppasi netissä

Sinun etusi. Hyödynnä omistajaetusi! Prisman verkkokauppa on avattu! Foodie.fm - ruokakauppasi netissä Sinun etusi SYYSKUU 2012 Ajankohtaisia etuja ja uutisia Osuuskauppa Arinan asiakasomistajille Prisman verkkokauppa on avattu! Saat kodinkoneet, viihde-elektroniikan, pelit, elokuvat ja kirjat helposti

Lisätiedot

M I Ykkös-Lohjan kesälehti 2009 Jakelualueena koko läntinen Uusimaa Painos 55.000 kpl

M I Ykkös-Lohjan kesälehti 2009 Jakelualueena koko läntinen Uusimaa Painos 55.000 kpl Lännen H E L M I Ykkös-Lohjan kesälehti 2009 Jakelualueena koko läntinen Uusimaa Painos 55.000 kpl Hyppyrimäet kadonneet maalaismaisemasta Hill Side Golfin suosio yllätti kaikki Tapahtumien määrä lisääntyy

Lisätiedot

7,- Redasin+B6+B12 Punariisi, joka laskee kolesterolin 7,- 1,- 16,90. Miia Inkeroinen ke 22.10 klo 10-18 Vitamiini/hivenaineet

7,- Redasin+B6+B12 Punariisi, joka laskee kolesterolin 7,- 1,- 16,90. Miia Inkeroinen ke 22.10 klo 10-18 Vitamiini/hivenaineet Liitteenä Joka talouteen Orimattilassa, Myrskylässä ja Pukkilassa. Jakelupainos n. 11 700 kpl 8.10.2014 Orimattilan palvelujen, kaupan, osaamisen ja tapahtumien erikoislehti. PALVELEVA SÄHKÖKAUPPA 39,-

Lisätiedot

Pizzat, calzonet, salaatit, kebabit, leikkeleet, pihvit, pastat, kanakebabit. Rajatie 6, 15270 Kukkila p. 03 755 9700 su-to 11-22, pe-la 11-02

Pizzat, calzonet, salaatit, kebabit, leikkeleet, pihvit, pastat, kanakebabit. Rajatie 6, 15270 Kukkila p. 03 755 9700 su-to 11-22, pe-la 11-02 Alueesi Vääksyläinen Kiinteistömaailman edustaja Jyrki Ahvenainen 044 334 6374 Mariankatu 8, 15100 Lahti La 2.3. Martina Aitolehti Pizzat, calzonet, salaatit, kebabit, leikkeleet, pihvit, pastat, kanakebabit

Lisätiedot

Sinä& AVAAKESÄ. koko perheelle. palvelut. Lehdessä muun muassa: Ruoholahden ja Jätkäsaaren aluejulkaisu 4/2014

Sinä& AVAAKESÄ. koko perheelle. palvelut. Lehdessä muun muassa: Ruoholahden ja Jätkäsaaren aluejulkaisu 4/2014 Ruoholahden ja Jätkäsaaren aluejulkaisu 4/2014 Lehdessä muun muassa: Akvaariostako uusi harrastus s. 3 Me teemme Jätkäsaarta s. 6 Suuret kesäterassit avautuvat s. 2 ja 5 Länsiväylä Holiday Inn Porkkalankatu

Lisätiedot

ja paljon muuta! Magnex SITRAATTI+B6 100 tbl tai 20 pss Annosjuomajauhetta 9,90 (12,50)

ja paljon muuta! Magnex SITRAATTI+B6 100 tbl tai 20 pss Annosjuomajauhetta 9,90 (12,50) Joka talouteen Orimattilassa, Myrskylässä a Pukkilassa. Jakelupainos n. 11 700 kpl KATSO KIVA JOULUKISA 19.11.2014 a palon muuta! Orimattilan palveluen, kaupan, osaamisen a tapahtumien erikoislehti. JOULUN-

Lisätiedot

SUONENJOKI - RAUTALAMPI - KONNEVESI - VESANTO - TERVO

SUONENJOKI - RAUTALAMPI - KONNEVESI - VESANTO - TERVO Nro 6-7 Kesä-heinäkuu 2013 ISSN 1796-8313 www.rautalampilehti.fi 7. vuosikerta SUONENJOKI - RAUTALAMPI - KONNEVESI - VESANTO - TERVO Kesäteatteria Rautalammilla 5 Lawatanssit on vaihtoehtofestivaali 8

Lisätiedot

Henriikka Oy Liiketalo Erkontähti, Myllytie 2, Orimattila p. 777 8160 Avoinna: ma-to 9-17.15 pe 9-18 la-su 9-14

Henriikka Oy Liiketalo Erkontähti, Myllytie 2, Orimattila p. 777 8160 Avoinna: ma-to 9-17.15 pe 9-18 la-su 9-14 6.4.2011 Orimattilan palvelujen, kaupan, osaamisen ja tapahtumien erikoislehti. Laatua ammattiliikkeestä Monitoimityökalu CORE 75 Sis. lahjan. Tuotetta rajoitetusti. KRISTALLIT Karita 52 20 cm alkaen.

Lisätiedot

VITAMAR 1000 E-EPA+E-DHA 100 kps Omega-3 rasvahappoja SYDÄMELLE- VERISUONILLE- NIVELILLE. 19,90 (29,90)

VITAMAR 1000 E-EPA+E-DHA 100 kps Omega-3 rasvahappoja SYDÄMELLE- VERISUONILLE- NIVELILLE. 19,90 (29,90) - Paas allakkaan! TOUKO- MARKKINAT LA 24.5. 9.4.2014 Joka talouteen Orimattilassa, Myrskylässä ja Pukkilassa. Jakelupainos n. 11 700 kpl Orimattilan palvelujen, kaupan, osaamisen ja tapahtumien erikoislehti.

Lisätiedot

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona Alkuperäinen Saksassa valmistettu FEIN MultiMaster on nyt saatavana myös akkumallina. 14,4 voltin litiumioniakuilla varustetun monitoimikoneen teho ja käyttömahdollisuudet ovat samat kuin tutulla verkkolaitteella,

Lisätiedot

Kodin tekee. Talo Helmestä löydät upeat Luxaflex -kaihdinuutuudet: SIlhouette ja Facette. Talossa on laajasti myös muitakin kaihdinratkaisuja.

Kodin tekee. Talo Helmestä löydät upeat Luxaflex -kaihdinuutuudet: SIlhouette ja Facette. Talossa on laajasti myös muitakin kaihdinratkaisuja. Rakentajan RAKENTAJAN TIETO Tieto Savon 2/2010 Messujakelu: Asuntomessut Kuopiossa 16.7.-15.8.2010 KODIN KAIKKI KALUSTEET - keittiöt - kodinhoito- huoneet - komerot - wc-kalusteet - maksuton suunnittelu

Lisätiedot

Nautinnollista joulua!

Nautinnollista joulua! OSUUSKAUPPA ARINAN HENKILÖSTÖLEHTI 4 2014 Nautinnollista joulua! Arinalainen tapa toimia Tehdään osuuskauppaa tunnetuksi Turvallisesti töissä 4 2014 Tarina on Arinan henkilöstölehti, joka lähetetään Arinan

Lisätiedot

Musta TAPPARA TÄNÄÄN KLO 18.30 VS. HC TPS Turku Oy:n virallinen uutislehti Turkulaisen kiekkosyksyn kiintotähti s. 17. nro 2 / 2011 ILMOITUSLIITE

Musta TAPPARA TÄNÄÄN KLO 18.30 VS. HC TPS Turku Oy:n virallinen uutislehti Turkulaisen kiekkosyksyn kiintotähti s. 17. nro 2 / 2011 ILMOITUSLIITE Musta nro 2 / 2011 Turkulaisen kiekkosyksyn kiintotähti s. 17 LIITE Veli-Matti Vittasmäki tavoitteena NHL s. 20 VS. TAPPARA TÄNÄÄN KLO 18.30 Otteluisäntä: SATO OVET AVATAAN 1,5 h ENNEN OTTELUN ALKUA LIPUT:

Lisätiedot