Tehokasta ja atleettista tyyliä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tehokasta ja atleettista tyyliä"

Transkriptio

1 Renault KOLEOS

2

3

4 Tehokasta ja atleettista tyyliä Ainutlaatuinen tehon ja hienostuneisuuden yhdistelmä ja näyttävä muotoilu nostavat vaatimustasoa ja henkivät rohkeaa tyyliä. Koleoksen vakuuttava koko herättää kunnioitusta. Korkeat hartialinjat ja leveät kyljet, voimakas keula, kookkaat pyörät ja vakaa alusta tekevät tästä katumaasturista kumppanin, joka on valmiina kaikkiin haasteisiin. Koleos vie sinut perille, olipa tie tai seikkailu minkälainen tahansa.

5

6

7 Huomion herättämisen taito Renault Koleoksessa näkyy uudenlaisia suuntia. Tämän karismaattisen katumaasturin yksityiskohdat ja luonne pääsevät oikeuksiinsa voimakkaan ulkonäön ja urheilullisten linjojen myötä. Kromisomisteet korostavat tyylikkäästi auton dynaamista ja voimakasta ilmettä. Valaistuksen ja LED Pure Vision -valojen tyylikäs muotoilu vangitsee katseet ja piirtyy mieliin. Koleoksen tyyliin sopiva vannevalikoima viimeistelee auton ulkonäön.

8

9

10

11 Karkumatka arjen pyörteistä alkaa sisätiloista Renault Koleoksen tarjoama ajokokemus on sukellus tekniseen ja hienostuneeseen maailmaan, joka vie sinut karkumatkalle arjen pyörteistä. Kaikki on suunniteltu sinun ajonautintoasi silmällä pitäen. Keskikonsolin ergonomia tuo tärkeimmät kytkimet helposti käden ulottuville ja R-LINK 2 -multimediajärjestelmän jopa 8,7 kosketusnäytön avulla ohjaat teknisiä järjestelmiä helposti. Myös digitaalinen mittaristo on mahdollista muokata yksilöllisesti. Innovatiiviset, kuljettajaa avustavat järjestelmät mahdollistavat ainutlaatuisen mukavan ja miellyttävän ajokokemuksen.

12

13 Ainutkertaisia tuntemuksia Renault Koleoksen muotoilu ja materiaalivalinnat ovat hienostuneita. Koristetikatun nahkaverhoilun viimeistelyn, kromikoristeiden kiillon ja ovien huolitellun verhoilun ansiosta voit nauttia ensiluokkaisesta mukavuudesta. Keskikonsolin molemmin puolin sijaitsevat kädensijat ja korkea ajoasento muistuttavat, että olet aidon katumaasturin kyydissä.

14 Kehittynyttä yhteysteknologiaa Bose -äänentoistojärjestelmän ansiosta pääset sukeltamaan akustiseen maailmaan, joka soi yhtä tehokkaasti ja vakuuttavasti kuin livekonsertti. Auton R LINK 2 -multimedia- ja navigointijärjestelmien, puhelimen ja kuljettajaa avustavien järjestelmien toimintoja voit muokata ja ohjata ison kosketusnäyttön kautta haluamallasi tavalla. TomTom Traffic* -palvelun ansiosta saat liikennetiedot reaaliaikaisesti suoraan navigointijärjestelmään. Android Auto *- ja Apple CarPlay * -toimintojen avulla voit käyttää ajotilanteeseen sopivia älypuhelimesi sovelluksia helposti R-LINK 2 -järjestelmän näytöltä. * Internetyhteyden vaatimat toiminnot, kuten TomTom Traffic, tarvitsevat maksullisen palvelun koeajan päätyttyä. R-Link ja R-Link Storen sovellusvalikoima, niiden kieli ja alueellinen tuki vaihtelevat maakohtaisesti. Apple CarPlay on Apple Inc:n tavaramerkki ja Android Auto on Google Inc:n tavaramerkki ja ne vaativat yhteensopivan puhelinmallin. Android Auto tarvitsee sovelluksen, jota ei ole esitteen painatushetkellä saatavilla Google Play -sovelluskaupasta Suomessa. Apple CarPlay ja Android Auto käyttävät matkapuhelimen datasiirtoa. Lisätietoja toiminnoista ja yhteensopivuuksista saat automyyjältä.

15

16 Mukavuutta kaikissa olosuhteissa Koleoksen tilavat sisätilat takaavat sinun ja muiden matkustajien mukavuuden. Istut tiiviisti vartaloasi tukevassa istuimessa ja panoraamakaton kautta avautuvat ainutlaatuiset näkymät. Koet katumaasturin seikkailuhengen sekä etu- että takaistuimilla.

17

18

19 Runsaasti tilaa käytettävissä Renault Koleos on tilava. Vartaloa tukevat muotoillut etuistuimet, takaavat yksilöllisen mukavuuden. Matkustamon takaosa on ennennäkemättömän tilava, ja suuret mukitelineet pitävät juomat paikoillaan kaikissa tilanteissa. Käytössäsi on runsas valikoima liitäntämahdollisuuksia erilaisia laitteita varten. Jokainen ajomatka on mahdollisuus pakoon arjen pyörteistä.

20

21 Renault KOLEOS tutustu suorituskykyyn Koe Koleoksen ALL MODE 4x4-i -nelivetotekniikan tehokkuus, eri moottorivaihtoehdot ja uusi X-Tronic -vaihteisto, sen lukuisat kuljettajaa avustavat järjestelmät ja ainutlaatuinen Bose äänentoistojärjestelmä. Koleoksessa on suorituskykyä, joka vie sinut aina vain syvemmälle kaupunkien seikkailuihin tai päällystämättömien teiden tuolle puolen.

22 Valmiina kaikkiin haasteisiin Tyylikkään kaupunkimaisen tyylin takaa paljastuu Koleoksen todellinen katumaasturiluonne. Koe jokainen päivä uutena seikkailuna ja jätä valmiit reitit taaksesi Koleoksen ALL MODE 4x4-i -nelivetotekniikan turvin. Vaihda 4x2 -tilasta Auto- tai Lock-tilaan. Vääntömomentin ihanteellinen jakautuminen etu- ja takapyörien kesken takaa täydellisen pidon kaikissa olosuhteissa. Koettele rajoja Koleoksen avulla!

23

24

25 ALL MODE 4x4-i -nelivetotekniikka. Maaston herruutta. ALL MODE 4x4-i -nelivetotekniikka toteuttaa toiveesi. Voit valita voimansiirtovaihtoehdon, jonka ansiosta autosi kulkee yhtä vaivattomasti niin maastossa, lumessa ja hiekkateillä kuin asfaltillakin. Kolme erilaista ajotilaa takaavat ajomukavuuden ja turvallisuuden kaikissa tilanteissa. 4x2 4x4 Lock / 4x4 Auto 4x2- tilassa vain etupyörät vetävät, jolloin polttoaineen kulutus on vähäisempää. Valitse 4x4 Auto -asento, kun haluat autosi siirtyvän automaattisesti ALL MODE 4x4-i -nelivetotilaan tilanteen sitä vaatiessa, jolloin vääntömomentti jakautuu automaattisesti etu- ja takapyörien kesken. Kun haluat kaikkien neljän pyörän vetävän jatkuvasti ja vääntömomentin jakautuvan kiinteästi etu- ja takapyörien kesken, valitse 4x4 Lock -asento. Tällöin auton suorituskyky on säädetty maastoajoon sopivaksi. Ylitä itsesi Koleoksen ALL MODE 4x4-i -nelivetotekniikan avulla!

26 Suorituskykyä ja nautintoa Renault Koleoksen tarjoama ajokokemus on Renaultin insinööreille sydämen asia. Voimakas ja taloudellinen moottori sekä edistyksellinen X-Tronic-automaattivaihteisto takaavat miellyttävän ajokokemuksen. Energy dci 175 Dynaamista nautintoa Energy dci 175 -dieselmoottori, joka tuottaa 380 Nm:n suuruisen väännön käyntinopeudesta r/min alkaen, tarjoaa dynaamisemmat kiihdytykset ja ainutlaatuisen suorituskyvyn ja ohjattavuuden. ALL MODE 4x4-i Uuden Koleoksen nelivetoversioissa käytetään uutta ALL MODE 4x4-i -tekniikkaa. Valitse haluamasi ajotila: Auto, Lock tai 4x2 ja hallitset vetoa täydellisesti kaikenlaisessa maastossa. X-Tronic Uusi portaaton X-Tronic -automaattivaihteisto takaa sujuvan ja reaktiivisen ajon ilman vääntömomentin katkoksia. Jatkuvasti moottorin optimaalisella käyntinopeudella toimiva X-Tronic osaa myös simuloida vaihteiden vaihtoa siten, että kiihdytykset sujuvat miellyttävästi.

27

28

29 Liikkumavapautta Onko sinulla matkatavaroita? Käytä kauko-ohjainta tai vie jalkasi takapuskurin alle, jolloin sähkötoiminen takaluukku aukeaa automaattisesti ja voit vaivatta käyttää suurta tavaratilaa. Takaistuimien Easy Break -järjestelmän avulla voit yhdellä liikkeellä muuntaa tilaa tarpeittesi mukaisesti. Matala tavaratilan kynnys helpottaa suurempien esineiden lastaamista.

30 Bose Surround, ääni, jonka voit tuntea Renault Koleoksen ainutlaatuinen Bose -äänentoistojärjestelmä vie sinut tunteiden ytimeen. Sen suorituskykyisien kaiuttimien ansiosta koet istuvasi keskellä konserttisalia. Äänimaailma ympäröi matkustajat ja jäljittelee live-esityksen äänenlaatua. Lähde seikkailuun ja nauti rikkaasta, kirkkaasta ja tasapainoisesta äänestä.

31

32 Innovaatio teroittaa refleksejäsi Renault Koleoksen kuljettajaa avustavien järjestelmien valikoima on vaikuttava. Ne avaavat sinulle täysin uuden, modernin mukavuuden ja turvallisuuden maailman. Analysoituaan kunkin tilanteen, Koleos kytkee välittömästi turvallisuutta lisäävän, hälyttävän tai ajoa helpottavan teknisen järjestelmän käyttöön. Easy Park Assist -pysäköintiavustin. Järjestelmä mittaa pysäköintitilan ja määrittää reitin. Anna järjestelmän ottaa ohjauspyörä haltuunsa ja pysäköidä auto helposti paikalleen. Aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä. Hätäjarrutustilanteessa järjestelmä täydentää ABS-/ESCjärjestelmiä jarrutusmatkan lyhentämiseksi.

33 Lähi- ja kaukovalojen automaattinen kytkentä. Järjestelmä kytkee automaattisesti lähivalot ajaessasi taajama-alueelle, ohittaessasi tai ajaessasi toisen auton perässä. Katvealueen valvontajärjestelmä. Uusi Koleos havaitsee moottoritieajossa autosi katvealueelle ajavat toiset ajoneuvot ja varoittaa niistä ulkotaustapeilien merkkivaloilla.

34 Korivärit Glacier valkoinen (QXB) Ultra hopea (KXC)* Mineral beige (HXA)* Universe valkoinen (QXD)* Meissen sininen (TXB)* Métal harmaa (KAD)* Étoile musta (GXA)* Marron punainen (NXF)* * Metalliväri

35 Mitat Tavaratilan tilavuus, renkaan paikkaussarjalla Tavaratilan tilavuus, VDA (dm3) 498 Tavaratilan tilavuus (litraa) 579 Tavaratilan tilavuus takaistuimet taitettuina, VDA (dm3) Tavaratilan tilavuus takaistuimet taitettuina (litraa) Mitat (mm) A Kokonaispituus 4672 B Akseliväli 2705 C Etuylitys 930 D Takaylitys 1038 Mitat (mm) E Raideväli edessä, 17 vanteilla 1591 F Raideväli takana, 17 vanteilla 1586 G/G1 Leveys peilien kanssa / ilman peilejä / peilit taitettuina 1843/2063/1864 H Korkeus 1678 H1 Korkeus takaluukku auki 2118 J Tavaratilan kuormauskorkeus 770 K Maavara 210 L Polvitila (takamatkustaja) 289 M Matkustamon leveys edessä kyynärpäiden korkeudella 1483 M1 Matkustamon leveys takana kyynärpäiden korkeudella 1456 Mitat (mm) N Matkustamon leveys edessä olkapäiden korkeudella 1449 N1 Matkustamon leveys takana olkapäiden korkeudella 1419 P Pääntila edessä 14 :n kulmalla (panoraamakatolla) 953 (891) Q Pääntila takana 14 :n kulmalla (panoraamakatolla) 911 (903) Y Tavaratilan luukun leveys ylhäällä / enintään 902 / 1091 Y1 Tavaratilan luukun leveys alhaalla 1034 Y2 Tavaratilan leveys pyöränkaarien kohdalla 1066 Z1 Tavaratilan kuormauspituus takaistuimet taitettuina 1889 Z2 Tavaratilan kuormauspituus 973 Z3 Tavaratilan korkeus näkosuojan alla 365

36 Varustelutasot ZEN Tumma kangas-/ keinonahkaverhoilu 17 kevytmetallivanteet Esqis TURVALLISUUS ABS-jarrut hätäjarrutustehostimella Aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä ESC-ajonvakautusjärjestelmä luistonestolla Etuistuimien sivuturvatyynyt ISOFIX-kiinnityspaikat takaistuimen sivupaikoilla Kaistavahti Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä Mukautuvat etuturvatyynyt (etumatkustajan turvatyyny poiskytkettävissä) Mäkilähtöavustin Ovien automaattinen lukitus liikkeelle lähdettäessä Rengaspaineiden valvontajärjestelmä Renkaan paikkaussarja Sähkötoiminen seisontajarru Turvaverhot edessä ja takana Turvavyöilmaisin kaikilla istuinpaikoilla AJAMINEN Ajotietokone Digitaalinen mittaristo 7 värinäytöllä, muokattavissa ECO-ajotila Stop & Start järjestelmä Takapysäköintitutka Vaihteenvaihto-opastin Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Sähköinen ja mukautuva ohjaustehostin Sähkötoiminen seisontajarru Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin MUKAVUUS Automaattinen 2-alueilmastointi ilmanlaaduntunnistimella ja automaattisella sisäilmankierrolla Edessä etäisyysäädettävä keskikyynärnoja säilytyslokerolla Edessä häikäisysuojat peileillä Ilmasuulakkeet taakse keskikonsolissa Keskikonsolissa säilytyslokeroita ja mukiteline Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävä ohjauspyörä Lämmitettävät etuistuimet Mukitelineessä jäähdytys/lämmitys (ilmastoinnin mukaan) Sähkötoimiset etuikkunat kuljettajan ikkunan kertapainallustoiminnolla Sähkötoimiset takaikkunat Takana keskikyynärnoja mukitelineellä ja säilytyslokerolla Älyavainkortti kävele pois -toiminnolla ULKOPUOLI 17 kevytmetallivanteet Esqis Ajovalopesimet Kattokaiteet SISUSTA Aurinkolasikotelo Kangas-/keinonahkaverhoilu Korkeus- ja syvyyssäädettävä ohjauspyörä Nahkapäällysteinen monitoimiohjauspyörä Säilytysverkot etuistuimien selkänojissa Taittuva takaistuimen selkänoja (1/3-2/3) Tumma sisusta NÄKYVYYS JA VALOT Edessä LED-päiväajovalot C -valokuviolla Lämmitettävä takalasi Päiväajovalojen ja ajovalojen automaattinen vaihtojärjestelmä Saattovalotoiminto Sumuvalot kulmavalotoiminnolla Sähkötoimiset ja lämmitettävät sivupeilit Takana 3D Edge LED-valokuvio Takavalot päällä myös päiväajovalokäytössä Tummentuva sisätaustapeili Tuulilasinpyyhkijän sadetunnisin ÄÄNI JA MULTIMEDIA 12V virtapistoke edessä, takana ja tavaratilassa Haineväantenni Radion kaukosäädin ohjauspyörän yhteydessä R-Link 2 -multimediajärjestelmä: 7 -kosketusnäyttö, navigointi, Bluetooth-yhteys, USB- ja AUX-liitännät, Euroopan karttalaajennus, Arkamys-ääni, 8 kaiutinta Älypuhelimen peilaukseen Apple CarPlay ja Android Auto tuki (Toiminta ja yhteensopivuus älypuhelinmallista riippuen. Toiminnassa maa, kieli ja puhelinkohtaisia rajoituksia. Google ei ole julkaissut Android Auto -sovellusta Suomessa))

37 INTENS (ZEN VARUSTEIDEN LISÄKSI / ASEMASTA) Tumma kangas- / keinonahkaverhoilu Vaalean harmaa nahkaverhoilu (lisävaruste) Ruskea nahkaverhoilu (lisävaruste) Musta nahkaverhoilu (lisävaruste) TURVALLISUUS Katvealueen valvontajärjestelmä AJAMINEN Peruutuskamera Pysäköintitutkat edessä ja sivuilla MUKAVUUS Häikäisysuojien valot ULKOPUOLI 18 kevytmetallivanteet Argonaute Hopean värinen etupuskurin alaosa Tummennetut takalasit SISUSTA Koristelistat puukuvioinnilla Kynnyskoteloiden koristelistat edessä ja takana Takaistuimen selkänojien Easy Break -järjestelmä Tunnelmavalaistus, väri ja kirkkaus säädettävissä NÄKYVYYS JA VALOT Ajovalojen ja kaukovalojen automaattinen vaihtojärjestelmä Sähkötoimisesti taittuvat taustapeilit Täys-LED-valot edessä ÄÄNI JA MULTIMEDIA 8,7 kosketusnäyttö SD-kortinlukija Takamatkustajille AUX-liitäntä ja USBlatauspistokkeet 18 kevytmetallivanteet Argonaute 19 kevytmetallivanteet Proteus (lisävaruste)

38 Lisävarusteet Tyyli 1. Astinlaudat. Lähde päällystämättömille teille ja nauti elegantista, mutta samalla maastoon sopivasta tyylistä. Integroidut astinlaudat helpottavat autoon siirtymistä ja katolla kuljetettavien matkatavaroiden käsittelyä. Ne suojaavat myös koria arkipäivän pieniltä kolhuilta. 2. Valaistut kynnyslistat. Nykyaikaista tyylikkyyttä jokaisella oven avauksella. Kynnyslistojen valkoiset viive-valot vetävät katseita puoleensa päivin ja öin. Ruostumattomasta teräksestä tehdyt listat suojaavat myös autosi sisäänkäyntejä. Kahden kynnyksen sarja. 3. Sport-varustepaketti. Tehostaa autosi hienostunutta ilmettä ja tekee siitä entistä urheilullisemman. Varustepaketti sisältää kromiviimeistellyt etu- ja takasuojalevyt. 4. Timanttileikatut, 19-tuumaiset Jaipur Dark Silver -kevytmetallivanteet. Korosta autosi tyylikkyyttä ainutlaatuisilla Renault-vanteilla. Ne tarjoavat hienostuneen ilmeen ja tinkimätöntä turvallisuutta

39 Lisävarusteet Matkustamo Tavaratilan mukautuva EasyFlex-suoja. Luistamaton ja vedenpitävä suoja on välttämätön autosi tavaratilan suojaamiseksi, kun kuljetat suuria ja likaavia esineitä. Suoja on helppo avata ja taittaa ja se mukautuu myös takaistuinten asentoon. Kun se avataan kokonaan, se peittää koko tavaratilan. Monipuolinen ja kätevä suoja niin arkeen kuin vapaa-aikaankin. 2. Focal Music Premium -kaiutinpaketti. Valitse erinomainen toistotarkkuus ja kuuntele ensiluokkaista äänentoistoa! Focal Music Premium -paketilla saat tarkemman, kirkkaamman ja tehokkaamman äänentoiston viimeistelemään ajonautintoasi. 3. Kromattu vaateripustin, kiinnitys pääntukeen. Hyödyllinen lisävaruste, jonka avulla ripustat vaatteet siististi etuistuimen selkänojaan. Siirrettävästä ja helposti asennettavasta vaateripustimesta tulee nopeasti korvaamaton arjen apuväline. Kromiviimeistely vaateripustin on hienostunut ja esteettinen. 4. Magneettikiinnitteinen, siirrettävä älypuhelinteline tuuletussuuttimiin. Hyödynnä älypuhelintasi ajon aikana kokonaisvaltaisesti ja turvallisesti. Pieni ja huomaamaton teline sulautuu auton tyyliin. Magneettien ansiosta voit kiinnittää älypuhelimesi kätevästi autosi tuuletussuuttimiin. Siirrettävän telineen voi vaihtaa helposti autosta toiseen Tablettitelineen avulla takapenkin matkustajat viihtyvät paremmin pitkillä matkoilla.

40 Lisävarusteet Vapaa-aika Sähkötoiminen vetokoukku. Saat kuormien vetämiseen tai kuljettamiseen tarvittavan vetokoukun käyttöösi muutamassa sekunnissa ilman erillistä työkalua tai ponnistelua. Järjestelmä kytkeytyy automaattisesti käyttövalmiuteen tavaratilassa olevaa kytkintä painamalla. Sitä ei juuri huomaa eikä se riko autosi tyyliä. Renaultin alkuperäisosa on täysin yhteensopiva Koleoksen kanssa. 3. Tavaratilan ruostumaton suojalista. Suojaa takapuskuria tyylikkäällä ja mittojen mukaan valmistetulla lisävarusteella. Ruostumattoman, kiiltäväpintaisen ja kohokuvioinnein varustellun suojalistan ansiosta autosi takaosa on entistäkin hienostuneemman näköinen. 4. Suksiteline. Tämän lisävarusteen ansiosta voit kuljettaa laudat ja sukset turvallisesti autosi katolla. Teline on helppo asentaa, kuormata ja purkaa, satoi tai paistoi. Saatavilla on useita erilaisiin tarpeisiin soveltuvia malleja. 5. Alumiiniset QuickFix-taakkatelineet. Kätevän QuickFix-kiinnitysjärjestelmän ansiosta nämä ovat helpot ja nopeat asentaa ilman lisätyökaluja. Taakkatelineet soveltuvat erinomaisesti pyörä- tai suksitelineen tai kuljetuslaatikon asentamiseen. Niiden avulla lisäät autosi kuljetuskapasiteettia. Telineet ovat Renaultin alkuperäisosia, joten ne täyttävät turvallisuutta ja kestävyyttä koskevat normit. Kahden taakkatelineen sarja, joka sisältää varkaussuojan

41 Tekniset tiedot NEDC dci 175 dci 175 4x2 All Mode 4x4-i Vaihteiston tyyppi Automaatti Automaatti Polttoaine Diesel Diesel Mittaussykli NEDC NEDC Moottorin tyyppi Turboahdettu, Common Rail -suoraruiskutus Iskutilavuus (cm3) Sylinterin halkaisija ja iskunpituus (mm) 84 x x 90 Sylinterien lukumäärä 4 4 Venttiilien lukumäärä Suurin teho kw (hv) kierroslukemalla (r/min) 130 (177) / (177) / Suurin vääntömomentti Nm EEC kierroslukemalla (r/min) 380 / / 2000 Hiukkassuodatin (FAP) Kyllä Kyllä Stop & Start, älykäs virranhallinta jarrutusenergian talteenotolla Kyllä Kyllä Jakokoneisto Ketju Ketju VAIHTEISTO Tyyppi X-Tronic (CVT) X-Tronic (CVT) Vaihteiden lukumäärä Portaaton (7 esiasetusta) Portaaton (7 esiasetusta) Kokonaisilmanvastus CxA (m²) 0,898 0,903 Ilmanvastuskerroin Cx 0,345 0,347 Huippunopeus (km/h) Kiihtyvyys km/h (s) 9,3 9,5 400 m (s) 16,8 16, m (s) 30,7 31,0 KULUTUS- JA PÄÄSTÖARVOT* 17 (18 /19 ) CO 2 (g/km) (156) EU-yhdistetty (l/100 km) 5,4 5,8 (5,9) EU-kaupunki (l/100 km) 5,8 6,1 (6,2) EU-maantie (l/100 km) 5,2 5,7 (5,8) Polttoainesäiliö (l) OHJAUS Ohjaus Sähköinen muuttuvatehosteinen ohjaustehostin Kääntöympyrä renkaista (m) 11,4 Kääntöympyrä puskurista (m) 12,1 ALUSTA JA JARRUT Kallistuksenvakaajan halkaisija edessä / takana 24mm / 18mm Edessä : tuuletetut levyjarrut, halkaisija / paksuus (mm) Ø 320/28 Ø 320/28 Takana: levyjarrut, halkaisija / paksuus (mm) Ø 292/16 Ø 292/16 MASSAT (KG) 17 (18 /19 ) Omamassa (1 829) Kokonaismassa Yhdistelmämassa Perävaunumassa, jarrullinen Perävaunumassa, jarruton Taulukon tiedot ovat painatushetken mukaisia ennakkotietoja. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. * Kulutus- ja päästöarvot EU-direktiivien mukaisia NEDC-lukemia. Polttoaineen kulutuslukemat ja CO 2 -päästöarvot ovat direktiivin mukaisen laboratorio-olosuhteissa suoritetun ajokokeen tuloksia, jossa jäljitellään kaupunki- ja maantieajoa. EU-kulutustietomittauksen tarkoituksena on antaa vertailukelpoisia tuloksia eri autonvalmistajien automallien kesken. Auton normaalikäytön kulutukseen vaikuttavat lukuisat seikat, mm. ajo-olosuhteet, auton varustelu ja kuljettajan ajotapa. Ilmoitetut arvot ovat 17 vanteilla ja suluissa 18 /19 vanteilla.

42 Tekniset tiedot WLTP dci 175 All Mode 4x4-i Vaihteiston tyyppi Automaatti Polttoaine Diesel Mittaussykli WLTP Moottorin tyyppi Turboahdettu, Common Rail -suoraruiskutus Iskutilavuus (cm3) 1995 Sylinterin halkaisija ja iskunpituus (mm) 84 x 90 Sylinterien lukumäärä 4 Venttiilien lukumäärä 16 Suurin teho kw (hv) kierroslukemalla (r/min) 130 (177) / Suurin vääntömomentti Nm EEC kierroslukemalla (r/min) 380 / 2000 Hiukkassuodatin (FAP) Kyllä Stop & Start, älykäs virranhallinta jarrutusenergian talteenotolla Kyllä Jakokoneisto Ketju VAIHTEISTO Tyyppi X-Tronic (CVT) Vaihteiden lukumäärä Portaaton (7 esiasetusta) Kokonaisilmanvastus CxA (m²) 0,903 Ilmanvastuskerroin Cx 0,347 Huippunopeus (km/h) 204 Kiihtyvyys km/h (s) 10,2 400 m (s) 17, m (s) 31,7 KULUTUS- JA PÄÄSTÖARVOT* CO 2 -yhdistetty (g/km) WLTP (NEDC BT) 203 (168) WLTP-yhdistetty (l/100 km) 7,8 Hidas (l/100 km) 8,4 Keskinopea (l/100 km) 7,9 Nopea (l/100 km) 6,9 Moottoritie (l/100 km) 8,2 Polttoainesäiliö (l) 60 OHJAUS Ohjaus Sähköinen muuttuvatehosteinen ohjaustehostin Kääntöympyrä renkaista (m) 11,4 Kääntöympyrä puskurista (m) 12,1 ALUSTA JA JARRUT Kallistuksenvakaajan halkaisija edessä / takana 24mm / 18mm Edessä : tuuletetut levyjarrut, halkaisija / paksuus (mm) Ø 320/28 Takana: levyjarrut, halkaisija / paksuus (mm) Ø 292/16 MASSAT (KG) Omamassa Kokonaismassa Yhdistelmämassa Perävaunumassa, jarrullinen Perävaunumassa, jarruton 750 Taulukon tiedot ovat painatushetken mukaisia ennakkotietoja. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. * Ilmoitetut päästö- ja kulutustiedot ovat uuden WLTP-testin mukaisia tuloksia ilman lisävarusteita. WLTP-testi on uusi standardi autojen kulutuksen mittaamiseen. Laboratorio-olosuhteissa toteutetun testin tarkoituksena on antaa paremmin vertailukelpoisia tuloksia eri autonvalmistajien automallien välillä. Auton normaalikäytön kulutukseen vaikuttavat lukuisat seikat, mm. ajonopeus, ajo-olosuhteet, lämpötilat, auton varustelu ja kuljettajan ajotapa. Lisätietoja osoitteesta

43

44 Renault KOLEOS Crossover by Renault

45 Renault on pyrkinyt kaikin tavoin varmistamaan, että tämän esitteen tiedot ovat painatushetkellä ajan tasalla. Jatkuvan tuotekehittelyn vuoksi Renault varaa oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin sekä esitteessä kuvattuihin ja esiteltyihin autoihin ilman ennakkoilmoitusta. Renault ilmoittaa kyseisistä muutoksista jälleenmyyjilleen mahdollisimman nopeasti. Esitteessä kuvattujen autojen versiot voivat olla erilaisia eri maissa, ja tiettyjä varusteita (vakio- tai lisävarusteita) ei mahdollisesti ole saatavissa kaikkiin malleihin ja kaikissa myyntimaissa. Pyydä lisätietoja Renault-jälleenmyyjältäsi, jolla on käytettävissään ajankohtaisimmat tiedot. Painoteknisistä syistä tässä esitteessä nähtävät värit saattavat poiketa korivärien tai verhoilujen todellisista väreistä. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän julkaisun osittainenkin kopioiminen on kiellettyä, julkaisu- ja kopiointitavasta riippumatta, ilman Renaultin kirjallista lupaa. * Sen mukaan, kumpi takuuehdoista täyttyy ensin (lisätietoja jälleenmyyjältäsi). Renault suosittelee Kuvat: M. Wendler, A. Bernier, Renault Marketing 3D-Commerce, La Géode - Paris- Monsieur Adrien FAINSILBER, Architecte Painettu Suomessa Koleos Marraskuu Nordic Automotive Services Oy, Kellokukantie 2, VANTAA, FINLAND *

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Uusi. Renault KOLEOS

Uusi. Renault KOLEOS Uusi Renault KOLEOS Tehokasta ja atleettista tyyliä Ainutlaatuinen tehon ja hienostuneisuuden yhdistelmä ja näyttävä muotoilu nostavat vaatimustasoa ja henkivät rohkeaa tyyliä. Uuden Koleoksen vakuuttava

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Uusi Renault MEGANE SPORT TOURER Kampanjahinnasto

Uusi Renault MEGANE SPORT TOURER Kampanjahinnasto SPORT TOURER Kampanjahinnasto Kampanjahinnasto 12.7.2017 NAVI STYLE Sport Tourer TCe 100 Navi Style 101 120 5,4 6-v man Navi Style 17 658,91 3 731,09 21 390 355 505 Sport Tourer TCe 130 Navi Style 132

Lisätiedot

Uusi Renault MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto

Uusi Renault MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto Kampanjahinnasto 12.7.2017 NAVI STYLE Hatchback TCe 100 Navi Style 101 120 5,4 6-v man Navi Style 16 588,40 3 501,60 20 090 335 485 Hatchback TCe 130 Navi Style 132 119

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO Takaisinlaskettuihin NEDC-arvoihin perustuvat hinnat MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Duster SCe 115 4x2

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , ,

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , , Renault CAPTUR Euro 6 Suositushinnasto 22.10.2015 VERSIO ECO2 HV CO 2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVERO- TON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Uusi. Renault KADJAR

Uusi. Renault KADJAR Uusi Renault KADJAR Quo vadis? Huippuluokan mukavuutta Tutustu autosi mukaviin sisätiloihin. Nykyaikainen ohjaamo, erinomainen ergonomia, uudenlaiset istuimet ja kromikoristelut kutsuvat nauttimaan ajomatkojen

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

AKKU KWH VAIHTEISTO Z.E. 40

AKKU KWH VAIHTEISTO Z.E. 40 Uusi Renault ZOE Ennakkomyyntihinnasto 2.1.2017 VERSIO HV CO2 G/KM AKKU KWH VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Zoe Z.E. 40 Life 92 0 41 Automaatti 31 812,40 1 177,60 32

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

AKKU KWH AJOMATKA KM *

AKKU KWH AJOMATKA KM * Renault TWIZY Suositushinnasto 23.11.2018 VERSIO AJONEUVOLUOKKA HV CO2 G/KM AKKU KWH AJOMATKA KM * VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO (L7e) * YHTEENSÄ Twizy 45 Life Mopoauto L6e 5 0 6,1 100

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

AKKU KWH AJOMATKA KM * Saksiovet (ei ikkunaa). Intens tasolla sisältäen korinväriset peilit.

AKKU KWH AJOMATKA KM * Saksiovet (ei ikkunaa). Intens tasolla sisältäen korinväriset peilit. Uusi Renault TWIZY Suositushinnasto 22.6.2 VERSIO AJONEUVOLUOKKA HV CO2 G/KM AKKU KWH AJOMATKA KM * VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO (L7e) * YHTEENSÄ Twizy 4 Life 1 11 69,, 11 69 Twizy 4

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Luvassa upeita hetkiä

Luvassa upeita hetkiä Renault TALISMAN Luvassa upeita hetkiä Renault Talisman antaa urheilullisuudellaan uudenlaista intohimoa luokkansa vakiintuneeseen tyyliin. Voimakkuutta ilmentävä etuosa, selkeä profiili, näyttävät muodot

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv 1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Automaattinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uudistetut SCENIC ja GRAND SCENIC Tila-auton ei tarvitse olla tylsä ja tavallinen. Uuden sukupolven SCENICissä tyyli ja innovatiivisuus ovat koko ajan läsnä. Täysin uudenlainen

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

RENAULT CLIO CLIO ST LISÄVARUSTEHINNASTO DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO CLIO ST LISÄVARUSTEHINNASTO DRIVE THE CHANGE www.renault.fi RENAULT CLIO CLIO ST 2014-03 LISÄVARUSTEHINNASTO DRIVE THE CHANGE RENAULT LISÄVARUSTEPAKETIT KAMPANJAHINNASTO CLIO Hinnat voimassa toistaiseksi. HATCHBACK & SPORT TOURER CONFORT PACK 179

Lisätiedot

AUTOVEROTON HINTA VAIHTEISTO

AUTOVEROTON HINTA VAIHTEISTO Uusi Renault CAPTUR Ennakkomyyntihinnasto 22.6.2017 VERSIO HV CO2 G/KM EUYHDISTETTY L/100KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA AUTOVERO * KÄYTTÖETU VAPAA AUTOETU Captur TCe 90 Life 90 113 5,1 man 5v 15 887,66

Lisätiedot

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU SCe 115 4x2 Access W 4x2 115 179 7,9 5-v man 11 685,63 3 713,37 15 399 265

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer Renault CLIO Hatchback & Sport Tourer Entistä vastustamattomampi Renault Clio hurmaa sinut vastustamattomalla vetovoimallaan. Auton tyylikkäät linjat erottuvat. Tyylikäs keula ja tunnistettava ajovalojen

Lisätiedot

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO Takaisinlaskettuihin NEDC-arvoihin perustuvat hinnat1 VERSIO VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU SCe 115 4x2 Comfort

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv Kia ProCeed MY19 hinnasto 3.12.2018 Vaihteisto Suurin teho kw/ hv -päästö * Arvioitu autovero ** Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,0 T-GDI ISG 120hv SB EcoDynamics M6 88,3/ 120 136 22

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

Renault MEGANE. Hatchback & Sport Tourer

Renault MEGANE. Hatchback & Sport Tourer Renault MEGANE Hatchback & Sport Tourer Sykähdyttävä uutuus Uuden Renault Meganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. Autossa on tunnistettavat

Lisätiedot

VEROTON HINTA VAIHTEISTO

VEROTON HINTA VAIHTEISTO MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU SCe 115 4x2 Access 4x2 115 179 7,9 5-v man 11 685,63 3 713,37 15 399 265

Lisätiedot

Uusi. Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Uusi. Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uudistetut SCENIC ja GRAND SCENIC Tila-auton ei tarvitse olla tylsä ja tavallinen. Uuden sukupolven SCENICissä tyyli ja innovatiivisuus ovat koko ajan läsnä. Täysin

Lisätiedot

Uusi. Renault CAPTUR

Uusi. Renault CAPTUR Uusi Renault CAPTUR Seikkailua kaupungissa Suosittu Renault Captur crossover on uudistunut ja valmis valloittamaan kaupunkiympäristön. Uusi Renault Captur sopii urbaaneihin seikkailuihin entistäkin paremmin

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

VEROTON HINTA VAIHTEISTO

VEROTON HINTA VAIHTEISTO MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU TCe 100 4x2 Access 4x2 100 143 6,3 5-v man 12 406,04 1 992,96 14 399 255

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

Uusi. Renault MEGANE

Uusi. Renault MEGANE Uusi Renault MEGANE Sykähdyttävä uutuus Uuden Renault Méganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. Autossa on Renaultille tunnistettavat

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

Renault KADJAR Uskalla toimia Virtaviivainen muotoilu, vahva etusäleikkö ja atleettiset hartiat Renault Kadjar henkii puhdasta rohkeutta. Tämä innokas, jykevätekoinen ja sporttinen ajoneuvo on oiva kumppani

Lisätiedot

VEROTON HINTA VAIHTEISTO

VEROTON HINTA VAIHTEISTO MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU SCe 115 4x2 Access 4x2 115 179 7,9 5-v man 11 685,63 3 713,37 15 399 265

Lisätiedot

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer Renault CLIO Hatchback & Sport Tourer Entistä vastustamattomampi Renault Clio hurmaa sinut vastustamattomalla vetovoimallaan. Auton tyylikkäät linjat erottuvat. Tyylikäs keula ja tunnistettava ajovalojen

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018

Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 1,6 GDI Plug-in hybrid Varustetasot LX, EX, Business Premium, Business Luxury VAIHTEISTO Tyyppi Automaattinen kaksoiskytkin, 6 vaihdetta MOOTTORI Iskutilavuus, cm 3

Lisätiedot

Renault ESPACE

Renault ESPACE Renault ESPACE Crossover-henkeä Renault Espacen ulkomuoto on samalla kertaa sekä sulavalinjainen että voimakas, ja sen yhtenäinen tyyli ulottuu pienimpiinkin yksityiskohtiin. Pure Vision LED -valot antavat

Lisätiedot

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk Tekniikka Varusteet 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv) / rpm 147 (200)

Lisätiedot

VEROTON HINTA VAIHTEISTO

VEROTON HINTA VAIHTEISTO MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU SCe 115 4x2 Access 4x2 115 179 7,9 5-v man 11 685,63 3 713,37 15 399 265

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 19.9.2018 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

Renault MEGANE. Uusi. Hatchback & Sport Tourer

Renault MEGANE. Uusi. Hatchback & Sport Tourer Renault MEGANE Uusi Hatchback & Sport Tourer Sykähdyttävä uutuus Uuden Renault Meganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. Autossa

Lisätiedot

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% g/km /kk /kk 2,0 T-GDI GT 4D A/T AT6 180/ , , ,

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% g/km /kk /kk 2,0 T-GDI GT 4D A/T AT6 180/ , , , Kia Optima MY17 hinnasto 1.1.2017 Kia Optima (4D sedan) Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu g/km /kk /kk 2,0 T-GDI 4D A/T

Lisätiedot

CO2 -päästö * (WLTP) CO2 1,6 GDI ISG: 184. Muut: ,53-840, , , ,34-616, , ,70

CO2 -päästö * (WLTP) CO2 1,6 GDI ISG: 184. Muut: ,53-840, , , ,34-616, , ,70 Kia Sportage MY19.5 hinnasto 29.1.2019 WLTP Etuvedot Malli Vaihteisto teho -päästö * (WLTP) Vapaa autoetu kw/ hv g/km /kk /kk 1,6 ISG Urban Active EcoDynamics M6 97/132 183 19 776,37 6 613,63 26 390,00

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2018

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2018 Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 1,6 GDI Hybrid DCT Varustetasot LX, EX, Business Premium, Business Premium 18, Business Luxury, Business Luxury 18, VAIHTEISTO Tyyppi Automaattinen kaksoiskytkin, 6

Lisätiedot

Renault CLIO. Uusi. Hatchback & Sport Tourer

Renault CLIO. Uusi. Hatchback & Sport Tourer Renault CLIO Uusi Hatchback & Sport Tourer Entistä vastustamattomampi Uusi Renault Clio hurmaa sinut vastustamattomalla vetovoimallaan. Auton tyylikkäät linjat erottuvat. Sen uusi säleikkö ja tunnistettava

Lisätiedot

Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway & Logan MCV Stepway Takuu tai vuotta sisältää 24h tiepalvelun Riittävästi tilaa kaikelle ja kaikille on täysikokoinen farmari,jossa on paljon monipuolista tilaa kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin. Huolitellut

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET elokuu ulkomitat

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET elokuu ulkomitat CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET elokuu 2017 ulkomitat CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT ELOKUU 2017 MOOTTORI PureTech 130 PureTech 130 BlueHDi 120 BlueHDi 100 Automaatti Automaatti Iskutilavuus cm

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk Sivu 1 (6) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Ajoneuvovero / vuosi Perusvero Käyttövoimavero Business-hinnasto 1.10.2016 Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i20 5d 1.2

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 21.3.2019 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

CO2 -päästö CO2. g/km Metalliväri ,45-243,28 693,45-838,28 Helmiäisväri: Snow White Pearl ,27-304,61 868, ,61

CO2 -päästö CO2. g/km Metalliväri ,45-243,28 693,45-838,28 Helmiäisväri: Snow White Pearl ,27-304,61 868, ,61 Kia Optima SW MY18 hinnasto 1.1.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6 104/141

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

CO2 -päästö (NEDC) g/km /kk /kk 2,2 CRDi AWD Edition A/T 5P A6 147/ , , ,

CO2 -päästö (NEDC) g/km /kk /kk 2,2 CRDi AWD Edition A/T 5P A6 147/ , , , Kia Sorento MY17 hinnasto 23.8.2018 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö (NEDC) Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 2,2 CRDi AWD A/T

Lisätiedot

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Arona Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Arona - Tekniset tiedot 1.0 EcoTSI 95 hv Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1,0 / 999

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima 4D MY18 hinnasto 1.1.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG Business

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

NEDC (vanha mittaustapa) CO2 -päästö * (NEDC)

NEDC (vanha mittaustapa) CO2 -päästö * (NEDC) Kia Stinger MY19 hinnasto 28.8.2018 RWD-takavedot Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) Autoveroton hinta alv 24% -päästö * (NEDC) -päästö * (WLTP) Vapaa autoetu Vapaa autoetu g/km g/km /kk /kk /kk /kk

Lisätiedot