Pirteää pääsiäistä. SINUN ETUSI Sokoksella ja Emotioneissa Hiusten hellimis viikko LAHJA- KORTTI! MOLEMMILLE LAHJAKSI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pirteää pääsiäistä. SINUN ETUSI Sokoksella ja Emotioneissa Hiusten hellimis viikko 20. 26.4. 20 LAHJA- KORTTI! MOLEMMILLE LAHJAKSI"

Transkriptio

1 Osuuskauppasi ajankohtaisia etuja ja uutisia Huhtikuu 2015 Suosittele omistajuutta kaverillesi MOLEMMILLE LAHJAKSI 20 LAHJA- KORTTI! Lue lisää: hameenmaa.fi Pirteää pääsiäistä SINUN ETUSI Sokoksella ja Emotioneissa Hiusten hellimis viikko Prismoissa omistajapäivät Käyttötavaroista -15% Ota talteen rahanarvoiset etukupongit Saleen.

2 TERVEISIÄ OSUUSKAUPASTASI VUODEN 2014 MYYNTI JA TULOS HYVÄLLÄ TASOLLA Helmikuussa julkaistu tilinpäätöksemme kertoi, että taloudellisen toimintaympäristön haasteista huolimatta Hämeenmaan vuosi 2014 sujui mukavasti. Myynti ja tulos säilyivät hyvällä tasolla, ja Bonusta omistajillemme maksettiin edellisen vuoden malliin. Hyvin sujuneesta vuodesta kiitokset kuuluvat paitsi asiakkaillemme myös henkilöstöllemme, joka on aktiivisesti ideoinut keinoja kulujemme säästämiseksi ja palvelumme parantamiseksi. PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ TEKEMÄSSÄ Työurien pidentämisestä puhutaan paljon. Työnantajalle se tarkoittaa henkilöstön työkyvyn ja motivaation ylläpitämistä. Toisaalta monia huolettaa, unohtavatko yritykset satsata henkilöstöönsä talouden vaikeina vuosina. Yksi Hämeenmaan vuoden 2014 tärkeimmistä hankkeista, HyviS, liittyi juuri työhyvinvoinnin kehittämiseen. Tuskin moni asia on työhyvinvointia tärkeämpää, viettäväthän ihmiset ison osan valveillaoloajastaan työn parissa. Hyvis-hankkeesta voit lukea enemmän viereiseltä sivulta. INVESTOINNIT JATKUVAT SOKOKSEN KATUTASO UUDISTUU Työhyvinvointiin ja palveluverkostoomme tehdyille investoinneille yhteistä on se, että molemmat näkyvät asiakkaille parempana palveluna. Tänä keväänä palvelut ovat parantuneet Riihimäellä, jossa avasimme juuri uuden Sale Karavaanin. Myös Ypäjällä on juhlittu uudistettua myymälää. Seuraavia merkittäviä avajaisia vietetään Lahdessa, kun Sokoksen katutaso uudistuu. Siitä, mitä tuleman pitää, voit lukea seuraavalta aukeamalta. Aurinkoista huhtikuuta, Olli Vormisto toimitusjohtaja AJANKOHTAISTA HUHTIKUUSSA PÄÄSIÄISENÄ PALVELEE ABC ABC-liikennemyymälät palvelevat teillä liikkujia koko pääsiäisen. Pääsiäisen noutopöytä tarjolla pe 3.4. ja ma 6.4. ONNEA EMOTION 15 VUOTTA! Emotion-ketju täyttää huhtikuussa 15 vuotta ja juhlii upeilla synttärieduilla ja yllätyksillä: beautynews.fi UUSIA SALE-MYYMÄLÖITÄ Uusi Sale Karavaani avattu Riihimäellä. Tervetuloa myös uuteen Heinolan ABC:n Saleen!

3 RATKAISUJA HYVÄÄN TYÖELÄMÄÄN Osuuskauppa Hämeenmaa työllisti vuonna 2014 lähes 3000 kanta- ja päijäthämäläistä ja tarjosi kesätöitä yli 1000:lle paikalliselle nuorelle. Osuuskaupan leivissä työskentelee melkoinen joukko, johon Hämeenmaa satsasi vuonna 2014 merkittävästi. Vuoden tärkein hanke, HyviS, poiki yli 700 yhdessä henkilöstön ja kumppaneiden kanssa tuotettua ideaa siitä, miten työnantaja voi tukea henkilöstöä työelämän ja uran käännekohdissa. Pidän ensiarvoisena, että Hämeenmaalla huolehditaan henkilöstöstä, tuetaan työhyvinvointia ja palkitaan onnistumisista. Laajaan pakettiimme kuuluu monenlaista virkistäytymiseen tarkoitetuista liikunta- ja kulttuuriseteleistä koko henkilöstöä koskevaan tulospalkitsemisjärjestelmään. Työkyvyn johtaminen on päivän sana, ja Hämeenmaalla tehdään hurjasti töitä sen eteen, että työntekijämme pysyvät työkykyisinä, Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Susa Nikula kertoo. OMA VÄKI JA KUMPPANIT IDEOIMASSA Yksi vuoden 2014 merkittävimmistä satsauksista oli Hyvisinnovaatiohanke. Sen keskiössä on ollut uusien ideoiden generointi yhdessä henkilöstön, asiantuntijoiden ja kumppaneiden kanssa. Mukana hanketta vetämässä on ollut Susinno Oy ja osarahoittajana toiminut Tekes. Kokemuksia ja käytäntöjä on jaettu laajalle toimijajoukolle. Työpajat olivat todella onnistuneita. Synnytimme yli 700 ideaa hyvästä työelämästä. Niistä jalostettiin pilotteja, joita testasimme Hämeenmaan toimipaikoissa. Osa kokeiluista tuli jäädäkseen, eli saamme niistä osuuskaupalle pysyviä toimintamalleja, Susa Nikula kertoo. IDEOISTA KOHTI TUOTTAVIA TOTEUTUKSIA Pääteemoiksi hankkeessa nousivat ennakointi, työn mukautus ja työnkierto. Jälkimmäiseen liittyneestä uudesta toimintamallista esimerkki ovat HyviS-vaihtarit. Hämeenmaalaisille on nyt vaihtarihaun kautta mahdollisuus päästä kokeilemaan uudenlaista työtä toisessa osuuskaupan toimipaikassa kenties kokonaan toisella toimialalla. HyviS-lähettiläät ovat puolestaan toimipaikoissa työskenteleviä aktiivisia tsemppareita, jotka muistuttavat työkavereitaan työergonomiaan ja hyviin elämäntapoihin liittyvistä asioista, Susa Nikula kertoo. HyviS sai kunniamaininnan Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen ja Henry ry:n Henkilöstöteko 2014 kilpailussa. Olen todella ylpeä siitä, mitä saimme aikaan. Uskomme henkilöstön hyvinvoinnin näkyvän paitsi parempana suomalaisena työelämänä, myös yhä parempana asiakaspalveluna. Työhyvinvointiin investoiminen maksaa itsensä varmasti takaisin. Osuuskauppa Hämeenmaa kiittää HyviS-hankkeessa mukana ollutta henkilöstöään ja hanketta edesauttaneita kumppaneita! Lisätietoja: HyviS-hanke.fi LUE LISÄÄ TARINOITA VASTUULLISESTA OSUUSTOIMINNASTA:

4 LAHDEN SOKOKSEN KATUTASO UUDISTUU Huhtikuu on lahtelaisille keskustan ystäville odotettu, sillä torilla käynnissä olevat työt tulevat viimein päätökseen. Sokos Lahtikin valmistautuu tulevaan, ja katutasoa remontoidaan parhaillaan. Avajaisia vietetään Tavaratalon lisäksi uudistuvat ravintola ja alakerrassa sijaitseva S-market. Tavoitteena on houkutteleva, nykyaikainen ja entistä palvelevampi kokonaisuus. Sokos Lahden katutasolle remontti tarkoittaa melkoista muodonmuutosta. Kaikki kalusteet uudistuvat ja ilme muuttuu, samoin myymälän värit. Lisäksi meille tulee uudet kerrosopasteet ja iso videonäyttö. Tähtäimessä on raikas ja asiakkaille selkeä myymäläilme, tavaratalonjohtaja Saija Vuorinen kuvailee. MUUTOKSIA JA UUSINTA UUTTA Uudet kalusteet tarkoittavat uusia käytävien paikkoja, ja muitakin muutoksia on luvassa. Esimerkiksi S-Pankki-piste palvelee jatkossa pankkiasioissa, lipunmyynti ja veikkaus siirtyvät luontevasti kioskiin. Myös asusteet ja laukut löytyvät jatkossa katutasosta, samoin kauneudenhoitoon liittyvät pienlaitteet kuten kihartimet. Eniten uutta on luvassa juuri kauneuden ja kosmetiikan tuotealueelle. Tuoksusaarekkeemme tulee olemaan jotain ihan erilaista. Siinä tuoksut pääsevät upeasti esille ja asiakkaiden on niihin helppo tutustua. Luonnonkosmetiikkaan on uudistuksessa panostettu myös paljon. Se on ehdottomasti yksi nousevista trendeistä, jolle halusimme antaa kunnolla tilaa. Merkit tulevat näyttävään esillepanoon, ja ne on jatkossa entistä helpompi löytää, Saija Vuorinen kertoo. Uudistusten tavoite onkin tarjota asiakkaille heitä entistä paremmin palvelevia ratkaisuja. Henkilöstömme odottaa innolla avajaisia. Toivomme, että ihmiset löytävät keskustaan takaisin, tulevat viettämään tänne aikaansa ja nauttivat keskustan palveluista.

5 ITSE TEHTYÄ UUDESTA KAHVILA-RAVINTOLASTA Sokoksen katutasossa sijaitseva ravintola saa huhtikuussa sekin kevyen kohennuksen ilmeeseensä, mutta erityisen suuren remontin tuotteistukseensa. Näyttävin uutuus tulee olemaan salaattibaari, jossa kokoamme annoksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Pitsauunitkin on tilattu, ja uudesta kahvila-ravintolasta saa jatkossa pannupitsoja, kertoo ravintolapäällikkö Jani Koikkalainen. Lounasta tarjoillaan tutusti, ja uudelta à la carte listalta löytyy muun muassa leikkeitä ja koreja. Ihan kaikkea ei jutuntekohetkellä paljasteta, ja esimerkiksi nimi on vielä salaisuus. Itse tehtyyn tulemme satsaamaan paljon, myös kahvilan vitriinituotteiden puolella. Ja henkilökohtainen palvelu tulee luonnollisesti olemaan tärkeä asia. Tavoittelemme monenlaisia ikäryhmiä houkuttelevaa ravintolaa, joka istuu Sokoksen asiakaskunnan tarpeisiin, Jani Koikkalainen kuvailee. NYKYAIKAINEN JA HERKULLINEN RUOKA- KAUPPA Alakerrassa sijaitseva S-market on monien lahtelaisten suosikkikauppa. Marketpäällikkö Petri Koski kuvailee uudistuvaa myymälää toimivaksi. Herkku- ja palvelutiskimme yhdistyvät yhdeksi linjastoksi. Leipomo uudistuu ja siirtyy entisen hedelmä-vihannesosaston paikalle leipäosastomme kanssa. Muitakin muutoksia tulee. Tärkeä parannus ovat kaksi uutta sisäänkäyntiä, joiden ansiosta asiointi on mahdollista tehdä entistä nopeammin. Myös pikakassat ovat tulossa myymälään kevään aikana, hän kertoo. Myymälän kaikki kalusteet vaihdetaan remontissa uusiin. Uudet kalusteet tulevat olemaan matalampia, mikä avartaa myymälää paljon. Saamme näin myös valoisuutta lisää. Tavoittelemme entistä viihtyisämpää, herkullista ja palvelevaa, nykyaikaista myymälää. Odotamme todella innolla tämän esittelemistä asiakkaille, Petri Koski summaa.

6 Avaamme Sokos Lahden 1. kerroksen uudistettuna to Tervetuloa tutustumaan uudistettuun kauneuden maailmaan sekä kevään trendeihin että ihastuttaviin muotiuutuuksiin naistenja miesten pukeutumisen osastoille 2. krs. Uutta! Ajanvaraus Hyvä Olo hoitolaan / parturi-kampaamoon osoitteessa: ajanvaraus-sokos.fi/lahti SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su 12-18

7 Avajaisissa esittelyjä, näytöksiä, etuja ja kilpailuja! NURMI POP UP MYYNTI ALKAEN Naisten osastolla 2.krs. Nurmi on läpinäkyvä vaateyritys Lahdesta. Nurmi luo vaatteita ja asusteita, joissa selkeälinjainen ja ajaton design kulkee käsi kädessä vastuullisen tuotannon kanssa. Kaikki malliston tuotteet ovat ekologisia ja eettisiä koko elinkaaren osalta ja niiden tuotantoprosessi on läpinäkyvä. LAUANTAINA KLO Anne Kukkohovi esittelemässä Supermood ekokosmetiikkasarjaa. Lisätietoja tapahtumista vko 15 alkaen ja NESPRESSO POP UP -KAHVIMAISTATUSPISTE krs. Avausviikon huipputarjouksena laadukas Inissia-kahvikone 69 (norm. 99 ) sekä minkä tahansa Nespresso-kahvikoneen ostajalle 50 euron arvosta kahvia kaupan päälle. SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su 12-18

8 KAMPAAMOTUOTTEITA HUIPPUHINTAAN! Tervetuloa suureen hiustapahtumaan tutustumaan viimeisimpiin hiustrendeihin ja upeisiin etuihin Sokoksiin, Emotioneihin ja verkkokauppaan. Saat ammattilaisten opastusta ja 40 %:n alennuksen laajasta kampaamotuotevalikoimasta. Kampaamoetuja ja lisätietoja tapahtumasta beautynews.fi Kampaamoalan huipputuotteita 40% #hiustenhellimisviikko VOITA VUODEN HIUSTENHOITOTUOTTEET! Osallistu kilpailuun osoitteessa beautynews.fi ja voita 500 euron arvoinen Schwarzkopfhiustenhoitotuotepaketti. OSIS+ Freeze -voimakas hiuskiinne 300 ml Session -erittäin voimakas hiuskiinne 300 ml 8,35/kpl (13,90) 27,83/l (46,33/l) Color Save Microlight -väriä lukitseva sampoo 250ml 14,95 (24,90) 59,80/l (99,60/l) Luxe Oil -hemmotteleva hoitoöljy 100ml 16,75 (27,90) 167,50/l (279, /l) BC BONACURE Moisture Kick -kosteuttava sampoo 250 ml 10,15 (16,90) 40,60/l (67,60/l) Moisture Kick -kosteuttava hoitosuihke 200 ml 10,75 (17,90) 53,75/l (89,50/l) Bio+ Special- tai Balance-sampoo 200 ml 9,70/kpl (16,20) 48,50/l (81, /l) OSTA VERKOSTA. NOUDA MYYMÄLÄSTÄ 0 SOKOS.FI SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su EMOTION GOODMAN ma-pe 9-21 la 9-18 su FORSSA, TIIRIÖ, RIIHIMÄKI JA SYKE ma-pe la su suljettu HIUSTENMUOTOILULAITTEIDEN ESITTELY SOKOS LAHDESSA LA KLO 10-17

9 EMOTION TÄYTTÄÄ 15 VUOTTA TULE MUKAAN KAUNEUDEN JUHLAAN! Viisitoista vuotta sitten avattiin Suomen ensimmäinen Emotion-myymälä Haminaan. Nyt myymälöitä on jo 33 ja Emotion on Suomen suurin kosmetiikkaketju! Juhlaviikolla hemmottelemme asiakkaitamme synttäritarjouksilla ja myymälöissä on luvassa paljon ihania yllätyksiä. Syntymäpäivänä kaikissa myymälöissä kahvitarjoilu! Tervetuloa juhlimaan synttäreitä kanssamme! PALJON SYNTTÄRITARJOUKSIA! 15,- /kpl L ORÉAL PARIS Color Riche Le Vernis Top Coat -päällyslakat UUSI SÄVY LUMENE Time Freeze Kiinteyttävä Pikakaunistaja 30 ml (24,90) L ORÉAL PARIS Double Extension -ripsivärit (21,90) 3 kpl 15,- (19,50) CLINIQUE Test the Best Superdefense CC-voide 15 ml Age Defense BB-voide 15 ml 8,90 /kpl 2 kpl 15,- WE CARE ICON Valokynä tai Irtopuuteri (17 19,80) ESCADA Joyful EdP 30 ml 45,90 (59,90) CLARINS Hydraquench Tinted Moisturizer -Sävyttävä päivävoide 50 ml 23, (38, ) 460, /l (760, /l) Seuraa Emotionia facebokissa ja instagramissa, niin kuulet ensimmäisenä eduista ja uutuuksista myymälöissämme! #sokosemotion SYNTTÄRITARJOUKSET VOIMASSA MYÖS SOKOS LAHDESSA! SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su EMOTION GOODMAN ma-pe 9-21 la 9-18 su FORSSA, TIIRIÖ, RIIHIMÄKI JA SYKE ma-pe la su suljettu

10 S-Etukortilla huhtikuussa kaikki normaalihintaiset Vallila Interior VERHOT JA MATOT 20% SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su 12-18

11 VIIKONLOPPU TÄYNNÄ ETUJA MIEHILLE TERVETULOA Päivitä tyylisi miesten viikonlopun tarjoamia etuja hyödyntäen. Löydät uudet ideat ja laadukkaat merkit parhaaseen hintaan. Mukavaan ja hyvin istuvaan asukokonaisuuteen kannattaa satsata niin töitä kuin vapaa-aikaa ajatellen. Miltä Sinä haluat näyttää tänä keväänä? Kaikki normaalihintaiset Lumenen Men tuotteet 25% S-Etukortilla kaikki normaalihintaiset miesten housut 20% S-Etukortilla kaikki normaalihintaiset miesten jalkineet 20% SOKOS LAHTI ma-pe 8-21 la 8-18 su 12-18

12 PÄÄSIÄISEN VIETTOON S-MARKETIN KAUTTA 9 90 /kg Rainbow KARITSAN PAISTI maustettu, n. 1,2 kg Uusi -Seelanti Kymppi-Mämmi Kinder MÄMMI pakaste 700 g (2,70/kg) YLLÄTYSMUNA 20 g (42,50/kg) SUKLAA- RUUKKU- NARSISSI 12 cm Hinnat voimassa la asti.

13 Meidän Prismassa SATSASIMME HYVÄÄN TYÖELÄMÄÄN Hämeenmaan Prisma-ketju työllistää yli 600 kanta- ja päijäthämäläistä viidessä myymälässään. Vuonna 2014 investoimme Hämeenlinnan ja Riihimäen Prisman laajennuksiin, mutta uusien seinien ja lattiapintojen lisäksi Prismoissa satsattiin myös henkilöstön hyvinvointiin. Uudistimme muun muassa jokaista prismalaista koskevaa tulospalkitsemisjärjestelmäämme entistä palkitsevammaksi. Lisäksi Prismoissamme käytiin yli 70 työkykyneuvottelua paremman työelämän nimissä. Yksi työn mukautuksen avulla motivaationsa löytäneistä prismalaisista on kuvassa hymyilevä Titta. Titta työskentelee Hämeenlinnassa ja palvelee keskimäärin 250 osuuskaupan omistajaa työvuoronsa aikana. Iso osa heistä on vakioasiakkaita, jotka käyvät vain hänen kassalla. Heistä Titta on työssään kaikkein onnellisin. LAHTI LAUNE LAHTI HOLMA FORSSA RIIHIMÄKI HÄMEENLINNA AVOINNA: MA PE 8-21 LA 8-18 SU 12-18

14 OMISTAJAPÄIVÄT S-ETUKORTILLA KAIKKI KÄYTTÖTAVARATUOTTEET - 15% Niin kauan kuin tavaraa riittää, tuotteille ei varauksia tai ennakkomyyntiä. Etu ei koske: tilausmyyntituotteita, elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, tupakointi- ja alkoholituotteita, vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä eikä Prepaid-kortteja. Osuuskauppa Hämeenmaan Prismojen ilmoitukset netissä mainokset.hameenmaa.fi PERJANTAIN LEHTI-ILMOITUKSET ovat luettavissa jo torstaina klo 16 alkaen ALKUVIIKON NETTI-ILMOITUS on luettavissa maanantaina klo 7 alkaen

15 UUDISTA KOTISI! NÄIN TOIMII TIKKURILAN VÄRITAKUU Haluamme tehdä värinvalinnasta sinulle helpompaa antamalla alla mainituille tuotteille Väritakuun. Jos ensimmäisellä kerralla käytetty Tikkurilan värisävy ei miellytä, Tikkurila maksaa uudelleenmaalaukseen ostettujen maalituotteiden kauppahinnan. Väritakuu koskee Tikkurilan Harmony-, Joker-, Luja- ja Remontti-Ässä-sisäseinämaaleja, jotka on sävytetty Tikkurilan Tunne Väri -värikartan mukaan Tikkurilan sävytyskoneilla. Hyvityksen hoitaa Tikkurila. KYSY LISÄÄ MYYJÄLTÄ! Tikkurila Harmony 2,7 l Valkoinen akrylaattilateksimaali. Sisämaalaukseen kuivissa tiloissa. Soveltuu mm. betoni- ja kipsilevypinnoille. Ei oville. Riittoisuus 7-12 m²/l. Täyshimmeä. Vesiohenteinen (15,89/l) Tikkurila Luja 20 2,7 l Valkoinen erikoisakrylaattimaali. Seinä ja kattopintojen maalaukseen märkätiloissa. Soveltuu mm. betoni- ja kipsilevypinnoille. Riittoisuus 5-8 m²/l. Puolihimmeä. Vesiohenteinen (18,48/l) MAALIEN SÄVYTYS ERILLISEN HINNASTON MUKAAN Tikkurila Remotti-Ässä 2,7l Valkoinen akrylaattilatekstimaali. Seinien ja kattojen sisämaalaukseen. Erityisesti usein pesua vaativiin kohteisiin. Riittoisuus 7-12 m²/l. Puolihimmeä. Vesiohenteinen Tikkurila Remontti-Ässä 7,2 l (10,40/l) Tikkurila Joker 2,7 l Valkoinen akrylaattimaali. Seinien ja kattojen sisämaalaukseen. Soveltuu mm. betoni- ja kipsilevypinnoille. Riittoisuus 7-12 m²/l. Silkinhimmeä. Vesiohenteinen (14,04/l) (12,93/l) Tikkurila (9,43/l) LAHTI LAUNE LAHTI HOLMA FORSSA RIIHIMÄKI HÄMEENLINNA AVOINNA: MA PE 8-21 LA 8-18 SU 12-18

16 HÖYRYLLÄ PUHTAAKSI Joka kodin tehopuhdistaja Puhdas koti ilman haitallisia pesuaineita Höyrypuhdistimen ansiosta se on mahdollista. Höyryn puhdistava voima irrottaa tehokkaasti lian ja rasvan kotisi kovista pinnoista ja saavuttaa hankalat nurkat ja katveet, joihin tavallisella rätillä et ylety. Höyryllä puhdistaminen on ekologista ja hygieenistä. Kärcher WV2 Premium Ikkunankuivain Akkukäyttöinen, imevä ikkunankuivain, joka kuivaa puhdistetun pinnan jälkiä jättämättä. Kompakti, kevyt ja helppokäyttöinen Kärcher SV7 Imevä höyrypuhdistin Imurin ja höyrypuhdistimen yhdistelmä pesee, imuroi ja kuivaa samanaikaisesti. Hygieenistä puhtautta ilman kemikaaleja Kärcher SC1 Premium Floor Höyrypuhdistin Nopeasti käyttövalmis ja helppo pitää käsillä päivittäisiä askareita varten. Lattiavarustuksen kanssa sitä voi käyttää höyrymoppina Kärcher SC1 Premium Höyrypuhdistin Nopeasti käyttövalmis ja helppo pitää käsillä päivittäisiä puhdistusaskareita varten Kärcher SC3 Premium Höyrypuhdistin Luotettava höyrypesuri peruskäyttöön. Comfort-lattiasuutin kohentaa käyttömukavuutta ja tekee tarkkaa jälkeä Kärcher SC4 Premium Höyrypuhdistin Tehokäyttäjän höyrypesuri kodin suursiivoukseen. Kaksi säiliötä ja pikatäyttö mahdollistavat pitkät käyttöjaksot ilman turhia keskeytyksiä Kärcher SE 6100 Tekstiilipesuri Tekstiilipesuri kodin tekstiilipintojen puhdistamiseen: matot, sohvat, auton penkit yms. Pesuri suihkuttaa vesipesuaineliuoksen pestävään pintaan ja imuroi sen heti tehokkaasti pois Osuuskauppa Hämeenmaan Prismojen ilmoitukset netissä mainokset.hameenmaa.fi PERJANTAIN LEHTI-ILMOITUKSET ovat luettavissa jo torstaina klo 16 alkaen ALKUVIIKON NETTI-ILMOITUS on luettavissa maanantaina klo 7 alkaen

17 JOPOLLA KEVÄTKADUILLE Jopo on klassikko! Vuonna 1965 markkinoille tullut Jokaisen Polkupyörä kuuluu jo useamman sukupolven nuoruusmuistoihin, eikä legenda osoita väsymisen merkkejä. Rennon designin suosio tuntuu päinvastoin vain kasvavan vuosi vuodelta! MUISTA KYPÄRÄ! Prismoissa laaja pyöräilykypärävalikoima, josta löytyy jokaiselle sopiva malli. Helkama Jopo Cruiser Polkupyörä 26 1-vaihteinen Helkama Jopo 24 1-vaihteinen.Useita eri värejä. Värit vaihtelevat myymälöittäin LAHTI LAUNE LAHTI HOLMA FORSSA RIIHIMÄKI HÄMEENLINNA AVOINNA: MA PE 8-21 LA 8-18 SU 12-18

18 PYÖRIÄ KOKO PERHEELLE Jupiter-pyörämerkin polkupyörät on suunniteltu suomalaisten tarpeisiin sopiviksi. Mallistosta löytyy pyöriä niin lapsille, nuorille kuin aikuisille. Jupiter Vienna Polkupyörä 28 3-vaihteinen Jupiter Highway Polkupyörä tai 21-vaihteinen Jupiter Classic Polkupyörä 28 3-vaihteinen Jupiter Magnum Polkupyörä 26 7-vaihteinen Helkama Ilona Polkupyörä 28 3-vaihteinen Jupiter Apex Polkupyörä 27,5 21-vaihteinen Jupiter Raptor Polkupyörä vaihteinen Crescent Smyge/Klinte Polkupyörä 28 7-vaihteinen Osuuskauppa Hämeenmaan Prismojen ilmoitukset netissä mainokset.hameenmaa.fi PERJANTAIN LEHTI-ILMOITUKSET ovat luettavissa jo torstaina klo 16 alkaen ALKUVIIKON NETTI-ILMOITUS on luettavissa maanantaina klo 7 alkaen

19 MUISTA KYPÄRÄ! Prismoissa laaja pyöräilykypärävalikoima, josta löytyy jokaiselle sopiva malli. Jupiter Cross/Lovely Polkupyörä 20 vaihteeton Jupiter Solace Polkupyörä 24 3-vaihteinen vaihteinen 329,00 Jupiter Lazer Polkupyörä 24 3-vaihteinen vaihteinen 299,00 Jupiter Nimbus Polkupyörä 20 3-vaihteinen Jupiter Poppy Polkupyörä 20 3-vaihteinen Jupiter Spark Potkupyörä Jupiter Cross/Lovely Polkupyörä 12 Apupyörät ja työntökahva LAHTI LAUNE LAHTI HOLMA FORSSA RIIHIMÄKI HÄMEENLINNA AVOINNA: MA PE 8-21 LA 8-18 SU 12-18

20 Täydellinen tauko antaa energiaa abcasemat.fi KEITTIÖMESTARIN POSSUA 9 90 Ilman S-Etukorttia 13,90 KAHVI & TALON RAHKAWIENERI 2 90 Ilman S-Etukorttia 4,95 Tarjoukset voimassa ABC Renkomäki Lahti, avoinna 24h ABC Tiiriö Hämeenlinna, avoinna 24h ABC Kivimaa Lahti, avoinna 6 24 ABC Savikukko Hollola, avoinna 6 24 ABC Forssa avoinna 6 24 ABC Heinola avoinna 6 24 ABC Nastola avoinna 6 24 ABC Riihimäki avoinna 6 24 ABC Tuulos avoinna 6 24 ABC Padasjoki avoinna 6 24

21 ABC Heinolaan avattu UUSI SALE abcasemat.fi Paransimme ABC Heinolan palveluita ja laajensimme valikoimaa. Tervetuloa ostoksille uuteen Sale Heinolaan ABC:lle! Fazer Jumbo Makeispussit 400 g ,47/kg Valio Arkijuusto 1,25 kg 4,66/kg Kotimaista Puolikarkea vehnäjauho 2 kg ,50/kg Kotimaista Broilerin fileesuikaleet 350 g ,54/kg Tykkää meistä Facebookissa facebook.com/salehameenmaa Hinnat voimassa Hämeenmaan Saleissa

22 Viikonloppu kuuluu kanalle & kavereille! Koko VIIKONLOPUN perjantaista klo 15 alkaen Grillattua kananpoikaa, kuorrutettuja ja maustettuja siipiä. Lisäksi caesarsalaattia ja paljon erilaisia lisukkeita. Huhtikuu 2015 MEGA-ATERIA 7 95 Etu voimassa Osuuskauppa Hämeenmaan toimipaikkojen Hesburgereissa S-Etukortilla tai Hesburgerin Bonuskortilla. Syöminen on osa arkea, se on ainoa nautintoaine, joka on myös välttämättömyys. HYVÄÄ ja Osuuskauppa Hämeenmaan PizzaBuffat: Prisma Holma Lahti Prisma Laune Lahti Prisma Hämeenlinna Prisma Forssa Prisma Riihimäki presso.fi Kuningatarmurupulla & kahvi 3,90 S-Etukortilla Tuore kahvi tekee ihmeitä. Voimassa Ilman S-Etukorttia hinnaston mukaan. OSUUSKAUPPA HÄMEENMAAN HESBURGERIT: Prisma Holma Lahti Prisma Laune Lahti Sokos Lahti Prisma Forssa Prisma Hämeenlinna Prisma Riihimäki Kauppakeskus Goodman Kevään juhlahetkiin Kuohuviinipullo 75 cl. Etu voimassa Ei voi yhdistää muihin etuihin. S-Etukortilla 1590 norm.29,90 Tykkää meistä! Etuja & uutisia. Rosso Lahti, Aleksanterinkatu 16, Lahti Rosso Hämeenlinna, Sibeliuksenkatu 3, HML Nykymääräisellä matkustamisella ja tiedonkululla lähes jokainen saa uusia makunautintoja yhä helpommin, trendejä tulee ja tulee, jokunen menee. Osa on kertausta, retroa, osa uutta. Pysyvää on syömisen tarve ja yleisesti ottaen ihmiselle myös merkitsee jotain se, minkälaista ruokaa suuhunsa laittaa. Ruoan kemiallinen koostumus kiinnostaa yhä useampia, ja niin kutsuttuja terveydellisiä trendejä syntyy kuin itiöemiä kosteikkoon. Kansanosa seuraa aminohappoketjujen tai flavonoidien määrää ja hiilihydraattien imeytymisnopeuksia. Sellainen ruoka on mielestäni hyvää ruokaa ja siitä tulee hyvä olo. Maukas ruoka on mitä tahansa, mikä kutkuttaa makuhermoja tai mielikuvitusta tavalla tai toisella. Tosin minulle ruoka on myös jaloin taidemuoto, taide kaikille aisteille. Maukkaasta ruoasta tulee hyvä mieli. Juoma- ja ruokakulttuurit ja -tavat ovat olleet jo pitkään ainakin länsimainen suosikkiharrastus. Osittain siksi, että siitä kaikilla on ja saa olla mielipide. Syöminen on osa arkea, se on ainoa nautintoaine, joka on myös välttämättömyys. Trendi-sana pitää sisällään sen, että suosio tulee ja menee, oli kyse sitten terveydellisistä näkemyksistä tai nautinnosta. On myös ruokakulttuureita, jotka ovat saaneet maailmanlaajuisen suosion ja säilyttäneet sen vähintään vuosikymmenien ajan. Monipuolinen italialainen tai japanilainen keittiö, ranskalaisesta puhumattakaan, ovat saavuttaneet maailmanlaajuisen pysyvän suosion. Edellisiä klassikkoja yhdistää ruoan peruslähtökohtana käytettävät laadukkaat raaka-aineet ja perinteiset tekniikat, mutta ennen kaikkea hyvä maku. Eivät suinkaan rasvahappokoostumukset tai saantisuositukset. Viime aikojen suurtrendinä Suomessa voidaan pitää lähiruokabuumin lisäksi street foodia. Katuruokaa, kadulta ostettua, kadulla syötävää tai ravintolassa valmistettua ruokaa, joka on saanut vaikutteet perinteisestä katuruoasta.

23 365 hyvää syytä tulla Sokos Hotelliin, N o 152: 365 hyvää syytä tulla Sokos Hotelliin, N o 114: MAUKASTA Mieltä virkistävä TEATTERI MATKA Chicago Lahden kaupunginteatterissa. Teatteri-majoituspaketti pe ja la esityspäivinä. alk. 91 /hlö/vrk/2 hh:ssa PÄÄSIÄISEN EDULLISET HINNAT alk. 65 /2hh/vrk Maailmalla streettinä voidaan pitää vaikkapa saksalaista pita-kebabia tai thaimaalaisia satamakadulla paistettuja chilirapuja, unohtamatta ikiklassikko fish&chipsejä. Mikä olisi suomalaisinta katuruokaa? Snägärisafkaa, kioskiranskalaiset, jotka uivat sinapin ja kurkkurelishin seasta kohti nauttijan vinossa olevaa kravattia? Lahtelaiset ovat ylpeitä lihamukistaan, mukillisesta lihaa ja mausteita. Itsekin olen tähän soppaan sormeni pistänyt ja tuonut oman näkemykseni kadulta Bistroon. Matkalla kertakäyttöpahvimuki vaihtui posliiniin ja kebab häränrintaan. Lahes. Street food ei ole uusi asia. Pienessä ajatusleikissä katuruokia on ollut jo ennen katuja. Suomi edustaa komeasti tässä leikissä. Intiaanien kuivalihaa tai ranskalaista pateeta väheksymättä, kyllä matkamiehen repussa mukana kulkenut kalakukko ja varsinkin tuokkosellinen energiapitoista mämmiä ovat kulkuruokana jo säilyvyytensä vuoksi vailla vertaa. Usein kopista tai ravintolasta ostetun ruoan tarkoitus ei ole olla ensisijaisesti terveellistä, siitä on tarkoitus tulla hyvä mieli. Niiden nautiskelijoiden, jotka tavoittelevat hyvää mieltä ja syövät maukasta, olisi ehkä syytä miettiä toista puolta, tarveruokailu on oma lukunsa. Niiden, jotka syövät hyvin tulisi varmuudella joskus syödä siten, että pysähtyisivät vain nauttimaan aisteillaan, ajattelematta turhia. Kaipaan suomeen kulttuuria, jossa perheet tai ystävät lähtevät illalla ulos syömään ilman kiirettä, keskustellen päivän asioista, nauttien kiireettömyydestä ja ennen kaikkea maukkaasta ruoasta miellyttävässä ravintolassa, kohtuudella ruokajuomia nauttien. Uskon, etten ole ainoa. Sillä tuoreista raaka-aineista ammattitaidolla ja ennen kaikkea rakkaudella valmistettu ruoka on sekä hyvää, että maukasta. Siitä tulee hyvä olo ja hyvä mieli. TUTUSTU JA VARAA: SOKOSHOTELS.FI> TUTUSTU JA VARAA: SOKOSHOTELS.FI> I LL TAKE A PINT WITH MY SUNSHINE Ville Penttilä keittiömestari Ravintola Trattoria, Lahden Seurahuone LAHTI. HÄMEENLINNA

24 Valio Arkijuusto 1,25 kg ,66/kg Kotimaista Broilerin fileesuikaleet 350 g ,54/kg TÄLLÄ KUPONGILLA HUHTIKUUN AJAN HÄMEENMAAN SALEISTA: Valio Voi, normaalisuolainen 500 g 1 00 (2,00/kg) Raj. 1 / talous Kotimaista Puolikarkea vehnäjauho 2 kg ,50/kg Fazer Jumbo Makeispussit 400 g 2 99 TÄLLÄ KUPONGILLA HUHTIKUUN AJAN HÄMEENMAAN SALEISTA: Felix Ketsuppi 1,25 kg ,47/kg 1,59/kg Raj. 1 / talous TÄLLÄ KUPONGILLA TOUKOKUUN AJAN HÄMEENMAAN SALEISTA: Ingman Jogurtit 20 x 200 g, 4 kg 4 00 (1,00/kg) Raj. 1 / talous TÄLLÄ KUPONGILLA TOUKOKUUN AJAN HÄMEENMAAN SALEISTA: Rainbow Vaniljajäätelö 1 l 0 99 Raj. 1 / talous Hinnat voimassa

25 Uutta! Automaa HUOLTOLUOTTO Haluatko helpotusta huoltolaskuun? Maksa huoltosi pienemmissä erissä Automaan huoltoluoton avulla. Rahoituksen myöntää Pohjola Pankki Oyj. Edullinen korko OP-prime + 9,95 %-yksikköä, yhteensä vain 10,70 % (tilanne 02/2015) esim suuruista luottoa maksat kuukausittain pois 66, kun laina-aika on 39kk, todellinen vuosikorko 16,51 % ja luottohinta 2547,92. Ei avausmaksua. Saat kuukauden korotonta maksuaikaa ensimmäisestä ostoksesta alkaen. Laskutus kuukausittain, laskun käsittelymaksu on 5 euroa/kk. Voit saada luottoa jopa 7500 euroa ja minimikuukausierä vain 3,3 % luoton määrästä. Voit maksaa valitsemasi minimierän tai sitä suuremman erän kuukaudessa. Voit myös maksaa koko luoton kerralla pois milloin vain. Rahoitus lasketaan mukaan OP-bonuksia kerryttävään asiointiin. Automaa Lahti Saksalankatu 28, Lahti automyynti varaosat Ford-huolto Monimerkkihuolto Korikorjaamo Aukioloajat: Huolto ja varaosat ma-pe Automyynti ma pe 9 18, la

26 UUSI YARIS HYBRID AQUA. RAJOITETTU ERÄ huippuvarusteltua erikoismallia. Yaris Hybrid AQUA -mallissa mm. AQUA-metalliväri 7 kosketusnäytöllinen Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus peruutuskameralla ja navigaattorilla 15 kevytmetallivanteet Kaksialueinen automaatti-ilmastointi LED-päiväajovalot ja -takavalot Takaspoileri Tummennetut takaikkunat TYYLI HUIPENTAA FIILIKSEN. Hybrid AQUA -erikoismallin tyylikkäät yksityiskohdat huipentavat uuden, hyvin varustellun Yarisin fiiliksen. Saatavana on vain rajoitettu erä 214 /kk sisältäen Winter Pack -varustelun. Aja Yaris Hybrid AQUA meillä! Toyota Finance Finland Oy, esimerkkilaskelma: Yaris Hybrid AQUA auton hinta (sis. toimituskulut 600 ) käsiraha 20 %: rahoitusaika 48 kk korko 1,9 %, ei muita kuluja kk-erät 1-47: 214 /kk viimeinen osamaksuerä 40 %: KSL mukainen luoton hinta todellinen vuosikorko 1,92 %. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja koskee vain uusia asiakastilauksia, joissa on Toyota Finance Finland Oy:n osamaksutarjous. Luoton edellytyksenä on myönteinen luottopäätös ja autovakuutus. Uusi Yaris Hybrid AQUA: autoveroton hinta , arvioitu autovero 2.605,48, toimituskulut 600, kokonaishinta sisältäen toimituskulut ,48. EU-yhdistetty kulutus 3,3 l/100 km, CO2-päästöt 75 g/km. Takuu 3 vuotta/ km, hybridijärjestelmän takuu 5 vuotta/ km, korin puhkiruostumattomuustakuu 12 vuotta. Myyntimiehenkatu 4, LAHTI puh Automyynti ark. 9 18, la Huollon asiakaspalvelu ark Varaosat ark Omistajan käyntikortti

27 NELJÄ RENGASTA KOLMEN HINNALLA! + Huikea kesärengastarjous ja vielä asennus kaupan päälle! Tule käymään niin löydämme sinun autoosi sopivimmat renkaat ja vielä edullisesti. Tarjous voimassa huhtikuun 2015 ajan. Rengassarjan ostajalle Aurauskulmien tarkastus ja korjaus Huollon yhteydessä Ilmastoinnin täyttöhuolto Vain Vesijärven Autosta: Karskimpi kausihoito - Henkilöauton käsinpesu - Carnauba-luonnonvahakäsittely - Kumimattojen pesu - Tuulilasin sisäpesu - Kojelaudan pölyjen pyyhintä 85 Uudesta autosta kirjataan Bonusostoja 2000 euroa. Käytetystä kirjataan 1000 euroa. Huollosta ja varaosista kirjataan ostot täysimääräisenä. Lisätietoja: tai Helletorpankatu 20, Hyvinkää puh Parolantie 65, Hämeenlinna p Automyynti ark. 9 18, la Huollon asiakaspalvelu ark Varaosat ark Turvallista etumatkaawww.nelipyora.fi

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely sisällä ja ulkona

Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely sisällä ja ulkona Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely sisällä ja ulkona Lämpökäsitelty puu suositellaan aina pintakäsiteltäväksi, koska sävytetty pintakäsittely auttaa pintaa säilyttämään kauniin värinsä ja estää sää rasitusten

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

Painepesurit K 5 Premium

Painepesurit K 5 Premium Painepesurit K 5 Premium Pesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Tehokas pesuri monipuoliseen käyttöön. Letkukela pitää korkeapaineletkun järjestyksessä. Vakiovarusteet: Integroitu

Lisätiedot

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä - 1 - Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä Geyser kuumakylpyaltaat sopivat niin matkailukeskukseen, kotipihaan kuin mökillekin. Nauti ulkona kylpemisen ilosta kesät talvet, säällä kuin säällä. Valmistamme ja

Lisätiedot

kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 olo

kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 olo kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 HAnki ihana olo uutta valoa uutta iloa Unohda kevätväsymys ja nakkaa talviturkki ullakolle, nyt on aika herätä kevääseen. Tule kanssamme viettämään Hyvän Olon teemapäiviä 27.2.

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA Lämpökäsitelty puu suositellaan aina pintakäsiteltäväksi, koska sävytetty pintakäsittely auttaa pintaa säilyttämään kauniin värinsä ja estää sää rasitusten

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

hinta tyrsky 2.-4.10.

hinta tyrsky 2.-4.10. Anna Hintan viedä Syksy tuo taas tullessaan Chydenian hurjan Hintan, jolloin hinnat ovat pohjassa ja talo pullollaan tarjouksia. Nyt kannattaa tykätä Chydeniasta myös Facebookissa. Arvomme joka päivä kaikkien

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin.

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. LuviaWoodin korkealuokkaisissa tuotteissa yhdistyvät tarkkaan valittu suomalainen puu ja

Lisätiedot

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seudun ABC-asemat Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen?

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen? 5. Vastaa kysymyksiin (kpl1) Onko sinulla sisaruksia? Asuuko sinun perhe kaukana? Asutko sinä keskustan lähellä? Mitä sinä teet viikonloppuna? Oletko sinä viikonloppuna Lahdessa? Käytkö sinä usein ystävän

Lisätiedot

Charmia-myymälöissä kautta maan

Charmia-myymälöissä kautta maan Uutuusviikot Charmia-myymälöissä kautta maan 31.10.-13.11. HYÖDYNNÄ KAIKKI EDUT, SÄÄSTÄ 2220 Espoo Huittinen Hämeenlinna Jyväskylä Kokkola Lahti Loimaa Oulu Pori Salo Tampere Turku Vantaa Uutuusovet nyt

Lisätiedot

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 Lähes kaiikki tuotteet suoraan varastostamme! Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi SIMMM POWER DUTY Vankka peruspesuri kovaan käyttöön. Riisuttu turhista

Lisätiedot

Tapetointi. Parkettituotteet. Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja

Tapetointi. Parkettituotteet. Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja Tapetointi Parkettituotteet Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja TYÖOHJEET puulattioiden kiinnittämiseen ja pintakäsittelyyn tarvittavat tuotteet. Tapetointijärjestelmä paperitapetin,

Lisätiedot

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18 K 2 HOME Pyörillä varustetussa painepesurissa on 4 metrin paineletku, suihkuputki, rotojet-suutin tuottaa pyörivän pistesuihkun, jossa yhdistyvät pistesuihkun korkea pintapaine ja viuhkasuuttimen laaja

Lisätiedot

Rakkaudella rantaasi!

Rakkaudella rantaasi! Rakkaudella rantaasi! RANTA KUNTOON Jo ensi kesäksi? Nyt se on helppoa ja huoletonta! Suunnittelemme ja toimitamme avaimet käteen -periaatteella laadukkaat laituriratkaisut ja toteutamme kaikki muut rantarakentamiseen

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Pyykkärin Asiakaslehti

Pyykkärin Asiakaslehti Pyykkärin Asiakaslehti Ykkösasia, Lokakuu 2016 Lehden toimittaja: Pesupalvelu P.O. Ikonen. Osoite: Helsingintie 1 A 5, 49460 Hamina. Yrittäjä Pertti Ikonen: puh.0400-714439 Internetsivut: www.pesupalvelu.fi,

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Pidemmät vuokraukset eri hinnaston mukaan. 24h 7 vrk Viikonloppu pe klo 15 ma klo 9

Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Pidemmät vuokraukset eri hinnaston mukaan. 24h 7 vrk Viikonloppu pe klo 15 ma klo 9 Henkilöautot Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Pidemmät vuokraukset eri hinnaston mukaan. 24h 7 vrk Viikonloppu pe klo 15 ma klo 9 Ryhmä Automalli esim. Henkilöt Matkalaukut 100 km 200 km 2500 km 200 km 500

Lisätiedot

Omistajan käyntikortti NYT NAUTTIMAAN OMISTAJAN EDUISTA

Omistajan käyntikortti NYT NAUTTIMAAN OMISTAJAN EDUISTA Omistajan käyntikortti NYT NAUTTIMAAN OMISTAJAN EDUISTA Parhaat edut on varattu asiakasomistajille Omistaja alkaa S-kirjaimella: Sinä Osuuskaupan omistavat sen asiakkaat eli asiakasomistajat. Idea on

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin Aidon lämmön lähteillä 1 2 SISÄLLYS s. 4-6 s. 7-9 s. 10-11 s. 12-13 s. 14 s. 15 s. 16 Sävyteräsluukut takkoihin Valurautaluukut takkoihin ja uuneihin Leivinuunit ja

Lisätiedot

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia Pölynimurit Nopeaa ja tehokasta imurointia Ammattitason pölynimuri päivittäiseen käyttöön Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus

Lisätiedot

KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI

KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI Klaffituoli, pehmustettu 1 Vuokrahinta. KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI TELTAT KALUSTEET KATSOMOT KALUSTE- VUOKRAUS STOPTELTAT ON DESIGN! Nimekkäiden suunnittelijoiden kalusteet. Valaisimet. Käsinsolmitut

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

www.twinson.fi Terassielämäsi kestävä pohja

www.twinson.fi Terassielämäsi kestävä pohja Terassielämäsi kestävä pohja Twinson on terassielämäsi kestävä pohja Hetki terassilla on hetki vapaudessa. Aurinkoisen päivän aloittaminen astumalla terassille antaa rauhan ja kokonaisuudentunteen ilman

Lisätiedot

Rakenna oma puukuivuri

Rakenna oma puukuivuri Rakenna oma puukuivuri Sauno puutavarankuivuri Rakennusohje Kuivaimen osat ruuvataan yhteen erikoisruuveja käyttämällä. Tämän ohjeen avulla voit rakentaa omia tarpeitasi vastaavan kuivaimen. Katso ohjeen

Lisätiedot

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26 K 3 Näppärä, pystymallinen painepesuri sopii peruskäyttöön kotioloissa. Kätevä varusteiden pikaliitäntä helpottaa käyttöä. Vakiovarusteena Vario Power-suihkuputki paineen säädöllä sekä Rotojet-turbosuutin,

Lisätiedot

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T TUOTE-ESITE 2014 Alumiinikynnykset Matalat alumiiniset kynnykset on helppo ylittää pyörätuolilla tai rollaattorilla, kokonaiskorkeus on 6 mm. Alumiiniset kynnykset ovat

Lisätiedot

004216 FIN 01/05 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 004216 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

ASUNTO OY TAMPEREEN HUVITUS. Sisustusvalinnat T2H. Pirkanmaa Oy. Asunto Oy Tampereen Huvitus

ASUNTO OY TAMPEREEN HUVITUS. Sisustusvalinnat T2H. Pirkanmaa Oy. Asunto Oy Tampereen Huvitus ASUNTO OY TAMPEREEN HUVITUS Sisustusvalinnat T2H Pirkanmaa Oy Asunto Oy Tampereen Huvitus 1 Asunto Oy Tampereen Huvitus Koukkurannankatu 5 B 33870 Tampere Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen

Lisätiedot

Timgrei Oy Konalankuja 2 00390 Helsinki. Puh. (09) 548 6477 Fax (09) 548 6251 e-mail timgrei@timgrei.fi www.timgrei.fi

Timgrei Oy Konalankuja 2 00390 Helsinki. Puh. (09) 548 6477 Fax (09) 548 6251 e-mail timgrei@timgrei.fi www.timgrei.fi ALUMIINIPROFIILIT 7.5.2012 Timgrei Oy Konalankuja 2 00390 Helsinki Puh. (09) 548 6477 Fax (09) 548 6251 e-mail timgrei@timgrei.fi www.timgrei.fi SISÄLLYSLUETTELO LIUKULASIPROFIILIT+TARVIKKEET 4 PEILIPROFIILIT

Lisätiedot

Elokuu 2008 Voimassa syyskuuhun 2011. suojaa alustaa pintakäsittelyn osana. Pohjuste estää veden imeytymistä

Elokuu 2008 Voimassa syyskuuhun 2011. suojaa alustaa pintakäsittelyn osana. Pohjuste estää veden imeytymistä Elokuu 2008 Voimassa syyskuuhun 2011 1 (6) F3, F31, F34 RT V-37621 RT/KH 58-37621 47 Talo 2000 TUOTTEET PUUPINTOJEN ULKOMAALAUKSEEN Tikkurila Oy Pintakäsittelyllä parannetaan pinnan kestävyyttä ja vaikutetaan

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? kaunis pimeä viileä rauhallinen raikas virkistävä ikävä Viihdyn täällä. ruma valoisa lämmin levoton tunkkainen unettava kiinnostava Haluan pois täältä! CC Kirsi

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

Tynnyrissä on mukavaa! 1

Tynnyrissä on mukavaa! 1 ÖSEL KÄYTTÖOHJE Copyright Ösel Tubs Tynnyrissä on mukavaa! 1 Sisällysluettelo ESITTELY 3 TURVALLISUUS 4 KYLPYTYNNYRIN ASENTAMINEN 5 KYLPYTYNNYRIN LÄMMITTÄMINEN 7 KYLPYTYNNYRIN HUOLTAMINEN 8 Tynnyrissä

Lisätiedot

Komposiitti- ja valumarmorialtaat

Komposiitti- ja valumarmorialtaat Komposiitti- ja valumarmorialtaat SISÄLLYS Komposiittialtaat sivut 3-9 Valumarmorialtaat sivut 10-17 Erikoismitta valumarmorialtaat sivut 18-19 komposiittialtaat Komposiittialtaat: kestää kylmää ja kuumaa

Lisätiedot

1 kpl 50 cm levykehysmoppi 1 kpl kostutettu mopin lankaosa (vihreä 50cm kokoinen) 1 kpl lakaisulasta + rikkalapio 1 kpl pölynimuri 2 kpl siivousliina

1 kpl 50 cm levykehysmoppi 1 kpl kostutettu mopin lankaosa (vihreä 50cm kokoinen) 1 kpl lakaisulasta + rikkalapio 1 kpl pölynimuri 2 kpl siivousliina Kassun takkahuoneen siivous AKKAHUONEEN SIIVOUS + PUKUHUONE + KÄYÄVÄ 1 vähintään 16 vuotias + 2 muuta henkilöä 1 kpl 50 cm levykehysmoppi 1 kpl kostutettu mopin lankaosa (vihreä 50cm kokoinen) 1 kpl lakaisulasta

Lisätiedot

Hangon asuntolan korjaustoimeenpiteet. KORJATTU /PÄIVITETTY 21.1.2016 KORJATUT KOHDAT MUSTALLA. I-Kerros. Makuhuoneet/asuinhuoneet 1-10:

Hangon asuntolan korjaustoimeenpiteet. KORJATTU /PÄIVITETTY 21.1.2016 KORJATUT KOHDAT MUSTALLA. I-Kerros. Makuhuoneet/asuinhuoneet 1-10: Hangon asuntolan korjaustoimeenpiteet. KORJATTU /PÄIVITETTY 21.1.2016 KORJATUT KOHDAT MUSTALLA. I-Kerros. Makuhuoneet/asuinhuoneet 1-10: Katot: tasoitetaan/korjataan ja maaltaan matta valkoisella siroplast

Lisätiedot

Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016

Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016 Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016 LEIRIN OHJAAJAT: Jyrki Saario -pääkouluttaja Scandinavian Defendo Antti Nurmi 4.aste musta vyö Defendo -Defendo Blue pääkouluttaja -I.D.D.I-

Lisätiedot

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit 2009 2 Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnotteiden valmistaja. Solmaster -tuotteet

Lisätiedot

VARSIN MERKILLINEN SYKSY SOKOKSELLA

VARSIN MERKILLINEN SYKSY SOKOKSELLA VARSIN MERKILLINEN SYKSY SOKOKSELLA Trendit tulevat ja menevät, mutta tyyli on ikuinen. Tavaratalo täyttyy syksyn aikana upeista ja uusista merkeistä. Tarkkaile tilannetta ja tule paikalle. Katso kaikki

Lisätiedot

Asiakasomistajaposti. Rakennetaan yhdessä! Lataa S-mobiili! Bonustapahtumat ja kuukauden asiakasomistajaedut Huhtikuu

Asiakasomistajaposti. Rakennetaan yhdessä! Lataa S-mobiili! Bonustapahtumat ja kuukauden asiakasomistajaedut Huhtikuu Economy PP Finlande 123656 Itella Posti Oy Asiakasomistajaposti Bonustapahtumat ja kuukauden asiakasomistajaedut Huhtikuu 2014 Rakennetaan yhdessä! Lataa S-mobiili! s-mobiili.fi www.s-kanava.fi 1130A1S152

Lisätiedot

KAINDL-LAMINAATTIEN ASENNUSOHJEET

KAINDL-LAMINAATTIEN ASENNUSOHJEET KAINDL-LAMINAATTIEN ASENNUSOHJEET HUOMIOITAVAA ENNEN ASENNUSTA Aluslattian tulee täyttää SisäRYL 2013 vaatimukset. Alustan tulee olla kuiva, tasainen, kiinteä ja puhdas. Huomio että laminaattilattian pitää

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Wallgard asennusohje 2014

Wallgard asennusohje 2014 Wallgard asennusohje 2014 1. Alusta 1.1 Alustan on oltava luja, puhdas, kuiva ja tasainen, imukykyinen, eikä halkeamia ei saa esiintyä. Kiinnitystä heikentävät maali- ja öljytahrat sekä pöly poistetaan.

Lisätiedot

Tarjouksen hinta on voimassa tämän vuoden loppuun. Vuoden 2018 hankintoihin teemme sitten uuden tarjouksen senhetkisillä hinnoilla.

Tarjouksen hinta on voimassa tämän vuoden loppuun. Vuoden 2018 hankintoihin teemme sitten uuden tarjouksen senhetkisillä hinnoilla. Tjeder Pirjo Lähettäjä: Godenhjelm Mette Lähetetty: 26. lokakuuta 2016 11:58 Vastaanottaja: Henriksson Juha; Tjeder Pirjo Aihe: VL: Tarjouspyyntö Liitteet: Tarjous 2771.pdf Hei, Tässä vielä Iskusta saamani

Lisätiedot

SEKALAISIA IMPERFEKTI-TREENEJÄ

SEKALAISIA IMPERFEKTI-TREENEJÄ SEKALAISIA IMPERFEKTI-TREENEJÄ 1. TEE POSITIIVINEN JA NEGATIIVINEN IMPERFEKTI Hän lukee kirjaa. Me ajamme autoa. Hän katsoo televisiota. Minä rakastan sinua. Hän itkee usein. Minä annan sinulle rahaa.

Lisätiedot

NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat erillisenä tämän luettelon lopussa.

NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat erillisenä tämän luettelon lopussa. KULTTUURITAPAHTUMAT VUONNA 2015 NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 8.12.2015 tuli hänen syntymästään kuluneeksi 150 vuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat

Lisätiedot

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat Joustovinyylilattiat Kestävä ja helppohoitoinen valinta kotiin Joustovinyylit ovat kestäviä, joustavia ja helppohoitoisia asuintilojen lattianpäällysteitä. Lattian

Lisätiedot

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI JUHLAT, KOKOUKSET, KONFERENSSIT JA SEMINAARIT LAPPEENRANTA TARJOAA AINUTLAATUISET PUITTEET IKIMUISTOISIIN TAPAHTUMIIN! MYLLYSAARI KAUPUNGIN

Lisätiedot

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE!

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! 8.2.2016 Kuntosali sijaitsee Monitoimitalolla, os. Kristiinantie 17 A, 64900 Isojoki Kuntosalille päästäksesi tarvitset oman poletin Kuntosalin käyttövuorot ovat luettavissa

Lisätiedot

t i e d o t t a a! MÖKKIP MÖKKIPOSTI Toukokuu 2016 KIRJASTO TIEDOTTAA KUNNANVIRASTO SULJETTUNA LAITAKARIN KEHITTÄMISSUUNNITELMA Porissa 20.4.

t i e d o t t a a! MÖKKIP MÖKKIPOSTI Toukokuu 2016 KIRJASTO TIEDOTTAA KUNNANVIRASTO SULJETTUNA LAITAKARIN KEHITTÄMISSUUNNITELMA Porissa 20.4. MÖKKIP MÖKKIPOSTI Toukokuu 2016 t i e d o t t a a! Palstamillimetrin hinta 1.1.2013 alkaen 0,99 (sis.alv 24%) LAITAKARIN KEHITTÄMISSUUNNITELMA Laitakarin alue tullaan kaavoittamaan. Tämä tarkoittaa sitä

Lisätiedot

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie Markkinoiden nero Genie on pieni kävellenohjattava yhdistelmäkone,

Lisätiedot

Kärkölän uimahallin asiakastyytyväisyyskysely

Kärkölän uimahallin asiakastyytyväisyyskysely KÄRKÖLÄ Kärkölän uimahallin asiakastyytyväisyyskysely 22.3.-30.4.2016 YHTEENVETO KÄRKÖLÄ KÄRKÖLÄ www.karkola.fi Kärkölän kunta Virkatie 1, 16600 Järvelä 044 770 2200 Perustiedot Kysely toteutettiin lomakekyselynä

Lisätiedot

LAUSESANAT KONJUNKTIOT

LAUSESANAT KONJUNKTIOT LAUSESANAT KONJUNKTIOT Ruusu ja Pampeliska ovat marsuja. Marja on vanhempi kuin Anna. Otatko teetä vai kahvia? JA TAI VAI (kysymyslause) MUTTA KOSKA (syy) KUN KUIN (vertailu) ETTÄ JOS SEKÄ Mari ja Matti

Lisätiedot

Pisla Group Member. Pisla MARKIISIT. Pisla viimeistelee pihan.

Pisla Group Member. Pisla MARKIISIT. Pisla viimeistelee pihan. Pisla Group Member Pisla MARKIISIT Pisla viimeistelee pihan. PISLA MARKIISIT Pisla markiisi on tehokas aurinkosuoja, jonka alla voi turvallisesti nauttia kesän lämmöstä. Se suojaa myös pihakalusteiden

Lisätiedot

VALOKATTEET ASIANTUNTIJALTA

VALOKATTEET ASIANTUNTIJALTA Toukokuu 0 VALOKATTEET ASIANTUNTIJALTA Kera Group Oy Näin katat terassit, piharakennukset ja katokset Hintalaskuri Voit laskea valokatteiden hinnat kotisivuillae www.keraplast.fi/valokatteet Katso myös

Lisätiedot

Maalaustyökalut. Kysymyksiä ja vastauksia

Maalaustyökalut. Kysymyksiä ja vastauksia Maalaustyökalut Maalaustyökalut Hyvä ja pitkäikäinen lopputulos edellyttää hyviä työkaluja. Oikea sivellin on erityisen tärkeä niille, jotka eivät ole kovin harjaantuneita maalaajia. Tässä osiossa kerrotaan

Lisätiedot

TALVEN RETRIITTI 2013 JOOGA & CHI KUNG LÄSNÄOLO, SYDÄN JA ELINVOIMA

TALVEN RETRIITTI 2013 JOOGA & CHI KUNG LÄSNÄOLO, SYDÄN JA ELINVOIMA TALVEN RETRIITTI 2013 JOOGA & CHI KUNG LÄSNÄOLO, SYDÄN JA ELINVOIMA ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS (Loppi n.70km Helsingistä) PE-SU 13.12.-15.12.2013 LAADUKKAASTA OHJELMASTA LÖYDÄT eli muutama

Lisätiedot

KAUPPASI PARAS KALAKAVERI

KAUPPASI PARAS KALAKAVERI KAUPPASI PARAS KALAKAVERI www.jokisenevaat.fi JOKISEN EVÄÄT ON LUOTETTAVA KUMPPANI KALATISKISI HOVIHANKKIJAKSI Yhteistyö kanssamme tarjoaa sinulle suuren määrän etuja ja palveluja, jotka helpottavat työtäsi

Lisätiedot

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille!

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä tanssinopettajat: Jari ja Sari Aaltonen (JaSa) Tanssikoulu Aaltonen, Oulu Kimmo ja Marika Lasanen (KiMa)

Lisätiedot

Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä.

Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä. LUKKOPONTTIVINYYLIT 2015 Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä. Lukkoponttivinyylimme ovat Saksan huippuvalmistajan tuotantoa ja ovat siksi

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

Helsingin hauskin kaupunginosa on

Helsingin hauskin kaupunginosa on Helsingin hauskin kaupunginosa on TAAS auki! Tänä kesänä lapsiperheet huvittelevat 11 laitteessa maksutta. Pohjoismaiden laajin laitevalikoima saa uuden kummituselämyksen. Uskallatko astua sisään Suomen

Lisätiedot

Toteuta unelmiesi laituri!

Toteuta unelmiesi laituri! Toteuta unelmiesi laituri! Laituri Kestävä. Vakaa. Kantava. Toimiva. Nopea asentaa. Siisti. Tyylikäs. Laituri Yhdistele laituri vaivattomasti valmiista käyntisilloista ja päätyosista sekä JYRY- tai JYSKY-ponttoneista.

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot

Ullakkoportaat 2012/2013. www.fakro.fi

Ullakkoportaat 2012/2013. www.fakro.fi Ullakkoportaat 2012/2013 1 PUISET KOKOONTAITETTAVAT ULLAKKOPORTAAT LWS Smart LWK Komfort 160 LWZ 3 vuoden takuu 2 W/m2K LWL Lux 160 160 UUSI LWS/LWK Komfort on kokoontaitettava 3- tai 4-osainen ullakkoporras

Lisätiedot

OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD

OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD -verhotankojärjestelmä SARJAN OSAT Seinä-/kattokiinnike Verhotangonpidin Verhotanko Päätynupit Kulmaosa Yksinkertaista ja helposti muunneltavaa Verhoratkaisujen suhteen jokaisella

Lisätiedot

KONE MaxiSpace RS hissittömiin asuinkerrostaloihin. Suunnitteluopas

KONE MaxiSpace RS hissittömiin asuinkerrostaloihin. Suunnitteluopas KONE MaxiSpace RS hissittömiin asuinkerrostaloihin Suunnitteluopas Sisustusvaihtoehdot Seinät Muovipinnoitettu teräs Ruostumaton teräs Puulaminaatti Hopeanharmaa (R1) Teräksenharmaa (R2) Samppanjankeltainen

Lisätiedot

Valmistasoitteet. Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin.

Valmistasoitteet. Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin. Valmistasoitteet Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin. VIIMEISTELYSILOTE Kiilto Fine HIENO, KEVYTTÄYTTEINEN VALKOINEN VIIMEISTELYTASOITE KUIVIIN

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating TM - HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating MIKSI TANSUN KVARTSILÄMMITIN? Lyhytaaltoista Lämmitysteknologiaa Tansun kvartsilämmittimet tuottavat aitoa lyhytaaltoista infrapunalämpöä. Tämä auringon

Lisätiedot

KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET Malli: 004211 Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin muutoksiin. 1. Alahylly 1 2. Pyöränpuoleinen jalka 2 3. Jalka 2 4. Pyörä 2 5. Pyöränakseli 1 6. Sivutuki, vasen 1 7. Sivutuki,

Lisätiedot

Rakentaa luovasti, viimeistelee tarkasti

Rakentaa luovasti, viimeistelee tarkasti Rakentaa luovasti, viimeistelee tarkasti Pientalorakentajan luotettava kumppani 2 Paljetie 10, 90140 OULU Puh. 010 3202 300 www.sisustustalo.net Sisustussuunnittelu Pintamateriaalit Rakennuspalvelu Kokon

Lisätiedot

TOUKO- KUUSSA TILAUSLIPUKE TOUKOKUU 2016 TARJOUKSET. 28,90 sis.alv. 24% sis.alv. 24% HIVEMINT KAMFER OMENAVIINIETIKKAHAPPO NÄNNIPESU NÄNNIVOIDE

TOUKO- KUUSSA TILAUSLIPUKE TOUKOKUU 2016 TARJOUKSET. 28,90 sis.alv. 24% sis.alv. 24% HIVEMINT KAMFER OMENAVIINIETIKKAHAPPO NÄNNIPESU NÄNNIVOIDE TOUKO- KUUSSA HIVESAN PRO VIHREÄ LINIMENTTI Antiseptinen voide, joka tuhoaa utaretulehdusta aiheuttavia bakteereja. Kosteuttaa vedinihoa ja tehoaa ihon pieniin naarmuihin ja rohtumiin. 300 ml 2,5 litraa

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Toukokuu elokuu 2016 UUTUUS! Kaikkien rakastama OMAR nyt munkkina! Lyömätön makuyhdistelmä: klassikkobrändi ja ainutlaatuisen pehmeä munkki Loisti makutestissä Suomen suosituimman

Lisätiedot

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea ARKKI Arkki on asennusvalmis sisustusvaneri, jolla toteutat vaativatkin ideasi. Vanereista on helppo rakentaa suuria pintoja peittäviä kokonaisuuksia tai taulumaisia sisustuselementtejä. Tyyliltään Arkki

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

RT 37631 X37-37631 ru / RT/KH 486-37631 tarviketiedosto 2

RT 37631 X37-37631 ru / RT/KH 486-37631 tarviketiedosto 2 RT 76 X7-76 ru / RT/KH 486-76 tarviketiedosto 2 ORIMA-SADEVESIJÄRJESTELMÄT Orima-sadevesijärjestelmiä valmistetaan sekä pyöreinä että kantikkaina muotoina. Materiaalina on vahva, kestävä ja huoltovapaa,

Lisätiedot

HYDROCORK Pressfit asennusohjeet

HYDROCORK Pressfit asennusohjeet HYDROCORK Pressfit asennusohjeet Lue nämä asennusohjeet tarkasti ennen asennuksen aloittamista. Asennuksessa tulee myös noudattaa SisäRYL 2013 ohjeistuksia. KULJETUS, VARASTOINTI JA SOPEUTTAMINEN OLOSUHTEISIIN

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

Wave juustoveitsisetti

Wave juustoveitsisetti JOULUKUVASTO 2013 2 Story Of Cheese Tammesta ja harjatusta teräksestä valmistettu setti, jossa on juustoveitsi, haarukkaotin sekä viinipullonavaaja. Pakattu kirjan muotoiseen lahjalaatikkoon, jonka kanteen

Lisätiedot

Suomalaiset kuluttajina Virossa

Suomalaiset kuluttajina Virossa Suomalaiset kuluttajina Virossa - Lapsiperheet Kuluttajakysely, maaliskuu 2010 Kuluttajille kohdennettu kysely on toteutettu yhdessä Innolink Research Oy:n kanssa Suomalaisten Viron matkailu Päivämatkat

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/15 C

Kompaktisarja HD 5/15 C Kompaktisarja HD 5/15 C Ammattilaisen tarpeisiin mitoitettu kevyesti liikkuva painepesuri sopii ominaisuuksiltaan säännölliseen, vaativaan käyttöön. Vakiovarusteet: Pesukahva Softgrip-pinnalla Korkeapaineletku

Lisätiedot

Asennusohjeet ammattilaisille

Asennusohjeet ammattilaisille Asennusohjeet ammattilaisille Tämän ohje on tarkoitettu ammattilaisille mahdollistamaan paras mahdollinen lopputulos. Ei loppukäyttäjille. Valmistajan suosittelema kitti: Gyproc Promix Lite https://www.youtube.com/watch?v=blchabm0j9a

Lisätiedot