Hampaiden valkaisu jokaisen ulottuvilla

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hampaiden valkaisu jokaisen ulottuvilla"

Transkriptio

1 Hampaiden valkaisu jokaisen ulottuvilla Ammattimainen hampaidenvalkaisu kosmeettiseen hammashoitoon

2 BlancOne uusi lähestymistapa hampaanvalkaisuun Viidentoista vuoden tutkimuksen tuloksena syntynyt BlancOne - valkaisuhoito on uudenlainen lähestymistapa hampaiden valkaisuun, joka perustuu uusien valokemiallisten tekniikoiden kehitykseen. Tutkimuksissa on todistettu laajasti, että valkaisussa käytettävien valkaisulamppujen valo ei lisää valkaisussa käytettävien peroksidien tehoa, vaan geeliin siirtyvä lämpö ainoastaan hieman nopeuttaa reaktiota. BlancOne -valokemialliset geelit sen sijaan sisältävät peroksidin lisäksi kahta erikoiskomponenttia, jotka saavat peroksidin hajoamaan tehokkaasti ja nopeudella, jota ei ole perinteisten valkaisumenetelmien reaktioiden avulla mahdollista saavuttaa: VALOHERKISTEET ovat erityisiä väriaineita, jotka lampun tietyllä aallonpituudella lähettämät fotonit saavat siirtymään ns. virittyneeseen tilaan. Tällöin ne lähettävät koko järjestelmään huomattavan määrän energiaa. KATALYYTIT syntetisoivat tämän energian ja laukaisevat sarjan ketjureaktioita, jotka hyperkiihdyttävät peroksidien hajoamista. Tämä räjähdysmäinen energiantuottomekanismi voi muodostaa muutamassa minuutissa erityisiä happimolekyylejä: SINGLETTIHAPPI on hapen atomimuoto, joka ei sisällä happiradikaaleja. Sillä on paljon nopeampi, syvempi ja turvallisempi hapetusvaikutus kuin vapailla radikaaleilla, joita perinteiset valkaisujärjestelmät tuottavat.

3 BlancOne CLICK: valkaisukäsittely, joka uudistaa toimintatavan hampaanvalkaisussa vastaanotolla BlancOne CLICK -menetelmä perustuu innovatiiviseen BlancOne -teknologiaan. Tämä mullistava ja ainutlaatuinen valkaisukäsittely on niin nopea, että sen voi yhdistää tavalliseen hampaiden puhdistukseen liittyvään vastaanottokäyntiin. H 2 O<6% Tehoaa jo pieninä pitoisuuksina. Olemme ensimmäistä kertaa luoneet vastaanottovalkaisun, joka tehoaa jo matalilla vetyperoksidipitoisuuksilla (< 6 %). Se noudattaa EU-direktiiviä 84/2011, joka on kattavin kuluttajien turvaksi säädetty säädöskokoelma. NO 10 MINS Ei lainkaan tarvetta ikenien suojaamiseen Olemme kehittäneet ainoan vastaanottokäyttöön tarkoitetun valkaisumenetelmän, joka ei vaadi limakalvojen suojaamista. Näin koko menetelmän vaativinta vaihetta ei enää tarvita, jolloin käsittelyn voi suorittaa helposti ja turvallisesti. Tehoaa jo 10 minuutissa BlancOne -valokemiallisen teknologian avulla 16 % n hajoaminen tapahtuu hyperkiihdytetysti jo muutamassa minuutissa, vaikka yleensä siihen kuluu tunteja. Nopeampi ja miellyttävämpi käsittely voidaan tehdä tavallisen hampaiden puhdistukseen liittyvään vastaanottokäynnin yhteydessä. NO Ei kipua tai vihlontaa Nopeutensa ansiosta vastaanotolla suoritettava BlancOne -käsittely on hellävarainen. Käsittely ei kuivata kiillettä, aiheuta kipua tai hampaiden vihlomista. Se on ainoa markkinoilla oleva menetelmä, jossa ei tarvita vihlontaa ehkäiseviä tai remineralisoivia aineita. Edullinen ja voidaan toistaa säännöllisesti Nopeutensa ja edullisuutensa ansiosta BlancOne CLICK on kaikkien ulottuvilla. Se on ihanteellinen, kun hampaiden valkaisuhoito tehdään ensimmäistä kertaa. Se voidaan toistaa säännöllisesti ja sitä voidaan käyttää myös ennen intensiivisempiä valkaisumenetelmiä.

4 Kaikki alkaa CLICK-valkaisusta BlancOne CLICK -valkaisuhoito tarjoaa potilaalle edullisesti ja miellyttävästi tyypillisesti noin 4 5 astetta valkeammat hampaat* erittäin lyhyellä käsittelyajalla. BlancOne CLICK on LOISTAVA lähtökohta jokaiselle, joka haluaa kokea välittömästi valkeamman ja kirkkaamman hymyn. LOISTAVA tapa valkaista hampaat LOISTAVA niille, jotka haluavat tuloksia edullisesti LOISTAVA tapa päättää hampaiden puhdistukseen liittyvä vastaanottokäynti LOISTAVA tapa markkinoida vastaanoton palveluja Viime vuonna BlancOne CLICK -käsittelyjä tehtiin yli , ja asteikolla 1 5 potilastyytyväisyydeksi saatiin 4,5. BlancOne CLICK on jo nyt suunhoidon ammattilaisten ja potilaiden ykkösvalinta! *Sävyn arvioinnissa on käytetty Vita Classic Shade Guide -sävyopasta, joka on muokattu hampaiden valkaisuun sopivaksi :n BlancOne PRO -sovellukseen kirjatun tapauksen perusteella. Nyt on ensi kertaa mahdollista ilahduttaa potilasta valkeammalla ja loistavammalla hymyllä jokaisen suunhoidon ammattilaisen tekemän hampaiden puhdistukseen liittyvän vastaanottokäynnin päätteeksi. Suuhygieniaan liittyvät toimenpiteet ovat jokaisen hammasklinikan arkipäivää. Potilaat odottavat tehokkaan puhdistuksen myös valkaisevan hampaita, siksi hampaiden puhdistukseen liittyvä vastaanottokäynti on täydellinen tilaisuus täyttää potilaan toive.

5 Kuinka takaat parhaan tuloksen ja potilaalle valkeamman hymyn? Kun olet yllättänyt iloisesti potilaasi BlancOne CLICK -valkaisulla, voit kertoa, miten hän voi saada vieläkin tehokkaampia ja kestävämpiä tuloksia. Tarjolla on neljä eri vaihtoehtoa, joista voi valita itselleen ja budjetilleen sopivimman. CLICK CLICK-kevytvalkaisu CLICK-vastaanottovalkaisu 3 6 kuukauden välein BlancOne CLICK on erittäin hellävarainen ja edullinen käsittely, jonka voi tehdä useamman kerran vuoden aikana. Se sopii erinomaisesti tehtäväksi jokaisen hampaiden puhdistukseen liittyvän vastaanottokäynnin päätteeksi. -tehovalkaisu Tehokkaampi tulos -vastaanottovalkaisulla BlancOne on CLICK-valkaisua tehokkaampi, joka perustuu käsittelyn toistamiseen 3 4 kertaa vastaanotolla tehtävän valkaisuhoidon aikana. Hellävarainen ja tehokas valkaisu, joka antaa syvemmän ja kestävämmän tuloksen. VASTAANOTOLLA -yhdistelmävalkaisu Nopean CLICK-valkaisun valkaisutuloksen tehostamiseen ja ylläpitoon valkaisulusikoiden avulla kotona. -valkaisusta on saatavilla kaksi eri vaihtoehtoa: DAY (2 tuntia) ja NIGHT (yli yön). XTRA-ylläpitovalkaisu XTRA-valkaisuohjelma KOTONA BlancOne XTRA -valkaisua voi käyttää minkä tahansa vastaanotolla tehdyn käsittelyn tulosten tehostamiseen ja ylläpitoon. BlancOne XTRA on kahden käsittelyn yhdistelmä: Geelihammastahnat DUETTO ACTIVE ja DUETTO CARE Valkaisukynä BlancOne STICK BlancOne XTRA ylläpitovalkaisu on 3 kuukauden mittainen ja se voidaan toistaa. Lääketieteellinen valkaisu Haastaville hampaille ja vaativille potilaille soveltuu BlancOne, lääketieteellinen valkaisu, jossa hyödynnetään valokemiallista aktivointia ja 29 % vetyperoksidia. soveltuu voimakkaisiin värjäytymiin, kuten tetrasykliinin aiheuttamiin värjäytymiin hampaistossa. -valkaisua käytettäessä ikenet on suojattava. Käsittely voidaan toistaa yhdellä hoitokäynnillä jopa 6 kertaa, jolloin tulokset voivat olla hämmästyttävän hyviä. BlancOne on EU-direktiivissä 93/42 lääkintälaitteeksi luokiteltu menetelmä. Joissakin EU-maissa paikalliset määräykset saattavat rajoittaa sen käyttöä.

6 Valoaktivointilamppu BlancOne ARCUS Yksi innovatiivisen BlancOne -teknologian kulmakivistä on ainutlaatuinen BlancOne ARCUS -lamppu, joka tarjoaa monia hyötyjä: BlancOne Arcus -lampun avulla BlancOne -käsittelyissä saavutetaan huipputuloksia. 10 tehokasta 5 watin LED-valoa takaa huipputehon ja nopeuden BlancOne -protokollan mukaisesti. Lampun laajan valokaaren yläreunassa sijaitsevat LED-valot varmistavat geelin aktivoinnin koko hammaskaaren leveydeltä. BlancOne ARCUS -lamppu on saatavilla joko siirrettävässä telineessä tai hoitoyksikköön kiinnitettävänä. BlancOne PRO App -sovellus: tehokas työkalu suunhoidon ammattilaisen käyttöön, jolla voi kehittää toimintatapaa valkaisuhoidoissa Yksinkertaisella ja nopealla tavalla voit tallentaa jokaisen potilaan** tiedot ja suunhoitotottumukset, jotka voivat vaikuttaa hoitotuloksen ylläpitoon. Voit näyttää helposti ja nopeasti, kuinka paljon hampaiden valkoista sävyä voidaan vaalentaa. Kun otat kuvia ennen hoidon aloittamista ja sen jälkeen, voit näyttää potilaalle hoidon tuloksen välittömästi. Hoidon lopussa sovellus ehdottaa, milloin ajoitetaan tarkastuskäynti. Sovellus muistuttaa potilaita automaattisen sähköpostiviestin avulla, milloin on aika hampaiden vaalennusasteen tarkistamiseen. Jokaisella potilaalla on verkossa oma alue, jossa on tietoja ja kuvia hoidoista. Sovellus on maksuton ja vastaanottosi hyötyy jokaisesta BlancOne - hoidosta. Aina, kun suoritat hoidon ja skannaat BlancOne - pakkauksen App-koodin: Ansaitset hyvityksiä, joilla voit saada mainosmateriaaleja vastaanotolle ilmaiseksi. Lisäät vastaanoton näkyvyyttä julkisella blancone.eu-sivustolla. Saavutat potilaiden uskollisuutta ja kasvatat hoitojen määrää. ** Kaikki BlancOne PRO App:n kautta kerätyt tiedot käsitellään GDPR:n eurooppalaisten henkilötietojen suojaa koskevien määräysten mukaisesti.

7 Suositus Jonas Englund suuhygienisti munhygienist Pihlajalinna Hammasklinikka Stockmann Pidän erityisesti siitä, että BlancOnen CLICK- ja -valkaisuhoitoihin tarvittava vastaanottoaika on lyhyt eikä valkaisugeelin kanssa tarvitse lainkaan käyttää iensuojaa. BlancOnen kosmeettisissa valkaisuhoidoissa matala peroksiidipitoisen valkaisuaineen ja lyhyen valotusajan yhdistelmällä saadaan tehokas ja hellävarainen valkaisu, joka ei aiheuta hampaiden vihlomista tai ikenien ärsytystä. Potilaalle hintatasoltaan edullinen CLICK-kevytvalkaisu vaatii ainoastaan yhden 10 minuutin valotus- ja vaikutusajan. Tavallisesti lopputulos hampaissa on n. 4/5 astetta vaaleampi väri kuin lähtötilanteessa. Nopean CLICK-valkaisuhoidon voi yhdistää myös suuhygienistin käyntiin, jolloin voidaan tarjota asiakkaalle puhdistettujen hampaiden lisäksi kirkkaammat hampaat. CLICK toimii mielestäni erinomaisesti ensimmäisenä hampaiden valkaisuhoitona ja kun halutaan johonkin tärkeään merkkipäivään, kuten esimerkiksi ylioppilasjuhliin tai häihin valkeammat hampaat. BlancOne kosmeettinen valkaisuhoito sopii asiakkaalle, joka haluaa tehokkaamman ja kestävämmän hampaiden valkaisun, tavallisesti noin 6/7 astetta vaaleamman lopputuloksen. Hammas- ja ienystävällisessä -valkaisuhoidossa ei myöskään tarvita iensuojaa, jolloin valkaisuun vaadittava kokonaisaika on vain n. 30 minuuttia. -valkaisun voi tehdä 1 2 kertaa vuodessa. BlancOnen CLICK- ja -valkaisujen ylläpitohoidoksi kotona voidaan tarjota helppokäyttöistä STICK-valkaisukynää ja DUETTO-hammastahnoja. BlancOnen kiille- ja ienystävälliset DAY ja NIGHT -kotivalkaisuaineet ovat hellävarainen vaihtoehto yksilöllisten valkaisukiskojen kanssa käytettäväksi.

8 CLICK Whitening CLICK Treatments Valikoima CLICK CLICK Tavanomainen Käsittelytyyppi Vaikutusperiaate menettely Tyypillinen teho Käyttösuositus VASTAANOTOLLA Nopea valkaisu Voimakas valkaisu CLICK Vastaanotolla Nopea Vastaanotolla Kosmeettinen Vastaanotolla Lääketieteellinen 16 % (5,6 % vetyperoksidi) 16 % (5,6 % vetyperoksidi) 29 % vetyperoksidi 1 x 10 minuuttia* 3 x 8 minuuttia* 4 x 4 minuuttia* 4 5 astetta 6 7 astetta jopa 10 astetta 4 6 kertaa vuodessa 1 2 kertaa vuodessa Kerran 1 2 vuodessa DAY DAY Kotona Päivän aikana 16 % (5,6 % vetyperoksidi) 2 3 h päivässä 1 2 viikon ajan 4 5 astetta viikossa 1 viikko 2 4 kertaa vuodessa KOTONA Ylläpito NIGHT NIGHT Kotona Yön yli 3 kuukauden ylläpito-ohjelma 10 % (3,5 % vetyperoksidi) 16 % (5,6 % vetyperoksidi) Yön yli 1 2 viikon ajan Yksi kynä riittää 4 viikoksi** Duetto: päivittäin 6 7 astetta 2 viikossa 1 2 astetta 2 viikkoa 1 2 kertaa vuodessa 2 4 kertaa vuodessa STICK STICK * Valoaktivointi Arcus-valkaisuvalolla ** Ensimmäinen käsittely 2 viikkoa, sitten 1 viikko/kk DUETTO DUETTO helpdesk@blancone.eu blancone blancone_ids blancone blancone team pro (professional group) Jälleenmyyjä Suomessa: Dental Systems Niittylänpolku Helsinki p info@dentalsystems.fi

Opalescence -valkaisuaineet

Opalescence -valkaisuaineet Opalescence -valkaisuaineet Vaaleampi ja kirkkaampi hymy Opalescence OH! Valkaisuaineet vastaanotoille ja kotikäyttöön CE-merkityt Opalescence -valkaisuaineet on turvallinen ja hellävarainen tapa valkaista

Lisätiedot

FGM-valkaisutuotteet

FGM-valkaisutuotteet FGM-valkaisutuotteet Tuotteet kotivalkaisuun Whiteness Perfect PF 10 % ja 16 % Karbamidiperoksidi 10 % / 16 % Säilytys huoneenlämmössä. Saat myös yksittäispakattuna. Sitkeä viskositeetti. Sisältää vettä

Lisätiedot

5. Pola Office+ valkaisee vain luonnollista hammasta. 6. Älä käytä potilaalle, jolla on erittäin herkät ja vihlovat hampaat.

5. Pola Office+ valkaisee vain luonnollista hammasta. 6. Älä käytä potilaalle, jolla on erittäin herkät ja vihlovat hampaat. SDI POLA OFFICE + - MAAILMAN NOPEIN VALKAISU KÄYTTÖOHJEET Pola Office+ on nopea, vetyperoksidipohjainen, vastaanottokäyttöön tarkoitettu valkaisumenetelmä. PH -neutraali geeli sisältää vihlontaa ehkäiseviä

Lisätiedot

Opalescence -valkaisuaineet

Opalescence -valkaisuaineet Opalescence -valkaisuaineet Vaaleampi ja kirkkaampi hymy Opalescence Valkaisuaineet vastaanotoille ja kotikäyttöön CE-merkityt Opalescence -valkaisuaineet on turvallinen ja hellävarainen tapa valkaista

Lisätiedot

Valovoimainen kiiltosävyte

Valovoimainen kiiltosävyte Valovoimainen kiiltosävyte Kampaamoalalla vaatimukset kasvavat päivä päivältä ja kampaajan on ylitettävä asiakkaidensa odotukset kerta toisensa jälkeen. Asiakkaat odottavat entistäkin korkealaatuisempaa

Lisätiedot

3D Generation. XP-endo Shaper sequences

3D Generation. XP-endo Shaper sequences FI 3D Generation XP-endo Shaper sequences Perinteisten NI-Ti-neulojen rajoitukset Nykyisin korostetaan vähemmän invasiivisten hoitojen tärkeyttä, mutta niistä huolimatta tavanomaisilla neuloilla suoritetut

Lisätiedot

Uusi Standox VOC Xtreme Filler -hiontaväri U7600.

Uusi Standox VOC Xtreme Filler -hiontaväri U7600. Uusi Standox VOC Xtreme Filler -hiontaväri U7600. An Axalta Coating Systems Brand XTREME- VALLANKUMOUS Vallankumouksellista! Todella nopeasti kuivuva hiontaväri. Esittelemme uuden Standox VOC Xtreme Filler

Lisätiedot

Opas valkoisempaan hymyyn

Opas valkoisempaan hymyyn Opas valkoisempaan hymyyn Miksi hampaisiin tulee tummentumia ja värjäytymiä? Hammaskiilteen luonnollinen väri on kuultavan valkoinen. Vuosien saatossa syömis-, juomis- tai tupakointitottumustemme myötä

Lisätiedot

VistaScan Mini Plus -kuvalevyn lukijalaite ominaisuuksista tinkimättä

VistaScan Mini Plus -kuvalevyn lukijalaite ominaisuuksista tinkimättä VistaScan Mini Plus -kuvalevyn lukijalaite ominaisuuksista tinkimättä PAINEILMA IMU KUVANKÄSITTELY HAMMASHOITO HYGIENIA Pieni koko mahdollistaa hoitohuonekohtaiset ratkaisut VistaScan Mini Plus -kuvalevyn

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

Opas valkoisempaan hymyyn

Opas valkoisempaan hymyyn Opas valkoisempaan hymyyn Miksi hampaisiin tulee tummentumia ja värjäytymiä? Hammaskiilteen luonnollinen väri on kuultavan valkoinen. Vuosien saatossa syömis-, juomis- tai tupakointitottumustemme myötä

Lisätiedot

Opalescence -valkaisuaineet

Opalescence -valkaisuaineet Opalescence -valkaisuaineet Vaaleampi ja kirkkaampi hymy Opalescence OH! Valkaisuaineet vastaanotoille ja kotikäyttöön CE-merkityt Opalescence -valkaisuaineet on turvallinen ja hellävarainen tapa valkaista

Lisätiedot

POTILAS- YSTÄVÄLLINEN

POTILAS- YSTÄVÄLLINEN Dental Systemsin kesätarjoukset voimassa 31.7.2019 asti Uutuus! 1 sävy 1000 valkoista Ensimmäinen universaali yhdistelmämuovi yhdellä sävyllä kaikki 16 Vitan sävyä! KÄYTTÄJÄ- YSTÄVÄLLINEN Täydellisen pyöreät

Lisätiedot

Valkaisutuotteet Tuoteluettelo 2019

Valkaisutuotteet Tuoteluettelo 2019 tuotteet Tuoteluettelo 2019 2 Tuoteluettelo tuotteet 2019 HAMMASVÄLINE Kotivalkaisu... 5 Kotivalkaisun ylläpito... 7 Vastaanottovalkaisu...10 Muut valkaisutarvikkeet... 11 TILAUKSET JA LISÄTIEDOT Hammastarvikemyynti,

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Juurenhoidon materiaalit

Juurenhoidon materiaalit 1 1116 Juurenhoidon materiaalit DS Hypokloriitti 2,5 % Helppo annostelu tippanokka pullo, 100 ml Til.nro 130500 DS Hypokloriitti 5% Helppo annostelu tippanokka pullo, 100 ml Til.nro 130499 DS Hypokloriitti

Lisätiedot

OPALESCENCE VALKAISUN YLIVOIMAINEN YKKÖNEN

OPALESCENCE VALKAISUN YLIVOIMAINEN YKKÖNEN VALKAISU OPALESCENCE VALKAISUN YLIVOIMAINEN YKKÖNEN OPALESCENCE VALKAISUN TARINA HAMPAIDEN VALKAISUHOIDON YKKÖNEN JO YLI 25 VUOTTA Yhdestä hymystä miljooniin Isä, haluan valkoisemmat hampaat. Isä, haluan

Lisätiedot

Led-lamput Vallankumouksellista valaistusta

Led-lamput Vallankumouksellista valaistusta OSTOAPU Led-lamput Vallankumouksellista valaistusta Led-lamppujen ansiosta on helpompaa, kauniimpaa ja edullisempaa elää kestävämmin. Led-lamput käyttävät merkittävästi vähemmän energiaa, ja niillä on

Lisätiedot

3M ESPE. Miellyttävää hammashoitoa. Tavoitteena. terveellinen hymy Clinpro Prophy Powder glysiini (aminohappo) puhdistusjauhe

3M ESPE. Miellyttävää hammashoitoa. Tavoitteena. terveellinen hymy Clinpro Prophy Powder glysiini (aminohappo) puhdistusjauhe 3M ESPE Miellyttävää hammashoitoa Tavoitteena terveellinen hymy Clinpro Prophy Powder glysiini (aminohappo) puhdistusjauhe 3M ESPE Clinpro Prophy puhdistusjauhe Indikaatiot Powder Supra- ja subgingivaalisen

Lisätiedot

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH 1 Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Interaktiivisten valkotaulujen yleistyessä luokkatiloissa, uuden teknologian näyttöjen suosio on tullut kaikkialla

Lisätiedot

OPETUSVIDEOT HAMPAIDEN VALKAISUSTA SUUHYGIENISTIN TUTKINTO-OHJELMAN TAITO- PAJAHARJOITTELUUN

OPETUSVIDEOT HAMPAIDEN VALKAISUSTA SUUHYGIENISTIN TUTKINTO-OHJELMAN TAITO- PAJAHARJOITTELUUN 1 (45) OPINNÄYTETYÖ - AMMATTIKORKEAKOULUTUTKINTO SOSIAALI-, TERVEYS- JA LIIKUNTA-ALA OPETUSVIDEOT HAMPAIDEN VALKAISUSTA SUUHYGIENISTIN TUTKINTO-OHJELMAN TAITO- PAJAHARJOITTELUUN T E K I - JÄT: Minttu Harju

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla LED-lamput TrueForce LED HPL Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla UUSI! Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto kaupunki- ja puistovalaistukseen Tärkeimmät ominaisuudet Pieni koko Kevyt vain

Lisätiedot

e+lite CLASSIC-sarja Ultrakevyt ja todella kompakti hätävalaisin valaisee lähelle ja siinä on käyttäjän sijainnin näyttävä huomiovilkku. 27 g 0.

e+lite CLASSIC-sarja Ultrakevyt ja todella kompakti hätävalaisin valaisee lähelle ja siinä on käyttäjän sijainnin näyttävä huomiovilkku. 27 g 0. CLASSIC-sarja 26 STANDARD 5 lumenia lumens e+lite Ultrakevyt ja todella kompakti hätävalaisin valaisee lähelle ja siinä on käyttäjän sijainnin näyttävä huomiovilkku. -1 m 27 g 0.9 oz CLASSIC -sarja 60

Lisätiedot

Liitinjärjestelmä Ring Tension Memory Teknologia

Liitinjärjestelmä Ring Tension Memory Teknologia Uusi Liitinjärjestelmä Ring Tension Memory Teknologia Uponorin valikoimiin kuuluvat talotekniset ratkaisut tarjoavat ensiluokkaista käyttömukavuutta, energiatehokkuutta ja erinomaisia mahdollisuuksia hyödyntää

Lisätiedot

VISIOSTA TOTEUTUKSEEN

VISIOSTA TOTEUTUKSEEN VISIOSTA TOTEUTUKSEEN FINNDENT 8000 pähkinänkuoressa FINNDENT 8000 on suorituskykyinen, miellyttävästi muotoiltu hoitoyksikkö, joka on suunniteltu kestämään pitkään. Valmistusmateriaaleiksi valitsimme

Lisätiedot

OPETUSVIDEO HAMPAIDEN VASTAANOTTOVALKAISUSTA

OPETUSVIDEO HAMPAIDEN VASTAANOTTOVALKAISUSTA Opinnäytetyö (AMK) Suuhygienistikoulutus 2018 Marika Liias, Essi Mustaniemi & Kerttu Valo OPETUSVIDEO HAMPAIDEN VASTAANOTTOVALKAISUSTA OPINNÄYTETYÖ (AMK) TIIVISTELMÄ TURUN AMMATTIKORKEAKOULU Suuhygienistikoulutus

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

SUUHYGIENISTIN ASIANTUNTIJUUS HAMPAIDEN KOTIVALKAISUTUOTTEIDEN VALINNAN OHJAUKSESSA

SUUHYGIENISTIN ASIANTUNTIJUUS HAMPAIDEN KOTIVALKAISUTUOTTEIDEN VALINNAN OHJAUKSESSA Opinnäytetyö (AMK) Suun terveydenhuollon koulutusohjelma Suuhygienisti 2015 Sanni Jäppinen, Ella Nurmi & Marika Retva SUUHYGIENISTIN ASIANTUNTIJUUS HAMPAIDEN KOTIVALKAISUTUOTTEIDEN VALINNAN OHJAUKSESSA

Lisätiedot

JORDAN CLEAN OPTIMAALISTA HAMPAIDEN PUHDISTUSTA JA PALKITTUA MUOTOILUA

JORDAN CLEAN OPTIMAALISTA HAMPAIDEN PUHDISTUSTA JA PALKITTUA MUOTOILUA JORDAN CLEAN OPTIMAALISTA HAMPAIDEN PUHDISTUSTA JA PALKITTUA MUOTOILUA Jordan Powered by Wilfa -sähköhammasharjat on kehitetty yhteistyössä kokeneen suunhoitotuotteiden ja hammasharjojen valmistajan Jordanin

Lisätiedot

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT HALOGEENI ALASVALOT Halogeenivalonlähde voi monessa tapauksessa korvata hehkulampun ja samalla saat enemmän valoa ja pidemmän eliniän. Pidempi elinikä tarkoittaa myös alhaisempia huoltokustannuksia. Yksi

Lisätiedot

OLET ODOTTANUT JO TARPEEKSI

OLET ODOTTANUT JO TARPEEKSI OLET ODOTTANUT JO TARPEEKSI AN AXALTA COATING SYSTEMS BRAND UUTTA NOPEUSENNÄTYSTÄ UUSI NOPEASTI KUIVUVA HIONTAVÄRI JA ESIKÄSITTELYPYYHKEET CROMAXILTA PS1081, PS1084, PS1087 Ultra Performance Energy Surfacer

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

Suomeksi HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening

Suomeksi HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening Suomeksi HERBIE Indoor Garden Effortless Indoor Gardening HERBIE Indoor Garden design by mikael ericsson Vaivatonta sisäviljelyä Tregren tarjoaa ratkaisut helppoon ja vaivattomaan sisäviljelyyn. Herbie

Lisätiedot

Valitse sopiva lampputyyppi pendel med skærm. Valitse valaisimeesi sopiva lamppukanta E14. R7s GU5.3 GU4 GY6.35

Valitse sopiva lampputyyppi pendel med skærm. Valitse valaisimeesi sopiva lamppukanta E14. R7s GU5.3 GU4 GY6.35 Näin valitset lampun Valitse sopiva tyyppi pendel med skærm Yleisvalaistus STEP udendørslampe Ulkovalaistus Energian- säästö LED 1 spots på skinne Kohdevalaistus LED-kohde + Himmennettävät valaisimet Halogeeni-

Lisätiedot

Vältä materiaalikontaktia iholle ja silmiin. Huuhtele runsaalla vedellä, jos materiaalikontakti kuitenkin tapahtuu.

Vältä materiaalikontaktia iholle ja silmiin. Huuhtele runsaalla vedellä, jos materiaalikontakti kuitenkin tapahtuu. LaserWhite20-valkaisugeelin käyttöohjeet Pakkauksen sisältö: 1 valkaisugeeliruisku 1 aktivaattorigeeliruisku 1 suojausgeeliruisku 1 ruisku geeliä, joka vähentää hampaiden vihlontaa 2 annostelukärkeä 5

Lisätiedot

Asiakas ja tavoite. Tekninen toteutus

Asiakas ja tavoite. Tekninen toteutus Asiakas ja tavoite Heikieli on vuonna 2015 perustettu yhden hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa käännös- ja oikolukupalveluita englannista ja saksasta suomeksi. Freelance-kääntäjiä on Suomessa paljon,

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

ENERGY SAVING LAMPS. Energiansäästölamput 2008

ENERGY SAVING LAMPS. Energiansäästölamput 2008 Energiansäästölamput 2008 GP Saving Lamps Edut Säästää ympäristöä, vähentää hiilidioksidipäästöjä CO². Kestää 8-12 kertaa kauemmin* Vähentää kotitalouksien sähkönkulutusta jopa 80%* ja näin ollen myös

Lisätiedot

3.2 Potilaiden odotukset Aseta realistisia odotuksia mahdollisista tuloksista suun tarkastamisen perusteella. Selitä, että tulokset vaihtelevat.

3.2 Potilaiden odotukset Aseta realistisia odotuksia mahdollisista tuloksista suun tarkastamisen perusteella. Selitä, että tulokset vaihtelevat. Suomi Zoom -hampaiden valkaisujärjestelmän ohjeet -ohjeet hammaslääkäreille. Zoom -valkaisun toimenpidepakkausta käytetään seuraavien kanssa: Zoom2- ja Advanced Power (AP) -lamput TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Discus

Lisätiedot

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä LIESIKUVUT 2012 1 Silverline Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä Korkea laatu, innovatiivinen design, asiakaskohtainen palvelu ja edullinen hintataso ovat Silverlinen menestyksen salaisuudet. Niiden

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Tehokas kivunlievitys, nopea paraneminen. Lääke suussa olevien aftahaavaumien hoitoon

Tehokas kivunlievitys, nopea paraneminen. Lääke suussa olevien aftahaavaumien hoitoon Tehokas kivunlievitys, nopea paraneminen Lääke suussa olevien aftahaavaumien hoitoon Mitä aftat ovat? Aftat ovat suun limakalvoilla esiintyviä haavaumia, joita voi olla yksi tai useita samalla kertaa.

Lisätiedot

LoFric Sense katetri, joka vastaa arkipäivän haasteisiin

LoFric Sense katetri, joka vastaa arkipäivän haasteisiin a e l c e n v e Vi différ LoFric Sense katetri, joka vastaa arkipäivän haasteisiin Kaikki naiset eivät ole samanlaisia. Eläköön se pieni ero on mottona LoFric Sensen käytölle omatoimiseen katetrointiin,

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0238/1. Tarkistus. Klaus Buchner Verts/ALE-ryhmän puolesta

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0238/1. Tarkistus. Klaus Buchner Verts/ALE-ryhmän puolesta 2.9.2015 A8-0238/1 1 1 kohta 1. suhtautuu myönteisesti joulukuussa 2013 pidettyyn yhdeksänteen WTO:n ministerikokoukseen, jossa 160 WTO:n jäsentä kävi neuvotteluja kaupan helpottamista koskevasta sopimuksesta;

Lisätiedot

Teollisuuden LED-valaistus

Teollisuuden LED-valaistus Teollisuuden LED-valaistus Hollantilainen innovaatio made in Europe LumoLumen, eurooppalaista huipputekniikkaa! LumoLumen LED-teollisuusvalaisimissa yhdistyvät ainutlaatuinen mekaaninen rakenne, edistyksellinen

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Heiluuko hampaasi vai puuttuuko kokonaan?

Heiluuko hampaasi vai puuttuuko kokonaan? Stick Techin kuitulujitteiset hoitoratkaisut www.sticktech.com Stick, everstick Heiluuko hampaasi vai puuttuuko kokonaan? Kysy miellyttävästä, hampaitasi säästävästä hoitoratkaisusta hammaslääkäriltäsi.

Lisätiedot

Valkaisutuotteet Tuoteluettelo 2016

Valkaisutuotteet Tuoteluettelo 2016 Valkaisutuotteet Tuoteluettelo 2016 Valkaisutuotteet 2016 Sisällysluettelo Valkaisuaineet kotikäyttöön 3 5 Vaalentavat hammastahnat 5 6 Suuvedet 7 Hammaslangat 7 Hammasharjat 8 Tuotteet vastaanottokäyttöön

Lisätiedot

Helppo ja nopea vaihtoehto ientaskulangoille

Helppo ja nopea vaihtoehto ientaskulangoille 3M ESPE Astringent retraktiopasta Helppo ja nopea vaihtoehto ientaskulangoille Uutta! Yhteensopiva sekä polyeetterin että VPS jäljennösaineen kanssa! Helpompi retraktio kapseliannostelulla Indikaatiot

Lisätiedot

Premier Nordic Ilmalämpöpumppu

Premier Nordic Ilmalämpöpumppu Midea Group on myös yksi suuriista valmistajista ja ulkomaanvientiyrityksistä Kiinassa. Viimeisen vuoden aikana Midea on tehnyt laskelmia ja taktisia siirtoja muuttuvilla markkinoilla, joka on taannut

Lisätiedot

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen).

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen). Lovi dynaaminen pullotutti on maailman ensimmäinen useista eri silikonityypeistä samaan muottiin rakennettu pullotutti (heterogeenisten silikonikerrosten tekniikka). Dynaaminen tutti joustaa kuten rinnanpää

Lisätiedot

Näin erikoistunut. kaikkia vaatimuksia. tekniikka ei voi täyttää. Kyllä voi. Pistoliitäntäjärjestelmä

Näin erikoistunut. kaikkia vaatimuksia. tekniikka ei voi täyttää. Kyllä voi. Pistoliitäntäjärjestelmä Näin erikoistunut tekniikka ei voi täyttää kaikkia vaatimuksia. Kyllä voi. Pistoliitäntäjärjestelmä -pistoliitäntäjärjestelmä on jotain aivan ennennäkemätöntä. Perinteinen rakenne Uusi rakenne Jousi Kosketinsilta

Lisätiedot

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä LIESIKUVUT 2011 1 Silverline Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä Korkea laatu, innovatiivinen design, asiakaskohtainen palvelu ja edullinen hintataso ovat Silverlinen menestyksen salaisuudet. Niiden

Lisätiedot

E-kirjan kirjoittaminen

E-kirjan kirjoittaminen 1 E-kirjan kirjoittaminen Ohjeet e-kirjan kirjoittamiseen Tämän ohjeistuksen tavoitteena on auttaa sinua luomaan yksinkertainen e-kirja (pdftiedosto) asiakkaallesi. Kirja näyttää hänelle kuinka hyvin ymmärrät

Lisätiedot

Huikean suorituskykyinen ammattilaisen hiustenkuivaaja

Huikean suorituskykyinen ammattilaisen hiustenkuivaaja Huikean suorituskykyinen ammattilaisen hiustenkuivaaja CBR: n El LEOPA R TOP BLDC Professional on huippusuorituskykyinen hiustenkuivaaja, jolla on markkinan paras hinta-laatusuhde. Ammattilaisen hiustenkuivaaja

Lisätiedot

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Nikon 1 -järjestelmäkameroilla elämäsi vauhdikkaimpien hetkien ikuistaminen onnistuu kätevästi. Vaihdettavalla objektiivilla varustetut Nikon 1 -kamerat ovat erittäin

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan 2 Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä

Lisätiedot

TRADITIONAL Aito ja alkuperäinen.

TRADITIONAL Aito ja alkuperäinen. TRADITIONAL Aito ja alkuperäinen. Aina kun kaivataan korkeaa lääkinnällistä tehoa, on TRADITIONAL -sukka luotettava klassikko. Niinpä se on paras vaihtoehto kun tarvitaan kompressiohoitoa esimerkiksi veritulpan

Lisätiedot

imop Lite Ketterää siivousta

imop Lite Ketterää siivousta imop Lite Ketterää siivousta Tervetuloa mukaan vallankumoukseen imop Lite imop Lite on kevyempi kuin i-mop XL. Se on i-mop-sarjan pienin ja kevyin yhdistelmäkone. Laajentamalla nykyistä i-mop-valikoimaa

Lisätiedot

Selvitys hampaiden valkaisumenetelmistä

Selvitys hampaiden valkaisumenetelmistä Selvitys hampaiden valkaisumenetelmistä Seppälä, Stiina 2015 Tikkurila Laurea-ammattikorkeakoulu Tikkurila Selvitys hampaiden valkaisumenetelmistä Stiina Seppälä Kauneudenhoitoala Opinnäytetyö Joulukuu,

Lisätiedot

Kemira DesinFix. Innovatiivista veden desinfiointia

Kemira DesinFix. Innovatiivista veden desinfiointia Kemira DesinFix Innovatiivista veden desinfiointia Kemira - kemian alan huippuosaamista, tuotteita ja vedenkäsittelyteknologiaa maailmanlaajuisesti Vuoteen 2050 mennessä maapallon väestö kasvaa arviolta

Lisätiedot

Kun yritän luoda täydellisen kuvan, käytän aina tarkoin määriteltyjä

Kun yritän luoda täydellisen kuvan, käytän aina tarkoin määriteltyjä Täydellisen kuvan niksit Kun yritän luoda täydellisen kuvan, käytän aina tarkoin määriteltyjä suuntaviivoja. Kutsun niitä 9 elementiksi. Tässä artikkelissa käyn läpi mitä tarvitsen ja mitä otan huomioon

Lisätiedot

PARAGONTM Ilmastointimoduuli hotelli- ja potilashuoneisiin

PARAGONTM Ilmastointimoduuli hotelli- ja potilashuoneisiin PARAGONTM Ilmastointimoduuli hotelli- ja potilashuoneisiin Entistä suurempi jäähdytys- ja lämmitysteho www.swegon.com PARAGON Yksi PARAGON kaikkiin tarpeisiin Normaaliteho NC, jäähdytys lämmitys, terminen

Lisätiedot

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Electrolux Professional air-o-steam Touchline uunit Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Yllätä asiakkaasi, olivatpa ruokatottumukset mitä tahansa, uudella e-chef-toiminnolla

Lisätiedot

Joka sekunti maksaa, joka naula pitää. Lisäksi: Bosch-paineilmanaulainten tarvikkeet. Kehitetty ammattilaisille, ammattilaisten testaamat

Joka sekunti maksaa, joka naula pitää. Lisäksi: Bosch-paineilmanaulainten tarvikkeet. Kehitetty ammattilaisille, ammattilaisten testaamat 2 Johdanto Lisäksi: Bosch-paineilmanaulainten tarvikkeet Kehitetty ammattilaisille, ammattilaisten testaamat Tarvikkeet Varsi Pituus Halkaisija Pintakäsittely Määrä/kartonki GSN 90-34 DK 34 -D-kanta -kampanaulat

Lisätiedot

Ota yhteyttä maahantuojaan tai paikalliseen jälleenmyyjään selvittääksemme kuinka voimme auttaa sinua valjastamaan tuulen.

Ota yhteyttä maahantuojaan tai paikalliseen jälleenmyyjään selvittääksemme kuinka voimme auttaa sinua valjastamaan tuulen. YUEQING ZONHAN WINDPOWER CO.,LTD. on perustettu Kiinassa tarkoituksena toimittamaan ihmisille tietoa ja laitteita, joita tarvitaan ympäristöystävällisen sähkön tuottamiseen tuulivoiman avulla. Toimiessaan

Lisätiedot

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE Finntest Oy Olarinluoma 16 02200 ESPOO Puh. 09-439 1400 Fax. 09-4391 4020 finntest@finntest.fi www.finntest.fi

Lisätiedot

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90 Käyttöohje Thermo Pro 90 Johdanto Hyvä Webasto-asiakas, Kiitos, että valitsit Webaston Thermo Pro 90 vesilämmittimen. Toivomme, että siitä ja sen luotettavasta mukavuudesta on sinulle iloa useiden vuosien

Lisätiedot

www.osram.fi Led-valo on monipuolinen OSRAMin uusi led-lamppuvalikoima on omaa luokkaansa Koska meille kelpaa vain paras Light is OSRAM

www.osram.fi Led-valo on monipuolinen OSRAMin uusi led-lamppuvalikoima on omaa luokkaansa Koska meille kelpaa vain paras Light is OSRAM www.osram.fi Led-valo on monipuolinen OSRAMin uusi led-lamppuvalikoima on omaa luokkaansa Koska meille kelpaa vain paras Light is OSRAM OSRAM led-lamput Kohokohdat Moderni teknologia, innovaatio ja tehokkuus:

Lisätiedot

iloq The Key to Security

iloq The Key to Security iloq The Key to Security Tekes Ubicom -seminaari 15.6.2010 Oulu Mika Pukari Managing Director www.iloq.com iloq Oy iloq Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia korkean turvallisuustason elektronisia

Lisätiedot

Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu

Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu Jälleenmyyjäverkoston Online-myynnin tehostaminen 9.11.2010 Hotelli Scandic Simonkenttä Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu Timo Korvenoja, Vilkas Group Oy Perustettu Tampereella 1995 Tytäryhtiö

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

LÄMMINILMAKEHITTIMET JA LÄMPÖKONTIT

LÄMMINILMAKEHITTIMET JA LÄMPÖKONTIT LÄMMINILMAKEHITTIMET JA LÄMPÖKONTIT HETI KÄYTTÖVALMIIT LÄMMINILMAKEHITTIMET JA LÄMPÖKONTIT Mepun tehokkaat, öljyllä tai kaasulla toimivat lämminilmakehittimet varmistavat lämmönsaannin joka tilanteessa

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia Pölynimurit Nopeaa ja tehokasta imurointia Ammattitason pölynimuri päivittäiseen käyttöön Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus

Lisätiedot

Jos olet jo kirjautunut palveluun, näin pääset tilillesi: Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Napsauta Sisäänkirjautuminen.

Jos olet jo kirjautunut palveluun, näin pääset tilillesi: Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Napsauta Sisäänkirjautuminen. Haluatko testata sovelluksen käyttöä? Napsauta kohtaa Testaa kokeiluversiolta. Huomaa, että kaikkia sovelluksen ominaisuuksia ei ole saataville kokeiluversiossa. Onko tämä ensimmäinen käyntisi? Napsauta

Lisätiedot

Arkkioffset-painovärit

Arkkioffset-painovärit RESISTA RAPIDA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION More than just ink Synergia tuottaa innovaatioita Teknologia INNOVAATIO Know-how Kokemus Teknologia on vain niin onnistunutta kuin sen avulla saadut

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

ADAX-LÄMMITTIMET. Saatavilla myös muita Adax-tuotteita, kysy! KOIRANKOPPILÄMMITIN

ADAX-LÄMMITTIMET. Saatavilla myös muita Adax-tuotteita, kysy! KOIRANKOPPILÄMMITIN ADAX-LÄMMITTIMET KOIRANKOPPILÄMMITIN Adax-koirankoppilämmitin soveltuu kotieläinten ulkotilojen lämmitykseen. Sisältää 5 m pitkän liitosjohdon. 200 W. Alhainen pintalämpötila. Soveltuu myös pakkasvahdiksi

Lisätiedot

Langaton vallankumous jatkuu.

Langaton vallankumous jatkuu. DRX-tuoteperhe Langaton vallankumous jatkuu. Tuottavuuden parantaminen. Kustannusten vähentäminen. Työnkulun nopeuttaminen. Potilastyytyväisyyden parantaminen. n. Nämä ovat tärkeimmät tavoitteet monille

Lisätiedot

Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen

Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen Verkkoratkaisujen tarjoaminen pk-yrityksille muistuttaa hieman

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Cyber Security tarjoaa huippuluokan suojauksen tietokoneellesi haittaohjelmia vastaan. Alun perin palkitussa

Lisätiedot

Miten autonpesu kasvattaa liikekiinteistön arvoa?

Miten autonpesu kasvattaa liikekiinteistön arvoa? Miten autonpesu kasvattaa liikekiinteistön arvoa? Miten autonpesu kasvattaa liikekiinteistön arvoa? Liikekiinteistöjen välinen kilpailu asiakkaista ja pitkäaikaisista vuokralaisista on kovaa. Uusia moderneja

Lisätiedot

1800 watin hiomakone, jolla voi hioa myös lähellä reunaa, 125 mm

1800 watin hiomakone, jolla voi hioa myös lähellä reunaa, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 800 watin hiomakone, jolla voi hioa myös lähellä reunaa, 25 mm LD 8-7 25 R, Kit Turbo-Jet Tilausnumero 408.603 Laikka Ø 25 mm Kierrosluku

Lisätiedot

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi?

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Internetin hyödyt ja vaarat Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Linkit Chrome https://www.google.com/intl/fi/chrome/browser/ Firefox http://www.mozilla.org/fi/ Opera http://www.opera.com/fi Vertailu

Lisätiedot

Hammaslääkäri hinnasto Hammaslääkärin perushoitohinnasto

Hammaslääkäri hinnasto Hammaslääkärin perushoitohinnasto Hammaslääkäri hinnasto Hammaslääkärin perushoitohinnasto 1.3.2017 SV-koodi, toimenpide SA Tutkimukset SAA01 Suun suppea tutkimus 35,00 9,50 SAA02 Suun perustutkimus 50,00 15,50 SB Täydentävät tutkimukset

Lisätiedot

Alere i. Molecular. In minutes. PAINA TÄTÄ NIIN NÄET SEURAAVAN SIVUN

Alere i. Molecular. In minutes. PAINA TÄTÄ NIIN NÄET SEURAAVAN SIVUN Alere i Molecular. In minutes. PAINA TÄTÄ NIIN NÄET N SIVUN Alere i yhdistää nopeuden ja tarkkuuden hyödyt. Enää ei tarvitse tehdä kompromisseja potilaiden testauksessa ja kliinisessä päätöksenteossa.

Lisätiedot

Dysfagiapotilaan suuhygienian hoito Saila Pakarinen

Dysfagiapotilaan suuhygienian hoito Saila Pakarinen Dysfagiapotilaan suuhygienian hoito 4.4.2019 Saila Pakarinen IKÄÄNTYNEEN ELÄMÄNKOKEMUS HOITOHISTORIA, MITEN PANOSTANUT OMAAN HAMMASHOITOON AIEMMIN HAMMASHOIDON SAATAVUUS OLLUT VÄHÄISEMPÄÄ (ALUEELLISESTI

Lisätiedot

GC palaa estetiikassa olennaiseen. GC Essentia. Avaa ovi. yksinkertaisille. ratkaisuille. Seuraa intuitiotasi

GC palaa estetiikassa olennaiseen. GC Essentia. Avaa ovi. yksinkertaisille. ratkaisuille. Seuraa intuitiotasi GC palaa estetiikassa olennaiseen GC Essentia Avaa ovi yksinkertaisille ratkaisuille Seuraa intuitiotasi Voisiko helpompaa olla? Esteettisiin täytteisiin liittyy usein monimutkaisia kerrostusvaiheita.

Lisätiedot

Energiateollisuuden tulevaisuuden näkymiä. Jukka Leskelä Energiateollisuus Kaukolämpöpäivät Mikkeli

Energiateollisuuden tulevaisuuden näkymiä. Jukka Leskelä Energiateollisuus Kaukolämpöpäivät Mikkeli Energiateollisuuden tulevaisuuden näkymiä Jukka Leskelä Energiateollisuus Kaukolämpöpäivät Mikkeli Suomessa monet asiat kehittyvät nopeasti yhteiskunnan toivomalla tavalla Bioenergia Tuulivoima Energiatehokkuus

Lisätiedot

YouTube videonjakopalvelu

YouTube videonjakopalvelu YouTube videonjakopalvelu DigiReWork 12.12.2017 Nina Thomenius Työpajan sisältö Mitä ovat videonjakopalvelut, mihin niitä käytetään YouTube ja sen ominaisuudet Bränditilin luominen yritykselle & ylläpito-oikeudet

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN Purmo sähkölämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsi- ja paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN STRAPEXIN EDUT Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina OIKEA TYÖKALU Sovellukset käsin tehtävään vannehtimiseen ovat moninaiset aivan kuten Strapexin tuotevalikoima.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 TERVEYSLAUTAKUNTA 18.1.2011

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 TERVEYSLAUTAKUNTA 18.1.2011 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 38 VAHINGONKORVAUSVAATIMUS Terke 2007-2358 Esityslistan asia TJA/38 TJA Terveyslautakunta päätti, että tämän päätöksen liitteessä mainitun henkilön (jäljempänä potilas)

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä LIESIKUVUT 2012 1 Silverline Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä Korkea laatu, innovatiivinen design, asiakaskohtainen palvelu ja edullinen hintataso ovat Silverlinen menestyksen salaisuudet. Niiden

Lisätiedot