Pirteää pääsiäistä. SINUN ETUSI Sokoksella ja Emotioneissa Hiusten hellimis viikko LAHJA- KORTTI! MOLEMMILLE LAHJAKSI

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pirteää pääsiäistä. SINUN ETUSI Sokoksella ja Emotioneissa Hiusten hellimis viikko 20. 26.4. 20 LAHJA- KORTTI! MOLEMMILLE LAHJAKSI"

Transkriptio

1 Osuuskauppasi ajankohtaisia etuja ja uutisia Huhtikuu 2015 Suosittele omistajuutta kaverillesi MOLEMMILLE LAHJAKSI 20 LAHJA- KORTTI! Lue lisää: hameenmaa.fi Pirteää pääsiäistä SINUN ETUSI Sokoksella ja Emotioneissa Hiusten hellimis viikko Prismoissa omistajapäivät Käyttötavaroista -15% Ota talteen rahanarvoiset etukupongit Saleen.

2 TERVEISIÄ OSUUSKAUPASTASI VUODEN 2014 MYYNTI JA TULOS HYVÄLLÄ TASOLLA Helmikuussa julkaistu tilinpäätöksemme kertoi, että taloudellisen toimintaympäristön haasteista huolimatta Hämeenmaan vuosi 2014 sujui mukavasti. Myynti ja tulos säilyivät hyvällä tasolla, ja Bonusta omistajillemme maksettiin edellisen vuoden malliin. Hyvin sujuneesta vuodesta kiitokset kuuluvat paitsi asiakkaillemme myös henkilöstöllemme, joka on aktiivisesti ideoinut keinoja kulujemme säästämiseksi ja palvelumme parantamiseksi. PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ TEKEMÄSSÄ Työurien pidentämisestä puhutaan paljon. Työnantajalle se tarkoittaa henkilöstön työkyvyn ja motivaation ylläpitämistä. Toisaalta monia huolettaa, unohtavatko yritykset satsata henkilöstöönsä talouden vaikeina vuosina. Yksi Hämeenmaan vuoden 2014 tärkeimmistä hankkeista, HyviS, liittyi juuri työhyvinvoinnin kehittämiseen. Tuskin moni asia on työhyvinvointia tärkeämpää, viettäväthän ihmiset ison osan valveillaoloajastaan työn parissa. Hyvis-hankkeesta voit lukea enemmän viereiseltä sivulta. INVESTOINNIT JATKUVAT SOKOKSEN KATUTASO UUDISTUU Työhyvinvointiin ja palveluverkostoomme tehdyille investoinneille yhteistä on se, että molemmat näkyvät asiakkaille parempana palveluna. Tänä keväänä palvelut ovat parantuneet Riihimäellä, jossa avasimme juuri uuden Sale Karavaanin. Myös Ypäjällä on juhlittu uudistettua myymälää. Seuraavia merkittäviä avajaisia vietetään Lahdessa, kun Sokoksen katutaso uudistuu. Siitä, mitä tuleman pitää, voit lukea seuraavalta aukeamalta. Aurinkoista huhtikuuta, Olli Vormisto toimitusjohtaja AJANKOHTAISTA HUHTIKUUSSA PÄÄSIÄISENÄ PALVELEE ABC ABC-liikennemyymälät palvelevat teillä liikkujia koko pääsiäisen. Pääsiäisen noutopöytä tarjolla pe 3.4. ja ma 6.4. ONNEA EMOTION 15 VUOTTA! Emotion-ketju täyttää huhtikuussa 15 vuotta ja juhlii upeilla synttärieduilla ja yllätyksillä: beautynews.fi UUSIA SALE-MYYMÄLÖITÄ Uusi Sale Karavaani avattu Riihimäellä. Tervetuloa myös uuteen Heinolan ABC:n Saleen!

3 RATKAISUJA HYVÄÄN TYÖELÄMÄÄN Osuuskauppa Hämeenmaa työllisti vuonna 2014 lähes 3000 kanta- ja päijäthämäläistä ja tarjosi kesätöitä yli 1000:lle paikalliselle nuorelle. Osuuskaupan leivissä työskentelee melkoinen joukko, johon Hämeenmaa satsasi vuonna 2014 merkittävästi. Vuoden tärkein hanke, HyviS, poiki yli 700 yhdessä henkilöstön ja kumppaneiden kanssa tuotettua ideaa siitä, miten työnantaja voi tukea henkilöstöä työelämän ja uran käännekohdissa. Pidän ensiarvoisena, että Hämeenmaalla huolehditaan henkilöstöstä, tuetaan työhyvinvointia ja palkitaan onnistumisista. Laajaan pakettiimme kuuluu monenlaista virkistäytymiseen tarkoitetuista liikunta- ja kulttuuriseteleistä koko henkilöstöä koskevaan tulospalkitsemisjärjestelmään. Työkyvyn johtaminen on päivän sana, ja Hämeenmaalla tehdään hurjasti töitä sen eteen, että työntekijämme pysyvät työkykyisinä, Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Susa Nikula kertoo. OMA VÄKI JA KUMPPANIT IDEOIMASSA Yksi vuoden 2014 merkittävimmistä satsauksista oli Hyvisinnovaatiohanke. Sen keskiössä on ollut uusien ideoiden generointi yhdessä henkilöstön, asiantuntijoiden ja kumppaneiden kanssa. Mukana hanketta vetämässä on ollut Susinno Oy ja osarahoittajana toiminut Tekes. Kokemuksia ja käytäntöjä on jaettu laajalle toimijajoukolle. Työpajat olivat todella onnistuneita. Synnytimme yli 700 ideaa hyvästä työelämästä. Niistä jalostettiin pilotteja, joita testasimme Hämeenmaan toimipaikoissa. Osa kokeiluista tuli jäädäkseen, eli saamme niistä osuuskaupalle pysyviä toimintamalleja, Susa Nikula kertoo. IDEOISTA KOHTI TUOTTAVIA TOTEUTUKSIA Pääteemoiksi hankkeessa nousivat ennakointi, työn mukautus ja työnkierto. Jälkimmäiseen liittyneestä uudesta toimintamallista esimerkki ovat HyviS-vaihtarit. Hämeenmaalaisille on nyt vaihtarihaun kautta mahdollisuus päästä kokeilemaan uudenlaista työtä toisessa osuuskaupan toimipaikassa kenties kokonaan toisella toimialalla. HyviS-lähettiläät ovat puolestaan toimipaikoissa työskenteleviä aktiivisia tsemppareita, jotka muistuttavat työkavereitaan työergonomiaan ja hyviin elämäntapoihin liittyvistä asioista, Susa Nikula kertoo. HyviS sai kunniamaininnan Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen ja Henry ry:n Henkilöstöteko 2014 kilpailussa. Olen todella ylpeä siitä, mitä saimme aikaan. Uskomme henkilöstön hyvinvoinnin näkyvän paitsi parempana suomalaisena työelämänä, myös yhä parempana asiakaspalveluna. Työhyvinvointiin investoiminen maksaa itsensä varmasti takaisin. Osuuskauppa Hämeenmaa kiittää HyviS-hankkeessa mukana ollutta henkilöstöään ja hanketta edesauttaneita kumppaneita! Lisätietoja: HyviS-hanke.fi LUE LISÄÄ TARINOITA VASTUULLISESTA OSUUSTOIMINNASTA:

4 LAHDEN SOKOKSEN KATUTASO UUDISTUU Huhtikuu on lahtelaisille keskustan ystäville odotettu, sillä torilla käynnissä olevat työt tulevat viimein päätökseen. Sokos Lahtikin valmistautuu tulevaan, ja katutasoa remontoidaan parhaillaan. Avajaisia vietetään Tavaratalon lisäksi uudistuvat ravintola ja alakerrassa sijaitseva S-market. Tavoitteena on houkutteleva, nykyaikainen ja entistä palvelevampi kokonaisuus. Sokos Lahden katutasolle remontti tarkoittaa melkoista muodonmuutosta. Kaikki kalusteet uudistuvat ja ilme muuttuu, samoin myymälän värit. Lisäksi meille tulee uudet kerrosopasteet ja iso videonäyttö. Tähtäimessä on raikas ja asiakkaille selkeä myymäläilme, tavaratalonjohtaja Saija Vuorinen kuvailee. MUUTOKSIA JA UUSINTA UUTTA Uudet kalusteet tarkoittavat uusia käytävien paikkoja, ja muitakin muutoksia on luvassa. Esimerkiksi S-Pankki-piste palvelee jatkossa pankkiasioissa, lipunmyynti ja veikkaus siirtyvät luontevasti kioskiin. Myös asusteet ja laukut löytyvät jatkossa katutasosta, samoin kauneudenhoitoon liittyvät pienlaitteet kuten kihartimet. Eniten uutta on luvassa juuri kauneuden ja kosmetiikan tuotealueelle. Tuoksusaarekkeemme tulee olemaan jotain ihan erilaista. Siinä tuoksut pääsevät upeasti esille ja asiakkaiden on niihin helppo tutustua. Luonnonkosmetiikkaan on uudistuksessa panostettu myös paljon. Se on ehdottomasti yksi nousevista trendeistä, jolle halusimme antaa kunnolla tilaa. Merkit tulevat näyttävään esillepanoon, ja ne on jatkossa entistä helpompi löytää, Saija Vuorinen kertoo. Uudistusten tavoite onkin tarjota asiakkaille heitä entistä paremmin palvelevia ratkaisuja. Henkilöstömme odottaa innolla avajaisia. Toivomme, että ihmiset löytävät keskustaan takaisin, tulevat viettämään tänne aikaansa ja nauttivat keskustan palveluista.

5 ITSE TEHTYÄ UUDESTA KAHVILA-RAVINTOLASTA Sokoksen katutasossa sijaitseva ravintola saa huhtikuussa sekin kevyen kohennuksen ilmeeseensä, mutta erityisen suuren remontin tuotteistukseensa. Näyttävin uutuus tulee olemaan salaattibaari, jossa kokoamme annoksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Pitsauunitkin on tilattu, ja uudesta kahvila-ravintolasta saa jatkossa pannupitsoja, kertoo ravintolapäällikkö Jani Koikkalainen. Lounasta tarjoillaan tutusti, ja uudelta à la carte listalta löytyy muun muassa leikkeitä ja koreja. Ihan kaikkea ei jutuntekohetkellä paljasteta, ja esimerkiksi nimi on vielä salaisuus. Itse tehtyyn tulemme satsaamaan paljon, myös kahvilan vitriinituotteiden puolella. Ja henkilökohtainen palvelu tulee luonnollisesti olemaan tärkeä asia. Tavoittelemme monenlaisia ikäryhmiä houkuttelevaa ravintolaa, joka istuu Sokoksen asiakaskunnan tarpeisiin, Jani Koikkalainen kuvailee. NYKYAIKAINEN JA HERKULLINEN RUOKA- KAUPPA Alakerrassa sijaitseva S-market on monien lahtelaisten suosikkikauppa. Marketpäällikkö Petri Koski kuvailee uudistuvaa myymälää toimivaksi. Herkku- ja palvelutiskimme yhdistyvät yhdeksi linjastoksi. Leipomo uudistuu ja siirtyy entisen hedelmä-vihannesosaston paikalle leipäosastomme kanssa. Muitakin muutoksia tulee. Tärkeä parannus ovat kaksi uutta sisäänkäyntiä, joiden ansiosta asiointi on mahdollista tehdä entistä nopeammin. Myös pikakassat ovat tulossa myymälään kevään aikana, hän kertoo. Myymälän kaikki kalusteet vaihdetaan remontissa uusiin. Uudet kalusteet tulevat olemaan matalampia, mikä avartaa myymälää paljon. Saamme näin myös valoisuutta lisää. Tavoittelemme entistä viihtyisämpää, herkullista ja palvelevaa, nykyaikaista myymälää. Odotamme todella innolla tämän esittelemistä asiakkaille, Petri Koski summaa.

6 Avaamme Sokos Lahden 1. kerroksen uudistettuna to Tervetuloa tutustumaan uudistettuun kauneuden maailmaan sekä kevään trendeihin että ihastuttaviin muotiuutuuksiin naistenja miesten pukeutumisen osastoille 2. krs. Uutta! Ajanvaraus Hyvä Olo hoitolaan / parturi-kampaamoon osoitteessa: ajanvaraus-sokos.fi/lahti SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su 12-18

7 Avajaisissa esittelyjä, näytöksiä, etuja ja kilpailuja! NURMI POP UP MYYNTI ALKAEN Naisten osastolla 2.krs. Nurmi on läpinäkyvä vaateyritys Lahdesta. Nurmi luo vaatteita ja asusteita, joissa selkeälinjainen ja ajaton design kulkee käsi kädessä vastuullisen tuotannon kanssa. Kaikki malliston tuotteet ovat ekologisia ja eettisiä koko elinkaaren osalta ja niiden tuotantoprosessi on läpinäkyvä. LAUANTAINA KLO Anne Kukkohovi esittelemässä Supermood ekokosmetiikkasarjaa. Lisätietoja tapahtumista vko 15 alkaen ja NESPRESSO POP UP -KAHVIMAISTATUSPISTE krs. Avausviikon huipputarjouksena laadukas Inissia-kahvikone 69 (norm. 99 ) sekä minkä tahansa Nespresso-kahvikoneen ostajalle 50 euron arvosta kahvia kaupan päälle. SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su 12-18

8 KAMPAAMOTUOTTEITA HUIPPUHINTAAN! Tervetuloa suureen hiustapahtumaan tutustumaan viimeisimpiin hiustrendeihin ja upeisiin etuihin Sokoksiin, Emotioneihin ja verkkokauppaan. Saat ammattilaisten opastusta ja 40 %:n alennuksen laajasta kampaamotuotevalikoimasta. Kampaamoetuja ja lisätietoja tapahtumasta beautynews.fi Kampaamoalan huipputuotteita 40% #hiustenhellimisviikko VOITA VUODEN HIUSTENHOITOTUOTTEET! Osallistu kilpailuun osoitteessa beautynews.fi ja voita 500 euron arvoinen Schwarzkopfhiustenhoitotuotepaketti. OSIS+ Freeze -voimakas hiuskiinne 300 ml Session -erittäin voimakas hiuskiinne 300 ml 8,35/kpl (13,90) 27,83/l (46,33/l) Color Save Microlight -väriä lukitseva sampoo 250ml 14,95 (24,90) 59,80/l (99,60/l) Luxe Oil -hemmotteleva hoitoöljy 100ml 16,75 (27,90) 167,50/l (279, /l) BC BONACURE Moisture Kick -kosteuttava sampoo 250 ml 10,15 (16,90) 40,60/l (67,60/l) Moisture Kick -kosteuttava hoitosuihke 200 ml 10,75 (17,90) 53,75/l (89,50/l) Bio+ Special- tai Balance-sampoo 200 ml 9,70/kpl (16,20) 48,50/l (81, /l) OSTA VERKOSTA. NOUDA MYYMÄLÄSTÄ 0 SOKOS.FI SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su EMOTION GOODMAN ma-pe 9-21 la 9-18 su FORSSA, TIIRIÖ, RIIHIMÄKI JA SYKE ma-pe la su suljettu HIUSTENMUOTOILULAITTEIDEN ESITTELY SOKOS LAHDESSA LA KLO 10-17

9 EMOTION TÄYTTÄÄ 15 VUOTTA TULE MUKAAN KAUNEUDEN JUHLAAN! Viisitoista vuotta sitten avattiin Suomen ensimmäinen Emotion-myymälä Haminaan. Nyt myymälöitä on jo 33 ja Emotion on Suomen suurin kosmetiikkaketju! Juhlaviikolla hemmottelemme asiakkaitamme synttäritarjouksilla ja myymälöissä on luvassa paljon ihania yllätyksiä. Syntymäpäivänä kaikissa myymälöissä kahvitarjoilu! Tervetuloa juhlimaan synttäreitä kanssamme! PALJON SYNTTÄRITARJOUKSIA! 15,- /kpl L ORÉAL PARIS Color Riche Le Vernis Top Coat -päällyslakat UUSI SÄVY LUMENE Time Freeze Kiinteyttävä Pikakaunistaja 30 ml (24,90) L ORÉAL PARIS Double Extension -ripsivärit (21,90) 3 kpl 15,- (19,50) CLINIQUE Test the Best Superdefense CC-voide 15 ml Age Defense BB-voide 15 ml 8,90 /kpl 2 kpl 15,- WE CARE ICON Valokynä tai Irtopuuteri (17 19,80) ESCADA Joyful EdP 30 ml 45,90 (59,90) CLARINS Hydraquench Tinted Moisturizer -Sävyttävä päivävoide 50 ml 23, (38, ) 460, /l (760, /l) Seuraa Emotionia facebokissa ja instagramissa, niin kuulet ensimmäisenä eduista ja uutuuksista myymälöissämme! #sokosemotion SYNTTÄRITARJOUKSET VOIMASSA MYÖS SOKOS LAHDESSA! SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su EMOTION GOODMAN ma-pe 9-21 la 9-18 su FORSSA, TIIRIÖ, RIIHIMÄKI JA SYKE ma-pe la su suljettu

10 S-Etukortilla huhtikuussa kaikki normaalihintaiset Vallila Interior VERHOT JA MATOT 20% SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su 12-18

11 VIIKONLOPPU TÄYNNÄ ETUJA MIEHILLE TERVETULOA Päivitä tyylisi miesten viikonlopun tarjoamia etuja hyödyntäen. Löydät uudet ideat ja laadukkaat merkit parhaaseen hintaan. Mukavaan ja hyvin istuvaan asukokonaisuuteen kannattaa satsata niin töitä kuin vapaa-aikaa ajatellen. Miltä Sinä haluat näyttää tänä keväänä? Kaikki normaalihintaiset Lumenen Men tuotteet 25% S-Etukortilla kaikki normaalihintaiset miesten housut 20% S-Etukortilla kaikki normaalihintaiset miesten jalkineet 20% SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su 12-18

12 PÄÄSIÄISEN VIETTOON S-MARKETIN KAUTTA 9 90 /kg Rainbow KARITSAN PAISTI maustettu, n. 1,2 kg Uusi -Seelanti Kymppi-Mämmi Kinder MÄMMI pakaste 700 g (2,70/kg) YLLÄTYSMUNA 20 g (42,50/kg) SUKLAA- RUUKKU- NARSISSI 12 cm Hinnat voimassa la asti.

13 Meidän Prismassa SATSASIMME HYVÄÄN TYÖELÄMÄÄN Hämeenmaan Prisma-ketju työllistää yli 600 kanta- ja päijäthämäläistä viidessä myymälässään. Vuonna 2014 investoimme Hämeenlinnan ja Riihimäen Prisman laajennuksiin, mutta uusien seinien ja lattiapintojen lisäksi Prismoissa satsattiin myös henkilöstön hyvinvointiin. Uudistimme muun muassa jokaista prismalaista koskevaa tulospalkitsemisjärjestelmäämme entistä palkitsevammaksi. Lisäksi Prismoissamme käytiin yli 70 työkykyneuvottelua paremman työelämän nimissä. Yksi työn mukautuksen avulla motivaationsa löytäneistä prismalaisista on kuvassa hymyilevä Titta. Titta työskentelee Hämeenlinnassa ja palvelee keskimäärin 250 osuuskaupan omistajaa työvuoronsa aikana. Iso osa heistä on vakioasiakkaita, jotka käyvät vain hänen kassalla. Heistä Titta on työssään kaikkein onnellisin. LAHTI LAUNE LAHTI HOLMA FORSSA RIIHIMÄKI HÄMEENLINNA AVOINNA: MA PE 8-21 LA 8-18 SU 12-18

14 OMISTAJAPÄIVÄT S-ETUKORTILLA KAIKKI KÄYTTÖTAVARATUOTTEET - 15% Niin kauan kuin tavaraa riittää, tuotteille ei varauksia tai ennakkomyyntiä. Etu ei koske: tilausmyyntituotteita, elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, tupakointi- ja alkoholituotteita, vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä eikä Prepaid-kortteja. Osuuskauppa Hämeenmaan Prismojen ilmoitukset netissä mainokset.hameenmaa.fi PERJANTAIN LEHTI-ILMOITUKSET ovat luettavissa jo torstaina klo 16 alkaen ALKUVIIKON NETTI-ILMOITUS on luettavissa maanantaina klo 7 alkaen

15 UUDISTA KOTISI! NÄIN TOIMII TIKKURILAN VÄRITAKUU Haluamme tehdä värinvalinnasta sinulle helpompaa antamalla alla mainituille tuotteille Väritakuun. Jos ensimmäisellä kerralla käytetty Tikkurilan värisävy ei miellytä, Tikkurila maksaa uudelleenmaalaukseen ostettujen maalituotteiden kauppahinnan. Väritakuu koskee Tikkurilan Harmony-, Joker-, Luja- ja Remontti-Ässä-sisäseinämaaleja, jotka on sävytetty Tikkurilan Tunne Väri -värikartan mukaan Tikkurilan sävytyskoneilla. Hyvityksen hoitaa Tikkurila. KYSY LISÄÄ MYYJÄLTÄ! Tikkurila Harmony 2,7 l Valkoinen akrylaattilateksimaali. Sisämaalaukseen kuivissa tiloissa. Soveltuu mm. betoni- ja kipsilevypinnoille. Ei oville. Riittoisuus 7-12 m²/l. Täyshimmeä. Vesiohenteinen (15,89/l) Tikkurila Luja 20 2,7 l Valkoinen erikoisakrylaattimaali. Seinä ja kattopintojen maalaukseen märkätiloissa. Soveltuu mm. betoni- ja kipsilevypinnoille. Riittoisuus 5-8 m²/l. Puolihimmeä. Vesiohenteinen (18,48/l) MAALIEN SÄVYTYS ERILLISEN HINNASTON MUKAAN Tikkurila Remotti-Ässä 2,7l Valkoinen akrylaattilatekstimaali. Seinien ja kattojen sisämaalaukseen. Erityisesti usein pesua vaativiin kohteisiin. Riittoisuus 7-12 m²/l. Puolihimmeä. Vesiohenteinen Tikkurila Remontti-Ässä 7,2 l (10,40/l) Tikkurila Joker 2,7 l Valkoinen akrylaattimaali. Seinien ja kattojen sisämaalaukseen. Soveltuu mm. betoni- ja kipsilevypinnoille. Riittoisuus 7-12 m²/l. Silkinhimmeä. Vesiohenteinen (14,04/l) (12,93/l) Tikkurila (9,43/l) LAHTI LAUNE LAHTI HOLMA FORSSA RIIHIMÄKI HÄMEENLINNA AVOINNA: MA PE 8-21 LA 8-18 SU 12-18

16 HÖYRYLLÄ PUHTAAKSI Joka kodin tehopuhdistaja Puhdas koti ilman haitallisia pesuaineita Höyrypuhdistimen ansiosta se on mahdollista. Höyryn puhdistava voima irrottaa tehokkaasti lian ja rasvan kotisi kovista pinnoista ja saavuttaa hankalat nurkat ja katveet, joihin tavallisella rätillä et ylety. Höyryllä puhdistaminen on ekologista ja hygieenistä. Kärcher WV2 Premium Ikkunankuivain Akkukäyttöinen, imevä ikkunankuivain, joka kuivaa puhdistetun pinnan jälkiä jättämättä. Kompakti, kevyt ja helppokäyttöinen Kärcher SV7 Imevä höyrypuhdistin Imurin ja höyrypuhdistimen yhdistelmä pesee, imuroi ja kuivaa samanaikaisesti. Hygieenistä puhtautta ilman kemikaaleja Kärcher SC1 Premium Floor Höyrypuhdistin Nopeasti käyttövalmis ja helppo pitää käsillä päivittäisiä askareita varten. Lattiavarustuksen kanssa sitä voi käyttää höyrymoppina Kärcher SC1 Premium Höyrypuhdistin Nopeasti käyttövalmis ja helppo pitää käsillä päivittäisiä puhdistusaskareita varten Kärcher SC3 Premium Höyrypuhdistin Luotettava höyrypesuri peruskäyttöön. Comfort-lattiasuutin kohentaa käyttömukavuutta ja tekee tarkkaa jälkeä Kärcher SC4 Premium Höyrypuhdistin Tehokäyttäjän höyrypesuri kodin suursiivoukseen. Kaksi säiliötä ja pikatäyttö mahdollistavat pitkät käyttöjaksot ilman turhia keskeytyksiä Kärcher SE 6100 Tekstiilipesuri Tekstiilipesuri kodin tekstiilipintojen puhdistamiseen: matot, sohvat, auton penkit yms. Pesuri suihkuttaa vesipesuaineliuoksen pestävään pintaan ja imuroi sen heti tehokkaasti pois Osuuskauppa Hämeenmaan Prismojen ilmoitukset netissä mainokset.hameenmaa.fi PERJANTAIN LEHTI-ILMOITUKSET ovat luettavissa jo torstaina klo 16 alkaen ALKUVIIKON NETTI-ILMOITUS on luettavissa maanantaina klo 7 alkaen

17 JOPOLLA KEVÄTKADUILLE Jopo on klassikko! Vuonna 1965 markkinoille tullut Jokaisen Polkupyörä kuuluu jo useamman sukupolven nuoruusmuistoihin, eikä legenda osoita väsymisen merkkejä. Rennon designin suosio tuntuu päinvastoin vain kasvavan vuosi vuodelta! MUISTA KYPÄRÄ! Prismoissa laaja pyöräilykypärävalikoima, josta löytyy jokaiselle sopiva malli. Helkama Jopo Cruiser Polkupyörä 26 1-vaihteinen Helkama Jopo 24 1-vaihteinen.Useita eri värejä. Värit vaihtelevat myymälöittäin LAHTI LAUNE LAHTI HOLMA FORSSA RIIHIMÄKI HÄMEENLINNA AVOINNA: MA PE 8-21 LA 8-18 SU 12-18

18 PYÖRIÄ KOKO PERHEELLE Jupiter-pyörämerkin polkupyörät on suunniteltu suomalaisten tarpeisiin sopiviksi. Mallistosta löytyy pyöriä niin lapsille, nuorille kuin aikuisille. Jupiter Vienna Polkupyörä 28 3-vaihteinen Jupiter Highway Polkupyörä tai 21-vaihteinen Jupiter Classic Polkupyörä 28 3-vaihteinen Jupiter Magnum Polkupyörä 26 7-vaihteinen Helkama Ilona Polkupyörä 28 3-vaihteinen Jupiter Apex Polkupyörä 27,5 21-vaihteinen Jupiter Raptor Polkupyörä vaihteinen Crescent Smyge/Klinte Polkupyörä 28 7-vaihteinen Osuuskauppa Hämeenmaan Prismojen ilmoitukset netissä mainokset.hameenmaa.fi PERJANTAIN LEHTI-ILMOITUKSET ovat luettavissa jo torstaina klo 16 alkaen ALKUVIIKON NETTI-ILMOITUS on luettavissa maanantaina klo 7 alkaen

19 MUISTA KYPÄRÄ! Prismoissa laaja pyöräilykypärävalikoima, josta löytyy jokaiselle sopiva malli. Jupiter Cross/Lovely Polkupyörä 20 vaihteeton Jupiter Solace Polkupyörä 24 3-vaihteinen vaihteinen 329,00 Jupiter Lazer Polkupyörä 24 3-vaihteinen vaihteinen 299,00 Jupiter Nimbus Polkupyörä 20 3-vaihteinen Jupiter Poppy Polkupyörä 20 3-vaihteinen Jupiter Spark Potkupyörä Jupiter Cross/Lovely Polkupyörä 12 Apupyörät ja työntökahva LAHTI LAUNE LAHTI HOLMA FORSSA RIIHIMÄKI HÄMEENLINNA AVOINNA: MA PE 8-21 LA 8-18 SU 12-18

20 Täydellinen tauko antaa energiaa abcasemat.fi KEITTIÖMESTARIN POSSUA 9 90 Ilman S-Etukorttia 13,90 KAHVI & TALON RAHKAWIENERI 2 90 Ilman S-Etukorttia 4,95 Tarjoukset voimassa ABC Renkomäki Lahti, avoinna 24h ABC Tiiriö Hämeenlinna, avoinna 24h ABC Kivimaa Lahti, avoinna 6 24 ABC Savikukko Hollola, avoinna 6 24 ABC Forssa avoinna 6 24 ABC Heinola avoinna 6 24 ABC Nastola avoinna 6 24 ABC Riihimäki avoinna 6 24 ABC Tuulos avoinna 6 24 ABC Padasjoki avoinna 6 24

21 ABC Heinolaan avattu UUSI SALE abcasemat.fi Paransimme ABC Heinolan palveluita ja laajensimme valikoimaa. Tervetuloa ostoksille uuteen Sale Heinolaan ABC:lle! Fazer Jumbo Makeispussit 400 g ,47/kg Valio Arkijuusto 1,25 kg 4,66/kg Kotimaista Puolikarkea vehnäjauho 2 kg ,50/kg Kotimaista Broilerin fileesuikaleet 350 g ,54/kg Tykkää meistä Facebookissa facebook.com/salehameenmaa Hinnat voimassa Hämeenmaan Saleissa

22 Viikonloppu kuuluu kanalle & kavereille! Koko VIIKONLOPUN perjantaista klo 15 alkaen Grillattua kananpoikaa, kuorrutettuja ja maustettuja siipiä. Lisäksi caesarsalaattia ja paljon erilaisia lisukkeita. Huhtikuu 2015 MEGA-ATERIA 7 95 Etu voimassa Osuuskauppa Hämeenmaan toimipaikkojen Hesburgereissa S-Etukortilla tai Hesburgerin Bonuskortilla. Syöminen on osa arkea, se on ainoa nautintoaine, joka on myös välttämättömyys. HYVÄÄ ja Osuuskauppa Hämeenmaan PizzaBuffat: Prisma Holma Lahti Prisma Laune Lahti Prisma Hämeenlinna Prisma Forssa Prisma Riihimäki presso.fi Kuningatarmurupulla & kahvi 3,90 S-Etukortilla Tuore kahvi tekee ihmeitä. Voimassa Ilman S-Etukorttia hinnaston mukaan. OSUUSKAUPPA HÄMEENMAAN HESBURGERIT: Prisma Holma Lahti Prisma Laune Lahti Sokos Lahti Prisma Forssa Prisma Hämeenlinna Prisma Riihimäki Kauppakeskus Goodman Kevään juhlahetkiin Kuohuviinipullo 75 cl. Etu voimassa Ei voi yhdistää muihin etuihin. S-Etukortilla 1590 norm.29,90 Tykkää meistä! Etuja & uutisia. Rosso Lahti, Aleksanterinkatu 16, Lahti Rosso Hämeenlinna, Sibeliuksenkatu 3, HML Nykymääräisellä matkustamisella ja tiedonkululla lähes jokainen saa uusia makunautintoja yhä helpommin, trendejä tulee ja tulee, jokunen menee. Osa on kertausta, retroa, osa uutta. Pysyvää on syömisen tarve ja yleisesti ottaen ihmiselle myös merkitsee jotain se, minkälaista ruokaa suuhunsa laittaa. Ruoan kemiallinen koostumus kiinnostaa yhä useampia, ja niin kutsuttuja terveydellisiä trendejä syntyy kuin itiöemiä kosteikkoon. Kansanosa seuraa aminohappoketjujen tai flavonoidien määrää ja hiilihydraattien imeytymisnopeuksia. Sellainen ruoka on mielestäni hyvää ruokaa ja siitä tulee hyvä olo. Maukas ruoka on mitä tahansa, mikä kutkuttaa makuhermoja tai mielikuvitusta tavalla tai toisella. Tosin minulle ruoka on myös jaloin taidemuoto, taide kaikille aisteille. Maukkaasta ruoasta tulee hyvä mieli. Juoma- ja ruokakulttuurit ja -tavat ovat olleet jo pitkään ainakin länsimainen suosikkiharrastus. Osittain siksi, että siitä kaikilla on ja saa olla mielipide. Syöminen on osa arkea, se on ainoa nautintoaine, joka on myös välttämättömyys. Trendi-sana pitää sisällään sen, että suosio tulee ja menee, oli kyse sitten terveydellisistä näkemyksistä tai nautinnosta. On myös ruokakulttuureita, jotka ovat saaneet maailmanlaajuisen suosion ja säilyttäneet sen vähintään vuosikymmenien ajan. Monipuolinen italialainen tai japanilainen keittiö, ranskalaisesta puhumattakaan, ovat saavuttaneet maailmanlaajuisen pysyvän suosion. Edellisiä klassikkoja yhdistää ruoan peruslähtökohtana käytettävät laadukkaat raaka-aineet ja perinteiset tekniikat, mutta ennen kaikkea hyvä maku. Eivät suinkaan rasvahappokoostumukset tai saantisuositukset. Viime aikojen suurtrendinä Suomessa voidaan pitää lähiruokabuumin lisäksi street foodia. Katuruokaa, kadulta ostettua, kadulla syötävää tai ravintolassa valmistettua ruokaa, joka on saanut vaikutteet perinteisestä katuruoasta.

23 365 hyvää syytä tulla Sokos Hotelliin, N o 152: 365 hyvää syytä tulla Sokos Hotelliin, N o 114: MAUKASTA Mieltä virkistävä TEATTERI MATKA Chicago Lahden kaupunginteatterissa. Teatteri-majoituspaketti pe ja la esityspäivinä. alk. 91 /hlö/vrk/2 hh:ssa PÄÄSIÄISEN EDULLISET HINNAT alk. 65 /2hh/vrk Maailmalla streettinä voidaan pitää vaikkapa saksalaista pita-kebabia tai thaimaalaisia satamakadulla paistettuja chilirapuja, unohtamatta ikiklassikko fish&chipsejä. Mikä olisi suomalaisinta katuruokaa? Snägärisafkaa, kioskiranskalaiset, jotka uivat sinapin ja kurkkurelishin seasta kohti nauttijan vinossa olevaa kravattia? Lahtelaiset ovat ylpeitä lihamukistaan, mukillisesta lihaa ja mausteita. Itsekin olen tähän soppaan sormeni pistänyt ja tuonut oman näkemykseni kadulta Bistroon. Matkalla kertakäyttöpahvimuki vaihtui posliiniin ja kebab häränrintaan. Lahes. Street food ei ole uusi asia. Pienessä ajatusleikissä katuruokia on ollut jo ennen katuja. Suomi edustaa komeasti tässä leikissä. Intiaanien kuivalihaa tai ranskalaista pateeta väheksymättä, kyllä matkamiehen repussa mukana kulkenut kalakukko ja varsinkin tuokkosellinen energiapitoista mämmiä ovat kulkuruokana jo säilyvyytensä vuoksi vailla vertaa. Usein kopista tai ravintolasta ostetun ruoan tarkoitus ei ole olla ensisijaisesti terveellistä, siitä on tarkoitus tulla hyvä mieli. Niiden nautiskelijoiden, jotka tavoittelevat hyvää mieltä ja syövät maukasta, olisi ehkä syytä miettiä toista puolta, tarveruokailu on oma lukunsa. Niiden, jotka syövät hyvin tulisi varmuudella joskus syödä siten, että pysähtyisivät vain nauttimaan aisteillaan, ajattelematta turhia. Kaipaan suomeen kulttuuria, jossa perheet tai ystävät lähtevät illalla ulos syömään ilman kiirettä, keskustellen päivän asioista, nauttien kiireettömyydestä ja ennen kaikkea maukkaasta ruoasta miellyttävässä ravintolassa, kohtuudella ruokajuomia nauttien. Uskon, etten ole ainoa. Sillä tuoreista raaka-aineista ammattitaidolla ja ennen kaikkea rakkaudella valmistettu ruoka on sekä hyvää, että maukasta. Siitä tulee hyvä olo ja hyvä mieli. TUTUSTU JA VARAA: SOKOSHOTELS.FI> TUTUSTU JA VARAA: SOKOSHOTELS.FI> I LL TAKE A PINT WITH MY SUNSHINE Ville Penttilä keittiömestari Ravintola Trattoria, Lahden Seurahuone LAHTI. HÄMEENLINNA

24 Valio Arkijuusto 1,25 kg ,66/kg Kotimaista Broilerin fileesuikaleet 350 g ,54/kg TÄLLÄ KUPONGILLA HUHTIKUUN AJAN HÄMEENMAAN SALEISTA: Valio Voi, normaalisuolainen 500 g 1 00 (2,00/kg) Raj. 1 / talous Kotimaista Puolikarkea vehnäjauho 2 kg ,50/kg Fazer Jumbo Makeispussit 400 g 2 99 TÄLLÄ KUPONGILLA HUHTIKUUN AJAN HÄMEENMAAN SALEISTA: Felix Ketsuppi 1,25 kg ,47/kg 1,59/kg Raj. 1 / talous TÄLLÄ KUPONGILLA TOUKOKUUN AJAN HÄMEENMAAN SALEISTA: Ingman Jogurtit 20 x 200 g, 4 kg 4 00 (1,00/kg) Raj. 1 / talous TÄLLÄ KUPONGILLA TOUKOKUUN AJAN HÄMEENMAAN SALEISTA: Rainbow Vaniljajäätelö 1 l 0 99 Raj. 1 / talous Hinnat voimassa

25 Uutta! Automaa HUOLTOLUOTTO Haluatko helpotusta huoltolaskuun? Maksa huoltosi pienemmissä erissä Automaan huoltoluoton avulla. Rahoituksen myöntää Pohjola Pankki Oyj. Edullinen korko OP-prime + 9,95 %-yksikköä, yhteensä vain 10,70 % (tilanne 02/2015) esim suuruista luottoa maksat kuukausittain pois 66, kun laina-aika on 39kk, todellinen vuosikorko 16,51 % ja luottohinta 2547,92. Ei avausmaksua. Saat kuukauden korotonta maksuaikaa ensimmäisestä ostoksesta alkaen. Laskutus kuukausittain, laskun käsittelymaksu on 5 euroa/kk. Voit saada luottoa jopa 7500 euroa ja minimikuukausierä vain 3,3 % luoton määrästä. Voit maksaa valitsemasi minimierän tai sitä suuremman erän kuukaudessa. Voit myös maksaa koko luoton kerralla pois milloin vain. Rahoitus lasketaan mukaan OP-bonuksia kerryttävään asiointiin. Automaa Lahti Saksalankatu 28, Lahti automyynti varaosat Ford-huolto Monimerkkihuolto Korikorjaamo Aukioloajat: Huolto ja varaosat ma-pe Automyynti ma pe 9 18, la

26 UUSI YARIS HYBRID AQUA. RAJOITETTU ERÄ huippuvarusteltua erikoismallia. Yaris Hybrid AQUA -mallissa mm. AQUA-metalliväri 7 kosketusnäytöllinen Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus peruutuskameralla ja navigaattorilla 15 kevytmetallivanteet Kaksialueinen automaatti-ilmastointi LED-päiväajovalot ja -takavalot Takaspoileri Tummennetut takaikkunat TYYLI HUIPENTAA FIILIKSEN. Hybrid AQUA -erikoismallin tyylikkäät yksityiskohdat huipentavat uuden, hyvin varustellun Yarisin fiiliksen. Saatavana on vain rajoitettu erä 214 /kk sisältäen Winter Pack -varustelun. Aja Yaris Hybrid AQUA meillä! Toyota Finance Finland Oy, esimerkkilaskelma: Yaris Hybrid AQUA auton hinta (sis. toimituskulut 600 ) käsiraha 20 %: rahoitusaika 48 kk korko 1,9 %, ei muita kuluja kk-erät 1-47: 214 /kk viimeinen osamaksuerä 40 %: KSL mukainen luoton hinta todellinen vuosikorko 1,92 %. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja koskee vain uusia asiakastilauksia, joissa on Toyota Finance Finland Oy:n osamaksutarjous. Luoton edellytyksenä on myönteinen luottopäätös ja autovakuutus. Uusi Yaris Hybrid AQUA: autoveroton hinta , arvioitu autovero 2.605,48, toimituskulut 600, kokonaishinta sisältäen toimituskulut ,48. EU-yhdistetty kulutus 3,3 l/100 km, CO2-päästöt 75 g/km. Takuu 3 vuotta/ km, hybridijärjestelmän takuu 5 vuotta/ km, korin puhkiruostumattomuustakuu 12 vuotta. Myyntimiehenkatu 4, LAHTI puh Automyynti ark. 9 18, la Huollon asiakaspalvelu ark Varaosat ark Omistajan käyntikortti

27 NELJÄ RENGASTA KOLMEN HINNALLA! + Huikea kesärengastarjous ja vielä asennus kaupan päälle! Tule käymään niin löydämme sinun autoosi sopivimmat renkaat ja vielä edullisesti. Tarjous voimassa huhtikuun 2015 ajan. Rengassarjan ostajalle Aurauskulmien tarkastus ja korjaus Huollon yhteydessä Ilmastoinnin täyttöhuolto Vain Vesijärven Autosta: Karskimpi kausihoito - Henkilöauton käsinpesu - Carnauba-luonnonvahakäsittely - Kumimattojen pesu - Tuulilasin sisäpesu - Kojelaudan pölyjen pyyhintä 85 Uudesta autosta kirjataan Bonusostoja 2000 euroa. Käytetystä kirjataan 1000 euroa. Huollosta ja varaosista kirjataan ostot täysimääräisenä. Lisätietoja: tai Helletorpankatu 20, Hyvinkää puh Parolantie 65, Hämeenlinna p Automyynti ark. 9 18, la Huollon asiakaspalvelu ark Varaosat ark Turvallista etumatkaawww.nelipyora.fi

(50,-) Kaisla -ruokailuryhmä 6 tuolilla, pöytä 90 x 170 väri valkoinen. (835,-) 8,- Helposti uutta ilmettä työpöydän ö kansiin, oviin, tv-tasoihin ym

(50,-) Kaisla -ruokailuryhmä 6 tuolilla, pöytä 90 x 170 väri valkoinen. (835,-) 8,- Helposti uutta ilmettä työpöydän ö kansiin, oviin, tv-tasoihin ym GLC 220 d 4Matic A Premium Business autoveroton h arvioitu autovero 12 265,90 + toimituskulut 600 = 59 9 1 065 /kk. Käyttöetu 885 /kk. CO 2 -päästöt 129 g/km, EU-kes Mitsubishi L200 -mallisto alk.: autoveroton

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

LÖYDÄT MEIDÄT TÄÄLTÄ SISUSTUKSEN ERIKOISKAUPPAKESKUS LÄHELLÄSI. Vantaa E12 45 Kehä III E75. Vihdintie E18. Kehä I. Kauniainen Itäväylä Helsinki ITIS

LÖYDÄT MEIDÄT TÄÄLTÄ SISUSTUKSEN ERIKOISKAUPPAKESKUS LÄHELLÄSI. Vantaa E12 45 Kehä III E75. Vihdintie E18. Kehä I. Kauniainen Itäväylä Helsinki ITIS SISUSTUKSEN ERIKOISKAUPPAKESKUS LÄHELLÄSI LÖYDÄT MEIDÄT TÄÄLTÄ Vihdintie Vantaa E12 45 Kehä III E75 Kehä I E18 Espoo Kauniainen Itäväylä Helsinki ITIS Expert Lanterna -40% -20% Outlet! -10% -15% Outlet!

Lisätiedot

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA Lämpökäsitelty puu suositellaan aina pintakäsiteltäväksi, koska sävytettypintakäsittely auttaa pintaa säilyttämään kauniin värinsä ja estää säärasitusten

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

puupinnat ulkona KUULLOTTEET PEITTOSUOJAT PUUÖLJYT POHJUSTEET

puupinnat ulkona KUULLOTTEET PEITTOSUOJAT PUUÖLJYT POHJUSTEET puupinnat ulkona KUULLOTTEET PEITTOSUOJAT PUUÖLJYT POHJUSTEET 2 Woodex pitää puusta huolta Ulkona oleva puu tarvitsee suojaa vaihtelevilta sääolosuhteilta. Ja tietenkin kauniin värin, kuultavan tai peittävän.

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi SUPI-SAUNATUOTTEET Löydä oma löylytunnelmasi Supi-sarjan tuotteilla luot saunaasi tunnelmaa ja suojaat sen kauniisti. Samalla saunasi pysyy pitkään helppohoitoisena. Löydä Supi-perheestä monipuoliset tuotteet

Lisätiedot

Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely sisällä ja ulkona

Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely sisällä ja ulkona Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely sisällä ja ulkona Lämpökäsitelty puu suositellaan aina pintakäsiteltäväksi, koska sävytetty pintakäsittely auttaa pintaa säilyttämään kauniin värinsä ja estää sää rasitusten

Lisätiedot

VALTTI SUOJAA JA KAUNISTAA PUUPINNAT

VALTTI SUOJAA JA KAUNISTAA PUUPINNAT VALTTI SUOJAA JA KAUNISTAA PUUPINNAT Aurinko ja kosteus ovat armottomia puupinnoille. Home- ja sinistäjäsienet viihtyvät käsittelemättömillä pinnoilla ja aiheuttavat ikävännäköistä värjäytymistä. Siksi

Lisätiedot

TALVI- PÄIVÄT TALVI LÖYTÖJÄ. Muitta mutkitta

TALVI- PÄIVÄT TALVI LÖYTÖJÄ. Muitta mutkitta TALVI- PÄIVÄT Martinlaakson Ostarilla 27.2. 3.3. TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ Muitta mutkitta Tervetuloa talviostoksille Martinlaakson ostarille! Kyllä nykytalvistakin selviää, kun pistää nenän ulos

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

Paluu juurille. Arctic Finland House

Paluu juurille. Arctic Finland House Paluu juurille Kartiomaisten asumusten historia ulottuu tuhansien vuosien päähän pohjoisille alueille, missä alkuperäiskansojen on täytynyt suojata itseään kylmää vastaan. Lapin alkuperäisasukkaiden erilaisista

Lisätiedot

KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen jälkeen sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen.

KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen jälkeen sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen. OSTOAPU ÄPPLARÖ -ulkokalusteet SUOMI Sopii tyyliisi ja tilaasi Haaveiletko aurinkotuolissa makoilusta parvekkeella? Tarvitsetko pöydän seuraaviin puutarhajuhliin? Kaipaatko säilytystilaa puutarhatyökaluille

Lisätiedot

Tervetuloa vastaanottamaan joulua lauantaina 1.12. Myllypuron Ostarille! Muitta mutkitta

Tervetuloa vastaanottamaan joulua lauantaina 1.12. Myllypuron Ostarille! Muitta mutkitta Joulu on taas, joulu on taas MYLLYPURON OstarilLa! Tervetuloa vastaanottamaan joulua lauantaina 1.12. Myllypuron Ostarille! Muitta mutkitta VILINÄÄ, VILSKETTÄ, RÄTINÄÄ, RÄISKETTÄ Joulu alkaa Ostarilta!

Lisätiedot

22.5-23.5. Perjantaina 10-19 ja lauantaina 10-16

22.5-23.5. Perjantaina 10-19 ja lauantaina 10-16 facebook.com/yamahacentervantaa Tykkää ja voita 200 lahjakortti! 22.5-23.5. Perjantaina 10-19 ja lauantaina 10-16 Soutuveneen ostajalle kaupanpäälle 100 lahjakortti! Veneet & perämoottorit Veneilyvarusteet

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN.

KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN. KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN. Pohjoismaiden laajin laitevalikoima on saanut uuden odotetun hurjimuksen. Uskallatko kokea kesän uutuuslaitteen KINGIn ja 75 metrin vapaapudotuksen?

Lisätiedot

Painepesurit K 5 Premium

Painepesurit K 5 Premium Painepesurit K 5 Premium Pesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Tehokas pesuri monipuoliseen käyttöön. Letkukela pitää korkeapaineletkun järjestyksessä. Vakiovarusteet: Integroitu

Lisätiedot

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA 1 Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely Lämpökäsitelty puu soveltuu ulkona ikkunanpuitteiden ja ovien, ulkoverhousten, puutarhakalusteiden sekä terassien

Lisätiedot

TALVI- PÄIVÄT TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ ESPOONTORILLA 27.2. 3.3.

TALVI- PÄIVÄT TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ ESPOONTORILLA 27.2. 3.3. TALVI- PÄIVÄT ESPOONTORILLA 27.2. 3.3. TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ Tervetuloa talviostoksille Espoontorille! Kyllä nykytalvistakin selviää, kun pistää nenän ulos auringonpaisteella, mutta viihtyy

Lisätiedot

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin kestävyyttä ja tyyliä miellyttävä kävellä ja katsella Kiinnostus puulattioiden öljykäsittelyyn on Suomessa kasvamassa. Suosituimpia kohteita ovat julkiset

Lisätiedot

Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Yleinen kielitutkinto, keskitaso, harjoituksia /

Yleinen kielitutkinto, keskitaso, harjoituksia / RUOKA LÄMMITTELY 1. Mitä teet aamulla ensimmäiseksi? Entä sen jälkeen? 2. Mihin aikaan syöt yleensä aamupalaa / lounasta / päivällistä / iltapalaa? 3. Mitä teet iltapäivällä? 4. Mitä sinä syöt usein? 5.

Lisätiedot

AJANKOHTAISTA. Suomen suurin kodin sisustajan kauppakeskus

AJANKOHTAISTA. Suomen suurin kodin sisustajan kauppakeskus AJANKOHTAISTA Suomen suurin kodin sisustajan kauppakeskus Boknäs laajentaa Toistakymmentä sisustusliikettä, ying, yang, feng shui ja Hong Kong. -Liilassa on kaikki! Boknäs laajentaa parhaillaan Liilassa

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

Kahden kauppa on edullisempi!

Kahden kauppa on edullisempi! Kahden kauppa on edullisempi! 2-pakilla kaksi voittaa! Kun ystäväsi päättää ostaa HomCare-tuotteen, jota myydään myös 2-pakissa, teidän kannattaa sopia kimppatilauksesta. Näin saatte MOLEMMAT haluamanne

Lisätiedot

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23 K 2 PREMIUM HOME Pienen kokonsa ansiosta painepesuri on näppärä käytössä ja vie hyvin vähän säilytystilaa. Varusteet: T 50 terassipesuri, jolla tasopinnat puhdistuvat kätevästi ilman roiskeita, puhditusainetiiviste

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

KOTI SISÄMAALARIN VALINTAOPAS SAUNAT. Valitse oikeat tuotteet kodin pinnoille

KOTI SISÄMAALARIN VALINTAOPAS SAUNAT. Valitse oikeat tuotteet kodin pinnoille KOTI SISÄMAALARIN VALINTAOPAS SAUNAT Valitse oikeat tuotteet kodin pinnoille Maalina onnistuminen VALITSE OIKEAT TUOTTEET KODIN PINNOILLE Kauniisti käsitelty sauna kruunaa kodin. Tästä sisämaalarin valintaoppaasta

Lisätiedot

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä - 1 - Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä Geyser kuumakylpyaltaat sopivat niin matkailukeskukseen, kotipihaan kuin mökillekin. Nauti ulkona kylpemisen ilosta kesät talvet, säällä kuin säällä. Valmistamme ja

Lisätiedot

Kaasugrillit. Mustang Wellington RST Kaasugrilli. Mustang Colorado kaasugrilli

Kaasugrillit. Mustang Wellington RST Kaasugrilli. Mustang Colorado kaasugrilli Tiedotusvälineille Tammikuu 2015 YHTEISÖLLISEEN RUOANLAITTOON: MUSTANG-GRILLIT, -PIHANUOTIO JA -TARVIKKEET Grillaaminen tuo mieleen vain hyviä mielleyhtymiä: aurinkoisia päiviä, herkullisia tuoksuja ruoan

Lisätiedot

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA Lämpökäsitelty puu suositellaan aina pintakäsiteltäväksi, koska sävytetty pintakäsittely auttaa pintaa säilyttämään kauniin värinsä ja estää sää rasitusten

Lisätiedot

kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 olo

kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 olo kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 HAnki ihana olo uutta valoa uutta iloa Unohda kevätväsymys ja nakkaa talviturkki ullakolle, nyt on aika herätä kevääseen. Tule kanssamme viettämään Hyvän Olon teemapäiviä 27.2.

Lisätiedot

PYÖRÄMALLISTO SAAPUNUT PRISMA MIKKOLAAN

PYÖRÄMALLISTO SAAPUNUT PRISMA MIKKOLAAN 2015 PYÖRÄMALLISTO SAAPUNUT PSMA MIKKOLAAN 6995 JUPITER SPARK -POTKUPYÖRÄ Punainen tai sininen Suomessa suunniteltu ensipyörä tasapainoharjoitteluun Käyttäjän pituus 80 1 cm Lokasuojat ja seisontatuki

Lisätiedot

puhtaaksi! nyt matot klikkaa hyviin tarjouksiimme osoitteessa www.alemakasiini.fi retkelle! VAIPAT HYTTYSSAVUN POLTTOALUNEN 15x5 CM HYTTYS- KARKOTTEET

puhtaaksi! nyt matot klikkaa hyviin tarjouksiimme osoitteessa www.alemakasiini.fi retkelle! VAIPAT HYTTYSSAVUN POLTTOALUNEN 15x5 CM HYTTYS- KARKOTTEET ÄÄNEKOSKI ark. 9-20 la 9-18 su 12-18 SUOLAHTI ark. 9-18 la 9-15 VIITASAARI ark. 9-18 la 9-16 SAARIJÄRVI ark. 9-18 la 9-16 LAUKAA ark. 9-18 la 9-16 SIILINJÄRVI ark. 9-18 la 9-16 PIELAVESI ark. 9-18 la 9-14

Lisätiedot

Kekkilä Kompostoiva 160 L. Kekkilä Ekomatic Kuivikekäymälä 110 L. Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg

Kekkilä Kompostoiva 160 L. Kekkilä Ekomatic Kuivikekäymälä 110 L. Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg PIHAPIIRIIN Kompostoiva 160 L Puutarhalannoite 6 kg Nurmikkolannoite 10 kg Duomatic kompostoiva kuivikekäymälä esikompostoi käymäläjätteesi kätevästi kahden sisäastian ansiosta. Toinen astia on käytössä,

Lisätiedot

Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi

Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi Hyvinvoiva Sinä - Kehon ja Mielen vireyttä ja lepoa pe 1.3.- su 3.3.2013 Tervetuloa nauttimaan hyvinvoinnista! Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi Mitä voit saada?

Lisätiedot

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11 K 2 CAR & HOME Kompakti ja näppärä painepesuri on erittäin monipuolisesti varusteltu. vakiona on 4 m paineletku suihkuputki ja rotojet suutin. Autosetti sisältää pesuharjan ja 0,3 l vaahtosuuttimen sekä

Lisätiedot

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26 K 4 Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT kevään uutuuksia & KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT Yrityksesi visuaalinen ilme ja arvot saavat näkyä myös liikelahjoissa. Meidän kauttamme se onnistuu. Voit tilata tuotteet haluamallasi kuvalla kudottuna

Lisätiedot

LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT. 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI

LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT. 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI Yleisiä ohjeita kiukaan valintaan Sauna on suomalaisille paikka, jossa rentoudutaan ja nautitaan. Nautinnon takaamiseksi tulee kiukaan valinnassa

Lisätiedot

Awaus HUONEKORTTI. PVM: 30.7.2010 KOHDE: GREENBUILD OY Soihtutie 12a ja 12b

Awaus HUONEKORTTI. PVM: 30.7.2010 KOHDE: GREENBUILD OY Soihtutie 12a ja 12b 001 TUULIKAAPPI (alakerta) Seinät Saumanauhoitus, tasoitus ja pohjamaalaus 1x. Pintamaalaus, Värisilmä Oy:n Sointu tai Tikkurila Oy:n Harmony. Tikkurilan symphony-värikartasta Lattia Lattiaan asennetaan

Lisätiedot

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 www.gaalakeittiot.fi Kaikkialle kotiin Eteiseen Eteinen on kotisi käyntikortti. Hyvin suunnitellussa eteiskalustuksessa löytyy luontevasti paikka kengille,

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

ACO N o r d i c. ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO kuraritiläjärjestelmät. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön

ACO N o r d i c. ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO kuraritiläjärjestelmät. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön ACO N o r d i c 1 ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön Jätä lika oven ulkopuolelle 2 Ensivaikutelma on aina ratkaisevan tärkeä ja nimenomaan talojen

Lisätiedot

Kotimaista Naudan jauheliha 17 % 400 g (7,48/kg) 2. Pingviini Vaniljakermajäätelö 1 l laktoositon

Kotimaista Naudan jauheliha 17 % 400 g (7,48/kg) 2. Pingviini Vaniljakermajäätelö 1 l laktoositon Kotimaista Naudan jauheliha 17 % 400 g (7,48/kg) 2 99 99 ras. 69 pkt 1 69 Atria Hiillos grillimakkara 400 g (4,23/kg) 75 kg 5 75 Kainuun Kirjolohi Omistajan käyntikortti 95 pkt 2 95 Pingviini Vaniljakermajäätelö

Lisätiedot

PALVELEVA RAUTAKAUPPA

PALVELEVA RAUTAKAUPPA PALVELEVA RAUTAKAUPPA PIHAPIIRIRAKENNUKSET LILLEVILLA GRILLIKATOS 3 LUOMAN PUUTUOTE OY Ulkomitat 3,0 m x 2,8 m Pohja-ala 8,4 m2 Seinävahvuus 45 mm Harjakorkeus 266 cm Katon ala 11,8 m2 Paino 750 kg Sis.

Lisätiedot

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com Kehyskuvasto www.eirikehykset.com 2014 www.eirikehykset.com www.eirikehykset.com Eiri Kehykset Oy Eiri Kehykset Oy on valmistanut laadukkaita valokuvakehyksiä jo 60 vuoden ajan. Tuotteet tehdään suomalaisilla

Lisätiedot

Kiukaat Tuotemallisto 2012. laatua järkevään hintaan!

Kiukaat Tuotemallisto 2012. laatua järkevään hintaan! Kiukaat Tuotemallisto 2012 laatua järkevään hintaan! 1 perinteikäs. Lähes puolen vuosisadan ajan Kota-kiukaat ja -muuripadat ovat tarjonneet ahkerille saunojille laatua järkevään hintaan. Uudet Kota-kiukaat

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

laatua järkevään hintaan! Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012

laatua järkevään hintaan! Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012 laatua järkevään hintaan! Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012 1 perinteikäs. Lähes puolen vuosisadan ajan Kota-kiukaat ja -muuripadat ovat tarjonneet ahkerille saunojille laatua järkevään

Lisätiedot

Pystymalliset HDS 5/11 UX

Pystymalliset HDS 5/11 UX Pystymalliset HDS 5/11 UX Helppokäyttöinen, vaivattomasti liikuteltava kuumavesipesuri perustason pesutehtäviin. Pystymallisena se vie vain vähän lattiatilaa ja on helppo siirrellä ja säilyttää. Valovirtakäyttöinen

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Ravintolatekstiilipalvelut Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen

Lisätiedot

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita.

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sisustussuunnitelmasi Hei, ohessa sisustussuunnitelma teidän uuteen olohuoneeseenne. Tein suunnitelmasta modernin ja nuorekkaan ja sisustuksen

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT. Terassit ja laiturit

MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT. Terassit ja laiturit 2015 MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit SISÄLLYSLUETTELO Niksit...3 Uudet puulattiat... 4 Vanhat puulattiat... 5 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä Tarkista aina lattiapintojen kunto ja tee

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 11. ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit

MAALILINJA NEUVOO 11. ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet puulattiat... 4 Vanhat puulattiat... 5 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä Tarkista aina lattiapintojen kunto ja tee tarvittavat

Lisätiedot

-50 % alennukset jopa. Kaikki laattojen hinnat alennettu ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT

-50 % alennukset jopa. Kaikki laattojen hinnat alennettu ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - Kaikki laattojen hinnat alennettu alennukset jopa -50 % Parasta palvelua rakentajille jo vuodesta 1989 Oman

Lisätiedot

Varaavat elementtitakat

Varaavat elementtitakat Tulisijat 2 TULISIJAT Varaavat REG-takat valmistetaan Suomessa. Ne kaikki ovat CE-merkittyjä tuotteita, joilla on erittäin korkea hyötysuhde 72 90 %. Puhtaasta palamisesta kertoo hyvin pieni häkäpäästö,

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Huoletonta asumista talvipakkasilla

Huoletonta asumista talvipakkasilla J Ä ÄT Y M ÄTÖ N V E S I J O H TO J Ä ÄT Y M ÄTÖ N S U OJA P U T K I Huoletonta asumista talvipakkasilla 12 2010 10002 Uponor Supra Plus -jäätymätön vesijohto Uponor Supra Plus on eristetty ja lämmitetty

Lisätiedot

Houkuttele terassille

Houkuttele terassille Houkuttele terassille 2015 Hyvä kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Roltraden valikoimasta löydät kevään 2015 raikkaimmat ratkaisut kevätterassin ilmeen luomiseen. Materiaalimme ovat laadukkaita

Lisätiedot

Toteuta unelmiesi laituri!

Toteuta unelmiesi laituri! Toteuta unelmiesi laituri! UKM-ponttonit UKM-valmislaituri UK-Muovi Oy www.ukmuovi.fi Kestävä. Vakaa. Kantava. Toimiva. Nopea asentaa. Siisti. Tyylikäs. UKM-laituri Yhdistele laituri vaivattomasti valmiista

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Ulko- ja parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

Huonekortti: Olohuone

Huonekortti: Olohuone Huonekortti: Olohuone Seinämateriaali: 220mm leveä viistosaumainen mäntypaneeli Ikkunaseinä: levytetään, maalataan sävy LUMI Tikkurila 4040 Morsian Lattia/nurkka/ikkuna/ovi listat kaikissa huoneissa, mänty-

Lisätiedot

Painepesurit kotikäyttöön C 100.6

Painepesurit kotikäyttöön C 100.6 C 100.6 -malli sopii hyvin tyypillisiin kodin puhdistustehtäviin kuten kiveyksen, portaiden, auton ja mattojen pesuun. Lisäksi, kun ostat C 100.6-pesurin se on melkein valmis käytettäväksi - sinun tarvitsee

Lisätiedot

SYNTTÄRIT 2,99 %*% + luottosuhteen avaus 190, käsittelymaksu 8,95 /kk, max. 60 kk. Auton ostajalle Applen ipad2 tai autoon 500 :lla varusteita

SYNTTÄRIT 2,99 %*% + luottosuhteen avaus 190, käsittelymaksu 8,95 /kk, max. 60 kk. Auton ostajalle Applen ipad2 tai autoon 500 :lla varusteita ŠKODA Synttärierään eri Škoda-malleja** Auton ostajalle Applen ipad2 tai autoon 500 :lla varusteita kaupan päälle. **Tarjousautot rekisteröitävä ennen 31.3.2012. *Rahoitusesimerkki: Opel Astra 5-ov Enjoy

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Puukomposiitti JUMA-Deck Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä

Lisätiedot

hinta tyrsky 2.-4.10.

hinta tyrsky 2.-4.10. Anna Hintan viedä Syksy tuo taas tullessaan Chydenian hurjan Hintan, jolloin hinnat ovat pohjassa ja talo pullollaan tarjouksia. Nyt kannattaa tykätä Chydeniasta myös Facebookissa. Arvomme joka päivä kaikkien

Lisätiedot

Rakennusmaalit. kansi. Rakennusmaalit ja tasoitteet sisäseiniin ja -kattoihin. Rakennusmaaleja nyt valmissävyssä maalarinvalkoinen (G497)

Rakennusmaalit. kansi. Rakennusmaalit ja tasoitteet sisäseiniin ja -kattoihin. Rakennusmaaleja nyt valmissävyssä maalarinvalkoinen (G497) Rakennusmaalit Rakennusmaalit ja tasoitteet sisäseiniin ja -kattoihin Rakennusmaaleja nyt valmissävyssä maalarinvalkoinen (G497) kansi Laadukkaat, kestävät rakennusmaalit ammattilaisille LUJA Tikkurilan

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC VALOA METREITTÄIN Meillä on useita valaisinvaihtoehtoja metritavarana. Voit valita erilaisten valolistojen ja -nauhojen väliltä. Tämäntyylinen valaistus antaa tasaisen valon ja sen voi asentaa melkein

Lisätiedot

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje. 18.7.2011 Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje. 18.7.2011 Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna Sisältö Yleistä Saunan aamusiivous Saunan iltasiivous Saunanhoitajan tehtävät Yleistä Avain haetaan Rauhaniemestä saunanhoitajalta

Lisätiedot

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi Kompostoivat käymälät MULLIS EDUT JA MAHDOLLISUUDET MULLIS EDUT Valmistettu ruostumattomasta teräksestä Säiliön suuri tilavuus Säiliö piilossa lattian alla Saatavissa useita malleja ja kokoja Saatavissa

Lisätiedot

Kevät tuli Kodin Terraan!

Kevät tuli Kodin Terraan! Kevät tuli Kodin Terraan! HARMAA PIHALAATTA BL-305 300 X 300 MM 1,- Puutarhan ulkomyymälä AVATTU. Tervetuloa! Rainbow 5 säkkiä PUUTARHAMULTA 40L Gjoco PUUÖLJY RUSKEA 3L 10,- 9 Kalkittu ja peruslannoitettu.

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti)

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) 2014-2015 Wc-kalusteet allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät Ovi Largo kiiltävä valkoinen (toimitusmyynti) Muista myös kasaus ja kuljetus! Ovi Royal tammi vaakaviilu

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

laatua järkevään hintaan! Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014

laatua järkevään hintaan! Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 laatua järkevään hintaan! Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 1 perinteikäs. Lähes puolen vuosisadan ajan Kota-kiukaat ja -muuripadat ovat tarjonneet ahkerille saunojille laatua järkevään

Lisätiedot

Matot halutulla designilla.

Matot halutulla designilla. Matot halutulla designilla. Aulamaton tummat ja usein harmaat sävyt ovat luonnollisesti hyviä syksyllä ja talvella, kun matto on kovalla koetuksella. Ulkona on likaista ja jaloissa kantautuu sisälle lunta,

Lisätiedot

10, Kodin Terrassa. Kevään kovimmat tarjoukset. vain neljä päivää! 280 litraa. /4 säkkiä

10, Kodin Terrassa. Kevään kovimmat tarjoukset. vain neljä päivää! 280 litraa. /4 säkkiä Kodin Terrassa Kevään kovimmat tarjoukset vain neljä päivää! torstaista sunnuntaihin 280 litraa PUUTARHAMULTA 70 L Peruslannoitettu ja kalkittu puutarhamulta. Yksittäin 3,95/ säkki.(0,056) 0,043/l 10,

Lisätiedot

KESÄKALUSTE- KUVASTO 2015 KOTI-SIILISTÄ SUURIN KESÄKALUSTEVALIKOIMA

KESÄKALUSTE- KUVASTO 2015 KOTI-SIILISTÄ SUURIN KESÄKALUSTEVALIKOIMA KESÄKALUSTE- KUVASTO 2015 KOTI-SIILISTÄ SUURIN KESÄKALUSTEVALIKOIMA ALE -30% VÄHINTÄÄN Ei koske kotimaisia keinuja SÄÄNKESTÄVÄ SICILIA sohvaryhmäsetti - Sohva Leveys 184 cm / Tuoli 75 cm / Pöytä 150x70

Lisätiedot

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA!

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA! INSPIROIDU SUURIIN JA PIENIIN MUUTOKSIIN KYLPYHUONEESSASI. LUE LISÄÄ SVEDBERGS.FI. VALITSE OIKEA KYLPYHUONE SYKSYLLÄ. SÄÄSTÄT RAHAA! Kaikki tarjoukset voimassa niin kauan kuin varastoa riittää 12/9 6/11

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

K 5 HOME K 5 HOME, 1.180-635.0, 2015-12-11

K 5 HOME K 5 HOME, 1.180-635.0, 2015-12-11 K 5 HOME Tehokas pesuri aktiiviseen kotikäyttöön. Pitkäikäinen, vesijäähdytteinen oikosulkumoottori on taloudellinen, ääneltään hiljainen ja tehokas energiankulutukseensa nähden. Se painaa ilmajäähdytteistä

Lisätiedot

Painepesurit K 2 Premium Home

Painepesurit K 2 Premium Home Painepesurit K 2 Premium Home Kompakti pyörillä varustettu pesuri on kevyt liikutella ja vie vähän säilytystilaa. Kodin puhdistusvarustus mukana. Vakiovarusteet: Puhdistussetti Integroitu suodatin Adapteri

Lisätiedot

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin.

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. LuviaWoodin korkealuokkaisissa tuotteissa yhdistyvät tarkkaan valittu suomalainen puu ja

Lisätiedot

TERVETULOA. Valtran traktoritehtaalle

TERVETULOA. Valtran traktoritehtaalle TERVETULOA Valtran traktoritehtaalle TÄTÄ ON VALTRA YKSILÖLLISIÄ TRAKTOREITA JA PALVELUJA MAAILMAN POHJOISIN TRAKTORITEHDAS SUOSITTU VIERAILUKOHDE Valtran Suomen tehdas sijaitsee Suolahdessa, Keski-Suomessa

Lisätiedot

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh:

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh: KORIKS-FIIBER Hinnasto 2017 Sähköposti: info@koriks.ee Puh: 050 306 3123 www.koriks.fi LASIKUITUISET KYLPYTYNNYRIT Lasikuituiset kylpytynnyrit ovat hygieenisiä ja niiden puhdistus sekä huolto on erittäin

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Pidemmät vuokraukset eri hinnaston mukaan. 24h 7 vrk Viikonloppu pe klo 15 ma klo 9

Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Pidemmät vuokraukset eri hinnaston mukaan. 24h 7 vrk Viikonloppu pe klo 15 ma klo 9 Henkilöautot Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Pidemmät vuokraukset eri hinnaston mukaan. 24h 7 vrk Viikonloppu pe klo 15 ma klo 9 Ryhmä Automalli esim. Henkilöt Matkalaukut 100 km 200 km 2500 km 200 km 500

Lisätiedot

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 SUOJAÖLJYT ULKOKÄYTTÖÖN Kestävää suojaa ulkopinnoille kasviöljyistä SUOJAAVA KUULTOÖLJY Kasviöljypohjainen Suojaava kuultoöljy imeytyy puun avoimeen pintasolukkoon

Lisätiedot

0 99 kg reseptit: Yhteishyvä.fi

0 99 kg reseptit: Yhteishyvä.fi Rainbow Banaanit Costa-Rica Liikkeemme on suljettu Isänpäivänä 8.11. 0 99 kg reseptit: Yhteishyvä.fi Hyvää Isänpäivää! 9 95 9 95 Omistajan käyntikortti 95 kg Apetit Savukirjolohi 800 1600 g 95 kg Norjan

Lisätiedot

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seudun ABC-asemat Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia

Lisätiedot

TAPETIT LAATAT LAMINAATIT PARKETIT

TAPETIT LAATAT LAMINAATIT PARKETIT TAPETIT LAATAT LAMINAATIT PARKETIT 2014-2015 SEINÄLAATAT VAKIOHINTAISET SEINÄLAATTA TRIPOLI, 20 x 30 cm 1,56 m 2 /pkt Kiiltävä 500794766 Matta 500806031 SEINÄLAATTA LUMI, 20 x 40 cm 1,2 m 2 /pkt Kiiltävä

Lisätiedot

Trinity käsinveistetty parketti- ja lankkulattia

Trinity käsinveistetty parketti- ja lankkulattia PARKETTI- JA lankkulattiat Trinity käsinveistetty parketti- ja lankkulattia Trinity lattioiden veistetty tammipinta tehdään käsityönä perinteisellä veistomenetelmällä. Lattioiden veistäminen on ollut vuosisatojen

Lisätiedot

K 5 K 5, 1.180-633.0, 2015-12-11

K 5 K 5, 1.180-633.0, 2015-12-11 K 5 Tehokas pesuri aktiiviseen kotikäyttöön. Pitkäikäinen, vesijäähdytteinen oikosulkumoottori on taloudellinen, ääneltään hiljainen ja tehokas energiankulutukseensa nähden. Se painaa ilmajäähdytteistä

Lisätiedot

Huippuluokan sisämaalit ammattilaisille

Huippuluokan sisämaalit ammattilaisille ammattilaistuotteet Teknoksen uusi TeknosPro-tuotesarja sisältää laadukkaita ja teknisesti edistyksellisiä pintakäsittelyratkaisuja ammattirakentamiseen. TeknosPro kohottaa rakentamisen laatua. Sarjan

Lisätiedot